• 17.08.2017, 18:24

INNKJØP AV MYE FINT TIL SKOLESTART


Etter første skoledag, ble jeg med mine kjære besteforeldre til nabobyen for å handle litt. Jeg fikk kjøpt så mye fint, at jeg måtte bare vise dere hva. Noe av det gøyeste jeg vet, er å handle inn til en ny skolestart. Spesielt når jeg finner så mye fint.

- Jeg fikk også denne personlige almanakken i posten jeg laget for en uke siden -

Flere som har begynt på skolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 17.08.2017, 10:00

JEG GRUET MEG TIL I DAG


Torsdag allerede.

I dag har skolen startet igjen, iallefall for meg og sikkert flere. Jeg både gledet meg og gruet meg litt, faktisk. Men, mest av alt gledet jeg meg til å komme i gang med litt rutiner igjen etter ferien. Det er alltid godt. Det gikk over all forventning!

Hvordan blir deres rutiner fremover?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 16.08.2017, 22:58

MINE TOPP 3 DRØMMEREISER


Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å drømme meg bort i reiser. Jeg elsker å reise og håper senere i livet at jeg får mulighet til å reise en del.

- ZANZIBAR -

Jeg har aldri visst noe særlig om denne destinasjonen, men jeg følger en person på youtube som gikk på skole her i ett år. Etter disse videoene, ble jeg bare helt forelsket i stedet slik det så ut. Jeg har også lagt merke til kulturen dem har her, som også kunne vært veldig spennende å utforske.

- NEW YORK -

Trenger jeg å si mer, egentlig? Jeg har i grunn alltid sagt at dette er noe jeg skal oppleve, før jeg dør. Spesielt i juletider kan jeg drømme meg bort i bilder av byen, der det er lys i gatene, snø på trærne og alle de vakre omgivelsene. Det er en stor drøm jeg har!

- AUSTRALIA -

Jeg elsker naturen generelt og da å se på slike bilder fra Australia, gjør meg utrolig glad. Rikelig med dyreliv, opplevelser og spennende utfordringer kunne virkelig ha vært midt i blinken for meg. Det ser helt fantastisk ut her.

Hva er din drømmereise?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 16.08.2017, 11:50

7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT & GRØNT


Det er vel ingen hemmelighet, at frukt og grønnsaker er bra for oss. Jeg prøver å la dette være en stor del av kostholdet mitt, noe jeg også liker veldig godt. Veldig mange typer frukt og grønnsaker jeg ikke har likt før, har jeg i dag blitt veldig glad i. Før var jeg ikke veldig begeistret for å teste ut noe nytt, men det har snudd helt den dag i dag.

Ulike innlegg om hvorfor det er så viktig å ha i kostholdet, har fått meg til å spise enda mer av det. Derfor vil jeg dele videre hva jeg allerede har lært om frukt og grønnsaker.

- 7 GODE GRUNNER TIL Å SPISE FRUKT OG GRØNNSAKER -

1. Inneholder mye bra for kroppen din. Mye av mineraler og vitaminer kroppen trenger, finner du i frukt og grønnsaker. Du har kanskje hørt at appelsiner inneholder mye vitamin C, som styrker immunforsvaret. Mens gulrot er rik på betakaroten som igjen omgjøres til vitamin A, som er viktig for synet. Frukt og grønnsaker forebygger også ulike sykdommer og tilstander.

2. Det er billig. Ofte får du høre at sunn mat er billig. Men, det er ikke alltid. En potetgullpose eller sjokolade kan fort koste 30 - 40 kr. Mens frukt og grønnsaker fort ikke trenger å koste mer enn 10 - 20 kr.

3. Frukt og bær inneholder naturlig søtsmak. En banan er ikke sunn, fordi den smaker søtt? Den har jeg fått høre. Men, i søte frukter og bær finnes mye av det kroppen faktisk trenger. Dette gjør at denne naturlige søtsmaken ikke blir så usunn, som mange skal ha det til. Sett opp mot godteri som inneholder store mengder sukker og med lite innhold av næringsstoffer som kroppen trenger.

4. Det inneholder fåtall kalorier. Både frukt og grønnsaker inneholder lite kalorier, men mye vann og en del fiber som metter godt. Det bidrar også til at du spiser mindre blandt annet potetgull og sjokolade. For å ta et eksempel, så inneholder et eple ca 50 - 70 kcal. Mens kun 30 gram Sørlandschips potetgull gir 154 kcal.

5. Du får mer energi. Det merker jeg veldig godt, dersom jeg spiser et eple eller en appelsin. Jeg får mer energi og dermed klarer jeg å gjøre mer, enn hvis jeg tok meg en sjokolade eller godteri av noe slag. That's a fact.

6. Kroppen jubler innvendig. Du vil få en friskere og sunnere kropp, som igjen vil få deg til å føle deg bedre. Det er ikke til å komme unna med.

7. Du blir mindre syk. Dette nevnte jeg litt i det første punktet, da du styrker immunforsvaret ditt med å spise frukt og grønt. Det resulterer at kroppen blir mindre utsatt for sykdom og du føler deg bedre i form.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 15.08.2017, 21:03

SÅ MYE SUKKER ER DET I DET DU DRIKKER!


Ofte drikker jeg gjerne iste eller en sjokomelk uten å tenke over hvor mye sukker, som faktisk er i disse. Jeg teller heller aldri kalorier i hva jeg hverken spiser eller drikker, men etter at jeg nå har begynt å spise sunnere - så er det interessant å se hvor mye sukker som faktisk er i disse drikkene. Og hvis ikke jeg husker feil, laget også Stina et liknende innlegg. 

Derfor deler jeg disse bildene, fordi det interesserer meg å se på sukkerinnholdet og faktisk hva jeg ofte får i meg.

Jeg må ærlig innrømme at det er litt skummelt å tenke på, hvor mye sukker det er i det meste jeg har pleid å drikke! Min nye favoritt er vann med ulike frukter oppi, noe jeg skal begynne å drikke mer av fremover. Veldig glad for at jeg drikker mye vann til hverdags.

Var dette noe du heller ikke var klar over?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 15.08.2017, 10:00

SLIK FÅR DU BEDRE KARAKTERER PÅ SKOLEN!


De fleste har vel allerede begynt på skolen denne uken, mens jeg selv begynner på torsdag. Da er det alltid greit med noen tips til gode studietekniker, spesielt på denne tiden da alt starter igjen. Jeg vil dele mine teknikker, som alltid hjelper meg godt.

- 6 TIPS FOR BETTER MOTIVATION -

1. Følg med i timene. Jeg lover deg at du vil få igjen for det! På skolen må du være uansett, når du først sitter der. Så derfor er det ikke dumt og iallefall prøve å få med seg noe av det som blir gjennomgått, da tiden også vil gå fortere.

2. Interesser deg i undervisningen. Jeg vet godt at ikke alt er like interessant, men jeg prøvde å finne ulike grunner til hvorfor jeg burde lære for eksempel historie. Gi det et forsøk, så blir du kanskje overrasket!

3. Spis jevnlig for å holde blodsukkeret oppe. Noe jeg vet fungerer best for meg, slik at jeg også holder energinivået på topp. Om det så bare er en liten snack, så er dette bedre enn og la være å spise noe over lengre tid.

4. Legg vekk mobil og sosiale medier. Så mange ganger jeg må ta meg selv i dette punktet, da mobilen har vært et hakk mer interessant. Men, så fort jeg legger denne vekk og andre ting som kan distrahere meg - da får jeg gjort veldig mye på bare den ene timen.

5. Ta pauser. Du vil kanskje bli ferdig med hele kapittelet på en time? Men, det er ikke alltid like lett. Ta heller noen flere pauser, for å få med deg mer.

6. Oppsummer litt og litt. Når jeg leser et par sider, skriver jeg ofte notater på det jeg har lest. Slik kan jeg også pugge de viktigste punktene, enn å lese alt på nytt uten å huske så mye.

Har du en studieteknikk å dele?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 14.08.2017, 16:07

DET ER JO BARE EN KATT


Jeg kan ikke få bestemt meg om jeg er sint eller lei meg.

Mulig en god blanding, kan jeg tenke meg.

Ut i fra overskriften, kan sikkert flere skjønner hvor jeg vil.

Jeg er en stor dyreelsker og ville aldri gjort noen noe vondt. Ja, mamma.. Jeg er litt streng når katten hopper på bordet, men det går på litt andre primisser. Mest sint blir jeg når jeg ser dyr som blir mishandlet. Det er så vondt å skrive, for hva i huleste er dem i stand til å gjøre for å fortjene det? Ingenting.

Bildene som dukker opp på Facebook eller VG. Jeg vil ikke se dem, men det er vanskelig å unngå. Før noen trykker inn på linken, burde det stå en ''warning'' til slike bilder som setter klistrer seg i hjernebarken.

Det gjør vondt. Jeg blir sint.

.. Jeg har lenge diskutert med meg selv, om å bli vegetarianer. Før jeg nå får noen kommentarer på det, hvor enkelt det er å kutte ut kjøtt - vil jeg bare si ; 

Det å ha kjøtt som en stor kilde i kosten, er noe jeg har vært vandt med hele livet. Vegetarisme har kommet mer og mer de siste årene, som er veldig bra. Men, ikke alt er så lett å kvitte seg med i kroppen - når det har vært en vane i mitt 21 årige liv. Jeg jobber med det og EN dag skal jeg være vegetarianer resten av livet. Men, det krever en del planlegging og kunnskap.

Men, igjen litt tilbake til overskriften. Det har aldri vært BARE en katt for meg. Jeg husker den dagen jeg fikk min første katt, som jeg er så heldig å ha enda. Jeg begynte å grine, fordi jeg hadde ønsket meg et kjæledyr så lenge. Det blir et lite familiemedlem. De bare er der og følger instinkt, slik som mennesker.

Det er greit og ikke bry seg om dyr, men å utøve noe mer enn det - er helt forkastelig. Fordi du ikke synes om en person, betyr det ikke at det er greit å gjøre noe straffbart! Nei, det er ikke bare en katt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 14.08.2017, 10:29

SLIK HOLDER DU DEG FRESH PÅ FLYREISEN


God dag mine kjære lesere. Jeg er nok ikke den eneste som har opplevd å føle seg uttørket, under en flyreise. Heldigvis har jeg endrer mine rutiner når jeg skal ut å fly, slik at jeg ikke føler meg slik igjen.

- HUDEN TRENGER FUKTIGHET -

I et fly blir luften ekstremt tørr og det samme blir også huden din, hvis du ikke pleier den. Et godt tips før reisen, er å ta en ansiktsskrubb i ansiktet og få bort alle døde hudceller & urenheter. På flyet er det lurt å påføre fuktighetskrem minst et par ganger i løpet av turen. Husk også noe for leppene, som også fort tørker ut.

- HOLD KROPPEN I BEVEGELSE -

Ofte kan vi bli sittende i mange timer, slik at armer og bein kan hovne litt opp. Med tanke på trykket oppe i flyet. Det er helt normalt. Derfor kan det være lurt å strekke seg på beina, altså gå et par gåturer. Hvis du også fryser lett, kan det være lurt å ta med varme sokker, skjerf eller eventuelt en ekstra genser. Slik unngår du å bli syk.

.. Husk å drikke vann!

Som sagt blir ofte luften tørr i flyet, slik at det er ekstremt viktig å drikke nok for å holde deg hydrert. Ekstra snacks kan også være lurt å ha med.- BRUK SÅ LITE SMINKE SOM MULIG -

Det beste for flyturen, er å ha på så lite sminke som mulig. Slik får huden puste godt og du kan lett påføre fuktighetskrem, som nevnt over. Det viktigste er og ikke bruke foundation, slik at huden kan tørke enda mer ut. Maskara er et must for meg, som da ikke gjør noe å bruke. Har du andre tips, så er det bare å dele ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 13.08.2017, 17:21

DU ER VIRKELIG IKKE LETT Å HA I HUS


Hei og god søndag dere!

Denne søndagen brukes til å jobbe i hagen og litt til. Etter at kjæresten min kjøpte hus, har det vært noe hele tiden. Noe som er veldig greit. Slik har det hært store deler av sommeren.

.. Og allerede på torsdag starter skolen igjen her! Blir veldig spennende.

Men, EN ting har irritert meg i sommer.

Ikke ofte klager jeg, men når det gjelder mygg - da er jeg ikke lett å ha med å gjøre. Haha.. Spesielt en natt jeg ikke fikk sove pga EN eneste mygg.

De har virkelig ikke noe inn i hus å gjøre, men kan holde seg ute!

Hva er deres planer nå etter sommeren?

 • 13.08.2017, 10:00

7 TING SOM FÅR MEG TIL Å LE- 7 THINGS THAT MAKES ME LAUGH -

1. Jeg har sett episodene utallige ganger, men blir likevel aldri lei av serien ''Friends''. Helt sikker er jeg på at jeg ikke er den eneste.

2. Ting jeg sier av og til, som jeg tenker etterpå var helt på jordet. Ofte sier jeg ting jeg tenker, uten å tenke på hvordan det kommer ut. Litt latter kan det bli av det, for å si det slik.

3. Når andre ler, så ler jeg ofte selv også.

4. Jeg smelter, men også ler jeg når jeg hører barnelatter.

5. Tørre vitser. Jeg har en slik humor, som syntes slike vitser blir så dumme - at dem blir vittige.

6. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård. Programmene dem har sammen, må være noe av det beste på norsk tv. Dem ligger på tv2 Sumo og jeg har sikkert sett hver episode minst 50+ ganger. Tuller ikke.

7. Bloopers. På Youtube finnes det veldig mange av disse, på flere serier. Det er så utrolig morsomt og jeg ler like mye hver gang!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 12.08.2017, 15:57

ET SKRIK OM HJELP INGEN KAN SE


Hjertebank. Et skrik, uten lyd. Et skrik som kun jeg kan føle på. Ingen kan se, men jeg kan føle. Det gjør vondt. Jeg puster, men det føles ikke slik. Magen beveger seg bare og luften kommer ut, så inn. Krefter jeg ikke tror finnes, men jeg overlever hver gang. Rask puls. Kald svette. Kvalme. Svimmelhet. Alt på en gang.

Sosial angst.

Jeg er lei av å forklare, til dem som ikke forstår. Et angstanfall, der kun meg selv forstår at kroppen skriker om hjelp.

Et skrik om hjelp ingen kan se. Kun meg.

Nei, sosial angst er ikke lett å forstå. Men, det burde være lett å respektere. Du vil ikke unngå mennesker, buss eller butikken. Med vilje. Du vil være "normal". Leve livet. Møte mennesker, uten å være redd. Redd for hva, egentlig? Aner ikke. Kroppen bare bestemmer seg, uten å spørre først. Lever sitt eget liv. Gjør meg usikker.

Til dere med sosial angst; Jeg forstår. Ikke tro du er feig og jeg lover på tro & ære at det blir bedre. Litt etter litt.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 12.08.2017, 10:00

JEG HADDE ALDRI KLART MEG UTEN


Nok en lørdag er i gang og derfor starter jeg dagen med en god frokost.

Jeg tror ikke jeg får en bedre frokost, hvis jeg kan velge. Avocado + egg er den beste kombinasjonen, i følge meg selv og sikkert flere. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten avocado, da tror jeg at abstinenser hadde begynt å kicke inn. Det er jo bare helt nydelig, spør du meg!

- THE PERFECT COMBO -

Hvis du har en favoritt rett med avocado, del gjerne i kommentarfeltet ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 11.08.2017, 16:49

SUNN, FRISK OG SYKT GOD SALAT (VEGETAR)


Etter at jeg laget denne salaten for første gang, har jeg blitt helt avhengig å ha denne til alt jeg spiser. Den er så innmari frisk og god, at denne må jeg bare dele med dere. Denne er perfekt alene, men også til for eksempel kylling og laks. Rett og slett nydelig!

Et ekstra pluss er at denne er uten kjøtt, men også uten noen produkter fra dyr.

- MIN ABSOLUTT FAVORITT FRUKT -

- DU TRENGER -

1 avokado, 1 stor mango, ruccula salat, 1/2 paprika, 1/2 sitron

- SLIK GJØR DU -

Skyll salaten og skjær opp alle ingrediensene, utenom sitronen. Press litt sitron over avokadoen, som du ser jeg gjør på bildet over. TIPS: slik blir ikke avokadoen brun. Bland så alt godt sammen i en bolle.

Jeg håper det smaker!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 11.08.2017, 10:00

8 TING VI JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE FORSTÅR


Det er vel ikke til å legge skjul på, at ofte gutter stiller spørsmålstegn over visse ting vi jenter gjør. Dette går jo begge veier, selvfølgelig. Men, jeg har planlagt litt og notert meg litt punkter. Kanskje også flere kjenner seg igjen?

- THINGS GIRLS DO THAT GUYS DON'T UNDERSTAND -

1. ''Hvorfor bruker dere jenter sminke?'' Er vel kanskje et spørsmål de fleste jenter får gjennom livet sitt.

2. De gangene vi sier at vi ikke har noe å kle på oss, når klærne renner over i klesskuffen.

3. Så over til sko eller vesker, hvorfor det må kjøpes flere, når skapet er nokså fult fra før av.

4. En ting jeg ofte får høre av min type, er hvorfor i huleste jeg skal legge hår på badegulvet når jeg røyter som en katt.

5. Hvor mye vi pakker, hvis vi bare skal på en helgetur.

6. Hvordan kan vi snakke med en venninne nok 1 time på mobilen, når vi har vært hos vedkommende hele dagen?

7. Hvordan vi tar på oss strømpebukser. Vil jo ikke få hull i dem, så vi må være forsiktige.

8. Når vi tar på oss sko med høye hæler, hvis vi skal gå over lengre tid.

Flere ting å legge til på listen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 10.08.2017, 16:49

ER SÅ GLAD I HUN HER + VINNEREN AV KONKURRANSEN


Hei, hvordan går det med dere?

Som jeg nevnte i går, hadde jeg og min kjære venninne en liten photoshoot sist jeg var hos henne. Det ble så mange gode bilder, som har vært veldig gøy å se gjennom! Hun er bare så herlig og utrolig fin på bilder. Alle bildene ble utrolig flotte.

- Veldig glad i hun her -

Angående giveaway konkurransen, har jeg valgt å trekke ut med tall på alle deltakerne. Slik at det kunne bli rettferdig. Jeg kontakter vedkommende på e-post, så vinneren er;

Heidi - GRATULERER!!

 • 10.08.2017, 10:00

SLIK FÅR DU VAKRE LEPPER


- VELDIG VIKTIG, MEN VANSKELIG Å PASSE PÅ -

Det er ingen hemmelighet at jeg gjerne vil ha myke og fine lepper, der det ikke er behagelig å gå rundt med sprukne lepper. Det er helt klart flere ting du kan gjøre, for å ta vare på leppene dine. Selv om det kan være vanskelig å glemme, så er det faktisk viktig å passe på leppene. Spesielt nå på sommeren. Så her har dere mine beste tips.

- HOW TO GET THOSE BEAUTIFUL LIPS -

- Bruk en klut for å skrubbe leppene naturlig flere ganger i uken med vann, for å fjerne døde hudceller.

- Skyll leppene med vann så ofte som mulig. Leppene trenger også væske, slik som kroppen.

- Tenk på hva du bruker på leppene og hva dem inneholder. Veldig ofte blir det tilsatt mange ingredienser, som er uheldig for leppene dine og skader dem mer enn nødvendig. Aloe Vera er veldig bra å ha på leppene, som ofte blir tilsatt mer i leppestifter.

- Smør på olivenolje på leppene og ha på i flere minutter. Det er et vidundermiddel for leppene dine!

- Husk å bruke noe på leppene med solfaktor, nå på sommeren.

- Rens leppene dine minst et par ganger i uken, der du enten bruker en hjemmelaget skrubb for leppene eller en du kan finne på butikken.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 09.08.2017, 16:13

HUDFARGEN GJØR IKKE ET MENNESKE MINDRE VERDT


I likhet med flere andre, har jeg også fått med meg hva som har blitt skrevet om angående Sophie Elise sin nye musikkvideo til ''All Your Friends''. Da jeg først så videoen, uten å vite hva som kom etterpå, fikk jeg se en veldig fin historie. Jeg likte budskapet og jeg likte storyen bak sangen og videoen.

- SYKE HOLDNINGER, RASISME OG LIKEVERD -

Først og fremst blir jeg helt paff, når jeg tenker på hvor mange feige ansikter som sitter bak tastaturet og skriver så mye stygt om andre mennesker. Ja, mennesker. Akkurat som deg og meg. Fokus på rasisme ble satt på spissen etter denne videoen, der disse kommentarene ble slengt ut KUN på grunn av hudfarge. Selv i 2017 sitter det mennesker med de sykeste holdningene, der på bakgrunn av hudfarge gjør andre mennesker mindre verdt.

Det forteller mer om menneskene med slike holdninger, enn faktisk dem som blir hengt ut.

Jeg kommer aldri til å forstå hvordan enkelte mennesker tenker, når det gjelder å stemple andre mennesker som mindre verdt. Det er så feil. Det er stygt og disse menneskene eier ikke respekt eller forstår hva som ligger bak ordet ''likeverd''. Jeg blir faktisk kvalm. Det er mobbing og det er ikke greit, på noen måte.

Dette temaet burde dukke opp allerede på barneskolen, når det kommer til likeverd og respekt overfor andre mennesker. Mennesker vil være mennesker uavhengig deres bakgrunn, kultur eller hudfarge.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

 • 09.08.2017, 09:51

ANTREKK OG SKREMMENDE NYHETER


I går hadde jeg det veldig fint. Jeg var hos en god venninne og vi tok masse bilder! Så nå har jeg mye på lager som etterhvert kommer ut. Samtidig har jeg i grunn mye som skjer nå i livet mitt, som jeg skal fortelle mer om etterhvert. Veldig spennende, men også litt skremmende nyheter. Jeg blir litt stresset, når det skjer ting i livet mitt. Også da når det skjer litt mye på en gang, men da er det godt å skrive litt om det.

Anyways, her har dere litt bilder fra gårsdagens antrekk.

Genser Ginatricot | Bukse Cubus | Sko H&M

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

 • 08.08.2017, 19:31

BILDENE AV MEG INGEN SKULLE SE


Overskriften sier vel sitt, da disse bildene kanskje ikke er de fineste og dem som slå best an. Men, derfor deler jeg dem. Alle bilde serier har alltid en bakside, og her er mine (fineste) blinkskudd jeg enda ikke har fått delt.- Jeg kjører alltid på med mine sjarmerende blikk .. -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 08.08.2017, 10:00

5 TING JEG VIL LÆRE


Hei dere fine smykker! Jeg får aldri nok av å lære noe nytt. Derfor passer det fint å skrive et innlegg, der jeg forteller noen punkter jeg gjerne ønsker å lære. Det er morsomt å tenke på noe som kan virke vanskelig å lære, men som likevel står høyt på lista.

- 5 THINGS I WANT TO LEARN -

1. Å tegne

Hvis jeg får ett bilde foran meg, så kan jeg fint tegne etter. Men, jeg skulle ønske jeg kunne tegne med frihånd og med litt fantasi. Selv syntes jeg faktisk det kan være vanskelig å tegne, selv om det kan være noe veldig enkelt.

2. Snakke bedre engelsk

Ja, jeg kan snakke engelsk og bli forstått. Med litt innabords går det ofte mye bedre også, he he. Men, jeg skulle ønske jeg kunne ta noe kurs til å lære meg bedre språket og bli trygg.

3. Spille gitar

Jeg blir veldig inspirert av dem som synger, men som også spiller gitar i tillegg. Det er så flott å se og høre på!

4. Sminke

Gjerne skulle jeg ønske at jeg ble flinkere på sminke, selv om jeg kan det grunnleggende og litt til. I følge hva jeg selv føler, men det er alltid ting jeg ønsker å lære når det gjelder sminke.

5. Lære å synge

Det siste punktet, må også være det som står øverst på listen. Det er en stor drøm!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; PERSONLIG ALMANAKK

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits