• 31.12.2016, 18:32

JEG MÅ BARE SI SANNHETEN...


· BARE NOEN TANKER OM DETTE MED KOSTHOLD ·

Noe av det viktigste for kroppen vår, er jo variert og sunt kosthold. Men, er det så lett og holde dette hele tiden? Nei. Iallefall ikke for meg og det er noe jeg gjerne vil skrive om. Jeg vil skrive om dette, fordi jeg ikke veldig ofte snakker om det og fordi det er viktig. Jeg vil så gjerne være flink på dette hele tiden, men det er så vanskelig. Jeg kan også spise litt lørdagskos med god samvittighet, men ofte kan det bli mer enn det...

· JEG KLARER IKKE Å STOPPE ·

Jeg elsker mat. Mat generelt, egentlig. Jeg liker å lage sunn mat, samtidig som jeg også liker å ta meg en burgermiddag av og til. Det som er min utfordring, er og ikke spise store mengder. Jeg er flink til å spise store mengder med mat, der jeg kan komme langt over på kalorier. Ofte kan jeg spise til jeg nesten blir liggende og ikke klare å reise meg, hehe! Men, jeg skulle jo gjerne latt være å spise en porsjon ekstra til måltidene.

Har du noen gode tips å dele, for å unngå å spise for mye?


 

Du kan fortsatt melde deg på GIVEAWAY. Jeg trekker en vinner i morgen!

 • 31.12.2016, 14:22

MINE 8 MEST LESTE INNLEGG


LET'S SEE THROUGH SOME OLD STUFF

Nå som det nærmer seg nytt år, er det kanskje på høy tid å mimre litt om mine tidligere innlegg. Iallefall noen av dem. Derfor vil jeg gjerne dele noen av de mest leste og delte innleggene mine, fra jeg startet å blogge i Oktober og til nå. 

...MIN KROPP ER FIN AKKURAT SLIK DEN ER

HVORDAN FÅ BEDRE SELVTILLIT

SANNHETEN OM MIN ANGSTLIDELSEJEG MÅ SKRYTE LITT AV MEG SELV

JEG KLARTE ABSOLUTT INGENTING


JEG HATER DEG

LIVET MED ANGST

JA, NÅ SKAL JEG FOTTELLE DERE...

 ♥ ♥ ♥

 • 31.12.2016, 11:50

JEG SKAL BLI FLINKERE TIL..


...

For meg er det veldig lett å si hva jeg skal gjøre bedre, for så å holde det. Men, det er ting jeg merker som jeg må klare for min egen del - slik at jeg skal klare å stresse mindre. Nå er det ikke lenge igjen av året, dere!

Å LEVE HER OG NÅ

Jeg er altfor flink til å planlegge mye i hodet mitt og når tiden er inne, kan jeg være altfor opptatt til å planlegge enda en ting - slik at jeg ikke kan nyte her og nå. 'Life is what happens while you're busy making other plans' og dette er så sant! Jeg skal virkelig lære.

BEKJYMRE MEG MINDRE

Jeg må være verdensmester i å tenke tanker når jeg har lagt meg, slik at jeg bekjymrer meg for den minste ting. Denne henger litt sammen med punktet over, der det blir vanskelig å nyte der du er - fordi du også bekjymrer deg alt for mye på forhånd. Det er iallefall jeg (dessverre) god på.

Å GJØRE MITT BESTE - MEN AKSEPTERE AT JEG IKKE KAN ALT

Det er utrolig bra å ha mål, men det er viktig - iallefall for meg - og ikke ha for høye mål. Det er bra å sette seg noen høye mål, du tenker du kan klare. Men, det er også viktig å være realistisk. Å prøve ditt beste, er mer enn godt nok!Jeg håper dere får en fin nyttårsfeiring!

 • 30.12.2016, 18:49

JUST A FEW SHOTS
Hva syntes du om bildene? 

 • 30.12.2016, 15:47

TING JEG ELSKER I HVERDAGSLIVET


...

Hei dere ♥ Det er kanskje ikke like lett å sette pris på hver dag, som det er i ferier og helger. Men, jeg har begynt å tenke igjennom hva jeg egentlig setter pris på hver eneste dag. Jeg vet om mange som sier at hverdagene i uka er et slit, men ser faktisk ikke de små tingene. Man får så utrolig mye ut av livet, hvis faktisk de små tingene blir satt pris på og tenkt over!

FØLELSEN AV Å VÆRE HJEMME

Den følelsen å være hjemme uten sminke, med kosedressen på. Ha håret oppi en dott. Å nyte nykokt kaffe, kakao eller en tekopp. Noe moro på tv og kjæresten ved siden av seg. Det er herlig.

LAGE MAT

Noe jeg syntes er utrolig spennende i løpet av dagen, er å lage mat. Enten en gammel og god oppskrift, eller å prøve noe helt nytt. Det elsker jeg. Jeg har jo også en kjæreste som ikke klager på at jeg liker å lage mat. Hehe!

GÅTUR I DEN VAKRE NATUREN

Når jeg går tur ute i den fine naturen, gjør det noe med hele systemet. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - fordi dette er bare helt fantastisk. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Det er både flotte omgivelser og flott opplevelse, hver gang.

SOVE I MIN EGEN SENG

Etter en lang dag, syntes jeg det alltid er nydelig å legge seg i sin egen seng senere på kvelden. Den følelsen er så herlig, da også det er koselig å ha litt pynt og kanskje litt lys på rommet. Det gjør atmosfæren veldig flott, syntes jeg!

KJÆRLIGHET I HVERDAGEN

Jeg elsker de små tingene, som et kyss på morgenen eller å ligge i armkroken til kjæresten på kvelden. Trenger absolutt ikke gaver eller store overraskelser, for å bli glad av dette.Hvilke ting elsker du i hverdagslivet?

♥♥♥

 • 30.12.2016, 11:42

TÅRENE TRILLER.. 

HIMMELEN HAR FÅTT EN FIN SKAPNING

I går var jeg ikke på topp med bloggingen, men det er en god grunn til det. Min bestemor måtte avlive en av sine to fine katter. Du blir så utrolig knyttet til disse vakre dyrene, at det blir så trist når slike ting skjer. Det som er en god trøst, er at den ikke lenger har det vondt. Det er det viktigste. 

ALDRI

Det kommer aldri for meg til å bli "bare et dyr". Det er snille skapninger, som har like mye verdi som oss mennesker. Når jeg er nedfor, kan kattene mine bare være der - og jeg kan føle meg bedre. Jeg elsker dyr av hele mit hjerte. Ingenting får meg til å se annerledes på det. 

Jeg vil ikke dele bilder på bloggen, fordi jeg syntes det er utrolig trist akkurat nå. Hvil i fred - vakre pusen vår 

 • 29.12.2016, 13:08

AMBULANSEN MÅTTE KOMME FORT


...

Nå tenkte jeg å skrive om en annen historie, eller en hendelse blir det vel. Det skjedde for ca. et halvt år siden. Men, jeg husker det veldig godt som om det var i går. Kan vel kalle det en komitragisk hendelse. Den gangen var det skremmende, men i dag ser jeg på det litt annerledes.

· TRODDE IKKE JEG KUNNE PUSTE ·

Jeg og kjæresten min satt en kveld foran tven, der vi skulle spise litt snacks. Jeg vet godt at jeg har nøtteallergi, men jeg tåler mandler litt. Da kjæresten min er veldig glad i alle slags nøtter, hadde han en pose med cashewnøtter. Jeg tenkte at disse må jeg jo smake på, så jeg tok EN eneste nøtt og svelget den. Det tok så under ett eneste minutt, før jeg kjente i halsen at jeg nesten ikke fikk luft.

· AMBULANSEN MÅTTE KOMME Å HENTE MEG ·

Kjæresten min måtte fort ringe legevakten, der dem sa at det ble sendt en ambulanse til min adresse. I tillegg til at jeg nesten ikke fikk luft, stresset jeg også. Jeg var redd for at det skulle bli enda verre, derfor fikk jeg nesten ikke roet meg ned. De kom bare 5 minutter etter samtalen og kom inn for å sjekke meg. Jeg ble ganske fort med i sykebilen, bort til sykehuset. Under turen bort, fikk jeg etterhvert opp det som jeg hadde fått ned. Godt var det, slik at jeg ikke ble verre på andre måter. Etter noen prøver og tester på sykehuset, kjørte jeg med kjæresten min hjem igjen. Han kjørte etter ambulansen, da klokka ble 2-3 på natta. Snill kjæreste ♥

NOTE TO SELF: Aldri ta en eneste sjanse,  men la heller være. Hehe!

Har du en lignende historie å dele i kommentarfeltet?


 

Lik viccctoria på Facebook

 • 29.12.2016, 09:20

LØYNER JEG FORTELLER MEG SELV
· FLERE LØYNER JEG FORTELLER MEG ​·

Det er ikke bare en ting jeg forteller meg selv, som jeg finner ut fort ikke er helt sant. Jeg gjør det jo om og om igjen, men syntes det er veldig komisk at jeg bare må dele dem med dere. Kanskje dere også kan kjenne dere litt igjen?

1. Ok, jeg skal bare se denne ene, så legger jeg meg. Veldig ofte blir jeg sittende på kvelden å se på enten youtube videoer, som jeg kan se om og om igjen. Hvis ikke kan det være en bra serie, der jeg ikke klarer å la være å se mer.

...

2. Jeg må bare kikke hva dem har, uten å kjøpe noe. Denne sier vel seg selv, tenker jeg? Å gå inn i en fin butikk, der fristelsene blir for store - til å kjøpe en ting eller mer.

3. Nei da, jeg klarer det selv. Av og til er jeg ikke flink til å be om hjelp, der det ofte kan gå galt. Hehe!

4. Jeg skal bare sove litttt til. Så ender det å bli flere timer, til jeg starter dagen min.

5. I morgen skal jeg stå opp tidlig. Dersom jeg har fri, har jeg fort for å sove noen timer ekstra. Men, dagen føre tenker jeg at jeg skal komme meg tidlig opp - for å få mer ut av dagen, ta en kaffe og lage en fancy frokost. Men, det vil jeg neppe når jeg først ligger der om morgenen..

♥ ♥ ♥

Har du noen løyner du sier til deg selv? Morsomt å høre!


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du vil melde deg på.

 • 28.12.2016, 17:22

NELLY KJOLER UNDER 100 ,-


God kveld ♥ 

Jeg har endelig kommet meg ned på et nivå, der jeg kan slappe av. Så da er det moro å surfe litt på nettet, og se hva som er satt ned i romjulen. Da er det mye salg og mange gode nedsatte priser. Jeg har faktisk funnet en del klær, veldig billig!

1: HER / 2: HER / 3: HER

4: HER / 5: HER / 6: HER7: HER / 8: HER / 9: HER10: HER / 11: HER / 12: HER

// Inneholder annonselinker

 • 28.12.2016, 13:44

THIS - I'll NEVER FORGET!


THE MOST AMAZING ROADTRIP IN MY MEMORY

...

En helt fantastisk tur å se tilbake på, som jeg ofte gjør også. Så utrolig mange fine bilder jeg også har fra denne turen, er magisk. Jeg er så glad for det. Kjæresten min og jeg koste oss på denne turen, som jeg tenker på veldig ofte. Uendelig takknemlig for slike opplevelser.

... ON THE ROAD AGAIN!

· NORGES FLOTTESTE NATUR ·

Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor utrolig flott land vi bor i. Ikke bare føles det trygt og godt, men for en fantastisk natur vi har. Helt fantastisk, hvis du spør meg!

❅❅❅Hva syntes du om bildene? ♥

 • 28.12.2016, 10:03

MY BUCKETLIST 2017


...

God morgen alle dere herlige ♥ Året 2016 er snart forbi og jeg syntes tiden går alt for fort. Men, likevel har jeg en liten peiling i hodet mitt - på hvordan neste år kommer til å bli. Jeg føler at det kommer til å bli et veldig fint år, så får vi bare krysse fingrene for det! Derfor vil jeg dele med dere, min bucketlist 2017:


 

♥ Fullføre videregående skole.

♥ Jeg skal prøve å være tøff nok, til å melde meg på et dansekurs.

♥ Flere roadtrip turer med kjæresten.

♥ Kutte ut søtsaker.

♥ Gå en tur hver dag, minst 30 minutter.

♥ Være mye ute i naturen.

♥ Være med familie og venner.

♥ Spise mindre kjøtt.

♥ Ta en tatovering som betyr mye for meg.

♥ Språkkurs i Australia, der turen er bestilt.

♥ Få søvnen på plass.

♥ Begynne på videre utdanning.

♥ Ikke bekjymre meg så mye.

♥ Bli en morgenfugl.

♥ Donere blod.Har du noen mål for 2017? ♥

 • 27.12.2016, 14:52

LIVET MED ANGST


 

Jeg ønsker å poengtere at dette innlegget skriver jeg, for mine bekjente. Jeg vil at dem som kjenner meg, skal vite hvorfor jeg ikke alltid har klart å gå på skolen, ikke alltid har svart på meldinger, at jeg ikke har kommet i selskap eller på besøk, hvordan jeg har det i livet med angst inni bildet og hva som ''er galt med meg''.

...

Noe av det som sårer meg aller mest, er å ta en avgjørelse - og så bli tråkket på. Tråkket på som om jeg har gjort noe galt, når jeg egentlig bare har tatt hensyn til meg selv. Jeg vil aldri såre noen. Men, jeg har kommet til et punkt der jeg heller ikke ønsker å såre meg selv. Jeg må ofte ta noen avgjørelser i livet mitt, ikke fordi jeg vil - men, fordi jeg må. Jeg har fått høre at jeg er lat. At jeg ikke orker. At jeg ikke gidder. At jeg er alt for slapp. Men, det verste av alt har jeg hørt - at jeg ikke bryr meg. Ingen kan forstå hvordan det er å leve med angst, før dem har opplevd det selv.

Jeg har møtt flere, som ikke forstår hvordan en person som meg, kan ha det slik. Jeg smiler og ler bestandig, iallefall foran andre mennesker. Jeg har presset meg alt for hardt før, slik at bakken har truffet meg hardt i skallen. En gang sa det stopp. Jeg reiste meg fra stolen, datt ned igjen, kaldsvettet, skjelving, pustevansker, iskald i kroppen. Jeg fikk panikk. Et angstanfall. Du føler deg kvalt, der hver eneste kroppsdel skriker av panikk. Jeg har flere ganger spurt meg selv: "Dør jeg nå?" Ja, for så jævlig kan det føles.

Jeg gikk 2. året på vgs. Det siste halvåret hadde jeg vel rundt 40 dager fravær. Jeg klarte ikke å ta bussen til skolen, en gang. Angsten stoppet meg. Angsten drepte den gang, min glede til å ta bussen til skolen og være i timene. Jeg prøvde en gang, men fikk så høy puls at jeg glemte å puste. Sånn helt seriøst, kroppen glemte å puste. Slik at jeg ble svimmel og måtte sette meg ned, nok en gang. Jeg kunne ha opptil 10 ''små'' panikkanfall om dagen, på denne tiden.

...

Veldig mange jeg kjenner, vet hva som skjedde meg meg for lenge siden. En hendelse som satt i gang livet mitt, i feil retning. Angsten hjalp meg å bli dratt lengre og lengre ned. Så langt ned, at jeg ikke kunne se opp. Bare å komme opp der fra, er jeg så damn stolt av. Men, det har ikke alltid vært lett. Jeg har det i meg enda, bare ikke så ''ille''. Jeg har vært nødt å si nei til selskaper eller familiebesøk jeg først har sagt ja til, fordi jeg har hatt flere angstanfall den dagen - der kroppen har blitt utslitt og mer mottakelig for at det kan skje igjen. Noe jeg ikke kan tillate kroppen min å gå igjennom, hvis jeg kan la være. Du kan tenke deg hvordan det føles å ha begynnede omganssyken, bare ti ganger verre - hele kvelden. 

På mitt aller verste, der jeg ikke kom meg på skolen - var jeg også redd for å gå ut døra. Jeg var redd for å møte mennesker. Jeg var redd for å gå på butikken. Jeg var redd for å snakke i mobilen. Jeg var redd for store folkemengder. Jeg var redd for mye. Gradvis måtte jeg utfordre meg selv, på disse tingene - som den gang var forferdelige. Men, i dag er ikke angsten like sterk. Jeg er mer bevisst og sterkere, fordi jeg har vært igjennom en ekstremt vanskelig periode.

Det handler ikke om å bli kvitt angsten, men å godta at den er der. Du kan klare å styre angsten, slik at angsten ikke styrer deg. Prøv å godta at det kan ta veldig lang tid.

Tusen takk for at du ville lese min historie. Del gjerne innlegget, hvis du kjenner noen som selv sliter med angst 

 • 27.12.2016, 12:07

DETTE PRODUKTET HAR JEG ALLTID MED MEG


Jeg har hatt (eller kanskje har...) så altfor mange leppestifter, men det er uansett en som har stukket seg ut i mengden. Det er veldig mange bloggere, som har skrevet masse om akkurat denne leppestiften.

...· MAC VELVET TEDDY ·

Denne er helt fantastisk og den holder hele dagen. Jeg har aldri vært borti en slik god leppestift, noen gang. Den koster 195,- men, jeg syntes den absolutt er verdt det. Sjekk ut fargen, den er jo kjempe fin.Hva er din favoritt leppestift? 

 • 26.12.2016, 16:19

ROSA HIMMEL


Dette var en herlig sommerdag i år. Så gode minner! ♥

Hva syntes du om bildene?

 • 26.12.2016, 11:40

SLIK HOLDER DU DEG FRISK


...

Jeg har i veldig mange år hatt mange halsbetennelser, ganske ofte. Men, *bank i bordet* nå er det faktisk en stund siden! Jeg har blitt flinkere til å følge disse rådene, som jeg vil dele med dere. Derfor kan det også ha en del å si, at jeg faktisk har vært lenge frisk.

IKKE FRYS ETTER TRENING

Denne har jeg egentlig så og si aldri holdt. Jeg tar ikke alltid på meg varme klær med en gang, fordi jeg føler meg så varm. Men, faktisk så er dette viktigere enn man tror. Det skal ingenting før temperaturen i kroppen skifter, derfor er det viktig med tørt, varmt og tilpasset klær.

GOD PERSONLIG HYGIENE

Det sier seg selv at man bør vaske seg og alt det der, men det er veldig viktig at man vasker seg en gang fyr mye, enn for lite. Det skal ingenting til, før du får overført bakterier fra andre - da sjansen kan bli mindre til å bli smittet.

SOV GODT

Nok søvn er i grunn viktig for det meste, men får du får lite søvn - svekkes også immunforsvaret betydelig!

STRESS GJØR DEG SYK

... Også fysisk, faktisk! Jeg er en person som har stresset alt for mye, i'm working on it - og det merkes når jeg blir syk. Når jeg stresser mest, kan jeg faktisk merke på formen at den blir over tid, dårligere.

Har du noen andre tips å dele? 


 

Jeg har GIVEAWAY på bloggen, hvis du ønsker å melde deg på.

 • 25.12.2016, 18:33

JEG HATER DEG


...

Julen er den tiden, der alt skal være fint. Alt skal være rolig og alt skal være stressfritt. Jeg sitter her og slapper av, men likevel er kroppen min stresset. Hva skjer? Jeg deler mine tanker på bloggen, ofte positive innlegg - men, også av og til slike innlegg. Jeg forstår 110% om du ikke vil lese videre. Men, da sier jeg nå til deg at det trenger du ikke heller. Da kan du bare trykke ut denne siden, det er helt greit. 

· LET ME EXPLAIN SOMETHING FOR YOU ·

Jeg skriver ikke dette innlegget for å klage, på noen måte. Men, jeg trenger av og til bloggen for å uttrykke meg selv. Her er et veldig fint sted, til å gjøre det. Jeg vil prøve å sette ord på hvordan jeg har det akkurat nå, for å få det bedre.

· GIVE YOUR STRESS WINGS AND LET IT FLY AWAY ·

Stress. Jeg hater deg. Du ødelegger. Du ødelegger alt, av og til. Ikke bare deg, men det du fører til. Du fører til vonde tanker. Tanker som ikke en gang eksisterte for meg, før du kom inn i bildet. Jeg lurer på hvorfor. Jeg lurer også på hvorfor du ikke bare kan dra din vei, jeg vil ikke ha deg her hos meg. Ikke nå. Ikke i morgen. Ikke noen gang.

...

Jeg prøver hele tiden å være positiv, fordi jeg er evig takknemlig for livet. Jeg slapper av og gjør akkurat det jeg føler for, men likevel blir det slik. Alt jeg gjør, prøver jeg å gjøre for meg. Men, det å lure på om det var riktig eller ikke - det er vanskelig.

· I'M SO VERY SORRY ·

Mens jeg skriver dette, tenker jeg på at jeg kanskje kan angre på å dele dette innlegget med dere - denne tiden på året. Jeg håper dere kan tilgi meg, men jeg trengte å skrive om dette til noen ♥Jeg ønsker dere en god første juledag videre ♥

 • 25.12.2016, 15:42

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS


· SÅ TAKKNEMLIG FOR ALT JEG FIKK ·

Jeg har en fantastisk flott familie, som jeg er veldig glad i. Mine nære og kjære, er det beste jeg har. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Derfor blir jeg like overrasket og takknemlig, hvert eneste år, for alle de flotte gavene jeg får. Det er vanskelig å sette ord på, men tusen takk.· ALT JEG ØNSKET MEG OG LITT TIL ·

Jeg er så utrolig glad for alt jeg fikk. Jeg er heldig! Heldig som har familien jeg har. I tillegg til gavene på bildene fikk jeg gavekort, penger, et nydelig perlesmykke, sminke og godteri. For en utrolig vellykket julefeiring ♥

Hva fikk du til jul?

 • 25.12.2016, 12:31

DET VAR BARE OSS TO


· KAFFEMORGEN PÅ 1. JULEDAG ·

I dag sitter jeg med en kaffekopp, sen frokost og slapper helt av. I julen skal det være slik en selv vil ha det og i dag skal jeg ikke annet, enn å slappe av. Jeg skal gjøre akkurat det jeg har lyst til, i leiligheten min. Lage meg noe god mat, drikke litt god kakao, se litt på tv og ta livet helt med ro.


...

· LITT OM GÅRSDAGEN ·

Jeg håper alle fikk en fin feiring, sammen med de nære og kjære. Det gjorde jeg. Som tidligere nevnt, så var det bare meg og mamma som feiret jul sammen i år. Det var veldig koselig, så jeg hadde en super fin feiring. God mat, jul på tv, gaver og glede. Jeg kommer til å lage et innlegg litt nærmere, om hva jeg fikk av julegaver. Jeg er så uendelig fornøyd med alt jeg fikk, herlighet så mye fint!

Jeg håper dere hadde en fin julaften og får en fin romjulstid ♥

 • 24.12.2016, 17:30

GOD JUL DERE!


GOD JUL ALLE SAMMEN

Jeg håper dere alle får en riktig god jul. Kos dere med god mat, deres nære og kjære, julegaver, klemmer og gode stunder. Dette er en magisk tid, som er viktig å ta vare på. Jeg elsker familien over alt på denne jord og jeg er så heldig. Heldig som har en familie som er glade i meg, uansett.NYT DENNE VAKRE JULEKVELDEN

I dag er dagen for å logge av sosiale medier og bare kose seg med sine kjære, det skal jeg gjøre i dag. Tar med noen bilder fra i kveld, så ønsker jeg dere en god julekveld. Så snakkes vi i morgen!

♥♥

 • 24.12.2016, 09:39

VINTER SÅ LANGT DU KAN SE


... Bare for å få litt julestemning!

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits