• 30.11.2016, 20:26

DETTE ER SÅ VAKKERT


Bølger gjør noe med deg. De er så vakre. Lyden. Men, også så flott å ta bilde av. Jeg får alltid en indre ro, når jeg hører bølger. Jeg kunne ha lagt her i flere timer og bare kost meg.Hva syntes du om bildene? 

 • 30.11.2016, 16:22

Hvordan du får den perfekte kroppen


Hvis du søker opp akkurat den setningen på google, for eksempel. Så kommer det opp alt mulig av trening, kosthold, dietter og so much more! Men, jeg velger å se bort fra det og heller kjøre mine egne tips - som JEG mener fungerer.

TILLAT DEG EN DÅRLIG DAG

Ja, vi alle har dårlige dager og det er helt greit. Ikke prøv alt du kan å skyve det vekk, men si til deg selv at: ''Ja, i dag har jeg en dårlig dag. Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag.'' Denne setningen sier jeg til meg selv hver gang, og det hjelper mer og mer. Det er også litt inne på neste punkt...

JOBB HARDT MED TANKENE DINE

Jeg har selvfølgelig negative tanker om meg selv og andre ting. Jeg har fokusert kun på negative ting om kroppen min, egenskapene mine, væremåten min.. and so on! Men, jeg har også i lenge prøvd å tenke annerledes. Det tar ikke en dag eller ett år, men det tar flere år. Hvis noe negativt skjer i livet mitt, viser jeg automatisk for meg selv (uansett hvor vanskelig det er) hva som er det positive. Jeg mener at det er noe positivt, i alle situasjoner. Sann mine ord - du vil takke deg selv senere, for å prøve hardt å tenke positivt. Don't give up! Skriv de gjerne ned på papir og les dem stille for deg selv.

GÅ TUR, IKKE LØPE!

Jeg vet at dersom jeg går en god tur, med kanskje litt musikk i ørene - så føler jeg meg frisk etterpå. Mange uttaler seg om at du forbrenner masse flere kalorier ved løping, men det bryr meg ikke. Så lenge jeg føler meg frisk og i form, så går jeg heller en tur og trives med det. Finn det som du trives best med! 

// Jeg har abbonement på treningssenter og liker godt å gå på elipsemaskinen. Gjør det fordi jeg vil, IKKE fordi jeg må.

Har du noen tips, så legg dem gjerne i kommentarfeltet!

 • 30.11.2016, 12:31

Den fineste vasen


Jeg fikk denne nydelige vasen i fjor til bursdagen min og jeg bare elsker den!Hva syntes du om denne stilen? 

 • 29.11.2016, 20:17

Kunsten av å gi faen


Hvor deilig er ikke den følelsen, der du faktisk klarer å tenke på deg selv og ikke bry deg dersom andre vender mot deg? Sier noe ubehagelig eller bare rett og slett er ufin mot deg. Det å kunne gjøre det man vil eller si det man vil - uten å tenke på å bli dømt. Det er ikke rart at det er slik, iallefall for meg. Jeg har vanskelig for å gi litt faen av og til, selv om det absolutt hadde vært det beste for meg selv.

Processed with VSCO with b5 preset

For meg er det vanskelig, fordi jeg er redd for at folk vil dømme meg eller se dumt på meg. Hvis jeg mener en ting, eller sier en ting jeg har gjort - så venter jeg alltid på en slags reaksjon. Fordi jeg vet aldri når det vil komme en storm mot meg, som forteller meg at det var galt eller dumt å gjøre.

Men, vet du hva? Jeg lever en gang og har bestemt meg at ikke andre skal få ødelegge for meg. Hvis jeg mener noe, skal jeg det. Hvis jeg gjør noe, som jeg føler er rett - så gjør jeg det. Hvis jeg ønsker noe i livet, så skal jeg faen meg få lov til å ønske meg det!

· NOT CARING WHAT OTHER PEOPLE THINK, IS THE BEST CHOICE YOU WILL EVER MAKE ·

 • 29.11.2016, 14:29

7 LIFE HACKS DU BURDE VITE


- Jeg har flere sorte sko med og uten heler. Hvor ofte blir du ikke skitten på utsiden av skoene? For meg, ganske ofte. Du kan lett fjerne det, ved å bruke en neglefil. Ta den korteste siden og ta forsiktig på skoene, fram og tilbake. Da vil du se at skoene blir rene, uten å vaske dem.

- Hender det at du stresser litt mye og får svettemerker under armene? Ta et truseinnlegg inni en tynn jakke eller genseren, slik at du ikke får merker. Litt ekkelt kanskje, men ingen tenker seg at du har det og det funker!

- Spis marshmallows når du har vondt i halsen. Dette hjelper, merkelig nok.

- Ta en muffinsform av papir i hver sko, så tar du litt bakepulver oppi dem. La det stå en stund, før du tar dem ut. Det fjerner vond lukt.

- Dersom du får mye vann på telefonen din, legg den på bordet og hell over ukokt (obviously) ris og hell over den så det dekker hele. Etter flere timer, helst over natten, så kan du bruke den igjen!

- Har du sukker? Bland dette med vann og lag en enkel leppeskrubb. Den er også veldig god og gjør leppene myke.

Har du noen smarte life hacks? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

 • 29.11.2016, 10:36

DETTE ER MAGISK


· GET LOST IN NATURE AND YOU WILL FIND YOURSELF! ·

 • 28.11.2016, 20:44

DU SPURTE, JEG SVARER!


Hvordan har du det?

Jeg har det for tiden veldig bra. Det er lenge siden jeg har følt meg så lykkelig (om jeg kan si det slik), som jeg er nå!

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Hm, det er vanskelig... Det blir aldri slik, som jeg tenker på forhånd. Men, da er jeg kanskje ferdig med utdannelsen min - hvis jeg ikke velger å gå flere år for å fordype meg litt mer. Enten bor jeg i Risør eller i Kristiansand.

Deler du alt på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke. Det er ikke alt jeg kan skrive på bloggen, av ulike grunner. Slik er det vel kanskje for de fleste, vil jeg tro.

Hvor finner du motivasjon til å gjøre ting du egentlig ikke ønsker å gjøre?

Jeg har blitt veldig god på dette. Men, hovedsaklig klarer jeg å gjøre det - fordi hodet mitt er innstilt på, at det blir bedre bare man kommer i gang! Laaang treningssak, men er jo flere ting også jeg kan lage et innlegg om - hvis dere ønsker?

Har du, eller har du hatt kjæledyr?

Da jeg bodde hjemme, hadde jeg 5 katter. Elsker dyr!

Hva er din største drøm?

Min største drøm.. Tenker lenge på denne, men jeg vil jo si at dersom jeg får en utdannelse og en jobb jeg trives med - så vil jeg jo være utrolig takknemlig. Man vet jo aldri hva som skjer.

Hvorfor begynte du å blogge?

Fordi jeg syntes det er veldig gøy å skrive, dele bildene mine og fordi jeg savnet det fra mange år tilbake!

Favoritt bok?

Denne er vanskelig! Jeg leser mye bøker og har ikke funnet EN favoritt. Men, leser mye krim, romaner og historie.

Hvilke blogger følger du?

Sophieelise, Stina, Martheborge, Lhskaflestad, Lisarorvik, Annijor, Eirinkristiansen, Rholder.. og mange flere!

Hvem ser du opp til?

Jeg ser opp til veldig mange. Men, min Bessa er unik. Det er ingen ord som er store nok, til å beskrive henne. Mamma har stilt opp for meg, uansett. Hun er tøff som faen, at jeg beundrer henne. Pappa er min store helt, som er der når jeg trenger det.. Så mange andre flotte mennesker jeg har i livet mitt! Men, det blir et veldig langt innlegg hvis jeg skal nevne alle!

Ditt favoritt sted på jord?

I bilen, der jeg vet at jeg kan sitte leeenge.

Hva er din inspirasjonskilde?

Det er mye! Blogger, weheartit, butikker, magasiner, tv, familie, venner, mamma ++

Hva er din mening med livet?

Jeg har aldri tenkt på at DET er meningen med livet, hvis du skjønner? Men, det å gjøre feil, dumme seg ut, føle seg hjelpesløs, lære alt dette og så oppleve alt det gode - tror jeg er en slags mening med. Å leve her og nå, fordi ingen vet hva framtiden bringer.


 

Ønsker dere alle en fin Mandagskveld 

 • 28.11.2016, 16:40

Fornøyd med den kroppen jeg har!
 • 28.11.2016, 12:30

Ting som gjør meg lykkelig


kaffe

å reise

kjæresten min

overraskelser

få andre til å smilefamilien min

alle dyr

musikk

sommer

selvtillitmobilen min

vinter

fine bilder

salg på avokado

vinkjoler

blomster

sunn mat

fine kommentarer 

juletiderHva gjør DEG glad? 

 • 27.11.2016, 20:56

TODAY'S MAKEUP LOOK


Da vi skulle ut å spise, ville jeg pynte meg litt. For en koselig kveld og bursdag! Her er iallefall noen bilder av sminken fra i dag. Tusen millioner takk for alle gratulasjoner og til de som gjorde dagen min kjempe fin! ♥
 

Hva syntes dere om sminken?

 • 27.11.2016, 16:03

Naturen er så utrolig vakker
Hva syntes du om bildene? ♥

 • 27.11.2016, 09:50

JEG HAR BURSDAG


Ja, i dag fyller jeg hele 21 år! Våknet med  et stort smil og en stor pakke fra makeupmekka, av kjæresten min. Happiness. Jeg og kjæresten min skal en tur på byen og spise, så se på julegateåpning ♥ og så skal jeg lese til tentamen jeg har i morgen!Håper dere alle får en fin Søndag!

 • 26.11.2016, 16:49

JEG HAR PYNTET TIL JUL


Jeg har endelig fått gjort det jeg har ventet på lenge, nemlig å pynte til jul. I går ble jeg ferdig og her er en liten smakebit av hvordan det er hjemme hos meg nå. Syntes det ble så utrolig koselig! ♥

// Spørsmålsrunde HER & Giveaway HER //

Når pynter du til jul? Syntes om bildene? 

 • 26.11.2016, 13:32

Gjør fruktsalaten enda bedre!


Har dere prøvd å lage hjemmelaget jordbærsyltetøy, og ha på fruktsalat? Det smaker bare helt nydelig. Jeg lager syltetøy av jordbær + litt sukrin. Det enkleste, er ofte det beste! ♥· THE PERFECT BREAKFAST... ENJOY! · 

Hva liker du best, kombinert med frukt?

 • 25.11.2016, 21:37

GIVEAWAY: VINN FINE PRODUKTER


Jeg ønsker å glede noen, ved å gi bort alt som er på bildet til EN heldig vinner. 

Det du må gjøre for å bli med i konkurransen:

1. Lik min bloggen min på facebook HER. Hvis du allerede gjør dette, gå til punkt 2.

2. Kommenter i dette innlegget at du er med. Husk å skrive mailen din - slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

For to ekstra lapper med ditt navn på, kan du dele innlegget!


 

Lykke til dere alle sammen! ♥

 • 25.11.2016, 19:00

DU MÅ TA DET FØRSTE STEGET


Hva syntes du om bildet og budskapet? ♥

 • 25.11.2016, 15:22

KOMME UT AV KOMFORTSONEN? SE HER!


Det er lett å holde seg til det som er trygt, uten å måtte utfordre deg selv. Jeg vet det, fordi jeg har gjort det i mange år. Når jeg har hatt andre utfordringer i hverdagen, har jeg ikke klart å komme meg ut av komfortsonen i det hele tatt. For å komme ut av den sosiale angsten, måtte jeg utfordre meg litt og litt. Men, i dag er det veldig annerledes.

Jeg utfordrer meg selv overraskende mye. Selv om det kan være den minste ting, så er det ting jeg ikke har turt å gjøre før. Det er jo ingen fasit til hvordan hver og en skal utfordre seg selv, men jeg vil iallefall dele mine få tips som jeg vet 100% - at dette har hjulpet meg!

1. DET BLIR IKKE SÅ ILLE, SOM DU TROR

Jeg vet godt at dette er lett å si, og jeg har selv ledd av det så mange ganger. Men, prøv å tenk for deg selv eller skriv ned: ''Hvor stor er sjansen for at det skal gå så ille, som jeg tenker?'' Tenk på det og drøft for deg selv. Da vil du faktisk se at sjansen er minimal.

2. SE PÅ TIDLIGERE ERFARINGER

En annen ting er også dette med erfaring. Har du gjort en ting, som du selv gruet deg til eller du ikke trodde du skulle gjøre? Tenk etter og se faktisk hva som skjedde. Som på en eksamen, der du er pissredd. Du fikk det jo til og kom igjennom det. Ta vare på den følelsen, at du faktisk gjennomførte det!

3. TA UTFORDRINGEN

Hvis du gruer deg til en ting du ska gjøre, se på det som en utfordring for deg selv. Si til deg selv, om og om igjen, at dette skal du klare. Uansett hvordan det går, eller hvor mye du tenker på det - så skal du klare det. Tenk på hvordan følelse du vil sitte igjen med, når du faktisk kom deg igjennom!

4. HVA ER DET VERSTE SOM KAN SKJE?

Skal du holde en presentasjon, kan det strømme mange tanker gjennom hodet ditt. Men, prøv å utfordre disse tankene. La oss si at tanken er: ''Jeg kommer til å ødelegge presentasjonen.'' Ved å utfordre denne tanken, kan du spør deg selv: ''Vet jeg med sikkerhet at jeg kommer til å ødelegge presentasjonen?'' Vanligvis tenker du slike tanker, fordi du gruer deg. Men, det er jo kun en forventing - ikke en realistisk tanke.

En av mine største utfordringer i dag, som jeg aldri hadde trodd jeg skulle en gang tenke tanken på - er min Australia tur sommeren 2017. Turen er bestilt. Jeg skal ta flyet ned alene til Australia, for så å ta et språkkurs i 2 uker. Jeg er så stolt av meg, at jeg i det hele tatt klarer å tenke tanken - at jeg faktisk gleder meg helt enormt. Jeg gleder meg til å utfordre engelsken min, å se nye steder, ta masse bilder, shoppe, møte nye mennesker og så mye mer. Dette er en utfordring, som jeg virkelig har troen på å klare!

Har du andre tips til å komme ut av komfortsonen? Legg dem i kommentarfeltet! 

 • 25.11.2016, 12:33

THE PERFECT RED LIPSTICK


Jeg kjøpte denne for ikke lenge siden, og den var ikke bare fin i fargen - men sykt behagelig å ha på leppene. Du blir ikke tørr og fargen holder lenge! Du får kjøpt leppestiften HER i fargen ''Mia Moore''.Har du en leppestift å anbefale? 

 • 24.11.2016, 18:36

NELLY KJOLER UNDER 200 KR!


Det er alltid noe å finne på nelly og denne gangen har jeg funnet fine kjoler under 200 kr ♥ Finner du noen du liker?

  
1. HER / 2. HER / 3. HER


4. HER / 5. HER / 6. HER7. HER / 8. HER / 9. HER

// Inneholder annonselinker


 

JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE PÅ BLOGGEN. SPØR HVIS DU LURER PÅ NOE HER!

 • 24.11.2016, 15:10

KAN DU HJELPE MEG, KJÆRE KUNNSKAPSMINISTER?


Kan du hjelpe meg å forstå, hvorfor du ikke stoler på elevene? Kan du hjelpe meg til å få en lettere hverdag - som i mange år har inneholdt angst, psykiske lidelser, sterk migrene og stress? Hvis du sier at fraværsgrensen er løsningen, så tar du feil.

Jeg vet at flere elever jeg kjenner og ikke kjenner, føler seg mistrodd. Jeg vet også at flere elever har fått mer angst. Angst og flere utfordringer i hverdagen sin. Angst fordi du innførte denne fraværsregelen - som ja, har klart å få ned fraværet på mange skoler. Men, til hvilken pris - Torbjørn?

Jeg ser fra din side hva du ønsker i skolen og tanken er god. Men, etter min mening ser jeg at det blir feil bruk av virkemidler.

Ikke ''bare'' er det migrene, stress, sykdom og psykiske lidelser. Men, i dag settes det så høye krav og forventninger til oss elever - at det kan bli for mye til en hver tid. Å være ung i dag, er beintøft!

Hva har fraværsgrensen gjort for meg? Jo, det skal jeg si deg - Torbjørn.

Jeg føler meg mistrodd. Jeg føler meg innesperret. Forventningene er skyhøye. Jeg går oftere til samtaler, pga min angst og mine utfordringer i hverdagen. Ingenting har blitt lettere, derimot har det gitt meg mer stress. Det har gitt meg mer angst. Det har gitt meg dårlig motivasjon, dårlig søvn og det har gitt meg et annet syn på skole.

En stemme hvisker inn i øret mitt:

· SELV OM DU IKKE HAR SOVET PÅ 2, SNART 3 DØGN. KOM DEG PÅ SKOLEN! HVIS IKKE SÅ FÅR DU SLITE ENDA MER SENERE. DU HAR ET VALG. · 


Jeg går ikke påbygg, fordi jeg må. Men, fordi jeg vil. Jeg følger med i timene. Jeg gjør lekser. Jeg leser mye på egenhånd, fordi jeg liker det. Men, etter at denne regelen ble innført i høst, hender det at jeg mister motivasjonen. Det har jeg ALDRI opplevd. Det er forferdelig synd, fordi jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker å lære og gå på skole.

Jeg mener du bør lytte til dem det faktisk gjelder, fremfor at du som politiker uttaler deg om hva du mener er rett. Jeg syntes ikke det er rett av deg, å ta utganspunkt i en hverdag du ikke selv levde i.

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits