Hvordan du får den perfekte kroppen

Hvis du søker opp akkurat den setningen på google, for eksempel. Så kommer det opp alt mulig av trening, kosthold, dietter og so much more! Men, jeg velger å se bort fra det og heller kjøre mine egne tips – som JEG mener fungerer.

TILLAT DEG EN DÅRLIG DAG

Ja, vi alle har dårlige dager og det er helt greit. Ikke prøv alt du kan å skyve det vekk, men si til deg selv at: ”Ja, i dag har jeg en dårlig dag. Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag.” Denne setningen sier jeg til meg selv hver gang, og det hjelper mer og mer. Det er også litt inne på neste punkt…

JOBB HARDT MED TANKENE DINE

Jeg har selvfølgelig negative tanker om meg selv og andre ting. Jeg har fokusert kun på negative ting om kroppen min, egenskapene mine, væremåten min.. and so on! Men, jeg har også i lenge prøvd å tenke annerledes. Det tar ikke en dag eller ett år, men det tar flere år. Hvis noe negativt skjer i livet mitt, viser jeg automatisk for meg selv (uansett hvor vanskelig det er) hva som er det positive. Jeg mener at det er noe positivt, i alle situasjoner. Sann mine ord – du vil takke deg selv senere, for å prøve hardt å tenke positivt. Don’t give up! Skriv de gjerne ned på papir og les dem stille for deg selv.

GÅ TUR, IKKE LØPE!

Jeg vet at dersom jeg går en god tur, med kanskje litt musikk i ørene – så føler jeg meg frisk etterpå. Mange uttaler seg om at du forbrenner masse flere kalorier ved løping, men det bryr meg ikke. Så lenge jeg føler meg frisk og i form, så går jeg heller en tur og trives med det. Finn det som du trives best med! 

// Jeg har abbonement på treningssenter og liker godt å gå på elipsemaskinen. Gjør det fordi jeg vil, IKKE fordi jeg må.

Har du noen tips, så legg dem gjerne i kommentarfeltet!

14 kommentarer

Siste innlegg