MINE SMINKE FAVORITTER

Jeg elsker slike innlegg på andre blogger, så da tenkte jeg rett og slett å lage et eget innlegg – der jeg viser mine favoritt sminkeprodukter.

1. Smashbow contour kit – Jeg bruker denne nesten daglig, den fremmer kinnben og holder lenge.

2. Matte Lip Maker – Denne trodde jeg ingenting på, før jeg kjøpte den. Men, jeg måtte teste ut. Jeg anger ikke ETT sekund. Den gir fine og matte lepper med en gang du påfører den på leppene over en leppestift.

3. Max Factor Skin Luminizer Foundation – Denne gir en veldig fin glød og den er veldig fuktighetsgivende, noe som er helt nødvendig for min hud. Oljefri er den også.

4. Lipfinity Lipstick – Jeg går aldri over til en annen leppestift med rødfarge som skal sitte godt, enn denne! Den sliter jeg faktisk med å få av, til og med.. Så denne anbefales på det sterkeste! Denne kjøpte jeg på Cubus eller H&M.

5. Makeupmekka Eyeshadow Palette –  Denne sitter utrolig godt, over en øye primer. Fargene er også veldig fine!

6. Mary Lou Manizer Highlighter – Av alt jeg har av produkter, er dette min absolutt favoritt. Jeg trenger ingen foundation under en gang, for at huden skal skinne. Denne gjør jobben og litt til… Hehe!

7. Maybelline Lash Sensational Maskara – Etter at jeg prøvde denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Den gir flotte vipper. Jeg kjøper denne på H&M.

Hva er dine sminke favoritter? ♥

26 kommentarer

Siste innlegg