hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

SLUTT Å KLE AV DERE, JENTER!

 • 31.07.2017, 17:30

- LETTKLEDD, STYGGE BLIKK OG KRITIKK -

Er det noe vi jenter ofte får høre snakk om og som flere kritiserer, handler det om kropp. Folk begynner å bli lei av å snakke om det. Vi jenter er lei av å høre det, at vi burde kle på oss mer klær. Du kan enkelt bli stemplet som lettkledd, dersom du har en kort shorts og en gjennomsiktig topp. Eller et bilde av deg selv i bikini, på sommeren. Just like that.

Men, hva med gutter?

Dem får sjeldent kommentarer om å være lettkledde, om så dem står i bare boxer. Jeg har aldri sett en overskrift, der en mann blir kritisert på grunnlag å ha lite klær på seg. Dem kritiserer ikke hverandre, på samme måten som iallefall vi jenter driver på med. Ofte ser det ut som at jenter blir kritisert for omtrent alt mulig rart, mens gutter kan gjerne gå som dem vil - uten at noen skal si noe på det.

Greit nok. 

Men, føler du deg virkelig bedre etter et stygt blikk på jenta med det fine håret eller de store brystene? Der sjansen er stor for å kommentere det etterpå, på en negativ og stygg måte. Jeg vil ikke være en slik person, som ønsker å dra andre ned.

Vi må heller prøve å løfte hverandre opp og akseptere at alle er forskjellige!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

8 GENIALE SKJØNNHETSTIPS OG SIDE2 BLOGGER!

 • 31.07.2017, 10:00

Hello you guys!

Jeg håper dere har det fint. Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen, som jeg setter uendelig stor pris på. Hver og en av dere, tusen takk. Jeg kan ikke få sagt det nok, annet enn at jeg er utrolig glad.

Fikk en kommentar på bloggen i går, der jeg fikk se at jeg har blitt side2 blogger. Det er jo helt overveldende, at jeg har ikke ord. Tusen takk!

- 8 GENIALE SKJØNNHETSTIPS -
 

1. Føn håret riktig

Jeg har alltid fønet håret i alle slags vinkler. Men, jeg har begynt å føne langs hårstrået. Slik står ikke håret ut alle veier.

2. Olivenolje til å fjerne sminke

Olivenolje er genial til å fjerne sminke, spesielt vannfast maskara.

3. Riktig bruk av flytende eyeliner

Veldig mange påfører flytende eyeliner med lukkede øyner. Det kan bli veldig ujevnt, slik at mange dropper det. Men, ha derimot øynene åpne når du påfører.

4. Erstatt concealer med leppestift

Concealer skal jo dekke alle urenheter og kviser. Men, hvis du bruker en leppestift i varm rosa, ser looken mer naturlig ut.

5. Få fyldigere lepper

For at det skal se ut som du har fyldigere lepper, ta på mørk concealer dyppet i sol pudder og påføre en skygge på underleppen. Ta så på highlighter langs leppekonturen på overleppen.

6. Hårspray for rufsete bryn

Bruk en gammel maskara børste og ta på hårspray, for å jevne ut rufsete bryn.

7. Unngå håndkle tørking av hår

Gjør det ofte selv, men de siste gangene har jeg latt være. Ta heller og vinkle håret i et håndkle, til det blir tørt. Da unngår du fluffy og slitt hår.

8. Fjern enkelt neglelakk uten neglelakk fjerner

Er du tom for neglelakk fjerner, kan du enkelt fjerne lakken på en annen måte. Ta så på blank neglelakk over hele neglen, vent 5 sekunder og fjern lakken med en bomullsdott.

Minner også om giveaway konkurransen på bloggen, der du kan vinne et marble deksel til iPhone!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FORBANNA NERVØS FOR Å SNAKKE FEIL

 • 30.07.2017, 16:50

Du sitter der, så stille som mulig. Ingen øyekontakt. Venter til du kan dra hjem. Angst. Redd. Usikker. Livredd. Hva er egentlig problemet? Redd for at noen skal prate til deg, slik at du må si ting riktig.

 

Du må ikke finne på å skjelve i stemmen, men du må være voksen. Hele tiden. Du må skjerpe deg.

Ikke tenk på den sosiale angsten, som hele tiden vokter over deg. Bare se bort fra det, så enkelt er det. Tenker sikkert mange.

 

MEN, tror noen virkelig at jeg ønsker å skjelve i stemmen?

 

At jeg sitter der og ikke ønsker å si et ord. At en person som meg, faktisk ikke alltid klarer å få frem det jeg ønsker. Å ha angst, i mitt tilfelle sosial angst, gjør at du som person blir svekket. Du blir tvunget til å oppføre deg, litt som en annen person - enn deg selv. Slik du egentlig ønsker.

 

Jo mer du prøver å kjempe i mot, kan det slå jævlig hardt tilbake på deg. Jeg vet.

Aldri tenk at det er feil å ha det slik. Så mange ganger jeg tenker på, hvorfor kan jeg ikke være sterkere. Være meg selv, sammen med mange mennesker. Hvorfor kan ikke den skeptiske følelsen, bare gå over?

Men, det er ikke lett. Du er så forbanna sterk som i det hele tatt hiver deg ut i situasjoner, der du vet at du blir usikker.

Det er ikke alltid andre mennesker klarer å forstå, men tenk at du gjør bare ditt beste. Det SKAL være godt nok. Alltid.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

20 TING JEG ELSKER I LIVET MITT

 • 30.07.2017, 10:00

1. Få koselige meldinger fra dem jeg er glad i.

2. Tatoveringene mine.

3. Når andre åpner seg og kan stole på meg.

4. Bra musikk.

5. Smilene jeg får.

6. Gode bøker.

7. Familie, venner & kjæreste.

8. Sol og sommer.

9. En god frokost.

10. Skrelle og spise reker.

11. Å være ny dusjet.

12. Te!

13. Kattene mine.

14. Å reise.

15. Naturen.16. Fine komplimenter.

17. Jentekvelder.

18. Roadtrip med kjæresten.

19. Klemmer.

20. Å gå i kjole.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

JEG BRUKER SMINKE FOR Å SE BRA UT

 • 29.07.2017, 19:40

Det sier vel kanskje seg selv, hvorfor mange bruker sminke.

Selvfølgelig er det gøy å prøve seg fram, der flere sminker seg fordi det er spennende, noe jeg selv også gjør. Men, så ærlig skal jeg være å si at jeg sminker meg fordi jeg føler meg bedre etterpå. Hvis jeg har en dårlig dag, der jeg ser meg i speilet og ikke føler meg bra - så kan det faktisk hjelpe å sminke seg. Slik kan jeg føle meg iallefall litt bedre, om ikke bra. Når det resulterer noe positivt for deg selv, hvorfor ikke bare gjøre det?

Jeg ser ikke problemet med å være ærlig om det, egentlig. Det burde ikke være slik, at du skal bli flau av å snakke om det. Det har jo blitt noe av det mest naturlige, hos for det meste jenter. Men, selvfølgelig vil det jo alltid være dem som prøver å snakke andre ned.

Det gjør vel ingen skade for andre, hvis jeg velger å sminke meg for å se litt velstelt og bra ut 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

MITT BESTE TIPS TIL DEG MED SLITT HÅR

 • 29.07.2017, 10:00

Hey dere!

Jeg har fått litt kommentarer på bloggen når det gjelder håret mitt, ettersom jeg har masse krøller. Hvordan klarer jeg å holde krøllene så fine? Jakten på produktet som gjør at krøllene mine ikke floker seg og blir slitt har vært lang, men endelig har jeg funnet noe som holder mine krøller så bra... MOROCCANOIL TREATMENT! Denne oljen sverger jeg til, som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg har brukt denne i flere år. Den gir masse fuktighet til håret og gjør at tuppene ikke blir slitte. Gir også en veldig fin glans i håret.Flere som bruker denne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

HILSEN EN GLAD TJUKKAS

 • 28.07.2017, 17:30

Tynn eller tjukk, lav eller høy - jeg er lykkelig i min egen kropp.

Alt for mange er redde for hva andre tenker og mener om deg. Er det ikke merkelig, hvordan det har blitt? Mange er redde for å gjøre noe som føles riktig, fordi du er nervøs for hva andre har å si eller mene om det.

Inkludert meg selv, men langt i fra som jeg var.

Jeg er ikke redd for å drømme, slik jeg var før. Jeg klarte det ikke, fordi jeg tenkte at det aldri kom til å skje. Men, bare å tenke på noe du har lyst til - gir deg ett stort steg nærmere det du ønsker. Ikke alt er mulig for alle, men er det noe du vil nok - så ikke la det gå. Jobb hardt. La det være verdt det.

Du skal aldri være nødt til å unnskylde den du er!

La andre se at du er tøff nok til å kjøre ditt eget løp. Prøv å la være å tenke på hva dem mener, men se heller frem til den dagen du har klart det du drømmer om. Tenk på de følelsene og den stoltheten du vil sitte igjen med. La det være sterkere, enn noe annet.

La dem angre på hva dem ville du skulle gjøre og ikke minst;

.. bevis for deg selv hva du kan være i stand til, for deg.

Hilsen en glad tjukkas ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

JEG SKAL PÅ FERIE TIL UTLANDET!

 • 28.07.2017, 10:00

 

Jeg trodde ikke jeg skulle få bestilt meg noen ferie i år, spesielt ikke i utlandet. Derfor er jeg utrolig glad for å dele med dere, at jeg reiser til Danmark neste uke med min kjære mamma. Jeg gleder meg veldig, ettersom jeg virkelig elsker å feriere i Danmark. Jeg kommer selvfølgelig til å ta en del bilder og oppdatere bloggen, så det ser jeg veldig frem til.

.. Forresten god fredag smykker!

Hva er dine planer resten av sommeren?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

RARE TING VI JENTER GJØR NÅR VI ER ALENE

 • 27.07.2017, 16:30

Ikke alle ting vi jenter gjør, ønsker vi å snakke om. Rett og slett fordi noe kan være litt, eller nei; ekstremt pinlig. Men, jeg tenkte det kunne være et litt morsomt innlegg å lage. Selvfølgelig er det ikke alle som gjør alt jeg har skrevet opp, men jeg tror mange kan relatere seg til noe.

- Tar av håret i dusjen og henger det opp på veggen. Må huske å ta det med ut av dusjen, ehm.

- Sjekker om puppene er like store.

- Vet ikke hva du skal spise, så du åpner kjøleskapet og ender opp med å spise litt av alt.

- Ligger i sofaen med beina opp langs veggen.

- Kikker på ulike tutorials på Youtube. Men, når du skal prøve selv, så går det rett vest.

- Å stalke folk på Instagram, that's fun.

- Sitter på bussen, hører på en trist sang. Titter ut vinduet og er med i en musikkvideo.

- Grine når du ser finalen på et reality show.

- Du tar mange selfies, som du ikke vet hvorfor du har der.

- Tar med deg mobilen på do.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY; MARBLE DEKSEL

GIVEAWAY: VINN MARBLE DEKSEL TIL IPHONE

 • 27.07.2017, 10:30

Nå kjører jeg i gang en ny giveaway konkurranse på bloggen, der en av dere kan bli den heldige vinner av et flott marble deksel til iPhone 6/6S. Det er et dyrt merke, men jeg har allerede et deksel til min iPhone - så derfor vil jeg gjerne gi bort dette til en av dere.For å delta, må du følge to enkle trinn:

1. Lik min Facebook side HER. Hvis du allerede har gjort det, kan du gå til punkt 2.

2. Legg til en kommentar der du skriver at du er med, men husk å få med blogg adresse eller e-post. Slik at jeg kan kontakte vinneren personlig.

VINNEREN BLE LIV HEGE SCHILVOLD. Jeg blir å kontakte deg snarest. Gratulerer!

MINE ARR I ANSIKTET - TRODDE JEG SKULLE DØ

 • 26.07.2017, 17:45

Jeg ser på mange av bildene som blir tatt, at jeg fortsatt kan se store arr i ansiktet. Spesielt i pannen, som synes veldig godt på bildet under. Det ligger en liten historie bak, om jeg kan kalle det slik. Vet ikke helt om historie er det beste å si, men iallefall finnes det en grunn.

Jeg kan ikke helt huske akkurat hvor gammel jeg var, men jeg var nok mellom 10-12 år. Så ''uheldig'' som jeg var, fikk jeg ikke disse typiske sykdommene veldig mange har som liten. Slik i mitt tilfelle, vannkopper. Så sies det at jo eldre du blir hvis du får det, jo hardere blir du rammet.

Jeg var selvfølgelig en av dem.

Så begynte jeg å klø, uten å tenke noe over det. Men, jeg skal si det snart ble noe annet når jeg begynte å få store blemmer over alt på kroppen. Jeg ble redd, fordi jeg først ikke visste hva det var. Jeg husker at jeg sto på legekontoret sammen med mamma, da jeg plutselig sa at vi måtte hjem. Jeg ble kvalm og dårlig, i tillegg til at jeg hadde litt angst på den tiden.

Vi dro hjem og ikke lang tid etterpå lå jeg rett ut. Lite visste jeg at slik skulle jeg ligge i 3-4 uker.

Jeg ble ikke bedre og ukene gikk. Jeg hostet mye, klødde hele tiden, hadde vondt og fikk høy feber. I grunn alt på en gang. Jeg visste ikke at du kunne bli så dårlig, for jeg trodde virkelig aldri jeg skulle bli bra igjen. Når jeg først sovnet og våknet igjen, fikk jeg en følelse av å dø. Rett og slett fordi hele kroppen var veldig dårlig. Heldigvis gikk det litt bedre når det hadde gått 3 uker og jeg da hadde klart å plukke på sårene i ansiktet, som resulterte disse arrene jeg har.

Men, så utrolig lykkelig jeg var da jeg ble frisk!Har noen en liknende opplevelse?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DANMARK I MITT HJERTE

 • 26.07.2017, 12:15TO TRAVEL IS TO LIVE

Jeg har reist hit nesten hver eneste år, så lenge jeg kan huske. Å se bilder fra turene, gjør meg glad. Danmark i mitt ♥

DRIT I HVA ANDRE TENKER OM DEG

 • 25.07.2017, 18:33

.. Alt for mye tid har jeg brukt, på å bekymre meg over hva andre tenker om meg. Hvorfor? Jo, fordi jeg ikke vil være et dårlig menneske. Jeg liker ikke tanken der andre skal tro ting om meg, som ikke er sant. Vi vet at folk snakker og vi vet at folk dømmer, derfor kan vi fort la tankene våre lure oss inn til noe vi ikke ønsker. Det trenger like gjerne ikke å være noe, men du kan innbille deg usanne fakta. Veldig enkelt.

Ingen er som deg. Tenk det. 

Jeg kan ikke gjøre noe med hva andre tenker om meg. Men, det jeg kan gjøre; er å tenke at jeg prøver å være det beste mennesket jeg kan være. Jeg er snill og jeg vil aldri noen noe vondt. Slik er jeg og slik vil jeg fortsette å være.

En annen ting som også er smart å tenke over, er dem som dømmer andre. Disse menneskene har ofte noe i sitt eget liv, dem ikke har det bra med. Derfor må dem ofte la det gå utover noen. Det kan til og med være deg. Aldri er det lett å snu tankegangen, men tro meg når jeg sier at det kan bli LITT bedre.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HELT FANTASTISK Å VÅKNE TIL DETTE

 • 25.07.2017, 09:37

Hei og nok en god tirsdag!

Nå befinner vi oss på Haukelifjellet, som vi har lagt over i natt. Vi er på vei hjem og har hatt en super fin tur. Noe av det beste jeg vet, er å være på tur.

Helt magisk har det vært her.

.. Bare se på disse bildene. Klager ikke å våkne til dette!

10 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 24.07.2017, 20:29

De gangene jeg får skrivesperre, er det veldig god hjelp med slike innlegg. Derfor deler jeg enda flere tips med dere, som også har blitt noen av de mest leste innleggene på bloggen. Her har jeg tatt sammen 10 ting du kan blogge om, hvis du står fast.

Dine must haves

Ønskeliste

Steder du vil reise til

Ting å gjøre når du kjeder deg

Foto tips

Favoritter i klesskapet

Oppskrifter

''Den aller første gangen''

10 ting som gjør deg glad

Siste innkjøpFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

NÅ HAR DET VÆRT MYE

 • 24.07.2017, 10:42

Hei dere fine!

Nok en gang, blir det en tur opp i landet vårt. Bare for noen dager siden var vi på disse bildene, som vi igjen skal opp til. Nå har det vært mye bilturer, men dette liker jeg i høyeste grad.

Hva er deres planer de neste dagene? :-)

STEMPLET SOM BORTSKJEMT FORDI JEG ER ENEBARN

 • 23.07.2017, 20:26

Det startet på barneskolen. Etter noen år der, fikk jeg fort høre fra andre i klassen min hvor bortskjemt jeg var. I mine øyner trenger det ikke å være noe galt i å være litt bortskjemt, men det er ikke poenget.

Noen mennesker må prøve å trykke andre ned, da ved å si slike ting.

Da jeg alltid har vært enebarn, har det vært lett å stemple meg for å være bortskjemt - når det faktisk er stikk motsatt for min del. Ikke på den måten at jeg har vært misfornøyd og slikt, men fordi jeg har lært av mine foreldre å sette pris på alt. Ikke ta noe for gitt.

Klapp på skulderen til mine foreldre, som lærte meg å se alle verdiene i hverdagen og sette pris på det.

Jeg har aldri vært den personen som har trengt den nyeste jakka eller den fineste mobilen. Jeg har heller ikke fått alt jeg pekte på, da jeg heller ikke har krevd å få slike ting heller. Foreldrene mine kjøpte klær til meg, når jeg trengte det. Samme med tlf og andre ting.

Slik som de fleste andre, fikk jeg litt penger her og der. Men, hvem gjør vel ikke det? Hadde jeg hatt mye penger, hadde jeg selvfølgelig gitt til dem jeg er glad i.

Slik som i dag gjør jeg også det, men jeg liker også å jobbe for det. Jeg liker fysisk arbeid, så det passer meg veldig bra. Jeg setter pris på alt jeg får, uansett hva det er.

I mine øyner er ingenting mindre bra, enn noe annet.

MINE FAVORITT SANGER AKKURAT NÅ

 • 23.07.2017, 17:20

Ettersom musikk for meg kan være min escape, så vil jeg dele mine favorittsanger akkurat nå. Kanskje noen kan få litt inspirasjon til ny musikk, som aldri jeg sier nei takk til. Kanskje dere også har noen favoritter, å dele i kommentarfeltet?

ENJOY ♥

NYDELIG OPPSKRIFT PÅ OMELETT

 • 23.07.2017, 10:43

Til frokost elsker jeg i grunn alt som inneholder egg, som jeg ofte lager til frokost. Her om dagen laget jeg denne nydelige omeletten jeg tenkte å dele oppskriften på, med en liten vri enn det jeg er vandt til. Den smakte rett og slett så godt, at jeg tenkte med en gang;

.. at denne skulle jeg dele!DU TRENGER

 • 5 egg
 • Litt purre
 • Skinke av eget valg
 • Agurk
 • Smør til steking
 • Pepper eller ønsket krydder

 SLIK GJØR DU

Kutt opp purre og ha i egg blandingen, som du rører sammen i en bolle med tilsatt krydder etter ønske. Ha litt smør i pannen og hell oppi blandingen på middels varme. Husk; Ikke ha på for sterk varme, da den kan bli fort brent. Stek så til du ser at du har mulighet til å snu den, så ta av platen. Pynt så over med det du måtte ønske. Her brukte jeg da vanlig kokt skinke og agurk. Helt nydelig!Hva er ditt beste frokost tips?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG BOR I VERDENS FINESTE LAND

 • 22.07.2017, 11:10

God lørdag dere!

I skrivende stund er vi nok en gang på vei til ny tur, denne gangen til Fredrikstad og så over til Sverige. Gleder meg allerede til ny tur, ettersom jeg elsker bilturer.

.. Jeg legger ved flere bilder fra forrige tur i bårt vakre land!

Jeg ønsker dere en fin lørdag :-)

FORELSKET PÅ NY

 • 21.07.2017, 20:54

Hey og god fredag hjerter!

Jeg bare må fortelle dere om opplevelsen sammen med min kjære. Som jeg skrev tidligere på bloggen, har vi vært på en liten roadtrip nesten opp til Bergen. På vei hjem kjørte vi opp et sted som het Røldal.

Det er den vakreste plassen jeg har sett i vårt vakre land, at jeg ble helt forelsket i stedet.

Ser det ikke fint ut der?

NY TUR I NORGE OG ANTREKK

 • 21.07.2017, 10:15

I skrivende stund er det noen timer til jeg og kjæresten kjører oppover mot Bergen, så vi tar med oss telt og overnatter. Det gleder jeg meg veldig til. Så innlegget som i dag blir postet, ble da skrevet i går. Bilder fra turen vil komme etterhvert.

Ettersom jeg shoppet litt i Kragerø for en uke siden, så kan jeg jo vise gårsdagens antrekk.LETT OG SOMMERLIGKjole H&M / Tynn jakke Outlet i Kragerø

Hva gjør dere i dag? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER EN KONKURRANSE Å VÆRE JENTE

 • 20.07.2017, 16:11

La oss legge kortene på bordet og være dønn ærlige. Vi vil se ut som andre. Vi sammenlikner oss med andre. Vi vil oppføre oss som andre. Bare et bilde kan gjøre til at tankene svirrer. Vi må følge moten. Ikke bare fordi det er fint, men fordi andre vil le av deg fordi du hadde noe som er ute for lenge siden. Noen ler av deg, fordi du kjører din egen stil. Vi sminker bort kvisene og urenhetene, for å føle oss bedre.

.. Ingenting galt i det, men det å være jente er ikke alltid lett.

Veldig mange jobber mot et mål. Ikke nødvendigvis for en selv, men fordi du gjerne vil være bedre en den jenta du ser opp til. Du vil være like pen, like flink og like talentfull.

Du er ikke god nok.

Du er heller ikke like fin som den jenta du akkurat gikk forbi på gata.

Jeg blir oppriktig lei meg.

Vi glemmer ofte at det finnes flere stjerner på himmelen, som fortjener å være der. Det å være deg selv er unikt og det er spesielt. Alle individer er unike, men ikke alle ser det. Jeg så det ikke før, derfor kan jeg relatere meg til mitt eget innlegg.

Men, det er feil.

Husk; du blir ikke finere, dersom du skal bruke krefter på å hate kroppen din!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

INNKJØP AV NY MUMMIKOPP

 • 20.07.2017, 10:00

God torsdag dere hjerter ♥

Da jeg og kjæresten min var på ferie i år, kikket vi litt i butikker og slikt. Det er jo så koselig og Kragerø er en nydelig sommerby. Blant annet fikk jeg kjøpt meg en ny mummikopp, noe jeg er utrolig fornøyd med. Enda en fin kopp til samlingen min!TO MY COLLECTION - LOVE IT!

Flere som samler på mummikopper?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

6 HEMMELIGHETER DERE IKKE VET

 • 19.07.2017, 17:07

- Jeg er alltid redd for å bli såret. Det er utrolig irriterende, men veldig lite jeg kan gjøre noe med. Jeg prøver hver dag å tenke på at det ikke skjer, men det har skjedd så mye i livet mitt. Derfor er jeg nesten alltid redd.

- Dersom noen snakker til meg med sinne, så blir jeg nervøs. Enten blir jeg rettferdig sint tilbake eller så blir jeg på gråten.

- Ofte kan jeg være veldig flink til å komme med gode råd, som jeg selv har erfaring med. Men, det er ikke alltid jeg sier det samme til meg selv.

- Jeg blir veldig fort rastløs, da jeg skulle ønske av og til at jeg hadde klart å stresse ned. Kroppen klarer ikke ofte å slappe ordentlig av, som den burde.

- Jeg elsker kaffe, men jeg kan ikke drikke mye mer fordi jeg får veldig vondt i hodet av det.

- Når jeg skal sove, så MÅ jeg ha minst to puter. Hvis ikke får jeg skikkelig vondt i nakken. Haha, tøft liv.

- Jeg takler ikke å se folk inn i øynene når jeg skal snakke med noen, iallefall ikke over litt lengre tid. Alltid vært sånn.

- Hvis noen blåser opp ballonger, så kan jeg fint få et panikk anfall. Jeg er livredd ballonger!

- Jeg salter ALDRI maten.

- Hvis jeg først skal spise noe usunt, så kan jeg være veldig svak for potetgull. Mmm!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

TING JEG VIL GJØRE OFTERE

 • 19.07.2017, 11:0510 TING JEG VIL GJØRE OFTERE

...

Lese flere bøker. Det gir meg ro og stillhet.

Begynne å hekle litt prosjekter, som også gir meg veldig ro.

Passe på kroppen med tanke på sunn mat.Bli flinkere til å oppdatere mine spillelister på spotify. Fordi det rett og slett inspirerer meg!

Tenke mindre, bare være glad.

Gå flere turer, som gir meg motivasjon og et pluss på helsa.Si mer i fra, hvis jeg føler for det. Fordi jeg ikke vil angre på noe jeg gjerne ønsket å si.

Erstatte kaffe, med te. Det er sunt for kroppen og kroppen tåler ikke for mye kaffe.

Se flere dokumentarer. Fordi jeg syntes disse er utrolig spennende & jeg liker å lære noe nytt.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER NESTEN IKKE TIL Å HOLDE UT

 • 18.07.2017, 16:33

Etter en tur på byen og fiskebrygga i Risør, sitter jeg nå inne i kulden. Ute er det så varmt i dag at det nesten ikke er til å holde ut, selv om jeg samtidig absolutt ikke klager på varmen. Ikke misforstå meg.

Men, det er så nydelig å variere litt.

Midt i sola stakk det så på armene at dem nesten gikk av seg selv - så da er det nydelig å komme seg inn der det var kaldere.

Hvordan er været hos deg?

5 TIPS TIL Å SPARE PENGER PÅ SMINKE

 • 18.07.2017, 10:00

God tirsdag dere!

Er det noe jeg syntes er dyrt å kjøpe, så er det sminke. Selvfølgelig kan du finne rimelige sminke produkter, men ofte blir det dyrt. Skal du også kjøpe inn litt du går tom for, så kan det bli kostbart. Noe jeg selv har erfart. Derfor vil jeg dele noen tips med dere, som jeg har tatt flittig i bruk!

1. Finn rabattkoder

Jeg følger flere bloggere som veldig ofte deler sine sminkefavoritter, som da også deler rabattkoder til leserne sine. Det er utrolig bra og benytte seg av det, ettersom iallefall jeg har spart mange kroner på dette.

2. Ikke kjøp fordi det er billig

Veldig ofte kan det være fort gjort å kjøpe med seg en maskara, fordi den er billig. Men, det er ikke nødvendig med mange forskjellige - hvis det ikke blir brukt. Spar heller pengene og bruk til det du faktisk bruker til vanlig. Jeg snakker av erfaring, hehe.

3. Sjekk hva du har i samlingen din

Noe jeg alltid ender opp med å få for mye av, er øyenskygger. Dette har ikke jeg kjøpt på veldig lenge, så derfor passer jeg alltid på å sjekke hva jeg har - før jeg kjøper noe nytt.

4. Bruk det du har først

Hvis du har en del sminke, så lønner det seg å bruke det du har først. Slik kan du virkelig spare penger og kjøpe mer når du faktisk er tom.

5. Handle på nett

Dette gjør jeg nesten alltid. Ikke bare fordi jeg finner de beste produktene på nettet, men det er ofte gode priser og tilbud. Slike tilbud finner ikke jeg ofte i butikkene, så derfor er det genialt å sjekke hva du kan finne på nettet.Jeg håper tipsene kan være til hjelp!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MITT VALG Å DELE NOE SÅ PERSONLIG

 • 17.07.2017, 12:24

Jeg fikk en kommentar på bloggen i går, som jeg ikke kan la være å svare på. Først og fremst er jeg veldig sikker på hvem du er. Så vet du det, dersom du leser her også. Du forstår ikke hvorfor jeg skulle dele dette offentlig, fordi ikke alle har barn.

Jeg vet godt at ikke alle har barn, noe som selvfølgelig er trist, men det handlet KUN om hva jeg tenker akkurat nå om et veldig omtalt tema. Også på min blogg, a.

Innlegget var ikke skrevet mot noen, men kun for meg selv. Jeg blir trist når jeg hører om dem som ikke kan få barn, noe jeg virkelig ikke forstår meg på vedkommende som skrev den kommentaren.

Har jeg virkelig noen gang gitt uttrykk for, at jeg ikke bryr meg om andre? Gjør det meg til et dårligere menneske, fordi jeg deler noen følelser jeg har om et slikt tema? Don't think so.

.. Og tenk om jeg plutselig skulle bli gravid? Jeg kan ikke akkurat gi deg noen fasit på hva jeg ville gjort, men hvorfor nevne det - når det ikke har skjedd? Ja, ting skjer.

Men, vi mennesker klarer oss gjennom det utrolige.

En siste ting jeg gjerne ønsker å skrive. Hvem som helst kan lese dette, skrev vedkommende. Ja, jeg vet. Men, hvis det plager deg så mye - hvorfor ikke bare gjøre et valg du er så fri å ha - å klikke deg ut av bloggen min?

KLEM <3

JEG HAR IKKE LYST PÅ BARN

 • 16.07.2017, 19:33

Jeg tenker ofte tanken på hvordan det vil være å få barn. Ikke det at det passer nå i det hele tatt, men selvfølgelig hender det at jeg tenker tanken.

Hvorfor skremmer det meg?

For et par år siden, kanskje, hadde jeg helt andre tanker om nettopp det. Jeg tenkte at det ville være hyggelig en gang og at jeg skulle bli heldig, hvis den tiden kommer. Ingen bekymringer. Ingen problemer.

Men, et så stort ansvar skremmer meg. Livredd.

Selv om tiden ikke hadde vært på sin plass, kan jeg likevell ikke tenke meg å ha et så stort ansvar. Jeg beundrer alle mødre der ute. Ikke misforstå; jeg er veldig glad i barn, men ikke i den grad at jeg i dag kunne blitt mor.

<3

DET ER SÅ TYPISK MEG

 • 16.07.2017, 12:36

Hei du!

Jeg håper du som leser har en fin søndag så langt. Dagen så langt har gått til litt tv titting, god frokost og avslapping. Utover det er det maling, soling og grilling som står for tur resten av dagen.

.. Det er så typisk meg å ligge rett ut på en søndag, men i dag er det heldigvis litt andre planer for tur!

.. Frokost er det beste måltidet, syntes nå jeg, så da slenger jeg med et fristende måltid fra en annen dag.

Hva er deres planer for dagen? :-)

DET ER INGEN HEMMELIGHET

 • 15.07.2017, 21:50

God lørdag du som leser!

Jeg har sett litt gjennom noen bilder jeg har tatt gjennom flere år. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å fotografere, som jeg har gjort i mange år. Derfor ville jeg dele noen fine bilder, som minner meg veldig om sommer tider.

Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld :-)

ON MY WALL

 • 15.07.2017, 12:48

DET STERKESTE TREET VOKSER IKKE DER DET ER VINDSTILLE

...

Jeg må si jeg elsker denne jeg har på veggen, både budskapet og bildet. Det er så vakkert. Så sant. Jeg har flere skilt i leiligheten, fordi jeg elsker slike. Det står så mye inspirerende og flott på de. Det er en sikker interiørfavoritt hos meg!

Har du noen interiørfavoritter? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINNENE BLIR ALDRI GLEMT

 • 14.07.2017, 10:19

God fredag dere!

Jeg har ikke vært veldig flink til å blogge for tiden, men det er fordi jeg og kjæresten har ferie. Vi har til sammen en uke, så derfor vil jeg være mer tilbake til neste uke. Mange fine ideer på lager venter på å bli postet.

.. Foreløbig har vi opplevd så mye gøy på turen! Vi har leid vannscooter i ett døgn, kjørt rundt, grillet, spist ute, shoppet og mye annet koselig.

Jeg ønsker dere fortsatt en fin ferie & helg :-)

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 • 13.07.2017, 15:07

.. Pretty girl, I gotta say

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

JEG ER SINT FORDI JEG ER REDD

 • 12.07.2017, 10:43

Den intense følelsen av redsel. Det kan være overfor deg selv, noen du er redd for å miste eller noen som blir rammet av sykdom. En følelse av skrekk inni deg du ikke kan kontrollere, der du ikke en gang får frem en eneste tåre eller et eneste ord. Det bare står helt stille, som om tiden står stille.

Men, hva skal du egentlig gjøre - for at den følelsen skal gå bort?

Jo mer du prøver å komme vekk fra redselen, jo hardere kan den slå deg i bakken så det smeller. Been there. Du prøver likevell, fordi du ikke alltid holder ut. Du må bare prøve noe, selv om du vet at det kan bli verre.

Du tar den sjansen.

Jeg har en svakhet når det gjelder redsel. Jeg kan bli sint, veldig sint og frekk. Men, jeg klarer bare ikke alltid å kontrollere følelsene mine - derfor kan jeg bli slik. Mine nære og kjære kan vel se den, hehe.

But, then you know.

Konklusjonen er vel at du ikke alltid kan bestemme hva du føler, selv når du prøver hardt. Det ligger der som en stor klump i halsen. Livet er jævlig bra, men også skummelt.

<3

8 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • 11.07.2017, 12:06

1. Jeg liker ikke å være alene. Som jeg skrev om, for en liten stund siden.

2. Jeg tøyer aldri ut etter trening. Noe jeg gjorde i gym timene på skolen, men aldri ellers.

3. Jeg bruker for mye krefter på alle andre, slik at jeg av og til glemmer meg selv.

4. Jeg er STA. Ask anyone I know..

5. Jeg har aldri vært sær i matveien. Noe jeg er veldig glad for!

6. Jeg ser nesten ingenting uten briller. Jeg er sterkt nærsynt, med andre ord.

7. Jeg er obsessed med å drikke vann. Helst det, ingenting annet.

8. Jeg har tlf-angst. Det føles som om hjertet hopper ut, når mobilen min ringer.Noe du ikke visste fra før?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ALKOHOL ER EN STOPPKNAPP TIL LYKKE

 • 10.07.2017, 18:34

Jeg har blitt spurt på bloggen, om jeg noen gang har vært / er avhengig av alkohol. Det forstår jeg at kanskje flere lurer på, fordi det kanskje har blitt mer vanlig å bruke alkohol som en slags lykkepille. Det kan jo være et tilfelle for veldig mange, at også flere bruker alkohol som en slags stoppknapp til lykke. Om jeg kan si det slik. Kanskje flere kan kjenne seg igjen, uten og måtte fortelle noe?

Først vil jeg jo si det, at det kan være lett å drikke litt ekstra - hvis noe har skjedd i livet. Ikke misforstå meg, men da tenker jeg på det å koble av litt , ha det gøy og kose seg med gode venner, kjæreste eller hvem det måtte være som gjør deg bra. Det trenger ikke bety at du nå er avhengig av alkohol og ikke klarer å stoppe, for det er en helt annen sak. I mine øyner er det ingenting galt i å drikke alkohol i godt selskap, dersom det ikke blir bråk og slike ting. Da syntes heller ikke jeg det er noe hyggelig. Men, hvem gjør vel det..? Ikke flertallet vil jeg tro.

Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg liker å ta meg litt drinker. Nå kjenner jeg meg selv så godt, at jeg vet hvor grensen går. Av og til blir det litt mye av det gode, men aldri i den grad at jeg ikke har det gøy. Så fort jeg merker noe på det, så stopper jeg. Så enkelt er det.

Når en er over 18 år, er det ikke ulovlig å drikke alkohol.

Så derfor mener jeg at det er lov å prøve det ut, i den grad hver og enkelt ønsker. Jeg lærte mye etter første gangen jeg drakk for mye alkohol. Feilen her var at jeg blandet alt mulig rart, noe som også er vanlig å prøve ut. Men, en ting er å høre andre si at det ikke er lurt. Noen ting må man faktisk oppleve selv og lære av, fordi vi er mennesker alle mann som heldigvis aldri slutter å gjøre feil.

Hva er ditt syn på å drikke alkohol?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 

BEDRE SELVTILLIT? HER ER MINE BESTE TIPS!

 • 10.07.2017, 10:42

God mandag dere!

God selvtillit kommer ikke gratis. Dessverre kommer ikke dette av seg selv og jeg skulle ønske det fantes en fasit, men fra en pessimist på denne fronten - skal jeg dele mine beste tips til bedre selvtillit. Disse punktene har hjulpet meg langt på vei.

1. Start dagen med 2 ting du er takknemlig for

Jo mer jeg tenker på de tingene jeg er takknemlig for i livet, jo bedre blir min selvtillit over tid. Ikke over natten, men over en lengre periode. Det finnes alltid noe å være takknemlig for, så si dem gjerne høyt til deg selv.

2. De fleste sliter med en form for dårlig selvtilit

Denne hjelper ikke meg på et blunk, men det er viktig å tenke på av og til at du ikke er alene med å føle slik du gjør. De aller fleste mennesker har vært / er innom en form for dårlig selvtillit. Ikke alle snakker om det, men det er viktig å gjøre det som passer deg selv.

3. Heng opp lapper på veggen

Denne tok lang tid hos meg, fordi det ble i mine øyner teit. Men, det å bli minnet på fine ting om deg selv der du ofte er - styrker faktisk ditt eget selvbilde. Jo mer og jo lengre tid du blir minnet på hvor sterk eller hvor god nok du er - jo mer vil du tro på det.

4. Snakk med deg selv i speilet

Si til deg selv hver eneste dag, hvor god nok du er. Si: "Du er god nok akkurat slik du er." Hver eneste dag til deg selv i speilet. Godtroende eller ikke, men det sies at jo flere ganger du hører en løyn - vil du til slutt tro på den. Fakta!

5. Følg personer som løfter deg opp

Dette punktet er avgjørende for meg, og sikkert flere. Jeg følger personer på sosiale medier, da spesielt Instagram, som sprer positiv energi. Ikke dem som forteller deg til å gå ned 10 kg, for å bli fornøyd med kroppen sin. For kroppen blir ikke nødvendigvis mer vakker, dersom du tar av deg mange kilo. Ikke alltid.

6. Lytt til kroppen din

Det er viktig å holde kroppen sunn og frisk, det er ikke til å unngå. Om jeg så ikke alltid er like flink til å spise sunt, passer jeg på å drikke nok vann og spise noen grønnsaker / frukt på en dag. Slik får jeg energi og kroppen min blir glad.

7. Det sitter i hodet, IKKE i kroppsvekten!

Det er mitt siste og i mine øyner; det viktigste punktet. Jeg trodde lenge at dersom jeg fikk mindre mage, kunne jeg automatisk bli lykkeligere og føle meg bedre. Det jeg ikke visste, var at jeg følte meg bedre - når jeg begynte å snakke til meg selv på en positiv måte. Selvfølgelig; blir ting tungt i hverdagen, så kan trening gi en positiv effekt. Men, det hjelper ikke - med mindre du løfter deg selv opp.

Skriv ned 5 ting du fikk til i løpet av dagen, si dem til deg høyt og les dem gjerne når du føler deg nedfor. Jeg skal love deg at etter litt tid, vil du se at det går LITT oppover. Da fungerer det. Du får hodet ditt bedre med deg.

Jeg håper dette kunne hjelpe noen på vei, slik det gjorde for meg. Jeg ønsker dere en fin dag!

VI BLIR HER I NATT

 • 09.07.2017, 18:11

Hei dere!

Jeg håper dere har det fint. Nå har jeg og kjæresten funnet en fin plass, her litt på utsiden av Kragerø. Vi har det iallefall veldig fint og jeg koser meg på denne ferien!

Hva skal dere videre i sommer? :-)

11 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 09.07.2017, 12:32

- Siste innkjøp.

- Dine planer denne sommeren.

- Dine siste favoritt antrekk.

- Favoritt parfymer.

- Dine tips til bedre motivasjon.

- Hvilke blogger du leser fast.

- Skrive om et tema du brenner for.

- Topp 10 filmer.

- Tips til interiør innredning.

- Hva har du alltid med i vesken.

- Dine beste fototips.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

VI ER PÅ VEI TIL EN VAKKER PLASS

 • 08.07.2017, 15:04

Noe jeg har blitt veldig glad i, er å reise ut i båten på sommeren. Være i skjærgården. Se utover den vakre sjøen. En liten drink. Fine mennesker. Så nå er jeg og min kjæreste på vei til Kragerø med båten.

Jeg har gledet meg lenge til å dra, ettersom vi koste oss veldig der i fjor også. Vi forelsket oss veldig i stedet, så derfor bestemte vi oss for å dra tilbake dit med båt i år. Så dit går altså veien, selvfølgelig på flatt vann. Helt nydelig, altså!

God sommer dere <3

TING JEG HATER Å HØRE

 • 08.07.2017, 10:00

- ''Jeg hørte dem snakke stygt bak ryggen din. Er det sant?''

Falske rykter er det alltid noen som må slenge ut, hvis dem ikke har bedre ting å gjøre.

- ''Du er veldig lav, haha.''

Misforstå meg rett, men jeg gjør ingenting av å høre det fra venner og slikt. Men, å få høre dette rett i trynet når du aldri har møtt en person før, blir litt feil i mine øyner.

- ''Du har gått opp eller ned i vekt.''

Jeg har hatt mine opp og nedturer, når det gjelder mat. Mistet matlysten eller har kanskje spist litt mye, fordi ting ikke alltid er lett. Ikke i alle settinger er dette passende å si, fordi det ikke alltid er lett å være klar over situasjonen.

- ''Det ser jo ut som du har det fint, så plutselig skriver du at du ikke har det bra på bloggen..''

Ja, det kalles at livet hele tiden går opp og ned. Ting skjer, uten ofte noen forvarsel.

- ''Jeg er så stygg.''

De jentene som ofte må påpeke at dem er stygge, for å få høre at dem ikke er det.. Like, really?

- ''Vi har ikke flere størrelser i dette plagget, dessverre.''

Ofte finner jeg den perfekte toppen eller kjolen, men så skal det ikke alltid være i min størrelse.. Typisk, hehe!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

IKKE I ANSIKTET, MEN I HJERTET

 • 07.07.2017, 11:17''Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.''

- Kahlil Gibran

TYNN? DA FÅR DU IKKE LOV TIL Å LEGGE UT BIKINI BILDER!

 • 06.07.2017, 16:00

Tro meg, det er ikke lett å ha et dårlig selvbilde. Mange vet, så alt for godt.

I mange år har jeg gått med større klær, for å gjemme meg bak min kroppsform. Men, det er ikke poenget. Poenget er at en person som er tynn, skal ha like stor rett til å legge ut bilde av seg selv i bikini - som da dem med former. Når jeg legger ut et bilde av meg selv i bikini, er det kun fordi jeg er stolt av at jeg har kommet så langt. Jeg er komfortabel med min kropp og det er fantastisk. 

Det burde alle være, uavhengig hva slags kropp dem har.

Noen tenker kanskje at det er lett for meg å si, jeg som har litt former. Men, selv om jeg har vært overvektig i mange år - har jeg ALDRI rakket ned på tynne mennesker i bikini. Jeg mener at det å være stolt av kroppen sin, er så jævlig bra. Det er virkelig ikke der det ligger. Når flere bloggere skriver om denne problemstillingen, så blir jeg lei meg. Lei meg overfor dem. Hva har dem gjort? Jo, dem har jobbet beinhardt med sin egen psyke og kropp. 

Når en person legger ut et bilde på Instagram, der dem oppfordrer andre til å spise sånn eller sånn for å se slik ut - DET er en annen sak.

Etter min mening, er det slike personer jeg kutter ut på sosiale medier. Jeg kutter ikke folk ut fordi dem er tynne, slik som mange sier at folk gjør. Det gjør ikke jeg. Jeg følger personer som har en historie å fortelle. Fine tanker å dele. Stolthet av sin egen kropp og selvtillit.

DET er gull.

Tynn eller ikke, stolt av DIN egen kropp burde du være uansett ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG ELSKER MIN NYE KJOLE

 • 06.07.2017, 09:47

Mitt siste innkjøp er denne nydelige kjolen jeg har på meg på bildene, som jeg bare elsker. Jeg elsker fargen og i grunn alt med den. Deilig og bare slenge på seg denne i en fart. Den kostet også bare 79 ,- på H&M, som gjorde til at jeg bare måtte kjøpe den 

Likte du kjolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

INSTAGRAM LATELY

 • 05.07.2017, 17:23

God ettermiddag dere!

En liten snutt på hva som ligger på instagram, for tiden. Mange som deler slike innlegg, så hvorfor ikke tenkte jeg.

Følg meg gjerne på @by__victoria, hvis du ønsker å se mer jeg kommer til å legge ut.

Jeg ønsker dere fortsatt en fin dag :-)

10 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 05.07.2017, 10:40

- Når jeg skreller reker, så er jeg ekstremt nøye. Jeg må se over rekene etterpå, for å se at det ikke er noe på dem.

- Jeg har aldri brukket noe i kroppen.

- Skalldyr er det beste jeg vet.

- Jeg er så allergisk mot nøtter, at jeg må ha ekstremt sterke smertestillende med meg overalt.

- Jeg er allergisk mot veldig mye i naturen.

- Jeg kan bli fort irritert.

- Jeg er enebarn.

- Jeg elsker å være spontan.

- Jeg er utrolig glad i reinsdyr og trær.

- Av alle idretter jeg gikk på, likte jeg best svømming og håndball.Noe du ikke visste, kanskje?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 • 04.07.2017, 19:40

.. Og sammen med den lille photoshooten jeg nettopp hadde, kom det selvfølgelig litt blinkskudd som jeg vil dele med dere. Dem kunne jo ikke blitt finere enn dette, eller hva?Må du knipse flere bilder nå..?Et blunke triks is going on ..Hva syntes du om bildene, a?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

PHOTOSHOOT

 • 04.07.2017, 15:34

BILDENE ER TATT MED SELVUTLØSERBEAUTIFUL SUMMER DAYS

.. I et par dager befinner jeg meg på en fin hytte i fjorden, som er helt nydelig. Det er deilig å slappe av, som jeg endelig kan gjøre. Kanskje det blir litt bading, soling og god grillmat. Jeg har også fått knipset en del bilder i dag, som jeg også kommer til å dele på bloggen de neste dagene. Stedet er så flott her, så jeg må vise dere i løpet av noen dager.

Jeg håper dere har det fint og nyter noen fine dager ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

NÅR ALT BARE FORSVINNER

 • 04.07.2017, 10:00.. IF I COULD LIVE HERE

På stranden blir alt borte. Tankene forsvinner litt og jeg slapper av. Hvis det gikk å bo der, så kunne jeg lett ha gjort det. Iallefall for en stund. Livet blir så enkelt, der alt bare er fint. Jeg drømmer meg bort og ser på bølgene. Bølgene som kommer i mot men, men jeg føler likevel en slik stillhet. En nydelig stillhet.

JEG ER ENDELIG FORNØYD I BIKINI

 • 03.07.2017, 14:42

.. Et bilde sier mer enn tusen ord!

DET ER ALLTID TO SIDER AV EN SAK

 • 03.07.2017, 10:00

Er det rart jeg tenker mye av og til, når jeg vet at ikke alle forteller en sak fra begge sider. Min side blir ofte glemt, fordi det ser ut til å være noe annet. Visse personer skulle bare ha visst. Dem har ikke peiling, ofte.

Noen burde tenke seg om en ekstra gang, før dem dømmer mine avgjørelser.

Selv om ting ser ut som det gjør, er det virkelig ikke alltid tilfelle at det er så enkelt. Jeg vil vanligvis ikke dele alle de mørke sidene, fordi jeg er ikke en slik person. Men, vet at jeg også bare er et menneske som sitter med mange sannheter som ikke alle er klare over. Ikke alle har noe med det en gang, heller.

Vit at jeg aldri vil såre noen. Jeg prøver. Hver eneste dag prøver jeg å være godhjertet mot andre mennesker. Når har jeg motbevist noe annet, uten å høre to sider av en sak?

JA, det er a l l t i d to sider av en sak.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

11 TING Å BLOGGE OM

 • 02.07.2017, 17:30

- Ditt beste ferieminne.

- Favoritt sminke produkter.

- Din største frykt.

- Ønskeliste.

- Liste med dine favoritt sitater.

- Fakta om deg selv.

- Latest on instagram.

- Ditt neste reisemål.

- Oppskrift på en god bakst eller middag.

- Treningstips.

- 10 ting som gjør deg glad.Jeg håper dere fikk noen tips ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

IRRITASJON, DRØMMER, MINDRE KJØTT I HVERDAGEN ++

 • 02.07.2017, 09:48

1. Tre ting jeg ønsker å oppleve igjen

- Tur til Syden, men med kjæresten.

- Nordlys.

- Sove under stjernene.

2. Tre ting jeg setter pris på

- Mine nære og kjære.

- De små tingene i hverdagen.

- Å være frisk.

3. Tre ting jeg elsker å gjøre

- Fotografering.

- Skrive.

- Å reise.

4. Tre ord som beskriver meg

Godhjertet, sta og blid.

5. Tre ting jeg ønsker å bli bedre på

- Sette meg selv først.

- Spise mindre mengder med kjøtt i hverdagen.

- Ikke irritere meg overfor små ting.

6. Tre drømmer jeg ønsker skal bli ekte

- Besøke Nord Norge.

- Hoppe i fallskjerm.

- Reise til utlandet med gode venner / kjæreste / familie.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 • 01.07.2017, 19:44

En stund siden nå, men jeg har fått samlet opp de fineste bildene fra den siste tiden - som har vært for fine til å komme på bloggen. Derfor har jeg spart dem til et slikt innlegg, som jeg håper dere liker.

PS: Hvis du trenger tips til gode blikk til sjekketriks, så er det bare å plukke dem opp her.* SOVE MODUS ... *Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

JEG ER OGSÅ FIN NOK TIL Å GÅ I BIKINI

 • 01.07.2017, 10:40

Den siste tiden har inntaket av mat gått i hamburgere og litt pølser. I tillegg til det, har jeg kjøpt kuleis og softis. Rett og slett fordi jeg har hatt lyst på det. God og formfull jeg er, sitter jeg ikke lenger med dårlig samvittighet.

Hvorfor spise noe, som du etterpå vet du får dårlig samvittighet av? Lev litt, med måte.

Jeg har til vanlig et variert og sunt kosthold. Jeg elsker frukt og grønnsaker, i tillegg til sunne måltider av eget valg.

At jeg blir litt rundere i kantene rundt sommertider, bryr meg virkelig ikke.

Kroppen din definerer ikke deg som person. Det viktigste i mine øyner, er hvordan en person er mot andre. Samtidig er det viktig å være fornøyd med seg selv og godta den unike personen hver og en er.

It doesn't matter what you see, but only how you see it.

Min kropp forteller ikke andre hvordan jeg er mot andre, mine ferdigheter eller hva jeg er flink til. Det vet jeg og det er godt nok for meg, til at jeg godtar meg selv som den jeg er.

Alle har vel ting dem ønsker å endre på, men ingenting er umulig - hvis du vil det nok.

I år skal jeg for første gang bruke bikini. Ikke fordi jeg har blitt "mer fit", men fordi jeg stolt ønsker å vise andre at det går fint å like seg selv. Jeg er ikke perfekt, det kommer jeg heller aldri til å bli. Men, jeg er god nok og jeg skal vise at jeg ikke bryr meg. Ikke bry meg om hvordan du "burde" se ut i en bikini, som mange mener.

Jeg ønsker alle fine mennesker en god sommer <3 Ikke bry deg om hva andre sier. Du fortjener å skinne & ha det bra!

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no