5 RARE FAKTA OM MEG

Jeg fikk veldig mye positiv respons, at dere likte mitt innlegg – der jeg skrev *noen rare fakta om meg*. Det kan dere se HER. Så da tenkte jeg rett og slett å lage et innlegg, med enda mer artig lesing!

♥ Jeg er sykelig redd for… Hufsa i mummitrollet. Jeg elsker enda dette programmet, men når jeg var liten så begynte jeg nesten å grine når hufsa kom og jeg fikk ikke sove. Det har tydeligvis ikke gått over, tvert i mot har det kanskje blitt litt verre. Kjente et lite hjerteskrik, bare av å skrive om det..

♥ Jeg må alltid sitte foran, eller rett ved utgangen på bussen. Jeg får litt panikk inni meg, hvis jeg må sitte midt i bussen. Da ser jeg for meg at alle stirrer på meg, når jeg går ut og at det skal skje ett eller annet (som at jeg faller eller noe) 

Mitt verste mareritt, er edderkopper. Hvis jeg ser en edderkopp i leiligheten min, så går jeg seriøst ut av leiligheten og kommer IKKE tilbake før jeg har fått noen med meg for å ta den! Spør hvem som helst, det er helt sant..

♥ Når jeg handler i en butikk, så tar jeg ALLTID tilbake halvparten av tingene jeg har plukket (fordi jeg plutselig tenker fornuftig, at jeg faktisk ikke har bruk for alt) Og jeg har fått mange rare blikk fra kjæresten min, når vi har storhandlet på IKEA og jeg legger bort halvparten rett før vi betaler.. (hihi)

♥ Jeg gikk på svømming i mange år og ble veldig flink, men av en eller annen grunn så er jeg livredd for havet. Når jeg bader, så er jeg aldri trygg – før jeg er på land. Jeg får litt panikk hver gang, faktisk. Havet er stort og skummelt!

Hva syntes du om innlegget? (hehe)

25 kommentarer

Siste innlegg