hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

NELLY FAVORITTER PÅ BUDSJETT!

 • 07.03.2018, 10:00

INNEHOLDER ANNONSELENKER

BILLIGE SKATTER PÅ NELLY

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

GOOD MORNING YOU GUYS!

Jeg er vel ikke alene om å elske nelly.com og hva passer seg vel da bedre, enn en ønskeliste på budsjett? Det beste er jo salg og så mye fint du faktisk finne på salg der. Det er helt utrolig hvor stort utvalg nettsiden har og det er masse jeg gjerne skulle hatt i min egen garderobe. De fleste har vel også hørt om denne nettsiden, da det også er mye mer å finne der enn bare klær 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER | Denne er anbefalt av Sraad, helt genial, gir lengre vipper / bryn OG den er på salg til kun 199,- !

6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

.. HAPPY SHOPPING!!

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

EN HELT NY FAVORITT

 • 19.01.2018, 10:00

I GOT MYSELF A BEAUTIFUL FLORAL SHIRT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.. Lettere sagt, så var jeg så heldig å få denne nydelige toppen ♥ Det ble jeg utrolig glad for, ettersom jeg har fått utrolig dilla på slike bluser for tiden. Da passer det alltid med noe nytt, selv om jeg ikke har kjøpt den selv. Fikk denne av min kjære farmor, som er en av de snilleste menneskene på denne jord. Jeg tenker at denne toppen kan passe både til hverdag, men også til et selskap.

Flere enn meg som liker å gå i bluser?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG HAR BLITT UTROLIG HEKTA

 • 07.12.2017, 17:19

// inneholder annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hadde ikke jeg hatt antrekket klart for årets julebord, hadde jeg virkelig klikket med meg hjem en kjole på salget. Men, noe jeg har blitt utrolig hekta på for tiden er bodys over skjørt eller fine bukser. Det er ingen tvil om at partysesongen er i gang! Velvet og glitter har kommet inn for fulgt, da jeg gjerne deler mine favoritter med dere. Jeg skulle gjerne hatt med meg alt hjem, hehe ♥

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Facebook HER Instagram HER

INNKJØP AV RED VELVET KJOLE

 • 18.11.2017, 16:45

SAY HELLO TO MY NEW DRESS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

❥ Da jeg var i Oslo for en liten uke siden, så kjøpte jeg ikke mye til meg selv annet en mat. Men, denne kjolen ble et unntak. Det var vel det eneste jeg kjøpte, faktisk. Noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg føler meg utrolig fin i denne kjolen, bare se på den da? Jeg syntes personlig at velvet er utrolig fint og behagelig å gå med, så derfor har jeg noen kjoler som har dette stoffet. Elsker dem. Fargen på denne var jo også perfekt i mine øyner.

KJOLEN ER KJØPT PÅ CUBUS

Hva syntes dere om kjolen?

I SAY YES TO THIS DRESS

 • 12.11.2017, 10:00

// Inneholder annonselink

KJOLEN JEG HADDE PÅ MEG I FJOR

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har allerede kapret en fin kjole jeg skal ha på meg i år på julebord, men jeg ville vise dere den jeg hadde på meg i fjor. Den er utrolig fin og jeg kunne like godt ha brukt den et år til. Men, så kom det en super fin kjole på salg og da var jeg også solgt. Jeg visere dere nok den etterhvert, men akkurat nå ville jeg vise dere så smått den kjolen jeg hadde på meg i fjor.

Kjole HER

FLAUT Å SI DET, MEN .. + HØSTFAVORITTER UNDER 300,-

 • 01.10.2017, 16:02

// annonselenker

FLAUT Å SI DET

Når jeg først viser dere mine favoritter denne høsten, så var det en ypperlig mulighet til å snakke litt om mote. Mitt forhold til mote, lettere sagt. I dag har jeg ingen spesiell stil, men jeg tar på meg det jeg liker og det jeg syntes passer sammen. Ikke alltid blir det bra, men jeg har aldri klart å legge så mye i det heller. Jeg skulle ønske jeg hadde blitt flinkere til å sette sammen antrekk og se litt ''stilig'' ut.

.. Jeg prøver å gjøre litt små endringer her og der, men det er ikke lett syntes jeg. Litt flaut å si det, men jeg har aldri tenkt at det har så mye å si. Der har jeg virkelig tatt feil. Jeg ser jo nå at det har alt å si, ettersom du fort legger merke til stilen hos et annet menneske!

❥ HØSTFAVORITTER UNDER 300,-

...

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

Jeg håper dere fant noe dere likte ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ANTREKK OG SKREMMENDE NYHETER

 • 09.08.2017, 09:51

I går hadde jeg det veldig fint. Jeg var hos en god venninne og vi tok masse bilder! Så nå har jeg mye på lager som etterhvert kommer ut. Samtidig har jeg i grunn mye som skjer nå i livet mitt, som jeg skal fortelle mer om etterhvert. Veldig spennende, men også litt skremmende nyheter. Jeg blir litt stresset, når det skjer ting i livet mitt. Også da når det skjer litt mye på en gang, men da er det godt å skrive litt om det.

Anyways, her har dere litt bilder fra gårsdagens antrekk.

Genser Ginatricot | Bukse Cubus | Sko H&M

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

NY TUR I NORGE OG ANTREKK

 • 21.07.2017, 10:15

I skrivende stund er det noen timer til jeg og kjæresten kjører oppover mot Bergen, så vi tar med oss telt og overnatter. Det gleder jeg meg veldig til. Så innlegget som i dag blir postet, ble da skrevet i går. Bilder fra turen vil komme etterhvert.

Ettersom jeg shoppet litt i Kragerø for en uke siden, så kan jeg jo vise gårsdagens antrekk.LETT OG SOMMERLIGKjole H&M / Tynn jakke Outlet i Kragerø

Hva gjør dere i dag? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE FAVORITTER PÅ SALG DENNE VÅREN

 • 28.04.2017, 22:51

Innlegg i samarbeid med Rabble // Inneholder annonselinker


Kjole HER / Bomber jakke HER
 

Hei dere fine skapninger! Våren nærmer seg med stormskritt og vi er snart i mai måned. Tiden flyr bare forbi og før vi vet ord av det, så er det snart sommer! Men, i tillegg til 17 mai, er det også flere som sikkert skal i konfirmasjon denne måneden. Det samme skal jeg og da tenkte jeg at det er på sin plass, å dele mine vårens must-haves. Jeg skulle gjerne bestilt alt i dette innlegget og litt til, ettersom prisene er veldig overkommelige. Men, jeg får nok vente litt. Øye shopping er jeg også veldig god på!Hvis du trykker på bildet over, kan du komme til en genial nettside som viser deg oversikt over rabatter på flere nettbutikker som nelly, bikbok og ellos!

I flere år har jeg alltid handlet en kjole på nelly, hvis det har vært til en anledning. Derfor har jeg spart opp mange kjoler jeg kan bruke til konfirmasjonen, men jeg liker likevel å sjekke ut noen nye skatter på nettsiden!

... Jeg er vel heller ikke den eneste som liker nelly OG salg, så jeg deler noen smakebiter fra salget deres.  Alle plaggene er også til en rimeligere penge!


Kjole HER / Jumpsuit HER


Bluse HER / T-skjorte HER / Topp HER


Kjole HER / Jeans HER


Bomber jakke HER / Biker jakke HER


Topp HER / Jeans HER


Jakke HER / Kjole HER

 

Fant du noe du likte?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

SUMMER DREAMING

 • 31.03.2017, 09:55

Inneholder annonselinker

Hei og god fredag!  Jeg er vel ikke den eneste som gleder seg til sommeren? Hva er vel bedre da, enn å dele med dere litt inspirasjon til den tiden vi snart har i vente. Selv så kjøper jeg ikke mye klær lengre, enn det jeg gjorde før. Men, det er jo lov å drømme litt. Det gjør iallefall meg på litt bedre humør.

...

Det gjør jo heller ingenting å finne ting på salg, til under 200 kr!


Velvet Topp HER / Jeans HER / Kjole HER


Body HER / Bomber jakke HER / Kjole HER


Sweat kjole HER / High boots HER / Kjole HER

________

VAR DET NOE SOM FALT I SMAK HOS DEG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

FAVORITT I KLESSKAPET

 • 30.03.2017, 14:10

God torsdag mine herlige lesere  Jeg er vel ikke den eneste som har et plagg i klesskapet, som blir brukt oftere enn andre. Denne skinnjakken fikk jeg faktisk i gave for mange år siden, men jeg har tatt den opp av en eske og begynt å bruke denne. En slik jakke pynter opp et antrekk veldig lett og er en must-have i mitt klesskap!
HVA SYNTES DU OM JAKKEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

DAGENS ANTREKK

 • 22.03.2017, 19:18Topp BikBok / Bukse Vero Moda / Bomber jakke Cubus
 

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

ET FAVORITT ANTREKK

 • 04.03.2017, 18:50Genser Lindbergh / Bukse Cubus / Skjærf Bikbok / Sko Eurosko

Jeg og mamma var ute i byen i går, gikk tur og tok litt bilder. Det ble da også noen bilder til bloggen, selvfølgelig. Så ho mor skal ha creds for disse bildene av meg i dette antrekket. Genseren gjør også antrekket til et av mine favoritter.

________

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DAGENS ANTREKK

 • 01.03.2017, 15:25

Hei dere ♥ Jeg har fått flere kommentarer, at dere ønsker slike outfit innlegg på bloggen. Så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg går med i dag. Resten av dagen går til kafebesøk, trening og overnatting hos ho mor. Jeg håper dere også har en fin dag så langt!Genser Lindex / Bukse Cubus / Belte H&M

________

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

NELLY KJOLER UNDER 200 KR!

 • 24.11.2016, 18:36

Det er alltid noe å finne på nelly og denne gangen har jeg funnet fine kjoler under 200 kr ♥ Finner du noen du liker?

  
1. HER / 2. HER / 3. HER


4. HER / 5. HER / 6. HER7. HER / 8. HER / 9. HER

// Inneholder annonselinker


 

JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE PÅ BLOGGEN. SPØR HVIS DU LURER PÅ NOE HER!

MINE FAVORITTER PÅ SALG

 • 22.11.2016, 21:23

// Innlegget er skrevet i samarbeid med SheIn (direktelink)

God kveld dere! Jeg har hørt veldig mye om denne nettsiden og har sett mye fint, jeg gjerne kunne ha ønsket meg i klesskapet mitt. Ettersom de har mye fint, er det også veldig billig. Derfor vil jeg vise dere noen av mine favoritter på salg ♥1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Har du sjekket ut nettsiden deres før?

Min nydelige kjole i fjor

 • 15.11.2016, 16:17

Jeg elsker denne kjolen så mye, at jeg bare må vise dere den i et innlegg. Jeg gikk med denne på julebord i fjor.

· THE PERFECT PARTY DRESS ·


Kjolen er fra nelly.


Hva syntes dere om kjolen? ♥

MINE FAVORITTER TIL JULEBORD

 • 29.10.2016, 15:04

Inneholder annonselinker

Det nærmer seg juletider, som vil si en tid der det er lov å pynte seg litt ekstra. Det betyr julebord og andre festligheter ♥ I fjor var jeg så heldig som fikk gå med en nydelig paljettkjole fra nelly, som jeg også i år skal handle kjole fra.

Jeg tenkte å vise dere mine favoritter hittil:

  

  
 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hvilken er din favoritt? 

Dagens antrekk

 • 24.10.2016, 15:12

Cardigan: H&M Genser: Ginatricot Bukse: Lindex Skjerf: Bikbok

Hva syntes du om antrekket?

DEN PERFEKTE KJOLEN

 • 19.10.2016, 14:33

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg bare elsker denne stilen, med striper! Jeg har flere kjoler, topper og gensere som er stripete - og disse går jeg aldri lei. Men, jeg har uansett en favoritt som ligger høyest på min liste. 

Denne kan jeg gå med hvis jeg skal pynte meg, men også som hverdagskjole. Det er så utrolig fint med denne kjolen.


 

Kjole: Gina Tricot Sko: EuroskoHva syntes du om kjolen? ♥

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no