• 24.09.2017, 10:00

ET VELDIG PERSONLIG INNLEGG OM DEPRESJON


INGEN HUKOMMELSE, 4 DØGN UTEN SØVN & VELDIG RART

Når du ligger i senga, dag etter dag. Du spiser kanskje litt, selv om du ikke har lyst på. Kroppen din klarer fysisk ikke å gå ut. Du isolerer deg. Har ikke kontakt med omverden. Kun deg selv, og de du har rundt deg.

Ingenting ser lyst ut og du vet ikke hvordan du kommer deg ut, av den svarte bobla du lever i. Du ser ikke lyset i tunnelen og du tror heller aldri at det kommer til å skje. Alt er trist og alt er likegyldig. Du blir sliten av å hente mat, så du kravler deg selv opp i senga og under dyna igjen. Det gikk så langt at også søvnen kicket inn, da jeg ikke klarte å sove på hele 4 døgn. Kroppen ville ikke sove og det var fortvilende.

...

Depresjon tar tak i deg, lar deg ligge nede og du mister gleden.

.. Jeg klarte ikke å ta bussen, men jeg klarte ikke en gang å gå utenfor døren. Jeg lå vel inne i en hel måned, hvis ikke lengre. Noe veldig rart, er at jeg husker nesten ingenting av denne perioden. Den var vanskelig og jeg er enormt stolt over at jeg kom meg på beina igjen. Jeg kom meg ut og jeg fikk tilbake gleden.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 23.09.2017, 10:10

SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG


.. GOD MORGEN DERE!

Det er en god stund siden jeg har kommet med innlegg, der jeg gir dere noen tips. Med god grunn, har jeg ikke gjort dette på lang tid. Jeg har vært lenge syk, hatt migrene i tillegg og har da hatt mye å bruke tankene mine på. Nettopp derfor vil jeg skrive et slik innlegg, der hverdagen kan bli litt lettereNår du har en litt dårlig periode mentalt, kan det være lett å grave seg dypere ned. Men, det er utrolig viktig og prøve hver dag å tenke litt positivt. Det har større innvirkning, enn man ofte tror ..

MOTIVASJONSTIPS FOR HVERDAGEN

...

- Start alltid dagen med å tenke på noe hyggelig. Som da kan være en person, frokost du skal lage eller noe du har oppnådd.

- HUSK at du betyr mye for mange rundt deg. Det vil alltid være noen som tenker på deg og gleder seg over å ha deg i livet sitt.

- Dersom tenker en negativ tanke, prøv å snu det til noe positivt. Et personlig eksempel: Hvis du er syk og er hjemme fra skolen, er det fort å tenke negativt. Men, prøv heller å tenke at du kan komme sterkere tilbake og akseptere at det er lov å være syk. Det er ikke alt vi kan bestemme over.

- Smil og spre glede til andre, da skal jeg love at du får det samme tilbake.

- Gjør noe hver dag som gjør deg glad og lykkelig. Make time!

- Når kvelden kommer, skriv ned 3 positive ting som skjedde i løpet av dagen. Var det et lite smil du fikk tilbake, noe du fikk veldig bra til eller snakket du kanskje med en god venn? Skriv det ned og ta det frem, når du er litt nedfor.

God helg dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 22.09.2017, 15:06

JEG MÅTTE NESTEN RINGE LEGEVAKTA I NATT


GOD ETTERMIDDAG DERE!

Ikke for min del så god, men sånn er det av og til. Jeg har hostet i hele natt og formen har vært elendig, med store bokstaver. Sist jeg så på klokka, så var den bikka 9. Her sitter jeg da.. Det har gått nesten to uker, og formen har blitt dårligere.

RINGE LEGEVAKTA, FRUSTRERT OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

Flere som er syke nå, tenker jeg? Det er jo typisk årstiden for det nå.

Anyways, jeg trenger å skrive litt nå. Før jeg ble syk, hadde jeg jo en del migrene som gjorde til at jeg fikk fravær i skolen. Selvfølgelig skulle jeg også bli kraftig syk, som jeg er nå. Jeg satt faktisk på tanken å ringe legevakta, kun for å snakke med de. Jeg var så dårlig.

Så er det meg da, dere. Den intense dårlig samvittigheten. Ja, jeg er syk. Jeg vil ikke være den som skal trenge medlidenhet og den duren der, men jeg ville skrive pga den vonde følelsen jeg sitter med - utenom den fysiske formen. Også er det vel hyggelig at jeg deler litt av alt, når det tross alt er en del av livet?

...

Uansett da, så får jeg en ekkel følelse i magen på grunn av denne regelen i skolen. Derfor stresser jeg nok kroppen ekstra ut, både fysisk og psykisk. Burde det være nødvendig? Jeg må jo bare tenke at det ikke er noe JEG kan gjøre noe med. Annet enn å ta tiden til hjelp. Men, av og til blir jeg frustrert. Lurer på hva lærerne mine tenker, når det har blitt mye sykdom den siste tiden. Det er jo ikke alltid lett å forstå, som jeg forstår. Derfor gjør det meg veldig engstelig og hjelpeløs.

Jeg skulle ønske av og til, at ting var litt lettere. Men, slik skal det jo være at livet går opp og ned.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 21.09.2017, 17:26

MITT BESTE TIPS; MEAL PREP!


...

Hei mine kjære lesere!

Dette tipset jeg skal dele med dere nå, er mitt beste tips innenfor matlaging og dårlig tid. Det er virkelig genialt å ha ferdig frokost, lunsj eller middag. Høres ikke det bare supert ut? Jeg har variert med kylling, egg, ulike grønnsaker, litt ris og pasta. Men, du kan ha alt du ønsker som du syntes er godt sammen.

.. Pass på at du har kjøpt inn mat bokser, før du skal i gang med akkurat slik som på bildene.

Veldig smart, ikke sant?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 21.09.2017, 10:51

INNKJØP AV NY BLAZER


.. TYNN BLAZER PÅ SALG!

Jeg var utrolig heldig sist gang jeg var på en liten shopping runde, der jeg kjøpte denne tynneste blazeren på salg. Da kom jeg hjem med kun denne, som jeg ble super fornøyd med. Den er veldig fin til i grunn det meste, sett bort fra å bruke den som en jakke. Den er jo veldig tynn og det går ikke akkurat mot varmere tider, men jeg vil bruke den uansett 

Likte dere mitt siste innkjøp?

 • 20.09.2017, 17:10

ET KJÆLEDYR ER IKKE ''BARE'' ET DYR!


En ting er og ikke være glad i dyr, for det kan ikke alle være. Slik er det jo med alt og det skal jo respekteres. Men, å få høre at det ''bare'' er et dyr til deg som blir skikkelig knyttet til dyrene - det er i mine øyner mangel på respekt i høyeste grad.

...

La oss si at vedkommende ikke liker en matrett, for å ta et enkelt eksempel. Så kommer ikke jeg med frekke bemerkninger, annet enn at det er lov å smake. Men, så fort det kommer frekke kommentarer inn i bildet, da får respekt en helt annen vinkel for min del.

IKKE ALLE KAN VÆRE ENIGE OM ALT

...

Jeg har hatt, og har, flere katter. Jeg har blitt veldig knyttet til alle individene, som en del av familien. For meg, blir dyr en del av familien, uansett hvordan noen ønsker og vri på det. For meg er det slik, det betyr ikke automatisk at alle må bli det. Kanskje tenker noen også;

''Hvorfor gjøre en så stor greie ut av det, som å skrive et blogginnlegg?'' Jo, det skal jeg veldig enkelt fortelle deg.

Jeg bryr meg om dyr. Jeg blir glad i de, samtidig som det gir meg utrolig mye glede. Slik som kanskje en bil eller et tv program gjør for deg. Skjønner du hvor jeg vil? Vi bryr oss om forskjellige ting og det er 100% greit. Det er viktig. Jeg skriver om det jeg bryr meg om og jeg brenner for dyrevelferd, som jeg alltid kommer til å gjøre. Dette er en av mine hjertesaker.

Hver og en som trykker inn på overskriften, har et valg om å lese eller å trykke seg ut. Det er et valg alle er så heldige å ha :-)

 • 20.09.2017, 11:35

DEN FINESTE TINGEN I MITT HJEM


I LOVE THIS THING

.. Bortsett fra meg selv, naturligvis! Nei, da dere. Etter jeg flyttet inn sammen med kjæresten min, har jeg blitt enda mer glad i å pynte litt rundt. Derfor vil jeg vise dere hva som er det kjæreste jeg eier, som står i pynt til hjemmet vårt. Jeg har mye jeg er glad i, men denne gjenstanden er jeg mest redd for å miste (har jeg virkelig merket..)

...

Jeg vet ikke hvor den er kjøpt, dessverre. Jeg fikk den nemlig i gave av min kjære tante for et par år siden 

Har du en gjenstand som du er veldig redd for å miste?

 • 19.09.2017, 16:32

JEG VIL SÅ GJERNE BLI HØRT


Sterke meninger, fordi jeg bryr meg om rettferdighet. Tusenvis av tanker som kolliderer mot hverandre, fordi dem ikke får utløp. Så mye jeg gjerne vil si, men som ikke har betydning i den store sammenhengen. Jeg er jo kun meg, så hvordan skal jeg klare å utgjøre en forskjell?

...

Jeg vil så gjerne bli hørt.

Jeg vil så gjerne være med på å uttrykke mine meninger og synspunkter, om viktige temaer. Dyre velferd. Likestilling. Mobbing. Psykiske utfordringer. Utdanning. Trygghet i samfunnet. Regnskogfondet.

Dette er bare noen av mange temaer, som jeg bryr meg om og som jeg gjerne kan skrive om. Det er mye som gir meg inntrykk, der jeg virkelig kjenner på følelser hvor sterkt det sitter til hjertet. Jeg bryr meg ofte og jeg bryr meg sterkt, så det kan føles vondt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 19.09.2017, 11:27

DETTE ER MIN FAVORITT LUKT


...

Jeg er en veldig kresen person, når det kommer til parfymer. Men, likevel har jeg mine favoritter. Finner jeg en favoritt, pleier jeg å holde meg til den. Helt til jeg fikk denne parfymen av min kjære mamma, da har dette blitt min nye favoritt.

.. Ellers er min favoritt Bright Crystal!

.. SE SÅ FIN DEN ER!

Har du en favoritt parfyme?

 • 18.09.2017, 21:41

JEG BLE MOBBET AV TANNLEGEN MIN


Sist gang jeg var hos tannlegen, gikk det i grunn veldig fint. Jeg fikk en ny tannlege, som var veldig grei. Men, etter timen fikk det meg til å tenke på en ekkel opplevelse hos tannlegen en gang i tiden. Jeg er sikker på at det iallefall er 10 år siden, hvis ikke enda lengre enn det.

REGULERING, FREKK BEMERKNING OG MOBBING

Jeg har alltid hatt litt skjeve tenner, men jeg har aldri hatt regulering. Rett og slett fordi tannlegen min i byen anbefalte det, men når jeg kom bort til en regulerings tannlege - mente dem på at jeg ikke trengte det. Jeg husker timen veldig godt enda, faktisk. Det var en litt eldre dame som tok en enkel undersøkelse på tennene, samt litt behandling som hos andre tannleger.

Etter at hun var ferdig, kikket hun på meg og spurte mamma rett ved siden av om jeg ble mobbet på skolen. Mamma forsto ikke hva hun mente og jeg som satt litt lengre borte, gjorde heller ikke det. Men, så fortsatte hun. Jo, fordi jeg hadde så brune og ikke fine tenner - at hun sa dette rett ut. En ting er å si at slike tenner har jeg, men å komme inn på mobbing i skolen var ikke helt passende syntes jeg.

...

.. Ikke før hadde jeg tenkt på det, men etter det la jeg jo merke til om noen andre gjorde det. Heldigvis ble det ikke noe problem den gangen, annet enn at jeg irriterte meg over at faktisk en tannlege hadde sagt det rett ut.

Det er mange tannlegehistorier.. Kanskje har du en?

 • 18.09.2017, 12:34

VELDIG GLAD FOR Å OPPLEVE DETTE


...

Har jeg noen gang sagt hvor glad jeg er i Risør? Jeg har tatt så mange fine bilder av ulike steder i byen, men jeg finner stadig nye plasser. Ikke nok med det, når det var en så fin sommerdag som på disse bildene - er det ikke rart jeg blir mer og mer glad. Det å se nye steder er alltid moro, som jeg også blir veldig glad for å oppleve

.. i lille Risør!

T A K K N E M L I G

Noen som kanskje kjenner til byen?

 • 17.09.2017, 20:33

SELVFØLGELIG BRYR VI OSS OM UTSEENDE


Du kan komme til et punkt der du tenker, fy faen jeg ser bra ut akkurat slik jeg gjør. Jeg har kommet langt. Når jeg ser meg i speilet, tenker jeg;

Jeg er spesiell. Ingen er som meg og det er sykt bra nok!

Er det egentlig så lett? Bryr jeg meg virkelig ikke om hvordan jeg ser ut?

Selvfølgelig gjør jeg det og det tror jeg alle mennesker tenker, iallefall i løpet av livet. Selv om jeg med hånden på hjertet kan si at jeg er fornøyd med den jeg er, så har jeg selvfølgelig dager der jeg tenker på utseende og kroppen min. Vi er jo alle mennesker. Vi tenker, vi føler og vi bekymrer oss over ting. Men, til syvende og sist er kropp og utseende bra nok fordi alle er forskjellige, noe jeg har jobbet med å tenke i mange år.

Fra barneskolen så jeg veldig godt hvem som var "de pene" og hvem som satt utenfor. Jeg var en av dem sist nevnte. Jeg var aldri under den første kategorien. Den gangen og litt etter, betydde det mye å se bra ut. Iallefall prøve å se bra "nok" ut. Men, i dag?

Jeg bryr meg ikke på langt nær, så mye som den gangen.

Kort oppsummert;

Jeg vil se bra ut, men jeg har kommet til et punkt der jeg tenker at et smil på ansiktet - da er jeg mer en bra nok & da er jeg fin.

 • 17.09.2017, 10:00

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG?


Aldri spilt et eneste instrument. Selvfølgelig spilte vi jo litt i musikk timene på ungdomskolen, men jeg har aldri gått på noen form for kurs. Jeg har heller aldri vært musikalsk, i den grad at jeg har spilt noe instrument.

Livredd mørket. Jeg er ekstremt mørkeredd, at jeg blir redd bare av å tenke på det. Inni huset må jeg sette på lommelykt på mobilen, når jeg skal opp trappene på kvelden.

Liker bedre serier, enn filmer. Jeg kan ikke huske sist jeg så en film, faktisk. Men, jeg er helt obsessed med serier. Når jeg er ferdig med en serie, så ser jeg den gjerne igjen eller hopper over på en ny.

Jeg gikk på hip hop dansing. Ja, dere hørte riktig. JEG (?) har gått på noen form for dansing og jeg husker at jeg elsket det. Men, jeg hadde skrekken for å stå på en scene - så derfor sluttet jeg.

Jeg har vannskrekk. Dette har kommet med årene, da jeg ikke var slik før. Men, å svømme på dypet der jeg ikke kan se bunnen - får pulsen til å stupe til toppen bare ved å tenke på det.

Liker ikke å gå med sminke. Det beste jeg vet, er å ta av sminken etter en hel dag. Jeg går mer uten sminke, enn jeg gjør med. Det er jo så behagelig å gå uten!

Diller ofte med håret. Har jeg håret i hestehale, må jeg ta håret i en flette. Etter det må jeg ha det ned, så jeg kan sitte å ta på det. Håret mitt får virkelig aldri ro. Til sammen har jeg sikkert hatt hundrevis av frisyrer.

Ekstremt emosjonell. Huff, det er nesten litt flaut. Men, jeg griner når jeg er trist, av en lykkelig film eller hvis jeg ser en film med barnelatter.

Hater å sove. Når jeg skal legge meg, ender jeg ofte alltid opp med å ligge i flere timer og tenke på alt mulig rart.

 • 16.09.2017, 17:28

STORYTIME - JEG MISTET STEMMEN I 9 MÅNEDER


Woho, nå er det lenge siden jeg har hatt en storytime på bloggen. Rett og slett fordi jeg ikke har vært så veldig flink til å komme på slike historier, som kan være interessant å lese. Jeg tror faktisk jeg har nevnt så vidt det denne storytimen handler om, men jeg tror ikke jeg har skrevet dypere om det.

...

Det startet i begynnelsen av 9-ende klasse på ungdomsskolen, som jeg kan huske. Det var iallefall på det trinnet, ettersom jeg også skulle stå til konfirmasjon det året.

Jeg var syk. Hadde en kraftig forkjølelse, der jeg hostet hele natta og var helt utslitt når dagen kom. Natt etter natt holdt jeg på, i tillegg til sår hals og sikkert feber. Feber kommer alltid med, når jeg får en slags forkjølelse. Hosten resulterte plutselig at jeg klarte å miste stemmen. Jeg klarte ikke å snakke, men jeg kunne bare hviske.

Det var helt forferdelig.

Ukene gikk, men det ble ikke bedre. Jeg måtte hviske på skolen, hos venner når jeg var hos dem og da overalt. Jeg husker det var så slitsomt, fordi jeg måtte anstrenge meg hele tiden.

Fastlegen min fant ikke ut av noe, men så søkte mamma opp en spesialist i Oslo.

Det hadde da gått 8 måneder og veldig nært 9 måneder, da jeg fikk time. Min mor, bestemor og jeg lå på hotell (tror jeg..) rett ved siden av stedet. Jeg kom dit, var i 20 minutter hos logopeden og fikk så stemmen igjen på et blunk. Så lett var det, tydeligvis. Den dagen glemmer jeg aldri og det var ingen tvil om at stemmen var tilbake, i følge dem rundt meg.

Noen andre som har en liknende historie å fortelle?

 • 16.09.2017, 09:53

STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV


...

Er det noe som definerer meg, så er det stress. Jeg stresser ofte til enhver tid og kan fort bli stemplet som en stressbombe. Det er jo ikke bra og en eller annen gang kommer det til å si stopp, da jeg skulle ønske jeg tok andre veier. Stress er jo ikke bra for deg, så derfor vil jeg dele noen få tips som hjelper meg litt mer i hverdagen.

.. STRESS MINDRE OG FÅ ET BEDRE LIV ..

- Skriv ned planer du har for dagen, avtaler frem i tid, måltider du skal lage osv. Med andre ord; skriv ned, så du kan systemere litt i kaoset.

- Minn deg selv på hver eneste dag, at det er lov å si nei. Alle må det.

- Lære å gi litt faen. Av og til blir det litt for mye rot i sakene dine, da er det viktig å tenke på at du er et menneske. Alle gjør så godt vi kan.

- Hvis du er stresset, så stresser det også menneskene rundt deg. Prøv så godt du kan å ta vare på deg selv også. Ha litt alene tid, som alle har godt av.

- Fjern fra livet ditt det du merker tar mye energi fra deg, enn det gir. Ikke lett alltid, men det viser seg å bli bedre.

- Ta deg tid til noe du bryr deg om. Hvis du har en hobby eller liknende, så prøv å få dette inn som en rutine i hverdagen. Om det så bare er en liten stund, så skal jeg love deg at det er verdt det.

Har du andre tips å dele?

 • 15.09.2017, 17:11

GODE INGREDIENSER MED FÅ KALORIER


...

Personlig må jeg understreke at jeg ikke teller kalorier når jeg spiser, men jeg liker jo å spise de kaloriene jeg trenger på en dag. Jeg syntes det er veldig interessant å se hva som er godt å spise, som også samtidig ikke inneholder mye kalorier. For meg handler det om et sunt og variert kosthold, men selvfølgelig er det nyttig å se hva jeg kan spise mer av - uten å tenke over det.

HEALTHY MAKES ME HAPPY

...

.. Jeg vet også at flere liker å telle kalorier, med tanke på deres kosthold. Hvordan man velger å spise, syntes jeg skal være helt opp til en selv. Hvis folk må dømme dem for det, så er det ikke mye å bruke tiden på. Jeg syntes det er interessant å se på kalori innholdet, selv om jeg spiser akkurat det kroppen min vil ha. Det hender også i helgene at jeg spiser for eksempel litt mer, enn det jeg gjør midt i uka.

Hva er deres forhold når det kommer til kalorier i mat?

 • 15.09.2017, 10:00

VANSKELIG Å SNAKKE OM DET, MEN BARE VENT LITT ..


I likhet med de fleste mennesker, har vi alle historier og opplevelser vi ikke ønsker å dele med noen. Kanskje vi har dårlig samvittighet eller vi føles oss for mye til bry? Eller kanskje det rett og slett kan være veldig vanskelig. For meg har det vært vanskelig.

- NOE SKJEDDE MED MEG, TÅRER & SJOKK -

Som de fleste vet, har jeg slitt med angst og depresjoner. Fortsatt sitter angsten dypt i denne kroppen, men det har blitt bedre. Angst utviklet seg til sosial angst og siden har jeg hatt det. Det er ikke til å komme unna at det begynner et sted. Det kan hende at flere får angst og depresjoner, uten å vite hvorfor. Men, slik var det ikke for meg. Noe skjedde med meg, slik at livet mitt ble forandret. 

En dag på videregående skole, begynte jeg å gråte uten å vite hvorfor.

Jeg løp ut av klasserommet og bort på en benk, men jeg husker ikke at jeg løp ut. Det ble jeg fortalt i ettertid. For første gang måtte jeg snakke med noen. Jeg hadde det vanskelig. Jeg satt alene med ubeskrivelige tanker og følelser. Det måtte ut. Etter at jeg til slutt klarte å få noen ord ut av min livredde sjel, ble jeg lettet og skremt på samme tid. Jeg husker der jeg satt med tårer i øynene og ut ørene, at jeg kikket ut vinduet og ble tatt inn i en egen boble. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme ut, men jeg trengte hjelp. 

Jeg måtte snakke. Jeg måtte grine. Jeg måtte skyve alt bort. Jeg måtte få vondt. Jeg måtte føle. Jeg måtte leve og det var jævlig vondt. Ting ble bedre, men ikke bra. Jeg opplevde noe jeg aldri kunne tenkt meg var mulig for et menneske. 

Før folk ønsker å dømme deg for de valgene du må ta og hva du gjør i livet ditt, burde dem virkelig stoppe opp og tenke at alt har en grunn bak. Det er en grunn til at jeg enda går til psykolog, etter så mange år. Det er en grunn til at jeg ble nødt til å ta et friår fra skolen. Det er mange grunner til at ting har blitt som det har blitt. Mange tror de vet, men har ingen anelse. Hadde dem visst, så hadde dem fått sjokk.

Kanskje jeg forteller mer til dere en gang, men akkurat nå føler jeg at dette var nok tanker på en dag. Klem fra meg <3

 • 14.09.2017, 15:27

3 NEGATIVE SIDER OM MEG I FØLGE KJÆRESTEN MIN


.. IF I HAVE TO BE HONEST, HERE YOU GO

1. En mer stressa person finner du ikke. Den oppsummerer vel ganske mye, vil jeg si. Da snakker vi alt fra å rydde litt, til å reise, til å trene og listen er lang. Jeg stresser i grunn for den minste lille ting, uten å vite hvorfor. Jeg vil jo ikke stresse, men kroppen min er tydeligvis bygd for å stresse. Stadig prøver jeg å finne teknikker, slik at jeg ikke skal stresse så mye som jeg gjør. Men, jeg finner ut hver gang at det funker ikke for meg.

...

2. Utrolig sta. I da likhet med min bedre halvdel, så er jeg tydeligvis veldig sta. Det innrømmer jeg også, for hvis jeg først mener noe - da gir jeg meg ikke. Eller hvis jeg mener at jeg har rett, da er jeg også veldig utfordrende og vanskelig. Jeg står iallefall på mitt og det er jeg glad for .. hehe!

...

3. Hissig liten jente. Her må jeg virkelig ta meg sammen av og til, ettersom jeg kan bli litt små hissig til tider. Jeg har funnet ut at jeg har blitt mer eller mindre hissig, når jeg har byttet om på ulike p-piller. Det tror jeg på, ettersom jeg sikkert har prøvd alle som er. Jeg er ikke flau over å si at jeg kan bli litt hissig, hvis jeg føler ting kommer i mot meg.

Har dere tips til andre ting han kan svare på?

 • 14.09.2017, 10:00

DEN ALLER SISTE GANGEN?


...

Jeg kom over et innlegg på Marthe Borge sin blogg, der ''den aller første gangen'' ble gjort om til en liten vri. Selv syntes jeg det er veldig interessant å lese slike innlegg på andre sider, derfor tenkte jeg kanskje det kunne være litt artig å skrive et slikt et selv også!

SISTE LATTER

Nå ler jeg i grunn hele tiden, omtrent.. Men, i går da jeg og kjæresten så på gutta på tur med Petter Northug - så måtte jeg le godt. Jeg er så utrolig glad for at mitt favoritt program fra tidligere, har kommet tilbake med nye programmer og turer!

SISTE FERIE

Jeg og kjæresten hadde en ukes ferie, da vi tok båten over til Kragerø og overnattet i båten i 5 dager. Vi dro også litt videre forbi Kragerø, men selvfølgelig kan jeg ikke huske hva det heter der. Da spiste vi god mat, shoppet, slappet av, badet, kjørte vannscooter og koste oss masse.

SISTE FILM

Hm, her må jeg virkelig tenke og jeg blir ikke klokere av den grunn. Ofte liker jeg å se på programmer som nå går på tv, samt serier. Jeg elsker serier! Men, jeg kan faktisk ikke huske hvilken film jeg så sist.

SISTE TÅRE

For første gang på veldig lenge er det deilig å si, at jeg ikke husker sist jeg felte en tåre. Hvis jeg må si noe, så blir det nok da jeg våknet opp fra et grusomt mareritt for kanskje en uke siden. Da felte jeg mer enn en tåre.

SISTE KJÆRLIGHET

Min første (og forhåpentligvis siste, hehe..) kjæreste 

SISTE FLAUSE

Denne burde være enkel, ettersom jeg driter meg ut absolutt hele tiden. Stort og smått. Men, da jeg spurte kjæresten min for en stund siden om det fantes hvite kuer i Norge - da fikk jeg et blikk som jeg ikke kommer til å glemme med det første. Jeg hadde jo aldri sett en hvit ku før..?

MIN SISTE KRIMINELLE HENDELSE

Da jeg var liten, som jeg ofte tok en godteri bit fra hylla. Men, skal jeg være ærlig så hender det at jeg tar en jordbær i butikken - for å se om de er noe gode. Hehe!

 • 13.09.2017, 15:33

NÅ ER VI ENDELIG SAMBOERE!


...

Som jeg fortalte på bloggen for en liten stund siden, skulle jeg og kjæresten min flytte sammen i huset han har kjøpt. Etter mye som skjedde, tok noen ting litt lengre tid. Som å flytte min adresse ut til huset, det tok litt tid. Jeg trodde først jeg hadde flyttet adressen ut, men så ble det på en eller annen måte ikke registrert. Men, i går satt jeg mitt navn på postkassen.

.. Så nå er vi endelig samboere!

Selv om jeg fortsatt har feber og sår hals, er jeg veldig glad for og ikke ligge rett ut med migrene. Derfor skal jeg bruke litt tid i dag på å gjøre litt biologi oppgaver, som trengs! Ellers er det nydelig vær ute, så det gjør meg også litt ekstra glad 

Hva gjør dere denne onsdagen?

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits