• 26.08.2017, 17:45

DET ER NOE JEG ØNSKER Å OPPLEVE IGJEN


Er det noe jeg virkelig setter pris på, så er det å se tilbake på bilder fra gode minner. Selv om bildene er i svart/hvitt, elsker jeg dem. Jeg elsker denne dagen, som jeg gjerne skulle likt å oppleve igjen. Det er fra turen til meg og mamma til Danmark i sommer, som jeg skrev om på bloggen tidligere.

.. JEG ER ALLTID LYKKELIG PÅ STRANDA

Hva er deres beste minne fra i sommer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 16.08.2017, 22:58

MINE TOPP 3 DRØMMEREISER


Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å drømme meg bort i reiser. Jeg elsker å reise og håper senere i livet at jeg får mulighet til å reise en del.

- ZANZIBAR -

Jeg har aldri visst noe særlig om denne destinasjonen, men jeg følger en person på youtube som gikk på skole her i ett år. Etter disse videoene, ble jeg bare helt forelsket i stedet slik det så ut. Jeg har også lagt merke til kulturen dem har her, som også kunne vært veldig spennende å utforske.

- NEW YORK -

Trenger jeg å si mer, egentlig? Jeg har i grunn alltid sagt at dette er noe jeg skal oppleve, før jeg dør. Spesielt i juletider kan jeg drømme meg bort i bilder av byen, der det er lys i gatene, snø på trærne og alle de vakre omgivelsene. Det er en stor drøm jeg har!

- AUSTRALIA -

Jeg elsker naturen generelt og da å se på slike bilder fra Australia, gjør meg utrolig glad. Rikelig med dyreliv, opplevelser og spennende utfordringer kunne virkelig ha vært midt i blinken for meg. Det ser helt fantastisk ut her.

Hva er din drømmereise?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 05.08.2017, 11:57

DEILIG PÅ STRANDA


God lørdag hjerter!

I går kom vi hjem fra Danmark og turen har vært kjempe fin. Det har vært nydelig å reise litt bort fra hverdagen hjemme, for å slappe av og ikke tenke så mye.

.. Noe av det vakreste jeg vet, er å bade på stranda. Det er en så deilig følelse! Blir så glad når jeg ser tilbake på bildene.

.. det var vakkert å bade i solnedgangen!

 • 03.08.2017, 21:57

EN FREMMED FIKK LATTERKRAMPE AV MEG


Etter en nydelig kveld på stranda, har jeg brettet over meg dyna og slapper av litt. Det har vært deilig å gjøre noe i hele dag, for så å avslutte med

.. et nydelig bad på stranda.

.. Så over til hva som skjedde på butikken i går, der jeg ble ordentlig ledd av. Bildet under sier i grunn sitt, så jeg trenger vel egentlig ikke å forklare noe mer? Ehe.

Pssst; jeg er veldig glad i minions.

 • 03.08.2017, 14:07

JEG HAR ALDRI SETT NOE SÅ FINT


I skrivende øyeblikk sitter vi på en koselig kafe i Hjørring, der jeg fikk det fineste rundstykket servert. Det er det fineste jeg har sett, med tanke på at jeg kun bestilte et rundstykke med ost.

Snart blir det litt mer shopping, før vi tar toget tilbake til feriesenteret.

Jeg håper dere har det fint denne torsdagen!

 • 02.08.2017, 19:45

BIKINI, STORE BØLGER OG NOE FLAUT


Etter en lang bytur, gikk rumpa videre til stranda. Der fikk vi badet og det må ha vært 20 grader i vannet, som var helt nydelig. Store bølger og strålende sol. Det er kjempe flott her!

Senere eller i morgen skal jeg fortelle dere noe merkelig som skjedde i dag, der en mann lo veldig godt av meg - for å si det slik.

Vakre stranden ..

 • 02.08.2017, 11:02

NÅ ER VI HER, FIN UTSIKT OG SHOPPING


Hei mine kjære lesere!

På en onsdag, sitter jeg og mamma nå i Danmark på fyrklit feriesenter. Vi har fått en kjempe fin leilighet, som vi har utsikt utover sjøen. Snaet er vi på vei til byen og skal shoppe litt, så flere bilder kommer på bloggen senere.

Jeg håper dere får en fin dag :-)

 • 28.07.2017, 10:00

JEG SKAL PÅ FERIE TIL UTLANDET!


 

Jeg trodde ikke jeg skulle få bestilt meg noen ferie i år, spesielt ikke i utlandet. Derfor er jeg utrolig glad for å dele med dere, at jeg reiser til Danmark neste uke med min kjære mamma. Jeg gleder meg veldig, ettersom jeg virkelig elsker å feriere i Danmark. Jeg kommer selvfølgelig til å ta en del bilder og oppdatere bloggen, så det ser jeg veldig frem til.

.. Forresten god fredag smykker!

Hva er dine planer resten av sommeren?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

 • 26.07.2017, 12:15

DANMARK I MITT HJERTE
TO TRAVEL IS TO LIVE

Jeg har reist hit nesten hver eneste år, så lenge jeg kan huske. Å se bilder fra turene, gjør meg glad. Danmark i mitt ♥

 • 25.07.2017, 09:37

HELT FANTASTISK Å VÅKNE TIL DETTE


Hei og nok en god tirsdag!

Nå befinner vi oss på Haukelifjellet, som vi har lagt over i natt. Vi er på vei hjem og har hatt en super fin tur. Noe av det beste jeg vet, er å være på tur.

Helt magisk har det vært her.

.. Bare se på disse bildene. Klager ikke å våkne til dette!

 • 24.07.2017, 10:42

NÅ HAR DET VÆRT MYE


Hei dere fine!

Nok en gang, blir det en tur opp i landet vårt. Bare for noen dager siden var vi på disse bildene, som vi igjen skal opp til. Nå har det vært mye bilturer, men dette liker jeg i høyeste grad.

Hva er deres planer de neste dagene? :-)

 • 21.07.2017, 20:54

FORELSKET PÅ NY


Hey og god fredag hjerter!

Jeg bare må fortelle dere om opplevelsen sammen med min kjære. Som jeg skrev tidligere på bloggen, har vi vært på en liten roadtrip nesten opp til Bergen. På vei hjem kjørte vi opp et sted som het Røldal.

Det er den vakreste plassen jeg har sett i vårt vakre land, at jeg ble helt forelsket i stedet.

Ser det ikke fint ut der?

 • 14.07.2017, 10:19

MINNENE BLIR ALDRI GLEMT


God fredag dere!

Jeg har ikke vært veldig flink til å blogge for tiden, men det er fordi jeg og kjæresten har ferie. Vi har til sammen en uke, så derfor vil jeg være mer tilbake til neste uke. Mange fine ideer på lager venter på å bli postet.

.. Foreløbig har vi opplevd så mye gøy på turen! Vi har leid vannscooter i ett døgn, kjørt rundt, grillet, spist ute, shoppet og mye annet koselig.

Jeg ønsker dere fortsatt en fin ferie & helg :-)

 • 09.07.2017, 18:11

VI BLIR HER I NATT


Hei dere!

Jeg håper dere har det fint. Nå har jeg og kjæresten funnet en fin plass, her litt på utsiden av Kragerø. Vi har det iallefall veldig fint og jeg koser meg på denne ferien!

Hva skal dere videre i sommer? :-)

 • 04.07.2017, 10:00

NÅR ALT BARE FORSVINNER
.. IF I COULD LIVE HERE

På stranden blir alt borte. Tankene forsvinner litt og jeg slapper av. Hvis det gikk å bo der, så kunne jeg lett ha gjort det. Iallefall for en stund. Livet blir så enkelt, der alt bare er fint. Jeg drømmer meg bort og ser på bølgene. Bølgene som kommer i mot men, men jeg føler likevel en slik stillhet. En nydelig stillhet.

 • 18.06.2017, 10:00

A LITTLE THROWBACK


God søndag dere! Jeg starter denne rolige morningen med en liten throwback :-)THE MOST BEAUTIFUL HOTEL

Jeg elsket denne turen og hotellet (Sunprime Coral Suites & Spa) var jo ingenting å si på - men, bare helt fantastisk fint og idyllisk. Tenerife er virkelig en av mine favoritt steder å reise til, uten tvil.
Hva er din favoritt destinasjon? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 26.05.2017, 09:54

SISTE DAG PÅ HOTELL OG MITT BESTE TIPS


Om ikke veldig lenge sjekker jeg ut fra Kragerø Resort, nok en gang. Jeg elsker hotellet, maten og beliggenheten. Det er så utrolig fint her. Gleder meg til å komme tilbake igjen, som jeg håper ikke blir veldig lenge til. Vi får se. Deilig var det å komme seg bort noen dager og slappe av, uten mulighet til å tenke på andre enn seg selv. Det har vært nødvendig, ettersom jeg ikke er flink til å sette seg selv først.

Verdens beste hamburger har dem altså på Kragerø Resort!

 

.. Så mitt beste tips av alle tips, er å prioritere alene tid med deg selv. Om det så bare er noen timer, så får du tid til å slappe av. Du får tid til å tenke og ta vare på kun deg selv. Du får rett og slett tid til å lade batteriene og ta vare på slike stunder.

 

Jeg ønsker dere en god og fin fredag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 24.05.2017, 21:41

DETTE ER VELDIG RART


Noe jeg virkelig har kjent på i dag, er å kose seg i sitt eget selskap. Det er jeg ikke ofte flink til. I dag har det vært både litt rart, men også fint. Stedet er jo så utrolig fint og været er jo bare skjønt. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på hotellrommet, se på utsikten, spise jordbær og slappe av.Hva syntes du om å kose seg i eget selskap?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 24.05.2017, 15:59

JEG DRO ALENE OG NÅ ER JEG HER


Hei mine fine lesere.

I dag er det så utrolig varmt, at slik pleier det ikke alltid å være midt på sommeren en gang. Så nå skal jeg si at sommeren virkelig er her, iallefall varmen. Jeg befinner meg nå på Kragerø Resort og skal være her alene i et par dager. For meg er det ikke lett å slappe av hjemme alltid, derfor bestemte jeg meg for å være litt fornuftig - og bestille en tur på hotell. Samtidig så eeelsker jeg dette hotellet, som jeg har vært på flere ganger. Flere som har vært her?

.. Etterhvert skal jeg også bade her, som er helt nydelig og avslappende!

 

Jeg ønsker dere en fin langhelg ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 18.04.2017, 10:10

BILDER FRA EN FIN SYDENTUR


Hei og god tirsdag mine fine lesere. Jeg har i noen år vært litt i Syden, noe jeg elsker. Jeg elsker å reise og hadde jeg hatt masse penger, så skulle jeg ha reist mye mer. Men, jeg setter utrolig stor pris på de turene jeg får. Bildene er fra min første tur i Tenerife, sammen med min pappa. Har du et ferieminne du spesielt husker?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits