hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

JEG MÅ BARE SI SANNHETEN...

 • 31.12.2016, 18:32

· BARE NOEN TANKER OM DETTE MED KOSTHOLD ·

Noe av det viktigste for kroppen vår, er jo variert og sunt kosthold. Men, er det så lett og holde dette hele tiden? Nei. Iallefall ikke for meg og det er noe jeg gjerne vil skrive om. Jeg vil skrive om dette, fordi jeg ikke veldig ofte snakker om det og fordi det er viktig. Jeg vil så gjerne være flink på dette hele tiden, men det er så vanskelig. Jeg kan også spise litt lørdagskos med god samvittighet, men ofte kan det bli mer enn det...

· JEG KLARER IKKE Å STOPPE ·

Jeg elsker mat. Mat generelt, egentlig. Jeg liker å lage sunn mat, samtidig som jeg også liker å ta meg en burgermiddag av og til. Det som er min utfordring, er og ikke spise store mengder. Jeg er flink til å spise store mengder med mat, der jeg kan komme langt over på kalorier. Ofte kan jeg spise til jeg nesten blir liggende og ikke klare å reise meg, hehe! Men, jeg skulle jo gjerne latt være å spise en porsjon ekstra til måltidene.

Har du noen gode tips å dele, for å unngå å spise for mye?


 

Du kan fortsatt melde deg på GIVEAWAY. Jeg trekker en vinner i morgen!

MINE 8 MEST LESTE INNLEGG

 • 31.12.2016, 14:22

LET'S SEE THROUGH SOME OLD STUFF

Nå som det nærmer seg nytt år, er det kanskje på høy tid å mimre litt om mine tidligere innlegg. Iallefall noen av dem. Derfor vil jeg gjerne dele noen av de mest leste og delte innleggene mine, fra jeg startet å blogge i Oktober og til nå. 

...MIN KROPP ER FIN AKKURAT SLIK DEN ER

HVORDAN FÅ BEDRE SELVTILLIT

SANNHETEN OM MIN ANGSTLIDELSEJEG MÅ SKRYTE LITT AV MEG SELV

JEG KLARTE ABSOLUTT INGENTING


JEG HATER DEG

LIVET MED ANGST

JA, NÅ SKAL JEG FOTTELLE DERE...

 ♥ ♥ ♥

JEG SKAL BLI FLINKERE TIL..

 • 31.12.2016, 11:50

...

For meg er det veldig lett å si hva jeg skal gjøre bedre, for så å holde det. Men, det er ting jeg merker som jeg må klare for min egen del - slik at jeg skal klare å stresse mindre. Nå er det ikke lenge igjen av året, dere!

Å LEVE HER OG NÅ

Jeg er altfor flink til å planlegge mye i hodet mitt og når tiden er inne, kan jeg være altfor opptatt til å planlegge enda en ting - slik at jeg ikke kan nyte her og nå. 'Life is what happens while you're busy making other plans' og dette er så sant! Jeg skal virkelig lære.

BEKJYMRE MEG MINDRE

Jeg må være verdensmester i å tenke tanker når jeg har lagt meg, slik at jeg bekjymrer meg for den minste ting. Denne henger litt sammen med punktet over, der det blir vanskelig å nyte der du er - fordi du også bekjymrer deg alt for mye på forhånd. Det er iallefall jeg (dessverre) god på.

Å GJØRE MITT BESTE - MEN AKSEPTERE AT JEG IKKE KAN ALT

Det er utrolig bra å ha mål, men det er viktig - iallefall for meg - og ikke ha for høye mål. Det er bra å sette seg noen høye mål, du tenker du kan klare. Men, det er også viktig å være realistisk. Å prøve ditt beste, er mer enn godt nok!Jeg håper dere får en fin nyttårsfeiring!

JUST A FEW SHOTS

 • 30.12.2016, 18:49Hva syntes du om bildene? 

TING JEG ELSKER I HVERDAGSLIVET

 • 30.12.2016, 15:47

...

Hei dere ♥ Det er kanskje ikke like lett å sette pris på hver dag, som det er i ferier og helger. Men, jeg har begynt å tenke igjennom hva jeg egentlig setter pris på hver eneste dag. Jeg vet om mange som sier at hverdagene i uka er et slit, men ser faktisk ikke de små tingene. Man får så utrolig mye ut av livet, hvis faktisk de små tingene blir satt pris på og tenkt over!

FØLELSEN AV Å VÆRE HJEMME

Den følelsen å være hjemme uten sminke, med kosedressen på. Ha håret oppi en dott. Å nyte nykokt kaffe, kakao eller en tekopp. Noe moro på tv og kjæresten ved siden av seg. Det er herlig.

LAGE MAT

Noe jeg syntes er utrolig spennende i løpet av dagen, er å lage mat. Enten en gammel og god oppskrift, eller å prøve noe helt nytt. Det elsker jeg. Jeg har jo også en kjæreste som ikke klager på at jeg liker å lage mat. Hehe!

GÅTUR I DEN VAKRE NATUREN

Når jeg går tur ute i den fine naturen, gjør det noe med hele systemet. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - fordi dette er bare helt fantastisk. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Det er både flotte omgivelser og flott opplevelse, hver gang.

SOVE I MIN EGEN SENG

Etter en lang dag, syntes jeg det alltid er nydelig å legge seg i sin egen seng senere på kvelden. Den følelsen er så herlig, da også det er koselig å ha litt pynt og kanskje litt lys på rommet. Det gjør atmosfæren veldig flott, syntes jeg!

KJÆRLIGHET I HVERDAGEN

Jeg elsker de små tingene, som et kyss på morgenen eller å ligge i armkroken til kjæresten på kvelden. Trenger absolutt ikke gaver eller store overraskelser, for å bli glad av dette.Hvilke ting elsker du i hverdagslivet?

♥♥♥

TÅRENE TRILLER..

 • 30.12.2016, 11:42


 

HIMMELEN HAR FÅTT EN FIN SKAPNING

I går var jeg ikke på topp med bloggingen, men det er en god grunn til det. Min bestemor måtte avlive en av sine to fine katter. Du blir så utrolig knyttet til disse vakre dyrene, at det blir så trist når slike ting skjer. Det som er en god trøst, er at den ikke lenger har det vondt. Det er det viktigste. 

ALDRI

Det kommer aldri for meg til å bli "bare et dyr". Det er snille skapninger, som har like mye verdi som oss mennesker. Når jeg er nedfor, kan kattene mine bare være der - og jeg kan føle meg bedre. Jeg elsker dyr av hele mit hjerte. Ingenting får meg til å se annerledes på det. 

Jeg vil ikke dele bilder på bloggen, fordi jeg syntes det er utrolig trist akkurat nå. Hvil i fred - vakre pusen vår 

AMBULANSEN MÅTTE KOMME FORT

 • 29.12.2016, 13:08

...

Nå tenkte jeg å skrive om en annen historie, eller en hendelse blir det vel. Det skjedde for ca. et halvt år siden. Men, jeg husker det veldig godt som om det var i går. Kan vel kalle det en komitragisk hendelse. Den gangen var det skremmende, men i dag ser jeg på det litt annerledes.

· TRODDE IKKE JEG KUNNE PUSTE ·

Jeg og kjæresten min satt en kveld foran tven, der vi skulle spise litt snacks. Jeg vet godt at jeg har nøtteallergi, men jeg tåler mandler litt. Da kjæresten min er veldig glad i alle slags nøtter, hadde han en pose med cashewnøtter. Jeg tenkte at disse må jeg jo smake på, så jeg tok EN eneste nøtt og svelget den. Det tok så under ett eneste minutt, før jeg kjente i halsen at jeg nesten ikke fikk luft.

· AMBULANSEN MÅTTE KOMME Å HENTE MEG ·

Kjæresten min måtte fort ringe legevakten, der dem sa at det ble sendt en ambulanse til min adresse. I tillegg til at jeg nesten ikke fikk luft, stresset jeg også. Jeg var redd for at det skulle bli enda verre, derfor fikk jeg nesten ikke roet meg ned. De kom bare 5 minutter etter samtalen og kom inn for å sjekke meg. Jeg ble ganske fort med i sykebilen, bort til sykehuset. Under turen bort, fikk jeg etterhvert opp det som jeg hadde fått ned. Godt var det, slik at jeg ikke ble verre på andre måter. Etter noen prøver og tester på sykehuset, kjørte jeg med kjæresten min hjem igjen. Han kjørte etter ambulansen, da klokka ble 2-3 på natta. Snill kjæreste ♥

NOTE TO SELF: Aldri ta en eneste sjanse,  men la heller være. Hehe!

Har du en lignende historie å dele i kommentarfeltet?


 

Lik viccctoria på Facebook

LØYNER JEG FORTELLER MEG SELV

 • 29.12.2016, 09:20· FLERE LØYNER JEG FORTELLER MEG ​·

Det er ikke bare en ting jeg forteller meg selv, som jeg finner ut fort ikke er helt sant. Jeg gjør det jo om og om igjen, men syntes det er veldig komisk at jeg bare må dele dem med dere. Kanskje dere også kan kjenne dere litt igjen?

1. Ok, jeg skal bare se denne ene, så legger jeg meg. Veldig ofte blir jeg sittende på kvelden å se på enten youtube videoer, som jeg kan se om og om igjen. Hvis ikke kan det være en bra serie, der jeg ikke klarer å la være å se mer.

...

2. Jeg må bare kikke hva dem har, uten å kjøpe noe. Denne sier vel seg selv, tenker jeg? Å gå inn i en fin butikk, der fristelsene blir for store - til å kjøpe en ting eller mer.

3. Nei da, jeg klarer det selv. Av og til er jeg ikke flink til å be om hjelp, der det ofte kan gå galt. Hehe!

4. Jeg skal bare sove litttt til. Så ender det å bli flere timer, til jeg starter dagen min.

5. I morgen skal jeg stå opp tidlig. Dersom jeg har fri, har jeg fort for å sove noen timer ekstra. Men, dagen føre tenker jeg at jeg skal komme meg tidlig opp - for å få mer ut av dagen, ta en kaffe og lage en fancy frokost. Men, det vil jeg neppe når jeg først ligger der om morgenen..

♥ ♥ ♥

Har du noen løyner du sier til deg selv? Morsomt å høre!


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du vil melde deg på.

NELLY KJOLER UNDER 100 ,-

 • 28.12.2016, 17:22

God kveld ♥ 

Jeg har endelig kommet meg ned på et nivå, der jeg kan slappe av. Så da er det moro å surfe litt på nettet, og se hva som er satt ned i romjulen. Da er det mye salg og mange gode nedsatte priser. Jeg har faktisk funnet en del klær, veldig billig!

1: HER / 2: HER / 3: HER

4: HER / 5: HER / 6: HER7: HER / 8: HER / 9: HER10: HER / 11: HER / 12: HER

// Inneholder annonselinker

THIS - I'll NEVER FORGET!

 • 28.12.2016, 13:44

THE MOST AMAZING ROADTRIP IN MY MEMORY

...

En helt fantastisk tur å se tilbake på, som jeg ofte gjør også. Så utrolig mange fine bilder jeg også har fra denne turen, er magisk. Jeg er så glad for det. Kjæresten min og jeg koste oss på denne turen, som jeg tenker på veldig ofte. Uendelig takknemlig for slike opplevelser.

... ON THE ROAD AGAIN!

· NORGES FLOTTESTE NATUR ·

Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor utrolig flott land vi bor i. Ikke bare føles det trygt og godt, men for en fantastisk natur vi har. Helt fantastisk, hvis du spør meg!

❅❅❅Hva syntes du om bildene? ♥

MY BUCKETLIST 2017

 • 28.12.2016, 10:03

...

God morgen alle dere herlige ♥ Året 2016 er snart forbi og jeg syntes tiden går alt for fort. Men, likevel har jeg en liten peiling i hodet mitt - på hvordan neste år kommer til å bli. Jeg føler at det kommer til å bli et veldig fint år, så får vi bare krysse fingrene for det! Derfor vil jeg dele med dere, min bucketlist 2017:


 

♥ Fullføre videregående skole.

♥ Jeg skal prøve å være tøff nok, til å melde meg på et dansekurs.

♥ Flere roadtrip turer med kjæresten.

♥ Kutte ut søtsaker.

♥ Gå en tur hver dag, minst 30 minutter.

♥ Være mye ute i naturen.

♥ Være med familie og venner.

♥ Spise mindre kjøtt.

♥ Ta en tatovering som betyr mye for meg.

♥ Språkkurs i Australia, der turen er bestilt.

♥ Få søvnen på plass.

♥ Begynne på videre utdanning.

♥ Ikke bekjymre meg så mye.

♥ Bli en morgenfugl.

♥ Donere blod.Har du noen mål for 2017? ♥

LIVET MED ANGST

 • 27.12.2016, 14:52

 

Jeg ønsker å poengtere at dette innlegget skriver jeg, for mine bekjente. Jeg vil at dem som kjenner meg, skal vite hvorfor jeg ikke alltid har klart å gå på skolen, ikke alltid har svart på meldinger, at jeg ikke har kommet i selskap eller på besøk, hvordan jeg har det i livet med angst inni bildet og hva som ''er galt med meg''.

...

Noe av det som sårer meg aller mest, er å ta en avgjørelse - og så bli tråkket på. Tråkket på som om jeg har gjort noe galt, når jeg egentlig bare har tatt hensyn til meg selv. Jeg vil aldri såre noen. Men, jeg har kommet til et punkt der jeg heller ikke ønsker å såre meg selv. Jeg må ofte ta noen avgjørelser i livet mitt, ikke fordi jeg vil - men, fordi jeg må. Jeg har fått høre at jeg er lat. At jeg ikke orker. At jeg ikke gidder. At jeg er alt for slapp. Men, det verste av alt har jeg hørt - at jeg ikke bryr meg. Ingen kan forstå hvordan det er å leve med angst, før dem har opplevd det selv.

Jeg har møtt flere, som ikke forstår hvordan en person som meg, kan ha det slik. Jeg smiler og ler bestandig, iallefall foran andre mennesker. Jeg har presset meg alt for hardt før, slik at bakken har truffet meg hardt i skallen. En gang sa det stopp. Jeg reiste meg fra stolen, datt ned igjen, kaldsvettet, skjelving, pustevansker, iskald i kroppen. Jeg fikk panikk. Et angstanfall. Du føler deg kvalt, der hver eneste kroppsdel skriker av panikk. Jeg har flere ganger spurt meg selv: "Dør jeg nå?" Ja, for så jævlig kan det føles.

Jeg gikk 2. året på vgs. Det siste halvåret hadde jeg vel rundt 40 dager fravær. Jeg klarte ikke å ta bussen til skolen, en gang. Angsten stoppet meg. Angsten drepte den gang, min glede til å ta bussen til skolen og være i timene. Jeg prøvde en gang, men fikk så høy puls at jeg glemte å puste. Sånn helt seriøst, kroppen glemte å puste. Slik at jeg ble svimmel og måtte sette meg ned, nok en gang. Jeg kunne ha opptil 10 ''små'' panikkanfall om dagen, på denne tiden.

...

Veldig mange jeg kjenner, vet hva som skjedde meg meg for lenge siden. En hendelse som satt i gang livet mitt, i feil retning. Angsten hjalp meg å bli dratt lengre og lengre ned. Så langt ned, at jeg ikke kunne se opp. Bare å komme opp der fra, er jeg så damn stolt av. Men, det har ikke alltid vært lett. Jeg har det i meg enda, bare ikke så ''ille''. Jeg har vært nødt å si nei til selskaper eller familiebesøk jeg først har sagt ja til, fordi jeg har hatt flere angstanfall den dagen - der kroppen har blitt utslitt og mer mottakelig for at det kan skje igjen. Noe jeg ikke kan tillate kroppen min å gå igjennom, hvis jeg kan la være. Du kan tenke deg hvordan det føles å ha begynnede omganssyken, bare ti ganger verre - hele kvelden. 

På mitt aller verste, der jeg ikke kom meg på skolen - var jeg også redd for å gå ut døra. Jeg var redd for å møte mennesker. Jeg var redd for å gå på butikken. Jeg var redd for å snakke i mobilen. Jeg var redd for store folkemengder. Jeg var redd for mye. Gradvis måtte jeg utfordre meg selv, på disse tingene - som den gang var forferdelige. Men, i dag er ikke angsten like sterk. Jeg er mer bevisst og sterkere, fordi jeg har vært igjennom en ekstremt vanskelig periode.

Det handler ikke om å bli kvitt angsten, men å godta at den er der. Du kan klare å styre angsten, slik at angsten ikke styrer deg. Prøv å godta at det kan ta veldig lang tid.

Tusen takk for at du ville lese min historie. Del gjerne innlegget, hvis du kjenner noen som selv sliter med angst 

DETTE PRODUKTET HAR JEG ALLTID MED MEG

 • 27.12.2016, 12:07

Jeg har hatt (eller kanskje har...) så altfor mange leppestifter, men det er uansett en som har stukket seg ut i mengden. Det er veldig mange bloggere, som har skrevet masse om akkurat denne leppestiften.

...· MAC VELVET TEDDY ·

Denne er helt fantastisk og den holder hele dagen. Jeg har aldri vært borti en slik god leppestift, noen gang. Den koster 195,- men, jeg syntes den absolutt er verdt det. Sjekk ut fargen, den er jo kjempe fin.Hva er din favoritt leppestift? 

ROSA HIMMEL

 • 26.12.2016, 16:19

Dette var en herlig sommerdag i år. Så gode minner! ♥

Hva syntes du om bildene?

SLIK HOLDER DU DEG FRISK

 • 26.12.2016, 11:40

...

Jeg har i veldig mange år hatt mange halsbetennelser, ganske ofte. Men, *bank i bordet* nå er det faktisk en stund siden! Jeg har blitt flinkere til å følge disse rådene, som jeg vil dele med dere. Derfor kan det også ha en del å si, at jeg faktisk har vært lenge frisk.

IKKE FRYS ETTER TRENING

Denne har jeg egentlig så og si aldri holdt. Jeg tar ikke alltid på meg varme klær med en gang, fordi jeg føler meg så varm. Men, faktisk så er dette viktigere enn man tror. Det skal ingenting før temperaturen i kroppen skifter, derfor er det viktig med tørt, varmt og tilpasset klær.

GOD PERSONLIG HYGIENE

Det sier seg selv at man bør vaske seg og alt det der, men det er veldig viktig at man vasker seg en gang fyr mye, enn for lite. Det skal ingenting til, før du får overført bakterier fra andre - da sjansen kan bli mindre til å bli smittet.

SOV GODT

Nok søvn er i grunn viktig for det meste, men får du får lite søvn - svekkes også immunforsvaret betydelig!

STRESS GJØR DEG SYK

... Også fysisk, faktisk! Jeg er en person som har stresset alt for mye, i'm working on it - og det merkes når jeg blir syk. Når jeg stresser mest, kan jeg faktisk merke på formen at den blir over tid, dårligere.

Har du noen andre tips å dele? 


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du ønsker å melde deg på.

JEG HATER DEG

 • 25.12.2016, 18:33

...

Julen er den tiden, der alt skal være fint. Alt skal være rolig og alt skal være stressfritt. Jeg sitter her og slapper av, men likevel er kroppen min stresset. Hva skjer? Jeg deler mine tanker på bloggen, ofte positive innlegg - men, også av og til slike innlegg. Jeg forstår 110% om du ikke vil lese videre. Men, da sier jeg nå til deg at det trenger du ikke heller. Da kan du bare trykke ut denne siden, det er helt greit. 

· LET ME EXPLAIN SOMETHING FOR YOU ·

Jeg skriver ikke dette innlegget for å klage, på noen måte. Men, jeg trenger av og til bloggen for å uttrykke meg selv. Her er et veldig fint sted, til å gjøre det. Jeg vil prøve å sette ord på hvordan jeg har det akkurat nå, for å få det bedre.

· GIVE YOUR STRESS WINGS AND LET IT FLY AWAY ·

Stress. Jeg hater deg. Du ødelegger. Du ødelegger alt, av og til. Ikke bare deg, men det du fører til. Du fører til vonde tanker. Tanker som ikke en gang eksisterte for meg, før du kom inn i bildet. Jeg lurer på hvorfor. Jeg lurer også på hvorfor du ikke bare kan dra din vei, jeg vil ikke ha deg her hos meg. Ikke nå. Ikke i morgen. Ikke noen gang.

...

Jeg prøver hele tiden å være positiv, fordi jeg er evig takknemlig for livet. Jeg slapper av og gjør akkurat det jeg føler for, men likevel blir det slik. Alt jeg gjør, prøver jeg å gjøre for meg. Men, det å lure på om det var riktig eller ikke - det er vanskelig.

· I'M SO VERY SORRY ·

Mens jeg skriver dette, tenker jeg på at jeg kanskje kan angre på å dele dette innlegget med dere - denne tiden på året. Jeg håper dere kan tilgi meg, men jeg trengte å skrive om dette til noen ♥Jeg ønsker dere en god første juledag videre ♥

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

 • 25.12.2016, 15:42

· SÅ TAKKNEMLIG FOR ALT JEG FIKK ·

Jeg har en fantastisk flott familie, som jeg er veldig glad i. Mine nære og kjære, er det beste jeg har. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Derfor blir jeg like overrasket og takknemlig, hvert eneste år, for alle de flotte gavene jeg får. Det er vanskelig å sette ord på, men tusen takk.· ALT JEG ØNSKET MEG OG LITT TIL ·

Jeg er så utrolig glad for alt jeg fikk. Jeg er heldig! Heldig som har familien jeg har. I tillegg til gavene på bildene fikk jeg gavekort, penger, et nydelig perlesmykke, sminke og godteri. For en utrolig vellykket julefeiring ♥

Hva fikk du til jul?

DET VAR BARE OSS TO

 • 25.12.2016, 12:31

· KAFFEMORGEN PÅ 1. JULEDAG ·

I dag sitter jeg med en kaffekopp, sen frokost og slapper helt av. I julen skal det være slik en selv vil ha det og i dag skal jeg ikke annet, enn å slappe av. Jeg skal gjøre akkurat det jeg har lyst til, i leiligheten min. Lage meg noe god mat, drikke litt god kakao, se litt på tv og ta livet helt med ro.


...

· LITT OM GÅRSDAGEN ·

Jeg håper alle fikk en fin feiring, sammen med de nære og kjære. Det gjorde jeg. Som tidligere nevnt, så var det bare meg og mamma som feiret jul sammen i år. Det var veldig koselig, så jeg hadde en super fin feiring. God mat, jul på tv, gaver og glede. Jeg kommer til å lage et innlegg litt nærmere, om hva jeg fikk av julegaver. Jeg er så uendelig fornøyd med alt jeg fikk, herlighet så mye fint!

Jeg håper dere hadde en fin julaften og får en fin romjulstid ♥

GOD JUL DERE!

 • 24.12.2016, 17:30

GOD JUL ALLE SAMMEN

Jeg håper dere alle får en riktig god jul. Kos dere med god mat, deres nære og kjære, julegaver, klemmer og gode stunder. Dette er en magisk tid, som er viktig å ta vare på. Jeg elsker familien over alt på denne jord og jeg er så heldig. Heldig som har en familie som er glade i meg, uansett.NYT DENNE VAKRE JULEKVELDEN

I dag er dagen for å logge av sosiale medier og bare kose seg med sine kjære, det skal jeg gjøre i dag. Tar med noen bilder fra i kveld, så ønsker jeg dere en god julekveld. Så snakkes vi i morgen!

♥♥

VINTER SÅ LANGT DU KAN SE

 • 24.12.2016, 09:39

... Bare for å få litt julestemning!

THINGS TO BE THANKFUL FOR

 • 23.12.2016, 16:39

· NOEN ORD RETT FRA HJERTET ·

Det å være takknemlig er vanskelig. Nei, det er ikke alltid lett å være takknemlig. Så ærlig skal jeg være og jeg vet at jeg ikke er alene, om å tenke slik. Når jeg har en dårlig dag, er det ikke automatisk lett å tenke på hvor heldig jeg er. Du tenker jo ikke slik, alltid. Men, vet du hva jeg har gjort? Jeg har skrevet ned på et ark, en liste med ting jeg er takknemlig for. Den lista skal jeg henge et sted der jeg kan se den, hver eneste dag.

...

God helse 

En familie som alltid vil være der for meg

Tak over hodet

Gode venner

Trygge omgivelser, kalt Norge

Musikk

Bøker

Maten jeg kan kjøpe

Mulighet for utdannelse

Latter og glede

Kattene mine og alle dyr

Jeg kan reise

Rent vann

Naturen

BilturerHva er du takknemlig for? 

TYPISK MEG!

 • 23.12.2016, 09:45

1: Jeg mister hårstikker og hårnåler, hele tiden. Skjønner ikke hvor dem blir av ?!?

2: Jeg blir ofte akutt sulten og da beyr jeg meg ingenting om hva jeg spiser, så lenge jeg får noe mat.

3: Når andre fryser, er jeg sykt varm. Så hvis noen åpner et vindu eller en dør, så er det lykke.

Processed with VSCOcam with x1 preset

4: Jeg utsetter ting aaaltfor lenge. Tenker alltid på hvor god tid jeg har, men det viser seg alltid å være usant. 

5: Når jeg faktisk våkner tidlig om morgenen, av meg selv, føler jeg meg aldri utvilt. Jeg trenger minst en time, på å komme inn i modus: PÅ!

FOR EN NYDELIG MORGEN

 • 23.12.2016, 09:42· TENK AT DET ER LILLE JULAFTEN ·

God morgen alle sammen. Jeg kan nesten ikke tro at det er lille julaften, som betyr at det er selve julaften i morgen! Til nå har jeg hatt en utrolig koselig førjulstid, men det er også bedre ting i vente. I morgen skal jeg og mamma feire jul. Og hva skal vi spise? Jo, en kalkun på over 5 kg! Nevnte jeg at det bare blir meg og mamma på julaften...? Hehe!...

Dette er en nydelig morgen, med en kaffekopp (som vanlig). Det er bare helt nydelig, rett og slett. Det er ikke ofte jeg våkner tidlig og er lys våken, men i dag er jeg veldig gira på å komme i gang. Dette føler jeg blir en utrolig fin dag. Jeg skal levere litt gaver, handle litt og være med mine kjære besteforeldre i dag. Det gleder jeg meg til ♥Ønsker dere alle en utrolig fin dag på Lille Julaften!

DEPRESJON ER MØRKET - SLIK KOMMER DU DEG UT

 • 22.12.2016, 19:20A LITTLE TALK ABOUT THIS, FIRST...

Jeg har ikke skrevet mye om depresjon på bloggen, men jeg kan iallefall fortelle litt. Depresjon er ikke noe å tulle med, virkelig. Det er smerte du ikke noen gang trodde var mulig. Jeg klarte ikke å glede meg over små ting, der jeg ikke tenkte over det en gang. Alt var bare helt svart, slik er det. Det er tøft å oppleve, men for en utrolig lettelse å komme igjennom det. Det er lenge siden nå. Du blir sterk, psykisk. Det er rart å se tilbake på, men også godt. Det er godt å se hvor langt jeg har kommet forbi det.

· A FEW STEPS TO GET OUT OF DEPRESSION ·

1: Godta at det vil ta laang tid

Da jeg ikke trodde det var mulig å reise seg, så jeg ikke annet enn svart. Jeg vet at dersom du kan godta - at det vil ta jævlig lang tid - så er du langt på vei.

2: Fortell dine nærmeste hvordan du har det

Dette er vondt. Når du selv sliter med å stå opp, for så å fortelle dem du er glade i - hvordan du har det, er forferdelig. Men, det er viktig å la dem vite. Når dem forstår hva som foregår, blir ting bedre. 

3: Du skal dø en dag, du også. 

Ja, det høres sykt ut. Men, det er sant. Livet går videre uansett og det kommer alltid en ny dag, etter denne. Tenk deg den lærdommen du har, etter mange år. Tenk på at du lå på bunn, men reiste deg. Tenk hvor sterk og selvstendig du blir - når du ser at ting går bedre. You'll have a story to tell. Du klarte det!

4: Skriv alt ned

Dette hjelper. Jeg skrev fra og til veldig lenge, på denne tiden. Så til slutt klarte jeg å tenke slik, at når jeg skriver - står det skrevet der. Jeg har fått det ut. Jeg kan se framover. Jeg lover deg, at det blir lettere. Men, det tar tid.

5: Finn tid til deg selv

Hva vil du gjøre? Ingenting? Ok. Men, tenk etter hva du egentlig vil, som du bare ikke orker. Spise is, se film, dusje, tegne, lese, være med noen, høre på musikk, grine, gå tur, sove. Bare gjør det. Gjør ting for deg selv, fordi du vil. Gnisten vil etterhvert dukke opp, så du kan se at det faktisk er ting å sette pris på.  

INSPIRATION NEVER SLEEPS

 • 22.12.2016, 14:05

Bildene er fra weheartit.SO PRETTY THINGS

Jeg har fått helt dilla på weheartit i disse dager, der det er så utrolig mange fine bilder nå i julen. Juletrær, lys, byer, gaveinnpakning, varme gensere, baking, kakao... + så mye mer. Det er bare å nyte de fine bildene og disse juledagene. Det er viktig å se de små tingene i hverdagen, det gjør jeg og det skal jeg fortsette med.JEG ØNSKER DERE EN FREDLIG JUL ♥

Dette hjelper deg å slappe av i jula

 • 22.12.2016, 10:37

...

· RELAX AND TAKE IT EASY ·

Vi har vel alle kjent på det å stresse i jula, selv om man kjenner at det ikke er helt sånn det bør være. Litt blir det jo alltid, men det er også viktig å få slappe godt av. Det er en nydelig tid på året og det er viktig å slå seg til ro, spise god mat, slappe av og ta livet med ro. Jeg har noen tips til å slappe mer av i jula, som jeg gjerne vil dele nå rett før jul.

LEGG BORT SKOLE OG ARBEID

Legg alt som har med det å gjøre, helt vekk. Slik blir du ikke minnet på ting du burde ha gjort, eller gjerne vil gjøre. 

HVA KAN DU GJØRE BEDRE NESTE SEMESTER

Ikke bruk energi på hva du kunne ha gjort bedre. Hvis tanken kommer, tenk heller på hva du kan gjøre bedre neste semester. Skriv gjerne også en liste, for å roe deg ned.

IKKE HA DÅRLIG SAMVITTIGHET

Gjør akkurat det du vil og ikke ha dårlig samvittighet. Det er jul en gang i året, så nyyyt at det er ferie.

SOV SÅ LENGE DU VIL

Du trenger faktisk ikke å ha vekkerklokke på, men bare slapp helt av og det gjør ingenting om du kan våkne helt av deg selv. 

SOSIAL MED VENNER OG FAMILIE

Det er en fantastisk tid til å være sammen med dem du er glade i. Gå turer, spis en god middag, spill brettspill, bak noe godt, se en god julefilm eller foreta andre koselige ting sammen!

Har du noen andre tips, til å slappe av i jula? ♥

LYKKE KOMMER AV KROPPSVEKTEN?

 • 21.12.2016, 19:37...HAPPINESS ISN'T SIZE SPECIFIC!

Veldig mange er opptatt av egen vekt. Det er jo opp til hver og en, det er selvfølgelig ikke noe galt i det. Men, jeg vet også om flere som blir dårlig av det, både fysisk og psykisk. Selvtilliten går til ofte til bunn, og blir der. For å være fornøyd med seg selv og kroppen sin, så er det mange som blir nødt til å veie det eller det. I mine øyner, blir det så feil. Jeg mener at lykke ikke kommer fra din kroppsvekt. Lykke for meg er små øyeblikk i hverdagen, reiser jeg har mulighet til å ta, familie, kjæreste og venner rundt meg, naturen vår, et måltid, å ha tak over hodet og så mye mer.


...

Jeg bryr meg om kroppen min, selvfølgelig. Men, i den grad at jeg tilfører kroppen min sunne matvarer og jeg holder meg i aktivitet. Jeg må ikke jogge hver eneste dag, for å føle meg topp. Men, så lenge jeg kjenner på kroppen at den fungerer og er frisk - så er jeg fornøyd og takknemlig. Jeg spiser godteri, hvis jeg føler for det. Jeg spiser en hamburger, om jeg føler for det. Jeg nyter hvert øyeblikk. Det skal jeg unne meg selv, så lenge jeg føler meg i fin form!DON'T GET MAD AT ME...

Jeg vil få fram, er at det faktisk går fint å ha det bra med kroppen sin, selv om man ikke trener hver eneste dag eller spiser ''riktig'' i gåseøyne - hver eneste dag. Det er mulig å være fornøyd, men du må ha huet med deg. Jeg tenker alltid på de små tingene i hverdagen, som igjen gjenspeiler min selvtillit og verdi. Jeg vet veldig godt at jeg ikke er perfekt, men det er jeg også veldig glad for.

Ønsker dere en god førjulstid. Håper dere har det fint ♥

SMARTE LIFEHACKS

 • 21.12.2016, 15:23

Lifehacks er noe jeg selv liker å lese på andre blogger, derfor passer det fint med et slikt innlegg.

1. Bananfluer liker søt hvitvin. Så da er det bare å sette et glass med dette på kjøkkenbenken, så vil du se hvor fort det trekker bananfluene.

2. Lukter termiosen etter bruk av kaffe eller te? Ha en liten skje bakepulver oppi og skyll/rist med varmt vann. Så har du en luktfri termos.

3. Får du ikke leppestiften av, når du skal ta av sminken? Ta en bommullsdott med litt olivenolje eller annen matolje.

4. Dersom øyenskyggen din drysser - bare legg den med en fuktig kost og så sitter den bedre også utover dagen!5. Kokosolje er et vidundermiddel. Hårolje, baking, steking, hudkrem, sminkeolje, solbrenthet og garantert mye mer!

Har du noen smarte lifehacks, å dele i kommentarfeltet? ♥

MIN FAVORITT...

 • 21.12.2016, 12:04

Tid på døgnet - Denne er vanskelig.. Jeg vil gjerne si midt på dagen, men jeg får en ekstra ro i meg på kvelden. Så, en blandings..?

Dag - Hmm, jeg må nok si lørdag. Det er den dagen jeg tillater meg å slappe helt av.

Årstid - Jeg er veldig glad i sommer, selvfølgelig. Men, skal jeg være absolutt ærlig med dere - så er det noe spesielt for meg med vinter. Jeg har mest inspirasjon på denne tiden, jeg slapper mer av og jeg elsker omgivelsene.

Parfyme - Versace Brigt Crystal er uten tvil min favoritt!

App - Instagram. Jeg er mest innom denne appen, i løpet av en dag. Blir så inspirert av mange fine bilder som jeg finner.

Matrett - Jeg er veldig glad i mat, derfor er denne ekstremt vankelig. Men, skal jeg si bare EN rett, så må det bli pizza! Veldig mye fordi det er lett å variere denne retten med mange forskjellige bunner, varianter og råvarer.

Drink - Her står det mellom Mojito og Strawberry Daiquiri.. Så, jeg går for Mojito!

Kake - Ostekake er min favoritt of all time.

Frukt - Vannmelon!

Ønsker dere en fin dag videre!

ENKLERE GREP FOR Å BLI LYKKELIGERE

 • 20.12.2016, 19:16

· IT'S IN THE SMALL STEPS THAT BIG THINGS HAPPEN ·

Så klart vi vil være lykkelige, men det er ikke alltid like lett. Likevel kan det være noen enkle steg, som gjør deg litt lykkeligere. Det skader ikke å prøve, fordi det kun kan gå en vei og det er oppover!

1: SMIL - Et smil koster ingenting, men gir deg veldig mye. 

2: SYNG - Det er kroppens lykkepille!

3: LE - En god latter forlenger livet, det tror jeg på. Det kan bekjempe både fysiske og psykiske smerter.

4: RIKTIG INNSTILLING - Selv om du har en dårlig dag, er det viktig å tenke på at du er sterkere enn det. Det går over!

5: BLI KREATIV - Her er det mye. Skriv det du brenner for, ta bilder, lag musikk eller du kan teste ut sminke - for så å ta noen bilder etterpå, for å kjenne litt på kreativiteten. 

6: VÆR BARNSLIG - Det å være barnslig og dum i blandt, gjør ikke hverdagen kjedelig. Ikke tenk på at du er for gammel, til å føle seg slik. Det er lov, det gjør seg godt og det er menneskelig.

7: TAKKNEMLIGHET -  Det er så viktig å være takknemlig, også for de små tingene i hverdagen. Det gjør at vi ikke tar ting for gitt. Får du en fin kommentar, vis takknemlighet!

8: VÆR SNILL - Du føler deg mye bedre, ved å hjelpe andre eller å være snill. Det koster ikke så mye, men det gir deg utrolig mye tilbake.


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du vil melde deg på - kan du trykke HER!

JEG ELSKER MIN SAMLING

 • 20.12.2016, 14:44

...· THESE ARE SO PRETTY & I LOVE THEM SO MUCH ·

Jeg har blitt så glad i disse koppene, som jeg har sett lenge i butikken. Men, har aldri brukt penger på det. Så disse har jeg fått i gave, som jeg er veldig glad for. Flere skal det bli. Jeg har ønsket meg flere av disse til jul, så vi får se hva det blir!... my favorite cartoon in my childhood

Det som også er artig med disse koppene, er at jeg husker at jeg nesten alltid kikket på mummitrollet på tv. Jeg elsket det. Men, jeg må nok være såpass ærlig at jeg faktisk liker å se på det enda. Det vekker så utrolig gode minner og det er jo bare koselig!Har du noe du samler på? 

HELT ÆRLIG, dette er meg...

 • 20.12.2016, 10:00

Jeg har sosial angst. Det er ikke alltid lett, men jeg har lært å styre angsten - i den grad der ikke angsten styrer meg. 

...

Jeg har x antall strekkmerker og en haug med fett på kroppen, men jeg liker det. Hvis andre vil prate om det, så kjør på. Da må jeg være litt spesiell, da?

Jeg sliter med å tenke at jeg gjør ting for MEG selv, der jeg ofte føler jeg må gjøre andre stolte. I'm working on it!

...

Jeg angrer på mye, men ikke EN eneste ting jeg har gjort. Men, det jeg IKKE gjorde.

Det er flaut å snakke foran mange mennesker, da jeg ikke klarer å stole på meg selv. Jeg MÅ hele tiden tenke på, å si ting "riktig".

...

Der sies at tiden leger alle sår. Jeg kunne ikke vært med uenig. Jeg ser i dag, at med tiden leges ikke alle sår - men, jeg lærer bare å leve med dem.

Jeg har hatt et dumt syn på livet, men i dag setter jeg pris på alt. Jeg er takknemlig og tar ingenting for gitt. 

...

Det hjelper for meg å skrive, derfor kommer jeg ikke til å slutte med det. Det er alltid noe nytt, men jeg er glad for at jeg har en måte å uttrykke meg på. DET er jeg so damn stolt av.Jeg håper dere alle får en veldig fin Tirsdag ♥

FOR EN VAKKER UTSIKT

 • 19.12.2016, 23:57

...


· JEG ØNSKER MEG SNØ TIL JUL ·

Det har vært flere dager med frost ute, men det ser ikke ut til at det kommer noe snø på julaften. Da håper jeg at det holder seg med frost ute, slik at det kommer en liten julefølelse. Jeg har nesten bare julestemning, dersom det er snø ute. Men, koselig er det jo uansett. Nå er det også juleferie, så... 

Jeg ønsker dere alle en veldig fin jul og ferie ♥

SUKKER ER GIFT FOR KROPPEN

 • 19.12.2016, 19:11

Jeg mener at dette er det rareste tipset, men også et som virkelig funket! Iallefall for meg, så derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om akkurat dette som jeg prøvde. Det får iallefall meg til å spise mindre kaker, godteri og slikt.

...SPIS SÅ MYE GODTERI AT DU HOLDER PÅ Å SPY

Ja, det er faktisk akkurat det jeg mener (for min del). Jeg vet at det ikke er bra for kroppen, men iallefall så fikk jeg en liten tankevekker. Det og faktisk se hva sukker kan gjøre med kroppen, at den faktisk blir fysisk dårlig. Jeg har prøvd mye, for å kutte ut usunn spising - som har hjulpet litt. Men, dette fikk meg til å se på det veldig annerledes. Jeg vet det høres rart ut, men det funker faktisk for meg. Jeg skal jo ikke fortelle dere at dere skal gjøre det, men vil bare si at det gav meg en skikkelig tankevekker!SUKKER ER GIFT FOR KROPPEN

Jeg sier ikke det at det ikke skal være lov å kose seg litt av og til, for det vil jeg jo. Men, jeg mener at kroppen min ikke tåler så mye søtt. Jeg merker at sukker er gift for kroppen min. Jeg tåler det ikke. Men, hva andre gjør - det er helt greit. Jeg vil bare fortelle hva min erfaring med sukker, er. Så nå har jeg faktisk innsett at for mye - er virkelig ikke bra.

...

Så føler jeg meg veldig heldig som ikke er kresen på mat, at jeg kan like mye forskjellig - også det som er veldig sunt. Det er veldig lite jeg ikke liker, så det er jo bra å kunne erstatte med litt sunnere oppskrifter og råvarer.... TAKE CARE OF YOUR BODY. IT'S THE ONLY PLACE YOU HAVE TO LIVE!

SE SÅ FIN JEG ER I BADEDRAKT

 • 19.12.2016, 14:52

...

Det er helt utrolig hvor mange bilder det finnes av meg, fra jeg var liten. *Applaus til ho mamma* Så utrolig mange koselige bilder, men også noen som jeg holder på å le meg i hjel av. Det er så herlig å se! Vil dele et par bilder. der jeg virkelig må si meg enig i at jeg var utrolig fin!

...I FEEL PRETTY, OH SO PRETTY!

Jeg husker faktisk denne dagen, der disse bildene ble tatt. Så utrolig gode minner, som jeg aldri kommer til å glemme. Er så glad for at jeg har mange bilder, fra da jeg var liten og skjønn, Hehe! Jeg har iallefall sett EN ting, jeg var aldri sjenert...

Hva syntes du om bildene, hehe? ♥

DAYS LIKE THIS

 • 19.12.2016, 11:41· I LOVE THESE OUTSIDE MEMORIES ·

Jeg går rett på sak, for å fortelle hvor utrolig takknemlig jeg er. Det hjelper virkelig så utrolig godt å komme seg ut, men så å få være på en slik tur - gir så utrolig gode minner. Jeg og kjæresten var ute i 3-4 timer i går. Skjærte ved, bærte ved, lagde bål, grillet pølser, drakk varm kakao, snakket om alt og ingenting & bare koste oss.


...

· KEEP CALM AND DRINK HOT COCOA ·

Etter en del bæring av ved, som er utrooolig god trening, slappet vi av og drakk varm kakao. Det er så nydelig med slike dager før jul, det man slapper helt av. Det trengs og så utrolig koselig det også er. Nei, det var rett og slett en veldig vellykket dag.

Jeg håper dere alle har hatt en fin helg 

JA, JEG HADDE SPISEFORSTYRRELSER!

 • 18.12.2016, 19:59

· MMM! THIS LOOKS DELICIOUS AND HEALTHY ·... BUT I HAVE A SECRET TO TELL YOU

Dette føler jeg er riktig for meg å skrive om. Jeg har ikke problemer med dette i dag, men jeg vil bare skrive om det. I dag elsker jeg sunn mat, selv om jeg av og til også tar meg en feit hamburger (med god samvittighet). Men, slik har det ikke alltid vært. I dag kan jeg vel sette ord på det og si at jeg hadde spiseforstyrrelser, altså overspising som det ikke har vært så mye om..

· JEG SPISTE ALT FOR MYE - HELE TIDEN ·

Jeg husker dette veldig godt, når jeg tenker tilbake på den tiden. Jeg hadde mye inni meg, som måtte ut. Men, dette kom ikke før senere. Derfor spiste jeg mye. Jeg husker veldig godt at mamma fant en hel dobbel pakke (!) med toffifee, de med nøtter inni. Denne hadde jeg lagt under pulten min, så ingen skulle finne den. Helt til mamma fant den, som i grunn er litt komisk også. Ingen visste den gangen, eller kanskje i dag, at det var en spiseforstyrrelse. Men, det var veldig ofte at jeg måtte ta meg sånn 5-6 brødskiver, eller noe godteri som jeg visste mamma eller pappa hadde i skapet. Rare greier, egentlig.

...

Men, som sagt så preger ikke dette meg i det hele tatt i dag. Ingen av mine nærmeste skal ha dårlig samvittighet, eller ha vondt av meg i dag. Fordi det jeg egentlig vil fram med i dette innlegget, er å la andre se at overspising faktisk er en spiseforstyrrelse. I visse tilfeller, kan det være lurt å sette ord på ting - enn å tro at man er helt gal og alene i en slik situasjon. Men, det er mange som har det slik. Det er bare det, at veldig få personer snakker om akkurat denne typen av spiseforstyrrelse.GIVEAWAY: VINN DETTE!

 • 18.12.2016, 17:00

...

· DETTE KAN DU VÆRE SÅ HELDIG Å VINNE ·

Jeg kjører i gang en ny GIVEAWAY på bloggen min, der du kan vinne bøkene over på bildet. Boken ''BRA NOK!'' av Lene Alexandra og en tegnebok ''Den magiske skogen''. Selv har jeg flere slike bæres som kan fargelegges, noe jeg syntes er utrolig avslappende å drive med.

... Det du må gjøre for å bli med i konkurransen: 

1. Lik bloggen min på facebook HER. Hvis du allerede gjør det, kan du gå rett til punkt 2.

2. Kommenter i dette innlegget at du er med. Husk å skrive mailen din - slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

→ For to ekstra lapper med ditt navn på, kan du dele innlegget!

VINNEREN ER........... Maria Jakobsen Moe !! GRATULERER SÅ MYE.

HVORDAN UNNGÅ USUNN SMÅSPISING

 • 18.12.2016, 15:10

Jeg skal være helt ærlig med dere og si at jeg er flink til å spise mellom måltidene mine, av og til også noe litt mindre usunt. Men, jeg har ikke dårlig samvittighet i det hele tatt - så lenge jeg har det bra med meg selv. Jeg vil dele mine tips til å unngå småspising.

· MINE BESTE TIPS TIL Å UNNGÅ SMÅSPISING ·

1. Ikke ha godteri i huset. Jeg sier absolutt ikke at du ikke bør ha det, men hvis du gjerne vil unngå småspising - så hjelper det og ikke ha det. Når du har det, er det lett å ta litt her og der. Men, hvis du ikke har det i hus, så sier det seg selv at du ikke spiser det.

...

2. Ha vann, te eller kaffe i nærheten. Jeg lover dere at det er verdt det. Hver eneste dag går jeg med en vannflaske med vann, som jeg drikker hele dagen når jeg er tørst eller begynner å bli sulten. Er det noe som metter i magen, så skal jeg love deg at det er nettopp vann.

3. Erstatt med andre ting. Hvis du har veldig lyst på sjokolade eller annet, kan det være et forsøk og prøve andre ting som er litt sunnere valg. Som yoghurt, musli, smoothie, gulrøtter, sukkererter, litt havregrøt, osv. Dette pleier også å mette mer, enn for eksempel sjokolade og gjør godt for kroppen!

...

4. Spis måltider som holder deg mett lenge. Det er viktig å få i seg sunne og mettede måltider, slik at du ikke går mye sulten mellom måltidene. Dette kan være måltider som inneholder avokado, nøtter, karbphydrater fra gryn, frukt, grove kornprodukter, proteiner fra fisk, egg og så videre.Har du noen andre tips til å unngå småspising?

TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 18.12.2016, 10:37

...· A FEW FACTS YOU MAY NOT KNOW ABOUT ME ·


 

Sover aldri på dagen. Dette gjelder alltid, uten unntak. Hvis jeg ikke har sovet noe hele natten, så kan jeg likevel ikke sove før kvelden igjen.

Sliter med søvnen. Dette har jeg gjort i mange år. Jeg har vanskelig for å sovne inn, når jeg skal legge meg for kvelden.

Har ekstremt mye mareritt om natta. Dette er ille. Det kan være så ille, at jeg av og til lar være å legge meg. Jeg kan våkne opp og være helt skjelven, utrolig ekkelt.

...

Kobler alltid ut med musikk. Jeg hører så mye på musikk, rett og slett også for å koble litt ut.

I'm overthinking way toooo much. Dette er slitsomt for hodet mitt, veldig ofte. Det kan være småting, som ikke en gang skjer eller har skjedd.

...

Har alltid med vannflaske. Hvor enn jeg går, tar jeg alltid med en vannflaske med vann!

Stresser alt-for-mye. Dette sliter kroppen min helt ut og det er ikke rart at jeg er dødssliten av og til.. Dette må jeg bli flinkere til å takle.

DET SOM SÅRER MEG MEST

 • 17.12.2016, 14:29

Jeg må skrive om litt følelser, nå. Fordi det er så utrolig sårt. Det handler ikke om meg, men om hva som sårer meg mest. Jeg har vondt av mennesker. Jeg vet at det er mange der ute som gruer seg til jul. Hvert år. Det treffer meg hardt i hjerteroten. Jeg bare bryr meg, det er ikke noe galt i det. Jeg vil hjelpe der jeg kan, men jeg føler ikke at jeg strekker til godt nok.

· HJELP Å GLEDE EN SOM GRUER SEG TIL JUL ·

Jeg prøver ikke å framstille meg selv, på noen måte. Jeg prøver bare å få fram, at jeg ønsker av hele mitt hjerte å hjelpe - hvis jeg kan. HER kan du støtte personer som gruer seg til jul, der du kan glede en som gruer seg til jul. Det er helt fantastisk. Ingen følelse i verden, kan måle seg med å glede andre. Ikke for meg.

... JEG ER SÅ JÆVLIG HELDIG OG TAKKNEMLIG

Jeg kan ikke få sagt det nok, men jeg tenker på hver eneste dag - hvor jævlig heldig jeg er. Fy flate, jeg har familie. Jeg har mat nok. Jeg har tak over hodet. Jeg har alle muligheter til å ta utdannelse. Jeg reiser til Australia kommende sommer. Livet er så stort. Jeg har ikke alltid hatt lett for å se det for meg, men jeg sier det til meg selv hver eneste dag - hvor utrolig heldig jeg er. Ingen ord er så store, som kan beskrive det en gang.

RO NED | VI MÅ VÆRE MER TILSTEDE!

 • 17.12.2016, 10:47

Jeg kjenner selv på kroppen at det kan være vanskelig å roe ned, men det er så utrolig viktig. Det er viktig for veldig mange ting, ikke bare kroppen fysisk. Men, det er så viktig å være tilstede her og nå. Tenke på at du verken er i fortiden, eller framtiden. Men, det å føle på at du er faktisk hele tiden her og nå.

· THE PRESENT MOMENT IS ALL YOU EVER HAVE ·

Hverdagen til veldig mange er i dag mer stressende, enn noen gang. Jeg både ser og merker det litt selv. Veldig mange gjør til og med mer, enn det kroppen egentlig vil tillate. Men, flere gjør det jo likevel. Slik er det jo i dag. Det er vanskelig å tenke på, at vi egentlig er her og nå. Jeg har noen punkter, som kan være noen fine punkter å følge i hverdagen.

1. Lev her og nå. Jeg har veldig lett for å tenke på alt mulig, fra gjøremål jeg må få gjort eller bekjymringer. Men, det er viktig å prøve å snu tankene og tenke på at det er ikke der du er nå - men, kun her og nå. Det er så mange små ting i hverdagen, som er så utrolig verdifult. Det er viktig å stoppe opp av og til.

Processed with VSCO with x1 preset

3. Sett fokus på dem du er sammen med. Dette er så utrolig viktig. Det kan være med familien, i et selskap eller med en vennegjeng. I dag er det veldig mange som sitter ned i telefonen, hele tiden. Det kan være vanskelig å roe ned, når det stadig tikker inn meldinger, varsler og annet. Man har det så mye hyggeligere, dersom telefonen blir lagt vekk av og til.

...

3. Legg merke til omgivelsene. Det er så fort gjort å stresse fort forbi i gata, enn å legge merke til omgivelsene. Men, når jeg stopper opp av og til for å legge merke til omgivelsene rundt meg, er det så flott. Det er så flotte opplevelser, som å kjenne på temperaturen, legge merke til havet eller fargen på et tre. Jeg prøver å sette av en halv time eller mer hver dag, for å bare nyte disse tingene.

Har du noen andre tips å legge i kommentarfeltet? ♥

EN HEMMELIGHET INGEN VET OM MEG

 • 16.12.2016, 18:20

...

Dette vil vise seg å bli et artig innlegg, der jeg skal fortelle en greie om meg selv - som ingen vet om. Ikke en gang mine nærmeste vet dette. Det er jo ikke noen stor greie, men det blir likevel litt artig å skrive om. Jeg syntes kanskje det er litt flaut å skrive om, til og med. Men, jeg gir det et forsøk likevel.

MY SECRET THAT NO ONE KNOWS ABOUT

Når jeg tenker meg om, er det ganske artig å tenke over. Det er jo en veldig fin greie for meg å dele med dere. Jeg har lenge tenkt over hvor moro det ville ha vært, å starte med dans (ikke le mamma, hehe). Jeg elsker å danse, selv om jeg aldri har fortalt dette til noen. Det er utrolig interessant, egentlig. Jeg kan liksom ikke helt se for meg det, heller. Jeg vet iallefall veldig godt, at jeg liker å danse.

· Å KUNNE DANSE ER EN KUNST ·

Noe jeg kan sitte å se på i timesvis, uten å bli lei - er videoer av folk som danser. Det er så utrolig rått. Det er så utrolig mange flinke mennesker der ute, som jeg tar av meg hatten for. Det er rett og slett kunst. Inspirerende. Flott. Magisk.

Hva inspirerer deg? 

WHAT A BEAUTIFUL WALK

 • 16.12.2016, 14:44

· OUR BEAUTIFUL NATURE HAS POWER AND MAGIC ·


...


...JEG TRENGER EN GÅTUR HVER DAG I FLOTTE OMGIVELSER

Jeg kan ikke få sagt nok, hvor deilig det er med en gåtur. Det gjør noe med meg, hele meg. Både fysisk og psykisk. Det er så positivt på alle mulige måter og kan jeg få knipset noen bilder - så er det jo bare en bonus. Det nydelige naturen vår, altså!

Hva syntes du om bildene? 

THE CHRISTMAS TAG

 • 16.12.2016, 11:08

 

· THE CHRISTMAS TAG WITH 10 Q&A ·

1. Hva liker du å spise på julaften?

Kalkun eller ribbe. Elsker begge deler like godt, må jeg si.

2. Hva er det beste med julen?

Hele juletiden er så utrolig magisk. Det er mye, som å være sammen med familie og kjæreste, se julefilmer, høre på julemusikk, spise god julemat, så mye lys i gater og hjemme, ha jentekvelder og så mye mer.

3. Favoritt farge i julen?

En blanding av rød og hvit.

4. Hva er den beste julegaven du har fått?

Jeg blir like glad for alle de fine julegavene jeg får, uansett. Så jeg klarer ikke å plukke ut en!

5. Favoritt julesang?

Hey Ho - Freddy Kalas.

6. Ekte eller uekte juletre?

Jeg har selv uekte juletre og syntes det er kjempe fint. Jeg har mye allergi, derfor har jeg ikke ekte. Men, det er jo fint begge deler.

7. Favoritt jule film?

Hjemme alene 1, 2 og 3.

8. Hva ønsker du deg til jul?

Jeg har ikke sagt stort jeg ønsker meg i år, men har sagt penger så lenge jeg skal til Australia førstkommende sommer! Vet jo at jeg får litt pakker, som er så koselig det også!

9. Julegavetips?

Hjemmelagde gaver: Musli, kaker, krydder & snølykter. Kjøpe gaver: vin, klær, gavekort, pyntegjenstander, klokke, lys, sminke, parfyme ++

10. Hva er planene for denne julen?

Før julaften skal jeg være mye med familien min, venner og kjæreste. Kanskje ut å spise, dra på kino og gå fine dags- og kveldsturer. Julaften skal jeg feire sammen med mamma. Det blir kun oss to, men det gleder jeg meg veldig til.Ønsker dere en god førjulstid og håper dere får en fin jul ♥

PLUS SIZE AND I LOVE IT

 • 15.12.2016, 17:22· CONFIDENCE WILL MAKE YOU HAPPIER THAN ANY DIET WILL ·

Jeg kjenner på min egen kropp, at det er ikke der lykken sitter - men, alt sitter i hodet. Tankevirksomheten. Den er sterk, men så sann. Bare du har huet med deg, så går alt mye lettere. Det skal jeg love deg. Jeg føler meg også frisk fysisk, derfor føler jeg meg bra!

HÅPER DERE FÅR EN FIN TORSDAG VIDERE 

 • DIY
 • DIY: ENKLE SNØLYKTER TIL DESEMBER

  • 15.12.2016, 14:23


  ... DISSE ER PERFEKTE FOR DESEMBER

  Dette er vel mitt første DIY innlegg, noe jeg syntes selv er utrolig moro å lese på andre blogger og sider. Sett bort fra en enkel leppeskrubb, som du finner HER. Jeg elsker disse lyktene og har fått helt dilla, siden jeg så hvordan jeg kunne lage dem. Dette er så utrolig enkelt og dekorativt, at jeg vil dele det med dere.


   

  · DET DU TRENGER ER ·

  Syltetøyglass eller andre typer glass

  Eggehvite

  Perlesukker

  Pensel  · HVORDAN DU LAGER DISSE SNØLYSLYKTENE ·

  Finn først frem det du trenger, til å lage dem. Ett eggehvite tilsvarer tre slike glass, som på bildene. Det du gjør først, er å ta eggehvite i en bolle og pensle det inn i glassen. Pass på å dekke hele glasset innvendig, slik at det ikke blir ugjevnt. Så putter du oppi ganske mye perlesukker og vrir det rundt i glasset, slik at det dekker alt. Så tar du ut restene og setter glassene på hodet, helst over et papir eller liknende. VIKTIG! La dem tørke over natten, før du tar lys oppi dem!  ... Så får du disse fine snølyktene! Kanskje dette kan være en idé til en koselig og hjemmelaget julegave? ♥

  A beautiful cup of coffee

  • 15.12.2016, 11:24


  ...

  Lukten av kaffe er så nydelig. Så flott også når du kan se det på bildet over, helt nydelig faktisk. Jeg elsker å starte dagen med en kopp kaffe og slappe av. Det er en perfekt morgen for meg, uten stress.  · IT'S COFFEE O'CLOCK ·  Nå skal jeg kose meg videre med kaffekoppen min, så skal jeg nyte morgenstunden. Det er noe spesielt med det. Magisk. Så takknemlig. Har du også en slik morgenrutine? ♥

  JEG BLE KJEFTET PÅ AV EN FREMMED

  • 14.12.2016, 21:10

  For et par dager siden skjedde det noe veldig merkelig, som var både irriterende og nokså komisk. Det dukker alltid opp noen sånne merkelige opplevelser, av og til. Dette måtte jeg bare skrive om, tenkte jeg!

  ...

  Jeg var hos mamma for et par dager siden, før jeg skulle gå til byen (ca. 15 minutter å gå), på kvelden. Det var mørkt. Vanligvis har jeg refleks, når jeg er ute og går i mørket. Men, det var ganske typisk at jeg ikke hadde det da. Så kom det en mann mot meg, som stirret ned i mobilen sin mens han kom nærmere. Jeg så han godt, selv om det var mørkt. Da vi møttes, prøvde jeg å styre unna, men han kom borti meg. Jeg kunne se irritasjonen på hele kroppsspråket. Det han sa til meg, var følgende: ''Hvorfor har du ikke refleks på deg?!'' Det var ingen koselig stemme, for å si det mildt.

  Ikke nok med at han stirret ned i mobilen, helt til han dunket inntil meg, samtidig som han kjeftet - men han hadde ikke refleks selv! Ikke en eneste plass på seg. Det var akkurat det som jeg syntes etterpå, er så merkelig. Jeg svarte ganske raskt og spurte hvorfor han ikke selv hadde noen refleks, som skal kjefte på andre. Da gikk han ganske fort videre, kan du si.

  · SAFETY DOESN'T HAPPEN BY ACCIDENT ·

  Det skal sies at jeg ALLTID stopper når jeg ser eller hører at det kommer bil, når jeg ikke har refleks. Så jeg sier ikke at det er riktig, men jeg prøver jo å ta forhåndsregler uansett så godt det lar seg gjøre.

  Vil dere ha flere slike innlegg på bloggen, der jeg forteller historier?

  NOEN AV MINE FINESTE OPPLEVELSER

  • 14.12.2016, 16:53

  Jeg føler meg så utrolig heldig, som har fått oppleve så mye jeg har - i en alder av bare 21. Derfor vil jeg legge ut noen av disse flotte opplevelsene, selv om det er veldig mange flere.


   

  · ROADTRIP FRA RISØR - SANDNESSJØEN MED KJÆRESTEN ·

  Denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Selv om det var kaldt, så var det en helt uforglemmelig tur. Varme sokker, lang biltur, fin landskap hele veien, musikk, kjærestetur og bare ta livet med ro.  · SOMMER I RISØR SKJÆRGÅRD - MANGE GODE MINNER ·

  Risør er også en utrolig flott by om sommeren, der å være i skjæra er så flott. Jeg slapper 100% av, når jeg går utover her på bildet og bare nyter livet med omgivelsene rundt.  · VELDIG MANGE FINE MINNER MED HUN HERLIGE JENTA HER · 

  Jeg møtte denne nydelige jenta i forrige skoleår, der vi gikk påbygg i Risør. Dette året jeg går nå er jo mitt siste, av 2 år på påbygg. Vi har så utrolig mange fine minner sammen. Mye latter, glede, tårer, bilder, vinkvelder, russetiden og så mye mer. På den tiden vi har kjent hverandre, har hun blitt en av mine aller beste venner. Vi er så like, at jeg nesten kan kalle ho min søster. Elsker denne jenta her av hele mitt hjerte!  · DANMARK NESTEN HVER SOMMER MED FAMILIEN ·

  Omtrent hvert år i sommerferien, har jeg vært med familien på min mor side i familien - til Danmark. Det er noe spesielt med Danmark og jeg koser meg like mye hver gang. Det er så flotte omgivelser, natur og andre ting som jeg er så takknemlig for.  · TENERIFE MED MIN BESTEVENNINNE & PAPPA ·

  Jeg og min bestevenninne var i Tenerife på det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Det var i fjor på denne tiden her, faktisk. Fy flate for en fin opplevelse. Har vært her før, men på et annet hotell. Jeg elsker å reise. Da vi var nedover, var vi også sammen med pappa og sin kjæreste. De bodde i nabobyen, vi bodde i Playa De Las Americas. Noen som har vært der? Denne turen er uforglemmelig!  Dette er noen av veldig mange opplevelser. Det er ikke alt jeg har bilder av på pc eller bare bilder jeg vil ha utenfor bloggen, av familie og venner. Jeg blir utrolig glad av å se på bildene. VELDIG TAKKNEMLIG!

  BEAUTIFUL FROST

  • 14.12.2016, 13:47

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  ...

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  · KINDNESS IS LIKE SNOW. BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS ·

  Hva syntes du om bildene?

  JA, nå skal jeg fortelle dere...

  • 13.12.2016, 15:30

  Jeg skal skrive et innlegg, som jeg ALDRI trodde jeg skulle skrive.. Det handler ikke om noe negativt, tvert om. Men, jeg syntes det er utrolig vanskelig å skrive likevel. Jeg skal nemlig, så godt jeg kan, skrive et brev til meg selv. Jeg skal legge vekk hva andre sier om meg og prøve å gå inn på meg selv, for å skrive til meg på en måte som til en venninne.  · ET BREV TIL MEG FRA... MEG ·

  Du er en person som alltid tenker på andre mennesker. Du er aldri i tvil om å hjelpe andre, før deg selv. Det er en sterk egenskap, selv om det er viktig å tenke på seg selv også. Selv om du føler at du ikke strekker til alltid, så gjør du virkelig alt du overhode kan. Ja, du føler av og til at det ikke er nok - men, hvis du tenker deg godt om, så er det ofte mer enn godt nok. Ikke nok med det, du gir heller aldri opp. Du står på til du nesten stuper utfor ditt eget stup, men reiser deg nok en gang opp igjen.


  ...

  Du gir ikke veldig uttrykk for andre du bryr deg om, at du av og til bare er sliten. Men, det er også helt ok. Du er flink til å sette ord på ting, stå på ditt og si dine egne meninger - uansett hva andre sier. Du har blitt tøffere til å la være å bry deg, om hva du kanskje kan få tilbake. Det gjør deg til den du er. Du gir faen. Du er takknemlig for den miste lille ting, fordi du aldri tar noe for gitt. For deg, så er det de små tingene i hverdagen, som betyr mest. Du er takknemlig for hver og en person rundt deg, som bryr seg om deg. Du bryr deg tilbake, alltid.  · USE YOUR SMILE TO CHANGE THE WORLD, DON'T LET THE WORLD CHANGE YOUR SMILE ·

  For at ikke innlegget skal bli alt for langt, må jeg avslutte med å fortelle deg hvordan du framstår. Du smiler alltid til andre. Om det så er på gata, i selskap eller bare med de nærmeste. Du bruker aldri tiden din, på å være sur på andre. Uansett hvem det er. Av og til lurer jeg på, hvorfor du aldri er sur? Alle har jo lov til å ikke smile hele tiden, og det vet du godt. Men, du smiler alltid.


  Dette var kanskje et litt merkelig innlegg, men jeg tenker at det kan være fint å se tilbake på - når jeg føler for det. Jeg håper dere har og får en fin dag videre ♥♥

  MY FAV DISH OF ALL TIME

  • 13.12.2016, 11:43

  Jeg går veldig fort lei av den samme frokosten om og om igjen, men ikke når det gjelder denne. «Smashed Avocado Toast» er en stor favoritt, jeg aldri går lei. Hvis du liker avokado, så er denne i aller høyeste grad å anbefale.

  ...

  Avokado er både sunt og mettende, som gjør det perfekt til frokost eller et annen måltid. Det varierer hva du vil ha på, eller om du vil ha uten noe toppet. Jeg kan like godt la være å ha noenting på, men liker også å ha egg eller tomat på toppen. Jeg tilsetter sitronpepper og blander sammen, så tar jeg det på toastet brød. Så er det bare å nyte!  Hva er din favoritt med avokado? 

  Magisk himmel

  • 12.12.2016, 21:12  ...

  Håper dere har det fint ♥

  JEG TIPSER EN GOD MIDDAG

  • 12.12.2016, 17:13

  Jeg vil dele en enkel oppskrift med dere, som er også super god. Du kan selvfølgelig ha oppi det du måtte ønske, men her er min gode oppskrift på tacosalat!

  · DU TRENGER ·

  ♥ Kjøttdeig (Jeg bruker karbonadekjøttdeig) · Kjøttdeigkrydder mix · Salat · Tomater · Revet ost · Mais · Litt rømme ♥

  · SLIK GJØR DU ·

  Veldig enkelt og greit. Brun kjøttet og tilsett så kjøttdeigkrydderet, med så mye vann det står på pakken. Skjær opp salat og resten av ingrediensene. Ha i en bolle, topp med litt rømme & du har en nydelig middag!


   

  Hva er din beste rett med kjøttdeig?

  DE BESTE BLOGG TIPSENE

  • 12.12.2016, 12:07

  BE YOURSELF, ALWAYS!

  Det er utrolig viktig å være seg selv 100%, fordi bloggen handler tross alt om deg og det er kun deg som skriver. Ikke blogg om ting, bare fordi andre gjør det. Men, blogg om ting som inspirerer nettopp deg!

  VARIER BLOGGINGEN DIN

  Når du blogger om det samme hele tiden, kan det ofte bli kjedelig i lengden. Men, prøv iallefall å skrive innlegg som varierer litt - slik trekker folk til å lese mer.

  ALDRI GI OPP

  Man kan ikke forvente å få en haug med lesere med en gang, men dette opparbeider seg over tid. Det er viktig og ikke stresse med dette, fordi da kan du fort miste interessen. Bry deg om leserene du har.

  FINN PÅ EN KREATIV OVERSKRIFT

  Overskriften har mye å si, ettersom den vises først og fremst. Prøv å finne på en litt kreativ og interessant overskrift, men som selvfølgelig handler om innlegget ditt.  Har du noen tips å dele?

  MIN PERSONLIGHET ER UNIK

  • 11.12.2016, 20:00

  Jeg syntes det er morsomt å skrive slike innlegg, der du kan kalle det en slags ''skrive utfordring''. Jeg skal skrive om ett eneste ord, som beskriver min personlighet. Det er vanskelig å finne på ett ord, men alikavell er det spennende å tenke over. Noe av det som fascinerer meg veldig, er tankevirksomheten. Hvordan tenker jeg positivt? Hvordan går det så fort fra en tanke, til en annen? Hva får meg til å tenke sånn eller sånn?

  ...

  For meg, er det vanskelig å reflektere over sin egen personlighet. Etter alt jeg har opplevd, så har mye endret min personlighet. Men, til det bedre. Jeg føler statig at noe forandrer seg. Slik er det jo. Men, det er merkelig å tenke over. Jeg anser meg selv som en veldig positiv person, selv om jeg også har mine negative tanker og dager. Slik er det å være et menneske. Men, samtidig så mener jo jeg at det er greit. Mer enn greit, egentlig.

  · MIN PERSONLIGHET ER UNIK ·

  Jeg mener jeg ikke i den grad at jeg er perfekt, eller at jeg syntes noe høyt om meg selv. Ikke i det hele tatt. Men, jeg mener egentlig at alle personer er unike på sin måte. Alle tenker forskjellig. Alle føler forskjellig. Jeg er rett og slett bare fascinert av min egen personlighet, hvorfor jeg tenker slik eller gjør sånn. Alt styres av kun en selv, ingen andre. Det er en ganske stor oppgave og det er ikke alltid lett, men jeg prøver alltid å se det positive. Derfor står det akkurat det, i denne overskriften.  Håper dere har en fin Søndag i advent ♥

  SE MIN VAKRE BY

  • 11.12.2016, 14:31

  Jeg er utrolig takknemlig for å bo en slik fin by, når jeg ser på dette bildet jeg tok i fjor. Vakre Risør!  ...

  Håper snøen kommer snart, når julen nærmer seg med stormskritt! Klem ♥

  GODE MÅTER Å STARTE DAGEN PÅ

  • 11.12.2016, 10:29

  Hei dere ♥ Når du står opp om morgenen, kan det av og til være vanskelig å tenke positivt fordi du kan være veldig trøtt og sliten. Våkner du med en negativ tanke, så kan fort begynnelsen av dagen bli litt tung. Derfor vil jeg dele noen punkter, som kan være avgjørende for resten av dagen. Det trenger ikke å være store ting, så her er noen tips!

  · PAKK FERDIG KVELDEN FØR ·

  Dersom jeg skal tidlig på skolen, trening eller andre ting - passer jeg på å pakke ferdig det jeg skal ha med kvelden før. Dette er mye bedre, så du slipper å stresse rett før du skal avgårde. Da blir du ofte også fortere sliten i kroppen og du stresser mer enn nødvendig.

  · SETT ALARMEN PÅ LITT FØR DU STÅR OPP ·

  Når du våkner, er det deilig å vite at du kan ligge litt til og bare slappe av. Dette får iallefall meg til å våkne litt mer, enn å stresse i gang mine gjøremål for dagen.

  · VASK ANSIKTET MED KALDT VANN ·

  Dette er det vel mange som gjør. Men, dette er helt nødvendig for meg når jeg står opp. Jeg blir fortere våken og det er lettere å komme i gang med hverdagen. Så tar jeg på meg en god fuktighetskrem med god fuktighet, spesielt nå på vinteren - der luften kan være litt ekstra tørr.

  · SPIS FROKOST ·

  Jeg merker veldig godt forskjellen på når jeg spiser frokost og hvis jeg lar være. Dette er helt avgjørende for meg, slik at jeg har energi til å komme i gang med dagen og planene jeg har. Humøret blir også mye bedre!  Hvordan pleier du å starte dagen? 

  VINNEREN AV GIVEAWAY, BLE...

  • 10.12.2016, 21:03

  For noen uker siden hadde jeg en giveaway på bloggen, og i dette innlegget har jeg kåret en vinner. Vinneren ble...  · LIV HEGE SKAFLESTAD ·

  Gratulerer så mye med de fine produktene i DETTE innlegget, som vil bli tilsendt til deg. Jeg tar kontakt med vinneren, slik at jeg kan sende premien! Følg med videre, så dukker det opp om ikke så lenge - en ny giveaway kanskje før jul ♥

  Det jeg frykter mest av alt

  • 10.12.2016, 15:02

  · HØYDESKREKK I HØYESTE GRAD ·

  Dette er helt sykt. Jeg er så enormt redd for høyder, at jeg kan fint få et panikkanfall på toppen av et eller annet. Husker godt dette bildet over, der jeg var med familien min i Danmark. Det er fra et tårn, der jeg var livredd. Jeg hadde tårer i øynene helt til jeg kom ned der fra!

  · Å SÅRE ANDRE MENNESKER ·

  Dette må være min aller største frykt. Det siste jeg vil, er å såre andre mennesker. Jeg vil aldri gjøre noen andre - noe vondt. Uansett hva noen har gjort, så har jeg aldri hjerte til å såre noen.

  · KRIG ·

  Det er så utrolig trist så mye man leser og ser på nyheter, og slikt. Dette er en stor frykt, som jeg ikke unner noen her i livet.

  · Å BADE I SJØEN ·

  Jeg elsker å svømme, men er redd for å bade i sjøen. Det er noe med sjøen for meg. Det er så stort, skummelt og mørkt. Man vet ikke hva som er der, på en måte. Jeg var ikke slik før, men det er ekkelt.

  · Å BLI STUKKET AV VEPS ·

  Det er ikke det at det gjør vondt, fordi jeg har et veldig godt tips som virkelig funker mot vepsestikk: smør på eddik! Men, jeg er allergisk mot veps, derfor er jeg veldig redd. Det smarteste da er jo ikke å vimse rundt, for å 'slå' vekk vepsen - men, jeg klarer ikke helt å la være.

  · BALLONGER ·

  Jeg har nevnt det før, men jeg hater ballonger. Det var en jeg kjenner som sprengte en foran meg, med vilje, for å se hvordan jeg reagerte. Jeg ble helt skjelven og var ille redd. Haha...


   

  Har du noen fykter?

  FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ

  • 10.12.2016, 11:54

  GOOD MUSIC IS MY ESCAPE

  Jeg lurer på hvordan hverdagen hadde vært, uten musikk. Jeg elsker å høre på gamle sanger, men også nye. Har fått mange nye favoritter i min spilleliste. Derfor vil jeg dele mine topp 5 sanger med dere.  · MINE FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ ·

  Move Your Body - Sia, Alan Walker Remix

  Love On Me - Galantis, Hook N Sling

  Starving - Hailee Steinfeld, Grey ft. Zedd

  Thinking About You - Hardwell, Jay Sean

  Don't Wanna Know - Maroon 5 ft. Kendrick Lamar


   

  SLIK BLIR DU FORTERE FRISK

  • 09.12.2016, 20:00

  INNSE AT DU ER SYK

  For meg er det ofte vanskelig å roe ned tempoet, når jeg begynner å bli syk. Jeg tenker at det snart går over og fortsetter å trene eller andre ærender - og later som ingenting. Men, til slutt får jeg det midt i ansiktet og ligger rett ut mye lengre, enn det hadde vært nødvendig. Ro ned, lytt til kroppen din og ta vare på deg selv.

  LAG DIN EGEN MEDISIN

  Det er så utrolig mange forskjellige medisiner, men ingenting er nesten bedre enn det du lager selv! Jeg bruker å koke meg te, honning, en del ingefær og sitron. Dette hjelper utrolig godt!

  DRIKK MASSE VANN

  Det er utrolig viktig å drikke masse vann, som renser kroppen. Du mister ofte mye væske, når du er syk. Derfor er det utrolig viktig med nok drikke, så kroppen ikke blir dehydrert.

  SVETT UT BAKTERIENE I KROPPEN

  Dette høres veldig merkelig ut og jeg trodde ikke på det. Men, dette prøvde jeg sist gang jeg lå rett ut med feber og det hele. Når jeg la meg om natten, sov jeg rett og slett med masse klær (gjerne kosedress) slik at du svetter på natten. Jeg føler at dette funker, så det skader vel kanskje ikke å prøve?

  SOV MASSE OG SPIS RIKTIG

  Noe av det kroppen trenger mest når den er syk, er hvile. Jeg kan ikke få sagt det nok. Men, samtidig er det viktig å holde seg unna sukker og andre ting som gjør deg slapp. Spis sunt og mat som gir deg mer energi, som gjør kroppen sterkere.

  IKKE LA KROPPEN LURE DEG

  Veldig ofte når du etter sykdom, føler deg mye bedre - så kan du fort tenke at du er frisk igjen. Dette pleier ofte å være feil. Så blir det igjen stress for kroppen, når du prøver å komme tilbake til rutinene dine igjen. Etter en stund, så ligger du der igjen - lengre enn det du hadde behøvd. Så mitt råd er å hvile en dag for mye, enn en dag for lite.

  Har du noen andre tips å dele i kommentarfeltet? ♥

  PÅ TUR I SÅ VAKKER NATUR

  • 09.12.2016, 15:49

  Disse bildene er fra i fjor, men jeg må dele dem. Slike turer er så verdifulle og plassen her er jo bare helt magisk. Snø, telt, kakao, varme klær, isfiske og bål. Heeelt fantastisk ♥  Liker du å dra på slike turer?


  // I morgen avslutter jeg GIVEAWAY på bloggen, men du har enda mulighet til å bli med HER.

  MY DECEMBER MOOD BOARD

  • 09.12.2016, 12:07

  · IT'S THE MOST BEAUTIFUL TIME OF THE YEAR! ·  // Bildene er hentet fra weheartit.

  8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

  • 08.12.2016, 17:00

  · TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER ·

  1. Se på julefilmer, spesielt på julaften. Også tegnefilmer som kommer denne dagen.

  2. Donere penger til de som ikke har det så greit i julen, iallefall det jeg har råd til. Jeg tenker veldig mye på dem som ikke har det så greit, at dette skal jeg gjøre i år.

  3. Høre på masse julemusikk!

  4. Gå på skiturer, hvis det kommer snø i år før jul. Vi har jo enda ikke fått snø og det er varmegrader ute! Så vi får se, men jeg har veldig lyst til dette.

  5. Bake julekaker sammen med familien.

  6. Spise masse risgrøt. Jeg elsker julegrøt og kommer til å spise iallefall litt denne måneden!

  7. Tilbringe mye tid sammen med familien, kjæreste og venner.

  8. Sitte hjemme i sofaen, pakke inn julegaver, drikke kakao, høre på julemusikk og bare ta livet helt med ro.  Hva er på din to-do liste i desember? 

  MIN FØRSTE GANG...

  • 08.12.2016, 12:46

  FØRSTE GANGEN JEG FIKK MENSEN

  Jeg husker dette utrolig godt. Da var jeg med pappa på fotballstevne i Danmark, sammen med andre trenere. Der vi bodde, var det basseng. Da jeg kom opp fra bassenget, skulle jeg tørke meg - og det kom blodige flekker på håndkleet. Pappa måtte ringe mamma hjemme i Norge og jeg var livredd..

  MITT FØRSTE KJÆLEDYR

  Jeg var 10 år og bodde med mamma i byen, da jeg fikk en katt til bursdagen min. Jeg ble så utrolig glad, fordi jeg hadde alltid ønsket meg en katt.

  MITT FØRSTE MØTE MED ALKOHOL

  Jeg var aldri en av dem som drakk mye, da jeg var under 18 år. Men, feiret 15-års bursdagen min med noen venninner. Da jeg hadde gjemt noen cider på rommet mitt. Kan ikke huske at jeg ble dårlig på noe vis.

  MIN FØRSTE ORDENTLIGE KJÆRESTE

  Dette var i tiende klasse, som er nesten 6 år siden og vi er fortsatt kjærester!

  MIN FØRSTE BOT

  Dette husker jeg så godt, at det kunne vært i går. Men, jeg gikk vel i 6-7 klasse. Pappa skulle kjøre meg til skolen og den ENE gangen jeg ikke tok på sikkerthetsbelte, så stod politiet der. Det tar 2, kanskje 3 minutter å kjøre til skolen. Maks uflaks!


  Hva syntes du om slike innlegg? ♥

  Gjør du en feil, så skal jeg snakke stygt om deg!

  • 07.12.2016, 19:57

  Noe jeg blir utrolig irritert over, er folk som skal klage på andre. Om det er fordi noen har egne meninger, hvis noen gjør en uskyldig feil eller rett og slett bare kommenterer slik dem ser ut. Jeg mener, hvorfor? Gjør det deg virkelig til en bedre person? Det tror jeg neppe. Jeg blir ikke bare irritert, men jeg blir lei meg. Alle er ikke sure, fordi dem går i gata uten å smile. Av og til er det nok, iallefall for meg, å stable mine egne bein. Jeg mener at alle bør få en sjanse, til å vise den de er. Hvis ikke så bør ikke folk rakke ned på dem. 


   

  Det å kommentere negativt eller rett og slett stygt, overfor andre - gjør meg sint. Det er ikke verre enn å la være. Du ville nok ikke likt det selv, hvis noen skulle prate stygt om deg - uten å kjenne deg? Jeg mener at det finnes noe godt i alle, hvis man bare gir folk en sjanse. Det er så fort gjort å dømme andre mennesker, men det er så dumt å bruke energien på. 

  · DON'T JUDGE MY CHOICES WITHOUT UNDERSTANDING MY REASONS! ·

  HÅPER DERE HAR EN FIN ONSDAG ♥

  FAVORITT SMINKELOOK

  • 07.12.2016, 16:15

  Jeg syntes det er spennende å prøve ut nye sminke looks. Så her er en enkel, men samtidig fin favoritt.

  Hva syntes du om sminkelooken? ♥

  GODT MELLOMMÅLTID

  • 07.12.2016, 12:04

  Egg er så utrolig godt, men også så utrolig mettende. Elsker dette som et mellommåltid.  Hva er dine beste mellommåltid? 

  VAKKERT, VONDT OG SÅ MERKELIG

  • 06.12.2016, 19:51

  // Jeg skrev dette i går kveld, som jeg gjerne vil dele. For noen dager siden, fikk jeg en melding fra en av dere, at jeg ikke måtte være redd for å skrive - hvis jeg opplever vonde dager også. Jeg blir så rørt av alle de fine kommentarene jeg får 

  Jeg har lært mye opp igjennom livet. Jeg har følt mye. Jeg har følt meg glad og lykkelig. Jeg har vært trist og lei. Jeg har nådd bunnen. Jeg reise meg igjen. Her ligger jeg, da. Hva skjer? Jo, jeg har en jævlig dårlig dag. En dårlig dag er jo lov. Det er greit. Det er bra å ha dårlige dager, slik at man kan sette pris på de gode. Man kan lære å reise seg og se at det bare var en dårlig dag, ikke et dårlig liv. Men, det er vondt. Enda verre føles det, når jeg vet at noen av mine nermeste leser dette jeg skriver. Men, da skal jeg fortelle deg en ting - kjære deg...

  Jeg er et levende vesen. Et sårbart menneske, av og til. Et menneske som ser det beste i alle, alltid. Et menneske som vil være positiv, alltid. Et menneske som har så mye godt i livet. Et menneske som har vært igjennom mye. Veldig mye. Men, et menneske som også klarte å reise seg da det var full storm. 

  Dette hjelper. Å skrive. Jeg elsker å skrive. Jeg liker å lette på trykket, slik at det kan bli iallefall litt lettere. Alt hjelper, når du har det vondt. Tårene triller på puta. Jeg tenker, men samtidig ikke. En sang treffer meg, jeg griner mer. Det er vakkert, vondt og så merkelig. Jeg er glad for at jeg kan kjenne på smerte. Kjenne at jeg lever. Livet går i en bergogdalbane, all the time. Det kan være dritt, i blandt.

  Men, det er i dag. Det gjør ingenting. Det er godt å bare være, føle og tenke. Uansett hvor vondt det er.  Det går over, det blir bedre... Alltid

  Gode klemmer ♥

  TIPS TIL Å TENKE POSITIVT

  • 06.12.2016, 16:07

  Jeg tenkte at dette var et fint tidspunkt å publisere et slikt innlegg, så here you go!

  ERSTATT DE NEGATIVE TANKENE

  Prøv så godt du kan å tenke positivt, om du så må si det høyt til deg selv. Det skader aldri å prøve, så kan du risikere å bli positivt overrasket.

  IKKE BRY DEG HVA ANDRE MENER

  Dersom du får høre noe som andre mener annerledes enn deg, kan de fort bli veldig engasjert - slik at du kan tenke at det du mener er galt. Men, tenk på at alle er forskjellige og har forskjellige meninger om ting. Heldigvis at det er slik.

  UNNGÅ NEGATIVE DIALOGER

  Å være i samhold med andre som kun diskuterer og snakker om negative ting, vil du bli tappet for krefter og bli sliten. Prøv så godt du kan å unngå dette, for å føle deg bedre med deg selv også!

  GI DEG SELV POSITIVE KOMMENTARER

  Si positive ting om deg selv, slik at du føler deg litt bedre med å kutte ut med de negative kommentarene. Du kommer ingen vei med det!

  Har du noen tips å dele i kommentarfeltet?

  FINE VINTER DETALJER

  • 06.12.2016, 12:17

  Bildene er ikke tatt nå, ettersom snøen er borte. Men, jeg er så glad i vinteren - også fordi det blir så mange fine motiver.

  Hva syntes du om bildene? 

  Tanker blir til følelser

  • 05.12.2016, 17:49

  Tanker. Tanker er så mektig. Det er ikke bare tanker. Tanker er så mye mer. Det styrer deg og ditt humør, begge veier. Hvorfor må vi tenke så mye? Vi har jo ikke bruk for det, hvis vi ikke vil. Kan vi ikke bare leve, uten å tenke så mye - slik at det blir så mye lettere? 

  Litt fasinerende er det jo også. Hvordan det går an å la en eneste liten tanke poppe opp i hodet, slik at det kan påvirke deg helt uten at du vil. Det bare skjer. Tanker er slik. Tanker styrer deg.

  Processed with VSCO with t1 preset

  Vi velger jo i bunn og grunn hva vi vil tenke på, men det hender jo veldig lett at det ikke går etter planen..

  Har du noen tips til å holde tanker borte? 

  DETTE GIR MEG MER ENERGI

  • 05.12.2016, 12:14

  VANN, VANN OG MER VANN

  Er det noe jeg er avhengig av i løpet av dagen, så er det nok inntak med vann. Kan ta en dag denne uken, der jeg ''glemte'' å få i meg nok vann. Jeg merket hvor sløv jeg ble, på en måte. Drikk vann når du er tørst eller når kroppen sier i fra.

  SPIS LITE OG OFTE

  Hvis det går 5-6 timer mellom hvert måltid, merker jeg veldig fort at dette går utover kroppen. Jeg har virkelig ikke energi, med mindre jeg spiser mindre måltider - oftere. Maten du spiser, er tross alt bensinen for kroppen resten av dagen!

  KALDT VANN I ANSIKTET

  Mest vanlig er jo dette på morgenen, for å bli mer våken. Men, i løpet av dagen hender det at jeg heller på litt kaldt vann i ansiktet - hvis jeg merker at energien er litt på lavgir.

  OMGI DEG MED POSITIVE MENNESKER

  Jeg merker veldig godt på meg selv, at jeg blir tappet veldig for krefter hvis jeg er med personer - over lengre tid - som ikke er positive. Det er ingenting galt av og til å tenke negativt, men det finnes faktisk så utrolig mye å være takknemlig for. DET syntes jeg gir energi.

  SLAPPE HEEELT AV

  Tillat deg selv og slappe helt av. Kroppen trenger det også, selv om det er viktig å være aktiv.

  SOVE ER DEN MAGISKE PILLEN

  Selvom man vet hvor viktig det er med nok søvn, så er det faktisk det første og viktigste - til mer energi. Jeg ser selv hvor mye mer energi jeg får, hvis jeg legger meg ikke så sent og står opp ikke altfor sent. Av og til tar jeg på vekkeklokke, selv om jeg har fri. Nettopp for å la være å komme inn i en dårlig periode!

  GÅ EN ROLIG TUR

  Jeg liker av og til å ta en liten joggetur også, men jeg får like stor effekt med energi - dersom jeg også går en tur. Frisk luft er noe av det beste som finnes. Jeg tar også gjerne med kameraet på tur, da koser jeg meg veldig!


  Hva gir deg mer energi?

  Fun facts about me

  • 04.12.2016, 17:10

  JEG ELSKER Å SITTE PÅ I BIL

  Den eneste måten jeg kan slappe 110% av, er når jeg sitter på i bil, buss eller fly for den slags skyld. Kunne sikkert ha kjørt i flere dager, det er jeg sikker på. Jeg elsker det!

  MISTET STEMMEN I 8 MÅNEDER

  Ja, jeg var forkjølet og hostet hele dagen og plutselig var stemmen borte. Det kom ikke ut en eneste lyd, men jeg gikk bare rundt og hvisket. Ganske irriterende, ettersom det var en periode med skole og forbredelse til konfirmasjon. Så jeg måtte levere ut program i kirken, fordi jeg ikke kunne lese et vers fra bibelen...

  JEG VAR VEGETARIANER 

  Ja, jeg var vegetarianer i 3 uker bare. Jeg testet dette for å se hvordan det fungerte på kroppen min og fordi jeg tenkte på dyrene. Men, av en eller annen grunn begynte jeg å spise kjøtt igjen. Mest fordi jeg elsker kylling!

  STA SOM FAEN

  Jeg gir meg ikke med det første, hvis noen begynner å diskutere med meg. Bare spør hvem som helst.. Hehe!

  JEG SKADER MEG HELE TIDEN

  Jeg blir faktisk litt flau over å tenke på det.. Alltid har jeg vært en ulykkesfugl, der ting kanskje har godt litt fort i svingene. Veldig mange ganger har jeg ringt til legen og har tenkt på hva dem sier til seg selv.. som: ''Herregud, der ringer hun igjen!'' 

  Processed with VSCO with x1 preset

  Hva syntes du om slike innlegg? ♥

  STILL BEAUTIFUL

  • 04.12.2016, 12:13

  Da jeg tok dette bildet, tenkte jeg at det ville gjøre seg godt i svart/hvitt effekt. Rart hvordan du kan se slike ting, men syntes i grunn det passet mye bedre, enn med farger.  Hva syntes du om bildet?

  Bli mer konfortabel med kroppen din

  • 03.12.2016, 15:05

  FØLG PERSONER SOM INSPIRERER DEG

  Som på instagram, der følger jeg ikke brukere som kun legger ut bilder av kroppen sin, og som gir ut signaler om hvordan du bør se ut, hva du bør spise og hvordan du bør leve. Jeg følger personer som har en spesiell ''message'' å vidreføre. Ja, det er selvfølgelig bra å være stolt av kroppen sin og legge ut fine bilder, fordi alle bør være stolte av det! Men, jeg får ikke bedre selvtillit av å følge persner som gir signaler om hvordan du skal få en slik eller sånn kropp.

  SKRIV NED HVA DU KAN!

  Ja, skriv ned alt du kan komme på om deg selv, som du er flink til. Ikke noenting som gjelder kroppen din, men dine positive egenskaper. Spør deg selv: ''Hva kan jeg og hva er jeg flink til?'' Ved å gjøre dette, legger du bort fokus på kropp og utseende - slik at du får fokuset på personlighet. Det er dette som til syvende og sist vil bedre kroppsbildet ditt. Heng gjerne listen et sted, der du ofte ser den!

  HVORFOR BRUKE TID PÅ Å HATE DEG SELV?

  Det er noe med og faktisk innse, hvor mye tid du kanskje har brukt på å være negativ overfor deg selv. Se tilbake og tenk på om det gjorde deg mest godt, eller mest vondt. Jeg vet for min del, at det gjorde meg mest vondt. Du skal leve med kroppen din resten av livet, så hvorfor ikke bare legge stress på hylla og overraske andre - at du kan gjøre så mye bra? Det er ting i livet, som er mye viktigere å bruke tid på.

  Håper dere har en fin Lørdag ♥

 • DIY
 • LEPPESKRUBB MED KUN TO INGREDIENSER

  • 03.12.2016, 11:21

  Denne leppeskrubben er både fuktighetsgivende, samtidig som den smaker godt. Så det er virkelig ingen problem å ha denne på leppene, hehe!  Det du trenger til leppeskrubben:

  ♥ Honning

  ♥ Sukker

  ♥ Litt vann

  Bland alt sammen til den konsistensen du ønsker. IKKE ta for mye vann, da den blir veldig rennende!  Hva syntes du? ♥

  DER DET ER MØRKT

  • 02.12.2016, 20:29

  Hva syntes du om bildet?

  POSITIVE TING MED VINTEREN

  • 02.12.2016, 15:50

  Luften er så kald og frisk

  Julen nærmer seg

  Innekos

  Kakebaking

  Alle de fine vintermotivene

  Ullsokker

  Skiturer

  Lys som skinner i mørket 

  God mat

  Mange selskaper

   Processed with VSCOcam with b5 preset

  Tenne masse telys

  Snølykter

  Varmen inne

  Rosa kinn

  Kakao  Hva liker du best med vinteren? 

  In my hands

  • 02.12.2016, 12:13  · THERE WILL ALWAYS BE ROOM FOR YOUR HAND IN MINE · 

  DERFOR BØR DU SPISE SJØMAT

  • 01.12.2016, 20:23

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  1. SLANK MED TORSK

  Torsk inneholder ganske lite fett, og dermed få kalorier. Derfor kan dette gjøre underverker for kroppen, hvis du i tillegg prøver å være forsiktig med kaloriene.

  2. STYRK HJERTET MED LAKS

  Fet fisk, som da laks, er veldig godt for kroppens kretsløp. Laks er fult av omega-3- fettsyrer, som igjen forebygger hjerte- og karsykdommer.

  3. BEDRE SØVN MED SKALLDYR

  Det skal sies at dersom du spiser skalldyr, så sover du bedre. Det er et stoff i skalldyr, som hjernen omdanner til et humørstoff og videre til melatonin, som gjør deg søvnig.

  4. ENERGI MED TUNFISK

  Tunfisk inneholder B-vitamin som er bra for energistoffskiftet i cellene. og gir massevis av energi.

  5. BLÅSKJELL MOT BLODMANGEL

  Blåskjell er en god kilde til jern, som inngår i de røde blodlegemene. Lag en god blåskjell suppe eller det du liker, så får du i deg store mengder jern!


   

  Liker du fisk? Hvis ja, hva er din beste rett?

  MINE SMINKE FAVORITTER

  • 01.12.2016, 15:30

  Jeg elsker slike innlegg på andre blogger, så da tenkte jeg rett og slett å lage et eget innlegg - der jeg viser mine favoritt sminkeprodukter.  1. Smashbow contour kit - Jeg bruker denne nesten daglig, den fremmer kinnben og holder lenge.

  2. Matte Lip Maker - Denne trodde jeg ingenting på, før jeg kjøpte den. Men, jeg måtte teste ut. Jeg anger ikke ETT sekund. Den gir fine og matte lepper med en gang du påfører den på leppene over en leppestift.

  3. Max Factor Skin Luminizer Foundation - Denne gir en veldig fin glød og den er veldig fuktighetsgivende, noe som er helt nødvendig for min hud. Oljefri er den også.

  4. Lipfinity Lipstick - Jeg går aldri over til en annen leppestift med rødfarge som skal sitte godt, enn denne! Den sliter jeg faktisk med å få av, til og med.. Så denne anbefales på det sterkeste! Denne kjøpte jeg på Cubus eller H&M.

  5. Makeupmekka Eyeshadow Palette -  Denne sitter utrolig godt, over en øye primer. Fargene er også veldig fine!

  6. Mary Lou Manizer Highlighter - Av alt jeg har av produkter, er dette min absolutt favoritt. Jeg trenger ingen foundation under en gang, for at huden skal skinne. Denne gjør jobben og litt til... Hehe!

  7. Maybelline Lash Sensational Maskara - Etter at jeg prøvde denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Den gir flotte vipper. Jeg kjøper denne på H&M.  Hva er dine sminke favoritter? ♥

  Du fortjener å skinne

  • 01.12.2016, 12:08

  Tenk at det allerede er 1. Desember! Jeg får ikke sagt nok, hvor fantastisk det er å være inni denne måneden. Jeg ønsker dere alle en veldig fin jul, håper dere har det fint. Ta vare på tiden. Den er verdifull ♥  · DO MORE OF WHAT MAKES YOU SPARKLE ·

  Om meg

  Victoria Larsen

  Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no