hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

GIVEAWAY | VINN GAVEKORT PÅ 250 KR!

 • 31.12.2017, 17:00

...

Hei på selveste nyttårsaften ♥ I den anledning vil jeg gi bort et gavekort på en verdi av 250 kr på nettbutikken Desenio. Som dere sikkert vet, er det min absolutt favoritt nettbutikk. Så nå ønsker jeg at en av dere skal få gleden av å bestille noe fint hjem, da det er en nettside med plakater og postere + fine rammer. Jeg trekker en vinner 7. Januar, om en uke.

For å være med i trekningen av et gavekort, må du enten følge min Facebook side eller følge meg på Instagram.

KJÆRESTEN FIKK IKKE NOEN VANLIG JULEGAVE I ÅR

 • 31.12.2017, 10:32

EN SPESIELL JULEGAVE TIL HAN

...

Hvert år er det alltid like vanskelig å finne julegave til han, men i år kjøpte jeg en litt annerledes gave. Riktignok er det langt i fra en «ting», men da en opplevelse og noe vi kan gjøre sammen. Jeg har nemlig kjøpt billetter til «fast and furious live» på Telenor Arena, som da bli i Juni. Ikke nok med det, men jeg har bestilt billetter til oss på første rad. Det tror jeg kommer til å bli utrolig moro.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ BLIR JEG VEGETARIANER

 • 30.12.2017, 16:23

JEG VIL IKKE BRY MEG OM HVA ANDRE SIER

...

Helt siden jeg testet ut nettopp det å kutte ut kjøtt i 3-4 måneder, angret jeg når jeg begynte å spise kjøtt igjen. Det var tydelig at kroppen min likte best da jeg kuttet ut kjøtt i en periode, at jeg rett og slett ønsker å bli vegetarianer. Ikke i en periode, men da på «heltid» om jeg kan kalle det sånn. Ja, mange ler når jeg sier hvorfor jeg ønsker å bli vegetarianer. Spesielt når jeg sier at jeg gjør det for dyrene og miljøet. Men, hvorfor? Jeg ler ikke av valgene andre tar, fordi jeg har respekt og forståelse overfor andre mennesker. Ingen unntak. Jeg syntes det er tøft at noen mennesker bare gir faen i hva andre sier, og gjør akkurat det dem ønsker. Slik vil jeg også være og derfor skal jeg gjøre det.

Før dere spør, så nei. Det er ikke et nyttårsforsett. Jeg har ikke satt noen dato. Men, jeg deler med dere når det har gått en stund etter jeg har kuttet ut kjøtt.

Er du eller kjenner du noen som er vegetarianer? Send meg gjerne tips som er lurt å vite!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG BRUKER ANGST FOR OPPMERKSOMHET

 • 30.12.2017, 10:10

ÆRLIGHET ER VISST IKKE GREIT

...

I mange år har jeg tydeligvis brukt angst som en unnskyldning, bare for oppmerksomhet. Tenk det. Ærlighet blir ofte sett på som styrke. Men, i denne sammenhengen blir det ofte sett på som et rop om oppmerksomhet. Hvis det bare hadde vært så enkelt, at angst kun var en form for.. Ja, kall det hva du vil. Jeg velger ikke å være redd for mennesker. Jeg velger ikke å være redd for steder. Jeg velger ikke å få pustevansker, uten forvarsel. Jeg velger ikke å få panikkanfall midt på åpen gate. Unnskyld meg, men så enkelt er det. Angst er aldri noe jeg ville misbrukt, hvis det ikke var tilfellet. Det bare skjer, om man vil det eller ei.

. . . . . . . . . . . . 

OK. Det er greit og ikke forstå. Det er greit å være usikker. Det er greit å være litt redd for å si noe galt, fremfor å snu baken til og dra sin vei. Det å si noe, er bedre enn å tie. Det er faktisk greit at ikke alle har forståelse, men hva er IKKE greit? Det å dømme andre mennesker for noe dem ikke kan noenting for. Det å kritisere mennesker med angst, fordi dem «ønsker» oppmerksomhet. Angst kommer av en grunn. I starten styrer det deg, helt til du klarer å snu det andre vei med livet som innsats. Det forstår ikke alle, men det burde respekteres.

Det sier mer om de menneskene som dømmer, enn dem som faktisk har angst. Det mener jeg oppriktig.

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

5 TING JEG BURDE ANGRE PÅ

 • 29.12.2017, 16:33

...

Nå er det en vesentlig forskjell mellom hva andre mener jeg burde angre på, og hva jeg selv angrer på. Veldig lite kan jeg i grunn si jeg angrer på, men jeg vet jo om flere ting jeg kanskje burde angre litt på og se det. Jeg syntes dette innlegget var veldig lærerikt, da jeg ble litt bedre kjent med meg selv på en litt annen måte. Et slikt innlegg anbefaler jeg andre også å skrive.

5 THINGS I SHOULD REGRET IN LIFE

...

1. Ting jeg ikke fikk sagt

Denne har vært en «typisk meg» gjennom årene, da jeg ofte bare holder kjeft. Den siste tiden har jeg vært døds flink på å si akkurat det jeg føler eller mener. Der fortjener jeg faktisk en klapp på skulderen.

2. Ærlighet på bloggen

Mange tror kanskje at jeg utleverer hele livshistorien min på bloggen, noe som er langt i fra sant. Det er mye jeg ikke ønsker å skrive om, rett og slett fordi mye er privat. Kanskje jeg deler mer senere, men KUN om jeg føler det er riktig for meg.

3. Alt er min feil

Om jeg så ikke har skyld i noe som likevel går utover meg, får jeg ofte den følelsen at jeg har gjort noe galt. Selv om jeg ikke har gjort noenting, men der kicker den dårlige samvittigheten inn igjen. Det er noen ting man ikke kan endre, ofte da andre mennesker enn deg selv.

4. Tillate meg selv å være lykkelig

Hvordan du har det, handler om hvordan du selv ser på det. Aldri lett og tenke positivt hele tiden, men det er verdt å prøve. Jeg skal prøve å la meg være lykkelig, oftere enn det jeg tillater meg. Vi fortjener å ha det bra!

5. Å leve det livet jeg ønsker ~ IKKE det livet andre forventer av meg

Denne sitter lengst inne, da jeg alltid må tenke på å leve ut i fra hva andre forventer av meg. Jeg tror aldri jeg har tatt en avgjørelse og 100% tenkt at det var for min del. Dette skal bli en slutt på, ettersom ingen andre skal leve det livet jeg har. Det som er riktig for meg, burde også føles riktig. Det er en grunn til alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

WINTER WONDERLAND

 • 29.12.2017, 10:00

BARE VAKKERT

...

❄️ Er det noe jeg har lært i år, så er det hvor glad jeg egentlig blir av snø. Ja, det er noe dritt med tanke på glatta. Jeg som er en bambi på isen, kan absolutt skrive under på det. Men, jeg ser virkelig forskjell på humøret mitt. De dagene det snør, blir jeg lykkelig. Det er faktisk en veldig passelig beskrivelse!

Liker du snø?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

OREOKULER MED KUN 3 INGREDIENSER!

 • 28.12.2017, 17:31

SMELTER PÅ TUNGA

...

Jeg er egentlig ikke så giret på sjokolade eller godteri for tiden, men for en uke siden lagde jeg disse til min samboer. Det har de siste ukene gått en god del tid til baking, så da tester jeg stadig ut noe nytt. Er det kjekt når jeg deler oppskrift på slike ting, med dere? Uansett. Disse oreokulene måtte jeg smake på og det sa pang i kjeften. Disse smelter på tunga, men de er også veldig (heldigvis) mektige. Jeg blir trøtt av å spise sukker, derfor har jeg helst meg unna dette over en lengre periode. Men, jeg bryr meg ikke nå i jula av og spise litt av det jeg baker. Jeg skal virkelig kose meg litt også, med god samvittighet.

Det du trenger:

2 pakker oreokjeks

200 g philadelphia naturell

1-2 ts melis (hvis ønskelig)

250 g melkesjokolade

Det du gjør:

 1. Knus oreokjeksene og bland sammen med philadelphia osten, til du har en fast og fin blanding.
 2. Tilsett litt melis eller annen søtning, hvis du ønsker kulene litt søtere.
 3. Form oreo blandingen til ønskede kuler. OBS: anbefales å lage små kuler, da dem er veldig mektige.
 4. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp så oreokulene i sjokoladen, så på et brett dekket med bakepapir.
 5. Sett dem kaldt, for at sjokoladen skal smelte. Jo kaldere, jo bedre!

Og JA: kulene er enda bedre, enn dem ser ut til ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DU GIR MEG ALLTID DÅRLIG SAMVITTIGHET

 • 28.12.2017, 10:00

JEG BLIR FRUSTRERT OG LEI MEG

...

Det jeg prøver å styre unna, kommer alltid snikende tilbake på meg. Jeg liker å si at jeg har blitt bedre på det, men jeg begynner virkelig å lure av og til. Ingenting skal til for å gi meg dårlig samvittighet. Jeg må tenke at de avgjørelsene jeg tar i mitt liv, gjør jeg for mitt eget beste. Men, når noen av mine nærmeste sårer meg uten å vite det selv - så blir det en ond sirkel jeg ikke kommer ut av. Jeg klarer ikke å tenke på mitt eget beste, uten at den dårlige samvittigheten skal gjøre det vondt verre.

Hvorfor kan vi ikke bare innse at ikke alle i dag lever et A4 liv, men at noen trenger litt tid. Ikke alt kommer servert i en oppskrift, men man må faktisk blande sammen ingrediensene i en rekkefølge tilpasset en selv. Jeg vil mye, men jeg må se i øynene at noen ting vil ta tid.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

 • 27.12.2017, 19:43

NOEN TIPS OG TRIKS

...

Etter bare ett år med denne bloggen, har jeg tatt til meg noen gode tips til hvordan jeg ønsker å ha min blogg. Jeg har sett opp igjennom hva som fungerer og ikke fungerer for meg, som igjen er veldig individuelt. Personlig liker jeg at det finnes så utrolig mye forskjellig, da det ikke er noen fasit på hva som er riktig. Det er jo opp til hver enkelt, hva man syntes er fint.

Jeg vil dele med dere noen tips og triks, som fungerer veldig bra for meg. Kanskje det også kan hjelpe noen flere på veien?

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

...

1. Hvis du liker det, så gjør du det! Denne er veldig avgjørende for leserne dine og ikke minst for deg selv. Jeg elsker å ha min egen plattform, der jeg kan skrive og dele bilder akkurat slik jeg ønsker. Hvis jeg skulle skrevet om ting som ikke interesserer meg, så er det ingen vits å fortsette. Det vil før eller siden skinne gjennom.

2. Gjør det interessant. Hvis hvert innlegg inneholder nesten det samme, blir det i lengden kjedelig å lese. Derfor er det viktig og variere litt innhold, slik at du fanger leserne dine.

3. Kvalitet på bilder. Dette syntes jeg er veldig viktig! Mobilbilder kan være greit det også, men jeg vet selv at ikke dette lønner seg i lengden. Jeg elsker bilder, da spesielt bilder med god kvalitet.

...

4. Oppdater jevnlig. Det blir kjedelig å trykke inn på en blogg, der det oppdateres kanskje 1 gang i uka. Du trenger ikke blogge 3 ganger om dagen, for at det skal være bra. Men, finn din egen rytme og hva som passer for deg.

5. Ingen resultater skjer over natten. Jeg har hatt et dumt syn på mine tidligere blogger, da lesertall har betydd mer enn det burde. Det tar lang tid å bygge opp din egen plattform, som også skal nå ut til flere. Husk at hvis du elsker å blogge, vil det skinne gjennom.

...

6. By på deg selv. Da blogg er personlig, er det viktig og vise frem den du er. Det gjør også fort leserne nysgjerrige, da det også kan være inspirerende for andre.

7. Del innleggene dine. Jeg har en egen Facebook side, der jeg deler mine blogg innlegg. Slik kan også dem som ønsker å følge deg, ha mulighet til å bli oppdatert. Bruk gjerne andre sosiale medier, slik at folk finner frem til deg.

8. Ha et ryddig design. For meg blir jeg ikke tiltrukket av et rotete design, med mye fargespill. Jeg liker å ha et oversiktlig design, slik at andre lett kan finne frem til det dem ønsker. Lyse farger er også noe jeg setter veldig pris på.

...

9. Ta deg tid til leserne dine. Viktig! Tenk at flere faktisk bruker sin tid, på og kanskje også legge igjen en kommentar hos deg. Det er så viktig og sette pris på leserne dine og kanskje gi en hyggelig kommentar tilbake til h*n.

10. Være deg selv 100%. Ingen er som deg, så hvorfor ikke være deg selv helt ut? Ingen liker kopier. Skill deg ut.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DETTE FIKK JEG TIL JUL

 • 27.12.2017, 10:00

...

Hei og god onsdag dere Det er så koselig å se hva mange av dere har fått til jul. Jeg tror ikke jeg har fått så mange julegaver, som i år. Jeg setter så uendelig stor pris på hver eneste ting jeg får, så derfor tenkte jeg å vise dere mine julegaver i år.

MINIONS MONOPOL, ULLSOKKER, FLANELL SENGETØY, 

«VILJESTYRKE» AV DAG OTTO LAURITZEN, BILDERAMMER, DUFTLYS,

SØLVFAT, SKJØNNHET GOODIE BAG, TELYS, KRONELYS.

2 GAVEKORT + PENGER

/ THE BODY SHOP DUSJ SÅPE + JULELYS /

HJERTE LED LYS, TOALETTMAPPER, HJEMMESTRIKKET HOLDER, REINSDYR PYNT, HAGESAKS

MOROCCANOIL HÅR OLJE, SOKKER, VOKSDUK, MINIONS TANNBØRSTE,

MINIONS GLASS, JULEKULER, NISSE, «PEPPERKAKEHUS», GLASS MED SUGERRØR, TENNBRIKETTER

5 VAKRE MUMMI GLASS

6 VAKRE MUMMI KOPPER

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | HEMMELIGHETER, SEX ER PINLIG, MEG PÅ TV ++

 • 26.12.2017, 16:37

DERE SPURTE, JEG SVARER ;

...

Hvilke blogger leser du fast?

Det er flere blogger jeg liker godt, som jeg er innom flere ganger om dagen. Jeg leser også et par stykker på topplisten, men ikke mange.

Har du vurdert å lage videoer igjen?

Det jeg lurer på, er det noe dere vil se mer av? Kom da gjerne med forslag om hva dere ønsker å se. Jeg kan gjerne prøve meg igjen, hvis dere ønsker? Det tar mye tid, men jeg kan virkelig prøve.

Har du noen gode blogg tips? Elsker bloggen din <3

Først; tusen hjertelig takk! Ja, jeg har en del (uten å si at jeg er noen proff...) Det blir en del å skrive her, men hvis dere ønsker - så kan jeg lage et innlegg der jeg deler mine beste blogg tips?

Har du noen «hemmeligheter» du ikke ønsker å dele på bloggen?

Jeg vil tro at selv om de mest ærlige bloggerne skriver om sine «hemmeligheter», vil det alltid være noe dem ikke sier. Slik er det jo ellers også. Ja, jeg har flere hemmeligheter jeg ikke deler på bloggen.

Hva er det viktigste med julen for deg?

Familien min 

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg har nettopp laget et innlegg om julegavene jeg fikk i år, som publiseres i morgen!

Syntes du det er pinlig å snakke om sex?

Nei, hvorfor skulle det være pinlig? Fra mitt syn, da. Jeg ser ingenting galt i å snakke om det, da er er helt naturlig.

Hvis du hadde kommer med på farmen, hvordan tror du at du hadde taklet å være på tv?

Denne er faktisk litt vanskelig å svare på. Men, noe veldig merkelig skal jeg fortelle dere. Da jeg var med i en episode av «Panser» med min samboer, hadde jeg på den tiden sterk sosial angst. Gikk opp og ned selvfølgelig. Men, da jeg ble spurt om å være med i tillegg til L - så ble jeg veldig giret opp. Det var spennende. Jeg liker å tro at det hadde gått bra, men det vet man jo kanskje aldri før man eventuelt står der?

Noe dere lurer på til neste uke?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

ALLE HAR BEHOV FOR EN PAUSE

 • 26.12.2017, 10:00

Nå for tiden har jeg begynt på medisiner, i håp om at både migrene og søvnen skal bli bedre. Jeg kommer nok tilbake på hva det er, men ikke akkurat nå. Mye skjer for tiden. Jeg merker ulike ting på kroppen. Jeg har det bra. Livet går begge veier av og til, men jeg klarer å holde hodet over. Det går overraskende bra og det er jeg fornøyd med. I dag har tiden gått til å gjøre akkurat det jeg vil.

En slags pause, som vi alle trenger i perioder.

Av med mobil. Varm kakao. Musikk. Skrive litt. Lese en bok. Tenke over livet. Puste rolig. Trene og se at kroppen kan bevege seg. Være lykkelig. Tenke på meg selv. Koble ut. Det er nydelig av og til, det.

♥ ♥ ♥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

HELT FANTASTISK

 • 25.12.2017, 17:50

Hei og god 1. Juledag til dere!

...

Jeg har hatt en super fin julaften, med mye gaver, godt selskap og smakfull mat. Ribbe er bare helt fantastisk, spesielt når det spises for min del kun i juletider. I dag har jeg vært sammen med familien på andre siden, noe jeg også setter stor pris på. Resten av dagen går til nydelig mat med familien og kose meg med samboer i kveld.

Jeg ønsker dere en fin kveld!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

10 GODE GRUNNER TIL Å DRIKKE SITRONVANN

 • 25.12.2017, 10:00

...

Jeg er en av dem som er avhengig av sitronvann, fordi jeg syntes det piffer opp vannet og gir en syrlig smak. Ikke bare det, så har den jo mange gode fordeler i kroppen. Det er en sunn frukt, samtidig som den har mange helsefordeler. Noen av dem tenkte jeg å dele med dere, rett og slett. Er ikke det hyggelig?

10 GOOD REASONS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Bedre immunforsvar. Det er jo ikke til å lege skjul på at sitron inneholder store mengder C-vitaminer, som styrker immunforsvaret.

2. Blir kvitt slim i brystet. Dette vet jeg faktisk fungerer, da jeg selv har testet det ut.

3. Godt for hodet ditt. Kalsium styrker hjernen og nervesystemet, som gjør at det blir bra for hodet.

4. Mindre dårlig ånde. Sitronvann gir en frisk pust, i tillegg til mange helsefordeler. Det er jo bare et pluss.

5. Renser huden. Jeg merker når jeg drikker dette periodevis, får jeg en friskere hud med mindre kviser. Kan godt bare være meg? Men, det merkes iallefall.

...

6. Fyllesyke. Det har blitt min favoritt å drikke dagen derpå. Så sies det faktisk at det skal ha en rensende effekt på kroppen.

7. Dehydrerer kroppen. Ja, vann er alltid anbefalt. Men, hvis du også tilsetter sitron, får du i deg mengder med salter som kroppen har mistet.

8. Ned i vekt. IKKE noe jeg tenker på, men det er naturligvis noen der ute som ønsker å gå ned i vekt. Dette stoppet søtsuget mitt bedre, da jeg prøvde det meste for å gå ned i vekt for flere år siden.

9. Smaken er god. Ikke minst, syntes jeg det smaker veldig forfriskende!

10. Bedre fordøyelse. For at fordøyelsen skal fungere bra, hjelper sitronen leveren å produsere syren. Du blir også kvitt giftstoffer i mage og tarmsystemet.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DE BESTE JULEFILMENE Å SE I JULA

 • 24.12.2017, 17:30

♥ ♥

Det skal vel sies at mange filmer går igjen hvert år, men det blir nesten som en tradisjon for meg. Hvert år er det visse julefilmer jeg må se, for at jeg skal få skikkelig julestemning. Bare meg? Da er det iallefall veldig mange gode filmer å velge mellom, så derfor vil jeg dele mine beste julefilmer. 

Hjemme alene 1 & 2

HJELP, DET ER JULEFERIE!

Polarekspressen

Tre nøtter til Askepott

Jul i Flåklypa

the Holiday

Reisen til Julestjernen

Jingle All the Way

Four Christmases

A Christmas Carol

Mikkes magiske Jul

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG ER HELDIG PÅ SÅ MANGE MÅTER

 • 24.12.2017, 10:00

GOD JUL ALLE SAMMEN

.. dette er for meg den vakreste dagen i året! God jul alle dere vakre. Jeg håper dere har det fint og kommer til å få en magisk dag. Denne dagen er så fin, men også litt tankevekkende. Slik er det for meg. Jeg setter veldig stor pris på hva jeg har i livet mitt, da ofte litt ekstra denne dagen. Jeg er så heldig og ha en familie. Være sammen. Jeg er heldig som får en nydelig julemiddag. Jeg er heldig som bor i et trygt land. Jeg er heldig som alltid har et hjem. Jeg er heldig som kan kjøpe julegaver, slik at jeg kan glede andre. Jeg er bare ekstremt heldig, på så mange måter. Derfor skal jeg logge av nå en stund og kose meg sammen med familien min!

Nyyyt (hele) dagen mine fine lesere ✨

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

5 JULEGAVER I SISTE LITEN ALLE VIL ELSKE!

 • 23.12.2017, 17:37

...

Er det kanskje noen som ikke ikke har blitt ferdig med julegavene? Da har jeg noen gode tips jeg vet alle vil elske. Noen av disse gavene gir jeg selv bort i år, og det er perfekt hvis du heller ikke vet hva du ønsker å gi til noen i julegave. Jeg håper dere får plukket opp noen gode tips på vei.

♥ BRENTE MANDLER

Som dere ser på bildet, lar jeg ikke mandlene ligge i kjelen til sukkeret igjen er smeltet. Jeg har fått så mye skryt av disse slik som dem er, derfor følger jeg tine.no sin oppskrift med en liten egen vri.

♥ LYSLYKTER

Disse lys lyktene er kun laget med eggehvite og perlesukker, så enklere blir det nesten ikke. Du må også ha glass og noe pynt, hvis ønskelig. Av tidligere erfaring vet jeg at dette er en gave folk setter veldig stor pris på.

♥ GI EN MIDDAG

I år har jeg kjøpt middager til noen som gruer seg til jul, og skrevet i andres navn. Dette er nok en gave jeg ville satt mest pris på, hvis noen gjorde dette i mitt navn. Dette er en av julegavene jeg har valgt å gi til noen i år, samtidig som det er hyggelig for dem jeg har betalt dette for!

♥ GAVEKORT

Desenio har blitt min favoritt nettbutikk, så derfor vil jeg tipse dere med et veldig godt julegavetips. Nemlig gavekort fra deres nettside, da du får gavekortet sendt direkte til din mail. NÅ har dem også 30% på alle plakater frem til nyttår! - handpicked

♥ KAKAO I EN KRUKKE

Har du kakaopulver, sukker og kanskje noe som passer til kakao? Tilsett alt lagvis i en krukke eller glass, skriv hva det er på en hyggelig lapp du fester på og pynt med litt forskjellig.

Jeg håper dere har en fin Lille Julaften!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DU MÅ HUSKE Å TA EN PAUSE

 • 23.12.2017, 10:01

MITT LILLE DAGENS ØNSKE

...

Lille julaften. Det føles egentlig ikke helt sånn, da tiden har gått utrolig fort. Bare på et blunk er det faktisk julaften i morgen. Denne morgenen skal være rolig. Jeg skal slappe av og nyte en god frokost. Drikke en god kopp kakao. Hekle litt, kanskje. Se tv på selve dagen før julaften. Pynte juletreet alene eller sammen med samboer. Tillate meg og bare ta livet helt med ro. Ingen stress. HUSK at det er greit å ta en liten pause. Ikke nok med det, så håper jeg på det varmeste at dere får en fin lille julaften. Gjør det som gjør deg glad. Mitt lille dagens ønske 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG HAR MELDT MEG PÅ FARMEN!

 • 22.12.2017, 17:49

HVA HAR JEG FUNNET PÅ?

...

For bare kort tid siden, publiserte jeg et innlegg hvor jeg drøftet kakekrigen og hvordan jeg hadde vært på programmet. Jeg har fort funnet ut at det hadde blitt for mye stress for meg, men jeg svarte også på en kommentar at jeg kunne ha tenkt meg å være med på farmen. Og gjett hva? Denne jenta fra Sørlandet har sendt inn en søknad og jeg har meldt seg på farmen! Det er nok en av mine største drømmer, jeg ALDRI har sagt til noen. Men, nå er det ute. Jeg har absolutt ingen høye forventninger om å komme med, ettersom det finnes mange flotte mennesker der ute som søker hvert år. Jeg håper virkelig, men jeg er stolt av og ha sendt inn en søknad til dem.

FOTOGRAF: LINDA HELGESEN ASLAKSEN

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG HAR BLITT HELT HEKTA!

 • 22.12.2017, 10:00

KAN IKKE NOE FOR DET

...

Tenk at det er 22 Desember i dag, dere? Nå er det ikke lenge til julaften og jeg gleder meg. Jeg gleder meg veldig til jul og være sammen med det kjæreste jeg har; familien min. Så tilbake til overskriften, er det så mye for tiden jeg har blitt hekta på. Derfor tenkte jeg rett og slett å skrive om det. Alltid kjekt å få litt tips også. Det skader ikke 

1 ~ Kakao og marshmallows. Altså, jeg trenger vel egentlig ikke å si mer. Ser ikke bildet bare helt utrolig fristende ut, kanskje?

2 ~ Jul i Flåklypa. Ja, denne har faktisk gått på repeat om dagene. En utrolig koselig julefilm jeg kan se flere ganger, selv i løpet av en dag.

3 ~ Instagram. Etter at jeg begynte å legge ut bilder av naturen og det som jeg elsker, har jeg bare blitt helt hekta på det igjen. Jeg har endelig funnet ut hva som er min stil, noe jeg skal holde meg til.

4 ~ Broadchurch. Denne serien er så spennende, at jeg faktisk ser på den mens jeg skriver. Måtte akkurat sette den på pause, haha. Lenge siden jeg har sett en serie så spennende som denne. Den ligger på nettflix, hvis noen vil sjekke den ut.

5 ~ Meraki duftlys. Mitt nyeste og desidert beste kjøp, på veldig lenge. Den duften er så avslappende og nydelig, at disse skal jeg med sikkerhet kjøpe flere av.

6 ~ Musikk. Echame Le Calupa av Luis Fonsi & Demi Lovato har virkelig seg på repeat hos meg.

7 ~ Sitronvann. Det er bare så forfriskende og godt, at dette er klart på min liste!

8 ~ Vinter. Haha, går det an å bli hekta på vinter? Lurer sikkert noen på. Og ja, jeg smiler fra øre til øre når jeg ser ut og det ligger snø på bakken.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET ER VIKTIG Å SKILLE SEG UT

 • 21.12.2017, 18:22

BILDER LITT UTENOM DET VANLIGE

...

Det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal skille seg ut, da spesielt i foto verden. Noe jeg har lært, er at et motiv kan bli mer enn «bare» det du ser ved første øyekast. Når jeg ser et bredt bilde av trær og natur, ser jeg da for eksempel små detaljer. Ulike vinkler. Forskjellig fokus. Det er gøy og prøve ut litt nytt, for å skille seg ut fra mengden. Mye kan man få ut av en makrolinse, da det kan fange bitte små detaljer. Så må jeg jo si at jeg tok en liten bildeserie med bilen overfor, som jeg også syntes ble utrolig stilig om jeg kan få lov å si det selv  ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NEW IN | MERAKI DUFTLYS FAVORITT

 • 21.12.2017, 13:00

MERAKI DUFTLYS FRESH COTTON

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg ser dem hele over alt. Pinterest, weheartit, Instagram og flere andre sider. Disse duftlysene har for mange blitt deres favoritt, noe som også det har blitt for meg. Endelig har «Lille Hvite Interør» fått disse inn i butikken, så da benyttet jeg sjansen til å kjøpe et. Disse skal jeg kjøpe flere av, uten tvil. Maken til et så nydelig duftlys, har ikke jeg oppdaget før nå.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • 20.12.2017, 17:22

SAMLET DE BESTE BILDENE

...

Hva er vel ikke mer moro, enn å se på de bildene som burde blitt sendt rett i papirkurven? Det syntes jeg. Nettopp derfor har jeg samlet opp de beste, for at dere skal få se dem. Bak alt av slik arbeid, finnes det alltid noe som også blir litt utenom det som mange tror. Så til overskriften, så ser det ut som at bildene kom på bloggen. Jeg håper det dukker opp et lite smil  ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DEKORATIVE PLAKATER FRA DESENIO

 • 20.12.2017, 10:00

INNLEGGET ER SPONSET AV DESENIO

DE FINESTE BILDENE HENGER PÅ VEGGEN

...

Helt siden jeg og min samboer flyttet sammen i nytt hus, har jeg lenge siklet etter disse plakatene jeg nå har klikket hjem og fått opp på veggen. Har dere sett noe så fint? Ikke bare har Desenio det største utvalget av de fineste plakatene med ulike stiler, men det er rimelige priser og rask levering. Jeg ble overrasket da jeg fikk pakken etter bare noen få dager. Med rask levering har du også muligheten til å finne inspirerende julegaver, nå i siste liten. Gavekort er også mulig å kjøpe, da dette er noe du får direkte til din e-post. Desenio har også et bredt utvalg av bilderammer i gull, ulike treverk og flere. Rammene kommer også i flere størrelser, som er et stort pluss.

♥ ♥

Som dere ser på bildene, falt jeg for favoritten «Sea Foam» som det største bilde. For å gjøre det litt kreativt, valgte jeg også å sette «Forest Mountain» & «Go Where You Feel Most Alive» plakatene over hverandre på venstre side. Mens på høyre side av det største bilde, valgte jeg å bruke «Bird Sky» & «Forrest Silhouette». Som dere ser har jeg valgt natur som tema, for å sette sammen bildene i gangen.

...

Jeg har valgt litt forskjellig, med tanke på stil og plassering. Så i stuen valgte jeg «Black», «&» og «Vintage Car» sammen, som jeg syntes passet helt perfekt over tv-en.

PSSST | Nå har også Desenio 30% på nesten ALLE posters (gjelder ikke handpicked- eller collaboration poster) fra i dag 20. Desember - 2 Januar 🎁

ENKLE OG VAKRE LYSLYKTER PÅ 1-2-3

 • 19.12.2017, 17:55

...

Det er like flott som det er enkelt. Disse lyslyktene laget jeg av gamle syltetøyglass og dem er bare så dekorative! Det er så lite som skal til, for at det skal bli hjemme koselig. Så er det i tillegg veldig enkelt, med tanke på at du kun trenger tre ting: syltetøyglass, eggehvite og perlesukker. Husk å ta være på lokkene! Så er dem veldig fine til å gi til noen i julegave. Hva er vel koseligere enn en hjemmelaget julegave?

1. Ta eggehvite oppi glasset, ta på lokket og fordel inni hele glasset.

2. Tilsett perlesukker, slik du ser over og vend forsiktig rundt. Ikke fort fort, da det fort kan bli klumper.

3. Ta av lokket og sett kjølig over natten. Gjerne i kjøleskap.

Er dem ikke fine? ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SLIK FÅR DU FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM

 • 19.12.2017, 11:40

MINE GODE TIPS PÅ VEI TIL FLERE FØLGERE

...

Det finnes ingen magisk knapp til å få flere følgere, men jeg har hatt flere profiler på Instagram til å være klar over noen gode tips på vei. Jeg husker spesielt en profil der jeg delte mine fotografier, der jeg hadde godt over 4K følgere. Da hadde jeg en oversiktlig profil, som jeg var veldig fornøyd med. Flere følgere kommer vanligvis ikke av seg selv, derfor vil jeg dele mine beste tips som fungerer for meg.

VELG DIN EGEN STIL / TEMA

Det er veldig viktig for dine følgere, at du har en stil du liker. Slik kan dem kjenne igjen stilen din og du får en mer oversiktlig profil. Det kan fort se litt «rotete» ut, dersom du ikke får bestemt hva du skal holde deg til.

OPPDATER JEVNLIG

Denne sier kanskje seg selv. Men, det er er helt individuelt hvor ofte du ønsker å poste et bilde. Det å legge ut et par bilder i året, sier seg selv ikke skaper et stort engasjement.

DEL BILDENE DINE MED ANDRE

Har du blogg? Facebook? Andre sosiale medier? Det er aldri galt å dele bildene dine på Instagram, ettersom de fleste elsker å se bilder og bli inspirert. Jeg legger gjerne ut mine siste bilder, på bloggen.

KOMMENTERE OG LIK ANDRE SINE BILDER

Jeg liker å engasjere meg hos andre profiler, fordi det finnes så utrolig mange fine profiler som jeg mener trenger skryt. Det ligger ofte mer bak et bilde, enn «bare» bildet.

PUBLISER BILDER MED GOD KVALITET

Det er klart at det å ha kvalitet på bildene, har mye å si. Skal du legge ut et nærbilde av en gjenstand, blir det ikke bra for øye dersom det blir skurrete eller ut av fokus. Lyse og skarpe bilder er noe jeg liker veldig godt.

BRUK RELEVANTE HASHTAGS

Slik at dem som ønsker å se bilder i din stil, kan da finne bildene dine gjennom hashtags (#) Men, husk at de burde være relevante for hva slags bilder du legger ut.

FARGEN BLÅ FREMFOR RØD / ORANSJE

Dette visste jeg ikke var et faktum, men det sies at du får betydelig flere likes på bildene dine med blå toner framfor varme toner. Slik ser jeg selv på min egen profil, da bildene virker også mer behagelige å se på i blåtoner.

SKILL DEG UT

Det er alltid moro å bli inspirert av andre, men tørr også å skille deg ut. Prøv noe nytt, selv om du ikke tror det blir bra resultat. Du kan bli positivt overrasket og det er kult å skille seg ut blant mengden.

Jeg heter @victorialarseen på Instagram, hvis du vil følge meg der ❥

Facebook HER Snapchat : vvicctoriaa

SKAL JEG MELDE MEG PÅ KAKEKRIGEN?

 • 18.12.2017, 17:13

JEG HAR VÆRT INNE PÅ TANKEN

...

Er spørsmål jeg har fått fra mange rundt meg, er om jeg kunne tenkt meg å være med på kakekrigen. Eller, iallefall søke på det. Jeg har faktisk vært inne på tanken flere ganger, fordi jeg elsker å bake. Men, det som alltid har stoppet meg, er stresset med tiden alle deltakere har. Du må bake innenfor en viss tid, noe jeg ikke tror jeg hadde taklet i det hele tatt. Jeg har før prøvd å bake innenfor en tid, da bare det stresset meg skikkelig. Så det å melde meg på et slikt stressende program, blir nok ikke nå. Men, jeg utelukker ikke at det finnes andre programmer jeg kunne tenkt meg å være med på. Det skal jeg innrømme.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ HAR DET GÅTT OPP FOR MEG

 • 18.12.2017, 10:00

FORTSATT EN DEL TING Å GJØRE

...

God mandag you guys! Jeg lurer på hvor tiden blir av, da det går opp for meg at det er under en uke til jul juleaften! Mye har jeg fått gjort denne måneden, men jeg har fortsatt en del ting igjen å gjøre før selve dagen. Det er mye jeg har i vente, som jeg ser virkelig frem til. Jeg må lære meg å nyte disse øyeblikkene, som å sitte med noe godt og varmt i koppen en tidlig morgen. Det er nydelig å kikke ut på julegatene og føle på stillheten ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | ABORT, DØDELIG ALLERGISK, GODTERI ++

 • 17.12.2017, 17:03

Er du fornøyd med kameraet ditt og hvor mye betalte du for det?

Jeg er super fornøyd og har hatt det i 7 år! Den gangen betalte jeg rundt 5000 kr. Hvis du får tak i samme kamera i dag, er det nok mye billigere.

Hva liker du best, sommer eller vinter?

Jeg elsker faktisk vinteren best, selv om jeg også elsker sommeren når den kommer.

Har du noen gang vært på tv?

Ja, det har jeg faktisk! Jeg og samboeren min var med på et program av «panser», som jeg tror fortsatt ligger ute på MAX.

Hvis du skulle ønske deg en egenskap, hva ville du valgt?

Evnen til å slippe dårlig samvittighet. Selvfølgelig, har du gjort noe galt bevisst, så er det naturlig å få dårlig samvittighet. Men, det er slitsomt og stadig få dårlig samvittighet for noe du ikke må ha.

Hva er dine juletradisjoner?

Denne er litt trist, da jeg ikke har noen typiske juletradisjoner. Men, det er ting jeg må gjøre hvert år. Risgrøt på lille juleaften, åpningen av julegatene og da være sammen med familien min.

Hva er ditt synspunkt angående abort?

Jeg vet veldig mange er i mot dette, men jeg er ikke en av dem. Ting skjer, selv når du går på prevensjon. Det burde være et valg opp til en hver. Jeg mener, hvis forutsetningene er dårlige for å oppdra et menneskeliv, så mener jeg at det er bedre å ta en abort.

Er det noe du er allergisk mot?

Ja, her er det et hav å ta av. Men, hovedsaklig er jeg ekstremt allergisk mot nøtter. Hadde jeg fått i meg 2-3 nøtter, kunne jeg risikert og ikke få puste. Hund, bjørk og hus støv er jeg også allergisk mot. Hund mest, dessverre. Så litt andre småting, men det merker jeg ikke noenting på.

Får du dårlig samvittighet når du spiser godteri?

Nei, ikke nå lengre. Nå spiser jeg ikke så mye som før, men enten kan jeg spise eller så kan jeg la være.

NOE DERE LURER PÅ?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FOR EN HERLIG SAMLING JEG HAR

 • 17.12.2017, 10:00

DISSE GIR MEG LYKKE

...

❥ For en god stund tilbake la jeg ut dette innlegget, hvor jeg viste dere mummikoppene mine. Jeg har ønsket meg flere til jul, som jeg har en følelse på at jeg kan få. Men, jeg vil uansett vise dere alle jeg har til nå. Ikke ofte samler jeg på noe, men jeg elsker disse koppene. Dem er så fine, at jeg kaller dem mine lykkekopper. For det er dem. Jeg blir alltid glad av å se på dem.

Er det noe du samler på?

. . . . . . . . . . . .

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NATUREN KAN VÆRE VAKKER PÅ VINTEREN

 • 16.12.2017, 17:00

MAGISKE PERLER RETT UTENFOR VINDUET

...

Etter litt mengder med regn for noen dager siden, trodde jeg rett og slett at snøen skulle forsvinne helt. Men, heldigvis tok jeg feil. Her jeg bor kan det fort bli litt kaldere, enn i byen. Derfor holder kanskje snøen seg litt lengre. I dag våknet jeg og følte meg lykkelig, da jeg tok meg en liten tur ut for å knipse litt bilder bare rett utenfor vinduet. Bare se hvor flott naturen kan være, selv på vinteren.

Hvis du vil se flere fotografier av alt mulig, kan du følge min side her ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

UTROSKAP HAR BLITT EN NY TREND

 • 16.12.2017, 10:00

DEN NYE TRENDEN?

. . . . . . . . . . . .

Jeg har ikke klar å holde telling på hvor mange innlegg jeg den siste tiden har sett på blogg.no, som handler om å være utro på julebord. Flere og flere gjør det, tydeligvis. Det er også dem som mener at utroskap har blitt en ny trend. Spesielt da rettet til julebord. Altså, det er vel ikke bare meg som syntes dette er sykt tragisk? Greit. Det er jo et tydelig tegn på at det er noe i forholdet som ikke fungerer. Men, hvorfor være utro? Jeg hadde aldri utsatt min bedre halvdel for et slikt tillitsbrudd, men heller da vært voksen nok til å gå ut av forholdet. Jeg kan ikke tenke meg hvor mye skade det utgjør senere. For dem som tror på tillit etter utroskap, er opp til dem selvfølgelig. Hvis en partner velger å være utro, ser jeg ikke hvordan den tilliten noen gang kan bygges opp. Ja, det kan bli bedre. Men, jeg tror det alltid vil ligge der og gnage på en en eller annen måte.

Hva mener dere?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DISSE SANGENE GIR MEG JULESTEMNING

 • 15.12.2017, 18:24

Noen julesanger går jeg aldri lei, samtidig som jeg elsker å få legge til noen nye i spillelisten min.

♥ ♥ ♥

Driving Home For Christmas - Chris Rea

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

Mistletoe - Justin Bieber

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Michael Bublê

Når Julen Kommer - Sandra Lyng, Vidar Villa

Santa's Coming For Us - Sia

Hey Ho - Freddy Kalas

Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Last Christmas - Wham!

Jingle Bell Rock - The Vamps

♥ ♥ ♥

Har du en favoritt julesang?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TEGN PÅ AT DU ER AVHENGIG AV SOSIALE MEDIER

 • 15.12.2017, 10:00

Det er vel ikke å legge under en stein at mange kan kjenne seg litt avhengig av sosiale medier, men da noen mer enn andre. Jeg har vel kanskje vært litt innom det sist nevnte, men har heldigvis klart å komme på en litt annen retning. Noen punkter har jeg lagt merke til fra litt tid tilbake, som kanskje kunne være litt interessant å se på. Kanskje også noen kan kjenne seg igjen?

7 TEGN PÅ AT DU KAN VÆRE AVHENGIG AV SOSIALE MEDIER

...

- Det første du må gjøre om morgenen, er å slå på sosiale medier og sjekke hva som er nytt.

- Du kjenner på et lite sjokk, når du forstår at du ikke har tilgang til internett på mobilen. Man må jo få med seg spennende informasjon som kan dukke opp.

- Når du skal spise eller gå tur, tenker du omtrent før du har planlagt noe - at du må dokumentere det.

- Du bruker generelt snapchat til å ta bilde på mobilen.

- Hvis du klarer å glemme mobilen hjemme, så får du fort panikk.

- Når du må sjekke blogg, snapchat, Instagram, Facebook ++ når du holder på å spasere.

- Du tenker ofte på hva du kommer til å sjekke neste gang.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SAFTIGE BROWNIE CUPCAKES MED VERDENS BESTE FROSTING!

 • 14.12.2017, 16:59

NYDELIG SMAK, ENKEL OPPSKRIFT OG SAFTIGE

...

Etter og ha sett mange episoder av kakekrigen, blir jeg alltid inspirert til å bake. Ikke nødvendigvis å spise mye kake, men jeg bare elsker å teste ut nye oppskrifter og gi bort. Det er vel noe av det gøyeste jeg vet. Denne oppskriften var også super enkel. Jeg tror nemlig jeg får en veldig glad samboer hjem i kveld, da han elsker sjokolade i høyeste grad. Det gleder meg ♥

Jeg må bare si at jeg ble overrasket over disse, fordi dem fort kan bli tørre. Disse var rett og slett så saftige, at dem smeltet i munnen. Og toppingen har jeg ikke ord til å beskrive, men jeg anbefaler disse for dem som ønsker å bake cupcakes!

Ingredienser du trenger til cupcakes

3 dl sukker

2 egg

100 g smør (smeltet)

2 dl hvetemel

3 - 4 ss kakao

1 ts vaniljesukker

           Det du gjør:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Visp egg og sukker til eggedosis.
 3. Bland inn resten av ingrediensene godt.
 4. Fyll ønskede muffins former halvfulle.
 5. Stekes så i 13 minutter.

 

Ingredienser du trenger til frosting:

250 g sjokolade

100 g smør

Ca. 400 g melis

Litt melk / vann

1 ts salt (hvis ønskelig)

Det du gjør:

 1. Miks romtemperert smør fluffy og tilsett litt av melisen til det blir jevnt.
 2. Smelt sjokolade over vannbad og tilsett i smørblandingen. Tilsett melis til frostingen smaker godt og får en fin konsistens.
 3. Hvis frostingen blir for tykk, så kan du tilsette 2 ss melk eller vann.
 4. Smak til med salt hvis du ønsker. Jeg fikk en liten smak av smash sjokolade, som jeg likte veldig godt.

Da er det bare en ting å si.. NYYYYT!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FINE ØYEBLIKK I BYEN

 • 14.12.2017, 10:00

FIN STEMNING I BYEN MIN

. . . . . . . . . . . .

Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor fint det er i Risør nå, bare se på bildene! Nå når det er jul, er det så koselig å tusle rundt i gatene og knipse litt bilder. Butikkene har gjort det så koselig, at jeg måtte knipse noen bilder av Kenza butikken. All ære til den koselige stilen.

Hvordan er det i gatene der du bor?

 

Facebook HER Instagram HER

JEG ER AVHENGIG

 • 13.12.2017, 18:10

DET HOLDER MEG VÅKEN OM NETTENE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det siste jeg sjekker før jeg skal sove, er også det første jeg må sjekke om morgenen. Ikke generelt mobilen, men da nærmere bestemt Instagram. Dere aner ikke hvor avhengig jeg er av det, kanskje litt for mye faktisk. En gang lå jeg våken i flere timer, fordi jeg tenkte på å sjekke Instagram. Heldigvis er det ikke så ille nå, men jeg har virkelig vært litt for mye avhengig av Instagram. Jeg bruker det fortsatt mye enda, men jeg ligger iallefall ikke våken om nettene ..

HVIS DERE VIL KAN DERE FØLGE MEG PÅ DENNE LINKEN ❥

Facebook HER Snapchat : vvicctoriaa

EN SLIK START PÅ DAGEN

 • 13.12.2017, 10:00

L O V E L Y  C H R I S T M A S  M O R N I N G

...

Ah, denne morgenen er bare helt nydelig ♥ Jeg sitter her med en kopp kakao og kikker ut på de fine julegatene i alle vinduer. For dem som lurer, er jeg da i leiligheten på mamma sin side. Det er noe med en slik start på dagen, som avgjør hvordan resten av dagen blir. Iallefall for min del. Om ikke lenge skal jeg også ut så lenge det er lyst, selv om været kanskje ikke er det beste i dag. Så håper jeg dere også får en fin dag.

Facebook HER Instagram HER

6 TING GUTTER LIKER AT VI JENTER GJØR

 • 12.12.2017, 16:42

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har selv plukket opp noen ting samboeren min liker at jeg gjør, men som jeg også kan tenke meg flere gjør. Selv har jeg plukket opp noen punkter på hva andre syntes, noe jeg tenkte kunne bli et litt artig innlegg å skrive. Det er sikkert flere som kan kjenne seg igjen, og sa med gutter generelt. Ikke nødvendigvis at man trenger å ha kjæreste, for å se poenget her. Men, det kan like gjerne være en kompis selvfølgelig.

1. Spille videospill sammen med han

 Det er noe jeg både syntes er gøy, samtidig som jeg vet hvor moro han jeg bor sammen med - også syntes det er. Det kan være en litt typisk gutte-greie, men jeg hiver meg gjerne på her.

2. Når du så gjerne ønsker å lage middag

 Hvem elsker vel ikke å få maten servert? I dette tilfellet tror jeg han er veldig glad for at jeg elsker å lage mat, slik at det ofte blir meg som ordner til middag og andre måltider.

3. Gi hverandre alene tid

Det gjelder jo alle mennesker, så denne er utrolig viktig å huske på.

4. Vise interesse i hva gutten ønsker å snakke om

Veldig ofte tror jeg mange undervurderer dette punktet, fordi jeg vet mange jenter som haaater å høre om biler, action eller hva det måtte være. Men, det å lytte til hva begge har å si - uansett hva det er, tror jeg er veldig viktig. Også i et vennskap!

5. Overrasker han med noe søtt

Og ja, jeg vet at dere tenkte på baking og det er sant. L setter alltid pris på om jeg lager noe godt og overrasker han etter jobb. Det slår aldri feil.

6. Slappe av

Selv om det er kjekt å finne på noe sammen, så er det alltid deilig for begge og slappe av noen kvelder uten å tenke på noe som helst. Lade opp batteriene, som mange velger å kalle det.

Facebook HER Instagram HER

LA TIDEN STÅ STILLE

 • 12.12.2017, 10:00

DE VAKRE DETALJENE...

♥ ♥

Har du noen gang stoppet opp, sett rundt deg og tenkt at nå må tiden stå stille en stund? Den følelsen er så magisk. Her om dagen da disse bildene ble tatt, tenkte jeg tanken. Fordi jeg opplevde noen fine, men små øyeblikk. De øyeblikkene man husker og som man skulle ønske varte lengre. Disse øyeblikkene tar jeg vare på og denne gangen fikk jeg tatt noen bilder, som alltid vil være i sekundet.

Facebook HER Instagram HER

JEG HATER DEG UANSETT HVA DU GJØR

 • 11.12.2017, 14:44

En dag kan jeg skrive om et tema jeg brenner for, som er helt lov. Ikke alle mener likt. Sånn er det bare. En annen dag kan jeg dele et hyggelig innlegg om meg og samboer, da kanskje neste dag vil jeg inspirere med interiør. Ikke nok med det, så legger jeg gjerne ut litt bilder av vår flotte natur. Hva er poenget? Jo, det skal jeg fortelle deg.

...

Noen vil alltid hate deg. Hate er kanskje et sterkt ord, men la oss kalle det misunnelse. Du vil alltid finne noen som ikke liker deg, selv av ingen grunn eller bare en dum unnskyldning for misunnelse. Tenk at det også er en grunn til alt, da det ligger mer bak enn bare å «hate» en person. Tenk deg den store seieren, der du kan bevise for dem at du ikke bryr deg. Det sier mer om deg som person, enn faktisk hvordan noen trenger å hate på andre. Barnslig. Enkelt. Sårt, kanskje.

Hev hodet og vis hvem som har blitt sterkere

Facebook HER Instagram HER

SVAR PÅ SPØRSMÅL | PINLIG HENDELSE, TELLER JEG KALORIER (?), KRANGLE MED KJÆRESTEN ++

 • 11.12.2017, 09:31

PERSONLIGE SVAR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Er du fornøyd med kameraet ditt og hvor mye betalte du for det?

Ja, veldig fornøyd! Det er faktisk 7 år gammelt, da jeg betalte rundt 5 tusen. Men, i dag er det nok mye billigere hvis du får tak i akkurat det kameraet. Jeg bruker Canon EOS 1000D.

Hva er dine juletradisjoner?

Altså, jeg har ikke en haug med lister. Men, julebaking er alltid en tradisjon. Samme med å ha på tv-en hele dagen på julaften. Ellers har vi ikke juletradisjoner, faktisk. Selv om vi alltid har planer i julen.

Tre ting du liker ved julen?

Ah, jeg liker så mye mer enn kun tre ting med julen. Men: Lys i gatene, tid med familie og julesanger.

Kan du komme på en klein/pinlig opplevelse?

Bare en?! Hehe, jeg driter meg ut hele tiden. Det blir faktisk vanskelig å plukke ut kun en hendelse. Jeg gjør alt hver dag fra å tryne på glatta, si ting feil eller bare le av de gale tingene. En gang på ungdomsskolen hastet jeg til timen (trodde jeg), så jeg løp så fort jeg kunne inn i gangen og til klasserommet. Der tryner jeg så det synger forover i en merkelig stilling, mens ALLE ser på. Det var sånn passe flaut, egentlig.

Krangler du ofte med kjæresten?

Jeg vil ikke kalle det krangler, men heller heftige diskusjoner. Jeg står alltid på mine meninger, samme gjør han. Vi er veldig sta begge to, så av og til blir det bare sånn. Men, jeg prøver å se på det som en god egenskap!

Nevn tre steder du vil dra til?

Mallorca, Australia og Santorini. Men, også mange flere.

Teller du kalorier, når du spiser?

Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg prøvde det en liten periode for noen år siden, men aldri mer. Jeg spiser den maten som er best for kroppen min, mens jeg også koser meg litt i helgene.

Kom gjerne med spørsmål jeg svarer på neste uke 

Facebook HER Instagram HER

TESTER ANSIKTSMASKE | JEG BLE OVERRASKET

 • 10.12.2017, 13:26

// inneholder annonselenke

RESULTATET OVERRASKET MEG POSITIVT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Så mye som har vært snakk om disse maskene, har jeg ikke kjøpt dem selv. Jeg må si at prisen er litt dyr, men etter at jeg testet en av disse - så er det virkelig verdt det. Jeg hadde store forventninger til denne masken, da det ofte pleier å gå dårlig. Det kan jeg skrive under på at jeg tok feil, ettersom jeg aldri har testet ut en slik maske med et så godt resultat. Knipset selvfølgelig litt bilder også for dere. Et smil om munnen er aldri feil ❥

PURE | FACIAL SHEET MASK

På bildene over kan dere tydelig se bak på pakken hvordan det gjøres, men jeg kan likevel forklare det enkelt. Jeg vasket ansiktet med vann, for å ta av eventuelle rester på huden. Tok så masken på ansiktet så godt det lar seg gjøre, se morsom ut for folk som går forbi vinduene og ta av etter 10-20 min. Jeg tok min av etter 20 min, der resultatet er forfriskende og helt fantastisk.

- HER KAN DU KJØPE MASKEN, OGSÅ I FLERE FARGER -

Noen som har prøvd disse maskene?

Facebook HER Instagram HER

NOE JEG GLEDER MEG VELDIG TIL

 • 09.12.2017, 10:00

DENNE UKAS LISTE ❥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

. . . . . . . 

Dette hører jeg på - Alle julesanger på hits lister i Spotify. God stemning!

Dette gleder jeg meg til - Alt som handler om jul.

Denne ukens opptur - Så langt har det vært å se julegatene i byen, noe som er utrolig koselig! Det er noe jeg ser frem til hvert år.

Denne helgen skal jeg - På julebord! Noe jeg gleder meg veldig til, mens på søndag må jeg se meg ærlig til å gå i dvalemodus.

. . . . . . . 

Denne ukens irritasjon - Her må jeg faktisk tenke litt. Migrene står vel alltid øverst, så jeg må si det.

Denne ukens serie - Ah, dere vet jeg elsker serier! Så er det så mange nye serier jeg har begynt å følge med på, som jeg digger allerede. Denne uken må jeg nok si meg enig i at ukens serie er: S.W.A.T

Dette har jeg fått dilla på - Chiagrøt! Det er bare så nydelig og en veldig enkel frokost, som lages dagen føre. Dere finner min oppskrift på denne HER.

Hva skjer hos dere denne helga?

Facebook HER Instagram HER

UNNSKYLD, NÅ SKAL JEG SLUTTE.

 • 08.12.2017, 16:18

JEG TRENGER FORANDRINGER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men jeg må jo på en eller annen måte bare komme i gang. Stress. Det er en fin beskrivelse av hvordan jeg er, iallefall innvendig. Noe som gjør at jeg trenger forandringer. Ganske ofte også, har jeg forstått. Jeg blir på en måte ikke helt fornøyd, noe som egentlig er veldig teit. Men, hvor lang tid tok det? 2 dager før jeg byttet til en ny header, igjen? Haha. Jeg må bare le. Men, jeg likte disse bildene veldig godt - og da ville jeg velge ut ett til header også. Unnskyld dere, nå skal jeg slutte og det lover jeg. Iallefall på en stund.

Facebook HER Instagram HER

IKKE ALLE MENNESKER ER MENNESKER

 • 08.12.2017, 08:58

LANGT UTENFOR MIN GRENSE

. . . . . . . . . .

Akkurat nå er jeg sint. Jeg er sint fordi jeg ikke alltid forstår. Noen mennesker gjør meg direkte sinna, fordi jeg bryr meg. Jeg har flere hjertesaker og en av dem er dyrevelferd. Hvordan noen mennesker behandler andre dyr, klarer jeg ikke alltid å vise mitt gode sinn til. Jeg sier mennesker, men nei ; ikke alle mennesker er mennesker når dem utfører slike handlinger mot uskyldige dyr. Det sier mye om disse såkalte ''menneskene''. Det mener jeg.

Nå sier ikke jeg at det ikke er lov til å like dyr, men det er en ting. Ikke alle kan like alt, sånn er det bare og det er greit. Men, det å utføre vold mot dyr - DET er langt utenfor en menneskelig grense hos meg. Da mener vold i den grad at du ønsker å utføre vold, kun for at du ønsker dem vondt. Jeg mener, hva pokker får noen ut av å gjøre noe slikt for moroskyld? 

Er du slem mot dyr, kan du fint la være å ha noe med meg å gjøre

JEG HAR BLITT UTROLIG HEKTA

 • 07.12.2017, 17:19

// inneholder annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hadde ikke jeg hatt antrekket klart for årets julebord, hadde jeg virkelig klikket med meg hjem en kjole på salget. Men, noe jeg har blitt utrolig hekta på for tiden er bodys over skjørt eller fine bukser. Det er ingen tvil om at partysesongen er i gang! Velvet og glitter har kommet inn for fulgt, da jeg gjerne deler mine favoritter med dere. Jeg skulle gjerne hatt med meg alt hjem, hehe ♥

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Facebook HER Instagram HER

NÅ VIL JEG GJØRE NOE NYTT

 • 07.12.2017, 10:00

.. NÅ JEG ROE MEG NED LITT!

God torsdag! Til vanlig er jeg en veldig stresset sjel, uten å vite hvorfor. Jeg har alltid vært urolig i kroppen, men ikke synlig på utsiden. Det syns kanskje på bloggen også, for dem som kanskje har lagt merke til det? Nei, det kommer vel ikke som et stort sjokk. He-he! Inkludert på meg selv. Iallefall har jeg nok en gang prestert med ny header, litt utenfor den stilen jeg har pleid å ha. Jeg tenkte at nå vil jeg gjøre noe nytt og jeg er iallefall fornøyd ♥

Jeg ønsker dere en fin torsdag videre!

Facebook HER Instagram HER

MIN KJÆRLIGHET TIL NATUREN

 • 06.12.2017, 20:46

Når snøen legger seg som et lag med sukker, hviler naturen.

★ ★

Jeg har det på samme måte. Jeg blir rolig, bare ved å kikke ut på de fine trærne som lyser alt rundt seg. 4 vakre årstider, men vinteren for meg er spesiell. Den årstiden har ''det lille ekstra'', i mine øyner. Det er vakkert. Det er sårt. Det er ro. Indre ro. Drømmeland. Bildet øverst er fra en av mine topp 10 fineste og mest tankefulle opplevelser. Roadtrip med samboer, som skulle bli en magisk tur.

En magisk tur som betyr mer enn jeg har trodd. Den beste sammen med den beste, heldige meg.

Min kjærlighet til naturen, den er stor.

Hva liker du best med vinteren?

Facebook HER Instagram HER

JEG BLIR FLAU NÅR JEG FORTELLER DERE DETTE

 • 06.12.2017, 15:22

IKKE OFTE JEG BLIR FLAU

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Okei, nå er jeg faktisk ganske flau for det jeg skal fortelle dere. Dere husker kanskje at jeg la ut mine siste bilder på Instagram, i går? Da jeg la det ut, ble jeg veldig nysgjerrig på å finne ut litt mer om min gamle profil. Der hadde jeg veldig mange fine bilder, så jeg bestemte meg rett og slett for å bytte til den gamle. Jeg er veldig ubestemmelig av og til, men nå har jeg bestemt meg for å bruke denne fast.

Så derfor kan dere godt følge meg der, hvis dere ønsker  @victorialarseen

ET ÅPENT FORHOLD MED KJÆRESTEN?

 • 06.12.2017, 10:00

HAR VI ET ÅPENT FORHOLD?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg ser mange skriver om akkurat dette temaet. For å være helt ærlig, så vet jeg ikke helt sikkert hva jeg mener om det. Ikke det at jeg kunne vært det selv, men jeg vil jo ikke si at dem som velger det er idioter. Jeg tenker at det er noe jeg ikke har noe med, derfor skal ikke jeg si at det er feil. Men, personlig kunne jeg nok aldri levd sånn. For meg blir det veldig rart å tenke på, det å ha et åpent forhold og på en måte gå over «normale» grenser som det pleier å være i et forhold. Grunnen til at jeg skriver om akkurat dette temaet, er fordi jeg har fått et spørsmål jeg gjerne ville utdype.

Hva mener dere?

Facebook HER

LATEST ON MY INSTAGRAM

 • 05.12.2017, 16:08

...

Tjo hei, her er jeg! Haha, så trist start egentlig.. Jeg håper dere har det fint denne vakre desember dagen  Kommer ikke over at vi faktisk er i denne måneden, men når jeg ser meg rundt så er jeg ikke i tvil. Snø på bakken, røde gardiner, kakao på bordet, julestaker i vinduene, julegavetips hvor enn jeg trykker og en fin ro. Jeg tar også med julen til Instagram, som innlegget i hovedsak skulle handle om. Jeg prøver å oppdatere daglig & jeg håper vi sees der!

Følg meg gjerne på Instagram : @victoria_moments

SVAR PÅ SPØRSMÅL | ET ÅPENT FORHOLD, INNVANDRING, PENGER ++

 • 05.12.2017, 10:00

Hvordan ble du og kjæresten din kjent?

Vi gikk i nesten 3 år på ungdomsskolen, før vi begynte å snakke sammen. Etter det har vi holdt sammen, så det begynner å bli noen år nå.

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker Canon EOS 1000D.

Hva mener du om innvandring i Norge?

Jeg mener oppriktig at det er viktig å ha en holdning om å hjelpe andre mennesker. Jeg forstår problemstillingen, med så mange mennesker inn i landet. Men, som sagt så mener jeg at vi alle burde bli sett på som det vi er; nemlig mennesker med likeverd.

Hva bruker du mest penger på?

Det er mat, uten tvil. Blir nesten sjokkert over hvor mye det hender jeg bruker på det.

Når blir du mest såret?

Hvis noen i familien min ikke har det bra, så har ikke jeg det godt heller. Jeg elsker familien min av hele mitt hjerte.

Hva er ditt syn på å ha et åpent forhold?

Dette har jeg skrevet et innlegg om, som jeg publiserer veldig snart på bloggen. Der står det meste som trenger å bli svart på.

Noe dere vil jeg skal svare på til neste uke?

NÅR KOMMER BABYEN VÅR?

 • 04.12.2017, 16:28

MANGE BLIR FAKTISK OVERRASKET

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kjærester i snart 7 år. Når kommer det en baby på vei? Dere aner ikke hvor ofte jeg får det spørsmålet. Ikke nok med at vi har vært sammen i så mange år, men mange blir faktisk overrasket over at vi ikke har fått barn enda. Jeg mener, er det virkelig så vanlig i dag? All ære til dem på min alder som har barn. Men, for å svare på det veldig mange lurer på. Nei, barn blir ikke å dukke opp her med det første. Det er noe vi er veldig enige om i forholdet, da dette ikke er på vår prioritet i livet til både meg og L akkurat nå.

...

Jeg klarer ikke å se for meg å ha et barn på dette tidspunkt. Det er ikke ''bare'' et barn, men det er et stort ansvar. Og jeg vil føle meg så sikker jeg kan være, på at jeg kan ta vare på et annet liv. Det passer ikke for meg nå, da det for meg er veldig tidlig i livet mitt. Jeg skal gjøre andre ting, før barn kommer inn i bildet. Det er iallefall planen, noe jeg er veldig sikker på blir en stund til ♥

Facebook HER

GJØR ISKAFFE BEDRE PÅ SMAK

 • 04.12.2017, 10:23

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bare meg som elsker kaffe dag ut og dag inn? Da må dere prøve denne vrien, som er sykt god. Iskaffe har alltid vært en favoritt, fordi dem smaker naturligvis kaffe. Ikke ofte drikker jeg det, men noen få ganger har jeg lyst på det. For å piffe den opp litt, har jeg en liten oppskrift som er veldig enkel og super god!

Finn frem et glass og tilsett følgende:

6 isbiter

Litt melk

Litt sirup (hvis ønskelig)

Iskaffe (ønsket mengde)

1/2 ts Sukrin (eller annen søtning)

VIPS | Der har du en god iskaffe ❥

DE BESTE JULEGAVETIPSENE FOR ALLE

 • 03.12.2017, 19:59

// inneholder annonselenker

JULEGAVETIPS LITT UTENOM DET VANLIGE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Da jeg skulle planlegge litt gaver i år, fikk jeg utrolig god hjelp av ulike sider som la ut julegavetips. Derfor vil jeg også tipse dere med julegaver til han, henne og h*n som har alt. Noe av det vanskeligste for meg, er å finne den rette gaven til dem jeg kjøper til hvert år. Det er virkelig ingen selvfølge at det skal gå på skinner, så derfor er det alltid greit med litt tips på veien. Jeg har også plukket ut litt ting som kanskje er litt utenom det vanlige, men utrolig artige etter min smak. Jeg håper disse kan hjelpe noen ❥

1. Leppe olje med honning HER 2. Mobil deksel HER 3. Duft lys (salg) HER 4. Bh (salg) HER 5. Truse (salg) HER 6. Dusj puff HER 7. Strikk HER 8. Highlighter HER

9. Hodetelefoner HER 10. Armbånd i sølv HER 11. Hår trimmer HER 12. Klister matte til mobil HER 13. Armbånd til spiker HER 14. Hansker til mobil HER 15. Mobilholder HER

16. Luft balanse HER 17. Genser HER 18. Nike løpesko (70% salg!) HER 19. Asic løpesko (43% salg) HER 20. Treningsball HER 21. Belte HER 22. Sports bh HER

23. Hodetelefon lue HER 24. Gun alarm klokke HER 25. Pledd med armer HER 26. Ansikts damper HER 27. Grønnsaks kutter HER 28. Fryse bag HER 29. Vaskebørste HER

MINE TIPS | GJØR DEG KLAR TIL EN NY UKE

 • 03.12.2017, 10:22

LA SØNDAG VÆRE SØNDAG

Det er viktig å lade opp batteriene, som dem sier. Helt riktig. Sov så lenge du ønsker, lag deg en god frokost, les en bok, fargelegg, se noe gøy på tv eller ta deg et langt bad. Lær deg og slappe helt av og lade energien til en ny uke.

PLANLEGG UKEN DIN

Dette er høyest nødvendig for meg, fordi jeg kan glemme ting veldig fort. Så jeg må alltid skrive ting ned på mobilen, for så å ta det over til notatboken min i ettertid. Men, det er så viktig med struktur i hverdagen. Ha noe å se frem til, for så å krysse tingene ut når du har gjort det. Jeg planlegger alltid for noen dager av gangen, da det kan ofte dukke opp uforutsette ting jeg må gjøre. Da kan det bli litt mye å planlegge for hele uken. Det er alltid lettere å gjennomføre ting, når du har en slags guide å følge.

FINN INSPIRASJON

Minst en dag i uken burde du bruke tid på deg selv, der du virkelig gjør det du har lyst til. Jeg elsker å scrolle ned på weheartit eller pinterest, da det er så uendelig mye fint å finne. Det er lett å bli inspirert, med andre ord. Om ikke det, pleier jeg ofte å gå en tur med musikk i ørene. Det er både avslappende og gjør godt.

HA DET RYDDIG RUNDT DEG

Det er faktisk noe mange sier, at rotete omgivelser stresser deg. Det gjelder for meg. Da hjelper det ikke å være et skikkelig rote menneske, som meg. Men, jeg har virkelig blitt bedre. Hvis rotet stresser meg, tar jeg fatt og rydder ting bort. Det er faktisk litt psykologisk, noe som virkelig jeg kan merke på. Og dere, det er vel ikke noe som er bedre enn å la det se litt fint ut?

WORK OUT

Er det noe som gir meg energi og glede, så er det trening. Det kan jo være så mangt, men nå for tiden liker jeg godt å trene styrke. Dere finner mitt fulle styrkeprogram HER. Så derfor er dette noe jeg også elsker å gjøre på en søndag.

GJØR FERDIG DRITT JOBBEN

I løpet av uken tar ikke jeg meg ofte tid til å gjøre det som er kjedelig, men må gjøres. Når søndagen kommer, rydder jeg etter uken som har vært. Gjør klart klær som skal vaskes. Tømme oppvaskmaskinen og kanskje sette på en ny. Legge på nytt sengetøy, for å få en fresh start på uken. Disse tingene gjøres ikke av seg selv og det er alltid deilig å bli ferdig med det.

UNN DEG NOE GODT

Noe jeg alltid har i skapet, så er det frukt. Nå er det jo typisk tiden for mandariner, så det er absolutt noe jeg spiser mye av. Da søndagen ofte går til å spise masse god frukt. Mmm!

Hva pleier dere å gjøre på en søndag?

Facebook HER

HVORFOR SKAL KROPP VÆRE SÅ FORBANNA VIKTIG?

 • 02.12.2017, 21:21

HEMMELIGHETER INGEN ANDRE VET OM

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kropp her og kropp der. Før dere tenker at jeg blir påvirket, så NEI. Jeg blir ikke påvirket av fine kropper. Alle kropper er forskjellige og jeg mener at alle skal få være fornøyd. Jeg elsker å se selvtillit. Selvtillit er sexy, IKKE «den perfekte kroppen» mange snakker om. Men, når jeg leser at unge jenter ønsker å bli «den perfekte» Instagram profilen - DA begynner jeg å tenke. Jeg blir direkte lei meg. Er målet for mange virkelig å få den kroppen du plutselig ser på Instagram? Tenk lengre. Når du ser en person på Instagram i bikini. Hva er denne personen flink til? Ferdigheter? Kunnskaper? Bakgrunn? Kanskje h*n sliter psykisk? Mulig har h*n vært gjennom mobbing, på en eller annen måte. H*n har hemmeligheter og kan bære ting ingen andre vet om.

♥ ♥ ♥

Hvor vil jeg egentlig, enn å fremstille et dårlig eksempel av en kropp på Instagram? Helt feil. Hvis du står for å legge ut et bilde i bikini, tenker jeg at det er flott og det er inspirerende. Inspirerende fordi jeg tenker på hvor mye som også kan ligge bak. Ingen andre enn h*n vet og det fascinerer meg. Jeg mener at vi burde bli inspirerte av hverandre. Inspirert til å være fornøyd den kroppen vi alle har. Vi er forskjellige. Og det vil alltid være noen som ønsker å være deg. Tenk på det.

Alt er SÅ MYE mer, enn det et bilde viser. Det er jo bare et bilde. Ikke lett å forstå, men sannheten er bare sånn. Sannheten er ikke alltid lett å se i øynene. Slik er det også med et bilde, da vi gjerne bare aksepterer det slik det ser ut. Uten å tenke lengre. Selvtillit skinner gjennom, uavhengig hvordan kroppen og utseende ser ut. Det er bra nok, det. Ta være på helsa. Det er viktig å bevege kroppen. Vet at du er unik i en stor verden. Vit at du er mer enn god nok.

♥ ♥ ♥

Ikke minst; vit at DU er forbanna amazing.

Facebook HER

COFFEE O'CLOCK ALL DAY

 • 02.12.2017, 17:52

.. BARE MEG?

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

IGJEN; god morgen på en vakker dag i desember, loves! Den beste starten på morgenen for meg, er kaffe. For meg er det virkelig ikke det samme uten! Kaffe kan jeg for all del drikke hele dagen, eller når som helst på døgnet. Jeg regner med at det ikke bare er meg som syntes det? ♥

Facebook HER

MIN ØNSKELISTE TIL JUL

 • 02.12.2017, 10:00

inneholder annonselenker

♥ ♥ ♥

For første gang har jeg laget meg en ønskeliste til jul, da det pleier å være det samme hvert år. Jeg syntes til jul at det er greit å ønske seg akkurat det man har lyst til, men i år har jeg klart å finne flere ting jeg også trenger. Noe artig og litt kreativt, har jeg også fått med i år. Men, tenk at det allerede er 2 desember? Det er helt utrolig å tenke på. Tiden går forbi på et blunk. Jeg håper dere også kan få litt inspirasjon til julegaver, hvis ikke alle vet hva dem ønsker seg.

1. HER 2. HER (HALV PRIS NÅ) 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

...

Favoritter på NELLY, der prisene er satt kraftig ned ;

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

...

13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER

...

19. HER 20. HER 21. HER 22. HER 23. HER 24. HER

...

❥ Hva er dine ønsker til jul? 

IKKE ALLTID PERFEKT, MEN ALLTID BRA NOK!

 • 01.12.2017, 16:45

Å GJØRE SITT BESTE HAR ALDRI VÆRT GODT NOK

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Det kan være fort å glemme. Hvis du ikke får en ting til, er det fort gjort å føle seg litt mislykket. Jeg har vært der mer enn en gang, skal jeg være ærlig. Det er menneskelig. Helt normalt. Det er ingenting å skamme seg over. Det er på denne måten, vi også kan se at vi gror. Blir bedre. Føler oss bedre og ser hva vi faktisk får til. Jeg skal ta et eksempel. Hvis vi skal gjøre en jobb, der 10 stykker skal kommentere et ord som beskriver hvordan du gjorde det. 9 av dem er gode tilbakemeldinger, mens du får tilbake 1 litt dårlig. Som sikkert noen vet hva jeg vil frem til, så er det da den ene kommentaren vi husker. Er ikke det litt rart? Det var jo mange gode tilbakemeldinger, men vi tar oss nær av den ene.

/////////////////////////////

Jeg har aldri vært flink til å tenke at det å gjøre sitt beste, er godt nok. Jeg har blitt fortalt at jeg burde klare det eller må enkelt finne ut av det. Slike kommentarer gjør noe med tankemåten din, om du vil eller ikke. Men, jeg skriver ned 3 ting for meg selv annenhver dag. Hva jeg får til. Samler opp og ser over en dag jeg har en liten motgang. Det hjelper, faktisk. Jeg måtte prøve noen gange, for å se at det faktisk blir litt bedre for hver gang.

... Ikke alltid perfekt, men alltid bra nok! 

 . . . . . . . .

Facebook HER

VI HAR ENDELIG PYNTET TIL JUL

 • 01.12.2017, 10:00

MÅNEDEN JEG HAR VENTET LENGE PÅ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 DESEMBER!! Jeg er så heldig her jeg sitter og ser ut i stua vår, som nå lyser tydelig av jul. Det har vært oppe i en liten uke. Litt tidlig, kanskje? Men, det gjør meg ingenting. 🎄 Det er tross alt desember, dere. Jeg fikk litt juleting til bursdagen min, som også skal opp snart. Så det kommer mer! I dag har jeg ingen planer, annet enn og slappe av. Det er lenge siden jeg har bestemt meg for å ha en slik dag, som jeg ikke tenker på noen gjøremål. Selvfølgelig er det deilig å gjøre litt, men i dag skal jeg ta ting litt som det kommer ⛄️

Hva syntes dere?

Facebook HER

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no