• 18.06.2017, 10:00

A LITTLE THROWBACK


God søndag dere! Jeg starter denne rolige morningen med en liten throwback :-)THE MOST BEAUTIFUL HOTEL

Jeg elsket denne turen og hotellet (Sunprime Coral Suites & Spa) var jo ingenting å si på - men, bare helt fantastisk fint og idyllisk. Tenerife er virkelig en av mine favoritt steder å reise til, uten tvil.
Hva er din favoritt destinasjon? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 26.05.2017, 09:54

SISTE DAG PÅ HOTELL OG MITT BESTE TIPS


Om ikke veldig lenge sjekker jeg ut fra Kragerø Resort, nok en gang. Jeg elsker hotellet, maten og beliggenheten. Det er så utrolig fint her. Gleder meg til å komme tilbake igjen, som jeg håper ikke blir veldig lenge til. Vi får se. Deilig var det å komme seg bort noen dager og slappe av, uten mulighet til å tenke på andre enn seg selv. Det har vært nødvendig, ettersom jeg ikke er flink til å sette seg selv først.

Verdens beste hamburger har dem altså på Kragerø Resort!

 

.. Så mitt beste tips av alle tips, er å prioritere alene tid med deg selv. Om det så bare er noen timer, så får du tid til å slappe av. Du får tid til å tenke og ta vare på kun deg selv. Du får rett og slett tid til å lade batteriene og ta vare på slike stunder.

 

Jeg ønsker dere en god og fin fredag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 24.05.2017, 21:41

DETTE ER VELDIG RART


Noe jeg virkelig har kjent på i dag, er å kose seg i sitt eget selskap. Det er jeg ikke ofte flink til. I dag har det vært både litt rart, men også fint. Stedet er jo så utrolig fint og været er jo bare skjønt. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på hotellrommet, se på utsikten, spise jordbær og slappe av.Hva syntes du om å kose seg i eget selskap?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 24.05.2017, 15:59

JEG DRO ALENE OG NÅ ER JEG HER


Hei mine fine lesere.

I dag er det så utrolig varmt, at slik pleier det ikke alltid å være midt på sommeren en gang. Så nå skal jeg si at sommeren virkelig er her, iallefall varmen. Jeg befinner meg nå på Kragerø Resort og skal være her alene i et par dager. For meg er det ikke lett å slappe av hjemme alltid, derfor bestemte jeg meg for å være litt fornuftig - og bestille en tur på hotell. Samtidig så eeelsker jeg dette hotellet, som jeg har vært på flere ganger. Flere som har vært her?

.. Etterhvert skal jeg også bade her, som er helt nydelig og avslappende!

 

Jeg ønsker dere en fin langhelg ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 18.04.2017, 10:10

BILDER FRA EN FIN SYDENTUR


Hei og god tirsdag mine fine lesere. Jeg har i noen år vært litt i Syden, noe jeg elsker. Jeg elsker å reise og hadde jeg hatt masse penger, så skulle jeg ha reist mye mer. Men, jeg setter utrolig stor pris på de turene jeg får. Bildene er fra min første tur i Tenerife, sammen med min pappa. Har du et ferieminne du spesielt husker?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

 • 26.02.2017, 23:57

ET STORT SAVN


Jeg kan ikke få sagt nok ganger, hvor mye jeg savner denne roadtripen jeg var på med kjæresten min - for allerede et par år siden.. Tusen flyr! Jeg elsker å se tilbake på disse bildene.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 25.02.2017, 09:56

MY FAVORITE PLACE TO BE


Jeg har et slikt forhold til Danmark, at det er ikke mange år jeg ikke har vært i sommerferien. Det har på en måte blitt en tradisjon, som jeg elsker. Danmark er et sted jeg aldri blir lei av å reise til og ikke så rart heller, når jeg ser disse bildene fra den siste turen..

...


A beautiful place to beHVA SLAGS FORHOLD HAR DU TIL DANMARK? ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 27.01.2017, 10:27

THROWBACK OG ET STORT SAVN
· TILBAKEBLIKK TIL TENERIFE 2015 ·

Jeg var med en av mine beste venninner til Tenerife, i desember 2015. Vi bodde i Playa De Las Americas på et nydelig hotell, som jeg senere kan vise dere bilde av (hvis dere vil se). Det er det flotteste hotellet jeg har vært på. Denne turen var helt fantastisk, som jeg kommer til å huske resten av livet. Da vi var her, bodde også min pappa og kjæreste i byen ved siden av. Så vi spiste og var en del ute, som også var kjempe koselig!

...


Når jeg ser igjennom bilder fra turen og skriver om det, så kjenner jeg et stort savn. Jeg koste meg så enormt og jeg elsker å reise!

FLERE SOM HAR VÆRT I TENERIFE? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

 • 10.01.2017, 16:59

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE
· I CAN'T BELIEVE THAT I'M DOING THIS

- FOR MYSELF! ·

Jeg har skrevet et innlegg om dette på bloggen HER, men det er ingen grunn for meg - til å la være å si det igjen. Jeg skal på et to ukers språkkurs i Sydney, Australia. Til sommeren. Det er helt surrealistisk å si. Jeg hadde aldri trodd at jeg i det hele tatt skulle klare å bestille billetter og så dra alene. Jeg møter jo selvfølgelig andre mennesker der nede, men jeg skal faktisk reise alene... I DON'T KNOW THE RIGHT WORDS TO DESCRIBE THIS!· DET ER LETT Å DRØMME SEG BORT ·

Når jeg ser på slike fine bilder, så er det veldig lett å drømme seg bort i noen minutter. Helt fantastisk. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg skal hit. Jeg har ikke noe annet enn å si at jeg gleder meg helt enormt til det. En av mine største drømmer i livet, nærmer seg for hver dag som går mot sommeren! ♥

 • 14.12.2016, 16:53

NOEN AV MINE FINESTE OPPLEVELSER


Jeg føler meg så utrolig heldig, som har fått oppleve så mye jeg har - i en alder av bare 21. Derfor vil jeg legge ut noen av disse flotte opplevelsene, selv om det er veldig mange flere.


 

· ROADTRIP FRA RISØR - SANDNESSJØEN MED KJÆRESTEN ·

Denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Selv om det var kaldt, så var det en helt uforglemmelig tur. Varme sokker, lang biltur, fin landskap hele veien, musikk, kjærestetur og bare ta livet med ro.· SOMMER I RISØR SKJÆRGÅRD - MANGE GODE MINNER ·

Risør er også en utrolig flott by om sommeren, der å være i skjæra er så flott. Jeg slapper 100% av, når jeg går utover her på bildet og bare nyter livet med omgivelsene rundt.· VELDIG MANGE FINE MINNER MED HUN HERLIGE JENTA HER · 

Jeg møtte denne nydelige jenta i forrige skoleår, der vi gikk påbygg i Risør. Dette året jeg går nå er jo mitt siste, av 2 år på påbygg. Vi har så utrolig mange fine minner sammen. Mye latter, glede, tårer, bilder, vinkvelder, russetiden og så mye mer. På den tiden vi har kjent hverandre, har hun blitt en av mine aller beste venner. Vi er så like, at jeg nesten kan kalle ho min søster. Elsker denne jenta her av hele mitt hjerte!· DANMARK NESTEN HVER SOMMER MED FAMILIEN ·

Omtrent hvert år i sommerferien, har jeg vært med familien på min mor side i familien - til Danmark. Det er noe spesielt med Danmark og jeg koser meg like mye hver gang. Det er så flotte omgivelser, natur og andre ting som jeg er så takknemlig for.· TENERIFE MED MIN BESTEVENNINNE & PAPPA ·

Jeg og min bestevenninne var i Tenerife på det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Det var i fjor på denne tiden her, faktisk. Fy flate for en fin opplevelse. Har vært her før, men på et annet hotell. Jeg elsker å reise. Da vi var nedover, var vi også sammen med pappa og sin kjæreste. De bodde i nabobyen, vi bodde i Playa De Las Americas. Noen som har vært der? Denne turen er uforglemmelig!Dette er noen av veldig mange opplevelser. Det er ikke alt jeg har bilder av på pc eller bare bilder jeg vil ha utenfor bloggen, av familie og venner. Jeg blir utrolig glad av å se på bildene. VELDIG TAKKNEMLIG!

 • 28.10.2016, 21:19

Vakre blomster som faller


Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva syntes du om bildet?

 • 27.10.2016, 17:00

HELT SYKT AT JEG SKAL TIL...


...SYDNEY, AUSTRALIA! Jeg kan ikke tro at jeg virkelig skriver dette, men ja det skal jeg. Med EF skal jeg på et språkkurs i 2 uker sommeren 2017. Jeg har fått regning på mail, så det er offesielt bestilt. Gleder meg enormt mye. · a dream come true ·

For bare et par år siden hadde jeg ALDRI trodd at jeg i det hele tatt hadde turt å tenke tanken på å reise slik, helt alene. Jeg kommer til å møte flere mennesker der nede selvfølgelig, men jeg skal ta flyet og reise ned dit alene. Elsker dette!

Noen som har vært i Australia? ♥

 • 26.10.2016, 13:15

Jeg har vært på disse postkortene


Jeg er så utrolig heldig som har vært på så mange steder i Norge, flere enn disse også.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva er ditt favorittsted i Norge?

 • 25.10.2016, 12:24

Bilder fra min første sydentur


Åh, jeg blir så glad i å se på bilder fra turer jeg har vært på. Vil gjerne dele noen bilder fra min første sydentur, i Tenerife.

· I regret going travelling - said no one ever... ·Hva er din favoritt destinasjon?

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits