hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

MINE SMINKEFAVORITTER PÅ SALG!

 • 23.11.2017, 10:00

// Inneholder annonselenker

SMINKE FAVORITTER TIL RIMELIGERE PRISER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Er det en butikk jeg virkelig kan kalle en ny favoritt, så er det Lyko. Grunnen til at jeg vil skrive om det, er fordi dem har alle mine skjønnhets favoritter å finne der. NYX er mitt favoritt merke, som jeg kan finne en haug med fine og rimelige produkter på nettsiden deres. Nå er også flere av mine favoritter på salg, så derfor er det litt ekstra kjekt og kunne dele dem med dere.

Lip Liner HER / Leppestift HER

Begge sitter overraskende lenge på leppene, selv når jeg spiser eller drikker. I tillegg ligger begge under 100 lappen!

Lip Gloss HER

Denne gir fyldige lepper og fin glans. Den inneholder antioksidanter, som gir lepper mye fuktighet og du unngår at leppene tørker ut. Jeg bruker denne ofte over de to leppeproduktene over, for å få en fin look som holder lenge.

Highlighter HER

Dette er favoritten til dem fleste og med god grunn. Jeg bruker den til highlighter og øyenskygge, da den gir en ekstrem fin glød. Holder hele dagen og nå er denne på salg.

Primer HER

Altså, denne er magisk. Når jeg påfører denne, blir ansiktet glatt, glødende og fuktig. Har ingenting annet å si om denne, da den er the one!

Setting Spray HER

Etter at jeg testet ut denne, skjønte jeg fort at jeg ikke hadde noen god en fra før av. Denne setter virkelig sminken, slik at den holder hele dagen.

❥ HAPPY SHOPPING ...

MAKEUP LOOK: RED LIPS

 • 21.11.2017, 12:03

JEG ELSKER DET

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg er vel langt i fra den eneste som har fått dilla på røde lepper? Det er bare så utrolig fint. For meg så gir leppene et stort løft på en sminkelook, fordi det utgjør ganske mye hva slags farge du har på. Hos meg har jeg ofte i det siste gått for det dere kan se på bildet og jeg elsker det. Lenge har jeg ikke likt det, fordi jeg føler det blir for mye. Men, nå bryr jeg meg ikke om det i det hele tatt.

Hva syntes dere om røde lepper?

SLIK SMINKER JEG MEG TIL FEST

 • 13.11.2017, 10:00

JEG HAR TESTET NYE PRODUKTER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dere husker kanskje for en liten stund siden, at jeg fikk noen produkter i posten jeg hadde bestilt? Disse produktene ser dere HER. Disse har jeg nå testet ut og knipset noen bilder av. Flere ville gjerne se at jeg testet ut disse og ville skrive om de, så selvfølgelig skal jeg gjøre det. Det er alltid gøy å finne nye produkter, som andre kan anbefale eller da ikke anbefale.

De nye produktene jeg har brukt:

1. NYX velvet matte leppestift - En super fin farge jeg bare elsker, men litt tørr. Det vises på de to bildene som er satt sammen, men når jeg tok på lip glossen dere ser under de to bildene, ble leppene veldig fine. Dette er en leppestift jeg kommer til å kjøpe igjen.

2. Lumene lip gloss - Denne gjorde leppene myke og gir en veldig fin glød. Tørket ikke ut leppene, men gav rikelig med fuktighet. Elsker den!

3. e.l.f øyenskygge - Jeg ble faktisk ganske skuffet over dette produktet, fordi det var vanskelig å påføre den. Konsistensen likte jeg ikke, da det var krem. Det som var positivt, var at den holdt godt når jeg først hadde fått den på.

4. NYX setting spray - Denne har jeg hørt mye bra om og den levde virkelig opp til forventningene! Du kunne kjenne at sminken satt seg bedre, bare ved å påføre litt av denne. Ingen tvil om at denne blir værende i min topp 5 sminke produkter.

Jeg håper dere fikk noen tips!

5 SMINKE PRODUKTER JEG ALDRI BYTTER UT

 • 27.10.2017, 10:00

❥ Jeg har testet ut så mange produkter i mitt liv, at jeg nå kan se hva mine favoritter er. Disse produktene kommer jeg aldri til å bytte ut, fordi jeg syntes dem er så gode til meg. Passer perfekt til min hud og glød, så derfor holder jeg meg til de produktene jeg sverger til.

MARY-LOU MANIZER HIGHLIGHTER - Denne sverger jeg til, fordi den ikke er annet enn perfekt å påføre. Jeg ser at de aller fleste har denne som favoritt, ikke uten grunn. Den er ofte på tilbud på coverbrands (NÅ til 143,-) noe som i tillegg er supert. Jeg bruker denne også litt til øyenskygge, som den også er veldig fin til. Holder hele dagen!

MAYBELLINE VOLUM LASH SENSATIONAL MASKARA - Jeg testet ut denne første gang i Syden, da det var tilbud på flyet. Siden har jeg brukt denne, som gir utrolig volum og gjør vippene dine veldig fine. Kosten på denne er også veldig god å bruke.

SMASHBOX STEP-BY-STEP CONTOUR KIT - Denne har jeg brukt nå i flere år, uten å bytte ut. Rett og slett fordi jeg var veldig fornøyd med denne fra starten. Men, jeg skulle gjerne hatt en slik bare med den brune. Det er jo veldig typisk. Så hvis noen har en som kan anbefales, kun med en slik brunfarge - så takker jeg veldig for tips!

MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION - Jeg som har veldig tørr hud, er avhengig av produkter som ikke tørker ut huden. Derfor passer denne perfekt til min hud. Den holder lenge og har en god dekk evne, som jeg ser på min hud. I tillegg gir denne rikelig med fuktighet og holder hele dagen.

NYX PROFESSIONAL PRIMER GREEN - Hvis jeg kunne valgt et produkt jeg ville at alle skulle teste ut, så hadde det blitt denne. Det er magi, hvis jeg kan si det om et produkt. Når jeg påfører den, toner den ned rødhet i ansiktet. I tillegg blir huden så myk, at du vil virkelig ikke tro det. Jeg kommer aldri til å bytte ut denne mot noen andre, fordi dette er virkelig den beste. Det er jeg sikker på!

Bruker du noen av disse produktene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

5 SMINKEFAVORITTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

 • 07.05.2017, 10:00


 

Tenk på alle sminkeproduktene som finnes, så er det alltid spennende å se hva andre kjøper igjen og igjen. Derfor vil jeg dele mine absolutt favoritter, som jeg ikke klarer meg uten. Disse produktene må jeg kjøpe, hvis jeg går tom!
 

Skin Luminizer Miracle Foundation

Denne er min absolutt favoritt. Ikke bare er den billig, men den gir en fin glød i huden og holder hele dagen. På min tørre hud, har jeg slitt med å finne riktig foundation. Men, denne kommer jeg helt sikkert aldri til å bytte ut.

 5XL Volume Mascara

Denne fikk jeg nettopp to stk av i posten, ettersom jeg var helt tom for den. Den er ofte på tilbud, noe som gjorde at jeg betalte 80 kr for 2 stk (!) Jeg får utrolig fine vipper med denne maskaraen, den klumper ikke og gir vippene dine mye volum.

Eye Brow Kit

Den jeg vanligvis bruker til bryn, klarte jeg å ødelegge. Så denne bruker jeg da ellers, som jeg har gjort veldig lenge. Denne kjøpte jeg billig på H&M, som også holder veldig godt på bryna. Kanskje dette er et produkt jeg bytter ut etterhvert?


 

Mary Lou manizer

Jeg er sikker på at flere har hørt om denne, som jeg også snakket om i et innlegg på bloggen for ikke lenge siden. Denne må være min all-time favorite, uten tvil. Den gir en sykt fin look og skinner hele dagen!


Smashbox Contour Palette

Denne er litt dyr, men også et produkt jeg absolutt kjøper igjen. Jeg syntes denne holder hele dagen og er perfekt til counturing! Jeg kjøpte denne for kanskje et år siden og er den eneste countur palette jeg har vært 100% fornøyd med. Veldig enkel og fin å påføre.

+ denne leppestiften fra NYX, som jeg nesten glemte å få med.. Så det ble 6 sminkefavoritter, enn bare 5!

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

LET YOUR FACE SHINE

 • 05.05.2017, 10:15

Jeg elsker highlighten jeg bruker, som er et must produkt i min sminkepung. Elsker den! Jeg har brukt den i noen måneder nå og jeg kommer aldri til å bytte ut denne. Du kan få kjøpt den HER, hvis den ikke allerede er i bruk hos deg. 

- Let your light shine -Flere som bruker samme highlight?


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

RED LIPS

 • 30.04.2017, 14:38

IT'S MY FAVOURITE LIPSTICK

Hei mine fine lesere! Jeg er vel ikke den eneste som er obsessed med røde lepper? Før syntes jeg det ble alt for mye, hvis jeg tok det på. Men, det gjaldt kun på meg selv. Nå har jeg begynt å elske det og da spesielt de to produktene jeg bruker. Jeg syntes det er et must med en lip liner, for å markere fint inn leppene. Så det er et lite tips fra meg, for dem som ikke allerede bruker det.

Leppestift Coverbrands / Lip liner Nyx


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

FAVORITT ØYENSKYGGER TIL EN BILLIG PENGE

 • 15.04.2017, 10:00

God lørdag mine fine lesere  Flere favoritter i sminkepungen min, er fra Makeup Mekka. Disse øyenskyggene er mine favoritter fra nettsiden deres, som jeg bruker nesten hver dag. Det som også er veldig fint med produktene, er prisen. Det er ikke dyrt, samtidig som dem har masse tilbud. Disse øyenskyggene har dem ikke inne nå, men jeg betalte bare 50 kr (!) og dem får dem alltid inn igjen - slik jeg har sett det.HVA ER DIN FAVORITT ØYENSKYGGE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

MUST HAVE - 3 NYE SMINKEFAVORITTER

 • 18.01.2017, 09:56· MINE NYE SMINKE FAVORITTER ·

For en liten stund siden, kjøpte jeg disse tre produktene på salg. Jeg tenkte først å prøve dem ut en liten stund, før jeg gjerne ville skrive om dem. Jeg ville jo se om disse produktene var noe å skrive om. Det er dem absolutt - etter at alle har blitt mine nye sminkefavoritter!

..... MUST HAVE:

1. Massive 5XL Volume Mascara. Denne er fra Makeup Mekka og den gir lange og fine vipper, uten klumper. Jeg har veldig skånsom hud, derfor passer denne perfekt på mine vipper. Enkel å påføre.

2. Makeup Revolution Ultra Cover and Conceal Palette. Denne paletten gjør ikke huden min tørr, noe jeg sliter ofte med. Men, denne fukter omtrent huden min - om jeg skal si det slik. Du kan bruke den til både contouring, som concealer eller hva du ønsker.

3. Translucent Loose Powder. Denne er helt fantastisk. Jeg må bare si med en gang, at jeg elsker den! Dette løspudderet kan du påføre med en kost over ansiktet, etter at du har påført ferdig sminke. Eller så kan du gjøre som jeg pleier - å ''bake'' inn ansiktet. Da skal det sitte i ca. 10 min i ansiktet, før du gjevner det ut med en kost. Den lukter også nydelig.

Har du noen sminkefavoritter å anbefale? Del dem gjerne ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

FAVORITT SMINKELOOK

 • 07.12.2016, 16:15

Jeg syntes det er spennende å prøve ut nye sminke looks. Så her er en enkel, men samtidig fin favoritt.

Hva syntes du om sminkelooken? ♥

MINE SMINKE FAVORITTER

 • 01.12.2016, 15:30

Jeg elsker slike innlegg på andre blogger, så da tenkte jeg rett og slett å lage et eget innlegg - der jeg viser mine favoritt sminkeprodukter.1. Smashbow contour kit - Jeg bruker denne nesten daglig, den fremmer kinnben og holder lenge.

2. Matte Lip Maker - Denne trodde jeg ingenting på, før jeg kjøpte den. Men, jeg måtte teste ut. Jeg anger ikke ETT sekund. Den gir fine og matte lepper med en gang du påfører den på leppene over en leppestift.

3. Max Factor Skin Luminizer Foundation - Denne gir en veldig fin glød og den er veldig fuktighetsgivende, noe som er helt nødvendig for min hud. Oljefri er den også.

4. Lipfinity Lipstick - Jeg går aldri over til en annen leppestift med rødfarge som skal sitte godt, enn denne! Den sliter jeg faktisk med å få av, til og med.. Så denne anbefales på det sterkeste! Denne kjøpte jeg på Cubus eller H&M.

5. Makeupmekka Eyeshadow Palette -  Denne sitter utrolig godt, over en øye primer. Fargene er også veldig fine!

6. Mary Lou Manizer Highlighter - Av alt jeg har av produkter, er dette min absolutt favoritt. Jeg trenger ingen foundation under en gang, for at huden skal skinne. Denne gjør jobben og litt til... Hehe!

7. Maybelline Lash Sensational Maskara - Etter at jeg prøvde denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Den gir flotte vipper. Jeg kjøper denne på H&M.Hva er dine sminke favoritter? ♥

TODAY'S MAKEUP LOOK

 • 27.11.2016, 20:56

Da vi skulle ut å spise, ville jeg pynte meg litt. For en koselig kveld og bursdag! Her er iallefall noen bilder av sminken fra i dag. Tusen millioner takk for alle gratulasjoner og til de som gjorde dagen min kjempe fin! ♥
 

Hva syntes dere om sminken?

THE PERFECT RED LIPSTICK

 • 25.11.2016, 12:33

Jeg kjøpte denne for ikke lenge siden, og den var ikke bare fin i fargen - men sykt behagelig å ha på leppene. Du blir ikke tørr og fargen holder lenge! Du får kjøpt leppestiften HER i fargen ''Mia Moore''.Har du en leppestift å anbefale? 

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no