• 22.06.2017, 16:00

VI MÅ FÅ FLERE ARBEIDSPLASSER


I Risør finnes det flere byggeprosjekter til nye leiligheter i dag, noe som skal få en klapp på skulderen. Selvfølgelig er det et pluss å få flere leiligheter i byen, noe som virkelig er i full gang. Men, hva med arbeidsplasser? Ja, det som er av arbeidsplasser i Risør for øyeblikket skal ikke undervurderes eller legges i glemmeboken. Men, i mine øyner blir det bygget langt flere leiligheter, enn prioriteringer av nye arbeidsplasser.

Jeg kan ta meg selv som et eksempel. Ernæringsfysiolog er per i dag en utdannelse jeg er rettet mot, da jeg eventuelt må studere i Oslo. Det er greit. Men, når jeg er ferdig med å studere i Oslo - hva da? Jeg kan ikke se for meg å ha denne utdannelsen og jobbe i Risør. Rett og slett fordi det ikke er noen muligheter, når det gjelder dette yrket i denne byen. Jeg kunne ha nevnt flere yrker, der en blir nødt til å trekke seg ut av byen for å få jobb. Det er jo synd.

Hvis flere mennesker bør trekkes ned på Sørlandet, da nærmere bestemt Risør, så burde det være flere muligheter når det kommer til jobb. En jobb er tross alt viktig, når du skal bosette deg et sted. Plasser finnes her i Risør, selv om slike prosjekter kan koste mye. Men, flere og flere prosjekter blir jo bygd i Risør som også koster store summer.

Ja, det skaper mange arbeidsplasser når det bygges nye leiligheter. Men, ikke langsiktig. Det er ikke mye jeg kan bidra til, annet enn å dele min mening og mine synspunkter. Fordi jeg syntes det er viktig.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 21.06.2017, 15:56

NOEN ORD KAN SÅRE DEG DYPT


Det å bruke riktige ord, kan av og til være vanskelig. En liten kommentar eller en liten spøk, det kan faktisk ødelegge en hel dag. Ikke alt kan spøkes med og ikke alltid er det lett å vite hva som sårer deg. Ord kan være så mektig, men samtidig så sårt. Hvor går grensen? Det tror jeg varierer fra person til person. Jeg kan ta ting veldig ille opp, men ofte takler jeg det meste. Mer enn kanskje noen kan tro.

Men, likevel er ikke alt greit å si. Noen ganger er det bedre og la være å si noe som helst, det vet jeg. Ikke alltid er det greit å kommentere, selv om du mener det, for å ta litt hensyn. Det syntes jeg er viktig. Ikke alt er nødvendig å spekulere om.

Måtte få ut litt på hjertet, som jeg mener var utrolig viktig for meg å si ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 17.06.2017, 15:30

GI FAEN I ANDRE OG TENK PÅ DEG SELV


Folk vil aldri slutte å snakke bak ryggen din.

Aldri. Folk vil spekulere, slenge dritt og fortelle usanne rykter. Du kommer dessverre aldri unna det, men du kan selv velge hvordan du vil se på det. Tenke at slik er det og at du faktisk er bedre enn det. Fordi det er ofte dem som sliter i livet, ikke deg. Husk på det.

Kanskje du delte din mening på Facebook, gikk med en gjennomsiktig genser en dag eller bare var opptatt med å stokke beina på gangfeltet - slik at du virket overlegen.

Listen er lang.

Jeg har brukt alt for mange år på å la disse menneskene trykke meg ned, når jeg allerede ligger nede. Enda tenker jeg selvfølgelig på det, der og da. Men, jeg skal ikke la det ødelegge min hverdag. Jeg anser meg selv om en snill person, som aldri ønsker å gjøre noen noe vondt. Det vet jeg. Om folk likevel vil snu det om til noe negativt, så kjør på. Er livet mitt virkelig så interessant, så skal dem få lov til å snakke.

Jeg er et menneske

.. som alle andre og derfor vil selvfølgelig noe gå inn på deg, men sånn er livet. Det betyr ikke at jeg tar alt negativt til meg, det skjer ikke mer. Jeg skriver om det, hvis jeg føler meg såret. Da blir også ting bedre, enn det var i utgangspunktet.

Livet vil aldri bli 100% lett å leve,

men det er også helt greit. Det handler om de små øyeblikkene, som finner sted hele tiden. Det handler også om å bruke tid på de menneskene i livet ditt, som gjør deg godt og gir deg positiv energi. Ikke glem det.

 • 15.06.2017, 19:20

TRENGER VI KRIG I VERDEN?


Så mye forferdelig som skjer rundt i verden om dagen, gjør meg så inderlig vondt. Det er ingen ord som kan beskrive, hvor tragisk det er. Det blir bare mer og mer av det, at man lurer til slutt på hvor det skjer neste gang. I det hele tatt er det forferdelig å tenke på det. Mange sier at dem ikke har noen forhold til personene som det går utover og jeg vet ikke hva jeg sier til det. På en måte forstår jeg jo at man ikke kan ta alt innover seg, men på en annen side har en ikke vondt av det heller. Til en viss grad, selvfølgelig.

Krig er rett og slett urettferdig.

På ulike sosiale medier har jeg kommet over andre mennesker, som faktisk skriver at verden trenger krig. Fordi det er så mange ulikheter og ulike kulturer i samfunnet. Nei, alt er ikke bra. Jeg er helt enig. Men, jeg er ikke enig i at krig er utveien. I mine øyner er det ingenting annet, enn 100% galt. Jeg forstår meg ikke på mennesker som ser at det burde være slik.

Krig burde ikke være en eneste utvei til å løse konflikter.

Men, vi lever i en verden med mange forskjellige kulturer og mennesker, at det selvfølgelig vil skje noe. Ofte da krig. Annet enn å prøve å leve livet som normalt, er det faktisk ikke mye man kan gjøre i en slik situasjon. Vi kan støtte andre og vi kan vise at vi bryr oss.Klemzz ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 13.06.2017, 15:49

VI SNAKKER, MEN INGENTING SKJER!


Jeg snakker om serien alle snakker om for tiden, 13 reasons why. Aldri har jeg sett en serie som har truffet meg så hardt, som denne. Folk snakker om hvor ille mobbing er i hverdagen, men som mange andre også sier, så skjer ingenting. Noe må skje og det er NÅ. Det kan ikke vente. Det er ikke lett å gjøre noe alene, men hva må egentlig til for at det skal skje en forskjell? JA, et blogg innlegg kan få mange treff og bli delt flere tusen ganger. Men, hva skjer etter det? Jo, det blir ''liggende der bak..'' og det blir snakket om der & da.

Hadde jeg hatt kapasitet til å gjøre noe med mobbing, så hadde jeg gitt alt. Men, jeg kan bare snakke om hvor forferdelig det er, at det burde gjøres noe med og that's it. Det er ikke så lett å gå inn i en situasjon og gjøre den bedre. Tenk om det hadde vært så lett da, dere.

Hva mener jeg burde skje i skolen, for å unngå mobbing? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det burde legges inn som pensum fra 1. klasse! Ingen unntak. Nå er det mange som går i mot meg og tenker at det ikke er så lett. Nei, jeg er helt enig. Det er ikke lett. Ingenting er lett. Men, det burde være lettere å gjøre det vanskelig - for å unngå at mobbing skjer. Kanskje det kan bli LITT mindre mobbing, enn før. Hvorfor ikke prøve? Fordi jeg mener som veldig mange andre at mobbing burde være høyest på prioriteringene - IKKE en lang debatt om hvem som fortjener å betale skatt eller ikke.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 07.06.2017, 15:37

SOMMERKROPPEN 2017 GJØR MEG TRIST


Noe jeg virkelig ikke forstår meg på hvert år, er disse sommerkroppene som veldig mange føler seg presset å jobbe seg mot. Det er jo x antall tagger på Instagram og sikkert flere sosiale medier, der faktisk flere oppfordrer andre til at: ''Slik burde du se ut for å være fornøyd.'' Jeg mener, hvorfor ikke ta vare på kroppen sin hele året? Da mener jeg å ha et sunt og variert kosthold, med også litt mosjon i hverdagen. Det å holde seg frisk, burde jo virkelig være det viktigste. Men, tydeligvis er ikke det godt nok for veldig mange hvert år. Dessverre.

 

Jeg blir veldig lei meg overfor alle dem som ikke er glade i kroppen sin, fordi det er tross alt kroppen som skal med oss hele livet. Alle har dager der ingenting er på topp og det er virkelig ikke det jeg snakker om. Men, jeg har klart å bruke hodet mitt til å akseptere kroppen min slik den er. Jeg vet at jeg er fin, uansett fasong på kroppen. Det kommer aldri til å være noen hinder i hverdagen, med mindre jeg tillater det selv.

 

Jeg går turer fordi jeg elsker det. Har jeg ikke lyst, så prøver jeg å finne det som gir meg motivasjon. Det kan være å ta musikk i ørene eller planlegge noe godt jeg vil spise når jeg da kommer hjem igjen. Jeg går turer, fordi jeg vet at kroppen min liker og trenger mosjon. Alle gjør det, men du må ikke jogge i flere timer eller trene hardt fordi du føler at du må. Med litt mosjon hver dag, i tillegg til et variert og sunt kosthold - blir kroppen glad og du vil merke at også humøret blir på topp.

Selv har jeg hatt mine perioder før i tiden, der jeg hele tiden spiste dritt mat og godteri av alt slag. Men, da merket jeg også at kroppen min sa i fra og likte det absolutt ikke. Det vil ikke jeg at kroppen min skal gå igjennom flere ganger, derfor har jeg sommerkroppen 2017!Jeg håper dere har det fint ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 02.06.2017, 12:31

LIVET HAR INGEN PRIS


Du er bra. Du er flink til mye i livet. Du kan komme langt, med dine mål. Aldri gi opp. Du er enestående. Ingen er som du. Ingen vil få akkurat dine verdier og egenskaper. Du er fin akkurat slik du er. Jeg vet at mange syntes det. Du er sterk og du klarer det du vil. Livet har ingen pris, men det inneholder stor verdi. Du har heller ingen pris, fordi du er god akkurat slik du velger å være. Ingen er like. Men, velg godhet. Det kommer du langt med. Jeg lover. Du er fin. Du er god og du er vakker.

 

Jeg ville bare at du som leser, skal vite det ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 31.05.2017, 17:15

DU MÅ VÆRE EGOISTISK OG TENKE PÅ DEG SELV


Noe jeg har tenkt mye på for tiden, er det å sette seg selv først. Det har ikke jeg vært flink til. Men, i det siste har jeg blitt bedre på det. Jeg har satt meg selv i første rekke og har gjort akkurat det jeg føler er greit for meg. Det blir så mye bedre og jeg føler meg bra bare av å tenke på det. Jeg har klart å sette meg selv litt først, for en gangs skyld. Gjentatte ganger. Jeg er stolt av det. Det er en god start, vil jeg si. Jeg skal fortsette å prøve, så får vi bare se hvordan det blir.


 

Jeg vet så godt hvor vanskelig det er å være litt egoistisk, og sette seg selv først. Men, jeg tror virkelig det hjelper for at du skal føle deg mer lykkelig. Jeg tror at dersom du kan sette foten ned, si nei og gjøre akkurat det DU føler for - så blir du lykkeligere i lengden. Hvis du hele livet skal si ja til absolutt alt, tror jeg det plutselig kan si stopp. Da kan det være for sent, i den grad at du har latt det gå så langt. Det er ingen god følelse. Det er noe jeg har kjent på selv og det er ikke å anbefale.

 

Husk å ta vare på deg selv ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 20.05.2017, 17:00

HATERE BURDE KOMME FRAM I LYSET


 

Mennesker som ønsker å skrive stygge kommentarer, hvor enn det er - syntes jeg faktisk burde komme fram. Bare så synd at dem fleste er så feige, at dem kjører anonym stil. Iallefall på blogg og andre sosiale medier. Men, det er vel kanskje like greit? Iallefall smart nok, til dem det gjelder.

 • 18.05.2017, 10:05

NÅ VIL FOLK DØMME MEG, MEN...


Jeg har tatt et valg. Etter mange om og men, har jeg blitt nødt til å ta en avgjørelse som kun handler om meg. Ingen andre. Når jeg ser tilbake på valgene jeg har tatt i livet, som har vært vanskelige - har det alltid vært nødvendig og 100% verdt det. Jeg har ikke valgt å ta et friår, men jeg vil forbedre karakterene mine fra videregående.

Jeg har nå tatt mitt siste år, i en periode på 2 år. For to år siden hadde jeg helsemessige utfordringer, som gjorde til at jeg tok den riktige avgjørelsen for min del. Jeg angrer ikke et sekund. Det samme gjør jeg nå. Jeg tar nemlig en ny avgjørelse på vegne av min framtid og min helse. 

Nå vil folk sikkert dømme meg til å ta enda et år på videregående, men det er faktisk et valg jeg har tatt og det er et valg jeg står for. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 08.05.2017, 14:45

GI FAEN OG FÅ ET BEDRE LIV 

Jeg har alltid vært et menneske som ikke klarer å gi faen, rett og slett fordi jeg får så inderlig dårlig samvittighet. Men, det jeg glemmer å tenke på - det er meg selv. Jeg klarte aldri å si nei, men pushet meg stadig til det sa stopp. Gjerne litt lengre enn det også. Slik er det med følelser også, at jeg ikke klarer å styre unna. Alt blir alltid så mye. En liten ting, blir ofte til en dag med ødeleggende tanker i hodet mitt.

Jeg må prøve. Jeg vil prøve. For hvis ikke jeg prøver, da skjer det ingenting. Hvis det er noe jeg ønsker her i livet, så må jeg lære meg å gjøre det for meg selv. Også uten å tenke på hva andre mener.

Hvis jeg hele livet skal tenke på hva andre mener, hvordan skal jeg da klare å leve MITT eget liv?

Jeg lever tross alt for meg selv, ingen andre. Mitt liv er mitt liv. Det er vanskelig å være meg, da jeg ofte setter meg selv i andre rekke. Jeg vil alle godt og jeg vil hjelpe til overalt, hele tiden. Jeg vil lykkes, for at dem rundt meg skal se at jeg får til noe. Jeg vil også lykkes, slik at dem rundt meg kan slappe av og tenke at det ikke er noe å bekymre seg for.

 

Det er ikke lett. Jeg har en lang vei å gå, men jeg blir heller her og nå - enn å se meg tilbake. Det blir aldri noe godt ut av det. Enten skal jeg være her og nå, eller så skal jeg tørre å se fremover. Uansett hvor mye det skremmer meg.

Gi faen og få et bedre liv.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 28.04.2017, 18:31

HVEM LIKER VEL IKKE Å PROVOSERE? 

Er du lik meg, som hater når andre snakker over dine egne meninger? Du får sagt i fra akkurat det du mener, men i det du sier det - blir du avbrutt med unødvendige påstander og hat. Unødvendige påstander som prøver å få meg til å endre min mening, samtidig hat til at ikke du kan ha dine egne meninger. Når du får høre noen snakke i mot deg på denne måten, får du ikke akkurat en følelse av å være stolt over å ha din egen mening. 

Ofte har jeg fått høre at det er greit å være enig i å være uenig, men hvis vedkommende da svekker denne påstanden - hva er da egentlig greit?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker å provosere, med mindre jeg har litt grunn til det. Dersom jeg får slengt tilbake, med litt andre ord, der dem forteller meg at mine meninger er ikke korrekte eller smarte. Da liker jeg å provosere, men ikke KUN for å provosere. Men, slik at kanskje vedkommende kan forstå at jeg mener alvor og at jeg faktisk har rett til å ha mine egne meninger. Det burde ikke være nødvendig å provosere på den måten, men av og til har jeg gjort det.

Dem som kjenner meg nærmest, vet at jeg har sterke meninger og at jeg står for dem. Men, hvis jeg likevel blir tråkket på - så blir jeg utrolig engasjert fordi jeg mener det så sterkt. Det er aldri vondt ment, men jeg har blitt flinkere til å stå opp for mine synspunkter!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 25.04.2017, 14:50

VI JENTER ER IKKE ENKLE Å HA MED Å GJØRE


Jenter sminker seg for mye. Vi tenker for mye og kjefter for mye. Ofte lager vi drama og sprer teite rykter. Det er alltid noe vi jenter gjør eller sier, som gjør oss til "slitsomme skapninger". Jeg kan være litt enig, fordi jeg ser selv hvor flink jeg er til å klage over bagateller eller gjøre en liten ting om til et stort problem. Jeg er bare sånn og jeg tror at det bare er sånn for veldig mange.

 

Vi skal også tåle mye smerte. Når vi har mensen, får vi med på kjøpet en fin bonus som kalles mensen smerter. Hvis jeg får slike smerter, så kan jeg ligge i mange timer. Vi blir så helt tappet for krefter, i tillegg til at vi skal gjøre alt annet også. Alt fra små ting, til større prosjekter. Da er det ikke rart at det av og til renner over gryta, slik at humøret ikke alltid er på topp.

Så tilbake til hvor flinke vi ofte er til å tenke, spesielt på kanskje små hendelser eller noe vi har hørt om oss. Da er det ikke snakk om å være snill pike, men det blir gjerne litt kjefting og smelling. Ikke nødvendigvis at dette går utover noen, men at det ofte går utover oss selv. Jeg blir ofte imponert over hvor mye som faktisk får plass av kaos oppi hodet mitt, samtidig. Om det så er sant eller ikke.

 

Men, jeg blir iallefall sterkere etter alt jeg opplever og jeg er ikke redd for å innrømme dette. Jeg kan ikke annet enn å være takknemlig for den jeg er!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 23.04.2017, 14:39

STØRRELSE XS OG FEIT


De jentene på ungdomsskolen som ser seg selv i speilet, viser seg selv i ulike vinkler og sier til seg selv hvor stygge dem ser ut. Hvor feite dem er og hvor mye dem skulle ønske å være størrelse XXS, enn XS. Da jeg gikk på ungdomsskolen, var det sånn. Jeg som selv den gangen var størrelse L. Hvis XS ville si å være "for stygg", fordi dem var "feite" - hva faen framstilte jeg meg som da?

Når jeg ser tilbake på slike hendelser, er jeg ikke overrasket over presset på unge jenter og hvordan det fort kan utvikle seg i feil retning. En farlig retning, mener jeg. Retningen der ting bare går nedover, fordi fokus på kropp - blir mest avgjørende for suksess og selvtillit. Du må trene bort valkene. Du må sminke bort din naturlige skjønnhet. Du må ha de nyeste klærne, for å passe inn. Du må så mye, for og i det hele tatt føle deg LITT bra nok.

Det kan være en vanskelig tid, men husk at en som stod utenfor størrelsen XS - klarte seg. Det ble bedre. I dag bryr jeg meg lite om hvordan jeg "burde" se ut, fordi hver og en person er slik vi burde se ut.DERE! Litt senere i dag kommer jeg til å legge ut en GIVEAWAY på bloggen, fordi dette er veldig lenge siden og jeg vil gjerne gi bort litt ting til en av mine lesere. Så følg med senere, hvis du vil være med i konkurransen! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 22.04.2017, 14:56

DET ER IKKE LOV Å VÆRE STOLT


Det har blitt sånn. Du skal følge strenge regler eller såkalte ''forventninger'' i dag, som også kalles janteloven. Jeg forstår virkelig ikke, nemlig hvorfor vi ikke kan være fornøyd - dersom man får til noe som er bra? Hvis jeg får til noe, som jeg selv blir utrolig stolt av - så kan du være helt sikker på, at JEG skal skryte av det. Jeg skal være stolt, uansett hva som står skrevet.

 

Som det så fint står i janteloven: ''Du skal ikke tro at du er noe'' Men, hva gjør det med selvtilliten til enkelte - når du ikke en gang skal få lov til å tenke at du faktisk er noe og duger til noe.

Det gjelder også andre, enn deg selv. La oss si at en person som har jobbet virkelig hardt, oppnår noe som ikke har kommet gratis. Skal ikke da vedkommende være stolt eller syntes noe bra om seg selv? Det virker på meg, som om du da skal ha lov til å kritisere - selv om det mest sannsynlig var fortjent som faen.

Jeg skal innrømme at jeg tidligere, av en eller annen grunn, har hatt det vanskelig med å finne positive ting om meg selv. Rett og slett skryte, hvis det er noe som en gjør bra. Det har vært mye lettere å fortelle de negative kvalitetene, enn de positive. Det er for veldig mange også mye lettere, at det kunne vært skrevet en bok om det. Men, det er lov å skryte av seg selv eller heie fram andre som gjør det bra.

 

TROMMEVIRVEL! I kveld kommer min første videoblogg ut på bloggen, som er svarene på spørsmålsrunden. Blir utrolig spennende og jeg gruer meg nesten litt, faktisk. Jeg har jo aldri laget videoblogg før, så det er jeg veldig spent på.
 

Jeg vil høre hva som er deres gode kvaliteter, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

 • 19.04.2017, 15:24

DU ER FOR FEIT TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTA


Jeg er sjokkert og sint. Det er sikkert lett å sitte bak tastaturet, der du kan være anonym og slenge frekke kommentarer. I mine øyner finnes det ikke feigere mennesker, enn nettopp disse. Lavmål på høyt nivå. Av og til så tror du at du har hørt alt av negative kommentarer, enten på blogger, andre sosiale medier eller andre sider. Men, der blir jeg stadig overrasket og tar feil hver gang.


 

På en annen blogg leste jeg en kommentar for en stund siden, som jeg enda ikke har fått ut av hodet. Der sto det at vedkommende var alt for feit, til å komme på topplisten her på blogg. Tenk at det å legge seg så lavt, for så å skrive en slik melding til et annet menneske - er mulig? Jeg blir så sint, lei meg og utrolig frustrert. Når noen mennesker sliter i sitt eget liv, er ikke dette nok. Men, dem må også la det gå utover andre - slik at dem kan få det bedre. Jeg forstår ikke hvordan dem har hjerte til noe slikt. Jeg forstår ikke tankegangen.

Sosiale medier er av og til et farlig sted å befinne seg i, men likevel blir det mer av det.

Jeg kan telle på en hånd, hvor mange negative kommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg er veldig heldig. Men, dersom jeg får stygge kommentarer - så bryr jeg meg ikke. Hvis noen vil bruke sin fritid på slike ting, så for min del må dem bare gjøre det. Vondt gjør det selvfølgelig å se på andre sine blogger, hva veldig mange får av hat. Unødvendig hat. Men, dersom noe slik havner på min egen blogg, så bryr jeg meg ikke en plass.Tusen takk til alle som kommenterer og følger meg på bloggen! Husk; du er bedre enn dem som har behov for å skrive dritt.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

 • 15.04.2017, 15:05

JA, JEG HAR ET EKSPONERINGSBEHOV!


Jeg er veldig heldig med positive kommentarer på bloggen, men jeg skal nå skrive om en "negativ" kommentar på bloggen jeg fikk i går. For det første var kommentaren anonym, som jeg selv ville vært for å skrive en slik kommentar til et annen menneske. For det andre, så har jeg ingen problem med å svare for meg.

En ting er konstruktiv kritikk (som dere bare må kjøre på i kommentarfeltet, slik at jeg kan gjøre noe bedre eller lære av en feil), men det er noe helt på den måten kommentaren ble skrevet på.


 

I kommentaren stod det blant annet, hvorfor jeg har dette enorme eksponeringsbehovet for å vise frem god selvtillit. Der jeg også legger ut bilder av meg selv (der jeg viser frem magen også i noen innlegg), jævlig fornøyd med den jeg er. Som også vedkommende mener det blir feil av meg å legge ut treningsrutiner, kosthold og "det er lov å kose seg" innlegg - i tillegg.

Jeg skriver på min blogg, det som JEG syntes er viktig. Det betyr ikke at alle skal være enige i det, men at jeg skal syntes det er greit og vil dele mine erfaringer. Jeg respekterer også andre, dersom dem ikke syntes noe om det. Helt greit. Det er bare å klikke seg ut og la være å lese. Men, skal ikke jeg kunne legge ut bilder av meg selv og være fornøyd - på MIN egen blogg - der jeg i andre innlegg kan skrive om MINE treningsrutiner? Det betyr ikke at jeg må trene, for å være fornøyd med min kropp. Men, jeg trener fordi jeg syntes det er gøy og fordi mosjon er viktig i hverdagen.


 

Jeg har delt mye personlig på bloggen, som også handler om kosthold og spiseforstyrrelser. Men, ikke i den grad at jeg forteller andre at dette må gjøres - for å opprettholde en god helse (når det gjelder kosthold og trening).

Jeg skriver KUN om det JEG har god erfaring med og som JEG ønsker å skrive om.

Jeg er ærlig på bloggen. Jeg har ikke hatt faste treningsrutiner på flere måneder, men jeg går turer og holder meg i bevegelse. Akkurat nå, er dette mer enn godt nok for meg. Jeg har ingen problem med å nevne det. Jeg er faktisk bare et menneske jeg også.


 

Selv om jeg lager et eget innlegg om denne ENE kommentaren, så betyr det ikke at jeg er svak eller lei meg. Jeg vil bare uttrykke meg, slik at du som sendte den kommentaren - skal få et klart svar fra meg ..til og med i et eget innlegg!

 


Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

 • 14.04.2017, 14:50

DEFINISJON AV PERFEKT


Jeg har aldri helt klart å sette ord på hva som innebærer ordet perfekt for meg. Selv når jeg prøver å forklare det, så kommer jeg egentlig aldri fram til et konkret svar. Det er lett å komme med fine eksempler eller beskrivelser, men ordet perfekt er så mektig. Jeg er faktisk ikke helt sikker hva jeg forbinder med ordet perfekt.

HVA ER EGENTLIG PERFEKT FOR DEG?

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

 • 13.04.2017, 15:05

JEG VIL BLI VEGETARIANER


Dette er en greie jeg har tenkt veldig lenge på, at jeg ønsker å bli vegetarianer. Jeg er veldig glad i kjøtt, men jeg er enda mer glad i dyr. Jeg er en skikkelig dyre elsker og får vondt når jeg ser hva som skjer med veldig mange dyr. Noen vil sikkert da kommentere at jeg ikke kan klage, når jeg selv spiser kjøtt. Men, det er faktisk ikke alltid lett å endre på en livsstil og jeg har full rett til å snakke om å syntes synd på dyr som blir mishandlet.

 

Jeg har selv vært vegetarianer i 4-5 måneder, for kanskje et par år siden.

På den tiden jeg faktisk ikke spiste noe kjøtt i kosten, merket jeg dette veldig fort på kroppen og fordøyelsen. Det var faktisk bare fordeler, ved å kutte ut kjøtt. Når jeg ser tilbake på det, så fikk jeg faktisk mer energi og overskudd. Men, det som var min utfordring var å vite nok når det kommer til det å kutte ut råvarer du er vandt med å spise. Det finnes så mange fine nettsider å lese, men den gangen spiste jeg ofte mye av det samme.

Det eneste jeg i dag kan se på som negativt, var det at jeg ikke visste nok. Jeg testet ikke ut nye oppskrifter, men jeg spiste mye av det samme hele tiden. Det ble ikke stor variasjon, noe som gjorde måltidene litt kjedelige til tider. Men, det er som sagt noe som er veldig lett å gjøre noe med.

Jeg lurer også på om jeg skal lage et eget innlegg, der jeg skriver alle fordeler ved å være vegetarianer (slik som jeg opplevde). Selv om det bare varte for meg i noen måneder, så merket jeg store forskjeller - noe jeg ikke hadde trodd, før jeg kunne se det selv etter overraskende kort tid.

Er dette noe dere ønsker? Kom gjerne med en tilbakemelding i kommentarfeltet. 

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

 • 12.04.2017, 18:52

HAR JEG VÆRT AVHENGIG AV ALKOHOL?


Meninger om dette temaet er forskjellig, selvfølgelig. Noen mener at det ikke skal mye til, for å bli stemplet som avhengig. Men, det finnes jo forskjellig grad av det - vil jeg påstå. 

 

Jeg skal være veldig forsiktig med hva jeg sier angående dette temaet, fordi jeg selv har stor respekt for alkohol. Men, det har hendt at jeg får spørsmål om akkurat mitt syn på alkohol og mitt forhold til det. Derfor skal jeg dele dette med dere.

Jeg har selv "ubevisst" blitt for full kun en gang i mitt liv. Da snakker vi om en tabbe jeg gjorde, slik at jeg drakk alt fra vin til øl til brennevin.. Jeg lå i 3 (!) hele dager etter det. Det skal virkelig ikke skje igjen, på den måten. Jeg hadde også fylt 18, for dere som lurer. Etter det, kjenner jeg på en måte min grense. Jeg drikker aldri for mye bevisst, men jeg drikker i den grad at jeg har det gøy. Blir det ubehagelig, så stopper jeg.

Selv har jeg drukket flere dager etter hverandre, men ikke i stor grad. Jeg hadde jo russetiden i fjor.

Mitt forhold til alkohol vil jeg si er sånn midt på 3, hvis jeg skal si det slik. Jeg drikker ikke ofte (men, det går opp og ned hvor ofte jeg drikker), men jeg kan fint kose meg med alkohol - uten at det går veldig galt.HVA ER DITT SYN PÅ ALKOHOL?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits