SLIK HOLDER DU DEG FRISK

Jeg har i veldig mange år hatt mange halsbetennelser, ganske ofte. Men, *bank i bordet* nå er det faktisk en stund siden! Jeg har blitt flinkere til å følge disse rådene, som jeg vil dele med dere. Derfor kan det også ha en del å si, at jeg faktisk har vært lenge frisk.

IKKE FRYS ETTER TRENING

Denne har jeg egentlig så og si aldri holdt. Jeg tar ikke alltid på meg varme klær med en gang, fordi jeg føler meg så varm. Men, faktisk så er dette viktigere enn man tror. Det skal ingenting før temperaturen i kroppen skifter, derfor er det viktig med tørt, varmt og tilpasset klær.

GOD PERSONLIG HYGIENE

Det sier seg selv at man bør vaske seg og alt det der, men det er veldig viktig at man vasker seg en gang fyr mye, enn for lite. Det skal ingenting til, før du får overført bakterier fra andre – da sjansen kan bli mindre til å bli smittet.

SOV GODT

Nok søvn er i grunn viktig for det meste, men får du får lite søvn – svekkes også immunforsvaret betydelig!

STRESS GJØR DEG SYK

… Også fysisk, faktisk! Jeg er en person som har stresset alt for mye, i’m working on it – og det merkes når jeg blir syk. Når jeg stresser mest, kan jeg faktisk merke på formen at den blir over tid, dårligere.

Har du noen andre tips å dele? 


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du ønsker å melde deg på.

13 kommentarer

Siste innlegg