hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

VÆRT VÅKEN I 4 DØGN, TV KJENDIS, SENDT TIL SYKEHUS ++

 • 31.08.2017, 17:43

// Etter at jeg leste DETTE artige innlegget, fikk jeg veldig lyst til å lage et slik innlegg selv også.

Skulket skolen? Før jeg begynte å kjenne på angst og disse tingene som fulgte med, kunne jeg gjøre det. Når jeg ikke hadde det bra med meg selv, kunne dette skje veldig ofte.

Hatt et kallenavn? Jeg ble ofte kalt ''Vici'' av venninner og det ble også til at mange kalte meg ''Vici pus'', men bare for tull..

Vært våken i 24 timer? Veldig lett, ettersom søvnen ikke alltid er min bestevenn. Jeg har faktisk vært våken i hele 4 døgn, da jeg hadde det som verst.

Vært på tv eller radio? Veldig morsomt egentlig. Kjæresten min ble trekt ut som en heldig vinner, til å bli med på et bilprogram ''Panser'' på MAX. Jeg ble også spurt om jeg ville være med, da jeg satt på da han skulle kjøre tre ulike bilder og til slutt velge ut den han likte best. Utrolig gøy opplevelse. Skikkelig tv kjendis, haha .. Bare tuller!

Jukset på en prøve? Ja, det ble en del juksing på gloseprøver på barneskolen..

Ved et uhell sagt "elsker deg" til en person? Nei, ikke som jeg kan huske.

Sovet i skogen, under åpen himmel? Jeg har vel ikke akkurat det, men jeg har lagt mye i telt ute i skogen. Det er jo bare så utrolig koselig!

Fått en farlig allergisk reaksjon? For kanskje i underkant et år siden ble jeg hentet med sykebil, fordi jeg hadde spist EN ENESTE nøtt og fikk nesten ikke puste. Så jeg vil si at det var en farlig allergisk reaksjon, ja. Du kan lese innlegget ''AMBULANSEN MÅTTE KOMME FORT'' HER.

Kalt kjæresten for feil navn? Heldigvis ikke. Så utrolig flaut det hadde vært. Huff.

Grått i offentligheten i voksen alder? Det har jeg helt sikkert, jeg som både griner av en lykkelig film eller noe veldig trist. Jeg vil nesten si at det er jeg ganske sikker på har skjedd mer enn 1 gang.

Møtt en kjendis? Ja, jeg har møtt Vinni og Petter Solberg som jeg kan komme på akkurat nå.

Brukket et ben? Det har jeg faktisk aldri gjort, utrolig nok!

JEG KAN ENDELIG AVSLØRE EN HEMMELIGHET

 • 31.08.2017, 10:02

Nå har jeg ventet veldig lenge, når det gjelder en greie som skjer i livet mitt. Det har skjedd mye på kort tid, som har gjort til at både blogging og andre ting ikke har vært helt på topp. Jeg har visst det lenge, men jeg har ventet en stund med å dele det. Jeg og kjæresten min blir nemlig samboere etter nesten 7 år i lag! Jeg kan nesten ikke tro det.

Alt er så uvirkelig akkurat nå.

Den hybelen jeg har vært så heldig å få leie, har jeg enda. Jeg har sagt den opp og flyttet alt sammen til der vi bor nå, men det er på grunn av oppsigelsestiden. Det gjør ingenting for min del, så lenge nå nesten alt er på plass. Nå er det bare en haug med rydding, slik at alt kommer i orden.

Akkurat nå er det dette jeg vil og da ser jeg ingen grunn til å se en annen vei.  

Spørsmålsrunden der kjæresten svarer, har tatt litt tid. Men, jeg lover at det kommer etterhvert!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HØYRE VIL GI PREMIE TIL DE BESTE ELEVENE? JEG BLIR KVALM!

 • 30.08.2017, 15:32

Jeg sitter igjen med et stort spørsmålstegn og en ekkel kvalme, etter og ha lest DETTE innlegget fra 2009. Der Torbjørn Røe Isaksen mener at de beste elevene på skolen, burde få en premie. Ikke nok med det, men høyre ønsker også at dette skal begynne på barneskolen.

Jeg er klar over at det er noen år siden, men i fjor så jeg en debatt der Torbjørn uttalte seg kort at de flinkeste elevene burde komme frem.

Ja, du gjør det bra på skolen. Får gode karakterer og jobber hardt. *Klapp på skulderen* Det er veldig bra, noe ingen andre har noe med. Du jobber for deg selv og velger så den retningen du ønsker. Men, ved å gi de beste elevene en premie for å være best, hvordan blir dette overfor de da dårligste elevene på skolen? Når du, Torbjørn, først er så opptatt av å sette elevene under ulike kategorier. I noen fag er ikke jeg sterk, når det kommer til karakterer. Jeg har mine svakheter, samtidig som jeg har utfordringer når det kommer til skole.

Hvis de beste elevene får premier for å være best, hva får jeg?

- Jo, jeg får et stempel rett i ansiktet der det står at jeg er en av de dårligste elevene på skolen.

Hva skjer så i skolen, etter at noen får diplomer og andre ikke? Jeg mener jo tydelig at det kommer til å handle om ulike grupper, der til slutt elever blir skviset ut i skolen, fordi dem ikke klarer å oppnå de høyeste karakterene på skolen. Jeg ser da store forskjeller, som ikke er bra.

For å avslutte, skal jeg understreke at jeg ikke er noen som helst ekspert når det kommer til politikk. Men, jeg leste klart og tydelig hva Torbjørn ville ha frem. Etter den debatten fra i fjor, nevnte han også at de beste elevene burde komme frem. I mine øyner blir det feil fokus. Alle politikere er dyktige. Ingen hat til noen. Men, jeg skal få lov til å mene akkurat det jeg vil i likhet med alle andre.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE 5 BESTE TIPS TIL BEDRE SØVN

 • 30.08.2017, 10:47

Jeg har virkelig ikke tellingen, på hvor ofte jeg ligger i senga uten og få sove. I flere år har jeg hatt problemer med søvnen, men jeg har likevel plukket opp noen tips til å sove bedre. Selvfølgelig, de dagene jeg ikke har en sjanse for å sovne - så hjelper kanskje ikke disse i det hele tatt. Men, jeg har erfaring med punktene at dem skal hjelpe.

- MY 5 BEST TIPS FOR BETTER SLEEP -

1. Gjør klar kvelden før. Dette punktet er ingen stor sak, men det kan ha mye å si. Gjentatte ganger har jeg lagt og tenkt på, hva jeg må gjøre når jeg står opp. Jeg liker gjerne å lage frokost kvelden før, pakke sekken / veske og legge frem klær jeg skal ha på meg. Da sparer jeg mye tid og stress på noe så enkelt.

2. Les i en bok før du skal sove. Jeg gjorde dette mye før, da jeg også husker å bli stuptrøtt veldig fort. Så hvis du liker å lese og ikke har prøvd å lese før du skal legge deg, anbefaler jeg virkelig å prøve.

3. Trening før leggetid. Dette punktet varierer veldig, men for meg hjelper det å trene noen timer før jeg skal sove. Jeg tester stadig ut dette og finner alltid ut at det beste for meg, er å trene litt senere på dagen eller kvelden for å få den beste søvnen.

4. Ro deg ned. Jeg er flink til å stresse, som jeg fort kunne ha fått en medalje for. Men, jeg prøver å slappe av på kveldene så godt det lar seg gjøre. Hvis noe stresser meg, prøver jeg å skrive tankene ned og analysere hva jeg stresser over.

5. Stå opp igjen. Hvis du ligger mellom en halv time og time, kan du nesten garantere at du ikke får sove på god stund. Stå gjerne opp, ta deg en kopp te, les litt eller gå en liten tur. Prøv så å legg deg igjen, etter en liten pause fra senga.

Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

NÅR SKAL VI JENTER SLUTTE Å BRY OSS?

 • 29.08.2017, 16:41

Hun kikket på deg, men hva gikk egentlig gjennom tankene hennes? Hadde jeg noe i håret, som gjorde at hun kanskje lo litt innvendig? Var genseren litt gjennomsiktig, at hun tenkte på meg som en jente som blir nødt til å vise meg frem? Kunne hun se at buksa var litt for liten, at hun tenker at jeg har lagt på meg noen kilo? The list goes on ..

Jeg kjenner ikke alle dere, men jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at slike tanker har dukket opp ofte. Slike tilfeller da ofte hos jenter, av egen erfaring og fra flere. Jeg klarte ikke å lære meg å tenke annerledes, fordi jeg ikke ville. Noe som ikke eksisterte for meg, var viljen. Den fantes ikke, uansett hvor hardt jeg prøvde å få den frem. Når jeg da gikk forbi en person på gata som kikket på meg, slo slike tanker inn. Det kunne ødelegge dagen min, slik at den lille selvtilliten min sank til bunns på no time.

Den følelsen er forferdelig og jeg er sikkert ikke alene om det.

Men, det er faktisk mulig å snu slike tanker om til positive tanker. Noe jeg har lært, er hva og hvordan du sier ting til deg selv. Sier du til deg selv at du ikke er god nok, så vil du heller ikke stole på noe annet. Dersom du prøver å snu tankene, si til deg selv at du er mer enn god nok.

Da skal jeg love deg at du vil begynne å tro på det.

Jeg har akseptert at folk vil tenke tanker uansett og det er ingenting noen kan gjøre noe med. Men, det du kan gjøre noe med er hvordan du velger å se det. Hvert enkelt individ har noe å gjøre i denne verden, noe som er viktig å minne seg på. Mennesker er flotte skapninger, uansett. I mine øyner er det ingen unntak. Det er jo helt naturlig å være redd for hva andre syntes om deg, men det viktigste handler om hva du syntes om deg selv. Husk det.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DEN STØRSTE FAVORITTEN

 • 29.08.2017, 10:00

Jeg kan ikke tenke meg en bedre morgen, enn i dag. Nå sitter jeg under teppet og ser på the voice, etter en perfekt frokost. Slike måltider gir meg en så bra start på dagen, som selvfølgelig inneholder avokado.

.. MIN ABSOLUTT FAVORITT!

Jeg ønsker dere en fin tirsdag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

7 GODE TIPS Å GJØRE NÅR DU ER SYK

 • 28.08.2017, 11:46

Det er ikke veldig kjekt å ligge rett ut med sykdom, når du har masse andre planer. Men, hvis du er så uheldig - så vil jeg dele noen gode tips til dere hva jeg pleier å gjøre når jeg er syk.

- 7 GOOD TIPS TO DO WHEN YOU'RE SICK -

1. Høre på musikk med lukkede øyner. Hva er vel ikke mer behagelig når du er syk, hvis ingenting frister? Slå på musikk, lukk øynene og nyyyt.

2. Skrive ønskelister. Med tanke på jul og bursdag, er jeg aaalltid sent ute. Det er ikke det gøyeste å gjøre alltid, men så absolutt nødvendig for dem som kjøper gaver til deg.

3. Spille spill. Jeg har aldri vært den personen med mye spill på mobilen min. Men, jeg har fakisk begynt å laste ned litt spill igjen. Hvis du må ligge i seng til du blir frisk, kan det være greit å ha noe å gjøre mens du ligger der.

4. Spis maten du ønsker. Kanskje er du som meg, der du ikke har matlysten helt på topp når du er syk. Da spiser jeg det jeg har lyst på, om det så er is eller sjokolade. Noe næring må man ha, så da går det vanligvis i vann og is!

...

5. Spis varm mat fremfor kaldt. Da sjansen er større for at uønskede bakterier dukker opp.

6. Se din favoritt serie. Hos meg pleier det å gå i Criminal Minds fra episode 1, når jeg er syk. Det er jo veldig avslappende å ha på en serie, når du kommer til å ligge der en stund.

7. Planlegg ukene fremover. Dette syntes jeg hjelper på motivasjonen, når jeg vet hva jeg skal gjøre til faste rutiner. Jeg skriver ned ALT i min almanakk.

Hva pleier du å gjøre når du er syk?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SKOLE ER ALLTID VIKTIGERE ENN EGEN HELSE, ELLER?

 • 27.08.2017, 11:10

Jeg har alltid fått høre at skole er noe av det viktigste på denne jord.

Ja, jeg er delvis enig. Skole er utrolig viktig for å få en utdannelse, da videre en jobb. Ikke nok med det, men du lærer mye nyttig som du senere har bruk for. Men, når det går på bekostning av din egen helse.

Med andre ord - dersom du prioriterer skole, når du egentlig burde tenke på din egen helse. Det blir feil i mine øyner. Jeg presset meg i lang tid, før kroppen min sa fysisk stopp. I dag skulle jeg ønske jeg tok den beslutningen lenge før jeg fikk knekken.

Men, det er jo bare å ta seg sammen.. Er det ikke bare så lett, da? NEI.

Når din egen helse får varige skader, ved å presse seg til noe du egentlig ikke har lyst til - da er det faktisk lov å ta et valg for deg selv. I mitt tilfelle var dette valget et friår, etter mitt tøffeste år på skole. Jeg var så glad når jeg klarte å ta den beslutningen for meg selv, uten å tenke på noe annet. For ja, jeg tenker alt for mye på hva andre sier. Jeg vil aldri skuffe noen, men jeg endte jo opp med å ødelegge meg selv.

Var det verdt å presse seg litt ekstra? Nei, aldri i livet.

Jeg fikk høre at jeg ikke kunne klare å komme tilbake på skolebenken etter mitt friår. Men, hva gjorde jeg? Jo, jeg tok tak i det som var mine utfordringer og jeg fikk god hjelp. Etter dette klarte jeg faktisk å komme tilbake, som jeg nå har vært i tre år. Det tar tid, men jeg vet iallefall hva som er best for meg og hva jeg må gjøre.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER NOE JEG ØNSKER Å OPPLEVE IGJEN

 • 26.08.2017, 17:45

Er det noe jeg virkelig setter pris på, så er det å se tilbake på bilder fra gode minner. Selv om bildene er i svart/hvitt, elsker jeg dem. Jeg elsker denne dagen, som jeg gjerne skulle likt å oppleve igjen. Det er fra turen til meg og mamma til Danmark i sommer, som jeg skrev om på bloggen tidligere.

.. JEG ER ALLTID LYKKELIG PÅ STRANDA

Hva er deres beste minne fra i sommer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK HOLDER DU LEILIGHETEN RYDDIG!

 • 26.08.2017, 10:15

Jeg kommer aldri til å legge under teppet, at jeg alltid har vært flink til å holde leiligheten min ryddig. Men, det skal også sies at jeg har blitt flinkere på det. Etter mange gode tips og mye lesing, har jeg lært litt triks som jeg veldig gjerne vil dele med dere.

Bildene har jeg tatt hos mamma og stilen hennes er så fiin 

- 5 GODE TIPS TIL Å HOLDE LEILIGHETEN RYDDIG -

...

1. Koseklær er et must. Kan du tenke deg å gå rundt i stramme jeans, for å rydde i leiligheten? Det gjør ikke jeg. Derfor pleier jeg alltid å ta på meg en topp og kosebukse, slik at det føles mye bedre.

2. Musikk og vin. Hvis jeg setter på høy musikk, så gjør det rydding litt gøyere. Hvis det også er helg, er det jo helt topp å ta en drink eller glass vin. Kjempe koselig med litt kvalitets tid, samtidig som du får gjort litt i leiligheten!

3. Ha en plass du lagrer. Dette er veldig lurt, dersom du har en del ting til overs du vil ha vekk. Finn en plass, gjerne et rom, under en seng eller et kott, slik at du kan pakke vekk det du ikke trenger fremme. Her har nok jeg alt for mye, hehe.

4. Før og etter bilder. Når du bestemmer deg for å rydde og vaske hele leiligheten/huset, så ta bilder før du begynner. Tenk så på hvordan det blir når du blir ferdig, for så og ta et bilde etter. * Klapp deg selv på skulderen, hvor flink du har vært *

5. Sett deg mål. Det er så viktig å bestemme seg for hva du skal gjøre, for så å gjøre det. Hvis ikke blir du sittende og ha dårlig samvittighet for hva du ikke klarte, om det så bare er å rydde ett rom. Da får du også en liten mestringsfølelse, som du gjerne ønsker igjen!

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FRAVÆRSGRENSA STRESSER MEG OG MIN HELSE

 • 25.08.2017, 18:07

Som jeg har skrevet på bloggen denne uken, så har jeg vært borte på mandag, men også i dag på fredag. Altså 4 skoletimer. Jeg har også fått et skriv fra legen, angående min tilstand som da er migrene. Men, på grunn av mye smerter denne uka - har jeg ikke klart å levere skrivet til skolen enda. Det har gått en uke, men jeg har jo også gitt beskjed.

Det er ikke lett å sette seg inn i en situasjon, hvis du ikke helt vet hva det er og hva som skjer. Men, jeg kan si det slik at det sliter meg ut psykisk. Når jeg har klart å gå en tur, har smertene vært mindre - men, dem har faktisk vært der hele tiden hele uka. Nå for tiden har det vært ille.

Ikke nok med min helsesituasjon nå, så stresser jeg enda mer når det gjelder den fraværsgrensa.

Jeg må også få sagt det, at mange av ukens innlegg har vært forhåndsinnstilt. Jeg har heller ikke vært veldig aktiv som jeg pleier å være, men det har vært en grunn til det. Nå kjenner jeg meg faktisk litt bedre, så får vi håpe det går bedre etterhvert. Jeg må bare håpe.

Altså, i natt måtte jeg ha en bøtte ved sengekanten. Ikke mye skal til, for at situasjonen blir iallefall LITT bedre :-)

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE BESTE FROKOSTER

 • 25.08.2017, 10:00

God morgen, søte! I dag tenkte jeg å starte dagen, med å dele mine beste frokoster til dere samlet i ett innlegg. I det siste har det blitt mye variert til frokost, at det blir vanskelig å plukke ut kun en eneste favoritt. Men, det er jo alltid moro å få med seg ulike tips til frokost.

SUNNE PANNEKAKER

OMELETT

SMASHED AVOCADO TOAST

CHIAPUDDING

AVOCADO BOWL

FROKOSTBLANDING

SALAT MED KYLLING

Jeg blir sulten bare av å se på bildene.. Ha en fin helg dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

TIL DEG SOM BLIR UTSATT FOR MOBBING

 • 24.08.2017, 16:24

- EN MOBBER MÅ FINNE EN ENKEL UTVEI -

Jeg har selv blitt utsatt for mobbing, noe jeg i dag kan se fra et annet perspektiv.

Det er aldri galt å være deg selv, selv om du får høre at det er feil. Har du en annen stil, hår sveis eller bare føler deg litt annerledes? Hold ut. Selv om det føles ille nå, så vil du senere heve hodet og se at det alltid var DU som seiret. Det er kult å være deg, enn å prøve å være som de fleste andre. Dem som synker så lavt og mobber andre, har alltid en form for usikkerhet i seg.

Dem som mobber, føler seg kanskje lite inkludert? Har det vanskelig hjemme? Må prøve å være ''de kule'', for å passe inn? Mye kan være grunnen og mye er vondt. Men, dem skal ikke få lov til å mobbe andre uansett grunn. Husk det.

Den tiden er midlertidig og prøv å tenk på; at du ikke kommer til å være der du er akkurat nå, for alltid. Du vokser og du lærer hva som er viktigst her i livet, tro meg. Personlig opplevde jeg mye på min tid, da jeg ble utsatt for mobbing - at jeg ikke klarte å la det gå inn på meg. Den gangen. Men, jeg kan virkelig forstå hvor ille det kan være og i hvilke gale veier det kan gå. Tenk at en person kan ha så mye hat i seg, at dem må la det gå utover andre? Blir du mobbet, så er det alltid den som velger å mobbe, som bare må finne en utvei. Den ene utveien som får dem til å føle seg bedre, ved å trykke andre ned.

Jeg har opplevd mye rundt dette med mobbing, så hvis dere ønsker andre innlegg - så kom gjerne med forslag 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

LILLE MEG TRENGER BARE AT DU SER MEG

 • 24.08.2017, 10:05

En liten fugl flyr forbi og kommer tilbake om 10 år. 21 år er jeg da. Voksen, tenker du kanskje. Bare på utsiden.

På innsiden finnes det en liten jente, som trenger omsorg. Omsorg og tid fra deg. Om det så bare er en eneste time, så er det godt nok. Tid man aldri får igjen, som du ikke vet når du skal miste.

Skal jeg bare vente, til du kommer til meg?

Skal "Lille meg" late som ingenting og bli sterkere, der jeg vender en annen vei..? Jeg vil ikke. Jeg vil være svak, helt til du gir meg tid. Helt til du viser hvor mye jeg betyr for deg, om jeg så må vente til jeg dør.

Jeg venter.

- SÅ LENGE JEG KLARER -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

BILDENE AV MEG INGEN SKULLE SE

 • 23.08.2017, 16:20

Hei dere!

Etter en bildeserie i Danmark, ble det mange fine bilder. Men, jeg samlet sammen noen bilder som ble det motsatte. Det blir vel alltid litt sånn med bilder, når det blir tatt en del av dem? Iallefall hos meg og her er resultatet.

Alt for mye hår på en gang, si ...

HUGS

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK SPISER JEG ENKELT SUNNERE

 • 23.08.2017, 10:00

- ENKELT SPISE SUNNERE, UTEN DIETT -

Det er ikke alltid det beste å gjøre, er å hive seg på en diett. I mine øyner er ikke dette et bra alternativ, hvis du ønsker at det skal vare over tid. Det ser jeg nå, at jeg skal trives med slik jeg spiser og hva jeg putter i meg. Slik kan det også lettere fortsette, i følge mine tidligere erfaringer. Her kommer jeg med noen tips til hvordan du kan enklere spise sunnere, uten å gå på en diett.

 Oppskrift på disse nydelige og sunne pannekakene, finner du HER

Frosne grønnsaker holder seg ofte bedre, enn ferske grønnsaker. Rett og slett fordi de ferske ofte blir liggende en god stund, så mister de mye næring. I tillegg er dette alternativet også mye bedre for lommeboka.

Gode kilder til protein, kan være egg, kylling, biff, kesam, skyr og cottage cheese. Disse er jeg veldig glad i og spiser ofte selv. Disse gir en lengre metthetsfølelse, samtidig som proteiner er bra for kroppen. Gir også økt forbrenning, som er en stor fordel hvis du for eksempel skal på trening.

Når jeg er veldig sulten, tar jeg ofte til meg aaalt for mye på tallerken. Hvis det da er grønnsaker ved siden av, tar jeg alltid til meg dette først. Da fyller du automatisk en del av det, slik at du blir nødt og heller ta til deg flere ganger. Du kan aldri spise for mye grønnsaker.

 

Vanligvis lager jeg noe med kylling og grønnsaker, som er min store favoritt. Hvorfor ikke lage litt mer, enn bare det ene måltider - så du da til lunsj eller middag bare kan ta frem en boks med det du har satt sammen. Da sparer du både tid og penger, win win!

 

Jeg kan vel si med sikkerhet at jeg så og si alltid har med meg et eple i veska, uansett hvor jeg skal. Men, det hender også at jeg har en annen frukt eller en sjelden gang en proteinbar. Når du er på farten, er det lett å kjøpe noe usunt og lettvint. Ikke hvis jeg alltid har noe i veska, så jeg bare kan hive i meg en frukt.

Når jeg lager mat, så bruker jeg alltid kokosolje istedenfor smør eller olje i panna. For det første er kokosolje sunt og det setter heller ingen smak på maten du lager, derfor er dette et veldig godt alternativ. Jeg kjøper min på kiwi. Psst, det er mye billigere i Sverige!

Et tips til alle kaffeelskere, slik som meg.. En teskje kokosolje i kaffen, er helt nydelig 

.. Og da mener jeg alltid! Blir jeg da tørst, tar jeg selvfølgelig det jeg har med meg. Vann er jo da det sunneste, i tillegg til at det kan være godt å tilsette frukt - hvis du ønsker mer smak. Det syntes jeg er utrolig frisk og ofte er det bare litt vann som skal til, for at kroppen har det bedre.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET Å ELSKE SEG SELV OG GODE GRUNNER

 • 22.08.2017, 16:53

- FOKUS PÅ EGEN KROPP, KOSTHOLD OG HVA JEG FÅR TIL -

Jeg har ikke alltid vært snill mot kroppen min, det skal jeg ærlig innrømme. Da følte jeg meg heller ikke bra, men først og fremst hadde jeg det ikke bra oppi hodet. Der alt startet. Men, senere har jeg fått et veldig avslappet forhold til min egen kropp. Der jeg fokuserer på hva kroppen min kan, fremfor hvordan den skal se ut.

Jeg vil holde kroppen min frisk, bevege meg litt i hverdagen og ha et generelt sunt kosthold. Samtidig som jeg skal være bevisst på, at det er helt greit å spise noe usunt av og til. Det er viktig å ha et avslappet forhold til sin egen kropp, som jeg har blitt mye flinkere til de siste årene. Jeg er veldig takknemlig for hva kroppen min klarer og det sier jeg til meg selv hver eneste dag!

- 5 GODE GRUNNER TIL Å ELSKE SEG SELV -

1. Livet blir bedre. Jeg lover deg, å elske seg selv er ikke lett. Men, gjenta å si det til deg. Å akseptere seg selv og hva du er god til, gjør livet bedre. Fokuser på ting du kan, fremfor ting du vet du ikke kan.

2. Selvtillit er sexy. Ut blandt mennesker må du uansett, så hvorfor ikke rocke et antrekk du føler deg bra i? Du blir også mer trygg på deg selv, når du løfter deg selv opp. Uansett; å vise en annen at du eier selvtillit, slår bra an!

3. Sunn mat gir glad kropp. Du vil selvfølgelig oppmuntre de rundt deg til å spise sunt, fordi det er bra for kroppen. Så tenk på deg selv også og følg ditt eget råd.

4. Du er resultat av arv. Hvordan du ser ut og hvordan du er, er et resultat av arv og flere generasjoner bak i tid. Hvor spesielt er ikke det å tenke på?

5. Du skal klare mye, uten utseende. Jeg må få dette med. Når jeg ser tilbake, så handler det om hvordan du ER som person. Hva du er flink til og hva du liker. Du kommer til å gjøre mye bra i livet, uten at utseende ditt er grunnen til det.

Mitt beste tips til ny tenkemåte;

Tenk deg at du snakker til en venninne, når du snakker til deg selv. Du ville aldri snakket vondt om venninnen din og det samme fortjener også du!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG VAR I AVISA PÅ GRUNN AV BLOGGEN!

 • 22.08.2017, 10:00

For en stund siden ble jeg oppringt av en dame som jobber i avisa her i Risør for Aust Agder Blad, nettopp på grunn av bloggen. Hun var interessert i å skrive litt om meg og bloggen, for så å ta noen bilder. Jeg ble utrolig sjokkert husker jeg, ettersom jeg ikke kunne se for meg noe liknende. Utrolig gøy, selvfølgelig!

Det kan godt være flere som har fått med seg akkurat dette, ettersom jeg før har delt dette på bloggen. Men, jeg ønsker å vise en liten throwback - rett og slett fordi jeg ser at lesertallene har kommet oppover siden den gang. Noe jeg setter enormt stor pris på.

''Les om hvordan risørjenta Victoria Larsen (21) gikk fra å være nervøs og usikker til å bli helt komfortabel med å legge ut bikinibilder av seg selv på sosiale medier.''

- KROPP ER TOPP -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

I DAG VAR DET FOR VANSKELIG Å GÅ PÅ SKOLEN

 • 21.08.2017, 16:46

- SINT PÅ MEG SELV, PSYKISK LEI OG PIERCING -

Jeg er sint på meg selv i dag, eller mer skuffet og usikker. Jeg vet jo egentlig at jeg selv ikke kan noe for det, hvorfor jeg ikke kunne gå på skolen i dag. Men, jeg er bare så dritt lei det her. Jeg er fysisk og psykisk lei av migrene, nå.

Nesten hver uke våkner jeg 1-2 dager med migrene, uten en sjanse til å stå opp fra senga. Da når jeg må avlyse alt av planer den dagen, blir resten av dagen et mareritt blandet med mange følelser. Dagen pleier å bli kjip, fordi jeg blir sint på det som stopper meg i å gjøre noe.

Jeg har tatt i mot alt av tips jeg har fått fra dere før, men dessverre har ingenting hjulpet. Jeg holder nå på med en metode, som jeg selv ikke liker i det hele tatt - men, det tenkte jeg å skrive mer om senere. En ting jeg ikke har prøvd enda, er migrene piercing. Jeg har faktisk tenkt på det og det kommer jeg nok til å gjøre, hvis ingenting fungerer.

...

Jeg sitter med en følelse av dårlig samvittighet, fordi jeg ikke klarte å komme meg på skolen. Kun min andre time, dette året. Har noen tips til å endre tankegangen på denne måten, så skrik ut? Hehe.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FORDELER OG ULEMPER VED Å BLOGGE!

 • 21.08.2017, 10:00

Som for det meste annet, finnes det alltid både fordeler og ulemper. Ofte får bloggere høre hvor lett det må være og flere slike bemerkninger, noe som selvfølgelig er på ulempe siden. Vi vet at det finnes flere som alltid må ha noe å si, men det på både godt og vondt. Jeg har uansett samlet opp både fordeler og ulemper ved det å blogge.

- FORDELER VED Å BLOGGE -

♥ Jo mer du skriver, jo bedre blir du til å skrive. Jeg syntes også det blir mer gøy å sette sammen innlegg og lære litt bedre skrivemåter, etterhvert som tiden går og bloggen blir eldre.

♥ Du blir kjent med nye mennesker, på en helt ny måte.

♥ Det er en stor glede å dele akkurat det du ønsker, som interesserer deg. Slik kan du også få tilbake tips og andre synspunkter, på ting du bryr deg om.

♥ Jeg snakker ut i fra meg selv, når jeg sier at det hjelper å dele personlige innlegg og tanker på bloggen. Ofte hender det at også flere har det slik og kommer med mange fine tilbakemeldinger.

- ULEMPER VED Å BLOGGE -

- Du må regne med å få hat, med ufine kommentarer til deg. Men, ofte er dette fra mennesker som selv har noe i livet sitt dem ikke er fornøyd med eller sjalusi.

- Det krever at du bruker mye av tiden din til å blogge. Alt fra en idé til innlegg, til å ta bilder, redigere dem og igjen sette disse sammen med god tekst. 

- Ofte hender det at du får skrivesperre, da du ikke har en anelse om hva du skal blogge om. Dette har nok skjedd de fleste!

- Det koster penger, i den grad at det ikke i lengden fungerer med iPhone bilder. Men, det er helt opp til hver enkelt selvfølgelig.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SANNHETEN JEG ALDRI SKULLE SKRIVE OM

 • 20.08.2017, 16:26

Nå skal jeg åpne meg og fortelle dere en liten "storytime" Ikke fra en hendelse, men fra en utrolig tøff tid i livet mitt. Jeg visste ikke at det skulle gå over.

Min fysiske form har vel aldri vært helt på topp, mye på grunn av min psykiske helse. Men, jeg har faktisk vært så dårlig i form, at jeg ble helt utslitt etter bare å gå i vanlig tempo opp en liten bakke. Ja, jeg som bare den gang var 18 år gammel.

Tenk det. "Lille" meg som akkurat hadde blitt myndig. Hun som skulle ha så store problemer, ikke bare psykisk - men, også da fysisk. Jeg klarte å legge skjul på det, tror jeg. Jeg tror ingen vet akkurat det jeg sitter her og forteller.

Det gjør faen så vondt, men det føles så utrolig godt også. Få det ut der.

Ikke bare en bakke kunne jeg gå opp og bli utslitt, men jeg kunne gå i EN trapp. Da var jeg ferdig. Helt gåen og tappet for krefter. Men, det skal også sies at jeg gikk gjennom en vanskelig periode psykisk. Det gjorde ting enda verre. Noe jeg ikke orket, var å gå tur. Men, hva måtte jeg gjøre for å få det livet jeg ønsket tilbake? Jeg gikk ut døren og opp de bakkene, til jeg pustet som en ferdig maraton løper og etter det kunne forstå;

.. at kroppen tåler mer enn du tror! Kroppen skal kjenne på smerte, for at du skal kunne se gevinsten.

Vi må godta vår smerte,

forandre på det vi kan

 • og le av resten.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

EN SUNN OG DEILIG FROKOST

 • 20.08.2017, 10:00

- BREAKFAST O'CLOCK -

Jeg blir sulten bare av å se på bildene, at jeg nesten har lyst på en porsjon til. Men, jeg skal være flink å vente til lunsj og kanskje ta litt mer av denne deilige frokosten som også er sunn. Oppskriften på denne friske salaten, har jeg lagt ut for en stund siden som du kan finne HER.

Ser det ikke godt ut?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HER ER MINE BESTE MOTIVASJONSTIPS SOM FUNGERER!

 • 19.08.2017, 15:51

Ofte får vi høre at trening er bra på den fysiske delen, men jeg skal virkelig si at det også hjelper mentalt. Jeg mener virkelig at trening er noe av det  beste du kan gjøre, for mentalt glede. Ikke alltid har jeg motivasjonen på topp, derfor vil jeg dele med dere mine trenings- og motivasjonstips for å finne tilbake motivasjonen du ønsker!

- MY BEST TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Viktig å føle seg vel på trening. Før jeg begynte å trene på treningsstudio, trodde jeg ikke at dette skulle ha noe å si. Jeg bare lo og tenkte at dette har vel ikke noe å si på treningen. Men, vet du hva? Etter at jeg begynte å ta på meg ordentlig treningstøy som jeg selv liker, så føler jeg meg også mye bedre. Det løfter meg alltid litt opp, noe som er bedre enn ingenting.

2. Fortsett og tenk på hva du vil oppnå. Veldig ofte er det lett å hoppe av treningen, etter en gang eller to. Been there, aaa lot. Men, ved å realisere drømmene dine og tenke på hva du vil oppnå med treningen, sies det å hjelpe på motivasjonen til å fortsette.

3. Spis før trening. Her har jeg selv vært veldig slurvete, slik at jeg har dratt på trening uten energi. Jeg har så ikke klart å trene det jeg ønsker, så derfor har det vært lett å miste motivasjonen helt. Husk derfor å spise noe 1-2 timer før trening, gjerne bare en frukt eller litt havregrøt. Alt er bedre, enn å la være!

4. Planlegg hva du skal gjøre. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å planlegge en gå eller joggetur, men det er lettere å gjennomføre dersom du har en plan. Hvis du skal trene styrke, kondisjon eller hva det måtte være. Da har du en plan å følge, slik at du har litt peiling og ikke stå der som et spørsmålstegn.

5. Prøv ut nye ting. Det er ikke alltid like enkelt å være klar over, hva trening egentlig er. Trening for mange kan like godt være en gåtur, turning eller da jogging. Prøv gjerne ut nye ting, som også kan være veldig morsomt.

6. Hold pulsen oppe over tid. Har du bestemt deg for et treningsprogram, så hold deg til det. Ikke ta for mange pauser, selv om pauser er utrolig viktig. Det kan være enklere å hoppe over de siste øvelsene og da kan du få en liten nedtur på motivasjonen raskere en du tror.

...

7. Drikk vann. Jo mer du trener, jo mer væske mister du. Det sier i grunn seg selv. Du holder ut mye lengre, dersom du stadig fyller på med mer vann.

8. Varm opp før trening. Noe av det viktigste for treningen, er å varme opp. Jeg må selv lære meg dette bedre, ettersom jeg ofte går på en smell. Jeg ser jo hvor mye mer trening kroppen min klarer, dersom jeg først har varmet opp.

Har du andre tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG SKULLE SÅ GJERNE ØNSKE

 • 19.08.2017, 11:49

Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre en større forskjell.

Jeg skulle ønske jeg kunne styre de negative tankene mye bedre.

Jeg skulle ønske at det ble mer rettferdig for mange mennesker.

Jeg skulle ønske at vi kunne sette mer pris på hva vi faktisk har, som aldri er en selvfølge.

Det er mye jeg skulle ønske og så mye jeg skulle ha gjort, men jeg kan ikke gjøre annet enn å gjøre mitt beste. Ta vare på det gode jeg har i livet og tenke at livet ikke alltid er en dans på roser.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

KVINNER ER SVAKE I ARBEIDSLIVET

 • 18.08.2017, 16:59

- Likestilling mellom kvinner og menn -

En evig diskusjon og et evig tema, som kommer til å vare i all evighet. Menn har alltid vært det sterkeste kjønn i arbeidslivet, mens kvinner har blitt stemplet som mødre og dem som alltid passer på. Folk stiller nesten overraskende spørsmål, hvis mannen skal være hjemme med barn.

Gjør vi oss "litt til" i den rollen vi har i arbeidslivet? 

Ja, kanskje vi innbiller oss noe. Jeg vil også tro at det har noe med hvordan hverdagen var før. Det er jo ikke for ingenting at kvinner faktisk fikk stemmerett i 1913. Kvinner ble jo alltid sett på som det svake kjønn, men jeg setter spørsmålstegn på hvorfor så mange sier at slik er det fortsatt. Selvfølgelig er det jo forskjell på yrker, det det er vanligere for menn å bli snekker - enn kvinner. Dette også omvendt. Men, det er ikke å snakke nedlatende om kvinner av den grunn.

Kvinner gjør en fantastisk og avgjørende jobb i arbeidslivet, likt som menn. I mine øyner burde ikke kvinner bli sett ned på i arbeidslivet, som ofte skjer. En kommentar på Facebook. Et debattinnlegg eller en nyhetssak på vg.

Mennesker er i stand til å gjøre en like god jobb, kvinne eller ei. La oss bare samarbeide.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

NY FAVORITT PÅ EN SUNN FROKOST

 • 18.08.2017, 10:00

... NYDELIG SMAK PÅ BRINGEBÆR CHIAPUDDING

Denne chiapudding er ikke bare sunn, men den er helt nydelig på smak når jeg tilsetter friske bringebær til denne. Det sies faktisk å være noe av det sunneste å spise til frokost. Chiafrø inneholder faktisk en fullverdig proteinkilde, med flere aminosyrer og en god del fiber. I tillegg får du i deg en god del Omega-3. Mhmm!

- HER ER OPPSKRIFTEN -

5 ss chiafrø / 30 gram ferske bringebær / 2 dl melk / 1 ss søtning / 4 ss vaniljepulver

Husk å blande alle ingrediensene godt sammen og rør om. Jeg brukte ferske bringebær på tilbud, men til vanlig kan du tine frosne bringebær (som kan være veldig mye billigere) Hell så blandingen over i to glass og sett i kjøleskap over natten. På morgenen har du en nydelig chiapudding, som du kan toppe med det du ønsker. Jeg tok på bringebær og musli.

Jeg ønsker dere en fin dag!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

INNKJØP AV MYE FINT TIL SKOLESTART

 • 17.08.2017, 18:24

Etter første skoledag, ble jeg med mine kjære besteforeldre til nabobyen for å handle litt. Jeg fikk kjøpt så mye fint, at jeg måtte bare vise dere hva. Noe av det gøyeste jeg vet, er å handle inn til en ny skolestart. Spesielt når jeg finner så mye fint.

- Jeg fikk også denne personlige almanakken i posten jeg laget for en uke siden -

Flere som har begynt på skolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG GRUET MEG TIL I DAG

 • 17.08.2017, 10:00

Torsdag allerede.

I dag har skolen startet igjen, iallefall for meg og sikkert flere. Jeg både gledet meg og gruet meg litt, faktisk. Men, mest av alt gledet jeg meg til å komme i gang med litt rutiner igjen etter ferien. Det er alltid godt. Det gikk over all forventning!

Hvordan blir deres rutiner fremover?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE TOPP 3 DRØMMEREISER

 • 16.08.2017, 22:58

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å drømme meg bort i reiser. Jeg elsker å reise og håper senere i livet at jeg får mulighet til å reise en del.

- ZANZIBAR -

Jeg har aldri visst noe særlig om denne destinasjonen, men jeg følger en person på youtube som gikk på skole her i ett år. Etter disse videoene, ble jeg bare helt forelsket i stedet slik det så ut. Jeg har også lagt merke til kulturen dem har her, som også kunne vært veldig spennende å utforske.

- NEW YORK -

Trenger jeg å si mer, egentlig? Jeg har i grunn alltid sagt at dette er noe jeg skal oppleve, før jeg dør. Spesielt i juletider kan jeg drømme meg bort i bilder av byen, der det er lys i gatene, snø på trærne og alle de vakre omgivelsene. Det er en stor drøm jeg har!

- AUSTRALIA -

Jeg elsker naturen generelt og da å se på slike bilder fra Australia, gjør meg utrolig glad. Rikelig med dyreliv, opplevelser og spennende utfordringer kunne virkelig ha vært midt i blinken for meg. Det ser helt fantastisk ut her.

Hva er din drømmereise?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT & GRØNT

 • 16.08.2017, 11:50

Det er vel ingen hemmelighet, at frukt og grønnsaker er bra for oss. Jeg prøver å la dette være en stor del av kostholdet mitt, noe jeg også liker veldig godt. Veldig mange typer frukt og grønnsaker jeg ikke har likt før, har jeg i dag blitt veldig glad i. Før var jeg ikke veldig begeistret for å teste ut noe nytt, men det har snudd helt den dag i dag.

Ulike innlegg om hvorfor det er så viktig å ha i kostholdet, har fått meg til å spise enda mer av det. Derfor vil jeg dele videre hva jeg allerede har lært om frukt og grønnsaker.

- 7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT OG GRØNNSAKER -

1. Inneholder mye bra for kroppen din. Mye av mineraler og vitaminer kroppen trenger, finner du i frukt og grønnsaker. Du har kanskje hørt at appelsiner inneholder mye vitamin C, som styrker immunforsvaret. Mens gulrot er rik på betakaroten som igjen omgjøres til vitamin A, som er viktig for synet. Frukt og grønnsaker forebygger også ulike sykdommer og tilstander.

2. Det er billig. Ofte får du høre at sunn mat er billig. Men, det er ikke alltid. En potetgullpose eller sjokolade kan fort koste 30 - 40 kr. Mens frukt og grønnsaker fort ikke trenger å koste mer enn 10 - 20 kr.

3. Frukt og bær inneholder naturlig søtsmak. En banan er ikke sunn, fordi den smaker søtt? Den har jeg fått høre. Men, i søte frukter og bær finnes mye av det kroppen faktisk trenger. Dette gjør at denne naturlige søtsmaken ikke blir så usunn, som mange skal ha det til. Sett opp mot godteri som inneholder store mengder sukker og med lite innhold av næringsstoffer som kroppen trenger.

4. Det inneholder fåtall kalorier. Både frukt og grønnsaker inneholder lite kalorier, men mye vann og en del fiber som metter godt. Det bidrar også til at du spiser mindre blandt annet potetgull og sjokolade. For å ta et eksempel, så inneholder et eple ca 50 - 70 kcal. Mens kun 30 gram Sørlandschips potetgull gir 154 kcal.

5. Du får mer energi. Det merker jeg veldig godt, dersom jeg spiser et eple eller en appelsin. Jeg får mer energi og dermed klarer jeg å gjøre mer, enn hvis jeg tok meg en sjokolade eller godteri av noe slag. That's a fact.

6. Kroppen jubler innvendig. Du vil få en friskere og sunnere kropp, som igjen vil få deg til å føle deg bedre. Det er ikke til å komme unna med.

7. Du blir mindre syk. Dette nevnte jeg litt i det første punktet, da du styrker immunforsvaret ditt med å spise frukt og grønt. Det resulterer at kroppen blir mindre utsatt for sykdom og du føler deg bedre i form.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SÅ MYE SUKKER ER DET I DET DU DRIKKER!

 • 15.08.2017, 21:03

Ofte drikker jeg gjerne iste eller en sjokomelk uten å tenke over hvor mye sukker, som faktisk er i disse. Jeg teller heller aldri kalorier i hva jeg hverken spiser eller drikker, men etter at jeg nå har begynt å spise sunnere - så er det interessant å se hvor mye sukker som faktisk er i disse drikkene. Og hvis ikke jeg husker feil, laget også Stina et liknende innlegg. 

Derfor deler jeg disse bildene, fordi det interesserer meg å se på sukkerinnholdet og faktisk hva jeg ofte får i meg.

Jeg må ærlig innrømme at det er litt skummelt å tenke på, hvor mye sukker det er i det meste jeg har pleid å drikke! Min nye favoritt er vann med ulike frukter oppi, noe jeg skal begynne å drikke mer av fremover. Veldig glad for at jeg drikker mye vann til hverdags.

Var dette noe du heller ikke var klar over?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK FÅR DU BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN!

 • 15.08.2017, 10:00

De fleste har vel allerede begynt på skolen denne uken, mens jeg selv begynner på torsdag. Da er det alltid greit med noen tips til gode studietekniker, spesielt på denne tiden da alt starter igjen. Jeg vil dele mine teknikker, som alltid hjelper meg godt.

- 6 TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Følg med i timene. Jeg lover deg at du vil få igjen for det! På skolen må du være uansett, når du først sitter der. Så derfor er det ikke dumt og iallefall prøve å få med seg noe av det som blir gjennomgått, da tiden også vil gå fortere.

2. Interesser deg i undervisningen. Jeg vet godt at ikke alt er like interessant, men jeg prøvde å finne ulike grunner til hvorfor jeg burde lære for eksempel historie. Gi det et forsøk, så blir du kanskje overrasket!

3. Spis jevnlig for å holde blodsukkeret oppe. Noe jeg vet fungerer best for meg, slik at jeg også holder energinivået på topp. Om det så bare er en liten snack, så er dette bedre enn og la være å spise noe over lengre tid.

4. Legg vekk mobil og sosiale medier. Så mange ganger jeg må ta meg selv i dette punktet, da mobilen har vært et hakk mer interessant. Men, så fort jeg legger denne vekk og andre ting som kan distrahere meg - da får jeg gjort veldig mye på bare den ene timen.

5. Ta pauser. Du vil kanskje bli ferdig med hele kapittelet på en time? Men, det er ikke alltid like lett. Ta heller noen flere pauser, for å få med deg mer.

6. Oppsummer litt og litt. Når jeg leser et par sider, skriver jeg ofte notater på det jeg har lest. Slik kan jeg også pugge de viktigste punktene, enn å lese alt på nytt uten å huske så mye.

Har du en studieteknikk å dele?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER JO BARE EN KATT

 • 14.08.2017, 16:07

Jeg kan ikke få bestemt meg om jeg er sint eller lei meg.

Mulig en god blanding, kan jeg tenke meg.

Ut i fra overskriften, kan sikkert flere skjønner hvor jeg vil.

Jeg er en stor dyreelsker og ville aldri gjort noen noe vondt. Ja, mamma.. Jeg er litt streng når katten hopper på bordet, men det går på litt andre primisser. Mest sint blir jeg når jeg ser dyr som blir mishandlet. Det er så vondt å skrive, for hva i huleste er dem i stand til å gjøre for å fortjene det? Ingenting.

Bildene som dukker opp på Facebook eller VG. Jeg vil ikke se dem, men det er vanskelig å unngå. Før noen trykker inn på linken, burde det stå en ''warning'' til slike bilder som setter klistrer seg i hjernebarken.

Det gjør vondt. Jeg blir sint.

.. Jeg har lenge diskutert med meg selv, om å bli vegetarianer. Før jeg nå får noen kommentarer på det, hvor enkelt det er å kutte ut kjøtt - vil jeg bare si ; 

Det å ha kjøtt som en stor kilde i kosten, er noe jeg har vært vandt med hele livet. Vegetarisme har kommet mer og mer de siste årene, som er veldig bra. Men, ikke alt er så lett å kvitte seg med i kroppen - når det har vært en vane i mitt 21 årige liv. Jeg jobber med det og EN dag skal jeg være vegetarianer resten av livet. Men, det krever en del planlegging og kunnskap.

Men, igjen litt tilbake til overskriften. Det har aldri vært BARE en katt for meg. Jeg husker den dagen jeg fikk min første katt, som jeg er så heldig å ha enda. Jeg begynte å grine, fordi jeg hadde ønsket meg et kjæledyr så lenge. Det blir et lite familiemedlem. De bare er der og følger instinkt, slik som mennesker.

Det er greit og ikke bry seg om dyr, men å utøve noe mer enn det - er helt forkastelig. Fordi du ikke synes om en person, betyr det ikke at det er greit å gjøre noe straffbart! Nei, det er ikke bare en katt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SLIK HOLDER DU DEG FRESH PÅ FLYREISEN

 • 14.08.2017, 10:29

God dag mine kjære lesere. Jeg er nok ikke den eneste som har opplevd å føle seg uttørket, under en flyreise. Heldigvis har jeg endrer mine rutiner når jeg skal ut å fly, slik at jeg ikke føler meg slik igjen.

- HUDEN TRENGER FUKTIGHET -

I et fly blir luften ekstremt tørr og det samme blir også huden din, hvis du ikke pleier den. Et godt tips før reisen, er å ta en ansiktsskrubb i ansiktet og få bort alle døde hudceller & urenheter. På flyet er det lurt å påføre fuktighetskrem minst et par ganger i løpet av turen. Husk også noe for leppene, som også fort tørker ut.

- HOLD KROPPEN I BEVEGELSE -

Ofte kan vi bli sittende i mange timer, slik at armer og bein kan hovne litt opp. Med tanke på trykket oppe i flyet. Det er helt normalt. Derfor kan det være lurt å strekke seg på beina, altså gå et par gåturer. Hvis du også fryser lett, kan det være lurt å ta med varme sokker, skjerf eller eventuelt en ekstra genser. Slik unngår du å bli syk.

.. Husk å drikke vann!

Som sagt blir ofte luften tørr i flyet, slik at det er ekstremt viktig å drikke nok for å holde deg hydrert. Ekstra snacks kan også være lurt å ha med.- BRUK SÅ LITE SMINKE SOM MULIG -

Det beste for flyturen, er å ha på så lite sminke som mulig. Slik får huden puste godt og du kan lett påføre fuktighetskrem, som nevnt over. Det viktigste er og ikke bruke foundation, slik at huden kan tørke enda mer ut. Maskara er et must for meg, som da ikke gjør noe å bruke. Har du andre tips, så er det bare å dele ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DU ER VIRKELIG IKKE LETT Å HA I HUS

 • 13.08.2017, 17:21

Hei og god søndag dere!

Denne søndagen brukes til å jobbe i hagen og litt til. Etter at kjæresten min kjøpte hus, har det vært noe hele tiden. Noe som er veldig greit. Slik har det hært store deler av sommeren.

.. Og allerede på torsdag starter skolen igjen her! Blir veldig spennende.

Men, EN ting har irritert meg i sommer.

Ikke ofte klager jeg, men når det gjelder mygg - da er jeg ikke lett å ha med å gjøre. Haha.. Spesielt en natt jeg ikke fikk sove pga EN eneste mygg.

De har virkelig ikke noe inn i hus å gjøre, men kan holde seg ute!

Hva er deres planer nå etter sommeren?

7 TING SOM FÅR MEG TIL Å LE

 • 13.08.2017, 10:00


- 7 THINGS THAT MAKES ME LAUGH -

1. Jeg har sett episodene utallige ganger, men blir likevel aldri lei av serien ''Friends''. Helt sikker er jeg på at jeg ikke er den eneste.

2. Ting jeg sier av og til, som jeg tenker etterpå var helt på jordet. Ofte sier jeg ting jeg tenker, uten å tenke på hvordan det kommer ut. Litt latter kan det bli av det, for å si det slik.

3. Når andre ler, så ler jeg ofte selv også.

4. Jeg smelter, men også ler jeg når jeg hører barnelatter.

5. Tørre vitser. Jeg har en slik humor, som syntes slike vitser blir så dumme - at dem blir vittige.

6. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Programmene dem har sammen, må være noe av det beste på norsk tv. Dem ligger på tv2 Sumo og jeg har sikkert sett hver episode minst 50+ ganger. Tuller ikke.

7. Bloopers. På Youtube finnes det veldig mange av disse, på flere serier. Det er så utrolig morsomt og jeg ler like mye hver gang!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ET SKRIK OM HJELP INGEN KAN SE

 • 12.08.2017, 15:57

Hjertebank. Et skrik, uten lyd. Et skrik som kun jeg kan føle på. Ingen kan se, men jeg kan føle. Det gjør vondt. Jeg puster, men det føles ikke slik. Magen beveger seg bare og luften kommer ut, så inn. Krefter jeg ikke tror finnes, men jeg overlever hver gang. Rask puls. Kald svette. Kvalme. Svimmelhet. Alt på en gang.

Sosial angst.

Jeg er lei av å forklare, til dem som ikke forstår. Et angstanfall, der kun meg selv forstår at kroppen skriker om hjelp.

Et skrik om hjelp ingen kan se. Kun meg.

Nei, sosial angst er ikke lett å forstå. Men, det burde være lett å respektere. Du vil ikke unngå mennesker, buss eller butikken. Med vilje. Du vil være "normal". Leve livet. Møte mennesker, uten å være redd. Redd for hva, egentlig? Aner ikke. Kroppen bare bestemmer seg, uten å spørre først. Lever sitt eget liv. Gjør meg usikker.

Til dere med sosial angst; Jeg forstår. Ikke tro du er feig og jeg lover på tro & ære at det blir bedre. Litt etter litt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG HADDE ALDRI KLART MEG UTEN

 • 12.08.2017, 10:00

Nok en lørdag er i gang og derfor starter jeg dagen med en god frokost.

Jeg tror ikke jeg får en bedre frokost, hvis jeg kan velge. Avocado + egg er den beste kombinasjonen, i følge meg selv og sikkert flere. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten avocado, da tror jeg at abstinenser hadde begynt å kicke inn. Det er jo bare helt nydelig, spør du meg!

- THE PERFECT COMBO -

Hvis du har en favoritt rett med avocado, del gjerne i kommentarfeltet ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SUNN, FRISK OG SYKT GOD SALAT (VEGETAR)

 • 11.08.2017, 16:49

Etter at jeg laget denne salaten for første gang, har jeg blitt helt avhengig å ha denne til alt jeg spiser. Den er så innmari frisk og god, at denne må jeg bare dele med dere. Denne er perfekt alene, men også til for eksempel kylling og laks. Rett og slett nydelig!

Et ekstra pluss er at denne er uten kjøtt, men også uten noen produkter fra dyr.

- MIN ABSOLUTT FAVORITT FRUKT -

- DU TRENGER -

1 avokado, 1 stor mango, ruccula salat, 1/2 paprika, 1/2 sitron

- SLIK GJØR DU -

Skyll salaten og skjær opp alle ingrediensene, utenom sitronen. Press litt sitron over avokadoen, som du ser jeg gjør på bildet over. TIPS: slik blir ikke avokadoen brun. Bland så alt godt sammen i en bolle.

Jeg håper det smaker!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

8 TING VI JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE FORSTÅR

 • 11.08.2017, 10:00

Det er vel ikke til å legge skjul på, at ofte gutter stiller spørsmålstegn over visse ting vi jenter gjør. Dette går jo begge veier, selvfølgelig. Men, jeg har planlagt litt og notert meg litt punkter. Kanskje også flere kjenner seg igjen?

- THINGS GIRLS DO THAT GUYS DON'T UNDERSTAND -

1. ''Hvorfor bruker dere jenter sminke?'' Er vel kanskje et spørsmål de fleste jenter får gjennom livet sitt.

2. De gangene vi sier at vi ikke har noe å kle på oss, når klærne renner over i klesskuffen.

3. Så over til sko eller vesker, hvorfor det må kjøpes flere, når skapet er nokså fult fra før av.

4. En ting jeg ofte får høre av min type, er hvorfor i huleste jeg skal legge hår på badegulvet når jeg røyter som en katt.

5. Hvor mye vi pakker, hvis vi bare skal på en helgetur.

6. Hvordan kan vi snakke med en venninne nok 1 time på mobilen, når vi har vært hos vedkommende hele dagen?

7. Hvordan vi tar på oss strømpebukser. Vil jo ikke få hull i dem, så vi må være forsiktige.

8. Når vi tar på oss sko med høye hæler, hvis vi skal gå over lengre tid.

Flere ting å legge til på listen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ER SÅ GLAD I HUN HER + VINNEREN AV KONKURRANSEN

 • 10.08.2017, 16:49

Hei, hvordan går det med dere?

Som jeg nevnte i går, hadde jeg og min kjære venninne en liten photoshoot sist jeg var hos henne. Det ble så mange gode bilder, som har vært veldig gøy å se gjennom! Hun er bare så herlig og utrolig fin på bilder. Alle bildene ble utrolig flotte.

- Veldig glad i hun her -

Angående giveaway konkurransen, har jeg valgt å trekke ut med tall på alle deltakerne. Slik at det kunne bli rettferdig. Jeg kontakter vedkommende på e-post, så vinneren er;

Heidi - GRATULERER!!

SLIK FÅR DU VAKRE LEPPER

 • 10.08.2017, 10:00

- VELDIG VIKTIG, MEN VANSKELIG Å PASSE PÅ -

Det er ingen hemmelighet at jeg gjerne vil ha myke og fine lepper, der det ikke er behagelig å gå rundt med sprukne lepper. Det er helt klart flere ting du kan gjøre, for å ta vare på leppene dine. Selv om det kan være vanskelig å glemme, så er det faktisk viktig å passe på leppene. Spesielt nå på sommeren. Så her har dere mine beste tips.

- HOW TO GET THOSE BEAUTIFUL LIPS -

- Bruk en klut for å skrubbe leppene naturlig flere ganger i uken med vann, for å fjerne døde hudceller.

- Skyll leppene med vann så ofte som mulig. Leppene trenger også væske, slik som kroppen.

- Tenk på hva du bruker på leppene og hva dem inneholder. Veldig ofte blir det tilsatt mange ingredienser, som er uheldig for leppene dine og skader dem mer enn nødvendig. Aloe Vera er veldig bra å ha på leppene, som ofte blir tilsatt mer i leppestifter.

- Smør på olivenolje på leppene og ha på i flere minutter. Det er et vidundermiddel for leppene dine!

- Husk å bruke noe på leppene med solfaktor, nå på sommeren.

- Rens leppene dine minst et par ganger i uken, der du enten bruker en hjemmelaget skrubb for leppene eller en du kan finne på butikken.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HUDFARGEN GJØR IKKE ET MENNESKE MINDRE VERDT

 • 09.08.2017, 16:13

I likhet med flere andre, har jeg også fått med meg hva som har blitt skrevet om angående Sophie Elise sin nye musikkvideo til ''All Your Friends''. Da jeg først så videoen, uten å vite hva som kom etterpå, fikk jeg se en veldig fin historie. Jeg likte budskapet og jeg likte storyen bak sangen og videoen.

- SYKE HOLDNINGER, RASISME OG LIKEVERD -

Først og fremst blir jeg helt paff, når jeg tenker på hvor mange feige ansikter som sitter bak tastaturet og skriver så mye stygt om andre mennesker. Ja, mennesker. Akkurat som deg og meg. Fokus på rasisme ble satt på spissen etter denne videoen, der disse kommentarene ble slengt ut KUN på grunn av hudfarge. Selv i 2017 sitter det mennesker med de sykeste holdningene, der på bakgrunn av hudfarge gjør andre mennesker mindre verdt.

Det forteller mer om menneskene med slike holdninger, enn faktisk dem som blir hengt ut.

Jeg kommer aldri til å forstå hvordan enkelte mennesker tenker, når det gjelder å stemple andre mennesker som mindre verdt. Det er så feil. Det er stygt og disse menneskene eier ikke respekt eller forstår hva som ligger bak ordet ''likeverd''. Jeg blir faktisk kvalm. Det er mobbing og det er ikke greit, på noen måte.

Dette temaet burde dukke opp allerede på barneskolen, når det kommer til likeverd og respekt overfor andre mennesker. Mennesker vil være mennesker uavhengig deres bakgrunn, kultur eller hudfarge.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

ANTREKK OG SKREMMENDE NYHETER

 • 09.08.2017, 09:51

I går hadde jeg det veldig fint. Jeg var hos en god venninne og vi tok masse bilder! Så nå har jeg mye på lager som etterhvert kommer ut. Samtidig har jeg i grunn mye som skjer nå i livet mitt, som jeg skal fortelle mer om etterhvert. Veldig spennende, men også litt skremmende nyheter. Jeg blir litt stresset, når det skjer ting i livet mitt. Også da når det skjer litt mye på en gang, men da er det godt å skrive litt om det.

Anyways, her har dere litt bilder fra gårsdagens antrekk.

Genser Ginatricot | Bukse Cubus | Sko H&M

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

BILDENE AV MEG INGEN SKULLE SE

 • 08.08.2017, 19:31

Overskriften sier vel sitt, da disse bildene kanskje ikke er de fineste og dem som slå best an. Men, derfor deler jeg dem. Alle bilde serier har alltid en bakside, og her er mine (fineste) blinkskudd jeg enda ikke har fått delt.- Jeg kjører alltid på med mine sjarmerende blikk .. -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

5 TING JEG VIL LÆRE

 • 08.08.2017, 10:00

Hei dere fine smykker! Jeg får aldri nok av å lære noe nytt. Derfor passer det fint å skrive et innlegg, der jeg forteller noen punkter jeg gjerne ønsker å lære. Det er morsomt å tenke på noe som kan virke vanskelig å lære, men som likevel står høyt på lista.

- 5 THINGS I WANT TO LEARN -

1. Å tegne

Hvis jeg får ett bilde foran meg, så kan jeg fint tegne etter. Men, jeg skulle ønske jeg kunne tegne med frihånd og med litt fantasi. Selv syntes jeg faktisk det kan være vanskelig å tegne, selv om det kan være noe veldig enkelt.

2. Snakke bedre engelsk

Ja, jeg kan snakke engelsk og bli forstått. Med litt innabords går det ofte mye bedre også, he he. Men, jeg skulle ønske jeg kunne ta noe kurs til å lære meg bedre språket og bli trygg.

3. Spille gitar

Jeg blir veldig inspirert av dem som synger, men som også spiller gitar i tillegg. Det er så flott å se og høre på!

4. Sminke

Gjerne skulle jeg ønske at jeg ble flinkere på sminke, selv om jeg kan det grunnleggende og litt til. I følge hva jeg selv føler, men det er alltid ting jeg ønsker å lære når det gjelder sminke.

5. Lære å synge

Det siste punktet, må også være det som står øverst på listen. Det er en stor drøm!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

DET ER ENDA VANSKELIG

 • 07.08.2017, 17:16

// Jeg må advare på forhånd at dette innlegget inneholder noen sterke følelser og tanker, på ikke en veldig positiv måte. En positiv og glad jente som meg, vil også vise mine svakeste sider. Som vi alle har, men jeg velger å dele. Det hjelper meg.

Da jeg var liten, opplevde jeg ikke mye bekymringer. Tanker på framtiden, kroppen min eller livet generelt eksisterte ikke. Alt var enkelt. Mine største bekymringer, var å falle i en sølepytt. Jeg begynte å grine, fordi jeg fikk vondt. Etter en liten stund var alt greit igjen. Det var glemt. Helt borte.

Når blir alt så vanskelig?

Små ting blir til store eksplosjoner og ikke alltid er det enkelt å tenke fornuftig. Jeg opplevde noe traumatisk for veldig mange år siden, som enda sitter dypt i meg. Jeg hadde i mange år angst og depresjoner i stor grad. Jeg har ofte satt  med en følelse av frykt for andre mennesker og ikke minst meg selv. Enda har jeg angst, da spesielt sosial angst.

Jeg går til psykolog og det blir jeg å gjøre i sikkert flere år, fordi jeg ikke klarer å leve alene med mine tanker og nedturer. Det er ikke lett å være så liten i en så stor verden.

Ja, jeg er til vanlig utrolig lykkelig. Jeg er en glad jente, som alltid får høre hvor utrolig snill jeg er mot andre mennesker. Men, når jeg har slike nedturer - så er ikke livet enkelt på noen måte. Det er helt greit å kjenne på vonde følelser, lenge etter du har vært gjennom noe vondt eller her og nå. Ingenting er feil. Det er vanlig å ha dårlige dager, noen ganger så vondt at det ikke kan forklares.

Det kan være godt å vite at man ikke er alene om å ha slike nedturer og det er greit å si at nå har jeg det ikke så bra.

Ja, det er enda vanskelig og det er helt greit.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

10 TIPS TIL Å LEVE SUNNERE PÅ BUDSJETT

 • 07.08.2017, 10:05

Ja, jeg mener at mye sunn mat er dyrt.

Det vet jeg selv mange også syntes, enn kun meg. Derfor kan det ofte bli lettere å benytte andre mer usunne alternativer, som ikke alltid er det beste. Sunne alternativer burde absolutt, i mine øyner, være billigere. Ikke alle studenter har råd til å bruke tusenvis av kroner i måneden, bare på mat. Iallefall ikke det som anbefales. Selv har ikke jeg hatt råd til det. Men, nå som jeg en stund har fått bedre kunnskap til sunnere alternativer - til en rimeligere penge, vil jeg gjerne dele disse smarte tipsene med dere.

1. Frukt og grønt

Ofte får vi høre at dette er så dyrt, men tenk over det.. Et skolebrød eller annen kake kan koste mellom 15-30 kr, mens til denne prisen får du minst 4-5 epler. Det samme gjelder andre frukter i løs vekt, som ikke er så dyrt som det ofte blir sagt.

2. Ja til First Price i butikken

Ja, det er faktisk en del First Price varer som er minst like gode som andre. Slik som egg, mais, gulrøtter, laks eller kyllingfilet, for å ta noen eksempler.

3. Frys ned det du ikke spiser

Har du en del middag til overs, etter et måltid; ta restene i oppbevaringsbokser og frys dem ned. Dette gjelder også matvarer du ikke kommer til å spise fortløpende. Da har du en middag eller noen råvarer til overs!

4. Unngå ferdigmat

Det kan være fristene å kjøpe noe ferdigmat i frysedisken, fordi man ikke alltid gidder å bruke tid på å lage mat. Men, det finnes mange enkle oppskrifter på lunsj og middager som da også blir billigere ved å kjøpe inn ingrediensene.

5. Lag store porsjoner

Som jeg var litt inne på, kan det også være lurt å lage en del ekstra. Slik kan du fryse ned flere porsjoner, så du har ferdig middag til å varme opp.

6. Kjøp på tilbud

Jeg har en egen app på mobilen, der jeg ser en oversikt over tilbudene i alle matbutikkene. Da kan du spare mye penger, ved å kjøpe på tilbud.

7. Kjøp frosne frukt og grønnsaker

Dette er også billigere og supert å ha liggende i frysen. Veldig ofte trenger du ikke å kaste restene, som jeg ofte kan gjøre.

8. Drikk vann

Hvis du ikke liker vann, kan det være veldig godt å tilsette ulike frukter eller grønnsaker. Det gir vannet veldig god og frisk smak.

9. Benytt deg av innvandrerbutikkene

Etter vi fikk en slik matvarebutikk i byen, har jeg sett at prisene er litt billigere enn i de vanlige butikkene. Frukt og grønnsaker er ofte mye billigere på disse butikkene, som jeg anbefaler på det sterkeste å ta en titt.

10. Planlegg

Jeg har ofte ikke anelse på hva jeg skal kjøpe i butikken, hvis jeg ikke har planlagt måltidene. Da vet jeg fra punkt til prikke, hva jeg skal kjøpe. Lettere kan du da la være å kjøpe andre ting, du ikke trenger.

Vinneren av GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL TIL IPHONE er nå publisert i selve innlegget, så vil vinneren bli personlig kontaktet av meg. Men, ikke glem min nye giveaway på bloggen - der jeg er så heldig som kan gi bort en valgfri størrelse på en personlig almanakk HER.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

GIVEAWAY: VINN PERSONLIG ALMANAKK!

 • 06.08.2017, 18:47

Tid for ny giveaway! I samarbeid med www.personligalmanakk.com har jeg vært så heldig å få dele ut en personlig almanakk til en av mine lesere. En av dere har mulighet til å vinne en valgfri størrelse på deres egne personlig almanakk. Jeg er helt avhengig når det gjelder å skrive ned hva jeg skal eller bare ideer jeg kommer på. Ja, det er lett å skrive på mobilen - men, jeg elsker å bruke litt tid på å skrive det ned. Da har jeg en fin overskrift, samtidig som jeg kan åpne den fine almanakken.

Trenger du inspirasjon til din personlige almanakk, anbefaler jeg å trykke inn på #personligalmanakk i sosiale medier - her som jeg har hentet mye inspirasjon fra selv.

Det du må gjøre for å være med i konkurransen:

1. Like bloggens facebook side HER & følge personlig almanakk på Instagram HER

2. Legge igjen en kommentar på dette innlegget med ditt navn og E-post adresse!

MASSE LYKKE TIL OG NYT DENNE SØNDAGEN ♥

VELDIG VIKTIG Å TA VARE PÅ KROPPEN DIN

 • 06.08.2017, 11:23

Endelig søndag, som er min absolutt favoritt dag i uken (med mindre jeg har vært på byen dagen før..) Etter mye alkohol og litt mer usunn mat i sommer, har jeg begynt så smått å komme tilbake i gode rutiner.

 

Jeg har begynt å gå litt mer turer og spise mye sunnere, som kroppen min virkelig har godt av nå.

.. DAGENS FROKOST; bare se så nydelig det ser ut!

Lurer på å dele litt sunne oppskrifter på bloggen fremover, hvis noen ønsker det?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

DEILIG PÅ STRANDA

 • 05.08.2017, 11:57

God lørdag hjerter!

I går kom vi hjem fra Danmark og turen har vært kjempe fin. Det har vært nydelig å reise litt bort fra hverdagen hjemme, for å slappe av og ikke tenke så mye.

.. Noe av det vakreste jeg vet, er å bade på stranda. Det er en så deilig følelse! Blir så glad når jeg ser tilbake på bildene.

.. det var vakkert å bade i solnedgangen!

9 FORDELER MED Å VÆRE LAV

 • 04.08.2017, 18:47

Jeg blir ofte kalt liten, fordi jeg er veldig lav. Men, det trenger jo ikke å være en negativ ting. Jeg elsker å være lav og gjør aldri noe av å bli snakket "ned" på.

.. Haha, good joke right there.

- FORDELER JEG SYNTES ER HELT TOPP -

- Speil henger aldri for lavt.

- Lave personer reiser mer komfortabelt og trenger ofte mindre plass.

- Alle senger er store nok, selv de små i utlandet.

- Slipper å bøye seg ned, der det er lavt og naturlig å bøye seg.

- Det er nydelig å strekke beina helt ut i badekaret.

- Vi forbrenner mer når vi går, hehe.

- Vi dunker skjeldent i ting, som bildører eller dørkarmer.

- Sofaer blir aldri for korte.

- Lav fallhøyde hvis man snubler.

Andre fordeler med å være lav, som er verdt å nevne?

KROPPEN TRENGER IKKE EN OPPUSSING!

 • 04.08.2017, 10:46

Siden i fjor har jeg gått opp en størrelse i klær, men jeg er langt i fra misfornøyd. Jeg hadde det ikke bra med meg selv i fjor, med tanke på størrelsen min.

.. Men, i dag forstår jeg at det ikke var kroppen min som trengte en oppussing, men hodet mitt gjorde.

Jeg liker kroppen min. Jeg aksepterer meg selv akkurat slik jeg er. Min størrelse definerer ikke meg som person. Jeg er verdt mye og jeg har mennesker i livet mitt, som setter pris på meg.

Ikke bare kroppen min, men Victoria.

Når jeg våkner om morgenen, tenker jeg på hvor takknemlig jeg er for å ha en kropp som fungerer og er frisk. Jeg går inn på badet, ser meg i speilet og sier;

"Du er vakker!"

Jeg sier til meg selv hvor viktig det er å tenke på alt jeg har klart, uten at det har vært takket være størrelsen på min kropp. Det er meningen at jeg skal klare det jeg gjør, uten at det skal bli definert i kilo.

Jeg vil ikke bli husket for at jeg hadde perfekt kropp eller fordi jeg var døds pen, men for hva jeg klarte å oppnå. Noen kilo for lite eller for mye, har ingenting å si på hva du skal klare i livet.

Jeg liker kroppen min slik den er, fordi jeg endelig forstår hva som er det viktigste her i livet <3

EN FREMMED FIKK LATTERKRAMPE AV MEG

 • 03.08.2017, 21:57

Etter en nydelig kveld på stranda, har jeg brettet over meg dyna og slapper av litt. Det har vært deilig å gjøre noe i hele dag, for så å avslutte med

.. et nydelig bad på stranda.

.. Så over til hva som skjedde på butikken i går, der jeg ble ordentlig ledd av. Bildet under sier i grunn sitt, så jeg trenger vel egentlig ikke å forklare noe mer? Ehe.

Pssst; jeg er veldig glad i minions.

JEG HAR ALDRI SETT NOE SÅ FINT

 • 03.08.2017, 14:07

I skrivende øyeblikk sitter vi på en koselig kafe i Hjørring, der jeg fikk det fineste rundstykket servert. Det er det fineste jeg har sett, med tanke på at jeg kun bestilte et rundstykke med ost.

Snart blir det litt mer shopping, før vi tar toget tilbake til feriesenteret.

Jeg håper dere har det fint denne torsdagen!

8 LIFE HACKS DU BURDE VITE

 • 03.08.2017, 10:00

- Hey you guys -

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å finne ut slike smarte tips i hverdagen. Enkle, men likevel så geniale. Slike innlegg slår ofte veldig godt an hos andre, så derfor lager jeg gjerne ett innlegg. Derfor deler jeg med dere, noen smarte life hacks som iallefall jeg syntes er geniale.

- 8 LIFE HACKS YOU SHOULD KNOW -

- Vask en dressing eller ketchupflaske, for så å bruke til pannekakerøre for å unngå søl.

- Bruk pepperkakeformer i stekepannen, slik at du kan lage stilige figurer til enten pannekaker eller noe med egg.

- Ta med en tom solkrem flaske på stranden, for å legge mobilen tørr og trygt.

- Sett mobilen på flymodus, hvis du trenger å lade den raskere.

- For å unngå klumpete neglelakk, legg den inn i kjøleskapet i ca. 15 min og den blir mer jevn.

- Tom for deodorant? Ta på fuktighetskrem under armene, som faktisk har god effekt.

- Slipp å vente lenge for å få et liv på for eksempel Candy Crush, kan du skru datoen fram.

- Hvis du blir kalt stygg, snu deg rundt og si: ''Unnskyld, jeg er ikke et speil..''

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

BIKINI, STORE BØLGER OG NOE FLAUT

 • 02.08.2017, 19:45

Etter en lang bytur, gikk rumpa videre til stranda. Der fikk vi badet og det må ha vært 20 grader i vannet, som var helt nydelig. Store bølger og strålende sol. Det er kjempe flott her!

Senere eller i morgen skal jeg fortelle dere noe merkelig som skjedde i dag, der en mann lo veldig godt av meg - for å si det slik.

Vakre stranden ..

NÅ ER VI HER, FIN UTSIKT OG SHOPPING

 • 02.08.2017, 11:02

Hei mine kjære lesere!

På en onsdag, sitter jeg og mamma nå i Danmark på fyrklit feriesenter. Vi har fått en kjempe fin leilighet, som vi har utsikt utover sjøen. Snaet er vi på vei til byen og skal shoppe litt, så flere bilder kommer på bloggen senere.

Jeg håper dere får en fin dag :-)

SPØRSMÅLSRUNDE - KJÆRESTEN SVARER!

 • 01.08.2017, 14:09

Nå tenkte jeg å ha en liten annerledes vri, enn før. Jeg har vært så heldig å få kjæresten med på en aldri så liten spørsmålsrunde, der dere kan stille spørsmål - som han skal svare på. Det kan jo bli litt artig, ettersom han er dønn ærlig.

Still gjerne spørsmål dere lurer på, så svarer kjæresten min om ikke veldig lenge på bloggen.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no