• 19.10.2017, 10:00

NÅ TRENGER JEG SÅRT DERES HJELP


Jeg har snakket på bloggen gjentatte ganger, om akkurat det å kutte ut kjøtt. Fra sist gang, spiser jeg mindre kjøtt og jeg har 1 fast dag i uken jeg ikke spiser noe form for kjøtt. Noe jeg er veldig glad for å klare. Ikke bare er det bra for dyrene og miljøet, men jeg føler at kroppen min har det "bedre" uten kjøtt. Det er jeg veldig glad for å se, da motivasjonen blir enda større til å bli vegetarianer.

...

Anyways, så skal jeg på en dagstur til Sverige nå til lørdag eller søndag. Jeg vet hvor mye godt utvalg dem har av vegetariske produkter, men jeg har jo ikke peiling på hva som smaker godt. Da tenker jeg på disse produktene i frysedisken, det ved kjøttdisken. 

Derfor tenkte jeg rett og slett å spør dere, hvis dere har noen erfaring med noen av disse produktene. Jeg hadde satt stor pris på om noen ville gi meg noen tips! Vi skal både gjennom Svinesund og så da til Nordby, som er det vanlige når vi skal til Sverige på handletur.

Hva burde jeg kjøpe som vegetarianer, i Sverige?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 12.10.2017, 10:00

TOPP 3 FAVORITTER PÅ YOUTUBE


Hello guys!

Det skal sies at jeg følger veldig mange på youtube, men jeg har mine absolutt favoritter. Jeg ser flere som deler slike lister, noe jeg selv blir veldig inspirert av. Det er jo alltid spennende å bli inspirert og finne nye kilder. Derfor vil jeg gjerne dele mine favoritter på youtube!


 

1. Sammy Robinson

aVImCbO31ss
 

Jeg liker hennes kanal, fordi hun viser seg fra mange forskjellige sider. Hun kommer med inspirerende ord, flotte make up videoer og er ikke redd for å fortelle hvordan livet er bak kamera. Jeg virkelig digger den dama, som fortjener å bli sett.

2. Hanna Martine

bvH1qLBDPkE
 

Hvis du ikke har sett denne nydelige jenta, så burde du ta en titt. Har du en dårlig dag, kan du sette på en video og bare bli på godt humør. Denne jenta er så ærlig som det går an, i tillegg til at hun inspirerer med tips og fine produkter. Sterke meninger og mye moro finner du på hennes kanal.

3. Cornelia Grimsmo

8knJVSkAswM
 

Jeg liker videoene hennes, fordi dem alltid får meg til å tenke. Dersom jeg trenger gode tips til ulike faser i livet, trykker jeg meg inn på noen videoer jeg gjerne har også sett før. En positiv jente som stråler av selvtillit, er noe jeg virkelig blir inspirert av.

Følger du noen av disse på youtube?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 10.10.2017, 10:00

ALDRI MER TØRR HUD I ANSIKTET


.. FUKTIGHET TIL ANSIKTET OG SKRUBB!

Jeg elsker å holde huden min myk, noe jeg kan med disse produktene. Det ligger mye i lufta, ikke vi alltid er klar over. Derfor er det helt nydelig å rense huden morgen og kveld! Det har blitt en rutine for meg, noe jeg bare gjør. I tillegg har jeg brukt denne på bildene fra Garnier i mange år nå, ikke uten grunn. Den bruker jeg et par ganger i uken, etter jeg har brukt den andre først. Etterlater huden myk og glødende.

Har du noen produkter å anbefale til ansikt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 09.10.2017, 10:00

SLIK KLARER DU Å NÅ MÅLENE DINE


5 VIKTIGE PUNKTER FOR Å NÅ MÅLENE DINE

...

1. Finn en grunn bak målet ditt. La oss si at du har et mål om å spise sunnere, da det er viktig å fokusere på hvorfor du ønsker å spise sunnere. Da er det ofte lettere å jobbe mot å klare det, slik jeg har erfaring med.

2. Du må ta et valg. Hvis det er noe du vil, må du bestemme deg for lette og tøffe dager.

3. Du burde ha en plan og holde deg til den. Skriv det gjerne ned, også delmål. Det er veldig motiverende å følge en plan!

4. Del målet inn i flere mål. Du kommer ikke til målet, uten å jobbe deg oppover. Slik er det bare, om man vil det eller ikke. Men, prøv å sette deg ulike delmål, gjerne også dagsmål. Det kan også være spennende, slik at du kan klare litt og litt. Da er resultatene desto bedre.

5. Sett deg et så stort mål, at du blir motivert. Et slikt mål skal selvfølgelig være realistisk for deg selv, men det skal være en utfordring også. Selvfølelsen til deg selv blir skrudd til topps, når du klarer de målene du setter deg.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 24.09.2017, 16:58

MOTIVASJONSTIPS SOM FUNGERER!


Ikke sett deg selv for høye mål

Denne er et godt utgangspunkt, før du ønsker å komme i gang. Hvis du setter deg selv for høye mål, kan du fort ende med å miste motivasjonen helt. Du vil ha fort resultater, men slik fungerer det ikke. Good things take time. Dersom det gjelder trening og du ønsker å gå ned i vekt, er det smart å ta frem en bukse du vil passe innen x antall uker / måneder. Hvis du ønsker å bli vegetarianer over litt tid, kan du tenke deg at du skal ha 1-2 dager i uken der du spiser kun vegetar mat.

Se for deg hvor mye du vil dette

Det er ikke dumt å drømme seg litt bort og tenke på hva du kan oppnå. Tenk på hvor mye du ønsker det du skal jobbe mot, heng opp bilder der du ser dem og hvis du vil det nok - så er det ikke annet å gjøre, enn å begynne. Ingenting skjer over natta, men resultater vil komme. For ingen kommer resultater gratis, men det må jobbes hardt for uavhengig hva du ønsker. Da blir også gevinsten desto større!

Se tilbake på bilder av deg selv

Hvis du ønsker å bygge mer muskler, ta av deg noen kilo eller annet er det høyest viktig å sammenlikne deg med deg selv. Du føler deg ikke noe bedre ved å sammenlikne deg med andre sine mål, noe som ikke realistisk for deg. Som sagt, så må alle jobbe for å oppnå resultatet. Derfor er det viktigste å se, at du gjør deg selv bedre. Ingen andre, enn deg selv skal jobbe for det du ønsker.

Husk å belønne deg selv når du har vært flink

Når jeg har kommet inn i veldig gode trenings rutiner, pleier jeg å belønne meg i selv i form av å kjøpe en ny trenings tights eller topp. Jeg får alltid mye motivasjon, dersom jeg kan vise meg selv at jeg klarer å jobbe slik jeg bestemmer meg for.

Finn det rette for deg

Husk at du skal like det du gjør, hvis ikke skal jeg love deg at du kan gå lei. Been there, done that. Jeg liker veldig godt å variere i treningen, slik at ingen dager blir like. Alt fra å løpe, gå tur eller drive med intervall til da ulike styrkeøvelser. Jeg elsker å teste ut det meste og derfor er det alltid gøy å se frem til en treningsøkt dagen etter, fordi du vet at det er noe nytt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 23.09.2017, 10:10

SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG


.. GOD MORGEN DERE!

Det er en god stund siden jeg har kommet med innlegg, der jeg gir dere noen tips. Med god grunn, har jeg ikke gjort dette på lang tid. Jeg har vært lenge syk, hatt migrene i tillegg og har da hatt mye å bruke tankene mine på. Nettopp derfor vil jeg skrive et slik innlegg, der hverdagen kan bli litt lettereNår du har en litt dårlig periode mentalt, kan det være lett å grave seg dypere ned. Men, det er utrolig viktig og prøve hver dag å tenke litt positivt. Det har større innvirkning, enn man ofte tror ..

MOTIVASJONSTIPS FOR HVERDAGEN

...

- Start alltid dagen med å tenke på noe hyggelig. Som da kan være en person, frokost du skal lage eller noe du har oppnådd.

- HUSK at du betyr mye for mange rundt deg. Det vil alltid være noen som tenker på deg og gleder seg over å ha deg i livet sitt.

- Dersom tenker en negativ tanke, prøv å snu det til noe positivt. Et personlig eksempel: Hvis du er syk og er hjemme fra skolen, er det fort å tenke negativt. Men, prøv heller å tenke at du kan komme sterkere tilbake og akseptere at det er lov å være syk. Det er ikke alt vi kan bestemme over.

- Smil og spre glede til andre, da skal jeg love at du får det samme tilbake.

- Gjør noe hver dag som gjør deg glad og lykkelig. Make time!

