hits

SLIK BLIR DU HEKTA PÅ TRENING

  • 07.11.2017, 18:25

JEG GIKK FRA Å HATE TIL Å ELSKE TRENING

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kanskje du er en person som virkelig ikke liker trening, noe jeg selv har vært. På barneskolen og ungdomskolen kunne jeg virkelig ikke fordra gym, da fordi jeg ikke var flink i de fleste idretter i tillegg til at formen ikke var på topp. Derfor var ikke dette mitt sterkeste fag på skolen, men i dag har det blitt annerledes. Nå kan jeg si at jeg er veldig glad i trening, noe jeg aldri hadde forutsett. Så derfor er det mulig å snu fra og ikke like trening, til å sette pris på det og bli mer glad i det.

MINE BESTE RÅD TIL Å BLI GLAD I TRENING

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Finn ut når det passer best for deg å trene på dagen, slik at du kan føle deg bedre etterpå. For meg er dette etter frokost, fordi jeg får bedre motivasjon utover dagen. Når jeg kan få en så god start på dagen, er det virkelig avgjørende for resten av dagen.

2. Ikke gå for hardt ut, da lysten på trening kan forsvinne like fort som den kom. Det er bedre å starte rolig og heller øke, når du har holdt på en stund. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sluttet etter en uke, fordi jeg har slitt med så forferdelig ut og gjort mer enn kroppen min er i stand til. Resultater kommer ikke over natten, noe jeg stadig må minne meg selv på.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3. Lag en plan for treningen, slik at du ikke begynner uten mål og mening. Jeg kan lett bli forvirret, hvis jeg ikke har noe å gå etter. Det er virkelig ikke å anbefale. Mitt styrkeprogram for hjemmetrening kan du finne HER.

4. Ha det gøy når du trener. Hvis du liker musikk, hør på musikk. Hvis du liker å se på tv mens du trener, se på tv. Det er viktig å finne noe man liker, samtidig som man kan få det bedre med slike små ting å gjøre under treningen.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5. Jobb mot et mål, men ha også små delmål opp til det målet du ønsker. Husk å skrive det ned, gjerne også hva du må gjøre for å oppnå målene dine. Det er så mye viktigere enn man tror!

6. Noe som er veldig viktig for og ikke gå lei, er å variere treningen. Det er bra å ha et opplegg, men å trene akkurat det samme hver eneste dag kan bli kjedelig i lengden. Derfor kan jeg like gjerne gå en tur eller jogge, som å følge mitt program til styrketrening hjemme.

Jeg håper disse tipsene kan komme til nytte ❥

SLIK TRENER JEG STYRKE HJEMME!

  • 06.11.2017, 10:00

MITT STYRKEPROGRAM JEG FØLGER HJEMME

 

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe jeg aldri har klart å holde på med over lengre tid, har vært styrketrening. Dette rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe program å føle, uten mål og mening. Men, nå har jeg endelig laget meg et treningsprogram for å trene hjemme. Det har vært veldig etterspurt. Jeg er nok heller ikke den eneste som syntes det kan være vanskelig å begynne, så derfor skal jeg dele mitt treningsprogram med dere.

Jeg tar 30 sekunder med pause mellom hver øvelse.

SLIK ER MITT TRENINGSPROGRAM

OPPVARMING

Setehev 15 x 3

(der 15 er antall ganger, mens 3 er antall repetisjoner)

Planken 45 sekunder

Knebøy 10 x 3

W med rygghev 15 x 3

 

ØKT

Knebøy 10 x 2

Planken 45 sekunder

Glute bridge 20 x 4

Knebøy 10 x 2

Situps 15 x 2

Rygg hev 15 x 2

Planken 45 sekunder

Dips 10 x 3

Knebøy 10 x 2

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva du trener!

5 GODE GRUNNER TIL Å LOGGFØRE TRENINGEN DIN!

  • 03.11.2017, 10:00

MYE BLIR BEDRE NÅR DU SKRIVER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe jeg aldri har vært en ekspert på, har det vært å skrive ned hva jeg trener. Da i mange år, har jeg aldri tatt meg tid til det hvis jeg har gått inn for trening. Men, jeg merker selvfølgelig at det er mye som blir bedre hvis jeg gjør det. Derfor var det ikke helt unaturlig for meg å skrive om det, som er veldig viktig for meg og min trening.

5 GODE GRUNNER TIL Å LOGGFØRE TRENINGEN

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Det gir bedre motivasjon, når du ser fra i går hva du klarte å gjennomføre med treningen. Ikke nok med det, men det gir deg et kick til å bli bedre og bevise for deg selv at du skal jobbe. Jobbe for å utvikle deg bedre.

2. Du får uten tvil en følelse av mestring, når du kan se dag for dag hva du får til. Det er veldig viktig å føle på mestring så ofte som overhode mulig, fordi det løfter deg opp i hverdagen.

3. For oss som er glad i kontroll, kan du virkelig få kjenne på det når du får en oversikt over hva og hvor mye du trener. Du ser en struktur du kan jobbe videre med, men du ser også at du har en viss kontroll.

4. Det blir lettere for deg å se fremgang. Jeg får enda mer lyst til å fortsette med mine mål, når jeg kan se på papiret at jeg utvikler meg. Det er enkelt å glemme hvor mye man klarer å trene, derfor er dette en ekstrem stor fordel.

5. Ditt eget ansvar blir større, når du har noe å se tilbake på. Når du ikke har noe å gå etter, kan det være vanskelig å holde deg innenfor et effektivt program. Been there, done that.. A lot! Så dette er virkelig en boost for meg, det skal sies fra en som har erfaring på å utelukke loggføringen.

Hva er dine tanker om nettopp dette?

TRENING REDDER HVERDAGEN MIN

  • 31.10.2017, 15:54

UTEN SMINKE MED ET SMIL OM MUNNEN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Nå sitter jeg her etter en god treningsøkt, etter en litt utfordrende start på dagen. Men, jeg skal si det ble bedre etter at jeg fikk begynne å trene! Trening for meg har blitt så gøy og jeg får så mye igjen for det, at det virkelig redder hverdagen min. Store utfordringer dukker opp, nå som jeg går gjennom en del ting personlig. Derfor er det så deilig å finne noe som virkelig får meg til å tenke på noe annet, og noe mer hyggelig.

Flere som merker at trening gjør noe med deg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET MÅ GJØRE VONDT FOR Å GJØRE GODT

  • 03.04.2017, 18:45

Har du også kanskje kjent på den følelsen etter trening, der du er så sliten at du nesten ikke klarer noe mer den dagen? Det har jeg. Mange ganger. Men, det er så utrolig verdt det etterpå. Jeg elsker den følelsen, der jeg har fått til mer enn det jeg trodde før en treningsøkt.

Den følelsen etterpå, gir meg motivasjon og lyst til å fortsette med det jeg driver med.

________

Jeg er heller ikke redd for å vise meg fram, på den måten at jeg kan se tilbake på bildene igjen. Hvis du vil lykkes med trening, er det så viktig å sette seg selv mål og konkurrere med seg selv. Det hjelper jo aldri å se hva andre får til, men heller se hva du selv får mer og mer til.

JEG HÅPER DERE FORTSATT HAR EN FIN DAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

TRENER JEG FOR Å BLI FINERE?

  • 01.03.2017, 19:10

Jeg er jo ikke en person som trener hver eneste dag, men jeg liker å trene når jeg føler for det. Noen ganger er det flere ganger i uken, mens andre ganger kan det være en gang.

Jeg begynte aldri å trene fordi jeg var misfornøyd med meg selv eller fordi jeg ville se bedre/finere ut. Heller ikke fordi det er en slags ''trend'', som mange kaller det i dag. Men, jeg tenkte derfor å skrive litt mer utfyllende på akkurat dette med hvorfor jeg trener og hva jeg trener.5 PUNKTER PÅ HVORFOR JEG TRENER

...

1: Jeg vil holde meg frisk. Jeg bruker kroppen og går tur hver eneste dag, i tillegg til at jeg også har andre ting i hverdagen. Jeg merker fort på kroppen, hvis jeg er i god eller dårlig form. Jeg vil rett og slett opprettholde formen min, slik at jeg klarer mer i hverdagen. Trening styrker også immunforsvaret betydelig mye og jo mer jeg trener - jo mer kan jeg se at kroppen fungerer slik den skal.

 

2: Jeg vil teste kroppen min. Hvor mye jeg tåler og hvor sterk jeg kan bli, ved å se fremgangen fra da jeg begynte. Jeg syntes det er spennende å se hvordan jeg kan trene opp kroppen, til å bli sterkere. Det er moro å se at jeg kan få ting til, som jeg ikke trodde jeg skulle klare. Den følelsen!

3: Jeg får mye bedre matlyst. Jeg kan være veldig dårlig på å spise lite og ofte, så derfor er dette et ekstra pluss for meg. Trening gjør det lettere for meg, slik at jeg kan spise litt mer.

 

4: Gir meg motivasjon og energi. Det er også en god grunn for meg til å holde på med treningen, ettersom jeg får en enorm motivasjon til å nå flere mål. I tillegg til at jeg også får energi til å klare å gjøre mer.

5: Jeg har det gøy! Dette syntes jeg omtrent er det viktigste. Jeg trives veldig godt når jeg driver med styrketrening eller trening generelt. Så lenge jeg syntes det er gøy, så tenker jeg at det er verdt det.


 

HVORFOR TRENER DU, EVENTUELT?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

Victoria Larsen

Hei du der! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no