• 16.08.2017, 11:50

7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT & GRØNT


Det er vel ingen hemmelighet, at frukt og grønnsaker er bra for oss. Jeg prøver å la dette være en stor del av kostholdet mitt, noe jeg også liker veldig godt. Veldig mange typer frukt og grønnsaker jeg ikke har likt før, har jeg i dag blitt veldig glad i. Før var jeg ikke veldig begeistret for å teste ut noe nytt, men det har snudd helt den dag i dag.

Ulike innlegg om hvorfor det er så viktig å ha i kostholdet, har fått meg til å spise enda mer av det. Derfor vil jeg dele videre hva jeg allerede har lært om frukt og grønnsaker.

- 7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT OG GRØNNSAKER -

1. Inneholder mye bra for kroppen din. Mye av mineraler og vitaminer kroppen trenger, finner du i frukt og grønnsaker. Du har kanskje hørt at appelsiner inneholder mye vitamin C, som styrker immunforsvaret. Mens gulrot er rik på betakaroten som igjen omgjøres til vitamin A, som er viktig for synet. Frukt og grønnsaker forebygger også ulike sykdommer og tilstander.

2. Det er billig. Ofte får du høre at sunn mat er billig. Men, det er ikke alltid. En potetgullpose eller sjokolade kan fort koste 30 - 40 kr. Mens frukt og grønnsaker fort ikke trenger å koste mer enn 10 - 20 kr.

3. Frukt og bær inneholder naturlig søtsmak. En banan er ikke sunn, fordi den smaker søtt? Den har jeg fått høre. Men, i søte frukter og bær finnes mye av det kroppen faktisk trenger. Dette gjør at denne naturlige søtsmaken ikke blir så usunn, som mange skal ha det til. Sett opp mot godteri som inneholder store mengder sukker og med lite innhold av næringsstoffer som kroppen trenger.

4. Det inneholder fåtall kalorier. Både frukt og grønnsaker inneholder lite kalorier, men mye vann og en del fiber som metter godt. Det bidrar også til at du spiser mindre blandt annet potetgull og sjokolade. For å ta et eksempel, så inneholder et eple ca 50 - 70 kcal. Mens kun 30 gram Sørlandschips potetgull gir 154 kcal.

5. Du får mer energi. Det merker jeg veldig godt, dersom jeg spiser et eple eller en appelsin. Jeg får mer energi og dermed klarer jeg å gjøre mer, enn hvis jeg tok meg en sjokolade eller godteri av noe slag. That's a fact.

6. Kroppen jubler innvendig. Du vil få en friskere og sunnere kropp, som igjen vil få deg til å føle deg bedre. Det er ikke til å komme unna med.

7. Du blir mindre syk. Dette nevnte jeg litt i det første punktet, da du styrker immunforsvaret ditt med å spise frukt og grønt. Det resulterer at kroppen blir mindre utsatt for sykdom og du føler deg bedre i form.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 15.08.2017, 10:00

SLIK FÅR DU BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN!


De fleste har vel allerede begynt på skolen denne uken, mens jeg selv begynner på torsdag. Da er det alltid greit med noen tips til gode studietekniker, spesielt på denne tiden da alt starter igjen. Jeg vil dele mine teknikker, som alltid hjelper meg godt.

- 6 TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Følg med i timene. Jeg lover deg at du vil få igjen for det! På skolen må du være uansett, når du først sitter der. Så derfor er det ikke dumt og iallefall prøve å få med seg noe av det som blir gjennomgått, da tiden også vil gå fortere.

2. Interesser deg i undervisningen. Jeg vet godt at ikke alt er like interessant, men jeg prøvde å finne ulike grunner til hvorfor jeg burde lære for eksempel historie. Gi det et forsøk, så blir du kanskje overrasket!

3. Spis jevnlig for å holde blodsukkeret oppe. Noe jeg vet fungerer best for meg, slik at jeg også holder energinivået på topp. Om det så bare er en liten snack, så er dette bedre enn og la være å spise noe over lengre tid.

4. Legg vekk mobil og sosiale medier. Så mange ganger jeg må ta meg selv i dette punktet, da mobilen har vært et hakk mer interessant. Men, så fort jeg legger denne vekk og andre ting som kan distrahere meg - da får jeg gjort veldig mye på bare den ene timen.

5. Ta pauser. Du vil kanskje bli ferdig med hele kapittelet på en time? Men, det er ikke alltid like lett. Ta heller noen flere pauser, for å få med deg mer.

6. Oppsummer litt og litt. Når jeg leser et par sider, skriver jeg ofte notater på det jeg har lest. Slik kan jeg også pugge de viktigste punktene, enn å lese alt på nytt uten å huske så mye.

Har du en studieteknikk å dele?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 14.08.2017, 10:29

SLIK HOLDER DU DEG FRESH PÅ FLYREISEN


God dag mine kjære lesere. Jeg er nok ikke den eneste som har opplevd å føle seg uttørket, under en flyreise. Heldigvis har jeg endrer mine rutiner når jeg skal ut å fly, slik at jeg ikke føler meg slik igjen.

- HUDEN TRENGER FUKTIGHET -

I et fly blir luften ekstremt tørr og det samme blir også huden din, hvis du ikke pleier den. Et godt tips før reisen, er å ta en ansiktsskrubb i ansiktet og få bort alle døde hudceller & urenheter. På flyet er det lurt å påføre fuktighetskrem minst et par ganger i løpet av turen. Husk også noe for leppene, som også fort tørker ut.

- HOLD KROPPEN I BEVEGELSE -

Ofte kan vi bli sittende i mange timer, slik at armer og bein kan hovne litt opp. Med tanke på trykket oppe i flyet. Det er helt normalt. Derfor kan det være lurt å strekke seg på beina, altså gå et par gåturer. Hvis du også fryser lett, kan det være lurt å ta med varme sokker, skjerf eller eventuelt en ekstra genser. Slik unngår du å bli syk.

.. Husk å drikke vann!

Som sagt blir ofte luften tørr i flyet, slik at det er ekstremt viktig å drikke nok for å holde deg hydrert. Ekstra snacks kan også være lurt å ha med.- BRUK SÅ LITE SMINKE SOM MULIG -

Det beste for flyturen, er å ha på så lite sminke som mulig. Slik får huden puste godt og du kan lett påføre fuktighetskrem, som nevnt over. Det viktigste er og ikke bruke foundation, slik at huden kan tørke enda mer ut. Maskara er et must for meg, som da ikke gjør noe å bruke. Har du andre tips, så er det bare å dele ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 10.08.2017, 10:00

SLIK FÅR DU VAKRE LEPPER


- VELDIG VIKTIG, MEN VANSKELIG Å PASSE PÅ -

Det er ingen hemmelighet at jeg gjerne vil ha myke og fine lepper, der det ikke er behagelig å gå rundt med sprukne lepper. Det er helt klart flere ting du kan gjøre, for å ta vare på leppene dine. Selv om det kan være vanskelig å glemme, så er det faktisk viktig å passe på leppene. Spesielt nå på sommeren. Så her har dere mine beste tips.

- HOW TO GET THOSE BEAUTIFUL LIPS -

- Bruk en klut for å skrubbe leppene naturlig flere ganger i uken med vann, for å fjerne døde hudceller.

- Skyll leppene med vann så ofte som mulig. Leppene trenger også væske, slik som kroppen.

- Tenk på hva du bruker på leppene og hva dem inneholder. Veldig ofte blir det tilsatt mange ingredienser, som er uheldig for leppene dine og skader dem mer enn nødvendig. Aloe Vera er veldig bra å ha på leppene, som ofte blir tilsatt mer i leppestifter.

- Smør på olivenolje på leppene og ha på i flere minutter. Det er et vidundermiddel for leppene dine!

- Husk å bruke noe på leppene med solfaktor, nå på sommeren.

- Rens leppene dine minst et par ganger i uken, der du enten bruker en hjemmelaget skrubb for leppene eller en du kan finne på butikken.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 07.08.2017, 10:05

10 TIPS TIL Å LEVE SUNNERE PÅ BUDSJETT


Ja, jeg mener at mye sunn mat er dyrt.

Det vet jeg selv mange også syntes, enn kun meg. Derfor kan det ofte bli lettere å benytte andre mer usunne alternativer, som ikke alltid er det beste. Sunne alternativer burde absolutt, i mine øyner, være billigere. Ikke alle studenter har råd til å bruke tusenvis av kroner i måneden, bare på mat. Iallefall ikke det som anbefales. Selv har ikke jeg hatt råd til det. Men, nå som jeg en stund har fått bedre kunnskap til sunnere alternativer - til en rimeligere penge, vil jeg gjerne dele disse smarte tipsene med dere.

1. Frukt og grønt

Ofte får vi høre at dette er så dyrt, men tenk over det.. Et skolebrød eller annen kake kan koste mellom 15-30 kr, mens til denne prisen får du minst 4-5 epler. Det samme gjelder andre frukter i løs vekt, som ikke er så dyrt som det ofte blir sagt.

2. Ja til First Price i butikken

Ja, det er faktisk en del First Price varer som er minst like gode som andre. Slik som egg, mais, gulrøtter, laks eller kyllingfilet, for å ta noen eksempler.

3. Frys ned det du ikke spiser

Har du en del middag til overs, etter et måltid; ta restene i oppbevaringsbokser og frys dem ned. Dette gjelder også matvarer du ikke kommer til å spise fortløpende. Da har du en middag eller noen råvarer til overs!

4. Unngå ferdigmat

Det kan være fristene å kjøpe noe ferdigmat i frysedisken, fordi man ikke alltid gidder å bruke tid på å lage mat. Men, det finnes mange enkle oppskrifter på lunsj og middager som da også blir billigere ved å kjøpe inn ingrediensene.

5. Lag store porsjoner

Som jeg var litt inne på, kan det også være lurt å lage en del ekstra. Slik kan du fryse ned flere porsjoner, så du har ferdig middag til å varme opp.

6. Kjøp på tilbud

Jeg har en egen app på mobilen, der jeg ser en oversikt over tilbudene i alle matbutikkene. Da kan du spare mye penger, ved å kjøpe på tilbud.

7. Kjøp frosne frukt og grønnsaker

Dette er også billigere og supert å ha liggende i frysen. Veldig ofte trenger du ikke å kaste restene, som jeg ofte kan gjøre.

8. Drikk vann

Hvis du ikke liker vann, kan det være veldig godt å tilsette ulike frukter eller grønnsaker. Det gir vannet veldig god og frisk smak.

9. Benytt deg av innvandrerbutikkene

Etter vi fikk en slik matvarebutikk i byen, har jeg sett at prisene er litt billigere enn i de vanlige butikkene. Frukt og grønnsaker er ofte mye billigere på disse butikkene, som jeg anbefaler på det sterkeste å ta en titt.

10. Planlegg

Jeg har ofte ikke anelse på hva jeg skal kjøpe i butikken, hvis jeg ikke har planlagt måltidene. Da vet jeg fra punkt til prikke, hva jeg skal kjøpe. Lettere kan du da la være å kjøpe andre ting, du ikke trenger.

Vinneren av GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL TIL IPHONE er nå publisert i selve innlegget, så vil vinneren bli personlig kontaktet av meg. Men, ikke glem min nye giveaway på bloggen - der jeg er så heldig som kan gi bort en valgfri størrelse på en personlig almanakk HER.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

 • 03.08.2017, 10:00

8 LIFE HACKS DU BURDE VITE


- Hey you guys -

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å finne ut slike smarte tips i hverdagen. Enkle, men likevel så geniale. Slike innlegg slår ofte veldig godt an hos andre, så derfor lager jeg gjerne ett innlegg. Derfor deler jeg med dere, noen smarte life hacks som iallefall jeg syntes er geniale.

- 8 LIFE HACKS YOU SHOULD KNOW -

- Vask en dressing eller ketchupflaske, for så å bruke til pannekakerøre for å unngå søl.

- Bruk pepperkakeformer i stekepannen, slik at du kan lage stilige figurer til enten pannekaker eller noe med egg.

- Ta med en tom solkrem flaske på stranden, for å legge mobilen tørr og trygt.

- Sett mobilen på flymodus, hvis du trenger å lade den raskere.

- For å unngå klumpete neglelakk, legg den inn i kjøleskapet i ca. 15 min og den blir mer jevn.

- Tom for deodorant? Ta på fuktighetskrem under armene, som faktisk har god effekt.

- Slipp å vente lenge for å få et liv på for eksempel Candy Crush, kan du skru datoen fram.

- Hvis du blir kalt stygg, snu deg rundt og si: ''Unnskyld, jeg er ikke et speil..''

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

 • 31.07.2017, 10:00

8 GENIALE SKJØNNHETSTIPS OG SIDE2 BLOGGER!


Hello you guys!

Jeg håper dere har det fint. Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen, som jeg setter uendelig stor pris på. Hver og en av dere, tusen takk. Jeg kan ikke få sagt det nok, annet enn at jeg er utrolig glad.

Fikk en kommentar på bloggen i går, der jeg fikk se at jeg har blitt side2 blogger. Det er jo helt overveldende, at jeg har ikke ord. Tusen takk!

- 8 GENIALE SKJØNNHETSTIPS -
 

1. Føn håret riktig

Jeg har alltid fønet håret i alle slags vinkler. Men, jeg har begynt å føne langs hårstrået. Slik står ikke håret ut alle veier.

2. Olivenolje til å fjerne sminke

Olivenolje er genial til å fjerne sminke, spesielt vannfast maskara.

3. Riktig bruk av flytende eyeliner

Veldig mange påfører flytende eyeliner med lukkede øyner. Det kan bli veldig ujevnt, slik at mange dropper det. Men, ha derimot øynene åpne når du påfører.

4. Erstatt concealer med leppestift

Concealer skal jo dekke alle urenheter og kviser. Men, hvis du bruker en leppestift i varm rosa, ser looken mer naturlig ut.

5. Få fyldigere lepper

For at det skal se ut som du har fyldigere lepper, ta på mørk concealer dyppet i sol pudder og påføre en skygge på underleppen. Ta så på highlighter langs leppekonturen på overleppen.

6. Hårspray for rufsete bryn

Bruk en gammel maskara børste og ta på hårspray, for å jevne ut rufsete bryn.

7. Unngå håndkle tørking av hår

Gjør det ofte selv, men de siste gangene har jeg latt være. Ta heller og vinkle håret i et håndkle, til det blir tørt. Da unngår du fluffy og slitt hår.

8. Fjern enkelt neglelakk uten neglelakk fjerner

Er du tom for neglelakk fjerner, kan du enkelt fjerne lakken på en annen måte. Ta så på blank neglelakk over hele neglen, vent 5 sekunder og fjern lakken med en bomullsdott.

Minner også om giveaway konkurransen på bloggen, der du kan vinne et marble deksel til iPhone!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 29.07.2017, 10:00

MITT BESTE TIPS TIL DEG MED SLITT HÅR


Hey dere!

Jeg har fått litt kommentarer på bloggen når det gjelder håret mitt, ettersom jeg har masse krøller. Hvordan klarer jeg å holde krøllene så fine? Jakten på produktet som gjør at krøllene mine ikke floker seg og blir slitt har vært lang, men endelig har jeg funnet noe som holder mine krøller så bra... MOROCCANOIL TREATMENT! Denne oljen sverger jeg til, som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg har brukt denne i flere år. Den gir masse fuktighet til håret og gjør at tuppene ikke blir slitte. Gir også en veldig fin glans i håret.Flere som bruker denne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

 • 24.07.2017, 20:29

10 TING DU KAN BLOGGE OM


De gangene jeg får skrivesperre, er det veldig god hjelp med slike innlegg. Derfor deler jeg enda flere tips med dere, som også har blitt noen av de mest leste innleggene på bloggen. Her har jeg tatt sammen 10 ting du kan blogge om, hvis du står fast.

Dine must haves

Ønskeliste

Steder du vil reise til

Ting å gjøre når du kjeder deg

Foto tips

Favoritter i klesskapet

Oppskrifter

''Den aller første gangen''

10 ting som gjør deg glad

Siste innkjøpFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 23.07.2017, 17:20

MINE FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ


Ettersom musikk for meg kan være min escape, så vil jeg dele mine favorittsanger akkurat nå. Kanskje noen kan få litt inspirasjon til ny musikk, som aldri jeg sier nei takk til. Kanskje dere også har noen favoritter, å dele i kommentarfeltet?

ENJOY ♥

 • 18.07.2017, 10:00

5 TIPS TIL Å SPARE PENGER PÅ SMINKE


God tirsdag dere!

Er det noe jeg syntes er dyrt å kjøpe, så er det sminke. Selvfølgelig kan du finne rimelige sminke produkter, men ofte blir det dyrt. Skal du også kjøpe inn litt du går tom for, så kan det bli kostbart. Noe jeg selv har erfart. Derfor vil jeg dele noen tips med dere, som jeg har tatt flittig i bruk!