- Når kvelden kommer, skriv ned 3 positive ting som skjedde i løpet av dagen. Var det et lite smil du fikk tilbake, noe du fikk veldig bra til eller snakket du kanskje med en god venn? Skriv det ned og ta det frem, når du er litt nedfor.

God helg dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 19.09.2017, 11:27

DETTE ER MIN FAVORITT LUKT


...

Jeg er en veldig kresen person, når det kommer til parfymer. Men, likevel har jeg mine favoritter. Finner jeg en favoritt, pleier jeg å holde meg til den. Helt til jeg fikk denne parfymen av min kjære mamma, da har dette blitt min nye favoritt.

.. Ellers er min favoritt Bright Crystal!

.. SE SÅ FIN DEN ER!

Har du en favoritt parfyme?

 • 16.09.2017, 09:53

STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV


...

Er det noe som definerer meg, så er det stress. Jeg stresser ofte til enhver tid og kan fort bli stemplet som en stressbombe. Det er jo ikke bra og en eller annen gang kommer det til å si stopp, da jeg skulle ønske jeg tok andre veier. Stress er jo ikke bra for deg, så derfor vil jeg dele noen få tips som hjelper meg litt mer i hverdagen.

.. STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV ..

- Skriv ned planer du har for dagen, avtaler frem i tid, måltider du skal lage osv. Med andre ord; skriv ned, så du kan systemere litt i kaoset.

- Minn deg selv på hver eneste dag, at det er lov å si nei. Alle må det.

- Lære å gi litt faen. Av og til blir det litt for mye rot i sakene dine, da er det viktig å tenke på at du er et menneske. Alle gjør så godt vi kan.

- Hvis du er stresset, så stresser det også menneskene rundt deg. Prøv så godt du kan å ta vare på deg selv også. Ha litt alene tid, som alle har godt av.

- Fjern fra livet ditt det du merker tar mye energi fra deg, enn det gir. Ikke lett alltid, men det viser seg å bli bedre.

- Ta deg tid til noe du bryr deg om. Hvis du har en hobby eller liknende, så prøv å få dette inn som en rutine i hverdagen. Om det så bare er en liten stund, så skal jeg love deg at det er verdt det.

Har du andre tips å dele?

 • 15.09.2017, 17:11

GODE INGREDIENSER MED FÅ KALORIER


...

Personlig må jeg understreke at jeg ikke teller kalorier når jeg spiser, men jeg liker jo å spise de kaloriene jeg trenger på en dag. Jeg syntes det er veldig interessant å se hva som er godt å spise, som også samtidig ikke inneholder mye kalorier. For meg handler det om et sunt og variert kosthold, men selvfølgelig er det nyttig å se hva jeg kan spise mer av - uten å tenke over det.

HEALTHY MAKES ME HAPPY

...

.. Jeg vet også at flere liker å telle kalorier, med tanke på deres kosthold. Hvordan man velger å spise, syntes jeg skal være helt opp til en selv. Hvis folk må dømme dem for det, så er det ikke mye å bruke tiden på. Jeg syntes det er interessant å se på kalori innholdet, selv om jeg spiser akkurat det kroppen min vil ha. Det hender også i helgene at jeg spiser for eksempel litt mer, enn det jeg gjør midt i uka.

Hva er deres forhold når det kommer til kalorier i mat?

 • 12.09.2017, 10:00

NOEN FAVORITTER JEG MÅ ANBEFALE


...

Jeg har vel alltid noe jeg er litt mer glad i, enn andre ting. Da når det gjelder produkter og slikt. Derfor var det perfekt å samle mange slik favoritter, i et eget innlegg. Det er alltid noe nytt eller noen faste favoritter, som forblir favoritter. Her er mine!

Mary Lou Manizer highlight - Siden jeg kjøpte denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Denne kommer til å være min favoritt veldig lenge, det vet jeg. Den holder hele dagen, samtidig som den er veldig drøy og super fin på.

Rich Love - OneRepublic, Seeb

.. Denne sangen er så utrolig fengende og får meg i skikkelig godt humør, at jeg blir nødt til å nevne denne!

Four Red Fruites Tea - Etter at jeg måtte slutte med å drikke kaffe, har jeg blitt utrolig glad i denne teen. Den burde prøves!

Tilbakeblikk - Jeg savner virkelig Tenerife, fordi jeg elsker plassen. Hvis jeg anbefaler et sted, så er det alltid hit.

Frokost - Noe jeg har spist mye i det siste, er eggerøre med spekeskinke. Mhmm!

5XL Volume Mascara fra Makeup Mekka - Første gang jeg prøvde denne, så ble jeg ikke veldig imponert. Men, nå er det faktisk en favoritt. Jeg må påføre litt mer på vippene med denne, men det er absolutt verdt det!

 • 10.09.2017, 21:22

NYTTIGE LIFEHACKS DU HAR BRUK FOR!


Er det ikke alltid gøy med noen nyttige lifehacks? Her kommer noen.

- 6 LIFE HACKS -

1. Fått røyk på møbler, vegger og liknende? Sett frem en bolle med eddik i vinduskarmen. Det skal gjøre underverker.

2. Jeg har selv lest mye om bananfluer og maur i hus. Det som funker for meg, er hvitvin for bananfluer og soyasaus for maur.

3. Hvis du sliter med å holde det ryddig i hjemmet, inviter folk hjem til deg på middag et par ganger i måneden. Ingen vil la gjester komme, hvis det ser skikkelig rotete ut.

4. Har du mye dugg på vinduer og slikt, der det har vært fuktig - så ta på barberskum. Det funker utrolig bra!

5. Har termosen blitt "ødelagt", så du bare kan kaste den? Prøv først det som hindret meg i å kaste min. Ha en teskje med bakepulver oppi termosen sammen med varmt vann og rist godt. Det hjelper for å få en luktfri termos!

6. Kokosolje gjør alt. Jeg bruker det til steking, hårolje (den beste), håndkrem, baking, sminkefjerner og mye mer kan den brukes til. Ja, rett og slett alt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 08.09.2017, 16:08

MINE TOPP 10 SANGER JUST NU


...

Er det noe jeg aldri går lei av, så er det å få inspirasjon til ny musikk som jeg aldri har hørt før. Derfor tenkte jeg at kanskje dere også ville se hva jeg hører på for tiden, for å få litt inspirasjon selv. Det er så mye bra for tiden, så det skal bli spennende å se hvilke 10 sanger jeg klarer å velge ut av de beste.

Rich Love - OneRepublic, Seeb

What About Us - P!nk

New Rules - Dua Lipa

Strip That Down - Liam Payne, Quavo

Attention - Charlie Puth

Summer Air - ItaloBrothers

Without You - Avicii, Sandro Cavazza

Urettferdig - Hkeem, Unge Ferrari

Friends - Justin Bieber, BloodPop

(Not) The One - Bebe Rexha

 • 04.09.2017, 10:00

VIL DU ENKELT SPISE SUNNERE? SE HER!


...

Nå som jeg har blitt flinkere med et sunnere kosthold, har jeg også lagt merke til hvilke tips som har hjulpet meg til å ta det første steget. Slike punkter skriver jeg alltid ned i almanakken min, så jeg ikke mister det noe sted. Helt ærlig, så merker jeg at et sunt og variert kosthold gjør kroppen min glad.

- MINE BESTE TIPS TIL Å SPISE SUNNERE -

1. Finn sunn mat som du liker. Dersom du ønsker at livsstilen din skal handle om sunnere matvaner, er det lurt å finne frem det du liker til å begynne med. Skriv så ned hva du liker (slik at du har en oversikt) og søk opp på internett. Her finner du mange spennende oppskrifter, som jeg skal love deg du vil teste ut!

2. Vi trenger rutiner, også i kostholdet. Jeg har blitt flink til å planlegge måltidene mine, hva jeg skal lage og når jeg skal spise. For meg hjelper det å spise frokost - lunsj - middag - lunsj - kveldsmat. For andre trenger det ikke å være likt, men jeg skal love deg at det vil være ''gøy'' å planlegge måltidene dine også.

...

3. Sett deg konkrete mål. Stopp stopp stopp! Her snakker jeg om små delmål. Jeg kan dele mine frem til nå, som jeg har klart å oppnå. Det ene er å spise 5 gode måltider om dagen i to uker. Det andre er å spise minst 2 typer grønnsaker + 1 frukt hver dag. På mitt siste mål har jeg også satt pluss i boka, fordi jeg ofte har klart å spise mye mer. Da gir det meg også motivasjon til å fortsette å nå målene mine.

4. Ha ALLTID med vann og mat. Noe jeg alltid har med meg, så er det vann. Ingen unntak. Blir jeg tørst, må jeg også drikke vann når jeg ikke har noe annet. Jeg elsker å drikke vann, som også virker godt på kroppen. Jeg som planlegger måltidene mine, tar ofte med meg en ferdig boks med kyllingfilet + brokkoli med en frukt som min mat pakke.

5. Skriv ned fordeler og ulemper. Ja, dette får meg inn på rett spor. Jeg har aldri tenkt over at dette var nødvendig, men jeg prøvde å finne både fordeler og ulemper med å spise sunnere. Skriv ned de positive fordelene du kan komme på, om det så er å passe i en bukse eller å spise mer frukt & grønt i kosten per uke. Ofte vil fordelene være flere, enn ulempene. Når du da leser ulempene, vil det være enklere å vende over på fordelene!

God ny uke folkz! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 30.08.2017, 10:47

MINE 5 BESTE TIPS TIL BEDRE SØVN


Jeg har virkelig ikke tellingen, på hvor ofte jeg ligger i senga uten og få sove. I flere år har jeg hatt problemer med søvnen, men jeg har likevel plukket opp noen tips til å sove bedre. Selvfølgelig, de dagene jeg ikke har en sjanse for å sovne - så hjelper kanskje ikke disse i det hele tatt. Men, jeg har erfaring med punktene at dem skal hjelpe.

- MY 5 BEST TIPS FOR BETTER SLEEP -

1. Gjør klar kvelden før. Dette punktet er ingen stor sak, men det kan ha mye å si. Gjentatte ganger har jeg lagt og tenkt på, hva jeg må gjøre når jeg står opp. Jeg liker gjerne å lage frokost kvelden før, pakke sekken / veske og legge frem klær jeg skal ha på meg. Da sparer jeg mye tid og stress på noe så enkelt.

2. Les i en bok før du skal sove. Jeg gjorde dette mye før, da jeg også husker å bli stuptrøtt veldig fort. Så hvis du liker å lese og ikke har prøvd å lese før du skal legge deg, anbefaler jeg virkelig å prøve.

3. Trening før leggetid. Dette punktet varierer veldig, men for meg hjelper det å trene noen timer før jeg skal sove. Jeg tester stadig ut dette og finner alltid ut at det beste for meg, er å trene litt senere på dagen eller kvelden for å få den beste søvnen.

4. Ro deg ned. Jeg er flink til å stresse, som jeg fort kunne ha fått en medalje for. Men, jeg prøver å slappe av på kveldene så godt det lar seg gjøre. Hvis noe stresser meg, prøver jeg å skrive tankene ned og analysere hva jeg stresser over.

5. Stå opp igjen. Hvis du ligger mellom en halv time og time, kan du nesten garantere at du ikke får sove på god stund. Stå gjerne opp, ta deg en kopp te, les litt eller gå en liten tur. Prøv så å legg deg igjen, etter en liten pause fra senga.

Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 28.08.2017, 11:46

7 GODE TIPS Å GJØRE NÅR DU ER SYK


Det er ikke veldig kjekt å ligge rett ut med sykdom, når du har masse andre planer. Men, hvis du er så uheldig - så vil jeg dele noen gode tips til dere hva jeg pleier å gjøre når jeg er syk.

- 7 GOOD TIPS TO DO WHEN YOU'RE SICK -

1. Høre på musikk med lukkede øyner. Hva er vel ikke mer behagelig når du er syk, hvis ingenting frister? Slå på musikk, lukk øynene og nyyyt.

2. Skrive ønskelister. Med tanke på jul og bursdag, er jeg aaalltid sent ute. Det er ikke det gøyeste å gjøre alltid, men så absolutt nødvendig for dem som kjøper gaver til deg.

3. Spille spill. Jeg har aldri vært den personen med mye spill på mobilen min. Men, jeg har fakisk begynt å laste ned litt spill igjen. Hvis du må ligge i seng til du blir frisk, kan det være greit å ha noe å gjøre mens du ligger der.

4. Spis maten du ønsker. Kanskje er du som meg, der du ikke har matlysten helt på topp når du er syk. Da spiser jeg det jeg har lyst på, om det så er is eller sjokolade. Noe næring må man ha, så da går det vanligvis i vann og is!

...

5. Spis varm mat fremfor kaldt. Da sjansen er større for at uønskede bakterier dukker opp.

6. Se din favoritt serie. Hos meg pleier det å gå i Criminal Minds fra episode 1, når jeg er syk. Det er jo veldig avslappende å ha på en serie, når du kommer til å ligge der en stund.

7. Planlegg ukene fremover. Dette syntes jeg hjelper på motivasjonen, når jeg vet hva jeg skal gjøre til faste rutiner. Jeg skriver ned ALT i min almanakk.

Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 26.08.2017, 10:15

SLIK HOLDER DU LEILIGHETEN RYDDIG!


Jeg kommer aldri til å legge under teppet, at jeg alltid har vært flink til å holde leiligheten min ryddig. Men, det skal også sies at jeg har blitt flinkere på det. Etter mange gode tips og mye lesing, har jeg lært litt triks som jeg veldig gjerne vil dele med dere.

Bildene har jeg tatt hos mamma og stilen hennes er så fiin 

- 5 GODE TIPS TIL Å HOLDE LEILIGHETEN RYDDIG -

...

1. Koseklær er et must. Kan du tenke deg å gå rundt i stramme jeans, for å rydde i leiligheten? Det gjør ikke jeg. Derfor pleier jeg alltid å ta på meg en topp og kosebukse, slik at det føles mye bedre.

2. Musikk og vin. Hvis jeg setter på høy musikk, så gjør det rydding litt gøyere. Hvis det også er helg, er det jo helt topp å ta en drink eller glass vin. Kjempe koselig med litt kvalitets tid, samtidig som du får gjort litt i leiligheten!

3. Ha en plass du lagrer. Dette er veldig lurt, dersom du har en del ting til overs du vil ha vekk. Finn en plass, gjerne et rom, under en seng eller et kott, slik at du kan pakke vekk det du ikke trenger fremme. Her har nok jeg alt for mye, hehe.

4. Før og etter bilder. Når du bestemmer deg for å rydde og vaske hele leiligheten/huset, så ta bilder før du begynner. Tenk så på hvordan det blir når du blir ferdig, for så og ta et bilde etter. * Klapp deg selv på skulderen, hvor flink du har vært *

5. Sett deg mål. Det er så viktig å bestemme seg for hva du skal gjøre, for så å gjøre det. Hvis ikke blir du sittende og ha dårlig samvittighet for hva du ikke klarte, om det så bare er å rydde ett rom. Da får du også en liten mestringsfølelse, som du gjerne ønsker igjen!

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 23.08.2017, 10:00

SLIK SPISER JEG ENKELT SUNNERE


- ENKELT SPISE SUNNERE, UTEN DIETT -

Det er ikke alltid det beste å gjøre, er å hive seg på en diett. I mine øyner er ikke dette et bra alternativ, hvis du ønsker at det skal vare over tid. Det ser jeg nå, at jeg skal trives med slik jeg spiser og hva jeg putter i meg. Slik kan det også lettere fortsette, i følge mine tidligere erfaringer. Her kommer jeg med noen tips til hvordan du kan enklere spise sunnere, uten å gå på en diett.

 Oppskrift på disse nydelige og sunne pannekakene, finner du HER

Frosne grønnsaker holder seg ofte bedre, enn ferske grønnsaker. Rett og slett fordi de ferske ofte blir liggende en god stund, så mister de mye næring. I tillegg er dette alternativet også mye bedre for lommeboka.

Gode kilder til protein, kan være egg, kylling, biff, kesam, skyr og cottage cheese. Disse er jeg veldig glad i og spiser ofte selv. Disse gir en lengre metthetsfølelse, samtidig som proteiner er bra for kroppen. Gir også økt forbrenning, som er en stor fordel hvis du for eksempel skal på trening.

Når jeg er veldig sulten, tar jeg ofte til meg aaalt for mye på tallerken. Hvis det da er grønnsaker ved siden av, tar jeg alltid til meg dette først. Da fyller du automatisk en del av det, slik at du blir nødt og heller ta til deg flere ganger. Du kan aldri spise for mye grønnsaker.

 

Vanligvis lager jeg noe med kylling og grønnsaker, som er min store favoritt. Hvorfor ikke lage litt mer, enn bare det ene måltider - så du da til lunsj eller middag bare kan ta frem en boks med det du har satt sammen. Da sparer du både tid og penger, win win!

 

Jeg kan vel si med sikkerhet at jeg så og si alltid har med meg et eple i veska, uansett hvor jeg skal. Men, det hender også at jeg har en annen frukt eller en sjelden gang en proteinbar. Når du er på farten, er det lett å kjøpe noe usunt og lettvint. Ikke hvis jeg alltid har noe i veska, så jeg bare kan hive i meg en frukt.

Når jeg lager mat, så bruker jeg alltid kokosolje istedenfor smør eller olje i panna. For det første er kokosolje sunt og det setter heller ingen smak på maten du lager, derfor er dette et veldig godt alternativ. Jeg kjøper min på kiwi. Psst, det er mye billigere i Sverige!

Et tips til alle kaffeelskere, slik som meg.. En teskje kokosolje i kaffen, er helt nydelig 

.. Og da mener jeg alltid! Blir jeg da tørst, tar jeg selvfølgelig det jeg har med meg. Vann er jo da det sunneste, i tillegg til at det kan være godt å tilsette frukt - hvis du ønsker mer smak. Det syntes jeg er utrolig frisk og ofte er det bare litt vann som skal til, for at kroppen har det bedre.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 19.08.2017, 15:51

HER ER MINE BESTE MOTIVASJONSTIPS SOM FUNGERER!


Ofte får vi høre at trening er bra på den fysiske delen, men jeg skal virkelig si at det også hjelper mentalt. Jeg mener virkelig at trening er noe av det  beste du kan gjøre, for mentalt glede. Ikke alltid har jeg motivasjonen på topp, derfor vil jeg dele med dere mine trenings- og motivasjonstips for å finne tilbake motivasjonen du ønsker!

- MY BEST TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Viktig å føle seg vel på trening. Før jeg begynte å trene på treningsstudio, trodde jeg ikke at dette skulle ha noe å si. Jeg bare lo og tenkte at dette har vel ikke noe å si på treningen. Men, vet du hva? Etter at jeg begynte å ta på meg ordentlig treningstøy som jeg selv liker, så føler jeg meg også mye bedre. Det løfter meg alltid litt opp, noe som er bedre enn ingenting.

2. Fortsett og tenk på hva du vil oppnå. Veldig ofte er det lett å hoppe av treningen, etter en gang eller to. Been there, aaa lot. Men, ved å realisere drømmene dine og tenke på hva du vil oppnå med treningen, sies det å hjelpe på motivasjonen til å fortsette.

3. Spis før trening. Her har jeg selv vært veldig slurvete, slik at jeg har dratt på trening uten energi. Jeg har så ikke klart å trene det jeg ønsker, så derfor har det vært lett å miste motivasjonen helt. Husk derfor å spise noe 1-2 timer før trening, gjerne bare en frukt eller litt havregrøt. Alt er bedre, enn å la være!

4. Planlegg hva du skal gjøre. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å planlegge en gå eller joggetur, men det er lettere å gjennomføre dersom du har en plan. Hvis du skal trene styrke, kondisjon eller hva det måtte være. Da har du en plan å følge, slik at du har litt peiling og ikke stå der som et spørsmålstegn.

5. Prøv ut nye ting. Det er ikke alltid like enkelt å være klar over, hva trening egentlig er. Trening for mange kan like godt være en gåtur, turning eller da jogging. Prøv gjerne ut nye ting, som også kan være veldig morsomt.

6. Hold pulsen oppe over tid. Har du bestemt deg for et treningsprogram, så hold deg til det. Ikke ta for mange pauser, selv om pauser er utrolig viktig. Det kan være enklere å hoppe over de siste øvelsene og da kan du få en liten nedtur på motivasjonen raskere en du tror.

...

7. Drikk vann. Jo mer du trener, jo mer væske mister du. Det sier i grunn seg selv. Du holder ut mye lengre, dersom du stadig fyller på med mer vann.

8. Varm opp før trening. Noe av det viktigste for treningen, er å varme opp. Jeg må selv lære meg dette bedre, ettersom jeg ofte går på en smell. Jeg ser jo hvor mye mer trening kroppen min klarer, dersom jeg først har varmet opp.

Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 16.08.2017, 11:50

7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT & GRØNT


Det er vel ingen hemmelighet, at frukt og grønnsaker er bra for oss. Jeg prøver å la dette være en stor del av kostholdet mitt, noe jeg også liker veldig godt. Veldig mange typer frukt og grønnsaker jeg ikke har likt før, har jeg i dag blitt veldig glad i. Før var jeg ikke veldig begeistret for å teste ut noe nytt, men det har snudd helt den dag i dag.

Ulike innlegg om hvorfor det er så viktig å ha i kostholdet, har fått meg til å spise enda mer av det. Derfor vil jeg dele videre hva jeg allerede har lært om frukt og grønnsaker.

- 7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT OG GRØNNSAKER -

1. Inneholder mye bra for kroppen din. Mye av mineraler og vitaminer kroppen trenger, finner du i frukt og grønnsaker. Du har kanskje hørt at appelsiner inneholder mye vitamin C, som styrker immunforsvaret. Mens gulrot er rik på betakaroten som igjen omgjøres til vitamin A, som er viktig for synet. Frukt og grønnsaker forebygger også ulike sykdommer og tilstander.

2. Det er billig. Ofte får du høre at sunn mat er billig. Men, det er ikke alltid. En potetgullpose eller sjokolade kan fort koste 30 - 40 kr. Mens frukt og grønnsaker fort ikke trenger å koste mer enn 10 - 20 kr.

3. Frukt og bær inneholder naturlig søtsmak. En banan er ikke sunn, fordi den smaker søtt? Den har jeg fått høre. Men, i søte frukter og bær finnes mye av det kroppen faktisk trenger. Dette gjør at denne naturlige søtsmaken ikke blir så usunn, som mange skal ha det til. Sett opp mot godteri som inneholder store mengder sukker og med lite innhold av næringsstoffer som kroppen trenger.

4. Det inneholder fåtall kalorier. Både frukt og grønnsaker inneholder lite kalorier, men mye vann og en del fiber som metter godt. Det bidrar også til at du spiser mindre blandt annet potetgull og sjokolade. For å ta et eksempel, så inneholder et eple ca 50 - 70 kcal. Mens kun 30 gram Sørlandschips potetgull gir 154 kcal.

5. Du får mer energi. Det merker jeg veldig godt, dersom jeg spiser et eple eller en appelsin. Jeg får mer energi og dermed klarer jeg å gjøre mer, enn hvis jeg tok meg en sjokolade eller godteri av noe slag. That's a fact.

6. Kroppen jubler innvendig. Du vil få en friskere og sunnere kropp, som igjen vil få deg til å føle deg bedre. Det er ikke til å komme unna med.

7. Du blir mindre syk. Dette nevnte jeg litt i det første punktet, da du styrker immunforsvaret ditt med å spise frukt og grønt. Det resulterer at kroppen blir mindre utsatt for sykdom og du føler deg bedre i form.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 15.08.2017, 10:00

SLIK FÅR DU BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN!


De fleste har vel allerede begynt på skolen denne uken, mens jeg selv begynner på torsdag. Da er det alltid greit med noen tips til gode studietekniker, spesielt på denne tiden da alt starter igjen. Jeg vil dele mine teknikker, som alltid hjelper meg godt.

- 6 TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Følg med i timene. Jeg lover deg at du vil få igjen for det! På skolen må du være uansett, når du først sitter der. Så derfor er det ikke dumt og iallefall prøve å få med seg noe av det som blir gjennomgått, da tiden også vil gå fortere.

2. Interesser deg i undervisningen. Jeg vet godt at ikke alt er like interessant, men jeg prøvde å finne ulike grunner til hvorfor jeg burde lære for eksempel historie. Gi det et forsøk, så blir du kanskje overrasket!

3. Spis jevnlig for å holde blodsukkeret oppe. Noe jeg vet fungerer best for meg, slik at jeg også holder energinivået på topp. Om det så bare er en liten snack, så er dette bedre enn og la være å spise noe over lengre tid.

4. Legg vekk mobil og sosiale medier. Så mange ganger jeg må ta meg selv i dette punktet, da mobilen har vært et hakk mer interessant. Men, så fort jeg legger denne vekk og andre ting som kan distrahere meg - da får jeg gjort veldig mye på bare den ene timen.

5. Ta pauser. Du vil kanskje bli ferdig med hele kapittelet på en time? Men, det er ikke alltid like lett. Ta heller noen flere pauser, for å få med deg mer.

6. Oppsummer litt og litt. Når jeg leser et par sider, skriver jeg ofte notater på det jeg har lest. Slik kan jeg også pugge de viktigste punktene, enn å lese alt på nytt uten å huske så mye.

Har du en studieteknikk å dele?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits