hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

HVA JEG FIKK OPPLEVE I OSLO!

 • 07.05.2018, 17:37

Jeg håper dere har en fin mandag så langt

Så var det over til litt mer fra turen jeg hadde til Oslo, som var helt ubeskrivelig gøy. Som dere vet, møtte jeg selveste Stian Blipp som dere kan se HER. I tillegg til at vi satt på Pascal Konditori, da han selv kom inn på restauranten. Det var også litt av en opplevelse.

.. Så over til noe som jeg ikke helt forstår! Vi var også på «Praktisk Info» med Jon Almaas, der også selveste Calle Hellevang Larsen er med i programmet. Vi fikk ogaå møtt dem begge og tok bilde med dem, noe som selvfølgelig er moro å ha. Veldig glad for at jeg dro!

☺ ☺

PASCAL SINE NYDELIGE KAKER

 • 03.05.2018, 16:05

.. Vi har nettopp vært på Pascal kafe og spist disse nydelige dessertene. Det var helt nydelig. Bare se på bildene. Ah!

Flere som har smakt bakverk fra Pascal?

HER SKAL VI LIGGE PÅ HOTELL DENNE HELGEN!

 • 13.04.2018, 10:00

HOTELL WEEKEND

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hei hei dere ♥ Nå er det bare noen timer til jeg må gjøre meg klar til å reise. Jeg er alltid like gira hver gang jeg skal på tur og denne helgen skal jeg faktisk ligge på hotell. Det blir helt herlig! Derfor går turen til Kristiansand til min bestie og jeg gleder meg såå mye til å se henne igjen. Jeg har ikke sett henne siden jul, så nå er det virkelig på tide. Jeg tror og håper at denne helgen blir veldig fin.

Hva skjer hos deg i helgen?

DET ER LETT Å DRØMME SEG BORT

 • 19.03.2018, 10:35

LYKKELIG BARE AV TANKEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg ELSKER å drømme meg bort. Hva er vel ikke da bedre med bilder av noen flotte destinasjoner? Det er så mange plasser jeg kan tenke meg å oppleve, men disse 5 landene må være mine aller største drømmer. Jeg blir lykkelig, bare ved tanken. Et ønske i livet er å få oppleve nye steder og kunne kose meg i nye omgivelser.

MINE 5 DRØMME DESTINASJONER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. MALDIVENE

 

2. SANTORINI

 

3. NEW YORK

 

4. AUSTRALIA

 

5. DUBAI

♥ Hva er ditt drømme reisemål?

JEG ER UENDELIG GLAD FOR DENNE OPPLEVELSEN

 • 22.02.2018, 22:58

Hei og god torsdag kveld dere!

Vet dere hva? Nå sitter jeg med en merkelig følelse, men på en god måte. Det å få lov til å være på Senkveld har vært helt utrolig moro. Jeg kunne aldri sett for meg at det ble så bra, slik det gjorde. Jeg har det så bra og jeg er uendelig glad for at jeg har fått oppleve dette. Har ikke ord. Så mange bra folk som også var med, men sier ikke mye så lenge det ikke er på tv før i morgen.

KLEM

SKJELVER NÅR JEG SKRIVER OM DET

 • 21.02.2018, 22:15

I skrivende stund befinner jeg meg i selveste Oslo, der planene er veldig klare og jeg gleder meg som en unge i lekebutikken. Fordi i morgen skal nemlig jeg og bestevenninna mi på Senkveld, noe som jeg ikke trodde jeg skulle få oppleve. Jeg skjelver i hendene, når jeg skriver om det. Så dette gleder jeg meg veldig mye til!

I dag har vi også shoppet «litt» og jeg har faktisk kjøpt en del, for første gang på lenge. Selvfølgelig ting jeg trenger. Det blir nok et innlegg med innkjøpene mine, når jeg kommer hjem.

.. Jeg har også prøvd en del klær, fordi jeg elsker å prøve klær uten å kjøpe alltid. En liten fun fact, der!

VI HAR VÆRT PÅ CRUISE

 • 10.02.2018, 16:11

God lørdag dere!

Nå er vi endelig hjemme igjen, da det alltid er godt å komme hjem fra tur. Den vanlige setningen borte bra, men hjemme best - det er virkelig sant. Jeg har nemlig vært med samboer og hans familie på cruise til Kiel. Det har virkelig vært deilig å komme seg bort litt fra hverdagen og vi har kost oss, mens i dag kom vi hjem til masse snø.

.. Men, denne lørdagen skal nytes og jeg ønsker dere også en god helg.

MIN FINESTE NATUROPPLEVELSE I LIVET

 • 04.01.2018, 10:00

Jeg har vært så heldig og få oppleve mange fine turer, da også sammen med min samboer. Med den jobben han har, så har det blitt en del turer på oss. Noe jeg også har vært veldig takknemlig for. Nå som vi er inne i et nytt år, var det på sin plass å dele min fineste naturopplevelse fra 2017. Det tror jeg også er det fineste jeg noen gang har sett. Da vi kjørte over her, glemte jeg alt. Jeg var bare i nuet og det var så fantastisk, at alt annet ble glemt. Den følelsen er helt ubeskrivelig og det er ikke uten grunn at jeg også måtte ta til gledestårene, i løpet av den turen hjem.

VAKRE ♡ RØLDAL

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

DET ER NOE JEG ØNSKER Å OPPLEVE IGJEN

 • 26.08.2017, 17:45

Er det noe jeg virkelig setter pris på, så er det å se tilbake på bilder fra gode minner. Selv om bildene er i svart/hvitt, elsker jeg dem. Jeg elsker denne dagen, som jeg gjerne skulle likt å oppleve igjen. Det er fra turen til meg og mamma til Danmark i sommer, som jeg skrev om på bloggen tidligere.

.. JEG ER ALLTID LYKKELIG PÅ STRANDA

Hva er deres beste minne fra i sommer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE TOPP 3 DRØMMEREISER

 • 16.08.2017, 22:58

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å drømme meg bort i reiser. Jeg elsker å reise og håper senere i livet at jeg får mulighet til å reise en del.

- ZANZIBAR -

Jeg har aldri visst noe særlig om denne destinasjonen, men jeg følger en person på youtube som gikk på skole her i ett år. Etter disse videoene, ble jeg bare helt forelsket i stedet slik det så ut. Jeg har også lagt merke til kulturen dem har her, som også kunne vært veldig spennende å utforske.

- NEW YORK -

Trenger jeg å si mer, egentlig? Jeg har i grunn alltid sagt at dette er noe jeg skal oppleve, før jeg dør. Spesielt i juletider kan jeg drømme meg bort i bilder av byen, der det er lys i gatene, snø på trærne og alle de vakre omgivelsene. Det er en stor drøm jeg har!

- AUSTRALIA -

Jeg elsker naturen generelt og da å se på slike bilder fra Australia, gjør meg utrolig glad. Rikelig med dyreliv, opplevelser og spennende utfordringer kunne virkelig ha vært midt i blinken for meg. Det ser helt fantastisk ut her.

Hva er din drømmereise?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DEILIG PÅ STRANDA

 • 05.08.2017, 11:57

God lørdag hjerter!

I går kom vi hjem fra Danmark og turen har vært kjempe fin. Det har vært nydelig å reise litt bort fra hverdagen hjemme, for å slappe av og ikke tenke så mye.

.. Noe av det vakreste jeg vet, er å bade på stranda. Det er en så deilig følelse! Blir så glad når jeg ser tilbake på bildene.

.. det var vakkert å bade i solnedgangen!

EN FREMMED FIKK LATTERKRAMPE AV MEG

 • 03.08.2017, 21:57

Etter en nydelig kveld på stranda, har jeg brettet over meg dyna og slapper av litt. Det har vært deilig å gjøre noe i hele dag, for så å avslutte med

.. et nydelig bad på stranda.

.. Så over til hva som skjedde på butikken i går, der jeg ble ordentlig ledd av. Bildet under sier i grunn sitt, så jeg trenger vel egentlig ikke å forklare noe mer? Ehe.

Pssst; jeg er veldig glad i minions.

JEG HAR ALDRI SETT NOE SÅ FINT

 • 03.08.2017, 14:07

I skrivende øyeblikk sitter vi på en koselig kafe i Hjørring, der jeg fikk det fineste rundstykket servert. Det er det fineste jeg har sett, med tanke på at jeg kun bestilte et rundstykke med ost.

Snart blir det litt mer shopping, før vi tar toget tilbake til feriesenteret.

Jeg håper dere har det fint denne torsdagen!

BIKINI, STORE BØLGER OG NOE FLAUT

 • 02.08.2017, 19:45

Etter en lang bytur, gikk rumpa videre til stranda. Der fikk vi badet og det må ha vært 20 grader i vannet, som var helt nydelig. Store bølger og strålende sol. Det er kjempe flott her!

Senere eller i morgen skal jeg fortelle dere noe merkelig som skjedde i dag, der en mann lo veldig godt av meg - for å si det slik.

Vakre stranden ..

NÅ ER VI HER, FIN UTSIKT OG SHOPPING

 • 02.08.2017, 11:02

Hei mine kjære lesere!

