• 07.05.2017, 10:00

5 SMINKEFAVORITTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN 

Tenk på alle sminkeproduktene som finnes, så er det alltid spennende å se hva andre kjøper igjen og igjen. Derfor vil jeg dele mine absolutt favoritter, som jeg ikke klarer meg uten. Disse produktene må jeg kjøpe, hvis jeg går tom!
 

Skin Luminizer Miracle Foundation

Denne er min absolutt favoritt. Ikke bare er den billig, men den gir en fin glød i huden og holder hele dagen. På min tørre hud, har jeg slitt med å finne riktig foundation. Men, denne kommer jeg helt sikkert aldri til å bytte ut.

 5XL Volume Mascara

Denne fikk jeg nettopp to stk av i posten, ettersom jeg var helt tom for den. Den er ofte på tilbud, noe som gjorde at jeg betalte 80 kr for 2 stk (!) Jeg får utrolig fine vipper med denne maskaraen, den klumper ikke og gir vippene dine mye volum.

Eye Brow Kit

Den jeg vanligvis bruker til bryn, klarte jeg å ødelegge. Så denne bruker jeg da ellers, som jeg har gjort veldig lenge. Denne kjøpte jeg billig på H&M, som også holder veldig godt på bryna. Kanskje dette er et produkt jeg bytter ut etterhvert?


 

Mary Lou manizer

Jeg er sikker på at flere har hørt om denne, som jeg også snakket om i et innlegg på bloggen for ikke lenge siden. Denne må være min all-time favorite, uten tvil. Den gir en sykt fin look og skinner hele dagen!


Smashbox Contour Palette

Denne er litt dyr, men også et produkt jeg absolutt kjøper igjen. Jeg syntes denne holder hele dagen og er perfekt til counturing! Jeg kjøpte denne for kanskje et år siden og er den eneste countur palette jeg har vært 100% fornøyd med. Veldig enkel og fin å påføre.

+ denne leppestiften fra NYX, som jeg nesten glemte å få med.. Så det ble 6 sminkefavoritter, enn bare 5!

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

  • 05.05.2017, 10:15

LET YOUR FACE SHINE


Jeg elsker highlighten jeg bruker, som er et must produkt i min sminkepung. Elsker den! Jeg har brukt den i noen måneder nå og jeg kommer aldri til å bytte ut denne. Du kan få kjøpt den HER, hvis den ikke allerede er i bruk hos deg. 

- Let your light shine -Flere som bruker samme highlight?


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

  • 30.04.2017, 14:38

RED LIPS


IT'S MY FAVOURITE LIPSTICK

Hei mine fine lesere! Jeg er vel ikke den eneste som er obsessed med røde lepper? Før syntes jeg det ble alt for mye, hvis jeg tok det på. Men, det gjaldt kun på meg selv. Nå har jeg begynt å elske det og da spesielt de to produktene jeg bruker. Jeg syntes det er et must med en lip liner, for å markere fint inn leppene. Så det er et lite tips fra meg, for dem som ikke allerede bruker det.

Leppestift Coverbrands / Lip liner Nyx


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

  • 15.04.2017, 10:00

FAVORITT ØYENSKYGGER TIL EN BILLIG PENGE


God lørdag mine fine lesere  Flere favoritter i sminkepungen min, er fra Makeup Mekka. Disse øyenskyggene er mine favoritter fra nettsiden deres, som jeg bruker nesten hver dag. Det som også er veldig fint med produktene, er prisen. Det er ikke dyrt, samtidig som dem har masse tilbud. Disse øyenskyggene har dem ikke inne nå, men jeg betalte bare 50 kr (!) og dem får dem alltid inn igjen - slik jeg har sett det.HVA ER DIN FAVORITT ØYENSKYGGE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

  • 18.01.2017, 09:56

MUST HAVE - 3 NYE SMINKEFAVORITTER
· MINE NYE SMINKE FAVORITTER ·

For en liten stund siden, kjøpte jeg disse tre produktene på salg. Jeg tenkte først å prøve dem ut en liten stund, før jeg gjerne ville skrive om dem. Jeg ville jo se om disse produktene var noe å skrive om. Det er dem absolutt - etter at alle har blitt mine nye sminkefavoritter!

..... MUST HAVE:

1. Massive 5XL Volume Mascara. Denne er fra Makeup Mekka og den gir lange og fine vipper, uten klumper. Jeg har veldig skånsom hud, derfor passer denne perfekt på mine vipper. Enkel å påføre.

2. Makeup Revolution Ultra Cover and Conceal Palette. Denne paletten gjør ikke huden min tørr, noe jeg sliter ofte med. Men, denne fukter omtrent huden min - om jeg skal si det slik. Du kan bruke den til både contouring, som concealer eller hva du ønsker.

3. Translucent Loose Powder. Denne er helt fantastisk. Jeg må bare si med en gang, at jeg elsker den! Dette løspudderet kan du påføre med en kost over ansiktet, etter at du har påført ferdig sminke. Eller så kan du gjøre som jeg pleier - å ''bake'' inn ansiktet. Da skal det sitte i ca. 10 min i ansiktet, før du gjevner det ut med en kost. Den lukter også nydelig.

Har du noen sminkefavoritter å anbefale? Del dem gjerne ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

  • 07.12.2016, 16:15

FAVORITT SMINKELOOK


Jeg syntes det er spennende å prøve ut nye sminke looks. Så her er en enkel, men samtidig fin favoritt.

Hva syntes du om sminkelooken? ♥

  • 01.12.2016, 15:30

MINE SMINKE FAVORITTER


Jeg elsker slike innlegg på andre blogger, så da tenkte jeg rett og slett å lage et eget innlegg - der jeg viser mine favoritt sminkeprodukter.1. Smashbow contour kit - Jeg bruker denne nesten daglig, den fremmer kinnben og holder lenge.

2. Matte Lip Maker - Denne trodde jeg ingenting på, før jeg kjøpte den. Men, jeg måtte teste ut. Jeg anger ikke ETT sekund. Den gir fine og matte lepper med en gang du påfører den på leppene over en leppestift.

3. Max Factor Skin Luminizer Foundation - Denne gir en veldig fin glød og den er veldig fuktighetsgivende, noe som er helt nødvendig for min hud. Oljefri er den også.

4. Lipfinity Lipstick - Jeg går aldri over til en annen leppestift med rødfarge som skal sitte godt, enn denne! Den sliter jeg faktisk med å få av, til og med.. Så denne anbefales på det sterkeste! Denne kjøpte jeg på Cubus eller H&M.

5. Makeupmekka Eyeshadow Palette -  Denne sitter utrolig godt, over en øye primer. Fargene er også veldig fine!

6. Mary Lou Manizer Highlighter - Av alt jeg har av produkter, er dette min absolutt favoritt. Jeg trenger ingen foundation under en gang, for at huden skal skinne. Denne gjør jobben og litt til... Hehe!

7. Maybelline Lash Sensational Maskara - Etter at jeg prøvde denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Den gir flotte vipper. Jeg kjøper denne på H&M.Hva er dine sminke favoritter? ♥

  • 27.11.2016, 20:56

TODAY'S MAKEUP LOOK


Da vi skulle ut å spise, ville jeg pynte meg litt. For en koselig kveld og bursdag! Her er iallefall noen bilder av sminken fra i dag. Tusen millioner takk for alle gratulasjoner og til de som gjorde dagen min kjempe fin! ♥
 

Hva syntes dere om sminken?

  • 25.11.2016, 12:33

THE PERFECT RED LIPSTICK


Jeg kjøpte denne for ikke lenge siden, og den var ikke bare fin i fargen - men sykt behagelig å ha på leppene. Du blir ikke tørr og fargen holder lenge! Du får kjøpt leppestiften HER i fargen ''Mia Moore''.Har du en leppestift å anbefale? 

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits