• 25.06.2017, 10:01

SLIK UNNGÅR DU FYLLESYKEN


Innrømmelsen kommer nå; fyllesyk har jeg vært mer enn en gang. Det er så ille, at du nesten ville gjort hva som helst for å slippe der og da. Etter at jeg begynte med disse tipsene jeg skal dele, så har jeg ikke vært fyllesyk på den måten. Da kan jeg fint våkne på søndagen, uten særlige plager.

1. Du har hørt det flere ganger, men jeg gjentar. Drikk vann. Det sies at du burde drikke vann, når du inntar alkohol. Dette med god grunn. Det holder deg i bedre humør, hele kvelden.

2. Ta en allergipille før du begynner å drikke. Funker hver gang!

3. Når du kommer hjem fra fest eller byen, få i deg mat eller annen drikke før du legger deg. Å legge seg på tom mage etter at du har drukket alkohol, er aldri noen god ide. 

4. Ikke bland alt mulig. Hold deg til en type alkohol hele kvelden. Jeg lover deg, det får du igjen for.

5. Ikke drikk for fort. Da merker du alkoholen i kroppen veldig fort og du kan fort gå på en smell. Ta det med ro og kos deg. Nyt kvelden og start heller litt tidligere, enn å drikke mye sent på kvelden.

6. Ha smertestillende liggende til dagen der på, det skal hjelpe hvis du føler deg uggen!Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 18.06.2017, 16:00

5 TIPS TIL EN BEDRE SELVFØLELSE


Hei og god ettermiddag!

Selvfølgelig varierer det fra person til person, hva som hjelper på selvfølelsen. Men, jeg vil dele mine erfaringer til å få en bedre selvfølelse. Samtidig er ingen av disse punkter enkle, men de er verdt det. Trust me. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg nesten har gitt opp, fordi jeg ikke føler at jeg kommer noen vei. Noe som har vist seg å være feil, men nå er jeg veldig glad for at jeg fortsatte.

1. Skriv ned ting du klarer

Noe jeg har begynt med for tiden, er å skrive ned tre-fire ting jeg har fått til i løpet av dagen. Det kan også være ting jeg er stolt av, et lite hei på gata eller noe jeg har klart å gjennomføre.

2. Legg fra deg å sammenligne deg selv med andre

Ikke alltid lett, I know. Men, jeg har begynt å fokusere på andre ting. Jeg prøver heller å sammenligne med meg selv, og heller bli inspirert av andre.

3. Ta valg for din egen skyld

Hvor langt kommer du egentlig med lykke, hvis du skal ta valg for andres skyld? Ta valg du selv vil, for å imponere deg selv. Følg dine egne drømmer, for det er du som skal leve ditt eget liv.


BILDER FRA WEHEARTIT
 

4. Finn hva som er riktig for deg

Hvis det er noe i hverdagen du ikke liker og vil sette grenser for, så er det viktig å stå for dette. Lev etter slik du vil ha det, hvis ikke kan det gå utover din egen selvfølelse negativt.

5. Slutt med dårlig samvittighet der du ikke har skyld

Fra mitt eget ståsted, får jeg ofte dårlig samvittighet over andre og føler skyld. Ikke alt er din feil. Men, dersom du har gjort noe - er det heller viktig å prøve å gjøre det godt igjen. Tenk det at alle har gjort ting dem gjerne skulle ønske, ikke hadde skjedd. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 16.06.2017, 10:00

DENNE FJERNER FLASS OG TØRR HUD I ANSIKTET


Så utrolig glad jeg er nå, for at jeg har testet ut dette produktet.

Det er en krem du smører på i ansiktet + halsen og så vasker av med varmt vann. Jeg må virkelig si at dette er et vidundermiddel. Dette er også et veldig rent produkt, som virkelig hjelper på min tørre hud. Jeg må ta på huden min hele tiden, fordi den kjennes så myk og god. Denne skal jeg virkelig kjøpe igjen, når jeg er tom.Har du testet denne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 14.06.2017, 15:30

8 tips til bedre økonomi


Det er alltid kjekt med noen tips til bedre økonomi, som jeg selv liker å lese. Men, jeg velger å skrive kort og enkelt. Det er ikke nødvendig med så mye tekst, alltid. Jeg håper tipsene kan være til hjelp og støtte opp litt.

1. Spar penger du kan.

2. Betal mer skatt.

3. Lag mat fra bunnen av.

4. Unngå spontan kjøp.

5. Lag handleliste og hold deg til den.

6. Selg ting du ikke trenger.

7. Betal regninger alltid i tide.

8. Skaff deg en oversikt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 01.06.2017, 10:00

5 TIPS TIL DEG SOM MANGLER MOTIVASJONEN


Hei dere! Tenk at det allerede er 1. Juni? Skal si tiden flyr av gårde ..

Jeg må være ærlig å si at jeg gjerne skulle hatt motivasjon i bøtter og spann, men så enkelt er det ikke. Noen dager er motivasjonen på topp, mens andre dager kan det være helt motsatt. Noen tips har jeg da på veien, til å styrke motivasjonen.


 

1. Finn noe du elsker å gjøre

Det er viktig å finne ting i livet og virkelig gjøre det. Om det gjelder trening, fotografi, skolearbeid og slike ting. Spør deg selv om hva du egentlig vil og hvordan du vil ha det. Finn ut hva du vil bruke tiden din på.

2. Se for deg at du lykkes

Jeg trodde ikke at dette skulle hjelpe på motivasjonen, men jo. Skriv ned eller heng opp bilder, som du gjerne vil oppnå. Det er ikke farlig å drømme. Jobber du hardt nok, så kan du oppnå nesten hva som helst. Det tror jeg på. Prøv å lukke øynene og tenk deg at du har nådd et mål, da du kjenner på den gode følelsen.


 

3. Stopp opp hvis du ikke vil det nok

Det er lett å komme inn på tanker, der du bare vil gi opp og faktisk ikke fortsetter. Da kan det være at du egentlig ikke vil det nok, så det er viktig å ta en beslutning. Hvis du bare presser deg gjennom noe du egentlig ikke vil, så stopper det til slutt opp.

4. Stol på deg selv

Jo mer du forteller deg selv at du ikke klarer, jo vanskeligere blir det. Prøv å si til deg selv i speilet, at dette skal du klare. Det skader ikke.

5. Ta deg en pause av og til

Hvis du står på hver eneste dag med jobbing, uten pauser - blir du fort sliten og utmattet. Sammen med å planlegge hvordan du skal gå fram og jobbe mot målene dine, så husk å sett inn pauser. Slik har du større mulighet, for å holde motivasjonen bedre.Jeg håper tipsene kan hjelpe!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 31.05.2017, 10:00

SPAR PENGER PÅ DETTE TIPSET


Alle har vel en eller annen gang kastet siste del av en ost. Ost er jo veldig dyrt, så det kan jo bli kostbart i lengden. Jeg som spiser mye ost, trenger jo absolutt det jeg kan få av det jeg kjøper. Vil dele et lite tips med dere, som hjelper meg å ta vare på hele osten.

 

SPAR PÅ OSTEN

Riv den siste delen av osten (eller ha hele biten) og legg i en boks - så frys! Etter noen ganger med dette, får du nok ost til en pizza, lasagne eller en annen rett som inneholder en del ost. Da slipper du å kaste mat, i tillegg til at du har osten klar.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 22.05.2017, 17:47

6 GODE FORDELER MED Å BO ALENE


Jeg har delt et liknende innlegg for lenge siden, som jeg fikk mange gode tilbakemeldinger på. Derfor vil jeg dele et litt nyere innlegg, med nye fordeler med å bo alene. Det er jo ingen hemmelighet at det er en frihetsfølelse og mange gode fordeler.


 

1. Du velger selv når du vil ta oppvasken

Ingen kan fortelle deg at du må ditt eller må datt. Når det er greit for deg, så er det greit. Ferdig med det.

2. Ingen kan klage på dine uvaner

Jeg spiser ofte litt is etter en middag, hvis jeg ikke spiser for mye middag.. Ingen kan gi deg rare blikk, som forteller at det der ikke er så lurt.

3. Lag akkurat den maten du vil

Nei, jeg klagde ALDRI på den maten jeg fikk hjemme. Men, hvor deilig er det ikke og kunne lage den maten du ønsker? Jeg liker selv og "shoppe" inn til ulike måltider.


 

4. Du velger hvordan ting skal se ut

Det er kun deg selv som velger hvordan du vil pynte og hvor mange planter du vil ha hos deg.

5. Se på tv som du vil

Aldri mer kø på hvem som skal se hva, til en hver tid på tven. Du kan bestemme hva du vil se på og når du ønsker.

6. Hør på musikk uten å bli flau

Om jeg velger å høre på gamle Hannah Montana sanger på full guffe, så trenger jeg ikke å bli flau - i tilfelle noen skal høre det.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / LURER DU PÅ NOE? SPØR HER!

 • 13.05.2017, 11:54

4 TIPS TIL Å LIKE GRØNNSAKER


Ikke alt er like lett å like, slik som grønnsaker. Mange liker ikke grønnsaker, men flere ønsker nok også å like mer grønnsaker. Jeg har noen gode tips å dele, til dem som kanskje ikke er så glad i grønnsaker.


 

1. Dypp dem

Bytt ut chipsen med grønnsaker. Lag den dippen du ønsker, kutt opp grønnsaker og dypp dem. Ta gjerne litt ekstra dipp på, før du spiser dem. 

2. Dekk grønnsakene med ost

Jeg elsker å kutte opp masse grønnsaker, for å steke dem i ovnen. Da legger jeg alt i en ildfast form og tar ost på toppen, noe som er kjempe godt. Mmm!

3. Drikk dem opp

Bland sammen de grønnsakene du liker best og lag jus. Tilsett også sukker, hvis det blir for sterk smak av jus. Dette er en genial ide, for å piffe opp de gode smakene.

4. Stek dem på grillen

Mange grønnsaker gjør seg godt på grillen, med kanskje litt godt krydder på. Nydelig som snacks eller til middag.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 11.05.2017, 12:00

TIPS TIL GLEDE I HVERDAGEN DIN


Uansett hva som skjer i livet mitt, er det viktig for meg å tenke positivt. Nei, det er virkelig ikke alltid lett. Jeg vet. Men, hvis jeg ikke skal prøve nå - så når? Slik har jeg begynt å tenke mer på og det hjelper alltid iallefall litt.

Jeg har samlet noen tips til hvordan det kan være lettere å bli i godt humør, hvis dagen ikke er helt bra.


 

1. Finn en sang som gjør deg glad. Spill denne så på repeat til skolen, jobb eller annet du skal.

2. Skryt av deg selv. Vi er ofte alt for strenge med oss selv, men det er lettere å rose venninnen din. Tenk deg at du er din egen venninne, slik at du kan rose deg selv. Uansett hva det er, så fortjener du skryt.

3. Hver morgen når du ser deg selv i speilet, si en ting høyt som du selv er fornøyd med. Om det er dine fine øyner eller din gode personlighet.

 

4. Skriv ned hver kveld, en ting som har vært bra med dagen (gjerne på mobilen din). Det er ofte alltid noe bra, selv om det "bare" kan ha vært å komme seg opp av senga eller et sunt måltid du lagde.

5. Vær sammen med mennesker som gjør deg glad og får deg i godt humør!

6. Gå en tur der du bor, ta med kamera og nyt omgivelsene du går rundt i. Lytt til de små detaljene og lydene.Hva gir deg glede i hverdagen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

 • 09.05.2017, 10:00

SLIK OVERLEVER DU EN DÅRLIG DAG


Det kan være vanskelig å snu en dårlig dag, til en god dag. Men, det går faktisk an å la det bli litt bedre. Ikke alltid lett, men små ting kan gjøre en stor forskjell.


 

1. Smil, som kan virke rart - men, det fungerer.

2. Skriv ned 3-5 ting som gjør deg lykkelig i livet ditt.

3. Ta på deg et av dine favoritt antrekk.

4. Ring noen du vet bryr deg om deg. Om det er en venn, kanskje din kjæreste eller et familiemedlem.

5. Lag deg noe god mat. Jeg elsker å lage meg en smoothie eller noe sunt, som gir meg energi.


 

6. Finn et rolig sted, legg deg ned og lukk øynene. Tenk på et minne som gjorde deg glad, der du hadde det fint. Drøm deg litt bort.

7. Hold på med noe som du syntes er gøy. Du trenger ikke å være flink til det, så lenge du syntes det er gøy.

8. Husk at slike dager er helt normalt. Slik kan du også sette pris på de gode dagene!Jeg ønsker dere en fin dag!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 04.05.2017, 14:43

SLIK BLIR DU ENKELT KVITT STREKKMERKER!


Jeg må tipse til dere et helt utrolig produkt, som jeg har testet i en måned. Nemlig Bio-Oil, som også er ekstremt prisvennlig. Jeg har aldri testet ut et produkt, som har fungert så bra og på så kort tid. Etter bare et par uker, kunne jeg se tydelig forskjell fra første dagen. I dag ser jeg enda større forskjell. Min usikkerhet til at produkter skal fungere så bra som mange utgir seg for, har nå endret seg betydelig etter dette produktet... I tillegg er denne fuktighetsgivende!

 Jeg mener ikke at det er galt å ha litt strekkmerker på kroppen, som er helt naturlig. Men, hvis det å smøre seg inn med litt olje - som også har flere fordeler, så hvorfor ikke? Dette er det beste produktet jeg noen gang har hatt, som jeg har blitt helt avhengig av. Det er jo veldig bra at en slik olje, som også er rimelig i pris, kan enkelt hjelpe for noen som gjerne skulle hatt mindre arr, strekkmerker eller tørr hud.

 Dere kan finne oljen i butikker som meny, vita og coop obs eller bestille den her!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 02.05.2017, 10:00

TIPS; GJØR HVER DAG TIL EN GOD DAG


- HA GOD TID

Jeg må alltid ha god tid, når det gjelder alt. Det gir meg ikke annet enn negativ energi, av å stresse i hverdagen. Bedre med ekstra god tid, enn å stresse gjennom det som skal gjøres i løpet av en dag.

- ROCK YOUR OUTFIT

Når du velger deg et antrekk du liker godt, føler du deg også mye bedre allerede. Kanskje du også booster i gang selvtilliten. Slik du fremstilles for andre, vil også andre se på deg.


 

- SØVN

Jeg fungerer aldri så bra, hvis jeg ikke har fått søvn. Døgnrytmen min har alltid vært vanskelig, men de dagene jeg sover nok - føler jeg meg også mye bedre! Søvnen er mye mer viktig, enn det man kanskje kan tenke seg.

- SPIS RIKTIG MAT

.. Og med riktig mat, så mener jeg ikke at du skal endre kostholdet totalt. Men, det er viktig for meg å spise den maten som gir meg energi og som gjør meg godt. Jeg spiser mat som kroppen min vil ha, selv om det også av og til kan være en skål med is.


 

- UNN DEG SELV NOE FINT

Av og til er det også viktig å belønne seg litt, ved å kjøpe en ting som du har hatt lyst på lenge eller en bukett med friske roser. Dette piffer opp humøret og du har fått deg noe nytt til deg selv. Men, det er også viktig å begrense seg litt - som jeg snakker av erfaring, hehe.

- SETT AV TID TIL AVSLAPPING

Hvis jeg stresser gjennom en hel dag, for så å gå rett til sengs - fungerer ikke for meg i lengden. Jeg kan være dårlig på å slappe av, men jeg prøver iallefall å sette inn faste rutiner på det. Det er utrolig viktig å lade batteriene, som dem sier.Husk, du kommer langt med et smil ♥ God tirsdag!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 30.04.2017, 18:08

DETTE ER VERDENS BESTE ISKREM
.. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg eeelsker is! Jeg finnes ikke kresen på nye smaker, rett og slett fordi det er så innmari godt. Etter så mange smaker jeg har kjent på opp i gjennom, så jeg alltid kommet frem til at denne isen er min favoritt. Mmmm!Denne isen er så utrolig fyldig med kjempe gode biter av sjokolade, som er fylt med kirsebærgele. I tillegg er den utrolig frisk, slik at du ikke føler deg så utrolig mett som på en sjokoladeis iallefall. Det er iallefall noe jeg merker. Denne isen anbefaler jeg på det sterkeste!

 Hva er din favoritt is?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 28.04.2017, 10:00

5 TIPS TIL ET SUNNERE KOSTHOLD


Jeg kan være så ærlig å si at det ikke alltid er lett å følge ''rådene'', til et sunt kosthold. Men, jeg tar meg selv i det og prøver så godt jeg kan, slik jeg jeg uansett får en tilnærming. 


 

1. Spis hver 3-4 time

Dette er utrolig viktig, slik at du ikke går sulten store deler av dagen. Gode mellommåltider kan være frukt, yoghurt eller knekkebrød m/ pålegg.

2. Grove produkter

Jeg spiser alltid fullkornspasta framfor vanlig pasta eller grovt brød framfor loff. Disse produktene er sunnere for helsa, men også er det bra for metthetsfølelsen.

3. Husk 5 om dagen

Det kan være å spise bær, frukt eller grønnsaker. Husk at et glass jus, tilsvarer en frukt eller grønnsak.

4. Bake selv

Dette er både sunnere og billigere. Du får i deg mye godt som kroppen blir glad for, som også blir veldig mye billigere.

5. Bruk olje i maten

Olje har høyt antall kalorier, men det sies å være bedre med olje - enn hardt smør.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 27.04.2017, 18:35

SLIK FÅR DU I DEG 5 OM DAGEN


Hei dere! Ikke alle er like glad i frukt og grønt. Men, det er heller ikke sikkert at alle vet hvor mye det egentlig er eller hvor lett det kan være å få i seg 5 om dagen. Jeg vil gjerne dele mine tips, slik at det kan være lettere å få det inn i kosten.


 

EKSEMPLER PÅ MINE FAVORITTER

1. En bolle med salat og grønnsaker.

2. 1 glass jus.

3. Grønnsakssuppe til middag.

4. Bruk frukt og grønnsaker til pålegg (som banan, agurk og paprika)

5. 1-2 dl varme bær på is til dessert.


 

DU SPISER MER AV OPPKUTTET FRUKT

Jeg har alltid hørt at dersom du kutter opp frukt og grønnsaker i mindre biter, så spiser du mer. Dette er helt sant, iallefall for min del. Jeg spiser mer, hvis jeg kutter alt opp i mindre biter. Det ser også mer delikat og fristende ut.Har du andre tips, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 27.04.2017, 10:00

BILLIG OG PERFEKT MASKE FOR ANSIKTET 

God morgen dere fine! Jeg har nettopp testet ut en ansiktsmaske, som jeg bare måtte dele med dere. Jeg har brukt denne i et par dager, men kun som en liten prøve bare for å teste den ut. Denne ble jeg så positivt overrasket over, at jeg definitivt kommer til å kjøpe denne. I tillegg er den også veldig prisvennlig, noe som er et stort pluss.

Looking good there, haha!

 PERFEKT TIL ALLE HUDTYPER

______

Denne masken passer godt til alle hudtyper, men du merker fort hvor godt den hjelper på tørr hud. Jeg som har tørr hud, har faktisk ikke brukt en så god maske før - som jeg kan huske. Da jeg tok masken av, fikk jeg jeg nydelig glød i huden og i tillegg kjentes huden utrolig myk & ikke minst; happy! Masken kan du få kjøpt HER og den koster 99 kr.Har du en favoritt maske til ansiktet?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 26.04.2017, 14:16

MATEN SOM BRENNER FETT


Hva slags mat du spiser til hvert måltid, har mye å si på hvor mye kroppen klarer å forbrenne. For å øke forbrenningen, er det lurt å spise måltid hver 3-4 time. Likevel går det fint å få i gang forbrenningen bedre, ved å innta ulike matvarer og ingredienser.

Maten som får forbrenningen i gang ...

- grønn te

- bringebær

- kanel 

- kalsium (meieriprodukter)

- kaffe

- omega-3 (fet fisk, raspolje og valnøtter)Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 25.04.2017, 10:00

4 ENKLE TIPS TIL Å BLI FOTOGEN


På noen bilder kan jeg se trøtt og sliten ut, men det kommer helt an på hvordan jeg framstår foran kamera. Jeg har tatt til meg noen små triks, som hjelper for meg - til å føle meg litt penere på bilder. Ikke helt bokstavelig ment, but you got it..


 

1. Rett opp ryggen

Ikke senk skuldrene og krøp deg sammen, som kan ta seg dårlig ut på bilder. Men, rett deg opp og se selvsikker ut. Skyv brystet fram og løft hodet.

2. Slank deg på bildet

Jeg bryr meg aldri om å se slank ut på bilder, men jeg ser jo forskjell på hvordan jeg står. Ikke still deg med hele kroppen, rett mot kameraet. Men, vri heller kroppen litt på siden. Dette vil fremme kroppen din, på en annen måte.

3. Se helt naturlig ut

Ikke kikk inn i kameraet, hver gang noen tar bilder av deg. Av og til, kan det være fint å vise fram litt andre sider. Følelser vil vises bedre, hvis du ikke er for opptatt med å posere.

4. Vis et ekte smil

Ofte kan jeg prøve å gjøre meg veldig til, slik at jeg kanskje smiler litt i overkant for mye (hvis det går an å si..) Ikke smil så mye, at du får vondt. Men, prøv å tenke på noe morsomt - slik at det kommer frem et naturlig og ekte smil, uten å gjøre seg til. 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 23.04.2017, 10:07

MINE 7 BESTE TIPS TIL MER ENERGI


God søndag mine kjære lesere. Jeg er vel ikke den eneste som av og til ønsker seg litt mer energi, når det trengs som mest? Derfor vil jeg dele med dere mine beste tips, som hjelper meg veldig godt til å få mer energi - slik at jeg klarer mer i hverdagen. Disse vil jeg dele med dere.


 

1. Spis ofte

Dette har vel flere lest, at dette skal hjelpe på kostholdet. Men, det hjelper også for at forbrenningen i kroppen holder seg jevnt. Det å spise lite og ofte, virker bra for energien i kroppen resten av dagen.

2. Fyll opp med fiber

Fiber gir ikke i hovedsak næring, men det holder en jevn forbrenning av karbohydrater. Kroppen får da jevn tilførsel av energi, noe som er bra.

3. Pust med magen

Hvis du føler deg stresset i kroppen, er det lett å puste inn og ut i brøstet. Dette kan føre til at du føler deg sliten. Da er det viktig å puste med magen, slik at du tåler mer.

4. Hør på musikk

Det sies faktisk at dette gir deg mer energi. Setter du på dine favorittlåter, vil humøret bli mye bedre og du vil føle deg mer energisk.


 

5. Skriv ned alle bekymringene dine

Det er mye lettere å holde styr på tankene dine, hvis du skriver dem ned - enn å ha dem i hodet. Alltid verdt et forsøk.

6. Frisk med fisk

Hvis du spiser fisk, får du i deg et bra stoff for hjernen din. Det bidrar til at du holder deg både frisk og våken.

7. Dropp joggebuksa av og til

Hvis du sitter i joggebukse og slapper av, når du helst ønsker deg mer energi - så bytt det ut. Ta på deg noe du føler deg komfortabel i, slik at det gjenspeiler hvordan du føler deg innvendig.HVA GIR DEG ENERGI?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 21.04.2017, 20:11

7 BESTE TIPS MOT KVISER


Jeg har vel aldri slitt mye med kviser og hatt problemer i huden, annet enn at jeg har blitt ekstremt tørr i huden til tider. Litt kviser her og der blir det jo, men jeg vil dele med dere mine beste tips mot kviser.


 

Undersøk sminken du bruker

- Jeg ser selv at det er mange produkter jeg ikke kan bruke, som jeg får utslett og kviser på huden. Derfor er det viktig å kjenne etter, hva som du føler passer best til din hud - uten å skade den.

♥ La huden puste av og til

- Ha gjerne sminkefrie dager, slik at huden får pustet.

Finn din riktige hudtype

- Det finnes mange ulike typer hud, så derfor er det viktig å kjenne til din. Slik kan du finne riktige produkter til din hud.


 

♥ Rens huden hver dag

- Dette var jeg ikke flink til før, men etter at jeg begynte å rense huden min hver dag med vann - så kjenner jeg at den trives mye bedre!

♥ Stress mindre

- Denne kan ikke jeg alltid holde selv, men jeg vet at det hjelper mot kviser.

♥ Ikke plukk på kvisene

- Det gjør det bare mye verre, enn de kvisene som dukker opp.

♥ Drikk masse vann

- Dette elsker huden din, så drikk vann når du føler for det.HAR DU ANDRE TIPS?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits