hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

DETTE ER VERDENS BESTE ISKREM

 • 30.04.2017, 18:08.. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg eeelsker is! Jeg finnes ikke kresen på nye smaker, rett og slett fordi det er så innmari godt. Etter så mange smaker jeg har kjent på opp i gjennom, så jeg alltid kommet frem til at denne isen er min favoritt. Mmmm!Denne isen er så utrolig fyldig med kjempe gode biter av sjokolade, som er fylt med kirsebærgele. I tillegg er den utrolig frisk, slik at du ikke føler deg så utrolig mett som på en sjokoladeis iallefall. Det er iallefall noe jeg merker. Denne isen anbefaler jeg på det sterkeste!

 Hva er din favoritt is?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

RED LIPS

 • 30.04.2017, 14:38

IT'S MY FAVOURITE LIPSTICK

Hei mine fine lesere! Jeg er vel ikke den eneste som er obsessed med røde lepper? Før syntes jeg det ble alt for mye, hvis jeg tok det på. Men, det gjaldt kun på meg selv. Nå har jeg begynt å elske det og da spesielt de to produktene jeg bruker. Jeg syntes det er et must med en lip liner, for å markere fint inn leppene. Så det er et lite tips fra meg, for dem som ikke allerede bruker det.

Leppestift Coverbrands / Lip liner Nyx


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

BRAIDS INSPIRATION

 • 30.04.2017, 10:30

God søndag! Her er litt inspirasjon til 17 mai, kanskje? Love, love, loooove it.
 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN #2

 • 29.04.2017, 14:51

Hei dere! Nok en gang har jeg fått samlet et par blinkskudd fra en bildeserie for ikke lenge siden, i et slikt innlegg. Det er jo kjekt å se seg selv fra forskjellige sider, noe som tydeligvis faller i smak hos dere. Noe dere syntes er artig å se - så enjoy!

 

''La meg bare ta vekk håret, først...''.. samtidig som jeg bare må snakke litt først også!

 

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

EN NY MULIGHET TIL Å STARTE PÅ NYTT

 • 29.04.2017, 10:00

Hei dere og god lørdag! Hver lørdag liker jeg å lage meg en god frokost og koke meg en kopp te. Det er så deilig. I dag ble det en tidlig morgen, ettersom jeg og kjæresten skal en tur til Kristiansand. Jeg setter så pris på slike små øyeblikk, noe jeg har blitt flinkere til å sette pris på. Hver morgen er en ny mulighet, til å starte på nytt.
 

 

''Know this; you can start over each morning.''

- Tyler Joseph

 Jeg håper dere får en fin lørdag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

MINE FAVORITTER PÅ SALG DENNE VÅREN

 • 28.04.2017, 22:51

Innlegg i samarbeid med Rabble // Inneholder annonselinker


Kjole HER / Bomber jakke HER
 

Hei dere fine skapninger! Våren nærmer seg med stormskritt og vi er snart i mai måned. Tiden flyr bare forbi og før vi vet ord av det, så er det snart sommer! Men, i tillegg til 17 mai, er det også flere som sikkert skal i konfirmasjon denne måneden. Det samme skal jeg og da tenkte jeg at det er på sin plass, å dele mine vårens must-haves. Jeg skulle gjerne bestilt alt i dette innlegget og litt til, ettersom prisene er veldig overkommelige. Men, jeg får nok vente litt. Øye shopping er jeg også veldig god på!Hvis du trykker på bildet over, kan du komme til en genial nettside som viser deg oversikt over rabatter på flere nettbutikker som nelly, bikbok og ellos!

I flere år har jeg alltid handlet en kjole på nelly, hvis det har vært til en anledning. Derfor har jeg spart opp mange kjoler jeg kan bruke til konfirmasjonen, men jeg liker likevel å sjekke ut noen nye skatter på nettsiden!

... Jeg er vel heller ikke den eneste som liker nelly OG salg, så jeg deler noen smakebiter fra salget deres.  Alle plaggene er også til en rimeligere penge!


Kjole HER / Jumpsuit HER


Bluse HER / T-skjorte HER / Topp HER


Kjole HER / Jeans HER


Bomber jakke HER / Biker jakke HER


Topp HER / Jeans HER


Jakke HER / Kjole HER

 

Fant du noe du likte?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

HVEM LIKER VEL IKKE Å PROVOSERE?

 • 28.04.2017, 18:31


 

Er du lik meg, som hater når andre snakker over dine egne meninger? Du får sagt i fra akkurat det du mener, men i det du sier det - blir du avbrutt med unødvendige påstander og hat. Unødvendige påstander som prøver å få meg til å endre min mening, samtidig hat til at ikke du kan ha dine egne meninger. Når du får høre noen snakke i mot deg på denne måten, får du ikke akkurat en følelse av å være stolt over å ha din egen mening. 

Ofte har jeg fått høre at det er greit å være enig i å være uenig, men hvis vedkommende da svekker denne påstanden - hva er da egentlig greit?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker å provosere, med mindre jeg har litt grunn til det. Dersom jeg får slengt tilbake, med litt andre ord, der dem forteller meg at mine meninger er ikke korrekte eller smarte. Da liker jeg å provosere, men ikke KUN for å provosere. Men, slik at kanskje vedkommende kan forstå at jeg mener alvor og at jeg faktisk har rett til å ha mine egne meninger. Det burde ikke være nødvendig å provosere på den måten, men av og til har jeg gjort det.

Dem som kjenner meg nærmest, vet at jeg har sterke meninger og at jeg står for dem. Men, hvis jeg likevel blir tråkket på - så blir jeg utrolig engasjert fordi jeg mener det så sterkt. Det er aldri vondt ment, men jeg har blitt flinkere til å stå opp for mine synspunkter!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

5 TIPS TIL ET SUNNERE KOSTHOLD

 • 28.04.2017, 10:00

Jeg kan være så ærlig å si at det ikke alltid er lett å følge ''rådene'', til et sunt kosthold. Men, jeg tar meg selv i det og prøver så godt jeg kan, slik jeg jeg uansett får en tilnærming. 


 

1. Spis hver 3-4 time

Dette er utrolig viktig, slik at du ikke går sulten store deler av dagen. Gode mellommåltider kan være frukt, yoghurt eller knekkebrød m/ pålegg.

2. Grove produkter

Jeg spiser alltid fullkornspasta framfor vanlig pasta eller grovt brød framfor loff. Disse produktene er sunnere for helsa, men også er det bra for metthetsfølelsen.

3. Husk 5 om dagen

Det kan være å spise bær, frukt eller grønnsaker. Husk at et glass jus, tilsvarer en frukt eller grønnsak.

4. Bake selv

Dette er både sunnere og billigere. Du får i deg mye godt som kroppen blir glad for, som også blir veldig mye billigere.

5. Bruk olje i maten

Olje har høyt antall kalorier, men det sies å være bedre med olje - enn hardt smør.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

SLIK FÅR DU I DEG 5 OM DAGEN

 • 27.04.2017, 18:35

Hei dere! Ikke alle er like glad i frukt og grønt. Men, det er heller ikke sikkert at alle vet hvor mye det egentlig er eller hvor lett det kan være å få i seg 5 om dagen. Jeg vil gjerne dele mine tips, slik at det kan være lettere å få det inn i kosten.


 

EKSEMPLER PÅ MINE FAVORITTER

1. En bolle med salat og grønnsaker.

2. 1 glass jus.

3. Grønnsakssuppe til middag.

4. Bruk frukt og grønnsaker til pålegg (som banan, agurk og paprika)

5. 1-2 dl varme bær på is til dessert.


 

DU SPISER MER AV OPPKUTTET FRUKT

Jeg har alltid hørt at dersom du kutter opp frukt og grønnsaker i mindre biter, så spiser du mer. Dette er helt sant, iallefall for min del. Jeg spiser mer, hvis jeg kutter alt opp i mindre biter. Det ser også mer delikat og fristende ut.Har du andre tips, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

TIL DEG SOM SA JEG VAR FEIT

 • 27.04.2017, 14:28

Jeg har ikke skrevet noe særlig om mobbing på bloggen, fordi jeg ikke helt vet om jeg ble ordentlig mobbet. Det var alltid noen som måtte kommentere stygt til andre, men det var jo ikke bare til meg. Det var jo slik noen var som personer, slik jeg husker det.

Ble jeg kanskje mobbet? Ja, det tror jeg.


 

Jeg var litt overvektig på barneskolen, men dette brydde jeg meg egentlig aldri om. Ja, når jeg tenker tilbake på det - så var det jo flere som sa stygge ting om meg. Men, heldigvis så merket ikke jeg noe til dette før. Jeg brukte bare ikke tid og energi til å tenke på det, rett og slett.

Selv hadde jeg mye annet å tenke på, slik at når andre sa stygge ting til meg - så var ikke det så ille. I forhold til andre greier på den tiden, så var dette bare bagateller for meg.

Det er en episode på barneskolen, som jeg sikkert aldri kommer til å glemme. En venninne av meg sa direkte til meg, at jeg er feit. Riktig nok mente hun sikkert ingenting med det, men det er også ting jeg i ettertid har hørt - som ble snakket stygt om meg. Det er selvfølgelig litt sårt, men

.. slike mennesker har ikke jeg plass til i livet mitt.


 

Livet mitt er så utrolig bra, slik jeg har det i dag. Jeg ser tilbake på alt jeg har opplevd og tenker positivt på det. Hadde det ikke vært for ALT jeg har opplevd, så hadde jeg heller ikke vært de erfaringene rikere. 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

BILLIG OG PERFEKT MASKE FOR ANSIKTET

 • 27.04.2017, 10:00


 

God morgen dere fine! Jeg har nettopp testet ut en ansiktsmaske, som jeg bare måtte dele med dere. Jeg har brukt denne i et par dager, men kun som en liten prøve bare for å teste den ut. Denne ble jeg så positivt overrasket over, at jeg definitivt kommer til å kjøpe denne. I tillegg er den også veldig prisvennlig, noe som er et stort pluss.

Looking good there, haha!

 PERFEKT TIL ALLE HUDTYPER

______

Denne masken passer godt til alle hudtyper, men du merker fort hvor godt den hjelper på tørr hud. Jeg som har tørr hud, har faktisk ikke brukt en så god maske før - som jeg kan huske. Da jeg tok masken av, fikk jeg jeg nydelig glød i huden og i tillegg kjentes huden utrolig myk & ikke minst; happy! Masken kan du få kjøpt HER og den koster 99 kr.Har du en favoritt maske til ansiktet?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

JEG VAR NAKEN MIDT PÅ BYEN

 • 26.04.2017, 19:20

Hei dere!

Vi har vel alle opplevd noe som man gjerne ikke vil huske, noen ting litt verre enn andre. Men, jeg er vel heller ikke alene om å drømme de sykeste drømmene. Noen drømmer vil man gjerne glemme, slik som en drøm jeg hadde her om dagen. Jeg glemmer alltid drømmene mine en liten stund etterpå, uten unntak. Men, jeg må skrive om en drøm jeg hadde her om dagen. Den har jeg selvfølgelig ikke glemt ..


 

For å gå direkte til overskriften, så er det ikke nødvendig å gå rundt. Det var faktisk så ille, at jeg sto midt på byen uten klær. Jeg prøvde å dekke meg til, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg bare sto der, uten å gå noen vei. Det var så utrolig ekkelt. Da jeg våknet, måtte jeg reise meg opp. Jeg var så utrolig redd og skeptisk, at det virket skikkelig reelt. Heldigvis at det bare var en drøm, selv om sjansen er veldig liten for at det hadde vært sant.

Jeg ble så forundret når jeg våknet, men heldigvis at jeg gjorde det og fant ut at det ''bare'' var en drøm.. Haha, at det går an!Har du en drøm du husker, litt utenom det vanlige?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

MATEN SOM BRENNER FETT

 • 26.04.2017, 14:16

Hva slags mat du spiser til hvert måltid, har mye å si på hvor mye kroppen klarer å forbrenne. For å øke forbrenningen, er det lurt å spise måltid hver 3-4 time. Likevel går det fint å få i gang forbrenningen bedre, ved å innta ulike matvarer og ingredienser.

Maten som får forbrenningen i gang ...

- grønn te

- bringebær

- kanel 

- kalsium (meieriprodukter)

- kaffe

- omega-3 (fet fisk, raspolje og valnøtter)Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

7 FAKTA INGEN VET OM MEG

 • 26.04.2017, 10:00

God onsdag! Jeg må bare takke alle som er innom bloggen min, noe jeg setter så uendelig stor pris på. Jeg håper dere har det fint, så kjører jeg i gang noen fakta som mest sannsynlig ingen vet om meg. Slike innlegg er jo ganske moro å lese!

- Jeg liker ikke å gå i mørket.

- Jeg tror på liv etter døden. Jeg har alltid trodd på at det finnes mer mellom himmel og jord, enn det vi er klare over. Jeg tror det er mer for oss, rett og slett.

- Jeg har ingen tatoveringer, men jeg har VELDIG lyst på.

- Jeg hater å legge meg og jeg hater å stå opp.

- Før så elsket jeg å spille sims, da mener jeg virkelig.. Jeg kunne sitte inne i flere dager, uten å gjøre noe annet!

- Jeg er husredd.

- Jeg drikker ikke brus, annet enn hvis jeg har det i drinker.

Noe du ikke visste?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

NYE SKO FOR VÅREN

 • 25.04.2017, 19:38


 

Jeg har vært så heldig og har fått nye sko av min kjære farmor, som er kjempe gode å gå i. Slike sko former seg til føttene, slik at det blir et mykt underlag og behagelig å gå med. Jeg tror aldri jeg har hatt så gode sko, som disse! Så nå kan bare våren og sommeren komme, ettersom været har vært veldig merkelig i det siste.

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

VI JENTER ER IKKE ENKLE Å HA MED Å GJØRE

 • 25.04.2017, 14:50

Jenter sminker seg for mye. Vi tenker for mye og kjefter for mye. Ofte lager vi drama og sprer teite rykter. Det er alltid noe vi jenter gjør eller sier, som gjør oss til "slitsomme skapninger". Jeg kan være litt enig, fordi jeg ser selv hvor flink jeg er til å klage over bagateller eller gjøre en liten ting om til et stort problem. Jeg er bare sånn og jeg tror at det bare er sånn for veldig mange.

 

Vi skal også tåle mye smerte. Når vi har mensen, får vi med på kjøpet en fin bonus som kalles mensen smerter. Hvis jeg får slike smerter, så kan jeg ligge i mange timer. Vi blir så helt tappet for krefter, i tillegg til at vi skal gjøre alt annet også. Alt fra små ting, til større prosjekter. Da er det ikke rart at det av og til renner over gryta, slik at humøret ikke alltid er på topp.

Så tilbake til hvor flinke vi ofte er til å tenke, spesielt på kanskje små hendelser eller noe vi har hørt om oss. Da er det ikke snakk om å være snill pike, men det blir gjerne litt kjefting og smelling. Ikke nødvendigvis at dette går utover noen, men at det ofte går utover oss selv. Jeg blir ofte imponert over hvor mye som faktisk får plass av kaos oppi hodet mitt, samtidig. Om det så er sant eller ikke.

 

Men, jeg blir iallefall sterkere etter alt jeg opplever og jeg er ikke redd for å innrømme dette. Jeg kan ikke annet enn å være takknemlig for den jeg er!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

4 ENKLE TIPS TIL Å BLI FOTOGEN

 • 25.04.2017, 10:00

På noen bilder kan jeg se trøtt og sliten ut, men det kommer helt an på hvordan jeg framstår foran kamera. Jeg har tatt til meg noen små triks, som hjelper for meg - til å føle meg litt penere på bilder. Ikke helt bokstavelig ment, but you got it..


 

1. Rett opp ryggen

Ikke senk skuldrene og krøp deg sammen, som kan ta seg dårlig ut på bilder. Men, rett deg opp og se selvsikker ut. Skyv brystet fram og løft hodet.

2. Slank deg på bildet

Jeg bryr meg aldri om å se slank ut på bilder, men jeg ser jo forskjell på hvordan jeg står. Ikke still deg med hele kroppen, rett mot kameraet. Men, vri heller kroppen litt på siden. Dette vil fremme kroppen din, på en annen måte.

3. Se helt naturlig ut

Ikke kikk inn i kameraet, hver gang noen tar bilder av deg. Av og til, kan det være fint å vise fram litt andre sider. Følelser vil vises bedre, hvis du ikke er for opptatt med å posere.

4. Vis et ekte smil

Ofte kan jeg prøve å gjøre meg veldig til, slik at jeg kanskje smiler litt i overkant for mye (hvis det går an å si..) Ikke smil så mye, at du får vondt. Men, prøv å tenke på noe morsomt - slik at det kommer frem et naturlig og ekte smil, uten å gjøre seg til. 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

UKENS BLOGG ANBEFALINGER + TAKK GUD

 • 24.04.2017, 19:48

Denne dagen har vært slitsom og jeg er helt tom for krefter, føles det ut som. Takk Gud for at jeg fikk meg selv ut, for å gå en tur. Til dere som har lest bloggen min en stund, vet sikkert hvor mye jeg er rammet av migrene. Så derfor er jeg utrolig sliten i hodet, men det ble litt bedre da jeg kom meg ut heldigvis! Av og til er det bare godt å skrive om det, som jeg også føler meg litt bedre av.Her er ukens blogg anbefalingerfruvinningland

Den første personen jeg vil anbefale bloggen til, er Tone. Dette er en herlig jente med masse godt humør, som du fort kan se på bloggen hennes. Hun har veldig fine og ryddige innlegg, i tillegg til at hun oppdaterer ofte. Hun har alltid med fine bilder og noe av det du kan finne på bloggen hennes, er antrekk, tips og hverdag. Jeg anbefaler å ta en titt innom henne!dvergpinschereimitthjerte

Den andre bloggen som jeg vil anbefale, er bloggen til Toini. Profilbildet hennes var litt lite, til å bruke det her - men, ta plukket jeg ut et av mange fine bilder hun tar. Jeg blir ekstremt imponert over alle de flotte bildene hun tar og legger ut, noe jeg alltid ser fram til å trykke inn på. Bloggen hennes består av naturbilder, hunder og flere turer. Jeg anbefaler å ta turen innom bloggen hennes.

 


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

UKEN SOM GIKK #3

 • 24.04.2017, 14:48

UKENS OPPTUR

I går var jeg på en lang kjøretur for å spise med besteforeldrene mine og faren min, noe som var utrolig koselig. Spiste helt nydelig mat, samtidig som vi fikk se mye flott natur med høye fjell og blomstring. Kjempe fin tur! + alle de fine tilbakemeldingene og nye lesere på bloggen min 


 


 

UKENS NEDTUR

Vanskelig å si.. Jeg klarte å vrikke foten da jeg jogget en av dagene, men det er mye bedre nå.

UKENS SANG

Breathe - Astrid S


 

UKENS TANKE

Jeg spiste biff i går, sammen med mye annet godt tilbehør. Men, jeg ble så utrolig mett - at jeg faktisk føler meg dårlig.. Haha, slik går det ofte for meg. Ikke første gangen for å si det slik. Sånn går det, når mat er så utroooolig godt.

UKENS MATOPPLEVELSE

Det var uten tvil den pizzaen jeg laget på lørdag, som jeg hadde i to dager. Det er den beste pizzaen jeg har smakt, i tillegg til at den er sunn!


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DU ER FOR FEIT TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTA

ER JEG ALDRI MISFORNØYD MED KROPPEN MIN?

7 BESTE TIPS MOT KVISERFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

SUNN OG VERDENS BESTE PIZZA OPPSKRIFT

 • 24.04.2017, 10:00

Er det noe jeg alltid blir sulten av, så er det pizza. Jeg laget denne pizzaen på lørdag, men blir enda sulten av å se på bildene. Jeg elsker spekeskinke, men har aldri smakt dette på pizza - før på lørdag. Det var bare helt himmelsk godt og det anbefales, hvis du også liker spekeskinke. Dette ble plutselig en av mine favorittoppskrifter.

Tidlig på dagen for en slik oppskrift kanskje, men oppskrift på en god middag funker vel alltid?Denne pizzaen består av en veldig sunn pizzabunn, noe jeg alltid elsker ved pizza. Spekeskinke er kanskje ikke det sunneste, men det er likevel sunnere enn mye annet som ofte kommer på pizzaen. Sausen er blant annet laget av ekte tomater, så det er jo veldig sunt. Jeg håper dere får en fin mandag!

 

Denne pizzaen består faktisk ikke av ost.. Jeg som elsker ost, skulle ikke tro at en pizza uten - skulle bli en av mine favoritter.DU TRENGER

1. 6 skiver pekeskinke 2. 1/2 mais 3. 5 cherrytomater 4. 1/2 boks hakkede tomater på boks 5. 2 dl havregryn 6. 1 pakke tørrgjør 7. 2 dl rugmel 8. 3 dl kaldt vann 9. 4 ss matolje 10. 1 ss basilikum 11. Litt salt 12. Litt sukrinSLIK GJØR DU - DEIG

 1. Bland sammen de tørre ingrediensene, før du tar oppi det våte.
 2. Rør så godt sammen, til det blir en fin og fast deig.
 3. Så kjevler du ut deigen, før du legger den på et stekebrett kledd med matpapir.
 4. Stek pizzabunnen på 200 grader i 10-12 min.
 5. Jeg hevet ikke deigen, men vil du ha en tykkere bunn - kan du heve den i 30 min med plastfolie over.SLIK GJØR DU - FYLL

 1. Ha tomater og hakkede tomater i en skål. Knus alt med en gaffel, før du tar oppi sukrin og basilikum. Rør godt og ta på  den ferdig stekte pizzabunnen.
 2. Ta så på mais og oppkuttet spekeskine på pizzaen.
 3. Sett denne så inn i ovnen på underkant av 150 grader i ca. 10 nye minutter.Så får du denne nydelige pizzaen - nyyyyyt!

 Hva liker du best til topping på pizza?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 23.04.2017, 19:20God søndag mine fine lesere! Nå er det på tide med en ny GIVEAWAY på min blogg, noe som er en stund siden sist. Jeg syntes det er utrolig moro å gi noe til leserne mine, derfor liker jeg å ha slike konkurranser av og til. Flere slike kommer, der dere også kan vinne mange andre premier. Jeg trekker en vinner om 2 uker, som også blir annonsert på bloggen. Vinneren blir også kontaktet av meg privat, slik at jeg får en adresse å sende til.DETTE KAN DU VINNE

 

- Bok: 500 drinker

- 2 eyelinere

- 5 øyenskygger

- ØredobberFor å delta, må du følge to enkle trinn:

 

1. Lik min Facebook side HER eller abonner på Youtube kanalen min HER.

2. Legg til en kommentar der du skriver at du er med, men husk å få med blogg adresse eller e-post. Slik at jeg kan kontakte vinneren.♥ Masse lykke til alle sammen!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

STØRRELSE XS OG FEIT

 • 23.04.2017, 14:39

De jentene på ungdomsskolen som ser seg selv i speilet, viser seg selv i ulike vinkler og sier til seg selv hvor stygge dem ser ut. Hvor feite dem er og hvor mye dem skulle ønske å være størrelse XXS, enn XS. Da jeg gikk på ungdomsskolen, var det sånn. Jeg som selv den gangen var størrelse L. Hvis XS ville si å være "for stygg", fordi dem var "feite" - hva faen framstilte jeg meg som da?

Når jeg ser tilbake på slike hendelser, er jeg ikke overrasket over presset på unge jenter og hvordan det fort kan utvikle seg i feil retning. En farlig retning, mener jeg. Retningen der ting bare går nedover, fordi fokus på kropp - blir mest avgjørende for suksess og selvtillit. Du må trene bort valkene. Du må sminke bort din naturlige skjønnhet. Du må ha de nyeste klærne, for å passe inn. Du må så mye, for og i det hele tatt føle deg LITT bra nok.

Det kan være en vanskelig tid, men husk at en som stod utenfor størrelsen XS - klarte seg. Det ble bedre. I dag bryr jeg meg lite om hvordan jeg "burde" se ut, fordi hver og en person er slik vi burde se ut.DERE! Litt senere i dag kommer jeg til å legge ut en GIVEAWAY på bloggen, fordi dette er veldig lenge siden og jeg vil gjerne gi bort litt ting til en av mine lesere. Så følg med senere, hvis du vil være med i konkurransen! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE 7 BESTE TIPS TIL MER ENERGI

 • 23.04.2017, 10:07

God søndag mine kjære lesere. Jeg er vel ikke den eneste som av og til ønsker seg litt mer energi, når det trengs som mest? Derfor vil jeg dele med dere mine beste tips, som hjelper meg veldig godt til å få mer energi - slik at jeg klarer mer i hverdagen. Disse vil jeg dele med dere.


 

1. Spis ofte

Dette har vel flere lest, at dette skal hjelpe på kostholdet. Men, det hjelper også for at forbrenningen i kroppen holder seg jevnt. Det å spise lite og ofte, virker bra for energien i kroppen resten av dagen.

2. Fyll opp med fiber

Fiber gir ikke i hovedsak næring, men det holder en jevn forbrenning av karbohydrater. Kroppen får da jevn tilførsel av energi, noe som er bra.

3. Pust med magen

Hvis du føler deg stresset i kroppen, er det lett å puste inn og ut i brøstet. Dette kan føre til at du føler deg sliten. Da er det viktig å puste med magen, slik at du tåler mer.

4. Hør på musikk

Det sies faktisk at dette gir deg mer energi. Setter du på dine favorittlåter, vil humøret bli mye bedre og du vil føle deg mer energisk.


 

5. Skriv ned alle bekymringene dine

Det er mye lettere å holde styr på tankene dine, hvis du skriver dem ned - enn å ha dem i hodet. Alltid verdt et forsøk.

6. Frisk med fisk

Hvis du spiser fisk, får du i deg et bra stoff for hjernen din. Det bidrar til at du holder deg både frisk og våken.

7. Dropp joggebuksa av og til

Hvis du sitter i joggebukse og slapper av, når du helst ønsker deg mer energi - så bytt det ut. Ta på deg noe du føler deg komfortabel i, slik at det gjenspeiler hvordan du føler deg innvendig.HVA GIR DEG ENERGI?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VIDEOBLOGG: SOSIAL ANGST, SELVTILLIT, TUNGE DAGER ++

 • 22.04.2017, 19:57

Nå har jeg endelig fått redigert ferdig videoen, som har tatt litt tid. Jeg har ingen erfaring med redigering av video, derfor har det tatt litt lengre tid - enn forventet. Men, nå er den her iallefall. Som dere sikkert også ser i videoen, så ser jeg ikke veldig komfortabel ut.. Rett og slett fordi jeg aldri har laget en videoblogg før, men jeg tenker at det kan bare bli bedre! En gang må jo være den første, som de sier.

 

Kvaliteten er ikke den beste, men dette fordi jeg måtte bruke iPhonen min til å filme med. Kameraet jeg skulle bruke, var tom for strøm. Noe ble det ut av den, iallefall. Så jeg håper dere likte den!

LINK: BLOGGENE JEG LESER

Nå er jeg utrolig spent.. Hva syntes dere om videoen?

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

DET ER IKKE LOV Å VÆRE STOLT

 • 22.04.2017, 14:56

Det har blitt sånn. Du skal følge strenge regler eller såkalte ''forventninger'' i dag, som også kalles janteloven. Jeg forstår virkelig ikke, nemlig hvorfor vi ikke kan være fornøyd - dersom man får til noe som er bra? Hvis jeg får til noe, som jeg selv blir utrolig stolt av - så kan du være helt sikker på, at JEG skal skryte av det. Jeg skal være stolt, uansett hva som står skrevet.

 

Som det så fint står i janteloven: ''Du skal ikke tro at du er noe'' Men, hva gjør det med selvtilliten til enkelte - når du ikke en gang skal få lov til å tenke at du faktisk er noe og duger til noe.

Det gjelder også andre, enn deg selv. La oss si at en person som har jobbet virkelig hardt, oppnår noe som ikke har kommet gratis. Skal ikke da vedkommende være stolt eller syntes noe bra om seg selv? Det virker på meg, som om du da skal ha lov til å kritisere - selv om det mest sannsynlig var fortjent som faen.

Jeg skal innrømme at jeg tidligere, av en eller annen grunn, har hatt det vanskelig med å finne positive ting om meg selv. Rett og slett skryte, hvis det er noe som en gjør bra. Det har vært mye lettere å fortelle de negative kvalitetene, enn de positive. Det er for veldig mange også mye lettere, at det kunne vært skrevet en bok om det. Men, det er lov å skryte av seg selv eller heie fram andre som gjør det bra.

 

TROMMEVIRVEL! I kveld kommer min første videoblogg ut på bloggen, som er svarene på spørsmålsrunden. Blir utrolig spennende og jeg gruer meg nesten litt, faktisk. Jeg har jo aldri laget videoblogg før, så det er jeg veldig spent på.
 

Jeg vil høre hva som er deres gode kvaliteter, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD

 • 22.04.2017, 10:00

Hei og god lørdag mine fantastiske lesere. Jeg må fortelle dere om noe jeg aldri hadde trodd, som jeg også er veldig positivt overrasket over. I går hadde jeg hele 747 (!) lesere på bloggen og det er helt utrolig. Jeg er så utrolig takknemlig og jeg sliter med å finne ord, faktisk. Dette pleier ikke å være noen problem, ettersom tankene mine stadig formerer seg. Men, jeg må ærlig innrømme at det ikke er så lett i dag. Jeg finner ikke de ''rette'' ordene og setningene.


 

Det er ikke slik at jeg setter pris på leserne mine KUN i dag, men jeg blir utrolig glad for å se at så mange tar turen innom bloggen min. Samtidig er det også vanskelig å forstå. Jeg setter stor pris på hver og en av dere, hver eneste dag. 

Siden jeg startet denne bloggen, så har det bare vært gøy. Jeg elsker å skrive, dele bilder og komme med ulike tips til dere. Så dette ønsker jeg virkelig å fortsette med, så lenge jeg syntes det er gøy og jeg trives. Jeg håper også at dere syntes det er kjekt, med de innleggene jeg legger ut på bloggen. Jeg har gode ideer til nye blogg innlegg og motivasjonen er på topp, så dette kan bare bli bra.

______

Denne lørdagen skal brukes til å slappe av, kanskje gå en tur, rydde litt og bare ta livet med ro. Når jeg tenker over det, så har jeg kanskje stresset litt de siste dagene (egentlig uten grunn, but yeah..) og derfor skal jeg la kroppen min slappe av. Jeg håper dere får en fin lørdag!


 

Så; tusen takk til hver og en av dere som er innom bloggen min! KLEM ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

7 BESTE TIPS MOT KVISER

 • 21.04.2017, 20:11

Jeg har vel aldri slitt mye med kviser og hatt problemer i huden, annet enn at jeg har blitt ekstremt tørr i huden til tider. Litt kviser her og der blir det jo, men jeg vil dele med dere mine beste tips mot kviser.


 

Undersøk sminken du bruker

- Jeg ser selv at det er mange produkter jeg ikke kan bruke, som jeg får utslett og kviser på huden. Derfor er det viktig å kjenne etter, hva som du føler passer best til din hud - uten å skade den.

♥ La huden puste av og til

- Ha gjerne sminkefrie dager, slik at huden får pustet.

Finn din riktige hudtype

- Det finnes mange ulike typer hud, så derfor er det viktig å kjenne til din. Slik kan du finne riktige produkter til din hud.


 

♥ Rens huden hver dag

- Dette var jeg ikke flink til før, men etter at jeg begynte å rense huden min hver dag med vann - så kjenner jeg at den trives mye bedre!

♥ Stress mindre

- Denne kan ikke jeg alltid holde selv, men jeg vet at det hjelper mot kviser.

♥ Ikke plukk på kvisene

- Det gjør det bare mye verre, enn de kvisene som dukker opp.

♥ Drikk masse vann

- Dette elsker huden din, så drikk vann når du føler for det.HAR DU ANDRE TIPS?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

OLD BUT GOLD

 • 21.04.2017, 10:00

Hei og god fredag mine fine lesere! Nylig opprettet jeg en ny spilleliste i spotify, der jeg har lagt til mange gode og gamle sanger. Så mange gode minner! Jeg elsker ny musikk, men det blir jo på en måte ny musikk. Etter så lang tid, så blir det en helt annen opplevelse av slike sanger. They're maybe old, but also gold ♥Just A Dream - Nelly

Domino - Jessie J

Hall Of Fame - The Script

Live My Life - Far East Movement, Justin Bieber

Die Young - Kesha

One More Night - Maroon 5

Danza Kuduro - Lucenzo, Don Omar

Hangover - Taio Cruz

 

Dere finner spillelisten HER.

ER JEG ALDRI MISFORNØYD MED KROPPEN MIN?

 • 20.04.2017, 18:43

Jeg viser ofte på bloggen, at jeg er fornøyd med kroppen min. Og ja, det er jeg også. Men, selvfølgelig har jeg også dårlige dager - der jeg ikke liker noen ting ved meg selv. Jeg må få frem det også, ettersom jeg ikke vil framstå på bloggen at alt er perfekt. Det er ikke det, men jeg prøver å gjøre det beste ut av alle situasjoner. Jeg vil ikke tenke tilbake på ''den tiden'', der jeg bare var negativ til meg selv.

Jeg vil se tilbake og tenke at jeg virkelig klarte å gjøre mitt beste, ved å tenke på den måten jeg gjør.


 

♥ ♥ ♥


Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

TRIKSET MED KOKOSOLJE DU MÅ PRØVE

 • 20.04.2017, 14:42

Hei dere! Kokosolje kan brukes til veldig mye, alt fra matlaging til fuktighetskrem + alt i mellom. Denne oljen inneholder mye bra kroppen trenger, så det er ikke usunt å få i seg litt kokosolje hver dag. Jeg bruker det ofte til steking, uansett hva jeg skal lage. Men, jeg har også kommet over et genialt tips - som jeg bare må dele med dere.


 

Som sikkert mange av dere vet, har ikke kokosolje noen særlig smak. Iallefall ikke den jeg bruker, men den har en nokså lik konsistens med vanlig olje. Men, trikset med denne oljen er like enkelt - som det er genialt:

Bruk kokosolje som munnvann

- Ta en spiseskje med kokosolje og skyll det i munnen. Hvis det ikke blir for ekkelt, kan du godt skylle opp til 20 minutter. Men, pass på at du ikke svelger. Dette, fordi kokosoljen tar meg seg bakterier du har inni munnen. Gjør gjerne dette opp til et par ganger om dagen. Skyll så munnen med varmt vann, deretter pusser du tennene dine med en svak tannkrem. Du får fjernet mange bakterier i munnen, men også som en bonus - kan du merke etter 2-3 uker at du får hvitere tenner.Bruker du kokosolje?


Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

VÅREN I FINE FARGER

 • 20.04.2017, 10:00

Hei mine fine lesere! I dag vil jeg dele noen bilder med dere, fra en av dagene som var. Våren er i full gang på tur inn og jeg elsker disse tegnene som synes i naturen, som jeg elsker å få på kamera. Jeg håper det går fint med dere ♥

Har du oppdaget noen vår tegn?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

DU ER FOR FEIT TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTA

 • 19.04.2017, 15:24

Jeg er sjokkert og sint. Det er sikkert lett å sitte bak tastaturet, der du kan være anonym og slenge frekke kommentarer. I mine øyner finnes det ikke feigere mennesker, enn nettopp disse. Lavmål på høyt nivå. Av og til så tror du at du har hørt alt av negative kommentarer, enten på blogger, andre sosiale medier eller andre sider. Men, der blir jeg stadig overrasket og tar feil hver gang.


 

På en annen blogg leste jeg en kommentar for en stund siden, som jeg enda ikke har fått ut av hodet. Der sto det at vedkommende var alt for feit, til å komme på topplisten her på blogg. Tenk at det å legge seg så lavt, for så å skrive en slik melding til et annet menneske - er mulig? Jeg blir så sint, lei meg og utrolig frustrert. Når noen mennesker sliter i sitt eget liv, er ikke dette nok. Men, dem må også la det gå utover andre - slik at dem kan få det bedre. Jeg forstår ikke hvordan dem har hjerte til noe slikt. Jeg forstår ikke tankegangen.

Sosiale medier er av og til et farlig sted å befinne seg i, men likevel blir det mer av det.

Jeg kan telle på en hånd, hvor mange negative kommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg er veldig heldig. Men, dersom jeg får stygge kommentarer - så bryr jeg meg ikke. Hvis noen vil bruke sin fritid på slike ting, så for min del må dem bare gjøre det. Vondt gjør det selvfølgelig å se på andre sine blogger, hva veldig mange får av hat. Unødvendig hat. Men, dersom noe slik havner på min egen blogg, så bryr jeg meg ikke en plass.Tusen takk til alle som kommenterer og følger meg på bloggen! Husk; du er bedre enn dem som har behov for å skrive dritt.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

I SENGA ER JEG

 • 19.04.2017, 10:00

På legekontoret er jeg alltid stresset, men det trenger ikke å være noen grunn til det. Pulsen blir høyere hver gang, når jeg sitter og venter.

I senga er jeg stresset i kroppen, som punktet over. Jeg sliter med å sovne inn, samtidig som jeg våkner mange ganger om natten. Jeg skal være veldig heldig, hvis jeg faktisk får en god natt søvn, uten mareritt.

På sommeren er jeg verdens lykkeligste. Det å kunne bade, være ute på kveldene og gå i fine kjoler er nydelig.


 

På toget er jeg redd. Jeg liker ikke å ta tok, men aner ikke hvorfor. Det er bare sånn, egentlig.

På sirkus er jeg aldri. Jeg er i mot sirkus, så derfor kommer jeg ikke til å dra på sirkus mer i mitt liv.

På vinteren er jeg ofte veldig glad i snøen. Jeg elsker å gå på ski, kjøre tur eller brenne bål, når det er vinter. Noe jeg og kjæresten min ofte gjør!På fisketur er jeg alltid tålmodig. Jeg kan fiske i flere timer, uten å bli lei. Jeg slapper så av, når jeg er på fisketur. Kjæresten min kan nok ikke kjenne seg godt igjen, når det gjelder tålmodighet. Haha.

På julaften er jeg ofte avslappet og lykkelig. Det er den ene gangen i året, jeg virkelig senker skuldrene og slapper helt av UTEN noen form for bekymringer.

I solen er jeg veldig glad. Jeg elsker varmen og kan ligge ute i sola på sommeren, opptil flere timer av gangen. No problem!


 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 • 18.04.2017, 18:36

Hei og hopp! Noen ganger når jeg skal ta bilder, blir jeg utrolig imponert over at jeg klarer å få slike bilder. Hver gang jeg lager et slikt innlegg, får jeg alltid gode tilbakemeldinger om at dere liker de. Derfor vil jeg kjøre i gang nok en runde, der jeg viser frem en av mine ''fineste'' sider. Haha.Liker å vise frem fine grimaser, av og til.

 Ingen fare.

 .. Bare noen fine blinkskudd ..

______

VIKTIG! Jeg har filmet første delen av spørsmålsrunden på video, men jeg trenger deres hjelp. Jeg trenger et enkelt program til å redigere videoer, men som også må være gratis. For at videoen kan (hvis mulig) bli litt bedre, så trenger jeg et gratis redigeringsprogram.

Har du tips til et gratis program til redigering av videoer?

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 18.04.2017, 15:00

Jeg kjører i gang en ny runde med ukens blogg konkurranse. Jeg plukker ut to heldige vinnere på søndag, som også kommer i et eget innlegg på min blogg + link til facebook. Jeg klikker meg også innom hver og en som melder seg på.

Dette innlegget skulle forresten vært publisert i går, men jeg ventet til i dag rett og slett.


 

For å melde deg på ukens blogg:

1. Lik min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Ser frem til å sjekke ut bloggene som melder seg på.

BILDER FRA EN FIN SYDENTUR

 • 18.04.2017, 10:10

Hei og god tirsdag mine fine lesere. Jeg har i noen år vært litt i Syden, noe jeg elsker. Jeg elsker å reise og hadde jeg hatt masse penger, så skulle jeg ha reist mye mer. Men, jeg setter utrolig stor pris på de turene jeg får. Bildene er fra min første tur i Tenerife, sammen med min pappa. Har du et ferieminne du spesielt husker?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

10 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 17.04.2017, 18:37


 

1. Jeg har mareritt nesten hver eneste natt, noe som forstyrrer søvnen min veldig.

2. Jeg hører på samme spillelisten om og om igjen. Ofte får jeg høre at jeg burde bytte ut litt nye sanger, hehe.

3. Jeg elsker å lage mat, noe jeg har gjort i veldig mange år.

4. Jeg er livredd edderkopper.

5. I flere år hadde jeg ofte halsbetennelse, som første til at jeg egentlig skulle operere mandlene. Men, det skjedde ikke i siste liten.


 

6. Jeg hatet fargen rosa før, men nå har jeg veldig mye rosa. Liker fargen, med andre ord.

7. Jeg har aldri prøvd røyk eller snus, og har heller aldri tenkt å gjøre det.

8. Jeg får ekstremt fort dårlig samvittighet.

9. Jeg er enebarn.

10. Jeg er en ekstrem dyre elsker.Jeg håper dere får en fin kveld!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

10 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 17.04.2017, 14:42

For en liten stund siden, delte jeg ''20 TING DU KAN BLOGGE OM'' på bloggen. Det ble faktisk et av mine mest leste innlegg, så derfor tenkte jeg å skrive litt flere tips du kan blogge om.

 

- reisetips

- ditt beste ferieminne

- anbefaling av spisesteder der du bor

- dagens antrekk + detaljer

- siste innkjøp

- teste en ny oppskrift

- ting andre kanskje ikke vet om deg

- dine treningstips

- et viktig tema du bryr deg om

- latest on instagram / snapchatHAR DU ANDRE BLOGG TIPS?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

UKEN SOM GIKK #2

 • 17.04.2017, 10:00

UKENS OPPTUR

Ettersom det har vært påske, så har kjæresten min hatt fri fra jobb noen dager. En dag var vi ute i båten, kjørte en lang tur, snakket, grillet og gikk en lang tur på en stor øy i skjærgården. For en nydelig og minnerik dag!

 

UKENS NEDTUR

Flere migreneanfall, der også vonde tanker følger med..

UKENS SANG

One last time - Ariana Grande

 

UKENS TANKE

Jeg har tenkt veldig mye på hvorfor jeg får migrene, noe jeg har lurt på i mange uker. Men, det tar mye plass oppi det hodet mitt. Jeg som kan være så flink til å overtenke på mange ting. jaja..

UKENS MATOPPLEVELSE

Det må være min favoritt kake, som jeg laget i anledning bursdagsfeiring til min fine bessa.


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

FUCK JANTELOVEN

HAR JEG VÆRT AVHENGIG AV ALKOHOL?

JEG VIL BLI VEGETARIANERHVORDAN HAR DIN UKE VÆRT?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

NOEN DAGER SIER KROPPEN STOPP

 • 16.04.2017, 19:10

Noen dager vil du bare ligge i senga, uten å gjøre noenting.

Noen dager vil du bare grine.

Noen dager vil du bare være lei deg eller sint.

Noen dager er livet kjipt.

Noen dager vil du bare føle.

Noen dager må du bare lytte til kroppen, som sier stopp. 

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 16.04.2017, 14:31

Nok en uke har gått, så jeg har funnet to blogger til ukens blogg anbefalinger. Så mange fine bloggere som melder seg på, er det like vanskelig å plukke ut kun to stykker hver uke. Men, jeg syntes det er kjempe hyggelig å dele med dere - blogger som fortjener å komme frem.


 

Her er ukens blogg anbefalinger

Processed with VSCO with f2 preset

piscopon

Den første jenta jeg ønsker å anbefale bloggen til, er fine Nora. Når du først trykker inn på bloggen hennes, ser du hennes ryddige og fine design med fine bilder. Innleggene hun publiserer, inspirerer meg. Hun er utrolig flink til å skrive og legger ut mye variert på bloggen sin. På bloggen hennes kan dere finne antrekk, tanker og artige fakta om henne. Jeg anbefaler å ta turen innom.

 mairho

Den andre jenta jeg vil anbefale bloggen til, er Mari. Jeg har lest bloggen hennes en god stund og det er fordi jeg elsker måten hun skriver på. Hun er utrolig flink til å sette sammen innlegg, som ikke er kjedelige. Hun deler også alltid store og fine bilder, noe som er et stort pluss. På bloggen hennes kan dere finne alt fra anbefalinger til innkjøp og mye annet. Jeg anbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes.

 


Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

DERFOR ER VEGETARMAT BRA FOR DIN HELSE

 • 16.04.2017, 10:30

God søndag dere! Som jeg skrev for kort tid siden på bloggen, tenker jeg veldig på å bli vegetarianer. Du kan lese innlegget HER. Det er jo mange grunner til hvorfor det er bra å spise vegetarmat, så derfor skal jeg skrive litt om de fordelene jeg fikk - da jeg prøvde meg som vegetarianer.

Hvis du har noen fine og nyttige linker, så del dem gjerne i kommentarfeltet!


 

- Ved å spise mer vegetarisk, bidrar du direkte til at færre dyr lider og dør.

- Du får i deg mer frukt og grønt, som igjen inneholder vitaminer, mineraler og fiber.

- Det er større sjanse for at du tar av deg noen kilo, uten å telle kalorier.

 

- Fordøyelsen blir mer stabil. VISSTE DU AT... Et måltid som består av rødt kjøtt eller med mye fett, kan faktisk ta opp til 72 timer å kvitte seg med ut av kroppen?

- Du kan spise et større volum med sunne råvarer, men du blir også like mett.

- Vegetar kost bidrar til å bedre klimaet.

 

- Inneholder lite mettet fett, som gjør deg bedre rustet mot kreft, hjerte- og karsykdommer & diabetes.

- Du får mer energi og overskudd i hverdagen.

- Du kan spise så mye frukt og grønt du vil, uten at det går utover tarmene. (til en viss grad, selvfølgelig)HVA ER DIN ERFARING MED VEGETARMAT?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

JA, JEG HAR ET EKSPONERINGSBEHOV!

 • 15.04.2017, 15:05

Jeg er veldig heldig med positive kommentarer på bloggen, men jeg skal nå skrive om en "negativ" kommentar på bloggen jeg fikk i går. For det første var kommentaren anonym, som jeg selv ville vært for å skrive en slik kommentar til et annen menneske. For det andre, så har jeg ingen problem med å svare for meg.

En ting er konstruktiv kritikk (som dere bare må kjøre på i kommentarfeltet, slik at jeg kan gjøre noe bedre eller lære av en feil), men det er noe helt på den måten kommentaren ble skrevet på.


 

I kommentaren stod det blant annet, hvorfor jeg har dette enorme eksponeringsbehovet for å vise frem god selvtillit. Der jeg også legger ut bilder av meg selv (der jeg viser frem magen også i noen innlegg), jævlig fornøyd med den jeg er. Som også vedkommende mener det blir feil av meg å legge ut treningsrutiner, kosthold og "det er lov å kose seg" innlegg - i tillegg.

Jeg skriver på min blogg, det som JEG syntes er viktig. Det betyr ikke at alle skal være enige i det, men at jeg skal syntes det er greit og vil dele mine erfaringer. Jeg respekterer også andre, dersom dem ikke syntes noe om det. Helt greit. Det er bare å klikke seg ut og la være å lese. Men, skal ikke jeg kunne legge ut bilder av meg selv og være fornøyd - på MIN egen blogg - der jeg i andre innlegg kan skrive om MINE treningsrutiner? Det betyr ikke at jeg må trene, for å være fornøyd med min kropp. Men, jeg trener fordi jeg syntes det er gøy og fordi mosjon er viktig i hverdagen.


 

Jeg har delt mye personlig på bloggen, som også handler om kosthold og spiseforstyrrelser. Men, ikke i den grad at jeg forteller andre at dette må gjøres - for å opprettholde en god helse (når det gjelder kosthold og trening).

Jeg skriver KUN om det JEG har god erfaring med og som JEG ønsker å skrive om.

Jeg er ærlig på bloggen. Jeg har ikke hatt faste treningsrutiner på flere måneder, men jeg går turer og holder meg i bevegelse. Akkurat nå, er dette mer enn godt nok for meg. Jeg har ingen problem med å nevne det. Jeg er faktisk bare et menneske jeg også.


 

Selv om jeg lager et eget innlegg om denne ENE kommentaren, så betyr det ikke at jeg er svak eller lei meg. Jeg vil bare uttrykke meg, slik at du som sendte den kommentaren - skal få et klart svar fra meg ..til og med i et eget innlegg!

 


Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

FAVORITT ØYENSKYGGER TIL EN BILLIG PENGE

 • 15.04.2017, 10:00

God lørdag mine fine lesere  Flere favoritter i sminkepungen min, er fra Makeup Mekka. Disse øyenskyggene er mine favoritter fra nettsiden deres, som jeg bruker nesten hver dag. Det som også er veldig fint med produktene, er prisen. Det er ikke dyrt, samtidig som dem har masse tilbud. Disse øyenskyggene har dem ikke inne nå, men jeg betalte bare 50 kr (!) og dem får dem alltid inn igjen - slik jeg har sett det.HVA ER DIN FAVORITT ØYENSKYGGE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

DEFINISJON AV PERFEKT

 • 14.04.2017, 14:50

Jeg har aldri helt klart å sette ord på hva som innebærer ordet perfekt for meg. Selv når jeg prøver å forklare det, så kommer jeg egentlig aldri fram til et konkret svar. Det er lett å komme med fine eksempler eller beskrivelser, men ordet perfekt er så mektig. Jeg er faktisk ikke helt sikker hva jeg forbinder med ordet perfekt.

HVA ER EGENTLIG PERFEKT FOR DEG?

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

WHAT'S IN MY BAG?

 • 14.04.2017, 10:00Jeg har lenge tenkt å lage et slikt innlegg, men jeg har aldri tatt meg tid til å gjøre det. Slik tar jo mer tid, enn man skulle tro. Det er jo litt artig å se hva andre har med seg i sin bag, derfor vil jeg vise dere hva jeg går rundt med.

 • Nøkler
 • Parfyme
 • Deodorant
 • Leppepomade
 • Fuktighetskrem
 • Notatbok
 • Penn
 • Speil
 • Øretelefoner

+ mobil, penger & smertestillende som jeg ALLTID har med meg selvfølgelig.
 

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

JEG VIL BLI VEGETARIANER

 • 13.04.2017, 15:05

Dette er en greie jeg har tenkt veldig lenge på, at jeg ønsker å bli vegetarianer. Jeg er veldig glad i kjøtt, men jeg er enda mer glad i dyr. Jeg er en skikkelig dyre elsker og får vondt når jeg ser hva som skjer med veldig mange dyr. Noen vil sikkert da kommentere at jeg ikke kan klage, når jeg selv spiser kjøtt. Men, det er faktisk ikke alltid lett å endre på en livsstil og jeg har full rett til å snakke om å syntes synd på dyr som blir mishandlet.

 

Jeg har selv vært vegetarianer i 4-5 måneder, for kanskje et par år siden.

På den tiden jeg faktisk ikke spiste noe kjøtt i kosten, merket jeg dette veldig fort på kroppen og fordøyelsen. Det var faktisk bare fordeler, ved å kutte ut kjøtt. Når jeg ser tilbake på det, så fikk jeg faktisk mer energi og overskudd. Men, det som var min utfordring var å vite nok når det kommer til det å kutte ut råvarer du er vandt med å spise. Det finnes så mange fine nettsider å lese, men den gangen spiste jeg ofte mye av det samme.

Det eneste jeg i dag kan se på som negativt, var det at jeg ikke visste nok. Jeg testet ikke ut nye oppskrifter, men jeg spiste mye av det samme hele tiden. Det ble ikke stor variasjon, noe som gjorde måltidene litt kjedelige til tider. Men, det er som sagt noe som er veldig lett å gjøre noe med.

Jeg lurer også på om jeg skal lage et eget innlegg, der jeg skriver alle fordeler ved å være vegetarianer (slik som jeg opplevde). Selv om det bare varte for meg i noen måneder, så merket jeg store forskjeller - noe jeg ikke hadde trodd, før jeg kunne se det selv etter overraskende kort tid.

Er dette noe dere ønsker? Kom gjerne med en tilbakemelding i kommentarfeltet. 

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

KONKURRANSE: DU KAN VINNE 1000,-

 • 13.04.2017, 10:00

God morgen mine kjære lesere! I dag er det jo hovedsakelig første dagen i påsken, for veldig mange. Gårsdagen var veldig koselig også med litt alkohol i bildet. Litt komisk ettersom jeg i mitt forrige innlegg skrev om alkohol, som du kan lese HER. Men, det er jo ferie! Jeg vil tipse dere om en konkurranse i samarbeid med Rabble.

 

 

Denne påskekonkurransen går ut på at 10 heldige personer kan vinne et gavekort på 1000,- og hvor kjekt hadde ikke det vært? For å delta på konkurransen, må du følge to enkle steg:

1. Send en mail til vinst@rabble.se der du skriver hvorfor akkurat DU skal vinne.

2. Følg @rabbleofficial på Instagram. 

Innlegg i samarbeid med rabble

JEG ØNSKER DERE EN GOD PÅSKE ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

HAR JEG VÆRT AVHENGIG AV ALKOHOL?

 • 12.04.2017, 18:52

Meninger om dette temaet er forskjellig, selvfølgelig. Noen mener at det ikke skal mye til, for å bli stemplet som avhengig. Men, det finnes jo forskjellig grad av det - vil jeg påstå. 

 

Jeg skal være veldig forsiktig med hva jeg sier angående dette temaet, fordi jeg selv har stor respekt for alkohol. Men, det har hendt at jeg får spørsmål om akkurat mitt syn på alkohol og mitt forhold til det. Derfor skal jeg dele dette med dere.

Jeg har selv "ubevisst" blitt for full kun en gang i mitt liv. Da snakker vi om en tabbe jeg gjorde, slik at jeg drakk alt fra vin til øl til brennevin.. Jeg lå i 3 (!) hele dager etter det. Det skal virkelig ikke skje igjen, på den måten. Jeg hadde også fylt 18, for dere som lurer. Etter det, kjenner jeg på en måte min grense. Jeg drikker aldri for mye bevisst, men jeg drikker i den grad at jeg har det gøy. Blir det ubehagelig, så stopper jeg.

Selv har jeg drukket flere dager etter hverandre, men ikke i stor grad. Jeg hadde jo russetiden i fjor.

Mitt forhold til alkohol vil jeg si er sånn midt på 3, hvis jeg skal si det slik. Jeg drikker ikke ofte (men, det går opp og ned hvor ofte jeg drikker), men jeg kan fint kose meg med alkohol - uten at det går veldig galt.HVA ER DITT SYN PÅ ALKOHOL?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN

 • 12.04.2017, 14:40

Hei mine fine lesere. Som dere sikkert legger merke til, har jeg fått ordnet meg et nytt design og header. Jeg er veldig fornøyd med oppsettet på bloggen nå, så da kan det ikke annet enn å bli bra. Så jeg håper på å ha det slik i lang tid fremover. 

HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

MED EN KJÆRESTE ER JEG

 • 12.04.2017, 10:00

På besøk er jeg den som helst ikke sier så mye. Jeg blir fort usikker sammen med mange andre mennesker, som selvfølgelig har litt med min sosiale angst å gjøre.

På kafe er jeg kaffe-avhengig! Jeg elsker å slappe av med en kaffe ute, noe jeg ikke gjør veldig ofte egentlig. Men, koselig er det alltid.

På ferie er jeg avslappet og lykkelig. Jeg elsker å reise, som gir meg veldig mye.


 

På ski er jeg den som faller hele tiden, men elsker å fortsette!

På tivoli er jeg nesten aldri. Det kan gå flere år mellom hver gang og jeg kan vel telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært på tivoli, gjennom hele livet.

Med en kjæreste er jeg 110% meg selv. Har jo bare hatt en kjæreste, som er han jeg er sammen med i dag. Av og til så lurer jeg på om jeg er litt i overkant mer, enn det jeg alltid er. Hvis det gir mening i det hele tatt?

På spotify er jeg den som hele tiden skal ha orden i spillelistene mine. Jeg sletter og oppretter nye spillelister, heeele tiden.

På tinder er jeg aldri.

På kvelden er jeg alltid i hvilemodus, spesielt hvis jeg sitter hjemme. No stress!Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

FEAR LESS

 • 11.04.2017, 20:18

 

Nothing in life is to be feared;

it is only to be understood.

Now is the time to understand more

so that we may fear less.


- Marie Curie

FUCK JANTELOVEN

 • 11.04.2017, 14:30

Hvorfor skal du ikke ha troen på deg selv og det du gjør? Om det bare hadde vært så lett å gjøre akkurat det man vil, uten å bry seg om hva andre mener om det. Jeg tror det hadde gjort en stor forskjell, hvis alle hadde jaget etter sine mål - uten å bli dømt for det.

 

Jeg har mer enn en gang stoppet meg selv, i frykt for hva andre ville si og mene. Det at jeg ville tro at jeg er noe. Noe så egoistisk og overfladisk.

Vi skal jo helst leve som alle andre, selv om vi har drømmer.

Da jeg var liten, ble jeg stolt over ting jeg fikk til. Jeg hadde troen på meg selv og var så stolt over å vise det frem. Jeg husker godt at jeg lagde tegninger etter figurer på tv og måtte vise det stolt til foreldrene mine. Jeg var jo flink, så det måtte jeg jo vise dem! Jeg trodde på meg selv og hvorfor skal denne egenskapen svekkes som voksen?

Det er så viktig å stole på seg selv. Gjøre det du vil og følge de drømmene du har. Fuck janteloven, jeg SKAL tro at jeg er noe!

 

Enig med meg? Da kan du gjerne trykke på "liker" knappen under.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

TIPS TIL SUNNE OG RIMELIGE OPPSKRIFTER

 • 11.04.2017, 10:00

Hei dere!  Jeg vil tipse om en kilde til sunne, rimelige og gode oppskrifter. Jeg har fått mye inspirasjon fra denne boka, som også er et supert tips for studenter. Veldig mange av disse oppskriftene er også fine å lage dobbel porsjon, til flere dager. Det er virkelig et av mine beste tips.HAR DU TIPS TIL ANDRE KOKEBØKER?

 

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

MINST LIKE FIN UTEN SMINKE

 • 10.04.2017, 19:00

Jeg anser meg selv som naturlig, uten sminke. Jeg liker å sminke meg, noe som kan gjøre en dårlig dag litt bedre. Men, jeg elsker å gå uten sminke og har ingen problemer med å si at jeg selv syntes jeg er minst like fin uten sminke.
LIKER DU Å GÅ UTEN SMINKE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 10.04.2017, 14:30

Nå kjører jeg en ny ukens blogg konkurranse. Det er alltid så givene å se gjennom nye blogger og kunne anbefale bloggere hver uke. Slik kan også andre plukke opp gode tips! Jeg velger ut to heldige vinnere på søndag, som kommer i et eget innlegg på min blogg. Dette med bilder, litt om bloggen og direkte link til dem + link til facebook.

 

For å melde deg på ukens blogg:

1. Like min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg kommer til å kikke innom alle bloggene som melder seg på!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

PÅSKEFERIE OG GLAD JENTE

 • 10.04.2017, 10:00

God mandag mine flotte lesere. I dag våknet jeg med et stort smil om munnen, noe som er en herlig følelse. Det er påskeferie og da går tempoet litt saktere, men det er herlig også. Helt nydelig er det å sitte her med en kopp kakao.

I dag har min kjære bessa bursdag, så jeg skal ut en tur til henne i dag. Flotteste bessa min!DERES PLANER I DAG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

UKEN SOM GIKK

 • 09.04.2017, 19:00

UKENS OPPTUR

Det må være roadtrip med kjæresten på fredag, da han skulle levere båt gjennom jobben. Er det noe jeg elsker, for å koble ut i hverdagen - så er det kjøreturer. Det er en helt fantastisk følelse å dra på slike turer, derfor må nok dette toppe uken!

UKENS NEDTUR

Det er definitivt de dagene med migrene, som har vært veldig ofte de siste ukene. Det gjør kroppen utrolig utslitt, så jeg håper virkelig det snart blir bedre..

UKENS SANG

.. Som har vært den samme siden jeg hørte den første gang! Nemlig: It Ain't Me - Selena Gomez

UKENS MATOPPLEVELSE

Det må være disse pannekakene jeg laget et eget innlegg om HER. Uten tvil er disse min favoritt denne uken!

UKENS TANKE

Det har blitt en del tanker som har surret rundt i hodet på meg, både på godt og vondt. Jeg er veldig bekymret angående migrene, med tanke på skolen og selvfølgelig helsen min. Jeg blir helt utslitt i kroppen og jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG SPISER GODTERI MED GOD SAMVITTIGHET

GODE MINNER BLIR ALDRI GLEMT

JEG VISER FREM KROPPEN MIN SÅ MYE JEG VIL

VIL DERE SE FLERE ''UKEN SOM GIKK'' INNLEGG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 09.04.2017, 14:30

Hei og god søndag dere! Nå har jeg plukket ut to blogger, til denne ukens blogg anbefaling. Jeg setter stor pris på alle som melder seg på og det er utrolig hyggelig med så fine kommentarer jeg får. Så; tusen takk alle dere!

 

Her er ukens blogg anbefalingerbenedicteal

Den første bloggen jeg vil anbefale til dere, er bloggen til Benedicte. Dette er en jente som er utrolig flink til å skrive, dele fine bilder og inspirere andre. Jeg har selv lest bloggen hennes en god stund og jeg blir utrolig glad når jeg ser hun legger ut et nytt innlegg. På bloggen hennes finner dere blant annet antrekk, reiser og egne tanker. Hun blogger veldig ofte, noe som også er et pluss. Jeg anbefaler alle å ta en titt på den fine bloggen hennes.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

victoriasw

Den andre bloggen jeg ønsker å anbefale til dere, er bloggen til Victoria. Først må jeg si om henne, at hun er utrolig tøff som skriver om så personlige ting hun gjør på bloggen. Det er virkelig respekt. Hun deler mange fine bilder på bloggen sin og jeg blir utrolig inspirert av ordene hun deler. Hun er flink til å sette sammen innlegg og jeg blir alltid inspirert av innholdet. Det er virkelig en rå dame! Jeg anbefaler virkelig å ta turen innom henne.

 

Følg med til neste ukens blogg, som kommer i morgen. Så snakkes vi!

PÅ BYEN ER JEG

 • 09.04.2017, 10:00

På flyplassen er jeg alltid like stresset, før jeg har full oversikt over hvor jeg skal gå og hvor jeg skal sitte.

På byen er jeg ikke hver eneste helg, men jeg er jo ute av og til. På byen er jeg ofte med gode venner og jeg prater ofte med de kjente jeg møter. Veldig koselig!

Hjemme alene er jeg veldig avslappet. Jeg koker meg ofte en god kopp te, spiser noe god mat og ser på noe vittig på tv.

Ved matbordet er jeg rask til å spise. Jeg er ofte ferdig lenge før andre har begynt. He he, glad i mat vet du.

På flyet er jeg ekstremt avslappet. Jeg er kanskje en av de få, som elsker å ta fly? Jeg elsker det.

På restaurant er jeg av og til. Noe jeg elsker å gjøre, så er det å spise på restaurant eller bare ta en kaffe. Det er så koselig på kafe!

Bak rattet er jeg den som kjører så sent, at folk kan begynne å tute. Jeg er i grunn litt redd, men ikke alltid da!

I diskusjoner er jeg ofte veldig engasjert. Det er ikke ofte jeg gir meg, når det gjelder å uttrykke egne meninger. Jeg kan fort gi meg, hvis jeg diskuterer med andre som ikke kan gi seg.

På badet er jeg veldig rask. Jeg bruker veldig kort tid på å ordne meg om morgenen, fordi jeg alltid føler at jeg har dårlig tid.

JEG ØNSKER DERE EN FIIIN SØNDAG!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

JEG SPISER GODTERI MED GOD SAMVITTIGHET

 • 08.04.2017, 19:12

Det er nettopp det jeg skal denne påsken. Jeg kjøper a l d r i godteri i smågodt hyllen, men til helgen skal jeg plukke ut masse godt med god samvittighet. Jeg spiser sunt og variert mat i ukedagene, men jeg skal kose meg litt ekstra så lenge det er påskeferie.La meg snakke litt om dårlig samvittighet, som har fulgt med meg i mange år. Jeg er en ekstremt følsom person, som kan få dårlig samvittighet av den miste lille ting. Slik er jeg enda generelt, men ikke når det gjelder det jeg spiser. Hvorfor?

Jo, det skal jeg si deg.

La oss si at jeg sitter en kveld og koser meg med en sjokolade. Jeg tenker så: ''Hvorfor skal jeg ha dårlig samvittighet, når jeg faktisk har et valg?'' Jeg kan velge å spise den sjokoladen eller et eple for eksempel. Hvis jeg føler meg dårlig dagen etterpå, for å ha spist en sjokolade - så er det ikke verre enn at jeg kan ta meg en gåtur eller ta noen styrkeøvelser hjemme. Alt er opp til meg.

Det er ingenting galt i å kose seg med godteri, potetgull eller hva du måtte ønske i blant. Hvis jeg føler meg flink i ukedagene, så føler jeg at det kan være riktig å belønne seg litt i helgen - hvis jeg har lyst på.

Jeg syntes iallefall det er veldig greit å spise godteri i blant, uten å få dårlig samvittighet.. ELLER HVA?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

DET BESTE PRODUKTET FOR TØRT HÅR

 • 08.04.2017, 14:20

Jeg har lenge prøvd ut forskjellige hår kurer, men har aldri funnet noen favoritt. Det har jeg nå og det er denne på bildene. Denne er pris vennlig, i tillegg til at den er fantastisk til tørt hår. Den gir håret mitt glans og silkemykt hår, etter bare å bruke den en gang.

Jeg har kjøpt denne på Cubus.


HAR DU EN FAVORITT?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

SUNNERE OG BEDRE PANNEKAKER

 • 08.04.2017, 10:41

Hei og god lørdag mine kjære lesere. I dag våknet jeg med et smil om munnen og startet dagen, med å si to ting jeg er takknemlig for. Av og til fungerer det veldig bra og andre ganger ikke. Men, de gode dagene veier opp de ikke fult så gode!

Så lenge det er lørdag og påske, så tenkte jeg at i dag vil jeg ha en god frokost. Så da ble det en ny oppskrift, på sunnere og bedre pannekaker. Jeg tenkte at denne oppskriften må jeg dele med dere.

         DU TRENGER:

 • 2 egg
 • 2 dl havregryn
 • 1/2 dl havremel
 • 1/2 dl ekstra lettmelk (eller annen melk)
 • 1 ts kanel
 • Litt smør/kokosolje til steking
 • Litt sukrin (til topping)
 • Vanilje kesam (til topping)

 SLIK GJØR DU:

 1. Bland sammen alle ingrediensene til en fin og jevn røre. (Tilsett litt mer havremel, hvis røren er for rennende)
 2. Ta smør i pannen og stek så mindre pannekaker på middels varme, til dem blir fine og brune. Obs: Ikke stek dem på full varme!
 3. La dem så avkjøle litt, før du tar på topping.

NYYYT!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

JEG VISER FREM KROPPEN MIN SÅ MYE JEG VIL

 • 07.04.2017, 19:15

Ingen burde være nødt til å skjule kroppen sin, fordi dem ikke tørr å vise seg fram. Stadig er det flere som føler seg "for tynne" til å kunne legge ut bilder, av deres kropp - UTEN at andre må slenge stygge kommentarer at dem skaper kroppspress.

Jeg tror og mener, at kroppspresset skaper vi selv. 

Hvis du kommer over et bilde av en jente i bikini på instagram, så velger du selv om du vil bli påvirket av det. Det vet jeg, fordi jeg selv har latt meg bli påvirket. Flere ganger. Det er jeg ikke redd for å innrømme.

Men, hvis det blir et behov for noen å skrive usanne og stygge bemerkninger om andres fine kropper - så burde dem virkelig gå inn i seg selv. Det er ingenting galt, i mine øyner, å være fornøyd med kroppen sin. Så vil det alltid være forskjell fra person til person, hvordan dem ønsker å fremstå kroppen sin på eller velger å skjule seg litt mer.

Ingenting er feil, så lenge det er riktig for deg.

Hvis du ikke vil legge ut bilder av kroppen din, så la være. Det er mer enn greit nok. Men, hvis du ønsker det motsatte - så er det også 100% greit.

Jeg syntes ingenting om å bruke kropp, til å provosere andre på en negativ måte. Ikke misforstå meg her. Men, det er en helt annen sak.

Ingen skal fortelle deg at du ikke skal få være selvsikker i bikini eller at du må føle deg lettkledd i en gjennomsiktig genser. Alle er fantastiske skapninger og like mye verdt. Jeg vil være den beste versjonen av den jenta jeg er og det er så forbanna godt nok!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

SMARTE BLOGG HACKS

 • 07.04.2017, 14:43

Hei og god fredag!

Jeg har hatt bloggen i omtrent et halvt år nå, så tiden flyr virkelig avgårde. Men, på den stunden har jeg funnet noen gode blogg hacks. Disse vil jeg dele med dere, rett og slett fordi dem er geniale å være klar over.

1. Ligg alltid ett steg foran

I en travel hverdag, kan det være vanskelig å lage gode innlegg til bloggen. Det kan også komme andre ting i veien, som du heller ikke var forberedt på. Derfor er det alltid smart å ligge ett steg foran, selv om noe uventet skulle dukke opp. Skriv ned alle tanker og ideer, når du kommer på det. Ikke vent, men jobb med disse ideene når du har god tid. Hvis du da ikke publiserer fortløpende, kan du et innlegg som kan redde deg.

2. Tenk over bildene du legger ut

Dette er et lite triks so jeg har funnet ut den tiden jeg har blogget, som kanskje kan være greit å vite. Jeg tenker alltid på hva slags bilde jeg legger først i innlegget, fordi det bildet vises for andre blogere - når du publiserer et nytt innlegg. Et stående bilde tar mer ''plass'' for andres øyne, fremfor et liggende bilde. Jeg gjør ikke alltid det, men det er iallefall en liten blogg hack!

3. Ta mange bilder når du har litt tid til overs

Dette er en utrolig smart greie, som jeg ofte gjør. Å ta bilder av ulike antrekk høres kanskje ikke så vanskelig ut, men det tar faktisk tid. Det er ikke bare å knipse et par bilder og så ferdig. Du har alltid andre ting å tenke på, som redigering og utvalg av bilder. Derfor er det veldig greit å ta mange bilder, hvis du har mulighet til det. Da har du flere utvalg, i tillegg til at du kan bruke de andre bildene til ulike innlegg på bloggen senere.HAR DU ANDRE BLOGG HACKS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

10 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 07.04.2017, 10:00

Hei og god fredag mine kjære lesere! I dag er det påskeferie og det er jo kjempe flott. Jeg starter dagen med en god frokost og et legebesøk, angående migrene. Så det ser jeg virkelig fram til. Så blir det ferie for meg. Jeg håper dere får en super fin ferie.· 10 TING DERE KANSKJE IKKE VET OM MEG ·

________

Jeg må spise frokost like etter jeg står opp, hvis ikke så glemmer jeg å spise.

Jeg elsker rømme på pizza. Mmm!

Jeg er nærsynt. Uten briller, gjenkjenner jeg ikke folk på gata. Jeg er ikke overlegen, jeg bare ser deg ikke..

Jeg har aldri brukket noe og det er jeg overrasket over.. Jeg er en stor kløne, egentlig.

Jeg har sett nordlyset, som er ubeskrivelig vakkert.

Noe av det fineste jeg vet, er å kikke opp på stjernene.

Jeg elsker å samle på ting, som disse nydelige mummi koppene jeg bare elsker!

Jeg har vært med i korøving, men det var ikke lenge.

Jeg liker fargen rosa, selv om det kanskje ikke er veldig tydelig.

Jeg elsker salat og kunne levd på det hver eneste dag.NOE DU IKKE VISSTE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

JEG HATET KROPPEN MIN

 • 06.04.2017, 18:30

Ja, det gjorde jeg faktisk. Jeg klarte ikke å se meg selv i speilet, fordi jeg ikke kunne sette pris på det jeg så. Jeg ville ikke se det som er bra med meg, eller lettere sagt så klarte jeg rett og slett ikke. De fleste har nok kjent på denne følelsen, ettersom det er normalt at ting ikke hele livet går på skinner.

Utfordringer oppstår hele tiden, for alle.

Det handler faktisk bare om hvordan hodet ditt handler i ulike situasjoner. Nøkkelen sitter faktisk i hodet, der tankene galopperer rundt og rundt.

Jeg taklet ikke situasjoner bra og det ble ofte destruktivt. I dag kan jeg fint gjøre en liten ting om til saus oppi hodet mitt, men jeg vil si at ting er mye lettere - enn før. Spesielt når det gjelder tankegangen min.

Med en gang jeg våkner om morgenen, tenker jeg på to ting jeg er takknemlig for. Det sier jeg høyt til meg selv, når jeg ligger i senga. Når jeg står opp og går inn på badet, så sier jeg til meg selv at jeg er bra nok som jeg er. Jeg ser bra ut i dag. 

For hver eneste dag som går, så tror jeg LITT mer. LITT mer, gjør stor forskjell. Opp og ned går det for alle, men langsiktig har jeg øvd på hvordan jeg snakker til meg selv. Det er ikke lett, det er faktisk veldig vanskelig - men, så forbanna verdt det!Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

BLOGGENE JEG LESER

 • 06.04.2017, 14:55

Hvis det er et spørsmål som går igjen på bloggen, så er det hvilke blogger jeg leser. Da tenkte jeg like godt å lage et eget innlegg, der jeg svarer på nettopp det. Jeg kommer over nye bloggere hver eneste dag, men her er altså de bloggene jeg leser fast.

Sophie Elise

Stina Marie Bakken

Anniken Jørgensen

Eirin Kristiansen

Kristina Andersen

Silje Fjæren

Lisa Rørvik

Therese Antonsen

Emilie Skaget

Malin Hatlestad

Oda Davidsen

Ida Hegreberg

Marta Alise

Ida Øverland Eriksen

Sandra Marie

Therese Sørensens

Vilde Unnli

Åshild RinghusLESER DERE NOEN AV DE SAMME, KANSKJE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

JEG HAR ENDELIG KJØPT NY!

 • 06.04.2017, 10:00

Hei mine fine lesere! Etter veldig mange år med min gamle pc, sa den endelig takk for seg. Så da har jeg blitt nødt til å kjøpe en ny. Nå har jeg endelig gjort det og jeg elsker den allerede! Fargen er fin, den er veldig lett og kjempe praktisk å ta med seg.


HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

PÅ STRANDEN ER JEG

 • 05.04.2017, 19:06

På gata er jeg den som får vondt i kjeften av å smile til alle, men det gjør jeg uansett.

På McDonalds er jeg skjeldent. Men, når jeg først er der så er jeg for svak til å ikke bestille cheeseburgere!

På stranden er jeg ekstremt lykkelig. Jeg elsker havet generelt og jeg elsker å bade. Hvis jeg er i Syden, så er det helt nydelig å tilbringe tid på stranden.

På snapchat er jeg flink til å følge med på andres snapper, men jeg er dårlig til å svare og oppdatere selv. Flere av mine venninner kan skrive under på det ganske ofte, hehe.

På Facebook er jeg ofte. Jeg oppdaterer ikke så mye, egentlig. Men, jeg er ofte innom bare for å sjekke.

Om morgenen er jeg kjeeempe trøtt, før jeg står opp. Men, det tar ikke lang tid før jeg føler meg våken.

På matbutikken er jeg veldig treg. Det er slik jeg liker shopping, framfor å dra i klesbutikker.

Hos tannlegen er jeg overraskende rolig, men ikke så ofte.

På treningsstudio er jeg den som er i min egen verden. Jeg er alltid skikkelig konsentrert og jeg har alltid musikk på ørene, for å fokusere på det jeg skal gjennomføre.

Processed with VSCO with x1 preset

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

Å MISTE PUSTEN VAR IKKE EN GOD NOK GRUNN

 • 05.04.2017, 14:50

Jeg har gjentatte ganger presset meg gjennom skolen, fordi jeg ikke ville skuffe andre. Jeg ville ikke være "den svake", som ikke en gang kunne sitte i klasserommet og lære. Ofte gikk jeg på skolen, selv hvis jeg visste at det ikke ville gå bra. Men, jeg gjorde det ofte uansett.

"Ikke noe skole, ikke noe liv." Ble faktisk festet seg i mange år oppe i hodet mitt. Jeg visste at dersom jeg ikke gikk på skolen, så fikset jeg ingenting og jeg kunne heller ikke komme noen vei i livet. Skole betydde jo alt, selv på bekostning av min egen helse.

Kroppen min ble dårligere, uten at jeg var klar over det. Jeg ville ikke se det eller la det stoppe meg. Jeg presset meg, ikke bare en gang - men, ofte gjennom en periode der ting begynte å gå nedover. 

Selv de gangene jeg ikke fikk puste, så tok jeg ikke hintet kroppen prøvde å si meg: "Nå er det nok!"

Det var ikke en god nok grunn, rett og slett.

Helt til en dag. Noe sa klikk og fornuften kicket plutselig inn. Jeg fant ut at min helse faktisk er viktigere å prioritere en periode (når det trengs), enn å presse meg gjennom noe som ble et mareritt i dagslys. 

Jeg er så glad for at jeg tok en avgjørelse, som gjorde at min helse ble bedre. Ingen andre enn meg selv, kunne gjøre jobben som fikk meg på beina igjen. Jeg var sterk nok, til å tenke på det viktigste: Meg selv!

PUT YOURSELF FIRST, ALWAYS ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

TIPS TIL GOD OG SUNN DESSERT

 • 05.04.2017, 10:00

Hei og god onsdag mine flotte lesere ♥

Det er ikke lenge siden jeg begynte å like vanilje kesam, men det har blitt min store favoritt innen dessert. Jeg trenger aldri krem eller vaniljesaus på frukt, men derimot trenger jeg vanilje kesam. Det smaker helt himmelsk godt!

HVA ER DIN FAVORITT DESSERT?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

GODE MINNER BLIR ALDRI GLEMT

 • 04.04.2017, 18:49

I hele 6 år sammen, har vi vært på mange turer sammen. Vi har aldri hatt problemer med å finne på ting, så det har jeg alltid vært utrolig glad for. Jeg er så glad for alle minnene vi har sammen, som aldri vil bli glemt. Jeg elsker deg og du får meg til å smile hver dag.

________Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

SLIK BLIR DU FORNØYD MED KROPPEN DU HAR

 • 04.04.2017, 14:50

Selvtilliten kommer ikke av seg selv, men må jobbes for. For noen er det enkelt, mens for andre kan det være vanskeligere. Jeg skal ikke komme her og si at det har vært en lett vei for meg, men jeg vil dele mine beste tips som fikk min hjerne på rett spor 

Processed with VSCOcam with x1 preset

· 5 TIPS TIL Å BLI FORNØYD MED KROPPEN DIN ·

________

1. Få fram det du er fornøyd med

Selv de dagene du ikke tenker at noe er bra med deg, så skriv ned på de gode dagene hva som er bra med deg. Syntes du selv du fin hud, sterk benbygning eller fine kurver? Skriv det ned og les det for deg selv. Ta frem og se på disse. Snu oppmerksomheten over på det du faktisk liker, enn å grave seg ned. Ingen kropper er perfekte.

2. Ikke grav deg selv ned

Det kan være lett å si ting til deg selv, som du ikke ville ha sagt til en venninne. Men, legg merke til hvordan du snakker til deg selv. Bli mer bevisst og snu de negative tankene, over til noe positivt. Du ville aldri sagt noe stygt til din beste venninne og det fortjener ikke du heller!

3. Slutt å sammenligne deg med andre

Hvis du hele livet skal sammenligne deg med andre, så kommer du ingen vei. Uansett hvis det handler om jobb, økonomi, venner, utseende eller andre ting - ingen kan være best i alt. Men, du kan jobbe med deg selv om å være den beste deg.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

I DAG ER EN BRA MORGEN

 • 04.04.2017, 10:15

Hei og god tirsdag ♥ I dag skal jeg prøve å finne på litt ting ute, for å få dagen til å gå. Kroppen har vært litt i treg modus i det siste, men da gjør jeg det som er best for meg. Nemlig å komme meg ut og kose meg så godt det lar seg gjøre. Det kan bare gå oppover, ikke sant? Jeg håper dere får en fin dag!

________Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

DET MÅ GJØRE VONDT FOR Å GJØRE GODT

 • 03.04.2017, 18:45

Har du også kanskje kjent på den følelsen etter trening, der du er så sliten at du nesten ikke klarer noe mer den dagen? Det har jeg. Mange ganger. Men, det er så utrolig verdt det etterpå. Jeg elsker den følelsen, der jeg har fått til mer enn det jeg trodde før en treningsøkt.

Den følelsen etterpå, gir meg motivasjon og lyst til å fortsette med det jeg driver med.

________

Jeg er heller ikke redd for å vise meg fram, på den måten at jeg kan se tilbake på bildene igjen. Hvis du vil lykkes med trening, er det så viktig å sette seg selv mål og konkurrere med seg selv. Det hjelper jo aldri å se hva andre får til, men heller se hva du selv får mer og mer til.

JEG HÅPER DERE FORTSATT HAR EN FIN DAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 03.04.2017, 14:32

God mandag mine kjære lesere! Jeg kjører i gang en ny runde med ukens blogg konkurranse. Jeg plukker ut to heldige vinnere på søndag, som også kommer i et eget innlegg på min blogg + link til facebook. Jeg klikker meg også innom hver og en som melder seg på.For å melde deg på ukens blogg:

1. Lik min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg gleder meg til å se gjennom bloggene som melder seg på.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER SPØRSMÅLSRUNDE

JEG HADDE 4 ANFALL FORRIGE UKE

 • 03.04.2017, 10:00· MARERITT PÅ JORD ·

________

Anfallene kommer oftere, enn før. Jeg orker ikke det her mer. Migrene er et mareritt på jord, som ikke går over. Denne uken har jeg hatt 4 migreneanfall og jeg er i dag forferdelig sliten. Jeg tenker over hvordan jeg klarer å stå oppreist, etter disse anfallene. Det er ikke ofte jeg snakker om sykdom på denne måten, men dette renner faktisk over kanten - til og med for meg.

Så vil sikkert mange lure, hvordan jeg klarer å publisere så mange innlegg på bloggen hver dag? Dette er fordi jeg har flere innlegg lagret, som jeg stiller inn på forhånd, slik at jeg kan velge når de automatisk publiseres. Veldig ofte gjør jeg dette, som sikkert også noen legger merker til. Det lettere at jeg bare kan være ærlig å fortelle til dere hvordan situasjonen er.

Jeg har begynt å få synsfortyrrelser også med på kjøpet, som jeg ikke har hatt før. Det blir på en måte som å se mønster, når jeg prøver å åpne øynene forsiktig (under et anfall). Samtidig kjenner jeg pulsen, hodepinen og kvalmen. Jeg tror jeg hadde gjort nesten hva som helst, for å slippe disse smertene. 

Det går så utover skolen også, når det gjelder fravær. Jeg har dokumentert fravær, men det går jo en grense der også. Det blir jo vanskeligere å henge seg på, det jeg ikke har fått med i timen. Jeg faller fort ut, når det har vært så ofte i det siste. 

Jeg er sliten. Kroppen er sliten og skriker etter hjelp. 

HAR DU NOEN TIPS Å DELE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 02.04.2017, 19:30

Hei og god søndag fine lesere! I dag er det som sagt søndag og den skal brukes til å slappe av, rett og slett. Jeg skal jobbe med litt skolearbeid, kanskje gå en tur og bare ta livet med ro her hjemme. Ingen stress, bare en rolig og fin dag. Jeg håper dere har det fint!

Her er ukens blogg anbefalingeridaoverland

Den første personen jeg ønsker å anbefale bloggen til, er fineste Ida. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal begynne, annet enn at hun er utrolig inspirerende og utrolig flink. Jeg har vært en fast leser lenge, og det er ikke uten grunn. Hun har alltid fine bilder og legger ut mye variert på bloggen sin. Alt fra tips, antrekk, oppskrifter og andre ting. Hun skriver så utrolig bra og fortjener å komme frem med bloggen sin. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes.

________darkstep

Den andre personen jeg vil anbefale bloggen til, er herlige Marie. Jeg liker utrolig godt førsteinntrykket på bloggen hennes og hun skriver veldig bra. Hun varierer også tema på bloggen, men i hovedsak vil du finne musikk tips, inspirasjon og fakta om henne. Det er utrolig moro å lese innleggene hennes, så jeg blir veldig inspirert av henne gang på gang. Jeg anbefaler alle å titte på bloggen hennes.

________

Følg med til neste ukens blogg, som kommer i morgen. Så snakkes vi!

TAG: HVA VILLE JEG GJORT HVIS...?

 • 02.04.2017, 14:11

· HVA VILLE JEG GJORT, HVIS.. ·

 ________

.. Jeg hadde blitt gravid?

Jeg er ikke klar for barn nå, men jeg vet helt ærlig ikke hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde blitt gravid. Det er ikke alt man kan forutse, så denne blir veldig vanskelig å svare på. Mitt konkrete svar? Jeg er ikke klar for det nå, rett og slett. Sjansen er også liten, for at det skal skje.

.. Jeg hadde tryna offentlig?

Noe jeg gjør alt for ofte, for å få det understreket først. Jeg hadde vel ledd av meg selv, som jeg i grunn alltid gjør. Jeg er virkelig en kløne og driter meg ut hele tiden. Men, jeg tenker at det er jo godt at andre kan få litt å le av!

.. Jeg hadde vunnet i lotto?

Jeg er veldig glad i å glede andre, som igjen gir meg utrolig glede. Så jeg hadde ikke vært i tvil om å støtte folk som trenger det, noe jeg selv har gjort i noen år. Jeg har gitt litt, når jeg har hatt litt til overs. Men, jeg hadde nok spart en del og sikkert spist litt oftere ute på restaurant (Hehe..)

.. Noen baksnakket deg?

Jeg har kommet til et punkt i livet, der jeg ikke bryr meg om det. Men, for all del.. Hvis noen ønsker å baksnakke meg, så må vel livet mitt være litt interessant..? La dem snakke, sier jeg!

.. Jeg hadde blødd i gjennom?

Jeg er faktisk så heldig å si, at dette har jeg aldri gjort. Jeg har vært close på, men det har i grunn aldri skjedd meg. Bortsett fra en pinlig mensen historie, du kan lese om HER. Jeg hadde vel prøvd å skjule det, så godt det hadde latt seg gjøre. Det tror jeg også hadde vært ganske flaut, i grunn..Ukens blogg anbefalinger kommer på bloggen senere!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

8 GENIALE BEAUTY HACKS

 • 02.04.2017, 09:55

· 8 BEAUTY HACKS JENTER BURDE VITE ·

 ________

· Påfør fondation FØR concealer.

· For å finne ut riktig farge på fondation, test fargene på halsen og ikke i ansiktet.

· For at parfymen skal holde hele kvelden, smør deg inn med vaseline på de områdene du bruker parfyme.


 

· Snurr maskaraen på vei ut, for å bruke siste rest uten at den tørker ut.

· Hvis du ikke har eyeliner, kan du bruke en kost og påføre litt mascara. Fungerer bra!

· For at øyenskyggen skal skal bli enda klarere og finere, kan du bruke en hvit eyeliner på øyelokket før du påfører øyenskyggen.

· Bruk en lapp og hold over øynene, for og ikke rote med maskaraen.

· Har du babyhår du vil bli kvitt? Spray litt hårspray på en tannbørste og børst over.


Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG KOM HELT TIL TOPPEN

 • 01.04.2017, 18:44

I dag må jeg skryte litt, ettersom jeg akkurat kom inn døra etter en lang tur. I Risør er det mange fine topper, der det går fine tur stier og i dag gikk turen sammen med min tøffe mamma opp til vakthusheia. Det har vært litt overskyet i dag også, noe som var helt nydelig. Vi har vært ute i 3-4 timer, så i dag er jeg så stolt av oss!

HVA GJØR DU DENNE LØRDAGEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

20 TING DU KAN BLOGGE OM

 • 01.04.2017, 14:19

Hei og god lørdag dere fine mennesker! ♥ Det er ikke alltid like lett å finne ut hva du kan blogge om, så derfor vil jeg dele noen tips som jeg kan komme på. Alltid greit med litt inspirasjon, hvis det står litt stille.

· 20 TING DU KAN BLOGGE OM ·

________

Månedens favoritt

Antrekk

10 ting andre ikke vet om deg

Tips til et produkt

En god oppskrift på noe du liker

Din bucket list

Et viktig tema du bryr deg om

Musikk spilleliste

Ønskeliste

Ditt beste ferieminne

Tips om noe du er flink på

Favoritt filmer

Ditt nyeste innkjøp

10 ting som gjør deg glad

Favoritter i klesskapet

Sunn snacks

Hva er i din veske

Favoritt apper på mobilen

Spørsmålsrunde

Ukens blogg konkurranseHAR DU ANDRE BLOGG TIPS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

PÅ FEST ER JEG

 • 01.04.2017, 10:00

På internett er jeg nesten hele tiden, hehe. Det har blitt en sånn greie, at jeg må inn og sjekke når jeg har mulighet. Jeg er nok avhengig, selv om jeg også er flink til å koble ut også.

I familien er jeg favoritten. Det er jeg helt sikker på. (Hehe..)

På kjøkkenet er jeg veldig ofte, ettersom jeg elsker å lage mat og alt det innebærer!

...

På skolen er jeg den som aldri rekker opp hånda, selv om jeg liker skolearbeid.

På melding er jeg ofte den som skriver en del, fordi jeg ikke liker å snakke i mobilen. Jeg bruker ofte også smileys, for og ikke virke sur.

...

På eksamen er jeg forferdelig nervøs, at jeg omtrent rister i hele kroppen. (Hvis du noen gang sitter med meg på eksamen, ikke stirr...)

På fest er jeg den som alltid ler og har det gøy. Jeg kan være sjenert også, men ofte er jeg veldig pratsom og har det kjempe moro.

På shopping er jeg alltid den som blir fort lei og kikker fort gjennom ting (med mindre det er matbutikker, da bruker jeg gjerne en halvtime ekstra)


♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no