hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

DETTE ER SÅ VAKKERT

 • 30.11.2016, 20:26

Bølger gjør noe med deg. De er så vakre. Lyden. Men, også så flott å ta bilde av. Jeg får alltid en indre ro, når jeg hører bølger. Jeg kunne ha lagt her i flere timer og bare kost meg.Hva syntes du om bildene? 

Hvordan du får den perfekte kroppen

 • 30.11.2016, 16:22

Hvis du søker opp akkurat den setningen på google, for eksempel. Så kommer det opp alt mulig av trening, kosthold, dietter og so much more! Men, jeg velger å se bort fra det og heller kjøre mine egne tips - som JEG mener fungerer.

TILLAT DEG EN DÅRLIG DAG

Ja, vi alle har dårlige dager og det er helt greit. Ikke prøv alt du kan å skyve det vekk, men si til deg selv at: ''Ja, i dag har jeg en dårlig dag. Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag.'' Denne setningen sier jeg til meg selv hver gang, og det hjelper mer og mer. Det er også litt inne på neste punkt...

JOBB HARDT MED TANKENE DINE

Jeg har selvfølgelig negative tanker om meg selv og andre ting. Jeg har fokusert kun på negative ting om kroppen min, egenskapene mine, væremåten min.. and so on! Men, jeg har også i lenge prøvd å tenke annerledes. Det tar ikke en dag eller ett år, men det tar flere år. Hvis noe negativt skjer i livet mitt, viser jeg automatisk for meg selv (uansett hvor vanskelig det er) hva som er det positive. Jeg mener at det er noe positivt, i alle situasjoner. Sann mine ord - du vil takke deg selv senere, for å prøve hardt å tenke positivt. Don't give up! Skriv de gjerne ned på papir og les dem stille for deg selv.

GÅ TUR, IKKE LØPE!

Jeg vet at dersom jeg går en god tur, med kanskje litt musikk i ørene - så føler jeg meg frisk etterpå. Mange uttaler seg om at du forbrenner masse flere kalorier ved løping, men det bryr meg ikke. Så lenge jeg føler meg frisk og i form, så går jeg heller en tur og trives med det. Finn det som du trives best med! 

// Jeg har abbonement på treningssenter og liker godt å gå på elipsemaskinen. Gjør det fordi jeg vil, IKKE fordi jeg må.

Har du noen tips, så legg dem gjerne i kommentarfeltet!

Den fineste vasen

 • 30.11.2016, 12:31

Jeg fikk denne nydelige vasen i fjor til bursdagen min og jeg bare elsker den!Hva syntes du om denne stilen? 

Kunsten av å gi faen

 • 29.11.2016, 20:17

Hvor deilig er ikke den følelsen, der du faktisk klarer å tenke på deg selv og ikke bry deg dersom andre vender mot deg? Sier noe ubehagelig eller bare rett og slett er ufin mot deg. Det å kunne gjøre det man vil eller si det man vil - uten å tenke på å bli dømt. Det er ikke rart at det er slik, iallefall for meg. Jeg har vanskelig for å gi litt faen av og til, selv om det absolutt hadde vært det beste for meg selv.

Processed with VSCO with b5 preset

For meg er det vanskelig, fordi jeg er redd for at folk vil dømme meg eller se dumt på meg. Hvis jeg mener en ting, eller sier en ting jeg har gjort - så venter jeg alltid på en slags reaksjon. Fordi jeg vet aldri når det vil komme en storm mot meg, som forteller meg at det var galt eller dumt å gjøre.

Men, vet du hva? Jeg lever en gang og har bestemt meg at ikke andre skal få ødelegge for meg. Hvis jeg mener noe, skal jeg det. Hvis jeg gjør noe, som jeg føler er rett - så gjør jeg det. Hvis jeg ønsker noe i livet, så skal jeg faen meg få lov til å ønske meg det!

· NOT CARING WHAT OTHER PEOPLE THINK, IS THE BEST CHOICE YOU WILL EVER MAKE ·

7 LIFE HACKS DU BURDE VITE

 • 29.11.2016, 14:29

- Jeg har flere sorte sko med og uten heler. Hvor ofte blir du ikke skitten på utsiden av skoene? For meg, ganske ofte. Du kan lett fjerne det, ved å bruke en neglefil. Ta den korteste siden og ta forsiktig på skoene, fram og tilbake. Da vil du se at skoene blir rene, uten å vaske dem.

- Hender det at du stresser litt mye og får svettemerker under armene? Ta et truseinnlegg inni en tynn jakke eller genseren, slik at du ikke får merker. Litt ekkelt kanskje, men ingen tenker seg at du har det og det funker!

- Spis marshmallows når du har vondt i halsen. Dette hjelper, merkelig nok.

- Ta en muffinsform av papir i hver sko, så tar du litt bakepulver oppi dem. La det stå en stund, før du tar dem ut. Det fjerner vond lukt.

- Dersom du får mye vann på telefonen din, legg den på bordet og hell over ukokt (obviously) ris og hell over den så det dekker hele. Etter flere timer, helst over natten, så kan du bruke den igjen!

- Har du sukker? Bland dette med vann og lag en enkel leppeskrubb. Den er også veldig god og gjør leppene myke.

Har du noen smarte life hacks? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

DETTE ER MAGISK

 • 29.11.2016, 10:36

· GET LOST IN NATURE AND YOU WILL FIND YOURSELF! ·

DU SPURTE, JEG SVARER!

 • 28.11.2016, 20:44

Hvordan har du det?

Jeg har det for tiden veldig bra. Det er lenge siden jeg har følt meg så lykkelig (om jeg kan si det slik), som jeg er nå!

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Hm, det er vanskelig... Det blir aldri slik, som jeg tenker på forhånd. Men, da er jeg kanskje ferdig med utdannelsen min - hvis jeg ikke velger å gå flere år for å fordype meg litt mer. Enten bor jeg i Risør eller i Kristiansand.

Deler du alt på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke. Det er ikke alt jeg kan skrive på bloggen, av ulike grunner. Slik er det vel kanskje for de fleste, vil jeg tro.

Hvor finner du motivasjon til å gjøre ting du egentlig ikke ønsker å gjøre?

Jeg har blitt veldig god på dette. Men, hovedsaklig klarer jeg å gjøre det - fordi hodet mitt er innstilt på, at det blir bedre bare man kommer i gang! Laaang treningssak, men er jo flere ting også jeg kan lage et innlegg om - hvis dere ønsker?

Har du, eller har du hatt kjæledyr?

Da jeg bodde hjemme, hadde jeg 5 katter. Elsker dyr!

Hva er din største drøm?

Min største drøm.. Tenker lenge på denne, men jeg vil jo si at dersom jeg får en utdannelse og en jobb jeg trives med - så vil jeg jo være utrolig takknemlig. Man vet jo aldri hva som skjer.

Hvorfor begynte du å blogge?

Fordi jeg syntes det er veldig gøy å skrive, dele bildene mine og fordi jeg savnet det fra mange år tilbake!

Favoritt bok?

Denne er vanskelig! Jeg leser mye bøker og har ikke funnet EN favoritt. Men, leser mye krim, romaner og historie.

Hvilke blogger følger du?

Sophieelise, Stina, Martheborge, Lhskaflestad, Lisarorvik, Annijor, Eirinkristiansen, Rholder.. og mange flere!

Hvem ser du opp til?

Jeg ser opp til veldig mange. Men, min Bessa er unik. Det er ingen ord som er store nok, til å beskrive henne. Mamma har stilt opp for meg, uansett. Hun er tøff som faen, at jeg beundrer henne. Pappa er min store helt, som er der når jeg trenger det.. Så mange andre flotte mennesker jeg har i livet mitt! Men, det blir et veldig langt innlegg hvis jeg skal nevne alle!

Ditt favoritt sted på jord?

I bilen, der jeg vet at jeg kan sitte leeenge.

Hva er din inspirasjonskilde?

Det er mye! Blogger, weheartit, butikker, magasiner, tv, familie, venner, mamma ++

Hva er din mening med livet?

Jeg har aldri tenkt på at DET er meningen med livet, hvis du skjønner? Men, det å gjøre feil, dumme seg ut, føle seg hjelpesløs, lære alt dette og så oppleve alt det gode - tror jeg er en slags mening med. Å leve her og nå, fordi ingen vet hva framtiden bringer.


 

Ønsker dere alle en fin Mandagskveld 

Ting som gjør meg lykkelig

 • 28.11.2016, 12:30

kaffe

å reise

kjæresten min

overraskelser

få andre til å smilefamilien min

alle dyr

musikk

sommer

selvtillitmobilen min

vinter

fine bilder

salg på avokado

vinkjoler

blomster

sunn mat

fine kommentarer 

juletiderHva gjør DEG glad? 

TODAY'S MAKEUP LOOK

 • 27.11.2016, 20:56

Da vi skulle ut å spise, ville jeg pynte meg litt. For en koselig kveld og bursdag! Her er iallefall noen bilder av sminken fra i dag. Tusen millioner takk for alle gratulasjoner og til de som gjorde dagen min kjempe fin! ♥
 

Hva syntes dere om sminken?

Naturen er så utrolig vakker

 • 27.11.2016, 16:03Hva syntes du om bildene? ♥

JEG HAR BURSDAG

 • 27.11.2016, 09:50

Ja, i dag fyller jeg hele 21 år! Våknet med  et stort smil og en stor pakke fra makeupmekka, av kjæresten min. Happiness. Jeg og kjæresten min skal en tur på byen og spise, så se på julegateåpning ♥ og så skal jeg lese til tentamen jeg har i morgen!Håper dere alle får en fin Søndag!

JEG HAR PYNTET TIL JUL

 • 26.11.2016, 16:49

Jeg har endelig fått gjort det jeg har ventet på lenge, nemlig å pynte til jul. I går ble jeg ferdig og her er en liten smakebit av hvordan det er hjemme hos meg nå. Syntes det ble så utrolig koselig! ♥

// Spørsmålsrunde HER & Giveaway HER //

Når pynter du til jul? Syntes om bildene? 

Gjør fruktsalaten enda bedre!

 • 26.11.2016, 13:32

Har dere prøvd å lage hjemmelaget jordbærsyltetøy, og ha på fruktsalat? Det smaker bare helt nydelig. Jeg lager syltetøy av jordbær + litt sukrin. Det enkleste, er ofte det beste! ♥· THE PERFECT BREAKFAST... ENJOY! · 

Hva liker du best, kombinert med frukt?

GIVEAWAY: VINN FINE PRODUKTER

 • 25.11.2016, 21:37

Jeg ønsker å glede noen, ved å gi bort alt som er på bildet til EN heldig vinner. 

Det du må gjøre for å bli med i konkurransen:

1. Lik min bloggen min på facebook HER. Hvis du allerede gjør dette, gå til punkt 2.

2. Kommenter i dette innlegget at du er med. Husk å skrive mailen din - slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

For to ekstra lapper med ditt navn på, kan du dele innlegget!


 

Lykke til dere alle sammen! ♥

DU MÅ TA DET FØRSTE STEGET

 • 25.11.2016, 19:00

Hva syntes du om bildet og budskapet? ♥

KOMME UT AV KOMFORTSONEN? SE HER!

 • 25.11.2016, 15:22

Det er lett å holde seg til det som er trygt, uten å måtte utfordre deg selv. Jeg vet det, fordi jeg har gjort det i mange år. Når jeg har hatt andre utfordringer i hverdagen, har jeg ikke klart å komme meg ut av komfortsonen i det hele tatt. For å komme ut av den sosiale angsten, måtte jeg utfordre meg litt og litt. Men, i dag er det veldig annerledes.

Jeg utfordrer meg selv overraskende mye. Selv om det kan være den minste ting, så er det ting jeg ikke har turt å gjøre før. Det er jo ingen fasit til hvordan hver og en skal utfordre seg selv, men jeg vil iallefall dele mine få tips som jeg vet 100% - at dette har hjulpet meg!

1. DET BLIR IKKE SÅ ILLE, SOM DU TROR

Jeg vet godt at dette er lett å si, og jeg har selv ledd av det så mange ganger. Men, prøv å tenk for deg selv eller skriv ned: ''Hvor stor er sjansen for at det skal gå så ille, som jeg tenker?'' Tenk på det og drøft for deg selv. Da vil du faktisk se at sjansen er minimal.

2. SE PÅ TIDLIGERE ERFARINGER

En annen ting er også dette med erfaring. Har du gjort en ting, som du selv gruet deg til eller du ikke trodde du skulle gjøre? Tenk etter og se faktisk hva som skjedde. Som på en eksamen, der du er pissredd. Du fikk det jo til og kom igjennom det. Ta vare på den følelsen, at du faktisk gjennomførte det!

3. TA UTFORDRINGEN

Hvis du gruer deg til en ting du ska gjøre, se på det som en utfordring for deg selv. Si til deg selv, om og om igjen, at dette skal du klare. Uansett hvordan det går, eller hvor mye du tenker på det - så skal du klare det. Tenk på hvordan følelse du vil sitte igjen med, når du faktisk kom deg igjennom!

4. HVA ER DET VERSTE SOM KAN SKJE?

Skal du holde en presentasjon, kan det strømme mange tanker gjennom hodet ditt. Men, prøv å utfordre disse tankene. La oss si at tanken er: ''Jeg kommer til å ødelegge presentasjonen.'' Ved å utfordre denne tanken, kan du spør deg selv: ''Vet jeg med sikkerhet at jeg kommer til å ødelegge presentasjonen?'' Vanligvis tenker du slike tanker, fordi du gruer deg. Men, det er jo kun en forventing - ikke en realistisk tanke.

En av mine største utfordringer i dag, som jeg aldri hadde trodd jeg skulle en gang tenke tanken på - er min Australia tur sommeren 2017. Turen er bestilt. Jeg skal ta flyet ned alene til Australia, for så å ta et språkkurs i 2 uker. Jeg er så stolt av meg, at jeg i det hele tatt klarer å tenke tanken - at jeg faktisk gleder meg helt enormt. Jeg gleder meg til å utfordre engelsken min, å se nye steder, ta masse bilder, shoppe, møte nye mennesker og så mye mer. Dette er en utfordring, som jeg virkelig har troen på å klare!

Har du andre tips til å komme ut av komfortsonen? Legg dem i kommentarfeltet! 

THE PERFECT RED LIPSTICK

 • 25.11.2016, 12:33

Jeg kjøpte denne for ikke lenge siden, og den var ikke bare fin i fargen - men sykt behagelig å ha på leppene. Du blir ikke tørr og fargen holder lenge! Du får kjøpt leppestiften HER i fargen ''Mia Moore''.Har du en leppestift å anbefale? 

NELLY KJOLER UNDER 200 KR!

 • 24.11.2016, 18:36

Det er alltid noe å finne på nelly og denne gangen har jeg funnet fine kjoler under 200 kr ♥ Finner du noen du liker?

  
1. HER / 2. HER / 3. HER


4. HER / 5. HER / 6. HER7. HER / 8. HER / 9. HER

// Inneholder annonselinker


 

JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE PÅ BLOGGEN. SPØR HVIS DU LURER PÅ NOE HER!

KAN DU HJELPE MEG, KJÆRE KUNNSKAPSMINISTER?

 • 24.11.2016, 15:10

Kan du hjelpe meg å forstå, hvorfor du ikke stoler på elevene? Kan du hjelpe meg til å få en lettere hverdag - som i mange år har inneholdt angst, psykiske lidelser, sterk migrene og stress? Hvis du sier at fraværsgrensen er løsningen, så tar du feil.

Jeg vet at flere elever jeg kjenner og ikke kjenner, føler seg mistrodd. Jeg vet også at flere elever har fått mer angst. Angst og flere utfordringer i hverdagen sin. Angst fordi du innførte denne fraværsregelen - som ja, har klart å få ned fraværet på mange skoler. Men, til hvilken pris - Torbjørn?

Jeg ser fra din side hva du ønsker i skolen og tanken er god. Men, etter min mening ser jeg at det blir feil bruk av virkemidler.

Ikke ''bare'' er det migrene, stress, sykdom og psykiske lidelser. Men, i dag settes det så høye krav og forventninger til oss elever - at det kan bli for mye til en hver tid. Å være ung i dag, er beintøft!

Hva har fraværsgrensen gjort for meg? Jo, det skal jeg si deg - Torbjørn.

Jeg føler meg mistrodd. Jeg føler meg innesperret. Forventningene er skyhøye. Jeg går oftere til samtaler, pga min angst og mine utfordringer i hverdagen. Ingenting har blitt lettere, derimot har det gitt meg mer stress. Det har gitt meg mer angst. Det har gitt meg dårlig motivasjon, dårlig søvn og det har gitt meg et annet syn på skole.

En stemme hvisker inn i øret mitt:

· SELV OM DU IKKE HAR SOVET PÅ 2, SNART 3 DØGN. KOM DEG PÅ SKOLEN! HVIS IKKE SÅ FÅR DU SLITE ENDA MER SENERE. DU HAR ET VALG. · 


Jeg går ikke påbygg, fordi jeg må. Men, fordi jeg vil. Jeg følger med i timene. Jeg gjør lekser. Jeg leser mye på egenhånd, fordi jeg liker det. Men, etter at denne regelen ble innført i høst, hender det at jeg mister motivasjonen. Det har jeg ALDRI opplevd. Det er forferdelig synd, fordi jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker å lære og gå på skole.

Jeg mener du bør lytte til dem det faktisk gjelder, fremfor at du som politiker uttaler deg om hva du mener er rett. Jeg syntes ikke det er rett av deg, å ta utganspunkt i en hverdag du ikke selv levde i.

Slik blir du kvitt tørr hud i ansiktet

 • 24.11.2016, 10:18

Jeg har slitt med tørr hud i ansiktet, i veldig mange år. Jeg har prøvd alt av kremer og slike ting. Men, jeg har endelig funnet det som gjør underverker. Nemlig noe så vanlig og billig som... olje! Jeg bruker rapsolje, men du kan bruke den du vil. Jeg har fylt en liten flaske med olje, som står i dusjen. Den smører jeg meg i ansiktet 1-2 ganger i uken og funker helt fantastisk! 

Har du ikke funnet noe, som fjerner tørr hud i ansiktet? Prøv olje!

Fikk spiseforstyrrelser av stress

 • 23.11.2016, 18:57

Jeg har sett over flere tilfeller på nettet, om spesielt jenter som stresser seg syke. Det og hele tiden være best. Må få gode karaktere hele tiden. Må trene 6 ganger i uka. Må være sterk, hele tiden. Må få den beste utdanningen. Må jobbe hver dag. Kan ikke ta en fridag, MÅ bare prestere. I could go on and on. Jeg kom over et tilfelle, der en jente skrev at dersom hun lot være å trene en dag, så ble hun sint på seg selv og skuffet over å ikke ha tid. Det syntes jeg er helt forferdelig.

Jeg mener at det er bra å utfordre seg selv på i ulike situasjoner, men ikke gang på gang - til du faktisk blir syk av det. Da mener jeg alvorlig syk, som faktisk veldig mange blir. Det er jo ikke bra. Man burde være klar over konsekvensene, før du havner i fellen.

Jeg tar jo selv siste året på VGS i en periode på to år, nettopp på grunn av dette (også). Det er selvfølgelig andre ting også, men jeg er ærlig talt usikker om jeg hadde taklet året på kun ett år. Akkurat fordi det er så skyhøye forventninger til at man hele tiden må prestere, for å bli fornøyd. Jeg sier absolutt ikke at man skal la være å gjøre noe, hver dag - men, helsen vår burde jo komme først UANSETT.

Jeg mener virkelig at man burde ta livet med ro, uten å være nødt til å være best hele tiden. Det er helt greit å føle på en dag, at man faktisk ikke orker noe som helst. Slik er det å være menneske, hvis ikke blir det til at man blir alvorlig syk. Det gikk så langt med denne jenta, at hun faktisk ble alvorlig syk. Hun gråt hver dag. Hadde det ikke bra med seg selv. Ville sove hele tiden og fikk spiseforstyrrelser av presset. Hun orket til slutt ingenting.

Når flere leger uttaler seg om at dette er farlig i lengden, at du faktisk kan bli syk av stress - så er det jo noe som er galt i mine øyner. Når legene faktisk må få dette fram i avisene.

Hva mener du om forventningspresset i dagens samfunn?

ASK ME ANYTHING!

 • 23.11.2016, 11:34Jeg får stadig spørsmål på bloggen, så da tenkte jeg rett og slett å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Jeg har ikke hatt dette på bloggen enda, så derfor kan det være artig å teste ut. Så hvis du har noen spørsmål, så bare skriv dem i kommentarfeltet. Det kan jo være alt fra skole, mote, tips, angst, opplevelser.. Etter hva dere lurer på! Så skal jeg svare så godt jeg kan, i et innlegg om ikke veldig lenge ♥ Noe du lurer på?

MINE FAVORITTER PÅ SALG

 • 22.11.2016, 21:23

// Innlegget er skrevet i samarbeid med SheIn (direktelink)

God kveld dere! Jeg har hørt veldig mye om denne nettsiden og har sett mye fint, jeg gjerne kunne ha ønsket meg i klesskapet mitt. Ettersom de har mye fint, er det også veldig billig. Derfor vil jeg vise dere noen av mine favoritter på salg ♥1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Har du sjekket ut nettsiden deres før?

Dette valget er utrolig vanskelig

 • 22.11.2016, 18:49

Dårlig samvittighet. Det er noe av det verste, selv når du ikke har grunn til det. Men, du føler det du gjør - uansett. Jeg har slitt med dårlig samvittighet så lenge jeg kan huske. Det tar virkelig krefter ut av kroppen din. Du kjemper med alt du har, for å gjøre alle andre glade. Ja, jeg gjør det. Ja, jeg VIL det - selvfølgelig. Men, det er veldig lett å glemme seg selv.

Hvis jeg blir spurt om en bursdag, der jeg får valget om å svare ja eller nei - så sliter jeg. Ja, det er koselig. Ja, det vil jeg jo aller helst. Men, det er ikke alltid det passer eller at jeg orker - rett og slett. Så rart det høres ut, så er det ikke alltid lett. Det kan være like vanskelig for meg å si nei, som det kan være for en annen med noe annet.

Hm, det er rart det der. Hvorfor kan det ikke være så lett og si nei - uten å sitte etterpå og tenke så mye på det til krampen tar deg...?

Tar i mot tips med åpne armer! 

JEG DELER MINE BESTE FOTOTIPS

 • 22.11.2016, 15:16

I veldig mange år har jeg holdt på med fotografering og har det som en hobby. Jeg begynte en gang jeg også, og så lærer man jo mer og mer. Jeg har lært mange tips og triks, som gjør at jeg ofte blir fornøyd med bildene jeg tar. Derfor vil jeg dele mine beste fototips med dere!

1. TA MANGE BILDER

Jeg vet veldig godt at det er lett og knipse et par bilder, så ferdig. Dette gjorde jeg selv. Men, i dag tar jeg veldig mange bilder på en gang - slik at jeg kan være sikker på at iallefall 1 eller 2 bilder ble bra. Gjør du dette hver gang, vil du se at du vil få gode resultater!

2. VÆR TÅLMODIG

Hvis jeg skal ut å ta bilder av, passer jeg på å ha god tid. Dersom du stresser med å bli fort ferdig, skal jeg love deg at resultatene ikke blir like gode. Ta deg god tid, knips masse bilder og kos deg med det.

3. BRUK EN ENKEL BAKGRUNN

Dersom du skal ta et bilde med noe i fukus, er det veldig viktig å tenke på bagrunn. Det er viktig å se hva som blir finest, så prøv gjerne med flere forskjellige omgivelser i bagrunnen - for å plukke ut de beste.

4. IKKE SLETT NOEN BILDER

Virkelig, ikke slett noen bilder på kameraet - før du ser dem på pcen! Det er ikke alle bilder som ser noe fine ut på kameraet, men når du ser dem større, så kan de være overraskende fine.

5. BEGRENS GJENSTANDER

For å unngå mye rot i bildet, prøv å ha minst mulig gjenstander i bildet. Slik ser bildet ryddig og fint ut. Hvis ikke kan det bli mye på bildet og forholde seg til, slik at det ikke blir noe fint å se på.

6. NYE VINKLER

Dette er veldig viktig, for å ta spennende bilder. Prøv å legge deg ned på bakken, eller gå opp i høyden - for å få et nytt perspektiv. Det har veldig mye å gjøre, med hvordan bildene blir.

7. BRUK MANUELLE INSTILLINGER

Jeg husker selv at dette kunne være litt vanskelig å sette seg inn i, men hvis du først lærer det - så blir du overrasket hvor gode bilder du får! Prøv deg fram med blender, lukkertid og ISO på kameraet. Jeg kan godt lage et eget innlegg om dette, hvis dere ønsker det? 

BARE VAKKERT

 • 22.11.2016, 12:34· THE WAVES OF THE SEA HELP ME GET BACK TO ME · 

Kom deg ut av depresjonen

 • 21.11.2016, 19:11

Jeg har lenge vært usikker på om jeg vil poste dette innlegget, mye fordi jeg ikke vil såre de som kjenner meg godt - og gjøre dem lei nedfor. Men, da vil jeg bare si at det hjelper for meg å skrive om det og det jeg vil - er å hjelpe andre i denne situasjonen. Jeg er ikke depremert lengere, men mange er det. Dette tilhører min fortid.

Depresjon er så ille, at det kjennes ikke som en følelse - men et vondt sted. Et sted der alt er svart. Ingenting er lyst og du føler det går en vei - nedover. Depresjon er smerte du ikke trodde var mulig. Smerte du aldri tror vil endre seg. Du er helt borte, fysisk og psykisk. Du er der, men du er svak. Flere ting følger med depresjon, men det vil jeg ikke gå inn på. Men, slik er det. Uansett hvor du går og hva du gjør, så føles det som du er stuck i et mørkt rom.

Dette var iallefall min følelse, da jeg var der...

Du isolerer deg. Du stenger deg inne fra mennesker. Glede blir en ukjent tilværelse for deg. ''Hva er glede, egentlig...?'' vil du til slutt spør deg selv om, fordi du faktisk ikke vet. Livet blir en kamp. Depresjonen får overtaket på deg og holder deg der, i lang tid. Helt til du blir tvunget av en stemme i hodet ditt, at nå må du faktisk ta deg sammen.

1. AKSEPTER DEN DU ER OG DINE FØLELSER

Ved å prøve hardt å skyve det vekk, blir det dobbelt så vanskelig for deg selv. Så rart det høres, prøv å si til deg selv: ''Jeg er flink til å være meg'', ''Jeg er god nok'' eller ''Jeg er verdifull''. Jeg vet hvor rart det høres ut, virkelig. Men, depresjon er også en rar ting og den sier det stikk motsatte.

2. BEGYNN FORSIKTIG

... og tenk på hva som gjør deg glad. Det vil alltid være noe, uansett hvor mørkt det ser ut. Tenk også på hva du er flink til. Du må tvinge deg til å ta små steg og gjøre det som gjør deg bra. Skriv det ned og les det gjerne flere ganger om dagen. Etter en tid, vil du se ar du faktisk holdet motet oppe.

3. OPPSØK PROFESJONELL HJELP

Det er faktisk greit å ta i mot hjelp, vi er alle bare mennesker. Å sette ord på hvordan du har det og hvordan du føler, er viktig. Det er viktig for å klare å trampe seg videre i livet. Slik kan du få et oppgjør med tankene, og de vil sakte bli borte. Du vil også oppleve å skape en avstand fra de vonde minnene, over lengre tid.

4. FYSISK AKTIVITET

Dette er nok noe av det vanskeligste, i en slik fase. Men, jeg skal love deg at du vil sitte igjen med en bitteliten mestringsfølelse - når du klare å ta stegene ut og gå en liten tur. Det er stort, når du er så langt nede. Du får påfyll av positive opplevelser, som gjør at du får litt mer og mer positive tanker. Kroppen kommer automatisk i en annen modus.

I dag tenker jeg tilbake og sier at depresjon er fascinerende vondt. Jeg er glad for å ha denne erfaringen, fordi da kan jeg virkelig klare alt. Det er jeg sikker på. Har aldri vært så sikker. HUSK at depresjon ikke definerer at noe feiler deg, men det kan føles som en slags sorgreaksjon på noe som har vært vanskelig for deg i livet.

GODE KLEMMER FRA MEG ♥

DU TRODDE KANSKJE IKKE...

 • 21.11.2016, 15:27

1. At jeg har vært med på et bilprogram, som ble sendt på MAX. Der skulle kjæresten min kjøre tre biler og leke seg på bane, så bestemme til slutt hvilken han likte best. Vi pratet en del og jeg fikk sitte på når han kjørte! Tv programmet heter panser og kan faktisk sees på dplay.

2. At jeg ikke kan lese hva jeg skriver her, når jeg tar av meg brillene mine.. Har ikke bare litt, men veldig dårlig syn.

3. At jeg har verdens beste tålmodighet. Det er helt sykt hvor lang tid jeg kan bruke på en ting, men det er fordi jeg aldri gir opp - før jeg har fått det til. Jeg klarer ikke å la være, fordi da tenker jeg på det helt til jeg begynner på det igjen.

4. At jeg aldri går lei av en sang, som jeg stadig hører på flere ganger. Helt siden sangen kom ut, har jeg aldri blitt lei. Ikke litt en gang. Sangen heter PILLOWTALK av Zayn. Elsker den!

5. At jeg snart har vært sammen med kjæresten min i 6 år, i en alder av snart 21.

6. At jeg sliter med søvn og er like spent hver dag, om jeg får sove eller ikke.

7. At jeg får gledestårer hvert år i jula, fordi jeg er så utrolig takknemlig for denne tiden på året!

Håper du får en fin uke 

MINE FAVORITT PARFYMER

 • 21.11.2016, 12:57

Jeg vil gjerne anbefale noen parfymer til dere, som er mine absolutt favoritter!1. VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Denne er min absolutt favoritt. Jeg har aldri kjent en så god duft, som denne. Ja, den er dyr. 50 ml koster hele 650 kr HER. Men, jeg mener den er verdt hver eneste krone. Den er kjempe god og frisk, med en romantisk lukt. Den er også veldig fin!

2. VICTORIA'S SECRET ENDLESS LOVE FRAGRANCE MIST

Dette er en kroppsspray som lukter romantisk av epleblomst. Den har en utrolig frisk og søt duft. Du kan få kjøpt den HER til 169 kr.

3. MIDNIGHT FANTASY AV BRITNEY SPEARS

Denne parfymen har en lukt som jeg bare elsker! Den har en mild og sommerlig lukt, som koster 269 kr HER.Hva er din favoritt paryme? ♥

JEG KLARTE ABSOLUTT INGENTING

 • 20.11.2016, 21:27

Jeg må først få sagt at jeg i dag har det bra med meg selv, veldig bra faktisk. Jeg føler meg sterk, fin i min kropp, utrolig flink til å si i fra og flink til å stå opp for meg selv. Alt dette var jeg IKKE før. Det er så vondt å føle at du er til bry, hele tiden. Det å føle seg verdiløs. Når du føler at du gjør alt du kan, men at det alikevell ikke strekker til. Det er vondt, det.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er for å la andre se at det går an å snu tankene - til det positive. Det går også an å endre seg selv, over lang tid, til å bli stolt av seg selv. Dette tar tid, men det er så fucking worth it!

Du tar frem dine indre krefter du ikke trodde du hadde. Den fantastiske følelsen du får, når du ser at du mestrer en ting. Du føler deg bra. Du føler at andre har respekt for deg. Det er viktig å si i fra og ikke late som hele tiden, fordi du blir til slutt så innelukket - at du ikke klarer å stole på deg selv. Du er virkelig sterkere, enn det du tror. Den dagen du ser det, så er det så fantastisk. Mestringsfølelse.

Jeg sa aldri i fra. Jeg latet som at jeg var enig i alt, slik at det ikke ble noen diskusjon - der jeg fikk følelsen av å si feil. Jeg skjalv mye i stemmen før, fordi jeg var mye nervøs. Angsten var min største fiende.. Jeg trodde ikke på meg selv en eneste plass. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å gjøre noe for meg selv, som jeg kunne være stolt av. Jeg trodde ikke jeg var verdt noenting, eller at jeg klarte en eneste ting. Det er helt forferdelig. Helt jævlig egentlig.

· I AM WHAT I AM AND I AM PROUD OF IT · 

Dette er en helt uvirkelig følelse. Jeg er flink. Jeg får ting til. Jeg jobber med meg selv. Jeg sier akkurat det jeg mener, uansett. Jeg er stolt av meg selv. Stolt av å se tilbake og innse hva jeg har kommet meg igjennom, på mange år. Alle er vakre og alle er verdifulle, husk det! Jeg håper alle har en fin Søndagskveld ♥

My curves by the sea

 • 20.11.2016, 18:17

Dette blir en liten throwback til Danmark et år. Det er så vakkert ved sjøen, at jeg har nesten ikke ord for det ♥

· ALL I NEED IS VITAMIN... SEA!· 

STILLHET

 • 20.11.2016, 15:29

Den beste smoothie oppskriften

 • 20.11.2016, 12:54

Fortell meg gjerne deres favoritt smoothie-oppskrift ♥

Mine tips til mer trafikk på bloggen

 • 19.11.2016, 21:37

Det er jo flere tips som går igjen hos andre blogger. Men, jeg vil gjerne dele mine tips - som jeg har tro på og som jeg har sett fungerer godt.

1. RYDDIG DESIGN

Det er ikke nødvendig med mange fancy knapper, effekter og slikt. Men, med et ryddig og et oversiktlig design - gir det et godt inntrykk for personer som kommer inn på bloggen. Designet er tross alt det første som blir lagt merke til hos en blogg.

2. SETT PRIS PÅ LESERENE DINE!

Dette syntes jeg er noe av det aller viktigste. Får du en hyggelig kommentar, så vis at du setter pris på det. Elsk leserene dine og leserene dine vil elske deg.

3. OPPDATER GJEVNLIG

Det er klart ingen gidder å trykke inn på en blogg hver dag, dersom det kun blir oppdatert litt av og til. Det er viktig å blogge minst et par ganger hver dag, slik at leserene dine har noe å lese når de klikker innom.

4. VÆR AKTIV PÅ ANDRE SINE BLOGGER

Vær aktiv å kommentere andre sine blogger, som kanskje blogger om noe som interesserer deg. Jeg mener ikke å spamme, men å være aktiv og engasjert. Legger du litt ekstra tid i kommentarer hos andre blogger, er det mulig at dem også vil ta en titt innom din blogg også.

5. BRUK FENGENDE OVERSKRIFTER

Overskriften sier egentlig alt om hva du er i ferd med å lese, derfor er det viktig å bruke en kreativ overskrift - slik at leserene får lyst til å trykke inn på innlegget og lese.

6. BRUK SOSIALE MEDIER

Har du facebook, instagram eller twitter? Promoter siden din, slik at flere du også kjenner - kan titte på bloggen din. Jeg er sikker på at det er flere du kjenner, som gjerne er interesserte i hva du skriver om.

7. BRUK BILDER

Ja, folk liker bilder. Så sørg for å ha med bilder i innleggene dine, men ikke for mange. Pass på at bildene er av god kvalitet og er relevant.Håper du får en fin Lørdag videre ♥

DEN FINESTE UTSIKTEN

 • 19.11.2016, 18:38

Når jeg tok disse bildene og så på dem etterpå, da tenkte jeg på hvor utrolig heldig jeg er som bor i denne fine byen. Risør er vakker på sommeren, men jeg må virkelig si at byen har sin sjarm - også på vinteren!Hva syntes du om bildene? 

Jeg må skryte litt av meg selv

 • 19.11.2016, 14:42

.. fordi vi har da alle lov til det? Jeg vet jo selv at jeg har flere gode sider og egenskaper, selv om man ikke alltid har lett for å se det. Men, jeg syntes det er veldig viktig og faktisk klare å skrive litt positive ting om seg selv. Derfor velger jeg å ''skryte'' litt av meg selv, fordi jeg også vil vise dere at det er 100% greit å være positiv om seg selv.

· TENK POSITIVE TANKER, SI POSITIVE ORD, GJØR POSITIVE HANDLINGER OG DET POSITIVE GROR · · Jeg smiler og hilser, ALLTID. Jeg må sette en strek under alltid, fordi det er aldri noen unntak. Jeg vet hvor mye et smil kan bety og hvor glad man kan bli, derfor viser jeg meg aldri sur foran andre mennesker.

· Mine foreldre er unike. Noe jeg aldri kommer til å nøle på, er at mamma og pappa har alltid vært de beste til å ''lære'' meg opp. Jeg hadde aldri vært den personen jeg er i dag, hvis det ikke hadde vært for dem. Jeg har alltid hatt en trygg barndom og det er jeg så evig takknemlig for! De har støttet meg, presset meg, hjulpet meg og ikke minst lært meg å være snill. De har lært meg at alle mennesker er like mye verdt. De har lært meg hva som er rett og galt. Jeg kan aldri få takket dem nok.

· Jeg kan lage mat og bake. Jeg skal virkelig si dere det - at jeg har laget mye vondt opp igjennom, men jeg har lært av det. Jeg elsker å bake alt mulig og jeg elsker å lage mat. Jeg vet at jeg lager mye godt, fordi jeg også får mange gode tilbakemeldinger!

· Fotografering er min lidenskap. Jeg elsker å ta bilder og jeg har drevet med dette i veldig mange år. Jeg har alltid tatt bilder litt utenom det vanlige, fordi jeg elsker å være kreativ. Jeg har utviklet meg veldig mye på de årene jeg har holdt på.

· Skoleflink. Selv liker jeg godt å jobbe med skolearbeid, der jeg ser at jeg oppnår gode resultater. Ingenting kommer gratis, men jeg får karakterer som jeg er veldig fornøyd med.

· Jeg utfordrer meg selv, hele tiden. Jeg har blitt tøffere og mer selvsikker på meg selv. En utfordring i dag, ser jeg på som en lærdom. Det går alltid bedre, enn det man frykter. Derfor vet jeg at det aldri blir så ille, som en første tanke kan fortelle meg.

· Jeg er psykisk sterk. Jeg kan (og vil ikke) engang begynne, hvor mye jeg har opplevd og hvor store utfordringer jeg har hatt. Hadde jeg sett tilbake i dag, på hva jeg hadde sagt før jeg gikk igjennom alt jeg har gjort - så hadde jeg aldri trodd at jeg skulle overleve så mye smerte. Men, det gjorde jeg! What doesn't kill you, only makes you stronger. Ikke sant? (hehe)Hva syntes du om innlegget? ♥

SALG FAVORITTER PÅ NELLY

 • 19.11.2016, 12:19

Det er alltid noe jeg ønsker meg på nelly, så derfor vil jeg dele min ønskeliste med dere ♥


Kjole sett: HER / Sko: HER / Kjole: HER


Kjole: HER / Sko: HER / Bluse: HER


Kjole: HER / Jakke: HER / Topp: HER

// Inneholder annonselinker

Det er langt igjen

 • 18.11.2016, 17:36Hva syntes du om bildet i svart/hvitt? ♥

Ukens blogg anbefalinger

 • 18.11.2016, 14:04Den første bloggen jeg vil anbefale til dere, er Vilde Unnli. Hun er en utrolig herlig jente, som sprer positiv energi på bloggen. Det er alltid koselig å ta en titt på bloggen hennes. Jeg blir veldig inspirert, ettersom hun legger ut flere innlegg om tips, anbefalinger, oppskrifter og mote. Hun skriver utrolig bra, slik at det er lett å lese innleggene hennes. Hun blogger jevnlig, slik at det er ofte noe nytt å lese. Noe jeg liker veldig godt. Hun har alltid klare og fine bilder, i hvert innlegg. Jeg anbefaler å ta en titt på bloggen hennes. Jeg har blitt en fast leser, kanskje du også blir det? TRYKK HER, for å komme til bloggen hennes ♥Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Marie Oma. Dette er en blid jente som stadig imponerer meg med sine fine og ryddige innlegg, som er fylt med fine bilder. Jeg liker veldig godt at hun blogger variert, noe som gjør det interessant å se hva hun legger ut neste gang. Bloggen hennes består av hverdag, oppskrifter, inspirasjon og mange flotte naturbilder. Jeg har hentet flere tips fra henne og det er alltid stas å klikke innom bloggen. Jeg elsker at hun bruker mange bilder i innleggene sine og hun er veldig flink! Jeg anbefaler sterkt å klikke inn på bloggen hennes, ved å TRYKKE HER.♥


Tusen takk til alle som meldte seg på, jeg kommer til å ha flere konkurranser utover. Har tenkt til å holde en konkurranse, der dere kan vinne premie. Så følg med - så dukker det plutselig opp!

Ønsker dere alle en fin dag videre :-)

What inspires me right now

 • 18.11.2016, 10:15

 
  
 
 
  

Bildene er hentet fra weheartit.

SLIK MÅ DU SE UT FOR Å PASSE INN

 • 17.11.2016, 22:12

Kroppspress. Det er et så viktig tema, fordi det rammer så utrolig mange i dagens samfunn. Vi lever i en verden i dag, der faktisk personer ned i 9-10 års alderen føler at de ikke er bra nok og burde la være å spise - for å bli tynnere. Der plastiske operasjoner er fasiten for flere og flere på den ''perfekte'' kroppen, slik man bør se ut. Det er helt forferdelig at i den verden vi lever i dag, så skal barn leve opp til at det er verre å være overvektig - enn å være slem. Det virker iallefall slik, ut i fra hva mange sier. Hvordan er det mulig?

Sosiale medier fra alle kanter, gjør noe med verden. Det lar oss bli påvirket. Det er jo ikke rart, når perfekte og redigerte bilder av modeller står på en side i et blad - der det også står at du burde være fornøyd med akkurat den du der. Så på en annen side, står det hvordan du skal gå raskest ned i vekt. Det gir jo verden et merkelig bilde, spør du meg.

Jeg husker godt på barneskolen, der jeg var veldig overvektig. I dag skjønner jeg jo det, at det ikke er det som betyr noe. Men, jeg følte på en måte den gaven at jeg var altfor overvektig til å ha venner. Men, det er ikke noe som jeg bekjymrer meg over i dag. Jeg tenker heller på hvor mange som faktisk må vokse opp, til den tøffe hverdagen vi har i dag.

Jeg har i flere innlegg på bloggen skrevet og vist at det går an å være fornøyd med seg selv, om man har litt former, mage og armer. Det er viktig å føle seg frisk, men det holder faktisk med en halvtimes fysisk aktivitet hver dag. Jeg vet iallefall at det sitter i hodet, om hvordan man ser på seg selv. Det nytter ikke å ta en opperasjon - og tro at alt skal bli perfectly fine. Jeg vet at jeg som person har sterke meninger, gode egenskaper og verdier. Jeg er verdifull og det VET jeg. Hvordan kropp du har, definerer IKKE hvordan du er som person! 

Jeg sier ikke at slanke jenter ikke skal få ta bilder av seg i bikini og være fornøyd med seg selv. Det handler faktisk om at du er bra nok, uansett kroppsfasong. Du burde ikke trene livet av deg, for å passe inn. Det er viktig å trives med trening og bestemme selv at du er bra nok, akkurat slik du er. Jeg er ikke perfekt ved å ha strekkmerker eller noen ekstra kilo på kroppen, men jeg er mer enn god nok uansett! Du kan faktisk bestemme deg for og ikke la media påvirke deg, ved å hele tiden minne deg på dine gode egenskaper og verdier. 

Det hjelper ikke over natten, men jeg skal love deg at du kan snu tankene til å bli mer positive - hvis du bare velger å tro på det.

Mine siste innkjøp

 • 17.11.2016, 18:25

Det er ikke veldig ofte jeg shopper veldig mye, men av og til er det gøy med litt nytt! Så derfor vil jeg vise dere mine siste innkjøp, som er fra Coverbrands. Jeg har hørt mye bra om disse sminke produktene, så derfor måtte jeg kjøpe dem.

Mary Lou Manizer er deres bestselgene highlighter, som jeg også har sett flere toppbloggere anbefale.

Skin Luminizer Miracle Foundation fra max factor sies å ha god dekkevne, uten å være oljete. Den fremhever også det beste i din hud. Så denne gleder jeg meg til å prøve!

Bruker du noen av disse? 

5 RARE FAKTA OM MEG

 • 17.11.2016, 15:32

Jeg fikk veldig mye positiv respons, at dere likte mitt innlegg - der jeg skrev *noen rare fakta om meg*. Det kan dere se HER. Så da tenkte jeg rett og slett å lage et innlegg, med enda mer artig lesing!

♥ Jeg er sykelig redd for... Hufsa i mummitrollet. Jeg elsker enda dette programmet, men når jeg var liten så begynte jeg nesten å grine når hufsa kom og jeg fikk ikke sove. Det har tydeligvis ikke gått over, tvert i mot har det kanskje blitt litt verre. Kjente et lite hjerteskrik, bare av å skrive om det..

♥ Jeg må alltid sitte foran, eller rett ved utgangen på bussen. Jeg får litt panikk inni meg, hvis jeg må sitte midt i bussen. Da ser jeg for meg at alle stirrer på meg, når jeg går ut og at det skal skje ett eller annet (som at jeg faller eller noe) 

Mitt verste mareritt, er edderkopper. Hvis jeg ser en edderkopp i leiligheten min, så går jeg seriøst ut av leiligheten og kommer IKKE tilbake før jeg har fått noen med meg for å ta den! Spør hvem som helst, det er helt sant..

♥ Når jeg handler i en butikk, så tar jeg ALLTID tilbake halvparten av tingene jeg har plukket (fordi jeg plutselig tenker fornuftig, at jeg faktisk ikke har bruk for alt) Og jeg har fått mange rare blikk fra kjæresten min, når vi har storhandlet på IKEA og jeg legger bort halvparten rett før vi betaler.. (hihi)

♥ Jeg gikk på svømming i mange år og ble veldig flink, men av en eller annen grunn så er jeg livredd for havet. Når jeg bader, så er jeg aldri trygg - før jeg er på land. Jeg får litt panikk hver gang, faktisk. Havet er stort og skummelt!

Hva syntes du om innlegget? (hehe)

Bilder av meg som liten jente

 • 17.11.2016, 12:15

Jeg syntes det er så mange artige og skjønne bilder, fra da jeg var liten. Mamma var så glad i å ta bilder av meg - og det er jeg så utrolig glad for i dag. Det er jo så koselig å ha slike gode minner på bilder!Hva syntes du om bildene?  (hehe)

JEG LEVDE IKKE, JEG BARE VAR DER.

 • 16.11.2016, 21:09

Jeg har nevnt litt om hva som stoppet meg i hverdagen, på grunn av angsten. Men, jeg velger å skrive et innlegg der jeg går litt dypere inn på dette. Det var ikke bare en ting som angsten min ikke lot meg gjøre.

Angst et uten tvil noe av det aller verste. Nettopp fordi det styrer livet ditt og tar alle kreftene du har i kroppen, så kaster det vekk fra deg. Det er merkelig. Men, så sant og så virkelig.

For meg, startet det med at jeg ikke klarte å være i klasserommet fylt med elever. Det var ikke mange i klassen, engang. Jeg begynte å unngå skolen. Det var ca. 1 times kjøring med buss til skolen jeg gikk på, så dette sa også stopp til slutt. Jeg klarte ikke å ta buss, i det hele tatt. Det var alt for skremmende. Jeg kunne jo møte på mange mennesker på en gang, det var forferdelig bare med tanken. Det stoppet meg.

Etterhvert klarte jeg ikke en gang å gå på butikken. Jeg fikk ti ganger mer angst, bare ved å tenke på det. Jeg gikk ikke ut. Jeg isolerte meg inne. Var ikke med venner. Mistet en del av meg selv, jeg mistet meg selv. Helt til slutt - føltes det som om det ikke var noe igjen av den personen jeg var. Jeg levde ikke, men jeg bare var der. Alt gikk fort. Hele denne prosessen gikk fort. Fort nedover og til bunnen. Jeg har aldri vært så sikker på noe, som jeg var sikker på - at den gangen, kom jeg aldri opp igjen. Men, hvordan klarte jeg det?Jeg gav aldri opp. Jeg hadde det jævlig, men jeg har kommet meg så sykt opp på beina igjen! 


Mine tidligere innlegg:

· DETTE HJELPER MOT SOSIAL ANGST og SLIK VINNER DU OVER ANGSTEN ·

MINE MEST KREATIVE FOTOGRAFIER

 • 16.11.2016, 18:17

Jeg liker å sette sammen motiver, som inspirerer meg og som jeg tenker er litt utenom det vanlige. Derfor vil jeg dele noen av de bildene, som jeg har brukt lengst tid på og mest kreativitet. Håper dere liker dem ♥Hva syntes du om disse bildene?

Jeg har fortsatt ukens blogg konkurranse på bloggen, hvis du vil melde deg på HER.

Tips til å pakke inn julegaver

 • 16.11.2016, 15:42

Jeg er daglig innom weheartit, fordi det er så mye fine bilder av ALT. Og noe av det jeg syntes er moro - er å pakke inn gaver. Derfor vil jeg dele dere mine favoritter ♥

 
 
 
 

Hvor liker du å se på inspirajson?

7 måter å tenke positivt

 • 16.11.2016, 12:05

Jeg jobber hver eneste dag med hvordan jeg tenker, men det er ikke alltid like lett. Jeg har en liste med det jeg syntes er mest viktig, når det gjelder å tenke positivt. Derfor vil jeg dele de med dere!

1. TENK PÅ DE SMÅ TINGENE I HVERDAGEN

Ved å tenke på de små tingene i hverdagen, som er positive - er det også lettere å tenke positivt. Det er viktig å verdsette det man har, og det er de små tingene som utgjør en forskjell.

2. OMGÅ DEG SELV MED ANDRE

Vi mennesker er ikke skapt til å være alene, men sammen med andre mennesker. Å være med andre mennesker gir oss energi og glede, selv om det også er viktig å være alene også.

3. LITT MOSJON HVER DAG

Ja, alle har vel hørt det. At du blir bedre i form og alt det, men faktisk så blir man også lykkeligere. Det gjør noe med kroppen, både fysisk og mentalt, å komme seg ut litt hver dag i frisk luft. Dette øker også selvtilliten, som tilsvarer at du gjør det du ønsker i hverdagen.

4. SØVN, SØVN OG... SØVN

Det er utrolig viktig å få nok søvn, og jeg kan ikke få sagt det nok! Du blir mer sliten og kan bli fortere irritabel, dersom du har fått for lite søvn. Som igjen gjør at du kan lettere tenke i negative baner. Sov nok!

5. IKKE LA DEG KNEKKE NÅR NOE GÅR GALT

Det er jo helt vanlig å gjøre feil eller drite seg ut. Prøv å snu tankene om til det positive i situasjonen. Gjør du en presentasjon du har gruet deg veldig til, kan du se etterpå at du faktisk klarte det. Og klarer du ikke en ting? Nei vel, da er det bare å prøve igjen! Don't give up!

6. DU MÅ VÆRE SNILL MED DEG SELV

Jeg vet veldig godt, at det er lett å glemme seg selv i blandt. Ofte vil vi gjøre andre glade, slik at vi kan glemme oss selv. Det er utrolig viktig å stoppe opp, og tenke: Når trives jeg best? Tar du deg tid, til å tenke på det fantastiske rundt deg? Hvem trives du best sammen med? Da får du det også bedre med deg selv og blir mer positiv også for andre!

Hva er dine tips til å tenke positivt? ♥ 

Deprimert for mange år siden?

 • 15.11.2016, 22:37

Det er så utrolig rart å se dette bildet, som ble tatt av meg for sikkert 3-4 år siden.. Hvis ikke mer! Jeg redigerte bilder, slik som dette. Men, det er veldig rart å se det igjen. Vekker mange minner. Et bilde sier mer enn tusen ord. Rart å skrive om også.. ♥· YOU KEEP IT ON THE INSIDE, BECAUSE THAT'S THE SAFEST PLACE TO BE · 

DETTE LANDSKAPET ER LEKKERT

 • 15.11.2016, 18:58

Jeg husker denne turen, som om det var i går. Jeg og kjæresten min var på en tur fra Risør til Sandnessjøen, med bil. Helt fra Sør Norge til ca. Midt Norge, så veldig mange timer. Dette er 2-3 år siden, men det er så sterkt i minnet. Det var en minnerik opplevelse, som jeg aldri vil glemme. Her er noen bilder fra turen.· WHEN SNOW FALLS, NATURE LISTENS ·

Hva syntes du om bildene? ♥

Min nydelige kjole i fjor

 • 15.11.2016, 16:17

Jeg elsker denne kjolen så mye, at jeg bare må vise dere den i et innlegg. Jeg gikk med denne på julebord i fjor.

· THE PERFECT PARTY DRESS ·


Kjolen er fra nelly.


Hva syntes dere om kjolen? ♥

Jeg smiler veldig

 • 15.11.2016, 13:18· ... FORDI JEG KAN! · 

Ønsker dere alle en veldig fin dag, jeg håper dere har det fint 

DETTE ER UTROLIG VAKKERT

 • 14.11.2016, 21:19

Jeg må si at jeg syntes vinteren er vakker, med så mange fine motiver. Så jeg har fått knipset litt vinterdetaljer.· IT'S A BEAUTIFUL TIME WITH BEAUTIFUL DETAILS · 

Hva syntes du om bildene? 

NOEN RARE FAKTA OM MEG

 • 14.11.2016, 17:29

Det er jo alltid gøy med slike innlegg, der man finner ut litt artig fakta - kanskje ikke mange vet om!

♥ Jeg er redd for ballonger. Yes, I said it. Jeg er livredd for ballonger. Ikke redd som i ''jeg trenger ikke å ha ballonger i bursdagen min'', men faktisk så redd at jeg begynner å grine hvis det skulle sprekke en. Hvis det er et kjøpesenter som fyller år og har en haug med ballonger overalt, så går ikke jeg rundt der og er trygg i et eneste sekund...

♥ Jeg har alltid vann på nattbordet. Kanskje ikke så rar fakta, eller jo kanskje.. Jeg kan faktisk begynne å puste fortere (uten å være klar over det), hvis jeg finner ut at jeg ikke har vann ved siden av meg. Eh, ja. Glad i vann, sant.

♥ Hvis jeg føler med på en serie, må jeg alltid se youtube klipp om og om.. og om igjen! Blir helt hekta, for å si det slik.

♥ Jeg er en ulykkesfugl. Det skjer noe med meg, alltid. Enten tryner jeg på glatta, skjærer med på en ostehøvel, faller i en trapp (oppover...), sier noe helt absurd, våkner med vann i trynet (fordi jeg har veltet glasset på nattbordet) og så mye mer jeg helt sikkert kunne skrive en bok om.

♥ Jeg bruker alt-for-mye penger på mat i måneden. Kun fordi jeg ELSKER å lage nye ting, spesielt når det gjelder å bake og lage nye mat oppskrifter. Det finnes så mye godt, at jeg alltid må prøve ut nye ting.

Processed with VSCOcam with t1 preset

♥ Jeg kunne spist isbiter hele dagen. Fordi jeg rett og slett elsker isbiter, det har jeg alltid gjort. Har til og med ønsket meg en slik isbitmaskin til jul, så får vi se hva det blir til. Hvis ikke skal jeg nok spare til en selv. (hehe)

Ha en flott dag videre alle sammen 


 

Har også ukens blogg konkurranse på bloggen, hvis du vil melde deg på.

Meld deg på ukens blogg

 • 14.11.2016, 15:34

Jeg tenkte at jeg ville ha en liten konkurranse her på bloggen min, nemlig ukens blogg. Jeg syntes det er veldig moro å lese nye blogger, samtidig å skrive noe fint om andre bloggere - slik at andre kan få gode tips! Jeg plukker ut to heldige vinnere i løpet av uken, som kommer i et eget innlegg på min blogg. Dette med bilder, litt om bloggen og direkte link til dem.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Like min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!


 

Lykke til alle sammen. Jeg kommer til å kikke innom alle bloggene som melder seg på!

Hvordan bygge opp god selvtillit

 • 14.11.2016, 11:29

Man må innse at selvtilliten bygger seg ikke, over natten! Derfor vil jeg dele noen tips til hvordan du kan bygge opp selvtilliten din, litt og litt.

1. AKSEPTER DEG SELV

Ja, alle har sine feil og ting man ikke er fornøyd med. Men, du kommer jo ingen vei med å tenke på det. Hvis du prøver hver dag og akseptere deg selv, har du også muligheten til å utvikle deg!

2. TA ANSVAR FOR DEG SELV

Snakk til deg selv og si hva du vil og ikke vil oppleve.

3. FORSVAR DEG SELV

Det er helt greit å ha egne tanker og meninger. Klapp deg selv på skulderen for at du klarer det, som er så utrolig viktig og vil være svært givende for deg selv.

4. MESTRINGSFØLELSE ER VIKTIG

Prøv ut mange forskjellige idretter, hobbier eller hva det måtte være, som interesserer deg. Så finner du etterhvert noe DU føler deg god på og klarer å mestre. Slik ser du at du klarer å få ting til og samtidig utfordrer du deg selv, som du vil få positivt igjen.

5. TA I MOT KOMPLIMENTER

Det er lett å ikke ta i mot komplimenter, men det jo det samme som å si til andre at du ikke er verdt ros. Når du gir noen et kompliment, er det jo fordi du mener de fortjener å høre det. Prøv å snu det og tenk at slik er det jo for andre også!

♥ 

Vi har makt, ikke de stakkars dyrene!

 • 13.11.2016, 17:50

Jeg har tidligere i dag sett talen som Sophie Elise holdt foran stortinget for ''NEI TIL STATLIG STØTTE AV PELSDYROPPDRETT I NORGE!'', og ble rørt til tårer! Hvis du ikke har sett den, så anbefaler jeg det på det sterkeste HER.


Bildet er hentet fra hennes blogg, i DETTE innlegget.

Jeg føler på dette så sterkt og er så 100% enig med henne og alle andre som kjemper for denne saken. Jeg blir så sint inni meg, fordi jeg bryr meg så utrolig mye om disse stakkars dyrene og at ALLE dyr skal ha det godt. De burde leve fritt, slik som vi mennesker. Vi har makt. Og jeg kan ikke forstå at så mange mennesker faktisk bruker sin makt, til å tillate dette her! Livet dems er verdt så mye mer, enn å sitte i et bur på den måten. INGEN fortjener det!

Er det en sak jeg virkelig brenner for, så er det denne. Jeg skal være et medmenneske og gjøre det jeg kan, for å få fram min mening. Det MÅ skje endringer, det kan ikke fortsette slik!

Redd dyrene i nød, bruk DIN stemme ♥

Verdens beste sjokoladekake oppskrift

 • 13.11.2016, 14:20

Jeg mener at denne sjokoladekaken er den aller beste, som jeg har smakt iallefall. Derfor vil jeg dele den oppskriten med dere ♥ Denne er så god og saftig, som den ser ut til! Passer jo fint i anledning farsdag.Dette trenger du til kakebunnene:

♥ 4 dl sukker ♥ 6 dl hvetemel ♥ 6 ss kakao ♥ 2 ts natron ♥ 4 dl vann ♥ 12 ss matolje ♥ 2 ts vaniljesukker ♥ 2 ts eddik (7%) ♥

Slik gjør du:

1. Bland alt det tørre i en bakebolle.

2. Bland så vann, olje, og eddik i en annen bolle.

3. Ha det flytende oppi bollen med det tørre, og rør fort sammen. 

4. Fordel deigen i to små, runde kakeformer (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.

5. Stek midt i ovnen ved 180°C i ca 30 min. Avkjøl kakene i formen, for så å løsne med en skarp kniv, ta dem ut av formen og fjern bakepapiret.

Sjokoladekrem:

♥ 150 g mykt usaltet smør ♥ 200 g melis ♥ 30 g kakaopulver ♥ 2 ss lunken melk ♥ 1 ts vaniljesukker ♥

Slik gjør du:

Rør sammen smør og melis. Sikte i kakaopulver. Tilsett melken og vanilje. Miks alt godt sammen. Fyll så et lag med krem mellom kakebunnene og på toppen av kaken.

Håper det smaker ♥

Jeg vet at du alltid er der

 • 13.11.2016, 10:57

Jeg vet at du hjelper meg alt det du kan, på alle måter. Jeg vet at du er glad i meg. Jeg vet at du den snilleste far på jord, fordi du har vært der så mye - når jeg har trengt det. Jeg vet at du prøver hardt, for å være en god far. God farsdag - JEG ER GLAD I DEG, PAPPA ♥

Sannheten om min angstlidelse

 • 12.11.2016, 15:48

Jeg vil være ærlig. Det har jeg vært på bloggen, men jeg har ikke skrevet et innlegg om min angstlidelse. Det er ikke slik i dag, som det var før - men, jeg vil uansett dele mine erfaringer med dere. Rett og slett fordi jeg mener at dette temaet er så viktig å ta opp!

Processed with VSCOcam with b5 preset

Det finnes mange typer av angst. Jeg har hatt flere av disse, men mest av alt - så har det vært panikklidelse som har vært mest aktiv. For veldig mange år siden, opplevde jeg noe veldig vondt. Det gjør jo veldig mange, slik at det kommer sterkere tilbake senere i livet. Dette gjorde til at jeg for bare 4-5 år siden, fikk noe som kalles ''posttraumatisk stresslidelse'' og da i ettertid sosial angstlidelse.

Mye skjedde på disse årene, fram til i dag. Da jeg begynte å merke den sosiale angsten, stengte jeg meg inne. Jeg klarte ikke å gå på skolen. Jeg tok ikke bussen til slutt. Jeg var ikke med venner. Jeg isolerte meg. Jeg ble bare verre og verre. Jeg klarte ikke å dra på butikken, fordi jeg klarte ikke store folkemengder - noe som gjorde til at jeg stengte meg inne fra verden.

På denne tiden hadde jeg flere panikkanfall i uken, noe som gjorde hverdagen min vanskeligere. Jeg følte jeg ble kvelt og at pusten gikk fra meg. De kroppslige reaksjonene var så inderlig sterke. Uvirkelig. Disse anfallene tok mer eller mindre over livet mitt.

Etter at jeg klarte å fullføre 2 året på vgs, tok jeg et friår. Rett og slett fordi jeg trengte det, psykisk. Jeg måtte komme meg tilbake i hverdagen og jobbe med meg selv. Jeg trengte en pause. Dette gjorde til at jeg faktisk klarte å komme sterkere tilbake. Jeg gikk til psykolog. Jeg testet meg i å gjøre ting, jeg var redd for. Jo lengre tid du er borte, jo vanskeligere er det å komme tilbake. Dette tar tid og du må ta litt av gangen. Jeg måtte utfordre de negative tankene mine og se realiteten i hva jeg trodde kunne skje. Sjansen er jo alltid liten, men det er en lang treningssak.

Tanker er så sterke og i en slik situasjon, tror du på hvert eneste ord i tankene dine. 

I dag går jeg siste året på VGS, og videre skal jeg ta høyere utdannelse. Jeg tester min sosiale angst hver eneste dag. Den er der fortsatt, men langt i fra slik det var før. Jeg har jobbet meg oppover. Jeg var helt nede i dalen, men har gradvis kommet meg opp igjen.

· YOU ARE SO MUCH STRONGER THAN YOU THINK! · 

Inspirasjon til julepynt

 • 12.11.2016, 12:24

I dag startet jeg dagen med litt inspirasjon til julepynt, som jeg vil dele med dere! Det er ikke lenge til Desember, som jeg syntes et den beste måneden på hele året. Klarer nesten ikke å vente med å pakke ut all den fine julepynten, men skal klare å vente noen uker til ♥

 
 
 
 
Bildene er hentet fra weheartit.

Ønsker dere en veldig fin Lørdag! Hva skal du i helgen? ♥

Går det over?

 • 11.11.2016, 17:52

10 ting du kan gjøre i helgen, GRATIS!

 • 11.11.2016, 13:25

God helg dere ♥ Nå som det er helg, tenkte jeg å komme med tips til hva du kan gjøre i helgen - helt gratis! 

· Gå en tur. Det er alltid hyggelig å ta seg en tur ut, og nå når vinteren nærmer seg - er det supert å ta på seg gode klær og komme seg ut. Ta med varm drikke og grillmat eller annen god mat. Det er jo så koselig og du får mange gode minner du vil huske!

· Bake. Liker du å bake eller prøve nye oppskrifter? Slå av litt tid ved å bake noe godt, alt fra rundstykker til en god kake om du vil. Kun fantasien setter grenser.

· Rydd i klesskapet ditt. Se om du finner noen gamle skatter, samtidig som du kanskje blir kvitt en del du ikke bruker.

· Ta en tur med kameraet, Om det så bare er noen hundre meter ut døra, så ta med deg kameraet og knips noen bilder. Se etter litt spesielle motiver, som kanskje ikke er ut av det vanlige. Prøv deg frem og lek med kameraet!
 
·  Se en solnedgang. Dette er så vakkert, så hvorfor ikke se på en fin solnedgang?
 

 
· Ha en filmkveld. Inviter noen venninner over eller ha en kosekveld med kjæresten. Sett på en bra film, serie eller noe annet moro på tv. Hvis du ønsker, ha litt snacks og noe godt i glasset.
 
· Skriv ned ideer fra internett. Nå som det nærmer seg jul, titter jeg ofte på DIY videoer på Youtube. Her finner du pynt du kan lage selv, hjemmelagde julegaver.. osv! Så skriver jeg det ned, til jeg vil gjøre det. Det er utrolig mye inspirasjon på internett.
 
· Les en god bok eller et blad. Dette er utrolig avslappende, hvis du liker å lese.
 
 
· Besøk venner eller famile  Dette er alltid koselig, å være sammen med dine nære og kjære.
 
· Se igjennom dine favorittblogger. Len deg tilbake i sofaen eller godstolen, så slapp av med pcen på fanget og kikk igjennom blogger og andre nettsteder.
 
Hva skal du i helgen? ♥

LOVE YOURSELF FIRST

 • 11.11.2016, 09:26· NOBODY CAN MAKE YOU HAPPY UNTIL YOU'RE HAPPY WITH YOURSELF FIRST · 

Utrolig hvor mye et menneske kan tåle

 • 10.11.2016, 23:23

Sitter her og tenker på en del ting, hva jeg har opplevd - på både godt og vondt. Det er så mye. Mange historier. Mange hendelser. Triste og vonde opplevelser, men også veldig gode. Tårer som sikkert kunne ha fylt et basseng, opp igjennom. Også gledestårer. So much. Ja, kroppen stopper jo opp når den mener du trenger en pause fra elendigheten. Det har jeg opplevd. Men, jeg kom opp igjen. Jeg kommer alltid opp igjen. 

Processed with VSCOcam with x1 preset

Det er rart å tenke på hvor mye du går igjennom og hva kroppen takler, faktisk. Når du tenker over det. Hvis du ser tilbake på mange elendigheter og føler på hvordan du har det nå - så lever du jo. Du har alltid gode ting i livet, som er verdt å ta vare på. Du mestrer ting i hverdagen, du klarer å være blandt mennesker. Du klarer å være deg. Ting du ikke klarte før, klarer du nå. Det gjør jeg.· THERE'S NO ELEVATOR TO SUCCESS, YOU HAVE TO TAKE THE STAIRS · 

Ta et steg av gangen

 • 10.11.2016, 19:24· ONE STEP AT A TIME IS GOOD WALKING · 

Tipsene som hjelper for bedre søvn

 • 10.11.2016, 15:18

I mange år har det for meg gått veldig opp og ned med søvnen. Men, jeg vil dele dere mine beste tips mot bedre søvn. Det fungerer selvfølgelig ikke for alle, men kanskje noen av disse også fungerer for deg?


 

1. LEGG BORT ALT AV ELEKTRONIKK

Denne kommer vel ikke som et sjokk? Men, ja det er veldig lett å ha tlf ved siden av nattbordet - for å sjekke facebook eller andre sider. Men, jeg vet at dersom jeg legger bort mobilen, så sovner jeg faktisk mye fortere. Jeg gjør ikke dette alltid, men jeg skal si det funker!

2. TA EN DUSJ FØR DU LEGGER DEG

Veldig mange blir mer opplagte av å dusje, men hvis jeg dusjer på kvelden - så blir jeg faktisk mer trøtt og sliten.

3. UNNGÅ VISSE DRIKKER

Unngå å drikke kaffe, cola og energidrikker en god stund før du legger deg. Du kan merke å bli mer våken, dersom du drikker dette litt før du skal sove.

4. AVBRYT - GÅ UT AV SENGEN

Hvis du ligger lenge og tenker at ''nå må du sove'', så er det stor sjans for å være våken. Reis deg, ta deg noe lett mat (hvis du er sulten), drikk vann, les noen minutter i en bok/magasin - så prøv å legg deg igjen.

5. SENK GRADENE I ROMMET

Jeg får ikke sove hvis rommet mitt er varmt, da kan jeg bare glemme det. Senk temperaturen - så er sjansen større for at du sovner!

6. EN TUR UT HVER DAG

Regelmessig mosjon i hverdagen hjelper med å senke stressnivået, derfor er en liten gåtur nok til å få en bedre søvn.

7. SLAPP AV FØR LEGGETID

Jeg vet at jeg ikke får sove hvis jeg kommer inn døren hjemme, så går rett i senga. Jeg må slappe av noen timer før jeg skal sove, slik at kroppen roer seg helt ned.

8. PUSTETEKNIKKER

Hvis du er veldig våken, kan du også begynne å puste fortere - uten en gang å tenke over det. Derfor har jeg en teknikk jeg bruker, som er å puste gjennom nesa, holde pusten litt, puste godt ut og gjenta 3-4 ganger.

Har du noen tips til bedre søvn?

En perfekt frokost

 • 10.11.2016, 11:51

Det beste jeg vet til frokost er avokado, på mange måter. Slik jeg har laget i dag, er så nydelig - at jeg måtte vise dere! En god kopp med kakao i denne kulden, er også helt topp + mango til dessert ♥

· A GOOD BREAKFAST FUELS YOU UP AND GETS YOU READY FOR THE DAY · 

Ønsker dere en fin Torsdag ♥ 

Alene med dine egne tanker

 • 09.11.2016, 21:46

Når kvelden er her, kommer tankene sakte - men sikkert. Så stille. Så sliten. Sliten av å tenke. Sliten av å prøve så hardt. Når du sitter alene med dine egne tanker, kan det bli så mye. Jeg takler det, men det er ikke lett alltid uansett. That's life. Det er både sårt og fint på en gang, slik kan det være. Slik er det.

Processed with VSCOcam with x1 preset Processed with VSCOcam with x1 preset

Bare det å skrive små tanker her, hjelper veldig. Føler meg litt bedre, etter hver gang jeg deler tankene mine på bloggen. // Slenger også med et naturbilde som gir meg så mye glede. Fine og friske farger.

· TRAIN YOUR MIND TO SEE THE GOOD IN EVERY SITUATION ·

Jeg må også bare få sagt at jeg håper dere alle har en fin kveld ♥ Jeg setter så stor pris på alle de fine kommentarene jeg får på bloggen. På alle innleggene mine, så legger dere igjen noen fine ord. Det betyr så mye. Tusen takk.

Vakre vinterbilder

 • 09.11.2016, 17:42

Jeg har i dag vært ute for andre gang, så fikk jeg knipset litt vinterbilder. Det er noe vakkert med vinteren, selv om det er ganske så kaldt. Det er noe vakkert og spesielt med alle årstidene ♥· COLD, COZY NIGHTS, WARM BLANKETS & HOT CHOCOLATE · 

Hva syntes du om bildene?

20 spørsmål og svar

 • 09.11.2016, 13:37

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Snill, positiv, omsorgsfull, ærlig og sjenert.

2. Hva har du alltid i vesken?
Mobil, lommebok, leppestift, tyggis, øreplugger og tabletter.

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Facebook, blogg.no, youtube, snapchat og instagram.

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 
Jeg pleier bare å være for meg selv en stund, hvis jeg er sint eller lei meg. Men, sender enten melding til Mamma, bessa, kjæresten eller mine to bestevenninner.

Processed with VSCO with x1 preset

5. Hva bestiller du på café?
Kaffe latte.

6. Hva var det siste du skrev ned på papir?
Liten handleliste.

7. Hvilke uvaner har du?
Jeg biter sår rundt neglene..

8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?
Ja, har mange. Men, ikke som jeg kan komme på.

9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Føler meg mer ung, enn gammel for alderen.

10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Jeg har vel alltid flere sanger jeg kan høre på igjen og igjen, så det er veldig mange. Går aldri ordentlig lei sanger.
 
 

11. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Ja, det er faktisk ikke veldig lenge siden. Jeg tåler ikke nøtter, så fikk jeg i meg en nøtt en kveld - så kom ambulansen og kjørte meg til sykehuset. Fikk noen tabletter og kjørte hjem samme kveld.

12. Har du noen piercinger?

Nei.

13. Hva synest du om tatoveringer?
Jeg syntes tatoveringer er veldig fint! Har lyst på selv.

14. Norge på sitt beste?
Den utrolig fine naturen. Og ikke minst alle godene vi har i Norge - vi er heldige!

15. Hva var det siste du kjøpte?
En pakke servietter.

16. Hva gjør deg trist?
Det er mye, men å se noen ha det vondt - gjør meg trist. Krangling. Krig og mye annet.

17. Hvilke idretter har du vært innom?
Jeg har vel vært innom det meste: fotball, håndball, dansing, svømming, turning.. Men, holdt lengst på med svømming.

18. Hva gjør deg glad?
Venner, familie, kjæresten, dyr, foto, skole, mat, baking, å reise, festligheter, god humor, julen, latter, musikk, lange kjøreturer, trening ++

19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?
Santorini.

20. Hvor er dine drømme destinasjoner?
Det er veeldig mange, men noen er New York, Australia, Maldivene, Santorini, Bora Bora og Fiji.

En god start på dagen

 • 09.11.2016, 11:13

Hei kjære dere ♥ I dag har jeg startet dagen med en lang gåtur, selv om et er veldig glatt ute. But, I don't mind! Så nå skal jeg nyte denne fridagen min med en god lunsj. Håper dere har en fin dag.

· ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WHERE THE BIG THINGS · 

8 LIFE HACKS DU BURDE VITE!

 • 08.11.2016, 19:29

1. Det er utrolig fort gjort for å få en klumpete maskara. Vask børsten i varmt vann, så vil klumpene bli borte.

2. Da jeg brukte mye ringer, fikk jeg ofte grønne ringer på fingeren. Ta på blank neglelakk på insiden av ringen, så vil du ikke få ringene lengre.

3. Når du koker egg, kan det være vanskelig å skrelle det etterpå. Tilsett 1 ss bakepulver, så vil du se hvor lettere det blir.

4. Det er vanskelig å kutte en kake i perfekte biter, men prøv med tanntråd - så går det mye lettere.

5. Har du fått seigt potetgull? Legg de litt i mikrobølgeovnen bare noen sekunder, så får du crispy potetgull tilbake.

6. Dersom du sliter med ekkel lukt i skoene, kan du lett fjerne den med å legge bakepulver i plastpose - så oppi skoene.

7. Dersom du får tyggis i håret, putt på en isbit - så vil den lettere gå av!

8. Hvis du blir kalt stygg eller andre ting, rett opp ryggen og si: ''Unnskyld meg, jeg er ikke et speil...''

Har du noen life hacks? ♥

Du kan ikke stoppe bølgene

 • 08.11.2016, 13:35· YOU CAN'T STOP THE WAVES, BUT YOU CAN LEARN TO SURF · 

Morning snack

 • 08.11.2016, 09:14

Good morning ♥ Jordbær er en av mine favoritter når det kommer til frukt, selv om jeg elsker alt av frukt. Koppen er kjøpt HER.

· Wish it. Dream it. DO it. ·

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva er din favoritt frukt?

Når kroppen sier stopp

 • 07.11.2016, 17:33

Av og til er det lov å si til deg selv, at nå er det nok. I løpet av livet kommer de aller fleste til å kjenne på kjærlighet, gleder, sorger, tristhet, vonde tanker, såre følelser, tårer, mye latter og så mange andre hendelser og følelser. Man må kjenne sine egne grenser og faktisk ta hensyn til seg selv. 

Processed with VSCOcam with x1 preset

Jeg har ikke vært flink til å ta hensyn til meg selv, når jeg burde. Men, jeg har blitt flinkere på det. Det er vanskelig for meg å si nei, rett og slett. Det fordi jeg ikke vil såre noen, men i lengden så er det jo deg selv som kan bli såret. Av og til må du pushe deg selv og dine grenser, men det er ikke alltid dette er riktig heller. Man blir sliten, med eller uten grunn, og det er naturlig - fordi vi alle er mennesker.

Jeg vil ikke gjøre dere på dårlig humør, ved å fortelle mine nedturer. Men, det er helt greit å være sliten og kunne sette ord på følelser. Jeg er sliten. Hodet er ikke helt 100% med for tiden. Det skjer mange ting i livet og man tenker jo også på mye, i perioder. Derfor kjennes det også på kroppen, at det blir brukt mange krefter på alle måter. Jeg har alltid en positiv innstilling og gjør så godt jeg kan, så det er ikke mer jeg kan gjøre :-)Håper dere har en fin Mandag, så snakkes vi 

Simplicity is beautiful

 • 07.11.2016, 14:29

Processed with VSCOcam with f2 preset


Processed with VSCOcam with f2 preset


· THROUGH SIMPLICITY COMES GREAT BEAUTY ·
Hva syntes du om bildene? ♥

Jeg spiser jo hele tiden

 • 07.11.2016, 10:33

... og akkurat nå spiser jeg bare noe frukt, fordi det ikke alltid smaker med store måltider - men, bare noe snacks. Det går mye av det for tiden, men det gjør meg absolutt ingenting.Ønsker dere alle en fin start på uken ♥

Slik blir du kvitt kviser

 • 06.11.2016, 18:49

Rens huden

Ved å rense huden både morgen og kveld, fjerner du de bakteriene som lager kvise.Viktig å rense huden med en ansiktsrens som hjelper å forhindre kviser. 

Fuktighet på huden

Gi gjerne huden en god fuktighetskrem, helst på kvelden, slik at dette fjerner urenheter og holder huden fuktig.

Daglig rutiner

Dersom du er ofte plaget med kviser, er det viktig å holde seg til rutinene og vaske seg med vann hver morgen og kveld. Slik holder du huden ren og sunn hver eneste dag.

Legg stress på hylla

Dersom du er veldig stresset på utsiden, skinner det veldig hvordan du ser ut på utsiden. Stress er kvisenes store favoritt, så unngå dette så mye som mulig,

Sminke

Pass på å bruke naturlig sminke og produkter som lar huden puste. Bruk helst en foundation som ikke inneholder oljer, da dette gir kviser. Bruk også servietter uten parfyme, som er sterkt for huden. Vask minkekostene dine, helst hver uke.

Hva syntes du om tipsene? 

White christmas shots from last year

 • 06.11.2016, 14:03

Jeg elsker jul. Det er den beste tiden på året, for min del. Baking. Julemusikk. Julefilmer. Familiehygge. Julepynting. Rydding. God mat. Varme drikker. Gaver. Latter og tårer, Alt er vakkert med denne tiden. Jeg ble veldig fornøyd med min leilighet i fjor, og jeg gikk da for hvit jul. Selvfølgelig er det også rødt, men jeg syntes det er en veldig lekker og varm stil.


· IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR ·Hva syntes dere om bildene? 

Jeg er fornøyd med den kroppen jeg har

 • 05.11.2016, 16:54

Alle har gode dager, men også selvfølgelig vonde dager. Men, det er viktig å sette pris på de gode dagene - og vise det fram! Det er viktig å være stolt av den personen man er, fordi det er ingen lik deg.

· LOVE YOUR CURVES - THEY ARE BEAUTIFUL · 

Ønsker dere en veldig fin Lørdag 

THROW BACK | DANMARK

 • 05.11.2016, 13:10

Jeg elsker å se tilbake på hyggelige turer og opplevelser, så denne turen er fra i sommer. Jeg har nesten hvert år vært i Danmark, hver sommer. Jeg bare elsker Danmark. Det er så vakkert ♥Flere enn meg som elsker Danmark? ♥

The perfect breakfast

 • 05.11.2016, 09:52

GOD LØRDAG ♥ Det føles så fantastisk med helg. Nydelig frokost og kaffe. Stille. Regn ute. Musikk inne. Ligge på sofaen og nyte denne herlige morgenen.

· LIFE IS BEAUTIFUL IF YOU KNOW WHERE TO LOOK ·

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hvordan er deres start på dagen? 

Fra min dagbok: jeg har vært våken i 4 døgn

 • 04.11.2016, 15:24

Jeg har fått flere meldinger om jeg kan lage flere innlegg, fra min dagbok. Jeg blit så utrolig glad når så mange syntes jeg er inspirererende med skrivingen min og mine erfaringer, jeg får ikke sagt tusen takk nok ganger - virkelig


 

Ja, det var faktisk tilfelle at jeg ikke fikk sove på hele 4 døgn. I dag lurer jeg på hvordan det var mulig. Jeg sovnet brått plutselig, etter nesten 5 døgn. Jeg var så sliten i hele kroppen husker jeg, at man skulle tro jeg hadde vært i slosskamp.

· Jeg har ikke sovet en eneste time, på snart 4 døgn. Hvordan er det mulig? Jeg er ikke trøtt. Jeg føler meg mer våken enn noen gang, faktisk. Jeg har det ikke helt bra, tror jeg. Tankene svirrer. Angsten har blitt sjefen min, i hverdagen. Jeg vil ikke. Jeg vil ikke føle. Jeg vil bare bli bra. Jeg vil sove, men klarer ikke. Jeg hører stemmer. Jeg føler meg gal. Gal i hodet. Gal i hele kroppen. Når sier det stopp...? ·

Jeg husker faktisk veldig godt at jeg skrev dette. Tenker på hvor langt nede jeg var, men at jeg reiste meg opp igjen. Jeg kan med hånden på hjertet si, at jeg er utrolig stolt.

INNEDAG PÅ MEG

 • 04.11.2016, 12:11

Nå sitter jeg med en kopp kaffe og bare tar livet med ro. Formen er ikke helt på topp, så da er det nydelig og ha en innedag. Jeg har også fått nytt design på bloggen fra DENNE siden. Er utrolig fornøyd! Hva syntes dere?· You can't buy happiness, but you can buy coffee - and that's pretty close · 

Ønsker dere en god helg 

SLIK BLIR DU SELVSIKKER

 • 03.11.2016, 19:11

· Vær ærlig med deg selv og til andre.

· Start hver dag og tenke på ên ting du er flink til.

· Kle deg slik som du føler deg mest komfortabel.

· Gjør noe for deg selv hver dag, om det så bare er å sitte i sofaen og ta en kopp te.

Processed with VSCOcam with x1 preset

· Lær deg og si nei. Tar du altfor mye hensyn til andres ønsker, mister du din egen valgfrihet.

· Snu negative tanker, om til positive - uansett situasjon

· Driv på med dine hobbyer og interesser.

· Smil til andre mennesker, uansett.


 

Har du selv noen tips? ♥

Mitt beste lunsj tips

 • 03.11.2016, 14:58

Dette er bare så utrolig godt! Selvfølgelig må du like avokado og tomater, men det er en så utrolig bra kombinasjon ♥ 

Hva er ditt beste lunsj tips?

Good morning coffee

 • 03.11.2016, 07:25

Heisann dere! Nå sitter jeg her med kaffekoppen og deilig frokost. Det skal bli så godt å komme i gang med nok en dag, et skritt nærmere helgen. Håper dere kommer til å få en fin dag ♥· Breakfast is my favourite meal of the day.. and coffee! ·

Har du en favoritt til frokost?

5 fordeler med å spise havregryn

 • 02.11.2016, 21:02

· Regulerer blodsukkeret.

· Hjelper deg med å bli kvitt overflødig væske, fordi det har vanndrivende egenskaper. 

· Gir deg energi og bekjemper tretthet.

· Gir deg en god metthetsfølelse.

· Regulerer nervesystemet, som er en fordel dersom du sliter med stress og angst.Hva liker du best å lage med havregryn?

PINK DREAM PLACE

 • 02.11.2016, 16:03

Hva syntes du om bildene? 

Dette er fantastisk

 • 02.11.2016, 09:46

Jeg må virkelig si at dette er utrolig herlig. Kakao, varm genser & en Onsdag. Kunne ikke vært en finere dag! ♥

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva skal dere i dag?

FINE FJELLTOPPER

 • 01.11.2016, 22:25

God kveld dere! Håper dere har en fin kveld. Vil dele noen bilder fra en tur jeg var på for et par år siden, i vårt vakre land Norge.

Hva syntes du om bildene? ♥

SUNN MIDDAG

 • 01.11.2016, 16:12

Jeg elsker laks! Laks i folie er da en perfekt rett, som du selv kan velge hva du vil ha til fisken. Jeg bruker vanligvis purre, gulrøtter, poteter og paprika. Så tar jeg og pakker alle råvarene inn i folie, setter inn i ovnen i 45 min på 180 grader. Så enkelt og så utrolig godt ♥Hva er ditt beste tilbehør til laks?

THIS LOVELY MORNING

 • 01.11.2016, 07:22

Jeg elsker slike stunder. Kaffe og frokost. Elsker avokado, det beste jeg vet til frokost. Slappe av litt, før du griper dagen. Det er herlig å kjenne på en lykkefølelse, at det kommer til å bli en fin dag!

· Don't let anyone destroy your sparkle ·

Ønsker dere en super fin Tirsdag 

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no