• 14.08.2017, 16:07

DET ER JO BARE EN KATT


Jeg kan ikke få bestemt meg om jeg er sint eller lei meg.

Mulig en god blanding, kan jeg tenke meg.

Ut i fra overskriften, kan sikkert flere skjønner hvor jeg vil.

Jeg er en stor dyreelsker og ville aldri gjort noen noe vondt. Ja, mamma.. Jeg er litt streng når katten hopper på bordet, men det går på litt andre primisser. Mest sint blir jeg når jeg ser dyr som blir mishandlet. Det er så vondt å skrive, for hva i huleste er dem i stand til å gjøre for å fortjene det? Ingenting.

Bildene som dukker opp på Facebook eller VG. Jeg vil ikke se dem, men det er vanskelig å unngå. Før noen trykker inn på linken, burde det stå en ''warning'' til slike bilder som setter klistrer seg i hjernebarken.

Det gjør vondt. Jeg blir sint.

.. Jeg har lenge diskutert med meg selv, om å bli vegetarianer. Før jeg nå får noen kommentarer på det, hvor enkelt det er å kutte ut kjøtt - vil jeg bare si ; 

Det å ha kjøtt som en stor kilde i kosten, er noe jeg har vært vandt med hele livet. Vegetarisme har kommet mer og mer de siste årene, som er veldig bra. Men, ikke alt er så lett å kvitte seg med i kroppen - når det har vært en vane i mitt 21 årige liv. Jeg jobber med det og EN dag skal jeg være vegetarianer resten av livet. Men, det krever en del planlegging og kunnskap.

Men, igjen litt tilbake til overskriften. Det har aldri vært BARE en katt for meg. Jeg husker den dagen jeg fikk min første katt, som jeg er så heldig å ha enda. Jeg begynte å grine, fordi jeg hadde ønsket meg et kjæledyr så lenge. Det blir et lite familiemedlem. De bare er der og følger instinkt, slik som mennesker.

Det er greit og ikke bry seg om dyr, men å utøve noe mer enn det - er helt forkastelig. Fordi du ikke synes om en person, betyr det ikke at det er greit å gjøre noe straffbart! Nei, det er ikke bare en katt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 09.08.2017, 16:13

HUDFARGEN GJØR IKKE ET MENNESKE MINDRE VERDT


I likhet med flere andre, har jeg også fått med meg hva som har blitt skrevet om angående Sophie Elise sin nye musikkvideo til ''All Your Friends''. Da jeg først så videoen, uten å vite hva som kom etterpå, fikk jeg se en veldig fin historie. Jeg likte budskapet og jeg likte storyen bak sangen og videoen.

- SYKE HOLDNINGER, RASISME OG LIKEVERD -

Først og fremst blir jeg helt paff, når jeg tenker på hvor mange feige ansikter som sitter bak tastaturet og skriver så mye stygt om andre mennesker. Ja, mennesker. Akkurat som deg og meg. Fokus på rasisme ble satt på spissen etter denne videoen, der disse kommentarene ble slengt ut KUN på grunn av hudfarge. Selv i 2017 sitter det mennesker med de sykeste holdningene, der på bakgrunn av hudfarge gjør andre mennesker mindre verdt.

Det forteller mer om menneskene med slike holdninger, enn faktisk dem som blir hengt ut.

Jeg kommer aldri til å forstå hvordan enkelte mennesker tenker, når det gjelder å stemple andre mennesker som mindre verdt. Det er så feil. Det er stygt og disse menneskene eier ikke respekt eller forstår hva som ligger bak ordet ''likeverd''. Jeg blir faktisk kvalm. Det er mobbing og det er ikke greit, på noen måte.

Dette temaet burde dukke opp allerede på barneskolen, når det kommer til likeverd og respekt overfor andre mennesker. Mennesker vil være mennesker uavhengig deres bakgrunn, kultur eller hudfarge.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

 • 04.08.2017, 10:46

KROPPEN TRENGER IKKE EN OPPUSSING!


Siden i fjor har jeg gått opp en størrelse i klær, men jeg er langt i fra misfornøyd. Jeg hadde det ikke bra med meg selv i fjor, med tanke på størrelsen min.

.. Men, i dag forstår jeg at det ikke var kroppen min som trengte en oppussing, men hodet mitt gjorde.

Jeg liker kroppen min. Jeg aksepterer meg selv akkurat slik jeg er. Min størrelse definerer ikke meg som person. Jeg er verdt mye og jeg har mennesker i livet mitt, som setter pris på meg.

Ikke bare kroppen min, men Victoria.

Når jeg våkner om morgenen, tenker jeg på hvor takknemlig jeg er for å ha en kropp som fungerer og er frisk. Jeg går inn på badet, ser meg i speilet og sier;

"Du er vakker!"

Jeg sier til meg selv hvor viktig det er å tenke på alt jeg har klart, uten at det har vært takket være størrelsen på min kropp. Det er meningen at jeg skal klare det jeg gjør, uten at det skal bli definert i kilo.

Jeg vil ikke bli husket for at jeg hadde perfekt kropp eller fordi jeg var døds pen, men for hva jeg klarte å oppnå. Noen kilo for lite eller for mye, har ingenting å si på hva du skal klare i livet.

Jeg liker kroppen min slik den er, fordi jeg endelig forstår hva som er det viktigste her i livet <3

 • 31.07.2017, 17:30

SLUTT Å KLE AV DERE, JENTER!


- LETTKLEDD, STYGGE BLIKK OG KRITIKK -

Er det noe vi jenter ofte får høre snakk om og som flere kritiserer, handler det om kropp. Folk begynner å bli lei av å snakke om det. Vi jenter er lei av å høre det, at vi burde kle på oss mer klær. Du kan enkelt bli stemplet som lettkledd, dersom du har en kort shorts og en gjennomsiktig topp. Eller et bilde av deg selv i bikini, på sommeren. Just like that.

Men, hva med gutter?

Dem får sjeldent kommentarer om å være lettkledde, om så dem står i bare boxer. Jeg har aldri sett en overskrift, der en mann blir kritisert på grunnlag å ha lite klær på seg. Dem kritiserer ikke hverandre, på samme måten som iallefall vi jenter driver på med. Ofte ser det ut som at jenter blir kritisert for omtrent alt mulig rart, mens gutter kan gjerne gå som dem vil - uten at noen skal si noe på det.

Greit nok. 

Men, føler du deg virkelig bedre etter et stygt blikk på jenta med det fine håret eller de store brystene? Der sjansen er stor for å kommentere det etterpå, på en negativ og stygg måte. Jeg vil ikke være en slik person, som ønsker å dra andre ned.

Vi må heller prøve å løfte hverandre opp og akseptere at alle er forskjellige!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

 • 28.07.2017, 17:30

HILSEN EN GLAD TJUKKAS


Tynn eller tjukk, lav eller høy - jeg er lykkelig i min egen kropp.

Alt for mange er redde for hva andre tenker og mener om deg. Er det ikke merkelig, hvordan det har blitt? Mange er redde for å gjøre noe som føles riktig, fordi du er nervøs for hva andre har å si eller mene om det.

Inkludert meg selv, men langt i fra som jeg var.

Jeg er ikke redd for å drømme, slik jeg var før. Jeg klarte det ikke, fordi jeg tenkte at det aldri kom til å skje. Men, bare å tenke på noe du har lyst til - gir deg ett stort steg nærmere det du ønsker. Ikke alt er mulig for alle, men er det noe du vil nok - så ikke la det gå. Jobb hardt. La det være verdt det.

Du skal aldri være nødt til å unnskylde den du er!

La andre se at du er tøff nok til å kjøre ditt eget løp. Prøv å la være å tenke på hva dem mener, men se heller frem til den dagen du har klart det du drømmer om. Tenk på de følelsene og den stoltheten du vil sitte igjen med. La det være sterkere, enn noe annet.

La dem angre på hva dem ville du skulle gjøre og ikke minst;

.. bevis for deg selv hva du kan være i stand til, for deg.

Hilsen en glad tjukkas ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

 • 17.07.2017, 12:24

MITT VALG Å DELE NOE SÅ PERSONLIG


Jeg fikk en kommentar på bloggen i går, som jeg ikke kan la være å svare på. Først og fremst er jeg veldig sikker på hvem du er. Så vet du det, dersom du leser her også. Du forstår ikke hvorfor jeg skulle dele dette offentlig, fordi ikke alle har barn.

Jeg vet godt at ikke alle har barn, noe som selvfølgelig er trist, men det handlet KUN om hva jeg tenker akkurat nå om et veldig omtalt tema. Også på min blogg, a.

Innlegget var ikke skrevet mot noen, men kun for meg selv. Jeg blir trist når jeg hører om dem som ikke kan få barn, noe jeg virkelig ikke forstår meg på vedkommende som skrev den kommentaren.

Har jeg virkelig noen gang gitt uttrykk for, at jeg ikke bryr meg om andre? Gjør det meg til et dårligere menneske, fordi jeg deler noen følelser jeg har om et slikt tema? Don't think so.

.. Og tenk om jeg plutselig skulle bli gravid? Jeg kan ikke akkurat gi deg noen fasit på hva jeg ville gjort, men hvorfor nevne det - når det ikke har skjedd? Ja, ting skjer.

Men, vi mennesker klarer oss gjennom det utrolige.

En siste ting jeg gjerne ønsker å skrive. Hvem som helst kan lese dette, skrev vedkommende. Ja, jeg vet. Men, hvis det plager deg så mye - hvorfor ikke bare gjøre et valg du er så fri å ha - å klikke deg ut av bloggen min?

KLEM <3

 • 10.07.2017, 18:34

ALKOHOL ER EN STOPPKNAPP TIL LYKKE


Jeg har blitt spurt på bloggen, om jeg noen gang har vært / er avhengig av alkohol. Det forstår jeg at kanskje flere lurer på, fordi det kanskje har blitt mer vanlig å bruke alkohol som en slags lykkepille. Det kan jo være et tilfelle for veldig mange, at også flere bruker alkohol som en slags stoppknapp til lykke. Om jeg kan si det slik. Kanskje flere kan kjenne seg igjen, uten og måtte fortelle noe?

Først vil jeg jo si det, at det kan være lett å drikke litt ekstra - hvis noe har skjedd i livet. Ikke misforstå meg, men da tenker jeg på det å koble av litt , ha det gøy og kose seg med gode venner, kjæreste eller hvem det måtte være som gjør deg bra. Det trenger ikke bety at du nå er avhengig av alkohol og ikke klarer å stoppe, for det er en helt annen sak. I mine øyner er det ingenting galt i å drikke alkohol i godt selskap, dersom det ikke blir bråk og slike ting. Da syntes heller ikke jeg det er noe hyggelig. Men, hvem gjør vel det..? Ikke flertallet vil jeg tro.

Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg liker å ta meg litt drinker. Nå kjenner jeg meg selv så godt, at jeg vet hvor grensen går. Av og til blir det litt mye av det gode, men aldri i den grad at jeg ikke har det gøy. Så fort jeg merker noe på det, så stopper jeg. Så enkelt er det.

Når en er over 18 år, er det ikke ulovlig å drikke alkohol.

Så derfor mener jeg at det er lov å prøve det ut, i den grad hver og enkelt ønsker. Jeg lærte mye etter første gangen jeg drakk for mye alkohol. Feilen her var at jeg blandet alt mulig rart, noe som også er vanlig å prøve ut. Men, en ting er å høre andre si at det ikke er lurt. Noen ting må man faktisk oppleve selv og lære av, fordi vi er mennesker alle mann som heldigvis aldri slutter å gjøre feil.

Hva er ditt syn på å drikke alkohol?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 

 • 06.07.2017, 16:00

TYNN? DA FÅR DU IKKE LOV TIL Å LEGGE UT BIKINI BILDER!


Tro meg, det er ikke lett å ha et dårlig selvbilde. Mange vet, så alt for godt.

I mange år har jeg gått med større klær, for å gjemme meg bak min kroppsform. Men, det er ikke poenget. Poenget er at en person som er tynn, skal ha like stor rett til å legge ut bilde av seg selv i bikini - som da dem med former. Når jeg legger ut et bilde av meg selv i bikini, er det kun fordi jeg er stolt av at jeg har kommet så langt. Jeg er komfortabel med min kropp og det er fantastisk. 

Det burde alle være, uavhengig hva slags kropp dem har.

Noen tenker kanskje at det er lett for meg å si, jeg som har litt former. Men, selv om jeg har vært overvektig i mange år - har jeg ALDRI rakket ned på tynne mennesker i bikini. Jeg mener at det å være stolt av kroppen sin, er så jævlig bra. Det er virkelig ikke der det ligger. Når flere bloggere skriver om denne problemstillingen, så blir jeg lei meg. Lei meg overfor dem. Hva har dem gjort? Jo, dem har jobbet beinhardt med sin egen psyke og kropp. 

Når en person legger ut et bilde på Instagram, der dem oppfordrer andre til å spise sånn eller sånn for å se slik ut - DET er en annen sak.

Etter min mening, er det slike personer jeg kutter ut på sosiale medier. Jeg kutter ikke folk ut fordi dem er tynne, slik som mange sier at folk gjør. Det gjør ikke jeg. Jeg følger personer som har en historie å fortelle. Fine tanker å dele. Stolthet av sin egen kropp og selvtillit.

DET er gull.

Tynn eller ikke, stolt av DIN egen kropp burde du være uansett ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 22.06.2017, 16:00

VI MÅ FÅ FLERE ARBEIDSPLASSER


I Risør finnes det flere byggeprosjekter til nye leiligheter i dag, noe som skal få en klapp på skulderen. Selvfølgelig er det et pluss å få flere leiligheter i byen, noe som virkelig er i full gang. Men, hva med arbeidsplasser? Ja, det som er av arbeidsplasser i Risør for øyeblikket skal ikke undervurderes eller legges i glemmeboken. Men, i mine øyner blir det bygget langt flere leiligheter, enn prioriteringer av nye arbeidsplasser.

Jeg kan ta meg selv som et eksempel. Ernæringsfysiolog er per i dag en utdannelse jeg er rettet mot, da jeg eventuelt må studere i Oslo. Det er greit. Men, når jeg er ferdig med å studere i Oslo - hva da? Jeg kan ikke se for meg å ha denne utdannelsen og jobbe i Risør. Rett og slett fordi det ikke er noen muligheter, når det gjelder dette yrket i denne byen. Jeg kunne ha nevnt flere yrker, der en blir nødt til å trekke seg ut av byen for å få jobb. Det er jo synd.

Hvis flere mennesker bør trekkes ned på Sørlandet, da nærmere bestemt Risør, så burde det være flere muligheter når det kommer til jobb. En jobb er tross alt viktig, når du skal bosette deg et sted. Plasser finnes her i Risør, selv om slike prosjekter kan koste mye. Men, flere og flere prosjekter blir jo bygd i Risør som også koster store summer.

Ja, det skaper mange arbeidsplasser når det bygges nye leiligheter. Men, ikke langsiktig. Det er ikke mye jeg kan bidra til, annet enn å dele min mening og mine synspunkter. Fordi jeg syntes det er viktig.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 21.06.2017, 15:56

NOEN ORD KAN SÅRE DEG DYPT


Det å bruke riktige ord, kan av og til være vanskelig. En liten kommentar eller en liten spøk, det kan faktisk ødelegge en hel dag. Ikke alt kan spøkes med og ikke alltid er det lett å vite hva som sårer deg. Ord kan være så mektig, men samtidig så sårt. Hvor går grensen? Det tror jeg varierer fra person til person. Jeg kan ta ting veldig ille opp, men ofte takler jeg det meste. Mer enn kanskje noen kan tro.

Men, likevel er ikke alt greit å si. Noen ganger er det bedre og la være å si noe som helst, det vet jeg. Ikke alltid er det greit å kommentere, selv om du mener det, for å ta litt hensyn. Det syntes jeg er viktig. Ikke alt er nødvendig å spekulere om.

Måtte få ut litt på hjertet, som jeg mener var utrolig viktig for meg å si ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 17.06.2017, 15:30

GI FAEN I ANDRE OG TENK PÅ DEG SELV


Folk vil aldri slutte å snakke bak ryggen din.

Aldri. Folk vil spekulere, slenge dritt og fortelle usanne rykter. Du kommer dessverre aldri unna det, men du kan selv velge hvordan du vil se på det. Tenke at slik er det og at du faktisk er bedre enn det. Fordi det er ofte dem som sliter i livet, ikke deg. Husk på det.

Kanskje du delte din mening på Facebook, gikk med en gjennomsiktig genser en dag eller bare var opptatt med å stokke beina på gangfeltet - slik at du virket overlegen.

Listen er lang.

Jeg har brukt alt for mange år på å la disse menneskene trykke meg ned, når jeg allerede ligger nede. Enda tenker jeg selvfølgelig på det, der og da. Men, jeg skal ikke la det ødelegge min hverdag. Jeg anser meg selv om en snill person, som aldri ønsker å gjøre noen noe vondt. Det vet jeg. Om folk likevel vil snu det om til noe negativt, så kjør på. Er livet mitt virkelig så interessant, så skal dem få lov til å snakke.

Jeg er et menneske

.. som alle andre og derfor vil selvfølgelig noe gå inn på deg, men sånn er livet. Det betyr ikke at jeg tar alt negativt til meg, det skjer ikke mer. Jeg skriver om det, hvis jeg føler meg såret. Da blir også ting bedre, enn det var i utgangspunktet.

Livet vil aldri bli 100% lett å leve,

men det er også helt greit. Det handler om de små øyeblikkene, som finner sted hele tiden. Det handler også om å bruke tid på de menneskene i livet ditt, som gjør deg godt og gir deg positiv energi. Ikke glem det.

 • 15.06.2017, 19:20

TRENGER VI KRIG I VERDEN?


Så mye forferdelig som skjer rundt i verden om dagen, gjør meg så inderlig vondt. Det er ingen ord som kan beskrive, hvor tragisk det er. Det blir bare mer og mer av det, at man lurer til slutt på hvor det skjer neste gang. I det hele tatt er det forferdelig å tenke på det. Mange sier at dem ikke har noen forhold til personene som det går utover og jeg vet ikke hva jeg sier til det. På en måte forstår jeg jo at man ikke kan ta alt innover seg, men på en annen side har en ikke vondt av det heller. Til en viss grad, selvfølgelig.

Krig er rett og slett urettferdig.

På ulike sosiale medier har jeg kommet over andre mennesker, som faktisk skriver at verden trenger krig. Fordi det er så mange ulikheter og ulike kulturer i samfunnet. Nei, alt er ikke bra. Jeg er helt enig. Men, jeg er ikke enig i at krig er utveien. I mine øyner er det ingenting annet, enn 100% galt. Jeg forstår meg ikke på mennesker som ser at det burde være slik.

Krig burde ikke være en eneste utvei til å løse konflikter.

Men, vi lever i en verden med mange forskjellige kulturer og mennesker, at det selvfølgelig vil skje noe. Ofte da krig. Annet enn å prøve å leve livet som normalt, er det faktisk ikke mye man kan gjøre i en slik situasjon. Vi kan støtte andre og vi kan vise at vi bryr oss.Klemzz ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 13.06.2017, 15:49

VI SNAKKER, MEN INGENTING SKJER!


Jeg snakker om serien alle snakker om for tiden, 13 reasons why. Aldri har jeg sett en serie som har truffet meg så hardt, som denne. Folk snakker om hvor ille mobbing er i hverdagen, men som mange andre også sier, så skjer ingenting. Noe må skje og det er NÅ. Det kan ikke vente. Det er ikke lett å gjøre noe alene, men hva må egentlig til for at det skal skje en forskjell? JA, et blogg innlegg kan få mange treff og bli delt flere tusen ganger. Men, hva skjer etter det? Jo, det blir ''liggende der bak..'' og det blir snakket om der & da.

Hadde jeg hatt kapasitet til å gjøre noe med mobbing, så hadde jeg gitt alt. Men, jeg kan bare snakke om hvor forferdelig det er, at det burde gjøres noe med og that's it. Det er ikke så lett å gå inn i en situasjon og gjøre den bedre. Tenk om det hadde vært så lett da, dere.

Hva mener jeg burde skje i skolen, for å unngå mobbing? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det burde legges inn som pensum fra 1. klasse! Ingen unntak. Nå er det mange som går i mot meg og tenker at det ikke er så lett. Nei, jeg er helt enig. Det er ikke lett. Ingenting er lett. Men, det burde være lettere å gjøre det vanskelig - for å unngå at mobbing skjer. Kanskje det kan bli LITT mindre mobbing, enn før. Hvorfor ikke prøve? Fordi jeg mener som veldig mange andre at mobbing burde være høyest på prioriteringene - IKKE en lang debatt om hvem som fortjener å betale skatt eller ikke.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 07.06.2017, 15:37

SOMMERKROPPEN 2017 GJØR MEG TRIST


Noe jeg virkelig ikke forstår meg på hvert år, er disse sommerkroppene som veldig mange føler seg presset å jobbe seg mot. Det er jo x antall tagger på Instagram og sikkert flere sosiale medier, der faktisk flere oppfordrer andre til at: ''Slik burde du se ut for å være fornøyd.'' Jeg mener, hvorfor ikke ta vare på kroppen sin hele året? Da mener jeg å ha et sunt og variert kosthold, med også litt mosjon i hverdagen. Det å holde seg frisk, burde jo virkelig være det viktigste. Men, tydeligvis er ikke det godt nok for veldig mange hvert år. Dessverre.

 

Jeg blir veldig lei meg overfor alle dem som ikke er glade i kroppen sin, fordi det er tross alt kroppen som skal med oss hele livet. Alle har dager der ingenting er på topp og det er virkelig ikke det jeg snakker om. Men, jeg har klart å bruke hodet mitt til å akseptere kroppen min slik den er. Jeg vet at jeg er fin, uansett fasong på kroppen. Det kommer aldri til å være noen hinder i hverdagen, med mindre jeg tillater det selv.

 

Jeg går turer fordi jeg elsker det. Har jeg ikke lyst, så prøver jeg å finne det som gir meg motivasjon. Det kan være å ta musikk i ørene eller planlegge noe godt jeg vil spise når jeg da kommer hjem igjen. Jeg går turer, fordi jeg vet at kroppen min liker og trenger mosjon. Alle gjør det, men du må ikke jogge i flere timer eller trene hardt fordi du føler at du må. Med litt mosjon hver dag, i tillegg til et variert og sunt kosthold - blir kroppen glad og du vil merke at også humøret blir på topp.

Selv har jeg hatt mine perioder før i tiden, der jeg hele tiden spiste dritt mat og godteri av alt slag. Men, da merket jeg også at kroppen min sa i fra og likte det absolutt ikke. Det vil ikke jeg at kroppen min skal gå igjennom flere ganger, derfor har jeg sommerkroppen 2017!Jeg håper dere har det fint ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 02.06.2017, 12:31

LIVET HAR INGEN PRIS


Du er bra. Du er flink til mye i livet. Du kan komme langt, med dine mål. Aldri gi opp. Du er enestående. Ingen er som du. Ingen vil få akkurat dine verdier og egenskaper. Du er fin akkurat slik du er. Jeg vet at mange syntes det. Du er sterk og du klarer det du vil. Livet har ingen pris, men det inneholder stor verdi. Du har heller ingen pris, fordi du er god akkurat slik du velger å være. Ingen er like. Men, velg godhet. Det kommer du langt med. Jeg lover. Du er fin. Du er god og du er vakker.

 

Jeg ville bare at du som leser, skal vite det ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 31.05.2017, 17:15

DU MÅ VÆRE EGOISTISK OG TENKE PÅ DEG SELV


Noe jeg har tenkt mye på for tiden, er det å sette seg selv først. Det har ikke jeg vært flink til. Men, i det siste har jeg blitt bedre på det. Jeg har satt meg selv i første rekke og har gjort akkurat det jeg føler er greit for meg. Det blir så mye bedre og jeg føler meg bra bare av å tenke på det. Jeg har klart å sette meg selv litt først, for en gangs skyld. Gjentatte ganger. Jeg er stolt av det. Det er en god start, vil jeg si. Jeg skal fortsette å prøve, så får vi bare se hvordan det blir.


 

Jeg vet så godt hvor vanskelig det er å være litt egoistisk, og sette seg selv først. Men, jeg tror virkelig det hjelper for at du skal føle deg mer lykkelig. Jeg tror at dersom du kan sette foten ned, si nei og gjøre akkurat det DU føler for - så blir du lykkeligere i lengden. Hvis du hele livet skal si ja til absolutt alt, tror jeg det plutselig kan si stopp. Da kan det være for sent, i den grad at du har latt det gå så langt. Det er ingen god følelse. Det er noe jeg har kjent på selv og det er ikke å anbefale.

 

Husk å ta vare på deg selv ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 20.05.2017, 17:00

HATERE BURDE KOMME FRAM I LYSET


 

Mennesker som ønsker å skrive stygge kommentarer, hvor enn det er - syntes jeg faktisk burde komme fram. Bare så synd at dem fleste er så feige, at dem kjører anonym stil. Iallefall på blogg og andre sosiale medier. Men, det er vel kanskje like greit? Iallefall smart nok, til dem det gjelder.

 • 18.05.2017, 10:05

NÅ VIL FOLK DØMME MEG, MEN...


Jeg har tatt et valg. Etter mange om og men, har jeg blitt nødt til å ta en avgjørelse som kun handler om meg. Ingen andre. Når jeg ser tilbake på valgene jeg har tatt i livet, som har vært vanskelige - har det alltid vært nødvendig og 100% verdt det. Jeg har ikke valgt å ta et friår, men jeg vil forbedre karakterene mine fra videregående.

Jeg har nå tatt mitt siste år, i en periode på 2 år. For to år siden hadde jeg helsemessige utfordringer, som gjorde til at jeg tok den riktige avgjørelsen for min del. Jeg angrer ikke et sekund. Det samme gjør jeg nå. Jeg tar nemlig en ny avgjørelse på vegne av min framtid og min helse. 

Nå vil folk sikkert dømme meg til å ta enda et år på videregående, men det er faktisk et valg jeg har tatt og det er et valg jeg står for. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 08.05.2017, 14:45

GI FAEN OG FÅ ET BEDRE LIV 

Jeg har alltid vært et menneske som ikke klarer å gi faen, rett og slett fordi jeg får så inderlig dårlig samvittighet. Men, det jeg glemmer å tenke på - det er meg selv. Jeg klarte aldri å si nei, men pushet meg stadig til det sa stopp. Gjerne litt lengre enn det også. Slik er det med følelser også, at jeg ikke klarer å styre unna. Alt blir alltid så mye. En liten ting, blir ofte til en dag med ødeleggende tanker i hodet mitt.

Jeg må prøve. Jeg vil prøve. For hvis ikke jeg prøver, da skjer det ingenting. Hvis det er noe jeg ønsker her i livet, så må jeg lære meg å gjøre det for meg selv. Også uten å tenke på hva andre mener.

Hvis jeg hele livet skal tenke på hva andre mener, hvordan skal jeg da klare å leve MITT eget liv?

Jeg lever tross alt for meg selv, ingen andre. Mitt liv er mitt liv. Det er vanskelig å være meg, da jeg ofte setter meg selv i andre rekke. Jeg vil alle godt og jeg vil hjelpe til overalt, hele tiden. Jeg vil lykkes, for at dem rundt meg skal se at jeg får til noe. Jeg vil også lykkes, slik at dem rundt meg kan slappe av og tenke at det ikke er noe å bekymre seg for.

 

Det er ikke lett. Jeg har en lang vei å gå, men jeg blir heller her og nå - enn å se meg tilbake. Det blir aldri noe godt ut av det. Enten skal jeg være her og nå, eller så skal jeg tørre å se fremover. Uansett hvor mye det skremmer meg.

Gi faen og få et bedre liv.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 28.04.2017, 18:31

HVEM LIKER VEL IKKE Å PROVOSERE? 

Er du lik meg, som hater når andre snakker over dine egne meninger? Du får sagt i fra akkurat det du mener, men i det du sier det - blir du avbrutt med unødvendige påstander og hat. Unødvendige påstander som prøver å få meg til å endre min mening, samtidig hat til at ikke du kan ha dine egne meninger. Når du får høre noen snakke i mot deg på denne måten, får du ikke akkurat en følelse av å være stolt over å ha din egen mening. 

Ofte har jeg fått høre at det er greit å være enig i å være uenig, men hvis vedkommende da svekker denne påstanden - hva er da egentlig greit?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker å provosere, med mindre jeg har litt grunn til det. Dersom jeg får slengt tilbake, med litt andre ord, der dem forteller meg at mine meninger er ikke korrekte eller smarte. Da liker jeg å provosere, men ikke KUN for å provosere. Men, slik at kanskje vedkommende kan forstå at jeg mener alvor og at jeg faktisk har rett til å ha mine egne meninger. Det burde ikke være nødvendig å provosere på den måten, men av og til har jeg gjort det.

Dem som kjenner meg nærmest, vet at jeg har sterke meninger og at jeg står for dem. Men, hvis jeg likevel blir tråkket på - så blir jeg utrolig engasjert fordi jeg mener det så sterkt. Det er aldri vondt ment, men jeg har blitt flinkere til å stå opp for mine synspunkter!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits