hits

FAVORITT SERIER + 1 GRATIS MÅNED!

  • 02.11.2017, 11:00

Som mange av dere vet, elsker jeg serier fremfor filmer.

Jeg faller veldig fort i en film, ettersom jeg må ha litt spenning å se videre på. Så derfor har jeg både sett og ser på veldig mange serier, gjerne samtidig. Men, det ender jo alltid opp med å plukke ut de absolutt favorittene. Etter at jeg fikk meg viaplay, har jeg fått mange gode tips til nye serier. Ikke bare har dem serier, men også mange spennende dokumentarer jeg elsker å se på. Kanskje litt spesiell stil, fra flere andre, but that's me. Hvis jeg skal si meg en favoritt utenom tv2 sumo, så er det definitivt Viaplay som jeg har hatt mulighet til å bruke en stund nå.

MINE FAVORITTER PÅ VIAPLAY ...

1. Criminal Minds

Dette må nok være min favoritt serie of all time. Jeg har startet fra sesong 1 så mange ganger, men like spennende er den hver eneste gang. Dette er en krimserie som handler om en gjeng fra FBI som er med på å løse ulike saker fra hver episode. I tillegg digger jeg både karakterene og forholdet mellom dem, da det også blir mye vittig.

2. Castle

Dette er en serie som er nokså lik serien over, men det er da selvfølgelig andre karakterer og et litt annet spekter. Hver eneste episode er uendelig spennende, at jeg må fortsette til neste episode. Her finnes det også mye humor, ettersom det er en dramakomedie i tillegg til en krimserie.

3. Varg Veum

Det finnes mange filmer av Varg Veum, men jeg ser det mer som en serie. Det som skjer i hver film, har med de neste å gjøre. Jeg måtte iallefall få med meg alle, for å kunne følge med. Ikke nok med at han som spiller hovedrollen er en genial skuespiller, men denne mener jeg er det beste innen Norsk serie / filmer. Jeg har enda ikke sett en av dem, som ikke er bra og spennende.

4. The Vampire Diaries

Når det kommer til en serie, er det veldig viktig at jeg blir fanget i helst første episode. Slik var det med denne serien, da jeg måtte se den helt til endes. Jeg digger karakterene og det skjer alltid noe nytt, da hvis du følger med. Dette er en typisk dramaserie, der det handler om Elena som må velge mellom to vampyrer. Flere hemmeligheter oppdages i serien og iallefall jeg måtte følge med videre.

5. Friends

Dette er vel kanskje den serien, jeg ser på når jeg er lei meg. Det får meg alltid på bedre humør, da dette er en humorserie sikkert de aller fleste har hørt om. Det handler om en vennegjeng i USA, som bare er vittige rett og slett. Det er ikke for ingenting at denne er kåret til en av tidenes mest suksessfulle serier.

Akkurat nå kan du teste ut Viaplay og få 1 gratis måned via Rabble, HER. På denne tiden er det jo mye som kan sjekkes ut, derfor anbefaler jeg det på det sterkeste hvis du liker og se filmer, serier og mer.

Hva er din favoritt serie?

// Innlegg i samarbeid med Rabble

GIVEAWAY: VINN PERSONLIG ALMANAKK!

  • 06.08.2017, 18:47

Tid for ny giveaway! I samarbeid med www.personligalmanakk.com har jeg vært så heldig å få dele ut en personlig almanakk til en av mine lesere. En av dere har mulighet til å vinne en valgfri størrelse på deres egne personlig almanakk. Jeg er helt avhengig når det gjelder å skrive ned hva jeg skal eller bare ideer jeg kommer på. Ja, det er lett å skrive på mobilen - men, jeg elsker å bruke litt tid på å skrive det ned. Da har jeg en fin overskrift, samtidig som jeg kan åpne den fine almanakken.

Trenger du inspirasjon til din personlige almanakk, anbefaler jeg å trykke inn på #personligalmanakk i sosiale medier - her som jeg har hentet mye inspirasjon fra selv.

Det du må gjøre for å være med i konkurransen:

1. Like bloggens facebook side HER & følge personlig almanakk på Instagram HER

2. Legge igjen en kommentar på dette innlegget med ditt navn og E-post adresse!

MASSE LYKKE TIL OG NYT DENNE SØNDAGEN ♥

JEG TRENGER EN FORANDRING

  • 23.05.2017, 22:42

Så ærlig skal jeg være å si at jeg fortsatt har mine røde gardiner oppe, siden jul i fjor. Men, dette fordi jeg rett og slett liker å bruke røde gardiner. De er veldig lyse og fine. Jeg liker i det hele tatt gardiner med litt farge, faktisk. Selv er jeg veldig glad i lys interiør, men jeg kan godt bruke litt farger foran vinduene. Jeg ser nå at jeg burde skifte ut dem jeg har til noen nye. Derfor er det ypperlig å dele noen favoritter jeg har funnet, slik at dere kanskje også kan bli inspirert.

Når jeg først skal kjøpe gardiner, så skal jeg være fornøyd. Gardiner er jo ikke alltid rimelig i pris, derfor sørger iallefall jeg for å bli fornøyd... Her har dere mine favoritter:


1. HER / 2. HER

 

Jeg liker veldig godt dem over, med tanke på at det snart er sommer. Begge har jeg inntrykk av lyser fint opp i vinduene og slepper inn en god del lys. Noe jeg syntes er veldig behagelig, nettopp at ikke lyset blir stengt ute av veldig mørke gardiner. Thumbs up!


3. HER / 4. HER

 

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med nettbutikken dekoria, der dem har veldig stort utvalg av fine gardiner i mange ulike farger og mønster. Mye falt i smak hos meg!

http://www.dekoria.no/offer/group/35

DETTE ER MIN NAKNE SANNHET

  • 16.05.2017, 10:30

Jeg tar på meg den fineste toppen og den eneste buksa, som virkelig fremmer formene mine. De fine formene, som jeg elsker ved meg. Slenger på meg en skinnjakke, som får meg til å føle meg tøff. Så til slutt skal et par høye hæler på, for å toppe det hele. Slik rocker jeg antrekket. Det funker alltid, med et stilig antrekk jeg liker, for å løfte meg selv litt opp.

Men, hva hvis jeg tar av meg klærne og ser meg selv i speilet - hva ser jeg? Hva føler jeg og hvem er jeg?


 

Jeg vet ikke helt hvem jeg er. Men, jeg vet at jeg er god nok. Jeg vet at jeg finnes i denne verden, for en grunn. Livet kan gå høyt opp, men det kan også gå ekstremt langt ned. Du kan føle deg sexy og flott, mens andre dager kan du føle deg deprimert og sliten. Slik er livet.

Men, tilbake til hvem jeg er. Jeg er en livlig og glad jente, som aldri slutter å hilse på andre mennesker. Jeg er snill og ønsker aldri å såre noen. Uansett grunnlag. Jeg tror det finnes noe godt i alle mennesker, uansett hva forutsetningene er. Jeg er en person med en sterk personlighet. En personlighet jeg selv er stolt av. Jeg har opplevd mer vondt, enn veldig mange tror. Jeg er glad for at jeg lever, etter en sterk historie bak meg. Den fineste familien finnes hos meg og mennesker som vil meg godt. Jeg er verdt mye, selv når utfordringer dukker opp. Men, jeg reiser meg opp igjen. Alltid.

En god del sminke, et stilig antrekk og perfekte sko. Ingenting er galt med det. Jeg er stolt som viser en side av meg, der jeg går med en stolthet av å vise meg selv og min selvsikkerhet. Når jeg ser en person gå forbi meg, med en stolt holdning - tenker jeg: ''Fy faen, slik vil jeg også at andre skal se meg. Stolt av å være meg og stolt av å vise meg frem, slik jeg er.''

Jeg ble inspirert av rabble, til å skrive dette innlegget. Så, hva gjør jeg egentlig for å takle utfordringer, eller å takle de dagene alt peker nedover? Jeg prøver alltid å følge disse ''huskereglene'' som fungerer for meg:

1. Kle deg bra

Ta på deg klær som får deg til å se bra ut. Kle deg for deg selv, slik at du føler deg bra.

2. Gjør noe for deg selv hver dag

Nyt en kopp kakao, ta deg en dusj eller bare ligg litt lengre i senga med musikk i ørene. De små tingene i hverdagen, betyr mye.

3. Gi deg selv ros

Uansett hva du gjør, gi deg selv ros for hver positive ting du klarer å gjennomføre. Ingenting er for lite!

4. Be kind

Du kommer langt med å være snill, mot deg selv og mot andre. Smil ofte, le mye og nyt de fine tingene du har i livet.KLEM FRA MEG ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

KONKURRANSE: DU KAN VINNE 1000,-

  • 13.04.2017, 10:00

God morgen mine kjære lesere! I dag er det jo hovedsakelig første dagen i påsken, for veldig mange. Gårsdagen var veldig koselig også med litt alkohol i bildet. Litt komisk ettersom jeg i mitt forrige innlegg skrev om alkohol, som du kan lese HER. Men, det er jo ferie! Jeg vil tipse dere om en konkurranse i samarbeid med Rabble.

 

 

Denne påskekonkurransen går ut på at 10 heldige personer kan vinne et gavekort på 1000,- og hvor kjekt hadde ikke det vært? For å delta på konkurransen, må du følge to enkle steg:

1. Send en mail til vinst@rabble.se der du skriver hvorfor akkurat DU skal vinne.

2. Følg @rabbleofficial på Instagram. 

Innlegg i samarbeid med rabble

JEG ØNSKER DERE EN GOD PÅSKE ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

TIPS: MOTIVASJON TIL TRENING + NELLY RABATT

  • 09.03.2017, 19:33

innlegg samarbeid med Rabble // Inneholder annonselinker

Hei på dere! Jeg håper dere har det fint ♥ I dag vil jeg tipse dere en veldig kjekk nettide, nemlig Rabble. Dette er en nettside som inneholder et hav av rabattkoder på en rekke nettsteder, slik som Nelly, Ellos, CDON, Junkyard og Booking.com! Jeg som er veldig glad i å handle på Nelly og Ellos, kan det lønne seg å klikke inn på Rabble - for å se om det er noen salg, rabattkoder eller andre gode kampanje tilbud.


 

5 TIPS TIL Å HOLDE MOTIVASJONEN OPPE

________

1: Sett deg realistiske mål. Jeg har prøvd dette før, uten å lykkes. Grunnen til dette, er at jeg har satt meg for høye mål. Sett deg små delmål, slik at du kan se fremgang mot et større mål. Når du ser hva du får til, så blir det lettere å jobbe deg videre.

2: Begynn lett. Hvis du begynner hardt, er det veldig lett å miste motivasjonen og du klarer aldri å gjøre framsteg. Derfor er det viktig å begynne lett, slik at du kan jobbe deg oppover. Tenk også på at ingen trening, er bortkastet trening!

3: Snakk om treningen din. Fortell dem rundt deg om treningen. Da vil andre se på deg som motivert til trening, slik at du istedenfor å sitte hjemme - går heller på treningen. Du blir på en måte forpliktet, som også kan være en bra ting.

4: Du blir glad av fysisk aktivitet. Trening handler om mye mer, enn bare slanking. Personlig trener jeg, for å holde meg i form. Trening har også en effekt på psyken din, som gjør at du blir glad av trening. Det å gå en tur ute i friluft, gir en positiv effekt på kroppen.

5: Se fremover og tenk på langtidseffektene. Hvis du syntes det er vanskelig å komme i gang, tenk på hvor god samvittighet du får etter en treningsøkt. Samtidig er det viktig å unne seg en belønning av og til, når du har gjort det bra. Som en god middag med vin, kjøpe deg et nytt treningstøy eller unne deg et annet plagg.

Flere kjente nettbutikker finner du gjennom Rabble.

Nå får du 50 % rabatt på dyreste vare + fri frakt hos Ellos. I tillegg til dette, kan du også spare 50 % på skjønnhet og helse på Ellos sine sider via Rabble!Her plukket jeg ut mine favoritter på skjønnhet, som er på tilbud nå. Disse anbefaler jeg på det sterkeste, samtidig som det ellers er viktig å pleie seg selv med gode produkter! Alle rabattkodene til Ellos finner du her.

...

Nå får du også blandt annet 30 % rabatt på topper hos Nelly, men også opptil 70 % rabatt på Nelly salget via Rabble!

Sko: HER / Topp: HER / Tights: HER

...

Her har jeg da plukket ut et favoritt antrekk til treningen, som også nå er på tilbud. Jeg er veldig glad i det meste på Nelly sine sider, som da passer fint med alle de gode tilbudene via Rabble! Alle rabattkodene til Nelly finner du er.

Hvis du skal handle på nett, anbefaler jeg alle å stikke innom Rabble for å sjekke hvilke tilbud og kampanjer dem har. Her kan du spare penger, til å bruke på kanskje flere plagg eller andre ting. Det kan være mye penger å spare!

Jeg håper dere fikk litt inspirasjon til motivasjon, når det gjelder trening og helse ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

Victoria Larsen

Hei du der! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no