På en onsdag, sitter jeg og mamma nå i Danmark på fyrklit feriesenter. Vi har fått en kjempe fin leilighet, som vi har utsikt utover sjøen. Snaet er vi på vei til byen og skal shoppe litt, så flere bilder kommer på bloggen senere.

Jeg håper dere får en fin dag :-)

JEG SKAL PÅ FERIE TIL UTLANDET!

 • 28.07.2017, 10:00

 

Jeg trodde ikke jeg skulle få bestilt meg noen ferie i år, spesielt ikke i utlandet. Derfor er jeg utrolig glad for å dele med dere, at jeg reiser til Danmark neste uke med min kjære mamma. Jeg gleder meg veldig, ettersom jeg virkelig elsker å feriere i Danmark. Jeg kommer selvfølgelig til å ta en del bilder og oppdatere bloggen, så det ser jeg veldig frem til.

.. Forresten god fredag smykker!

Hva er dine planer resten av sommeren?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

DANMARK I MITT HJERTE

 • 26.07.2017, 12:15TO TRAVEL IS TO LIVE

Jeg har reist hit nesten hver eneste år, så lenge jeg kan huske. Å se bilder fra turene, gjør meg glad. Danmark i mitt ♥

HELT FANTASTISK Å VÅKNE TIL DETTE

 • 25.07.2017, 09:37

Hei og nok en god tirsdag!

Nå befinner vi oss på Haukelifjellet, som vi har lagt over i natt. Vi er på vei hjem og har hatt en super fin tur. Noe av det beste jeg vet, er å være på tur.

Helt magisk har det vært her.

.. Bare se på disse bildene. Klager ikke å våkne til dette!

NÅ HAR DET VÆRT MYE

 • 24.07.2017, 10:42

Hei dere fine!

Nok en gang, blir det en tur opp i landet vårt. Bare for noen dager siden var vi på disse bildene, som vi igjen skal opp til. Nå har det vært mye bilturer, men dette liker jeg i høyeste grad.

Hva er deres planer de neste dagene? :-)

FORELSKET PÅ NY

 • 21.07.2017, 20:54

Hey og god fredag hjerter!

Jeg bare må fortelle dere om opplevelsen sammen med min kjære. Som jeg skrev tidligere på bloggen, har vi vært på en liten roadtrip nesten opp til Bergen. På vei hjem kjørte vi opp et sted som het Røldal.

Det er den vakreste plassen jeg har sett i vårt vakre land, at jeg ble helt forelsket i stedet.

Ser det ikke fint ut der?

MINNENE BLIR ALDRI GLEMT

 • 14.07.2017, 10:19

God fredag dere!

Jeg har ikke vært veldig flink til å blogge for tiden, men det er fordi jeg og kjæresten har ferie. Vi har til sammen en uke, så derfor vil jeg være mer tilbake til neste uke. Mange fine ideer på lager venter på å bli postet.

.. Foreløbig har vi opplevd så mye gøy på turen! Vi har leid vannscooter i ett døgn, kjørt rundt, grillet, spist ute, shoppet og mye annet koselig.

Jeg ønsker dere fortsatt en fin ferie & helg :-)

VI BLIR HER I NATT

 • 09.07.2017, 18:11

Hei dere!

Jeg håper dere har det fint. Nå har jeg og kjæresten funnet en fin plass, her litt på utsiden av Kragerø. Vi har det iallefall veldig fint og jeg koser meg på denne ferien!

Hva skal dere videre i sommer? :-)

NÅR ALT BARE FORSVINNER

 • 04.07.2017, 10:00.. IF I COULD LIVE HERE

På stranden blir alt borte. Tankene forsvinner litt og jeg slapper av. Hvis det gikk å bo der, så kunne jeg lett ha gjort det. Iallefall for en stund. Livet blir så enkelt, der alt bare er fint. Jeg drømmer meg bort og ser på bølgene. Bølgene som kommer i mot men, men jeg føler likevel en slik stillhet. En nydelig stillhet.

A LITTLE THROWBACK

 • 18.06.2017, 10:00

God søndag dere! Jeg starter denne rolige morningen med en liten throwback :-)THE MOST BEAUTIFUL HOTEL

Jeg elsket denne turen og hotellet (Sunprime Coral Suites & Spa) var jo ingenting å si på - men, bare helt fantastisk fint og idyllisk. Tenerife er virkelig en av mine favoritt steder å reise til, uten tvil.
Hva er din favoritt destinasjon? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

SISTE DAG PÅ HOTELL OG MITT BESTE TIPS

 • 26.05.2017, 09:54

Om ikke veldig lenge sjekker jeg ut fra Kragerø Resort, nok en gang. Jeg elsker hotellet, maten og beliggenheten. Det er så utrolig fint her. Gleder meg til å komme tilbake igjen, som jeg håper ikke blir veldig lenge til. Vi får se. Deilig var det å komme seg bort noen dager og slappe av, uten mulighet til å tenke på andre enn seg selv. Det har vært nødvendig, ettersom jeg ikke er flink til å sette seg selv først.

Verdens beste hamburger har dem altså på Kragerø Resort!

 

.. Så mitt beste tips av alle tips, er å prioritere alene tid med deg selv. Om det så bare er noen timer, så får du tid til å slappe av. Du får tid til å tenke og ta vare på kun deg selv. Du får rett og slett tid til å lade batteriene og ta vare på slike stunder.

 

Jeg ønsker dere en god og fin fredag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETTE ER VELDIG RART

 • 24.05.2017, 21:41

Noe jeg virkelig har kjent på i dag, er å kose seg i sitt eget selskap. Det er jeg ikke ofte flink til. I dag har det vært både litt rart, men også fint. Stedet er jo så utrolig fint og været er jo bare skjønt. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på hotellrommet, se på utsikten, spise jordbær og slappe av.Hva syntes du om å kose seg i eget selskap?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG DRO ALENE OG NÅ ER JEG HER

 • 24.05.2017, 15:59

Hei mine fine lesere.

I dag er det så utrolig varmt, at slik pleier det ikke alltid å være midt på sommeren en gang. Så nå skal jeg si at sommeren virkelig er her, iallefall varmen. Jeg befinner meg nå på Kragerø Resort og skal være her alene i et par dager. For meg er det ikke lett å slappe av hjemme alltid, derfor bestemte jeg meg for å være litt fornuftig - og bestille en tur på hotell. Samtidig så eeelsker jeg dette hotellet, som jeg har vært på flere ganger. Flere som har vært her?

.. Etterhvert skal jeg også bade her, som er helt nydelig og avslappende!

 

Jeg ønsker dere en fin langhelg ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

BILDER FRA EN FIN SYDENTUR

 • 18.04.2017, 10:10

Hei og god tirsdag mine fine lesere. Jeg har i noen år vært litt i Syden, noe jeg elsker. Jeg elsker å reise og hadde jeg hatt masse penger, så skulle jeg ha reist mye mer. Men, jeg setter utrolig stor pris på de turene jeg får. Bildene er fra min første tur i Tenerife, sammen med min pappa. Har du et ferieminne du spesielt husker?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

ET STORT SAVN

 • 26.02.2017, 23:57

Jeg kan ikke få sagt nok ganger, hvor mye jeg savner denne roadtripen jeg var på med kjæresten min - for allerede et par år siden.. Tusen flyr! Jeg elsker å se tilbake på disse bildene.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MY FAVORITE PLACE TO BE

 • 25.02.2017, 09:56

Jeg har et slikt forhold til Danmark, at det er ikke mange år jeg ikke har vært i sommerferien. Det har på en måte blitt en tradisjon, som jeg elsker. Danmark er et sted jeg aldri blir lei av å reise til og ikke så rart heller, når jeg ser disse bildene fra den siste turen..

...


A beautiful place to beHVA SLAGS FORHOLD HAR DU TIL DANMARK? ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

THROWBACK OG ET STORT SAVN

 • 27.01.2017, 10:27· TILBAKEBLIKK TIL TENERIFE 2015 ·

Jeg var med en av mine beste venninner til Tenerife, i desember 2015. Vi bodde i Playa De Las Americas på et nydelig hotell, som jeg senere kan vise dere bilde av (hvis dere vil se). Det er det flotteste hotellet jeg har vært på. Denne turen var helt fantastisk, som jeg kommer til å huske resten av livet. Da vi var her, bodde også min pappa og kjæreste i byen ved siden av. Så vi spiste og var en del ute, som også var kjempe koselig!

...


Når jeg ser igjennom bilder fra turen og skriver om det, så kjenner jeg et stort savn. Jeg koste meg så enormt og jeg elsker å reise!

FLERE SOM HAR VÆRT I TENERIFE? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE

 • 10.01.2017, 16:59· I CAN'T BELIEVE THAT I'M DOING THIS

- FOR MYSELF! ·

Jeg har skrevet et innlegg om dette på bloggen HER, men det er ingen grunn for meg - til å la være å si det igjen. Jeg skal på et to ukers språkkurs i Sydney, Australia. Til sommeren. Det er helt surrealistisk å si. Jeg hadde aldri trodd at jeg i det hele tatt skulle klare å bestille billetter og så dra alene. Jeg møter jo selvfølgelig andre mennesker der nede, men jeg skal faktisk reise alene... I DON'T KNOW THE RIGHT WORDS TO DESCRIBE THIS!· DET ER LETT Å DRØMME SEG BORT ·

Når jeg ser på slike fine bilder, så er det veldig lett å drømme seg bort i noen minutter. Helt fantastisk. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg skal hit. Jeg har ikke noe annet enn å si at jeg gleder meg helt enormt til det. En av mine største drømmer i livet, nærmer seg for hver dag som går mot sommeren! ♥

NOEN AV MINE FINESTE OPPLEVELSER

 • 14.12.2016, 16:53

Jeg føler meg så utrolig heldig, som har fått oppleve så mye jeg har - i en alder av bare 21. Derfor vil jeg legge ut noen av disse flotte opplevelsene, selv om det er veldig mange flere.


 

· ROADTRIP FRA RISØR - SANDNESSJØEN MED KJÆRESTEN ·

Denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Selv om det var kaldt, så var det en helt uforglemmelig tur. Varme sokker, lang biltur, fin landskap hele veien, musikk, kjærestetur og bare ta livet med ro.· SOMMER I RISØR SKJÆRGÅRD - MANGE GODE MINNER ·

Risør er også en utrolig flott by om sommeren, der å være i skjæra er så flott. Jeg slapper 100% av, når jeg går utover her på bildet og bare nyter livet med omgivelsene rundt.· VELDIG MANGE FINE MINNER MED HUN HERLIGE JENTA HER · 

Jeg møtte denne nydelige jenta i forrige skoleår, der vi gikk påbygg i Risør. Dette året jeg går nå er jo mitt siste, av 2 år på påbygg. Vi har så utrolig mange fine minner sammen. Mye latter, glede, tårer, bilder, vinkvelder, russetiden og så mye mer. På den tiden vi har kjent hverandre, har hun blitt en av mine aller beste venner. Vi er så like, at jeg nesten kan kalle ho min søster. Elsker denne jenta her av hele mitt hjerte!· DANMARK NESTEN HVER SOMMER MED FAMILIEN ·

Omtrent hvert år i sommerferien, har jeg vært med familien på min mor side i familien - til Danmark. Det er noe spesielt med Danmark og jeg koser meg like mye hver gang. Det er så flotte omgivelser, natur og andre ting som jeg er så takknemlig for.· TENERIFE MED MIN BESTEVENNINNE & PAPPA ·

Jeg og min bestevenninne var i Tenerife på det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Det var i fjor på denne tiden her, faktisk. Fy flate for en fin opplevelse. Har vært her før, men på et annet hotell. Jeg elsker å reise. Da vi var nedover, var vi også sammen med pappa og sin kjæreste. De bodde i nabobyen, vi bodde i Playa De Las Americas. Noen som har vært der? Denne turen er uforglemmelig!Dette er noen av veldig mange opplevelser. Det er ikke alt jeg har bilder av på pc eller bare bilder jeg vil ha utenfor bloggen, av familie og venner. Jeg blir utrolig glad av å se på bildene. VELDIG TAKKNEMLIG!

Vakre blomster som faller

 • 28.10.2016, 21:19

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva syntes du om bildet?

HELT SYKT AT JEG SKAL TIL...

 • 27.10.2016, 17:00

...SYDNEY, AUSTRALIA! Jeg kan ikke tro at jeg virkelig skriver dette, men ja det skal jeg. Med EF skal jeg på et språkkurs i 2 uker sommeren 2017. Jeg har fått regning på mail, så det er offesielt bestilt. Gleder meg enormt mye. · a dream come true ·

For bare et par år siden hadde jeg ALDRI trodd at jeg i det hele tatt hadde turt å tenke tanken på å reise slik, helt alene. Jeg kommer til å møte flere mennesker der nede selvfølgelig, men jeg skal ta flyet og reise ned dit alene. Elsker dette!

Noen som har vært i Australia? ♥

Jeg har vært på disse postkortene

 • 26.10.2016, 13:15

Jeg er så utrolig heldig som har vært på så mange steder i Norge, flere enn disse også.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva er ditt favorittsted i Norge?

Bilder fra min første sydentur

 • 25.10.2016, 12:24

Åh, jeg blir så glad i å se på bilder fra turer jeg har vært på. Vil gjerne dele noen bilder fra min første sydentur, i Tenerife.

· I regret going travelling - said no one ever... ·Hva er din favoritt destinasjon?

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no