Jeg må skryte litt av meg selv

.. fordi vi har da alle lov til det? Jeg vet jo selv at jeg har flere gode sider og egenskaper, selv om man ikke alltid har lett for å se det. Men, jeg syntes det er veldig viktig og faktisk klare å skrive litt positive ting om seg selv. Derfor velger jeg å ”skryte” litt av meg selv, fordi jeg også vil vise dere at det er 100% greit å være positiv om seg selv.

· TENK POSITIVE TANKER, SI POSITIVE ORD, GJØR POSITIVE HANDLINGER OG DET POSITIVE GROR · 

· Jeg smiler og hilser, ALLTID. Jeg må sette en strek under alltid, fordi det er aldri noen unntak. Jeg vet hvor mye et smil kan bety og hvor glad man kan bli, derfor viser jeg meg aldri sur foran andre mennesker.

· Mine foreldre er unike. Noe jeg aldri kommer til å nøle på, er at mamma og pappa har alltid vært de beste til å ”lære” meg opp. Jeg hadde aldri vært den personen jeg er i dag, hvis det ikke hadde vært for dem. Jeg har alltid hatt en trygg barndom og det er jeg så evig takknemlig for! De har støttet meg, presset meg, hjulpet meg og ikke minst lært meg å være snill. De har lært meg at alle mennesker er like mye verdt. De har lært meg hva som er rett og galt. Jeg kan aldri få takket dem nok.

· Jeg kan lage mat og bake. Jeg skal virkelig si dere det – at jeg har laget mye vondt opp igjennom, men jeg har lært av det. Jeg elsker å bake alt mulig og jeg elsker å lage mat. Jeg vet at jeg lager mye godt, fordi jeg også får mange gode tilbakemeldinger!

· Fotografering er min lidenskap. Jeg elsker å ta bilder og jeg har drevet med dette i veldig mange år. Jeg har alltid tatt bilder litt utenom det vanlige, fordi jeg elsker å være kreativ. Jeg har utviklet meg veldig mye på de årene jeg har holdt på.

· Skoleflink. Selv liker jeg godt å jobbe med skolearbeid, der jeg ser at jeg oppnår gode resultater. Ingenting kommer gratis, men jeg får karakterer som jeg er veldig fornøyd med.

· Jeg utfordrer meg selv, hele tiden. Jeg har blitt tøffere og mer selvsikker på meg selv. En utfordring i dag, ser jeg på som en lærdom. Det går alltid bedre, enn det man frykter. Derfor vet jeg at det aldri blir så ille, som en første tanke kan fortelle meg.

· Jeg er psykisk sterk. Jeg kan (og vil ikke) engang begynne, hvor mye jeg har opplevd og hvor store utfordringer jeg har hatt. Hadde jeg sett tilbake i dag, på hva jeg hadde sagt før jeg gikk igjennom alt jeg har gjort – så hadde jeg aldri trodd at jeg skulle overleve så mye smerte. Men, det gjorde jeg! What doesn’t kill you, only makes you stronger. Ikke sant? (hehe)

Hva syntes du om innlegget? ♥

26 kommentarer

Siste innlegg