1. Finn rabattkoder

Jeg følger flere bloggere som veldig ofte deler sine sminkefavoritter, som da også deler rabattkoder til leserne sine. Det er utrolig bra og benytte seg av det, ettersom iallefall jeg har spart mange kroner på dette.

2. Ikke kjøp fordi det er billig

Veldig ofte kan det være fort gjort å kjøpe med seg en maskara, fordi den er billig. Men, det er ikke nødvendig med mange forskjellige - hvis det ikke blir brukt. Spar heller pengene og bruk til det du faktisk bruker til vanlig. Jeg snakker av erfaring, hehe.

3. Sjekk hva du har i samlingen din

Noe jeg alltid ender opp med å få for mye av, er øyenskygger. Dette har ikke jeg kjøpt på veldig lenge, så derfor passer jeg alltid på å sjekke hva jeg har - før jeg kjøper noe nytt.

4. Bruk det du har først

Hvis du har en del sminke, så lønner det seg å bruke det du har først. Slik kan du virkelig spare penger og kjøpe mer når du faktisk er tom.

5. Handle på nett

Dette gjør jeg nesten alltid. Ikke bare fordi jeg finner de beste produktene på nettet, men det er ofte gode priser og tilbud. Slike tilbud finner ikke jeg ofte i butikkene, så derfor er det genialt å sjekke hva du kan finne på nettet.Jeg håper tipsene kan være til hjelp!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 10.07.2017, 10:42

BEDRE SELVTILLIT? HER ER MINE BESTE TIPS!


God mandag dere!

God selvtillit kommer ikke gratis. Dessverre kommer ikke dette av seg selv og jeg skulle ønske det fantes en fasit, men fra en pessimist på denne fronten - skal jeg dele mine beste tips til bedre selvtillit. Disse punktene har hjulpet meg langt på vei.

1. Start dagen med 2 ting du er takknemlig for

Jo mer jeg tenker på de tingene jeg er takknemlig for i livet, jo bedre blir min selvtillit over tid. Ikke over natten, men over en lengre periode. Det finnes alltid noe å være takknemlig for, så si dem gjerne høyt til deg selv.

2. De fleste sliter med en form for dårlig selvtilit

Denne hjelper ikke meg på et blunk, men det er viktig å tenke på av og til at du ikke er alene med å føle slik du gjør. De aller fleste mennesker har vært / er innom en form for dårlig selvtillit. Ikke alle snakker om det, men det er viktig å gjøre det som passer deg selv.

3. Heng opp lapper på veggen

Denne tok lang tid hos meg, fordi det ble i mine øyner teit. Men, det å bli minnet på fine ting om deg selv der du ofte er - styrker faktisk ditt eget selvbilde. Jo mer og jo lengre tid du blir minnet på hvor sterk eller hvor god nok du er - jo mer vil du tro på det.

4. Snakk med deg selv i speilet

Si til deg selv hver eneste dag, hvor god nok du er. Si: "Du er god nok akkurat slik du er." Hver eneste dag til deg selv i speilet. Godtroende eller ikke, men det sies at jo flere ganger du hører en løyn - vil du til slutt tro på den. Fakta!

5. Følg personer som løfter deg opp

Dette punktet er avgjørende for meg, og sikkert flere. Jeg følger personer på sosiale medier, da spesielt Instagram, som sprer positiv energi. Ikke dem som forteller deg til å gå ned 10 kg, for å bli fornøyd med kroppen sin. For kroppen blir ikke nødvendigvis mer vakker, dersom du tar av deg mange kilo. Ikke alltid.

6. Lytt til kroppen din

Det er viktig å holde kroppen sunn og frisk, det er ikke til å unngå. Om jeg så ikke alltid er like flink til å spise sunt, passer jeg på å drikke nok vann og spise noen grønnsaker / frukt på en dag. Slik får jeg energi og kroppen min blir glad.

7. Det sitter i hodet, IKKE i kroppsvekten!

Det er mitt siste og i mine øyner; det viktigste punktet. Jeg trodde lenge at dersom jeg fikk mindre mage, kunne jeg automatisk bli lykkeligere og føle meg bedre. Det jeg ikke visste, var at jeg følte meg bedre - når jeg begynte å snakke til meg selv på en positiv måte. Selvfølgelig; blir ting tungt i hverdagen, så kan trening gi en positiv effekt. Men, det hjelper ikke - med mindre du løfter deg selv opp.

Skriv ned 5 ting du fikk til i løpet av dagen, si dem til deg høyt og les dem gjerne når du føler deg nedfor. Jeg skal love deg at etter litt tid, vil du se at det går LITT oppover. Da fungerer det. Du får hodet ditt bedre med deg.

Jeg håper dette kunne hjelpe noen på vei, slik det gjorde for meg. Jeg ønsker dere en fin dag!

 • 09.07.2017, 12:32

11 TING DU KAN BLOGGE OM


- Siste innkjøp.

- Dine planer denne sommeren.

- Dine siste favoritt antrekk.

- Favoritt parfymer.

- Dine tips til bedre motivasjon.

- Hvilke blogger du leser fast.

- Skrive om et tema du brenner for.

- Topp 10 filmer.

- Tips til interiør innredning.

- Hva har du alltid med i vesken.

- Dine beste fototips.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 02.07.2017, 17:30

11 TING Å BLOGGE OM


- Ditt beste ferieminne.

- Favoritt sminke produkter.

- Din største frykt.

- Ønskeliste.

- Liste med dine favoritt sitater.

- Fakta om deg selv.

- Latest on instagram.

- Ditt neste reisemål.

- Oppskrift på en god bakst eller middag.

- Treningstips.

- 10 ting som gjør deg glad.Jeg håper dere fikk noen tips ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 25.06.2017, 10:01

SLIK UNNGÅR DU FYLLESYKEN


Innrømmelsen kommer nå; fyllesyk har jeg vært mer enn en gang. Det er så ille, at du nesten ville gjort hva som helst for å slippe der og da. Etter at jeg begynte med disse tipsene jeg skal dele, så har jeg ikke vært fyllesyk på den måten. Da kan jeg fint våkne på søndagen, uten særlige plager.

1. Du har hørt det flere ganger, men jeg gjentar. Drikk vann. Det sies at du burde drikke vann, når du inntar alkohol. Dette med god grunn. Det holder deg i bedre humør, hele kvelden.

2. Ta en allergipille før du begynner å drikke. Funker hver gang!

3. Når du kommer hjem fra fest eller byen, få i deg mat eller annen drikke før du legger deg. Å legge seg på tom mage etter at du har drukket alkohol, er aldri noen god ide. 

4. Ikke bland alt mulig. Hold deg til en type alkohol hele kvelden. Jeg lover deg, det får du igjen for.

5. Ikke drikk for fort. Da merker du alkoholen i kroppen veldig fort og du kan fort gå på en smell. Ta det med ro og kos deg. Nyt kvelden og start heller litt tidligere, enn å drikke mye sent på kvelden.

6. Ha smertestillende liggende til dagen der på, det skal hjelpe hvis du føler deg uggen!Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 18.06.2017, 16:00

5 TIPS TIL EN BEDRE SELVFØLELSE


Hei og god ettermiddag!

Selvfølgelig varierer det fra person til person, hva som hjelper på selvfølelsen. Men, jeg vil dele mine erfaringer til å få en bedre selvfølelse. Samtidig er ingen av disse punkter enkle, men de er verdt det. Trust me. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg nesten har gitt opp, fordi jeg ikke føler at jeg kommer noen vei. Noe som har vist seg å være feil, men nå er jeg veldig glad for at jeg fortsatte.

1. Skriv ned ting du klarer

Noe jeg har begynt med for tiden, er å skrive ned tre-fire ting jeg har fått til i løpet av dagen. Det kan også være ting jeg er stolt av, et lite hei på gata eller noe jeg har klart å gjennomføre.

2. Legg fra deg å sammenligne deg selv med andre

Ikke alltid lett, I know. Men, jeg har begynt å fokusere på andre ting. Jeg prøver heller å sammenligne med meg selv, og heller bli inspirert av andre.

3. Ta valg for din egen skyld

Hvor langt kommer du egentlig med lykke, hvis du skal ta valg for andres skyld? Ta valg du selv vil, for å imponere deg selv. Følg dine egne drømmer, for det er du som skal leve ditt eget liv.


BILDER FRA WEHEARTIT
 

4. Finn hva som er riktig for deg

Hvis det er noe i hverdagen du ikke liker og vil sette grenser for, så er det viktig å stå for dette. Lev etter slik du vil ha det, hvis ikke kan det gå utover din egen selvfølelse negativt.

5. Slutt med dårlig samvittighet der du ikke har skyld

Fra mitt eget ståsted, får jeg ofte dårlig samvittighet over andre og føler skyld. Ikke alt er din feil. Men, dersom du har gjort noe - er det heller viktig å prøve å gjøre det godt igjen. Tenk det at alle har gjort ting dem gjerne skulle ønske, ikke hadde skjedd. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 16.06.2017, 10:00

DENNE FJERNER FLASS OG TØRR HUD I ANSIKTET


Så utrolig glad jeg er nå, for at jeg har testet ut dette produktet.

Det er en krem du smører på i ansiktet + halsen og så vasker av med varmt vann. Jeg må virkelig si at dette er et vidundermiddel. Dette er også et veldig rent produkt, som virkelig hjelper på min tørre hud. Jeg må ta på huden min hele tiden, fordi den kjennes så myk og god. Denne skal jeg virkelig kjøpe igjen, når jeg er tom.Har du testet denne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 14.06.2017, 15:30

8 tips til bedre økonomi


Det er alltid kjekt med noen tips til bedre økonomi, som jeg selv liker å lese. Men, jeg velger å skrive kort og enkelt. Det er ikke nødvendig med så mye tekst, alltid. Jeg håper tipsene kan være til hjelp og støtte opp litt.

1. Spar penger du kan.

2. Betal mer skatt.

3. Lag mat fra bunnen av.

4. Unngå spontan kjøp.

5. Lag handleliste og hold deg til den.

6. Selg ting du ikke trenger.

7. Betal regninger alltid i tide.

8. Skaff deg en oversikt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 01.06.2017, 10:00

5 TIPS TIL DEG SOM MANGLER MOTIVASJONEN


Hei dere! Tenk at det allerede er 1. Juni? Skal si tiden flyr av gårde ..

Jeg må være ærlig å si at jeg gjerne skulle hatt motivasjon i bøtter og spann, men så enkelt er det ikke. Noen dager er motivasjonen på topp, mens andre dager kan det være helt motsatt. Noen tips har jeg da på veien, til å styrke motivasjonen.


 

1. Finn noe du elsker å gjøre

Det er viktig å finne ting i livet og virkelig gjøre det. Om det gjelder trening, fotografi, skolearbeid og slike ting. Spør deg selv om hva du egentlig vil og hvordan du vil ha det. Finn ut hva du vil bruke tiden din på.

2. Se for deg at du lykkes

Jeg trodde ikke at dette skulle hjelpe på motivasjonen, men jo. Skriv ned eller heng opp bilder, som du gjerne vil oppnå. Det er ikke farlig å drømme. Jobber du hardt nok, så kan du oppnå nesten hva som helst. Det tror jeg på. Prøv å lukke øynene og tenk deg at du har nådd et mål, da du kjenner på den gode følelsen.


 

3. Stopp opp hvis du ikke vil det nok

Det er lett å komme inn på tanker, der du bare vil gi opp og faktisk ikke fortsetter. Da kan det være at du egentlig ikke vil det nok, så det er viktig å ta en beslutning. Hvis du bare presser deg gjennom noe du egentlig ikke vil, så stopper det til slutt opp.

4. Stol på deg selv

Jo mer du forteller deg selv at du ikke klarer, jo vanskeligere blir det. Prøv å si til deg selv i speilet, at dette skal du klare. Det skader ikke.

5. Ta deg en pause av og til

Hvis du står på hver eneste dag med jobbing, uten pauser - blir du fort sliten og utmattet. Sammen med å planlegge hvordan du skal gå fram og jobbe mot målene dine, så husk å sett inn pauser. Slik har du større mulighet, for å holde motivasjonen bedre.Jeg håper tipsene kan hjelpe!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 31.05.2017, 10:00

SPAR PENGER PÅ DETTE TIPSET


Alle har vel en eller annen gang kastet siste del av en ost. Ost er jo veldig dyrt, så det kan jo bli kostbart i lengden. Jeg som spiser mye ost, trenger jo absolutt det jeg kan få av det jeg kjøper. Vil dele et lite tips med dere, som hjelper meg å ta vare på hele osten.

 

SPAR PÅ OSTEN

Riv den siste delen av osten (eller ha hele biten) og legg i en boks - så frys! Etter noen ganger med dette, får du nok ost til en pizza, lasagne eller en annen rett som inneholder en del ost. Da slipper du å kaste mat, i tillegg til at du har osten klar.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits