hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

10 TING JEG SKULLE ØNSKE JEG VISSTE DA JEG VAR YNGRE

 • 15.05.2018, 15:14

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Som 13-15-17 åring skjer det mye med oss mennesker, da vi stadig er i forandring. Det er mye vi gjerne vil ha svar på, men som må oppleves. Jeg har fått mange gode råd, men den gangen tror jeg nok ikke jeg ønsket noen råd. Kanskje fordi jeg trodde jeg kunne «det meste». Men, jeg tenkte å dele noen råd jeg skulle ønske jeg visste da jeg var yngre.

10 TING JEG SKULLE ØNSKE JEG VISSTE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Du trenger ikke å være voksen

Hvor ofte får man ikke høre som yngre, at «Jeg som er voksen, bestemmer..» Da husker jeg god at jeg gjerne ønsket å oppføre meg som eldre, selv om jeg ikke var det. Man blir voksen fort nok, så nyt tiden.

 

 1. Dårlige karakterer gjør deg ikke til et dårligere menneske

Mange har i dag karakterpress, noe jeg forstår. Men, på ungdomsskolen tror man gjerne at karakterer betyr alt. Det gjør det ikke. Karakterer er viktig, men om du skulle få en dårligere karakter - blir du ikke et dårligere menneske.

 

 1. En dårlig dag betyr ikke et dårlig liv

Jeg husker så godt når hormonene i kroppen var overalt, da var det lett å glemme seg selv. Hadde jeg en dårlig dag, kunne jeg ofte tenke at det var livet som ikke var bra. Men, det er viktig å minne seg på at det går over.

 

 1. Det er lov til å ombestemme seg

Dette gjelder vel generelt, også i dag. Ikke alt går som planlagt. Det du kanskje tenkte var noe for deg, kan vise å overraske deg. Som for eksempel skolegang og politikk.

 

 1. Du skal ikke akseptere at noen lyver til deg

Jeg var aldri flink til å si i fra, hvis jeg fant ut om en venninne som løy til meg og sa ting videre. Det angrer jeg på. Men, derfor er det viktig å vite. Det er aldri greit å lyve, da i form av å si personlige ting om en person videre. Det er stygt.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Ta vare på ekte venner

Med tiden vil mange vokse fra hverandre etter ungdomsskolen og videregående. Flere flytter til andre byer og flere endrer seg som menneske. Ta vare på dem som vil deg godt, som kjennes riktig for deg.

 

 1. Ikke bry deg om hva andre sier

.. ofte skulle dem bare ønske at dem ikke trengte å følge en stil! Det kuleste er å skille seg ut, enn og prøve å være som alle andre.

 

 1. Det er ikke galt å tenke utenfor boksen

Mange syntes det er skummelt å tenke nytt, da spesielt når du er i ferd med å bli eldre. Du syntes kanskje det vil høres rart ut for andre, men riktig for deg. Stå opp for deg selv og bruk din stemme, si det du mener. Tenk nytt om du ønsker.

 

 1. Stress ned

Du trenger ikke og ha livet ferdig planlagt når du går ut av 10ende klasse. Mange tar omveier selv etter det, så ikke stress. Ta det med ro og følg din egen vei.

 

 1. Du betyr mye for mange

Da jeg var yngre, var det dessverre mange som mobbet andre. Men, disse menneskene får det kanskje slengt tilbake på sin egen kappe en dag. Se deg rundt og tenk på de vennene som vil være med deg. Familie som støtter deg og viser at dem er glade i deg. Det er SÅ viktig!

Er det noe du skulle ønske at du visste tidligere?

SLIK UNNGÅR DU GNAGSÅR MELLOM LÅRENE

 • 01.05.2018, 18:20

UNNGÅ GNAGSÅR MELLOM LÅRENE I SOMMER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Er du kanskje som meg og får gnagsår mellom lårene når det er varmt, i likhet med veldig mange andre? Da har du trykket inn på riktig link, for jeg har nemlig et genialt tips som funker helt supert. På denne måten kunne jeg gå i kjoler alt det jeg ville i fjor sommer, uten å tenke på at det skulle bli gnagsår der mellom. Da ved å bruke babypudder. Det er genialt og fungerer virkelig som det skal. Ikke mye som skal til, men det går bare an å prøve seg fram og teste ut.

Jeg må også få sagt at det ikke er noe å «skamme seg» over, da det er normalt når lårene gnisser mot hverandre. Iallefall for mange der ute. Det er ikke noe galt med lårene dine fordet, som jeg fint kunne få tanker om før i tiden. Godt at den tiden er forbi, for i dag kunne jeg ikke brydd meg mindre. Det skal jeg ikke bruke sommeren min på å bekymre meg for iallefall. Det burde ikke noen andre heller ❥

Jeg håper innlegget var til hjelp!

WHAT'S ON MY REPEAT

 • 25.04.2018, 11:00

 

SONGS I LISTEN TO RIGHT NOW

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I Wanna Know - NOTD (feat. Bea Miller)

 

Strip - Chris Holsten

 

All For Love - Tungevaag & Raaban

 

One Kiss - Calvin Harris (feat. Dua Lipa)

 

Lullaby - R3HAB, Mike Williams

 

Tranquilo - Chris Abolade

 

Familiar - Liam Payne, J Balvin

 

Skuffe Meg - Erik & Kriss

 

Flames - David Guetta, Sia

 

Rich & Famous - SJUR, Isac Elliot

Har du en favoritt sang akkurat nå?

FAVORITT KNEKKEBRØD

 • 12.04.2018, 10:24

EN NY FROKOST FAVORITT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ah, dere! Jeg smakte på noen nye knekkebrød jeg fikk her om dagen, da jeg fort tenkte at disse må jeg anbefale. Det finnes så mye man kan bruke til knekkebrød av urter og forskjellige korn. Noe disse er rikt av. Knekkebrød byttet jeg ut med brød for noen år siden, da det eneste jeg bruker brød til er avokado toast eller hvis jeg ikke har noe annet i hus. Derfor ble jeg utrolig glad for å finne en ny favoritt 

Tips til gode knekkebrød?

JEG SKAL FÅ LENGRE ØYEVIPPER

 • 11.04.2018, 10:00

Reklame | Nelly

.. VED Å TESTE ET NYTT VIPPESERUM

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg ser dette vippeserumet hvor enn jeg snur meg på nett, da dette tydeligvis skal være veldig bra. Også flere bloggere jeg følger, bruker denne og jeg har sett mange fine resultater. Derfor tenkte jeg å prøve det selv, så hvorfor ikke? Jeg har aldri hatt så lange øyevipper, i tillegg til at dem er veldig lyse. Så jeg skal gi det litt tid og oppdatere dere når jeg ser forskjell. Det blir veldig spennende å se.

 

Den finnes fortsatt på salg til kun 199,- som du finner HER

 

Noen som har prøvd vippeserumet?

MINE 8 BESTE TIPS FOR SØTSUG!

 • 23.03.2018, 10:00

Jeg fikk et spørsmål på bloggen jeg gjerne ville utdype litt mer, enn å svare enkelt. Hvis jeg ikke tatt helt feil, har jeg delt noen tips mot søtsug før på bloggen. Men, siden den gangen vil jeg påstå at jeg har noen nye tips og triks.

MY 8 BEST TIPS FOR YOU

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Puss tennene

Når du har pusset tennene, så frister det vel ikke veldig med noe å spise? Iallefall ikke for meg. Det tar alltid en liten stund etter jeg har pusset tennene, hvor jeg spiser noe.

 

 1. Kopp med din favoritt te

Jeg er en skikkelig te elsker og da er jeg ikke vanskelig å be. Men, hvis du ikke er så glad i te - så går det fint an å tilsette noe godt. Slik som honning og sitron, det gir en frisk og god smak. Eller bare en annen smak på teen. Vann gjør deg mett, da dette er et godt alternativ.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Syrlige alternativer

Det sies at hvis du spiser noe som er syrlig, så demper du søtsuget. Dette er noe som virkelig har gjort underverker for meg!

 

 1. Kaffe med kanel

Er du som meg og liker kaffe? Da anbefaler jeg å tilsette litt kanel, som gir et lite piff på smaken!

 

 1. Spis et måltid

Veldig ofte kan jeg kjenne på søtsuget, når jeg egentlig bare burde spise et måltid. Det hender jeg ikke gidder å lage noe, derfor blir det fort å ta noe enkelt. Men, det lønner seg og jeg er mye bedre på det enn før!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Smoothie

Jeg bruker alltid yoghurt naturell eller blåbær biola som base. Selvfølgelig sammen med frosne bær, gjerne også noen ferske bær på toppen. Det er bare nydelig og mange alternativer, ut i fra hva du liker av frukt. 

 

 1. Gjør husarbeid

Det er vel alltid noe man kan rydde på, noe som alltid får meg opptatt. Jeg har aldri tid til å spise noe, hvis jeg rydder eller vasker huset.

 

 1. Håndarbeid

Jeg er veldig glad i å hekle og har alltid noen hekle prosjekter på gang, fordi jeg elsker det. Det gjør også at du blir opptatt og tar fokus over på noe annet.

VICTORIA TESTER | SMOOTHIE BOWL

 • 21.03.2018, 10:30

SPISEKLAR! SMOOTHIE BOWL TEST

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Da jeg først så reklamen på disse, tenkte jeg at det måtte jeg teste ut. Jeg elsker både smoothies og smoothie bowls, så derfor ble jeg utrolig glad når de hadde fått disse i butikken jeg kunne teste. Dem koster jo 25 kroner stk, da det fort kan bli litt dyrt i lengden. Men, det er jo genialt å kjøpe til et måltid. Jeg var veldig positiv til denne og det stod opp til forventningene. Jeg elsket smaken, den var frisk og nydelig. Det eneste som trekker litt ned, er syrligheten. Den var litt i overkant syrlig, men det er bare pirk. Toppingen var også god på smak og passet perfekt sammen. Denne vil jeg anbefale videre! ♥

TERNINGKAST : 5

Har dere smakt disse?

HITS DON'T LIE

 • 07.03.2018, 17:13

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å oppdatere spillelistene mine på spotify. Jeg sjekker alltid ut dagens hits på flere spillelister, samtidig som jeg da oppdaterer mine spillelister med slike hits. Ingenting er bedre enn å oppdage ny musikk, da spesielt i hits verdenen!

MY CURRENTLY TOP 8 SONGS

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

These Days - feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen

Guilt Trip - Julie Bergan

FRIENDS - Marshmello, Anne-Marie

You Are The Reason - Calum Scott, Tiêsto

The Middle - Zedd, Maren Morris, Grey

IDGAF - Dua Lipa

So Far Away - Martin Garrix, David Guetta, Jamie Scott

Får ikke nok av deg - Innertier feat. Lex Pess

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

3 TIPS TIL Å FÅ IDEER TIL BLOGG INNLEGG

 • 03.03.2018, 12:14

♥ ♥ ♥

 

 1. Spør dine lesere

Hvis du er i tvil om hva leserne ønsker å lese om, så er det bare å spør. Det er noe alle setter pris på og det skader ikke å få litt tips.

 

 1. Gå vekk fra datamaskinen en stund

Hvis du blir sittende i flere timer, kan det til slutt gå litt rundt i hodet. Det blir fort ikke enkelt å komme på ideer, når du tenker hardt over lengre tid. Det er nydelig med et lite avbrekk, da jeg ofte pleier å gå meg en tur.

 

 1. Pinterest

Her finnes det så mye spennende. Det er nesten umulig og ikke finne opptil flere tips på denne siden, da det er et hav av inspirasjon. Søk opp «blog tips» eller noe slikt, så kommer det opp mye å velge mellom.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

ET VIDUNDERMIDDEL FOR TØRT HÅR!

 • 02.03.2018, 11:31

MITT BESTE TIPS ÅRET RUNDT

Om vinteren blir alltid håret tørt for min del, men også andre ting. Ansikt, hender og sikkert mer på denne kroppen også. Da har jeg et genialt og enkelt tips, da som også kan brukes til mer enn bare håret. Nemlig kokosolje. ALT-MULIG-OLJEN.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Smør inn hele håret med kokosolje på kvelden, før du skal legge deg natten over. Kokosolje er også bra for hodebunnen, så smør gjerne litt mer olje enn det du tror er nok. Når du så ligger med dette i håret natten over, får oljen jobbet seg godt inn i både håret og hodebunnen. Sett håret opp i en dott og skyll det ut neste dag. Legg helst et håndkle over puta du skal sove på, slik at ikke oljen gnir seg inn i alt du ligger på.

Bruker du kokosolje?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

5 FAVORITTER DENNE ONSDAGEN

 • 28.02.2018, 12:08

.. Ettersom jeg elsker serier og blir helt hekta, tenkte jeg å dele mine 5 favoritt serier med dere. Jeg finner stadig nye serier jeg starter på, men dette er mine favoritter nå for tiden!

5 SERIER JEG FØLGER MED PÅ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Broen NRK

Denne serien ble jeg hekta på første gang jeg så den. Det er en svensk serie som er utrolig spennende etter hver episode, men samtidig finner du også humor.

2. Friends NETFLIX

Trenger jeg å si mer? Favoritt serien of all time!

3. Neste sommer DPLAY

Dette er en norsk serie med mange kjente fjes og jeg kan ikke annet enn å le, når jeg ser denne serien. En av favorittene til meg og samboer!

4. The Grand Tour AMAZON VIDEO

Dere har kanskje hørt om Top Gear? Dette er en serie som ble laget etter at dem forlot denne serien. Personlig syntes jeg denne kanskje er hakket bedre, så denne anbefales. Veldig morsom er den også.

5. Senkveld TV2 SUMO

Jeg trenger nesten ikke å si så mye her heller, ettersom jeg har fulgt med på serien så lenge jeg kan huske. Det er fortsatt helt uvirkelig at jeg var publikum i forrige uke!

♡ Følger du med på noen av dem?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

6 TIPS | HAR DU FORKJØLELSE? SE HER!

 • 05.02.2018, 10:00

.. TIL DEG MED FORKJØLELSE

 

Jeg husker ikke sist jeg hadde en skikkelig forkjølelse *bank i bordet*, men i dag har jeg kjent litt i kroppen. Det holder ikke med influensa i 2 uker ser det ut som, haha. Men, da ble det en kopp te med ingefær som ofte redder meg fra å bli syk. Får virkelig håpe at det gjør susen og at jeg slipper en runde til med sykdom. Jeg vet det er mange som ligger med forkjølelse og slikt for tiden, derfor deler jeg mine tips som hjelper litt for meg når jeg ligger med forkjølelse ♥

· MINE FORKJØLELSESTIPS ·

 

1. Jeg har alltid hørt at C-vitaminer skal være bra for immunforsvaret, med tanke på spesielt forkjølelse. Så jeg prøver å få i meg rikelig og litt ekstra av slike vitaminer.

2. For at jeg skal bli litt kvikkere i hverdagen, drikker jeg generelt mye væske. Det er spesielt viktig hvis man blir så uheldig og ligge med sykdom!

3. Noe jeg alltid har god samvittighet med, er faktisk å slappe av. Drikke litt te og bare kikke på tv. Jeg har forstått at det å slappe av, faktisk er det eneste som hjelper. Med god samvittighet kan man roe seg helt ned og vite at det er riktig for kroppen.

...

4. En varm dusj er aldri feil og kan lette litt, dersom du har tett nese.

5. Husk å spise, selv om kanskje ikke matlysten er på topp! Det er viktig tilsette kroppen næring, slik at kroppen kan holde seg så godt den kan med noen form for energi.

6. Riv gjerne litt ingefær i teen din, som gir en liten piff. Denne ingrediensen er også veldig sunt for kroppen og styrker immunforsvaret.

.. GOD MANDAG!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TIPS FOR Å KOMME I GANG MED TRENINGEN

 • 30.01.2018, 10:00

PROVE THEM WRONG

 

Nå har jeg lagt i 2-3 uker med influensa, så mye trening har det langt i fra blitt. Sånn er det jo bare, da det stopper opp av seg selv. Så nå når jeg har blitt frisk, er det på tide å komme i gang igjen. I første omgang tenker jeg bare å gå litt turer, bare for å få opp kondisen litt. Den er nok på bunn så det holder nå, etter nesten tre uker uten noen form for trening. Men, som mange vet er det ikke alltid enkelt å komme i gang etter lang tid. Jeg skal dele med dere mine tips til å komme i gang med treningen.

MINE 7 TIPS | KOM I GANG MED TRENINGEN

 

1. Finn det som motiverer deg

For å komme gang, er det en stor fordel å ha litt motivasjon. Men, det er ofte enklere sagt enn gjort. Det jeg gjør er å skrive ned unnskyldninger for å trene, da jeg ofte ser at jeg bare må se bort fra dem. Så skriver jeg ned hvorfor jeg ønsker å trene, da disse alltid vinner overfor alle unnskyldningene.

2. Se frem i tid

Se gjerne for deg 1-2 år frem i tid, hva du tenker at treningen gjør med kroppen og ikke minst det mentale for deg. Prøv å tenke godt igjennom hvordan du føler du kan ha det, hvis du velger å sitte på sofaen vs. hvis du begynner med trening.

3. Ikke trå for hardt ut

Hvis du aldri har trent før, er det viktigste og ikke gjøre for mye. Gjerne tren litt mindre enn hva du vet du klarer, da du kan se progresjon etter bare et par uker. Det er mulig, men da er det viktig å begynne rolig og jobbe seg oppover.

4. Sett av tid til trening

Skriv i almanakken din eller planlegg tiden til å trene, gjerne også klokkeslett. Hold deg til den, som gjør at du føler deg strukturert.

...

5. Starten er verst, men 100 % verdt det!

Før du starter treningen, kommer vi tilbake i det første punktet. Det å finne den motivasjonen, som driver deg videre. Det er greit å tenke tanken at det er tøft å komme i gang, men tenk samtidig på at det er verdt det. Det finnes et hav av unnskyldninger, men aldri så gode som grunner til å trene. Trening gir deg styrke, mer energi og godt humør. Det er fakta.

6. Planlegg treningen

.. men, ikke for mye! Skriv gjerne en liten liste på hva du ønsker å trene, hvorfor du skal trene og hvor ofte du vil trene. Det beste er ikke å starte med å trene 7 ganger i uken, men fra og ikke trene til å trene 2-3 dager i uken - er virkelig bra. Det er viktig å tenke på. Se det positive i alt, da ingen trening er bortkastet.

7. Husk å belønne deg selv

Har du holdt deg til treningen i kanskje 2 eller 3 uker? Husk å belønne deg selv. Det er mega bra og hva er vel ikke mer motiverende, enn å kjøpe seg et nytt treningsplagg? Det syntes iallefall jeg er veldig moro og fortjent.

♡ Lykke til!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FILMTIPS | DENNE MÅ DU SE!

 • 29.01.2018, 18:50

...

Det å se film har ikke vært min greie, tross at jeg elsker å se på serier. Men, når jeg ser en god film, så tenkte jeg å tipse dere om det. Denne filmen lo jeg godt av og så er jo Dwayne Johnson i hovedrollen, som sier sitt. Filmen er en action / komedie, med så mange vittige episoder. Jeg vil ikke fortelle så mye om den, ettersom det fort kan forklare litt for mye. Men, jeg anbefaler å ta en titt på traileren, hvis dere ønsker å ta en nærmere titt!

Noen som har sett filmen?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

10 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 25.01.2018, 18:03

10 TIPS TIL HVA DU KAN BLOGGE OM

 

- Din favoritt oppskrift

- Ta en bildeserie i naturen

- 10 ting du elsker / hater

- Favoritter i klesskapet

- Teste vegetarmat - eller en ting du ikke har spist - gi terningkast

- Ditt syn på selvtillit

- Dine favoritt serier

- Storytime

- Dine seneste innkjøp

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG ELSKER DISSE PRODUKTENE

 • 20.01.2018, 10:17

inneholder annonselenker

MINE 4 FAVORITT PRODUKTER FOR TIDEN

 

1. Hår olje

Helt siden jeg testet ut denne hos frisøren, har jeg vært helt avhengig. Det gir håret en veldig fin glans.

2. Ansiktsmaske

Hvis jeg skal anbefale dere en ansiktsmaske, så er det denne. Jeg sitter igjen med en glød i ansiktet, mens alt av tørrhet forsvinner. Huden føles helt ny og frisk, etter jeg har brukt denne

3. Rituals skrubb

Denne bruker jeg et par ganger i uken og fjerner alt av rester i ansiktet. For meg med tørr hud, passer denne perfekt. Etterlater huden myk og ren.

4. Garnier Pure Active 3 in 1

Det må være det produktet jeg har brukt lengst, da det er mange år siden jeg begynte med denne. Etterlater huden glødende og er veldig skånsom for huden.

♡ Bruker du noen av disse?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

LÆR Å TA BEDRE BILDER | 6 TIPS

 • 18.01.2018, 19:22

Det skal ikke alltid være lett å knipse de fineste bildene, som du kanskje ser for deg på forhånd. Men, det finnes mange gode tips til å ta gode bilder med kvalitet. Jeg har nå hatt foto som en hobby, bortimot 10 år. Det begynner å bli en stund, og så klart har jeg lært litt på de årene som har gått. Flere ville gjerne ha flere slike innlegg etter at jeg publiserte et innlegg der jeg tipset dere om å ta bilder med manuelle innstillinger, derfor vil jeg dele mine beste tips til å ta bedre bilder.

HERE'S MY BEST TIPS

 

1. Dagslys

For meg, er dette avgjørende for at bilder skal bli fine og klare. Uten dagslys, blir bildene kornete og kanskje også uskarpe. Det liker ikke jeg, når jeg skal ta bilder. Det er også enklere å redigere bildene, dersom dem er tatt i dagslys. Psst: unngå direkte sollys!

2. Ta alltid veldig mange bilder

Det skal jeg love deg at du vil få igjen for. Tar du ett og to bilder av et motiv, er sjansen stor for at dem kanskje kunne bli uskarpe. Men, tar du derimot kanskje 10 bilder, så kan det være lettere å plukke ut kanskje ett eller til og med to bilder du blir fornøyd med. Du vil garantert bli positivt overrasket.

3. Slå av blitsen

Hvis du tar et bilde av samme motiv med blits og uten blits, vil du se at uten blits blir bildet mer skarpt. Du ser detaljer. Men, med blits blir bildet kornete og det kan virke forstyrrende. Se etter naturlig lys, så godt det lar seg gjøre.

4. Tenk nytt

Ikke vær redd for at bildet ikke bli fint, men bare knips i vei. Skill deg ut og resultatet kan bli overraskende bra. For andre, er det gøy å se litt annerledes bilder. Ta bilder fra forskjellige vinkler, nært og langt i fra. Prøv deg frem.

5. IKKE slett bildene

Denne gjør jeg av og til, men det er dumt. Bildene vises ikke like bra på et kamera, som når du åpner dem på pc-en din. Det kan faktisk være at du sletter bilder som ikke ser så fine ut, men som viser seg å være litt kreative.

6. Tenk bakgrunn

Hvis du skal ta bilde av en gjenstand, må du tenke på bakgrunn. Bakgrunnen er også med på å skape et fint bilde, selv om gjenstanden er i fokus. Det er utrolig viktig å tenke på, da det er en stor del av helheten i bildet.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

TA BEDRE BILDER MED MANUELLE INNSTILLINGER | SE HER!

 • 11.01.2018, 18:32

...

Nå har jeg hatt mitt kamera Canon EOS 1000D i hele 7-8 år. Jeg har vært veldig fornøyd, sa det tar veldig gode bilder med god kvalitet. Ofte bruker jeg uten blits funksjon. Men, jeg har begynt å benytte meg av manuelle innstillinger. Jeg vet at det kan være vanskelig, men det blir faktisk utrolig fine resultater. Jeg liker og leke med kameraet, slik jeg lærer best. På bloggen har jeg fått spørsmål om innstillinger på kameraet, derfor vil jeg dele mine tips som fungerer best for meg.

.. Jeg har ikke laget slike innlegg, fordi jeg aldri har brukt manuelle innstillinger før nå!

På bildet over ser dere bildet til venstre, som er tatt med uten blitz funksjon.

Bildet til høyre viser manuelle innstillinger :

ISO | 400 - Lukker | 1/100 - Blender | f/6.3

SLIK BRUKER JEG MANUELLE INNSTILLINGER

 

- ISO

Dette er en måleenhet som bestemmer hvor mye mengde med lys du ønsker. Jo mørkere det er ute, jo høyere iso må brukes. Men, når du bruker høy iso, kan også bildet bli kornete. Så på lyse dagen bruker jeg alltid auto, slik at den stiller seg selv i forhold til hvor mørkt / lyst det er ute.

- Lukkertid

Enkelt kan du si jo lengre lukkertiden viser, jo mer lys sleppes inn. Dette betyr at i vanlig dagslys bruker jeg vanligvis fra 1/60 - 1/100, dersom ikke mye lys trenger å slippes inn for å få et skarpt bilde. Jo kortere lukkertid du har, er det enklere å fryse bildet skarpest mulig.

- Blenderåpning

Denne bruker jeg å innstille mest, når jeg bruker manuelle innstillinger. Jo lavere tall, jo større åpning. Som vil si at tallet på blenderåpningen forteller størrelsen på åpningen, der lyset sleppes inn. Liten åpning (lite lys) resulterer god dybdeskarphet, mens stor åpning (mye lys) gir uskarpe bakgrunner og kan fort bli kornete. I vanlig dagslys bruker jeg mellom f/4 - f/7.

♡ Hvis det er noe dere lurer på, så må dere bare spør meg. Så svarer jeg så godt jeg kan!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

MINE 7 MEST BRUKTE LIFE HACKS

 • 10.01.2018, 17:35

7 SMARTE LIFE HACKS

 

- Har du brent deg på tunga med en varm drikk? Sukker tar knekken på det.

- Hvis du lakker ringene dine med blank neglelakk inni ringen, unngår du å få grønne merker på fingeren(e).

- Får du fort masse støv mellom tastene på pc-en din? Ta en postit lapp og trykk på, så det fjerner støv og rester.

- Hvis du vil ha et større rom, ser det større ut med å male alt hvitt og sette inn speil.

- Det beste jeg har for tiden, er varmeflaske. På denne tiden legger jeg varmeflasken i senga, slik at jeg legger meg varm. I tillegg er det perfekt for mensen smerter!

- For å fjerne lo fra klær, kan du enkelt bruke en barberhøvel.

- Tørke neglene fort? Ta fingrene i en iskald bolle og neglelakken tørker på bare et par minutter.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

6 BLOGGTIPS SOM TILTREKKER LESERE

 • 07.01.2018, 10:00

For noen dager siden delte blogg.no mitt innlegg, hvor jeg delte mine beste bloggtips inn mot et nytt år. Dette fikk så mange gode tilbakemeldinger, at også flere spurte meg om jeg kunne dele flere tips. Selvfølgelig kan jeg gjøre det. Jeg må takke hver og en av dere, som gir meg så fine tilbakemeldinger. Det gir meg både motivasjon og glede, til å skrive flere innlegg til dere. I dette innlegget skal jeg fokusere på tips, som ofte tiltrekker seg lesere.

6 BLOGGTIPS SOM TILTREKKER LESERE

 

1. Velg en fengende overskrift

Det første andre ser når du publiserer et innlegg, er da overskriften. Jeg prøver alltid å finne en litt spennende overskrift, som også da handler om innlegget. Det noen bloggere gjør, er å skrive en overskrift som ikke handler om innholdet. Da ender du i feil spor og klikker deg fort ut. Men, overskriften har mye å si.

2. Bilder

Jeg må ta med dette punktet, fordi det mener jeg er veldig viktig. For meg blir det kjedelig å trykke inn på en blogg, uten noen bilder. Lyse og fine bilder er noe jeg tiltrekkes av. Det gir også innlegget en litt ekstra flyt.

3. Skriv enkelt

Det beste er ikke å finne alle slags mulige ord, som nesten ingen forstår. Men, derimot å skrive enkelt er noe som fungerer mye bedre. Iallefall for meg.

4. Bruk tall i overskriften

Noe som jeg har lagt merke til, er hvor mye dette har å si. Bruker du tall i overskriften din, viser det seg at flere trykker inn. Jeg ser også det på mine innlegg, at disse har flere klikk enn ofte andre innlegg. Lesere liker lister.

5. Kjør din egen stil

Tørr å skille deg ut. Det er noe lesere liker og kan huske deg for!

6. Del innleggene dine på sosiale medier

For at lesere skal finne lettere fram til innleggene du poster, er det smart å dele dem på sosiale medier. Jeg har selv en egen side på Facebook, der dem som ønsker kan følge meg. Der legger jeg ut hvert eneste innlegg, slik at lesere kan holde seg oppdatert.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

SLIK BLIR DU KVITT NEGATIVE TANKER

 • 03.01.2018, 10:00

Nå skal jeg være ærlig med dere. I dag har tankene flydd som en tornado i hodet mitt, så derfor skriver jeg dette innlegget. Jeg håper også selvfølgelig at noen kan plukke opp noen tips, som jeg har hatt god erfaring med. Det hjelper ikke alltid, men på en dag som denne - blir det iallefall ikke dårligere. Men, jobber heller for å komme et hakk opp. Det er individuelt hva som fungerer, men jeg vil dele mine erfaringer av noe som er veldig kjent for meg.

5 TIPS TO CHANGE YOUR MINDSET

1. Bli bevisst på tankene dine

Hvilke tanker tenker du? Skriv dem gjerne ned på et ark eller mobilen din. Bli bevisst på hva slags tanker du har og hva du bekymrer deg for. Det er første steg, hvis du skal jobbe med tankene dine. Vet du ikke hva du jobber med, så blir det ikke lett å gå videre.

2. Tren på å svare tankene dine

Har du ikke mange negative tanker, så virker kanskje denne litt tullete. Men, det er egentlig ganske smart. La oss si at du gruer deg til en eksamen. Så sier du: ''Jeg gruer meg. Tenk hvis...'' og alle de tankene som kommer. Spør deg selv høyt, hva er egentlig sjansen for at det går dårlig? Tenk deg de gangene du har gjennomført. Si det høyt. Si deg til selv: ''Ja, jeg kan grue meg. Men, det hjelper ikke meg å grue meg. Tenk hvis det faktisk går bra.'' Selv om det kan høres teit ut, så skal jeg love deg at det er en treningssak og det kan bli bedre,

3. Flytt fokus på noe annet

Dette kan være så mye. Finn på noe annet, for å tenke på noe annet. Gå deg en tur. Liker du håndarbeid, sett deg og hekle / strikke. Se en film eller noe gøy på tv. Ring en venninne. Tren styrke. Spis noe god mat. Ta deg en kopp te. Sett på musikk. Skrive litt. Spille et spill. Altså, you got the point? Det er lov å sette tankene på vent og konsentrere seg om andre ting.

4. Tanker er BARE tanker

Det er viktig å huske på. Du kan få mange tanker i løpet av et døgn, men du er IKKE tankene dine.

5. Legg merke til omgivelsene rundt deg

Hvordan ser det ut rundt deg? Hvordan er været? Ser du noe fint rundt deg? Sitter du i stolen, reis deg opp. Gå deg rundt og tenk på hva du ser rundt deg. Det er mange fine ting å finne rundt seg, det er bare å si det til deg selv.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

 • 27.12.2017, 19:43

NOEN TIPS OG TRIKS

...

Etter bare ett år med denne bloggen, har jeg tatt til meg noen gode tips til hvordan jeg ønsker å ha min blogg. Jeg har sett opp igjennom hva som fungerer og ikke fungerer for meg, som igjen er veldig individuelt. Personlig liker jeg at det finnes så utrolig mye forskjellig, da det ikke er noen fasit på hva som er riktig. Det er jo opp til hver enkelt, hva man syntes er fint.

Jeg vil dele med dere noen tips og triks, som fungerer veldig bra for meg. Kanskje det også kan hjelpe noen flere på veien?

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

...

1. Hvis du liker det, så gjør du det! Denne er veldig avgjørende for leserne dine og ikke minst for deg selv. Jeg elsker å ha min egen plattform, der jeg kan skrive og dele bilder akkurat slik jeg ønsker. Hvis jeg skulle skrevet om ting som ikke interesserer meg, så er det ingen vits å fortsette. Det vil før eller siden skinne gjennom.

2. Gjør det interessant. Hvis hvert innlegg inneholder nesten det samme, blir det i lengden kjedelig å lese. Derfor er det viktig og variere litt innhold, slik at du fanger leserne dine.

3. Kvalitet på bilder. Dette syntes jeg er veldig viktig! Mobilbilder kan være greit det også, men jeg vet selv at ikke dette lønner seg i lengden. Jeg elsker bilder, da spesielt bilder med god kvalitet.

...

4. Oppdater jevnlig. Det blir kjedelig å trykke inn på en blogg, der det oppdateres kanskje 1 gang i uka. Du trenger ikke blogge 3 ganger om dagen, for at det skal være bra. Men, finn din egen rytme og hva som passer for deg.

5. Ingen resultater skjer over natten. Jeg har hatt et dumt syn på mine tidligere blogger, da lesertall har betydd mer enn det burde. Det tar lang tid å bygge opp din egen plattform, som også skal nå ut til flere. Husk at hvis du elsker å blogge, vil det skinne gjennom.

...

6. By på deg selv. Da blogg er personlig, er det viktig og vise frem den du er. Det gjør også fort leserne nysgjerrige, da det også kan være inspirerende for andre.

7. Del innleggene dine. Jeg har en egen Facebook side, der jeg deler mine blogg innlegg. Slik kan også dem som ønsker å følge deg, ha mulighet til å bli oppdatert. Bruk gjerne andre sosiale medier, slik at folk finner frem til deg.

8. Ha et ryddig design. For meg blir jeg ikke tiltrukket av et rotete design, med mye fargespill. Jeg liker å ha et oversiktlig design, slik at andre lett kan finne frem til det dem ønsker. Lyse farger er også noe jeg setter veldig pris på.

...

9. Ta deg tid til leserne dine. Viktig! Tenk at flere faktisk bruker sin tid, på og kanskje også legge igjen en kommentar hos deg. Det er så viktig og sette pris på leserne dine og kanskje gi en hyggelig kommentar tilbake til h*n.

10. Være deg selv 100%. Ingen er som deg, så hvorfor ikke være deg selv helt ut? Ingen liker kopier. Skill deg ut.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

10 GODE GRUNNER TIL Å DRIKKE SITRONVANN

 • 25.12.2017, 10:00

...

Jeg er en av dem som er avhengig av sitronvann, fordi jeg syntes det piffer opp vannet og gir en syrlig smak. Ikke bare det, så har den jo mange gode fordeler i kroppen. Det er en sunn frukt, samtidig som den har mange helsefordeler. Noen av dem tenkte jeg å dele med dere, rett og slett. Er ikke det hyggelig?

10 GOOD REASONS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Bedre immunforsvar. Det er jo ikke til å lege skjul på at sitron inneholder store mengder C-vitaminer, som styrker immunforsvaret.

2. Blir kvitt slim i brystet. Dette vet jeg faktisk fungerer, da jeg selv har testet det ut.

3. Godt for hodet ditt. Kalsium styrker hjernen og nervesystemet, som gjør at det blir bra for hodet.

4. Mindre dårlig ånde. Sitronvann gir en frisk pust, i tillegg til mange helsefordeler. Det er jo bare et pluss.

5. Renser huden. Jeg merker når jeg drikker dette periodevis, får jeg en friskere hud med mindre kviser. Kan godt bare være meg? Men, det merkes iallefall.

...

6. Fyllesyke. Det har blitt min favoritt å drikke dagen derpå. Så sies det faktisk at det skal ha en rensende effekt på kroppen.

7. Dehydrerer kroppen. Ja, vann er alltid anbefalt. Men, hvis du også tilsetter sitron, får du i deg mengder med salter som kroppen har mistet.

8. Ned i vekt. IKKE noe jeg tenker på, men det er naturligvis noen der ute som ønsker å gå ned i vekt. Dette stoppet søtsuget mitt bedre, da jeg prøvde det meste for å gå ned i vekt for flere år siden.

9. Smaken er god. Ikke minst, syntes jeg det smaker veldig forfriskende!

10. Bedre fordøyelse. For at fordøyelsen skal fungere bra, hjelper sitronen leveren å produsere syren. Du blir også kvitt giftstoffer i mage og tarmsystemet.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DE BESTE JULEFILMENE Å SE I JULA

 • 24.12.2017, 17:30

♥ ♥

Det skal vel sies at mange filmer går igjen hvert år, men det blir nesten som en tradisjon for meg. Hvert år er det visse julefilmer jeg må se, for at jeg skal få skikkelig julestemning. Bare meg? Da er det iallefall veldig mange gode filmer å velge mellom, så derfor vil jeg dele mine beste julefilmer. 

Hjemme alene 1 & 2

HJELP, DET ER JULEFERIE!

Polarekspressen

Tre nøtter til Askepott

Jul i Flåklypa

the Holiday

Reisen til Julestjernen

Jingle All the Way

Four Christmases

A Christmas Carol

Mikkes magiske Jul

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

5 JULEGAVER I SISTE LITEN ALLE VIL ELSKE!

 • 23.12.2017, 17:37

...

Er det kanskje noen som ikke ikke har blitt ferdig med julegavene? Da har jeg noen gode tips jeg vet alle vil elske. Noen av disse gavene gir jeg selv bort i år, og det er perfekt hvis du heller ikke vet hva du ønsker å gi til noen i julegave. Jeg håper dere får plukket opp noen gode tips på vei.

♥ BRENTE MANDLER

Som dere ser på bildet, lar jeg ikke mandlene ligge i kjelen til sukkeret igjen er smeltet. Jeg har fått så mye skryt av disse slik som dem er, derfor følger jeg tine.no sin oppskrift med en liten egen vri.

♥ LYSLYKTER

Disse lys lyktene er kun laget med eggehvite og perlesukker, så enklere blir det nesten ikke. Du må også ha glass og noe pynt, hvis ønskelig. Av tidligere erfaring vet jeg at dette er en gave folk setter veldig stor pris på.

♥ GI EN MIDDAG

I år har jeg kjøpt middager til noen som gruer seg til jul, og skrevet i andres navn. Dette er nok en gave jeg ville satt mest pris på, hvis noen gjorde dette i mitt navn. Dette er en av julegavene jeg har valgt å gi til noen i år, samtidig som det er hyggelig for dem jeg har betalt dette for!

♥ GAVEKORT

Desenio har blitt min favoritt nettbutikk, så derfor vil jeg tipse dere med et veldig godt julegavetips. Nemlig gavekort fra deres nettside, da du får gavekortet sendt direkte til din mail. NÅ har dem også 30% på alle plakater frem til nyttår! - handpicked

♥ KAKAO I EN KRUKKE

Har du kakaopulver, sukker og kanskje noe som passer til kakao? Tilsett alt lagvis i en krukke eller glass, skriv hva det er på en hyggelig lapp du fester på og pynt med litt forskjellig.

Jeg håper dere har en fin Lille Julaften!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SLIK FÅR DU FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM

 • 19.12.2017, 11:40

MINE GODE TIPS PÅ VEI TIL FLERE FØLGERE

...

Det finnes ingen magisk knapp til å få flere følgere, men jeg har hatt flere profiler på Instagram til å være klar over noen gode tips på vei. Jeg husker spesielt en profil der jeg delte mine fotografier, der jeg hadde godt over 4K følgere. Da hadde jeg en oversiktlig profil, som jeg var veldig fornøyd med. Flere følgere kommer vanligvis ikke av seg selv, derfor vil jeg dele mine beste tips som fungerer for meg.

VELG DIN EGEN STIL / TEMA

Det er veldig viktig for dine følgere, at du har en stil du liker. Slik kan dem kjenne igjen stilen din og du får en mer oversiktlig profil. Det kan fort se litt «rotete» ut, dersom du ikke får bestemt hva du skal holde deg til.

OPPDATER JEVNLIG

Denne sier kanskje seg selv. Men, det er er helt individuelt hvor ofte du ønsker å poste et bilde. Det å legge ut et par bilder i året, sier seg selv ikke skaper et stort engasjement.

DEL BILDENE DINE MED ANDRE

Har du blogg? Facebook? Andre sosiale medier? Det er aldri galt å dele bildene dine på Instagram, ettersom de fleste elsker å se bilder og bli inspirert. Jeg legger gjerne ut mine siste bilder, på bloggen.

KOMMENTERE OG LIK ANDRE SINE BILDER

Jeg liker å engasjere meg hos andre profiler, fordi det finnes så utrolig mange fine profiler som jeg mener trenger skryt. Det ligger ofte mer bak et bilde, enn «bare» bildet.

PUBLISER BILDER MED GOD KVALITET

Det er klart at det å ha kvalitet på bildene, har mye å si. Skal du legge ut et nærbilde av en gjenstand, blir det ikke bra for øye dersom det blir skurrete eller ut av fokus. Lyse og skarpe bilder er noe jeg liker veldig godt.

BRUK RELEVANTE HASHTAGS

Slik at dem som ønsker å se bilder i din stil, kan da finne bildene dine gjennom hashtags (#) Men, husk at de burde være relevante for hva slags bilder du legger ut.

FARGEN BLÅ FREMFOR RØD / ORANSJE

Dette visste jeg ikke var et faktum, men det sies at du får betydelig flere likes på bildene dine med blå toner framfor varme toner. Slik ser jeg selv på min egen profil, da bildene virker også mer behagelige å se på i blåtoner.

SKILL DEG UT

Det er alltid moro å bli inspirert av andre, men tørr også å skille deg ut. Prøv noe nytt, selv om du ikke tror det blir bra resultat. Du kan bli positivt overrasket og det er kult å skille seg ut blant mengden.

Jeg heter @victorialarseen på Instagram, hvis du vil følge meg der ❥

Facebook HER Snapchat : vvicctoriaa

DISSE SANGENE GIR MEG JULESTEMNING

 • 15.12.2017, 18:24

Noen julesanger går jeg aldri lei, samtidig som jeg elsker å få legge til noen nye i spillelisten min.

♥ ♥ ♥

Driving Home For Christmas - Chris Rea

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

Mistletoe - Justin Bieber

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Michael Bublê

Når Julen Kommer - Sandra Lyng, Vidar Villa

Santa's Coming For Us - Sia

Hey Ho - Freddy Kalas

Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Last Christmas - Wham!

Jingle Bell Rock - The Vamps

♥ ♥ ♥

Har du en favoritt julesang?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

TESTER ANSIKTSMASKE | JEG BLE OVERRASKET

 • 10.12.2017, 13:26

// inneholder annonselenke

RESULTATET OVERRASKET MEG POSITIVT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Så mye som har vært snakk om disse maskene, har jeg ikke kjøpt dem selv. Jeg må si at prisen er litt dyr, men etter at jeg testet en av disse - så er det virkelig verdt det. Jeg hadde store forventninger til denne masken, da det ofte pleier å gå dårlig. Det kan jeg skrive under på at jeg tok feil, ettersom jeg aldri har testet ut en slik maske med et så godt resultat. Knipset selvfølgelig litt bilder også for dere. Et smil om munnen er aldri feil ❥

PURE | FACIAL SHEET MASK

På bildene over kan dere tydelig se bak på pakken hvordan det gjøres, men jeg kan likevel forklare det enkelt. Jeg vasket ansiktet med vann, for å ta av eventuelle rester på huden. Tok så masken på ansiktet så godt det lar seg gjøre, se morsom ut for folk som går forbi vinduene og ta av etter 10-20 min. Jeg tok min av etter 20 min, der resultatet er forfriskende og helt fantastisk.

- HER KAN DU KJØPE MASKEN, OGSÅ I FLERE FARGER -

Noen som har prøvd disse maskene?

Facebook HER Instagram HER

GJØR ISKAFFE BEDRE PÅ SMAK

 • 04.12.2017, 10:23

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bare meg som elsker kaffe dag ut og dag inn? Da må dere prøve denne vrien, som er sykt god. Iskaffe har alltid vært en favoritt, fordi dem smaker naturligvis kaffe. Ikke ofte drikker jeg det, men noen få ganger har jeg lyst på det. For å piffe den opp litt, har jeg en liten oppskrift som er veldig enkel og super god!

Finn frem et glass og tilsett følgende:

6 isbiter

Litt melk

Litt sirup (hvis ønskelig)

Iskaffe (ønsket mengde)

1/2 ts Sukrin (eller annen søtning)

VIPS | Der har du en god iskaffe ❥

DE BESTE JULEGAVETIPSENE FOR ALLE

 • 03.12.2017, 19:59

// inneholder annonselenker

JULEGAVETIPS LITT UTENOM DET VANLIGE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Da jeg skulle planlegge litt gaver i år, fikk jeg utrolig god hjelp av ulike sider som la ut julegavetips. Derfor vil jeg også tipse dere med julegaver til han, henne og h*n som har alt. Noe av det vanskeligste for meg, er å finne den rette gaven til dem jeg kjøper til hvert år. Det er virkelig ingen selvfølge at det skal gå på skinner, så derfor er det alltid greit med litt tips på veien. Jeg har også plukket ut litt ting som kanskje er litt utenom det vanlige, men utrolig artige etter min smak. Jeg håper disse kan hjelpe noen ❥

1. Leppe olje med honning HER 2. Mobil deksel HER 3. Duft lys (salg) HER 4. Bh (salg) HER 5. Truse (salg) HER 6. Dusj puff HER 7. Strikk HER 8. Highlighter HER

9. Hodetelefoner HER 10. Armbånd i sølv HER 11. Hår trimmer HER 12. Klister matte til mobil HER 13. Armbånd til spiker HER 14. Hansker til mobil HER 15. Mobilholder HER

16. Luft balanse HER 17. Genser HER 18. Nike løpesko (70% salg!) HER 19. Asic løpesko (43% salg) HER 20. Treningsball HER 21. Belte HER 22. Sports bh HER

23. Hodetelefon lue HER 24. Gun alarm klokke HER 25. Pledd med armer HER 26. Ansikts damper HER 27. Grønnsaks kutter HER 28. Fryse bag HER 29. Vaskebørste HER

MINE TIPS | GJØR DEG KLAR TIL EN NY UKE

 • 03.12.2017, 10:22

LA SØNDAG VÆRE SØNDAG

Det er viktig å lade opp batteriene, som dem sier. Helt riktig. Sov så lenge du ønsker, lag deg en god frokost, les en bok, fargelegg, se noe gøy på tv eller ta deg et langt bad. Lær deg og slappe helt av og lade energien til en ny uke.

PLANLEGG UKEN DIN

Dette er høyest nødvendig for meg, fordi jeg kan glemme ting veldig fort. Så jeg må alltid skrive ting ned på mobilen, for så å ta det over til notatboken min i ettertid. Men, det er så viktig med struktur i hverdagen. Ha noe å se frem til, for så å krysse tingene ut når du har gjort det. Jeg planlegger alltid for noen dager av gangen, da det kan ofte dukke opp uforutsette ting jeg må gjøre. Da kan det bli litt mye å planlegge for hele uken. Det er alltid lettere å gjennomføre ting, når du har en slags guide å følge.

FINN INSPIRASJON

Minst en dag i uken burde du bruke tid på deg selv, der du virkelig gjør det du har lyst til. Jeg elsker å scrolle ned på weheartit eller pinterest, da det er så uendelig mye fint å finne. Det er lett å bli inspirert, med andre ord. Om ikke det, pleier jeg ofte å gå en tur med musikk i ørene. Det er både avslappende og gjør godt.

HA DET RYDDIG RUNDT DEG

Det er faktisk noe mange sier, at rotete omgivelser stresser deg. Det gjelder for meg. Da hjelper det ikke å være et skikkelig rote menneske, som meg. Men, jeg har virkelig blitt bedre. Hvis rotet stresser meg, tar jeg fatt og rydder ting bort. Det er faktisk litt psykologisk, noe som virkelig jeg kan merke på. Og dere, det er vel ikke noe som er bedre enn å la det se litt fint ut?

WORK OUT

Er det noe som gir meg energi og glede, så er det trening. Det kan jo være så mangt, men nå for tiden liker jeg godt å trene styrke. Dere finner mitt fulle styrkeprogram HER. Så derfor er dette noe jeg også elsker å gjøre på en søndag.

GJØR FERDIG DRITT JOBBEN

I løpet av uken tar ikke jeg meg ofte tid til å gjøre det som er kjedelig, men må gjøres. Når søndagen kommer, rydder jeg etter uken som har vært. Gjør klart klær som skal vaskes. Tømme oppvaskmaskinen og kanskje sette på en ny. Legge på nytt sengetøy, for å få en fresh start på uken. Disse tingene gjøres ikke av seg selv og det er alltid deilig å bli ferdig med det.

UNN DEG NOE GODT

Noe jeg alltid har i skapet, så er det frukt. Nå er det jo typisk tiden for mandariner, så det er absolutt noe jeg spiser mye av. Da søndagen ofte går til å spise masse god frukt. Mmm!

Hva pleier dere å gjøre på en søndag?

Facebook HER

MIN ØNSKELISTE TIL JUL

 • 02.12.2017, 10:00

inneholder annonselenker

♥ ♥ ♥

For første gang har jeg laget meg en ønskeliste til jul, da det pleier å være det samme hvert år. Jeg syntes til jul at det er greit å ønske seg akkurat det man har lyst til, men i år har jeg klart å finne flere ting jeg også trenger. Noe artig og litt kreativt, har jeg også fått med i år. Men, tenk at det allerede er 2 desember? Det er helt utrolig å tenke på. Tiden går forbi på et blunk. Jeg håper dere også kan få litt inspirasjon til julegaver, hvis ikke alle vet hva dem ønsker seg.

1. HER 2. HER (HALV PRIS NÅ) 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

...

Favoritter på NELLY, der prisene er satt kraftig ned ;

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

...

13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER

...

19. HER 20. HER 21. HER 22. HER 23. HER 24. HER

...

❥ Hva er dine ønsker til jul? 

EN TING JEG ELSKER | KOFFEINFRI KAFFE

 • 29.11.2017, 17:30

SMAKEN ER DET S A M M E | BARE LITT BEDRE ❥

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg skrev for en stund siden til dere at jeg måtte kutte ut kaffe, fordi det resulterte hodepine. Noe som gjorde meg veldig trist, fordi jeg er en skikkelig kaffe elsker. Trodde aldri jeg skulle bli det, men der tok jeg (heldigvis) feil. Nå tenkte jeg å tipse dere som er like avhengig som meg, eller bare liker kaffe generelt. Denne kaffen er koffeinfri. Da koffein er noe flere reagerer på i form av blant annet hodepine eller hjertebank. Ikke alle, men mange får det også uten å tenke over at det kan være kaffe. Derfor vil jeg virkelig anbefale denne, som jeg ikke kan kjenne forskjell på smaken til vanlig kaffe.

Har du prøvd denne?

Facebook HER

5 GODE TIPS MOT SØTSUG

 • 26.11.2017, 16:29

DISSE FUNGERER GULL FOR MEG

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . 

Ja, dette kjenner jeg ofte på. I det siste har det vært ofte og derfor velger jeg å lage et slikt innlegg. Jeg har mange gode tips, som fungerer gull for meg. Det er jo ikke alltid det passer seg å spise noe søtt, iallefall ikke for meg. Men, selvfølgelig så er jo alt med måte. Har du ikke testet ut disse tipsene, vil jeg absolutt anbefale å prøve, hvis du helst vil unngå små spising av søtsaker ♥

1. Drikk masse vann

Jeg merker når jeg drikker mye vann, at kroppen blir litt oppblåst. Samtidig virker det slik at jeg holder meg lenge mett, i tillegg til at vann er utrolig sunt. Hvis du ikke er veldig glad i å drikke vann, vil jeg anbefale å tilsette din favoritt frukt oppi. Jeg lover deg at det vil smake bedre! Ellers har du min favoritt, som er te.

2. Frukt sammen med kesam

Dette syntes jeg er helt nydelig. Det er favoritten min om dagene. Da jeg blander den frukten jeg ønsker, så tilsetter jeg vanilje kesam. Det smaker utrolig friskt og helt nydelig.

3. Tyggis eller pastiller

Hvis jeg absolutt må ha noe, så tar jeg gjerne en tyggis. Det sies at du blir mer sulten, men du holder iallefall en stund til kanskje søtsuget er over og det er tid for middag.

4. Puss tennene

Dette er et utrolig effektivt triks. Det er vel ikke noe som smaker godt, etter du har pusset tennene? Det syntes iallefall ikke jeg, så dette hjelper veldig godt. Smaken holdes i munnen en god stund.

5. Finn på noe å gjøre

Hvis du blir sittende stille og kjede deg, er det ofte veldig lett å spise noe. Gjerne også det som er lett å finne frem. Gå en tur, ta en dusj eller rydde litt. Det går ofte over etter en liten stund.

NÅ ER DET HALV PRIS PÅ ALLE DEKSLER!

 • 25.11.2017, 12:34

// inneholder annonselenker

♥ ♥ ♥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Den kjente nettbutikken iDeals of Sweden har nå 50% på HELE butikken, noe som virkelig lønner seg. Nå koster de dyreste dekslene K U N 149 (!) kroner. Det er veldig billig, ettersom det er de beste dekslene du kan få tak i. Uten tvil er det min ærlige mening, ettersom jeg har eid mange deksler gjennom årene. Du finner også mye annet i butikken, da til mye lavere pris. Jeg skal nok selv bestille et av mine favoritter hvert øyeblikk, når jeg ser hvor utrolig rimelige dem er.

1. HER / 2. HER / 3. HER

4. HER / 5. HER / 6. HER

7. Skjermbeskytter HER / 8. Lader kabel HER / 9. Power Bank HER

10. HER / 11. HER / 12. HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

10 TIPS TIL Å KOMME I JULESTEMNING

 • 23.11.2017, 16:41

HELT AVGJØRENDE FOR MEG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hei dere! Jeg er faktisk en av de som sliter med å få julestemning, hvis det ikke er snø på bakken. For meg er det helt avgjørende, ettersom snøen symboliserer jul og vinter for meg. Men, jeg har selvfølgelig ting jeg gjør for å skape litt julestemning. Er du som meg, så håper jeg disse tipsene kan hjelpe litt.

10 GODE TIPS TIL Å KOMME I JULESTEMNING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sette på kjente julesanger

Så fort jeg hører en julesang på radioen i bilen, blir jeg nesten rørt. Det får meg alltid i godt humør! Selv hvis jeg hører på julesanger utenom julen, kan jeg fort komme inn i en liten form for julestemning. Da kombinert med flere ting, så pleier det å bli bra for meg.

Finne frem julepynt

Etter at jeg flyttet ut hjemmefra, fikk jeg mye julepynt fra flere. Dette har jeg selvfølgelig spart på, som jeg gleder meg til å se gjennom i år. Kjenner jeg blir glad inni meg, bare ved å tenke på det.

Julefilmer

Så mange det finnes av julefilmer og se, men for meg like koselig hvert eneste år. Hjemme alene filmene har jo blitt sett veldig mange ganger, men jeg må få dem med meg hvert eneste år. Det er nesten ikke jul uten, hehe. Det er bare å søke på julefilmer, så kommer det opp en del.

Bake en haug med julekaker

Dette er noe jeg elsker å gjøre hvert år, som jeg virkelig koser meg med. Noe jeg også setter stor pris på, er å kunne gi noen krukker med hjemmelaget julegodt til noen i jula. Det kommer jeg til å gjøre i år også, noe jeg virkelig ser frem til.

Ta en tur ut i skogen

Lage bål, hogge ved, ta på seg varme klær, ha med kakao og grille pølser. Helt perfekt 

Julegavehandelen

Hvert eneste år handler jeg julegaver langt ute i desember, men mest fordi jeg liker den stemningen rundt juletider. Det å spare opp noen kroner, til å handle litt julegaver er noe jeg gleder meg til. Derfor har jeg kun gjort ferdig et par julegaver, slik at jeg har en del igjen å handle til. Koselig!

Åpning av julegatene

Dette er jo den dagen julen kommer i byen for fullt. Åh, det er magisk.

Ut på restaurant

Noe jeg setter veldig pris på hvert år, er å gå ut på restaurant og bare kikke ut i gatene. Det er så herlig. Bare å ta en kaffe eller en brus, det er en så koselig stemning.

Pynte pepperkakehus

Jeg har aldri gjort dette før, men det er noe jeg vil prøve ut i år. Hvis jeg tar meg tid til det selvfølgelig, hehe. Jeg har vært sammen med noen som har pyntet pepperkakehus, som fikk meg i veldig god julestemning.

Ta med ski og akebrett

Det blir aldri jeg for gammel til, noe som er helt greit. Det vil jeg heller aldri slutte med, om jeg så omtrent blir nødt. Dette er så gledelig og gøy, at det må bli gjort i år også.

Hva gir deg julestemning?

6 GRATIS OPPLEVELSER MED KJÆRESTEN

 • 19.11.2017, 20:31

FINE OPPLEVELSER SOM IKKE KOSTER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . 

Jeg vet veldig godt hvor vanskelig det kan være å tenke utenfor boksen, for å finne på noe annet enn det vanlige. Likevel er det noe jeg og L alltid har vært flinke til, da jeg tror det kan avgjøre om forholdet faktisk varer så lenge som det gjør. Det er utrolig hvor mye som faktisk kan gjøres, uten å bruke penger.

1. Restaurant middag hjemme

Det er alltid koselig å lage noe god mat, for å kose seg litt ekstra. Finn frem det du har, planlegg litt og lag en kjempe god middag hjemme. Pynt gjerne med litt lys, ha på musikk og gjør det litt ekstra koselig.

2. Skogstur

Dette har jeg og L alltid vært veldig flinke til. Om det har vært med ski på beina eller ikke. Ta med enten pølser, lag pinnebrød eller annet godt over et bål. Vi tar alltid med ved og brenner bål, sammen med noe varmt å drikke. Så blir det en tur ut, samtidig som det er en hyggelig opplevelse som huskes.

3. Spillkveld

Finn deres favoritt spill hjemme og gjør en kveld ut av det. Sett frem noe god snacks, spill og le sammen. Om det er brettspill eller annet, så er det en liten forandring fra tv-titting.

4. Hjemme-spa

Tenn masse lys, fyr opp i peisen, sett på behagelig musikk og nyt hverandre. Det er alltid koselig.

5. Pusse opp

Hvis dere har mulighet, bruk noen timer på å pusse opp sammen. Det er alltid hyggelig å være to, i tillegg til at det også er moro å se hvordan det blir!

6. Trene sammen

Etter at vi flyttet sammen, har vi ofte holdt på med ved. Både å skjære ved, i tillegg til mye bæring. Dette er jo veldig god trening, noe jeg elsker å holde på med. Da det er koselig å gjøre sammen, i tillegg til at vi får masse ved for vinteren.

SE OPP FOR FALSKE VENNER - 5 TEGN!

 • 17.11.2017, 16:34

FALSKE VENNER FINNES OVERALT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

I løpet av et liv mener jeg at alle går gjennom en periode av livet, der dem opplever å ha falske venner. Iallefall på en eller annen måte. Ingen unntak. Disse punktene jeg har tatt med, er selvopplevd. Derfor er det enklere å skrive et slikt innlegg, da jeg kan se det fra et annet perspektiv. Jeg vet at det finnes slike mennesker som KUN bruker deg, til sin egen fordel. Det er stygt, men det skjer dessverre oftere enn man er klar over.

1. Bryter tilliten

Hvis du ikke kan stole på personen, har du et stort grunnlag for at det kanskje ikke er ekte vennskap. EN ting er et engangs tilfelle, men en annen ting er å fortelle videre til andre om og om igjen. Hvis du ikke har tillit, hva har du da egentlig?

2. Skylder alltid på deg

Hvis du hele tiden føler at du må forsvare deg, er det noe som er galt. Om du så har skylden for en situasjon, vil alltid en ekte venn ta med skyld i det KUN for å skåne deg så godt vedkommende klarer.

3. Baksnakker om deg til andre

Selv har jeg opplevd dette, da jeg ikke klarte å bry meg. Jeg tenkte at dette er et engangs tilfelle, som skjedde ofte. Jeg fant alltid unnskyldninger, men jeg fant til slutt ut at jeg ikke hadde tid til sånne mennesker. Det finnes ingen god forklaring, på hvorfor «bestevennen» din skal snakke stygt om deg bak ryggen din.

4. H*n skal alltid ha oppmerksomhet

Ofte kan det virke som om du er en brikke i et slags spill, iallefall når jeg ser tilbake på noen situasjoner. Hvis vedkommende stadig bruker deg på en måte for å få oppmerksomhet, betyr det ofte at dem dessverre ser en gylden mulighet for å skinne.

5. Vokser naturlig fra hverandre

Det trenger ikke å skje noe, for at vennskapet ikke holder livet ut. Mange mennesker vokser naturlig fra hverandre, av mange grunner. Som å finne seg en kjæreste eller flytte for å gå på skole, kan være to grunner til nettopp det. Det er også viktig å se forskjellene.

DET JEG ER MEST AVHENGIG AV

 • 16.11.2017, 16:19

MIN STORE AVHENGIGHET

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Musikk må være noe av det jeg er mest avhengig av i hverdagen, på en god måte. Jeg elsker musikk og det har jeg gjort lenge. Sikkert mange som slenger seg på den. Det skjønner jeg veldig godt, ettersom det finnes så mye bra musikk. Jeg fornyer meg hele tiden når det gjelder musikk, der jeg alltid følger med hvis det kommer noen nye. Er det ikke alltid greit å få litt musikk tips, da?

TOPP 10

All Falls Down - Alan Walker, Noah Cyrus

Incapable - Julie Bergan

Wolves - Selena Gomez, Marshmello

Let You Down - NF

Only Human - Joakim Lundell, Sophie Elise

Good Old Days - Macklemore, Kesha

Let Me Go - Hailee Steinfeld, Alesso, Florida Georgia

When I Was Young - MØ

The Spectre - Alan Walker

Silence - Marshmello, Khalid

Hva er din favoritt sang for tiden?

ENKELT Å KUTTE OPP EN KIWI STEG FOR STEG

 • 24.10.2017, 10:00

Har du kanskje ikke lært å skrelle en kiwi, på en enkel måte? For meg har det alltid blitt så kliss, at jeg har latt være å kjøpe den. Men, etter at jeg lærte en liten ''lifehack'' med denne frukten, så har den blitt en favoritt igjen. Det er like enkelt som det er genialt, så dere har steg for steg på bildene.

.. AND THERE YOU HAVE IT!

Visste du dette? Kanskje jeg skal dele flere slike tips, ved interesse?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

NÅ TRENGER JEG SÅRT DERES HJELP

 • 19.10.2017, 10:00

Jeg har snakket på bloggen gjentatte ganger, om akkurat det å kutte ut kjøtt. Fra sist gang, spiser jeg mindre kjøtt og jeg har 1 fast dag i uken jeg ikke spiser noe form for kjøtt. Noe jeg er veldig glad for å klare. Ikke bare er det bra for dyrene og miljøet, men jeg føler at kroppen min har det "bedre" uten kjøtt. Det er jeg veldig glad for å se, da motivasjonen blir enda større til å bli vegetarianer.

...

Anyways, så skal jeg på en dagstur til Sverige nå til lørdag eller søndag. Jeg vet hvor mye godt utvalg dem har av vegetariske produkter, men jeg har jo ikke peiling på hva som smaker godt. Da tenker jeg på disse produktene i frysedisken, det ved kjøttdisken. 

Derfor tenkte jeg rett og slett å spør dere, hvis dere har noen erfaring med noen av disse produktene. Jeg hadde satt stor pris på om noen ville gi meg noen tips! Vi skal både gjennom Svinesund og så da til Nordby, som er det vanlige når vi skal til Sverige på handletur.

Hva burde jeg kjøpe som vegetarianer, i Sverige?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

TOPP 3 FAVORITTER PÅ YOUTUBE

 • 12.10.2017, 10:00

Hello guys!

Det skal sies at jeg følger veldig mange på youtube, men jeg har mine absolutt favoritter. Jeg ser flere som deler slike lister, noe jeg selv blir veldig inspirert av. Det er jo alltid spennende å bli inspirert og finne nye kilder. Derfor vil jeg gjerne dele mine favoritter på youtube!


 

1. Sammy Robinson

aVImCbO31ss
 

Jeg liker hennes kanal, fordi hun viser seg fra mange forskjellige sider. Hun kommer med inspirerende ord, flotte make up videoer og er ikke redd for å fortelle hvordan livet er bak kamera. Jeg virkelig digger den dama, som fortjener å bli sett.

2. Hanna Martine

bvH1qLBDPkE
 

Hvis du ikke har sett denne nydelige jenta, så burde du ta en titt. Har du en dårlig dag, kan du sette på en video og bare bli på godt humør. Denne jenta er så ærlig som det går an, i tillegg til at hun inspirerer med tips og fine produkter. Sterke meninger og mye moro finner du på hennes kanal.

3. Cornelia Grimsmo

8knJVSkAswM
 

Jeg liker videoene hennes, fordi dem alltid får meg til å tenke. Dersom jeg trenger gode tips til ulike faser i livet, trykker jeg meg inn på noen videoer jeg gjerne har også sett før. En positiv jente som stråler av selvtillit, er noe jeg virkelig blir inspirert av.

Følger du noen av disse på youtube?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ALDRI MER TØRR HUD I ANSIKTET

 • 10.10.2017, 10:00

.. FUKTIGHET TIL ANSIKTET OG SKRUBB!

Jeg elsker å holde huden min myk, noe jeg kan med disse produktene. Det ligger mye i lufta, ikke vi alltid er klar over. Derfor er det helt nydelig å rense huden morgen og kveld! Det har blitt en rutine for meg, noe jeg bare gjør. I tillegg har jeg brukt denne på bildene fra Garnier i mange år nå, ikke uten grunn. Den bruker jeg et par ganger i uken, etter jeg har brukt den andre først. Etterlater huden myk og glødende.

Har du noen produkter å anbefale til ansikt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

SLIK KLARER DU Å NÅ MÅLENE DINE

 • 09.10.2017, 10:00

5 VIKTIGE PUNKTER FOR Å NÅ MÅLENE DINE

...

1. Finn en grunn bak målet ditt. La oss si at du har et mål om å spise sunnere, da det er viktig å fokusere på hvorfor du ønsker å spise sunnere. Da er det ofte lettere å jobbe mot å klare det, slik jeg har erfaring med.

2. Du må ta et valg. Hvis det er noe du vil, må du bestemme deg for lette og tøffe dager.

3. Du burde ha en plan og holde deg til den. Skriv det gjerne ned, også delmål. Det er veldig motiverende å følge en plan!

4. Del målet inn i flere mål. Du kommer ikke til målet, uten å jobbe deg oppover. Slik er det bare, om man vil det eller ikke. Men, prøv å sette deg ulike delmål, gjerne også dagsmål. Det kan også være spennende, slik at du kan klare litt og litt. Da er resultatene desto bedre.

5. Sett deg et så stort mål, at du blir motivert. Et slikt mål skal selvfølgelig være realistisk for deg selv, men det skal være en utfordring også. Selvfølelsen til deg selv blir skrudd til topps, når du klarer de målene du setter deg.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MOTIVASJONSTIPS SOM FUNGERER!

 • 24.09.2017, 16:58

Ikke sett deg selv for høye mål

Denne er et godt utgangspunkt, før du ønsker å komme i gang. Hvis du setter deg selv for høye mål, kan du fort ende med å miste motivasjonen helt. Du vil ha fort resultater, men slik fungerer det ikke. Good things take time. Dersom det gjelder trening og du ønsker å gå ned i vekt, er det smart å ta frem en bukse du vil passe innen x antall uker / måneder. Hvis du ønsker å bli vegetarianer over litt tid, kan du tenke deg at du skal ha 1-2 dager i uken der du spiser kun vegetar mat.

Se for deg hvor mye du vil dette

Det er ikke dumt å drømme seg litt bort og tenke på hva du kan oppnå. Tenk på hvor mye du ønsker det du skal jobbe mot, heng opp bilder der du ser dem og hvis du vil det nok - så er det ikke annet å gjøre, enn å begynne. Ingenting skjer over natta, men resultater vil komme. For ingen kommer resultater gratis, men det må jobbes hardt for uavhengig hva du ønsker. Da blir også gevinsten desto større!

Se tilbake på bilder av deg selv

Hvis du ønsker å bygge mer muskler, ta av deg noen kilo eller annet er det høyest viktig å sammenlikne deg med deg selv. Du føler deg ikke noe bedre ved å sammenlikne deg med andre sine mål, noe som ikke realistisk for deg. Som sagt, så må alle jobbe for å oppnå resultatet. Derfor er det viktigste å se, at du gjør deg selv bedre. Ingen andre, enn deg selv skal jobbe for det du ønsker.

Husk å belønne deg selv når du har vært flink

Når jeg har kommet inn i veldig gode trenings rutiner, pleier jeg å belønne meg i selv i form av å kjøpe en ny trenings tights eller topp. Jeg får alltid mye motivasjon, dersom jeg kan vise meg selv at jeg klarer å jobbe slik jeg bestemmer meg for.

Finn det rette for deg

Husk at du skal like det du gjør, hvis ikke skal jeg love deg at du kan gå lei. Been there, done that. Jeg liker veldig godt å variere i treningen, slik at ingen dager blir like. Alt fra å løpe, gå tur eller drive med intervall til da ulike styrkeøvelser. Jeg elsker å teste ut det meste og derfor er det alltid gøy å se frem til en treningsøkt dagen etter, fordi du vet at det er noe nytt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG

 • 23.09.2017, 10:10

.. GOD MORGEN DERE!

Det er en god stund siden jeg har kommet med innlegg, der jeg gir dere noen tips. Med god grunn, har jeg ikke gjort dette på lang tid. Jeg har vært lenge syk, hatt migrene i tillegg og har da hatt mye å bruke tankene mine på. Nettopp derfor vil jeg skrive et slik innlegg, der hverdagen kan bli litt lettereNår du har en litt dårlig periode mentalt, kan det være lett å grave seg dypere ned. Men, det er utrolig viktig og prøve hver dag å tenke litt positivt. Det har større innvirkning, enn man ofte tror ..

MOTIVASJONSTIPS FOR HVERDAGEN

...

- Start alltid dagen med å tenke på noe hyggelig. Som da kan være en person, frokost du skal lage eller noe du har oppnådd.

- HUSK at du betyr mye for mange rundt deg. Det vil alltid være noen som tenker på deg og gleder seg over å ha deg i livet sitt.

- Dersom tenker en negativ tanke, prøv å snu det til noe positivt. Et personlig eksempel: Hvis du er syk og er hjemme fra skolen, er det fort å tenke negativt. Men, prøv heller å tenke at du kan komme sterkere tilbake og akseptere at det er lov å være syk. Det er ikke alt vi kan bestemme over.

- Smil og spre glede til andre, da skal jeg love at du får det samme tilbake.

- Gjør noe hver dag som gjør deg glad og lykkelig. Make time!

- Når kvelden kommer, skriv ned 3 positive ting som skjedde i løpet av dagen. Var det et lite smil du fikk tilbake, noe du fikk veldig bra til eller snakket du kanskje med en god venn? Skriv det ned og ta det frem, når du er litt nedfor.

God helg dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETTE ER MIN FAVORITT LUKT

 • 19.09.2017, 11:27

...

Jeg er en veldig kresen person, når det kommer til parfymer. Men, likevel har jeg mine favoritter. Finner jeg en favoritt, pleier jeg å holde meg til den. Helt til jeg fikk denne parfymen av min kjære mamma, da har dette blitt min nye favoritt.

.. Ellers er min favoritt Bright Crystal!

.. SE SÅ FIN DEN ER!

Har du en favoritt parfyme?

STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV

 • 16.09.2017, 09:53

...

Er det noe som definerer meg, så er det stress. Jeg stresser ofte til enhver tid og kan fort bli stemplet som en stressbombe. Det er jo ikke bra og en eller annen gang kommer det til å si stopp, da jeg skulle ønske jeg tok andre veier. Stress er jo ikke bra for deg, så derfor vil jeg dele noen få tips som hjelper meg litt mer i hverdagen.

.. STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV ..

- Skriv ned planer du har for dagen, avtaler frem i tid, måltider du skal lage osv. Med andre ord; skriv ned, så du kan systemere litt i kaoset.

- Minn deg selv på hver eneste dag, at det er lov å si nei. Alle må det.

- Lære å gi litt faen. Av og til blir det litt for mye rot i sakene dine, da er det viktig å tenke på at du er et menneske. Alle gjør så godt vi kan.

- Hvis du er stresset, så stresser det også menneskene rundt deg. Prøv så godt du kan å ta vare på deg selv også. Ha litt alene tid, som alle har godt av.

- Fjern fra livet ditt det du merker tar mye energi fra deg, enn det gir. Ikke lett alltid, men det viser seg å bli bedre.

- Ta deg tid til noe du bryr deg om. Hvis du har en hobby eller liknende, så prøv å få dette inn som en rutine i hverdagen. Om det så bare er en liten stund, så skal jeg love deg at det er verdt det.

Har du andre tips å dele?

GODE INGREDIENSER MED FÅ KALORIER

 • 15.09.2017, 17:11

...

Personlig må jeg understreke at jeg ikke teller kalorier når jeg spiser, men jeg liker jo å spise de kaloriene jeg trenger på en dag. Jeg syntes det er veldig interessant å se hva som er godt å spise, som også samtidig ikke inneholder mye kalorier. For meg handler det om et sunt og variert kosthold, men selvfølgelig er det nyttig å se hva jeg kan spise mer av - uten å tenke over det.

HEALTHY MAKES ME HAPPY

...

.. Jeg vet også at flere liker å telle kalorier, med tanke på deres kosthold. Hvordan man velger å spise, syntes jeg skal være helt opp til en selv. Hvis folk må dømme dem for det, så er det ikke mye å bruke tiden på. Jeg syntes det er interessant å se på kalori innholdet, selv om jeg spiser akkurat det kroppen min vil ha. Det hender også i helgene at jeg spiser for eksempel litt mer, enn det jeg gjør midt i uka.

Hva er deres forhold når det kommer til kalorier i mat?

NOEN FAVORITTER JEG MÅ ANBEFALE

 • 12.09.2017, 10:00

...

Jeg har vel alltid noe jeg er litt mer glad i, enn andre ting. Da når det gjelder produkter og slikt. Derfor var det perfekt å samle mange slik favoritter, i et eget innlegg. Det er alltid noe nytt eller noen faste favoritter, som forblir favoritter. Her er mine!

Mary Lou Manizer highlight - Siden jeg kjøpte denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Denne kommer til å være min favoritt veldig lenge, det vet jeg. Den holder hele dagen, samtidig som den er veldig drøy og super fin på.

Rich Love - OneRepublic, Seeb

.. Denne sangen er så utrolig fengende og får meg i skikkelig godt humør, at jeg blir nødt til å nevne denne!

Four Red Fruites Tea - Etter at jeg måtte slutte med å drikke kaffe, har jeg blitt utrolig glad i denne teen. Den burde prøves!

Tilbakeblikk - Jeg savner virkelig Tenerife, fordi jeg elsker plassen. Hvis jeg anbefaler et sted, så er det alltid hit.

Frokost - Noe jeg har spist mye i det siste, er eggerøre med spekeskinke. Mhmm!

5XL Volume Mascara fra Makeup Mekka - Første gang jeg prøvde denne, så ble jeg ikke veldig imponert. Men, nå er det faktisk en favoritt. Jeg må påføre litt mer på vippene med denne, men det er absolutt verdt det!

NYTTIGE LIFEHACKS DU HAR BRUK FOR!

 • 10.09.2017, 21:22

Er det ikke alltid gøy med noen nyttige lifehacks? Her kommer noen.

- 6 LIFE HACKS -

1. Fått røyk på møbler, vegger og liknende? Sett frem en bolle med eddik i vinduskarmen. Det skal gjøre underverker.

2. Jeg har selv lest mye om bananfluer og maur i hus. Det som funker for meg, er hvitvin for bananfluer og soyasaus for maur.

3. Hvis du sliter med å holde det ryddig i hjemmet, inviter folk hjem til deg på middag et par ganger i måneden. Ingen vil la gjester komme, hvis det ser skikkelig rotete ut.

4. Har du mye dugg på vinduer og slikt, der det har vært fuktig - så ta på barberskum. Det funker utrolig bra!

5. Har termosen blitt "ødelagt", så du bare kan kaste den? Prøv først det som hindret meg i å kaste min. Ha en teskje med bakepulver oppi termosen sammen med varmt vann og rist godt. Det hjelper for å få en luktfri termos!

6. Kokosolje gjør alt. Jeg bruker det til steking, hårolje (den beste), håndkrem, baking, sminkefjerner og mye mer kan den brukes til. Ja, rett og slett alt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE TOPP 10 SANGER JUST NU

 • 08.09.2017, 16:08

...

Er det noe jeg aldri går lei av, så er det å få inspirasjon til ny musikk som jeg aldri har hørt før. Derfor tenkte jeg at kanskje dere også ville se hva jeg hører på for tiden, for å få litt inspirasjon selv. Det er så mye bra for tiden, så det skal bli spennende å se hvilke 10 sanger jeg klarer å velge ut av de beste.

Rich Love - OneRepublic, Seeb

What About Us - P!nk

New Rules - Dua Lipa

Strip That Down - Liam Payne, Quavo

Attention - Charlie Puth

Summer Air - ItaloBrothers

Without You - Avicii, Sandro Cavazza

Urettferdig - Hkeem, Unge Ferrari

Friends - Justin Bieber, BloodPop

(Not) The One - Bebe Rexha

VIL DU ENKELT SPISE SUNNERE? SE HER!

 • 04.09.2017, 10:00

...

Nå som jeg har blitt flinkere med et sunnere kosthold, har jeg også lagt merke til hvilke tips som har hjulpet meg til å ta det første steget. Slike punkter skriver jeg alltid ned i almanakken min, så jeg ikke mister det noe sted. Helt ærlig, så merker jeg at et sunt og variert kosthold gjør kroppen min glad.

- MINE BESTE TIPS TIL Å SPISE SUNNERE -

1. Finn sunn mat som du liker. Dersom du ønsker at livsstilen din skal handle om sunnere matvaner, er det lurt å finne frem det du liker til å begynne med. Skriv så ned hva du liker (slik at du har en oversikt) og søk opp på internett. Her finner du mange spennende oppskrifter, som jeg skal love deg du vil teste ut!

2. Vi trenger rutiner, også i kostholdet. Jeg har blitt flink til å planlegge måltidene mine, hva jeg skal lage og når jeg skal spise. For meg hjelper det å spise frokost - lunsj - middag - lunsj - kveldsmat. For andre trenger det ikke å være likt, men jeg skal love deg at det vil være ''gøy'' å planlegge måltidene dine også.

...

3. Sett deg konkrete mål. Stopp stopp stopp! Her snakker jeg om små delmål. Jeg kan dele mine frem til nå, som jeg har klart å oppnå. Det ene er å spise 5 gode måltider om dagen i to uker. Det andre er å spise minst 2 typer grønnsaker + 1 frukt hver dag. På mitt siste mål har jeg også satt pluss i boka, fordi jeg ofte har klart å spise mye mer. Da gir det meg også motivasjon til å fortsette å nå målene mine.

4. Ha ALLTID med vann og mat. Noe jeg alltid har med meg, så er det vann. Ingen unntak. Blir jeg tørst, må jeg også drikke vann når jeg ikke har noe annet. Jeg elsker å drikke vann, som også virker godt på kroppen. Jeg som planlegger måltidene mine, tar ofte med meg en ferdig boks med kyllingfilet + brokkoli med en frukt som min mat pakke.

5. Skriv ned fordeler og ulemper. Ja, dette får meg inn på rett spor. Jeg har aldri tenkt over at dette var nødvendig, men jeg prøvde å finne både fordeler og ulemper med å spise sunnere. Skriv ned de positive fordelene du kan komme på, om det så er å passe i en bukse eller å spise mer frukt & grønt i kosten per uke. Ofte vil fordelene være flere, enn ulempene. Når du da leser ulempene, vil det være enklere å vende over på fordelene!

God ny uke folkz! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE 5 BESTE TIPS TIL BEDRE SØVN

 • 30.08.2017, 10:47

Jeg har virkelig ikke tellingen, på hvor ofte jeg ligger i senga uten og få sove. I flere år har jeg hatt problemer med søvnen, men jeg har likevel plukket opp noen tips til å sove bedre. Selvfølgelig, de dagene jeg ikke har en sjanse for å sovne - så hjelper kanskje ikke disse i det hele tatt. Men, jeg har erfaring med punktene at dem skal hjelpe.

- MY 5 BEST TIPS FOR BETTER SLEEP -

1. Gjør klar kvelden før. Dette punktet er ingen stor sak, men det kan ha mye å si. Gjentatte ganger har jeg lagt og tenkt på, hva jeg må gjøre når jeg står opp. Jeg liker gjerne å lage frokost kvelden før, pakke sekken / veske og legge frem klær jeg skal ha på meg. Da sparer jeg mye tid og stress på noe så enkelt.

2. Les i en bok før du skal sove. Jeg gjorde dette mye før, da jeg også husker å bli stuptrøtt veldig fort. Så hvis du liker å lese og ikke har prøvd å lese før du skal legge deg, anbefaler jeg virkelig å prøve.

3. Trening før leggetid. Dette punktet varierer veldig, men for meg hjelper det å trene noen timer før jeg skal sove. Jeg tester stadig ut dette og finner alltid ut at det beste for meg, er å trene litt senere på dagen eller kvelden for å få den beste søvnen.

4. Ro deg ned. Jeg er flink til å stresse, som jeg fort kunne ha fått en medalje for. Men, jeg prøver å slappe av på kveldene så godt det lar seg gjøre. Hvis noe stresser meg, prøver jeg å skrive tankene ned og analysere hva jeg stresser over.

5. Stå opp igjen. Hvis du ligger mellom en halv time og time, kan du nesten garantere at du ikke får sove på god stund. Stå gjerne opp, ta deg en kopp te, les litt eller gå en liten tur. Prøv så å legg deg igjen, etter en liten pause fra senga.

Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

7 GODE TIPS Å GJØRE NÅR DU ER SYK

 • 28.08.2017, 11:46

Det er ikke veldig kjekt å ligge rett ut med sykdom, når du har masse andre planer. Men, hvis du er så uheldig - så vil jeg dele noen gode tips til dere hva jeg pleier å gjøre når jeg er syk.

- 7 GOOD TIPS TO DO WHEN YOU'RE SICK -

1. Høre på musikk med lukkede øyner. Hva er vel ikke mer behagelig når du er syk, hvis ingenting frister? Slå på musikk, lukk øynene og nyyyt.

2. Skrive ønskelister. Med tanke på jul og bursdag, er jeg aaalltid sent ute. Det er ikke det gøyeste å gjøre alltid, men så absolutt nødvendig for dem som kjøper gaver til deg.

3. Spille spill. Jeg har aldri vært den personen med mye spill på mobilen min. Men, jeg har fakisk begynt å laste ned litt spill igjen. Hvis du må ligge i seng til du blir frisk, kan det være greit å ha noe å gjøre mens du ligger der.

4. Spis maten du ønsker. Kanskje er du som meg, der du ikke har matlysten helt på topp når du er syk. Da spiser jeg det jeg har lyst på, om det så er is eller sjokolade. Noe næring må man ha, så da går det vanligvis i vann og is!

...

5. Spis varm mat fremfor kaldt. Da sjansen er større for at uønskede bakterier dukker opp.

6. Se din favoritt serie. Hos meg pleier det å gå i Criminal Minds fra episode 1, når jeg er syk. Det er jo veldig avslappende å ha på en serie, når du kommer til å ligge der en stund.

7. Planlegg ukene fremover. Dette syntes jeg hjelper på motivasjonen, når jeg vet hva jeg skal gjøre til faste rutiner. Jeg skriver ned ALT i min almanakk.

Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK HOLDER DU LEILIGHETEN RYDDIG!

 • 26.08.2017, 10:15

Jeg kommer aldri til å legge under teppet, at jeg alltid har vært flink til å holde leiligheten min ryddig. Men, det skal også sies at jeg har blitt flinkere på det. Etter mange gode tips og mye lesing, har jeg lært litt triks som jeg veldig gjerne vil dele med dere.

Bildene har jeg tatt hos mamma og stilen hennes er så fiin 

- 5 GODE TIPS TIL Å HOLDE LEILIGHETEN RYDDIG -

...

1. Koseklær er et must. Kan du tenke deg å gå rundt i stramme jeans, for å rydde i leiligheten? Det gjør ikke jeg. Derfor pleier jeg alltid å ta på meg en topp og kosebukse, slik at det føles mye bedre.

2. Musikk og vin. Hvis jeg setter på høy musikk, så gjør det rydding litt gøyere. Hvis det også er helg, er det jo helt topp å ta en drink eller glass vin. Kjempe koselig med litt kvalitets tid, samtidig som du får gjort litt i leiligheten!

3. Ha en plass du lagrer. Dette er veldig lurt, dersom du har en del ting til overs du vil ha vekk. Finn en plass, gjerne et rom, under en seng eller et kott, slik at du kan pakke vekk det du ikke trenger fremme. Her har nok jeg alt for mye, hehe.

4. Før og etter bilder. Når du bestemmer deg for å rydde og vaske hele leiligheten/huset, så ta bilder før du begynner. Tenk så på hvordan det blir når du blir ferdig, for så og ta et bilde etter. * Klapp deg selv på skulderen, hvor flink du har vært *

5. Sett deg mål. Det er så viktig å bestemme seg for hva du skal gjøre, for så å gjøre det. Hvis ikke blir du sittende og ha dårlig samvittighet for hva du ikke klarte, om det så bare er å rydde ett rom. Da får du også en liten mestringsfølelse, som du gjerne ønsker igjen!

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK SPISER JEG ENKELT SUNNERE

 • 23.08.2017, 10:00

- ENKELT SPISE SUNNERE, UTEN DIETT -

Det er ikke alltid det beste å gjøre, er å hive seg på en diett. I mine øyner er ikke dette et bra alternativ, hvis du ønsker at det skal vare over tid. Det ser jeg nå, at jeg skal trives med slik jeg spiser og hva jeg putter i meg. Slik kan det også lettere fortsette, i følge mine tidligere erfaringer. Her kommer jeg med noen tips til hvordan du kan enklere spise sunnere, uten å gå på en diett.

 Oppskrift på disse nydelige og sunne pannekakene, finner du HER

Frosne grønnsaker holder seg ofte bedre, enn ferske grønnsaker. Rett og slett fordi de ferske ofte blir liggende en god stund, så mister de mye næring. I tillegg er dette alternativet også mye bedre for lommeboka.

Gode kilder til protein, kan være egg, kylling, biff, kesam, skyr og cottage cheese. Disse er jeg veldig glad i og spiser ofte selv. Disse gir en lengre metthetsfølelse, samtidig som proteiner er bra for kroppen. Gir også økt forbrenning, som er en stor fordel hvis du for eksempel skal på trening.

Når jeg er veldig sulten, tar jeg ofte til meg aaalt for mye på tallerken. Hvis det da er grønnsaker ved siden av, tar jeg alltid til meg dette først. Da fyller du automatisk en del av det, slik at du blir nødt og heller ta til deg flere ganger. Du kan aldri spise for mye grønnsaker.

 

Vanligvis lager jeg noe med kylling og grønnsaker, som er min store favoritt. Hvorfor ikke lage litt mer, enn bare det ene måltider - så du da til lunsj eller middag bare kan ta frem en boks med det du har satt sammen. Da sparer du både tid og penger, win win!

 

Jeg kan vel si med sikkerhet at jeg så og si alltid har med meg et eple i veska, uansett hvor jeg skal. Men, det hender også at jeg har en annen frukt eller en sjelden gang en proteinbar. Når du er på farten, er det lett å kjøpe noe usunt og lettvint. Ikke hvis jeg alltid har noe i veska, så jeg bare kan hive i meg en frukt.

Når jeg lager mat, så bruker jeg alltid kokosolje istedenfor smør eller olje i panna. For det første er kokosolje sunt og det setter heller ingen smak på maten du lager, derfor er dette et veldig godt alternativ. Jeg kjøper min på kiwi. Psst, det er mye billigere i Sverige!

Et tips til alle kaffeelskere, slik som meg.. En teskje kokosolje i kaffen, er helt nydelig 

.. Og da mener jeg alltid! Blir jeg da tørst, tar jeg selvfølgelig det jeg har med meg. Vann er jo da det sunneste, i tillegg til at det kan være godt å tilsette frukt - hvis du ønsker mer smak. Det syntes jeg er utrolig frisk og ofte er det bare litt vann som skal til, for at kroppen har det bedre.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HER ER MINE BESTE MOTIVASJONSTIPS SOM FUNGERER!

 • 19.08.2017, 15:51

Ofte får vi høre at trening er bra på den fysiske delen, men jeg skal virkelig si at det også hjelper mentalt. Jeg mener virkelig at trening er noe av det  beste du kan gjøre, for mentalt glede. Ikke alltid har jeg motivasjonen på topp, derfor vil jeg dele med dere mine trenings- og motivasjonstips for å finne tilbake motivasjonen du ønsker!

- MY BEST TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Viktig å føle seg vel på trening. Før jeg begynte å trene på treningsstudio, trodde jeg ikke at dette skulle ha noe å si. Jeg bare lo og tenkte at dette har vel ikke noe å si på treningen. Men, vet du hva? Etter at jeg begynte å ta på meg ordentlig treningstøy som jeg selv liker, så føler jeg meg også mye bedre. Det løfter meg alltid litt opp, noe som er bedre enn ingenting.

2. Fortsett og tenk på hva du vil oppnå. Veldig ofte er det lett å hoppe av treningen, etter en gang eller to. Been there, aaa lot. Men, ved å realisere drømmene dine og tenke på hva du vil oppnå med treningen, sies det å hjelpe på motivasjonen til å fortsette.

3. Spis før trening. Her har jeg selv vært veldig slurvete, slik at jeg har dratt på trening uten energi. Jeg har så ikke klart å trene det jeg ønsker, så derfor har det vært lett å miste motivasjonen helt. Husk derfor å spise noe 1-2 timer før trening, gjerne bare en frukt eller litt havregrøt. Alt er bedre, enn å la være!

4. Planlegg hva du skal gjøre. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å planlegge en gå eller joggetur, men det er lettere å gjennomføre dersom du har en plan. Hvis du skal trene styrke, kondisjon eller hva det måtte være. Da har du en plan å følge, slik at du har litt peiling og ikke stå der som et spørsmålstegn.

5. Prøv ut nye ting. Det er ikke alltid like enkelt å være klar over, hva trening egentlig er. Trening for mange kan like godt være en gåtur, turning eller da jogging. Prøv gjerne ut nye ting, som også kan være veldig morsomt.

6. Hold pulsen oppe over tid. Har du bestemt deg for et treningsprogram, så hold deg til det. Ikke ta for mange pauser, selv om pauser er utrolig viktig. Det kan være enklere å hoppe over de siste øvelsene og da kan du få en liten nedtur på motivasjonen raskere en du tror.

...

7. Drikk vann. Jo mer du trener, jo mer væske mister du. Det sier i grunn seg selv. Du holder ut mye lengre, dersom du stadig fyller på med mer vann.

8. Varm opp før trening. Noe av det viktigste for treningen, er å varme opp. Jeg må selv lære meg dette bedre, ettersom jeg ofte går på en smell. Jeg ser jo hvor mye mer trening kroppen min klarer, dersom jeg først har varmet opp.

Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT & GRØNT

 • 16.08.2017, 11:50

Det er vel ingen hemmelighet, at frukt og grønnsaker er bra for oss. Jeg prøver å la dette være en stor del av kostholdet mitt, noe jeg også liker veldig godt. Veldig mange typer frukt og grønnsaker jeg ikke har likt før, har jeg i dag blitt veldig glad i. Før var jeg ikke veldig begeistret for å teste ut noe nytt, men det har snudd helt den dag i dag.

Ulike innlegg om hvorfor det er så viktig å ha i kostholdet, har fått meg til å spise enda mer av det. Derfor vil jeg dele videre hva jeg allerede har lært om frukt og grønnsaker.

- 7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT OG GRØNNSAKER -

1. Inneholder mye bra for kroppen din. Mye av mineraler og vitaminer kroppen trenger, finner du i frukt og grønnsaker. Du har kanskje hørt at appelsiner inneholder mye vitamin C, som styrker immunforsvaret. Mens gulrot er rik på betakaroten som igjen omgjøres til vitamin A, som er viktig for synet. Frukt og grønnsaker forebygger også ulike sykdommer og tilstander.

2. Det er billig. Ofte får du høre at sunn mat er billig. Men, det er ikke alltid. En potetgullpose eller sjokolade kan fort koste 30 - 40 kr. Mens frukt og grønnsaker fort ikke trenger å koste mer enn 10 - 20 kr.

3. Frukt og bær inneholder naturlig søtsmak. En banan er ikke sunn, fordi den smaker søtt? Den har jeg fått høre. Men, i søte frukter og bær finnes mye av det kroppen faktisk trenger. Dette gjør at denne naturlige søtsmaken ikke blir så usunn, som mange skal ha det til. Sett opp mot godteri som inneholder store mengder sukker og med lite innhold av næringsstoffer som kroppen trenger.

4. Det inneholder fåtall kalorier. Både frukt og grønnsaker inneholder lite kalorier, men mye vann og en del fiber som metter godt. Det bidrar også til at du spiser mindre blandt annet potetgull og sjokolade. For å ta et eksempel, så inneholder et eple ca 50 - 70 kcal. Mens kun 30 gram Sørlandschips potetgull gir 154 kcal.

5. Du får mer energi. Det merker jeg veldig godt, dersom jeg spiser et eple eller en appelsin. Jeg får mer energi og dermed klarer jeg å gjøre mer, enn hvis jeg tok meg en sjokolade eller godteri av noe slag. That's a fact.

6. Kroppen jubler innvendig. Du vil få en friskere og sunnere kropp, som igjen vil få deg til å føle deg bedre. Det er ikke til å komme unna med.

7. Du blir mindre syk. Dette nevnte jeg litt i det første punktet, da du styrker immunforsvaret ditt med å spise frukt og grønt. Det resulterer at kroppen blir mindre utsatt for sykdom og du føler deg bedre i form.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK FÅR DU BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN!

 • 15.08.2017, 10:00

De fleste har vel allerede begynt på skolen denne uken, mens jeg selv begynner på torsdag. Da er det alltid greit med noen tips til gode studietekniker, spesielt på denne tiden da alt starter igjen. Jeg vil dele mine teknikker, som alltid hjelper meg godt.

- 6 TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Følg med i timene. Jeg lover deg at du vil få igjen for det! På skolen må du være uansett, når du først sitter der. Så derfor er det ikke dumt og iallefall prøve å få med seg noe av det som blir gjennomgått, da tiden også vil gå fortere.

2. Interesser deg i undervisningen. Jeg vet godt at ikke alt er like interessant, men jeg prøvde å finne ulike grunner til hvorfor jeg burde lære for eksempel historie. Gi det et forsøk, så blir du kanskje overrasket!

3. Spis jevnlig for å holde blodsukkeret oppe. Noe jeg vet fungerer best for meg, slik at jeg også holder energinivået på topp. Om det så bare er en liten snack, så er dette bedre enn og la være å spise noe over lengre tid.

4. Legg vekk mobil og sosiale medier. Så mange ganger jeg må ta meg selv i dette punktet, da mobilen har vært et hakk mer interessant. Men, så fort jeg legger denne vekk og andre ting som kan distrahere meg - da får jeg gjort veldig mye på bare den ene timen.

5. Ta pauser. Du vil kanskje bli ferdig med hele kapittelet på en time? Men, det er ikke alltid like lett. Ta heller noen flere pauser, for å få med deg mer.

6. Oppsummer litt og litt. Når jeg leser et par sider, skriver jeg ofte notater på det jeg har lest. Slik kan jeg også pugge de viktigste punktene, enn å lese alt på nytt uten å huske så mye.

Har du en studieteknikk å dele?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK HOLDER DU DEG FRESH PÅ FLYREISEN

 • 14.08.2017, 10:29

God dag mine kjære lesere. Jeg er nok ikke den eneste som har opplevd å føle seg uttørket, under en flyreise. Heldigvis har jeg endrer mine rutiner når jeg skal ut å fly, slik at jeg ikke føler meg slik igjen.

- HUDEN TRENGER FUKTIGHET -

I et fly blir luften ekstremt tørr og det samme blir også huden din, hvis du ikke pleier den. Et godt tips før reisen, er å ta en ansiktsskrubb i ansiktet og få bort alle døde hudceller & urenheter. På flyet er det lurt å påføre fuktighetskrem minst et par ganger i løpet av turen. Husk også noe for leppene, som også fort tørker ut.

- HOLD KROPPEN I BEVEGELSE -

Ofte kan vi bli sittende i mange timer, slik at armer og bein kan hovne litt opp. Med tanke på trykket oppe i flyet. Det er helt normalt. Derfor kan det være lurt å strekke seg på beina, altså gå et par gåturer. Hvis du også fryser lett, kan det være lurt å ta med varme sokker, skjerf eller eventuelt en ekstra genser. Slik unngår du å bli syk.

.. Husk å drikke vann!

Som sagt blir ofte luften tørr i flyet, slik at det er ekstremt viktig å drikke nok for å holde deg hydrert. Ekstra snacks kan også være lurt å ha med.- BRUK SÅ LITE SMINKE SOM MULIG -

Det beste for flyturen, er å ha på så lite sminke som mulig. Slik får huden puste godt og du kan lett påføre fuktighetskrem, som nevnt over. Det viktigste er og ikke bruke foundation, slik at huden kan tørke enda mer ut. Maskara er et must for meg, som da ikke gjør noe å bruke. Har du andre tips, så er det bare å dele ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK FÅR DU VAKRE LEPPER

 • 10.08.2017, 10:00

- VELDIG VIKTIG, MEN VANSKELIG Å PASSE PÅ -

Det er ingen hemmelighet at jeg gjerne vil ha myke og fine lepper, der det ikke er behagelig å gå rundt med sprukne lepper. Det er helt klart flere ting du kan gjøre, for å ta vare på leppene dine. Selv om det kan være vanskelig å glemme, så er det faktisk viktig å passe på leppene. Spesielt nå på sommeren. Så her har dere mine beste tips.

- HOW TO GET THOSE BEAUTIFUL LIPS -

- Bruk en klut for å skrubbe leppene naturlig flere ganger i uken med vann, for å fjerne døde hudceller.

- Skyll leppene med vann så ofte som mulig. Leppene trenger også væske, slik som kroppen.

- Tenk på hva du bruker på leppene og hva dem inneholder. Veldig ofte blir det tilsatt mange ingredienser, som er uheldig for leppene dine og skader dem mer enn nødvendig. Aloe Vera er veldig bra å ha på leppene, som ofte blir tilsatt mer i leppestifter.

- Smør på olivenolje på leppene og ha på i flere minutter. Det er et vidundermiddel for leppene dine!

- Husk å bruke noe på leppene med solfaktor, nå på sommeren.

- Rens leppene dine minst et par ganger i uken, der du enten bruker en hjemmelaget skrubb for leppene eller en du kan finne på butikken.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

10 TIPS TIL Å LEVE SUNNERE PÅ BUDSJETT

 • 07.08.2017, 10:05

Ja, jeg mener at mye sunn mat er dyrt.

Det vet jeg selv mange også syntes, enn kun meg. Derfor kan det ofte bli lettere å benytte andre mer usunne alternativer, som ikke alltid er det beste. Sunne alternativer burde absolutt, i mine øyner, være billigere. Ikke alle studenter har råd til å bruke tusenvis av kroner i måneden, bare på mat. Iallefall ikke det som anbefales. Selv har ikke jeg hatt råd til det. Men, nå som jeg en stund har fått bedre kunnskap til sunnere alternativer - til en rimeligere penge, vil jeg gjerne dele disse smarte tipsene med dere.

1. Frukt og grønt

Ofte får vi høre at dette er så dyrt, men tenk over det.. Et skolebrød eller annen kake kan koste mellom 15-30 kr, mens til denne prisen får du minst 4-5 epler. Det samme gjelder andre frukter i løs vekt, som ikke er så dyrt som det ofte blir sagt.

2. Ja til First Price i butikken

Ja, det er faktisk en del First Price varer som er minst like gode som andre. Slik som egg, mais, gulrøtter, laks eller kyllingfilet, for å ta noen eksempler.

3. Frys ned det du ikke spiser

Har du en del middag til overs, etter et måltid; ta restene i oppbevaringsbokser og frys dem ned. Dette gjelder også matvarer du ikke kommer til å spise fortløpende. Da har du en middag eller noen råvarer til overs!

4. Unngå ferdigmat

Det kan være fristene å kjøpe noe ferdigmat i frysedisken, fordi man ikke alltid gidder å bruke tid på å lage mat. Men, det finnes mange enkle oppskrifter på lunsj og middager som da også blir billigere ved å kjøpe inn ingrediensene.

5. Lag store porsjoner

Som jeg var litt inne på, kan det også være lurt å lage en del ekstra. Slik kan du fryse ned flere porsjoner, så du har ferdig middag til å varme opp.

6. Kjøp på tilbud

Jeg har en egen app på mobilen, der jeg ser en oversikt over tilbudene i alle matbutikkene. Da kan du spare mye penger, ved å kjøpe på tilbud.

7. Kjøp frosne frukt og grønnsaker

Dette er også billigere og supert å ha liggende i frysen. Veldig ofte trenger du ikke å kaste restene, som jeg ofte kan gjøre.

8. Drikk vann

Hvis du ikke liker vann, kan det være veldig godt å tilsette ulike frukter eller grønnsaker. Det gir vannet veldig god og frisk smak.

9. Benytt deg av innvandrerbutikkene

Etter vi fikk en slik matvarebutikk i byen, har jeg sett at prisene er litt billigere enn i de vanlige butikkene. Frukt og grønnsaker er ofte mye billigere på disse butikkene, som jeg anbefaler på det sterkeste å ta en titt.

10. Planlegg

Jeg har ofte ikke anelse på hva jeg skal kjøpe i butikken, hvis jeg ikke har planlagt måltidene. Da vet jeg fra punkt til prikke, hva jeg skal kjøpe. Lettere kan du da la være å kjøpe andre ting, du ikke trenger.

Vinneren av GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL TIL IPHONE er nå publisert i selve innlegget, så vil vinneren bli personlig kontaktet av meg. Men, ikke glem min nye giveaway på bloggen - der jeg er så heldig som kan gi bort en valgfri størrelse på en personlig almanakk HER.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

8 LIFE HACKS DU BURDE VITE

 • 03.08.2017, 10:00

- Hey you guys -

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å finne ut slike smarte tips i hverdagen. Enkle, men likevel så geniale. Slike innlegg slår ofte veldig godt an hos andre, så derfor lager jeg gjerne ett innlegg. Derfor deler jeg med dere, noen smarte life hacks som iallefall jeg syntes er geniale.

- 8 LIFE HACKS YOU SHOULD KNOW -

- Vask en dressing eller ketchupflaske, for så å bruke til pannekakerøre for å unngå søl.

- Bruk pepperkakeformer i stekepannen, slik at du kan lage stilige figurer til enten pannekaker eller noe med egg.

- Ta med en tom solkrem flaske på stranden, for å legge mobilen tørr og trygt.

- Sett mobilen på flymodus, hvis du trenger å lade den raskere.

- For å unngå klumpete neglelakk, legg den inn i kjøleskapet i ca. 15 min og den blir mer jevn.

- Tom for deodorant? Ta på fuktighetskrem under armene, som faktisk har god effekt.

- Slipp å vente lenge for å få et liv på for eksempel Candy Crush, kan du skru datoen fram.

- Hvis du blir kalt stygg, snu deg rundt og si: ''Unnskyld, jeg er ikke et speil..''

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

8 GENIALE SKJØNNHETSTIPS OG SIDE2 BLOGGER!

 • 31.07.2017, 10:00

Hello you guys!

Jeg håper dere har det fint. Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen, som jeg setter uendelig stor pris på. Hver og en av dere, tusen takk. Jeg kan ikke få sagt det nok, annet enn at jeg er utrolig glad.

Fikk en kommentar på bloggen i går, der jeg fikk se at jeg har blitt side2 blogger. Det er jo helt overveldende, at jeg har ikke ord. Tusen takk!

- 8 GENIALE SKJØNNHETSTIPS -
 

1. Føn håret riktig

Jeg har alltid fønet håret i alle slags vinkler. Men, jeg har begynt å føne langs hårstrået. Slik står ikke håret ut alle veier.

2. Olivenolje til å fjerne sminke

Olivenolje er genial til å fjerne sminke, spesielt vannfast maskara.

3. Riktig bruk av flytende eyeliner

Veldig mange påfører flytende eyeliner med lukkede øyner. Det kan bli veldig ujevnt, slik at mange dropper det. Men, ha derimot øynene åpne når du påfører.

4. Erstatt concealer med leppestift

Concealer skal jo dekke alle urenheter og kviser. Men, hvis du bruker en leppestift i varm rosa, ser looken mer naturlig ut.

5. Få fyldigere lepper

For at det skal se ut som du har fyldigere lepper, ta på mørk concealer dyppet i sol pudder og påføre en skygge på underleppen. Ta så på highlighter langs leppekonturen på overleppen.

6. Hårspray for rufsete bryn

Bruk en gammel maskara børste og ta på hårspray, for å jevne ut rufsete bryn.

7. Unngå håndkle tørking av hår

Gjør det ofte selv, men de siste gangene har jeg latt være. Ta heller og vinkle håret i et håndkle, til det blir tørt. Da unngår du fluffy og slitt hår.

8. Fjern enkelt neglelakk uten neglelakk fjerner

Er du tom for neglelakk fjerner, kan du enkelt fjerne lakken på en annen måte. Ta så på blank neglelakk over hele neglen, vent 5 sekunder og fjern lakken med en bomullsdott.

Minner også om giveaway konkurransen på bloggen, der du kan vinne et marble deksel til iPhone!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MITT BESTE TIPS TIL DEG MED SLITT HÅR

 • 29.07.2017, 10:00

Hey dere!

Jeg har fått litt kommentarer på bloggen når det gjelder håret mitt, ettersom jeg har masse krøller. Hvordan klarer jeg å holde krøllene så fine? Jakten på produktet som gjør at krøllene mine ikke floker seg og blir slitt har vært lang, men endelig har jeg funnet noe som holder mine krøller så bra... MOROCCANOIL TREATMENT! Denne oljen sverger jeg til, som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg har brukt denne i flere år. Den gir masse fuktighet til håret og gjør at tuppene ikke blir slitte. Gir også en veldig fin glans i håret.Flere som bruker denne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

10 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 24.07.2017, 20:29

De gangene jeg får skrivesperre, er det veldig god hjelp med slike innlegg. Derfor deler jeg enda flere tips med dere, som også har blitt noen av de mest leste innleggene på bloggen. Her har jeg tatt sammen 10 ting du kan blogge om, hvis du står fast.

Dine must haves

Ønskeliste

Steder du vil reise til

Ting å gjøre når du kjeder deg

Foto tips

Favoritter i klesskapet

Oppskrifter

''Den aller første gangen''

10 ting som gjør deg glad

Siste innkjøpFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ

 • 23.07.2017, 17:20

Ettersom musikk for meg kan være min escape, så vil jeg dele mine favorittsanger akkurat nå. Kanskje noen kan få litt inspirasjon til ny musikk, som aldri jeg sier nei takk til. Kanskje dere også har noen favoritter, å dele i kommentarfeltet?

ENJOY ♥

5 TIPS TIL Å SPARE PENGER PÅ SMINKE

 • 18.07.2017, 10:00

God tirsdag dere!

Er det noe jeg syntes er dyrt å kjøpe, så er det sminke. Selvfølgelig kan du finne rimelige sminke produkter, men ofte blir det dyrt. Skal du også kjøpe inn litt du går tom for, så kan det bli kostbart. Noe jeg selv har erfart. Derfor vil jeg dele noen tips med dere, som jeg har tatt flittig i bruk!

1. Finn rabattkoder

Jeg følger flere bloggere som veldig ofte deler sine sminkefavoritter, som da også deler rabattkoder til leserne sine. Det er utrolig bra og benytte seg av det, ettersom iallefall jeg har spart mange kroner på dette.

2. Ikke kjøp fordi det er billig

Veldig ofte kan det være fort gjort å kjøpe med seg en maskara, fordi den er billig. Men, det er ikke nødvendig med mange forskjellige - hvis det ikke blir brukt. Spar heller pengene og bruk til det du faktisk bruker til vanlig. Jeg snakker av erfaring, hehe.

3. Sjekk hva du har i samlingen din

Noe jeg alltid ender opp med å få for mye av, er øyenskygger. Dette har ikke jeg kjøpt på veldig lenge, så derfor passer jeg alltid på å sjekke hva jeg har - før jeg kjøper noe nytt.

4. Bruk det du har først

Hvis du har en del sminke, så lønner det seg å bruke det du har først. Slik kan du virkelig spare penger og kjøpe mer når du faktisk er tom.

5. Handle på nett

Dette gjør jeg nesten alltid. Ikke bare fordi jeg finner de beste produktene på nettet, men det er ofte gode priser og tilbud. Slike tilbud finner ikke jeg ofte i butikkene, så derfor er det genialt å sjekke hva du kan finne på nettet.Jeg håper tipsene kan være til hjelp!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

BEDRE SELVTILLIT? HER ER MINE BESTE TIPS!

 • 10.07.2017, 10:42

God mandag dere!

God selvtillit kommer ikke gratis. Dessverre kommer ikke dette av seg selv og jeg skulle ønske det fantes en fasit, men fra en pessimist på denne fronten - skal jeg dele mine beste tips til bedre selvtillit. Disse punktene har hjulpet meg langt på vei.

1. Start dagen med 2 ting du er takknemlig for

Jo mer jeg tenker på de tingene jeg er takknemlig for i livet, jo bedre blir min selvtillit over tid. Ikke over natten, men over en lengre periode. Det finnes alltid noe å være takknemlig for, så si dem gjerne høyt til deg selv.

2. De fleste sliter med en form for dårlig selvtilit

Denne hjelper ikke meg på et blunk, men det er viktig å tenke på av og til at du ikke er alene med å føle slik du gjør. De aller fleste mennesker har vært / er innom en form for dårlig selvtillit. Ikke alle snakker om det, men det er viktig å gjøre det som passer deg selv.

3. Heng opp lapper på veggen

Denne tok lang tid hos meg, fordi det ble i mine øyner teit. Men, det å bli minnet på fine ting om deg selv der du ofte er - styrker faktisk ditt eget selvbilde. Jo mer og jo lengre tid du blir minnet på hvor sterk eller hvor god nok du er - jo mer vil du tro på det.

4. Snakk med deg selv i speilet

Si til deg selv hver eneste dag, hvor god nok du er. Si: "Du er god nok akkurat slik du er." Hver eneste dag til deg selv i speilet. Godtroende eller ikke, men det sies at jo flere ganger du hører en løyn - vil du til slutt tro på den. Fakta!

5. Følg personer som løfter deg opp

Dette punktet er avgjørende for meg, og sikkert flere. Jeg følger personer på sosiale medier, da spesielt Instagram, som sprer positiv energi. Ikke dem som forteller deg til å gå ned 10 kg, for å bli fornøyd med kroppen sin. For kroppen blir ikke nødvendigvis mer vakker, dersom du tar av deg mange kilo. Ikke alltid.

6. Lytt til kroppen din

Det er viktig å holde kroppen sunn og frisk, det er ikke til å unngå. Om jeg så ikke alltid er like flink til å spise sunt, passer jeg på å drikke nok vann og spise noen grønnsaker / frukt på en dag. Slik får jeg energi og kroppen min blir glad.

7. Det sitter i hodet, IKKE i kroppsvekten!

Det er mitt siste og i mine øyner; det viktigste punktet. Jeg trodde lenge at dersom jeg fikk mindre mage, kunne jeg automatisk bli lykkeligere og føle meg bedre. Det jeg ikke visste, var at jeg følte meg bedre - når jeg begynte å snakke til meg selv på en positiv måte. Selvfølgelig; blir ting tungt i hverdagen, så kan trening gi en positiv effekt. Men, det hjelper ikke - med mindre du løfter deg selv opp.

Skriv ned 5 ting du fikk til i løpet av dagen, si dem til deg høyt og les dem gjerne når du føler deg nedfor. Jeg skal love deg at etter litt tid, vil du se at det går LITT oppover. Da fungerer det. Du får hodet ditt bedre med deg.

Jeg håper dette kunne hjelpe noen på vei, slik det gjorde for meg. Jeg ønsker dere en fin dag!

11 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 09.07.2017, 12:32

- Siste innkjøp.

- Dine planer denne sommeren.

- Dine siste favoritt antrekk.

- Favoritt parfymer.

- Dine tips til bedre motivasjon.

- Hvilke blogger du leser fast.

- Skrive om et tema du brenner for.

- Topp 10 filmer.

- Tips til interiør innredning.

- Hva har du alltid med i vesken.

- Dine beste fototips.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

11 TING Å BLOGGE OM

 • 02.07.2017, 17:30

- Ditt beste ferieminne.

- Favoritt sminke produkter.

- Din største frykt.

- Ønskeliste.

- Liste med dine favoritt sitater.

- Fakta om deg selv.

- Latest on instagram.

- Ditt neste reisemål.

- Oppskrift på en god bakst eller middag.

- Treningstips.

- 10 ting som gjør deg glad.Jeg håper dere fikk noen tips ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

SLIK UNNGÅR DU FYLLESYKEN

 • 25.06.2017, 10:01

Innrømmelsen kommer nå; fyllesyk har jeg vært mer enn en gang. Det er så ille, at du nesten ville gjort hva som helst for å slippe der og da. Etter at jeg begynte med disse tipsene jeg skal dele, så har jeg ikke vært fyllesyk på den måten. Da kan jeg fint våkne på søndagen, uten særlige plager.

1. Du har hørt det flere ganger, men jeg gjentar. Drikk vann. Det sies at du burde drikke vann, når du inntar alkohol. Dette med god grunn. Det holder deg i bedre humør, hele kvelden.

2. Ta en allergipille før du begynner å drikke. Funker hver gang!

3. Når du kommer hjem fra fest eller byen, få i deg mat eller annen drikke før du legger deg. Å legge seg på tom mage etter at du har drukket alkohol, er aldri noen god ide. 

4. Ikke bland alt mulig. Hold deg til en type alkohol hele kvelden. Jeg lover deg, det får du igjen for.

5. Ikke drikk for fort. Da merker du alkoholen i kroppen veldig fort og du kan fort gå på en smell. Ta det med ro og kos deg. Nyt kvelden og start heller litt tidligere, enn å drikke mye sent på kvelden.

6. Ha smertestillende liggende til dagen der på, det skal hjelpe hvis du føler deg uggen!Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

5 TIPS TIL EN BEDRE SELVFØLELSE

 • 18.06.2017, 16:00

Hei og god ettermiddag!

Selvfølgelig varierer det fra person til person, hva som hjelper på selvfølelsen. Men, jeg vil dele mine erfaringer til å få en bedre selvfølelse. Samtidig er ingen av disse punkter enkle, men de er verdt det. Trust me. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg nesten har gitt opp, fordi jeg ikke føler at jeg kommer noen vei. Noe som har vist seg å være feil, men nå er jeg veldig glad for at jeg fortsatte.

1. Skriv ned ting du klarer

Noe jeg har begynt med for tiden, er å skrive ned tre-fire ting jeg har fått til i løpet av dagen. Det kan også være ting jeg er stolt av, et lite hei på gata eller noe jeg har klart å gjennomføre.

2. Legg fra deg å sammenligne deg selv med andre

Ikke alltid lett, I know. Men, jeg har begynt å fokusere på andre ting. Jeg prøver heller å sammenligne med meg selv, og heller bli inspirert av andre.

3. Ta valg for din egen skyld

Hvor langt kommer du egentlig med lykke, hvis du skal ta valg for andres skyld? Ta valg du selv vil, for å imponere deg selv. Følg dine egne drømmer, for det er du som skal leve ditt eget liv.


BILDER FRA WEHEARTIT
 

4. Finn hva som er riktig for deg

Hvis det er noe i hverdagen du ikke liker og vil sette grenser for, så er det viktig å stå for dette. Lev etter slik du vil ha det, hvis ikke kan det gå utover din egen selvfølelse negativt.

5. Slutt med dårlig samvittighet der du ikke har skyld

Fra mitt eget ståsted, får jeg ofte dårlig samvittighet over andre og føler skyld. Ikke alt er din feil. Men, dersom du har gjort noe - er det heller viktig å prøve å gjøre det godt igjen. Tenk det at alle har gjort ting dem gjerne skulle ønske, ikke hadde skjedd. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

DENNE FJERNER FLASS OG TØRR HUD I ANSIKTET

 • 16.06.2017, 10:00

Så utrolig glad jeg er nå, for at jeg har testet ut dette produktet.

Det er en krem du smører på i ansiktet + halsen og så vasker av med varmt vann. Jeg må virkelig si at dette er et vidundermiddel. Dette er også et veldig rent produkt, som virkelig hjelper på min tørre hud. Jeg må ta på huden min hele tiden, fordi den kjennes så myk og god. Denne skal jeg virkelig kjøpe igjen, når jeg er tom.Har du testet denne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

8 tips til bedre økonomi

 • 14.06.2017, 15:30

Det er alltid kjekt med noen tips til bedre økonomi, som jeg selv liker å lese. Men, jeg velger å skrive kort og enkelt. Det er ikke nødvendig med så mye tekst, alltid. Jeg håper tipsene kan være til hjelp og støtte opp litt.

1. Spar penger du kan.

2. Betal mer skatt.

3. Lag mat fra bunnen av.

4. Unngå spontan kjøp.

5. Lag handleliste og hold deg til den.

6. Selg ting du ikke trenger.

7. Betal regninger alltid i tide.

8. Skaff deg en oversikt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

5 TIPS TIL DEG SOM MANGLER MOTIVASJONEN

 • 01.06.2017, 10:00

Hei dere! Tenk at det allerede er 1. Juni? Skal si tiden flyr av gårde ..

Jeg må være ærlig å si at jeg gjerne skulle hatt motivasjon i bøtter og spann, men så enkelt er det ikke. Noen dager er motivasjonen på topp, mens andre dager kan det være helt motsatt. Noen tips har jeg da på veien, til å styrke motivasjonen.


 

1. Finn noe du elsker å gjøre

Det er viktig å finne ting i livet og virkelig gjøre det. Om det gjelder trening, fotografi, skolearbeid og slike ting. Spør deg selv om hva du egentlig vil og hvordan du vil ha det. Finn ut hva du vil bruke tiden din på.

2. Se for deg at du lykkes

Jeg trodde ikke at dette skulle hjelpe på motivasjonen, men jo. Skriv ned eller heng opp bilder, som du gjerne vil oppnå. Det er ikke farlig å drømme. Jobber du hardt nok, så kan du oppnå nesten hva som helst. Det tror jeg på. Prøv å lukke øynene og tenk deg at du har nådd et mål, da du kjenner på den gode følelsen.


 

3. Stopp opp hvis du ikke vil det nok

Det er lett å komme inn på tanker, der du bare vil gi opp og faktisk ikke fortsetter. Da kan det være at du egentlig ikke vil det nok, så det er viktig å ta en beslutning. Hvis du bare presser deg gjennom noe du egentlig ikke vil, så stopper det til slutt opp.

4. Stol på deg selv

Jo mer du forteller deg selv at du ikke klarer, jo vanskeligere blir det. Prøv å si til deg selv i speilet, at dette skal du klare. Det skader ikke.

5. Ta deg en pause av og til

Hvis du står på hver eneste dag med jobbing, uten pauser - blir du fort sliten og utmattet. Sammen med å planlegge hvordan du skal gå fram og jobbe mot målene dine, så husk å sett inn pauser. Slik har du større mulighet, for å holde motivasjonen bedre.Jeg håper tipsene kan hjelpe!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SPAR PENGER PÅ DETTE TIPSET

 • 31.05.2017, 10:00

Alle har vel en eller annen gang kastet siste del av en ost. Ost er jo veldig dyrt, så det kan jo bli kostbart i lengden. Jeg som spiser mye ost, trenger jo absolutt det jeg kan få av det jeg kjøper. Vil dele et lite tips med dere, som hjelper meg å ta vare på hele osten.

 

SPAR PÅ OSTEN

Riv den siste delen av osten (eller ha hele biten) og legg i en boks - så frys! Etter noen ganger med dette, får du nok ost til en pizza, lasagne eller en annen rett som inneholder en del ost. Da slipper du å kaste mat, i tillegg til at du har osten klar.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

6 GODE FORDELER MED Å BO ALENE

 • 22.05.2017, 17:47

Jeg har delt et liknende innlegg for lenge siden, som jeg fikk mange gode tilbakemeldinger på. Derfor vil jeg dele et litt nyere innlegg, med nye fordeler med å bo alene. Det er jo ingen hemmelighet at det er en frihetsfølelse og mange gode fordeler.


 

1. Du velger selv når du vil ta oppvasken

Ingen kan fortelle deg at du må ditt eller må datt. Når det er greit for deg, så er det greit. Ferdig med det.

2. Ingen kan klage på dine uvaner

Jeg spiser ofte litt is etter en middag, hvis jeg ikke spiser for mye middag.. Ingen kan gi deg rare blikk, som forteller at det der ikke er så lurt.

3. Lag akkurat den maten du vil

Nei, jeg klagde ALDRI på den maten jeg fikk hjemme. Men, hvor deilig er det ikke og kunne lage den maten du ønsker? Jeg liker selv og "shoppe" inn til ulike måltider.


 

4. Du velger hvordan ting skal se ut

Det er kun deg selv som velger hvordan du vil pynte og hvor mange planter du vil ha hos deg.

5. Se på tv som du vil

Aldri mer kø på hvem som skal se hva, til en hver tid på tven. Du kan bestemme hva du vil se på og når du ønsker.

6. Hør på musikk uten å bli flau

Om jeg velger å høre på gamle Hannah Montana sanger på full guffe, så trenger jeg ikke å bli flau - i tilfelle noen skal høre det.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / LURER DU PÅ NOE? SPØR HER!

4 TIPS TIL Å LIKE GRØNNSAKER

 • 13.05.2017, 11:54

Ikke alt er like lett å like, slik som grønnsaker. Mange liker ikke grønnsaker, men flere ønsker nok også å like mer grønnsaker. Jeg har noen gode tips å dele, til dem som kanskje ikke er så glad i grønnsaker.


 

1. Dypp dem

Bytt ut chipsen med grønnsaker. Lag den dippen du ønsker, kutt opp grønnsaker og dypp dem. Ta gjerne litt ekstra dipp på, før du spiser dem. 

2. Dekk grønnsakene med ost

Jeg elsker å kutte opp masse grønnsaker, for å steke dem i ovnen. Da legger jeg alt i en ildfast form og tar ost på toppen, noe som er kjempe godt. Mmm!

3. Drikk dem opp

Bland sammen de grønnsakene du liker best og lag jus. Tilsett også sukker, hvis det blir for sterk smak av jus. Dette er en genial ide, for å piffe opp de gode smakene.

4. Stek dem på grillen

Mange grønnsaker gjør seg godt på grillen, med kanskje litt godt krydder på. Nydelig som snacks eller til middag.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

TIPS TIL GLEDE I HVERDAGEN DIN

 • 11.05.2017, 12:00

Uansett hva som skjer i livet mitt, er det viktig for meg å tenke positivt. Nei, det er virkelig ikke alltid lett. Jeg vet. Men, hvis jeg ikke skal prøve nå - så når? Slik har jeg begynt å tenke mer på og det hjelper alltid iallefall litt.

Jeg har samlet noen tips til hvordan det kan være lettere å bli i godt humør, hvis dagen ikke er helt bra.


 

1. Finn en sang som gjør deg glad. Spill denne så på repeat til skolen, jobb eller annet du skal.

2. Skryt av deg selv. Vi er ofte alt for strenge med oss selv, men det er lettere å rose venninnen din. Tenk deg at du er din egen venninne, slik at du kan rose deg selv. Uansett hva det er, så fortjener du skryt.

3. Hver morgen når du ser deg selv i speilet, si en ting høyt som du selv er fornøyd med. Om det er dine fine øyner eller din gode personlighet.

 

4. Skriv ned hver kveld, en ting som har vært bra med dagen (gjerne på mobilen din). Det er ofte alltid noe bra, selv om det "bare" kan ha vært å komme seg opp av senga eller et sunt måltid du lagde.

5. Vær sammen med mennesker som gjør deg glad og får deg i godt humør!

6. Gå en tur der du bor, ta med kamera og nyt omgivelsene du går rundt i. Lytt til de små detaljene og lydene.Hva gir deg glede i hverdagen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

SLIK OVERLEVER DU EN DÅRLIG DAG

 • 09.05.2017, 10:00

Det kan være vanskelig å snu en dårlig dag, til en god dag. Men, det går faktisk an å la det bli litt bedre. Ikke alltid lett, men små ting kan gjøre en stor forskjell.


 

1. Smil, som kan virke rart - men, det fungerer.

2. Skriv ned 3-5 ting som gjør deg lykkelig i livet ditt.

3. Ta på deg et av dine favoritt antrekk.

4. Ring noen du vet bryr deg om deg. Om det er en venn, kanskje din kjæreste eller et familiemedlem.

5. Lag deg noe god mat. Jeg elsker å lage meg en smoothie eller noe sunt, som gir meg energi.


 

6. Finn et rolig sted, legg deg ned og lukk øynene. Tenk på et minne som gjorde deg glad, der du hadde det fint. Drøm deg litt bort.

7. Hold på med noe som du syntes er gøy. Du trenger ikke å være flink til det, så lenge du syntes det er gøy.

8. Husk at slike dager er helt normalt. Slik kan du også sette pris på de gode dagene!Jeg ønsker dere en fin dag!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK BLIR DU ENKELT KVITT STREKKMERKER!

 • 04.05.2017, 14:43

Jeg må tipse til dere et helt utrolig produkt, som jeg har testet i en måned. Nemlig Bio-Oil, som også er ekstremt prisvennlig. Jeg har aldri testet ut et produkt, som har fungert så bra og på så kort tid. Etter bare et par uker, kunne jeg se tydelig forskjell fra første dagen. I dag ser jeg enda større forskjell. Min usikkerhet til at produkter skal fungere så bra som mange utgir seg for, har nå endret seg betydelig etter dette produktet... I tillegg er denne fuktighetsgivende!

 Jeg mener ikke at det er galt å ha litt strekkmerker på kroppen, som er helt naturlig. Men, hvis det å smøre seg inn med litt olje - som også har flere fordeler, så hvorfor ikke? Dette er det beste produktet jeg noen gang har hatt, som jeg har blitt helt avhengig av. Det er jo veldig bra at en slik olje, som også er rimelig i pris, kan enkelt hjelpe for noen som gjerne skulle hatt mindre arr, strekkmerker eller tørr hud.

 Dere kan finne oljen i butikker som meny, vita og coop obs eller bestille den her!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

TIPS; GJØR HVER DAG TIL EN GOD DAG

 • 02.05.2017, 10:00

- HA GOD TID

Jeg må alltid ha god tid, når det gjelder alt. Det gir meg ikke annet enn negativ energi, av å stresse i hverdagen. Bedre med ekstra god tid, enn å stresse gjennom det som skal gjøres i løpet av en dag.

- ROCK YOUR OUTFIT

Når du velger deg et antrekk du liker godt, føler du deg også mye bedre allerede. Kanskje du også booster i gang selvtilliten. Slik du fremstilles for andre, vil også andre se på deg.


 

- SØVN

Jeg fungerer aldri så bra, hvis jeg ikke har fått søvn. Døgnrytmen min har alltid vært vanskelig, men de dagene jeg sover nok - føler jeg meg også mye bedre! Søvnen er mye mer viktig, enn det man kanskje kan tenke seg.

- SPIS RIKTIG MAT

.. Og med riktig mat, så mener jeg ikke at du skal endre kostholdet totalt. Men, det er viktig for meg å spise den maten som gir meg energi og som gjør meg godt. Jeg spiser mat som kroppen min vil ha, selv om det også av og til kan være en skål med is.


 

- UNN DEG SELV NOE FINT

Av og til er det også viktig å belønne seg litt, ved å kjøpe en ting som du har hatt lyst på lenge eller en bukett med friske roser. Dette piffer opp humøret og du har fått deg noe nytt til deg selv. Men, det er også viktig å begrense seg litt - som jeg snakker av erfaring, hehe.

- SETT AV TID TIL AVSLAPPING

Hvis jeg stresser gjennom en hel dag, for så å gå rett til sengs - fungerer ikke for meg i lengden. Jeg kan være dårlig på å slappe av, men jeg prøver iallefall å sette inn faste rutiner på det. Det er utrolig viktig å lade batteriene, som dem sier.Husk, du kommer langt med et smil ♥ God tirsdag!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

DETTE ER VERDENS BESTE ISKREM

 • 30.04.2017, 18:08.. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg eeelsker is! Jeg finnes ikke kresen på nye smaker, rett og slett fordi det er så innmari godt. Etter så mange smaker jeg har kjent på opp i gjennom, så jeg alltid kommet frem til at denne isen er min favoritt. Mmmm!Denne isen er så utrolig fyldig med kjempe gode biter av sjokolade, som er fylt med kirsebærgele. I tillegg er den utrolig frisk, slik at du ikke føler deg så utrolig mett som på en sjokoladeis iallefall. Det er iallefall noe jeg merker. Denne isen anbefaler jeg på det sterkeste!

 Hva er din favoritt is?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

5 TIPS TIL ET SUNNERE KOSTHOLD

 • 28.04.2017, 10:00

Jeg kan være så ærlig å si at det ikke alltid er lett å følge ''rådene'', til et sunt kosthold. Men, jeg tar meg selv i det og prøver så godt jeg kan, slik jeg jeg uansett får en tilnærming. 


 

1. Spis hver 3-4 time

Dette er utrolig viktig, slik at du ikke går sulten store deler av dagen. Gode mellommåltider kan være frukt, yoghurt eller knekkebrød m/ pålegg.

2. Grove produkter

Jeg spiser alltid fullkornspasta framfor vanlig pasta eller grovt brød framfor loff. Disse produktene er sunnere for helsa, men også er det bra for metthetsfølelsen.

3. Husk 5 om dagen

Det kan være å spise bær, frukt eller grønnsaker. Husk at et glass jus, tilsvarer en frukt eller grønnsak.

4. Bake selv

Dette er både sunnere og billigere. Du får i deg mye godt som kroppen blir glad for, som også blir veldig mye billigere.

5. Bruk olje i maten

Olje har høyt antall kalorier, men det sies å være bedre med olje - enn hardt smør.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

SLIK FÅR DU I DEG 5 OM DAGEN

 • 27.04.2017, 18:35

Hei dere! Ikke alle er like glad i frukt og grønt. Men, det er heller ikke sikkert at alle vet hvor mye det egentlig er eller hvor lett det kan være å få i seg 5 om dagen. Jeg vil gjerne dele mine tips, slik at det kan være lettere å få det inn i kosten.


 

EKSEMPLER PÅ MINE FAVORITTER

1. En bolle med salat og grønnsaker.

2. 1 glass jus.

3. Grønnsakssuppe til middag.

4. Bruk frukt og grønnsaker til pålegg (som banan, agurk og paprika)

5. 1-2 dl varme bær på is til dessert.


 

DU SPISER MER AV OPPKUTTET FRUKT

Jeg har alltid hørt at dersom du kutter opp frukt og grønnsaker i mindre biter, så spiser du mer. Dette er helt sant, iallefall for min del. Jeg spiser mer, hvis jeg kutter alt opp i mindre biter. Det ser også mer delikat og fristende ut.Har du andre tips, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

BILLIG OG PERFEKT MASKE FOR ANSIKTET

 • 27.04.2017, 10:00


 

God morgen dere fine! Jeg har nettopp testet ut en ansiktsmaske, som jeg bare måtte dele med dere. Jeg har brukt denne i et par dager, men kun som en liten prøve bare for å teste den ut. Denne ble jeg så positivt overrasket over, at jeg definitivt kommer til å kjøpe denne. I tillegg er den også veldig prisvennlig, noe som er et stort pluss.

Looking good there, haha!

 PERFEKT TIL ALLE HUDTYPER

______

Denne masken passer godt til alle hudtyper, men du merker fort hvor godt den hjelper på tørr hud. Jeg som har tørr hud, har faktisk ikke brukt en så god maske før - som jeg kan huske. Da jeg tok masken av, fikk jeg jeg nydelig glød i huden og i tillegg kjentes huden utrolig myk & ikke minst; happy! Masken kan du få kjøpt HER og den koster 99 kr.Har du en favoritt maske til ansiktet?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

MATEN SOM BRENNER FETT

 • 26.04.2017, 14:16

Hva slags mat du spiser til hvert måltid, har mye å si på hvor mye kroppen klarer å forbrenne. For å øke forbrenningen, er det lurt å spise måltid hver 3-4 time. Likevel går det fint å få i gang forbrenningen bedre, ved å innta ulike matvarer og ingredienser.

Maten som får forbrenningen i gang ...

- grønn te

- bringebær

- kanel 

- kalsium (meieriprodukter)

- kaffe

- omega-3 (fet fisk, raspolje og valnøtter)Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

4 ENKLE TIPS TIL Å BLI FOTOGEN

 • 25.04.2017, 10:00

På noen bilder kan jeg se trøtt og sliten ut, men det kommer helt an på hvordan jeg framstår foran kamera. Jeg har tatt til meg noen små triks, som hjelper for meg - til å føle meg litt penere på bilder. Ikke helt bokstavelig ment, but you got it..


 

1. Rett opp ryggen

Ikke senk skuldrene og krøp deg sammen, som kan ta seg dårlig ut på bilder. Men, rett deg opp og se selvsikker ut. Skyv brystet fram og løft hodet.

2. Slank deg på bildet

Jeg bryr meg aldri om å se slank ut på bilder, men jeg ser jo forskjell på hvordan jeg står. Ikke still deg med hele kroppen, rett mot kameraet. Men, vri heller kroppen litt på siden. Dette vil fremme kroppen din, på en annen måte.

3. Se helt naturlig ut

Ikke kikk inn i kameraet, hver gang noen tar bilder av deg. Av og til, kan det være fint å vise fram litt andre sider. Følelser vil vises bedre, hvis du ikke er for opptatt med å posere.

4. Vis et ekte smil

Ofte kan jeg prøve å gjøre meg veldig til, slik at jeg kanskje smiler litt i overkant for mye (hvis det går an å si..) Ikke smil så mye, at du får vondt. Men, prøv å tenke på noe morsomt - slik at det kommer frem et naturlig og ekte smil, uten å gjøre seg til. 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE 7 BESTE TIPS TIL MER ENERGI

 • 23.04.2017, 10:07

God søndag mine kjære lesere. Jeg er vel ikke den eneste som av og til ønsker seg litt mer energi, når det trengs som mest? Derfor vil jeg dele med dere mine beste tips, som hjelper meg veldig godt til å få mer energi - slik at jeg klarer mer i hverdagen. Disse vil jeg dele med dere.


 

1. Spis ofte

Dette har vel flere lest, at dette skal hjelpe på kostholdet. Men, det hjelper også for at forbrenningen i kroppen holder seg jevnt. Det å spise lite og ofte, virker bra for energien i kroppen resten av dagen.

2. Fyll opp med fiber

Fiber gir ikke i hovedsak næring, men det holder en jevn forbrenning av karbohydrater. Kroppen får da jevn tilførsel av energi, noe som er bra.

3. Pust med magen

Hvis du føler deg stresset i kroppen, er det lett å puste inn og ut i brøstet. Dette kan føre til at du føler deg sliten. Da er det viktig å puste med magen, slik at du tåler mer.

4. Hør på musikk

Det sies faktisk at dette gir deg mer energi. Setter du på dine favorittlåter, vil humøret bli mye bedre og du vil føle deg mer energisk.


 

5. Skriv ned alle bekymringene dine

Det er mye lettere å holde styr på tankene dine, hvis du skriver dem ned - enn å ha dem i hodet. Alltid verdt et forsøk.

6. Frisk med fisk

Hvis du spiser fisk, får du i deg et bra stoff for hjernen din. Det bidrar til at du holder deg både frisk og våken.

7. Dropp joggebuksa av og til

Hvis du sitter i joggebukse og slapper av, når du helst ønsker deg mer energi - så bytt det ut. Ta på deg noe du føler deg komfortabel i, slik at det gjenspeiler hvordan du føler deg innvendig.HVA GIR DEG ENERGI?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

7 BESTE TIPS MOT KVISER

 • 21.04.2017, 20:11

Jeg har vel aldri slitt mye med kviser og hatt problemer i huden, annet enn at jeg har blitt ekstremt tørr i huden til tider. Litt kviser her og der blir det jo, men jeg vil dele med dere mine beste tips mot kviser.


 

Undersøk sminken du bruker

- Jeg ser selv at det er mange produkter jeg ikke kan bruke, som jeg får utslett og kviser på huden. Derfor er det viktig å kjenne etter, hva som du føler passer best til din hud - uten å skade den.

♥ La huden puste av og til

- Ha gjerne sminkefrie dager, slik at huden får pustet.

Finn din riktige hudtype

- Det finnes mange ulike typer hud, så derfor er det viktig å kjenne til din. Slik kan du finne riktige produkter til din hud.


 

♥ Rens huden hver dag

- Dette var jeg ikke flink til før, men etter at jeg begynte å rense huden min hver dag med vann - så kjenner jeg at den trives mye bedre!

♥ Stress mindre

- Denne kan ikke jeg alltid holde selv, men jeg vet at det hjelper mot kviser.

♥ Ikke plukk på kvisene

- Det gjør det bare mye verre, enn de kvisene som dukker opp.

♥ Drikk masse vann

- Dette elsker huden din, så drikk vann når du føler for det.HAR DU ANDRE TIPS?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

OLD BUT GOLD

 • 21.04.2017, 10:00

Hei og god fredag mine fine lesere! Nylig opprettet jeg en ny spilleliste i spotify, der jeg har lagt til mange gode og gamle sanger. Så mange gode minner! Jeg elsker ny musikk, men det blir jo på en måte ny musikk. Etter så lang tid, så blir det en helt annen opplevelse av slike sanger. They're maybe old, but also gold ♥Just A Dream - Nelly

Domino - Jessie J

Hall Of Fame - The Script

Live My Life - Far East Movement, Justin Bieber

Die Young - Kesha

One More Night - Maroon 5

Danza Kuduro - Lucenzo, Don Omar

Hangover - Taio Cruz

 

Dere finner spillelisten HER.

TRIKSET MED KOKOSOLJE DU MÅ PRØVE

 • 20.04.2017, 14:42

Hei dere! Kokosolje kan brukes til veldig mye, alt fra matlaging til fuktighetskrem + alt i mellom. Denne oljen inneholder mye bra kroppen trenger, så det er ikke usunt å få i seg litt kokosolje hver dag. Jeg bruker det ofte til steking, uansett hva jeg skal lage. Men, jeg har også kommet over et genialt tips - som jeg bare må dele med dere.


 

Som sikkert mange av dere vet, har ikke kokosolje noen særlig smak. Iallefall ikke den jeg bruker, men den har en nokså lik konsistens med vanlig olje. Men, trikset med denne oljen er like enkelt - som det er genialt:

Bruk kokosolje som munnvann

- Ta en spiseskje med kokosolje og skyll det i munnen. Hvis det ikke blir for ekkelt, kan du godt skylle opp til 20 minutter. Men, pass på at du ikke svelger. Dette, fordi kokosoljen tar meg seg bakterier du har inni munnen. Gjør gjerne dette opp til et par ganger om dagen. Skyll så munnen med varmt vann, deretter pusser du tennene dine med en svak tannkrem. Du får fjernet mange bakterier i munnen, men også som en bonus - kan du merke etter 2-3 uker at du får hvitere tenner.Bruker du kokosolje?


Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

10 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 17.04.2017, 14:42

For en liten stund siden, delte jeg ''20 TING DU KAN BLOGGE OM'' på bloggen. Det ble faktisk et av mine mest leste innlegg, så derfor tenkte jeg å skrive litt flere tips du kan blogge om.

 

- reisetips

- ditt beste ferieminne

- anbefaling av spisesteder der du bor

- dagens antrekk + detaljer

- siste innkjøp

- teste en ny oppskrift

- ting andre kanskje ikke vet om deg

- dine treningstips

- et viktig tema du bryr deg om

- latest on instagram / snapchatHAR DU ANDRE BLOGG TIPS?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

TIPS TIL SUNNE OG RIMELIGE OPPSKRIFTER

 • 11.04.2017, 10:00

Hei dere!  Jeg vil tipse om en kilde til sunne, rimelige og gode oppskrifter. Jeg har fått mye inspirasjon fra denne boka, som også er et supert tips for studenter. Veldig mange av disse oppskriftene er også fine å lage dobbel porsjon, til flere dager. Det er virkelig et av mine beste tips.HAR DU TIPS TIL ANDRE KOKEBØKER?

 

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

DET BESTE PRODUKTET FOR TØRT HÅR

 • 08.04.2017, 14:20

Jeg har lenge prøvd ut forskjellige hår kurer, men har aldri funnet noen favoritt. Det har jeg nå og det er denne på bildene. Denne er pris vennlig, i tillegg til at den er fantastisk til tørt hår. Den gir håret mitt glans og silkemykt hår, etter bare å bruke den en gang.

Jeg har kjøpt denne på Cubus.


HAR DU EN FAVORITT?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

SMARTE BLOGG HACKS

 • 07.04.2017, 14:43

Hei og god fredag!

Jeg har hatt bloggen i omtrent et halvt år nå, så tiden flyr virkelig avgårde. Men, på den stunden har jeg funnet noen gode blogg hacks. Disse vil jeg dele med dere, rett og slett fordi dem er geniale å være klar over.

1. Ligg alltid ett steg foran

I en travel hverdag, kan det være vanskelig å lage gode innlegg til bloggen. Det kan også komme andre ting i veien, som du heller ikke var forberedt på. Derfor er det alltid smart å ligge ett steg foran, selv om noe uventet skulle dukke opp. Skriv ned alle tanker og ideer, når du kommer på det. Ikke vent, men jobb med disse ideene når du har god tid. Hvis du da ikke publiserer fortløpende, kan du et innlegg som kan redde deg.

2. Tenk over bildene du legger ut

Dette er et lite triks so jeg har funnet ut den tiden jeg har blogget, som kanskje kan være greit å vite. Jeg tenker alltid på hva slags bilde jeg legger først i innlegget, fordi det bildet vises for andre blogere - når du publiserer et nytt innlegg. Et stående bilde tar mer ''plass'' for andres øyne, fremfor et liggende bilde. Jeg gjør ikke alltid det, men det er iallefall en liten blogg hack!

3. Ta mange bilder når du har litt tid til overs

Dette er en utrolig smart greie, som jeg ofte gjør. Å ta bilder av ulike antrekk høres kanskje ikke så vanskelig ut, men det tar faktisk tid. Det er ikke bare å knipse et par bilder og så ferdig. Du har alltid andre ting å tenke på, som redigering og utvalg av bilder. Derfor er det veldig greit å ta mange bilder, hvis du har mulighet til det. Da har du flere utvalg, i tillegg til at du kan bruke de andre bildene til ulike innlegg på bloggen senere.HAR DU ANDRE BLOGG HACKS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

SLIK BLIR DU FORNØYD MED KROPPEN DU HAR

 • 04.04.2017, 14:50

Selvtilliten kommer ikke av seg selv, men må jobbes for. For noen er det enkelt, mens for andre kan det være vanskeligere. Jeg skal ikke komme her og si at det har vært en lett vei for meg, men jeg vil dele mine beste tips som fikk min hjerne på rett spor 

Processed with VSCOcam with x1 preset

· 5 TIPS TIL Å BLI FORNØYD MED KROPPEN DIN ·

________

1. Få fram det du er fornøyd med

Selv de dagene du ikke tenker at noe er bra med deg, så skriv ned på de gode dagene hva som er bra med deg. Syntes du selv du fin hud, sterk benbygning eller fine kurver? Skriv det ned og les det for deg selv. Ta frem og se på disse. Snu oppmerksomheten over på det du faktisk liker, enn å grave seg ned. Ingen kropper er perfekte.

2. Ikke grav deg selv ned

Det kan være lett å si ting til deg selv, som du ikke ville ha sagt til en venninne. Men, legg merke til hvordan du snakker til deg selv. Bli mer bevisst og snu de negative tankene, over til noe positivt. Du ville aldri sagt noe stygt til din beste venninne og det fortjener ikke du heller!

3. Slutt å sammenligne deg med andre

Hvis du hele livet skal sammenligne deg med andre, så kommer du ingen vei. Uansett hvis det handler om jobb, økonomi, venner, utseende eller andre ting - ingen kan være best i alt. Men, du kan jobbe med deg selv om å være den beste deg.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

8 GENIALE BEAUTY HACKS

 • 02.04.2017, 09:55

· 8 BEAUTY HACKS JENTER BURDE VITE ·

 ________

· Påfør fondation FØR concealer.

· For å finne ut riktig farge på fondation, test fargene på halsen og ikke i ansiktet.

· For at parfymen skal holde hele kvelden, smør deg inn med vaseline på de områdene du bruker parfyme.


 

· Snurr maskaraen på vei ut, for å bruke siste rest uten at den tørker ut.

· Hvis du ikke har eyeliner, kan du bruke en kost og påføre litt mascara. Fungerer bra!

· For at øyenskyggen skal skal bli enda klarere og finere, kan du bruke en hvit eyeliner på øyelokket før du påfører øyenskyggen.

· Bruk en lapp og hold over øynene, for og ikke rote med maskaraen.

· Har du babyhår du vil bli kvitt? Spray litt hårspray på en tannbørste og børst over.


Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

20 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 01.04.2017, 14:19

Hei og god lørdag dere fine mennesker! ♥ Det er ikke alltid like lett å finne ut hva du kan blogge om, så derfor vil jeg dele noen tips som jeg kan komme på. Alltid greit med litt inspirasjon, hvis det står litt stille.

· 20 TING DU KAN BLOGGE OM ·

________

Månedens favoritt

Antrekk

10 ting andre ikke vet om deg

Tips til et produkt

En god oppskrift på noe du liker

Din bucket list

Et viktig tema du bryr deg om

Musikk spilleliste

Ønskeliste

Ditt beste ferieminne

Tips om noe du er flink på

Favoritt filmer

Ditt nyeste innkjøp

10 ting som gjør deg glad

Favoritter i klesskapet

Sunn snacks

Hva er i din veske

Favoritt apper på mobilen

Spørsmålsrunde

Ukens blogg konkurranseHAR DU ANDRE BLOGG TIPS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

MINE 3 FAVORITT FRISYRER

 • 31.03.2017, 14:16

Hei dere! Nå vil jeg vise dere noen av mine favoritt frisyrer, som jeg veldig ofte går med. Så er dem samtidig veldig enkle, slik at det er lett å se hva jeg har gjort. Det er jo flere videoer på youtube, hvordan du lager dem.

...

...

...HAR DU EN FAVORITT FRISYRE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

HVORDAN KAN DU HJELPE EN PSYKISK SYK PERSON?

 • 30.03.2017, 18:30

Hei dere flotte mennesker der ute!

I dag tenkte jeg å ta opp litt tips, når det gjelder å hjelpe en psykisk syk person. Først og fremst er det alltid viktig å tenke på, at alle reagerer ulikt. Det er ingenting som er feil. Det kan være utrolig vanskelig å vite hva som er ''riktig'' å si eller gjøre, men jeg skal dele mine tips slik jeg har erfaring med.


 

1. Vær tilstede

Det er utrolig viktig å fortelle personen at du er der, slik at dem ikke føler seg helt alene.

2. Tålmodighet er gull

Det er det virkelig. Hvis ikke personen ønsker å snakke om problemene sine, er det viktig å være tålmodig. Vent til personen kommer til deg, da det aldri fører til noe godt å presse noen til å snakke.

3. Panikkanfall

Hvis det handler om panikkangst, der personen får et anfall - varierer det veldig fra person til person. Noe jeg har lært, for å få tilbake kontrollen, er å fokusere på en gjenstand, følge mønster i taket og puste godt inn og ut.

4. Gi en klem

Ingen ord trenger å bli sagt, bare gi en klem. Det kan hjelpe mye.

5. Ring eller send en melding

Hvis du ikke har mulighet til å være tilstede for personen, ta mobilen og ring til vedkommende.Vis at du er der, uansett. Eller bare send en koselig melding, som også betyr mye.

6. Ikke bli sint

Hvis personen dytter deg vekk fra seg, husk at personen ikke mener å gjøre deg vondt. Men, veldig ofte skjer dette fordi dem ikke ønsker å ''plage'' deg med sine problemer.

7. Lytt

Noe av det viktigste, er å være en god lytter.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

7 GODE TIPS TIL DEG MED ALLERGI

 • 26.03.2017, 08:58

Når sommeren nærmer seg, blir det mye i luften og allergien for mange blomstrer. Jeg er selv en av disse og jeg går på allergimedisiner, noe som hjelper godt. Men, bortsett fra det har jeg plukket opp noen gode tips til deg med allergi på sommerstider!

· 7 GODE TIPS TIL DEG MED ALLERGI ·

________

1. Drikk mye vann

Dette gjør jeg hele året, men kroppen blir mer mottakelig på sommeren - hvis du ikke drikker nok vann.

2. Bruk solbriller

For å skåne øynene mest mulig, kan det være lurt å dekke øynene med solbriller.

3. Lukk vinduene om natten

Dette gjør jeg alltid, slik at ikke støv og ting i lufta skal komme inn på rommet.

4. Unngå å tørke klær ute

Det kan være veldig deilig, hvis det er fint vær. Men, spesielt pollen fester seg ofte til tekstiler.

5. Skyll øynene morgen og kveld

Dette kan hjelpe, hvis du føler deg irritert i øynene.

6. Vær på kysten eller i fjellet

Hvis du har mulighet, kan det være lurt å holde seg på kysten eller i fjellet når pollen er på sitt verste.

7. Da en dusj eller et bad daglig

Pollen fester seg veldig fort til håret og derfor gjør det ikke noe å dusje eller bade daglig, når sommeren kommer. Forfriskende!Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

7 TIPS FOR Å SPARE TID OM MORGENEN

 • 25.03.2017, 09:04

Jeg vet ikke med dere, men jeg liker iallefall ikke å stresse livet av meg om morgenen. Det gjør jeg så altfor ofte, men jeg kan også forberede meg en del før morgenen kommer. Slik stresser jeg iallefall litt mindre. Men, jeg vil så dele mine tips med dere!

· 7 TIPS FOR Å SPARE TID OM MORGENEN ·

________

1. Legg frem klær kvelden før

Jeg kan bruke så utrolig lang tid på å funne ut hva jeg skal gå med.. Så hva er vel ikke bedre, enn å legge dem fram kvelden før?

2. Stå opp så tidlig som mulig

.. Men, husk å få nok søvn! Hvis det er mulig, prøv å holde faste leggetider. Det gjør alt mye bedre, når dagen kommer.

3. Planlegg kommende frokost

Dette kan jeg også være flink til å bruke lang tid, på å finne ut.. Derfor liker jeg å gjære klar frokosten kvelden før, i den graden det er mulig.

4. Dusj kvelden før

Hvis du dusjer kvelden før, sparer du masse tid på morgenen.

5. Sett opp håret

Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med håret, er det veldig greit og sette håret opp i en dott på toppen av håret.

6. Fyll en flaske og inn i fryseren

Hvis du kvelden før fyller litt under en halv flaske med vann og putter inn i fryseren, sørger du for kaldt vann hele dagen.

7. Kaldt vann i ansiktet

Hvis du sliten med å våkne om morgenen, hjelper det å ta kaldt vann i ansiktet.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

TING DU MÅ GI OPP

 • 22.03.2017, 15:35· 5 TING DU MÅ GI OPP FOR Å VÆRE LYKKELIG ·

________

1. Redd for å gjøre feil 

Hvis du hele tiden skal være redd for å gjøre feil, så kan du lett bli veldig usikker på deg selv. Prøv heller å tenke på at jo mer du prøver, jo større er sjansen for at du vil klare det.

2. Negative tanker

Klaging gir deg ingenting positivt, derimot kan det gjøre deg selv mer ulykkelig. Ingen situasjon trenger å gjøre deg nedfor og trist, med mindre du selv tillater det. Det er ingen hendelse som utløser slike følelser, men hvordan du velger å se på dem.

3. Du må alltid ha rett

En ting er jo å stå på sin mening, som er en veldig god egenskap. Men, det kan faktisk gjøre en stemning ukoselig og gjøre at det kanskje senere kan bli litt pinlig. Tenk deg selv neste gang, hvis det blir en ''sint'' stemning - ''Er det virkelig verdt det?''

4. Å snakke deg selv ned

Tanker kan være vanskelig å styre, men det er en treningssak. Ikke tro på alt dine tanker forteller deg, men begynn å fortelle deg selv det motsatte. Om og om igjen.

5. Behov for å imponere andre

Slutt å prøve hardt å være noen du ikke er, bare for at andre skal like deg. De riktige personene i livet ditt vil like deg uansett!

HAR DU ANDRE PUNKTER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

5 TIPS TIL Å JOBBE EFFEKTIVT

 • 21.03.2017, 13:38

Det er mange som jobber hjemmefra, men ikke alltid klarer å skille jobb og fritid. Jeg jobber ikke selv hjemmefra, men jeg skriver jo en del og jobber med bilder hjemme. Så derfor vil jeg dele noen av mine beste tips, til å være mest mulig effektiv!· 5 TIPS TIL Å JOBBE EFFEKTIVT HJEMMEFRA ·

________

1. Gjør ditt arbeidsområde inspirerende

For at jeg skal slappe av og kunne jobbe med det jeg skal, er det viktig for meg at jeg har det fint og behagelig rundt meg. Jeg tenner ofte litt levende lys rundt meg, Jeg liker også å kjøpe friske blomster og pynte opp meg. Slike små ting, gjør mye!

2. Sett fram sunn snacks

Jeg vet veldig godt hvor lett det er å små spise, når jeg er hjemme. Men, hvis jeg setter frem litt sunn snacks (som barer, frukt, grønnsaker og bær) Da er det lettere å heller ta det som står framme.


 

3. Ha faste pauser

Det kan jo være alt fra å jobbe med skolearbeid, til bilder og blogg. Men, da må jeg alltid passe på å innføre faste pauser. Det kan være lett å glemme, hvis det er noe du ønsker å bli ferdig med. Men, konsentrasjonen viser seg å være mye bedre med innførte pauser.

4. Sett av tid til fysisk aktivitet

Hvis det er noe som skal hjelpe på motivasjonen, så er det en treningsøkt. Jeg liker veldig godt å ta på meg joggeskoene og gå en tur ute. Det er også godt å ta noen øvelser hjemme, men jeg liker best frisk luft.5. Hold det ryddig rundt deg

Jeg kan fort bli litt stresset (uten å tenke over det) hvis det ligger masse ting, rundt forbi. Et ryddig miljø, gir et rolig sinn!HA EN FIIN DAG VIDERE DERE ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

8 TIPS FOR NYE BLOGGERE

 • 19.03.2017, 08:45


 

· 8 TIPS FOR NYE BLOGGERE ·

________

1. Du har ingen regler du må følge

Det er viktig å vite at du ikke må gjøre slik eller sånn. Men, det er din blogg og du gjør akkurat som du vil.

2. Less is more!

Ikke tenk så veldig komplisert, men tenk at det enkleste er ofte det beste.

3. Ikke stress om statistikken

Hvis du skal se på denne hele tiden, så kan du fort miste motivasjon. Sett pris på dem som faktisk er innom bloggen din, om det også er noen få stykker. Hvis du står på og ikke gir opp, så går det alltid oppover.

4. Du må ikke blogge hver dag

Det som er viktig når du starter en blogg, er å finne en rytme som passer for deg. Om det er hver dag eller tre ganger i uken, så er det greit.

5. Hard jobbing gir resultater

Ting skjer ikke over natten, men ting tar tid. Jo mer innsats du legger i bloggingen din, jo mer godt kommer det ut av det.

6. Lag en blogg som du selv vil lese

Hvis du selv blogger om noe du selv liker å lese hos andre, er det stor sjanse for at andre gjør det. Skriv for både deg selv og for dem.

7. Sett pris på hver eneste leser

Det er alltid hyggelig å komme tilbake, hvis du viser at du bruker tid på å svare på kommentarer eller legger igjen kommentarer hos andre blogger.

8. Ha det gøy!

Det viktigste av alt, er å ha det gøy. Blogg fordi du vil, ikke fordi du må. Da kan du miste motivasjonen, før du aner det.♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

SMÅ TIPS FOR ET LYKKELIG LIV

 • 17.03.2017, 10:19

Jeg publiserte et slikt innlegg tidligere denne uken og her kommer del 2. Det er utrolig viktig å tenke på slike punkter, spesielt hvis hverdagen av og til stritter litt i mot. Jeg ser på disse punktene, når jeg er litt nedfor.


 

· 10 TIPS FOR ET LYKKELIG LIV ·

________

♥ Prøv å sett av litt tid hver dag, til å kjenne på roen. Legg deg i senga, lytt til dine egne tanker, skriv det ned og bare kjenn på stillheten.

♥ Ta på deg klær som du selv føler deg komfortabel i, som gir en god stolthetsfølelse.

♥ Tro på deg selv og det du står for. Ikke gi deg i en diskusjon, fordi du føler at det du sier er galt. Avslutt heller ved å si noe sånt som: ''Jeg sier det fordi jeg mener det, men helt greit at du mener noe annet.''

♥ Ta frem ting om deg selv, som du er flink til. Skriv det ned og se på det, hver gang du tenker at du ikke får til  noe.

♥ Bruk tid til å prioritere deg selv, uavhengig om du blir nødt til å si nei til noe annet. Da kan du få mer overskudd, til å kunne overraske!


...

♥ Livet er nå. Tenk på hva du vil gjøre, akkurat nå. Ikke vent, hvis du vet om noe du må gjøre.

♥ Jobb hardt, selv når det gjør vondt. Når du kommer gjennom den sterkeste stormen, desto større blir gevinsten.

♥ Ikke grav deg lengre ned i dritten, ved å si at alt er greit - når det ikke er det. Ved å si ting på en ordentlig måte, gjør at folk gir deg den respekten og kjærligheten du fortjener.

♥ Selv om du ikke fikk den jobben eller det tilbudet, så finnes det et hav med andre muligheter. Vær positiv til at andre ting dukker opp!

♥ Tenk at ingen er som deg. Du er unik på eget vis og be fucking proud of yourself!

♥ Le og smil ofte. Det gjenspeiler deg selv innvendig og det gir alltid positiv energi til andre mennesker + deg selv.♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

7 TING DU KAN GJØRE I SOMMER

 • 14.03.2017, 19:42

BILDER FRA WEHEARTIT

Jeg har i mange år vært veldig flink til å finne på ting, når det er sommerferie. Spesielt så har jeg og kjæresten vært på lange turer eller opplevd andre ting sammen. Også med familien, har jeg vært på ferier. Men, jeg vil gjerne dele noen tips når det gjelder ting du kan gjøre i sommer!· HER ER 7 TING DU KAN GJØRE I SOMMER ·

...

UTFORSK DIN EGEN BY

Jeg har funnet ut her i Risør, at det er mange steder jeg ikke har gått. Byen er ikke så stor, så hvis du ikke er kjent her - så er det lett å tenke at det ikke er alt for mange steder å gå. Men, det er faktisk mange stier og turløyper. Ta gjerne med kamera, så får du noen bilder og en fin tur på samme tid. Vinn-vinn!

DRA PÅ TELTTUR

Dette er helt fantastisk og jeg gleder meg allerede. Jeg og kjæresten har vært mye på telttur, der vi har grillet, snakket masse og kost oss. Det er en fantastisk, hvis du ønsker å koble helt ut og nyte sommeren.

REIS TIL UTLANDET, HVIS MULIG

Det er ikke alltid jeg har hatt mulighet til å fra på ferie til utlandet (som jeg heller ikke har klaget over), men hvis jeg har hatt mulighet - så har jeg reist. Det gir meg en utrolig god følelse og jeg sitter alltid igjen med gode minner og opplevelser.

ARRANGERE GRILLING MED GODE VENNER

Jeg er ofte med venner på sommeren, men jeg har aldri vært på en grillfest. Så dette er noe jeg gjerne vil gjøre, der vi griller, prater, har god drikke og bare nyter at det er ferie.

ROADTRIP

Jeg virkelig elsker roadtrips. Det er noe av det beste jeg vet, hvis jeg skulle ha valgt. Det å sitte i bilen, høre på musikk og bare se på de flotte omgivelsene rundt deg. Da har du på en måte ikke annet valg, enn å være her og nå.

KJØR ET STED OG BAD

Hvis det er en fin soldag, hva er vel bedre å dra en plass og kanskje kjøpe is på veien til en plass du vil bade. Sole seg, bade og kose seg med kjæreste, famile eller gode venner. Fantastisk, spør du meg!

SITT NED OG NYT FERIEN

Hvis det er veldig fint vær, er kanskje det beste å dra ut. Men, hvis det er litt ruskevær er det nydelig og bare ta livet med ro. Kjenn på den ferie-følelsen, hør på musikk, les blogger, plei deg selv, lag god mat + dessert (!) og tenk på at det er ferie og sommer!HVA LIKER DU Å GJØRE NÅR DET ER SOMMER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SMÅ TIPS FOR ET LYKKELIG LIV

 • 13.03.2017, 17:32

Det er ikke til å unngå, at det kommer dager i livet der alt kjennes vondt. Bare det å kjenne på den følelsen å bli voksen, kan det være litt skremmende. For meg, har det blitt mer tankespinn jo eldre jeg blir. Alt var så lettere som liten, på en måte. Du trengte ikke å bekymre deg eller ta vanskelige avgjørelser. Men, slik er livet. Jeg vil dele noen tips med dere, som kan løfte en tøff hverdag litt opp.

· 10 TIPS FOR ET LYKKELIG LIV ·

________

♥ Glem fortiden - så godt det lar seg gjøre. Hvis noe oppsøker deg fra fortiden, gjør noe med det. Ikke la det ødelegge din framtid. Det gjør ikke deg noe bedre, men ta et oppgjør med det og bli ferdig.

♥ Hvis du liker å lese, gjør det så ofte du kan. Det skaper en indre ro!

♥ Lykke skaper du selv, ingen andre gjør det for deg. Du er ansvarlig for din egen lykke og hvis din lykke baserer seg på et annet menneske, kan du oppleve å være ulykkelig.

♥ Ring eller besøk familien din. Det er viktig å sette pris på det du har og det setter nok også dem pris på.

♥ Drikk vann. Det holder kroppen frisk og gir energi.

♥ Ikke bruk krefter på at du må ha rett i en diskusjon. Det går faktisk fint å være enig om å være uenige.

♥ Livet er for kort til å hate andre mennesker, når du heller burde bruke tiden på å utvikle deg selv. Du kommer heller ingen god vei.

♥ Gled andre mennesker, om det så bare er å si hei å gata. Det gir deg mye!

♥ Det er alltid viktig å være klar over at ting endrer seg. Selv om du kan ha det vondt nå, så vil det bli bedre!

Det ble veldig mange punkter i ett innlegg, så det kommer et innlegg senere denne uken som inneholder flere slike tips!

FIIIN MANDAG TIL DERE ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SLIK UNNGÅR DU SUKKER

 • 12.03.2017, 18:47

Jeg vil gjerne dele mine tips, til hvordan du kan begrense sukkerinntaket. Jeg spiste mye mer sukker før, enn det jeg gjør nå. Også fordi jeg har blitt mer bevisst, noe som har vært veldig flott for meg. Ja, jeg spiser litt mindre sunne ting av og til også - men, jeg klarer å begrense det med disse tipsene!· SLIK KAN DU BEGRENSE SUKKERINNTAKET ·

...

1: Når du skal se på tv, prøv å finn på noe å gjøre samtidig. Som å scrolle nedover instagram eller snapchat på mobilen, slik at du holder deg litt opptatt. Da er det lettere å holde hendene dine borte fra noe godteri eller annet som står på bordet.

2: Prøv å unngå kunstige søtstoffer, som i brus. Det gjør ofte at du kan få høyere søtsug.

3: Hvis du merker at du må ha noe søtt, ta deg heller en søt frukt - istedenfor godteri. Du holder lengre og humøret blir mye bedre!

...

4: Ta alltid med deg en sunn matpakke, som gjør at du spiser det du har - fremfor noe søtt. 

5: Du tenker kanskje at dersom du skal kose deg, så må du ha noe søtt? Men, da er det viktig å tenke på sunnere alternativer. Som for eksempel fruktspyd eller fylte frukt med mørk sjokolade. Det nytter ikke å kutte tvert, men heller finne andre alternativer.HAR DU ANDRE NYTTIGE TIPS? DEL DEM GJERNE!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

FAVORITE SONGS ATM

 • 11.03.2017, 18:23

           TOP 8 SONGS ATM

 • It Ain't Me - Kygo, Selena Gomez
 • I Don't Wanna Live Forever - Taylor Swift ft. Zayn
 • I Got You - Bebe Rexha
 • Chained To The Rythm - Katy Perry ft. Skip Marley
 • Weak - AJR
 • Høyt over Oslo - Morgan Sulele, Oral Bee
 • Cold - Maroon 5, Future
 • Never Give Up - Sia
 •  

Musikk er en stor del av livet mitt, hver eneste dag. Jeg hører på musikk i nesten alle settinger. Jeg elsker å oppdage ny musikk og jeg oppdaterer stadig spillelistene mine. Jeg har nye (og gamle) favoritter hver eneste uke.

HAR DU EN FAVORITTSANG ATM?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

5 MÅTER Å VÅKNE OPP GLAD

 • 10.03.2017, 09:34

GOD FREDAG DERE HERLIGE!5 MÅTER DU KAN VÅKNE OPP GLAD

...

SETT PÅ DIN FAVORITT SANG!

Når du våkner, så sett på din favorittsang høyt på volumet - istedenfor å høre på den irriterende alarmlyden. Du vil føle deg mye bedre når du står opp, når du ikke har slått av den irriterende alarmen du ikke ser fram til hver morgen.

POSITIVE TANKER

Før jeg står opp, sier jeg høyt til meg selv to ting i livet jeg er takknemlig for. Dette gjør jeg for å minne på meg selv, det veldig mange glemmer i blandt (meg selv inkludert). Men, så gir det meg også en positiv start på dagen.

TA EN KALD DUSJ

Det sies at dersom du tar deg en kald dusj, vekker du kroppen. Du øker blodsirkulasjonen, føler deg kvikkere og du får i tillegg bedre immunforsvar. Det trenger ikke å være lenge, men bare så du får vann i ansiktet og litt til.

PLANLEGG DAGEN DIN

Noe jeg liker å gjøre hver dag, er å skrive i min lille notatbok hva jeg skal gjøre i løpet av dagen. Mens jeg spiser frokost, kan jeg også skrive ned punktvis hva jeg skal gjøre i løpet av dagen. Da kan jeg også krysse av for hver ting jeg gjør i løpet av dagen.

KAFFE

Jeg vet ikke dette gjelder alle, men jeg elsker å koke meg kaffe på morgenen! Da blir jeg også mer kvikk, som gjør at jeg får lyst til å komme i gang. Det gjelder også en god kopp te.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

VÆR GOD MOT DEG SELV

 • 09.03.2017, 14:23

Det er vel en ting, som kanskje ikke alltid har vært like lett. Jeg vil si at du kan bli mer lykkelig, hvis du er god og snill mot deg selv. Derfor vil jeg dele noen tips til hvordan det kan være lettere for deg å være god mot deg selv.

5 WAYS TO BE GOOD TO YOURSELF

________

1: SNAKK FINT TIL DEG SELV. Det er utrolig viktig og ikke snakke deg selv ned, men opp. Så snakk til deg selv, som om du snakker til din venn/venninne. Stay positive!

2: BE HERE AND NOW. Det er veldig lett å bekjymre seg for framtiden og hva som skal skje, men hvorfor bruke ekstra krefter på noe du ikke kan gjøre noe med? Fokuser heller på det du skal nå, slik at du kan komme sterkere tilbake når du faktisk kommer til det.


...

3: TID TIL DEG SELV. Noe som er utrolig viktig, er å ta seg tid til seg selv. Det har ikke jeg alltid vært god på, men jeg har blitt mye bedre. Litt alenetid og ta vare på kun seg selv, gjør noe bra med deg.

4: FJERN NEGATIVE TANKER. Ja, hvor lett er det vel ikke å la en negativ tanke ødelegge resten av dagen din? Tenk at du er bedre, enn de negative tankene. Prøv å skyv dem vekk, så skal du se at det til slutt blir bedre.

5: TA TID TIL EGEN PLEIE. Det å pleie seg selv litt av og til, er kjempe nydelig for selvfølelsen. Lakke neglene, ta på ansiktsmaske, ta en dusj, test ut litt sminke, les en bok og sett deg selv høyt.JEG HÅPER DERE HAR DET FIINT ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SLIK KAN DU FORBEDRE LIVSSTILEN DIN

 • 03.03.2017, 19:03

Livet mitt går jo aldri på skinner og jeg gjør heller ikke alt som burde gjøres, til en hver tid. Men, jeg prøver så godt jeg kan å gjøre ting som gir meg overskudd og energi. Jeg har noen gode punkter, som iallefall fungerer for meg. Ikke alltid selvfølgelig, men veldig ofte.

...


 

.. HVORDAN FORBEDRE LIVSSTILEN ..

________

 

BEGYNN ROLIG

Jeg er en slik person, som gjerne vil se resultater med en gang. Slik som da jeg begynte å endre kostholdet, til å spise mer sunt og variert. Da tenkte jeg at nå må jeg kaste alt jeg har og bytte ut med bare sunne ting. Men, det er faktisk viktig å starte med litt og litt - for at det skal vare videre også.

BEVEG DEG I LØPET AV DAGEN

Selv om du ikke skulle drive med trening, så er det utrolig viktig å bevege seg. Om det så er en tur til butikken, byen eller en gåtur - så hjelper dette for at du skal føle deg bra!


 

IKKE SPIS PÅ RESTAURANT OFTE

Dette kan jo hjelpe til, dersom du skal være forsiktig å bruke penger. Men, når det gjelder kostholdet, kan det også være positivt. Det du får servert ute, kan fort være tilsatt en del fet olje eller andre ting. Hvis du lager maten hjemme fra bunnen av, så vet du hva du får i deg.

SPIS GODT

Det er utrolig viktig å tilføre kroppen næring, så pass på at du finner litt fiber og proteiner i kosten. Dette gjør kroppen veldig glad og du får bedre motivasjon, i tillegg til energi - enn hvis du ikke hadde tatt til deg mat.


 

DRIKK VANN

Jeg vet at denne sier seg selv, men det er så mange gode fordeler for kroppen av å drikke vann. Hvis du ikke er så glad i vann, går det fint å piffe opp vannet med litt frukt. Det syntes jeg selv er kjempe godt!

FÅ NOK SØVN

Du vil veldig fort merke i lengden, at lite søvn gjør deg sliten. Dersom du har fått de timene kroppen trenger, så klarer du å gjennomføre mer og du føler deg i tillegg mye bedre både fysisk og mentalt.

HAR DU TIPS TIL Å FORBEDRE LIVSSTILEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

WHAT'S ON MY PHONE

 • 03.03.2017, 11:17

Hei dere! 

Nå tenkte jeg å lage et innlegg, der jeg visere dere hva slags apper jeg har på min telefon. Det er også en del der jeg ikke bruker så ofte, men jeg skal vise dere dem jeg bruker mest. Så her får dere se.

For å starte en plass, så har jeg iallefall en iPhone 5. Denne har jeg hatt i mange år nå og jeg er kjempe fornøyd!

...1: Afterlight. Så denne første appen er et must for meg. Jeg tror jeg har betalt for den, men det er en stund siden. Her kan du redigere bilder, slik at bildene blir naturlige. Du kan også legge til effekter, hvis du ønsker. Dette er den beste redigerings appen, etter min mening!

...2: Booking.com - Denne er genial, hvis du leter etter hoteller. Jeg har bestilt hver gang her, hvis jeg skal på et hotell i Norge. Slik får jeg også rabatter etterhvert, samtidig som jeg får inn tilbud. Det er moro å sitte og se på prisene, på favoritt hotellene!

...3: Mattilbud. Denne appen har jeg anbefalt før, på bloggen. Men, jeg må ha den med her. Jeg ville ikke vært foruten denne appen, som gir deg oversikt over tilbud i alle matvarebutikkene! Det er ofte mange gode tilbud, som du da ser i denne appen.

...4: VSCO. Dette er også en redigeringsapp, som jeg også liker godt. Denne har veldig fine effekter, som jeg liker å legge til på bildene mine. Så i denne redigerer jeg ofte bildene, etter afterlight.

...5: 7 Minute Workout. Hvis jeg ikke er på treningssenteret, men har lyst til å trene i stuen uten hjelpemidler - så bruker jeg denne! Jeg har betalt for den, men det mener jeg er utrolig verdt det. Her er det mange styrkeøvelser, som spilles etter hverandre i 7 minutter. Jeg garanterer at du vil kjenne det på kroppen etterpå og du får i tillegg awards/belønning, som du også kan se på.

...

HVA ER DINE MUST-HAVS AV APPS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TING Å GJØRE NÅR DU ER SYK

 • 01.03.2017, 09:01

Når du ligger hjemme og er syk, er det ikke veldig mye du orker å finne på. Men, det kan være en del ting som ekan være greit å få gjort. Spesielt når du er syk, da du iallefall ikke har mye å gjøre.

 

5 TING DU KAN GJØRE NÅR DU ER SYK

________
 

LES ET MAGASIN ELLER BEGYNN PÅ EN BOK

Jeg slapper veldig av, når jeg leser. Er det noe du har tid til, når du må holde deg hjemme - så er det tid til å slappe av. Dette er en kjempe fin måte å koble helt ut på og i tillegg få noe bra ut av det.

TA IGJEN TAPT SKOLEARBEID

Hvis du må være borte fra skolen, er det fort gjort å gå glipp av litt ting som blir gjennomgått. Derfor er det viktig å holde seg opptatert og lese på egenhånd. Dermet får du ikke et ''sjokk'' når du kommer tilbake på skolebenken.
 

LAG NYE SPILLELISTER

Dette syntes iallefall jeg er veldig fint å bruke tiden min på, for å holde meg litt oppdatert. Det er alltid moro å finne nye sanger!

FINN EN NY FAVORITTSERIE 

Når du er syk og sengeliggende, så frister det ikke akkurat med en joggetur. Da er det helt greit å ligge med god samvittighet og heller kose seg litt. Finn deg en ny serie, som du ikke har hatt tid til å begynne på eller se noen filmer.

 

SOV DEG FRISK

Dette har iallefall jeg funnet ut, er det eneste som gjør deg frisk. Ligg heller en dag for mye, enn for lite. Hvis ikke kan det hende at du tar deg så hardt ut, at du blir liggende enda et par dager ekstra - enn nødvendig.HAR DU NOEN ANDRE TIPS SOM DU VIL DELE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DEN BESTE KREMEN FOR TØRR HUD

 • 28.02.2017, 10:23

Jeg aaaner ikke hvor mange fuktighetskremer jeg har brukt i ansiktet, for å lindre fjerne tørr hud. Men, jeg har aldri vært helt fornøyd, før jeg kjøpte denne kremen på apoteket. Den koster ca. 190 kr og det er så utrolig verdt det!

________When it's colder, your skin needs more attention

・LA ROCHE-POSAY TOLERIANE RICHE・

________

Hvorfor elsker jeg nettopp denne kremen? Jo, det er fordi den gir fuktighet. Det er en nokså feit krem, men samtidig trekker den seg fort og behagelig inn i huden. Det kjennes ikke ut som at du har et tykt lag med krem etter påføring, men du får en god fuktighet.

BRUKER DU FUKTIGHETSKREM?

Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER

GÅ TRYGT PÅ ISEN I HØYE HÆLER? HER ER 5 SMARTE LIFE HACKS!

 • 23.02.2017, 18:31

SMARTE LIFE HACKS ALLE BURDE VITE

...

1: Få en perfekt hestehale. Vil du få den perfekte hestehalen, uten å få bul i nakken? Se opp i taket, når du setter på hårstrikken.

2: Unngå å tryne på isen i høye hæler. Jeg er vel kanskje ikke alene om å være en bambi på isen, spesielt med høye hæler? Hvis du tar på hårspray under hælene, er du enda mer sikker på å være trygg på glatta.

3: La neglelakken tørke fortere. Putt neglene dine i en skål med kaldt vann i et par minutter, så tørker neglelakken mye fortere.

4: Brente gryter. Hvis du har brent noe i en gryte, ta på bakepulver og litt vann i bunnen av gryta. Det hjelper virkelig godt!

5: Få bort hvitløksånde. Tygg en liten munnfull med persille, så vil du merke at ånden forsvinner.HAR DU NOEN SMARTE TIPS Å DELE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

SLIK FÅR DU FLERE BLOGGLESERE

 • 20.02.2017, 13:53

En populær blogg lager ikke seg selv, derfor er det viktig å starte en plass. Små tips kan være avgjørende, for deg å få flere blogglesere. Jeg vil derfor gi dere mine tips til å få flere lesere på bloggen.

...

Foto: Marianne Stene

1. Gi litt mer av deg selv

Her skal du jo ikke legge ut hele livet ditt, på bloggen. Det mener jeg ikke. Men, prøv å gi leserene dine et innblikk på hvem du er. Bli kjent med personen bak bloggen, det er viktig. Det kan fort bli lange innlegg, med bare fakta. Men, slike innlegg som ting du elsker, ting dere ikke vet om meg og andre slike innlegg kan være veldig artig å lese om.

2. Bruk fine bilder

Når du kommer inn på et innlegg, er jo bilder veldig viktig. Det utgjør jo hele innlegget og du legger vel først merke til bildene. Det er ikke alle som har råd til dyrt kamera utstyr. Men, et speilreflekskamera er absolutt å anbefale.

3. Vær deg selv, alltid

Det er veldig mange som kopierer andre blogger, men husk at de finnes uansett. Vær deg selv og skriv om det som interesserer deg. Det er ikke nødvendig å være en kopi av andre, når du får best ut av å være deg selv?

4. Skriv bra

Dette punktet er ikke alltid like lett for meg, men øvelse gjør mester. Det er ikke alltid lett å formulere en setning, bra nok. Det kan av og til virke litt mye eller dårlig. Se også over innlegget ditt, før du skal publisere det. Da kan du finne noen skrivefeil, slik at du kan få rettet opp i det.

Foto: Marianne Stene

5. Engasjer deg hos andre bloggere

Det er viktig å sette pris på leserene dine og kommentarer du får på bloggen. Engasjer deg. Prøv å svare på kommentarene og kommenter tilbake på deres blogger. Ta deg god tid til det. Flere vil også klikke seg inn på bloggen din, hvis du engasjerer deg i kommentarfeltet hos andre blogger.

♥  ♥  ♥ 

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

5 GENIALE LIFEHACKS

 • 19.02.2017, 10:16HER HAR DU 5 GENIALE LIFEHACKS

...

· Skal du finne på en historie å fortelle? Kom med en detalje om deg selv, som får deg til å se dum ut. Ingen vil tro du lyver, hvis du innrømmer noe flaut om deg selv. 

· Neste gang du skal ta en vanskelig avgjørelse, vend/kast en mynt. Hvis du blir skuffet av hva mynten ble, så vet du hva du virkelig vil ha. 

· Hvis du har brent deg på, ta på sukker for å lindre smerten.

...

· Skal du ut en lørdagskveld på byen, og har tenkt på å betale tips på slutten av kvelden? Betal heller tips etter første drink, så vet du at du har god service resten av kvelden!

· Lag et passord som inneholder et mål, som du vil oppnå. Jo mer du tenker på det, jo lettere kan det være å nå det målet.Facebook: HER / Instagram: HER

6 TIPS TIL Å HA ENERGI HELE DAGEN

 • 18.02.2017, 12:20Foto: Marianne Stene

· MINE 6 TIPS TIL Å HA ENERGI HELE DAGEN ·

...

1: Tenk positivt. Jeg vet at det ofte er veldig enklere sagt, enn gjort.. Men, prøv å finn noe som får deg til å tenke positivt. Se på en morsom video på youtube, se på bilder av gode minner eller hør på musikk.

2: Luft tankene dine. Ta mobilen, ring en venninne/kompis eller noen du føler for å snakke med. Det gjør at du får tankene over på noe annet, i tillegg til at du får være litt sosial. Win-win!

3: Beveg deg. Jeg vet hvor godt det føles etter trening, selv når jeg ikke har lyst. Men, jeg får så utrolig mye motivasjon og jeg har mer lyst til ting.4: Ta deg en pause. Dette er så utrolig viktig, uansett hvor mye motivasjon og lyst til har. Som å lese en bok, som gjør at du stenger alt ute for en liten stund. Det viser seg å være veldig lurt!

5: Drikk masse. Dersom du er mye aktiv i løpet av en dag, husk å drikk! Jeg har alltid med meg en vannflaske, men jeg drikker også te og andre ting jeg liker. Dette gjør at jeg ikke blir like sliten, som jeg ville blitt uten. Kroppen trenger væske.6: Spis godt. Dette punktet gjentar vel seg selv, ganske ofte. Men, det er fordi det også er et av de viktigste punktene.

Selfølgelig er det utrolig viktig med søvn og god døgnrytme, men det har jeg skrevet så mange ganger (nå ble det enda en gang) - samtidig som det sier seg selv. Jeg håper tipsene kan hjelpe litt ♥

...

HAR DU NOEN TIPS?

Facebook: HER / Instagram: HER

8 WAYS TO LOVE YOURSELF

 • 17.02.2017, 12:21

HERE'S SOME WAYS TO LOVE YOURSELF

...

SMIL - Det første du ser når du møter et menneske, er ansiktet. Du ser alltid flott ut med et smil om munnen!

TA BESLUTNINGER - Når du tar en avgjørelse eller beslutning, føles det alltid godt etterpå. Uansett om den er stor eller liten.

DRØM DEG BORT - Det er lov å drømme seg bort og få tankene på noe annet. Pass bare på at det du drømmer om, er realistisk - slik at ikke skuffelsen kan bli stor.TA I MOT KOMPLIMENTER - Hvis noen velger å gi deg et hyggelig kompliment, bare smil og si takk. Vedkommende hadde mest sansynlig ikke sagt noe som helst, hvis dem ikke mener det

STOPP Å SI UNNSKYLD - Jeg merker sev at jeg er alt for flink til å si unnskyld, hvis jeg skriver noe ''feil'' for eksempel. Det er jo ikke noe galt å ha svakheter og øvelse gjør jo mester!FÅ FRAM DE GODE TINGENE - Når du ikke alltid klarer å ta fram det positive i livet, skriv ned ting du er fornøyd med. Slik som ting du har fått til eller gode minner som du blir glad av.

LA DEG SELV GJØRE FEIL - Tillat deg selv å gjøre feil, fordi det er jo slik man lærer i livet.

SETT DEG SELV MÅL - Det er viktig med mål her i livet, men selvfølgelig oppnåelige (realistiske) mål. Alle må begynne en plass, men små delmål gjør deg nærmere til et større mål.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Instagram: HER

UKAS SPILLELISTE: ON REPEAT

 • 16.02.2017, 20:50

♥ ♥ ♥HVA ER DIN FAVORITTSANG ON REPEAT?

Facebook: HER / Instagram: HER

SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG

 • 16.02.2017, 09:15

Jeg vet veldig godt som alle andre, at ingen dager er like. Det er lov å ha en dårlig dag. Men, det er alltid lurt å tenke på andre ting når livet ikke helt smiler. Da er det små grep som du selv kan gjøre, slik at det iallefall blir litt lettere. Jeg vil dele noen små tips til en bedre hverdag, som jeg håper dere vil like ♥

...

 EKSTRA TID OM MORGENEN

Jeg har blitt mye flinkere her, ettersom jeg aldri har vært det før. Men, det å stå opp en halvtime før tiden - gjør meg glad. Ta på en ansiktsmaske, pleie deg selv med en god fuktighetskrem og lag deg selv en god frokost. Jeg lover deg at du vil føle deg bedre.

 SMIL OFTERE

Hvis du smiler oftere, vil du faktisk merke at kroppen kan føle seg bedre. Hvorfor bruke til på å være sur, når du faktisk kan vise frem ditt smittende smil?

 LEV I NUET

Det er lett å tenke på ting du kunne gjort bedre, eller være sår for noe som skjedde. Ingen kan endre på fortiden, men du kan gjøre det bedre her og nå - for en bedre framtid. 

 IKKE HA FOR HØYE FORVENTNINGER

Det er selvfølgelig greit å glede seg eller forvente deg ting i ulike settinger. Men, hvis du setter for høye krav - så kan du bli så utrolig skuffet. Ta ting litt som det kommer og bli overasket! Husk at alt skjer for en grunn.

 TENK PÅ DET DU HAR

Veldig ofte er det lett å klage på små ting i hverdagen som skjer, eller ikke skjer. Men, det å sette pris på de små tingene i livet ditt - gjør deg lykkeligere. Skriv på en lapp og heng på kjøleskapet (om nødvendig). Se rundt deg og innse hva du har - ikke minst på HVEM du har.

 GI ANDRE KOMPLIMENTER

Ved å gi andre komplimenter, som kan være å kommentere en fin genser eller bare å si "hei" - kan skape mye glede hos både deg selv og vedkommende. Det å se andre bli glad for slike ting, gjør også meg veldig glad!

Facebook: HER / Instagram: HER

6 LIFEHACKS SOM GJØR LIVET ENKLERE

 • 15.02.2017, 12:41

LIFEHACKS SOM GJØR LIVET LITT ENKLERE

...

· Er smøret for hardt til å smøre på brødskiven? Skjær smøret på et rivhjern. 

· Har du brukt opp en solkrem eller lotion? Ikke kast, men vask innvendig med vann og tørk av. Her kan du oppbevare penger, nøkler eller andre viktige eiendeler - hvis du for eksempel skal på stranden.

· Du kan lett oppbevare penger (lapper) i en brukt leppepomade, men husk å få bort alt av pomaden inni oppbevaringen.

· Vil du ha en varm øl eller cola kald på bare to minutter? Ta papir rundt flasken, putt i frysa og vent i et par minutter. Da får du det kaldt på kort tid!

· Pringles bokser passer perfekt for spagetti. 

· Hvis du har spist opp nesten hele nutella boksen - ta et par kuler med is oppi, slik at du får med deg alt og i tillegg får du en god dessert.

Jeg har flere slike innlegg som kommer på bloggen om ikke veldig lenge, så stay tuned 

Facebook: HER

8 GODE TIPS TIL Å STÅ TIDLIG OPP

 • 14.02.2017, 10:00

Jeg har selv aldri vært et A-menneske, men jeg ser jo hvor deilig det er å stå opp tidlig. Du får mer motivasjon, humøret blir bedre og du får jo mer ut av dagen. Så jeg vil dele mine tips, som faktisk fungerer for meg (selv om jeg absolutt ikke alltid følger dem)· HER ER MINE 8 TIPS TIL Å STÅ OPP TIDLIG OM MORGENEN ·

...

1: Tenk på hva du skal gjøre. Hvis du står opp og ikke vet om det er noe du skal gjøre, er det veldig fristende å legge seg igjen. Men, dersom du har noen ting du vet du må gjøre i løpet av dagen - er det lettere å komme seg tidligere opp av senga.

2: Legg deg tidlig nok. Slik får du god nok søvn og de timene du trenger. Du merker fort på kroppen, dersom du har fått for lite søvn. Så prøv å kjenn etter hvor mange timer du trenger og hold deg til det.

3: Start rooolig. Det er ingen vits å sprette opp av sengen og forvente at du skal løpe i to timer. Take your time! Spis en god frokost, lag deg en kopp te og slapp av en times tid (hvis du kan) og bare nyt morgenstunden!

4: Legg vekkerklokka langt vekk. Slik blir du faktisk tvunget til å stå opp, for å slå av vekkerklokka. Da blir det også lettere å stå opp, når du først har klart å komme deg ut av senga.

5: SPILL. Når du våkner, kan det hjelpe å drive med noe som får hjernen i gang. Jeg liker å spille på mobilen, slik at jeg må bruke huet og jeg blir i tillegg våken av lyset fra mobilen.

6: Skru på lyset. Litt som punktet før. La dette bli en greie når du våkner, der lyset vekker deg.

7: Rydd rommet / leiligheten kvelden før. Noe jeg ikke liker, er å gå ut i stuen og se at det er masse rot. Derfor får jeg det så mye bedre, hvis jeg har ryddet på forhånd - slik at jeg bare kan slappe av og lage meg en god frokost.

8: Få litt frisk luft. Det kan være deilig å gå bare ut døren og noen skritt, for å kjenne på luften i ansiktet. Slik kan du 

HAR DU ANDRE TIPS?

Facebook: HER

MINE 5 FAVORITTFILMER

 • 12.02.2017, 14:14

Jeg skal være ærlig å si at jeg liker serier, framfor filmer. Men, hvis det er en bra film - så sier jeg ikke nei. Det er en del filmer jeg gjerne vil tipse videre, ettersom jeg syntes dem er verdt å se!

...

- RED 1 & 2

· Denne filmen finner du en del action, men det jeg liker ekstra godt er også humoren i filmen (så lenge det er en action komedie) Jeg digger action filmer, så at det går fint å le på samme tid - det syntes jeg bare er utrolig bra!

- TRANSPORTER 3· Ettersom jeg digger Jason Statham som skuespiller, må jo denne filmen med. Action som bare det, med bilkjøring og humor i tillegg. Denne filmen handler om Frank Martin, som kommer til å eksplodere hvis han går mer enn 20 meter fra bilen sin. Derfor må han levere en pakke, som er den unge Valentina. Det er spenning gjennom hele filmen.

- THE PACIFIER· Jeg har sett at denne filmen har fått dårlig kritikk mange steder, men jeg digger filmen. Den får kritikk for at det er for alvorlig action, men hallo.. Det er jo en film, som det skal være humor i - samtidig litt action! Vin Diesel må være en av de råeste skuespillerene jeg vet om, men han spiller jo som oftes i action filmer. Så å se han i denne rollen som barnepasser - det må jo bare bli bra. Jeg ler så mye av denne filmen (som jeg også har sett mer enn en gang) 

- SAN ANDREAS· Dette er en blanding av action, drama og katastrofe. Den handler om et jordskjelv som intreffer, der Dwayne Johnson sin karakter skal redde datteren sin, sammen med sin ex kone. Her finner du spenning under hele filmen og det er en av mine beste katastofe filmer, så langt!

- BØRNING 1 & 2· Jeg måtte ta med disse også, ettersom det er mine favoritt filmer. Kjente norske skuespillere møtes i en action komedie, som etter min mening - er iallefall en av de beste filmene i Norge. I tillegg til at det er en bilfilm, er det så utrolig mye i filmene å le av. Jeg har flere ganger satt igjen med vondt i magen, fordi det er like vittig hver gang.

HVA ER DIN FAVORITTFILM?

Facebook: HER

FLYTTE UT HJEMMEFRA? TIPS!

 • 11.02.2017, 20:24

Jeg flyttet for meg selv for omtrent 2 år siden og jeg merket overgangen, men det gikk egentlig veldig greit. Jeg kom fort inn i rutinene, men jeg måtte også være litt mer forsiktig med hvordan jeg bruker penger og andre ting som følger med. Jeg skal derfor dele mine tips med dere!

· MINE TIPS OG FAKTA TIL DEG SOM SKAL FLYTTE HJEMMEFRA ·

...

SPAR LITT DER DU KAN

Jeg opprettet meg fort en sparekonto, slik at jeg har mulighet til å sette inn litt ekstra - der jeg har mulighet. Det er utrolig greit, ettersom du plutselig kan få noe ekstra en måned å betale. Det er også veldig greit å ha noen kroner ekstra, uansett.

BUDSJETT FOR OVERSIKT

Hver måned passer jeg på å regne ut hvor mye utgifter jeg har, slik at jeg kan få en oversikt over hva jeg sitter igjen med. Slik kan jeg også regne ut hvor mye jeg kan bruke til mat og andre ting.

MASSE ROT

Når du bor for deg selv, rydder ingen opp etter deg. Så derfor er det veldig lurt å ta litt og litt, istedenfor å få alt til slutt.

BEDRE FORHOLD TIL FORELDRE

Når du bor tett sammen, så er det lett å bli litt småkrangling og da spesielt med foreldrene dine. Jeg merker veldig godt i dag at jeg har et litt annet forhold til foreldrene mine, på en positiv måte. Ikke at jeg har hatt det forferdelig hjemme, men alle vokser jo opp og trenger da litt tid for seg selv.

FRIHET

Det er vel kanskje den største forskjellen når det gjelder å bo for seg selv. Du trenger aldri å ta hensyn til noen som helst og du kan samtidig gjøre akkurat det du vil, når du vil. Du trenger ikke å si i fra til noen, hvor du skal til en hver tid.

Facebook: HER

HER ER MINE BESTE FOTOTIPS

 • 07.02.2017, 13:19

Jeg får veldig mange kommentarer på bloggen, relatert til bildene jeg tar. Jeg har delt noen av mine beste fototips for mange måneder siden HER, så da tenkte jeg at jeg skulle dele flere tips med dere. Jeg har jo også fått mange nye lesere på noen måneder, derfor deler kanskje noe likt - hvis jeg mener det er viktig å få med.

...· MINE 5 BESTE FOTOTIPS ·

...

1: Naturlig lys er avgjørende. Hvis det ikke er godt lys å ta bilder i, så er det ofte slik at jeg faktisk lar være å ta bilder. Det er fordi jeg mener at naturlig lys er noe av det viktigste, når du skal ta fine bilder.

2: Unngå blits. Dette er selvfølgelig en smakssak, men hvis jeg tar bilder med blits - så blir det så skyggete og med lite detaljer. Så jeg mener virkelig at de beste bildene, blir tatt uten blits!

3: Ha en enkel bakgrunn. Det jeg mener med det, er at dersom du har mange elementer bak det du skal ta bilde av - så blir det forstyrrende for øyet. Det er viktig å tenke på en fin, men også en enkel bakgrunn.

4: Hold kameraet stille. Jo lysere det er, jo lettere er det å få skarpe bilder. Men, når det blir mørkere - er det viktig å holde kameraet så stille som mulig. Et kamerastativ hjelper deg selvfølgelig å holde kameraet stille, slik at du får skarpe bilder.

5: Vær kreativ. Jeg utfordrer meg selv stadig, når det gjelder å være kreativ med kameraet. Skill deg ut og finn ditt eget. Ikke tenk på at det må se ut som det du ser på andre blogger eller instagram profiler. Tenk annerledes!HVA ER DITT BESTE FOTOTIPS?

Følg meg gjerne på facebook HER

8 TIPS TIL Å SNU EN DÅRLIG DAG

 • 05.02.2017, 13:39

Jeg vil jo tro at alle har slike dager, der du bare vil ligge og ikke stå opp. Du tenker dårlige tanker, er sliten og livet ser bare ikke veldig lyst ut. På disse dagene kan målet bare være å komme seg igjennom, uansett på hvilken måte. Derfor vil jeg dele noen tips, som kanskje kan hjelpe litt med å komme igjennom en dårlig dag.

Jeg har ikke fasiten på å snu en dårlig dag, men jeg kan iallefall dele noen ting som hjelper meg gjennom en dårlig dag.

· MINE 8 TIPS TIL Å SNU EN DÅRLIG DAG ·

...

1: Sett på din favorittserie. Jeg elsker å sette på noe, som får meg til og nesten glemme alt annet. Som mot i brøstet, for eksempel. Noe som får meg til å le, når jeg ikke har en god dag - er tegn på at det går å snu dagen iallefall litt bedre.

2: Pakk deg under kosepleddet. Noe jeg syntes er behagelig er å ta livet helt med ro, lage meg en kopp med kaffe, sette på tv og bare nyte roen.

3: Skriv ned lister. Jeg har nedskrevet lister, der jeg har skrevet hva jeg har fått til og hvordan jeg er som person. Rett og slett positive ting om meg selv, som jeg liker å ta fram når jeg ikke er helt på topp.

4: Ta en varm dusj. Jeg syntes det er nydelig å ta en god og varm dusj, spesielt på denne tiden der det er litt kaldere ute. Jeg blir veldig avslappet.

5: Scroll gjennom weheartit. Dette gjør jeg så utrolig ofte, om jeg har en dårlig dag eller ikke! Det gjør meg kreativ, på bedre humør og jeg drømmer meg litt bort. Det finnes så mange fine og inspirerende bilder.

6: Kom deg ut en liten tur. Selv om du helst vil sitte inne, så er det viktig å prøve og komme seg litt ut. Om det så bare er en liten gåtur, der du kanskje ønsker å ta med kamera, hør på musikk eller ta med mat du kan spise et fint sted ute. Det er viktig å lage minner!

7: Ta kreative bilder. Liker du å ta bilder? Hvorfor ikke prøve ut litt forskjellig og være litt kreativ. Slik gjør meg veldig inspirert og kreativ, som gjenspeiler seg i humøret!

8: Les inspirerende blogger. Noe jeg også kan koble helt ut med, er å lese blogger som gjør meg glad. To av mine favoritter, er Marta Alise og Eirin.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

7 TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN

 • 04.02.2017, 08:53

Jeg er ikke alltid flink til å ta det med ro om morgenen, fordi jeg ligger så lenge som mulig. Flere kjenner seg kanskje igjen? Men, jeg har også funnet ut at det faktisk lønner seg å stå opp litt tidligere - for å få en rolig start på dagen.

· MINE BESTE TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN ·

...

· SLÅ PÅ ALARMEN 20 MIN FØR DU STÅR OPP ·

For min egen del, stresser jeg veldig ofte tidlig på dagen. Derfor har jeg begynt å sette på klokken ca. en halvtime før jeg må stå opp - for å slappe litt av før jeg skal noe. Jeg får da bedre tid til det jeg må gjøre, i tillegg til at det blir litt tid til å slappe av på sofaen før jeg skal i gang.

· SKYLL ANSIKTET MED KALDT VANN ·

Jeg har selv hørt dette utallige ganger før, men det funker. Når jeg står opp, går jeg rett inn på badet og skyller meg i kaldt/lunket vann. Etter det, påfører jeg ansiktskremen jeg bruker. Det er utrolig forfriskende!

· DRIKK ET GLASS VANN ·

Det er en god start på dagen, å tilføre kroppen væske. Du kvikner også litt mer til og det gjør underverker for kroppen.

· SPIS ET GODT FROKOST MÅLTID ·

Det sies jo at det viktigste måltidet, er frokost. Det tror jeg på, fordi jeg opplever det selv. De gangene jeg sløver med å spise frokost, blir jeg mer sliten i kroppen. Men, starter jeg dagen med en sunn og god frokost - får jeg mer energi og lyst til å komme i gang!

· TRENINGSØKT ·

Dette er ikke jeg god på selv, men de gangene jeg har skikkelig overskudd om morgenen (ikke ofte) - så pleier jeg å ta noen styrkeøvelser hjemme. Men, selvfølgelig 1-2 timer etter frokost. Det er virkelig godt for både kropp og sjel. 

· HA DET RYDDIG KVELDEN FØR ·

Jeg vet veldig godt at dette er en ting som kan stresse meg. Men, for meg er det utrolig viktig å rydde kvelden før. Da ligger jeg ikke på morgenen og stresser over hva jeg må gjøre ferdig, men kan starte dagen med andre ting.

· SLAPPE AV ·

Noe som selvfølgelig er helt avgjørende for stressnivået, er selvfølgelig å slappe av der det lar seg gjøre. Det å legge litt ekstra tid om morgenen, for å slappe litt av i kroppen, er virkelig deilig for å lade opp batteriene!Jeg har en spennende nyhet å dele på bloggen senere i dag, så vi snakkes da!

Følg gjerne bloggen på facebook HER

VICTORIA TIPSER: NICOLAS VAHE

 • 01.02.2017, 18:30

IKKE UTEN GRUNN

...

Jeg har fått helt dilla på Nicolas Vahe og ikke uten grunn. Jeg bruker til vanlig mye krydder i maten, men etter at jeg begynte med disse - har smaken på det jeg lager virkelig blitt bedre. Alle disse er verdt hver eneste krone, det mener jeg virkelig. Det setter den beste smaken på maten og jeg har brukt forskjellige krydder i mange år. Men, disse må være de aller beste!
.. DEN ER HIMMELSK GOD!

Jeg hadde litt penger på et gavekort til overs fra jul, derfor tenkte jeg å kjøpe en liten ting ved siden av krydder. Da kjøpte jeg denne sirupen og den er himmelsk. Jeg har aldri smakt en så god sirup, så denne er en stooor favoritt. HER kan du søke opp nærmeste forhandler i ditt område!

...

Har du erfaring med dette merket? ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

SMARTE BEAUTY HACKS

 • 01.02.2017, 11:52· 5 SMARTE BEAUTY HACKS ·

...

1. Når du påfør foundation, gjør det i bevegelser nedover. Da legger også ansiktshårene seg ned.

2. Hvis du blander litt fuktighetskrem sammen med foundation, så får du en lettere dekkevne.

3. For å gi en fin highlighet effekt, påfør concealer under øyenbrynene.

4. Du bør tenke på å velge fokus. Hvis du velger å ha mye øyesminke, kan det være lurt med mer nøytrale lepper. For mye, blir ikke alltid bra!

5. Påfør en hvit eyeliner på våtkanten for å åpne blikket ditt. Det ser også ut som du får større øyner.Har du andre smarte beauty hacks, å dele i kommentarfeltet? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

5 HOUSE HACKS

 • 27.01.2017, 18:36

Jeg vil gjerne dele med dere, noen fine tips til huset. Slike tips kommer meg til god nytte, så jeg håper også dem faller i smak hos dere! Sleng gjerne igjen dine ''house hacks'' i kommentarfeltet!

...

· SLIK HOLDER DU BLOMSTENE DINE LENGRE ·

Jeg syntes alltid det er hyggelig med blomster i leiligheten, men det er utrolig kjedelig at blomstene skal dø ut etter bare noen dager. Men, jeg har et veldig godt tips - som funker! I vannet du har blomstene oppi, tilsett 1/4 av mengden med sprite. Sukkeret gjør at blomstene trives bedre og lengre!

· GJØR OM Q-TIPS OG BOMMUL PADS TIL DEKORASJON ·

Disse er jo ikke fine og ha i sine pakninger, men hvis du har noen fine kopper for eksempel - så ta dem oppi dem. Da kan du la de stå på badet, slik at det ser pent og ordentlig ut.

· KJØP DYR SÅPE EN GANG ·

Jeg bruker aldri mye penger på såpe, av en grunn. For lenge siden kjøpte jeg kun en litt dyrere såpe - som også er fin å se på. Slik kan du bruke denne, men bare bytte ut innholdet når det går tomt.· LEGG KAFFE I EN FIN BOKS ·

Når du kjøper kaffe, er ikke holderen så veldig fin til å pynte på kjøkkenet. Men, det er veldig dekorativt å kjøpe en boks som du kan ha oppi kaffen. Da kan du også pynte opp litt mer på kjøkkenet. Det er slike små detaljer, som er fint å vise fram.

· LAG EGNE SNØLYKTER ·

Hvis du vil lage noe som ikke er vanskelig, men samtidig også kjempe fint. Så anbefaler jeg å lage egne lykter til hjemmet. De er så flotte til å dekorere og jeg har dem i leiligheten året rundt. Dersom du har noen tomme syltetøy glass, ikke hiv dem - lag DISSE!JEG HÅPER TIPSENE KOMMER TIL NYTTE! ​♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

JEG KLARER MEG IKKE UTEN

 • 25.01.2017, 18:43· I CAN'T LIVE WITHOUT THESE ·

Disse produktene har jeg holdt fast ved, siden første gang jeg kjøpte dem. Jeg elsker dem og disse er veldig snille mot huden min. Jeg som ikke tåler mye med parfyme og slike stoffer, så passer disse utmerket for meg! Disse anbefales.

... FRA VENSTRE PÅ BILDET:

1. Garnier Pure Active 3 in 1 - Dette produktet kan brukes som maske, rens og skrubb. Den løsner hudormer, gir en frisk følelse og holder huden veldig myk. Denne er helt fantastisk til min hud, som ikke må ha for mye parfyme og parabener.

2. Nivea Invisible Black and White deodorant - Denne har jeg brukt i mange år, som jeg ikke kommer til å bytte med noen. Den har en naturlig og elegant duft, samtidig som den er uten alkohol og fargestoffer! Den holder for meg veldig lenge og er veldig behagelig.

3. Super Scrub / Coconut Body Scrub - Dette er en super god skrubb, som både lukter godt og funker bra. Jeg påfører denne på våt hud, der jeg ønsker å skrubbe. Så skyller jeg etterpå av med varmt vann, så blir huden så utrolig myk og holder lenge!
Har du testet ut noen av disse produktene? 

Følg meg gjerne på facebook her.

5 TIPS TIL ET BRA BLOGGINNLEGG

 • 25.01.2017, 11:42

· MINE 5 TIPS TIL Å SKRIVE ET BRA BLOGGINNLEGG ·

...

OVERSKRIFT ER AVGJØRENDE

Overskriften er jo det første leserene ser, derfor er det utrolig viktig med en fengende og litt kreativ overskrift. Men, det er viktig å passe på at overskriften skal passe med innlegget og ikke gi falske forhåpninger.

KJØR I GANG EN BRA INNLEDNING

Etter overskriften, er det innledningen som avgjører om du vil lese videre. Skriver du en bra innledning, er sjansen større for at du vil lese mer av innlegget. Samtidig er det viktig å være kort og korrekt, ikke en alt for lang innledning.

BRUK OVERBEVISENDE ORD

Denne er ikke alltid lett, men prøv å finne ut hvilke ord som virker overbevisende for leserene dine.

LAG GODE UNDEROVERSKRIFTER

Når du har fanget dem med overskriften, deretter innledningen er det viktig og gjøre innlegget mest mulig interessant å lese. Dersom det er mye tekst, kan det bli litt for mye å forholde seg til. Men, har du gode underoverskrifter - er det lettere for leserene å lese resten også fordi det forteller mer om hva dem kommer til å lese om videre.

TA MED SPENNENDE BILDER

Det sies at et bilde forteller mer enn tusen ord, så hvorfor ikke ta med noen bilder - som kan være med å fortelle? Dersom du bruker bilder, gjør det noe mer spennende med innleggene.DEL GJERNE DINE TIPS I KOMMENTARFELTET 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

DET JEG BRUKER FOR TØRRE LEPPER

 • 23.01.2017, 11:14· DETTE ER BARE NOEN ALLER FÅ ·

Jeg har plukket ut dem jeg bruker, men jeg har jo så utrolig mange. Jeg bytter hele tiden, bokstavlig talt. Men, likevel har jeg noen favoritter som jeg bruker mer enn andre. Jeg må ha gode alternativer på leppene, fordi jeg har ofte tørre lepper.

...· MINE FAVORITTER ·

Selv om jeg kanskje ikke har funnet min største favoritt, så har jeg jo selvfølgelig dem jeg liker best. Det er også dem jeg syntes er best for mine lepper, for å unngå at dem skal bli tørre.

...... FRA VENSTRE PÅ BILDET:

1. LOREAL PARIS - Jeg elsker denne! Jeg bruker den omtrent hver dag sammen med en lipliner, kun innimellom ikke. Fargen er nude.

2. THE BALM - Jeg bruker denne hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. Det er en helt rød leppestift, som er utrolig bra for mine lepper. Når du påfører denne, merker du at leppene blir kalde og veldig fine. Du ser fort at denne ikke gir deg tørre lepper!

3. CARMEX - Denne trenger jeg vel ikke å si mye om? Det er veldig mange som bruker denne, rett og slett for å reparere leppene dine. Jeg syntes den kan bli litt sterk, hvis jeg bruker den mye. Men, den gjør jobben!

4. BABY LIPS - Disse er det jo maaaange av og jeg absolutt elsker de. Hvis jeg ikke vet hva jeg skal ta på leppene, blir det alltid en av disse. Det er mange fine farger av dem og jeg har vel 6-7 stk. Dette er en fin rosa farge, som jeg syntes er veldig fin på leppene.Hva er din favoritt på leppene? ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

DET BESTE FOR TØRR HUD

 • 21.01.2017, 10:09Cosmica 3 IN 1 Cleansing Milk

...

Jeg har veldig ofte tørr hud, derfor er det viktig for min hud å få fuktighet. Denne gir både fuktighet og myk hud, noe som er fantastisk på vinteren. Det er en veldig ren krem, som også gir deg fin hud. Denne fungerer utrolig bra for meg og den er å anbefale på det sterkeste. Den kan også fjerne sminke på en skånsom måte.

.. Påfør i ansiktet og vask bort med lunket vann!Hva bruker du for tørr hud?

Følg gjerne bloggen på facebook.

TIPS TIL DEG MED SØVNPROBLEMER

 • 19.01.2017, 14:54

...

Søvnrytme er virkelig en ond sirkel for meg, men jeg prøver å gjøre det bedre. Selv om det ofte er vanskelig, skal jeg likevel dele mine beste tips med dere. Kanskje det iallefall kan hjelpe noen, selv om jeg selv syntes disse er vanskelige selv. · MINE BESTE TIPS TIL BEDRE SØVNRYTME ·

...

1: Drikk noe varmt før du skal sove. Om det er en kopp med te, kaffe uten koffein eller melk med honning. Varme drikker får kroppen til å bli mer avslappet, frem til du skal sove.

2: Ikke spis for sent. Selv om jeg gjerne vil ta meg en frukt eller en brødskive med noe godt senere på kvelden, så prøver jeg å la være (men, det går ikke alltid..) Det er noe med meg, at jeg har lyst på noe å spise litt før jeg skal legge meg. Men, næring gjør deg mer våken.

3: Unngå å sove på dagen. Denne kan jeg med hånden på hjertet si, at jeg aldri har gjort. Heldigvis! Jeg vet om mange som sliter med døgnrytmen, fordi fristelsen er for stor til å duppe av litt ut på dagen. Da kan du fort bli lys våken når du egentlig skal sove.

4: Legge seg til faste tider. En viss rytme er utrolig viktig og jeg vil nesten si at det er det viktigste. Jeg vet selv når jeg får denne til, at kroppen føler seg utrolig bra!

5: Tren tidligere på dagen. Dette kan ha en positiv effekt også på søvnrytmen, at du sliter deg ut tidligere på dagen - slik at du blir mer søvnig på kvelden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

6: Les i en bok før du legger deg. Jeg har alltid vært en lesehest og når jeg var mindre, så ble jeg kjempe trøtt av å lese på kvelden i senga. Nå får jeg ikke til å lese på kvelden før jeg skal sove, men jeg vet at dette kan ha en positiv effekt - fordi jeg har erfart det selv!

7: Unngå koffein. Jeg vet at veldig mange har god effekt av denne, derfor så tar jeg den med. Før kunne jeg faktisk merke at dersom jeg holdt meg unna kaffe med koffein etter kl. 6 - så kunne jeg sovne bedre.8: Temperatur er kjempe viktig. Dette er forskjell fra person til person, men jeg liker best å sove når det er litt kjørlig. Hvis det blir for varmt, er det bare ubehagelig å ligge i senga.

...

Disse punktene er også tips til meg selv. Jeg må få denne søvnen på plass, så fort jeg kan. Men, det er virkelig ikke lett. Det er mye lettere sagt, enn gjort. Jeg vet fra tidligere at disse tipsene fungerer på meg, så jeg håper det fungerer for dere også 

Har du andre tips å dele i kommentarfeltet?

Følg gjerne bloggen på facebook her.

MINE BESTE KNEKKEBRØD

 • 19.01.2017, 09:42THESE ARE MY ALL TIME FAVOURITES

God morgen! Jeg spiser mye knekkebrød. Det kan være til alle måltider, men mest til frokost. Knekkebrød med krydderost er bare helt nydelig. Det er en min favoritt om dagen. Jeg har prøvd ut mange forskjellige knekkebrød opp igjennom, men jeg har nå funnet min favoritt. Denne har jeg faktisk 3 pakker av nå, hehe!

KORNMO BAKTE KNEKKEBRØD HAVRE OG SOLSIKKE

Disse er så gode som de ser ut til. Jeg elsker knekkebrød med korn, men hvis du ikke liker korn i knekkebrød - så er ikke disse veldig dominerende på slik smak. Du kan bli overrasket hvor godt disse smaker, men det er jo selvfølgelig smak og behag. Jeg elsker dem iallefall veldig godt og jeg kommer nok ikke til å prøve ut noen andre på iallefall en god stund.

...

Hva er din favoritt, hvis du spiser knekkebrød? ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

SLIK FIKSER DU DEN KNUSTE SMINKEN

 • 16.01.2017, 11:50· ENKELT Å FIKSE DET SELV ·

Jeg vet veldig godt hvordan det er å knuse både pudder, øyenskygge eller blushen. Før kastet jeg det bare i søpla, fordi den var knust og ødelagt. Men, etter at jeg oppdaget hvordan jeg kunne fikse dette veldig lett - så har jeg ikke hatt det problemet. Derfor vil jeg gjerne dele med dere, hvordan du lett kan fikse en øyenskygge som er knust.

...

DU TRENGER:

 • Den knuste øyenskyggen (eller pudderet, rougen, solpudder)
 • En smørkniv eller enden av en skje (for å knuse øyenskyggen med)
 • Overflatedesinfisering/Anti Bac (til å blande oppi øyenskyggen)
 • Tørkepapir (eller en ren stoffbit)
 • En mynt (eller noe flatt som du kan presse med)
 • Beholder av valg (til å knuse øyenskyggen oppi)

...SLIK GJØR DU DET:

 1. Steriliser kniven med Anti Bac og bruk denne til å knuse øyenskyggen oppi din beholder, helt til alle store klumper er borte. 
 2. Drypp så tre-fire dråper med Anti Bac oppi øyenskyggen, slik at den får en paste aktig konsistens.
 3. Ta så øyenskyggeblandingen tilbake i holderen sin og smør den med en kniv, slik at du får en glatt overflate som mulig.
 4. Ta så mynten inn i tørkepapiret (slik som du ser på bildet). Ta på litt Anti bac og så presser du øyenskyggen - slik at den blir så kompakt som mulig.
 5. La den stå natten over, slik at øyenskyggen får ''satt seg''. Så - FERDIG! Den kan se litt klumpete ut når du er ferdig, men når du lar den stå over natten - så ser du at den sitter godt.

Hva syntes du om slike tips på bloggen? 

Følg meg gjerne på facebook her.

THINGS TO DO ON A SUNDAY

 • 15.01.2017, 10:41

Bildene er fra weheartit.

Hei og god søndag dere ♥ Jeg husker godt for en stund siden, hvor vanskelig det var å kose seg på en søndag. Jeg var flink til å stresse med alt jeg måtte bli ferdig med til kommende uke, så da ble det alltid stress på meg. Men, etterhvert har jeg lært meg å slappe av og kose meg, selv om det er søndag. Nå syntes jeg det er en herlig dag, slik som andre dager.· TING DU KAN GJØRE PÅ EN SØNDAG ·

...

· SOVE UTEN ALARM ·

Noe jeg syntes er utrolig deilig, er å la være å ha på alarm i helgene. Jeg blir alltid helt utvilt, noe som er fint før en ny uke går i gang. Men, det er jo litt komisk at jeg som oftest våkner tidlig - uten å være trøtt - i helgene. Kanskje noen kjenner seg igjen?

· PLANLEGGE UKEN SOM KOMMER ·

Jeg har blitt mye flinkere på dette (heldigvis), noe som er utrolig avgjørende for meg. Det er utrolig mye lettere å utføre ting, når du har en oversiktlig plan. Der skriver jeg alt fra skolearbeid, trening, måltider, fritid og andre ting jeg vil ha skrevet ned. Jeg fikk også denne notatboken til jul, som er en kalender der du kan fargelegge. Elsker den!

· UNN DEG LITT EGENPLEIE ·

I ukedagene kan det gå litt fort i svingene av og til, derfor syntes jeg det er nydelig når helgen kommer - slik at jeg kan ta litt vare på meg selv. Med det, mener jeg å ta en ekstra lang dusj, ta på ansiktsmaske, skrubbe huden eller lakke neglene. Herlig følelse!

· SPISE EN GOD OG LANG FROKOST ·

Jeg klarer ikke å nyte en frokost i ukedagene, fordi jeg alltid må fort avgårde. Da blir det som oftest bare et par knekkebrød med noe godt pålegg, men det blir vanskelig i en hektisk uke. Jeg elsker den følelsen der du kan ta deg god tid, lage en god frokost, koke kaffe og bare nyte så lenge jeg ønsker. Jeg lover deg at det gir deg en god start på dagen.· TRENE ELLER GÅ EN TUR ·

Selv om det er søndag, er det fantastisk å komme seg ut i det været vi har nå - på denne tiden av året. Det er litt kaldere, som betyr at du kan kle på deg votter, lue og en god jakke. Det er jo så koselig!

· RYDDE GARDEROBEN DIN ·

Som en liten søndagsaktivitet, er det jo supert og kunne rydde i garderoben din. Jeg vet at det kan samle seg mye nederst i skapet, som jeg da kan bli kvitt. Det er utrolig når du først begynner å rydde i klærne, at man ser hvor mye en faktisk har. Jeg blir like forundret hver gang, hehe! Så får du også litt bedre plass, i tillegg til å få det litt mer ryddig.· BAKE NOE NYTT ·

Det er lov å unne seg noe godt, av og til. Jeg syntes det er utrolig moro å prøve en ny oppskrift, som jeg har hatt lyst til lenge. Det kan jo være alt fra rundstykker, boller, mat eller kaker - som kan være både sunt og usunt. Hvis du vil bake, så gjør det!

· FINNE NY INSPIRASJON ·

Jeg slapper alltid av, dersom jeg kan sette meg ned og kikke litt på forskjellige nettsteder med inspirasjon. Jeg ser for det meste på weheartit og pinterest, men det finnes jo mange flere. Ettersom hvordan du tenker eller hva du holder på med i hverdagen, er det jo alltid gøy å oppdage ny inspirasjon. Så er det veldig mange fine bilder!Hva liker du å bruke søndagen på? ♥

SLIK STRESSER DU MINDRE

 • 14.01.2017, 10:32

God lørdag alle sammen!

· DE BESTE TIPSENE TIL MINDRE STRESS ·

1. Lag din egen oversikt. Hvis du vet at du har mye å gjøre på en uke eller to, så få deg en oversikt. Så fort du får greie på en ting du skal - skriv det ned. Det er veldig fort å glemme tid og sted, hvis du ikke har det skrevet ned. Da har du det på papir eller mobil, tross alt!

2. Forbered deg. Noe jeg ikke liker om morgenen når jeg skal et sted - er å haste fort igjennom det jeg må ha med, slik at jeg får pulsen i taket. Det er mye bedre å gjøre klart alt kvelden før, da sjansen også er større for at du husker alt - når du er rolig.

3. Beregn god tid. Det er bedre å stå opp en halvtime før, enn så sent at du må begynne å stresse deg ferdig. Da slipper du mer stress!

4. Gjør noe for deg selv. Det er viktig å koble ut i hverdagen, av og til. Bruk litt tid på deg selv, slik at du kan slappe av og lade opp batteriene. Se en film, ta en dusj, ta bilder, dra på trening, hør på musikk eller noe annet som får deg til å koble helt ut.

5. En siste viktige ting: Det er lov å si nei. Har du nok av planer, ikke påta deg mer ansvar enn det du vet at du klarer. Bruk heller den energien du har - på det du har tenkt til. Da kan det gå an å overraske noen med hjelp likevel, når du får god energi til overs!

Følg meg gjerne på facebook her.

SLIK KAN DU STOPPE ET PANIKKANFALL

 • 12.01.2017, 13:30· DU KAN DEMPE ANGSTEN ·

Å få et panikkanfall er utrolig ubehagelig. Jeg husker spesielt før, da jeg ikke visste hva det var. Jeg kunne ikke sette ord på det, annet enn at jeg kjente mye rart i kroppen. Magekramper, pustevansker, kaldsvette, svimmelhet, synsvansker og du må bare sette deg ned.. Vente på at det skal gå over. Kanskje det virker kjent for noen? Derfor har jeg noen tips, som alltid demper mine anfall - hvis jeg er så uheldig og får det.

...

· MINE 5 TIPS FOR Å STOPPE ET PANIKKANFALL ·

...

· Tenk deg en firkant når du puster. Inn gjennom nesa i to av strekene og ut gjennom munnen de to neste. Tro meg - med litt øvelse, så fungerer den!

· Er du så uheldig å få det hjemme? Finn fram en plastpose. Pust ut og inn med munnen, men ikke for lenge.

· Aksepter at angsten kommer sigende, men tenk også på ''hva er det verste som kan skje?'' og at det ikke er farlig. Du vet det er angsten. Jo mer du kjemper i mot, jo vanskeligere blir det å komme ut.

· Noe jeg har tenkt på i lang tid, er yoga. Dette vet jeg kan hjelpe, derfor har jeg begynt med det. Anbefales på det sterkeste! Søk på youtube, der det er veldig mange fine videoer.

· Hvis du merker at panikken presser på, sett deg ned og bøy overkroppen ned i fanget og pust dypt inn og ut med magen.♥ ♥ ♥​

Følg meg gjerne på facebook her.

HVORDAN AKSEPTERE SEG SELV

 • 11.01.2017, 18:53· I WANT YOU TO FEEL BETTER ABOUT YOURSELF ·

Jeg vil gjerne gi noen tips, som kanskje kan hjelpe deg til å føle deg litt bedre med deg selv. Jeg vet iallefall at disse tipsene kan hjelpe meg, når jeg er litt nedfor og har negative tanker om meg selv. Selv om det er veldig vanskelig å snu en tankegang, så skal jeg love deg at det er mulig!· MINE TIPS TIL Å FØLE SEG BEDRE OM SEG SELV ·

...

♥ Hvordan du ser ut er et resultat gjennom mange generasjoner. Du har noe fra din mor og noe fra din far, men også lengre tilbake. Hvor koselig er ikke egentlig det å tenke på? Utseendet ditt er jo på flere måter, en del av familiehistorien din. Når jeg tenker over det, så syntes jeg dette er en god grunn til å akseptere hvordan jeg ser ut!

♥ Det er utrolig viktig med riktig fokus, som er en treningssak. Når du ser deg i speilet, ser du ofte ting på deg selv du ikke er fornøyd med. Hvis dette er tilfellet, så tenk heller på den sterke jenta med det gode hjertet, med mange gode egenskaper som vil ta deg langt i livet. Så er det til slutt dette du vil se.

♥ Hvis du skal kritisere deg, så spør deg selv om det er noe du ville ha sagt til en venninne? Selvfølgelig vil svaret være - at du aldri ville gjort det. Så hvorfor skal det være greit å være 'slem' mot deg selv og bryte deg selv ned på den måten?

♥ Noe som sier seg selv egentlig, er at utseende ikke definerer den du er! Tenk på alt du skal klare i livet, uten at det skal ha noen betydning. Livet handler om så mye mer. Du skal gjøre det du kan, for å bidra i samfunnet. Det har ingenting med hvordan du ser ut, for at du skal kunne gjøre det!

JEG HÅPER DERE HAR DET FIIINT 

Følg meg gjerne på facebook her.

ET SMART TIPS TIL BEDRE KAFFE

 • 10.01.2017, 10:51

GOD MORGEN ♥

· MAKE YOUR COFFEE A LITTLE BIT BETTER ·

Hvis du ikke liker kaffe, så hjelper nok heller ikke dette tipset. Men, er du slik som meg og elsker kaffe mer en noe annet drikke - så skal jeg gi deg et enkelt tips til å piffe opp kaffen din litt mer!· EN TESKJE MED KOKOSOLJE I KAFFEN ·

...

På bildene over ser du sikkert at kaffen er litt 'oljete'. Det er fordi jeg har tatt oppi en teskje med kokosolje og jeg syntes det smaker kjempe godt! Har du kokosolje hjemme, så er det jo ikke noe galt i å prøve. Det set kanskje ikke like innbydende ut, som det gjør uten - men, smaken er det uansett ingenting å si på!.. JEG HÅPER DET SMAKER! 

Ønsker dere en god tirsdag, så snakkes vi senere 

Minner om Q&A på bloggen her, bare spør - så svarer jeg! 

HVORDAN SPARE PENGER PÅ MAT

 • 06.01.2017, 17:56

Hei dere ♥ Nå tenkte jeg å lage et innlegg, som jeg tror vil være veldig nyttig for mange. Er det noe jeg syntes er utrolig viktig, så er det hvordan jeg styrer pengene i måneden på mat. Jeg har blitt mye flinkere til å ha et mer 'ryddig' forhold til dette, så derfor vil jeg dele mine tips med dere.· 7 PUNKTER DER DU KAN SPARE PENGER PÅ MAT ·

...

1. PLANLEGG KVELDEN FØR HANDEL

Prøv å sette av en time kvelden før. Se igjennom det du har, for så å skrive hva du trenger å handle inn til uken. Sjekk hva du allerede har og planlegg ut i fra det. En ekstra vare her og der, kan utgjøre en stor forskjell sum sammenlagt. Det er utrolig hva du kan gjøre ut av, det du faktisk har! Et ekstra tips: Pass på og ikke handle når du er sulten!

2. LAST NED ''MATTILBUD''

Denne appen bruker jeg hele tiden. Den er gratis, oppdateres hver mandag og gir oversikt over tilbud i alle matvarebutikker. Det er veldig ofte 10 kroners marked på meny og joker, som er utrolig nyttig å benytte seg av. Istedenfor reklame i posten, kan du sjekke denne når det passer deg!3. BLI TRUMF MEDLEM HOS KIWI

Jeg har vært medlem en god stund nå, som har resultert en god sum jeg har til gode! Hver gang jeg handler, får jeg 1% trumf-bonus på dagligvarer som er tilknyttet trumf. I tillegg har kiwi også kiwi-PLUSS som gir deg 7,5 trumf-bonus på frukt og grønt. Genialt at det kan være tilbud på sunne matvarer også, så her er det mye penger å spare!

4. SE ETTER DEN BILLIGSTE VARIANTEN

For å ta et eksempel, så bruker jeg løk til veldig mange retter. Det setter en utrolig god smak på maten. Her kjøper jeg alltid first price, som er mye rimligere pris - enn dem andre i butikken. De er mindre, men smaken er super god. Det er ikke nødvendig å betale mer, enn du må. Slike ting går fint å kjøpe first price.

5. BRUK TID PÅ Å BAKE SELV

Dette er et veldig lurt tips. Noe som er billig, så er det hvetemel. Det samme med havregrun, noe jeg liker å bruke når jeg baker rundstykker. Spesielt i cottage cheese rundstykker. Du må bare sette av litt tid, slik at du kan lage til frokost og eventuelt noen mellommåltider for hele uken!6. IKKE KJØP FOR MANGE PÅLEGG

Du trenger faktisk ikke mer enn et par pålegg om gangen, i kjøleskapet. Det kan fort bli for mye, slik at du må kaste en del. Ost og skinke er jo en sikker vinner hos meg, fordi jeg kan kombinere dette med andre retter også - hvis jeg vil.

7. LAG DOBLE MIDDAGSPORSJONER

Det er helt greit å lage en middag, som du kan kan ha i et par dager. Hvis det blir rester igjen, som du ikke vil ha - kan du også ta det i en pose og fryse det. Slik har du middag eller lunsj for flere dager. Du sparer både tid og penger!Jeg ønsker dere en god helg 

Følg meg gjerne på facebook her!

My favorite cup of tea

 • 05.01.2017, 08:19.. It's like a hug in a cup!

God morgen ♥ Jeg husker godt da jeg var mindre, som jeg haaatet te. Det smakte jo parfyme! Men, i dag drikker jeg kanskje litt mer te, enn jeg drikker kaffe. Jeg liker i grunn alle slags smaker i te, men jeg har likevell pluttet ut en favoritt hos meg....

Min favoritt er da 'four red fruits TEA', som jeg syntes smaker god frukt. Jeg elsker at den er både søt, men samtidig også litt syrlig. For søtt er jo ikke noe godt, så da anbefaler jeg virkelig denne. I tillegg er jo te sunt og vanndrivende, så her er det jo bare å drikke! Jeg tar ofte en kopp te, dersom jeg har lyst på noe søtt - rett og slett fordi en kopp te gjør at søtsuget går bort. Iallefall hos meg ♥Drikker du te? Har du en spesiell favoritt?

KOKOSOLJE - SUNT OG KAN BRUKES TIL ALT!

 • 03.01.2017, 10:53

God morgen alle sammen ♥ Jeg har brukt litt av denne før, til matlaging og andre småting. Men, jeg har funnet ut at denne kan brukes til omtrent alt. Den magiske oljen, kaller jeg det. For det er den virkelig. Den kan brukes til matlaging, men også som et skjønnhetsprodukt.

· HVA KOKOSOLJE KAN BRUKES TIL ·

Tørr hud. Ja, denne er helt fantastisk når det kommer til tørr hud. Det er noe jeg har slitt med i ansiktet, på hendene og andre steder på kroppen. Hvis du påfører kokosolje i ansiktet på kvelden og har det på natten over, så våkner du med masse fuktighet og glød.

...

Fjerning av sminke. Denne er perfekt til nettopp det. Dette er et naturlig middel, som fjerner sminken på en skånsom måte. Du vil merke det spesielt på fjerning av maskara, der jeg ofte får litt rødheter i huden - som jeg unngår ved bruk av kokosolje!

...

Som kosttilskudd. Kokosolje er utrolig bra for immunforsvaret, men også hjertet. Du kan fint bruke denne til steking, baking eller smoothie om du vil. Det sies at du blir kvitt mer tørr hud, ved å bruke kokosolje i kosten. Det inneholder mye mettet fett, men ikke den usunne typen. Google it!Hårkur. Det å bruke kokosolje til en hårkur, ca. 1 gang i måneden - gjør underverker for håret. Det blir skinnende og du merker at håret ikke blir så fort tørt. Smør inn hele håret kvelden føre, ha over natten og skyll godt ut dagen etter.

...

Massasje. Noe som kan være nokså dyrt, er massasjeolje. Men, bytt heller ut med kokosolje. Det etterlater også kroppen myk og gir glød!

...

Skrubb for huden. Hvis du blander kokosolje med perlesukker, får du en nydelig skrubb som er god for huden.Dette er virkelig et vidundermiddel, som jeg også vet funker for mye annet også. Det er bare å søke det opp. Jeg har bare hørt, at det er fordeler med kokosolje. Noe jeg virkelig tror på, fordi jeg er superfornøyd med det jeg bruker denne til. Jeg kjøper denne på kiwi til 60 eller 70 kr og denne er økologisk. Dette er en investering for meg og er verdt hver eneste krone!

Bruker du kokosolje? Kom gjerne med noen gode tips i kommentarfeltet 

Følg meg gjerne på facebook her!

BEAUTY HACKS ALLE JENTER BØR KUNNE!

 • 02.01.2017, 12:07

DISSE BURDE ALLE JENTER VITE OM

Jeg har sikkert som mange andre, noen egne tips til skjønnhet. For meg er det veldig viktig å se frisk ut og ta vare på kroppen, slik det lar jeg gjøre. Derfor har jeg noen favoritt punter når det kommer til skjønnhet. Disse vil jeg dele med dere!


...

BRUK KOKOSNØTTOLJE I HELE HÅRET

Jeg kan få veldig tørt hår til tider, da jeg har et veldig godt tips som funker utmerket for meg. Jeg tar kokosnøttolje i håret ca. en gang i måneden. Da smører jeg inn godt med olje i hele håret og har det på hele dagen, før jeg skyller det ut i vann dagen etterpå. 

TRØTTE ØYNER?

Dersom du føler å se litt trøtt ut, ta på en hvit eyeliner på våtkanten. Det får deg til å se mer våken ut.

FJERN UØNSKET MASKARA MED QTIPS

Jeg er vel ikke alene om å søle maskara på øyelokkene mine? Veldig enkelt kan du fjerne dette med en tørr qtips, som funker hver eneste gang!

HVORDAN FÅ STERKERE FARGE PÅ ØYENSKYGGEN

Dersom du gjerne vil ha mer farge når du skal påføre en øyenskygge, ta først et lag med hvit øyenskygge. Deretter påfører du den fargen du ønsker over, for å se fargen mye bedre!

 

Har du noen skjønnhets-hemmeligheter du vil dele?

SLIK GJØR DU DAGEN DIN BEDRE

 • 01.01.2017, 14:13

· LET'S MAKE IT A GOOD ONE ·

1. Lag en god middag eller bake en god oppskrift, som du har hatt lyst til å lage lenge. Bruk god tid og kos deg!

2. Gi komplimenter til mennesker du møter, der du garantert får noe hyggelig tilbake.

3. Ring en person du er glad i, som er lenge siden du har snakket med. Det er alltid hyggelig.

4. Kjøp en flott blomsterbukett, som lyser opp et smil.

5. Gå en tur i skogen eller der du er, for å få frisk luft og nyt de flotte omgivelsene.6. Før du legger deg, skift på senga. Du føler deg så mye bedre, ved å legge seg i nyskiftet sengetøy!

7. Ta på kosedressen, kok deg te/kakao, se på tv, spis noe godt, ta på ansiktsmaske og slapp av.

♥ ♥ ♥


 

HER KAN DU SJEKKE OM DU VANT MIN GIVEAWAY KONKURRANSE.

JEG SKAL BLI FLINKERE TIL..

 • 31.12.2016, 11:50

...

For meg er det veldig lett å si hva jeg skal gjøre bedre, for så å holde det. Men, det er ting jeg merker som jeg må klare for min egen del - slik at jeg skal klare å stresse mindre. Nå er det ikke lenge igjen av året, dere!

Å LEVE HER OG NÅ

Jeg er altfor flink til å planlegge mye i hodet mitt og når tiden er inne, kan jeg være altfor opptatt til å planlegge enda en ting - slik at jeg ikke kan nyte her og nå. 'Life is what happens while you're busy making other plans' og dette er så sant! Jeg skal virkelig lære.

BEKJYMRE MEG MINDRE

Jeg må være verdensmester i å tenke tanker når jeg har lagt meg, slik at jeg bekjymrer meg for den minste ting. Denne henger litt sammen med punktet over, der det blir vanskelig å nyte der du er - fordi du også bekjymrer deg alt for mye på forhånd. Det er iallefall jeg (dessverre) god på.

Å GJØRE MITT BESTE - MEN AKSEPTERE AT JEG IKKE KAN ALT

Det er utrolig bra å ha mål, men det er viktig - iallefall for meg - og ikke ha for høye mål. Det er bra å sette seg noen høye mål, du tenker du kan klare. Men, det er også viktig å være realistisk. Å prøve ditt beste, er mer enn godt nok!Jeg håper dere får en fin nyttårsfeiring!

NELLY KJOLER UNDER 100 ,-

 • 28.12.2016, 17:22

God kveld ♥ 

Jeg har endelig kommet meg ned på et nivå, der jeg kan slappe av. Så da er det moro å surfe litt på nettet, og se hva som er satt ned i romjulen. Da er det mye salg og mange gode nedsatte priser. Jeg har faktisk funnet en del klær, veldig billig!

1: HER / 2: HER / 3: HER

4: HER / 5: HER / 6: HER7: HER / 8: HER / 9: HER10: HER / 11: HER / 12: HER

// Inneholder annonselinker

DETTE PRODUKTET HAR JEG ALLTID MED MEG

 • 27.12.2016, 12:07

Jeg har hatt (eller kanskje har...) så altfor mange leppestifter, men det er uansett en som har stukket seg ut i mengden. Det er veldig mange bloggere, som har skrevet masse om akkurat denne leppestiften.

...· MAC VELVET TEDDY ·

Denne er helt fantastisk og den holder hele dagen. Jeg har aldri vært borti en slik god leppestift, noen gang. Den koster 195,- men, jeg syntes den absolutt er verdt det. Sjekk ut fargen, den er jo kjempe fin.Hva er din favoritt leppestift? 

SLIK HOLDER DU DEG FRISK

 • 26.12.2016, 11:40

...

Jeg har i veldig mange år hatt mange halsbetennelser, ganske ofte. Men, *bank i bordet* nå er det faktisk en stund siden! Jeg har blitt flinkere til å følge disse rådene, som jeg vil dele med dere. Derfor kan det også ha en del å si, at jeg faktisk har vært lenge frisk.

IKKE FRYS ETTER TRENING

Denne har jeg egentlig så og si aldri holdt. Jeg tar ikke alltid på meg varme klær med en gang, fordi jeg føler meg så varm. Men, faktisk så er dette viktigere enn man tror. Det skal ingenting før temperaturen i kroppen skifter, derfor er det viktig med tørt, varmt og tilpasset klær.

GOD PERSONLIG HYGIENE

Det sier seg selv at man bør vaske seg og alt det der, men det er veldig viktig at man vasker seg en gang fyr mye, enn for lite. Det skal ingenting til, før du får overført bakterier fra andre - da sjansen kan bli mindre til å bli smittet.

SOV GODT

Nok søvn er i grunn viktig for det meste, men får du får lite søvn - svekkes også immunforsvaret betydelig!

STRESS GJØR DEG SYK

... Også fysisk, faktisk! Jeg er en person som har stresset alt for mye, i'm working on it - og det merkes når jeg blir syk. Når jeg stresser mest, kan jeg faktisk merke på formen at den blir over tid, dårligere.

Har du noen andre tips å dele? 


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du ønsker å melde deg på.

Dette hjelper deg å slappe av i jula

 • 22.12.2016, 10:37

...

· RELAX AND TAKE IT EASY ·

Vi har vel alle kjent på det å stresse i jula, selv om man kjenner at det ikke er helt sånn det bør være. Litt blir det jo alltid, men det er også viktig å få slappe godt av. Det er en nydelig tid på året og det er viktig å slå seg til ro, spise god mat, slappe av og ta livet med ro. Jeg har noen tips til å slappe mer av i jula, som jeg gjerne vil dele nå rett før jul.

LEGG BORT SKOLE OG ARBEID

Legg alt som har med det å gjøre, helt vekk. Slik blir du ikke minnet på ting du burde ha gjort, eller gjerne vil gjøre. 

HVA KAN DU GJØRE BEDRE NESTE SEMESTER

Ikke bruk energi på hva du kunne ha gjort bedre. Hvis tanken kommer, tenk heller på hva du kan gjøre bedre neste semester. Skriv gjerne også en liste, for å roe deg ned.

IKKE HA DÅRLIG SAMVITTIGHET

Gjør akkurat det du vil og ikke ha dårlig samvittighet. Det er jul en gang i året, så nyyyt at det er ferie.

SOV SÅ LENGE DU VIL

Du trenger faktisk ikke å ha vekkerklokke på, men bare slapp helt av og det gjør ingenting om du kan våkne helt av deg selv. 

SOSIAL MED VENNER OG FAMILIE

Det er en fantastisk tid til å være sammen med dem du er glade i. Gå turer, spis en god middag, spill brettspill, bak noe godt, se en god julefilm eller foreta andre koselige ting sammen!

Har du noen andre tips, til å slappe av i jula? ♥

SMARTE LIFEHACKS

 • 21.12.2016, 15:23

Lifehacks er noe jeg selv liker å lese på andre blogger, derfor passer det fint med et slikt innlegg.

1. Bananfluer liker søt hvitvin. Så da er det bare å sette et glass med dette på kjøkkenbenken, så vil du se hvor fort det trekker bananfluene.

2. Lukter termiosen etter bruk av kaffe eller te? Ha en liten skje bakepulver oppi og skyll/rist med varmt vann. Så har du en luktfri termos.

3. Får du ikke leppestiften av, når du skal ta av sminken? Ta en bommullsdott med litt olivenolje eller annen matolje.

4. Dersom øyenskyggen din drysser - bare legg den med en fuktig kost og så sitter den bedre også utover dagen!5. Kokosolje er et vidundermiddel. Hårolje, baking, steking, hudkrem, sminkeolje, solbrenthet og garantert mye mer!

Har du noen smarte lifehacks, å dele i kommentarfeltet? ♥

ENKLERE GREP FOR Å BLI LYKKELIGERE

 • 20.12.2016, 19:16

· IT'S IN THE SMALL STEPS THAT BIG THINGS HAPPEN ·

Så klart vi vil være lykkelige, men det er ikke alltid like lett. Likevel kan det være noen enkle steg, som gjør deg litt lykkeligere. Det skader ikke å prøve, fordi det kun kan gå en vei og det er oppover!

1: SMIL - Et smil koster ingenting, men gir deg veldig mye. 

2: SYNG - Det er kroppens lykkepille!

3: LE - En god latter forlenger livet, det tror jeg på. Det kan bekjempe både fysiske og psykiske smerter.

4: RIKTIG INNSTILLING - Selv om du har en dårlig dag, er det viktig å tenke på at du er sterkere enn det. Det går over!

5: BLI KREATIV - Her er det mye. Skriv det du brenner for, ta bilder, lag musikk eller du kan teste ut sminke - for så å ta noen bilder etterpå, for å kjenne litt på kreativiteten. 

6: VÆR BARNSLIG - Det å være barnslig og dum i blandt, gjør ikke hverdagen kjedelig. Ikke tenk på at du er for gammel, til å føle seg slik. Det er lov, det gjør seg godt og det er menneskelig.

7: TAKKNEMLIGHET -  Det er så viktig å være takknemlig, også for de små tingene i hverdagen. Det gjør at vi ikke tar ting for gitt. Får du en fin kommentar, vis takknemlighet!

8: VÆR SNILL - Du føler deg mye bedre, ved å hjelpe andre eller å være snill. Det koster ikke så mye, men det gir deg utrolig mye tilbake.


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du vil melde deg på - kan du trykke HER!

SUKKER ER GIFT FOR KROPPEN

 • 19.12.2016, 19:11

Jeg mener at dette er det rareste tipset, men også et som virkelig funket! Iallefall for meg, så derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om akkurat dette som jeg prøvde. Det får iallefall meg til å spise mindre kaker, godteri og slikt.

...SPIS SÅ MYE GODTERI AT DU HOLDER PÅ Å SPY

Ja, det er faktisk akkurat det jeg mener (for min del). Jeg vet at det ikke er bra for kroppen, men iallefall så fikk jeg en liten tankevekker. Det og faktisk se hva sukker kan gjøre med kroppen, at den faktisk blir fysisk dårlig. Jeg har prøvd mye, for å kutte ut usunn spising - som har hjulpet litt. Men, dette fikk meg til å se på det veldig annerledes. Jeg vet det høres rart ut, men det funker faktisk for meg. Jeg skal jo ikke fortelle dere at dere skal gjøre det, men vil bare si at det gav meg en skikkelig tankevekker!SUKKER ER GIFT FOR KROPPEN

Jeg sier ikke det at det ikke skal være lov å kose seg litt av og til, for det vil jeg jo. Men, jeg mener at kroppen min ikke tåler så mye søtt. Jeg merker at sukker er gift for kroppen min. Jeg tåler det ikke. Men, hva andre gjør - det er helt greit. Jeg vil bare fortelle hva min erfaring med sukker, er. Så nå har jeg faktisk innsett at for mye - er virkelig ikke bra.

...

Så føler jeg meg veldig heldig som ikke er kresen på mat, at jeg kan like mye forskjellig - også det som er veldig sunt. Det er veldig lite jeg ikke liker, så det er jo bra å kunne erstatte med litt sunnere oppskrifter og råvarer.... TAKE CARE OF YOUR BODY. IT'S THE ONLY PLACE YOU HAVE TO LIVE!

HVORDAN UNNGÅ USUNN SMÅSPISING

 • 18.12.2016, 15:10

Jeg skal være helt ærlig med dere og si at jeg er flink til å spise mellom måltidene mine, av og til også noe litt mindre usunt. Men, jeg har ikke dårlig samvittighet i det hele tatt - så lenge jeg har det bra med meg selv. Jeg vil dele mine tips til å unngå småspising.

· MINE BESTE TIPS TIL Å UNNGÅ SMÅSPISING ·

1. Ikke ha godteri i huset. Jeg sier absolutt ikke at du ikke bør ha det, men hvis du gjerne vil unngå småspising - så hjelper det og ikke ha det. Når du har det, er det lett å ta litt her og der. Men, hvis du ikke har det i hus, så sier det seg selv at du ikke spiser det.

...

2. Ha vann, te eller kaffe i nærheten. Jeg lover dere at det er verdt det. Hver eneste dag går jeg med en vannflaske med vann, som jeg drikker hele dagen når jeg er tørst eller begynner å bli sulten. Er det noe som metter i magen, så skal jeg love deg at det er nettopp vann.

3. Erstatt med andre ting. Hvis du har veldig lyst på sjokolade eller annet, kan det være et forsøk og prøve andre ting som er litt sunnere valg. Som yoghurt, musli, smoothie, gulrøtter, sukkererter, litt havregrøt, osv. Dette pleier også å mette mer, enn for eksempel sjokolade og gjør godt for kroppen!

...

4. Spis måltider som holder deg mett lenge. Det er viktig å få i seg sunne og mettede måltider, slik at du ikke går mye sulten mellom måltidene. Dette kan være måltider som inneholder avokado, nøtter, karbphydrater fra gryn, frukt, grove kornprodukter, proteiner fra fisk, egg og så videre.Har du noen andre tips til å unngå småspising?

RO NED | VI MÅ VÆRE MER TILSTEDE!

 • 17.12.2016, 10:47

Jeg kjenner selv på kroppen at det kan være vanskelig å roe ned, men det er så utrolig viktig. Det er viktig for veldig mange ting, ikke bare kroppen fysisk. Men, det er så viktig å være tilstede her og nå. Tenke på at du verken er i fortiden, eller framtiden. Men, det å føle på at du er faktisk hele tiden her og nå.

· THE PRESENT MOMENT IS ALL YOU EVER HAVE ·

Hverdagen til veldig mange er i dag mer stressende, enn noen gang. Jeg både ser og merker det litt selv. Veldig mange gjør til og med mer, enn det kroppen egentlig vil tillate. Men, flere gjør det jo likevel. Slik er det jo i dag. Det er vanskelig å tenke på, at vi egentlig er her og nå. Jeg har noen punkter, som kan være noen fine punkter å følge i hverdagen.

1. Lev her og nå. Jeg har veldig lett for å tenke på alt mulig, fra gjøremål jeg må få gjort eller bekjymringer. Men, det er viktig å prøve å snu tankene og tenke på at det er ikke der du er nå - men, kun her og nå. Det er så mange små ting i hverdagen, som er så utrolig verdifult. Det er viktig å stoppe opp av og til.

Processed with VSCO with x1 preset

3. Sett fokus på dem du er sammen med. Dette er så utrolig viktig. Det kan være med familien, i et selskap eller med en vennegjeng. I dag er det veldig mange som sitter ned i telefonen, hele tiden. Det kan være vanskelig å roe ned, når det stadig tikker inn meldinger, varsler og annet. Man har det så mye hyggeligere, dersom telefonen blir lagt vekk av og til.

...

3. Legg merke til omgivelsene. Det er så fort gjort å stresse fort forbi i gata, enn å legge merke til omgivelsene. Men, når jeg stopper opp av og til for å legge merke til omgivelsene rundt meg, er det så flott. Det er så flotte opplevelser, som å kjenne på temperaturen, legge merke til havet eller fargen på et tre. Jeg prøver å sette av en halv time eller mer hver dag, for å bare nyte disse tingene.

Har du noen andre tips å legge i kommentarfeltet? ♥

DE BESTE BLOGG TIPSENE

 • 12.12.2016, 12:07

BE YOURSELF, ALWAYS!

Det er utrolig viktig å være seg selv 100%, fordi bloggen handler tross alt om deg og det er kun deg som skriver. Ikke blogg om ting, bare fordi andre gjør det. Men, blogg om ting som inspirerer nettopp deg!

VARIER BLOGGINGEN DIN

Når du blogger om det samme hele tiden, kan det ofte bli kjedelig i lengden. Men, prøv iallefall å skrive innlegg som varierer litt - slik trekker folk til å lese mer.

ALDRI GI OPP

Man kan ikke forvente å få en haug med lesere med en gang, men dette opparbeider seg over tid. Det er viktig og ikke stresse med dette, fordi da kan du fort miste interessen. Bry deg om leserene du har.

FINN PÅ EN KREATIV OVERSKRIFT

Overskriften har mye å si, ettersom den vises først og fremst. Prøv å finne på en litt kreativ og interessant overskrift, men som selvfølgelig handler om innlegget ditt.Har du noen tips å dele?

GODE MÅTER Å STARTE DAGEN PÅ

 • 11.12.2016, 10:29

Hei dere ♥ Når du står opp om morgenen, kan det av og til være vanskelig å tenke positivt fordi du kan være veldig trøtt og sliten. Våkner du med en negativ tanke, så kan fort begynnelsen av dagen bli litt tung. Derfor vil jeg dele noen punkter, som kan være avgjørende for resten av dagen. Det trenger ikke å være store ting, så her er noen tips!

· PAKK FERDIG KVELDEN FØR ·

Dersom jeg skal tidlig på skolen, trening eller andre ting - passer jeg på å pakke ferdig det jeg skal ha med kvelden før. Dette er mye bedre, så du slipper å stresse rett før du skal avgårde. Da blir du ofte også fortere sliten i kroppen og du stresser mer enn nødvendig.

· SETT ALARMEN PÅ LITT FØR DU STÅR OPP ·

Når du våkner, er det deilig å vite at du kan ligge litt til og bare slappe av. Dette får iallefall meg til å våkne litt mer, enn å stresse i gang mine gjøremål for dagen.

· VASK ANSIKTET MED KALDT VANN ·

Dette er det vel mange som gjør. Men, dette er helt nødvendig for meg når jeg står opp. Jeg blir fortere våken og det er lettere å komme i gang med hverdagen. Så tar jeg på meg en god fuktighetskrem med god fuktighet, spesielt nå på vinteren - der luften kan være litt ekstra tørr.

· SPIS FROKOST ·

Jeg merker veldig godt forskjellen på når jeg spiser frokost og hvis jeg lar være. Dette er helt avgjørende for meg, slik at jeg har energi til å komme i gang med dagen og planene jeg har. Humøret blir også mye bedre!Hvordan pleier du å starte dagen? 

FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ

 • 10.12.2016, 11:54

GOOD MUSIC IS MY ESCAPE

Jeg lurer på hvordan hverdagen hadde vært, uten musikk. Jeg elsker å høre på gamle sanger, men også nye. Har fått mange nye favoritter i min spilleliste. Derfor vil jeg dele mine topp 5 sanger med dere.· MINE FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ ·

Move Your Body - Sia, Alan Walker Remix

Love On Me - Galantis, Hook N Sling

Starving - Hailee Steinfeld, Grey ft. Zedd

Thinking About You - Hardwell, Jay Sean

Don't Wanna Know - Maroon 5 ft. Kendrick Lamar


 

SLIK BLIR DU FORTERE FRISK

 • 09.12.2016, 20:00

INNSE AT DU ER SYK

For meg er det ofte vanskelig å roe ned tempoet, når jeg begynner å bli syk. Jeg tenker at det snart går over og fortsetter å trene eller andre ærender - og later som ingenting. Men, til slutt får jeg det midt i ansiktet og ligger rett ut mye lengre, enn det hadde vært nødvendig. Ro ned, lytt til kroppen din og ta vare på deg selv.

LAG DIN EGEN MEDISIN

Det er så utrolig mange forskjellige medisiner, men ingenting er nesten bedre enn det du lager selv! Jeg bruker å koke meg te, honning, en del ingefær og sitron. Dette hjelper utrolig godt!

DRIKK MASSE VANN

Det er utrolig viktig å drikke masse vann, som renser kroppen. Du mister ofte mye væske, når du er syk. Derfor er det utrolig viktig med nok drikke, så kroppen ikke blir dehydrert.

SVETT UT BAKTERIENE I KROPPEN

Dette høres veldig merkelig ut og jeg trodde ikke på det. Men, dette prøvde jeg sist gang jeg lå rett ut med feber og det hele. Når jeg la meg om natten, sov jeg rett og slett med masse klær (gjerne kosedress) slik at du svetter på natten. Jeg føler at dette funker, så det skader vel kanskje ikke å prøve?

SOV MASSE OG SPIS RIKTIG

Noe av det kroppen trenger mest når den er syk, er hvile. Jeg kan ikke få sagt det nok. Men, samtidig er det viktig å holde seg unna sukker og andre ting som gjør deg slapp. Spis sunt og mat som gir deg mer energi, som gjør kroppen sterkere.

IKKE LA KROPPEN LURE DEG

Veldig ofte når du etter sykdom, føler deg mye bedre - så kan du fort tenke at du er frisk igjen. Dette pleier ofte å være feil. Så blir det igjen stress for kroppen, når du prøver å komme tilbake til rutinene dine igjen. Etter en stund, så ligger du der igjen - lengre enn det du hadde behøvd. Så mitt råd er å hvile en dag for mye, enn en dag for lite.

Har du noen andre tips å dele i kommentarfeltet? ♥

GODT MELLOMMÅLTID

 • 07.12.2016, 12:04

Egg er så utrolig godt, men også så utrolig mettende. Elsker dette som et mellommåltid.Hva er dine beste mellommåltid? 

TIPS TIL Å TENKE POSITIVT

 • 06.12.2016, 16:07

Jeg tenkte at dette var et fint tidspunkt å publisere et slikt innlegg, så here you go!

ERSTATT DE NEGATIVE TANKENE

Prøv så godt du kan å tenke positivt, om du så må si det høyt til deg selv. Det skader aldri å prøve, så kan du risikere å bli positivt overrasket.

IKKE BRY DEG HVA ANDRE MENER

Dersom du får høre noe som andre mener annerledes enn deg, kan de fort bli veldig engasjert - slik at du kan tenke at det du mener er galt. Men, tenk på at alle er forskjellige og har forskjellige meninger om ting. Heldigvis at det er slik.

UNNGÅ NEGATIVE DIALOGER

Å være i samhold med andre som kun diskuterer og snakker om negative ting, vil du bli tappet for krefter og bli sliten. Prøv så godt du kan å unngå dette, for å føle deg bedre med deg selv også!

GI DEG SELV POSITIVE KOMMENTARER

Si positive ting om deg selv, slik at du føler deg litt bedre med å kutte ut med de negative kommentarene. Du kommer ingen vei med det!

Har du noen tips å dele i kommentarfeltet?

Bli mer konfortabel med kroppen din

 • 03.12.2016, 15:05

FØLG PERSONER SOM INSPIRERER DEG

Som på instagram, der følger jeg ikke brukere som kun legger ut bilder av kroppen sin, og som gir ut signaler om hvordan du bør se ut, hva du bør spise og hvordan du bør leve. Jeg følger personer som har en spesiell ''message'' å vidreføre. Ja, det er selvfølgelig bra å være stolt av kroppen sin og legge ut fine bilder, fordi alle bør være stolte av det! Men, jeg får ikke bedre selvtillit av å følge persner som gir signaler om hvordan du skal få en slik eller sånn kropp.

SKRIV NED HVA DU KAN!

Ja, skriv ned alt du kan komme på om deg selv, som du er flink til. Ikke noenting som gjelder kroppen din, men dine positive egenskaper. Spør deg selv: ''Hva kan jeg og hva er jeg flink til?'' Ved å gjøre dette, legger du bort fokus på kropp og utseende - slik at du får fokuset på personlighet. Det er dette som til syvende og sist vil bedre kroppsbildet ditt. Heng gjerne listen et sted, der du ofte ser den!

HVORFOR BRUKE TID PÅ Å HATE DEG SELV?

Det er noe med og faktisk innse, hvor mye tid du kanskje har brukt på å være negativ overfor deg selv. Se tilbake og tenk på om det gjorde deg mest godt, eller mest vondt. Jeg vet for min del, at det gjorde meg mest vondt. Du skal leve med kroppen din resten av livet, så hvorfor ikke bare legge stress på hylla og overraske andre - at du kan gjøre så mye bra? Det er ting i livet, som er mye viktigere å bruke tid på.

Håper dere har en fin Lørdag ♥

DERFOR BØR DU SPISE SJØMAT

 • 01.12.2016, 20:23

Processed with VSCOcam with t1 preset

1. SLANK MED TORSK

Torsk inneholder ganske lite fett, og dermed få kalorier. Derfor kan dette gjøre underverker for kroppen, hvis du i tillegg prøver å være forsiktig med kaloriene.

2. STYRK HJERTET MED LAKS

Fet fisk, som da laks, er veldig godt for kroppens kretsløp. Laks er fult av omega-3- fettsyrer, som igjen forebygger hjerte- og karsykdommer.

3. BEDRE SØVN MED SKALLDYR

Det skal sies at dersom du spiser skalldyr, så sover du bedre. Det er et stoff i skalldyr, som hjernen omdanner til et humørstoff og videre til melatonin, som gjør deg søvnig.

4. ENERGI MED TUNFISK

Tunfisk inneholder B-vitamin som er bra for energistoffskiftet i cellene. og gir massevis av energi.

5. BLÅSKJELL MOT BLODMANGEL

Blåskjell er en god kilde til jern, som inngår i de røde blodlegemene. Lag en god blåskjell suppe eller det du liker, så får du i deg store mengder jern!


 

Liker du fisk? Hvis ja, hva er din beste rett?

Hvordan du får den perfekte kroppen

 • 30.11.2016, 16:22

Hvis du søker opp akkurat den setningen på google, for eksempel. Så kommer det opp alt mulig av trening, kosthold, dietter og so much more! Men, jeg velger å se bort fra det og heller kjøre mine egne tips - som JEG mener fungerer.

TILLAT DEG EN DÅRLIG DAG

Ja, vi alle har dårlige dager og det er helt greit. Ikke prøv alt du kan å skyve det vekk, men si til deg selv at: ''Ja, i dag har jeg en dårlig dag. Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag.'' Denne setningen sier jeg til meg selv hver gang, og det hjelper mer og mer. Det er også litt inne på neste punkt...

JOBB HARDT MED TANKENE DINE

Jeg har selvfølgelig negative tanker om meg selv og andre ting. Jeg har fokusert kun på negative ting om kroppen min, egenskapene mine, væremåten min.. and so on! Men, jeg har også i lenge prøvd å tenke annerledes. Det tar ikke en dag eller ett år, men det tar flere år. Hvis noe negativt skjer i livet mitt, viser jeg automatisk for meg selv (uansett hvor vanskelig det er) hva som er det positive. Jeg mener at det er noe positivt, i alle situasjoner. Sann mine ord - du vil takke deg selv senere, for å prøve hardt å tenke positivt. Don't give up! Skriv de gjerne ned på papir og les dem stille for deg selv.

GÅ TUR, IKKE LØPE!

Jeg vet at dersom jeg går en god tur, med kanskje litt musikk i ørene - så føler jeg meg frisk etterpå. Mange uttaler seg om at du forbrenner masse flere kalorier ved løping, men det bryr meg ikke. Så lenge jeg føler meg frisk og i form, så går jeg heller en tur og trives med det. Finn det som du trives best med! 

// Jeg har abbonement på treningssenter og liker godt å gå på elipsemaskinen. Gjør det fordi jeg vil, IKKE fordi jeg må.

Har du noen tips, så legg dem gjerne i kommentarfeltet!

7 LIFE HACKS DU BURDE VITE

 • 29.11.2016, 14:29

- Jeg har flere sorte sko med og uten heler. Hvor ofte blir du ikke skitten på utsiden av skoene? For meg, ganske ofte. Du kan lett fjerne det, ved å bruke en neglefil. Ta den korteste siden og ta forsiktig på skoene, fram og tilbake. Da vil du se at skoene blir rene, uten å vaske dem.

- Hender det at du stresser litt mye og får svettemerker under armene? Ta et truseinnlegg inni en tynn jakke eller genseren, slik at du ikke får merker. Litt ekkelt kanskje, men ingen tenker seg at du har det og det funker!

- Spis marshmallows når du har vondt i halsen. Dette hjelper, merkelig nok.

- Ta en muffinsform av papir i hver sko, så tar du litt bakepulver oppi dem. La det stå en stund, før du tar dem ut. Det fjerner vond lukt.

- Dersom du får mye vann på telefonen din, legg den på bordet og hell over ukokt (obviously) ris og hell over den så det dekker hele. Etter flere timer, helst over natten, så kan du bruke den igjen!

- Har du sukker? Bland dette med vann og lag en enkel leppeskrubb. Den er også veldig god og gjør leppene myke.

Har du noen smarte life hacks? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

Slik blir du kvitt tørr hud i ansiktet

 • 24.11.2016, 10:18

Jeg har slitt med tørr hud i ansiktet, i veldig mange år. Jeg har prøvd alt av kremer og slike ting. Men, jeg har endelig funnet det som gjør underverker. Nemlig noe så vanlig og billig som... olje! Jeg bruker rapsolje, men du kan bruke den du vil. Jeg har fylt en liten flaske med olje, som står i dusjen. Den smører jeg meg i ansiktet 1-2 ganger i uken og funker helt fantastisk! 

Har du ikke funnet noe, som fjerner tørr hud i ansiktet? Prøv olje!

JEG DELER MINE BESTE FOTOTIPS

 • 22.11.2016, 15:16

I veldig mange år har jeg holdt på med fotografering og har det som en hobby. Jeg begynte en gang jeg også, og så lærer man jo mer og mer. Jeg har lært mange tips og triks, som gjør at jeg ofte blir fornøyd med bildene jeg tar. Derfor vil jeg dele mine beste fototips med dere!

1. TA MANGE BILDER

Jeg vet veldig godt at det er lett og knipse et par bilder, så ferdig. Dette gjorde jeg selv. Men, i dag tar jeg veldig mange bilder på en gang - slik at jeg kan være sikker på at iallefall 1 eller 2 bilder ble bra. Gjør du dette hver gang, vil du se at du vil få gode resultater!

2. VÆR TÅLMODIG

Hvis jeg skal ut å ta bilder av, passer jeg på å ha god tid. Dersom du stresser med å bli fort ferdig, skal jeg love deg at resultatene ikke blir like gode. Ta deg god tid, knips masse bilder og kos deg med det.

3. BRUK EN ENKEL BAKGRUNN

Dersom du skal ta et bilde med noe i fukus, er det veldig viktig å tenke på bagrunn. Det er viktig å se hva som blir finest, så prøv gjerne med flere forskjellige omgivelser i bagrunnen - for å plukke ut de beste.

4. IKKE SLETT NOEN BILDER

Virkelig, ikke slett noen bilder på kameraet - før du ser dem på pcen! Det er ikke alle bilder som ser noe fine ut på kameraet, men når du ser dem større, så kan de være overraskende fine.

5. BEGRENS GJENSTANDER

For å unngå mye rot i bildet, prøv å ha minst mulig gjenstander i bildet. Slik ser bildet ryddig og fint ut. Hvis ikke kan det bli mye på bildet og forholde seg til, slik at det ikke blir noe fint å se på.

6. NYE VINKLER

Dette er veldig viktig, for å ta spennende bilder. Prøv å legge deg ned på bakken, eller gå opp i høyden - for å få et nytt perspektiv. Det har veldig mye å gjøre, med hvordan bildene blir.

7. BRUK MANUELLE INSTILLINGER

Jeg husker selv at dette kunne være litt vanskelig å sette seg inn i, men hvis du først lærer det - så blir du overrasket hvor gode bilder du får! Prøv deg fram med blender, lukkertid og ISO på kameraet. Jeg kan godt lage et eget innlegg om dette, hvis dere ønsker det? 

MINE FAVORITT PARFYMER

 • 21.11.2016, 12:57

Jeg vil gjerne anbefale noen parfymer til dere, som er mine absolutt favoritter!1. VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Denne er min absolutt favoritt. Jeg har aldri kjent en så god duft, som denne. Ja, den er dyr. 50 ml koster hele 650 kr HER. Men, jeg mener den er verdt hver eneste krone. Den er kjempe god og frisk, med en romantisk lukt. Den er også veldig fin!

2. VICTORIA'S SECRET ENDLESS LOVE FRAGRANCE MIST

Dette er en kroppsspray som lukter romantisk av epleblomst. Den har en utrolig frisk og søt duft. Du kan få kjøpt den HER til 169 kr.

3. MIDNIGHT FANTASY AV BRITNEY SPEARS

Denne parfymen har en lukt som jeg bare elsker! Den har en mild og sommerlig lukt, som koster 269 kr HER.Hva er din favoritt paryme? ♥

Mine tips til mer trafikk på bloggen

 • 19.11.2016, 21:37

Det er jo flere tips som går igjen hos andre blogger. Men, jeg vil gjerne dele mine tips - som jeg har tro på og som jeg har sett fungerer godt.

1. RYDDIG DESIGN

Det er ikke nødvendig med mange fancy knapper, effekter og slikt. Men, med et ryddig og et oversiktlig design - gir det et godt inntrykk for personer som kommer inn på bloggen. Designet er tross alt det første som blir lagt merke til hos en blogg.

2. SETT PRIS PÅ LESERENE DINE!

Dette syntes jeg er noe av det aller viktigste. Får du en hyggelig kommentar, så vis at du setter pris på det. Elsk leserene dine og leserene dine vil elske deg.

3. OPPDATER GJEVNLIG

Det er klart ingen gidder å trykke inn på en blogg hver dag, dersom det kun blir oppdatert litt av og til. Det er viktig å blogge minst et par ganger hver dag, slik at leserene dine har noe å lese når de klikker innom.

4. VÆR AKTIV PÅ ANDRE SINE BLOGGER

Vær aktiv å kommentere andre sine blogger, som kanskje blogger om noe som interesserer deg. Jeg mener ikke å spamme, men å være aktiv og engasjert. Legger du litt ekstra tid i kommentarer hos andre blogger, er det mulig at dem også vil ta en titt innom din blogg også.

5. BRUK FENGENDE OVERSKRIFTER

Overskriften sier egentlig alt om hva du er i ferd med å lese, derfor er det viktig å bruke en kreativ overskrift - slik at leserene får lyst til å trykke inn på innlegget og lese.

6. BRUK SOSIALE MEDIER

Har du facebook, instagram eller twitter? Promoter siden din, slik at flere du også kjenner - kan titte på bloggen din. Jeg er sikker på at det er flere du kjenner, som gjerne er interesserte i hva du skriver om.

7. BRUK BILDER

Ja, folk liker bilder. Så sørg for å ha med bilder i innleggene dine, men ikke for mange. Pass på at bildene er av god kvalitet og er relevant.Håper du får en fin Lørdag videre ♥

SALG FAVORITTER PÅ NELLY

 • 19.11.2016, 12:19

Det er alltid noe jeg ønsker meg på nelly, så derfor vil jeg dele min ønskeliste med dere ♥


Kjole sett: HER / Sko: HER / Kjole: HER


Kjole: HER / Sko: HER / Bluse: HER


Kjole: HER / Jakke: HER / Topp: HER

// Inneholder annonselinker

7 måter å tenke positivt

 • 16.11.2016, 12:05

Jeg jobber hver eneste dag med hvordan jeg tenker, men det er ikke alltid like lett. Jeg har en liste med det jeg syntes er mest viktig, når det gjelder å tenke positivt. Derfor vil jeg dele de med dere!

1. TENK PÅ DE SMÅ TINGENE I HVERDAGEN

Ved å tenke på de små tingene i hverdagen, som er positive - er det også lettere å tenke positivt. Det er viktig å verdsette det man har, og det er de små tingene som utgjør en forskjell.

2. OMGÅ DEG SELV MED ANDRE

Vi mennesker er ikke skapt til å være alene, men sammen med andre mennesker. Å være med andre mennesker gir oss energi og glede, selv om det også er viktig å være alene også.

3. LITT MOSJON HVER DAG

Ja, alle har vel hørt det. At du blir bedre i form og alt det, men faktisk så blir man også lykkeligere. Det gjør noe med kroppen, både fysisk og mentalt, å komme seg ut litt hver dag i frisk luft. Dette øker også selvtilliten, som tilsvarer at du gjør det du ønsker i hverdagen.

4. SØVN, SØVN OG... SØVN

Det er utrolig viktig å få nok søvn, og jeg kan ikke få sagt det nok! Du blir mer sliten og kan bli fortere irritabel, dersom du har fått for lite søvn. Som igjen gjør at du kan lettere tenke i negative baner. Sov nok!

5. IKKE LA DEG KNEKKE NÅR NOE GÅR GALT

Det er jo helt vanlig å gjøre feil eller drite seg ut. Prøv å snu tankene om til det positive i situasjonen. Gjør du en presentasjon du har gruet deg veldig til, kan du se etterpå at du faktisk klarte det. Og klarer du ikke en ting? Nei vel, da er det bare å prøve igjen! Don't give up!

6. DU MÅ VÆRE SNILL MED DEG SELV

Jeg vet veldig godt, at det er lett å glemme seg selv i blandt. Ofte vil vi gjøre andre glade, slik at vi kan glemme oss selv. Det er utrolig viktig å stoppe opp, og tenke: Når trives jeg best? Tar du deg tid, til å tenke på det fantastiske rundt deg? Hvem trives du best sammen med? Da får du det også bedre med deg selv og blir mer positiv også for andre!

Hva er dine tips til å tenke positivt? ♥ 

Hvordan bygge opp god selvtillit

 • 14.11.2016, 11:29

Man må innse at selvtilliten bygger seg ikke, over natten! Derfor vil jeg dele noen tips til hvordan du kan bygge opp selvtilliten din, litt og litt.

1. AKSEPTER DEG SELV

Ja, alle har sine feil og ting man ikke er fornøyd med. Men, du kommer jo ingen vei med å tenke på det. Hvis du prøver hver dag og akseptere deg selv, har du også muligheten til å utvikle deg!

2. TA ANSVAR FOR DEG SELV

Snakk til deg selv og si hva du vil og ikke vil oppleve.

3. FORSVAR DEG SELV

Det er helt greit å ha egne tanker og meninger. Klapp deg selv på skulderen for at du klarer det, som er så utrolig viktig og vil være svært givende for deg selv.

4. MESTRINGSFØLELSE ER VIKTIG

Prøv ut mange forskjellige idretter, hobbier eller hva det måtte være, som interesserer deg. Så finner du etterhvert noe DU føler deg god på og klarer å mestre. Slik ser du at du klarer å få ting til og samtidig utfordrer du deg selv, som du vil få positivt igjen.

5. TA I MOT KOMPLIMENTER

Det er lett å ikke ta i mot komplimenter, men det jo det samme som å si til andre at du ikke er verdt ros. Når du gir noen et kompliment, er det jo fordi du mener de fortjener å høre det. Prøv å snu det og tenk at slik er det jo for andre også!

♥ 

10 ting du kan gjøre i helgen, GRATIS!

 • 11.11.2016, 13:25

God helg dere ♥ Nå som det er helg, tenkte jeg å komme med tips til hva du kan gjøre i helgen - helt gratis! 

· Gå en tur. Det er alltid hyggelig å ta seg en tur ut, og nå når vinteren nærmer seg - er det supert å ta på seg gode klær og komme seg ut. Ta med varm drikke og grillmat eller annen god mat. Det er jo så koselig og du får mange gode minner du vil huske!

· Bake. Liker du å bake eller prøve nye oppskrifter? Slå av litt tid ved å bake noe godt, alt fra rundstykker til en god kake om du vil. Kun fantasien setter grenser.

· Rydd i klesskapet ditt. Se om du finner noen gamle skatter, samtidig som du kanskje blir kvitt en del du ikke bruker.

· Ta en tur med kameraet, Om det så bare er noen hundre meter ut døra, så ta med deg kameraet og knips noen bilder. Se etter litt spesielle motiver, som kanskje ikke er ut av det vanlige. Prøv deg frem og lek med kameraet!
 
·  Se en solnedgang. Dette er så vakkert, så hvorfor ikke se på en fin solnedgang?
 

 
· Ha en filmkveld. Inviter noen venninner over eller ha en kosekveld med kjæresten. Sett på en bra film, serie eller noe annet moro på tv. Hvis du ønsker, ha litt snacks og noe godt i glasset.
 
· Skriv ned ideer fra internett. Nå som det nærmer seg jul, titter jeg ofte på DIY videoer på Youtube. Her finner du pynt du kan lage selv, hjemmelagde julegaver.. osv! Så skriver jeg det ned, til jeg vil gjøre det. Det er utrolig mye inspirasjon på internett.
 
· Les en god bok eller et blad. Dette er utrolig avslappende, hvis du liker å lese.
 
 
· Besøk venner eller famile  Dette er alltid koselig, å være sammen med dine nære og kjære.
 
· Se igjennom dine favorittblogger. Len deg tilbake i sofaen eller godstolen, så slapp av med pcen på fanget og kikk igjennom blogger og andre nettsteder.
 
Hva skal du i helgen? ♥

Tipsene som hjelper for bedre søvn

 • 10.11.2016, 15:18

I mange år har det for meg gått veldig opp og ned med søvnen. Men, jeg vil dele dere mine beste tips mot bedre søvn. Det fungerer selvfølgelig ikke for alle, men kanskje noen av disse også fungerer for deg?


 

1. LEGG BORT ALT AV ELEKTRONIKK

Denne kommer vel ikke som et sjokk? Men, ja det er veldig lett å ha tlf ved siden av nattbordet - for å sjekke facebook eller andre sider. Men, jeg vet at dersom jeg legger bort mobilen, så sovner jeg faktisk mye fortere. Jeg gjør ikke dette alltid, men jeg skal si det funker!

2. TA EN DUSJ FØR DU LEGGER DEG

Veldig mange blir mer opplagte av å dusje, men hvis jeg dusjer på kvelden - så blir jeg faktisk mer trøtt og sliten.

3. UNNGÅ VISSE DRIKKER

Unngå å drikke kaffe, cola og energidrikker en god stund før du legger deg. Du kan merke å bli mer våken, dersom du drikker dette litt før du skal sove.

4. AVBRYT - GÅ UT AV SENGEN

Hvis du ligger lenge og tenker at ''nå må du sove'', så er det stor sjans for å være våken. Reis deg, ta deg noe lett mat (hvis du er sulten), drikk vann, les noen minutter i en bok/magasin - så prøv å legg deg igjen.

5. SENK GRADENE I ROMMET

Jeg får ikke sove hvis rommet mitt er varmt, da kan jeg bare glemme det. Senk temperaturen - så er sjansen større for at du sovner!

6. EN TUR UT HVER DAG

Regelmessig mosjon i hverdagen hjelper med å senke stressnivået, derfor er en liten gåtur nok til å få en bedre søvn.

7. SLAPP AV FØR LEGGETID

Jeg vet at jeg ikke får sove hvis jeg kommer inn døren hjemme, så går rett i senga. Jeg må slappe av noen timer før jeg skal sove, slik at kroppen roer seg helt ned.

8. PUSTETEKNIKKER

Hvis du er veldig våken, kan du også begynne å puste fortere - uten en gang å tenke over det. Derfor har jeg en teknikk jeg bruker, som er å puste gjennom nesa, holde pusten litt, puste godt ut og gjenta 3-4 ganger.

Har du noen tips til bedre søvn?

8 LIFE HACKS DU BURDE VITE!

 • 08.11.2016, 19:29

1. Det er utrolig fort gjort for å få en klumpete maskara. Vask børsten i varmt vann, så vil klumpene bli borte.

2. Da jeg brukte mye ringer, fikk jeg ofte grønne ringer på fingeren. Ta på blank neglelakk på insiden av ringen, så vil du ikke få ringene lengre.

3. Når du koker egg, kan det være vanskelig å skrelle det etterpå. Tilsett 1 ss bakepulver, så vil du se hvor lettere det blir.

4. Det er vanskelig å kutte en kake i perfekte biter, men prøv med tanntråd - så går det mye lettere.

5. Har du fått seigt potetgull? Legg de litt i mikrobølgeovnen bare noen sekunder, så får du crispy potetgull tilbake.

6. Dersom du sliter med ekkel lukt i skoene, kan du lett fjerne den med å legge bakepulver i plastpose - så oppi skoene.

7. Dersom du får tyggis i håret, putt på en isbit - så vil den lettere gå av!

8. Hvis du blir kalt stygg eller andre ting, rett opp ryggen og si: ''Unnskyld meg, jeg er ikke et speil...''

Har du noen life hacks? ♥

Slik blir du kvitt kviser

 • 06.11.2016, 18:49

Rens huden

Ved å rense huden både morgen og kveld, fjerner du de bakteriene som lager kvise.Viktig å rense huden med en ansiktsrens som hjelper å forhindre kviser. 

Fuktighet på huden

Gi gjerne huden en god fuktighetskrem, helst på kvelden, slik at dette fjerner urenheter og holder huden fuktig.

Daglig rutiner

Dersom du er ofte plaget med kviser, er det viktig å holde seg til rutinene og vaske seg med vann hver morgen og kveld. Slik holder du huden ren og sunn hver eneste dag.

Legg stress på hylla

Dersom du er veldig stresset på utsiden, skinner det veldig hvordan du ser ut på utsiden. Stress er kvisenes store favoritt, så unngå dette så mye som mulig,

Sminke

Pass på å bruke naturlig sminke og produkter som lar huden puste. Bruk helst en foundation som ikke inneholder oljer, da dette gir kviser. Bruk også servietter uten parfyme, som er sterkt for huden. Vask minkekostene dine, helst hver uke.

Hva syntes du om tipsene? 

SLIK BLIR DU SELVSIKKER

 • 03.11.2016, 19:11

· Vær ærlig med deg selv og til andre.

· Start hver dag og tenke på ên ting du er flink til.

· Kle deg slik som du føler deg mest komfortabel.

· Gjør noe for deg selv hver dag, om det så bare er å sitte i sofaen og ta en kopp te.

Processed with VSCOcam with x1 preset

· Lær deg og si nei. Tar du altfor mye hensyn til andres ønsker, mister du din egen valgfrihet.

· Snu negative tanker, om til positive - uansett situasjon

· Driv på med dine hobbyer og interesser.

· Smil til andre mennesker, uansett.


 

Har du selv noen tips? ♥

Mitt beste lunsj tips

 • 03.11.2016, 14:58

Dette er bare så utrolig godt! Selvfølgelig må du like avokado og tomater, men det er en så utrolig bra kombinasjon ♥ 

Hva er ditt beste lunsj tips?

5 fordeler med å spise havregryn

 • 02.11.2016, 21:02

· Regulerer blodsukkeret.

· Hjelper deg med å bli kvitt overflødig væske, fordi det har vanndrivende egenskaper. 

· Gir deg energi og bekjemper tretthet.

· Gir deg en god metthetsfølelse.

· Regulerer nervesystemet, som er en fordel dersom du sliter med stress og angst.Hva liker du best å lage med havregryn?

DETTE HJELPER MOT SOSIAL ANGST

 • 31.10.2016, 19:21

Angst er ikke farlig

Ja, det er helt forferdig å slite med sosial angst. Men, det er viktig å være klar over at det ikke er farlig. Når du merker ubehag, er det viktig å la det komme. Jo mer du ikke skal tenke på en ting, jo mer tenker du på det. Slik er det også med angst.

Snakk med deg selv

Prøv å være en god venn med deg selv. Si til deg selv, som du ville sagt til en god venn. Det er viktig å være oppmuntrende til deg selv.

Snakk med noen

Det er utrolig viktig å snakke med noen du stoler på, om din situasjon. Hvis du holder det for deg selv over lengre tid, kan det også bli mer utfordrende og du kan begynne å tro at det er noe galt med deg.

Du må utfordre deg selv

Ved sosial angst, vil du helst unngå de situasjonene du vet er ubehagelige. Men, dette vet jeg 100% sikkert - jo mer du gjør disse tingene gradvis, jo bedre blir angsten. Jo lengre du er borte fra en situasjon, jo verre blir det når du igjen havner i situasjonen.

Slapp av!

Dette er et punkt jeg jobber med hver eneste dag, og fordi jeg er så utrolig dårlig på det. Men, det er viktig å vende kroppen til å slappe av. Slik får du også bort fokuset på stress.

Processed with VSCO with x1 preset

Har du selv noen andre tips? 

10 ting du bør vite

 • 30.10.2016, 15:24

· Når du skal lade mobilen, sett den på flymodus - og den lader raskere.

· Er du nærvøs? Tygg tyggis, da roer groppen seg ned. 

· Du får flere bakterier på deg ved å ta noen i hånda, enn å kysse. 

· Det er umulig å kile deg selv. En del av hjernen forteller en annen hva du gjør, og ignorerer følelsen.

· Den mest sikre måten for transport, er å ta fly.

· Varme lindrer godt for menssmerter, som for eksempel en varm dusj. 

· I en medium banan er det 100 kalorier og i en stor banan er det 125 kalorier.

· Forskjellen på grønn, gul & rød paprika, er modningsgraden.

· Grønne bladgrønnsaker, sesamfrø, mandler, tørket frukt, bønner, linser og fisk er gode kilder til kalsium.

· Å spise ofte og lite, har ingen påvirkning på vekta hvis dette sammenlagt er like mye mat. Men, blodsukkeret kan ha en positiv effekt på dette.Har du noen tips, som er greit å vite?

Ting å gjøre når du kjeder deg!

 • 27.10.2016, 14:17

Det hender jo at man kjeder seg og ikke vet hva man skal gjøre, og derfor vil jeg dele noen tips med dere som jeg alltid følger!

· Rydd i klesskapet, se om det er ting du ikke vil ha eller bare rydde.

· Få deg litt frisk luft og gå en tur.

· Finn noen artige spill eller apper på mobilen, og la tiden gå.

· Se om det er noe gøy på tv eller Netflix.

· Lag noe mat eller sett i gang å bake noe godt!

· Gå ut og ta bilder.

Hva gjør du når du kjeder deg?

5 ting du ikke visste om kroppen

 • 25.10.2016, 15:36

Jeg tenkte å skrive om noen ting med kroppen, som kanskje ikke alle er klare over. 

· Vi kan kun drømme om ansikter vi allerede har sett. Men vi trenger ikke huske at vi har sett dem.

· Hvorfor det oppstår hvite flekker på neglene? Det skjer når neglen får seg et lite slag, slik at celleutviklingen stopper.

· Du bruker ca. 43 muskler med en sur munn, mens for å smile bruker du kun 17 muskler. Så det er god trening å være sur.

· Du blir mer våken av et eple enn av en kopp kaffe.

· Når du nyser stopper hjertet. Så pass på og ikke gjør noe som skremmer deg samtidig.Jøss, ingen sminke...?

Ønsker dere en veldig fin dag videre ♥

Hvordan få bedre selvtillit

 • 24.10.2016, 19:26

Dette er en veldig lang prosess, som må jobbes med hele livet. Det går selvfølgelig opp og ned som med alt annet, men det er jo alikevell noen ting jeg kan se tilbake på som har hjulpet meg utrolig mye når det gjelder min selvtillit. 

Jeg ønsker å dele mine erfaringer. som iallefall har hjulpet meg i opp og nedturer!

Processed with VSCOcam with t1 preset

♥ Ikke sammenlign deg selv med andre

 Du kan ikke bli bedre, enn å være deg selv. Hvis du blir påvirket av media, som moteblader og andre ting - prøv å gi litt avstand. Man kan ikke gå vekk fra alt, men man velger selv hva man vil se på og la seg påvirke av. Ingen er som deg, du er unik. Tenk deg at bilder kan være redigert og sminket på, Folk flest liker naturlige mennesker, ikke bare å være ''perfekt'' hele tiden. 

♥ Snu kritikken til noe positivt

Hvis noen gir deg kritikk eller slenger en stygg kommentar til deg om hvordan du ser ut, tenk deg at de personene er de som er mest usikre på seg selv. Så for å føle seg bedre, må de såre andre. Men, det sier ganske mye om de selv. 

♥ Fysisk aktivitet

Ved å drive med fysisk aktivitet, gir det både selvtillig og samvittighet. Det er ikke et mål for meg å trene slik at jeg blir tynn, men for å holde meg frisk og i form. Fysisk aktivitet fører også til bedre psyke.

♥ Snakk til deg selv i speilet

Ja, dette kan virke teit. Første gang jeg fikk høre dette, så lo jeg innvendig. Men, ja - prøv å stå foran speilet og gi deg selv positive kommentarer. Er du flink til å trene, ser du fin ut med sminken? Si det til deg selv, hver dag.

♥ Vær komfortabel

Kjenn etter når du føler deg mest konfortabel, når er det? Hva slags klær liker du å kle deg i. Avslappet? Pyntet? Finn din stil som gjør deg konfortabel, slik at det skinner igjennom. Går du med noe, uten å like det? Ta på deg det DU liker å bruke

Hva gir deg god selvtillit?

Tips til å kutte ut søtsaker

 • 24.10.2016, 12:10

For flere år siden hadde jeg vanskelig for å la være å spise godtere, sjokolade og masse annet usunt for kroppen. I dag er min største svakhet - middag. Ja, jeg spiser sunt og variert, men av og til kan jeg ta en ekstra porsjon fordi det er så innmari godt. 

Jeg vet også flere som sier: ''Det er jo bare å la være!'', men nei - det er faktisk ikke så lett. Hvis man har ting i livet som ikke er lett, er det ofte slik at det går utover at man spiser litt mer enn man burde. Det vet jeg.

Men, jeg vil dele noen tips til å kutte ut søtsaker, som hjalp meg. 

· Helvetesuke · 

Ja, den første uka er utrolig tøff. Jo mer sukker du spiser, jo mer vil kroppen ha. Derfor er det vanskelig å stoppe. Men, kommer du over den første uka - så har du kommet langt!

· Ikke hopp over et måltid · 

Selvfølgelig har man ikke alltid lyst på mat, sånn er det bare. Men, dersom søtsuget kommer - lag deg heller et godt mellommåltid. Det kan være yoghurt med frukt, men også bare et glass vann eller en kopp te. 

· Rydd vekk fra skapet ·

Har du godteri eller sjokolade i skapet, er det lettere å la seg friste. Men, har du ikke slikt i skapet - blir du nødt til å ta noe annet. 

· Hva gjør sukkeret med kroppen? ·

Det gjør jo ingenting å kose seg litt av og til, men det er mengdene over lang tid som kan virke inn på helsa. Det er viktig og ikke bli helt hysterisk, men å være klar over konsekvensene. 

· Skriv ned en liste ·

Dette hjalp meg veldig! Skriv på et ark eller i en notatbok, både fordeler og ulemper med inntak av sukker. Jeg er sikker på at du kan komme med flere ulemper, enn fordeler. Søk på nettet hva sukker fører til, så skriv det ned. Når du kjenner søtsuget, se på listen. 

Har du noen andre tips?

MIN BUCKET LIST

 • 21.10.2016, 08:43

Alle har vel drømmer og mange snakker om ''The Bucket-List'', så da tenkte jeg å dele noen av mine drømmer. So, here we go!


 

Lofoten 

♥ Jeg har opplevd store deler av Norge, vårt vakre land. Men, jeg drømmer om å oppleve Lofoten en dag.Adoptere et dyr fra dyrebeskyttelsen

♥ Når jeg en gang slår meg til ro, etter at jeg har blitt ferdig med min utdannelse, da vil jeg adoptere et dyr fra dyrebeskyttelsen. Jeg er så utrolig glad i dyr.

Gifte meg

♥ Jeg har et høyt ønske å få oppleve dette i livet, nettopp det å gifte seg. Jeg elsker planlegging og bryllup er jo bare så koselig!

Å bade med delfiner

♥ Første gang i Tenerife, var vi på et show med delfiner. De er bare så utrolig fine dyr, så det hadde vært utrolig gøy å bade med delfiner.

Australia

♥ Jeg har alltid hatt en stor drøm om å dra til Australia og oppleve det fine landet.

Eie en egen leilighet

♥ Om mange år, håper jeg at jeg har mulighet til å eie min egen leilighet eller et hus. 

Finne en jobb jeg trives med 

♥ Jeg håper på at jeg en gang i framtiden, kan få en fast jobb der jeg trives.

New York

♥ Tenk å oppleve denne fine byen? Helt klart på min bucket list.

Ha et walk-in-closet

♥ Dette er så utrolig fint og det finnes så mye inspirasjon overalt, så dette vil jeg ha en gang i livet. Hva er din drøm?

Interiør inspirasjon

 • 20.10.2016, 17:50

Jeg blir så utrolig inspirert av weheartit, så jeg vil gjerne dele noen fine bilder.
Slik får du bedre karakterer på skolen!

 • 18.10.2016, 19:49

Ja, jeg må innrømme at jeg til tider ikke har hatt motivasjon til skolearbeid. At det eneste jeg vil, er å unngå det så lenge det lar seg gjøre. Så kvelden før en prøve sitter du der og pugger for harde livet, fordi du ikke har lest noenting. Det er sikkert flere som kjenner seg igjen?

Jeg har blitt mye bedre til å jobbe godt med skolearbeid, så derfor tenker jeg å vise dere mine beste tips til å få bedre karakterer på skolen. Det er kun for en periode - Prøv å si til deg selv at når du studerer, så er det for en periode av livet ditt. For veldig mange, er det viktig å få gode karakterer, for å komme seg videre på høyskoler og universiteter. Skolearbeid varer ikke evig, og det er viktig å vise hva man kan!

Følg med i timene & ta notater - Det å følge med i timene, hjelper så utrolig godt på læringen, enn det man tror. Det er lett å sitte med tlf eller gå inn på facebook på datamaskinen, men tenk deg at du uansett må være på skolen. Noter gjerne også ting som blir gjennomgått. Så hvorfor ikke følge med og jobbe selvstendig, når du uansett må bli værende til skoletimen slutter?

SPIS OG DRIKK NOK - Når du leser til en prøve, er det veldig viktig å få i seg rikelig med mat og væske. Ha gjerne litt snacks, som frukt og grønnsaker, ved siden av deg når du jobber. Da slipper du å bli slapp, slik at konsentrasjonen blir dårligere. Det er viktig at blodsukkeret holder seg stabilt.

Les litt hver dag - Dette går selvfølgelig opp og ned, men jeg har av erfaring fått bedre resultater på prøver, der jeg har lest litt gjevnlig over en litt lengre tid. Det er ingen god følelse å åpne historieboken med x antall sider, noen dager før prøven - for å lese igjennom aaalt. Da kan du ofte miste motivasjonen og samtidig få alt for mye på en gang, slik at det blir vanskeligere å feste seg. 

Vær forberedt! - Noe av det verste jeg vet, er å ligge langt etter det vi går igjennom på skolen. Samme med den følelsen du sitter med, når du ikke har lest godt nok til en prøve, så sitter du der dagen før en prøve og tenker at du ikke kan noenting. Det er mye bedre å forberede seg til en prøve på forhånd, slik at du slepper den ekle følelsen av og ikke kunne noe når prøven leveres ut. 

- lykke til med arbeidet - 

Hva er dine studieteknikker?

Frokost inspirasjon

 • 18.10.2016, 09:31

Jeg lager mye sunn mat/drikke og liker å ta bilde av det. Elsker å ta bilder av alt mulig, samt å lage mat. A good combo! Så da tenkte jeg å vise dere noen bilder som kan gi litt inspirasjon til frokosten, eller andre måltider.

  
  Processed with VSCOcam with t1 preset
  
  

Noen favoritter? 

10 måter å spare penger

 • 17.10.2016, 18:48

Det er veldig ofte fort gjort å kjøpe en ting eller to mer, enn det man kanskje trenger. Det har jeg av erfaring. Men, etterhvert har jeg begynt å tenke litt i andre baner, for å spare litt ekstra og bruke dette på noe annet. Derfor vil jeg dele mine 10 tips til å spare penger. 

♥ Lag budsjett - Jeg har vært veldig dårlig på dette før og har tenkt som så, at det ikke er nødvendig. Men, faktisk er dette veldig lurt, slik at du får en oversikt over hvor mye du kan bruke på hva per måned. 

Legg igjen kortet hjemme - Hvis du egentlig ikke trenger å kjøpe noe, så legg igjen kortet hjemme. Som på skolen i kantinen, er det ofte lett å kjøpe seg litt her og der, fordi du har lyst på det. Ligger kortet hjemme, har du heller ikke mulighet til å bruke det! Ta heller med matpakke til skolen eller jobb.

Tenk deg at pengene går til noe annet - Dette er et av mine lureste punkter. Hvis du tenker deg at du har lyst på en ting du egentlig ikke trenger, så kan du heller tenke deg at denne hundrelappen kan jeg bruke på noe annet i framtiden. 

Lag handleliste - Når du skal på butikken for å handle, er det fort gjort å kjøpe en del hvis du ikke har en oversikt. Skriv ned på fohånd hva du vil lage av middag for en uke eller to av gangen, så du kun kjøper det du trenger.

Aldri dra til butikken på tom mage! - Ja, det kan høres litt rart ut, men det er iallefall sånn for meg. Når jeg er sulten og går på butikken, er det vanskelig å la være å kjøpe det du har lyst på. Er du ikke sulten, er det lettere å kjøpe akkurat det du skal ha. 

Last ned Mattilbud appen - Dette er en app med oversikt over tilbud, i alle matvarebutikker. Det er lurt å benytte seg av slike tilbud!

Frys ned matvarer - Ja, det går helt fint å fryse ned varer du vet går snart ut på dato. Rester av middager kan også fint legges i oppbevaringsbokser, til middag en annen dag.

Prøv ut en helvetesuke - Dette lønner seg i høyeste grad, selv om det kan være kjipt. Test ut hvor mye det faktisk går an å leve på i løpet av en uke. Ikke unn deg noe ekstra og kjøp rimlige middager. Sammenlign så denne uken, med en annen ''vanlig'' uke, for å se forskjellen.

Legg noen kroner i sparegrisen - Jeg har selv et norgesglass, der jeg putter litt mynter her og der. Så har du plutselig spart opp litt penger, som du kan bruke til det du måtte ønske.

Alltid ha flasker med vann i kjøleskapet - Det koster en formue på spesielt bensinstasjoner for drikke, derfor er det utrolig lurt å ha flasker med vann i kjøleskapet, så du heller kan ta den med deg!

Har du noen andre tips?

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no