NOEN RARE FAKTA OM MEG

Det er jo alltid gøy med slike innlegg, der man finner ut litt artig fakta – kanskje ikke mange vet om!

♥ Jeg er redd for ballonger. Yes, I said it. Jeg er livredd for ballonger. Ikke redd som i ”jeg trenger ikke å ha ballonger i bursdagen min”, men faktisk så redd at jeg begynner å grine hvis det skulle sprekke en. Hvis det er et kjøpesenter som fyller år og har en haug med ballonger overalt, så går ikke jeg rundt der og er trygg i et eneste sekund…

♥ Jeg har alltid vann på nattbordet. Kanskje ikke så rar fakta, eller jo kanskje.. Jeg kan faktisk begynne å puste fortere (uten å være klar over det), hvis jeg finner ut at jeg ikke har vann ved siden av meg. Eh, ja. Glad i vann, sant.

♥ Hvis jeg føler med på en serie, må jeg alltid se youtube klipp om og om.. og om igjen! Blir helt hekta, for å si det slik.

♥ Jeg er en ulykkesfugl. Det skjer noe med meg, alltid. Enten tryner jeg på glatta, skjærer med på en ostehøvel, faller i en trapp (oppover…), sier noe helt absurd, våkner med vann i trynet (fordi jeg har veltet glasset på nattbordet) og så mye mer jeg helt sikkert kunne skrive en bok om.

♥ Jeg bruker alt-for-mye penger på mat i måneden. Kun fordi jeg ELSKER å lage nye ting, spesielt når det gjelder å bake og lage nye mat oppskrifter. Det finnes så mye godt, at jeg alltid må prøve ut nye ting.

Processed with VSCOcam with t1 preset

♥ Jeg kunne spist isbiter hele dagen. Fordi jeg rett og slett elsker isbiter, det har jeg alltid gjort. Har til og med ønsket meg en slik isbitmaskin til jul, så får vi se hva det blir til. Hvis ikke skal jeg nok spare til en selv. (hehe)

Ha en flott dag videre alle sammen 


 

Har også ukens blogg konkurranse på bloggen, hvis du vil melde deg på.

36 kommentarer

Siste innlegg