hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

TRENING REDDER HVERDAGEN MIN

 • 31.10.2017, 15:54

UTEN SMINKE MED ET SMIL OM MUNNEN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Nå sitter jeg her etter en god treningsøkt, etter en litt utfordrende start på dagen. Men, jeg skal si det ble bedre etter at jeg fikk begynne å trene! Trening for meg har blitt så gøy og jeg får så mye igjen for det, at det virkelig redder hverdagen min. Store utfordringer dukker opp, nå som jeg går gjennom en del ting personlig. Derfor er det så deilig å finne noe som virkelig får meg til å tenke på noe annet, og noe mer hyggelig.

Flere som merker at trening gjør noe med deg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SØT HAVREGRØT (UTEN SUKKER) MED STEKT EPLE

 • 31.10.2017, 10:00

DU TRENGER

 . . . . . . . . . . . . . . . 

1 dl havregryn

2,5 dl melk

1 ts sukring eller annen søtning

1 ts kanel

1/2 eple

 . . . . . . . . . . . . . . . 

Kok opp melk og havregryn, etter så mange porsjoner du ønsker. Denne tilsvarer 1 porsjon. Rør underveis, slik at det ikke setter seg i bunnen. Mens den holder på, skjær opp epler i terninger. Surr dette så i en panne med vann eller kokosolje. Tilsett litt sukrin og kanel i ønsket mengde. Når havregrynen er ferdig, tilsett sukrin og melis. Da kan du ta den i en skål og toppe med varmet eplebiter. Mmmm!

NYYT!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MINE 8 MEST LESTE BLOGGINNLEGG!

 • 30.10.2017, 21:11

Det er artig å se tilbake på hvilke innlegg, som har fått mest omtale. Det er så veldig opp og ned. Jeg har samlet mine mest leste blogginnlegg, denne måneden. Det er jo en artig måte for andre og få en liten oversikt over hva som blir mest lest på min blogg.

MIN FRAMTID BLE ØDELAGT PÅ BARNESKOLEN OG HER ER HVORFOR!

Dette er kanskje et av mine ærligste innlegg på bloggen, som handler om vonde opplevelser på barneskolen som første til mye spising og angst. Mye i dette innlegget handler også om mobbing.

HELT ÆRLIG ANGÅENDE Å FLYTTE SAMMEN MED KJÆRESTEN

I dette innlegget åpner jeg meg om hvordan det var å flytte sammen med kjæresten, noe jeg ikke hadde forutsett i det hele tatt.

JEG VALGTE Å DROPPE UT AV SKOLEN

Dette innlegget handler om da jeg valgte å droppe ut av skolen, for 5 år siden. En av grunnene var sosial angst, som til slutt gjorde at jeg ikke klarte å ta buss eller gå ut av mitt eget hjem. I tillegg gjorde jeg det beste valget noen sinne, året etter dette.

LA VÆRE Å STJELE MINE BLOGG INNLEGG, TAKK!

Etter at jeg skrev dette innlegget, der jeg var ganske sint, ble heldigvis vedkommende fjernet fra blogg.no! Utrolig kjipt at noen faktisk kopierer over dine egne innlegg og gjør dem til sine egne.

10 RARE TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

Dette innlegget fikk veldig mange klikk, etter jeg la det ut. Selv syntes jeg det er morsomt å lese slike innlegg, da jeg må ta meg selv i å gjøre ganske mye rart uten å tenke over det.

5 SMINKE PRODUKTER JEG ALDRI BYTTER UT

Jeg har inntrykk av at sminke innlegg er veldig populære, da jeg også selv elsker å lese om nye produkter jeg ikke har testet ut før. Her deler jeg mine 5 beste produkter, som jeg aldri kommer til å bytte ut.

DU SER MEG OVERVEKTIG? JEG SER STYRKE!

Dette innlegget fikk både positive og negative tilbakemeldinger, ettersom jeg kanskje var litt irritert? Egentlig følte jeg ikke det, ettersom jeg kun var dønn ærlig om hvor mye jeg prøver å trene for å holde kroppen min frisk. Jeg er nok mye sterkere kroppslig, enn veldig mange tror.

DU BURDE GÅ NED EN DEL KILO

Dette innlegget skrev jeg kort tid etter en kommentar jeg fikk, angående overvekten min. Hvor vedkommende mente at jeg ikke tar kroppen min seriøs og har helt feil holdning. Trykk på innlegget, hvis du ønsker å se hva jeg svarte!

TRENING ELLER SLANKING?

 • 30.10.2017, 16:15

PRØVER JEG EGENTLIG Å SLANKE MEG?

Det ser ut på noen kommentarer, at flere ikke tror på meg når jeg sier jeg trener for å bli sterkere og holde meg i form. Når jeg sier holde meg i form, tenker jeg på å holde kroppen i bevegelse og gjøre kroppen sterkere til å klare å yte mer.

.. Jeg vil ikke innrømme at jeg prøver å slanke meg?

Så ærlig jeg er på bloggen, hadde jeg ikke hatt problemer med å skrive om det på flekken. Jeg har lært at det ikke gjør hverken meg selv eller andre bedre, ved å juge på bloggen om hvordan det går. Jeg deler oppturer, i tillegg til nedturer. Om jeg har en dårlig dag, der alt kan være negativt med meg selv - er en helt annen ting. Jeg er et menneske og alle mennesker kan føle det slik, uten at det trenger å bety noe annet.

Jeg vet iallefall at jeg er ærlig med meg selv, når jeg skriver om det her. Hva andre velger å tro, er opp til dem. Jeg kan godt skrive om den dagen jeg ikke er fornøyd med livet, samtidig som jeg kan skrive ærlig om hvordan jeg har det med kroppen min.

Det er som jeg sier, at så lenge kroppen min klarer å gjennomføre det jeg ønsker - så er jeg mer enn fornøyd. Det har jeg grunn til å være.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

LUFTIGE PITABRØD MED LITE INGREDIENSER!

 • 30.10.2017, 10:00

En av dagene som var hadde jeg veldig lyst på pitapizza, som er min favoritt og har vært det lenge.

Jeg hadde alt som skulle på, men ingen pitabrød. Derfor tenkte jeg å lage dem fra bunnen av, noe jeg gjorde uten å bruke oppskrift. Jeg mikset sammen selv, det jeg har erfaring med. Denne oppskriften må jeg dele, for disse ble helt himmelsk gode og luftigere pitabrød har jeg aldri laget eller smakt før.

Du trenger:

1. 3 dl varmt vann 2. 1 pakke tørrgjær 3. 2-3 ss olje 4. 350 g mel 5. 1 ss sukker 6. Litt salt

Slik gjør du:

1. Bland alt sammen i en bakebolle og elte deigen til den er fast og fin.

2. Ta over et håndkle og la den heve i 1 time.

3. Jobb litt med deigen og kjevle ut 6 pitabrød i den størrelsen du ønsker, for så og etterheve med et håndkle over i 45 minutter.

4. Dryss litt mel over dem og stek dem så i ovnen i ca 5 minutter på 200 grader. Pass på dem. Det er forskjell på alle ovner!

Ser det ikke godt ut?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DETTE INSPIRERER MEG AKKURAT NÅ

 • 29.10.2017, 16:24

PICTURES FROM WEHEARTIT

I LOVE THESE PRETTY THINGS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

♥ ♥

FØLG MIN WEHEARTIT HER

SVAR PÅ SPØRSMÅL // ENDRE PÅ UTSEENDE, SILIKON, SÅRET ++

 • 29.10.2017, 09:00

SVARER PÅ LITT PERSONLIGE SPØRSMÅL

Jeg håper dere får svar på noe dere har lurt på, i tillegg til at jeg har prøvd å svare så utdypende som mulig. Det har tikket inn litt spørsmål her og der, som jeg tenkte var greit å svare på.

Hvordan tenker du om framtiden, har du noen tanker?

Jeg tenker at jeg ikke ønsker å planlegge for mye av framtiden, fordi jeg vet hvor fort ting kan endre seg. Men, jeg vil ta en utdannelse, begynne på lappen og være så mye med venner, familie og kjæreste som mulig. Jeg tar en dag av gangen, rett og slett.

Har du noen gang tenkt på å endre på utseende, hvis du hadde hatt mulighet? Eventuelt hva?

Jeg har aldri tenkt tanken på å endre på noe som helst, når det gjelder utseende eller kropp. Om jeg så hadde hatt mulighet, ser jeg ikke for meg at jeg ville ha endret på noe.

Har du noen favoritt skjønnhetsprodukter?

Ja, det har jeg! HER har jeg lagt ut mine favoritter, mens jeg også kan legge ved bilde til de beste produktene til ansiktet (skrubb og olje).

Disse var også rimelige i pris, kjøpt på Rituals. Mina absolutt favoritter til rensing av ansiktet, i tillegg til skylling i vann.

Hva er ditt beste triks når det gjelder å komme tilbake igjen i bloggingen?

Mitt beste tips er å lese andre blogger, for å få litt inspirasjon. Sjekk ut weheartit og andre nettsider, slik at du blir inspirert. Det viktigste er at du blogger fordi det er gøy, ikke fordi du føler at du må.

Kommer du til og blogge hele livet?

Jeg kommer til å blogge så lenge jeg syntes det er gøy, ikke hvis jeg føler at jeg må. Jeg ser ikke vitsen med å blogge, for min del, hvis det skal bli et heftig ork. 

Har du mange søsken?

Nei, jeg er enebarn.

Jeg lurer på om du er av typen som er spontan, eller om du legger planer for det meste?

Det kommer veldig an på, egentlig. Men, jeg er vel mest spontan i den grad at jeg elsker å ta ting på sparket. Samtidig elsker jeg å bestille en sydentur for eksempel, for så å glede seg til turen. Jeg kan bli veldig rastløs, hvis jeg har ting å gjøre som er langt fremover i tid.

Hva sårer det mest, av det andre mennesker kan si til deg?

Jeg bryr meg aldri om kommentarer rettet til meg, med tanke på hvordan jeg er eller ser ut. Men, noe jeg virkelig kan bli såret av, er når noen forteller meg at jeg ikke er til å stole på og slike ting. Samtidig som jeg hater å høre ting som angår familien min, bare for å såre meg.

Hva syntes du om jenter som har tatt silikon?

Jeg syntes at alle mennesker må kunne gjøre akkurat som dem vil, uten at andre skal kritisere dem. Du er sjef i ditt eget liv, som ingen andre har noe med. Selv om du tar for eksempel restylane, så endrer du jo ikke personligheten din. Selvfølgelig er det synd at noen må gjøre slike inngrep, men igjen er det viktig å tenke på at ikke alle avgjørelser er enkle å ta. Alt har en grunn og alle har et valg.

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MIN KROPP ER IKKE MINDRE FIN ENN DIN

 • 28.10.2017, 16:33

JEG HAR ENDRET MEG ... TIL DET BEDRE!

Kropp. Vi leser om det. Vi kan irritere oss over mye mas, på hvordan kroppen burde se ut. "Hvordan bli fornøyd med den kroppen du har!" På en side i et blad, mens på neste side dukker det opp "De beste tipsene på å gå ned 5 kg på 1 måned!" Er det rart mange blir forvirret?

Jeg forstår det så godt. For bare noen år siden ble jeg sur, da jeg så et bilde på instagram av fine mennesker som var fornøyde med seg selv. Jeg var usikker på meg selv, derfor fikk jeg den følelsen.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg skal være ærlig med dere at jeg ikke er helt i mål enda, IKKE fysisk sett. Men, mentalt. Bare så det er helt klinkende klart.  Men, når jeg nå ser en jente i bikini på instagram, blir jeg inspirert. Det gjorde jeg ikke før. Dermed er jeg veldig langt forbi det jeg en gang var, heldigvis.

Jeg mener at jeg har hverken finere eller styggere kropp, enn noen andre. Alle er flotte på sin måte og det sier jeg til meg selv høyt, hver eneste dag. Hvis det er noe jeg er misfornøyd med, så prøver jeg så godt jeg kan å gjøre noe med det. Simple as that.

Tenk så kjedelig hvis alle skulle være like, da.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

ENKEL, SUNN OG DØDSGODE PANNEKAKER!

 • 28.10.2017, 10:00

... EN PERFEKT LØRDAG MORGEN!

Jeg finner ikke en bedre frokost på denne vakre lørdagen. Ah, blir glad bare av å tenke på det! Akkurat nå er jeg god og mett, etter disse nydelige bananpannekakene. Grunnen til at jeg vil dele akkurat denne oppskriften, er fordi det er den beste. Jeg har testet ut mange, men denne slår alle. Oppskriften er inspirert av Eirin, bare med noen få justeringer.

O P P S K R I F T

1 dl valgfri melk

2 egg

2 dl havregryn

2 overmodne bananer

1 ts bakepulver

Litt salt

1-2 ts kanel

H O W  Y O U  D O

Bland sammen alle ingrediensene med en stavmikser, til det har blitt en fin pannekake røre. Stek passe store størrelser i en stekepanne med valgfri fett, så dem ikke setter seg i bunnen. Husk å ha varmen på litt under middels.

Nyyyt med din favoritt topping! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

HEMMELIGHETER JEG ALDRI SNAKKET OM

 • 27.10.2017, 17:15

SOME SECRETS OF MINE ...

 Jeg hadde lite gym på barneskolen, fordi jeg var redd for læreren. Ikke det at vedkommende skulle gjøre meg noe vondt, men fordi jeg og andre ble presset for hardt. Jeg fikk ofte høre hvor mye bedre burde være, til enten løping eller fotball.

 Jeg har kun jukset på EN eneste prøve i skolen, men det var en gloseprøve i engelsk på barneskolen..

 Noe av det gøyeste jeg visste av idretter, var håndball. Grunnen til at jeg sluttet, var ikke fordi jeg ikke likte å holde på med håndball. Men, fordi jeg ikke hadde nok kondisjon. Jeg slet virkelig noen ganger, da vi skulle løpe mye fram og tilbake på banen.

...

 For mange år tilbake fikk jeg PTSD, som da er posttraumatisk stresslidelse. Slik som ofte kan oppstå etter traumatiske opplevelser.

♥ Da jeg gikk på ungdomsskolen, elsket jeg å skrive. Still do. Jeg fikk veldig gode karakterer i norsk. Derfor skrev jeg et utdrag av en bok, som jeg tenkte å levere til læreren min. Helt seriøst, jeg skrev vel 100 sider av krim. Jeg hadde tydeligvis veldig god tid, på den tiden.

♥ Jeg lever daglig med dårlig samvittighet, noe som har preget mye av livet med tanke på avgjørelser jeg hverken har hatt lyst til eller trengt i livet mitt. Men, heldigvis er det ikke så ille lengre, da jeg kan si nei og tenke litt på meg selv også oppi alt.

♥ Når jeg holder på å rydde eller hva som helst i huset vårt, så snakker jeg alltid til meg selv. Da snakker vi hele tiden. Så for ikke å avbryte meg selv, så setter jeg ofte på musikk. Jeg elsker musikk.

God helg dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

5 SMINKE PRODUKTER JEG ALDRI BYTTER UT

 • 27.10.2017, 10:00

❥ Jeg har testet ut så mange produkter i mitt liv, at jeg nå kan se hva mine favoritter er. Disse produktene kommer jeg aldri til å bytte ut, fordi jeg syntes dem er så gode til meg. Passer perfekt til min hud og glød, så derfor holder jeg meg til de produktene jeg sverger til.

MARY-LOU MANIZER HIGHLIGHTER - Denne sverger jeg til, fordi den ikke er annet enn perfekt å påføre. Jeg ser at de aller fleste har denne som favoritt, ikke uten grunn. Den er ofte på tilbud på coverbrands (NÅ til 143,-) noe som i tillegg er supert. Jeg bruker denne også litt til øyenskygge, som den også er veldig fin til. Holder hele dagen!

MAYBELLINE VOLUM LASH SENSATIONAL MASKARA - Jeg testet ut denne første gang i Syden, da det var tilbud på flyet. Siden har jeg brukt denne, som gir utrolig volum og gjør vippene dine veldig fine. Kosten på denne er også veldig god å bruke.

SMASHBOX STEP-BY-STEP CONTOUR KIT - Denne har jeg brukt nå i flere år, uten å bytte ut. Rett og slett fordi jeg var veldig fornøyd med denne fra starten. Men, jeg skulle gjerne hatt en slik bare med den brune. Det er jo veldig typisk. Så hvis noen har en som kan anbefales, kun med en slik brunfarge - så takker jeg veldig for tips!

MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION - Jeg som har veldig tørr hud, er avhengig av produkter som ikke tørker ut huden. Derfor passer denne perfekt til min hud. Den holder lenge og har en god dekk evne, som jeg ser på min hud. I tillegg gir denne rikelig med fuktighet og holder hele dagen.

NYX PROFESSIONAL PRIMER GREEN - Hvis jeg kunne valgt et produkt jeg ville at alle skulle teste ut, så hadde det blitt denne. Det er magi, hvis jeg kan si det om et produkt. Når jeg påfører den, toner den ned rødhet i ansiktet. I tillegg blir huden så myk, at du vil virkelig ikke tro det. Jeg kommer aldri til å bytte ut denne mot noen andre, fordi dette er virkelig den beste. Det er jeg sikker på!

Bruker du noen av disse produktene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

I DAG SMILER JEG PÅ EKTE

 • 26.10.2017, 17:09

NOE AV DET FINESTE JEG VET...

❥ Det er jo ingen forundring, at å møte på et smil kan gjøre dagen til noen bedre. Et smil er noe av det fineste jeg vet og med god grunn. Jeg syntes selv på bilder hvor mye det har å si med et smil, med mindre det skal være noe dønn seriøst. Men, uansett.. Å smile til noen kan bety mer, enn man skulle tro! Og i dag, dere. Så smiler jeg på ekte.

Nyt dagen!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 26.10.2017, 10:00

.

THIS TIME OF THE YEAR...

Gooood morgen! Vi er inne i den tiden, der overgangen fra varmt til kaldt skjer ganske fort. I går var det uheldig kaldt, i tillegg til masse regn. Så jeg skal si at mine varme gensere har kommet frem for denne gang, ja. Helt nydelig er det å slenge i store og varme gensere, med et skjerf ut på når du skal ut. I tillegg er det jo veldig fint også.

Genser Lille Hvite Interiør / Topp Bikbok / Bukse Ginatricot

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

6 RARE FAKTA DU IKKE VET OM OSS

 • 25.10.2017, 16:42

Det er disse innleggene hvor vi skriver ting om oss selv, som ingen vet. Men, jeg leste et innlegg Stina delte på sin blogg her om dagen. Derfor tenkte jeg selv og komme med litt artige fakta om L og meg, som virkelig kan bli interessant for andre å lese.

6 FAKTA DU IKKE VET OM OSS

1. Tulle krangler nesten hele tiden. De få gangene vi faktisk kan diskutere og snakke om noe litt mer viktig, kan vi snakke uten å tulle. Men, her er det snakk om nesten hele tiden med vittige kommentarer om hverandre og slike ting vi ler av hele tiden.

2. Vi er veldig like i mat veien. Hvis jeg lager en ny middag, pleier L også alltid å like det jeg lager. Jeg kan vel telle på en hånd i løpet av ca 7 år hvor han ikke har likt det jeg har laget til middag. Det er ikke ofte, for å si det sånn.

3. Flinke til å kose oss. Fyre opp i peisen, tenne lys og se noe gøy på tv. Det er vi flinke til og har til felles, det å gjøre litt ekstra ut av det.

...

4. Krangler om hva vi skal ha til middag. Haha, denne måtte jeg ta med. Det er alltid bare å le av, men det kan jo fort bli en stor greie ut av det. Hvis den ene eller andre spør om hva vi skal ha til middag, kan den andre ofte si: ''Det er det samme for meg, bare velg du.'' Slik kan vi holde på, til en av oss gir seg med at vi bare tar noe enkelt.

5. Blir flau over meg selv ofte. Altså, hvis han leser det her, så kommer han til å le høyt. Men, jeg er meg selv 150%, hvis det hadde gått an. Jeg blir til og med flau på han sine vegne, av og til. Jeg er ikke akkurat en rolig person, som ikke sier noe dumt eller driter meg ut foran mange mennesker. Vi får en del å le av, for å si det slik.

...

6. Jeg vil ha oppmerksomhet. Når vi ser på tv eller holder på med noe, så er jeg veldig flink til å la det se ut som om jeg trenger oppmerksomhet. Denne er ganske vittig, for jeg tror også han kan skjønne hva jeg skriver om. Dette blir alltid bare komisk og skjer i grunn ikke så ofte, men veldig vittig.

7. Elsker å reise i Norge. Dette går vel ikke under kategorien ''rare'' fakta, slik som de fleste andre punktene. Men, det er iallefall et punkt jeg vil ha med. Vi har så utrolig mange fine reiser sammen i vårt fineste land, bak oss. Noe jeg er og vil alltid være utrolig takknemlig for, uansett. Vi er iallefall begge veldig glad i lange kjøreturer.

Fin dag videre til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DU VIL ALLTID STÅ ALENE

 • 25.10.2017, 10:00

...

Du er din viktigste støttespiller. Ingen kan styre ditt humør, men du kan velge hvordan du skal se på ting. Ingen andre kan avgjøre at du er lykkelig eller ikke. Se deg selv som et individ, som alle andre. Er virkelig en person eller gjenstand din langvarige lykke? Der og da, ja. Men, til syvende og sist er det du selv som bestemmer om du skal være lykkelig eller ei.

Slik er det, om man så tror på det eller ikke. Sannheten er ikke alltid å tro på, selv om vi kanskje innerst inne vet om det.

Med andre ord, vil du alltid stå alene. Ting skjer og da må du faktisk være din egen venninne. Aldri lett, men aldri umulig heller.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

INGEN TRENING ER FORGJEVES

 • 24.10.2017, 17:15

Til tider kan selvfølgelig jeg også tenke at en liten tur, er forgjeves. Men, alt er i grunn bra. Tenk deg selv å sitte inne en hel dag, da du neste dag går en tur. Det er jo så utrolig bra. Du kan ikke gjøre noe med den dagen du satt inne, men du kan gjøre noe med dagen som er nå. Går du en tur, så veier du opp for en annen dag du kanskje ikke var så fornøyd med.

En gåtur, joggetur eller en styrke økt. Alt er bra. Du beveger kroppen din og det er DET som er det viktigste.

...

Men, det er jo "bare" en liten tur sier du? Tenk på de som i dag sitter inne og koser seg (ingenting galt i det) Du kommer deg ut og beveger kroppen, slik som da de gjør kanskje neste dag. Poenget mitt er at ingen trening er forgjeves og en gåtur er veldig bra, det. Hvis jeg går meg bare en liten tur, så sier jo ikke noen til meg at det var dumt. Men, at det hjelper å komme seg ut rett og slett. Se for deg at du er venninnen din, da du er ute og går. Du roser vedkommende, da du også fortjener det samme.

Du er alltid noen sitt smil om munnen!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

ENKELT Å KUTTE OPP EN KIWI STEG FOR STEG

 • 24.10.2017, 10:00

Har du kanskje ikke lært å skrelle en kiwi, på en enkel måte? For meg har det alltid blitt så kliss, at jeg har latt være å kjøpe den. Men, etter at jeg lærte en liten ''lifehack'' med denne frukten, så har den blitt en favoritt igjen. Det er like enkelt som det er genialt, så dere har steg for steg på bildene.

.. AND THERE YOU HAVE IT!

Visste du dette? Kanskje jeg skal dele flere slike tips, ved interesse?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DETTE ER HVA LIVET HANDLER OM

 • 23.10.2017, 16:38

Jeg spør meg selv ofte, hva handler egentlig livet om? Mange svarer menneskene rundt seg, kanskje penger eller å reise. En balanse av disse, skal jeg være enig i er bra. Men, jeg har begynt for alvor å elske noe annet som også er like så viktig. Syntes iallefall jeg.

Livet for meg handler om å glede seg over de små øyeblikkene.

En god fruktblanding, lys på bordet, nydelig musikk i bakgrunnen, de fine trærne på høsten når jeg ser ut vinduet, gleden over å se kjæresten min etter jobb, lykkefølelsen over å se familien min i løpet av uka og være med dem, lage god mat, varmen inne foran pc-en min, tanken på juletider som kommer sigende, julegave handel, lys i gatene, snø på bakken, julestemning, fine mennesker å smile til på gata, julebord med det fineste selskapet, god julemat.

Hva som venter bak neste sving, vet bare dem som går videre.

.. Se deg ikke bakover i sinne eller fremover i frykt. Se deg omkring i forundring.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG LA PÅ MEG 10 KG I GÅR

 • 23.10.2017, 11:40

I går bøtta det ned med regn, at det ikke var mulig å foreta seg noe ute. Derfor hadde jeg og kjæresten en inne dag, der vi så på tv, spilte og spiste. Ikke ofte har vi slike inne dager, derfor var det også veldig koselig.

.. ALT PÅ EN GANG

Jeg fikk en kommentar en dag, at det å ha en slik dag fylt med god mat og litt godis er balsam for sjelen. Det var det virkelig. Nå som jeg har begynt å trene regelmessig, ser resultater og føler meg bra - så skulle jeg kose meg litt i går. Jeg kjøpte en LITEN sukkerfri plate med sjokolade i Sverige, som ble tom. I tillegg hadde vi litt potetgull og da en veldig god middag senere.

Dere, jeg hadde så vondt i går på kvelden. Det ble litt for mye av det gode, tenker jeg nok. Haha! Så neste gang skal jeg iallefall stoppe litt før, fordi det føltes som om jeg la på meg 10 kg i går. Sånn helt på ekte, vet dere.

Uten dårlig samvittighet, hadde vi en veldig fin søndag. Jeg håper dere hadde det samme!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

ANGST ER ET TEGN PÅ Å VÆRE LEVENDE

 • 22.10.2017, 19:58

Angst. Jeg er lei av å høre det, at angst styrer meg. Tenk at det en gang styrte livet mitt, helt oppriktig. Når du hørte navnet mitt, ble det automatisk i tankene at det var angst der. Angst. Så mektig, samtidig så utrolig sårt. Et ord med så mange betydninger. Angst i dag?

Min angst i dag er bra, men også uutholdelig.

Sterke følelser. Følelser jeg aldri ønsket for, men som ble født i meg. Jeg fikk et nytt navn kalt angst. Rart? Ok. Men, det er sånn. Jeg er sikker på at også flere kan kjenne seg igjen, fordi det faktisk er vanligere enn man skulle tro. Det sies at alle har en form for angst, uten å vite om det.

Nei, jeg sier ikke at man skal analysere det og tenke over hva det kan være. Det trenger ikke å være en dårlig ting.

Jeg vil bare la andre forstå at det er greit. Det er greit å være redd, usikker og glad på en gang. Det kan være angst, men det trenger ikke å være det. Vit at du ikke er alene om å føle deg usikker. Det å være redd og glad på en gang, viser bare at du er menneske. Må alltid angst være negativt? Ikke for meg.

Angst er ikke et tegn på svakhet, men et tegn på å være levende.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

SVAR PÅ SPØRSMÅL // MODELL (?), NESTE REISEMÅL, GLAD I KROPPEN MIN ++

 • 22.10.2017, 09:48

Hvordan har du blitt så komfortabel i egen kropp?

Dette er nok det spørsmålet jeg får mest, så derfor skal jeg utdype dette litt. Hele prosessen startet med at jeg skrev på papir, det jeg liker med både kroppen min og meg selv generelt. Også realistisk, ikke hva hjernen min ønsker å tro. Jeg leste så dette hver eneste kveld, før jeg la meg. Still do, men ikke hver eneste kveld. For meg handler alt om hvordan jeg velger å tenke og hvordan jeg snakker til meg selv, på en positiv måte. Jo flere dager jeg snakker bra til meg selv, jo bedre klarer jeg å takle de dårlige dagene. Jeg begynte å gjøre mer av ting jeg liker, som å gå tur og ta bilder. Lese bøker. Skrive ned tanker. Blogge. Dele bilder. Jeg sier høyt til meg selv i speilet hver morgen, at jeg er frisk og har en kropp som fungerer. Alle er forskjellige og jeg vil si det til meg selv, at jeg også er god nok.

Hvordan ser du deg selv?

Jeg ser på meg selv som sterk, glad og unik.

Hvis du fikk velge, hva ville du helst jobbet som: Som president eller som modell?

Jeg hadde ikke hatt stemme nok, til å klare en jobb som å være president. Derfor sier jeg å jobbe som modell.

Er hårfargen din ekte?

Ja, det er den. Jeg sluttet å farge håret for flere år siden og angrer ikke.

Liker du å lese? I så fall, hva er den beste boken du har lest?

Jeg elsker å lese. Men, å finne den beste boken jeg har lest - det klarer jeg ikke her og nå. Men, jeg elsker Jo Nesbø sine bøker.

Tar du til deg kritikk like lett nå i voksen alder, som når du var yngre?

Hvis jeg får kritikk i den grad at det er konstruktiv kritikk, kan jeg ta det til meg. Slik at jeg gjerne ønsker å bli bedre. Men, jeg kan også la det slippe fort forbi uten en gang å tenke over det. Kritikk i form av dritt slenging, tar jeg ikke til meg i det hele tatt.

Hvordan går det med deg?

Takk som spør! Akkurat nå har jeg det bra, selv om kroppen er sliten.

Har du tatoveringer? Om du har, hvor mange og hvor på kroppen sitter de?

Ja, på tatoveringene står det mamma og pappa. På bildet under ser dere hvor jeg har dem.

Jeg lurer på hvordan du klarer å holde motivasjonen gående? Tenker med tanke på at du hele tiden er så flink til å oppdatere bloggen din og inspirere andre.

Tusen hjertelig takk for så hyggelig kommentar / spørsmål. Ett av mine beste triks, er å lage flere innlegg når jeg føler meg mest inspirert. Slik kan jeg publisere innlegg jeg er fornøyd med, da senere. Så inspirerer dere lesere meg, til å lage innlegg som dere ønsker. Samtidig elsker jeg å skrive og dele mine bilder, så derfor blir alt lettere - så lenge jeg syntes det er gøy!

Hvor kunne du tenke deg å reise neste gang du skal på tur?

Hvis du tenker på tur til utlandet, så har jeg veldig lyst til å reise tilbake til Tenerife eller besøke Barcelona.

Hva er din beste egenskap?

Jeg er til å stole på, takler motgang og lytter til andre mennesker. 

Hvordan vil du si at mobbingen har påvirket deg nå i voksen alder? Tenker du mye på det?

Jeg har vært gjennom mye, men i dag tenker jeg ikke mye på mobbing i fortiden. Jeg tenker mer på ting som har skjedd, lurer på hvorfor ting har skjedd og slike ting. Men, mobbing generelt påvirker meg ikke negativt i dag.

Jobber du?

Nei, og jeg er student.

Hva slags klesplagg trives du best i? (typ kjole, skjørt, joggebukse osv)

Jeg elsker å gå i kjoler, men jeg er også glad i å gå med store og behagelige gensere med tights under. Pluss alltid høye hæler, til alt av antrekk.

Hvis det er noe mer dere lurer på, som kanskje ikke kom med - så kjør på med spørsmål ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

BALANSE FOR MEG ER Å HA DÅRLIGE DAGER

 • 21.10.2017, 17:10

Spise mindre. Tenke mindre negative tanker. Trene mer, trene bedre. Drikke mindre alkohol. Være mer med venninner. Være mer ute, eller være mindre inne. Spise mer, spise mindre. Jogge mer, gå mindre. Hva er egentlig riktig?

Balanse er mitt eneste ord, svaret på mitt spørsmål jeg hver dag stiller meg selv.

På en dårlig dag kan jeg ikke svare fornuftig, men jeg kan prøve. Foran meg hver eneste dag, har jeg hengt opp post it lapper skrevet på mine gode dager. Komplementer om meg. Hva jeg har klart og oppnå. Hvem jeg har rundt meg. Hvordan og hvorfor jeg har kommet meg gjennom de dypeste daler.

Er ikke dette godt nok?

Jeg tror livet skal være vanskelig, samtidig litt lettere andre dager. For å sette pris på de gode dagene, burde man være gjennom dårlige dager. Jeg ser kontraster. Kontraster jeg vil skal vare. Jeg vil ha dårlige dager, i den grad at jeg kan ha en balanse på livet. Livet som er så utrolig sårbart. 

Livet består av mye. Følelser. Mennesker. Dager. Øyeblikk. Tårer. Store smil. Nedturer. Oppturer. Knuste hjerter. Alt.

Det er livet, det.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

NÅR SKYENE FALLER

 • 21.10.2017, 10:00

fog & silence

.. and the clouds are fallin'

Likte dere bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DU SER MEG OVERVEKTIG? JEG SER STYRKE!

 • 20.10.2017, 16:36

.. HARD JOBBING TROSS SYKDOM

Om du velger å se på meg som overvektig, er opp til deg. Ja, det er jeg sikkert også. Men, sitter jeg stille hver eneste dag? Nei. Jeg trener styrke omtrent hver eneste dag. En dag kan jeg trene armer og bein, mens dagen etter kan jeg trene rumpe og lår.

Kall meg akkurat det du ønsker. Jeg vet at kroppen min fungerer bra, og det er det eneste som betyr noe for meg.

Hadde jeg enda satt stille uten å gjøre noenting, skulle jeg ikke uttalt meg om å være sterk og i god form. Men, fy som jeg jobber hver eneste dag tross migrene. 2-3 dager i uken ligger jeg med migrene, skal jeg være helt ærlig med dere. Når jeg kan, så trener jeg. Ikke hele dager, men da i normal mengde. Trening har blitt en styrke, der jeg i tillegg kan se små forandringer.

Jeg kan ikke annet enn å smile, gi faen og jobbe hardt slik jeg gjør.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MINE NYESTE INNKJØP

 • 20.10.2017, 10:00

Hei på dere, søte!

Det var en del av dere som gjerne ville se mine innkjøp fra Kristiansand, noe jeg selvfølgelig tenkte å vise dere. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg fikk kjøpt, da jeg fikk krysset av alt på lista jeg hadde med.

Genser fra H&M

Skrubb og olje fra Rituals

.. Disse var super gode, etter og ha prøvd dem. Jeg har aldri hatt så gode produkter til ansiktet, så disse er jeg veldig glad for at jeg kjøpte!

Topp fra Bikbok

Bukse fra Ginatricot

Foundation fra Cubus ❥ Denne har alltid vært en favoritt!

Primer fra NYX, kjøpt på H&M DERE, hvis dere ikke har funnet en dere liker, burde dere prøve denne.

Leppestift fra H&M

Lip liner fra H&M

Noe som falt i smak hos dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG SYNTES SYND PÅ ANONYME BAK TASTATURET

 • 19.10.2017, 17:26

Altså, en ting er konstruktiv kritikk.

 

Det er veldig langt i fra en stygg kommentar, som jeg faktisk ikke bryr meg om. Jeg leser den, ler for meg selv og syntes nesten litt synd på disse anonyme personene. Det er lett å skjule seg bak et tastatur og prøve å ødelegge andre mennesker. Men, iallefall er ikke det noe jeg bryr meg om. Virkelig.

Jeg forstår selvfølgelig mange av dem på topplisten som får uendelig mye hat, det dem ikke fortjener. Ingen fortjener hat, fordi rumpa er opperert eller at noen mener noe helt annet enn deg selv. I mine øyner er det bare barnslig oppførsel, ingenting annet.

 

Greit, du kan bli litt små irritert hvis det er noe helt urimelig.

 

Men, det gir deg ingen god grunn til å slenge hat til noen som helst. Igjen, dette går på å ha respekt for andre mennesker. Jeg har gjentatte ganger skrevet til andre at jeg mener noe annet, men det er måten det blir fremstilt på som har mye å si.

Om noen har et behov for å skrive stygge kommentarer, så bare fortsett. Det gir meg ikke annet enn latter og motivasjon!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

NÅ TRENGER JEG SÅRT DERES HJELP

 • 19.10.2017, 10:00

Jeg har snakket på bloggen gjentatte ganger, om akkurat det å kutte ut kjøtt. Fra sist gang, spiser jeg mindre kjøtt og jeg har 1 fast dag i uken jeg ikke spiser noe form for kjøtt. Noe jeg er veldig glad for å klare. Ikke bare er det bra for dyrene og miljøet, men jeg føler at kroppen min har det "bedre" uten kjøtt. Det er jeg veldig glad for å se, da motivasjonen blir enda større til å bli vegetarianer.

...

Anyways, så skal jeg på en dagstur til Sverige nå til lørdag eller søndag. Jeg vet hvor mye godt utvalg dem har av vegetariske produkter, men jeg har jo ikke peiling på hva som smaker godt. Da tenker jeg på disse produktene i frysedisken, det ved kjøttdisken. 

Derfor tenkte jeg rett og slett å spør dere, hvis dere har noen erfaring med noen av disse produktene. Jeg hadde satt stor pris på om noen ville gi meg noen tips! Vi skal både gjennom Svinesund og så da til Nordby, som er det vanlige når vi skal til Sverige på handletur.

Hva burde jeg kjøpe som vegetarianer, i Sverige?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

NELLY FAVORITTER PÅ SALG!

 • 18.10.2017, 17:16

// Inneholder annonselinker

Øye shopping er faktisk noe jeg er veldig god på, selv om jeg har lyst på mye. Haha! Nelly har alltid så mye fint, også på salg. Det blir alltid en liten titt på hva som befinner seg på salg. Det er faktisk veldig mye bra. Derfor tenkte jeg rett og slett å dele mine favoritter på salg.

1. HER / 2. HER / 3. HER

4. HER / 5. HER / 6. HER

7. HER / 8. HER / 9. HER

10. HER / 11. HER / 12. HER

Falt noe i smak hos dere også, kanskje?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

TANKENE SOM SETTER SPOR

 • 18.10.2017, 10:00

Jeg forstår ikke alltid mine egne tanker.

Noen få, blir fort til mange.

Hvorfor?

Rart det der.

Livet kan være litt som på bildene.

Uklar og skjelven.

Det er vel greit?

Ja.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG ER HELT I SJOKK

 • 17.10.2017, 15:36

Så langt har dagen vært helt super, da jeg har shoppet litt ting jeg trengte og har tatt en kaffe på Starbucks. Det finnes ikke bedre kaffe. Jeg har virkelig mye fint å vise dere, når jeg kommer hjem ♥

Men, så til overskriften. Jeg har satt på Starbucks i litt over en time, da det kom en jente bort til meg. Hun hadde kommet over bloggen min og sa utrolig mye fint til meg. Hun spurte om å få et bilde sammen med meg.

Jeg ble helt satt ut og visste ikke hva jeg skulle si. Jeg så vel sikkert ut som er lite nervevrak, her jeg satt. Jeg er litt i sjokk, men så utrolig koselig.

Hvis du lurer på noe, send meg gjerne spørsmål HER

8 TING JEG VIL GJØRE OFTERE

 • 17.10.2017, 10:00

THINGS I WANT TO DO MORE OFTEN

...

1. Reise mer, hvis mulig

Denne er selvfølgelig begrenset, men for meg og bare ta en busstur til Kristiansand eller Oslo - gjør meg glad. Å reise vil jeg gjerne gjøre mer av, men denne er ikke alltid like enkel å følge. Mye må klaffe, for å komme seg noen vei.

2. Se flere dokumentarer på tv

Noe jeg alltid har funnet interessant, er dokumentarer på tv. Det ligger mange på tv2 sumo, jeg gjerne vil se. Også gir det meg mer kunnskap om interessante temaer.

3. Trene ute

Jeg var veldig flink før jeg fikk kraftig influensa og trene styrke inne. Men, jeg vil også bli flinkere til å trene ute i den friske høstluften!

6. Sette meg selv først

Jeg er ikke flink til å gjøre ting kun for meg selv, men jeg tenker ofte på hva andre synes og mener om det. Det skal jeg bli bedre på.

5. Bruke mer tid på antrekk

Jeg tar ofte bare på det jeg føler meg vel i, uten å tenke over om det passer noe særlig. Jeg ønsker virkelig å bruke mer tid på planlegging, slik at jeg kan bli flinkere til å sette sammen ulike antrekk.

7. Ha bedre søvnrutiner

.. Noe jeg ikke kan si med sikkerhet, ettersom jeg så lenge jeg kan huske har slitt med søvnen. Holder på å jobbe med det hele tiden, så jeg lever i håp!

8. Spise mer vegansk mat

Ikke bare er det mye godt, men også er det utrolig bra for min fordøyelse. For meg merker jeg at kroppen får ''vondt'' av å spise kjøtt, iallefall i store mengder. Det viktigste jeg tenker på, er da selvfølgelig dyrene.

Hva ønsker dere å gjøre mer av?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

NOE JEG ELSKER PÅ TUR

 • 16.10.2017, 21:46

God mandag kveld dere!

Ikke lenge før senga roper, men jeg har hatt det veldig fint i Kristiansand så langt. Har spist en så god middag ute, som jeg elsker når jeg er noen vei sånn som de dagene her. I morgen blir det litt shopping og middag ute, så det blir veldig koselig.

Håper dere har det fint!

SPØR OM HVA DU VIL TIL UKENS SPØRSMÅL

 • 16.10.2017, 16:28

Jeg får ofte spørsmål, der jeg svarer dere i kommentarfeltet. Akkurat derfor tenkte jeg å gi dere en mulighet i et eget innlegg, der dere kan spør meg om akkurat det dere måtte lure på. Mye kritikk har flommet utover kommentarfeltene mine, angående kropp og selvfølelse. Så hvis dere lurer noe angående det eller andre ting, så er det bare å spørre meg i dette innlegget. Jeg svarer på det som måtte komme inn, så bare kjør i vei!

❥ Ingen spørsmål er teite, så kom gjerne med litt morsomme spørsmål hvis dere ønsker det også!

Noe du lurer på?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

I DAG REISER JEG

 • 16.10.2017, 10:00

God mandag og da en nyyy uke! Nå er det en god stund siden jeg har reist noe sted, i det hele tatt. Mange kjøreturer har det jo blitt, men jeg har ikke dratt noe sted på egenhånd på lange tider. Derfor ville jeg veldig gjerne ha noen dager hos min beste venninne i Kristiansand! Åh, som jeg gleder meg altså. Jeg tar med kamera, slik at vi kan få knipset en del bilder. Dere hører også fra meg underveis, selvfølgelig.

// Fra en tur for lenge siden, jeg bare hadde lyst å dele ..

Jeg tenkte også å få handlet litt ting jeg både trenger, og har hatt lyst på i lange tider. Så hvis noen er interesserte i å se hva jeg kjøper, så fortell meg gjerne. Da lager jeg selvfølgelig et innlegg om det jeg har kjøpt.

Dette innlegget er også forhåndsskrevet, ettersom jeg skal på skolen og litt forskjellig før jeg reiser i dag. Om jeg blir å dra på skolen, selvfølgelig. Migrene spiller ikke helt på lag, den siste tiden. Det har gjort til at jeg har vært nødt til å avlyse flere ting, men sånn er det bare. Jeg må ta med meg det som er positivt og det er akkurat det jeg skal.

Vi snakkes senere, dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

AT DYR MÅ LIDE FOR DIN PELSJAKKE GJØR MEG SINT

 • 15.10.2017, 19:55

I likhet med Sophie Elise, må jeg fortelle hva jeg mener om det vår flotte regjering er i ferd med å gjennomføre. Jeg er enig med henne og jeg blir brutalt sint selv. Ikke uten grunn. Vår kjære regjering støtter nemlig pelsnæringen, ved å gi dem 2 millioner (!) kroner. Dyrene klarer ikke å rope om hjelp, MEN vi kan! De blir sittende fast i et bur. Det finnes INGEN dyrevennlig pelsnæring, uansett hvordan noen velger å vri på det.

Leste jeg virkelig riktig?

Jeg forstår at flere av dere som kanskje har pelsjakker, har enten fått dem i gave eller bare velger og ikke ville kaste penger ut vinduet. Men, jeg brenner for denne saken. Kanskje den saken som gjør meg mest forbanna, men også veldig sårbar. Jeg blir lei meg, men jeg har ikke hjerte til å dele noen av disse forferdelige bildene av dyrene som lider for å vise dere hvor ille det er.

De aller fleste bruker da ikke klær med pels, men innlegget handler IKKE om å henge ut noen. 

Ja, jeg jobber mot å bli vegetarianer. Ett av mine største mål i livet, fordi jeg bryr meg om disse stakkars dyrene. Du kan si at jeg er "slem" som spiser kjøtt, men jeg kunne aldri ha kjøpt en pelsjakke eller i det hele tatt gått med det. Jeg skal bli vegetarianer med god grunn, men selv om jeg nå ikke er det, så har jeg rett til å si i fra. Det å bli vegetarianer, vil si å endre hele sin livsstil. Noe jeg er i ferd med å klare, men ikke enda. Det er en overgang og det er en overgang jeg ønsker skal vare livet ut.

Nei, jeg kan ikke annet enn å si at jeg er skuffet over en av de mange avgjørelsene den nåværende regjeringen tar. Sint og lei meg på samme tid. End of the story.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG VALGTE Å DROPPE UT AV SKOLEN

 • 15.10.2017, 16:18

Etter så mange nye følgere på bloggen, er det ikke alt kanskje noen har fått med seg. Denne historien går tilbake hele 5 år, da skolen ble mitt største mareritt å gå til. Ikke fordi noe skjedde på den skolen jeg da gikk på, men fordi jeg hadde det vanskelig med andre ting.

Jeg klarte ikke å ta bussen. Jeg kom meg ikke ut av senga. Jeg slet psykisk, men da også fysisk. Jeg hadde store utfordringer bare å komme ut blant andre mennesker, enn dem som gikk rundt meg i hjemmet.

Jeg hadde angst fra hodet til føttene, lettere sagt sosial angst og depresjon.

Alt ble en stor greie, da jeg hadde vanskelig for å reise meg opp av senga. Når jeg først kom opp av senga, ble jeg sliten av å gjøre noe mer. Jeg ville helst bare gå tilbake til sengs, der jeg den gangen hørte hjemme. Ingenting gjorde meg glad, selv om det var flere mennesker i livet mitt som holdt meg oppe i en slik periode. 

Mamma måtte se meg slik hver eneste dag i denne perioden, da jeg ikke kom meg ut på over en måned. Hun er faen så sterk, i den grad at jeg faktisk må få inn et slikt ord. Ingen mor burde oppleve barnet sitt, på denne måten.

Men, kun klarte det. Hun klarer alt, hvis hun må og har bestemt seg.

Det å ha slike ting på minnet, gjør det vanskelig å skrive om. Men, det får meg alltid bedre etterpå.

Da jeg ikke klarte å ta bussen til skolen, hadde jeg nok fravær hele siste halvår til sammen. Men, så lenge jeg elsket lekser og jobbing - klarte jeg meg. Med den fraværsregelen i dag, hadde jeg jo ikke hatt en eneste sjanse med så mye fravær å få det godkjent. Men, det er en annen sak. 

Året etter bestemte jeg for å ta et friår. Mange lurte på hvorfor, noen ble frustrerte over at jeg valgte meg selv fremfor skolen. Men, jeg gjorde det for å få livet mitt tilbake. Ingen grunn har noen gang vært sterkere og mer greit for min del, enn den avgjørelsen. Det er den beste avgjørelsen i mitt liv, noe jeg er så glad for at jeg gjorde. 

// Bildene er tatt av Linda Aslaksen

Jeg lærte meg å komme ut, ta bussen, møte mennesker og hele den historien der. Jeg klarte det.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

RETT UT VINDUET

 • 15.10.2017, 10:00

.. Det er så flott ute nå, dere! Jeg sitter foreløbig inne og slapper av, mens jeg tenker på å ta meg en tur ut. Først skal jeg trene litt denne søndagen, etterfulgt litt rydding var planen. Så blir det nok en tur ut, for min del. Hvor enn du ser ut fra et vindu, er det flotte farger overalt 

GOD

SØNDAG

DERE

Tycks om bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DET BLIR LITT MYE FOR MEG

 • 14.10.2017, 10:00

Når jeg kjenner etter, skjer det veldig mye i livet mitt akkurat nå. Både på godt og vondt, slik som det i grunn alltid er i livet. Det er jo ikke noe nytt, men likevel hjelper det alltid å skrive.

MIGRENE, FRAMTIDEN OG OFTE LEGEBESØK

...

Som jeg sikkert har nevnt en milliard ganger, har jeg ofte migrene som ødelegger for deler av hverdagen min. Ikke finner jeg enda ut hvorfor, men jeg holder iallefall på å finne ut ulike muligheter. Ikke nok med det, så tenker jeg mye på hvordan migrene skal prege min fremtid med tanke på fravær og slike ting i hverdagen. Jeg kan jo ikke ligge flere ganger i uka hjemme, når jeg går på skolen. Litt lettere kanskje på universitetet, enn videregående skole. Men, jeg håper virkelig jeg finner ut av noe etterhvert. Jeg prøver alt, akkurat nå.

En annen ting som skjer akkurat nå, er en del legebesøk der jeg må ta en del blodprøver og ulike andre prøver i kroppen. Dette er ikke noe jeg nå ønsker å dele på bloggen, men det kommer nok etterhvert. Det går greit med meg, men det er en del ting jeg må få svar på.

Xx

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

DU BURDE GÅ NED EN DEL KILO

 • 13.10.2017, 18:16

...

Etter at jeg publiserte "FRA TJUKK TIL LYKKELIG", ble det nesten krig i kommentarfeltet. Helt forståelig, ettersom jeg for noen sender ut feil signaler. Har vedkommende kun lest disse innleggene, blir det selvfølgelig feil. Men, jeg vil aldri fremme overvekt. Det er viktig for meg å få frem, akkurat nå. Jeg vil fremme fysisk aktivitet i hverdagen og et lykkelig tankesett, gjennom en periode av livet.

Dere aner ikke hvor stor belastning jeg hver eneste dag må gjennom, men noe skal jeg fortelle dere med sikkerhet. Jeg leser opp hver eneste dag fra mine notater, hva jeg kan og hva jeg er så heldig å ha i livet mitt.

Jeg er klar over at jeg burde ta av meg noen kilo, som jeg fikk en kommentar på. Men, kan jeg ikke iallefall prøve å være et eksempel på å være positiv gjennom en slik progresjon? Nei, mitt mål med trening er ikke å gå ned et visst antall kilo. Mitt eneste mål er å bli sterkere. Jeg vil bli sterkere, slik at jeg klarer å yte mer i hverdagen. Jeg vil holde kroppen min frisk og sterk.

Jeg har sagt det før, men sier det igjen: "Jeg er takknemlig for at kroppen min er 100% frisk, fysisk!"

Det er og kommer aldri til å bli en selvfølge i livet, men jeg skal virkelig få lov til å være fornøyd med det. Ingen skal klare å ta det vekk fra meg, ettersom det er jeg som er sjef i mitt eget liv. Ingen andre. Hverken familie, kjæreste eller venner. Det er KUN opp til meg hvordan jeg velger å leve mitt eget liv. Det er et stort ansvar, men jeg er virkelig på god vei til mitt store mål. Ikke alt ønsker jeg å dele, men jeg har et stort mål i livet.

Fortsetter jeg med blogg, så skal jeg fortelle dere når jeg har nådd målet mitt.

Ja, NÅR jeg har nådd målet mitt. Jeg vet med sikkerhet at jeg skal klare det, men jeg vet bare ikke helt når.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

ER JEG DEN ENESTE JENTA SOM..?

 • 13.10.2017, 10:00

Når du begynner å skrive på en dag som har gått i litt i bølger, kan det fort komme frem ting du vanligvis ikke ville ha delt. Men, hvis du hele tiden skal prestere perfekt - hva blir du da? Noe iallefall ikke jeg ønsker.

ER JEG DEN ENESTE JENTA SOM

------

.. ALDRI klarer å stenge ut uønskede tanker, når du har mensen?

.. Ikke klarer å kontrollere sinnet sitt, fordi vi har for mange hormoner i kroppen?

.. Klager for den minste lille ting, fordi man egentlig syntes litt synd på seg selv?

.. Blir sjalu på kjæresten for den minste lille ting, fordi vi idiotisk ønsker å ha dem for oss selv?

.. Med hånden på hjertet kan si at dem føler seg helt dritt, når man egentlig har all grunn til å være takknemlig?

.. Hater livet, fordi treningsøkten ikke gikk som den burde?

.. Drikker seg litt for full, fordi vi hater konflikter som foregår i tankene våre?

.. Tror at mye ender dårlig, selv om det burde gå bra?

.. Skulle ønske at det ville være lettere og ikke være oss selv, av og til?

.. Kanskje en gang i livet, tenker at du kommer langt i livet BARE på grunn av utseende?

Er jeg den eneste jenta, som har vært innom ett eller flere av disse punktene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

I DAG HAR JEG MØTT MITT STØRSTE FORBILDE

 • 12.10.2017, 14:32

Akkurat nå er jeg utrolig glad, at jeg nesten skal få problemer med å forklare.

Som mamma kommenterte etterpå, da jeg svarte; "Jeg holder armen på skjerfet mitt..." Haha!

Det er helt uvirkelig at jeg har møtt et menneske, som alltid har vært mitt forbilde. En person som aldri gir opp og som aldri slutter å ta sjanser, i tillegg til å være så positiv. Som bildet for lengst har avslørt, var jeg på foredrag til Dag Otto Lauritzen.

Det å møte noen som du alltid har sett på tv og ser på som en stor inspirasjon, er bare utrolig stort. Bare det å få høre på foredaget og se han stå der og fortelle, det er i seg selv utrolig inspirerende. Jeg får øynene virkelig opp, selv om ikke endringer kan skje på en dag.

Men, likevel føler jeg at det har gitt meg større motivasjon og vilje enn noen gang. I tillegg til å få slått av noen ord med han (ikke at jeg husker stort, ettersom jeg nesten var litt i sjokk..) det er stort.

Denne dagen kommer jeg til å huske i lang tid fremover. Jeg kan ikke få sagt nok ganger, hvor glad jeg er for og ha opplevet å møte mitt største forbilde :-)

TOPP 3 FAVORITTER PÅ YOUTUBE

 • 12.10.2017, 10:00

Hello guys!

Det skal sies at jeg følger veldig mange på youtube, men jeg har mine absolutt favoritter. Jeg ser flere som deler slike lister, noe jeg selv blir veldig inspirert av. Det er jo alltid spennende å bli inspirert og finne nye kilder. Derfor vil jeg gjerne dele mine favoritter på youtube!


 

1. Sammy Robinson

aVImCbO31ss
 

Jeg liker hennes kanal, fordi hun viser seg fra mange forskjellige sider. Hun kommer med inspirerende ord, flotte make up videoer og er ikke redd for å fortelle hvordan livet er bak kamera. Jeg virkelig digger den dama, som fortjener å bli sett.

2. Hanna Martine

bvH1qLBDPkE
 

Hvis du ikke har sett denne nydelige jenta, så burde du ta en titt. Har du en dårlig dag, kan du sette på en video og bare bli på godt humør. Denne jenta er så ærlig som det går an, i tillegg til at hun inspirerer med tips og fine produkter. Sterke meninger og mye moro finner du på hennes kanal.

3. Cornelia Grimsmo

8knJVSkAswM
 

Jeg liker videoene hennes, fordi dem alltid får meg til å tenke. Dersom jeg trenger gode tips til ulike faser i livet, trykker jeg meg inn på noen videoer jeg gjerne har også sett før. En positiv jente som stråler av selvtillit, er noe jeg virkelig blir inspirert av.

Følger du noen av disse på youtube?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

LA VÆRE Å STJELE MINE BLOGG INNLEGG, TAKK!

 • 11.10.2017, 16:16

I mange år har jeg tatt bilder på hobby basis, i tillegg har jeg ett år medier og kommunikasjon bak meg. Noe jeg lærte, som er veldig viktig, er at det ikke lov å stjele hverken bilder eller innhold fra andre. Uten å skrive hvem som står bak "verket". Noe også sikkert mange vet, er jeg sikker på.

Den siste tiden har jeg kommet over et par blogger, som har tatt mitt innhold og andre har kopiert bilder.

Jeg mener, hvordan kan du ha på samvittigheten å dele noe for andre - som du selv ikke har skrevet? I tillegg til å ta kredit for noe, du ikke en gang har produsert. Om jeg kan si det på den måten. Det er noe jeg aldri kunne ha funnet på.

En ting er å bli inspirert, men en annen ting er å kopiere over og redigere noen ord her og der. Det merkes fort og det syntes jeg er utrolig irriterende, ettersom iallefall jeg legger mye tid i det jeg publiserer på bloggen min. Ikke bare det, men mye av det jeg skriver er personlige tanker som står hjertet mitt nært.

Det er faktisk ikke greit!

Hva er din mening om dette?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

BILDENE SOM FORT KOMMER I PAPIRKURVEN

 • 11.10.2017, 10:00

.. Hyggelig å skrive til dere, fine smykker!

Som dere sikkert vet, går det ofte mange bilder rett i søppelkassen. Men, jeg har faktisk begynt å samle på disse og dele det med dere. Hvor gøy er ikke det, hehe? Slik som alle andre, har jeg også veldig mange sider og her er noen av dem.

.. Trodde et sekund at kameraet var i taket, huh?

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG HOLDT PÅ Å GI OPP

 • 10.10.2017, 17:09

Noe jeg aldri har skrevet om på bloggen, er min begynnelse hos psykolog. Da jeg gikk første året på videregående skole, var livet mitt veldig tungt. Jeg begynte på ABUP, som jeg den gangen gikk til frem til jeg ble 18 år. Det var virkelig ikke lett og det var flere ganger jeg holdt på å gi opp, av god grunn.

Jeg måtte bytte behandler for ofte

Min første time på ABUP husker jeg som om det var i går, noe jeg aldri kommer til å glemme. Jeg bare satt der og visste ikke hva jeg skulle si, selv om jeg hadde et hav å ta av. Jeg var ikke vandt til å snakke om hendelser, følelser og tanker. Jeg visste ikke hva det var, på en måte. Men, jeg måtte starte et sted. Jeg ble veldig positivt overrasket over hvordan første møte gikk, med tanke på hvem jeg fikk å snakke med. Noe måtte komme i veien og det var at hun skulle slutte et par måneder etterpå.

Jeg kom så til et annet veldig hyggelig menneske, da igjen til enda et menneske måneden etter. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg sa aldri at jeg ønsket å bytte. Etter det jeg hadde vært i gjennom, så syntes jeg i dag det er merkelig at jeg måtte bytte så ofte. Det var jo ikke bra. Gjentakelse på gjentakelse, som igjen ble vanskeligere for meg.

...

Etter så mange mennesker jeg var innom for å dele min historie til, ble det nok for meg. Plutselig en dag fortalte jeg hjemme at jeg ikke ville gå der mer, fordi det ble for mange mennesker å forholde seg til. Men, ikke lenge etter skulle jeg begynne på DPS da jeg fylte 18. Noe som ble en helt annen opplevelse, på en positiv måte.

Det var fortsatt helt jævlig, men jeg ble bedre og hadde trygge mennesker å gå til.

I tillegg til det, må jeg få lov å skryte av tjenesten i byen her jeg bor. Nemlig psykisk helse. Det må virkelig styrkes og det er et fantastisk tilbud, for dem som trenger det. Jeg har i dag både kontakt med verdens flinkeste menneske på psykisk helse, samtidig som jeg fortsatt går på DPS.

KLEM!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

ALDRI MER TØRR HUD I ANSIKTET

 • 10.10.2017, 10:00

.. FUKTIGHET TIL ANSIKTET OG SKRUBB!

Jeg elsker å holde huden min myk, noe jeg kan med disse produktene. Det ligger mye i lufta, ikke vi alltid er klar over. Derfor er det helt nydelig å rense huden morgen og kveld! Det har blitt en rutine for meg, noe jeg bare gjør. I tillegg har jeg brukt denne på bildene fra Garnier i mange år nå, ikke uten grunn. Den bruker jeg et par ganger i uken, etter jeg har brukt den andre først. Etterlater huden myk og glødende.

Har du noen produkter å anbefale til ansikt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

HELT ÆRLIG ANGÅENDE Å FLYTTE MED KJÆRESTEN

 • 09.10.2017, 16:18

.. Jeg har blitt veldig glad i plassen vi bor!

Skal jeg være ærlig, så har jeg aldri roet meg i noen av leilighetene jeg har leid i før. Jeg har vært veldig rastløs, uten å vite hvorfor. Men, etter at jeg flyttet inn sammen med kjæresten min i det huset vi bor i nå - så har jeg slått meg ordentlig til ro. Det trodde jeg aldri at jeg skulle klare, å føle meg så hjemme.

Hvordan går det med dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

SLIK KLARER DU Å NÅ MÅLENE DINE

 • 09.10.2017, 10:00

5 VIKTIGE PUNKTER FOR Å NÅ MÅLENE DINE

...

1. Finn en grunn bak målet ditt. La oss si at du har et mål om å spise sunnere, da det er viktig å fokusere på hvorfor du ønsker å spise sunnere. Da er det ofte lettere å jobbe mot å klare det, slik jeg har erfaring med.

2. Du må ta et valg. Hvis det er noe du vil, må du bestemme deg for lette og tøffe dager.

3. Du burde ha en plan og holde deg til den. Skriv det gjerne ned, også delmål. Det er veldig motiverende å følge en plan!

4. Del målet inn i flere mål. Du kommer ikke til målet, uten å jobbe deg oppover. Slik er det bare, om man vil det eller ikke. Men, prøv å sette deg ulike delmål, gjerne også dagsmål. Det kan også være spennende, slik at du kan klare litt og litt. Da er resultatene desto bedre.

5. Sett deg et så stort mål, at du blir motivert. Et slikt mål skal selvfølgelig være realistisk for deg selv, men det skal være en utfordring også. Selvfølelsen til deg selv blir skrudd til topps, når du klarer de målene du setter deg.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG KAN VIRKELIG IKKE TRO DET

 • 08.10.2017, 14:23

❥ Ikke annet å si, enn at denne årstiden er den fineste av dem alle!

...

Hei fine søndag! Da iallefall naturen og luften er en veldig fin kombinasjon, koser jeg meg. De fineste fargene ute, mens det også er en frisk luft selv om det også er strålende sol ute. Bildene er jo bare magiske å se på, etter dagens lille tur rundt her vi bor. Det er nå virkelig fargene er på sitt fineste, før alt faller på bakken. Ah, jeg kan ikke annet enn å smile når jeg tenker på denne vakre tiden. Jeg kan virkelig ikke tro det, engang.

Likte dere bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

EN VANSKELIG HISTORIE JEG VIL FORTELLE DERE!

 • 08.10.2017, 00:26

Jeg er full.

Ikke i dag, men fra en annen dag. For meg er det viktig å være ærlig med leserne mine, på mange ulike tidspunkter. Jeg vil ikke en gang snakke om når dette innlegget er skrevet, for da ville dere begynne å lure. Men, jeg skal love dere - at jeg kan overraske. Jeg er bare et menneske, jeg også. Full eller ikke.

Etter hvert innlegg, forteller jeg mer enn jeg noen gang skulle gjøre.

Livet, dere.

Jeg elsker kroppen min, men betyr det at livet er bra? NEI. Mange tror at selv om kroppen er bra nok, så er også livet bra nok. Men, det er feil. Livet går opp og ned. Hørt det flere ganger? JA. Men, livet kan være døds kjipt. Bokstavelig talt. Jeg tror alle har det slik, at man ikke forstår meningen med livet.

...

Så er det sikkert flere som tenker:

"Men, når du er fornøyd med kroppen din - er ikke da livet perfekt? Ingenting å bekymre seg for?"

Det trodde jeg selv. Men, så lett er det ikke. Livet handlet om å være fornøyd med den fineste kroppen du har. Ja, det er sant.

.. Men, til slutt ser du at kroppen ikke betyr en dritt. Ingenting. 1 - 0 til angst / depresjon. Ikke til deg OG kroppen din.

Du tok feil.

Når du kommer til et punkt, der du er 110% fornøyd med deg selv - så kan du se at det ikke betyr noenting. Du ønsker bare å tenke positivt hele tiden, i tillegg til å bli kvitt noen minner.

Ja, du har opplevd ting som kan være traumatisk. Derfor er det vanskelig. Du ser i gjennom det å være fornøyd med deg selv, fordi det ikke lengre er et problem. Elsker det. Men, jeg har en lang vei å gå. Jeg skal få bort det som er traumatisk og få bort

.. den dårlige samvittigheten.

Vi har alle en historie, vi aldri forteller. Jeg lover dere å fortelle en gang. Men, ikke i dag.

Xx

JEG LOT EN STOR MULIGHET GÅ

 • 07.10.2017, 17:05

MIN FORTID, STOR MULIGHET OG MEDALJER

...

Jeg er ikke helt sikker på hvor mye jeg har skrevet om min fortid, når det gjelder ulike sport jeg har gått på. I grunn testet jeg det meste, som gikk an å teste. Men, noe jeg virkelig elsket var svømming. Ikke bare var det gøy, men jeg var veldig flink. Det fikk jeg veldig ofte høre. Jeg vant mange medaljer og jeg satt flere rekorder, noe jeg i dag tenker mye på. Utrolig gøy.

Av og til så lurer jeg på om jeg lot en sjanse gå forbi meg, uten at jeg var klar over det. Jeg fikk høre at jeg kunne nå langt i svømming, hvis jeg virkelig ville det.

Sannheten er at jeg sluttet på svømming rundt da jeg fikk mensen, noe som er helt absurd. Men, slik ble det. Veldig komisk at jeg i dag har en form for vannskrekk, men da i sjøen. Ikke i basseng og slikt, men jeg er nok redd for hva som ikke kan sees. Havet er så stort, mørkt og mystisk.

Tilbake til det som innlegget skulle handle om, nemlig svømming. Den siste tiden har jeg tenkt mye på det, faktisk. Jeg lurer på flere "hva hvis", selv om det ikke er mye å gjøre noe med. Svarene kommer jeg vel heller aldri til å få greie på, men jeg er takknemlig for alle de fine erfaringene jeg fikk på veien. 

Men, jeg var flink.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

SUNN FROKOST OG SMARTE TRIKS

 • 07.10.2017, 10:00

.. This yummy plate full of energi ♥

SUNN OG NYDELIG FROKOST

God lørdag! I dag har jeg hatt en nydelig morgen, med denne frokosten som dere ser. Det er utrolig hvor godt det kan smake, når det er så enkelt å lage i tillegg til at det er sunt. Disse fine rosene har nå nesten vart i en uke, men alt etter at jeg faktisk har gjort noen smarte triks - slik at dem holder lengre. Snart blir det en liten bytur med kjæresten, så får vi se hva planene blir senere.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

10 RARE TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

 • 06.10.2017, 16:53

...

Selvfølgelig er det ikke alle som gjør alt, kanskje til og med andre som ikke gjør noen av punktene. Men, etter å legge merke til meg selv - tenkte jeg å dele dem med dere. Det er jo litt moro å lese hva noen jenter gjør, mens kanskje også flere kan kjenne seg igjen.

10 TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

1. Vi tar ofte frem sminken og sminker oss, når vi kjeder oss.

2. Tenker over alle små bekymringer, flere ganger om dagen.

3. Kikker i kjøleskapet, selv om vi ikke vil ha mat.

4. Tar en haug med selfier, for så å slette dem.

5. Spiser mat når vi kjeder oss, selv om vi ikke er sultne.

6. Sender stygge bilder til bestevenninna på snapchat.

7. Klemmer venner ofte.

8. Vi står lenge i dusjen, uten å gjøre noe spesielt.

9. Mens vi står i dusjen, tar vi å henger hår som faller av på veggen.

10. Ser oss selv i speilet og måler med håret, hvordan vi hadde vært med kortere hår.

Noe du kan kjenne deg igjen i, hehe?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

MIN FRAMTID BLE ØDELAGT PÅ BARNESKOLEN OG HER ER HVORFOR!

 • 06.10.2017, 10:00

Jeg vet om mange som aldri har likt gym faget på skolen, eller barneskolen generelt. Med god grunn, i mine øyner. Jeg var en av dem som gjorde ALT for å slippe gym timene.

AVHENGIGHET, JEG VAR ÆRLIG OG ØDELAGT

...

Som veldig mange vet, var jeg veldig overvektig og i dårlig form på barneskolen. Jeg hadde jo mine grunner til å spise godteri, uten å tenke konsekvenser. Det ble min avhengighet og escape. Dette gikk selvfølgelig veldig utover gym timene, som jeg nesten ikke kan huske engang. Jeg slapp unna nesten hver gang, fordi det var et eller annet jeg klarte å komme på og lyve om.

Jeg ble sett stygt på, da jeg fikk høre at jeg ikke skulle klare å løpe de rundene i oppvarmingen. Jeg klarte det, men alt var så flaut. Det var det store problemet, ikke det at jeg ikke skulle klare det vi fikk beskjed om.

Enda flere ganger sa jeg i fra om det, uten at en dritt ble gjort. Ingenting, selv om jeg faktisk sa ting rett ut som det var. Jeg hadde det vondt. Jeg ble mobbet. Snakket og sett stygt på. Ledd av enkelte lærere, hvis jeg sa eller gjorde "feil". Ble rettet opp, da jeg ikke klarte mer. Men, hva ble gjort? INGENTING. Jeg er ikke redd for å si det i dag, men dessverre ble min framtid ødelagt på barneskolen.

Tenk det? Der du skal føle deg mest trygg, ble mitt største mareritt på jord.

Ikke skal jeg henge ut lærere for å være noen blinde idioter, men jeg fikk ikke mye hjelp selv når jeg var ærlig. Jeg husker faktisk flere av samtalene, da jeg faktisk sa de mest underligste ting. Ting jeg i dag hadde blitt forbanna over, hvis det ikke skjedde noe som helst. Kanskje dem ikke visste hva dem skulle gjøre, med ulike saker? Det er en grunn, men i mine øyner er det en teit unnskyldning for å slippe unna noe som kunne bli til diskusjoner.

...

Mye skjedde på den skolen. Mye har satt dype spor, som selv ingen lærere kunne ha visst om. Noe som selv ikke jeg ønsker at noen (uansett grunn) skal oppleve som barn. Men, jeg er litt lei meg når jeg tenker tilbake på hvor ærlig jeg prøvde å være.

Takk til dem som prøvde, men sporene vil alltid være der.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

GIVEAWAY: VINN SMYKKER, FILM OG LEPPESTIFT

 • 05.10.2017, 16:40

Hvordan går det med dere flotte mennesker?

Nok en gang kjører jeg i gang en giveaway konkurranse, med veldig fine premier. Du kan vinne alt på bildene, som aldri har vært brukt. Jeg vil heller at en av mine lesere skal få gleden til å få seg noe nytt - uten å betale en eneste krone for det.

For å delta, må du følge to enkle trinn:

1. Lik min Facebook side HER. Hvis du allerede har gjort det, kan du gå til punkt 2.

2. Legg til en kommentar der du skriver at du er med, men husk å få med blogg adresse eller e-post. Slik at jeg kan kontakte vinneren.

 

→ For to ekstra lapper med ditt navn på, kan du trykke på liker knappen!

VINNEREN BLE........ LENE SUNDE! GRATULERER!

8 THINGS I NEED TO DO THIS FALL

 • 05.10.2017, 10:00

...

❥ Det er ingen hemmelighet at jeg elsker høst. Noe av det fineste jeg vet, er denne tiden på året. Jeg syntes det er helt magisk og jeg nyter det virkelig. Men, det er mye jeg gjerne ønsker å få til og det er mye jeg har planer om å gjøre. Derfor passer det ypperlig, å lage et innlegg om hva jeg ønsker å gjøre denne høsten!

8 THINGS I NEED TO DO THIS FALL

1. Ta pauser fra stress. Noe jeg har sett de siste månedene, er at stress ligger for meg. Derfor må jeg prøve å finne ulike metoder for å slappe av, slik at jeg kanskje kan stresse ned et par hakk hvis jeg er heldig.

2. Gå turer i den nydelige høstluften. Det er jo bare helt herlig og noe jeg ser frem til hvert år. Jeg ønsker å gå turer, ta bilder og kanskje sykle litt også. Det å komme seg ut gjør noe med deg.

3. Shoppe litt nytt. Ja, det er noe jeg faktisk skal gjøre i år. Jeg skal shoppe litt klær for høsten, ettersom jeg har veldig lite bukser og tykke gensere til sesongen. Gleder meg allerede!

4. Være sammen med familie, kjæreste og venner. Tilbringe mye tid sammen med de jeg er glad i og bryr meg om. Det er noe av det viktigste i livet for meg.

5. Tenne bål ute i skog og mark. Dette er noe jeg og kjæresten gjør hvert år, å dra ut i skogen, tenne bål, grille og kose oss med noe varmt å drikke. Kanskje jeg også i år kan få oppleve det, med flere i familien?

6. Spa-og-alene-tid. Noe vi alle trenger en gang i blant, men nå føler jeg for å gjøre det litt oftere. Det gjør meg mye bedre, da jeg kan sette litt fokus på meg selv og fokusere på å koble ut litt. Det har ingen vondt av, så det skal jeg gjøre mer av.

7. Organisere. Noe jeg har vært slapp med nå som jeg lenge har vært syk, er å skrive ned ting jeg må huske og gjøre meg litt strukturert. Jeg må få alt på plass, lese mer biologi og bare se hvordan det går.

8. Spise på restaurant. Det trenger ikke være sommer, for å gå ut å spise. Det er noe jeg syntes er koselig året rundt.

Har dere planer denne høsten?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

IRRITERENDE Å HØRE AT DU ER UNIK

 • 04.10.2017, 18:37

Hvordan skal jeg være fornøyd med mitt utseende, når hun er finere enn meg? Jeg kan ikke mye, i forhold til hva andre klarer å gjøre. Jeg er vel ikke spesiell, når andre klarer ting jeg aldri kommer til gjøre? Listen fortsetter.

Ingen vil noen gang være deg. Irriterende å høre at du er unik, slik du er? Jeg vet. Det er teit. Faen, ingen tenker at du er unik. Så hvorfor skal du tenke det selv, at du er flink til noe? Har du ikke troen på deg selv og hva du kan klare? Se for deg en episode du aldri trodde du skulle klare. Ser du det for deg og hva du tenkte / følte etterpå? Det er faktisk mulig. Du fikk det til, uten noen andre.

Ja, det vil alltid være mennesker der ute du vil se opp til.

Noen vil gjøre greier du bare kan drømme om,

.. mens noen gjør andre ting du ikke trodde var mulig.

...

MEN, ingen kommer aldri til å gjøre akkurat som deg. Ingen. Tro på det jeg sier. Tro på at det er sant. Mot alle odds, klarte jeg å gjøre ting jeg ALDRI hadde forutsetninger for. Jeg var på bunnen, der ingen kunne plukke meg opp. Det var meg selv som måtte få meg opp, da jeg til slutt klarte det.

Ja, med stor hjelp. Det er mennesker i livet ditt som er grunnen til at nettopp DU klarte å reise deg. Men, gikk disse menneskene automatisk inn i livet ditt og gjorde dette for deg? NEI. Det gjorde du alene. Alene i en mørk verden. Du kom opp.

Ingen kan alt, men du kan det du ønsker nok.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SVAR PÅ SPØRSMÅL // TELEFONANGST, BABY PÅ VEI (?), REISE ++

 • 04.10.2017, 10:00

Nattklubb eller fest? Jeg er veldig glad i å være sammen med venner, hos venner. Samtidig så er det alltid koselig å dra ut, der du også møter mennesker du kanskje ikke snakker med så ofte.

Hva var det siste som fikk deg til å gråte? En video med barnelatter på facebook. Jeg smelter hver gang.

Foretrekker du å ringe eller sende sms? SMS uten tvil. Jeg har telefonangst, som jeg muligens har nevnt på bloggen før.

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg håper på å fullføre de eventuelle studiene jeg ønsker, så da en jobb jeg er fornøyd med, bor sammen med kjæresten min der vi bor nå og kanskje har en liten en på vei? Hehe, nei ingen vet hva fremtiden vil bringe. Men, det er slik jeg ser det nå iallefall.

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år? Definitivt å beholde et ungt sinn!

Hva bruker du helst penger på? Mat og hvis jeg kunne velge; reise.

Hva er dine favoritt TV-serier? Det er mange, men noen er criminal minds, friends, one tree hill, the vampire diaries, Macgyver, Beck, unforgettable og enda mange flere.

Hvor vil du reise akkurat nå? Hvor som helst, hehe. Jeg har så lyst til å reise! Mallorca, Sydney og Santorini er de plassene jeg kan komme på akkurat nå.

.. fine Tenerife

Hva er viktig i et vennskap for deg? Tillit, det og kunne stole på noen. Det er noe av det aller viktigste, spør du meg!

Har du søsken? Nei, mamma og pappa kjente sin begrensning. Derfor er jeg enebarn. Hehe.

DU KAN VÆRE I GOD FORM SELV OM DU ER OVERVEKTIG!

 • 03.10.2017, 17:20

Den siste tiden har jeg fått enormt mange fine kommentarer, når jeg har åpnet meg på DETTE og DETTE innlegget. Overveldet. Tusen takk. Men, så er det noe som stikker seg ut som ikke er fullt så positive. Det setter jeg faktisk pris på, men det er da viktig at jeg kan korrigere meg selv og hva jeg mener om det.

FRISK KROPP, TRENING OG OVERVEKT

...

Flere i kommentarfeltet tror at jeg bidrar til at dem som er overvektige, burde sitte i ro. Det har jeg aldri sagt, men det kan kanskje virke slik. Da vil jeg rette det opp. Selvfølgelig mener jeg at fysisk aktivitet i hverdagen, er noe av det viktigste hos et menneske.

Jeg blir ikke automatisk glad i kroppen min, hvis jeg sitter stille i flere uker og bare forteller meg selv at jeg er bra nok.

Jeg går turer. Jeg jogger så fort jeg føler for å gjøre det. Jeg trener mye på en gå maskin vi har. Jeg trener ofte styrke. I det hele tatt, så holder jeg meg mye i aktivitet. Jeg vil vise andre at det fint går an å være litt overvektig, samtidig som du kan være i god form. Det er faktisk mulig og hvis du da i tillegg er frisk, så hvorfor må andre dømme deg for å være litt overvektig?

Gi litt faen i det, så lenge du vet selv at du har det bra med slik du gjør og hvordan du har det.

Ja, når det går utover til at hverdagen blir utfordrende - da er det på tide å gjøre noe annerledes. Men, det er en helt annen sak. Jeg har en frisk kropp med gode verdier, samtidig som jeg driver med jevnlig fysisk aktivitet. Jeg har et sunt og variert kosthold, selv om jeg kan kose meg litt ekstra en lørdagskveld. I tillegg til dette,

- har jeg lært at din kroppsvekt har ingen fasit til et lykkelig liv.

Jeg er veldig glad i kroppen min, selv om jeg er litt overvektig. Hvorfor? JO. Jeg er frisk. Jeg driver jevnlig med fysisk aktivitet. Jeg spiser variert og sunt. Kroppen fungerer i hverdagen. Jeg snakker positivt til kroppen min OM kroppen min. Jeg er akkurat DEN jeg er, på godt og vondt.

.. Jeg har vært langt nede, der overvekten har gått ut over hverdagen. Det var den gangen, men i dag er det ikke slik. Jeg reiste meg, da jeg lå på bakken. Det er mulig å snu, men du må tro på deg selv og at du klarer mer enn du tror. Den følelsen etterpå er ubeskrivelig.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

8 TING VI JENTER GJØR, MEN ALDRI INNRØMMER ...

 • 03.10.2017, 10:00

.. Noen ting er vi jenter flinke å holde ting for oss selv, men noen ting gjør vi faktisk også. NB: Disse punktene gjelder nok selvfølgelig ikke alle, men de fleste kan vel kanskje de fleste relatere seg til?

1. Når vi har funnet en kjæreste eller gutt vi liker, tester vi vårt eget navn med hans etternavn. Kjekt å vite!

2. Dårlig tid og har ikke barbert seg under armene? Da blir det en langermet genser den dagen, da.

3. Vi kan ofte stalke folk på Instagram, fordi vi syntes det er utrolig gøy.

4. Har vi veldig dårlig tid dagen etterpå, lar vi sminket være på og pynte på den på morgenen. Så god som ny.

5. Vi har mange bher i skapet, men bruker kun den ene som får puppene til å se fine ut.

6. Når vi legger ut et bilde av oss selv på Instagram, må vi ta minst 10 selfier for å bli fornøyd.

7. For å la være å ta med veske på byen, blir bhen automatisk en erstatning.

8. Bruker toalettpapir som en nødløsning, hvis mensen kommer tidligere enn ventet.

Andre ting du kan komme på?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

KREATIV OG SMAKFULL FRUKTSALAT

 • 02.10.2017, 16:29

God mandag, dere fine!

.. Nå er det tid for koselig familiebursdag, da jeg ville lage noe litt kreativt og artig. Jeg som elsker frukt, så måtte det bli noe med det.

Disse på bildene håper jeg faller i smak, så jeg tenkte å vise dere et lite tips til fruktsalat + en god drikke med frukt.

Ser det ikke godt ut?

NÅR DU IKKE VET HVA DU VIL

 • 02.10.2017, 10:00

.. DET EVIGE SPØRSMÅLET

Jeg vet ikke om det bare er en greie jeg har. Men, nå som jeg har vært syk i to uker, har jeg begynt å tenke mye på fremtiden. Hva vil jeg bli og hva vil jeg etter videregående?

Evige spørsmål jeg så gjerne ønsker svar på. 

Er det noe livet har lært meg, så er det å ta en dag av gangen. For meg vet jeg aldri hva som morgendagen vil bringe, da med tanke på migrene og min psykiske helse. Det går så veldig opp og ned, mens migrene har jo lenge vært et evig problem i hverdagen.

Men, tilbake til utganspunktet. Jeg har en liten peiling hvilken retning jeg ønsker å gå, når det gjelder utdannelse. Selv om jeg har vært inne på mange ting, så vet jeg ikke helt sikkert enda hva jeg ønsker. Men, jeg skal finne det ut i løpet av året. 

Jeg må hente lille frøken optimist, som skal være her inne et sted.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FLAUT Å SI DET, MEN .. + HØSTFAVORITTER UNDER 300,-

 • 01.10.2017, 16:02

// annonselenker

FLAUT Å SI DET

Når jeg først viser dere mine favoritter denne høsten, så var det en ypperlig mulighet til å snakke litt om mote. Mitt forhold til mote, lettere sagt. I dag har jeg ingen spesiell stil, men jeg tar på meg det jeg liker og det jeg syntes passer sammen. Ikke alltid blir det bra, men jeg har aldri klart å legge så mye i det heller. Jeg skulle ønske jeg hadde blitt flinkere til å sette sammen antrekk og se litt ''stilig'' ut.

.. Jeg prøver å gjøre litt små endringer her og der, men det er ikke lett syntes jeg. Litt flaut å si det, men jeg har aldri tenkt at det har så mye å si. Der har jeg virkelig tatt feil. Jeg ser jo nå at det har alt å si, ettersom du fort legger merke til stilen hos et annet menneske!

❥ HØSTFAVORITTER UNDER 300,-

...

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

 

Jeg håper dere fant noe dere likte ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ENKEL, BILLIG & GOD OPPSKRIFT PÅ TOMATSUPPE

 • 01.10.2017, 10:00

MIN FAVORITT SUPPE OF ALL TIME

En av mine favoritter, er uten tvil denne oppskriften på tomatsuppe. Jeg lager den i grunn veldig ofte, så nå tenkte jeg det var på tide å legge ut bilder og oppskriften. Jeg trodde den du blander ut i pose var god, men det var helt til jeg laget denne fra bunnen av. Det er virkelig noe helt annet, i tillegg er det en veldig billig middag og mye sunnere.

Det du trenger:

1. 2 egg 2. 1/2 løk 3. 1 båt finhakket hvitløk 4. 2 ss tomatpuré 5. 1 boks hakkede tomater 6. 1 stk grønnsaksbuljong 7. 4 dl vann 8. 2 ss sukrin (eventuelt 1 ss sukker9. 2 ss olivenolje til steking 10. Litt tørket basilikum 11. 1/2 ts salt 12. 1/4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Kok egg i 10 minutter og avkjøl i iskaldt vann, skrell dem.

2. Stek løk og hvitløk i en kjele med olje, til det blir blankt.

3. Tilsett tomatpuré og la det frese i ca 1 minutt. Ha så i hakket tomat, vann, buljong og sukker. Kok opp og la det småkoke i 15 minutter.

4. Kjør gjerne suppen i en stavmikser, til ønsket konsistent. Jeg personlig liker den slik den blir, med litt biter.

5. Smak til med krydder og den er good to go!

Flere som liker tomatsuppe? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no