JA, nå skal jeg fortelle dere…

Jeg skal skrive et innlegg, som jeg ALDRI trodde jeg skulle skrive.. Det handler ikke om noe negativt, tvert om. Men, jeg syntes det er utrolig vanskelig å skrive likevel. Jeg skal nemlig, så godt jeg kan, skrive et brev til meg selv. Jeg skal legge vekk hva andre sier om meg og prøve å gå inn på meg selv, for å skrive til meg på en måte som til en venninne.

· ET BREV TIL MEG FRA… MEG ·

Du er en person som alltid tenker på andre mennesker. Du er aldri i tvil om å hjelpe andre, før deg selv. Det er en sterk egenskap, selv om det er viktig å tenke på seg selv også. Selv om du føler at du ikke strekker til alltid, så gjør du virkelig alt du overhode kan. Ja, du føler av og til at det ikke er nok – men, hvis du tenker deg godt om, så er det ofte mer enn godt nok. Ikke nok med det, du gir heller aldri opp. Du står på til du nesten stuper utfor ditt eget stup, men reiser deg nok en gang opp igjen.


Du gir ikke veldig uttrykk for andre du bryr deg om, at du av og til bare er sliten. Men, det er også helt ok. Du er flink til å sette ord på ting, stå på ditt og si dine egne meninger – uansett hva andre sier. Du har blitt tøffere til å la være å bry deg, om hva du kanskje kan få tilbake. Det gjør deg til den du er. Du gir faen. Du er takknemlig for den miste lille ting, fordi du aldri tar noe for gitt. For deg, så er det de små tingene i hverdagen, som betyr mest. Du er takknemlig for hver og en person rundt deg, som bryr seg om deg. Du bryr deg tilbake, alltid.

· USE YOUR SMILE TO CHANGE THE WORLD, DON’T LET THE WORLD CHANGE YOUR SMILE ·

For at ikke innlegget skal bli alt for langt, må jeg avslutte med å fortelle deg hvordan du framstår. Du smiler alltid til andre. Om det så er på gata, i selskap eller bare med de nærmeste. Du bruker aldri tiden din, på å være sur på andre. Uansett hvem det er. Av og til lurer jeg på, hvorfor du aldri er sur? Alle har jo lov til å ikke smile hele tiden, og det vet du godt. Men, du smiler alltid.


Dette var kanskje et litt merkelig innlegg, men jeg tenker at det kan være fint å se tilbake på – når jeg føler for det. Jeg håper dere har og får en fin dag videre ♥♥

37 kommentarer

Siste innlegg