hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

DU MÅ VÆRE EGOISTISK OG TENKE PÅ DEG SELV

 • 31.05.2017, 17:15

Noe jeg har tenkt mye på for tiden, er det å sette seg selv først. Det har ikke jeg vært flink til. Men, i det siste har jeg blitt bedre på det. Jeg har satt meg selv i første rekke og har gjort akkurat det jeg føler er greit for meg. Det blir så mye bedre og jeg føler meg bra bare av å tenke på det. Jeg har klart å sette meg selv litt først, for en gangs skyld. Gjentatte ganger. Jeg er stolt av det. Det er en god start, vil jeg si. Jeg skal fortsette å prøve, så får vi bare se hvordan det blir.


 

Jeg vet så godt hvor vanskelig det er å være litt egoistisk, og sette seg selv først. Men, jeg tror virkelig det hjelper for at du skal føle deg mer lykkelig. Jeg tror at dersom du kan sette foten ned, si nei og gjøre akkurat det DU føler for - så blir du lykkeligere i lengden. Hvis du hele livet skal si ja til absolutt alt, tror jeg det plutselig kan si stopp. Da kan det være for sent, i den grad at du har latt det gå så langt. Det er ingen god følelse. Det er noe jeg har kjent på selv og det er ikke å anbefale.

 

Husk å ta vare på deg selv ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SPAR PENGER PÅ DETTE TIPSET

 • 31.05.2017, 10:00

Alle har vel en eller annen gang kastet siste del av en ost. Ost er jo veldig dyrt, så det kan jo bli kostbart i lengden. Jeg som spiser mye ost, trenger jo absolutt det jeg kan få av det jeg kjøper. Vil dele et lite tips med dere, som hjelper meg å ta vare på hele osten.

 

SPAR PÅ OSTEN

Riv den siste delen av osten (eller ha hele biten) og legg i en boks - så frys! Etter noen ganger med dette, får du nok ost til en pizza, lasagne eller en annen rett som inneholder en del ost. Da slipper du å kaste mat, i tillegg til at du har osten klar.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

KJÆRE LÆRER, SER DU MEG NÅ?

 • 30.05.2017, 16:30

Det føles aldri bra å bli presset, til noe du ikke har lyst til. For meg, var det å lese høyt i timen - et mareritt på jord. Barneskolen, 7ende klasse. Elev etter elev, i rekkefølge, skulle lese høyt. Hjertet mitt dunket fortere jo nærmere køen kom til meg. Det jeg kom til å lese høyt, leste jeg for meg selv flere ganger. Slik kunne jeg være "litt" forberedt. Det hjalp ikke. Ingenting gjorde.


 

Jeg går på toalettet litt før det er min tur, så jeg sørger for at dem har hoppet over meg. Det funket av og til, men ikke alltid. Da var det bedre å være forberedt - enn å være usikker på hvor vi var kommet. Tenk at en så liten ting, kunne gjøre føre til så mye nervøsitet og usikkerhet? Jeg følte meg ofte flau og teit, der jeg rødmet flere ganger før det i det hele tatt var min tur.

Andre kunne vel også se at jeg var nervøs, sikkert flere ganger. Til og med enkelte lærere visste at jeg var redd, men ingenting ble gjort eller sagt. Ikke en gang de gangene jeg så dem inn i øynene og sa det. Jeg sa det aldri direkte, men jeg sa det flere ganger på en måte som burde vært forstått.


 

Slike hendelser blir ikke snakket om. Dette høres kanskje ikke så "ille" ut, men jeg tror virkelig at flere kan kjenne seg igjen hvor vondt det kan føles. Jeg forstår virkelig. Ingenting burde skyves under teppet. Smått eller stort. Er det vondt for deg, så har det ingenting å si. Da er det ikke greit, uansett.

UKEN SOM GIKK #8

 • 30.05.2017, 10:00

UKENS OPPTUR

Et par dager på Kragerø Resort var ikke av veien, for å si det slik. Jeg dro alene, slappet av og hadde det fint. Det er virkelig deilig å være litt alene av og til, det tror jeg virkelig er viktig for alle.


 

UKENS NEDTUR

Jeg kan ikke komme på noen nedtur, annet enn at jeg har tenkt mye i det siste. But, who doesn't?

UKENS SANG

Malibu - Miley Cyrus .. Jeg bare elsker den sangen!

UKENS TANKE

Jeg aner faktisk ikke, fordi av og til blir det mange tanker - men, det er ikke alltid lett å sortere. Hehe!

UKENS MATOPPLEVELSE

Uten tvil denne burgeren:


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

6 GODE FORDELER MED Å BO ALENE

JEG ER IKKE FLINK TIL Å VÆRE ALENE

JEG TRENGER EN FORANDRINGHvordan har din uke vært?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

BURDE JEG SLUTTE Å BLOGGE?

 • 29.05.2017, 15:25

Jeg er en veldig ærlig person, som liker å skrive. Ofte er det positivt, men også noe negativt. Jeg mener .. Ingen har det som en dans på roser og jeg vil heller ikke ha en blogg som fremstiller kun det som er bra, fordi det blir feil for meg.


 

Jeg vil være ekte. Jeg vil også at andre skal kunne se at dem ikke er alene, på den måten at det er greit og ha det vondt av og til. Da blir det også lettere å sette pris på det som er bra og det er ikke en dårlig ting! Ja, jeg har mine utfordringer (som alle andre..) Det er mange i blogg verdenen som blogger om vanskelige ting. Jeg liker å ha en plattform, der kun jeg kan skrive akkurat det jeg vil og det som føles riktig for meg. Men, jeg har kommet til et punkt der jeg ikke lenger vet hva som er riktig.


 

Kanskje jeg burde holde slike ting privat, slik at jeg ikke deler visse ting med flere? Jeg vil ikke såre noen og jeg vet godt at det er flere personer i min familie, som leser bloggen min. Jeg vil ikke at dem skal sitte med en dårlig følelse, fordi dem ser at jeg kan ha noen utfordringer i hverdagen. Men, når jeg kan sette ord på følelser og det blir skrevet ned, får jeg det på en måte ut og kan bli litt mer ferdig med det. Hvis jeg har delt et personlig innlegg, trenger det ikke å føles slik for meg etterpå. Men, det kan hjelpe meg å få det ut der og da. Ofte deler jeg også innlegg, som kan være skrevet for en uke siden.

Ingen påvirker hva jeg tenker om dette, annet enn meg selv. Men, jeg er en person som aldri ønsker å såre noen jeg er glad i. Derfor står jeg midt i en greie, som jeg selv ikke har svaret på akkurat nå.

''Skal jeg slutte å blogge? Burde jeg slutte å dele visse personlige ting? Dele mindre? Blogge mindre? Hva er riktig å dele og hva er feil? Når blir det for mye, egentlig? Når vet man?'' 


 

Noen tips til en slik situasjon?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG MÅ VÆRE ÆRLIG MED DERE

 • 29.05.2017, 11:02

Processed with VSCOcam with t1 preset

Etter jeg kom hjem fra Kragerø Resort, har jeg vært litt i tenkeboksen. Jeg har hatt det bra, så har jeg hatt det ikke så bra. Det går veldig opp og ned, derfor har jeg ikke blogget så mye som jeg pleier. Det har bare blitt sånn i en periode nå, men jeg lover å komme sterkere tilbake. Det blir nok bedre fremover. Det har blitt mange spørsmål som jeg har trengt svar på og noe har ordnet seg, heldigvis.

 

Hvordan går det med dere? ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VIL JEG ANGRE?

 • 28.05.2017, 15:14

Jeg er redd. Redd for å ta dumme avgjørelser. Jeg vil ikke skuffe. Jeg vil drømme og jeg vil følge drømmene mine. Hvis jeg har en stor drøm, så vil jeg jobbe mot den drømmen. Jeg vil gjøre mitt beste og jeg vil gjøre den drømmen virkelig. Det skal jeg. Jeg lover. For meg.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

STORYTIME: FØRSTE GANG JEG VAR FULL

 • 27.05.2017, 16:36

Jeg er veldig glad for og kunne si at første gangen jeg fikk for mye alkohol i denne kroppen, så hadde jeg fylt 18 år. Aldri har jeg vært den som har flydd på byen hver helg, men det har blitt mer de siste årene. Jeg sier ikke at det er galt å gå på byen hver helg, men det har bare aldri jeg gjort. I dag syntes jeg det er veldig hyggelig å dra litt på byen eller på en fest, hvis jeg føler for det.

Den første gangen jeg fikk for mye alkohol i dette systemet, var på et julebord.


 

Hvert år etter at jeg fylte 18 har jeg vært med kjæresten min og dem på jobben hans, på julebord. Dette er utrolig koselig og noen av de snilleste menneskene er samlet på dette julebordet. Dette fant sted andre året (hvis jeg ikke tar helt feil nå..), da jeg skulle prøve litt forskjellige typer drikke. Jeg tok litt vin, øl, konjakk og flere andre greier - som jeg helt ærlig ikke husker.. Problemet her var da at jeg likte det jeg drakk, så jeg tenkte jo absolutt ikke over at alt skulle samle seg hos en som ikke er vandt med å innta alkohol.

Men, da jeg skulle reise meg igjen og ta på skoene - VIPS: så husker ikke jeg resten av kvelden.. Annet enn litt uhyggelige ting av det som følger med, ved litt for mye alkohol innabords. I tillegg til dagen etterpå da jeg fikk høre både det ene og det andre.

Jeg holder meg alltid til kun en ting av alkohol og that's it. Ingen unntak. Jeg ser ikke problem med og kunne kose seg med alkohol av og til, når man selv føler for det. Selvsagt hvis du er over 18 år, slik jeg også var. Det er jo naturlig å prøve ut litt ting i løpet av livet, selv om man faller litt på veien. Men, det positive er at man lærer. Jeg har lært mye siden denne gangen, noe jeg faktisk er glad for i dag.Har du slik erfaring?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETTE ER MIN FAVORITT SNACKS

 • 27.05.2017, 11:26

God lørdag! For ikke lenge siden smakte jeg på noe, som i dag har blitt min absolutt favoritt snacks. Det er heller ikke det verste å spise, med tanke på kalorier og slikt. Ikke det at jeg bryr meg om akkurat det, men da gjør det ikke noe å spise litt ekstra. Hihi, avslørt.

Søtpotet chips + guacamole = TASTY!

 Har du smakt dette før?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SHOTS FRA EN VAKKER SOMMER

 • 26.05.2017, 19:49THROWBACK FRA FINE SOMMERTIDER

 ________

Jeg har samlet flere bilder, over noen år. Derfor deler jeg noen av bildene med dere, som gir meg litt positiv energi. Noe av det beste jeg vet, er å se tilbake på fine bilder fra turer og slikt. Så derfor er det herlig å kunne dele disse med dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SISTE DAG PÅ HOTELL OG MITT BESTE TIPS

 • 26.05.2017, 09:54

Om ikke veldig lenge sjekker jeg ut fra Kragerø Resort, nok en gang. Jeg elsker hotellet, maten og beliggenheten. Det er så utrolig fint her. Gleder meg til å komme tilbake igjen, som jeg håper ikke blir veldig lenge til. Vi får se. Deilig var det å komme seg bort noen dager og slappe av, uten mulighet til å tenke på andre enn seg selv. Det har vært nødvendig, ettersom jeg ikke er flink til å sette seg selv først.

Verdens beste hamburger har dem altså på Kragerø Resort!

 

.. Så mitt beste tips av alle tips, er å prioritere alene tid med deg selv. Om det så bare er noen timer, så får du tid til å slappe av. Du får tid til å tenke og ta vare på kun deg selv. Du får rett og slett tid til å lade batteriene og ta vare på slike stunder.

 

Jeg ønsker dere en god og fin fredag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG ER IKKE FLINK TIL Å VÆRE ALENE

 • 25.05.2017, 16:00

I skrivende øyeblikk befinner jeg meg enda på fineste Kragerø Resort. Jeg kom i går og jeg føler for å skrive litt. Det er så merkelig å sitte på hotellrommet alene og tenke at det er bra med alene tid. Jeg er virkelig ikke vandt til det, som merkes veldig godt. Men, skal det føles rart når du plutselig blir værende alene et par dager? Akkurat nå føler jeg meg alene, men samtidig vet jeg at det er bra for meg også. Mye skjer i hverdagen min, på godt og vondt. Da er det virkelig nødvendig å komme utenfor der du bor. Det blir ikke det samme å ''være alene'' hjemme.

Jeg har jo absolutt hatt det fint her hittil, virkelig! Men, jeg kjenner godt på hvor lite jeg faktisk tilbringer tid til bare meg selv hjemme. Jeg klager ikke på alle de fine menneskene jeg har rundt meg hjemme, men det kan faktisk komme en dag der du blir nødt til å være alene. Da er det bedre å kjenne på det av egen vilje, før det faktisk blir sånn. Noen som kanskje har det litt som meg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

10 FAKTA DERE IKKE VET OM MEG

 • 25.05.2017, 10:00

God torsdag du fine som leser. Nok et innlegg veldig mange liker at jeg deler på bloggen og selv syntes jeg det er artig å dele. Jeg finner også ut litt ting, jeg kanskje ikke helt var klar over om meg selv også.


 

1. Jeg elsker mais og spiser gjerne rett fra boksen.

2. Jeg liker trær.

3. Hater å legge meg, men elsker å sove.

4. Jeg trodde aldri i livet at jeg kom til å filme meg selv (med vilje) og legge ut på youtube. Veldig surrealistisk.

5. Jeg hører ikke alltid veldig bra. Må ofte si ''Hæ?"

6. Hvis jeg kunne velge å møte en kjent person i Norge, ville jeg møtt Dag Otto Lauritzen eller Lothepus.

7. Jeg liker å drive med fysisk arbeid, når jeg først setter i gang.

8. Jeg kan gangetabellen uten att.

9. Vannmelon er min favoritt å spise om sommeren.

10. Jeg har aldri stryket på en prøve.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETTE ER VELDIG RART

 • 24.05.2017, 21:41

Noe jeg virkelig har kjent på i dag, er å kose seg i sitt eget selskap. Det er jeg ikke ofte flink til. I dag har det vært både litt rart, men også fint. Stedet er jo så utrolig fint og været er jo bare skjønt. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på hotellrommet, se på utsikten, spise jordbær og slappe av.Hva syntes du om å kose seg i eget selskap?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG DRO ALENE OG NÅ ER JEG HER

 • 24.05.2017, 15:59

Hei mine fine lesere.

I dag er det så utrolig varmt, at slik pleier det ikke alltid å være midt på sommeren en gang. Så nå skal jeg si at sommeren virkelig er her, iallefall varmen. Jeg befinner meg nå på Kragerø Resort og skal være her alene i et par dager. For meg er det ikke lett å slappe av hjemme alltid, derfor bestemte jeg meg for å være litt fornuftig - og bestille en tur på hotell. Samtidig så eeelsker jeg dette hotellet, som jeg har vært på flere ganger. Flere som har vært her?

.. Etterhvert skal jeg også bade her, som er helt nydelig og avslappende!

 

Jeg ønsker dere en fin langhelg ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

TYTTEBÆRKREM - DET BESTE KAKEFYLLET

 • 24.05.2017, 10:00

Okei, for ikke veldig lenge siden så jeg på kakekrigen der det var en som bakte en kake med tyttebær i fyllet. Det høres jo surt ut, men etter at jeg også prøvde det - så kommer jeg aldri til å bruke annet syltetøy. Med mindre jeg skal bake for noen, selvfølgelig. Det er helt nydelig og det smaker ikke surt i det hele tatt, men utrolig friskt sammen med vaniljekrem og krem som jeg også har brukt.

Min snilleste mamma hadde bursdag i går, da jeg var så heldig som fikk pyntet denne kaken på bildene. Det smakte sykt godt, bare se på bildene. Hehe!

.. Her blander jeg vanlig pisket krem med pisket tyttebærsyltetøy. Blir sulten bare av å se på bildet, for denne kremen kan jeg like godt spise med skje. Den er helt nydelig og jeg fikk bare positive tilbakemeldinger på valg av smaker. Andre laget har jeg blandet 1 ts pisket krem med en pakke vaniljekrem.

 Har du prøvd å bruke tyttebærkrem før?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG TRENGER EN FORANDRING

 • 23.05.2017, 22:42

Så ærlig skal jeg være å si at jeg fortsatt har mine røde gardiner oppe, siden jul i fjor. Men, dette fordi jeg rett og slett liker å bruke røde gardiner. De er veldig lyse og fine. Jeg liker i det hele tatt gardiner med litt farge, faktisk. Selv er jeg veldig glad i lys interiør, men jeg kan godt bruke litt farger foran vinduene. Jeg ser nå at jeg burde skifte ut dem jeg har til noen nye. Derfor er det ypperlig å dele noen favoritter jeg har funnet, slik at dere kanskje også kan bli inspirert.

Når jeg først skal kjøpe gardiner, så skal jeg være fornøyd. Gardiner er jo ikke alltid rimelig i pris, derfor sørger iallefall jeg for å bli fornøyd... Her har dere mine favoritter:


1. HER / 2. HER

 

Jeg liker veldig godt dem over, med tanke på at det snart er sommer. Begge har jeg inntrykk av lyser fint opp i vinduene og slepper inn en god del lys. Noe jeg syntes er veldig behagelig, nettopp at ikke lyset blir stengt ute av veldig mørke gardiner. Thumbs up!


3. HER / 4. HER

 

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med nettbutikken dekoria, der dem har veldig stort utvalg av fine gardiner i mange ulike farger og mønster. Mye falt i smak hos meg!

http://www.dekoria.no/offer/group/35

DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

 • 23.05.2017, 15:23

Hello you guys!

Det har allerede blitt flere båtturer i år, noe jeg syntes er så koselig. Jeg slapper veldig av når jeg er på sjøen eller i båt generelt egentlig. Sommeren har ikke en gang begynt, selv om været nå ENDELIG er på plass. De siste dagene har det vært skikkelig sommervær, selv så varmt er det ikke alltid på sommeren heller. Så dette har jeg ventet lenge på og nå nærmer det seg ferie også... I morgen kommer jeg til å dele noe på bloggen, som jeg ikke har skrevet om enda. Det jeg kan si, er at jeg gleder meg veldig mye til det jeg skal. Så får dere høre litt mer i morgen, som sagt.

 

Liker du å dra på båttur?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

UKEN SOM GIKK #7

 • 23.05.2017, 10:00

UKENS OPPTUR

Jeg elsker båtturer, som det har blitt en del av denne uken. Det setter jeg stor pris på og jeg føler meg veldig heldig som får så mange fine opplevelser. Sommeren er ikke langt unna og det syntes virkelig på det flotte været de siste dagene!


 

UKENS NEDTUR

Jeg har vært en del sliten og har vært litt slapp, men det har nok mye med at jeg har vært syk. Men, jeg håper det går over snart. Slik er det jo av og til, hehe.

UKENS SANG

Clean Bandit - Symphony ft. Zara Larsson


 

UKENS TANKE

Endelig føler jeg meg bedre på formen, etter at jeg har vært syk med feber og hele pakka. Så glad jeg er for det.

UKENS MATOPPLEVELSE

Jeg har ikke bilde, men jeg har blitt dilla på tomatsuppe, makaroni og kokt egg. Mmm!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DETTE ER MIN NAKNE SANNHET

13 TING JEG SKULLE ØNSKE JEG LÆRTE TIDLIGERE

NÅ VIL FOLK DØMME MEG, MEN...Jeg ønsker deg en fin ny uke ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

6 GODE FORDELER MED Å BO ALENE

 • 22.05.2017, 17:47

Jeg har delt et liknende innlegg for lenge siden, som jeg fikk mange gode tilbakemeldinger på. Derfor vil jeg dele et litt nyere innlegg, med nye fordeler med å bo alene. Det er jo ingen hemmelighet at det er en frihetsfølelse og mange gode fordeler.


 

1. Du velger selv når du vil ta oppvasken

Ingen kan fortelle deg at du må ditt eller må datt. Når det er greit for deg, så er det greit. Ferdig med det.

2. Ingen kan klage på dine uvaner

Jeg spiser ofte litt is etter en middag, hvis jeg ikke spiser for mye middag.. Ingen kan gi deg rare blikk, som forteller at det der ikke er så lurt.

3. Lag akkurat den maten du vil

Nei, jeg klagde ALDRI på den maten jeg fikk hjemme. Men, hvor deilig er det ikke og kunne lage den maten du ønsker? Jeg liker selv og "shoppe" inn til ulike måltider.


 

4. Du velger hvordan ting skal se ut

Det er kun deg selv som velger hvordan du vil pynte og hvor mange planter du vil ha hos deg.

5. Se på tv som du vil

Aldri mer kø på hvem som skal se hva, til en hver tid på tven. Du kan bestemme hva du vil se på og når du ønsker.

6. Hør på musikk uten å bli flau

Om jeg velger å høre på gamle Hannah Montana sanger på full guffe, så trenger jeg ikke å bli flau - i tilfelle noen skal høre det.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / LURER DU PÅ NOE? SPØR HER!

UKENS SPØRSMÅL

 • 22.05.2017, 10:00

God ny uke!

Helgen har vært helt grei. Det har i grunn vært mye koselig, men av og til skjer det ting som ikke er så greit. Slik er livet. Det ordner seg alltid, tenker jeg. På den ene eller andre måten. Men, jeg tenkte å kjøre i gang ''ukens spørsmål''. Jeg har ikke hatt det på bloggen før, så hvis det er noe dere vil ha fremover - så gjør jeg gjerne det.

Så hvis det er noe du lurer på, så skriv det i kommentarfeltet - så lover jeg å svare på spørsmålene i et eget innlegg.
 

Så.. Kjør på!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

5 AV MINE GUILTY PLEASURES

 • 21.05.2017, 17:54

Vi har vel alle oppdaget litt greier om oss selv, som vi helst ikke sier til noen. Men, nå har det seg jo slik at jeg ikke lengre har noen problem med å fortelle slike ting. Spesielt ikke til mine flotte lesere, så derfor tenkte jeg å skrive litt om noen av mine guilty pleasures. Kanskje noen kjenner seg igjen?


 

1. Samme youtube video om igjen

Jeg følger mange personer på youtube, så jeg kan ofte bli sittende i flere timer og se de samme videoene om og om.. Og om igjen! 

2. Eeelsker vitaminbjørner

Ja, dem som sies å være uheldige å spise. Men, jeg husker godt at jeg alltid gledet meg til å ta to hver kveld. Mhmm!!

3. Twilight på repeat

Altså.. Jeg tuller ikke om jeg sier og ha sett denne over 100 ganger. Hvis jeg ikke vet hva jeg skal se på, blir det alltid denne. Elsker filmen!

4. Dilla på hay day

.. Som er et spill jeg har på iphonen. Selv har jeg faktisk ikke spilt dette ofte, men elsker jeg det uansett. Dette har jeg aldri slettet fra mobilen, fordi jeg elsker spillet og kommer alltid tilbake igjen.

5. Kjøper ting som ser bra ut på bilde

Heldigvis gjør jeg ikke dette mye nå. Men, før kunne jeg kjøpe en ting KUN fordi det ville ta seg bra ut til bloggen. Så utrolig teit, egentlig.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HER ER MINE BESTE OPPSKRIFTER

 • 21.05.2017, 10:08

God søndag mine flotteste lesere! Det har jo blitt noen innlegg på bloggen, der jeg har delt oppskrifter på mat og andre retter. Så derfor tenkte jeg å lage et innlegg, der jeg samler opp mine favoritter. Selv har jeg mange gode oppskrifter på lager, som jeg etterhvert kommer til å dele på bloggen ♥

1. SUNNERE OG BEDRE HAVREPANNEKAKER2. MIN BESTE OPPSKRIFT PÅ PASTASALAT3. DEN BESTE SMOOTHIE OPPSKRIFTEN4. SUNN OG VERDENS BESTE PIZZA OPPSKRIFT5. OPPSKRIFT PÅ VERDENS BESTE KAKE

Processed with VSCOcam with t1 preset

Noen favoritt med første øyekast?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

HATERE BURDE KOMME FRAM I LYSET

 • 20.05.2017, 17:00

 

Mennesker som ønsker å skrive stygge kommentarer, hvor enn det er - syntes jeg faktisk burde komme fram. Bare så synd at dem fleste er så feige, at dem kjører anonym stil. Iallefall på blogg og andre sosiale medier. Men, det er vel kanskje like greit? Iallefall smart nok, til dem det gjelder.

EN LITT ANNERLEDES LØRDAG

 • 20.05.2017, 10:00

Jeg må jo innrømme at jeg veldig sjeldent står opp tidlig frivillig på en lørdag, men i dag ble det litt annerledes. Jeg våknet klokka 8 og var faktisk lys våken. Så i dag har jeg spist en god frokost, ser på huskestue som går på tv2 sumo og bare slapper av. Det er så herlig og helt nødvendig til tider, iallefall er det slik for meg. Etterpå tenkte jeg å pleie huden min litt med gode kremer og slikt, så det blir en nydelig start på denne lørdagen. Senere blir det kanskje en båt tur, men vi får se.

Jeg håper dere har det fint ♥I LOVE THIS MORNING

Har dere forresten smakt denne? Det har blitt min favoritt av alle yoghurter og anbefales!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

13 TING JEG SKULLE ØNSKE JEG LÆRTE TIDLIGERE

 • 19.05.2017, 17:08

Jeg driter meg ut oftere enn du aner, i tillegg til at jeg er en veldig "klønete" person. Iallefall noen ganger. Ting har jo jeg også lært, som jeg gjerne skulle ha visst før. Men, derfor ønsker jeg å dele noen av disse erfaringene med dere.


 

1. Det er ALLTID lov å si nei.

2. Å be om hjelp gjør deg ikke svak, men sterkere.

3. Det blir aldri slik du ser for deg.

4. Skru av bryteren før du skal skifte en lyspære.

5. Livet er ikke alltid rettferdig, men du kan prøve å gjøre en forskjell.

6. Ingen kan definere din lykke, annet enn deg selv. Tankene dine bestemmer.


 

7. Sjekk en ekstra gang når du har vært på do, om skjørtet henger fast i strømpebuksa.

8. Skuffa over godteriet du spiste? Du kan ikke gjøre noe med det, men du kan se framover. U got my point?

9. Du må gjøre feil, for å gjøre der riktig.

10. Hvis du kan være barnslig, kan du være lykkelig.

11. Sjekk at smørosten ikke er tannkrem, etter en kveld på byen.

12. Folk vil alltid snakke bak andres rygg. Don't be one of them!

13. Gjør noe som du er redd for og tenker at det ikke går bra. Du vil bli overrasket over at det gikk greit.


 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

INNKJØP AV NYE SMINKE PRODUKTER

 • 19.05.2017, 10:05

God fredag dere! Som jeg skrev på bloggen for litt siden, så var jeg jo noen dager i Oslo. Der fikk jeg faktisk kjøpt litt til meg selv, noe jeg ikke ofte prioriterer. Men, sminke får man jo ikke nok av. Eller hva? Så jeg tenkte å vise dere noen nye sminke produkter jeg har kjøpt, som jeg gleder meg til å teste ut.Noen som har erfaring med disse produktene?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

11 UBRUKELIGE OG RARE FAKTA OM MEG

 • 18.05.2017, 17:50

Hei dere! Ikke alle fakta er like nyttige å vite, som andre. Men, jeg syntes selv slike innlegg er artige å lese. Derfor tenkte jeg selv å lage et slikt innlegg, som kanskje også andre kan få litt inspirasjon til skrive om selv. Før syntes jeg dette var super kleint, men slik er det iallefall ikke nå.


 

- Ja, jeg kan rape på kommando. Why ask?

- Jeg finner aldri nøklene mine. Selv når jeg skal legge dem på et smart sted. Skjer aldri.

- Jeg kan gangetabellen utenat.

- Jeg hater å snakke i tlf, så det blir ofte alltid lange meldinger fra meg.


 

- Jeg har den sykeste humoren, der jeg elsker slike teite vitser som alle bare snur seg. Mens jeg? Knekker sammen av latter.

- Jeg elsker middag. Kan fint spise middag tre ganger om dagen, selv om fornuften ofte snur.

- Jeg tenker "nesten" alltid på mat.


 

- Jeg er redd svaner, fordi jeg en gang lå på stranden og en svane angrep hånklet mitt.

- Jeg blir alt for rørt av filmer, serier, osv.

- Når jeg har alkohol i blodet, blir jeg overraskende flink til å snakke engelsk.

- Jeg liker å være spontan, slik at jeg slepper å grue eller glede meg lenge til ting.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

NÅ VIL FOLK DØMME MEG, MEN...

 • 18.05.2017, 10:05

Jeg har tatt et valg. Etter mange om og men, har jeg blitt nødt til å ta en avgjørelse som kun handler om meg. Ingen andre. Når jeg ser tilbake på valgene jeg har tatt i livet, som har vært vanskelige - har det alltid vært nødvendig og 100% verdt det. Jeg har ikke valgt å ta et friår, men jeg vil forbedre karakterene mine fra videregående.

Jeg har nå tatt mitt siste år, i en periode på 2 år. For to år siden hadde jeg helsemessige utfordringer, som gjorde til at jeg tok den riktige avgjørelsen for min del. Jeg angrer ikke et sekund. Det samme gjør jeg nå. Jeg tar nemlig en ny avgjørelse på vegne av min framtid og min helse. 

Nå vil folk sikkert dømme meg til å ta enda et år på videregående, men det er faktisk et valg jeg har tatt og det er et valg jeg står for. Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

DETTE ER MITT FAVORITT GODTERI

 • 17.05.2017, 10:05

God 17 mai alle sammen! Jeg vet godt at det er mange som deler sunne oppskrifter og slikt, noe jeg selv elsker å lese på andre blogger! Det er selv noe jeg vil lage på bloggen min, etterhvert. Men, jeg er ikke redd for å dele litt usunne ting også (hehe).

Skittles er det beste godteriet jeg kan spise

______

Disse er veldig dyre i Norge, men litt billigere på fergen til Sverige. De smaker frukt og har veldig mange gode smaker. Jeg elsker disse, fordi de ikke er veldig søte - men, mer syrlige og gode.  Det er sikkert flere som har smakt disse, ettersom de er veldig populære (tror jeg iallefall)HAR DU FAVORITT GODTERI?

Facebook: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DETTE ER MIN NAKNE SANNHET

 • 16.05.2017, 10:30

Jeg tar på meg den fineste toppen og den eneste buksa, som virkelig fremmer formene mine. De fine formene, som jeg elsker ved meg. Slenger på meg en skinnjakke, som får meg til å føle meg tøff. Så til slutt skal et par høye hæler på, for å toppe det hele. Slik rocker jeg antrekket. Det funker alltid, med et stilig antrekk jeg liker, for å løfte meg selv litt opp.

Men, hva hvis jeg tar av meg klærne og ser meg selv i speilet - hva ser jeg? Hva føler jeg og hvem er jeg?


 

Jeg vet ikke helt hvem jeg er. Men, jeg vet at jeg er god nok. Jeg vet at jeg finnes i denne verden, for en grunn. Livet kan gå høyt opp, men det kan også gå ekstremt langt ned. Du kan føle deg sexy og flott, mens andre dager kan du føle deg deprimert og sliten. Slik er livet.

Men, tilbake til hvem jeg er. Jeg er en livlig og glad jente, som aldri slutter å hilse på andre mennesker. Jeg er snill og ønsker aldri å såre noen. Uansett grunnlag. Jeg tror det finnes noe godt i alle mennesker, uansett hva forutsetningene er. Jeg er en person med en sterk personlighet. En personlighet jeg selv er stolt av. Jeg har opplevd mer vondt, enn veldig mange tror. Jeg er glad for at jeg lever, etter en sterk historie bak meg. Den fineste familien finnes hos meg og mennesker som vil meg godt. Jeg er verdt mye, selv når utfordringer dukker opp. Men, jeg reiser meg opp igjen. Alltid.

En god del sminke, et stilig antrekk og perfekte sko. Ingenting er galt med det. Jeg er stolt som viser en side av meg, der jeg går med en stolthet av å vise meg selv og min selvsikkerhet. Når jeg ser en person gå forbi meg, med en stolt holdning - tenker jeg: ''Fy faen, slik vil jeg også at andre skal se meg. Stolt av å være meg og stolt av å vise meg frem, slik jeg er.''

Jeg ble inspirert av rabble, til å skrive dette innlegget. Så, hva gjør jeg egentlig for å takle utfordringer, eller å takle de dagene alt peker nedover? Jeg prøver alltid å følge disse ''huskereglene'' som fungerer for meg:

1. Kle deg bra

Ta på deg klær som får deg til å se bra ut. Kle deg for deg selv, slik at du føler deg bra.

2. Gjør noe for deg selv hver dag

Nyt en kopp kakao, ta deg en dusj eller bare ligg litt lengre i senga med musikk i ørene. De små tingene i hverdagen, betyr mye.

3. Gi deg selv ros

Uansett hva du gjør, gi deg selv ros for hver positive ting du klarer å gjennomføre. Ingenting er for lite!

4. Be kind

Du kommer langt med å være snill, mot deg selv og mot andre. Smil ofte, le mye og nyt de fine tingene du har i livet.KLEM FRA MEG ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 15.05.2017, 21:55

Nå er det en stund siden jeg har hatt denne konkurransen på bloggen, rett og slett fordi jeg har blogget om en del andre ting. Jeg har også ikke vært helt i form den siste tiden, så derfor har jeg avventet med konkurransen.

Jeg kjører så i gang en ny runde med ukens blogg konkurranse. Jeg plukker ut to heldige vinnere på søndag, som også kommer i et eget innlegg på min blogg + link til facebook. Jeg klikker meg også innom hver og en som melder seg på.


 

For å melde deg på ukens blogg:

1. Abonnere på youtube kanalen min HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Ser frem til å sjekke ut bloggene som melder seg på.

MINE NYE FAVORITTER

 • 15.05.2017, 16:50

// Inneholder annonselinker

Jeg shopper ikke mye, men jeg elsker å se på nyheter og samle mine favoritter. Nå som sommeren snart er på vei, så liker jeg å se på inspirasjon til den tiden. Mange fine kjoler, sko og mer. Derfor tenkte jeg å dele mine favoritter fra nelly med dere, som kanskje kan falle i smak hos noen.


1. HER / 2. HER / 3. HER

 


4. HER / 5. HER / 6. HER

 


7. HER / 8. HER / 9. HER

 


10. HER / 11. HER / 12. HER

 

Fant du noe du likte?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

UKEN SOM GIKK #6

 • 15.05.2017, 10:10

UKENS OPPTUR

Jeg er så utrolig fornøyd med tatoveringene jeg tok i Oslo og selve turen har vært utrolig koselig. Jeg elsker å reise. Bare det å komme seg bort litt, gjør noe iallefall med meg. Det har vært nødvendig og koselig.UKENS NEDTUR

Det må nok være at jeg begynner å bli syk, noe som er utrolig kjipt ettersom det snart også er 17 mai. Formen har bare gått nedover, men jeg håper snart det går oppover igjen!

UKENS SANG

Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieber


 

UKENS TANKE

I det siste har jeg tenkt mye på å reise. Jeg skulle ønske jeg kunne reise litt mer, hvor som helst egentlig. Jeg merker nå at når det har vært litt mye for meg personlig, så har jeg hatt behov for å få litt forandring.

UKENS MATOPPLEVELSE

Det er biff middagen på Fridays i Oslo, som var helt nydelig. Jeg har ikke noe bilde, men jeg har tatt det med i Oslo vloggen HER.

.. Men, når halsen har slått seg litt vrang - så har denne isen også vært en stor favoritt!


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG REDIGERTE MEG TYNN FOR Å BLI FORNØYD

GI FAEN OG FÅ ET BEDRE LIV

EN SPENNENDE NYHET PÅ BLOGGENHvordan har din uke vært?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

OSLO VLOG | TATOVERING, WHAT I EAT & SNØ

 • 14.05.2017, 18:31

Nå ligger nok en vlog ute på kanalen min, som dere kan finne HER. Nemlig Oslo vlog! Jeg håper dere liker videoen og kom gjerne med tips til hva dere ønsker å se av videoer. Så skal jeg gjøre mitt beste, til å lage flere videoer. Jeg tenker faktisk på å kjøpe et nytt kamera, som jeg også kan filme bedre med. Det blir spennende å se etterhvert.

Jeg håper dere har det fint, så har dere videoen her:

Hva syntes du om videoen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

ENDELIG KAN JEG DELE DETTE MED DERE

 • 14.05.2017, 12:41

Hei dere!

Jeg kom hjem fra Oslo i går kveld og rett til en annen venninne. Det var virkelig deilig med en tur noen dager og det var kjempe koselig i går. Men, jeg kjenner i dag på kroppen at den er i ferd med å ligge rett ut et par dager iallefall, ettersom jeg har ekstremt sår hals og det som følger med. Jeg håper likevel på å blogge litt også.

Jeg også vil endelig vise dere det jeg har ventet på å skrive om. Noe jeg også ble overraskende fornøyd med. Så here it goes:.. Jeg har tatt TO tatoveringer! Dem er tatt på Pink Ink i Oslo, av Therese. Kjempe flink!


< mamma - pappa >

 

En annen liten nyhet, som jeg har så vidt nevnt på bloggen - er angående en Oslo vlog som snart kommer ut på kanalen min HER. Jeg legger den så ut på bloggen, når den blir lagt ut. Veldig spendt på hva dere kommer til å syntes om den!

Hvordan går det med dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

4 TIPS TIL Å LIKE GRØNNSAKER

 • 13.05.2017, 11:54

Ikke alt er like lett å like, slik som grønnsaker. Mange liker ikke grønnsaker, men flere ønsker nok også å like mer grønnsaker. Jeg har noen gode tips å dele, til dem som kanskje ikke er så glad i grønnsaker.


 

1. Dypp dem

Bytt ut chipsen med grønnsaker. Lag den dippen du ønsker, kutt opp grønnsaker og dypp dem. Ta gjerne litt ekstra dipp på, før du spiser dem. 

2. Dekk grønnsakene med ost

Jeg elsker å kutte opp masse grønnsaker, for å steke dem i ovnen. Da legger jeg alt i en ildfast form og tar ost på toppen, noe som er kjempe godt. Mmm!

3. Drikk dem opp

Bland sammen de grønnsakene du liker best og lag jus. Tilsett også sukker, hvis det blir for sterk smak av jus. Dette er en genial ide, for å piffe opp de gode smakene.

4. Stek dem på grillen

Mange grønnsaker gjør seg godt på grillen, med kanskje litt godt krydder på. Nydelig som snacks eller til middag.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG REDIGERTE MEG TYNN FOR Å BLI FORNØYD

 • 12.05.2017, 12:11

Disse bildene er tatt av meg for veldig mange år siden og det er en grunn til at jeg deler dem med dere. Det ligger en liten historie bak, som sitter dypt. Etter at disse bildene ble tatt, skulle jeg redigere dem litt etterpå. Jeg var ikke fornøyd med den kroppen jeg hadde, så jeg redigerte meg selv faktisk tynnere på disse bildene. Jeg var ikke fornøyd med kroppen min, fordi jeg ikke klarte å tenke positivt. Jeg klarte ikke å akseptere meg selv.

Men, disse bildene er IKKE redigert - bare for å understreke dette!Det er spesielt å tenke på, at jeg faktisk ikke syntes noe bra om meg. Men, da jeg ikke hadde det greit på andre områder - så speiler jo det seg i hvordan du ser på deg selv. Da er det ikke lett å være selvsikker eller være fornøyd med seg selv. Jeg er glad for at jeg har fått et annet syn på utseende og kroppen min. Jeg har fått et mer avslappet forhold til det, heldigvis. Det er SÅ verdt det.

I dag VET jeg at verken lykke eller måloppnåelse måles av utseende eller kropp. Jeg er flott slik jeg er!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

TIPS TIL GLEDE I HVERDAGEN DIN

 • 11.05.2017, 12:00

Uansett hva som skjer i livet mitt, er det viktig for meg å tenke positivt. Nei, det er virkelig ikke alltid lett. Jeg vet. Men, hvis jeg ikke skal prøve nå - så når? Slik har jeg begynt å tenke mer på og det hjelper alltid iallefall litt.

Jeg har samlet noen tips til hvordan det kan være lettere å bli i godt humør, hvis dagen ikke er helt bra.


 

1. Finn en sang som gjør deg glad. Spill denne så på repeat til skolen, jobb eller annet du skal.

2. Skryt av deg selv. Vi er ofte alt for strenge med oss selv, men det er lettere å rose venninnen din. Tenk deg at du er din egen venninne, slik at du kan rose deg selv. Uansett hva det er, så fortjener du skryt.

3. Hver morgen når du ser deg selv i speilet, si en ting høyt som du selv er fornøyd med. Om det er dine fine øyner eller din gode personlighet.

 

4. Skriv ned hver kveld, en ting som har vært bra med dagen (gjerne på mobilen din). Det er ofte alltid noe bra, selv om det "bare" kan ha vært å komme seg opp av senga eller et sunt måltid du lagde.

5. Vær sammen med mennesker som gjør deg glad og får deg i godt humør!

6. Gå en tur der du bor, ta med kamera og nyt omgivelsene du går rundt i. Lytt til de små detaljene og lydene.Hva gir deg glede i hverdagen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

10 RARE FAKTA OM MEG

 • 10.05.2017, 17:36

Jeg har nok en gang samlet litt forskjellig fakta om meg, som kanskje ikke alle vet om meg. Here we go.. Again!


 

1. Jeg har ingen favoritt farge.

2. Jeg glemmer ting utrolig fort, selv om jeg tenker at dette skal jeg huske. Skjer aldri.

3. Jeg er veldig flink til å ha det uryddig.

4. Min aller største drøm, er å prøve meg innenfor sang. Altså, det å synge.

5. Jeg er allergisk mot nøtter, hus støv, sitrus frukter, hunder, bjørk og burot.

6. Jeg har et sterkt temperament, spesielt hvis jeg ikke har spist på lenge.

7. Jeg trodde aldri jeg skulle begynne med youtube, men nå har jeg begynt så smått og jeg elsker det.

8. På ungdomsskolen hadde jeg med meg tyggis hver-eneste-dag på skolen.

9. Jeg elsker sorte bukser.

10. Jeg er avhengig av å drikke melk. Lololove it!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

EN SPENNENDE NYHET PÅ BLOGGEN

 • 10.05.2017, 10:00

Hei og god onsdag dere! Nå sitter jeg her og nyter en god frokost, som jeg ikke kan huske sist jeg gjorde. Men, i dag reiser jeg nemlig til Oslo. Jeg reiser inn til en av mine beste venninner, som jeg ikke har vært hos på veldig lenge - så nå er det virkelig på tide. 

 

Jeg tenkte å lage en vlog, mens jeg er i Oslo. Samtidig da vil dere få et glimt av noe jeg virkelig gleder meg til å fortelle dere, men som jeg ikke sier helt enda. I løpet av uken vil det dukke opp en spennende nyhet på bloggen og kanskje i en vlog.

Ønsker dere en ny vlog?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

DET ER FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

 • 09.05.2017, 16:49

BILDER FRA WEHEARTITJeg håper dere alle har en fin dag så langt. I dag har tiden gått til å titte litt på inspirasjon, noe jeg av og til gjør for å koble ut litt. Jeg elsker å se på inspirasjon til sommeren, at sommeren bare kan komme. Jeg er så glad for alt jeg får oppleve og jeg skal nyte hvert eneste øyeblikk, smått og stort.

HVA SKAL DERE I SOMMERFERIEN?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

SLIK OVERLEVER DU EN DÅRLIG DAG

 • 09.05.2017, 10:00

Det kan være vanskelig å snu en dårlig dag, til en god dag. Men, det går faktisk an å la det bli litt bedre. Ikke alltid lett, men små ting kan gjøre en stor forskjell.


 

1. Smil, som kan virke rart - men, det fungerer.

2. Skriv ned 3-5 ting som gjør deg lykkelig i livet ditt.

3. Ta på deg et av dine favoritt antrekk.

4. Ring noen du vet bryr deg om deg. Om det er en venn, kanskje din kjæreste eller et familiemedlem.

5. Lag deg noe god mat. Jeg elsker å lage meg en smoothie eller noe sunt, som gir meg energi.


 

6. Finn et rolig sted, legg deg ned og lukk øynene. Tenk på et minne som gjorde deg glad, der du hadde det fint. Drøm deg litt bort.

7. Hold på med noe som du syntes er gøy. Du trenger ikke å være flink til det, så lenge du syntes det er gøy.

8. Husk at slike dager er helt normalt. Slik kan du også sette pris på de gode dagene!Jeg ønsker dere en fin dag!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

GI FAEN OG FÅ ET BEDRE LIV

 • 08.05.2017, 14:45


 

Jeg har alltid vært et menneske som ikke klarer å gi faen, rett og slett fordi jeg får så inderlig dårlig samvittighet. Men, det jeg glemmer å tenke på - det er meg selv. Jeg klarte aldri å si nei, men pushet meg stadig til det sa stopp. Gjerne litt lengre enn det også. Slik er det med følelser også, at jeg ikke klarer å styre unna. Alt blir alltid så mye. En liten ting, blir ofte til en dag med ødeleggende tanker i hodet mitt.

Jeg må prøve. Jeg vil prøve. For hvis ikke jeg prøver, da skjer det ingenting. Hvis det er noe jeg ønsker her i livet, så må jeg lære meg å gjøre det for meg selv. Også uten å tenke på hva andre mener.

Hvis jeg hele livet skal tenke på hva andre mener, hvordan skal jeg da klare å leve MITT eget liv?

Jeg lever tross alt for meg selv, ingen andre. Mitt liv er mitt liv. Det er vanskelig å være meg, da jeg ofte setter meg selv i andre rekke. Jeg vil alle godt og jeg vil hjelpe til overalt, hele tiden. Jeg vil lykkes, for at dem rundt meg skal se at jeg får til noe. Jeg vil også lykkes, slik at dem rundt meg kan slappe av og tenke at det ikke er noe å bekymre seg for.

 

Det er ikke lett. Jeg har en lang vei å gå, men jeg blir heller her og nå - enn å se meg tilbake. Det blir aldri noe godt ut av det. Enten skal jeg være her og nå, eller så skal jeg tørre å se fremover. Uansett hvor mye det skremmer meg.

Gi faen og få et bedre liv.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

UKEN SOM GIKK #5

 • 08.05.2017, 10:00

UKENS OPPTUR

Konfirmasjonen til min gode fetter, må ha vært ukens opptur. Dem hadde nydelig tapas som mat, fine taler, musikk og flotte mennesker. Det var utrolig koselig!

.. Pluss at jeg også fikk meg ny header på bloggen, som jeg er veldig godt fornøyd med.


 

UKENS NEDTUR

Da jeg måtte avbestille språkkurset jeg bestilte og planla for over et halvt år siden, men pga sykdom. Jeg må tenke at det ikke er noe jeg kan gjøre noe med, akkurat nå.

UKENS SANG

Dill Dall - Benjamin Beats (feat. Lothepus og Pilgaard)


 

UKENS TANKE

Jeg skal til Oslo på onsdag til en venninne, noe jeg gleder meg veldig til. Så skal jeg også en annen ting i Oslo, som jeg bare gleder meg masse til å fortelle dere om til uka!

UKENS MATOPPLEVELSE

Det må bli den nydelige frokosten jeg har fått så dilla på, som jeg skrev et eget innlegg om HER.


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ÆRLIGE FAKTA JEG IKKE HAR DELT, FØR NÅ.

SLIK BLIR DU ENKELT KVITT STREKKMERKER

STORYTIME: LÆREREN MIN  SA JEG VAR LETTKLEDD.. Jeg har trukket en vinner på min GIVEAWAY, som blir publisert litt senere på bloggen! 

 

Hvordan har din uke vært? 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

HER ER MIN FØRSTE VLOG

 • 07.05.2017, 16:36

Jeg har nettopp lagt ut min første vlog på kanalen min, der jeg endelig fikk lasta den opp. Jeg prøvde i forrige uke, men da brukte jeg ulovlig musikk - slik at den ble blokkert. Jeg visste ikke dette selvfølgelig, men nå er det iallefall i orden.

Men, her er den iallefall. Utrolig spennende å se hva dere syntes om den!


Burde jeg lage flere videoer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

5 SMINKEFAVORITTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

 • 07.05.2017, 10:00


 

Tenk på alle sminkeproduktene som finnes, så er det alltid spennende å se hva andre kjøper igjen og igjen. Derfor vil jeg dele mine absolutt favoritter, som jeg ikke klarer meg uten. Disse produktene må jeg kjøpe, hvis jeg går tom!
 

Skin Luminizer Miracle Foundation

Denne er min absolutt favoritt. Ikke bare er den billig, men den gir en fin glød i huden og holder hele dagen. På min tørre hud, har jeg slitt med å finne riktig foundation. Men, denne kommer jeg helt sikkert aldri til å bytte ut.

 5XL Volume Mascara

Denne fikk jeg nettopp to stk av i posten, ettersom jeg var helt tom for den. Den er ofte på tilbud, noe som gjorde at jeg betalte 80 kr for 2 stk (!) Jeg får utrolig fine vipper med denne maskaraen, den klumper ikke og gir vippene dine mye volum.

Eye Brow Kit

Den jeg vanligvis bruker til bryn, klarte jeg å ødelegge. Så denne bruker jeg da ellers, som jeg har gjort veldig lenge. Denne kjøpte jeg billig på H&M, som også holder veldig godt på bryna. Kanskje dette er et produkt jeg bytter ut etterhvert?


 

Mary Lou manizer

Jeg er sikker på at flere har hørt om denne, som jeg også snakket om i et innlegg på bloggen for ikke lenge siden. Denne må være min all-time favorite, uten tvil. Den gir en sykt fin look og skinner hele dagen!


Smashbox Contour Palette

Denne er litt dyr, men også et produkt jeg absolutt kjøper igjen. Jeg syntes denne holder hele dagen og er perfekt til counturing! Jeg kjøpte denne for kanskje et år siden og er den eneste countur palette jeg har vært 100% fornøyd med. Veldig enkel og fin å påføre.

+ denne leppestiften fra NYX, som jeg nesten glemte å få med.. Så det ble 6 sminkefavoritter, enn bare 5!

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG VET ALDRI NÅR JEG MÅ AVLYSE

 • 06.05.2017, 18:57

Noe jeg kjenner på for tiden, er dette med å avlyse planer. Det er vanskelig for meg å skrive om, på den måten at jeg sjeldent ønsker å avlyse noe jeg har sagt ja til. Men, jeg er faktisk der i livet hvor jeg aldri vet når jeg må avlyse. Nå ble jeg jo nødt til å avlyse Australia turen jeg hadde planlagt i over et halvt år, pga min hyppige migrene.


 

Det er ikke annet enn å si, at det er utrolig slitsomt. Av og til får jeg til og med dårlig samvittighet, fordi jeg måtte avlyse noe jeg skulle. Burde jeg virkelig få dårlig samvittighet, for noe jeg absolutt ikke kan noe for? Nei, absolutt ikke. Men, jeg er jo slik som menneske. Dårlig samvittighet har fulgt med meg hele livet, egentlig. Det hjelper meg ikke akkurat i den situasjonen jeg er nå.

Har noen tips mot dårlig samvittighet, så del gjerne?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

NYTT FROKOST TIPS JEG ELSKER

 • 06.05.2017, 10:00

God lørdag dere! Jeg kjøpte en frokostblanding her om dagen, som så veldig god ut. Så jeg måtte teste den ut. Utrolig glad er jeg for at jeg gjorde det, for å si det slik. Jeg tok frokostblandingen i en bolle med melk, så toppet jeg den med banan, jordbær og litt jordbærsyltetøy. Det er min nye frokost favoritt.

Frokostblandingen heter Musli fullkornshjerter i merket eldorado. .. Det er like godt som det ser ut!

 

Hva liker du best til frokost?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

STORYTIME: LÆREREN MIN SA JEG VAR LETTKLEDD

 • 05.05.2017, 17:38

Denne historien finner sted på ungdomsskolen, faktisk. Det er mange år siden, men jeg kom plutselig til å tenke på en rar hendelse på den tiden. Det er vel ikke mange måter å si det på, men sykt flaut var det iallefall at jeg rødmer nesten av å tenke på det.


 

Vi sitter da i timen og snakker om litt forskjellig til eksamen. Flere kommer med spørsmål om hva man bør forberede seg på og slikt, helt til en i klassen spør læreren hvordan man burde kle seg på eksamensdagen. Denne dagen hadde jeg på en kne shorts og en slags topp, som jeg vil kalle en kjole. Denne kjolen gikk da over shortsen, slik at det så ut som jeg ikke hadde noe under. Hun svarer så på spørsmålet: ''Slik som Victoria, ville jeg ikke ha gått i. Det blir alt for lettkledd.''

Heldigvis var det flere i klassen som reagerte og sa litt i fra.

.. Etter denne kommentaren, husker jeg godt etter timen at jeg ble sint. Jeg tok shortsen min så langt ned jeg kunne, tok over kjolen og stormet ut av det klasserommet. Jeg sa aldri i fra om noenting på den tiden, men den gangen var det sikkert flere som reagerte da jeg gikk ut på den måten jeg gjorde.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

LET YOUR FACE SHINE

 • 05.05.2017, 10:15

Jeg elsker highlighten jeg bruker, som er et must produkt i min sminkepung. Elsker den! Jeg har brukt den i noen måneder nå og jeg kommer aldri til å bytte ut denne. Du kan få kjøpt den HER, hvis den ikke allerede er i bruk hos deg. 

- Let your light shine -Flere som bruker samme highlight?


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

SLIK BLIR DU ENKELT KVITT STREKKMERKER!

 • 04.05.2017, 14:43

Jeg må tipse til dere et helt utrolig produkt, som jeg har testet i en måned. Nemlig Bio-Oil, som også er ekstremt prisvennlig. Jeg har aldri testet ut et produkt, som har fungert så bra og på så kort tid. Etter bare et par uker, kunne jeg se tydelig forskjell fra første dagen. I dag ser jeg enda større forskjell. Min usikkerhet til at produkter skal fungere så bra som mange utgir seg for, har nå endret seg betydelig etter dette produktet... I tillegg er denne fuktighetsgivende!

 Jeg mener ikke at det er galt å ha litt strekkmerker på kroppen, som er helt naturlig. Men, hvis det å smøre seg inn med litt olje - som også har flere fordeler, så hvorfor ikke? Dette er det beste produktet jeg noen gang har hatt, som jeg har blitt helt avhengig av. Det er jo veldig bra at en slik olje, som også er rimelig i pris, kan enkelt hjelpe for noen som gjerne skulle hatt mindre arr, strekkmerker eller tørr hud.

 Dere kan finne oljen i butikker som meny, vita og coop obs eller bestille den her!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

15 TING LIVET HAR LÆRT MEG

 • 04.05.2017, 10:00

God torsdag mine fine lesere! Jeg vil først takke dere for de fine kommentarene jeg har fått i det siste på bloggen, når jeg har skrevet hvordan det har gått veldig opp og ned for tiden. Livet er en bergogdalbane, men jeg vet at det er flere ting jeg har lært meg gjennom mine år. Jeg vil dele mine 15 ting som livet har lært meg ..


 

1. Fargen rosa gjorde meg glad som liten, men slik er det enda.

2. Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere.

3. En lang gåtur hjelper ofte mer på humøret, enn du skulle tro.

4. Det er greit å skryte av deg selv. ''Fuck janteloven''

5. Du får til mer enn du tror.

6. Det er lov å være stolt av seg selv.

7. Ekte vennskap = når man ikke har møttes på flere måneder, men føles som man møttes i går.

 

8. Ikke fortell deg selv at du ikke kan, før du har prøvd.

9. Det er greit å ombestemme seg. Ting kan komme i veien, that's life.

10. Ting blir aldri slik du frykter.

11. En god natt søvn har alt å si for dagen etter.

12. INGEN andre bestemmer over din lykke.

13. Du får veldig mye igjen, av å spare.

14. Gå din egen vei, selv om du får motgang. Ditt liv, ingen andres.

15. Ikke bry deg så mye om hva andre tenker om deg. Folk vil snakke uansett. Bruk tid på viktigere ting!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SÅ ÆRLIG MÅ JEG VÆRE

 • 03.05.2017, 19:22


 

Jeg har skrevet litt på bloggen, at det er mye å tenke på for tiden. Det er mye som skjer akkurat nå.

Jeg har hatt mine mistanker en god stund, men først i går ble jeg frarådet av lege om å dra til Australia på språkkurs i Juni dette året. Dette er sykt kjipt, så ærlig må jeg være. Jeg hadde hodet med meg, at dette var noe jeg skulle klare og det var ikke uten grunn at jeg bestilte billettene for litt over et halvt år siden. Jeg har ikke angret en eneste gang, noe som gjør dette vanskelig. Samtidig må jeg faktisk sette helsen min først, av alt.

Men, da blir jeg absolutt nødt til å vente med å ta språkkurset til neste år. Jeg må selvfølgelig ta en uke av gangen, noe jeg forstår 100%. Uansett skal jeg dra når helsa min først og fremst er på plass. Grunnen til at jeg ikke kan reise, er fordi jeg har hyppig migrene. Dette går utover store deler av hverdagen min, som gjør til at jeg selvfølgelig ikke kan reise nå i Juni. Det stopper meg i det hele tatt til flere ting, men nå er det språkkurset som har fått svi.


 

Da vet dere det - men, jeg prøver så godt jeg kan å se det positive og fokusere på å få det til neste år!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

SOME DAYS

 • 03.05.2017, 14:50

Ingen dager er like. Noen dager er ikke enkle og jeg vet ikke alltid hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg prøver alltid å være positiv, men det er av og til hvor ting renner over. Jeg er bare et menneske og jeg kjenner på vonde følelser. Når det skjer mye i livet mitt, får jeg mye å tenke på - som går utover psyken. For det meste så takler jeg ting veldig greit, men inni mellom må jeg bare innse at det ikke går så greit. I dag sitter jeg og ser på bilder av mange gode minner, noe som får meg til å tenke LITT mer positivt.

 

.. Så skal jeg ut og nyte det fine været vi har i dag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

GJØR HAVREGRØTEN BEDRE PÅ SMAK

 • 03.05.2017, 09:30

Hei dere! Som sikkert kanskje flere av dere vet, så elsker jeg havregrøt. Jeg spiser det i perioder hver eneste dag, men også i det hele tatt veldig ofte. Jeg vil tipse dere min havregrøt, som du faktisk kan spise uten noe topping (så godt smaker den, faktisk..)


 

DU TRENGER

1. Lettkokte havregryn 2. Melk 3. 2 ss kanel 4. 2 ss sukrin 5. Valgfri topping


 

På pakken står det hvordan du skal lage havregrøt, men du varmer opp havregryn og melk (du må måle opp, etter hvor mange porsjoner du vil ha) Når grøten er ferdig, blander du i kanel og sukrin, der du også til slutt topper med det du ønsker.


 

Top it with your favorite topping ...

 

 

Så har du en god frokost!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

ÆRLIGE FAKTA JEG IKKE HAR DELT, FØR NÅ.

 • 02.05.2017, 14:39

God tirsdag dere! Det er vel alltid noen ting som en ikke føler for å dele, men jeg har jo blitt litt dreven til å fortelle slike ting på bloggen. Jeg blir på en måte ikke flau, slik jeg kanskje kunne bli mer før. Jeg syntes også det er utrolig viktig å vise litt andre sider, enn bare det som er bra.


 

- Av og til får jeg skikkelig lyst på spaghetti ala capri, noe som er skikkelig usunt. Men, hvis jeg er litt nedfor - kan jeg kjøpe inn en boks. Det skal sies da, at det ikke er ofte.

- Jeg ELSKER sitron. Jeg bruker det ofte i vann, men jeg kan faktisk spise det rent. Love it!

- Min personlig beste norske kvinnelige skuespiller og komiker, er Hege Schøyen.

- Jeg er ekstremt følsom og jeg griner derfor mye.

- Det føles som om alle muskler og ledd i kroppen min vrenges, når jeg ser en edderkopp.

- Jeg svetter veldig fort, spesielt hvis jeg stresser.

- Jeg kan være en skikkelig pyse på enkelte ting, mens andre ting kan jeg være stikk motsatt.

- Hadde jeg hatt mye penger, så hadde jeg reist. Noe av det beste jeg vet, er å reise.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

TIPS; GJØR HVER DAG TIL EN GOD DAG

 • 02.05.2017, 10:00

- HA GOD TID

Jeg må alltid ha god tid, når det gjelder alt. Det gir meg ikke annet enn negativ energi, av å stresse i hverdagen. Bedre med ekstra god tid, enn å stresse gjennom det som skal gjøres i løpet av en dag.

- ROCK YOUR OUTFIT

Når du velger deg et antrekk du liker godt, føler du deg også mye bedre allerede. Kanskje du også booster i gang selvtilliten. Slik du fremstilles for andre, vil også andre se på deg.


 

- SØVN

Jeg fungerer aldri så bra, hvis jeg ikke har fått søvn. Døgnrytmen min har alltid vært vanskelig, men de dagene jeg sover nok - føler jeg meg også mye bedre! Søvnen er mye mer viktig, enn det man kanskje kan tenke seg.

- SPIS RIKTIG MAT

.. Og med riktig mat, så mener jeg ikke at du skal endre kostholdet totalt. Men, det er viktig for meg å spise den maten som gir meg energi og som gjør meg godt. Jeg spiser mat som kroppen min vil ha, selv om det også av og til kan være en skål med is.


 

- UNN DEG SELV NOE FINT

Av og til er det også viktig å belønne seg litt, ved å kjøpe en ting som du har hatt lyst på lenge eller en bukett med friske roser. Dette piffer opp humøret og du har fått deg noe nytt til deg selv. Men, det er også viktig å begrense seg litt - som jeg snakker av erfaring, hehe.

- SETT AV TID TIL AVSLAPPING

Hvis jeg stresser gjennom en hel dag, for så å gå rett til sengs - fungerer ikke for meg i lengden. Jeg kan være dårlig på å slappe av, men jeg prøver iallefall å sette inn faste rutiner på det. Det er utrolig viktig å lade batteriene, som dem sier.Husk, du kommer langt med et smil ♥ God tirsdag!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

GREEN LEAVES

 • 01.05.2017, 19:46
 

HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

FRA ALT TIL INGENTING

 • 01.05.2017, 14:42

Tårene triller. Du har kanskje sett en film, fått en trist beskjed eller vært i et selskap. Ikke vet jeg. Men, muligheten for å gråte er der uansett. Du forstår det ikke alltid, men det bare går sakte og sikkert innover deg. Du kan bare sitte stille i din egen stue, da du plutselig kjenner tårene presse på. Det er sterke følelser og du vet ikke hvorfor. Det trenger ikke en gang å være noe, men følelsene kan bare ta over.

 

.. Mange kjenner seg sikkert igjen, slik som jeg. Det å være så knyttet til sine egne følelser, er ikke alltid lett. Det å være et følelsesmenneske kan være en bergogdalbane. Du vet aldri når det kommer, da du heller ikke alltid vet hvorfor det kommer. På en måte er jeg glad for at jeg kan vise følelser, enn å holde det inni meg - men, av og til blir det litt slitsomt. Det og ikke vite, kan gå utover kroppen og hodet mitt. Alt på en gang.

Det føles ofte som at du har alt innover deg, men når det går over - så er der ingenting. Fra alt til ingenting, som jeg så fint liker å kalle det. Det er godt også, faktisk. Bli ferdig med det og komme seg videre. Jeg er glad for å være et slikt menneske.

Akkurat nå har jeg det fint, men jeg kjenner på de følelsene der alt blir så stort. Det kan være den minste tenkende ting, som automatisk blir til en stor greie. Det er ikke lett, men alle har vel noe i livet - som ikke alltid er enkelt? Livet kommer ikke med bruksanvisninger på hva som er riktig eller galt hos et menneske. Alle er forskjellige og det er greit. Slik kan ikke styres - heldigvis, men alt kan leves med så godt det lar seg gjøre.


 

Er du et slikt følelsesmenneske som meg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

UKEN SOM GIKK #4

 • 01.05.2017, 10:00

UKENS OPPTUR

Det er alltid små ting jeg setter veldig pris på, hele tiden. Men, det var en dag/kveld jeg var hos min bessa. Vi lagde god mat, snakket om alt & ingenting og bare slappet av med noe gøy på tv. Det var kjempe koselig og jeg er så glad i familien min!


 

UKENS NEDTUR

Det var en av dagene, der alt negativt skjedde. Maten brant seg i bunnen, jeg klarte å tryne i oppover bakke, var skikkelig sliten og småting skulle bare komme i veien uansett hva jeg gjorde.

UKENS SANG

First time - Kygo, Ellie Goulding

 

UKENS TANKE

Jeg tenker på tiden. Angående migrene, har jeg begynt å bli litt skeptisk på tiden. Jeg tenker at dersom jeg har migrene over flere måneder, så stopper det meg i å gjøre ulike ting. Jeg er redd for å avlyse noe jeg virkelig har lyst til, men jeg må være realist. Jeg må tenke på helsen og bli bra, men det er det og ikke vite hvor lang tid det kan ta. Det er jeg redd for.

UKENS MATOPPLEVELSE

Jeg har ikke laget noe særlig spennende denne uken, som jeg har tatt bilde av. Men, noe jeg har tatt bilde av og som jeg har elsket - er DENNE isen. Himmelsk god. Mmm!


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

STØRRELSE XS OG FEIT

VI JENTER ER IKKE ENKLE Å HA MED Å GJØRE

4 ENKLE TIPS TIL Å BLI FOTOGENFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no