hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

DU ER EN HORE HVIS DU LIGGER MED MANGE

 • 22.05.2018, 16:47

DET ER IKKE SLIK FOR GUTTER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg må skrive om et tema jeg lenge har tenkt på, nemlig at mange jenter får slengt etter seg «jævla hore». Ganske ofte. Jasså, hvis en jente velger å ha samleie med flere enn en person i løpet av en helg - så er det definisjon på en hore? Er det en «grunn» til å kalle noen for det? Aldri i verden. Det virker på meg som for gutter, er det bare «kult» å ligge rundt. Hvis en gutt har hatt sex med 100 stk, mens en jente kanskje har hatt med 30 stk, så blir det sett på som annerledes. Det mener ikke jeg er riktig, iallefall. Hvorfor får dem aldri en slik tilbakemelding etter seg?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Alle må stå for sine handlinger. Om det gjelder sex, meninger eller hva det måtte være.

 

Men, det er aldri greit å kalle noen for en hore for å være ekkel mot noen. Bare sånn uten videre, eller å bruke det for å såre. Det å bli beskyldt for noe som ikke er tilfellet, finnes ikke annet enn feigt og umodent. Det er stygt.

 

Jenter blir dømt for det meste som blir gjort, men noen mennesker burde virkelig tenke seg om og kanskje revurdere språkbruken. Det er virkelig synt at det er sånn, men hva kan man gjøre? Vi kan prøve å si i mot. Det kommer jeg til å fortsette med, hvis jeg får noe mot meg som jeg ikke fortjener. Jenter er tross alt ikke dukker du kan leke med, spille på og behandle urettferdig.

 

Jeg fikk en kommentar på nettopp dette med hvorfor jeg tror det er slik med oss jenter, men det kan jeg ikke svare på. Skulle ønske jeg visste, men det er ikke godt å si. Jenter er tøffe, som tross alt klarer å stå i mot all den hetsen mange får etter seg!

HVORFOR MÅ JEG VÆRE SÅ ÆRLIG PÅ BLOGGEN?

 • 13.05.2018, 12:21

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det har skjedd at jeg har fått reaksjoner på noe jeg skriver om på bloggen, som handler om meg personlig. Noe jeg selvfølgelig har forståelse for. Ingen er like og noen mennesker syntes bare ikke det er greit å dele visse ting. Men, denne bloggen handler om meg personlig og jeg deler det som jeg syntes er greit. 

Jeg holder for det meste venner og familie utenom bloggen, fordi det går inn på det som er privat. Spesielt informasjon og andre ting.

Mange mener at bloggere har dårlig innflytelse på «hverdagen» til flere, men i dagens samfunn tror jeg mange ønsker å gjøre en forskjell. Meg selv inkludert, da jeg håper at en egen stemme offentlig kan påvirke på en eller annen måte.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I dag må man kjempe og bruke det man har, for at endringer skal skje.

 

I dag er det vanskeligere å passe inn i et samfunn og finne sin plass.

 

I dag har internett, blogg og andre nettsider blitt mer vanlig enn før. Større blir det også. Så hvorfor ikke prøve å bruke det, til noe man mener er positivt i samfunnet?

 

Derfor liker jeg å dele erfaringer, opplevelser og meninger på min blogg. Men, jeg deler langt i fra alt.

 

Hva mener du om alt som i dag ofte blir delt offentlig?

JEG HAR IKKE EN INSTAGRAM KROPP

 • 08.05.2018, 16:13

fra mine notater Juli 2015

''Så var det nok en sommer, hvor jeg går inn med en misfornøyd kropp. Hodet har falt av for lengst, i håp om å tenke positivt på akkurat det. Mange snakker om kropp. Hvordan få sommer kroppen og ikke minst hvordan man burde se ut. Hva skal egentlig til, for og ikke tenke negativt? Hvordan la være å bli misfornøyd? Ah, så mye krefter som brukes på feil ting. Feil fokus. Få meg i en annen retning, hver så snill..''

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Dette var et lite utdrag jeg fant på mobilen min, som ikke ble feil å dele i det jeg skal fortelle om nettopp det. Hverken da eller nå har jeg ''den perfekte Instagram kroppen'' mange har så fokus på. Selvfølgelig styrer jeg unna der jeg kan, for at ikke andre kan påvirke meg.

Jo mer du hører en påstand, jo mer kan du også begynne å tro på det.

Men, blir jeg egentlig påvirket? Helt ærlig? Ja, selvfølgelig blir jeg jo det. De dårlige dagene jeg og alle andre har, kommer det mange ting frem. Fokus på feil sted, som ofte blomstrer på en slik dag. Det er menneskelig og helt normalt.

Det er bare så synd at det blir et enda større fokus på kropp, enn god helse.

Misforstå meg rett, god helse og hvordan kroppen er henger selvfølgelig sammen. Men, i mine øyner finnes det ingen fasit på en god helse. Som vil si at du ikke MÅ ha en sånn eller slik kropp, for å ha en god helse.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er så viktig å minne seg selv på at det er mer enn godt nok, å være 100% seg selv.

Jeg sier til meg selv i speilet hver eneste dag: DU er bra som du er. Det tror jeg er viktig. Slik har jeg blitt bedre på det. Jeg har blitt bedre på å flytte fokus over på noe som er langt viktigere, enn hvordan man skal se ut.

Det er jo tross alt så mye bra i livet å fokusere på. Familie. Venner. Vår vakre natur. Turer. En god middag. Varmt i været. Grilling. Kino. Dater. Morsomme kvelder på byen. Minner du har bilder av. Dine hobbyer. Trening. Altså, jeg kunne bare fortsette til det ytterste. Dette er ting jeg ønsker å fokusere på og jeg lover deg at det er verdt å prøve.

Nei, jeg har ikke en Instagram kropp. Men, jeg trenger en kropp som gjør akkurat det jeg ber om og ønsker. DET har jeg ♥

HVORFOR MÅ DU STJELE FRA MEG?!

 • 23.04.2018, 10:20

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg tenkte å la denne gå, men jeg kan fakisk ikke la være. Fordi jeg blir så forbanna, rett og slett. Jeg vet ikke hvor mye tid jeg bruker på å skrive, planlegge og dele noe personlig med flere. Men, det er mye. Jeg elsker det. Tilbakemeldinger jeg alltid får, er så gull verdt og det gir meg glede. Men, når noen skal være så frekke og dele mine innlegg i dem sitt navn. DA er det ikke glede jeg ser. Jeg blir faktisk litt lei meg, men for det meste irritert. Nei, jeg burde ikke bruker krefter på det. Nettopp derfor skriver jeg om det, bare for å få ut akkurat det jeg tenker på. Det blir alltid lettere etterpå. Det er mer enn greit å bli inspirert, men å stjele andres verk er aldri greit.

Flere andre blogger stjeler mine innlegg, men jeg sier alltid i fra til blogg.no som da fjerner innleggene og ofte bloggen.

JÆVLA MOBBER, NÅ SKAL DU HØRE..

 • 14.04.2018, 15:38

TIL DEG SOM ER SÅ JÆVLIG FEIG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Til deg som må skrive stygge kommentarer, bare for å trykke noen ned.

Til deg som har det så jævlig med ditt eget liv, som må såre andre mennesker. Mennesker som også blir ødelagt av ordene du bruker. Tenk om dine ord er med på å ta liv av et annet menneske? Jeg forstår ikke hvorfor du ikke kan være moden nok, til å snakke med noen om DINE problemer. Ja, dine problemer. Ingen andres. Du tror det blir bedre, men hva får du egentlig ut av mobbing? En reaksjon? Oppmerksomhet? Stolthet? Hvis bare du kunne la være. Det hjelper ingen og iallefall ikke deg selv.

.. Hvorfor ikke prøve en annen vei, for å se om noe annet skjer?

 

BLOGGERE FÅR SLENGT PENGER ETTER SEG SOM FLUER

 • 12.04.2018, 17:37

HAR BLOGGVERDEN BLITT HELT SNUDD PÅ HODET?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Mange uttaler seg den siste tiden om at blogg ikke lengre er en hobby, men en jobb der du får penger slengt etter deg. Dersom du har en blogg høyt på topplisten, er det altså ikke lengre «bare» å sitte foran skjermen og skrive. Det har tydeligvis blitt til noe helt forferdelig, ettersom det jeg leser ikke oser av positivitet av akkurat det her. Om jeg ikke husker feil, kom jeg over at bloggere får slengt penger etter seg som fluer. 

 

Men, hvor fantastisk er det ikke og kunne leve av sin hobby? Jeg rakker ikke ned på bloggere som tjener fett med penger, bare fordi det er en drøm jeg selv har. Det er og har aldri vært en selvfølge, men noe man må jobbe for. Akkurat i likhet med en annen jobb, som ikke nødvendigvis trenger å være noe innenfor samme kategori. 

 

Man burde jo tenke lengre, respektere og forstå at det finnes viktigere ting å snakke om. Bloggere har kommet for å bli.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

En jobb er en jobb, da det går ut på det samme. Du må jobbe for å tjene penger, så enkelt er det.

Men, jeg sier ikke at det ikke burde være åpent for diskusjoner rundt dette. Jeg forstår at det ikke er alle som ser at blogg faktisk krever en del, for å tjene penger på det. Hvis jeg kan ta meg selv som et eksempel, som da ikke tjener penger på min egen blogg. Jeg vet hvor mye tid det går i løpet av en dag. Her snakker vi planlegging fra tekst og overskrift, bilder må tas, kanskje ofte redigeres, innlegg som skal settes sammen, tenking om hvordan det tas imot av andre, flere ideer til det innlegget som skal publiseres til mange mennesker.

 

Det er ikke enkelt eller lettvindt. Det er lett for en person å si, når ikke vedkommende vet noenting om hva som ligger bak. Ikke bare det du ser av tekst og bilde, men så mye mer som ligger bak. Du må være kreativ og ofte by på deg selv.

 

NEI, verden er virkelig ikke et sted for å diskutere om bloggere burde få lønn eller ikke. Finnes det ikke viktigere ting å diskutere, for å prøve å utgjøre en forskjell?

DU ER SÅ JÆVLIG FEIG

 • 23.03.2018, 17:19

TENK LITT NESTE GANG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Til deg som går inn på en hvilken som helst blogg, for å skrive en stygg kommentar. Hva får du egentlig ut av det? EN ting er konstruktiv kritikk, men en annen ting er faktisk å slenge dritt til andre mennesker. Ja, vi er alle mennesker selv om vi skriver på vår egen blogg. Selv om mange mener at bloggere fremstiller «det perfekte liv» på nett, så burde man se litt lengre frem. Stygge kommentarer strømmer på, uansett hva som blir lagt ut. Vi har alle et valg om hva vi trykker inn på, det er fakta. Jeg har fått noen kommentarer den siste tiden, angående kropp og helse. Jeg ønsker å fremme mine erfaringer og hva jeg bryr meg om. Mye er viktig for meg og det skal jeg fortsette å skrive om! Det betyr ikke at alle må være enig i det jeg skriver, noe jeg aldri har gitt uttrykk for heller ♥

Så til deg som prøver å ødelegge andres liv ved å skrive stygge kommentarer, du er så jævlig feig. Det fungerer ikke for meg.

DU MÅ SLANKE DEG

 • 22.03.2018, 11:04

Jeg har ikke fått dette på meg kun et par ganger, men gjentatte ganger også fra flere jeg kjenner godt. En ting som aldri kommer til å gå forbi meg, er å få høre av sin beste venninne at «du er feit». Ikke for å være frekk, men.. Høres ikke det kjent ut? Sånn var det. Enkelt og greit. Jeg gikk på barneskolen den gangen, hvis jeg ikke tar helt feil. Vondt var det uansett, men i dag har jeg selvfølgelig kommet over det.

HVIS JEG HADDE VÆRT NOEN KILO LETTERE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

En ting jeg ofte tenker over, er hvorfor andre mennesker skal påpeke hva du burde gjøre med ditt liv. Hvis jeg hadde vært 10 kilo lettere eller tyngre, så hadde noen sagt noe på det også. Tallet på vekta hjelper ikke meg noe sted, annet enn å få en slags reaksjon. For min del er det heller viktig å ha god helse og et sunt kosthold. Det kostholdet skal for meg også inneholde å kose meg litt også, hvis jeg føler for det. Gjerne til helgen. Men, jeg er ikke perfekt jeg heller. Jeg kan spise et par boller eller en dessert midt i uka. Det jeg passer på, er at jeg får beveget kroppen min hver eneste dag på en eller annen måte.

Husk det, at det aldri vil hjelpe noen ved å fortelle andre hva dem burde gjøre med deres liv. Vi har da noe å jobbe med, om så vi ikke trenger å bli presset til noe.

SOMMERKROPPEN

 • 18.03.2018, 19:37

 

På forhånd må jeg få si unnskyld. Ikke det at jeg har tenkt å skrive noe «galt», men jeg vet mange der ute er dritt lei av kropp generelt. Men, jeg bryr meg om å føle seg komfortabel i sin egen kropp. Derfor burde jeg ikke unnskylde meg selv for å skrive om noe jeg bryr meg om.

Det er ikke rart at presset blir stort, når det allerede til jul står i et magasin «5 måter å trene effektivt bort julematen» .. For ikke å snakke om hvor langt lista går, allerede over nyttår. Du finner det hvor enn du snur deg, året rundt. Du kan lese deg i hjel om hvordan du kan få den så kalte «sommerkroppen». Er det rart mange blir presset, slik at dem ikke føler seg bra nok? Nei, ikke et sekund.

Jeg blir faktisk litt lei meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg sier heller ikke at det ikke skal være lov å trene og leve sunt. For all del, noe av det viktigste i livet er å være snill mot seg selv. Mosjon er viktig i alle menneskers liv, slik eller sånn. Men, «sommerkroppen» burde gjelde oss alle. Ikke bare dem som dukker opp på sosiale medier, der mange peker og sier «slik må jeg se ut for å ha sommerkroppen». Jeg har sommerkroppen, fordi jeg har en kropp som er ulik alle andre. Akkurat slik som deg, moren din eller kameraten din. 

Jeg har en lang vei å gå, men jeg har gått fra å skade kroppen min - til og kunne si at jeg er fornøyd. Jeg har dager der jeg ser meg selv i speilet og føler meg amazing. Mens andre dager kan det være motsatt. Med litt tid, er det faktisk mulig å trene opp sin egen hjerne til å tenke positivt om seg selv. Det å si en positiv ting om seg selv høyt, hver morgen. Det er ikke sikkert du vil tro på det en gang, med det første. Men, hører du en ting ofte nok - sant eller ikke sant - så vil du til slutt begynne å tro på det. Du må bare ville tro på det.

Det lover jeg, selv om det kan ta lang tid.

KROPP ER IKKE FARLIG

 • 17.03.2018, 17:34

KROPP HAR KOMMET FOR Å BLI

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har sett litt tilbake i tiden på en oversikt over alle innleggene mine på bloggen. Noe som viser seg å være nokså interessant, på mange måter. De innleggene som faktisk har flest lesere, er innleggene som omhandler kropp. Det er jo ikke rart heller, på en måte. Kropp har jo «selvfølgelig» kommet for å bli.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg tror det ofte kommer av nysgjerrighet, det at noen lurer på hva som kommer neste gang.

Noen tenker nok også at kropp er støtende, men også litt inspirerende på samme tid. Til syvende og sist er det bare en kropp, som vil si at det ikke er farlig. Jeg syntes derimot at det er synd hvis man føler på det å skjule kroppen sin, enn å vise den frem. Vi lever tross alt med kroppen vår fra vi blir født, men også ut livet. Skal vi ikke få lov til å vise hva vi har, enn å skjule det? Hvis noen ønsker å dele, så burde det ikke være tabu. Men, i dag kan jo plutselig alt være farlig å snakke om. Noen må si i mot. Det bryr jeg meg ikke om lengre, men jeg deler akkurat det jeg ønsker.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

KVINNEDAGEN ER IKKE ANNET ENN OPPSKRYTT!

 • 08.03.2018, 18:44

I dag er det selveste kvinnedagen, så gratulerer til alle flotte og unike kvinner der ute!

KVINNER ER ALT FOR BORTSKJEMTE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Denne dagen er viktig for kvinner sine rettigheter, men også for måten vi kvinner ofte blir sett ned på. 

I dagens samfunn blir kvinner fortsatt sett ned på, kvinner har ikke alltid like rettigheter som menn, kvinner tjener dårligere enn menn av samme arbeid, kvinner blir sett ned på som idioter og mange mener at kvinner er alt for bortskjemte. Virkelig? Jeg blir kvalm når jeg ser hvor mye hat mange mennesker har mot oss kvinner. Ja, mange mennesker. Det er faktisk slik det er og vi trenger ikke gå lengre enn på sosiale medier for å se det. Vi trenger en slik dag, for å kjempe for våre rettigheter og likeverd. Mange mener at kvinnedagen ikke er annet enn oppskrytt, men jeg er så glad for at jeg har helt andre holdninger.

♥ Personlig feirer jeg ikke denne dagen, men jeg syntes det er en utrolig viktig markering å ta vare på!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

«JEG HAR IKKE TID...» JO, TID ER DET VI HAR MEST AV!

 • 04.03.2018, 20:07

TID ER DET VI HAR MEST AV I LIVET

Faktumet er at tid er det vi har mest av i livet. Vi har tid hver eneste dag. 12 timer - søvn har vi av tid hver eneste dag som går. Den kjente setningen «Jeg har ikke tid», betyr egentlig at det ikke er din prioritering akkurat nå i livet ditt. Det er viktigere ting du må gjøre, fremfor den kjente unnskyldningen: «Jeg har ikke tid.»

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er enkelt og greit. Jeg vet det med faktum, fordi jeg selv bestemmer hva jeg velger å bruke min tid på. Jeg har også kjørt den godeste «Jeg har ikke tid», da det har hendt at mine prioriteringer har vært andre steder. Ja, selvfølgelig. Noen ganger har man ikke tid. Men, over en lengre periode er det måte på hvor lite tid man faktisk har og hva det gjelder. Vi har tid til det vi vil og det som er viktig for oss. Slik er det for alle mennesker.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Til syvende og sist er det bedre å få høre sannheten, enn å få høre en setning gang på gang med en og samme betydning.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

BLOGGING ER ET YRKE SOM ALLE ANDRE YRKER

 • 28.02.2018, 20:32

DET ER BARE Å SITTE FORAN EN DATAMASKIN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har hørt det før og jeg vil garantert få høre det igjen, at det er enkelt å blogge. For dem som har det som en jobb, så innebærer det «bare» å sitte inne og skrive. Vel, en snekker driver «bare» å klatrer opp et stillas for å spikre noen planker. Eller en dataingeniør sitter «bare» foran en datamaskin og driver med vedlikehold av datasystemer.

FEIL!

...

En snekker og en dataingeniør har to viktige og garantert krevende jobber, hvis du tar en nærmere kikk og får et større spekter. Men, blogging. Det handler bare om å sitte foran en datamaskin, skrive noe greier og ta med et par bilder. Nei, det kunne ikke vært mer feil. Jeg har ikke bloggen som en jobb, men jeg startet å blogge fordi jeg mener jeg har viktige temaer å snakke om. Jeg vil dele erfaringer, for å vise andre at dem ikke står alene. Jeg vil gjøre en forskjell, da kanskje noe av det jeg skriver kan nå ut til noen. DET er faktisk viktig, selv hvis det er snakk om å gjøre det av yrke.

En blogger velger sitt yrke, på samme måte som en annen velger et hvilket som helst annet yrke. Forskjeller er det selvfølgelig, men det vil det alltid være mellom ALLE yrker. Skal vi virkelig bruke tid på diskusjoner om hvorfor ikke blogging sees på å være en jobb, når man kan bruke tid på viktigere temaer?

...

For en blogger er det ikke ofte snakk om jobb fra en tid til en annen, men jobben følger dem hele dagen og gjerne hele døgnet. Flere bloggere tjener penger på det dem driver med, av en grunn. En ide, et innlegg, et bilde, et sted, planlegging. INGENTING kommer gratis. Bloggere er kommet for å bli, så hvorfor ikke bare akseptere det? Det er faktisk mye bra, hvis noen bare velger å se forbi nesetippen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

JEG KAN IKKE TILFREDSSTILLE ALLE

 • 27.02.2018, 10:00

...

Etter mange år med oppturer og nedturer, har jeg tross alt lært en del. Jeg sier ikke at nedturer trenger å vare, selv om det skjedde noe vondt der og da. Ting går over. Slik er det bare og jeg vet hvor irriterende det er å høre, når du har vonde ting som står på. Det siste som hjelper da, er å få høre at man må gi det litt tid. Jeg skjønner det godt.

Det er også viktig å tenke på at man ikke kan «tilfredsstille» alle. Jeg kan ikke gjøre alle til lags. Noen vil ta seg nær av det jeg skriver, men jeg mener aldri noe vondt TIL noen. Når jeg skriver et blogginnlegg, så må jeg tenke på hva jeg liker å skrive om. Men, også hva dere liker å lese på bloggen min. Når jeg skriver om et tema jeg bryr meg om, så er det jo klart at ikke alle kan være enige. Det er så viktig å vite at det er greit. Man kan faktisk være enige om å være uenige. Pluss at jeg også må være ærlig om en ting, nemlig at jeg ofte lurer på om innleggene kan såre noen. Klart jeg ikke ønsker det, men man vet jo aldri.

Det er iallefall aldri meningen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

FORDI JEG FORTJENER DET

 • 09.02.2018, 12:00

JA, JEG SKAL FÅ LOV!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå skal jeg fortelle dere noe, det er det at jeg faktisk aldri har kjøpt kake på matbutikken. På kiwi har dem flere slike pakker med to kakestykker, som ser nydelig ut. Så ærlig må jeg være med dere. Men, her om dagen tenkte jeg at NÅ skal jeg kjøpe og kose meg. Det ble bare med halve denne og resten gikk ikke til meg. Men, det var så nydelig og tenke at det er greit å spise litt usunt av & til. Når jeg føler for det, skal jeg kose meg med slike ting om jeg har lyst på det. Jeg vil ikke leve livet og tenke på absolutt alt som må gjøres / spises riktig.

Ja, jeg har et balansert og sunt kosthold .. Men, det kan også inneholde kake i en sunn livsstil!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

TENK PÅ DETTE NESTE GANG DU DØMMER

 • 31.01.2018, 10:00

.. Er det noe som gjør meg irritert, så er det folk som må dømme andre mennesker. Men, det sier mer om dem enn de som blir hengt ut. Jeg forstår bare ikke hvorfor. Vi er mennesker, hver og en av oss. Slike handlinger kan gjøre oss til dem man er, på godt og vondt. Hvorfor ikke bare være snille mot hverandre? Nei. Selvfølgelig er det ikke like lett for alle, med ulik bakgrunn og opplevelser. Jeg ser den. Men, det finnes hjelp og noen å snakke med. Nei, ikke alltid lett. Men, muligheten finnes hvis man faktisk finner grunnen til og ville det nok.

NOE Å TENKE OVER NÅR NOEN ØNSKER Å DØMME NOEN :

 

1. Alt har en grunn. Det ligger alltid en grunn bak enhver situasjon, uansett hvordan du velger å se det.

2. Ingen vet hvordan personen har det. Det vet kun personen selv og vi vet ingenting om livssituasjonen.

3. Du er ikke bedre, enn noen andre. Alle kommer fra et sted. Noen vil alltid være glad i deg. Du er viktig for noen. Hvorfor skrive til vedkommende, at du er bedre enn dem?

4. Man velger ikke kampene sine. Igjen, vi vet ikke alt og vi vet heller ikke hvorfor.

5. Alle er ulike. Selv tvillinger har ulik personlighet og er hvert sitt individ. Man kan ikke alltid forstå, men man kan respektere.

6. Usikre på seg selv. Det er lett å la det gå utover andre, men er det ikke lettere å se det på denne måten - enn å muligens gjøre mer skade?

7. Mange måter å si det på. Nei, man skal ikke godta alt. Men, det finnes flere måter å si det på. Dritt slenging er en ting, men det går an å snakke på en ordentlig måte. Kjeft går ofte inn det ene øret, og ut det andre.

8. Ingen er perfekt og alle tråkker feil. Bare innse det, vi gjør alle feil. Det er lov og vi lærer så lenge vi lever.

 Det er ikke alltid greit å dømme noen, uten å ha i bakhodet at vi langt i fra vet alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FØLG DISSE 6 PUNKTENE FOR Å FÅ DRØMMEKROPPEN :

 • 29.01.2018, 11:35

...

Kropps idealet har blitt snudd på hodet, dem siste årene. Folk blir påvirket. Noen oppsøker måten man må være på, for å passe inn. «Den ønskede kroppen» må ofte følge disse punktene til punkt og prikke :

 

1. Stor rumpe, så du minst må gå opp en størrelse eller to i bukser.

2. Midjen må være smal.

3. Brystene skal helst være litt størrelse på, så dem «passer til resten av kroppen din»

4. Dobbelhaka må bort. Fy-fy!

5. Brunfargen på være fin. Selvbruning eller spray tan må ofte til. Simple.

6. Du må ikke veie for mye, selv om rumpa og puppene skal være litt størrelse på.

...

Først må jeg presisere klart og tydelig : det er INGENTING galt i å passe under alle disse punktene, tvert i mot. Men, jeg mener det blir feil og ville «endre» på noe som allerede er fint. KUN for å passe inn. Det er synd at mange føler dem må, uten at jeg dømmer noen som helst for hva dem ønsker å gjøre med kroppen sin. Virkelig, men jeg vet hvor vondt det føles.

Jeg vet hva jeg snakker om, når det kommer til kropp og det å være usikker på seg selv. Jeg har hatt mine perioder, der jeg ville klippe bort magen min. Jeg hadde det vondt innvendig og utvendig. Jeg gråt meg selv til søvn, fordi jeg ikke følte meg bra nok. Men, sannheten er at det å skille seg ut er faktisk det som er kult. Slik er det for meg. Det imponerer meg å se andre skille seg ut, og ikke prøve å leve opp til det man tror mange forventer av deg. DET er kult.

.. Det er viktig å snakke til seg selv, som om det var din egen venninne. Du tråkker ikke ned på h*n, men prøver så godt du kan og være positiv og si positive ting. Prøv å gjøre det til deg selv også.

...

Et bilde på Instagram er BARE et bilde. Vi vet ikke hva som ligger bak. Kanskje vedkommende la ut et litt frekt bilde, fordi h*n har hatt en dårlig dag, kranglet med kjæresten eller har mistet noen? Hva vet vi egentlig om sorg, utfordringer og vonde tanker hos andre? Ingenting. Jeg vet det er lett å sammenlikne seg med andre, men du vet hvem du er. Det er det ikke alle som gjør, selv om bildene på Instagram kan være fine å se på. For ja, det finnes mange fine bilder som det burde være greit å se på. Så hva om du sammenlikner deg med en usikker jente, som bare er redd for å gjøre feil? Du vet faktisk aldri hva som kan ligge bak.

Men, det er viktig å være snill mot seg selv. Når du gjør noe bra, si det høyt. Får du til noe, du aldri trodde du skulle klare. Skriv det ned med store bokstaver og les det når du er nedfor. Smiler du til en på gata og får et smil igjen, tenk på det. Tenk på de små gledene og klapp deg selv på skuldrene!

Ingen magi vil skje over natten av den grunn, men jeg lover deg at det kan bli litt enklere over tid .. Og takk til dere som sender meg tips til hva dere vil se jeg skriver om, noe jeg alltid setter stor pris på 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

KJØTT ER BARE GIFT FOR KROPPEN

 • 12.01.2018, 10:15

Jeg vet ikke hva som har skjedd eller hvorfor, men jeg vet at hodet mitt fungerer på en annen måte.

Aldri over tid har jeg tenkt hva usunn mat gjør med kroppen. Jeg har ikke noen gang tenkt at det er noe «farlig». Men, det er ikke dumt å tenke litt smart. Jeg har ikke gått inn for å begynne på noen som helst diett, men jeg har gradvis begynt å kutte ned på kjøtt i kosten min. Jeg vet hva kjøtt gjør med kroppen min, noe jeg ikke lengre ønsker. Kjøtt fungerer som gift i min kropp, og det hørtes utrolig rart ut. Men, det er sant. Kroppen min blir syk av kjøtt og usunn mat. Noen perioder i livet har inneholdt dårlig mat og nå vil jeg ikke føle meg uvell, når jeg har et valg om hva jeg kan spise. Jeg bestemmer over livet mitt og det skal jeg også ta hensyn til, for min egen helse. Jeg har lovet meg selv å lytte til kroppen min, også når det gjelder hva jeg putter i meg hver dag resten av livet.

♡​ Jeg spiser det som er best for MIN helse. Det er min erfaring. Jeg vil ha et kosthold, som ikke inneholder kjøtt. Dette fordi kroppen min «sier i fra».

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DETTE ER DEN TREDJE PERSONEN JEG MELDER..

 • 10.01.2018, 10:00

For noen måneder siden tror jeg det var, så kom jeg over en blogg med identiske innlegg og ord som var kopiert fra min blogg. Jeg skrev også et innlegg om det, faktisk. Jeg ble så sint og ikke minst skuffet, fordi du legger mye tid i det du skriver. Min blogg er personlig og derfor får jeg en ekkel følelse i magen, når jeg kommer over noen som jeg ser tydelig har kopiert mine innlegg på bloggen MIN.

Det har jeg gjort igjen, faktisk nå for tredje gang.

Har tenkt tanken på at jeg skal la det ligge, men jeg klarer det ikke. Jeg må si i fra og jeg må dele det med dere, fordi jeg håper vedkommende leser dette. Det gjelder alle, selv om dem sikkert ikke mener noe vondt med det overfor meg. Men, tenk hvis du skriver et personlig innlegg om noe som har skjedd i livet ditt. Så skal noen ta det fra deg og dele det på sin hjemmeside? Er det greit? Det tror jeg ikke. Jeg kan ikke si jeg ofte «reagerer» på ting og må gi uttrykk for noe, men det følte jeg for nå og med god grunn.

Jeg vil heller ikke henge noen ut med navn på bloggen min, men jeg kan si det slik at jeg har bilder av innleggene og jeg kommer til å sende blogg.no en mail om dette. Melde i fra, rett og slett. For slike tilfeller syntes ikke jeg er noe greit.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

TJUKK = FORBILDE OG TYNN = KROPPSPRESS

 • 04.01.2018, 17:41

Jeg er et menneske som er litt rund i kantene, bokstavelig talt faktisk. En fornøyd jente med den kroppen jeg har, akkurat slik den er. Kraftig og formfull. Litt tjukk, mener kanskje noen. Jeg bærer en bikini med stolthet, noe jeg aldri kunne sett for meg. Det er stort for meg. Derfor burde jeg bli sett på som et forbilde. Rett og slett fordi jeg er en tjukkas som står fram og forteller hvor fornøyd jeg er med kroppen min, akkurat slik den er skapt. Kommentarer kan fort strømme inn, hvor tøff jeg er som viser at jeg elsker kroppen min. Ja, jeg er over gjennomsnittet takknemlig for hver og en kommentar jeg får. Det er gull.

Men, hvorfor skal ikke også slanke mennesker få gjøre det samme, uten at det skal bli sett på som kroppspress?

DISSE BILDENE GJØR MEG GLAD. PÅ DENNE TIDEN DA DISSE BILDENE BLE TATT, BEGYNTE JEG Å ENDRE TANKENE MINE. JEG KLARTE Å BLI GLAD I KROPPEN MIN.

2018 er året. 

Det året der fortsatt slanke mennesker blir sett ned på, fordi dem ikke har rett til å være fornøyd med kroppen sin uten at misunnelige folk skal slenge med leppa. Kommentere bak en anonym bruker på Instagram. Fortelle hvor dristig det er å legge ut et bikinibilde, når sannheten er at vedkommende er usikker på seg selv og sin kropp.

Det kalles misunnelse, uten tvil.

«Herregud, det der gjør du bare for å få oppmerksomhet...» & «Flott du er som står frem og viser frem en fin kropp!» 

.. Skal jeg fortelle dere noe, som vekket min trang til å skrive om dette temaet? Den første setningen over, ble skrevet av samme personen som med den neste. Men, det er en «stor» forskjell. Den første kommentaren lå under et bilde på instagram, av en jente i bikini med et stort smil. På bildet av henne, hadde hun skrevet at det er viktig å elske seg selv for den man er. Denne jenta var naturlig slank og hadde en fin kropp. Den andre kommentaren ble skrevet av samme person, men under et bilde av en formfull jente i bikini. Samme budskap var skrevet under bildet.

Folk må syntes det dem vil, hva som er greit eller ikke å legge ut på sosiale medier. Jeg syntes ikke alt innenfor kropp, er greit å legge ut. Tvert i mot. Men, jeg vil ikke gjøre forskjell på mennesker med ulik kropp. Jeg syntes et bikini bilde burde bli sett på som helt normalt, mens andre ikke syntes det. Helt greit. Jeg blir bare lei meg at mange ser forskjeller, ut i fra hvordan kroppene ser ut.

♡ Kropp er kropp, om den er sånn eller slik. Ingen er like. Ingen burde føle seg skyldige for kroppspress, KUN fordi dem er fornøyd med kroppen sin. Er ikke det litt teit? Det mener jeg.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

JEG BLIR SJOKKERT OVER Å SKRIVE DET

 • 02.01.2018, 19:15

Tenk at vi allerede er inne i et nytt år.. Det er helt utrolig, egentlig.

Etter nyttår skal det alltid være det man burde gjøre, det man må gjøre eller det som er best for deg å gjøre. I år har jeg gått en helt annen vei og tenkt at jeg ikke skal starte året med stress, slik jeg har gjort i mange år. Nytt år = nye muligheter. Ja, nye muligheter er det. Men, jeg skal ikke endre livet mitt og straffe meg selv for å spise en sjokoladebit 1. Januar! Det er iallefall helt sikkert.

I år skal jeg si akkurat det jeg mener. Jeg skal gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal lytte til den verdifulle kroppen jeg har. Hvis kroppen sier stopp, skal jeg stoppe opp og gjøre det jeg aldri har gjort før. Nemlig å sette meg selv først, før NOE annet. Jeg blir sjokkert når jeg skriver det, men jeg mener det. Det er en stor seier.

For at jeg skal lykkes, må jeg ta vanskelige avgjørelser. Men, dette er avgjørelser jeg skal få igjen for. Jeg skal være stolt. Jeg skal stå på mine bein og jeg skal klare å reise meg, når jeg faller. Jeg vet at dette året vil by på utfordringer, derfor skal jeg lære av mine feil. Den største feilen jeg har gjort i livet, er å leve etter hva andre forventer av meg. Nå skal jeg vise for verden, og meg selv, at jeg er sjefen i mitt eget liv. Så lenge jeg VET hva og hvor jeg skal, kan andre få lov til å tenke sitt. Det er helt greit, det. Jeg fortjener å ha det bra og jeg fortjener å lytte til min indre stemme.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

JEG DROPPER TEITE NYTTÅRSFORSETTER

 • 01.01.2018, 19:20

...

Hvert eneste år har jeg satt meg noen mål for året, som bare er bra. Det å sette seg mål er jo viktig her i livet, uansett grunn. Men, jeg har lært meg at målene varer for meg dersom jeg ikke har en dato å starte fra. For min del kommer jeg til å droppe teite nyttårsforsetter, fordi jeg heller velger å ta ting litt som det kommer og forbedre meg etterhvert på ting jeg ønsker å endre i livet mitt. Det blir fort kuttet, dersom jeg skulle ha begynt å trene hver dag fra 1. Januar. For å ta et enkelt eksempel. Derfor tenker jeg at målet for meg heller burde være, å bevege meg mer i ukedagene nå etter nyttår.

Konklusjon: Jeg har flere mål over en lengre periode, men jeg har ikke et eneste nyttårsforsett.

Har dere noen nyttårsforsetter?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

JEG BRUKER ANGST FOR OPPMERKSOMHET

 • 30.12.2017, 10:10

ÆRLIGHET ER VISST IKKE GREIT

...

I mange år har jeg tydeligvis brukt angst som en unnskyldning, bare for oppmerksomhet. Tenk det. Ærlighet blir ofte sett på som styrke. Men, i denne sammenhengen blir det ofte sett på som et rop om oppmerksomhet. Hvis det bare hadde vært så enkelt, at angst kun var en form for.. Ja, kall det hva du vil. Jeg velger ikke å være redd for mennesker. Jeg velger ikke å være redd for steder. Jeg velger ikke å få pustevansker, uten forvarsel. Jeg velger ikke å få panikkanfall midt på åpen gate. Unnskyld meg, men så enkelt er det. Angst er aldri noe jeg ville misbrukt, hvis det ikke var tilfellet. Det bare skjer, om man vil det eller ei.

. . . . . . . . . . . . 

OK. Det er greit og ikke forstå. Det er greit å være usikker. Det er greit å være litt redd for å si noe galt, fremfor å snu baken til og dra sin vei. Det å si noe, er bedre enn å tie. Det er faktisk greit at ikke alle har forståelse, men hva er IKKE greit? Det å dømme andre mennesker for noe dem ikke kan noenting for. Det å kritisere mennesker med angst, fordi dem «ønsker» oppmerksomhet. Angst kommer av en grunn. I starten styrer det deg, helt til du klarer å snu det andre vei med livet som innsats. Det forstår ikke alle, men det burde respekteres.

Det sier mer om de menneskene som dømmer, enn dem som faktisk har angst. Det mener jeg oppriktig.

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

UTROSKAP HAR BLITT EN NY TREND

 • 16.12.2017, 10:00

DEN NYE TRENDEN?

. . . . . . . . . . . .

Jeg har ikke klar å holde telling på hvor mange innlegg jeg den siste tiden har sett på blogg.no, som handler om å være utro på julebord. Flere og flere gjør det, tydeligvis. Det er også dem som mener at utroskap har blitt en ny trend. Spesielt da rettet til julebord. Altså, det er vel ikke bare meg som syntes dette er sykt tragisk? Greit. Det er jo et tydelig tegn på at det er noe i forholdet som ikke fungerer. Men, hvorfor være utro? Jeg hadde aldri utsatt min bedre halvdel for et slikt tillitsbrudd, men heller da vært voksen nok til å gå ut av forholdet. Jeg kan ikke tenke meg hvor mye skade det utgjør senere. For dem som tror på tillit etter utroskap, er opp til dem selvfølgelig. Hvis en partner velger å være utro, ser jeg ikke hvordan den tilliten noen gang kan bygges opp. Ja, det kan bli bedre. Men, jeg tror det alltid vil ligge der og gnage på en en eller annen måte.

Hva mener dere?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG HATER DEG UANSETT HVA DU GJØR

 • 11.12.2017, 14:44

En dag kan jeg skrive om et tema jeg brenner for, som er helt lov. Ikke alle mener likt. Sånn er det bare. En annen dag kan jeg dele et hyggelig innlegg om meg og samboer, da kanskje neste dag vil jeg inspirere med interiør. Ikke nok med det, så legger jeg gjerne ut litt bilder av vår flotte natur. Hva er poenget? Jo, det skal jeg fortelle deg.

...

Noen vil alltid hate deg. Hate er kanskje et sterkt ord, men la oss kalle det misunnelse. Du vil alltid finne noen som ikke liker deg, selv av ingen grunn eller bare en dum unnskyldning for misunnelse. Tenk at det også er en grunn til alt, da det ligger mer bak enn bare å «hate» en person. Tenk deg den store seieren, der du kan bevise for dem at du ikke bryr deg. Det sier mer om deg som person, enn faktisk hvordan noen trenger å hate på andre. Barnslig. Enkelt. Sårt, kanskje.

Hev hodet og vis hvem som har blitt sterkere

Facebook HER Instagram HER

IKKE ALLE MENNESKER ER MENNESKER

 • 08.12.2017, 08:58

LANGT UTENFOR MIN GRENSE

. . . . . . . . . .

Akkurat nå er jeg sint. Jeg er sint fordi jeg ikke alltid forstår. Noen mennesker gjør meg direkte sinna, fordi jeg bryr meg. Jeg har flere hjertesaker og en av dem er dyrevelferd. Hvordan noen mennesker behandler andre dyr, klarer jeg ikke alltid å vise mitt gode sinn til. Jeg sier mennesker, men nei ; ikke alle mennesker er mennesker når dem utfører slike handlinger mot uskyldige dyr. Det sier mye om disse såkalte ''menneskene''. Det mener jeg.

Nå sier ikke jeg at det ikke er lov til å like dyr, men det er en ting. Ikke alle kan like alt, sånn er det bare og det er greit. Men, det å utføre vold mot dyr - DET er langt utenfor en menneskelig grense hos meg. Da mener vold i den grad at du ønsker å utføre vold, kun for at du ønsker dem vondt. Jeg mener, hva pokker får noen ut av å gjøre noe slikt for moroskyld? 

Er du slem mot dyr, kan du fint la være å ha noe med meg å gjøre

ET ÅPENT FORHOLD MED KJÆRESTEN?

 • 06.12.2017, 10:00

HAR VI ET ÅPENT FORHOLD?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg ser mange skriver om akkurat dette temaet. For å være helt ærlig, så vet jeg ikke helt sikkert hva jeg mener om det. Ikke det at jeg kunne vært det selv, men jeg vil jo ikke si at dem som velger det er idioter. Jeg tenker at det er noe jeg ikke har noe med, derfor skal ikke jeg si at det er feil. Men, personlig kunne jeg nok aldri levd sånn. For meg blir det veldig rart å tenke på, det å ha et åpent forhold og på en måte gå over «normale» grenser som det pleier å være i et forhold. Grunnen til at jeg skriver om akkurat dette temaet, er fordi jeg har fått et spørsmål jeg gjerne ville utdype.

Hva mener dere?

Facebook HER

HVORFOR SKAL KROPP VÆRE SÅ FORBANNA VIKTIG?

 • 02.12.2017, 21:21

HEMMELIGHETER INGEN ANDRE VET OM

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kropp her og kropp der. Før dere tenker at jeg blir påvirket, så NEI. Jeg blir ikke påvirket av fine kropper. Alle kropper er forskjellige og jeg mener at alle skal få være fornøyd. Jeg elsker å se selvtillit. Selvtillit er sexy, IKKE «den perfekte kroppen» mange snakker om. Men, når jeg leser at unge jenter ønsker å bli «den perfekte» Instagram profilen - DA begynner jeg å tenke. Jeg blir direkte lei meg. Er målet for mange virkelig å få den kroppen du plutselig ser på Instagram? Tenk lengre. Når du ser en person på Instagram i bikini. Hva er denne personen flink til? Ferdigheter? Kunnskaper? Bakgrunn? Kanskje h*n sliter psykisk? Mulig har h*n vært gjennom mobbing, på en eller annen måte. H*n har hemmeligheter og kan bære ting ingen andre vet om.

♥ ♥ ♥

Hvor vil jeg egentlig, enn å fremstille et dårlig eksempel av en kropp på Instagram? Helt feil. Hvis du står for å legge ut et bilde i bikini, tenker jeg at det er flott og det er inspirerende. Inspirerende fordi jeg tenker på hvor mye som også kan ligge bak. Ingen andre enn h*n vet og det fascinerer meg. Jeg mener at vi burde bli inspirerte av hverandre. Inspirert til å være fornøyd den kroppen vi alle har. Vi er forskjellige. Og det vil alltid være noen som ønsker å være deg. Tenk på det.

Alt er SÅ MYE mer, enn det et bilde viser. Det er jo bare et bilde. Ikke lett å forstå, men sannheten er bare sånn. Sannheten er ikke alltid lett å se i øynene. Slik er det også med et bilde, da vi gjerne bare aksepterer det slik det ser ut. Uten å tenke lengre. Selvtillit skinner gjennom, uavhengig hvordan kroppen og utseende ser ut. Det er bra nok, det. Ta være på helsa. Det er viktig å bevege kroppen. Vet at du er unik i en stor verden. Vit at du er mer enn god nok.

♥ ♥ ♥

Ikke minst; vit at DU er forbanna amazing.

Facebook HER

IKKE ALLTID PERFEKT, MEN ALLTID BRA NOK!

 • 01.12.2017, 16:45

Å GJØRE SITT BESTE HAR ALDRI VÆRT GODT NOK

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Det kan være fort å glemme. Hvis du ikke får en ting til, er det fort gjort å føle seg litt mislykket. Jeg har vært der mer enn en gang, skal jeg være ærlig. Det er menneskelig. Helt normalt. Det er ingenting å skamme seg over. Det er på denne måten, vi også kan se at vi gror. Blir bedre. Føler oss bedre og ser hva vi faktisk får til. Jeg skal ta et eksempel. Hvis vi skal gjøre en jobb, der 10 stykker skal kommentere et ord som beskriver hvordan du gjorde det. 9 av dem er gode tilbakemeldinger, mens du får tilbake 1 litt dårlig. Som sikkert noen vet hva jeg vil frem til, så er det da den ene kommentaren vi husker. Er ikke det litt rart? Det var jo mange gode tilbakemeldinger, men vi tar oss nær av den ene.

/////////////////////////////

Jeg har aldri vært flink til å tenke at det å gjøre sitt beste, er godt nok. Jeg har blitt fortalt at jeg burde klare det eller må enkelt finne ut av det. Slike kommentarer gjør noe med tankemåten din, om du vil eller ikke. Men, jeg skriver ned 3 ting for meg selv annenhver dag. Hva jeg får til. Samler opp og ser over en dag jeg har en liten motgang. Det hjelper, faktisk. Jeg måtte prøve noen gange, for å se at det faktisk blir litt bedre for hver gang.

... Ikke alltid perfekt, men alltid bra nok! 

 . . . . . . . .

Facebook HER

JEG ER NOK LITT FOR GLAD I MAT

 • 24.11.2017, 18:55

Jeg må fortelle dere om en litt komisk greie, om jeg kan si det på den måten. Selv om mange kan tro at jeg er en skikkelig godteri spiser, så er det helt feil. Det er ikke ofte jeg har lyst på sjokolade eller noe liknende. Men, mat derimot er en helt annen sak. Det er klart jeg ser meg selv i speilet, uten å bry meg når jeg endrer litt på fasongen. Om det er den ene eller andre veien, som varierer veldig. Nok om det. Det jeg ville frem til, er at jeg er helt sykt glad i varm mat. Selv om jeg ikke har det, så kunne jeg sikkert hatt middag tre ganger om dagen. Flere som har det slik?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

BLOGGERE FORTJENER IKKE LØNN

 • 22.11.2017, 18:04

IKKE EN VANLIG JOBB SOM FORTJENER LØNN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det vil alltid være de menneskene som dømmer. Det er fakta. Om det er av misunnelse eller andre ting, det vet jeg ikke med sikkerhet. Noe som stadig går igjen, er diskusjonen om blogg er en jobb eller ikke. Det er faktisk utrolig mange som mener at bloggere ikke fortjener lønn. Jeg tror faktisk at dem som ikke driver med blogg, kan ikke sette seg inn i det. For meg er ikke bloggen en jobb, men en hobby. Selv ser jeg jo hvor mye tid jeg bruker på det. Så det å dømme toppbloggere for noe slikt, kommer jeg aldri til å gjøre. Det jeg også tror veldig mange ikke vet, er at du faktisk kan skrive et innlegg hvor enn du er på farta. Du må prioritere enormt med tid til det, noe som jeg mener er helt rettferdig å få lønn for.

Hva mener du?

SMINKE ER TERAPI FOR MEG

 • 19.11.2017, 10:00

VI LEVER I EN VERDEN DER DET ER LOV

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Høres kanskje litt rart ut? Men, det syntes ikke jeg. For meg er terapi mye, som å gå en tur ute i frisk luft, høre på musikk, være med familie, dra på turer, roadtrips og en del andre ting. Det er så viktig å finne terapi, i noe du syntes er moro å drive med. For meg gjelder det også sminke, fordi jeg liker å teste ut ulike sminke looker og føle meg flott. Ikke alle mener det selvfølgelig, men nå lever vi jo en verden der det er lov til å ha forskjellige oppfatninger av ulike ting. Noe som er så utrolig bra. Slik kan jeg dele mine tanker og erfaringer, i tillegg til at jeg selv får mye inspirasjon fra andre.

Hva er terapi for deg?

JEG FØLER MEG SEXY OG DET SKAL JEG FÅ LOV TIL

 • 09.11.2017, 16:42

KROPP ER BRA OG DET BURDE VÆRE NORMALT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg må alltid passe på hva noen syntes er støtende og det forstår jeg. Men, må jeg virkelig passe på å føle meg bra? En ting er å legge ut bilder av kropp og oppfordre andre til å se slik ut, fordi DET er fasiten. En annen ting er å løfte hverandre opp og lære av hverandres feil. Det skal ikke være galt å følge noen, fordi dem fremmer kropp. Fordi kropp er bra og det burde være noe som er helt normalt å snakke om. Jeg føler meg fortreffelig fin og sterk, noe jeg skal fortsette med. Etter at jeg tok disse bildene i dag, tenkte jeg med meg selv at jeg ser sykt bra ut! Det er meg og det er faktisk veldig bra. Jeg vil ikke bevise for noen andre, enn meg selv, at jeg skal få elske akkurat den jeg er. Men, jeg håper selvfølgelig at det skinner igjennom 

KJÆRE DEG, DU HAR ET VALG!

 • 05.11.2017, 17:10

JEG ER IKKE FEILFRI, MEN JEG HAR ET STORT HJERTE!

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I det du leser dette, har du tatt et valg om å gå inn på min blogg. Du har rett og slett valgt å lese. Du kan lese videre, bla nedover eller bare trykke deg ut igjen. Så enkelt, valget er ditt. Jeg oppfordrer ingen til å lese alt jeg skriver og jeg vet at noen ting på bloggen, kanskje aldri burde ha vært der. Men, jeg deler det som er riktig for meg. Det som kan være feil for andre, men der og da kan føles fullstendig riktig for meg. Selvfølgelig kan jeg angre. Jeg har slettet innlegg på bloggen, fordi jeg ikke er et perfekt menneske som hele tiden presterer riktig. Jeg er et menneske som tråkker feil. Jeg sier mye feil. Jeg skriver ofte feil. Jeg kan feige ut, hvis jeg føler meg tråkket på. Jeg kan føle meg svak i mine meninger. Alt dette og litt til, fordi jeg er et menneske.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Men, jeg er også et klokt menneske. Ei lita jente med krøller fra lille Risør, som befinner seg på det vakre Sørlandet. Med sterke meninger og et stort hjerte. Jeg sier også mye riktig og jeg får frem mye av det jeg mener. Jeg kan stå opp for meg, sette foten ned og fortelle at den oppførselen fortjener jeg ikke. Jeg har så sterke meninger, at jeg en sjelden gang kan se for meg å være med i politikken. En dag. Jeg har troen på at jeg er et menneske som tråkker feil, men også det mennesket som reiser seg opp igjen etterpå.

Jeg kan ikke la være å dele noe som virkelig står mitt hjerte nær, i tilfelle jeg kan angre på det senere. Kanskje noen føler seg tråkket på eller opplever det jeg skriver som støtende. Det mener jeg aldri, overfor noen. Selv overfor dem som ønsker meg vondt. Jeg har et så stort hjerte, at ikke en gang disse menneskene er verdt å bruke negativ energi på. Jeg har også opplevd og ikke bli trodd, på innlegg jeg skriver. Flere ganger. Hva så? Jeg kan ikke gjøre noe med dem som skriver slikt, uansett.

Det ble plutselig et veldig langt innlegg, uten og helt vite hvor jeg ville ta veien. Men, uansett så håper jeg dere fikk et litt klokt innblikk fra noe jeg er god på. Det er ganske mye, det 

KVINNER SKAL IKKE VÆRE NAKNE

 • 03.11.2017, 16:13

MÅ DU VÆRE NAKEN FOR Å FREMME LIKESTILLING?

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nakenhet. Det er for mange et veldig sårt tema, noe jeg virkelig forstår. Flere syntes det er ekkelt å snakke om, fordi det står deg så nært. Nakenhet er personlig og det burde det få lov til å være. Likevel er det mange som mener at likestilling for kvinner, handler om å kunne normalisere det å være nesten naken. Jeg mener det er flott at noen mener det, fordi det burde ikke være noe vi kvinner må føle på å skjule. Det er jo helt normalt. Det burde hver enkelt bestemme hva som er naturlig for dem, eller ikke.

Men, for meg har likestilling aldri handlet om å kle av seg, for å vise verden hva vi har under klærne. Det er ikke det samme for en kvinne å ta av seg genseren, som for en mann. Den kommer vi faktisk ikke unna, uavhengig hvor mye vi ønsker å normalisere det. Vi er tross alt litt forskjellig bygd, fra menn.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Men, jeg dømmer ingen. Når det gjelder dette temaet, syntes jeg det er viktig med for og i mot. Slik blir det et veldig engasjert tema, som flere ønsker å skrive om. Det syntes jeg er bra. Hvordan jeg velger å være i mitt eget hjem, med eller uten klær, burde det ikke fremstilles som feil. Det som er riktig for meg, trenger ikke nødvendigvis å være riktig for noen andre. Det er bra og det er realiteten.

Hva er viktig for deg, når det kommer til likestilling?

STYGGE KOMMENTARER? DA BLOGGER JEG RIKTIG!

 • 01.11.2017, 17:04

NOEN MENNESKER VIL IKKE SE ANDRE LYKKES

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Etter at visse negative og stygge kommentarer har begynt å melde seg på bloggen, har jeg begynt å tenke veldig annerledes. Hvorfor skal noen gidde å bruke tid på å trykke inn på bloggen i det hele tatt, bare for å skrive en negativ kommentar? Så enkelt og greit tror ikke jeg noe på, men heller selvfølgelig at noen ikke ønsker å se meg skrive et ganske bra blogg innlegg jeg selv er fornøyd med. Noen mennesker har dessverre utfordringer selv, slik at dem ikke ønsker å se andre lykkes. Dårlig strategi som vil slå tilbake en vakker dag. Jeg vet ikke om jeg skal blir irritert eller syntes synd på dem, egentlig.

EN ting er konstruktiv kritikk, uten hat slenging. Men, jeg ser fort om det er ment konstruktivt eller bare som dritt direkte til meg. Heldigvis får jeg ikke mye av det, men det som kommer lar jeg heller ikke gå inn på meg. Derimot får jeg meg en god latter og jeg vil si at det bare er morsomt, så dere andre kan se hva noen mennesker faktisk skriver til meg.

Hvordan opplever du negative kommentarer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

TRENING ELLER SLANKING?

 • 30.10.2017, 16:15

PRØVER JEG EGENTLIG Å SLANKE MEG?

Det ser ut på noen kommentarer, at flere ikke tror på meg når jeg sier jeg trener for å bli sterkere og holde meg i form. Når jeg sier holde meg i form, tenker jeg på å holde kroppen i bevegelse og gjøre kroppen sterkere til å klare å yte mer.

.. Jeg vil ikke innrømme at jeg prøver å slanke meg?

Så ærlig jeg er på bloggen, hadde jeg ikke hatt problemer med å skrive om det på flekken. Jeg har lært at det ikke gjør hverken meg selv eller andre bedre, ved å juge på bloggen om hvordan det går. Jeg deler oppturer, i tillegg til nedturer. Om jeg har en dårlig dag, der alt kan være negativt med meg selv - er en helt annen ting. Jeg er et menneske og alle mennesker kan føle det slik, uten at det trenger å bety noe annet.

Jeg vet iallefall at jeg er ærlig med meg selv, når jeg skriver om det her. Hva andre velger å tro, er opp til dem. Jeg kan godt skrive om den dagen jeg ikke er fornøyd med livet, samtidig som jeg kan skrive ærlig om hvordan jeg har det med kroppen min.

Det er som jeg sier, at så lenge kroppen min klarer å gjennomføre det jeg ønsker - så er jeg mer enn fornøyd. Det har jeg grunn til å være.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MIN KROPP ER IKKE MINDRE FIN ENN DIN

 • 28.10.2017, 16:33

JEG HAR ENDRET MEG ... TIL DET BEDRE!

Kropp. Vi leser om det. Vi kan irritere oss over mye mas, på hvordan kroppen burde se ut. "Hvordan bli fornøyd med den kroppen du har!" På en side i et blad, mens på neste side dukker det opp "De beste tipsene på å gå ned 5 kg på 1 måned!" Er det rart mange blir forvirret?

Jeg forstår det så godt. For bare noen år siden ble jeg sur, da jeg så et bilde på instagram av fine mennesker som var fornøyde med seg selv. Jeg var usikker på meg selv, derfor fikk jeg den følelsen.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg skal være ærlig med dere at jeg ikke er helt i mål enda, IKKE fysisk sett. Men, mentalt. Bare så det er helt klinkende klart.  Men, når jeg nå ser en jente i bikini på instagram, blir jeg inspirert. Det gjorde jeg ikke før. Dermed er jeg veldig langt forbi det jeg en gang var, heldigvis.

Jeg mener at jeg har hverken finere eller styggere kropp, enn noen andre. Alle er flotte på sin måte og det sier jeg til meg selv høyt, hver eneste dag. Hvis det er noe jeg er misfornøyd med, så prøver jeg så godt jeg kan å gjøre noe med det. Simple as that.

Tenk så kjedelig hvis alle skulle være like, da.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

INGEN TRENING ER FORGJEVES

 • 24.10.2017, 17:15

Til tider kan selvfølgelig jeg også tenke at en liten tur, er forgjeves. Men, alt er i grunn bra. Tenk deg selv å sitte inne en hel dag, da du neste dag går en tur. Det er jo så utrolig bra. Du kan ikke gjøre noe med den dagen du satt inne, men du kan gjøre noe med dagen som er nå. Går du en tur, så veier du opp for en annen dag du kanskje ikke var så fornøyd med.

En gåtur, joggetur eller en styrke økt. Alt er bra. Du beveger kroppen din og det er DET som er det viktigste.

...

Men, det er jo "bare" en liten tur sier du? Tenk på de som i dag sitter inne og koser seg (ingenting galt i det) Du kommer deg ut og beveger kroppen, slik som da de gjør kanskje neste dag. Poenget mitt er at ingen trening er forgjeves og en gåtur er veldig bra, det. Hvis jeg går meg bare en liten tur, så sier jo ikke noen til meg at det var dumt. Men, at det hjelper å komme seg ut rett og slett. Se for deg at du er venninnen din, da du er ute og går. Du roser vedkommende, da du også fortjener det samme.

Du er alltid noen sitt smil om munnen!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DU SER MEG OVERVEKTIG? JEG SER STYRKE!

 • 20.10.2017, 16:36

.. HARD JOBBING TROSS SYKDOM

Om du velger å se på meg som overvektig, er opp til deg. Ja, det er jeg sikkert også. Men, sitter jeg stille hver eneste dag? Nei. Jeg trener styrke omtrent hver eneste dag. En dag kan jeg trene armer og bein, mens dagen etter kan jeg trene rumpe og lår.

Kall meg akkurat det du ønsker. Jeg vet at kroppen min fungerer bra, og det er det eneste som betyr noe for meg.

Hadde jeg enda satt stille uten å gjøre noenting, skulle jeg ikke uttalt meg om å være sterk og i god form. Men, fy som jeg jobber hver eneste dag tross migrene. 2-3 dager i uken ligger jeg med migrene, skal jeg være helt ærlig med dere. Når jeg kan, så trener jeg. Ikke hele dager, men da i normal mengde. Trening har blitt en styrke, der jeg i tillegg kan se små forandringer.

Jeg kan ikke annet enn å smile, gi faen og jobbe hardt slik jeg gjør.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG SYNTES SYND PÅ ANONYME BAK TASTATURET

 • 19.10.2017, 17:26

Altså, en ting er konstruktiv kritikk.

 

Det er veldig langt i fra en stygg kommentar, som jeg faktisk ikke bryr meg om. Jeg leser den, ler for meg selv og syntes nesten litt synd på disse anonyme personene. Det er lett å skjule seg bak et tastatur og prøve å ødelegge andre mennesker. Men, iallefall er ikke det noe jeg bryr meg om. Virkelig.

Jeg forstår selvfølgelig mange av dem på topplisten som får uendelig mye hat, det dem ikke fortjener. Ingen fortjener hat, fordi rumpa er opperert eller at noen mener noe helt annet enn deg selv. I mine øyner er det bare barnslig oppførsel, ingenting annet.

 

Greit, du kan bli litt små irritert hvis det er noe helt urimelig.

 

Men, det gir deg ingen god grunn til å slenge hat til noen som helst. Igjen, dette går på å ha respekt for andre mennesker. Jeg har gjentatte ganger skrevet til andre at jeg mener noe annet, men det er måten det blir fremstilt på som har mye å si.

Om noen har et behov for å skrive stygge kommentarer, så bare fortsett. Det gir meg ikke annet enn latter og motivasjon!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

AT DYR MÅ LIDE FOR DIN PELSJAKKE GJØR MEG SINT

 • 15.10.2017, 19:55

I likhet med Sophie Elise, må jeg fortelle hva jeg mener om det vår flotte regjering er i ferd med å gjennomføre. Jeg er enig med henne og jeg blir brutalt sint selv. Ikke uten grunn. Vår kjære regjering støtter nemlig pelsnæringen, ved å gi dem 2 millioner (!) kroner. Dyrene klarer ikke å rope om hjelp, MEN vi kan! De blir sittende fast i et bur. Det finnes INGEN dyrevennlig pelsnæring, uansett hvordan noen velger å vri på det.

Leste jeg virkelig riktig?

Jeg forstår at flere av dere som kanskje har pelsjakker, har enten fått dem i gave eller bare velger og ikke ville kaste penger ut vinduet. Men, jeg brenner for denne saken. Kanskje den saken som gjør meg mest forbanna, men også veldig sårbar. Jeg blir lei meg, men jeg har ikke hjerte til å dele noen av disse forferdelige bildene av dyrene som lider for å vise dere hvor ille det er.

De aller fleste bruker da ikke klær med pels, men innlegget handler IKKE om å henge ut noen. 

Ja, jeg jobber mot å bli vegetarianer. Ett av mine største mål i livet, fordi jeg bryr meg om disse stakkars dyrene. Du kan si at jeg er "slem" som spiser kjøtt, men jeg kunne aldri ha kjøpt en pelsjakke eller i det hele tatt gått med det. Jeg skal bli vegetarianer med god grunn, men selv om jeg nå ikke er det, så har jeg rett til å si i fra. Det å bli vegetarianer, vil si å endre hele sin livsstil. Noe jeg er i ferd med å klare, men ikke enda. Det er en overgang og det er en overgang jeg ønsker skal vare livet ut.

Nei, jeg kan ikke annet enn å si at jeg er skuffet over en av de mange avgjørelsene den nåværende regjeringen tar. Sint og lei meg på samme tid. End of the story.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DU BURDE GÅ NED EN DEL KILO

 • 13.10.2017, 18:16

...

Etter at jeg publiserte "FRA TJUKK TIL LYKKELIG", ble det nesten krig i kommentarfeltet. Helt forståelig, ettersom jeg for noen sender ut feil signaler. Har vedkommende kun lest disse innleggene, blir det selvfølgelig feil. Men, jeg vil aldri fremme overvekt. Det er viktig for meg å få frem, akkurat nå. Jeg vil fremme fysisk aktivitet i hverdagen og et lykkelig tankesett, gjennom en periode av livet.

Dere aner ikke hvor stor belastning jeg hver eneste dag må gjennom, men noe skal jeg fortelle dere med sikkerhet. Jeg leser opp hver eneste dag fra mine notater, hva jeg kan og hva jeg er så heldig å ha i livet mitt.

Jeg er klar over at jeg burde ta av meg noen kilo, som jeg fikk en kommentar på. Men, kan jeg ikke iallefall prøve å være et eksempel på å være positiv gjennom en slik progresjon? Nei, mitt mål med trening er ikke å gå ned et visst antall kilo. Mitt eneste mål er å bli sterkere. Jeg vil bli sterkere, slik at jeg klarer å yte mer i hverdagen. Jeg vil holde kroppen min frisk og sterk.

Jeg har sagt det før, men sier det igjen: "Jeg er takknemlig for at kroppen min er 100% frisk, fysisk!"

Det er og kommer aldri til å bli en selvfølge i livet, men jeg skal virkelig få lov til å være fornøyd med det. Ingen skal klare å ta det vekk fra meg, ettersom det er jeg som er sjef i mitt eget liv. Ingen andre. Hverken familie, kjæreste eller venner. Det er KUN opp til meg hvordan jeg velger å leve mitt eget liv. Det er et stort ansvar, men jeg er virkelig på god vei til mitt store mål. Ikke alt ønsker jeg å dele, men jeg har et stort mål i livet.

Fortsetter jeg med blogg, så skal jeg fortelle dere når jeg har nådd målet mitt.

Ja, NÅR jeg har nådd målet mitt. Jeg vet med sikkerhet at jeg skal klare det, men jeg vet bare ikke helt når.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

LA VÆRE Å STJELE MINE BLOGG INNLEGG, TAKK!

 • 11.10.2017, 16:16

I mange år har jeg tatt bilder på hobby basis, i tillegg har jeg ett år medier og kommunikasjon bak meg. Noe jeg lærte, som er veldig viktig, er at det ikke lov å stjele hverken bilder eller innhold fra andre. Uten å skrive hvem som står bak "verket". Noe også sikkert mange vet, er jeg sikker på.

Den siste tiden har jeg kommet over et par blogger, som har tatt mitt innhold og andre har kopiert bilder.

Jeg mener, hvordan kan du ha på samvittigheten å dele noe for andre - som du selv ikke har skrevet? I tillegg til å ta kredit for noe, du ikke en gang har produsert. Om jeg kan si det på den måten. Det er noe jeg aldri kunne ha funnet på.

En ting er å bli inspirert, men en annen ting er å kopiere over og redigere noen ord her og der. Det merkes fort og det syntes jeg er utrolig irriterende, ettersom iallefall jeg legger mye tid i det jeg publiserer på bloggen min. Ikke bare det, men mye av det jeg skriver er personlige tanker som står hjertet mitt nært.

Det er faktisk ikke greit!

Hva er din mening om dette?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

IRRITERENDE Å HØRE AT DU ER UNIK

 • 04.10.2017, 18:37

Hvordan skal jeg være fornøyd med mitt utseende, når hun er finere enn meg? Jeg kan ikke mye, i forhold til hva andre klarer å gjøre. Jeg er vel ikke spesiell, når andre klarer ting jeg aldri kommer til gjøre? Listen fortsetter.

Ingen vil noen gang være deg. Irriterende å høre at du er unik, slik du er? Jeg vet. Det er teit. Faen, ingen tenker at du er unik. Så hvorfor skal du tenke det selv, at du er flink til noe? Har du ikke troen på deg selv og hva du kan klare? Se for deg en episode du aldri trodde du skulle klare. Ser du det for deg og hva du tenkte / følte etterpå? Det er faktisk mulig. Du fikk det til, uten noen andre.

Ja, det vil alltid være mennesker der ute du vil se opp til.

Noen vil gjøre greier du bare kan drømme om,

.. mens noen gjør andre ting du ikke trodde var mulig.

...

MEN, ingen kommer aldri til å gjøre akkurat som deg. Ingen. Tro på det jeg sier. Tro på at det er sant. Mot alle odds, klarte jeg å gjøre ting jeg ALDRI hadde forutsetninger for. Jeg var på bunnen, der ingen kunne plukke meg opp. Det var meg selv som måtte få meg opp, da jeg til slutt klarte det.

Ja, med stor hjelp. Det er mennesker i livet ditt som er grunnen til at nettopp DU klarte å reise deg. Men, gikk disse menneskene automatisk inn i livet ditt og gjorde dette for deg? NEI. Det gjorde du alene. Alene i en mørk verden. Du kom opp.

Ingen kan alt, men du kan det du ønsker nok.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DU KAN VÆRE I GOD FORM SELV OM DU ER OVERVEKTIG!

 • 03.10.2017, 17:20

Den siste tiden har jeg fått enormt mange fine kommentarer, når jeg har åpnet meg på DETTE og DETTE innlegget. Overveldet. Tusen takk. Men, så er det noe som stikker seg ut som ikke er fullt så positive. Det setter jeg faktisk pris på, men det er da viktig at jeg kan korrigere meg selv og hva jeg mener om det.

FRISK KROPP, TRENING OG OVERVEKT

...

Flere i kommentarfeltet tror at jeg bidrar til at dem som er overvektige, burde sitte i ro. Det har jeg aldri sagt, men det kan kanskje virke slik. Da vil jeg rette det opp. Selvfølgelig mener jeg at fysisk aktivitet i hverdagen, er noe av det viktigste hos et menneske.

Jeg blir ikke automatisk glad i kroppen min, hvis jeg sitter stille i flere uker og bare forteller meg selv at jeg er bra nok.

Jeg går turer. Jeg jogger så fort jeg føler for å gjøre det. Jeg trener mye på en gå maskin vi har. Jeg trener ofte styrke. I det hele tatt, så holder jeg meg mye i aktivitet. Jeg vil vise andre at det fint går an å være litt overvektig, samtidig som du kan være i god form. Det er faktisk mulig og hvis du da i tillegg er frisk, så hvorfor må andre dømme deg for å være litt overvektig?

Gi litt faen i det, så lenge du vet selv at du har det bra med slik du gjør og hvordan du har det.

Ja, når det går utover til at hverdagen blir utfordrende - da er det på tide å gjøre noe annerledes. Men, det er en helt annen sak. Jeg har en frisk kropp med gode verdier, samtidig som jeg driver med jevnlig fysisk aktivitet. Jeg har et sunt og variert kosthold, selv om jeg kan kose meg litt ekstra en lørdagskveld. I tillegg til dette,

- har jeg lært at din kroppsvekt har ingen fasit til et lykkelig liv.

Jeg er veldig glad i kroppen min, selv om jeg er litt overvektig. Hvorfor? JO. Jeg er frisk. Jeg driver jevnlig med fysisk aktivitet. Jeg spiser variert og sunt. Kroppen fungerer i hverdagen. Jeg snakker positivt til kroppen min OM kroppen min. Jeg er akkurat DEN jeg er, på godt og vondt.

.. Jeg har vært langt nede, der overvekten har gått ut over hverdagen. Det var den gangen, men i dag er det ikke slik. Jeg reiste meg, da jeg lå på bakken. Det er mulig å snu, men du må tro på deg selv og at du klarer mer enn du tror. Den følelsen etterpå er ubeskrivelig.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG TROR IKKE DU LIKER Å VÆRE TJUKK, VICTORIA!?

 • 29.09.2017, 16:14

Jeg vil ta tak i en kommentar jeg fikk i DETTE innlegget. Kommentaren var ikke ment som "hate", men jeg vil likevel ta det opp. Jeg er sikker på at det lett kan sees på som en litt frekk kommentar, selv om jeg ikke tar meg nær av det.

Jeg skal forklare akkurat hva jeg mener om det.

Litt av kommentaren lyder som følgende: "Men, jeg har bare liten tro på at du ^elsker^ å være tjukk. Tror nok du helst vil gå ned i vekt og jeg tviler ikke på at du har prøvd." Først må jeg svare tusen takk for at du presiserer at jeg er tjukk, for det tar jeg som et komplement. Ja, jeg gjør det. Jeg ser ingen feil med å være litt "lubben", slik som jeg ikke ser feilen med å være "tynn" heller. Hva du velger å tro på, er helt opp til deg.

Sannheten er at jeg elsker å se meg i speilet, men om jeg helst vil gå ned i vekt? 

Nei, jeg vil være frisk. Om kroppen min ser slik ut som den gjør, i tillegg til å være så frisk som jeg er, så JA TAKK. Takknemlig. Rørt. Glad. Ubeskrivelig. Kan ikke ha det bedre, når det gjelder nettopp kroppen min.

Hadde jeg fått denne kommentaren for noen år siden, så ville jeg bli tynnere. Jeg ble fortalt på barneskolen gjentatte ganger, at jeg var tjukk. Dette fortalte jeg så meg selv flere år etterpå. Jo mer jeg sa det, desto mer sant ble det for meg. Og ja, den gangen prøvde jeg å gå ned i vekt. Jeg mistet hele tiden motivasjonen, fordi jeg alltid så på trening som dårlige minner.

...

Hva sier du egentlig til en liten jente, som er kraftig?

En som blir mobbet over slik hun ser ut?

Tenker du tanken på hvor "tjukk" hun er?

Det tror iallefall ikke jeg du gjør.

Tenk deg at det er nettopp DU som sitter der, mens du i dag sitter på utsiden og snakker til denne lille jenta. Klarer du å skrike til henne og fortelle hvor "tjukk" hun er? Hold den tanken og kjenn på det.

Når du hører en ting ofte nok, så vil du til slutt tro på det. Men, du har et valg. Det er ikke umulig å snu tankegangen, selv om det kan ta mange år. Du kan velge og prøve. Prøve å si til deg selv at det ikke er noe galt i å være sånn eller slik.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ET KJÆLEDYR ER IKKE ''BARE'' ET DYR!

 • 20.09.2017, 17:10

En ting er og ikke være glad i dyr, for det kan ikke alle være. Slik er det jo med alt og det skal jo respekteres. Men, å få høre at det ''bare'' er et dyr til deg som blir skikkelig knyttet til dyrene - det er i mine øyner mangel på respekt i høyeste grad.

...

La oss si at vedkommende ikke liker en matrett, for å ta et enkelt eksempel. Så kommer ikke jeg med frekke bemerkninger, annet enn at det er lov å smake. Men, så fort det kommer frekke kommentarer inn i bildet, da får respekt en helt annen vinkel for min del.

IKKE ALLE KAN VÆRE ENIGE OM ALT

...

Jeg har hatt, og har, flere katter. Jeg har blitt veldig knyttet til alle individene, som en del av familien. For meg, blir dyr en del av familien, uansett hvordan noen ønsker og vri på det. For meg er det slik, det betyr ikke automatisk at alle må bli det. Kanskje tenker noen også;

''Hvorfor gjøre en så stor greie ut av det, som å skrive et blogginnlegg?'' Jo, det skal jeg veldig enkelt fortelle deg.

Jeg bryr meg om dyr. Jeg blir glad i de, samtidig som det gir meg utrolig mye glede. Slik som kanskje en bil eller et tv program gjør for deg. Skjønner du hvor jeg vil? Vi bryr oss om forskjellige ting og det er 100% greit. Det er viktig. Jeg skriver om det jeg bryr meg om og jeg brenner for dyrevelferd, som jeg alltid kommer til å gjøre. Dette er en av mine hjertesaker.

Hver og en som trykker inn på overskriften, har et valg om å lese eller å trykke seg ut. Det er et valg alle er så heldige å ha :-)

JEG VIL SÅ GJERNE BLI HØRT

 • 19.09.2017, 16:32

Sterke meninger, fordi jeg bryr meg om rettferdighet. Tusenvis av tanker som kolliderer mot hverandre, fordi dem ikke får utløp. Så mye jeg gjerne vil si, men som ikke har betydning i den store sammenhengen. Jeg er jo kun meg, så hvordan skal jeg klare å utgjøre en forskjell?

...

Jeg vil så gjerne bli hørt.

Jeg vil så gjerne være med på å uttrykke mine meninger og synspunkter, om viktige temaer. Dyre velferd. Likestilling. Mobbing. Psykiske utfordringer. Utdanning. Trygghet i samfunnet. Regnskogfondet.

Dette er bare noen av mange temaer, som jeg bryr meg om og som jeg gjerne kan skrive om. Det er mye som gir meg inntrykk, der jeg virkelig kjenner på følelser hvor sterkt det sitter til hjertet. Jeg bryr meg ofte og jeg bryr meg sterkt, så det kan føles vondt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SELVFØLGELIG BRYR VI OSS OM UTSEENDE

 • 17.09.2017, 20:33

Du kan komme til et punkt der du tenker, fy faen jeg ser bra ut akkurat slik jeg gjør. Jeg har kommet langt. Når jeg ser meg i speilet, tenker jeg;

Jeg er spesiell. Ingen er som meg og det er sykt bra nok!

Er det egentlig så lett? Bryr jeg meg virkelig ikke om hvordan jeg ser ut?

Selvfølgelig gjør jeg det og det tror jeg alle mennesker tenker, iallefall i løpet av livet. Selv om jeg med hånden på hjertet kan si at jeg er fornøyd med den jeg er, så har jeg selvfølgelig dager der jeg tenker på utseende og kroppen min. Vi er jo alle mennesker. Vi tenker, vi føler og vi bekymrer oss over ting. Men, til syvende og sist er kropp og utseende bra nok fordi alle er forskjellige, noe jeg har jobbet med å tenke i mange år.

Fra barneskolen så jeg veldig godt hvem som var "de pene" og hvem som satt utenfor. Jeg var en av dem sist nevnte. Jeg var aldri under den første kategorien. Den gangen og litt etter, betydde det mye å se bra ut. Iallefall prøve å se bra "nok" ut. Men, i dag?

Jeg bryr meg ikke på langt nær, så mye som den gangen.

Kort oppsummert;

Jeg vil se bra ut, men jeg har kommet til et punkt der jeg tenker at et smil på ansiktet - da er jeg mer en bra nok & da er jeg fin.

JEG SITTER IGJEN MED EN KLUMP I MAGEN

 • 12.09.2017, 16:47

...

Jeg fikk ingen god følelse etter valget i går, så ærlig skal jeg være. Jeg fulgte spent med og det er mye som var bra, med flere partier som kom frem. Men, rett etter at alt var avgjort fikk jeg en så stor trang til å skrive hva jeg følte om resultatet. Derfor tenkte jeg å dele det her også. // Igjen er det helt individuelt og jeg har ingenting i mot andre som mener noe annet.

'' Ikke ofte føler jeg for å skrive noe her på Facebook, men nå gjør jeg det. Jeg sitter med en klump i magen. Tenker på dem som har lite fra før av, som også nå ser ut til å få enda mindre.

Jeg ser flere goder som går tapt, jeg ser større forskjeller og ulikheter i samfunnet vårt som stadig øker.

Jeg ønsker en skole der alle blir sett, men også ellers i samfunnet. Ja til mindre helsekøer, men ikke i den grad at forskjellene blir store.

Det koster mye penger og det er penger ikke alle har. Jeg har rettighet til å uttrykke det jeg mener og akkurat slik skal alle ha lov til! ''

 

HVA STEMMER JEG VED VALGET?

 • 11.09.2017, 10:00

Det er ingen hemmelighet at mellom partiene i dag, er det mye krangling og diskusjoner. Jeg har sett ''Partilederdebatten'' på nrk og helt ærlig fikk jeg ikke mye ut av det. Frekkheter, krangling og avbryting er det jeg kan oppsummere. Et lite innblikk fikk jeg i hva begge sider står for, men jeg skulle gjerne sett mer hva hvert parti. Jeg vet hvilken side jeg er på, men det er vanskelig å vite hvem man skal stemme på.

Så ærlig må jeg være.

Jeg vet hvilken side jeg er mest enig med. Jeg vet at ikke jeg ønsker store forskjeller i samfunnet, fordi jeg mener det skal være likt for alle. Alle skal få en sjanse, ha like muligheter og rettigheter, enn å bli skviset ut. Ja, dem sier at helsekøene har blitt mindre.

.. Men, skal det ikke være likt for alle? Hadde jeg blitt syk, der jeg hadde blitt nødt til å få mer behandling utenfor sykehus - så hadde ikke jeg, i likhet med veldig mange andre, hatt en eneste sjanse for å betale prisen. Jeg ønsker ikke slike forskjeller i samfunnet. Så kan dem som er uenig med meg, komme med motargumenter og fortelle at slik er det ikke. Greit. Men, jeg ser dette fra min side - uavhengig hva andre skulle mene om det.

Jeg skal få lov til å ha mine meninger, samtidig som andre skal ha sine. Aldri kommer jeg til å fortelle andre, at det du mener er feil. Ingenting er feil, men vi ser det bare på ulike måter.

Jeg er og kommer til å være på den ''rødgrønne'' siden av regjeringen, fordi jeg har sett med egne øyner at det er mest riktig for meg.

HØYRE VIL GI PREMIE TIL DE BESTE ELEVENE? JEG BLIR KVALM!

 • 30.08.2017, 15:32

Jeg sitter igjen med et stort spørsmålstegn og en ekkel kvalme, etter og ha lest DETTE innlegget fra 2009. Der Torbjørn Røe Isaksen mener at de beste elevene på skolen, burde få en premie. Ikke nok med det, men høyre ønsker også at dette skal begynne på barneskolen.

Jeg er klar over at det er noen år siden, men i fjor så jeg en debatt der Torbjørn uttalte seg kort at de flinkeste elevene burde komme frem.

Ja, du gjør det bra på skolen. Får gode karakterer og jobber hardt. *Klapp på skulderen* Det er veldig bra, noe ingen andre har noe med. Du jobber for deg selv og velger så den retningen du ønsker. Men, ved å gi de beste elevene en premie for å være best, hvordan blir dette overfor de da dårligste elevene på skolen? Når du, Torbjørn, først er så opptatt av å sette elevene under ulike kategorier. I noen fag er ikke jeg sterk, når det kommer til karakterer. Jeg har mine svakheter, samtidig som jeg har utfordringer når det kommer til skole.

Hvis de beste elevene får premier for å være best, hva får jeg?

- Jo, jeg får et stempel rett i ansiktet der det står at jeg er en av de dårligste elevene på skolen.

Hva skjer så i skolen, etter at noen får diplomer og andre ikke? Jeg mener jo tydelig at det kommer til å handle om ulike grupper, der til slutt elever blir skviset ut i skolen, fordi dem ikke klarer å oppnå de høyeste karakterene på skolen. Jeg ser da store forskjeller, som ikke er bra.

For å avslutte, skal jeg understreke at jeg ikke er noen som helst ekspert når det kommer til politikk. Men, jeg leste klart og tydelig hva Torbjørn ville ha frem. Etter den debatten fra i fjor, nevnte han også at de beste elevene burde komme frem. I mine øyner blir det feil fokus. Alle politikere er dyktige. Ingen hat til noen. Men, jeg skal få lov til å mene akkurat det jeg vil i likhet med alle andre.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

NÅR SKAL VI JENTER SLUTTE Å BRY OSS?

 • 29.08.2017, 16:41

Hun kikket på deg, men hva gikk egentlig gjennom tankene hennes? Hadde jeg noe i håret, som gjorde at hun kanskje lo litt innvendig? Var genseren litt gjennomsiktig, at hun tenkte på meg som en jente som blir nødt til å vise meg frem? Kunne hun se at buksa var litt for liten, at hun tenker at jeg har lagt på meg noen kilo? The list goes on ..

Jeg kjenner ikke alle dere, men jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at slike tanker har dukket opp ofte. Slike tilfeller da ofte hos jenter, av egen erfaring og fra flere. Jeg klarte ikke å lære meg å tenke annerledes, fordi jeg ikke ville. Noe som ikke eksisterte for meg, var viljen. Den fantes ikke, uansett hvor hardt jeg prøvde å få den frem. Når jeg da gikk forbi en person på gata som kikket på meg, slo slike tanker inn. Det kunne ødelegge dagen min, slik at den lille selvtilliten min sank til bunns på no time.

Den følelsen er forferdelig og jeg er sikkert ikke alene om det.

Men, det er faktisk mulig å snu slike tanker om til positive tanker. Noe jeg har lært, er hva og hvordan du sier ting til deg selv. Sier du til deg selv at du ikke er god nok, så vil du heller ikke stole på noe annet. Dersom du prøver å snu tankene, si til deg selv at du er mer enn god nok.

Da skal jeg love deg at du vil begynne å tro på det.

Jeg har akseptert at folk vil tenke tanker uansett og det er ingenting noen kan gjøre noe med. Men, det du kan gjøre noe med er hvordan du velger å se det. Hvert enkelt individ har noe å gjøre i denne verden, noe som er viktig å minne seg på. Mennesker er flotte skapninger, uansett. I mine øyner er det ingen unntak. Det er jo helt naturlig å være redd for hva andre syntes om deg, men det viktigste handler om hva du syntes om deg selv. Husk det.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

KVINNER ER SVAKE I ARBEIDSLIVET

 • 18.08.2017, 16:59

- Likestilling mellom kvinner og menn -

En evig diskusjon og et evig tema, som kommer til å vare i all evighet. Menn har alltid vært det sterkeste kjønn i arbeidslivet, mens kvinner har blitt stemplet som mødre og dem som alltid passer på. Folk stiller nesten overraskende spørsmål, hvis mannen skal være hjemme med barn.

Gjør vi oss "litt til" i den rollen vi har i arbeidslivet? 

Ja, kanskje vi innbiller oss noe. Jeg vil også tro at det har noe med hvordan hverdagen var før. Det er jo ikke for ingenting at kvinner faktisk fikk stemmerett i 1913. Kvinner ble jo alltid sett på som det svake kjønn, men jeg setter spørsmålstegn på hvorfor så mange sier at slik er det fortsatt. Selvfølgelig er det jo forskjell på yrker, det det er vanligere for menn å bli snekker - enn kvinner. Dette også omvendt. Men, det er ikke å snakke nedlatende om kvinner av den grunn.

Kvinner gjør en fantastisk og avgjørende jobb i arbeidslivet, likt som menn. I mine øyner burde ikke kvinner bli sett ned på i arbeidslivet, som ofte skjer. En kommentar på Facebook. Et debattinnlegg eller en nyhetssak på vg.

Mennesker er i stand til å gjøre en like god jobb, kvinne eller ei. La oss bare samarbeide.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER JO BARE EN KATT

 • 14.08.2017, 16:07

Jeg kan ikke få bestemt meg om jeg er sint eller lei meg.

Mulig en god blanding, kan jeg tenke meg.

Ut i fra overskriften, kan sikkert flere skjønner hvor jeg vil.

Jeg er en stor dyreelsker og ville aldri gjort noen noe vondt. Ja, mamma.. Jeg er litt streng når katten hopper på bordet, men det går på litt andre primisser. Mest sint blir jeg når jeg ser dyr som blir mishandlet. Det er så vondt å skrive, for hva i huleste er dem i stand til å gjøre for å fortjene det? Ingenting.

Bildene som dukker opp på Facebook eller VG. Jeg vil ikke se dem, men det er vanskelig å unngå. Før noen trykker inn på linken, burde det stå en ''warning'' til slike bilder som setter klistrer seg i hjernebarken.

Det gjør vondt. Jeg blir sint.

.. Jeg har lenge diskutert med meg selv, om å bli vegetarianer. Før jeg nå får noen kommentarer på det, hvor enkelt det er å kutte ut kjøtt - vil jeg bare si ; 

Det å ha kjøtt som en stor kilde i kosten, er noe jeg har vært vandt med hele livet. Vegetarisme har kommet mer og mer de siste årene, som er veldig bra. Men, ikke alt er så lett å kvitte seg med i kroppen - når det har vært en vane i mitt 21 årige liv. Jeg jobber med det og EN dag skal jeg være vegetarianer resten av livet. Men, det krever en del planlegging og kunnskap.

Men, igjen litt tilbake til overskriften. Det har aldri vært BARE en katt for meg. Jeg husker den dagen jeg fikk min første katt, som jeg er så heldig å ha enda. Jeg begynte å grine, fordi jeg hadde ønsket meg et kjæledyr så lenge. Det blir et lite familiemedlem. De bare er der og følger instinkt, slik som mennesker.

Det er greit og ikke bry seg om dyr, men å utøve noe mer enn det - er helt forkastelig. Fordi du ikke synes om en person, betyr det ikke at det er greit å gjøre noe straffbart! Nei, det er ikke bare en katt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HUDFARGEN GJØR IKKE ET MENNESKE MINDRE VERDT

 • 09.08.2017, 16:13

I likhet med flere andre, har jeg også fått med meg hva som har blitt skrevet om angående Sophie Elise sin nye musikkvideo til ''All Your Friends''. Da jeg først så videoen, uten å vite hva som kom etterpå, fikk jeg se en veldig fin historie. Jeg likte budskapet og jeg likte storyen bak sangen og videoen.

- SYKE HOLDNINGER, RASISME OG LIKEVERD -

Først og fremst blir jeg helt paff, når jeg tenker på hvor mange feige ansikter som sitter bak tastaturet og skriver så mye stygt om andre mennesker. Ja, mennesker. Akkurat som deg og meg. Fokus på rasisme ble satt på spissen etter denne videoen, der disse kommentarene ble slengt ut KUN på grunn av hudfarge. Selv i 2017 sitter det mennesker med de sykeste holdningene, der på bakgrunn av hudfarge gjør andre mennesker mindre verdt.

Det forteller mer om menneskene med slike holdninger, enn faktisk dem som blir hengt ut.

Jeg kommer aldri til å forstå hvordan enkelte mennesker tenker, når det gjelder å stemple andre mennesker som mindre verdt. Det er så feil. Det er stygt og disse menneskene eier ikke respekt eller forstår hva som ligger bak ordet ''likeverd''. Jeg blir faktisk kvalm. Det er mobbing og det er ikke greit, på noen måte.

Dette temaet burde dukke opp allerede på barneskolen, når det kommer til likeverd og respekt overfor andre mennesker. Mennesker vil være mennesker uavhengig deres bakgrunn, kultur eller hudfarge.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

KROPPEN TRENGER IKKE EN OPPUSSING!

 • 04.08.2017, 10:46

Siden i fjor har jeg gått opp en størrelse i klær, men jeg er langt i fra misfornøyd. Jeg hadde det ikke bra med meg selv i fjor, med tanke på størrelsen min.

.. Men, i dag forstår jeg at det ikke var kroppen min som trengte en oppussing, men hodet mitt gjorde.

Jeg liker kroppen min. Jeg aksepterer meg selv akkurat slik jeg er. Min størrelse definerer ikke meg som person. Jeg er verdt mye og jeg har mennesker i livet mitt, som setter pris på meg.

Ikke bare kroppen min, men Victoria.

Når jeg våkner om morgenen, tenker jeg på hvor takknemlig jeg er for å ha en kropp som fungerer og er frisk. Jeg går inn på badet, ser meg i speilet og sier;

"Du er vakker!"

Jeg sier til meg selv hvor viktig det er å tenke på alt jeg har klart, uten at det har vært takket være størrelsen på min kropp. Det er meningen at jeg skal klare det jeg gjør, uten at det skal bli definert i kilo.

Jeg vil ikke bli husket for at jeg hadde perfekt kropp eller fordi jeg var døds pen, men for hva jeg klarte å oppnå. Noen kilo for lite eller for mye, har ingenting å si på hva du skal klare i livet.

Jeg liker kroppen min slik den er, fordi jeg endelig forstår hva som er det viktigste her i livet <3

SLUTT Å KLE AV DERE, JENTER!

 • 31.07.2017, 17:30

- LETTKLEDD, STYGGE BLIKK OG KRITIKK -

Er det noe vi jenter ofte får høre snakk om og som flere kritiserer, handler det om kropp. Folk begynner å bli lei av å snakke om det. Vi jenter er lei av å høre det, at vi burde kle på oss mer klær. Du kan enkelt bli stemplet som lettkledd, dersom du har en kort shorts og en gjennomsiktig topp. Eller et bilde av deg selv i bikini, på sommeren. Just like that.

Men, hva med gutter?

Dem får sjeldent kommentarer om å være lettkledde, om så dem står i bare boxer. Jeg har aldri sett en overskrift, der en mann blir kritisert på grunnlag å ha lite klær på seg. Dem kritiserer ikke hverandre, på samme måten som iallefall vi jenter driver på med. Ofte ser det ut som at jenter blir kritisert for omtrent alt mulig rart, mens gutter kan gjerne gå som dem vil - uten at noen skal si noe på det.

Greit nok. 

Men, føler du deg virkelig bedre etter et stygt blikk på jenta med det fine håret eller de store brystene? Der sjansen er stor for å kommentere det etterpå, på en negativ og stygg måte. Jeg vil ikke være en slik person, som ønsker å dra andre ned.

Vi må heller prøve å løfte hverandre opp og akseptere at alle er forskjellige!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

HILSEN EN GLAD TJUKKAS

 • 28.07.2017, 17:30

Tynn eller tjukk, lav eller høy - jeg er lykkelig i min egen kropp.

Alt for mange er redde for hva andre tenker og mener om deg. Er det ikke merkelig, hvordan det har blitt? Mange er redde for å gjøre noe som føles riktig, fordi du er nervøs for hva andre har å si eller mene om det.

Inkludert meg selv, men langt i fra som jeg var.

Jeg er ikke redd for å drømme, slik jeg var før. Jeg klarte det ikke, fordi jeg tenkte at det aldri kom til å skje. Men, bare å tenke på noe du har lyst til - gir deg ett stort steg nærmere det du ønsker. Ikke alt er mulig for alle, men er det noe du vil nok - så ikke la det gå. Jobb hardt. La det være verdt det.

Du skal aldri være nødt til å unnskylde den du er!

La andre se at du er tøff nok til å kjøre ditt eget løp. Prøv å la være å tenke på hva dem mener, men se heller frem til den dagen du har klart det du drømmer om. Tenk på de følelsene og den stoltheten du vil sitte igjen med. La det være sterkere, enn noe annet.

La dem angre på hva dem ville du skulle gjøre og ikke minst;

.. bevis for deg selv hva du kan være i stand til, for deg.

Hilsen en glad tjukkas ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

MITT VALG Å DELE NOE SÅ PERSONLIG

 • 17.07.2017, 12:24

Jeg fikk en kommentar på bloggen i går, som jeg ikke kan la være å svare på. Først og fremst er jeg veldig sikker på hvem du er. Så vet du det, dersom du leser her også. Du forstår ikke hvorfor jeg skulle dele dette offentlig, fordi ikke alle har barn.

Jeg vet godt at ikke alle har barn, noe som selvfølgelig er trist, men det handlet KUN om hva jeg tenker akkurat nå om et veldig omtalt tema. Også på min blogg, a.

Innlegget var ikke skrevet mot noen, men kun for meg selv. Jeg blir trist når jeg hører om dem som ikke kan få barn, noe jeg virkelig ikke forstår meg på vedkommende som skrev den kommentaren.

Har jeg virkelig noen gang gitt uttrykk for, at jeg ikke bryr meg om andre? Gjør det meg til et dårligere menneske, fordi jeg deler noen følelser jeg har om et slikt tema? Don't think so.

.. Og tenk om jeg plutselig skulle bli gravid? Jeg kan ikke akkurat gi deg noen fasit på hva jeg ville gjort, men hvorfor nevne det - når det ikke har skjedd? Ja, ting skjer.

Men, vi mennesker klarer oss gjennom det utrolige.

En siste ting jeg gjerne ønsker å skrive. Hvem som helst kan lese dette, skrev vedkommende. Ja, jeg vet. Men, hvis det plager deg så mye - hvorfor ikke bare gjøre et valg du er så fri å ha - å klikke deg ut av bloggen min?

KLEM <3

ALKOHOL ER EN STOPPKNAPP TIL LYKKE

 • 10.07.2017, 18:34

Jeg har blitt spurt på bloggen, om jeg noen gang har vært / er avhengig av alkohol. Det forstår jeg at kanskje flere lurer på, fordi det kanskje har blitt mer vanlig å bruke alkohol som en slags lykkepille. Det kan jo være et tilfelle for veldig mange, at også flere bruker alkohol som en slags stoppknapp til lykke. Om jeg kan si det slik. Kanskje flere kan kjenne seg igjen, uten og måtte fortelle noe?

Først vil jeg jo si det, at det kan være lett å drikke litt ekstra - hvis noe har skjedd i livet. Ikke misforstå meg, men da tenker jeg på det å koble av litt , ha det gøy og kose seg med gode venner, kjæreste eller hvem det måtte være som gjør deg bra. Det trenger ikke bety at du nå er avhengig av alkohol og ikke klarer å stoppe, for det er en helt annen sak. I mine øyner er det ingenting galt i å drikke alkohol i godt selskap, dersom det ikke blir bråk og slike ting. Da syntes heller ikke jeg det er noe hyggelig. Men, hvem gjør vel det..? Ikke flertallet vil jeg tro.

Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg liker å ta meg litt drinker. Nå kjenner jeg meg selv så godt, at jeg vet hvor grensen går. Av og til blir det litt mye av det gode, men aldri i den grad at jeg ikke har det gøy. Så fort jeg merker noe på det, så stopper jeg. Så enkelt er det.

Når en er over 18 år, er det ikke ulovlig å drikke alkohol.

Så derfor mener jeg at det er lov å prøve det ut, i den grad hver og enkelt ønsker. Jeg lærte mye etter første gangen jeg drakk for mye alkohol. Feilen her var at jeg blandet alt mulig rart, noe som også er vanlig å prøve ut. Men, en ting er å høre andre si at det ikke er lurt. Noen ting må man faktisk oppleve selv og lære av, fordi vi er mennesker alle mann som heldigvis aldri slutter å gjøre feil.

Hva er ditt syn på å drikke alkohol?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 

TYNN? DA FÅR DU IKKE LOV TIL Å LEGGE UT BIKINI BILDER!

 • 06.07.2017, 16:00

Tro meg, det er ikke lett å ha et dårlig selvbilde. Mange vet, så alt for godt.

I mange år har jeg gått med større klær, for å gjemme meg bak min kroppsform. Men, det er ikke poenget. Poenget er at en person som er tynn, skal ha like stor rett til å legge ut bilde av seg selv i bikini - som da dem med former. Når jeg legger ut et bilde av meg selv i bikini, er det kun fordi jeg er stolt av at jeg har kommet så langt. Jeg er komfortabel med min kropp og det er fantastisk. 

Det burde alle være, uavhengig hva slags kropp dem har.

Noen tenker kanskje at det er lett for meg å si, jeg som har litt former. Men, selv om jeg har vært overvektig i mange år - har jeg ALDRI rakket ned på tynne mennesker i bikini. Jeg mener at det å være stolt av kroppen sin, er så jævlig bra. Det er virkelig ikke der det ligger. Når flere bloggere skriver om denne problemstillingen, så blir jeg lei meg. Lei meg overfor dem. Hva har dem gjort? Jo, dem har jobbet beinhardt med sin egen psyke og kropp. 

Når en person legger ut et bilde på Instagram, der dem oppfordrer andre til å spise sånn eller sånn for å se slik ut - DET er en annen sak.

Etter min mening, er det slike personer jeg kutter ut på sosiale medier. Jeg kutter ikke folk ut fordi dem er tynne, slik som mange sier at folk gjør. Det gjør ikke jeg. Jeg følger personer som har en historie å fortelle. Fine tanker å dele. Stolthet av sin egen kropp og selvtillit.

DET er gull.

Tynn eller ikke, stolt av DIN egen kropp burde du være uansett ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VI MÅ FÅ FLERE ARBEIDSPLASSER

 • 22.06.2017, 16:00

I Risør finnes det flere byggeprosjekter til nye leiligheter i dag, noe som skal få en klapp på skulderen. Selvfølgelig er det et pluss å få flere leiligheter i byen, noe som virkelig er i full gang. Men, hva med arbeidsplasser? Ja, det som er av arbeidsplasser i Risør for øyeblikket skal ikke undervurderes eller legges i glemmeboken. Men, i mine øyner blir det bygget langt flere leiligheter, enn prioriteringer av nye arbeidsplasser.

Jeg kan ta meg selv som et eksempel. Ernæringsfysiolog er per i dag en utdannelse jeg er rettet mot, da jeg eventuelt må studere i Oslo. Det er greit. Men, når jeg er ferdig med å studere i Oslo - hva da? Jeg kan ikke se for meg å ha denne utdannelsen og jobbe i Risør. Rett og slett fordi det ikke er noen muligheter, når det gjelder dette yrket i denne byen. Jeg kunne ha nevnt flere yrker, der en blir nødt til å trekke seg ut av byen for å få jobb. Det er jo synd.

Hvis flere mennesker bør trekkes ned på Sørlandet, da nærmere bestemt Risør, så burde det være flere muligheter når det kommer til jobb. En jobb er tross alt viktig, når du skal bosette deg et sted. Plasser finnes her i Risør, selv om slike prosjekter kan koste mye. Men, flere og flere prosjekter blir jo bygd i Risør som også koster store summer.

Ja, det skaper mange arbeidsplasser når det bygges nye leiligheter. Men, ikke langsiktig. Det er ikke mye jeg kan bidra til, annet enn å dele min mening og mine synspunkter. Fordi jeg syntes det er viktig.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

NOEN ORD KAN SÅRE DEG DYPT

 • 21.06.2017, 15:56

Det å bruke riktige ord, kan av og til være vanskelig. En liten kommentar eller en liten spøk, det kan faktisk ødelegge en hel dag. Ikke alt kan spøkes med og ikke alltid er det lett å vite hva som sårer deg. Ord kan være så mektig, men samtidig så sårt. Hvor går grensen? Det tror jeg varierer fra person til person. Jeg kan ta ting veldig ille opp, men ofte takler jeg det meste. Mer enn kanskje noen kan tro.

Men, likevel er ikke alt greit å si. Noen ganger er det bedre og la være å si noe som helst, det vet jeg. Ikke alltid er det greit å kommentere, selv om du mener det, for å ta litt hensyn. Det syntes jeg er viktig. Ikke alt er nødvendig å spekulere om.

Måtte få ut litt på hjertet, som jeg mener var utrolig viktig for meg å si ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

GI FAEN I ANDRE OG TENK PÅ DEG SELV

 • 17.06.2017, 15:30

Folk vil aldri slutte å snakke bak ryggen din.

Aldri. Folk vil spekulere, slenge dritt og fortelle usanne rykter. Du kommer dessverre aldri unna det, men du kan selv velge hvordan du vil se på det. Tenke at slik er det og at du faktisk er bedre enn det. Fordi det er ofte dem som sliter i livet, ikke deg. Husk på det.

Kanskje du delte din mening på Facebook, gikk med en gjennomsiktig genser en dag eller bare var opptatt med å stokke beina på gangfeltet - slik at du virket overlegen.

Listen er lang.

Jeg har brukt alt for mange år på å la disse menneskene trykke meg ned, når jeg allerede ligger nede. Enda tenker jeg selvfølgelig på det, der og da. Men, jeg skal ikke la det ødelegge min hverdag. Jeg anser meg selv om en snill person, som aldri ønsker å gjøre noen noe vondt. Det vet jeg. Om folk likevel vil snu det om til noe negativt, så kjør på. Er livet mitt virkelig så interessant, så skal dem få lov til å snakke.

Jeg er et menneske

.. som alle andre og derfor vil selvfølgelig noe gå inn på deg, men sånn er livet. Det betyr ikke at jeg tar alt negativt til meg, det skjer ikke mer. Jeg skriver om det, hvis jeg føler meg såret. Da blir også ting bedre, enn det var i utgangspunktet.

Livet vil aldri bli 100% lett å leve,

men det er også helt greit. Det handler om de små øyeblikkene, som finner sted hele tiden. Det handler også om å bruke tid på de menneskene i livet ditt, som gjør deg godt og gir deg positiv energi. Ikke glem det.

TRENGER VI KRIG I VERDEN?

 • 15.06.2017, 19:20

Så mye forferdelig som skjer rundt i verden om dagen, gjør meg så inderlig vondt. Det er ingen ord som kan beskrive, hvor tragisk det er. Det blir bare mer og mer av det, at man lurer til slutt på hvor det skjer neste gang. I det hele tatt er det forferdelig å tenke på det. Mange sier at dem ikke har noen forhold til personene som det går utover og jeg vet ikke hva jeg sier til det. På en måte forstår jeg jo at man ikke kan ta alt innover seg, men på en annen side har en ikke vondt av det heller. Til en viss grad, selvfølgelig.

Krig er rett og slett urettferdig.

På ulike sosiale medier har jeg kommet over andre mennesker, som faktisk skriver at verden trenger krig. Fordi det er så mange ulikheter og ulike kulturer i samfunnet. Nei, alt er ikke bra. Jeg er helt enig. Men, jeg er ikke enig i at krig er utveien. I mine øyner er det ingenting annet, enn 100% galt. Jeg forstår meg ikke på mennesker som ser at det burde være slik.

Krig burde ikke være en eneste utvei til å løse konflikter.

Men, vi lever i en verden med mange forskjellige kulturer og mennesker, at det selvfølgelig vil skje noe. Ofte da krig. Annet enn å prøve å leve livet som normalt, er det faktisk ikke mye man kan gjøre i en slik situasjon. Vi kan støtte andre og vi kan vise at vi bryr oss.Klemzz ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

VI SNAKKER, MEN INGENTING SKJER!

 • 13.06.2017, 15:49

Jeg snakker om serien alle snakker om for tiden, 13 reasons why. Aldri har jeg sett en serie som har truffet meg så hardt, som denne. Folk snakker om hvor ille mobbing er i hverdagen, men som mange andre også sier, så skjer ingenting. Noe må skje og det er NÅ. Det kan ikke vente. Det er ikke lett å gjøre noe alene, men hva må egentlig til for at det skal skje en forskjell? JA, et blogg innlegg kan få mange treff og bli delt flere tusen ganger. Men, hva skjer etter det? Jo, det blir ''liggende der bak..'' og det blir snakket om der & da.

Hadde jeg hatt kapasitet til å gjøre noe med mobbing, så hadde jeg gitt alt. Men, jeg kan bare snakke om hvor forferdelig det er, at det burde gjøres noe med og that's it. Det er ikke så lett å gå inn i en situasjon og gjøre den bedre. Tenk om det hadde vært så lett da, dere.

Hva mener jeg burde skje i skolen, for å unngå mobbing? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det burde legges inn som pensum fra 1. klasse! Ingen unntak. Nå er det mange som går i mot meg og tenker at det ikke er så lett. Nei, jeg er helt enig. Det er ikke lett. Ingenting er lett. Men, det burde være lettere å gjøre det vanskelig - for å unngå at mobbing skjer. Kanskje det kan bli LITT mindre mobbing, enn før. Hvorfor ikke prøve? Fordi jeg mener som veldig mange andre at mobbing burde være høyest på prioriteringene - IKKE en lang debatt om hvem som fortjener å betale skatt eller ikke.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

SOMMERKROPPEN 2017 GJØR MEG TRIST

 • 07.06.2017, 15:37

Noe jeg virkelig ikke forstår meg på hvert år, er disse sommerkroppene som veldig mange føler seg presset å jobbe seg mot. Det er jo x antall tagger på Instagram og sikkert flere sosiale medier, der faktisk flere oppfordrer andre til at: ''Slik burde du se ut for å være fornøyd.'' Jeg mener, hvorfor ikke ta vare på kroppen sin hele året? Da mener jeg å ha et sunt og variert kosthold, med også litt mosjon i hverdagen. Det å holde seg frisk, burde jo virkelig være det viktigste. Men, tydeligvis er ikke det godt nok for veldig mange hvert år. Dessverre.

 

Jeg blir veldig lei meg overfor alle dem som ikke er glade i kroppen sin, fordi det er tross alt kroppen som skal med oss hele livet. Alle har dager der ingenting er på topp og det er virkelig ikke det jeg snakker om. Men, jeg har klart å bruke hodet mitt til å akseptere kroppen min slik den er. Jeg vet at jeg er fin, uansett fasong på kroppen. Det kommer aldri til å være noen hinder i hverdagen, med mindre jeg tillater det selv.

 

Jeg går turer fordi jeg elsker det. Har jeg ikke lyst, så prøver jeg å finne det som gir meg motivasjon. Det kan være å ta musikk i ørene eller planlegge noe godt jeg vil spise når jeg da kommer hjem igjen. Jeg går turer, fordi jeg vet at kroppen min liker og trenger mosjon. Alle gjør det, men du må ikke jogge i flere timer eller trene hardt fordi du føler at du må. Med litt mosjon hver dag, i tillegg til et variert og sunt kosthold - blir kroppen glad og du vil merke at også humøret blir på topp.

Selv har jeg hatt mine perioder før i tiden, der jeg hele tiden spiste dritt mat og godteri av alt slag. Men, da merket jeg også at kroppen min sa i fra og likte det absolutt ikke. Det vil ikke jeg at kroppen min skal gå igjennom flere ganger, derfor har jeg sommerkroppen 2017!Jeg håper dere har det fint ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

LIVET HAR INGEN PRIS

 • 02.06.2017, 12:31

Du er bra. Du er flink til mye i livet. Du kan komme langt, med dine mål. Aldri gi opp. Du er enestående. Ingen er som du. Ingen vil få akkurat dine verdier og egenskaper. Du er fin akkurat slik du er. Jeg vet at mange syntes det. Du er sterk og du klarer det du vil. Livet har ingen pris, men det inneholder stor verdi. Du har heller ingen pris, fordi du er god akkurat slik du velger å være. Ingen er like. Men, velg godhet. Det kommer du langt med. Jeg lover. Du er fin. Du er god og du er vakker.

 

Jeg ville bare at du som leser, skal vite det ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DU MÅ VÆRE EGOISTISK OG TENKE PÅ DEG SELV

 • 31.05.2017, 17:15

Noe jeg har tenkt mye på for tiden, er det å sette seg selv først. Det har ikke jeg vært flink til. Men, i det siste har jeg blitt bedre på det. Jeg har satt meg selv i første rekke og har gjort akkurat det jeg føler er greit for meg. Det blir så mye bedre og jeg føler meg bra bare av å tenke på det. Jeg har klart å sette meg selv litt først, for en gangs skyld. Gjentatte ganger. Jeg er stolt av det. Det er en god start, vil jeg si. Jeg skal fortsette å prøve, så får vi bare se hvordan det blir.


 

Jeg vet så godt hvor vanskelig det er å være litt egoistisk, og sette seg selv først. Men, jeg tror virkelig det hjelper for at du skal føle deg mer lykkelig. Jeg tror at dersom du kan sette foten ned, si nei og gjøre akkurat det DU føler for - så blir du lykkeligere i lengden. Hvis du hele livet skal si ja til absolutt alt, tror jeg det plutselig kan si stopp. Da kan det være for sent, i den grad at du har latt det gå så langt. Det er ingen god følelse. Det er noe jeg har kjent på selv og det er ikke å anbefale.

 

Husk å ta vare på deg selv ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HATERE BURDE KOMME FRAM I LYSET

 • 20.05.2017, 17:00

 

Mennesker som ønsker å skrive stygge kommentarer, hvor enn det er - syntes jeg faktisk burde komme fram. Bare så synd at dem fleste er så feige, at dem kjører anonym stil. Iallefall på blogg og andre sosiale medier. Men, det er vel kanskje like greit? Iallefall smart nok, til dem det gjelder.

NÅ VIL FOLK DØMME MEG, MEN...

 • 18.05.2017, 10:05

Jeg har tatt et valg. Etter mange om og men, har jeg blitt nødt til å ta en avgjørelse som kun handler om meg. Ingen andre. Når jeg ser tilbake på valgene jeg har tatt i livet, som har vært vanskelige - har det alltid vært nødvendig og 100% verdt det. Jeg har ikke valgt å ta et friår, men jeg vil forbedre karakterene mine fra videregående.

Jeg har nå tatt mitt siste år, i en periode på 2 år. For to år siden hadde jeg helsemessige utfordringer, som gjorde til at jeg tok den riktige avgjørelsen for min del. Jeg angrer ikke et sekund. Det samme gjør jeg nå. Jeg tar nemlig en ny avgjørelse på vegne av min framtid og min helse. 

Nå vil folk sikkert dømme meg til å ta enda et år på videregående, men det er faktisk et valg jeg har tatt og det er et valg jeg står for. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

GI FAEN OG FÅ ET BEDRE LIV

 • 08.05.2017, 14:45


 

Jeg har alltid vært et menneske som ikke klarer å gi faen, rett og slett fordi jeg får så inderlig dårlig samvittighet. Men, det jeg glemmer å tenke på - det er meg selv. Jeg klarte aldri å si nei, men pushet meg stadig til det sa stopp. Gjerne litt lengre enn det også. Slik er det med følelser også, at jeg ikke klarer å styre unna. Alt blir alltid så mye. En liten ting, blir ofte til en dag med ødeleggende tanker i hodet mitt.

Jeg må prøve. Jeg vil prøve. For hvis ikke jeg prøver, da skjer det ingenting. Hvis det er noe jeg ønsker her i livet, så må jeg lære meg å gjøre det for meg selv. Også uten å tenke på hva andre mener.

Hvis jeg hele livet skal tenke på hva andre mener, hvordan skal jeg da klare å leve MITT eget liv?

Jeg lever tross alt for meg selv, ingen andre. Mitt liv er mitt liv. Det er vanskelig å være meg, da jeg ofte setter meg selv i andre rekke. Jeg vil alle godt og jeg vil hjelpe til overalt, hele tiden. Jeg vil lykkes, for at dem rundt meg skal se at jeg får til noe. Jeg vil også lykkes, slik at dem rundt meg kan slappe av og tenke at det ikke er noe å bekymre seg for.

 

Det er ikke lett. Jeg har en lang vei å gå, men jeg blir heller her og nå - enn å se meg tilbake. Det blir aldri noe godt ut av det. Enten skal jeg være her og nå, eller så skal jeg tørre å se fremover. Uansett hvor mye det skremmer meg.

Gi faen og få et bedre liv.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HVEM LIKER VEL IKKE Å PROVOSERE?

 • 28.04.2017, 18:31


 

Er du lik meg, som hater når andre snakker over dine egne meninger? Du får sagt i fra akkurat det du mener, men i det du sier det - blir du avbrutt med unødvendige påstander og hat. Unødvendige påstander som prøver å få meg til å endre min mening, samtidig hat til at ikke du kan ha dine egne meninger. Når du får høre noen snakke i mot deg på denne måten, får du ikke akkurat en følelse av å være stolt over å ha din egen mening. 

Ofte har jeg fått høre at det er greit å være enig i å være uenig, men hvis vedkommende da svekker denne påstanden - hva er da egentlig greit?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker å provosere, med mindre jeg har litt grunn til det. Dersom jeg får slengt tilbake, med litt andre ord, der dem forteller meg at mine meninger er ikke korrekte eller smarte. Da liker jeg å provosere, men ikke KUN for å provosere. Men, slik at kanskje vedkommende kan forstå at jeg mener alvor og at jeg faktisk har rett til å ha mine egne meninger. Det burde ikke være nødvendig å provosere på den måten, men av og til har jeg gjort det.

Dem som kjenner meg nærmest, vet at jeg har sterke meninger og at jeg står for dem. Men, hvis jeg likevel blir tråkket på - så blir jeg utrolig engasjert fordi jeg mener det så sterkt. Det er aldri vondt ment, men jeg har blitt flinkere til å stå opp for mine synspunkter!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

VI JENTER ER IKKE ENKLE Å HA MED Å GJØRE

 • 25.04.2017, 14:50

Jenter sminker seg for mye. Vi tenker for mye og kjefter for mye. Ofte lager vi drama og sprer teite rykter. Det er alltid noe vi jenter gjør eller sier, som gjør oss til "slitsomme skapninger". Jeg kan være litt enig, fordi jeg ser selv hvor flink jeg er til å klage over bagateller eller gjøre en liten ting om til et stort problem. Jeg er bare sånn og jeg tror at det bare er sånn for veldig mange.

 

Vi skal også tåle mye smerte. Når vi har mensen, får vi med på kjøpet en fin bonus som kalles mensen smerter. Hvis jeg får slike smerter, så kan jeg ligge i mange timer. Vi blir så helt tappet for krefter, i tillegg til at vi skal gjøre alt annet også. Alt fra små ting, til større prosjekter. Da er det ikke rart at det av og til renner over gryta, slik at humøret ikke alltid er på topp.

Så tilbake til hvor flinke vi ofte er til å tenke, spesielt på kanskje små hendelser eller noe vi har hørt om oss. Da er det ikke snakk om å være snill pike, men det blir gjerne litt kjefting og smelling. Ikke nødvendigvis at dette går utover noen, men at det ofte går utover oss selv. Jeg blir ofte imponert over hvor mye som faktisk får plass av kaos oppi hodet mitt, samtidig. Om det så er sant eller ikke.

 

Men, jeg blir iallefall sterkere etter alt jeg opplever og jeg er ikke redd for å innrømme dette. Jeg kan ikke annet enn å være takknemlig for den jeg er!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

STØRRELSE XS OG FEIT

 • 23.04.2017, 14:39

De jentene på ungdomsskolen som ser seg selv i speilet, viser seg selv i ulike vinkler og sier til seg selv hvor stygge dem ser ut. Hvor feite dem er og hvor mye dem skulle ønske å være størrelse XXS, enn XS. Da jeg gikk på ungdomsskolen, var det sånn. Jeg som selv den gangen var størrelse L. Hvis XS ville si å være "for stygg", fordi dem var "feite" - hva faen framstilte jeg meg som da?

Når jeg ser tilbake på slike hendelser, er jeg ikke overrasket over presset på unge jenter og hvordan det fort kan utvikle seg i feil retning. En farlig retning, mener jeg. Retningen der ting bare går nedover, fordi fokus på kropp - blir mest avgjørende for suksess og selvtillit. Du må trene bort valkene. Du må sminke bort din naturlige skjønnhet. Du må ha de nyeste klærne, for å passe inn. Du må så mye, for og i det hele tatt føle deg LITT bra nok.

Det kan være en vanskelig tid, men husk at en som stod utenfor størrelsen XS - klarte seg. Det ble bedre. I dag bryr jeg meg lite om hvordan jeg "burde" se ut, fordi hver og en person er slik vi burde se ut.DERE! Litt senere i dag kommer jeg til å legge ut en GIVEAWAY på bloggen, fordi dette er veldig lenge siden og jeg vil gjerne gi bort litt ting til en av mine lesere. Så følg med senere, hvis du vil være med i konkurransen! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER IKKE LOV Å VÆRE STOLT

 • 22.04.2017, 14:56

Det har blitt sånn. Du skal følge strenge regler eller såkalte ''forventninger'' i dag, som også kalles janteloven. Jeg forstår virkelig ikke, nemlig hvorfor vi ikke kan være fornøyd - dersom man får til noe som er bra? Hvis jeg får til noe, som jeg selv blir utrolig stolt av - så kan du være helt sikker på, at JEG skal skryte av det. Jeg skal være stolt, uansett hva som står skrevet.

 

Som det så fint står i janteloven: ''Du skal ikke tro at du er noe'' Men, hva gjør det med selvtilliten til enkelte - når du ikke en gang skal få lov til å tenke at du faktisk er noe og duger til noe.

Det gjelder også andre, enn deg selv. La oss si at en person som har jobbet virkelig hardt, oppnår noe som ikke har kommet gratis. Skal ikke da vedkommende være stolt eller syntes noe bra om seg selv? Det virker på meg, som om du da skal ha lov til å kritisere - selv om det mest sannsynlig var fortjent som faen.

Jeg skal innrømme at jeg tidligere, av en eller annen grunn, har hatt det vanskelig med å finne positive ting om meg selv. Rett og slett skryte, hvis det er noe som en gjør bra. Det har vært mye lettere å fortelle de negative kvalitetene, enn de positive. Det er for veldig mange også mye lettere, at det kunne vært skrevet en bok om det. Men, det er lov å skryte av seg selv eller heie fram andre som gjør det bra.

 

TROMMEVIRVEL! I kveld kommer min første videoblogg ut på bloggen, som er svarene på spørsmålsrunden. Blir utrolig spennende og jeg gruer meg nesten litt, faktisk. Jeg har jo aldri laget videoblogg før, så det er jeg veldig spent på.
 

Jeg vil høre hva som er deres gode kvaliteter, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

DU ER FOR FEIT TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTA

 • 19.04.2017, 15:24

Jeg er sjokkert og sint. Det er sikkert lett å sitte bak tastaturet, der du kan være anonym og slenge frekke kommentarer. I mine øyner finnes det ikke feigere mennesker, enn nettopp disse. Lavmål på høyt nivå. Av og til så tror du at du har hørt alt av negative kommentarer, enten på blogger, andre sosiale medier eller andre sider. Men, der blir jeg stadig overrasket og tar feil hver gang.


 

På en annen blogg leste jeg en kommentar for en stund siden, som jeg enda ikke har fått ut av hodet. Der sto det at vedkommende var alt for feit, til å komme på topplisten her på blogg. Tenk at det å legge seg så lavt, for så å skrive en slik melding til et annet menneske - er mulig? Jeg blir så sint, lei meg og utrolig frustrert. Når noen mennesker sliter i sitt eget liv, er ikke dette nok. Men, dem må også la det gå utover andre - slik at dem kan få det bedre. Jeg forstår ikke hvordan dem har hjerte til noe slikt. Jeg forstår ikke tankegangen.

Sosiale medier er av og til et farlig sted å befinne seg i, men likevel blir det mer av det.

Jeg kan telle på en hånd, hvor mange negative kommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg er veldig heldig. Men, dersom jeg får stygge kommentarer - så bryr jeg meg ikke. Hvis noen vil bruke sin fritid på slike ting, så for min del må dem bare gjøre det. Vondt gjør det selvfølgelig å se på andre sine blogger, hva veldig mange får av hat. Unødvendig hat. Men, dersom noe slik havner på min egen blogg, så bryr jeg meg ikke en plass.Tusen takk til alle som kommenterer og følger meg på bloggen! Husk; du er bedre enn dem som har behov for å skrive dritt.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

JA, JEG HAR ET EKSPONERINGSBEHOV!

 • 15.04.2017, 15:05

Jeg er veldig heldig med positive kommentarer på bloggen, men jeg skal nå skrive om en "negativ" kommentar på bloggen jeg fikk i går. For det første var kommentaren anonym, som jeg selv ville vært for å skrive en slik kommentar til et annen menneske. For det andre, så har jeg ingen problem med å svare for meg.

En ting er konstruktiv kritikk (som dere bare må kjøre på i kommentarfeltet, slik at jeg kan gjøre noe bedre eller lære av en feil), men det er noe helt på den måten kommentaren ble skrevet på.


 

I kommentaren stod det blant annet, hvorfor jeg har dette enorme eksponeringsbehovet for å vise frem god selvtillit. Der jeg også legger ut bilder av meg selv (der jeg viser frem magen også i noen innlegg), jævlig fornøyd med den jeg er. Som også vedkommende mener det blir feil av meg å legge ut treningsrutiner, kosthold og "det er lov å kose seg" innlegg - i tillegg.

Jeg skriver på min blogg, det som JEG syntes er viktig. Det betyr ikke at alle skal være enige i det, men at jeg skal syntes det er greit og vil dele mine erfaringer. Jeg respekterer også andre, dersom dem ikke syntes noe om det. Helt greit. Det er bare å klikke seg ut og la være å lese. Men, skal ikke jeg kunne legge ut bilder av meg selv og være fornøyd - på MIN egen blogg - der jeg i andre innlegg kan skrive om MINE treningsrutiner? Det betyr ikke at jeg må trene, for å være fornøyd med min kropp. Men, jeg trener fordi jeg syntes det er gøy og fordi mosjon er viktig i hverdagen.


 

Jeg har delt mye personlig på bloggen, som også handler om kosthold og spiseforstyrrelser. Men, ikke i den grad at jeg forteller andre at dette må gjøres - for å opprettholde en god helse (når det gjelder kosthold og trening).

Jeg skriver KUN om det JEG har god erfaring med og som JEG ønsker å skrive om.

Jeg er ærlig på bloggen. Jeg har ikke hatt faste treningsrutiner på flere måneder, men jeg går turer og holder meg i bevegelse. Akkurat nå, er dette mer enn godt nok for meg. Jeg har ingen problem med å nevne det. Jeg er faktisk bare et menneske jeg også.


 

Selv om jeg lager et eget innlegg om denne ENE kommentaren, så betyr det ikke at jeg er svak eller lei meg. Jeg vil bare uttrykke meg, slik at du som sendte den kommentaren - skal få et klart svar fra meg ..til og med i et eget innlegg!

 


Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

DEFINISJON AV PERFEKT

 • 14.04.2017, 14:50

Jeg har aldri helt klart å sette ord på hva som innebærer ordet perfekt for meg. Selv når jeg prøver å forklare det, så kommer jeg egentlig aldri fram til et konkret svar. Det er lett å komme med fine eksempler eller beskrivelser, men ordet perfekt er så mektig. Jeg er faktisk ikke helt sikker hva jeg forbinder med ordet perfekt.

HVA ER EGENTLIG PERFEKT FOR DEG?

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

JEG VIL BLI VEGETARIANER

 • 13.04.2017, 15:05

Dette er en greie jeg har tenkt veldig lenge på, at jeg ønsker å bli vegetarianer. Jeg er veldig glad i kjøtt, men jeg er enda mer glad i dyr. Jeg er en skikkelig dyre elsker og får vondt når jeg ser hva som skjer med veldig mange dyr. Noen vil sikkert da kommentere at jeg ikke kan klage, når jeg selv spiser kjøtt. Men, det er faktisk ikke alltid lett å endre på en livsstil og jeg har full rett til å snakke om å syntes synd på dyr som blir mishandlet.

 

Jeg har selv vært vegetarianer i 4-5 måneder, for kanskje et par år siden.

På den tiden jeg faktisk ikke spiste noe kjøtt i kosten, merket jeg dette veldig fort på kroppen og fordøyelsen. Det var faktisk bare fordeler, ved å kutte ut kjøtt. Når jeg ser tilbake på det, så fikk jeg faktisk mer energi og overskudd. Men, det som var min utfordring var å vite nok når det kommer til det å kutte ut råvarer du er vandt med å spise. Det finnes så mange fine nettsider å lese, men den gangen spiste jeg ofte mye av det samme.

Det eneste jeg i dag kan se på som negativt, var det at jeg ikke visste nok. Jeg testet ikke ut nye oppskrifter, men jeg spiste mye av det samme hele tiden. Det ble ikke stor variasjon, noe som gjorde måltidene litt kjedelige til tider. Men, det er som sagt noe som er veldig lett å gjøre noe med.

Jeg lurer også på om jeg skal lage et eget innlegg, der jeg skriver alle fordeler ved å være vegetarianer (slik som jeg opplevde). Selv om det bare varte for meg i noen måneder, så merket jeg store forskjeller - noe jeg ikke hadde trodd, før jeg kunne se det selv etter overraskende kort tid.

Er dette noe dere ønsker? Kom gjerne med en tilbakemelding i kommentarfeltet. 

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

HAR JEG VÆRT AVHENGIG AV ALKOHOL?

 • 12.04.2017, 18:52

Meninger om dette temaet er forskjellig, selvfølgelig. Noen mener at det ikke skal mye til, for å bli stemplet som avhengig. Men, det finnes jo forskjellig grad av det - vil jeg påstå. 

 

Jeg skal være veldig forsiktig med hva jeg sier angående dette temaet, fordi jeg selv har stor respekt for alkohol. Men, det har hendt at jeg får spørsmål om akkurat mitt syn på alkohol og mitt forhold til det. Derfor skal jeg dele dette med dere.

Jeg har selv "ubevisst" blitt for full kun en gang i mitt liv. Da snakker vi om en tabbe jeg gjorde, slik at jeg drakk alt fra vin til øl til brennevin.. Jeg lå i 3 (!) hele dager etter det. Det skal virkelig ikke skje igjen, på den måten. Jeg hadde også fylt 18, for dere som lurer. Etter det, kjenner jeg på en måte min grense. Jeg drikker aldri for mye bevisst, men jeg drikker i den grad at jeg har det gøy. Blir det ubehagelig, så stopper jeg.

Selv har jeg drukket flere dager etter hverandre, men ikke i stor grad. Jeg hadde jo russetiden i fjor.

Mitt forhold til alkohol vil jeg si er sånn midt på 3, hvis jeg skal si det slik. Jeg drikker ikke ofte (men, det går opp og ned hvor ofte jeg drikker), men jeg kan fint kose meg med alkohol - uten at det går veldig galt.HVA ER DITT SYN PÅ ALKOHOL?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

FUCK JANTELOVEN

 • 11.04.2017, 14:30

Hvorfor skal du ikke ha troen på deg selv og det du gjør? Om det bare hadde vært så lett å gjøre akkurat det man vil, uten å bry seg om hva andre mener om det. Jeg tror det hadde gjort en stor forskjell, hvis alle hadde jaget etter sine mål - uten å bli dømt for det.

 

Jeg har mer enn en gang stoppet meg selv, i frykt for hva andre ville si og mene. Det at jeg ville tro at jeg er noe. Noe så egoistisk og overfladisk.

Vi skal jo helst leve som alle andre, selv om vi har drømmer.

Da jeg var liten, ble jeg stolt over ting jeg fikk til. Jeg hadde troen på meg selv og var så stolt over å vise det frem. Jeg husker godt at jeg lagde tegninger etter figurer på tv og måtte vise det stolt til foreldrene mine. Jeg var jo flink, så det måtte jeg jo vise dem! Jeg trodde på meg selv og hvorfor skal denne egenskapen svekkes som voksen?

Det er så viktig å stole på seg selv. Gjøre det du vil og følge de drømmene du har. Fuck janteloven, jeg SKAL tro at jeg er noe!

 

Enig med meg? Da kan du gjerne trykke på "liker" knappen under.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

JEG SPISER GODTERI MED GOD SAMVITTIGHET

 • 08.04.2017, 19:12

Det er nettopp det jeg skal denne påsken. Jeg kjøper a l d r i godteri i smågodt hyllen, men til helgen skal jeg plukke ut masse godt med god samvittighet. Jeg spiser sunt og variert mat i ukedagene, men jeg skal kose meg litt ekstra så lenge det er påskeferie.La meg snakke litt om dårlig samvittighet, som har fulgt med meg i mange år. Jeg er en ekstremt følsom person, som kan få dårlig samvittighet av den miste lille ting. Slik er jeg enda generelt, men ikke når det gjelder det jeg spiser. Hvorfor?

Jo, det skal jeg si deg.

La oss si at jeg sitter en kveld og koser meg med en sjokolade. Jeg tenker så: ''Hvorfor skal jeg ha dårlig samvittighet, når jeg faktisk har et valg?'' Jeg kan velge å spise den sjokoladen eller et eple for eksempel. Hvis jeg føler meg dårlig dagen etterpå, for å ha spist en sjokolade - så er det ikke verre enn at jeg kan ta meg en gåtur eller ta noen styrkeøvelser hjemme. Alt er opp til meg.

Det er ingenting galt i å kose seg med godteri, potetgull eller hva du måtte ønske i blant. Hvis jeg føler meg flink i ukedagene, så føler jeg at det kan være riktig å belønne seg litt i helgen - hvis jeg har lyst på.

Jeg syntes iallefall det er veldig greit å spise godteri i blant, uten å få dårlig samvittighet.. ELLER HVA?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

JEG VISER FREM KROPPEN MIN SÅ MYE JEG VIL

 • 07.04.2017, 19:15

Ingen burde være nødt til å skjule kroppen sin, fordi dem ikke tørr å vise seg fram. Stadig er det flere som føler seg "for tynne" til å kunne legge ut bilder, av deres kropp - UTEN at andre må slenge stygge kommentarer at dem skaper kroppspress.

Jeg tror og mener, at kroppspresset skaper vi selv. 

Hvis du kommer over et bilde av en jente i bikini på instagram, så velger du selv om du vil bli påvirket av det. Det vet jeg, fordi jeg selv har latt meg bli påvirket. Flere ganger. Det er jeg ikke redd for å innrømme.

Men, hvis det blir et behov for noen å skrive usanne og stygge bemerkninger om andres fine kropper - så burde dem virkelig gå inn i seg selv. Det er ingenting galt, i mine øyner, å være fornøyd med kroppen sin. Så vil det alltid være forskjell fra person til person, hvordan dem ønsker å fremstå kroppen sin på eller velger å skjule seg litt mer.

Ingenting er feil, så lenge det er riktig for deg.

Hvis du ikke vil legge ut bilder av kroppen din, så la være. Det er mer enn greit nok. Men, hvis du ønsker det motsatte - så er det også 100% greit.

Jeg syntes ingenting om å bruke kropp, til å provosere andre på en negativ måte. Ikke misforstå meg her. Men, det er en helt annen sak.

Ingen skal fortelle deg at du ikke skal få være selvsikker i bikini eller at du må føle deg lettkledd i en gjennomsiktig genser. Alle er fantastiske skapninger og like mye verdt. Jeg vil være den beste versjonen av den jenta jeg er og det er så forbanna godt nok!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

TIL ALLE STYGGE KVINNER DER UTE

 • 31.03.2017, 17:55

Jeg tenker på de gangene jeg har sett meg selv i speilet og tenkt på hvor stygg jeg ser ut.

Jeg er sikkert ikke alene. 

Jeg kan jo bare ta på meg litt sminke, for å pynte litt opp her og der.

Sminke er gøy det, slik at jeg kan føle meg fin og fjong. Det kan jo dekke alle urenhetene i huden, sammen med alle kvisene. Kanskje jeg ikke vil vise mine arr, slik at jeg bare kan sminke dem bort. Sminke gjør underverker og det skal jeg ikke klage på.

Du føler kanskje at du må dekke til ansiktet, når du skal le? Jeg vet mange gjør det.

Du føler kanskje at hele trynet vrenger seg, slik at du ikke ser like pen ut.

Du kan hate deg selv for det og kan tenke at det betyr mye - at nettopp ingen får se ditt naturlige fjes. Mens du får latterkrampe, følger kanskje også en dobbelthake med. Du kan ikke kontrollere det, annet enn å skjule det best mulig. 

Jeg måtte minne meg selv på dette før, da jeg også hadde det slik. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet, uten å ta fram alt det negative. Ingenting var bra med meg. Det verste av alt, jeg kunne ikke se meg. Jeg så bare ansiktet mitt, men jeg så ikke den unike jenta jeg faktisk er.

Ofte må jeg ha et møte

med meg selv, oppi hodet mitt.

Hver eneste dag.

For å samle litt tanker og

tenke over faktisk hva som er viktigst.

________

Kan jeg ikke gå ut en dag uten sminke, fordi jeg er redd for at andre skal se mine urenheter eller kanskje se meg le så mye - at jeg får et stygt ansikt? Slike tanker eksisterer ikke hos meg. Ikke nå mer. Jeg fant til slutt ut, hva som faktisk betyr noe. JEG betyr noe. JEG er mer enn bare utseende, flauser og tabber.

Du er så vakker slik du er. Linjene og konturene i ansiktet ditt, er tiltrekkende og gjør deg til den du er. Tro på den du er innvendig, så skinner det ut til andre. Tro meg; du må bare tro på det, hver dag.

♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

''MINE PROBLEMER ER VERRE ENN DINE!''

 • 29.03.2017, 14:21

Du sier at dine problemer er verre enn mine, men har du noen gang tenkt over at en annen ting kan være like ille for meg?


 

Jeg hater virkelig når noen sier, at dem har større problemer enn andre. JA, du kan ha ulike diagnoser, gå til legen flere ganger i uken eller aldri smile. Men, det betyr jo ikke at du har det verre enn andre. Det er ingen konkurranse. Hvis noen har panikkanfall eller har mistet et kjæledyr, så kan det være det verste som har skjedd dem. Jeg velger å smile hele tiden foran andre mennesker, men det betyr ikke at jeg alltid har det bra. Men, det betyr bare at jeg er villig til å prøve. Jeg gidder ikke gå rundt å være sur på andre, men jeg prøver å ha det bra. Jeg prøver hele tiden å gjøre det bedre for meg selv. 

________

En trenger ikke å ha en diagnose, for å kjenne på smerte.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

GÅ FOR AKKURAT DET DU ØNSKER

 • 26.03.2017, 18:12

God ettermiddag fine mennesker!

Jeg har ofte tenkt på at jeg kanskje har gjort ting, fordi det er den letteste utveien eller fordi det er noe som andre forventer av deg. Men, jeg har kommet til et punkt i livet - der jeg faktisk ønsker å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal ikke stoppes, fordi noen forteller meg at det kanskje ikke er så lurt eller at dem ikke ville gjort det på den måten. Jeg vil, etter mange år, se tilbake og tenke: ''Så utrolig flink jeg var, som faktisk gjorde det som var riktig for meg å gjøre på det tidspunktet - uansett hva andre sa til meg!''


 

Ikke la noen fortelle deg hva du skal gjøre. Det er ditt liv, som du skal leve. Ingen skal leve livet for deg og ja, det er faktisk greit å gå for akkurat det du ønsker.

Jeg har satt meg flere mål i min dagbok, som jeg kommer til å dele med dere etterhvert. Dette gleder jeg meg veldig til. Det er så viktig å sette seg mål for seg selv, som du ønsker å gjennomføre. Det å tenke på hvordan følelsen vil være, når du klarer det målet du har satt deg. Det gir iallefall meg motivasjon til å fortsette, uansett hva det måtte være.

Husk at ingenting er umulig, men ingenting kommer gratis. Alt må jobbes for og da blir gevinsten desto større. Noen ting kan ta veldig lang tid. men det er aldri bortkastet tid - så lenge du gjør akkurat det du ønsker!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

KVALIFISERT TIL Å UTTALE MEG OM KROPP

 • 25.03.2017, 18:28

Det er vel ikke bare meg som tenker over dette, hvem som egentlig har ''lov'' til å snakke om kropp - uten å fremme det.

Hvis jeg vil legge ut bilder av kroppen min og sier at jeg er fornøyd, så gjør jeg det. Jeg ber ikke om tillatelse og spør noen om hvem som egentlig er kvalifisert til å uttale seg om kropp. I følge mange i dag, er det kun dem som har noen kilo ekstra på kroppen - som har retten til å snakke om kropp. Men, det er jo ikke riktig. Det blir feil på alle mulige måter. Jeg har selv noen kilo ekstra på kroppen min, men om jeg ikke hadde det - så ville jo jeg (i mine øyner) ha like stor rett til å være fornøyd med kroppen min.

Er jeg da kvalifisert til å uttale meg om kropp? Nei, selvfølgelig ikke mer enn andre.

Jeg mener at det er måten kroppen blir fremstilt på, som av og til kan bli oppfattet som noe annet. Hva slags signaler noen bilder gir ut, som kan virke misvisende. Men, det burde da vel være lov å skrive om selvsikkerhet og god selvtillit - uten å bli kastet under en stein, der dem fremmer kroppspress?

Jeg legger ut bilder av meg selv, slik som disse. Jeg skriver og legger ut akkurat det jeg føler for, uten og ville såre noen andre. Jeg vet også selv hvis jeg kommer over andre blogger, der dem skriver om sin kropp og hvor sikre dem er på seg selv og legger ved et bikinibilde - så smiler jeg. Jeg digger det. Jeg digger at alle type kropper blir normalisert og at alle er like fine, for slik er det jo. Det er bare ikke alltid lett å se det selv, men jeg lover deg at det er mulig å komme dit. Selv om ikke alle liker å legge ut bilder av egen kropp, så er jo det også helt greit.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

TYNNE JENTER SKAPER KROPPSPRESS

 • 18.03.2017, 14:31

Jeg bryr meg om at jeg kan være fornøyd med kroppen min, slik som også alle andre burde være. Ja, jeg er overvektig og snakker åpent på bloggen om det. Men, jeg kommer jo aldri til å være enig i at ''kun'' dem som har noen kilo ekstra på kroppen - skal være de eneste som har retten til å kunne skrive slike innlegg. Uten at det skal bli galt. Selvfølgelig skal en naturlig tynn og flott jente, få lov til å vise at dem er stole av kroppen sin. Uansett hva slags kropp man har, så mener jeg at det er måten slike bilder framstilles på - som bestemmer om det føres til kroppspress eller ikke. Hvis det er en sak du brenner for, la oss si om fraværsgrensen i videregående skole. Så burde det ikke være nødvendig å legge ut et bilde av seg selv i bikini, for å fremme det som er temaet i den saken. Ser du hva jeg vil frem til her? Det er min mening.

I det siste har det vært flere innlegg oppe angående dette med at overvektige har ''frikort'' til å kunne skrive om kropp, uten at det blir kroppspress. Jeg leste også innlegget til Sophie, som var veldig bra og jeg er utrolig enig. Jeg vet jo selv da jeg hadde et dårlig selvbilde på utseende mitt, så kunne jeg lett bli påvirket av bare et bilde på Instagram eller Facebook. Jeg forstår i dag at det handlet om misunnelse av den holdningen og selvsikkerheten, ikke det at bildet i seg selv skulle fremme kroppspress.

Det er så utrolig viktig å jobbe med og kunne akseptere seg selv for den man er, enn at mange må rakke ned på andre fordi dem føler at dem skaper kroppspress. Jeg tror kroppspress handler om usikkerhet, veldig ofte. Jeg har vært der selv og har kjent på den følelsen.HVA ER DIN MENING?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DIN AVGJØRELSE ER IKKE SMART, VICTORIA.

 • 16.03.2017, 14:44

Den har jeg hørt før. Jeg har fått høre hvor utrolig dum jeg er, som tar en avgjørelse utenom det "vanlige". I dag skulle det av og til tro, at du bør følge et manus på hvordan man bør gå fram i livet. Ting skal ikke komme i veien og hvis det gjør det - så keep going.

 

· FEIL Å LEVE PÅ MIN EGEN MÅTE ·

________

Jeg har lyttet til flere som har fortalt meg hvor utrolig usmart jeg er, som tar en vanskelig avgjørelse. Hvis jeg trenger en pause fra skolen, så blir det feil. Da stopper livet mitt opp, helt til jeg starter igjen. Hvis jeg må avlyse planer, fordi jeg har kjent på et panikkanfall (som har slitet meg ut hele dagen) - så er jeg idiot som heller prioriterer min egen helse. Hvis jeg i det hele tatt lever livet på min måte, så får jeg av og til en følelse av å være mislykket. Hvordan kan noen våge, å tenke slik om meg? Jeg blir sint. 

Jeg gjør mitt beste. Jeg har mine nedturer, som kan sette spor. Jeg jobber meg videre opp og så ned igjen. Slik går det, opp og ned. Men, hva gjør jeg hver gang? Jo, jeg reiser meg. Jeg reiser meg og viser MEG SELV at jeg klarer det. Ting jeg gjør i livet og avgjørelser jeg tar, er for MEG. Det er MITT liv. MINE meninger og MIN framtid. Jeg skal gjøre det beste jeg kan, men jeg skal gjøre det på MIN måte. Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

HVOR MYE SKAL VI TÅLE?

 • 15.03.2017, 15:01

Jeg leser ofte innlegg hos mange toppbloggere, der dem skriver om negative kommentarer dem får på bloggen og deler noen av disse. Jeg blir så sint og lei meg overfor dem, etter så hard jobbing for bloggen til å nå ut til så mange mennesker. Det er helt utrolig at så mange skriver negative kommentarer på andre blogger, at jeg blir helt blåst av gårde. Jeg tror ikke alle er klare over hvor mye jobb det ligger bak. Den tiden jeg har blogget, har det vært en utrolig gøy hobby! Det tar jo tid, men det er jo også verdt det. Jeg kan skjønne at det tar mye av tiden til dem som lever av det, hver eneste dag.

...

· HVOR FORFERDELIG DU ER SOM BLOGGER ·

________

Jeg har alltid vært veldig heldig med kommentarer, der svært få har vært negative. Men, se for deg å møte opp på jobb, der så mange hadde sagt direkte til deg slike stygge kommentarer og påstander om hvor forferdelig du er. Jeg kan ikke tenke meg at det hadde vært noe særlig. Det hadde vært urettferdig, rett og slett. Det er jo ikke greit i det hele tatt.

Jeg tenker igjen som så, at dem som faktisk sitter bak tastaturet - sliter så mye med livet selv, at dem må rakke ned på andre for å føle seg bedre. Ikke forstår jeg at dem klarer dette, men forstå det dem som vil. Det kommer aldri jeg til å gjøre. Mobbing generelt er ikke greit og også nettmobbing er helt forferdelig. Disse menneskene bør heller gjøre noe fornuftig med livet sitt, enn å oppføre seg slik som dem gjør. Dem har ingen rett til å skrive stygge kommentarer hos andre, uansett grunn. Det er forskjell på å skrive en kommentar der du kan være uenig, enn å drive med nettmobbing.

Tusen takk til alle som er innom bloggen min hver eneste dag. Det setter jeg stor pris på, at jeg kan ikke få sagt det nok 

TANKER OM INNLEGGET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JEG GJØR MEG SELV VONDT, FOR Å GJØRE ANDRE GLADE?

 • 07.03.2017, 14:20

Jeg vil ikke ta en avgjørelse, fordi det er mest vanlig. Jeg har kommet til det punktet, der jeg vil tar avgjørelser - fordi det er riktig for meg. Jeg har alltid blitt påvirket av andre, til å ta de avgjørelsene jeg tar. Men, jeg har vel egentlig aldri tatt en avgjørelse og hatt det bra med den avgjørelsen - fordi jeg kanskje har fått følelsen av å såre noen. Men, hvis det hadde vært noen andre som hadde sagt akkurat det samme, så hadde jo jeg sagt

 gjør det som er best for deg.

Det er rart at det er så vanskelig, men jeg har jo aldri klart å tenke kun på meg. Selv når jeg burde, så klarer jeg det skjeldent. Det er litt skremmende, men jeg er jo bare sånn. Tenk at jeg ofte har tatt avgjørelser på vegne av andre, men at jeg ofte glemmer meg selv? Det er vondt å tenke på, men enda når jeg skriver om det - så kan jeg ikke kjenne på det at jeg kan gjøre ting på en annen måte. Det er jo slik jeg er, så er det jo ikke bare å knipse og si at nå skal det skje noe annet. Sånn fungerer det jo ikke. Men, av og til skulle jeg gjerne ønske det.

Jeg vet jo veldig godt at man må tenke på seg selv og drite i hva andre sier. Noen ganger klarer jeg det, men ikke når det gjelder å ta avgjørelser.

________

HVIS DU HAR NOEN TIPS, DEL DEM GJERNE I KOMMENTARFELTET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DET SYNES IKKE PÅ UTSIDEN

 • 05.03.2017, 13:54

Det er kun deg selv som kjenner en indre smerte. Når du kjenner angsten blomstre og kjenner på alle de vonde tingene. De fysiske smertene. De er det kun du som kjenner. Har du angst, så er det ikke alltid synlig. Brekker du et bein, så er det lett for andre å se og forstå hvorfor du går med krykker. Men, hvis du sier til en person at du har angst. Så kan du kanskje et sekund eller to, føle at du får et blikk av misforståelse. Det syns ikke.

Hvis noen spør deg hvordan du har det, så smiler du og svarer at det går fint. Men, hvorfor skal vi alltid pynte på sannheten? Når noen spør deg om det, så er det ikke for at du skal gjemme deg bak andre svar. Du burde svare slik som det er, men i den grad at det er helt greit å ha det vondt av og til. Det burde være viktig å normalisere en slik problemstilling, enn å skyve den vekk under et teppe. Det trenger ikke å være greit og det kan være like vondt, selv om det ikke alltid er like lett å se det. Åpenhet er så utrolig viktig og jeg tror det også er viktig, slik det er normalt. Like normalt som for en annen å si at dem har brukket et bein eller en arm. Det burde være plass til alle, uavhengig hva situasjonen er.

Ingen andre enn deg selv, vet hvordan du har det på innsiden. Det er ikke alt man burde dele med alle, men å være så ærlig å si at: nei, i dag går det ikke så bra - det er helt greit.HVIS DU ER ENIG - SÅ MÅ DU GJERNE DELE INNLEGGET ​♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DERFOR ER NORGE VERDENS BESTE LAND

 • 27.02.2017, 13:57

Jeg kunne selv aldri tenkt meg et annet land å vokse opp i, enn Norge. Når jeg tenker over det, så føler jeg meg veldig priviligert. Norge er et av verdens beste land og derfor vil jeg dele noen punkter med dere som viser til det.

・8 GRUNNER TIL AT NORGE ER VERDENS BESTE LAND

________

1: Allemannsretten. Dette gir andre rett til å oppholde seg i norsk natur. Samtidig har du også rett til å høste av naturen, som å plukke sopp eller bær.

2: Likestilling. I dag har det tydelig blitt bedre angående likestilling i Norge, slik at alle skal ha lik rett uavhengig kjønn. Noen utfordringer vil det jo være, men det har blitt mye bedre.

3: Tryggheten. Vi er så heldige som bor i et av verdens tryggeste land. Det er et fredelig samfunn, som ikke alle har.

♥ ♥ ♥

4: Rett til utdanning. Dette er ikke en selvfølge i alle land, noe vi er veldig heldige som har muligheten.

5:  Nordlyset. Jeg har selv sett nordlyset, som er noe av det vakreste jeg har sett. Derfor forstår jeg godt at mange mennesker fra hele verden, kommer til vårt vakre Norge for å oppleve det. Også den flotte naturen vi er så heldige å ha!

6: Barnehageplass. Dette er i stor grad med på å bidra til at Norge er et av verdens beste land.

7. Helsetjenester. Vi i Norge er utrolig priviligerte som har mange muligheter, dersom vi blir syke. Ved å betale egenandel og andre utgifter, får vi slike goder som da helsetjenester.

8: Økonomi. Som verdens rikeste land, blir Norge dermed også sett på som et velstående land.

ER DU ENIG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MÅ JEG LEGGE UT LETTKLEDDE BILDER, FOR Å KOMME PÅ TOPPLISTEN?

 • 24.02.2017, 13:00

Det er noen ting som alltid blir misforstått, hvis jeg legger ut innlegg der jeg mener noe. Derfor skal jeg bare understreke noen ting, før jeg går over til det innlegget skal handle om.

Jeg leser mange toppbloggere, uavhengig hvordan bilder dem legger ut. Jeg har ingenting i mot dem, fordi dem er virkelig dyktige (uavhengig hva slags bilder dem bruker). Jeg mener heller ikke her, at jeg ikke er fornøyd med alle dere fantastiske lesere jeg har i dag eller at jeg hinter til det at jeg burde komme på topplisten. Men, likevell handler innlegget om det overskriften sier.


________

Jeg har lest flere innlegg på blogg, der dem spør om samme spørsmål. Må du virkelig legge ut lettkledde bilder, for å få høye lesertall og dermed havne på topplisten? Jeg vet jo at flere bloggere spiller på dette med kropp, for å komme på topplisten. Men, hvorfor er det slik egentlig? Ja, kropp er kjempe flott og det bør alle være stolte av. Jeg syntes også det er tøft av dem som legger ut slike bilder, for å si at dem er fornøyde med seg selv.

Men, er det fasiten for at andre skal lese det som står i innholdet? Nettopp det å ''lokke'' andre inn på bloggen med et lettkledd bilde, for at dem skal lese noe du virkelig brenner for?

Slik ser det jo ut til at det er. Men, jeg syntes det er utrolig trist også. Det er tross alt ikke alle som ønsker å vise fram slike bilder (som kanskje er litt på kanten, for mange), men som har kjempe gode synspunkt og meninger om viktige saker. Saker som virkelig burde komme frem i media.


Jeg gjentar meg selv: Jeg har ikke noe i mot bloggere, som selv legger ut slike bilder. Men, jeg vil få fram at jeg syntes det er synd - at veldig mange føler for å legge ut slike bilder, for å nå frem til andre mennesker.

JEG ØNSKER ALLE EN GOD HELG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG SPISER AKKURAT DET JEG VIL

 • 14.02.2017, 16:21

De gangene jeg får høre hva du ''må'' spise, så blir jeg faktisk litt irritert. Jeg vet jo like godt som alle andre, hva som er sunt og hva som ikke er sunt. Jeg tillater kroppen min å spise litt annet enn bare salat og grønnsaker (som jeg altså elsker) og det er helt greit for meg.

Jeg er snill mot kroppen min, samtidig som jeg ikke stresser med å spise under antall kalorier på en dag. Som sagt, jeg spiser også mye sunt - men, jeg vil ikke bruke min tid til å stresse over slike ting. Så lenge kroppen er frisk og at jeg føler meg sprek, så har ikke jeg noe å stresse over. Ikke når det gjelder mitt kosthold.

...

Facebook: HER

FRAVÆRSGRENSEN ØDELEGGER DEG

 • 08.02.2017, 13:32

Kjære Torbørn Røe Isaksen - jeg skal beskrive et migreneanfall for deg:

Vanligvis kan du merke en dag i forveien, at det er et migreneanfall på vei. Før du vet ord av det, så PANG - der ligger du rett ut med sterke og pulserende smerter i hele kroppen kjennes det ut som. 

Ja, du føler deg hjelpesløs. 

Heldig er du hvis du til slutt klarer å reise deg, for å spy et par ganger på vei inn til toalettet. Du ser stjerner. Du ser svart. Du spyr enda en gang og så legger deg ned. Etter litt, bruker du resten av energien i kroppen - for å krabbe deg tilbake i senga. Der du da ligger, kjennes det ut som du er i ferd med å besvime. 

Det varierer hvor lenge i forveien du kan merke et migreneanfall som intreffer, alt fra noen dager til bare noen timer. Migreneanfall kan faktisk vare i bare noen minutter, men kan også vare i flere døgn. Dette går også over til den psykiske delen, noe som blir en utrolig stor påkjenning. Når du får et migreneanfall, der du i tillegg skal ta vare på din psykiske helse - så kan det bli for mye.

...

Jeg prøver å vise min mening, der jeg mener at en fraværsgrense på 10%, ikke er den ''magiske formelen'' for elevenes beste. Det mener iallefall jeg. Ja, det kan godt være den hjelper for noen, men når det går utover elever som enten har migrene, blir mobbet eller har en psykisk lidelse - så mener jeg at det blir feil prioriteringer.

Er det rart at presset på elevene bare blir større og større? Ikke vet jeg..

Du, Torbjørn, har sagt at det kun holder med ett skriv fra lege. Men, jeg kan ikke ''bevise'' at jeg har et migreneanfall eller at jeg har en dårlig dag (psykisk) Når kroppen kjemper i mot, for å slippe å reise seg i det hele tatt - er det en stor påkjennelse bare det. 

...

Jeg er veldig klar over at det er personer både for og imot denne fraværsgrensen, og det respekterer jeg. Jeg ser også at for noen, har dette gjort dem ''bedre'' til å gå på skolen. Men, til dem som faktisk har andre vanskelige ting å takle i hverdagen - vet jeg at dette kan være et stort press. Jeg kjenner ofte på det selv, derfor kan jeg si at jeg vet.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

VI JENTER BLIR ALLTID DØMT - UANSETT

 • 18.01.2017, 13:41


...

Noe jeg ofte kommer over, er slike innlegg som prøver å fortelle oss jenter at uansett hva vi gjør - så blir vi dømt for det. Har du lagt ut et bilde av deg selv i bikini på sommeren, så er du for lettkledd. Har du på deg en haug med klær, så prøver du å dekke deg til. Hvis kjolen har sklidd litt ned, slik at du viser bhen - så ber du om oppmerksomhet eller du kler deg dristig. Har du mye sminke på, så er du altfor unaturlig. Mens har du ikke sminke på deg, så blir det faen meg skrevet om det også.

Min mening om dette er iallefall helt klart, at presset er stort. Presset er stort der du må prestere på riktig måte. Du må ikke sminke deg for mye, fordi det blir galt. Da er du en sminkedukke. Men, heller ikke for lite - fordi det fort kan bli en snakkis. Du hadde visst kviser og uren hud under all den sminken, likevel. Men, so what..? Det er veldig synd at ikke det som er på innsiden, kan sees også.

Vi jenter må jo til enhver tid prestere perfekt, hvis ikke blir vi arrestert med en gang.

Jeg håper dere får en fiin onsdag ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

KROPP ER JO DET VIKTIGSTE

 • 09.01.2017, 16:12

· JENTER BLIR OFTE HENGT UT PÅ NETT ·

...

Er det ikke litt rart hvordan jenter fort blir hengt ut på nettet for å være lettkledde, mens gutter kan vise det meste - uten at det blir skrevet noe om? Hvis en jente kommer uten bh under genseren eller har en litt gjennomsiktig kjole, så blir det jo ofte tonnevis av overskrifter med en gang. Jeg tror ikke jeg har sett et oppslag til nå, der ''han viste for mye hud'' eller ''han som hadde på seg et dristig antrekk''. Det er så utrolig mye fokus på kropp i media, at det er ikke rart at veldig mange jenter blir usikre på kroppen sin.

· DET VIKTIGSTE ER HVORDAN KROPPEN SER UT? ·

Også på blader generelt, står det ofte at det å ha litt former er kjempe flott - hvor det på neste side står skrevet de beste tipsene for å ta av seg 10 kg. Som oftest, er det alltid rettet til kvinner. Men, er det så forbanna farlig å ha litt former, da? Det er jo faen så flott! Så det virker på meg at du burde ta av deg de ekstra kiloene, for å passe inn. Men, det er langt i fra fasiten til å være fornøyd med seg selv - i mine øyner iallefall.

...

Jeg har lært å akseptere at jeg har noen kilo ekstra på kroppen min. Det er helt greit. Jeg har dager der jeg ikke liker kroppen min, men det tror jeg alle har. Slik er det å være menneske, alt går ikke på skinner. Jeg sier heller ikke at det er noe galt i å være tynn, fordi dette er også flott. Men, det jeg sier - er at veldig mange i dag føler seg presset til å ha ''den perfekte kroppen''.

Men, jeg har lært etter mange år med opp og nedturer: alt jeg har fått til, har ikke hatt en dritt med hvordan kroppen min ser ut. Absolutt ingenting! Jeg har kommet ut av de tøffeste tingene i mitt liv, uten at det har hatt noe med hvordan kroppen min ser ut. Tenk det. Ved å bidra i samfunnet med jobb, politikk og mye annet - så snakker/jobber du ikke ut i fra utseendet eller kroppen. Du snakker ut i fra DEG. Dine verdier, erfaring, egenskaper, meninger og ferdigheter. Du er så mye mer enn bare kroppen din.Her har dere meg. Noen kilo ekstra, men super fornøyd. Super fornøyd at ingen andre, er som meg. Jeg er unik - akkurat som hvert enkelt individ. Jeg skal gjøre mye i livet framover, uten at kroppen min er avgjørende. For meg handler det om å leve sunt, være frisk og unne seg litt usunt av og til. Helt greit. Jeg skal leve livet, uansett. Meg er bra nok. Det mener jeg virkelig. Livet er mer, enn BARE kropp.

Jeg håper dere har en fiin start på uken ♥

Minner om Q&A på bloggen her, ask me anything!

Gjør du en feil, så skal jeg snakke stygt om deg!

 • 07.12.2016, 19:57

Noe jeg blir utrolig irritert over, er folk som skal klage på andre. Om det er fordi noen har egne meninger, hvis noen gjør en uskyldig feil eller rett og slett bare kommenterer slik dem ser ut. Jeg mener, hvorfor? Gjør det deg virkelig til en bedre person? Det tror jeg neppe. Jeg blir ikke bare irritert, men jeg blir lei meg. Alle er ikke sure, fordi dem går i gata uten å smile. Av og til er det nok, iallefall for meg, å stable mine egne bein. Jeg mener at alle bør få en sjanse, til å vise den de er. Hvis ikke så bør ikke folk rakke ned på dem. 


 

Det å kommentere negativt eller rett og slett stygt, overfor andre - gjør meg sint. Det er ikke verre enn å la være. Du ville nok ikke likt det selv, hvis noen skulle prate stygt om deg - uten å kjenne deg? Jeg mener at det finnes noe godt i alle, hvis man bare gir folk en sjanse. Det er så fort gjort å dømme andre mennesker, men det er så dumt å bruke energien på. 

· DON'T JUDGE MY CHOICES WITHOUT UNDERSTANDING MY REASONS! ·

HÅPER DERE HAR EN FIN ONSDAG ♥

KAN DU HJELPE MEG, KJÆRE KUNNSKAPSMINISTER?

 • 24.11.2016, 15:10

Kan du hjelpe meg å forstå, hvorfor du ikke stoler på elevene? Kan du hjelpe meg til å få en lettere hverdag - som i mange år har inneholdt angst, psykiske lidelser, sterk migrene og stress? Hvis du sier at fraværsgrensen er løsningen, så tar du feil.

Jeg vet at flere elever jeg kjenner og ikke kjenner, føler seg mistrodd. Jeg vet også at flere elever har fått mer angst. Angst og flere utfordringer i hverdagen sin. Angst fordi du innførte denne fraværsregelen - som ja, har klart å få ned fraværet på mange skoler. Men, til hvilken pris - Torbjørn?

Jeg ser fra din side hva du ønsker i skolen og tanken er god. Men, etter min mening ser jeg at det blir feil bruk av virkemidler.

Ikke ''bare'' er det migrene, stress, sykdom og psykiske lidelser. Men, i dag settes det så høye krav og forventninger til oss elever - at det kan bli for mye til en hver tid. Å være ung i dag, er beintøft!

Hva har fraværsgrensen gjort for meg? Jo, det skal jeg si deg - Torbjørn.

Jeg føler meg mistrodd. Jeg føler meg innesperret. Forventningene er skyhøye. Jeg går oftere til samtaler, pga min angst og mine utfordringer i hverdagen. Ingenting har blitt lettere, derimot har det gitt meg mer stress. Det har gitt meg mer angst. Det har gitt meg dårlig motivasjon, dårlig søvn og det har gitt meg et annet syn på skole.

En stemme hvisker inn i øret mitt:

· SELV OM DU IKKE HAR SOVET PÅ 2, SNART 3 DØGN. KOM DEG PÅ SKOLEN! HVIS IKKE SÅ FÅR DU SLITE ENDA MER SENERE. DU HAR ET VALG. · 


Jeg går ikke påbygg, fordi jeg må. Men, fordi jeg vil. Jeg følger med i timene. Jeg gjør lekser. Jeg leser mye på egenhånd, fordi jeg liker det. Men, etter at denne regelen ble innført i høst, hender det at jeg mister motivasjonen. Det har jeg ALDRI opplevd. Det er forferdelig synd, fordi jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker å lære og gå på skole.

Jeg mener du bør lytte til dem det faktisk gjelder, fremfor at du som politiker uttaler deg om hva du mener er rett. Jeg syntes ikke det er rett av deg, å ta utganspunkt i en hverdag du ikke selv levde i.

Fikk spiseforstyrrelser av stress

 • 23.11.2016, 18:57

Jeg har sett over flere tilfeller på nettet, om spesielt jenter som stresser seg syke. Det og hele tiden være best. Må få gode karaktere hele tiden. Må trene 6 ganger i uka. Må være sterk, hele tiden. Må få den beste utdanningen. Må jobbe hver dag. Kan ikke ta en fridag, MÅ bare prestere. I could go on and on. Jeg kom over et tilfelle, der en jente skrev at dersom hun lot være å trene en dag, så ble hun sint på seg selv og skuffet over å ikke ha tid. Det syntes jeg er helt forferdelig.

Jeg mener at det er bra å utfordre seg selv på i ulike situasjoner, men ikke gang på gang - til du faktisk blir syk av det. Da mener jeg alvorlig syk, som faktisk veldig mange blir. Det er jo ikke bra. Man burde være klar over konsekvensene, før du havner i fellen.

Jeg tar jo selv siste året på VGS i en periode på to år, nettopp på grunn av dette (også). Det er selvfølgelig andre ting også, men jeg er ærlig talt usikker om jeg hadde taklet året på kun ett år. Akkurat fordi det er så skyhøye forventninger til at man hele tiden må prestere, for å bli fornøyd. Jeg sier absolutt ikke at man skal la være å gjøre noe, hver dag - men, helsen vår burde jo komme først UANSETT.

Jeg mener virkelig at man burde ta livet med ro, uten å være nødt til å være best hele tiden. Det er helt greit å føle på en dag, at man faktisk ikke orker noe som helst. Slik er det å være menneske, hvis ikke blir det til at man blir alvorlig syk. Det gikk så langt med denne jenta, at hun faktisk ble alvorlig syk. Hun gråt hver dag. Hadde det ikke bra med seg selv. Ville sove hele tiden og fikk spiseforstyrrelser av presset. Hun orket til slutt ingenting.

Når flere leger uttaler seg om at dette er farlig i lengden, at du faktisk kan bli syk av stress - så er det jo noe som er galt i mine øyner. Når legene faktisk må få dette fram i avisene.

Hva mener du om forventningspresset i dagens samfunn?

Vi har makt, ikke de stakkars dyrene!

 • 13.11.2016, 17:50

Jeg har tidligere i dag sett talen som Sophie Elise holdt foran stortinget for ''NEI TIL STATLIG STØTTE AV PELSDYROPPDRETT I NORGE!'', og ble rørt til tårer! Hvis du ikke har sett den, så anbefaler jeg det på det sterkeste HER.


Bildet er hentet fra hennes blogg, i DETTE innlegget.

Jeg føler på dette så sterkt og er så 100% enig med henne og alle andre som kjemper for denne saken. Jeg blir så sint inni meg, fordi jeg bryr meg så utrolig mye om disse stakkars dyrene og at ALLE dyr skal ha det godt. De burde leve fritt, slik som vi mennesker. Vi har makt. Og jeg kan ikke forstå at så mange mennesker faktisk bruker sin makt, til å tillate dette her! Livet dems er verdt så mye mer, enn å sitte i et bur på den måten. INGEN fortjener det!

Er det en sak jeg virkelig brenner for, så er det denne. Jeg skal være et medmenneske og gjøre det jeg kan, for å få fram min mening. Det MÅ skje endringer, det kan ikke fortsette slik!

Redd dyrene i nød, bruk DIN stemme ♥

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no