hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

OSLO VLOG | TATOVERING, WHAT I EAT & SNØ

  • 14.05.2017, 18:31

Nå ligger nok en vlog ute på kanalen min, som dere kan finne HER. Nemlig Oslo vlog! Jeg håper dere liker videoen og kom gjerne med tips til hva dere ønsker å se av videoer. Så skal jeg gjøre mitt beste, til å lage flere videoer. Jeg tenker faktisk på å kjøpe et nytt kamera, som jeg også kan filme bedre med. Det blir spennende å se etterhvert.

Jeg håper dere har det fint, så har dere videoen her:

Hva syntes du om videoen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HER ER MIN FØRSTE VLOG

  • 07.05.2017, 16:36

Jeg har nettopp lagt ut min første vlog på kanalen min, der jeg endelig fikk lasta den opp. Jeg prøvde i forrige uke, men da brukte jeg ulovlig musikk - slik at den ble blokkert. Jeg visste ikke dette selvfølgelig, men nå er det iallefall i orden.

Men, her er den iallefall. Utrolig spennende å se hva dere syntes om den!


Burde jeg lage flere videoer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VIDEOBLOGG: SOSIAL ANGST, SELVTILLIT, TUNGE DAGER ++

  • 22.04.2017, 19:57

Nå har jeg endelig fått redigert ferdig videoen, som har tatt litt tid. Jeg har ingen erfaring med redigering av video, derfor har det tatt litt lengre tid - enn forventet. Men, nå er den her iallefall. Som dere sikkert også ser i videoen, så ser jeg ikke veldig komfortabel ut.. Rett og slett fordi jeg aldri har laget en videoblogg før, men jeg tenker at det kan bare bli bedre! En gang må jo være den første, som de sier.

 

Kvaliteten er ikke den beste, men dette fordi jeg måtte bruke iPhonen min til å filme med. Kameraet jeg skulle bruke, var tom for strøm. Noe ble det ut av den, iallefall. Så jeg håper dere likte den!

LINK: BLOGGENE JEG LESER

Nå er jeg utrolig spent.. Hva syntes dere om videoen?

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no