• 17.10.2017, 10:00

8 TING JEG VIL GJØRE OFTERE


THINGS I WANT TO DO MORE OFTEN

...

1. Reise mer, hvis mulig

Denne er selvfølgelig begrenset, men for meg og bare ta en busstur til Kristiansand eller Oslo - gjør meg glad. Å reise vil jeg gjerne gjøre mer av, men denne er ikke alltid like enkel å følge. Mye må klaffe, for å komme seg noen vei.

2. Se flere dokumentarer på tv

Noe jeg alltid har funnet interessant, er dokumentarer på tv. Det ligger mange på tv2 sumo, jeg gjerne vil se. Også gir det meg mer kunnskap om interessante temaer.

3. Trene ute

Jeg var veldig flink før jeg fikk kraftig influensa og trene styrke inne. Men, jeg vil også bli flinkere til å trene ute i den friske høstluften!

6. Sette meg selv først

Jeg er ikke flink til å gjøre ting kun for meg selv, men jeg tenker ofte på hva andre synes og mener om det. Det skal jeg bli bedre på.

5. Bruke mer tid på antrekk

Jeg tar ofte bare på det jeg føler meg vel i, uten å tenke over om det passer noe særlig. Jeg ønsker virkelig å bruke mer tid på planlegging, slik at jeg kan bli flinkere til å sette sammen ulike antrekk.

7. Ha bedre søvnrutiner

.. Noe jeg ikke kan si med sikkerhet, ettersom jeg så lenge jeg kan huske har slitt med søvnen. Holder på å jobbe med det hele tiden, så jeg lever i håp!

8. Spise mer vegansk mat

Ikke bare er det mye godt, men også er det utrolig bra for min fordøyelse. For meg merker jeg at kroppen får ''vondt'' av å spise kjøtt, iallefall i store mengder. Det viktigste jeg tenker på, er da selvfølgelig dyrene.

Hva ønsker dere å gjøre mer av?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 16.10.2017, 16:28

SPØR OM HVA DU VIL TIL UKENS SPØRSMÅL


Jeg får ofte spørsmål, der jeg svarer dere i kommentarfeltet. Akkurat derfor tenkte jeg å gi dere en mulighet i et eget innlegg, der dere kan spør meg om akkurat det dere måtte lure på. Mye kritikk har flommet utover kommentarfeltene mine, angående kropp og selvfølelse. Så hvis dere lurer noe angående det eller andre ting, så er det bare å spørre meg i dette innlegget. Jeg svarer på det som måtte komme inn, så bare kjør i vei!

❥ Ingen spørsmål er teite, så kom gjerne med litt morsomme spørsmål hvis dere ønsker det også!

Noe du lurer på?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 11.10.2017, 10:00

BILDENE SOM FORT KOMMER I PAPIRKURVEN


.. Hyggelig å skrive til dere, fine smykker!

Som dere sikkert vet, går det ofte mange bilder rett i søppelkassen. Men, jeg har faktisk begynt å samle på disse og dele det med dere. Hvor gøy er ikke det, hehe? Slik som alle andre, har jeg også veldig mange sider og her er noen av dem.

.. Trodde et sekund at kameraet var i taket, huh?

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 05.10.2017, 10:00

8 THINGS I NEED TO DO THIS FALL


...

❥ Det er ingen hemmelighet at jeg elsker høst. Noe av det fineste jeg vet, er denne tiden på året. Jeg syntes det er helt magisk og jeg nyter det virkelig. Men, det er mye jeg gjerne ønsker å få til og det er mye jeg har planer om å gjøre. Derfor passer det ypperlig, å lage et innlegg om hva jeg ønsker å gjøre denne høsten!

8 THINGS I NEED TO DO THIS FALL

1. Ta pauser fra stress. Noe jeg har sett de siste månedene, er at stress ligger for meg. Derfor må jeg prøve å finne ulike metoder for å slappe av, slik at jeg kanskje kan stresse ned et par hakk hvis jeg er heldig.

2. Gå turer i den nydelige høstluften. Det er jo bare helt herlig og noe jeg ser frem til hvert år. Jeg ønsker å gå turer, ta bilder og kanskje sykle litt også. Det å komme seg ut gjør noe med deg.

3. Shoppe litt nytt. Ja, det er noe jeg faktisk skal gjøre i år. Jeg skal shoppe litt klær for høsten, ettersom jeg har veldig lite bukser og tykke gensere til sesongen. Gleder meg allerede!

4. Være sammen med familie, kjæreste og venner. Tilbringe mye tid sammen med de jeg er glad i og bryr meg om. Det er noe av det viktigste i livet for meg.

5. Tenne bål ute i skog og mark. Dette er noe jeg og kjæresten gjør hvert år, å dra ut i skogen, tenne bål, grille og kose oss med noe varmt å drikke. Kanskje jeg også i år kan få oppleve det, med flere i familien?

6. Spa-og-alene-tid. Noe vi alle trenger en gang i blant, men nå føler jeg for å gjøre det litt oftere. Det gjør meg mye bedre, da jeg kan sette litt fokus på meg selv og fokusere på å koble ut litt. Det har ingen vondt av, så det skal jeg gjøre mer av.

7. Organisere. Noe jeg har vært slapp med nå som jeg lenge har vært syk, er å skrive ned ting jeg må huske og gjøre meg litt strukturert. Jeg må få alt på plass, lese mer biologi og bare se hvordan det går.

8. Spise på restaurant. Det trenger ikke være sommer, for å gå ut å spise. Det er noe jeg syntes er koselig året rundt.

Har dere planer denne høsten?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 30.09.2017, 16:38

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN


.. JEG ER SÅ GLAD FOR AT JEG ALLTID BLIR SÅÅ FIN PÅ BILDER ..

Artig å se slike blinkskudd?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 25.09.2017, 16:41

10 RARE OG LITT FLAUE TING OM MEG


...

Dere flotte smykker!

Veldig mange innlegg finner du på bloggen min, med slike fakta ingen vet om meg. Men, denne gangen deler jeg litt mer som kanskje kan betegnes som litt mer flaut. Det blir i grunn veldig morsomt, når jeg leser over disse igjen. Hehe!

10 RARE OG LITT FLAUE FAKTA OM MEG

- Kjæresten min kaller meg ofte "bolla" som kosenavn og jeg er kanskje litt rar som syntes det er så søtt.

- Jeg bryr meg virkelig ikke om snorking, da jeg sovner uansett.

​- Litt mindre nå for tiden, men før når jeg ble flau så ble jeg spreng rød i ansiktet. Så utrolig flaut.

- Jeg ELSKER alt av mario spill, gjerne på nintendo DS som jeg fortsatt har.

- Jeg elsker mat, kanskje litt for godt?

- Hvert år blir jeg like pinglete, når det gjelder å gå på snø eller is på vinterstid.

- Mitt favoritt fag har alltid vært mattematikk.

- Finner jeg en sang jeg digger, hører jeg på den hele tiden!

- Jeg glemmer veldig fort avtaler, hvis jeg ikke får skrevet disse ned.

- Mamma farget håret mitt svart en gang, da jeg dagen etterpå måtte til frisøren og få vekk fargen. Ville ikke gå på skolen!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 17.09.2017, 10:00

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG?


Aldri spilt et eneste instrument. Selvfølgelig spilte vi jo litt i musikk timene på ungdomskolen, men jeg har aldri gått på noen form for kurs. Jeg har heller aldri vært musikalsk, i den grad at jeg har spilt noe instrument.

Livredd mørket. Jeg er ekstremt mørkeredd, at jeg blir redd bare av å tenke på det. Inni huset må jeg sette på lommelykt på mobilen, når jeg skal opp trappene på kvelden.

Liker bedre serier, enn filmer. Jeg kan ikke huske sist jeg så en film, faktisk. Men, jeg er helt obsessed med serier. Når jeg er ferdig med en serie, så ser jeg den gjerne igjen eller hopper over på en ny.

Jeg gikk på hip hop dansing. Ja, dere hørte riktig. JEG (?) har gått på noen form for dansing og jeg husker at jeg elsket det. Men, jeg hadde skrekken for å stå på en scene - så derfor sluttet jeg.

Jeg har vannskrekk. Dette har kommet med årene, da jeg ikke var slik før. Men, å svømme på dypet der jeg ikke kan se bunnen - får pulsen til å stupe til toppen bare ved å tenke på det.

Liker ikke å gå med sminke. Det beste jeg vet, er å ta av sminken etter en hel dag. Jeg går mer uten sminke, enn jeg gjør med. Det er jo så behagelig å gå uten!

Diller ofte med håret. Har jeg håret i hestehale, må jeg ta håret i en flette. Etter det må jeg ha det ned, så jeg kan sitte å ta på det. Håret mitt får virkelig aldri ro. Til sammen har jeg sikkert hatt hundrevis av frisyrer.

Ekstremt emosjonell. Huff, det er nesten litt flaut. Men, jeg griner når jeg er trist, av en lykkelig film eller hvis jeg ser en film med barnelatter.

Hater å sove. Når jeg skal legge meg, ender jeg ofte alltid opp med å ligge i flere timer og tenke på alt mulig rart.

 • 16.09.2017, 17:28

STORYTIME - JEG MISTET STEMMEN I 9 MÅNEDER


Woho, nå er det lenge siden jeg har hatt en storytime på bloggen. Rett og slett fordi jeg ikke har vært så veldig flink til å komme på slike historier, som kan være interessant å lese. Jeg tror faktisk jeg har nevnt så vidt det denne storytimen handler om, men jeg tror ikke jeg har skrevet dypere om det.

...

Det startet i begynnelsen av 9-ende klasse på ungdomsskolen, som jeg kan huske. Det var iallefall på det trinnet, ettersom jeg også skulle stå til konfirmasjon det året.

Jeg var syk. Hadde en kraftig forkjølelse, der jeg hostet hele natta og var helt utslitt når dagen kom. Natt etter natt holdt jeg på, i tillegg til sår hals og sikkert feber. Feber kommer alltid med, når jeg får en slags forkjølelse. Hosten resulterte plutselig at jeg klarte å miste stemmen. Jeg klarte ikke å snakke, men jeg kunne bare hviske.

Det var helt forferdelig.

Ukene gikk, men det ble ikke bedre. Jeg måtte hviske på skolen, hos venner når jeg var hos dem og da overalt. Jeg husker det var så slitsomt, fordi jeg måtte anstrenge meg hele tiden.

Fastlegen min fant ikke ut av noe, men så søkte mamma opp en spesialist i Oslo.

Det hadde da gått 8 måneder og veldig nært 9 måneder, da jeg fikk time. Min mor, bestemor og jeg lå på hotell (tror jeg..) rett ved siden av stedet. Jeg kom dit, var i 20 minutter hos logopeden og fikk så stemmen igjen på et blunk. Så lett var det, tydeligvis. Den dagen glemmer jeg aldri og det var ingen tvil om at stemmen var tilbake, i følge dem rundt meg.

Noen andre som har en liknende historie å fortelle?

 • 14.09.2017, 15:27

3 NEGATIVE SIDER OM MEG I FØLGE KJÆRESTEN MIN


.. IF I HAVE TO BE HONEST, HERE YOU GO

1. En mer stressa person finner du ikke. Den oppsummerer vel ganske mye, vil jeg si. Da snakker vi alt fra å rydde litt, til å reise, til å trene og listen er lang. Jeg stresser i grunn for den minste lille ting, uten å vite hvorfor. Jeg vil jo ikke stresse, men kroppen min er tydeligvis bygd for å stresse. Stadig prøver jeg å finne teknikker, slik at jeg ikke skal stresse så mye som jeg gjør. Men, jeg finner ut hver gang at det funker ikke for meg.

...

2. Utrolig sta. I da likhet med min bedre halvdel, så er jeg tydeligvis veldig sta. Det innrømmer jeg også, for hvis jeg først mener noe - da gir jeg meg ikke. Eller hvis jeg mener at jeg har rett, da er jeg også veldig utfordrende og vanskelig. Jeg står iallefall på mitt og det er jeg glad for .. hehe!

...

3. Hissig liten jente. Her må jeg virkelig ta meg sammen av og til, ettersom jeg kan bli litt små hissig til tider. Jeg har funnet ut at jeg har blitt mer eller mindre hissig, når jeg har byttet om på ulike p-piller. Det tror jeg på, ettersom jeg sikkert har prøvd alle som er. Jeg er ikke flau over å si at jeg kan bli litt hissig, hvis jeg føler ting kommer i mot meg.

Har dere tips til andre ting han kan svare på?

 • 05.09.2017, 10:00

DET IRRITERER MEG I HVERDAGEN


...

Vi kan vel alle innrømme litt ting som irriterer oss i hverdagen, men som vi kanskje ikke prater så mye om. Iallefall er ikke det noe jeg gjør. Men, jeg har plukket ut noen ting som irriterer meg mest i hverdagen. Selv syntes jeg det er artig å lese hos andre, derfor passet det utmerket å lage et slikt innlegg selv. Kanskje også flere kan kjenne seg litt igjen?

- 7 TING SOM IRRITERER MEG I HVERDAGEN -

1. Avokado. Det er min favoritt of all time, men det er ikke alltid trygt å kjøpe dem. Sikkert halvparten av alle jeg har kjøpt, har vært brune. Åh, men jeg elsker dem for mye til å la være å kjøpe!

2. Jeg ødelegger mye. Ja, jeg er ekstremt uforsiktig. Jeg må le av meg selv bare ved å tenke på det, fordi det er faktisk helt utrolig.

3. Folk som avbryter. Det er så utrolig irriterende, når du faktisk har noe å si og det blir avbrutt. "Avbrøt midten av setningen min, begynnelsen av din?"

4. Veps og ekle krypdyr. På denne tiden er veps en pest og plage. Jeg kan ikke fordra slike ting, ettersom jeg også er allergisk. Så det hjelper ikke det, for å si det sånn.

5. Tante rød. Altså, her skal jeg virkelig få lov å klage litt. Mensen er noe av det mest irriterende og vondeste jeg vet. Så kan jeg heller ikke gjøre noenting med det. Jeg får alltid vondt også, noe som ikke gjør det bedre.

6. Folk som snakker om sykdom hele tiden. Det kan bli litt for mye og jeg ønsker ikke å gå rundt å bli deppa, pga det. Det er greit å snakke om, men ikke hele tiden.

7. Migrene. Denne står øverst på listen og har gjort det i flere år. Det ødelegger så mye i min hverdag, uten at jeg kan noenting for det. Hadde jeg visst, så hadde jeg gått all in for å si det slik!

Noe som irriterer deg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 03.09.2017, 11:32

DA JEG HADDE RØDT HÅR OG JÆVLIG SMINKE


Det er så utrolig morsomt å gå gjennom gamle bilder, når det ser helt forferdelig ut.. Haha! Ikke lite heller, for å si det slik. På disse bildene hadde jeg ikke lært å sminke meg, da jeg brukte i overkant mye hvit eyeliner i tillegg til null bryn. Det kan jo ikke ha sett bra ut for andre, den gangen. Godt med litt slike minner også, som i dag bare er å le av.

.. og ja; jeg brukte hvit eyeliner som øyenskygge også visst!

Beklager overskriften, men hallo .. Dere forstår kanskje hva jeg mener, hehe?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 01.09.2017, 14:41

9 FAKTA INGEN VET OM MEG


 

...

1. Når jeg prøver å tenke på tanken om å få barn, så skremmer det meg. Jeg har iallefall ikke planer om det, før om mange år frem i tid.

2. Jeg har ofte mareritt om natta og kan våkne av det x antall gangen gjennom natta.

3. Hvis jeg er lei meg, kan jeg finne på å sette ut alle mummi koppene mine på et bord. Fordi jeg blir i bedre humør. Mine lykke kopper!

4. I løpet av en dag, er jeg veldig flink til å drikke mye vann.

5. Jeg tenker aldri at det samler seg så mye støv, at det er nødvendig å vaske så ofte..

6. Når jeg skal rydde eller pakke, klarer jeg ikke å gjøre en ting av gangen. Jeg skal være all over the place!

7. Jeg elsker kaffe, men jeg har blitt nødt til å kutte det ut på grunn av migrene.

8. Jeg er varmblodig året rundt og kan finne på å gå ute med t-skjorte på vinteren, som er helt normalt for meg. 

9. Å gå en tur ute på vinteren, er noe av det fineste jeg kan tenke meg.

Noe dere visste fra før, kanskje?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 13.08.2017, 10:00

7 TING SOM FÅR MEG TIL Å LE- 7 THINGS THAT MAKES ME LAUGH -

1. Jeg har sett episodene utallige ganger, men blir likevel aldri lei av serien ''Friends''. Helt sikker er jeg på at jeg ikke er den eneste.

2. Ting jeg sier av og til, som jeg tenker etterpå var helt på jordet. Ofte sier jeg ting jeg tenker, uten å tenke på hvordan det kommer ut. Litt latter kan det bli av det, for å si det slik.

3. Når andre ler, så ler jeg ofte selv også.

4. Jeg smelter, men også ler jeg når jeg hører barnelatter.

5. Tørre vitser. Jeg har en slik humor, som syntes slike vitser blir så dumme - at dem blir vittige.

6. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Programmene dem har sammen, må være noe av det beste på norsk tv. Dem ligger på tv2 Sumo og jeg har sikkert sett hver episode minst 50+ ganger. Tuller ikke.

7. Bloopers. På Youtube finnes det veldig mange av disse, på flere serier. Det er så utrolig morsomt og jeg ler like mye hver gang!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 08.08.2017, 19:31

BILDENE AV MEG INGEN SKULLE SE


Overskriften sier vel sitt, da disse bildene kanskje ikke er de fineste og dem som slå best an. Men, derfor deler jeg dem. Alle bilde serier har alltid en bakside, og her er mine (fineste) blinkskudd jeg enda ikke har fått delt.- Jeg kjører alltid på med mine sjarmerende blikk .. -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 08.08.2017, 10:00

5 TING JEG VIL LÆRE


Hei dere fine smykker! Jeg får aldri nok av å lære noe nytt. Derfor passer det fint å skrive et innlegg, der jeg forteller noen punkter jeg gjerne ønsker å lære. Det er morsomt å tenke på noe som kan virke vanskelig å lære, men som likevel står høyt på lista.

- 5 THINGS I WANT TO LEARN -

1. Å tegne

Hvis jeg får ett bilde foran meg, så kan jeg fint tegne etter. Men, jeg skulle ønske jeg kunne tegne med frihånd og med litt fantasi. Selv syntes jeg faktisk det kan være vanskelig å tegne, selv om det kan være noe veldig enkelt.

2. Snakke bedre engelsk

Ja, jeg kan snakke engelsk og bli forstått. Med litt innabords går det ofte mye bedre også, he he. Men, jeg skulle ønske jeg kunne ta noe kurs til å lære meg bedre språket og bli trygg.

3. Spille gitar

Jeg blir veldig inspirert av dem som synger, men som også spiller gitar i tillegg. Det er så flott å se og høre på!

4. Sminke

Gjerne skulle jeg ønske at jeg ble flinkere på sminke, selv om jeg kan det grunnleggende og litt til. I følge hva jeg selv føler, men det er alltid ting jeg ønsker å lære når det gjelder sminke.

5. Lære å synge

Det siste punktet, må også være det som står øverst på listen. Det er en stor drøm!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

 • 30.07.2017, 10:00

20 TING JEG ELSKER I LIVET MITT


1. Få koselige meldinger fra dem jeg er glad i.

2. Tatoveringene mine.

3. Når andre åpner seg og kan stole på meg.

4. Bra musikk.

5. Smilene jeg får.

6. Gode bøker.

7. Familie, venner & kjæreste.

8. Sol og sommer.

9. En god frokost.

10. Skrelle og spise reker.

11. Å være ny dusjet.

12. Te!

13. Kattene mine.

14. Å reise.

15. Naturen.16. Fine komplimenter.

17. Jentekvelder.

18. Roadtrip med kjæresten.

19. Klemmer.

20. Å gå i kjole.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

 • 19.07.2017, 17:07

6 HEMMELIGHETER DERE IKKE VET


- Jeg er alltid redd for å bli såret. Det er utrolig irriterende, men veldig lite jeg kan gjøre noe med. Jeg prøver hver dag å tenke på at det ikke skjer, men det har skjedd så mye i livet mitt. Derfor er jeg nesten alltid redd.

- Dersom noen snakker til meg med sinne, så blir jeg nervøs. Enten blir jeg rettferdig sint tilbake eller så blir jeg på gråten.

- Ofte kan jeg være veldig flink til å komme med gode råd, som jeg selv har erfaring med. Men, det er ikke alltid jeg sier det samme til meg selv.

- Jeg blir veldig fort rastløs, da jeg skulle ønske av og til at jeg hadde klart å stresse ned. Kroppen klarer ikke ofte å slappe ordentlig av, som den burde.

- Jeg elsker kaffe, men jeg kan ikke drikke mye mer fordi jeg får veldig vondt i hodet av det.

- Når jeg skal sove, så MÅ jeg ha minst to puter. Hvis ikke får jeg skikkelig vondt i nakken. Haha, tøft liv.

- Jeg takler ikke å se folk inn i øynene når jeg skal snakke med noen, iallefall ikke over litt lengre tid. Alltid vært sånn.

- Hvis noen blåser opp ballonger, så kan jeg fint få et panikk anfall. Jeg er livredd ballonger!

- Jeg salter ALDRI maten.

- Hvis jeg først skal spise noe usunt, så kan jeg være veldig svak for potetgull. Mmm!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 11.07.2017, 12:06

8 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG


1. Jeg liker ikke å være alene. Som jeg skrev om, for en liten stund siden.

2. Jeg tøyer aldri ut etter trening. Noe jeg gjorde i gym timene på skolen, men aldri ellers.

3. Jeg bruker for mye krefter på alle andre, slik at jeg av og til glemmer meg selv.

4. Jeg er STA. Ask anyone I know..

5. Jeg har aldri vært sær i matveien. Noe jeg er veldig glad for!

6. Jeg ser nesten ingenting uten briller. Jeg er sterkt nærsynt, med andre ord.

7. Jeg er obsessed med å drikke vann. Helst det, ingenting annet.

8. Jeg har tlf-angst. Det føles som om hjertet hopper ut, når mobilen min ringer.Noe du ikke visste fra før?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 08.07.2017, 10:00

TING JEG HATER Å HØRE


- ''Jeg hørte dem snakke stygt bak ryggen din. Er det sant?''

Falske rykter er det alltid noen som må slenge ut, hvis dem ikke har bedre ting å gjøre.

- ''Du er veldig lav, haha.''

Misforstå meg rett, men jeg gjør ingenting av å høre det fra venner og slikt. Men, å få høre dette rett i trynet når du aldri har møtt en person før, blir litt feil i mine øyner.

- ''Du har gått opp eller ned i vekt.''

Jeg har hatt mine opp og nedturer, når det gjelder mat. Mistet matlysten eller har kanskje spist litt mye, fordi ting ikke alltid er lett. Ikke i alle settinger er dette passende å si, fordi det ikke alltid er lett å være klar over situasjonen.

- ''Det ser jo ut som du har det fint, så plutselig skriver du at du ikke har det bra på bloggen..''

Ja, det kalles at livet hele tiden går opp og ned. Ting skjer, uten ofte noen forvarsel.

- ''Jeg er så stygg.''

De jentene som ofte må påpeke at dem er stygge, for å få høre at dem ikke er det.. Like, really?

- ''Vi har ikke flere størrelser i dette plagget, dessverre.''

Ofte finner jeg den perfekte toppen eller kjolen, men så skal det ikke alltid være i min størrelse.. Typisk, hehe!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 05.07.2017, 10:40

10 TING DERE IKKE VET OM MEG


- Når jeg skreller reker, så er jeg ekstremt nøye. Jeg må se over rekene etterpå, for å se at det ikke er noe på dem.

- Jeg har aldri brukket noe i kroppen.

- Skalldyr er det beste jeg vet.

- Jeg er så allergisk mot nøtter, at jeg må ha ekstremt sterke smertestillende med meg overalt.

- Jeg er allergisk mot veldig mye i naturen.

- Jeg kan bli fort irritert.

- Jeg er enebarn.

- Jeg elsker å være spontan.

- Jeg er utrolig glad i reinsdyr og trær.

- Av alle idretter jeg gikk på, likte jeg best svømming og håndball.Noe du ikke visste, kanskje?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits