hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • 30.09.2017, 16:38

.. JEG ER SÅ GLAD FOR AT JEG ALLTID BLIR SÅÅ FIN PÅ BILDER ..

Artig å se slike blinkskudd?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER HELT UVIRKELIG

 • 30.09.2017, 10:00

.. SE SÅ VAKRE ROSER!

God lørdag fine smykker! Jeg fikk noen roser i går av min kjære bestemor og se så vakre dem er. De har blomstret enda mer i dag, enn i går. Det er en herlig følelse å se hvor glad jeg blir av roser, eller blomster generelt. Det lyser opp, rett og slett. Forresten har jeg kun redigert lysstyrken og en liten blå effekt på bildene, det ser jo virkelig ikke sånn ut. Helt uvirkelig, spør du meg 

Flere som er glade i å få blomster?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG TROR IKKE DU LIKER Å VÆRE TJUKK, VICTORIA!?

 • 29.09.2017, 16:14

Jeg vil ta tak i en kommentar jeg fikk i DETTE innlegget. Kommentaren var ikke ment som "hate", men jeg vil likevel ta det opp. Jeg er sikker på at det lett kan sees på som en litt frekk kommentar, selv om jeg ikke tar meg nær av det.

Jeg skal forklare akkurat hva jeg mener om det.

Litt av kommentaren lyder som følgende: "Men, jeg har bare liten tro på at du ^elsker^ å være tjukk. Tror nok du helst vil gå ned i vekt og jeg tviler ikke på at du har prøvd." Først må jeg svare tusen takk for at du presiserer at jeg er tjukk, for det tar jeg som et komplement. Ja, jeg gjør det. Jeg ser ingen feil med å være litt "lubben", slik som jeg ikke ser feilen med å være "tynn" heller. Hva du velger å tro på, er helt opp til deg.

Sannheten er at jeg elsker å se meg i speilet, men om jeg helst vil gå ned i vekt? 

Nei, jeg vil være frisk. Om kroppen min ser slik ut som den gjør, i tillegg til å være så frisk som jeg er, så JA TAKK. Takknemlig. Rørt. Glad. Ubeskrivelig. Kan ikke ha det bedre, når det gjelder nettopp kroppen min.

Hadde jeg fått denne kommentaren for noen år siden, så ville jeg bli tynnere. Jeg ble fortalt på barneskolen gjentatte ganger, at jeg var tjukk. Dette fortalte jeg så meg selv flere år etterpå. Jo mer jeg sa det, desto mer sant ble det for meg. Og ja, den gangen prøvde jeg å gå ned i vekt. Jeg mistet hele tiden motivasjonen, fordi jeg alltid så på trening som dårlige minner.

...

Hva sier du egentlig til en liten jente, som er kraftig?

En som blir mobbet over slik hun ser ut?

Tenker du tanken på hvor "tjukk" hun er?

Det tror iallefall ikke jeg du gjør.

Tenk deg at det er nettopp DU som sitter der, mens du i dag sitter på utsiden og snakker til denne lille jenta. Klarer du å skrike til henne og fortelle hvor "tjukk" hun er? Hold den tanken og kjenn på det.

Når du hører en ting ofte nok, så vil du til slutt tro på det. Men, du har et valg. Det er ikke umulig å snu tankegangen, selv om det kan ta mange år. Du kan velge og prøve. Prøve å si til deg selv at det ikke er noe galt i å være sånn eller slik.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET GJØR MEG VELDIG GLAD

 • 29.09.2017, 10:00

Hoppe på et fly og dra på reise

God og varm dusj

Latterkrampe

Inspirerende sitater

Trening

Sjokomelk

Familien min

Spennende serier

Snø

Roadtrip

Rolige kvelder

Den gode følelsen etter en treningsøkt

Mestringsfølelse

Helg

Å synge høyt i bilen

God mat

Fotografering

Rydding

Musikk på repeat

Høsten

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET SKJER SPENNENDE FORANDRINGER

 • 28.09.2017, 17:26

.. JEG VILLE HA LITT FORANDRING

God ettermiddag fine skapninger! Ser dere kanskje en noe nytt på bloggen, siden sist? Jeg har fått meg ny header, faktisk. Nå har jeg klart å ha den forrige såpass lenge, at nå tenkte jeg å ha litt forandring. Før byttet jeg jo header oftere enn jeg bytter sokker, omtrent.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med litt forandring. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre 

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FRA TJUKK TIL LYKKELIG

 • 28.09.2017, 10:00

FRA TJUKK TIL TJUKKERE.. OG SÅ TIL LYKKELIG

Ja, du leste riktig.

Sannheten er at jeg klarer å tenke at hver eneste kropp er unik, slik som min egen kropp. Jeg vet at flere blir litt små irritert når ''vi med litt fett på kroppen'', skal kunne uttale seg på denne måten. Vi skal få applaus, mens andre kropper bidrar til kroppspress. Helt feil. Men, jeg snakker av erfaring. Jeg har nemlig også vært en av dem, som ikke taklet så bra at andre kunne være fornøyd med seg selv. Det var kroppspress, så fort et bilde viste litt kropp.

...

Jeg har lenge prøvd å analysere (som det heter så fint..) disse negative tankene, som stadig dukket opp. Det tok lang tid før jeg i det hele tatt forstod hvorfor disse tankene kom. Jeg snakket alltid stygt til meg selv, om kroppen min. For mange strekkmerker, strammere bukser og for mye fett på kroppen. Men, nå? I dag elsker jeg det!

Etter å se gjennom bildene jeg tok i går, kan jeg ikke annet enn å smile. Fordi jeg er fin og unik, akkurat som deg. Ja, deg som leser akkurat nå.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

UBESKRIVELIG GOD VEGANSK TACO (OPPSKRIFT)

 • 27.09.2017, 18:31

...

Min egen oppskrift på vegansk taco, legger jeg nå ved i dette innlegget. Det kan godt hende at du finner liknende oppskrifter på nett, men jeg har ikke fulgt noen oppskrift. Jeg har rett og slett bare tenkt ut hva som kan være godt i taco, i tillegg til at det er uten dyreprodukter. Hvis det er helt nydelig på smak, så er vel ikke det et minus?

Jeg skal virkelig prøve ut flere oppskrifter, som ikke inneholder dyreprodukter.

Det du trenger:

1. 1/2 løk 2. 1 ts tomatpuré 3. 3 ss hakkede tomater 4. 1 avokado 5. 1 mango 6. 1 boks mais 7. Litt agurk 8. 1 pakke valgfri bønner 9. 0.5 dl vann 10. Taco lefser (Jeg brukte grove) 11. Valgfritt krydder (Jeg brukte pommes frites krydder og pepper)

Slik gjør du:

1. Kutt opp avokado, løk, agurk og mango i små biter, slik at du har det klart.

2. Bruk en sil og ha i bønnene, for å få ut alt vannet og skyll bønnene.

3. Ta litt vann i en stekepanne og tilsett kuttet løk. Stek til gylden farge.

4. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater, krydder og litt av vannet sammen med løken i pannen. La koke i 2-3 minutter. Tilsett bønnene og du velger selv hvor tykk sausen skal være. 

5. Kok sausen i ca 5 minutter. Smak til med ønsket krydder.

6. Fyll taco lefsene med ønsket mengde ingredienser, så er det klart til å spise.

Nyyyyt!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG LØP FRA KJÆRESTEN MIN

 • 27.09.2017, 10:10

En ting er å være personlig, mens en annen ting er å gå inn i livet privat. Men, denne opplevelsen sammen med kjæresten min kan jeg ikke unngå å skrive om.

.. FORTSATT SKJELVEN

Jeg våknet i går natt og var helt i en annen verden. Som jeg gjør hver eneste natt, drømte jeg. Denne gangen noe utrolig skummelt, som jeg neppe kommer til å glemme for å si det slik.

I en helt annen verden, var det mange mennesker som kjempet mot hverandre. Det var for å overleve et brett, for å komme videre til neste. Slik som et spill på mobilen, for å ta et enkelt eksempel. Der flere stykker løp i rekker, for å komme først til mål. Jeg kom videre, men rett før jeg våknet løp jeg fra kjæresten min. Han gikk ut av spillet, mens jeg kom videre.

Det var helt sykt. Jeg er fortsatt skjelven, men heldigvis at det bare var en drøm.

Flere som opplever ekle drømmer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HELT ÆRLIG MED DERE

 • 26.09.2017, 23:46

Akkurat nå er klokka 23.15

På denne tiden er kroppen min klar til å gripe dagen, men nei. Kroppen snakker for seg selv, da jeg ikke klarer å sove. Selv om det kanskje virker slik, så kan jeg telle på en hånd den siste måneden hvor mange dager jeg har klart å sovne for natten. Ikke ofte. Ærlig.

Helt ærlig med dere.

Små tanker gir store bekymringer.

Tenk. Tenk igjen. Tenk til du sovner, men jeg er ikke fornuftig. Jeg prøver hver dag, men det går nå slik.

I går er borte. Den dagen kommer aldri tilbake, heldigvis. Enda en dag lengre ut i livet, fra en traumatisk dag for lenge siden. Lykke, tenker jeg.

Lykke. Fordi jeg klarer å fortelle mer. Mer enn før, fra en vanskelig tid i mitt liv.

Det føles bra og det føles riktig.

Det spiller faktisk ingen rolle. Det som ble gjort i går, er gjort. Det som skjedde for lenge siden, kommer aldri tilbake. Heldigvis. Så, hvorfor må jeg tenke på det? Det eneste jeg kan gjøre, er å bestemme dagen i morgen. En onsdag.

Det er det som betyr noe.

// bilder fra i sommer, som klarer å gjøre meg glad nå.

Jeg skal se fremover. Jeg vil ikke se tilbake, men det er vanskelig. Kanskje jeg klarer det i morgen, men ikke i dag.

<3

FORELSKET I MIN NYE VELVET JAKKE

 • 26.09.2017, 16:44

.. HAPPY BUY

Her om dagen gikk jeg forbi en butikk i byen, med denne jakken på bildene som bare kikket på meg.

Jeg bare visste at jeg hadde lyst på den, med en gang jeg så den. Etter noen dager, som da var i går, så kjøpte jeg meg den! Ikke var prisen så ille heller, noe jeg ikke hadde sett for meg .. Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg et eneste klesplagg, så denne kjøpte jeg med god samvittighet. Den er utrolig stilig og fargen var også veldig fin.

.. JUST LOOK AT THIS!

Like it? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

8 PERSONAL LIFE LESSONS + A LITTLE SECRET!

 • 26.09.2017, 12:15

LIFE LESSONS AND A LITTLE SECRET

...

- Følg magefølelsen din, selv om det kan være vanskelig. Du vil takke deg selv senere.

- Hør alltid på hva foreldrene dine har å si, selv om du ikke vil høre eller være enig. De har alltid rett, vil deg godt og har lang erfaring.

- Ikke tenk at du er rar, selv om du ikke har de samme målene i livet som alle andre. Gå din egen vei, noe som er utrolig tøft.

- Selv om du vet hva andre tenker om deg og dine valg, husk at du KUN lever for deg selv. Ditt liv og dine valg. Så enkelt.

- Å være snill mot andre, vil aldri vise seg å være noe negativt. Det gjør deg bedre, samtidig som det kan hjelpe andre på mange måter.

- A LITTLE SECRET: Noe jeg har lært den siste tiden, uten å gå noe mer inn på det; Du kan ikke forandre mennesker, som ikke selv ønsker det. Selv om du kan gli lengre fra en person, er det kun dem selv som senere kommer til å angre på det. Mens du kommer sterkere ut av det.

- Det å blande alt av alkohol fra vin og hele regla fram til brennevin, er virkelig ikke en god idee. Men, en god lærepenge!

- Når du er sint eller lei deg, kommer det aldri noe godt ut av å handle i følelsene dine. Vent litt, slapp av og la være å tenne på bålet.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

10 RARE OG LITT FLAUE TING OM MEG

 • 25.09.2017, 16:41

...

Dere flotte smykker!

Veldig mange innlegg finner du på bloggen min, med slike fakta ingen vet om meg. Men, denne gangen deler jeg litt mer som kanskje kan betegnes som litt mer flaut. Det blir i grunn veldig morsomt, når jeg leser over disse igjen. Hehe!

10 RARE OG LITT FLAUE FAKTA OM MEG

- Kjæresten min kaller meg ofte "bolla" som kosenavn og jeg er kanskje litt rar som syntes det er så søtt.

- Jeg bryr meg virkelig ikke om snorking, da jeg sovner uansett.

​- Litt mindre nå for tiden, men før når jeg ble flau så ble jeg spreng rød i ansiktet. Så utrolig flaut.

- Jeg ELSKER alt av mario spill, gjerne på nintendo DS som jeg fortsatt har.

- Jeg elsker mat, kanskje litt for godt?

- Hvert år blir jeg like pinglete, når det gjelder å gå på snø eller is på vinterstid.

- Mitt favoritt fag har alltid vært mattematikk.

- Finner jeg en sang jeg digger, hører jeg på den hele tiden!

- Jeg glemmer veldig fort avtaler, hvis jeg ikke får skrevet disse ned.

- Mamma farget håret mitt svart en gang, da jeg dagen etterpå måtte til frisøren og få vekk fargen. Ville ikke gå på skolen!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

STILIGE BILDER PÅ VEGGEN

 • 25.09.2017, 10:00

.. fine detaljer på veggene

...

Gowod morning you guys!

Både jeg og kjæresten min har veldig lik stil, når det kommer til interiør. Vi har fått en del ting på plass, da spesielt litt pynt på veggene. Noe jeg gjerne ville vise dere. Jeg har også litt flere planer med bilder, men det må komme etterhvert 

Ønsker dere flere innlegg om interiør?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MOTIVASJONSTIPS SOM FUNGERER!

 • 24.09.2017, 16:58

Ikke sett deg selv for høye mål

Denne er et godt utgangspunkt, før du ønsker å komme i gang. Hvis du setter deg selv for høye mål, kan du fort ende med å miste motivasjonen helt. Du vil ha fort resultater, men slik fungerer det ikke. Good things take time. Dersom det gjelder trening og du ønsker å gå ned i vekt, er det smart å ta frem en bukse du vil passe innen x antall uker / måneder. Hvis du ønsker å bli vegetarianer over litt tid, kan du tenke deg at du skal ha 1-2 dager i uken der du spiser kun vegetar mat.

Se for deg hvor mye du vil dette

Det er ikke dumt å drømme seg litt bort og tenke på hva du kan oppnå. Tenk på hvor mye du ønsker det du skal jobbe mot, heng opp bilder der du ser dem og hvis du vil det nok - så er det ikke annet å gjøre, enn å begynne. Ingenting skjer over natta, men resultater vil komme. For ingen kommer resultater gratis, men det må jobbes hardt for uavhengig hva du ønsker. Da blir også gevinsten desto større!

Se tilbake på bilder av deg selv

Hvis du ønsker å bygge mer muskler, ta av deg noen kilo eller annet er det høyest viktig å sammenlikne deg med deg selv. Du føler deg ikke noe bedre ved å sammenlikne deg med andre sine mål, noe som ikke realistisk for deg. Som sagt, så må alle jobbe for å oppnå resultatet. Derfor er det viktigste å se, at du gjør deg selv bedre. Ingen andre, enn deg selv skal jobbe for det du ønsker.

Husk å belønne deg selv når du har vært flink

Når jeg har kommet inn i veldig gode trenings rutiner, pleier jeg å belønne meg i selv i form av å kjøpe en ny trenings tights eller topp. Jeg får alltid mye motivasjon, dersom jeg kan vise meg selv at jeg klarer å jobbe slik jeg bestemmer meg for.

Finn det rette for deg

Husk at du skal like det du gjør, hvis ikke skal jeg love deg at du kan gå lei. Been there, done that. Jeg liker veldig godt å variere i treningen, slik at ingen dager blir like. Alt fra å løpe, gå tur eller drive med intervall til da ulike styrkeøvelser. Jeg elsker å teste ut det meste og derfor er det alltid gøy å se frem til en treningsøkt dagen etter, fordi du vet at det er noe nytt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ET VELDIG PERSONLIG INNLEGG OM DEPRESJON

 • 24.09.2017, 10:00

INGEN HUKOMMELSE, 4 DØGN UTEN SØVN & VELDIG RART

Når du ligger i senga, dag etter dag. Du spiser kanskje litt, selv om du ikke har lyst på. Kroppen din klarer fysisk ikke å gå ut. Du isolerer deg. Har ikke kontakt med omverden. Kun deg selv, og de du har rundt deg.

Ingenting ser lyst ut og du vet ikke hvordan du kommer deg ut, av den svarte bobla du lever i. Du ser ikke lyset i tunnelen og du tror heller aldri at det kommer til å skje. Alt er trist og alt er likegyldig. Du blir sliten av å hente mat, så du kravler deg selv opp i senga og under dyna igjen. Det gikk så langt at også søvnen kicket inn, da jeg ikke klarte å sove på hele 4 døgn. Kroppen ville ikke sove og det var fortvilende.

...

Depresjon tar tak i deg, lar deg ligge nede og du mister gleden.

.. Jeg klarte ikke å ta bussen, men jeg klarte ikke en gang å gå utenfor døren. Jeg lå vel inne i en hel måned, hvis ikke lengre. Noe veldig rart, er at jeg husker nesten ingenting av denne perioden. Den var vanskelig og jeg er enormt stolt over at jeg kom meg på beina igjen. Jeg kom meg ut og jeg fikk tilbake gleden.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG

 • 23.09.2017, 10:10

.. GOD MORGEN DERE!

Det er en god stund siden jeg har kommet med innlegg, der jeg gir dere noen tips. Med god grunn, har jeg ikke gjort dette på lang tid. Jeg har vært lenge syk, hatt migrene i tillegg og har da hatt mye å bruke tankene mine på. Nettopp derfor vil jeg skrive et slik innlegg, der hverdagen kan bli litt lettereNår du har en litt dårlig periode mentalt, kan det være lett å grave seg dypere ned. Men, det er utrolig viktig og prøve hver dag å tenke litt positivt. Det har større innvirkning, enn man ofte tror ..

MOTIVASJONSTIPS FOR HVERDAGEN

...

- Start alltid dagen med å tenke på noe hyggelig. Som da kan være en person, frokost du skal lage eller noe du har oppnådd.

- HUSK at du betyr mye for mange rundt deg. Det vil alltid være noen som tenker på deg og gleder seg over å ha deg i livet sitt.

- Dersom tenker en negativ tanke, prøv å snu det til noe positivt. Et personlig eksempel: Hvis du er syk og er hjemme fra skolen, er det fort å tenke negativt. Men, prøv heller å tenke at du kan komme sterkere tilbake og akseptere at det er lov å være syk. Det er ikke alt vi kan bestemme over.

- Smil og spre glede til andre, da skal jeg love at du får det samme tilbake.

- Gjør noe hver dag som gjør deg glad og lykkelig. Make time!

- Når kvelden kommer, skriv ned 3 positive ting som skjedde i løpet av dagen. Var det et lite smil du fikk tilbake, noe du fikk veldig bra til eller snakket du kanskje med en god venn? Skriv det ned og ta det frem, når du er litt nedfor.

God helg dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG MÅTTE NESTEN RINGE LEGEVAKTA I NATT

 • 22.09.2017, 15:06

GOD ETTERMIDDAG DERE!

Ikke for min del så god, men sånn er det av og til. Jeg har hostet i hele natt og formen har vært elendig, med store bokstaver. Sist jeg så på klokka, så var den bikka 9. Her sitter jeg da.. Det har gått nesten to uker, og formen har blitt dårligere.

RINGE LEGEVAKTA, FRUSTRERT OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

Flere som er syke nå, tenker jeg? Det er jo typisk årstiden for det nå.

Anyways, jeg trenger å skrive litt nå. Før jeg ble syk, hadde jeg jo en del migrene som gjorde til at jeg fikk fravær i skolen. Selvfølgelig skulle jeg også bli kraftig syk, som jeg er nå. Jeg satt faktisk på tanken å ringe legevakta, kun for å snakke med de. Jeg var så dårlig.

Så er det meg da, dere. Den intense dårlig samvittigheten. Ja, jeg er syk. Jeg vil ikke være den som skal trenge medlidenhet og den duren der, men jeg ville skrive pga den vonde følelsen jeg sitter med - utenom den fysiske formen. Også er det vel hyggelig at jeg deler litt av alt, når det tross alt er en del av livet?

...

Uansett da, så får jeg en ekkel følelse i magen på grunn av denne regelen i skolen. Derfor stresser jeg nok kroppen ekstra ut, både fysisk og psykisk. Burde det være nødvendig? Jeg må jo bare tenke at det ikke er noe JEG kan gjøre noe med. Annet enn å ta tiden til hjelp. Men, av og til blir jeg frustrert. Lurer på hva lærerne mine tenker, når det har blitt mye sykdom den siste tiden. Det er jo ikke alltid lett å forstå, som jeg forstår. Derfor gjør det meg veldig engstelig og hjelpeløs.

Jeg skulle ønske av og til, at ting var litt lettere. Men, slik skal det jo være at livet går opp og ned.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MITT BESTE TIPS; MEAL PREP!

 • 21.09.2017, 17:26

...

Hei mine kjære lesere!

Dette tipset jeg skal dele med dere nå, er mitt beste tips innenfor matlaging og dårlig tid. Det er virkelig genialt å ha ferdig frokost, lunsj eller middag. Høres ikke det bare supert ut? Jeg har variert med kylling, egg, ulike grønnsaker, litt ris og pasta. Men, du kan ha alt du ønsker som du syntes er godt sammen.

.. Pass på at du har kjøpt inn mat bokser, før du skal i gang med akkurat slik som på bildene.

Veldig smart, ikke sant?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

INNKJØP AV NY BLAZER

 • 21.09.2017, 10:51

.. TYNN BLAZER PÅ SALG!

Jeg var utrolig heldig sist gang jeg var på en liten shopping runde, der jeg kjøpte denne tynneste blazeren på salg. Da kom jeg hjem med kun denne, som jeg ble super fornøyd med. Den er veldig fin til i grunn det meste, sett bort fra å bruke den som en jakke. Den er jo veldig tynn og det går ikke akkurat mot varmere tider, men jeg vil bruke den uansett 

Likte dere mitt siste innkjøp?

ET KJÆLEDYR ER IKKE ''BARE'' ET DYR!

 • 20.09.2017, 17:10

En ting er og ikke være glad i dyr, for det kan ikke alle være. Slik er det jo med alt og det skal jo respekteres. Men, å få høre at det ''bare'' er et dyr til deg som blir skikkelig knyttet til dyrene - det er i mine øyner mangel på respekt i høyeste grad.

...

La oss si at vedkommende ikke liker en matrett, for å ta et enkelt eksempel. Så kommer ikke jeg med frekke bemerkninger, annet enn at det er lov å smake. Men, så fort det kommer frekke kommentarer inn i bildet, da får respekt en helt annen vinkel for min del.

IKKE ALLE KAN VÆRE ENIGE OM ALT

...

Jeg har hatt, og har, flere katter. Jeg har blitt veldig knyttet til alle individene, som en del av familien. For meg, blir dyr en del av familien, uansett hvordan noen ønsker og vri på det. For meg er det slik, det betyr ikke automatisk at alle må bli det. Kanskje tenker noen også;

''Hvorfor gjøre en så stor greie ut av det, som å skrive et blogginnlegg?'' Jo, det skal jeg veldig enkelt fortelle deg.

Jeg bryr meg om dyr. Jeg blir glad i de, samtidig som det gir meg utrolig mye glede. Slik som kanskje en bil eller et tv program gjør for deg. Skjønner du hvor jeg vil? Vi bryr oss om forskjellige ting og det er 100% greit. Det er viktig. Jeg skriver om det jeg bryr meg om og jeg brenner for dyrevelferd, som jeg alltid kommer til å gjøre. Dette er en av mine hjertesaker.

Hver og en som trykker inn på overskriften, har et valg om å lese eller å trykke seg ut. Det er et valg alle er så heldige å ha :-)

DEN FINESTE TINGEN I MITT HJEM

 • 20.09.2017, 11:35

I LOVE THIS THING

.. Bortsett fra meg selv, naturligvis! Nei, da dere. Etter jeg flyttet inn sammen med kjæresten min, har jeg blitt enda mer glad i å pynte litt rundt. Derfor vil jeg vise dere hva som er det kjæreste jeg eier, som står i pynt til hjemmet vårt. Jeg har mye jeg er glad i, men denne gjenstanden er jeg mest redd for å miste (har jeg virkelig merket..)

...

Jeg vet ikke hvor den er kjøpt, dessverre. Jeg fikk den nemlig i gave av min kjære tante for et par år siden 

Har du en gjenstand som du er veldig redd for å miste?

JEG VIL SÅ GJERNE BLI HØRT

 • 19.09.2017, 16:32

Sterke meninger, fordi jeg bryr meg om rettferdighet. Tusenvis av tanker som kolliderer mot hverandre, fordi dem ikke får utløp. Så mye jeg gjerne vil si, men som ikke har betydning i den store sammenhengen. Jeg er jo kun meg, så hvordan skal jeg klare å utgjøre en forskjell?

...

Jeg vil så gjerne bli hørt.

Jeg vil så gjerne være med på å uttrykke mine meninger og synspunkter, om viktige temaer. Dyre velferd. Likestilling. Mobbing. Psykiske utfordringer. Utdanning. Trygghet i samfunnet. Regnskogfondet.

Dette er bare noen av mange temaer, som jeg bryr meg om og som jeg gjerne kan skrive om. Det er mye som gir meg inntrykk, der jeg virkelig kjenner på følelser hvor sterkt det sitter til hjertet. Jeg bryr meg ofte og jeg bryr meg sterkt, så det kan føles vondt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETTE ER MIN FAVORITT LUKT

 • 19.09.2017, 11:27

...

Jeg er en veldig kresen person, når det kommer til parfymer. Men, likevel har jeg mine favoritter. Finner jeg en favoritt, pleier jeg å holde meg til den. Helt til jeg fikk denne parfymen av min kjære mamma, da har dette blitt min nye favoritt.

.. Ellers er min favoritt Bright Crystal!

.. SE SÅ FIN DEN ER!

Har du en favoritt parfyme?

JEG BLE MOBBET AV TANNLEGEN MIN

 • 18.09.2017, 21:41

Sist gang jeg var hos tannlegen, gikk det i grunn veldig fint. Jeg fikk en ny tannlege, som var veldig grei. Men, etter timen fikk det meg til å tenke på en ekkel opplevelse hos tannlegen en gang i tiden. Jeg er sikker på at det iallefall er 10 år siden, hvis ikke enda lengre enn det.

REGULERING, FREKK BEMERKNING OG MOBBING

Jeg har alltid hatt litt skjeve tenner, men jeg har aldri hatt regulering. Rett og slett fordi tannlegen min i byen anbefalte det, men når jeg kom bort til en regulerings tannlege - mente dem på at jeg ikke trengte det. Jeg husker timen veldig godt enda, faktisk. Det var en litt eldre dame som tok en enkel undersøkelse på tennene, samt litt behandling som hos andre tannleger.

Etter at hun var ferdig, kikket hun på meg og spurte mamma rett ved siden av om jeg ble mobbet på skolen. Mamma forsto ikke hva hun mente og jeg som satt litt lengre borte, gjorde heller ikke det. Men, så fortsatte hun. Jo, fordi jeg hadde så brune og ikke fine tenner - at hun sa dette rett ut. En ting er å si at slike tenner har jeg, men å komme inn på mobbing i skolen var ikke helt passende syntes jeg.

...

.. Ikke før hadde jeg tenkt på det, men etter det la jeg jo merke til om noen andre gjorde det. Heldigvis ble det ikke noe problem den gangen, annet enn at jeg irriterte meg over at faktisk en tannlege hadde sagt det rett ut.

Det er mange tannlegehistorier.. Kanskje har du en?

VELDIG GLAD FOR Å OPPLEVE DETTE

 • 18.09.2017, 12:34

...

Har jeg noen gang sagt hvor glad jeg er i Risør? Jeg har tatt så mange fine bilder av ulike steder i byen, men jeg finner stadig nye plasser. Ikke nok med det, når det var en så fin sommerdag som på disse bildene - er det ikke rart jeg blir mer og mer glad. Det å se nye steder er alltid moro, som jeg også blir veldig glad for å oppleve

.. i lille Risør!

T A K K N E M L I G

Noen som kanskje kjenner til byen?

SELVFØLGELIG BRYR VI OSS OM UTSEENDE

 • 17.09.2017, 20:33

Du kan komme til et punkt der du tenker, fy faen jeg ser bra ut akkurat slik jeg gjør. Jeg har kommet langt. Når jeg ser meg i speilet, tenker jeg;

Jeg er spesiell. Ingen er som meg og det er sykt bra nok!

Er det egentlig så lett? Bryr jeg meg virkelig ikke om hvordan jeg ser ut?

Selvfølgelig gjør jeg det og det tror jeg alle mennesker tenker, iallefall i løpet av livet. Selv om jeg med hånden på hjertet kan si at jeg er fornøyd med den jeg er, så har jeg selvfølgelig dager der jeg tenker på utseende og kroppen min. Vi er jo alle mennesker. Vi tenker, vi føler og vi bekymrer oss over ting. Men, til syvende og sist er kropp og utseende bra nok fordi alle er forskjellige, noe jeg har jobbet med å tenke i mange år.

Fra barneskolen så jeg veldig godt hvem som var "de pene" og hvem som satt utenfor. Jeg var en av dem sist nevnte. Jeg var aldri under den første kategorien. Den gangen og litt etter, betydde det mye å se bra ut. Iallefall prøve å se bra "nok" ut. Men, i dag?

Jeg bryr meg ikke på langt nær, så mye som den gangen.

Kort oppsummert;

Jeg vil se bra ut, men jeg har kommet til et punkt der jeg tenker at et smil på ansiktet - da er jeg mer en bra nok & da er jeg fin.

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG?

 • 17.09.2017, 10:00

Aldri spilt et eneste instrument. Selvfølgelig spilte vi jo litt i musikk timene på ungdomskolen, men jeg har aldri gått på noen form for kurs. Jeg har heller aldri vært musikalsk, i den grad at jeg har spilt noe instrument.

Livredd mørket. Jeg er ekstremt mørkeredd, at jeg blir redd bare av å tenke på det. Inni huset må jeg sette på lommelykt på mobilen, når jeg skal opp trappene på kvelden.

Liker bedre serier, enn filmer. Jeg kan ikke huske sist jeg så en film, faktisk. Men, jeg er helt obsessed med serier. Når jeg er ferdig med en serie, så ser jeg den gjerne igjen eller hopper over på en ny.

Jeg gikk på hip hop dansing. Ja, dere hørte riktig. JEG (?) har gått på noen form for dansing og jeg husker at jeg elsket det. Men, jeg hadde skrekken for å stå på en scene - så derfor sluttet jeg.

Jeg har vannskrekk. Dette har kommet med årene, da jeg ikke var slik før. Men, å svømme på dypet der jeg ikke kan se bunnen - får pulsen til å stupe til toppen bare ved å tenke på det.

Liker ikke å gå med sminke. Det beste jeg vet, er å ta av sminken etter en hel dag. Jeg går mer uten sminke, enn jeg gjør med. Det er jo så behagelig å gå uten!

Diller ofte med håret. Har jeg håret i hestehale, må jeg ta håret i en flette. Etter det må jeg ha det ned, så jeg kan sitte å ta på det. Håret mitt får virkelig aldri ro. Til sammen har jeg sikkert hatt hundrevis av frisyrer.

Ekstremt emosjonell. Huff, det er nesten litt flaut. Men, jeg griner når jeg er trist, av en lykkelig film eller hvis jeg ser en film med barnelatter.

Hater å sove. Når jeg skal legge meg, ender jeg ofte alltid opp med å ligge i flere timer og tenke på alt mulig rart.

STORYTIME - JEG MISTET STEMMEN I 9 MÅNEDER

 • 16.09.2017, 17:28

Woho, nå er det lenge siden jeg har hatt en storytime på bloggen. Rett og slett fordi jeg ikke har vært så veldig flink til å komme på slike historier, som kan være interessant å lese. Jeg tror faktisk jeg har nevnt så vidt det denne storytimen handler om, men jeg tror ikke jeg har skrevet dypere om det.

...

Det startet i begynnelsen av 9-ende klasse på ungdomsskolen, som jeg kan huske. Det var iallefall på det trinnet, ettersom jeg også skulle stå til konfirmasjon det året.

Jeg var syk. Hadde en kraftig forkjølelse, der jeg hostet hele natta og var helt utslitt når dagen kom. Natt etter natt holdt jeg på, i tillegg til sår hals og sikkert feber. Feber kommer alltid med, når jeg får en slags forkjølelse. Hosten resulterte plutselig at jeg klarte å miste stemmen. Jeg klarte ikke å snakke, men jeg kunne bare hviske.

Det var helt forferdelig.

Ukene gikk, men det ble ikke bedre. Jeg måtte hviske på skolen, hos venner når jeg var hos dem og da overalt. Jeg husker det var så slitsomt, fordi jeg måtte anstrenge meg hele tiden.

Fastlegen min fant ikke ut av noe, men så søkte mamma opp en spesialist i Oslo.

Det hadde da gått 8 måneder og veldig nært 9 måneder, da jeg fikk time. Min mor, bestemor og jeg lå på hotell (tror jeg..) rett ved siden av stedet. Jeg kom dit, var i 20 minutter hos logopeden og fikk så stemmen igjen på et blunk. Så lett var det, tydeligvis. Den dagen glemmer jeg aldri og det var ingen tvil om at stemmen var tilbake, i følge dem rundt meg.

Noen andre som har en liknende historie å fortelle?

STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV

 • 16.09.2017, 09:53

...

Er det noe som definerer meg, så er det stress. Jeg stresser ofte til enhver tid og kan fort bli stemplet som en stressbombe. Det er jo ikke bra og en eller annen gang kommer det til å si stopp, da jeg skulle ønske jeg tok andre veier. Stress er jo ikke bra for deg, så derfor vil jeg dele noen få tips som hjelper meg litt mer i hverdagen.

.. STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV ..

- Skriv ned planer du har for dagen, avtaler frem i tid, måltider du skal lage osv. Med andre ord; skriv ned, så du kan systemere litt i kaoset.

- Minn deg selv på hver eneste dag, at det er lov å si nei. Alle må det.

- Lære å gi litt faen. Av og til blir det litt for mye rot i sakene dine, da er det viktig å tenke på at du er et menneske. Alle gjør så godt vi kan.

- Hvis du er stresset, så stresser det også menneskene rundt deg. Prøv så godt du kan å ta vare på deg selv også. Ha litt alene tid, som alle har godt av.

- Fjern fra livet ditt det du merker tar mye energi fra deg, enn det gir. Ikke lett alltid, men det viser seg å bli bedre.

- Ta deg tid til noe du bryr deg om. Hvis du har en hobby eller liknende, så prøv å få dette inn som en rutine i hverdagen. Om det så bare er en liten stund, så skal jeg love deg at det er verdt det.

Har du andre tips å dele?

GODE INGREDIENSER MED FÅ KALORIER

 • 15.09.2017, 17:11

...

Personlig må jeg understreke at jeg ikke teller kalorier når jeg spiser, men jeg liker jo å spise de kaloriene jeg trenger på en dag. Jeg syntes det er veldig interessant å se hva som er godt å spise, som også samtidig ikke inneholder mye kalorier. For meg handler det om et sunt og variert kosthold, men selvfølgelig er det nyttig å se hva jeg kan spise mer av - uten å tenke over det.

HEALTHY MAKES ME HAPPY

...

.. Jeg vet også at flere liker å telle kalorier, med tanke på deres kosthold. Hvordan man velger å spise, syntes jeg skal være helt opp til en selv. Hvis folk må dømme dem for det, så er det ikke mye å bruke tiden på. Jeg syntes det er interessant å se på kalori innholdet, selv om jeg spiser akkurat det kroppen min vil ha. Det hender også i helgene at jeg spiser for eksempel litt mer, enn det jeg gjør midt i uka.

Hva er deres forhold når det kommer til kalorier i mat?

VANSKELIG Å SNAKKE OM DET, MEN BARE VENT LITT ..

 • 15.09.2017, 10:00

I likhet med de fleste mennesker, har vi alle historier og opplevelser vi ikke ønsker å dele med noen. Kanskje vi har dårlig samvittighet eller vi føles oss for mye til bry? Eller kanskje det rett og slett kan være veldig vanskelig. For meg har det vært vanskelig.

- NOE SKJEDDE MED MEG, TÅRER & SJOKK -

Som de fleste vet, har jeg slitt med angst og depresjoner. Fortsatt sitter angsten dypt i denne kroppen, men det har blitt bedre. Angst utviklet seg til sosial angst og siden har jeg hatt det. Det er ikke til å komme unna at det begynner et sted. Det kan hende at flere får angst og depresjoner, uten å vite hvorfor. Men, slik var det ikke for meg. Noe skjedde med meg, slik at livet mitt ble forandret. 

En dag på videregående skole, begynte jeg å gråte uten å vite hvorfor.

Jeg løp ut av klasserommet og bort på en benk, men jeg husker ikke at jeg løp ut. Det ble jeg fortalt i ettertid. For første gang måtte jeg snakke med noen. Jeg hadde det vanskelig. Jeg satt alene med ubeskrivelige tanker og følelser. Det måtte ut. Etter at jeg til slutt klarte å få noen ord ut av min livredde sjel, ble jeg lettet og skremt på samme tid. Jeg husker der jeg satt med tårer i øynene og ut ørene, at jeg kikket ut vinduet og ble tatt inn i en egen boble. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme ut, men jeg trengte hjelp. 

Jeg måtte snakke. Jeg måtte grine. Jeg måtte skyve alt bort. Jeg måtte få vondt. Jeg måtte føle. Jeg måtte leve og det var jævlig vondt. Ting ble bedre, men ikke bra. Jeg opplevde noe jeg aldri kunne tenkt meg var mulig for et menneske. 

Før folk ønsker å dømme deg for de valgene du må ta og hva du gjør i livet ditt, burde dem virkelig stoppe opp og tenke at alt har en grunn bak. Det er en grunn til at jeg enda går til psykolog, etter så mange år. Det er en grunn til at jeg ble nødt til å ta et friår fra skolen. Det er mange grunner til at ting har blitt som det har blitt. Mange tror de vet, men har ingen anelse. Hadde dem visst, så hadde dem fått sjokk.

Kanskje jeg forteller mer til dere en gang, men akkurat nå føler jeg at dette var nok tanker på en dag. Klem fra meg <3

3 NEGATIVE SIDER OM MEG I FØLGE KJÆRESTEN MIN

 • 14.09.2017, 15:27

.. IF I HAVE TO BE HONEST, HERE YOU GO

1. En mer stressa person finner du ikke. Den oppsummerer vel ganske mye, vil jeg si. Da snakker vi alt fra å rydde litt, til å reise, til å trene og listen er lang. Jeg stresser i grunn for den minste lille ting, uten å vite hvorfor. Jeg vil jo ikke stresse, men kroppen min er tydeligvis bygd for å stresse. Stadig prøver jeg å finne teknikker, slik at jeg ikke skal stresse så mye som jeg gjør. Men, jeg finner ut hver gang at det funker ikke for meg.

...

2. Utrolig sta. I da likhet med min bedre halvdel, så er jeg tydeligvis veldig sta. Det innrømmer jeg også, for hvis jeg først mener noe - da gir jeg meg ikke. Eller hvis jeg mener at jeg har rett, da er jeg også veldig utfordrende og vanskelig. Jeg står iallefall på mitt og det er jeg glad for .. hehe!

...

3. Hissig liten jente. Her må jeg virkelig ta meg sammen av og til, ettersom jeg kan bli litt små hissig til tider. Jeg har funnet ut at jeg har blitt mer eller mindre hissig, når jeg har byttet om på ulike p-piller. Det tror jeg på, ettersom jeg sikkert har prøvd alle som er. Jeg er ikke flau over å si at jeg kan bli litt hissig, hvis jeg føler ting kommer i mot meg.

Har dere tips til andre ting han kan svare på?

DEN ALLER SISTE GANGEN?

 • 14.09.2017, 10:00

...

Jeg kom over et innlegg på Marthe Borge sin blogg, der ''den aller første gangen'' ble gjort om til en liten vri. Selv syntes jeg det er veldig interessant å lese slike innlegg på andre sider, derfor tenkte jeg kanskje det kunne være litt artig å skrive et slikt et selv også!

SISTE LATTER

Nå ler jeg i grunn hele tiden, omtrent.. Men, i går da jeg og kjæresten så på gutta på tur med Petter Northug - så måtte jeg le godt. Jeg er så utrolig glad for at mitt favoritt program fra tidligere, har kommet tilbake med nye programmer og turer!

SISTE FERIE

Jeg og kjæresten hadde en ukes ferie, da vi tok båten over til Kragerø og overnattet i båten i 5 dager. Vi dro også litt videre forbi Kragerø, men selvfølgelig kan jeg ikke huske hva det heter der. Da spiste vi god mat, shoppet, slappet av, badet, kjørte vannscooter og koste oss masse.

SISTE FILM

Hm, her må jeg virkelig tenke og jeg blir ikke klokere av den grunn. Ofte liker jeg å se på programmer som nå går på tv, samt serier. Jeg elsker serier! Men, jeg kan faktisk ikke huske hvilken film jeg så sist.

SISTE TÅRE

For første gang på veldig lenge er det deilig å si, at jeg ikke husker sist jeg felte en tåre. Hvis jeg må si noe, så blir det nok da jeg våknet opp fra et grusomt mareritt for kanskje en uke siden. Da felte jeg mer enn en tåre.

SISTE KJÆRLIGHET

Min første (og forhåpentligvis siste, hehe..) kjæreste 

SISTE FLAUSE

Denne burde være enkel, ettersom jeg driter meg ut absolutt hele tiden. Stort og smått. Men, da jeg spurte kjæresten min for en stund siden om det fantes hvite kuer i Norge - da fikk jeg et blikk som jeg ikke kommer til å glemme med det første. Jeg hadde jo aldri sett en hvit ku før..?

MIN SISTE KRIMINELLE HENDELSE

Da jeg var liten, som jeg ofte tok en godteri bit fra hylla. Men, skal jeg være ærlig så hender det at jeg tar en jordbær i butikken - for å se om de er noe gode. Hehe!

NÅ ER VI ENDELIG SAMBOERE!

 • 13.09.2017, 15:33

...

Som jeg fortalte på bloggen for en liten stund siden, skulle jeg og kjæresten min flytte sammen i huset han har kjøpt. Etter mye som skjedde, tok noen ting litt lengre tid. Som å flytte min adresse ut til huset, det tok litt tid. Jeg trodde først jeg hadde flyttet adressen ut, men så ble det på en eller annen måte ikke registrert. Men, i går satt jeg mitt navn på postkassen.

.. Så nå er vi endelig samboere!

Selv om jeg fortsatt har feber og sår hals, er jeg veldig glad for og ikke ligge rett ut med migrene. Derfor skal jeg bruke litt tid i dag på å gjøre litt biologi oppgaver, som trengs! Ellers er det nydelig vær ute, så det gjør meg også litt ekstra glad 

Hva gjør dere denne onsdagen?

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

 • 13.09.2017, 10:00

...

Vanligvis når jeg ikke ligger med feber og sår hals (eh..) Så elsker jeg denne årstiden, da bladene faller og det blir kaldere temperatur. Ikke alle er like begeistret og glad i den overgangen fra sommer til høst, men det kan jeg skrive under på at jeg iallefall gjør.

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

 

1. Nye programmer på tv. Rundt høst tider begynner mange artige program på tv igjen, noe som er veldig kjekt.

2. Shoppe. Ikke ofte shopper jeg klær, men jeg har veldig lyst til å ta en liten shoppingrunde og handle inn litt fine strikkegensere og koseklær.

3. Fine morgenstunder. På med de gode og varme tøflene, lage en god frokost, sette over en varm kakao og slappe av foran tven med god samvittighet.

4. Stearinlys og fyr i peisen. Trenger jeg å si mer?

5. Gåturer. Noe jeg virkelig elsker, er å ta på min gode og varme jakke, ta med kamera på slep og gå en lang tur. Gjerne ta med noe varmt å drikke, så jeg kan stoppe på fine plasser og bare nyte øyeblikket.


6. Fine farger. Når vi er inne på å gå ute i naturen, så er fargene kjempe fine.

7. Julen. Det er også på tide å telle ned til juletider, noe jeg gjør vært eneste år. I mine øyner er dette den fineste tiden på året!

8. Tid til å lese. Jeg er ikke alltid flink til å lese bøker på sommeren, selv om jeg elsker å lese. Men, på høsten er det koselig å sitte inne med en god bok og slappe helt av.

9. Plukke bær og andre ting. Når fargespillet kommer i naturen, er det også en del bær som også har sin tid. Jeg elsker blåbær i tillegg til å plukke dem, så det håper jeg på i år. Også andre fine busker og lyng, til å pynte opp i hjemmet.

10. Vin. Det er lov å ta deg et glass vin litt oftere, for kosen sin skyld.

Hva liker du best med høsten?

JEG SITTER IGJEN MED EN KLUMP I MAGEN

 • 12.09.2017, 16:47

...

Jeg fikk ingen god følelse etter valget i går, så ærlig skal jeg være. Jeg fulgte spent med og det er mye som var bra, med flere partier som kom frem. Men, rett etter at alt var avgjort fikk jeg en så stor trang til å skrive hva jeg følte om resultatet. Derfor tenkte jeg å dele det her også. // Igjen er det helt individuelt og jeg har ingenting i mot andre som mener noe annet.

'' Ikke ofte føler jeg for å skrive noe her på Facebook, men nå gjør jeg det. Jeg sitter med en klump i magen. Tenker på dem som har lite fra før av, som også nå ser ut til å få enda mindre.

Jeg ser flere goder som går tapt, jeg ser større forskjeller og ulikheter i samfunnet vårt som stadig øker.

Jeg ønsker en skole der alle blir sett, men også ellers i samfunnet. Ja til mindre helsekøer, men ikke i den grad at forskjellene blir store.

Det koster mye penger og det er penger ikke alle har. Jeg har rettighet til å uttrykke det jeg mener og akkurat slik skal alle ha lov til! ''

 

NOEN FAVORITTER JEG MÅ ANBEFALE

 • 12.09.2017, 10:00

...

Jeg har vel alltid noe jeg er litt mer glad i, enn andre ting. Da når det gjelder produkter og slikt. Derfor var det perfekt å samle mange slik favoritter, i et eget innlegg. Det er alltid noe nytt eller noen faste favoritter, som forblir favoritter. Her er mine!

Mary Lou Manizer highlight - Siden jeg kjøpte denne, har jeg aldri tenkt på å bytte. Denne kommer til å være min favoritt veldig lenge, det vet jeg. Den holder hele dagen, samtidig som den er veldig drøy og super fin på.

Rich Love - OneRepublic, Seeb

.. Denne sangen er så utrolig fengende og får meg i skikkelig godt humør, at jeg blir nødt til å nevne denne!

Four Red Fruites Tea - Etter at jeg måtte slutte med å drikke kaffe, har jeg blitt utrolig glad i denne teen. Den burde prøves!

Tilbakeblikk - Jeg savner virkelig Tenerife, fordi jeg elsker plassen. Hvis jeg anbefaler et sted, så er det alltid hit.

Frokost - Noe jeg har spist mye i det siste, er eggerøre med spekeskinke. Mhmm!

5XL Volume Mascara fra Makeup Mekka - Første gang jeg prøvde denne, så ble jeg ikke veldig imponert. Men, nå er det faktisk en favoritt. Jeg må påføre litt mer på vippene med denne, men det er absolutt verdt det!

JEG TURTE IKKE Å OPERERE

 • 11.09.2017, 18:47

- OPERASJON, SKEPTISK OG ANTIBIOTIKA KURER -

For kanskje 3 år siden fikk jeg time på sykehuset i Kristiansand, der jeg skulle fjerne mandlene. Men, der fikk jeg beskjed at det ikke var noen garanti at det ville bli bedre for meg. Da gikk jeg noen runder med meg selv og kom fram til at det ville jeg ikke, så lenge det ikke var noe sikkert. Det er tross alt en operasjon, noe jeg var litt skeptisk til.

Jeg har med andre ord hatt 3-4 runder hver høst med sykdom, da feber og halsbetennelse. Det har blitt noen antibiotika kurer gjennom årene.

De siste årene har jeg altså ikke vært veldig plaget, noe jeg har vært veldig heldig med. Men, nå var det altså min tur til å ligge rett ut. Jeg har levd på iiiis fra morgen til kveld, noe som jeg må ta med som positivt uten å ha dårlig samvittighet.

Jeg har også stemt i dag, så det kommer jeg iallefall til å følge med i kveld. Det er så viktig å bruke stemmeretten sin. Som Frank Aarebrot sa;

«Hjemmesitting er en halv stemme til dem du liker minst»

HVA STEMMER JEG VED VALGET?

 • 11.09.2017, 10:00

Det er ingen hemmelighet at mellom partiene i dag, er det mye krangling og diskusjoner. Jeg har sett ''Partilederdebatten'' på nrk og helt ærlig fikk jeg ikke mye ut av det. Frekkheter, krangling og avbryting er det jeg kan oppsummere. Et lite innblikk fikk jeg i hva begge sider står for, men jeg skulle gjerne sett mer hva hvert parti. Jeg vet hvilken side jeg er på, men det er vanskelig å vite hvem man skal stemme på.

Så ærlig må jeg være.

Jeg vet hvilken side jeg er mest enig med. Jeg vet at ikke jeg ønsker store forskjeller i samfunnet, fordi jeg mener det skal være likt for alle. Alle skal få en sjanse, ha like muligheter og rettigheter, enn å bli skviset ut. Ja, dem sier at helsekøene har blitt mindre.

.. Men, skal det ikke være likt for alle? Hadde jeg blitt syk, der jeg hadde blitt nødt til å få mer behandling utenfor sykehus - så hadde ikke jeg, i likhet med veldig mange andre, hatt en eneste sjanse for å betale prisen. Jeg ønsker ikke slike forskjeller i samfunnet. Så kan dem som er uenig med meg, komme med motargumenter og fortelle at slik er det ikke. Greit. Men, jeg ser dette fra min side - uavhengig hva andre skulle mene om det.

Jeg skal få lov til å ha mine meninger, samtidig som andre skal ha sine. Aldri kommer jeg til å fortelle andre, at det du mener er feil. Ingenting er feil, men vi ser det bare på ulike måter.

Jeg er og kommer til å være på den ''rødgrønne'' siden av regjeringen, fordi jeg har sett med egne øyner at det er mest riktig for meg.

NYTTIGE LIFEHACKS DU HAR BRUK FOR!

 • 10.09.2017, 21:22

Er det ikke alltid gøy med noen nyttige lifehacks? Her kommer noen.

- 6 LIFE HACKS -

1. Fått røyk på møbler, vegger og liknende? Sett frem en bolle med eddik i vinduskarmen. Det skal gjøre underverker.

2. Jeg har selv lest mye om bananfluer og maur i hus. Det som funker for meg, er hvitvin for bananfluer og soyasaus for maur.

3. Hvis du sliter med å holde det ryddig i hjemmet, inviter folk hjem til deg på middag et par ganger i måneden. Ingen vil la gjester komme, hvis det ser skikkelig rotete ut.

4. Har du mye dugg på vinduer og slikt, der det har vært fuktig - så ta på barberskum. Det funker utrolig bra!

5. Har termosen blitt "ødelagt", så du bare kan kaste den? Prøv først det som hindret meg i å kaste min. Ha en teskje med bakepulver oppi termosen sammen med varmt vann og rist godt. Det hjelper for å få en luktfri termos!

6. Kokosolje gjør alt. Jeg bruker det til steking, hårolje (den beste), håndkrem, baking, sminkefjerner og mye mer kan den brukes til. Ja, rett og slett alt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

NOEN TIPS TIL SUNNERE SNACKS

 • 09.09.2017, 10:33

...

Det er ikke første gangen jeg viser bilder av disse nydelige pannekakene. Men, det er en grunn for det. De er mine favoritter og ja, de er faktisk mye sunnere enn de ser ut til. Derfor står den også på en av mine beste tips, til sunnere snacks. Jeg kan aldri hente for mye inspirasjon, derfor vil jeg gjerne dele dere mine her under.

- TIPS TIL LITT SUNNERE SNACKS -

- Cottage cheese med eple & kanel.

- Eplebiter med kanel eller peanøttsmør.

- Avokado dipp med søtpotet fries.

- Kalkunskinke, avokado biter & ost på spyd.

- Smoothie.

- Jordbær eller banan med sjokolade (jeg har sukker fri)

- Popkorn.

- Vaniljeis med varme bær.

- Oppskåret frukt med vanilje kesam.

- Sukker fri gele med fun light saft.

- Sunne pannekaker HER

- Oppkuttet frukt og grønnsaker.

Har du en favoritt snacks?

MINE TOPP 10 SANGER JUST NU

 • 08.09.2017, 16:08

...

Er det noe jeg aldri går lei av, så er det å få inspirasjon til ny musikk som jeg aldri har hørt før. Derfor tenkte jeg at kanskje dere også ville se hva jeg hører på for tiden, for å få litt inspirasjon selv. Det er så mye bra for tiden, så det skal bli spennende å se hvilke 10 sanger jeg klarer å velge ut av de beste.

Rich Love - OneRepublic, Seeb

What About Us - P!nk

New Rules - Dua Lipa

Strip That Down - Liam Payne, Quavo

Attention - Charlie Puth

Summer Air - ItaloBrothers

Without You - Avicii, Sandro Cavazza

Urettferdig - Hkeem, Unge Ferrari

Friends - Justin Bieber, BloodPop

(Not) The One - Bebe Rexha

I WILL NEVER FORGET

 • 07.09.2017, 10:52

Det er alltid de små tingene i hverdagen, som viser seg å være det største. Det kan jeg virkelig se, ettersom jeg har masse bilder å se i gjennom. Jeg tar bilder av de små øyeblikkene, men ''små'' i denne setningen er ikke smått i det hele tatt. Det er minner jeg tar frem, de dagene jeg ikke føler meg bra. Det er minner jeg aldri vil glemme.

- TWO YEARS AGO -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

EN SUNN, ENKEL OG GOD LUNSJ

 • 06.09.2017, 16:56

I det siste har jeg blitt hekta på å prøve ut nye kombinasjoner, når det gjelder mat. Jeg spiser jo noe nytt hver eneste dag til alle måltider, så det vil si at jeg elsker å prøve ut noe nytt. I dag kom jeg på å lage noe, som jeg syntes er veldig godt. Men, jeg har ikke spist det sammen i en rett. Veldig enkelt, men samtidig så lett at jeg aldri har laget det før.

.. BEAUTIFUL, HEALTHY AND DELICIOUS

Ser det ikke godt ut? ♥

KJÆRESTEN SVARER - SJALUSI, HVEM ER MEST STA, SØTE MELDINGER ++

 • 06.09.2017, 10:05

...

Jeg har plukket ut en del spørsmål, der jeg prøvde å ta med det som gikk igjen. Så jeg håper dere får svar på det dere lurte på og tenker at det blir et litt annerledes, men artig innlegg. Beklager at det har tatt lang tid, men det har skjedd mye i livet den siste tiden. Så her svarer min kjære kjæreste på spørsmålene deres!

Hvordan er det og ha Victoria som kjæreste?

Å fy faen.. Nei, da! Det er veldig koselig å ha henne som kjæreste. Vi har mange koselig opplevelser sammen, som jeg er veldig glad for.

Blir hun fort sjalu?

Hun er i den grad sjalu, at det er helt fint.

Hva liker hun å gjøre om dagene?

Hun liker å sove, spise god (mye) mat og blogger en del. I tillegg er hun flink til å være aktiv, som å gå turer.3 positive og 3 negative om henne?

3 positive: veldig snill, vakker og omsorgsfull.

3 negative: stresset, små hissig til tider og jævlig sta.

Hvor lenge har dere vært sammen?

Vi har kjærester i litt over 6 og et halvt år.

Hvem er mest sta?

Jeg er sta fordi jeg vet at jeg har rett, he he nei da. Jeg er litt sta, mens Victoria er veldig sta. Konklusjon: Victoria <3

Hvordan gikk første møte med foreldrene?

Det gikk heldigvis helt greit, tror jeg. Kan ikke huske noe annet og da må det ha gått bra.

Hvordan er Victoria om morgenen?

Normalt sett enkelt og ha med å gjøre. Kommer helt an på hva jeg har gjort .. (HAHA)

Sender dere søte meldinger til hverandre?

Ja, det gjør vi faktisk ofte enda.

Hva er deres favorittferie som dere har hatt sammen?

Det er veldig mye, så det er vanskelig å velge. Men, vi har hatt mange fine turer i båten hver sommer. I tillegg til teltturer. Så må jenta legge til at vi er flinke til å finne på ting som å gå en tur, rydde sammen og lage en god middag foran tv-en. Slike minner er også gode å ha!

Hvordan møttes dere?

Vi møttes på ungdomsskolen, men ble ikke kjærester før det siste året.

Hva er favorittmaten hennes?

Det må da være pitapizza .. og der hadde jeg rett!

Feirer dere "jubileum" og hva gjør dere?

Vi lager en ekstra god middag og ser noe gøy på tv, kanskje litt te lys eller liknende også er med.

Hvis det er noe mer dere lurer på, så svarer han gjerne igjen på flere spørsmål ♥ Spør i vei!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET IRRITERER MEG I HVERDAGEN

 • 05.09.2017, 10:00

...

Vi kan vel alle innrømme litt ting som irriterer oss i hverdagen, men som vi kanskje ikke prater så mye om. Iallefall er ikke det noe jeg gjør. Men, jeg har plukket ut noen ting som irriterer meg mest i hverdagen. Selv syntes jeg det er artig å lese hos andre, derfor passet det utmerket å lage et slikt innlegg selv. Kanskje også flere kan kjenne seg litt igjen?

- 7 TING SOM IRRITERER MEG I HVERDAGEN -

1. Avokado. Det er min favoritt of all time, men det er ikke alltid trygt å kjøpe dem. Sikkert halvparten av alle jeg har kjøpt, har vært brune. Åh, men jeg elsker dem for mye til å la være å kjøpe!

2. Jeg ødelegger mye. Ja, jeg er ekstremt uforsiktig. Jeg må le av meg selv bare ved å tenke på det, fordi det er faktisk helt utrolig.

3. Folk som avbryter. Det er så utrolig irriterende, når du faktisk har noe å si og det blir avbrutt. "Avbrøt midten av setningen min, begynnelsen av din?"

4. Veps og ekle krypdyr. På denne tiden er veps en pest og plage. Jeg kan ikke fordra slike ting, ettersom jeg også er allergisk. Så det hjelper ikke det, for å si det sånn.

5. Tante rød. Altså, her skal jeg virkelig få lov å klage litt. Mensen er noe av det mest irriterende og vondeste jeg vet. Så kan jeg heller ikke gjøre noenting med det. Jeg får alltid vondt også, noe som ikke gjør det bedre.

6. Folk som snakker om sykdom hele tiden. Det kan bli litt for mye og jeg ønsker ikke å gå rundt å bli deppa, pga det. Det er greit å snakke om, men ikke hele tiden.

7. Migrene. Denne står øverst på listen og har gjort det i flere år. Det ødelegger så mye i min hverdag, uten at jeg kan noenting for det. Hadde jeg visst, så hadde jeg gått all in for å si det slik!

Noe som irriterer deg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VIL DU ENKELT SPISE SUNNERE? SE HER!

 • 04.09.2017, 10:00

...

Nå som jeg har blitt flinkere med et sunnere kosthold, har jeg også lagt merke til hvilke tips som har hjulpet meg til å ta det første steget. Slike punkter skriver jeg alltid ned i almanakken min, så jeg ikke mister det noe sted. Helt ærlig, så merker jeg at et sunt og variert kosthold gjør kroppen min glad.

- MINE BESTE TIPS TIL Å SPISE SUNNERE -

1. Finn sunn mat som du liker. Dersom du ønsker at livsstilen din skal handle om sunnere matvaner, er det lurt å finne frem det du liker til å begynne med. Skriv så ned hva du liker (slik at du har en oversikt) og søk opp på internett. Her finner du mange spennende oppskrifter, som jeg skal love deg du vil teste ut!

2. Vi trenger rutiner, også i kostholdet. Jeg har blitt flink til å planlegge måltidene mine, hva jeg skal lage og når jeg skal spise. For meg hjelper det å spise frokost - lunsj - middag - lunsj - kveldsmat. For andre trenger det ikke å være likt, men jeg skal love deg at det vil være ''gøy'' å planlegge måltidene dine også.

...

3. Sett deg konkrete mål. Stopp stopp stopp! Her snakker jeg om små delmål. Jeg kan dele mine frem til nå, som jeg har klart å oppnå. Det ene er å spise 5 gode måltider om dagen i to uker. Det andre er å spise minst 2 typer grønnsaker + 1 frukt hver dag. På mitt siste mål har jeg også satt pluss i boka, fordi jeg ofte har klart å spise mye mer. Da gir det meg også motivasjon til å fortsette å nå målene mine.

4. Ha ALLTID med vann og mat. Noe jeg alltid har med meg, så er det vann. Ingen unntak. Blir jeg tørst, må jeg også drikke vann når jeg ikke har noe annet. Jeg elsker å drikke vann, som også virker godt på kroppen. Jeg som planlegger måltidene mine, tar ofte med meg en ferdig boks med kyllingfilet + brokkoli med en frukt som min mat pakke.

5. Skriv ned fordeler og ulemper. Ja, dette får meg inn på rett spor. Jeg har aldri tenkt over at dette var nødvendig, men jeg prøvde å finne både fordeler og ulemper med å spise sunnere. Skriv ned de positive fordelene du kan komme på, om det så er å passe i en bukse eller å spise mer frukt & grønt i kosten per uke. Ofte vil fordelene være flere, enn ulempene. Når du da leser ulempene, vil det være enklere å vende over på fordelene!

God ny uke folkz! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG HAR ENDELIG KLART DET!

 • 03.09.2017, 18:59

For kanskje 3-4 uker ukene siden satt jeg med en potetgull pose i hånden, så vips var den borte. Da var det også ferie, til mitt forsvar. Hehe! Men, nå i et par uker har jeg blitt veldig flink til å komme inn i gode rutiner igjen. Jeg spiser sunt og variert, i tillegg til at jeg også har begynt å trene. Både styrke og jogging / gåturer. Det kjennes helt nydelig. Det å komme inn i slike rutiner, hjelper på hele kroppen (og ikke minst mentalt..)

...

- MYE GOD MAT SOM OGSÅ ER SUNT -

God søndag videre fine folk ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DA JEG HADDE RØDT HÅR OG JÆVLIG SMINKE

 • 03.09.2017, 11:32

Det er så utrolig morsomt å gå gjennom gamle bilder, når det ser helt forferdelig ut.. Haha! Ikke lite heller, for å si det slik. På disse bildene hadde jeg ikke lært å sminke meg, da jeg brukte i overkant mye hvit eyeliner i tillegg til null bryn. Det kan jo ikke ha sett bra ut for andre, den gangen. Godt med litt slike minner også, som i dag bare er å le av.

.. og ja; jeg brukte hvit eyeliner som øyenskygge også visst!

Beklager overskriften, men hallo .. Dere forstår kanskje hva jeg mener, hehe?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG KLAGER OVER DEN FINESTE JENTA PÅ GATA?

 • 02.09.2017, 14:41

Jeg klager på formen min dagen derpå, etter en skikkelig fyllekule.

Jeg klager over hun som var finere enn meg på gata, hun som klarte å jogge raskere enn jeg noen gang kommer til å klare eller hun som hadde det fineste håret jeg bare kan drømme om. 

Jeg hadde ikke den ene ingrediensen til middagen, så jeg ble litt småsur og lot det ødelegge litt av kvelden.

Jeg fikk ikke se kjæresten min på hele to dager, men jeg blir nødt til å klage på det også. Er det mulig? 

Alle bagatellene kommer frem. Ja, det er bagateller.

Hva med den friske kroppen, jeg er så utrolig heldig å ha? Hvor ofte bruker jeg mine positive krefter på å fortelle meg selv det...? Ikke i nærheten så ofte som alt det andre.

Jeg blir sjokkert over meg selv og hva andre klager over. Skal vi virkelig klage mer, enn å være fornøyde med det livet vårt vi er så heldige å ha?

Jeg tar ting for gitt. Jeg ligger på gråten, når jeg har trent så mye at jeg har vondt. Vondt? Virkelig? Jeg er støl etter en treningsøkt, men sitter her og klager over det?

Jeg må lære å bli takknemlig.

Jeg har to fantastiske foreldre som vil meg alt godt, verdens snilleste besteforeldre som gir slipp på alt for å hjelpe meg, snille svigerforeldre andre bare kan drømme om å ha, gode venner som er helt uforglemmelige, en kjæreste som støtter meg uansett hva, samtidig som jeg går fast til en veldig flink psykolog og ikke nok med det; jeg bor i et av verdens beste land.

Listen er lang, men det finnes ikke nok ord til å beskrive det.

Forstår jeg det, egentlig? Eller tror jeg alt bare er en drøm, etter så mye jeg ønsker å klage på?

Livet er bra. Jeg vet, men likevel føler jeg meg forferdelig? Selvfølgelig skal vi kunne ha en dårlig dag eller slite litt med å takle hverdagen, men hva med det som faktisk er bra? Skal vi glemme alt, når vi er i en dårlig periode? Det blir automatisk slik og jeg blir nesten fascinert over hvordan vi fungerer.

♥ Livet da, dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

9 FAKTA INGEN VET OM MEG

 • 01.09.2017, 14:41

 

...

1. Når jeg prøver å tenke på tanken om å få barn, så skremmer det meg. Jeg har iallefall ikke planer om det, før om mange år frem i tid.

2. Jeg har ofte mareritt om natta og kan våkne av det x antall gangen gjennom natta.

3. Hvis jeg er lei meg, kan jeg finne på å sette ut alle mummi koppene mine på et bord. Fordi jeg blir i bedre humør. Mine lykke kopper!

4. I løpet av en dag, er jeg veldig flink til å drikke mye vann.

5. Jeg tenker aldri at det samler seg så mye støv, at det er nødvendig å vaske så ofte..

6. Når jeg skal rydde eller pakke, klarer jeg ikke å gjøre en ting av gangen. Jeg skal være all over the place!

7. Jeg elsker kaffe, men jeg har blitt nødt til å kutte det ut på grunn av migrene.

8. Jeg er varmblodig året rundt og kan finne på å gå ute med t-skjorte på vinteren, som er helt normalt for meg. 

9. Å gå en tur ute på vinteren, er noe av det fineste jeg kan tenke meg.

Noe dere visste fra før, kanskje?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no