JEG KLARTE ABSOLUTT INGENTING

Jeg må først få sagt at jeg i dag har det bra med meg selv, veldig bra faktisk. Jeg føler meg sterk, fin i min kropp, utrolig flink til å si i fra og flink til å stå opp for meg selv. Alt dette var jeg IKKE før. Det er så vondt å føle at du er til bry, hele tiden. Det å føle seg verdiløs. Når du føler at du gjør alt du kan, men at det alikevell ikke strekker til. Det er vondt, det.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er for å la andre se at det går an å snu tankene – til det positive. Det går også an å endre seg selv, over lang tid, til å bli stolt av seg selv. Dette tar tid, men det er så fucking worth it!

Du tar frem dine indre krefter du ikke trodde du hadde. Den fantastiske følelsen du får, når du ser at du mestrer en ting. Du føler deg bra. Du føler at andre har respekt for deg. Det er viktig å si i fra og ikke late som hele tiden, fordi du blir til slutt så innelukket – at du ikke klarer å stole på deg selv. Du er virkelig sterkere, enn det du tror. Den dagen du ser det, så er det så fantastisk. Mestringsfølelse.

Jeg sa aldri i fra. Jeg latet som at jeg var enig i alt, slik at det ikke ble noen diskusjon – der jeg fikk følelsen av å si feil. Jeg skjalv mye i stemmen før, fordi jeg var mye nervøs. Angsten var min største fiende.. Jeg trodde ikke på meg selv en eneste plass. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å gjøre noe for meg selv, som jeg kunne være stolt av. Jeg trodde ikke jeg var verdt noenting, eller at jeg klarte en eneste ting. Det er helt forferdelig. Helt jævlig egentlig.

· I AM WHAT I AM AND I AM PROUD OF IT · 

Dette er en helt uvirkelig følelse. Jeg er flink. Jeg får ting til. Jeg jobber med meg selv. Jeg sier akkurat det jeg mener, uansett. Jeg er stolt av meg selv. Stolt av å se tilbake og innse hva jeg har kommet meg igjennom, på mange år. Alle er vakre og alle er verdifulle, husk det! 

Jeg håper alle har en fin Søndagskveld ♥

22 kommentarer

Siste innlegg