• 30.04.2017, 18:08

DETTE ER VERDENS BESTE ISKREM
.. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg eeelsker is! Jeg finnes ikke kresen på nye smaker, rett og slett fordi det er så innmari godt. Etter så mange smaker jeg har kjent på opp i gjennom, så jeg alltid kommet frem til at denne isen er min favoritt. Mmmm!Denne isen er så utrolig fyldig med kjempe gode biter av sjokolade, som er fylt med kirsebærgele. I tillegg er den utrolig frisk, slik at du ikke føler deg så utrolig mett som på en sjokoladeis iallefall. Det er iallefall noe jeg merker. Denne isen anbefaler jeg på det sterkeste!

 Hva er din favoritt is?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 30.04.2017, 14:38

RED LIPS


IT'S MY FAVOURITE LIPSTICK

Hei mine fine lesere! Jeg er vel ikke den eneste som er obsessed med røde lepper? Før syntes jeg det ble alt for mye, hvis jeg tok det på. Men, det gjaldt kun på meg selv. Nå har jeg begynt å elske det og da spesielt de to produktene jeg bruker. Jeg syntes det er et must med en lip liner, for å markere fint inn leppene. Så det er et lite tips fra meg, for dem som ikke allerede bruker det.

Leppestift Coverbrands / Lip liner Nyx


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 30.04.2017, 10:30

BRAIDS INSPIRATION


God søndag! Her er litt inspirasjon til 17 mai, kanskje? Love, love, loooove it.
 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 29.04.2017, 14:51

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN #2


Hei dere! Nok en gang har jeg fått samlet et par blinkskudd fra en bildeserie for ikke lenge siden, i et slikt innlegg. Det er jo kjekt å se seg selv fra forskjellige sider, noe som tydeligvis faller i smak hos dere. Noe dere syntes er artig å se - så enjoy!

 

''La meg bare ta vekk håret, først...''.. samtidig som jeg bare må snakke litt først også!

 

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 29.04.2017, 10:00

EN NY MULIGHET TIL Å STARTE PÅ NYTT


Hei dere og god lørdag! Hver lørdag liker jeg å lage meg en god frokost og koke meg en kopp te. Det er så deilig. I dag ble det en tidlig morgen, ettersom jeg og kjæresten skal en tur til Kristiansand. Jeg setter så pris på slike små øyeblikk, noe jeg har blitt flinkere til å sette pris på. Hver morgen er en ny mulighet, til å starte på nytt.
 

 

''Know this; you can start over each morning.''

- Tyler Joseph

 Jeg håper dere får en fin lørdag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 28.04.2017, 22:51

MINE FAVORITTER PÅ SALG DENNE VÅREN


Innlegg i samarbeid med Rabble // Inneholder annonselinker


Kjole HER / Bomber jakke HER
 

Hei dere fine skapninger! Våren nærmer seg med stormskritt og vi er snart i mai måned. Tiden flyr bare forbi og før vi vet ord av det, så er det snart sommer! Men, i tillegg til 17 mai, er det også flere som sikkert skal i konfirmasjon denne måneden. Det samme skal jeg og da tenkte jeg at det er på sin plass, å dele mine vårens must-haves. Jeg skulle gjerne bestilt alt i dette innlegget og litt til, ettersom prisene er veldig overkommelige. Men, jeg får nok vente litt. Øye shopping er jeg også veldig god på!Hvis du trykker på bildet over, kan du komme til en genial nettside som viser deg oversikt over rabatter på flere nettbutikker som nelly, bikbok og ellos!

I flere år har jeg alltid handlet en kjole på nelly, hvis det har vært til en anledning. Derfor har jeg spart opp mange kjoler jeg kan bruke til konfirmasjonen, men jeg liker likevel å sjekke ut noen nye skatter på nettsiden!

... Jeg er vel heller ikke den eneste som liker nelly OG salg, så jeg deler noen smakebiter fra salget deres.  Alle plaggene er også til en rimeligere penge!


Kjole HER / Jumpsuit HER


Bluse HER / T-skjorte HER / Topp HER


Kjole HER / Jeans HER


Bomber jakke HER / Biker jakke HER


Topp HER / Jeans HER


Jakke HER / Kjole HER

 

Fant du noe du likte?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 28.04.2017, 18:31

HVEM LIKER VEL IKKE Å PROVOSERE? 

Er du lik meg, som hater når andre snakker over dine egne meninger? Du får sagt i fra akkurat det du mener, men i det du sier det - blir du avbrutt med unødvendige påstander og hat. Unødvendige påstander som prøver å få meg til å endre min mening, samtidig hat til at ikke du kan ha dine egne meninger. Når du får høre noen snakke i mot deg på denne måten, får du ikke akkurat en følelse av å være stolt over å ha din egen mening. 

Ofte har jeg fått høre at det er greit å være enig i å være uenig, men hvis vedkommende da svekker denne påstanden - hva er da egentlig greit?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker å provosere, med mindre jeg har litt grunn til det. Dersom jeg får slengt tilbake, med litt andre ord, der dem forteller meg at mine meninger er ikke korrekte eller smarte. Da liker jeg å provosere, men ikke KUN for å provosere. Men, slik at kanskje vedkommende kan forstå at jeg mener alvor og at jeg faktisk har rett til å ha mine egne meninger. Det burde ikke være nødvendig å provosere på den måten, men av og til har jeg gjort det.

Dem som kjenner meg nærmest, vet at jeg har sterke meninger og at jeg står for dem. Men, hvis jeg likevel blir tråkket på - så blir jeg utrolig engasjert fordi jeg mener det så sterkt. Det er aldri vondt ment, men jeg har blitt flinkere til å stå opp for mine synspunkter!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 28.04.2017, 10:00

5 TIPS TIL ET SUNNERE KOSTHOLD


Jeg kan være så ærlig å si at det ikke alltid er lett å følge ''rådene'', til et sunt kosthold. Men, jeg tar meg selv i det og prøver så godt jeg kan, slik jeg jeg uansett får en tilnærming. 


 

1. Spis hver 3-4 time

Dette er utrolig viktig, slik at du ikke går sulten store deler av dagen. Gode mellommåltider kan være frukt, yoghurt eller knekkebrød m/ pålegg.

2. Grove produkter

Jeg spiser alltid fullkornspasta framfor vanlig pasta eller grovt brød framfor loff. Disse produktene er sunnere for helsa, men også er det bra for metthetsfølelsen.

3. Husk 5 om dagen

Det kan være å spise bær, frukt eller grønnsaker. Husk at et glass jus, tilsvarer en frukt eller grønnsak.

4. Bake selv

Dette er både sunnere og billigere. Du får i deg mye godt som kroppen blir glad for, som også blir veldig mye billigere.

5. Bruk olje i maten

Olje har høyt antall kalorier, men det sies å være bedre med olje - enn hardt smør.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 27.04.2017, 18:35

SLIK FÅR DU I DEG 5 OM DAGEN


Hei dere! Ikke alle er like glad i frukt og grønt. Men, det er heller ikke sikkert at alle vet hvor mye det egentlig er eller hvor lett det kan være å få i seg 5 om dagen. Jeg vil gjerne dele mine tips, slik at det kan være lettere å få det inn i kosten.


 

EKSEMPLER PÅ MINE FAVORITTER

1. En bolle med salat og grønnsaker.

2. 1 glass jus.

3. Grønnsakssuppe til middag.

4. Bruk frukt og grønnsaker til pålegg (som banan, agurk og paprika)

5. 1-2 dl varme bær på is til dessert.


 

DU SPISER MER AV OPPKUTTET FRUKT

Jeg har alltid hørt at dersom du kutter opp frukt og grønnsaker i mindre biter, så spiser du mer. Dette er helt sant, iallefall for min del. Jeg spiser mer, hvis jeg kutter alt opp i mindre biter. Det ser også mer delikat og fristende ut.Har du andre tips, så del dem gjerne!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 27.04.2017, 14:28

TIL DEG SOM SA JEG VAR FEIT


Jeg har ikke skrevet noe særlig om mobbing på bloggen, fordi jeg ikke helt vet om jeg ble ordentlig mobbet. Det var alltid noen som måtte kommentere stygt til andre, men det var jo ikke bare til meg. Det var jo slik noen var som personer, slik jeg husker det.

Ble jeg kanskje mobbet? Ja, det tror jeg.


 

Jeg var litt overvektig på barneskolen, men dette brydde jeg meg egentlig aldri om. Ja, når jeg tenker tilbake på det - så var det jo flere som sa stygge ting om meg. Men, heldigvis så merket ikke jeg noe til dette før. Jeg brukte bare ikke tid og energi til å tenke på det, rett og slett.

Selv hadde jeg mye annet å tenke på, slik at når andre sa stygge ting til meg - så var ikke det så ille. I forhold til andre greier på den tiden, så var dette bare bagateller for meg.

Det er en episode på barneskolen, som jeg sikkert aldri kommer til å glemme. En venninne av meg sa direkte til meg, at jeg er feit. Riktig nok mente hun sikkert ingenting med det, men det er også ting jeg i ettertid har hørt - som ble snakket stygt om meg. Det er selvfølgelig litt sårt, men

.. slike mennesker har ikke jeg plass til i livet mitt.


 

Livet mitt er så utrolig bra, slik jeg har det i dag. Jeg ser tilbake på alt jeg har opplevd og tenker positivt på det. Hadde det ikke vært for ALT jeg har opplevd, så hadde jeg heller ikke vært de erfaringene rikere. 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 27.04.2017, 10:00

BILLIG OG PERFEKT MASKE FOR ANSIKTET 

God morgen dere fine! Jeg har nettopp testet ut en ansiktsmaske, som jeg bare måtte dele med dere. Jeg har brukt denne i et par dager, men kun som en liten prøve bare for å teste den ut. Denne ble jeg så positivt overrasket over, at jeg definitivt kommer til å kjøpe denne. I tillegg er den også veldig prisvennlig, noe som er et stort pluss.

Looking good there, haha!

 PERFEKT TIL ALLE HUDTYPER

______

Denne masken passer godt til alle hudtyper, men du merker fort hvor godt den hjelper på tørr hud. Jeg som har tørr hud, har faktisk ikke brukt en så god maske før - som jeg kan huske. Da jeg tok masken av, fikk jeg jeg nydelig glød i huden og i tillegg kjentes huden utrolig myk & ikke minst; happy! Masken kan du få kjøpt HER og den koster 99 kr.Har du en favoritt maske til ansiktet?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 26.04.2017, 19:20

JEG VAR NAKEN MIDT PÅ BYEN


Hei dere!

Vi har vel alle opplevd noe som man gjerne ikke vil huske, noen ting litt verre enn andre. Men, jeg er vel heller ikke alene om å drømme de sykeste drømmene. Noen drømmer vil man gjerne glemme, slik som en drøm jeg hadde her om dagen. Jeg glemmer alltid drømmene mine en liten stund etterpå, uten unntak. Men, jeg må skrive om en drøm jeg hadde her om dagen. Den har jeg selvfølgelig ikke glemt ..


 

For å gå direkte til overskriften, så er det ikke nødvendig å gå rundt. Det var faktisk så ille, at jeg sto midt på byen uten klær. Jeg prøvde å dekke meg til, men jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg bare sto der, uten å gå noen vei. Det var så utrolig ekkelt. Da jeg våknet, måtte jeg reise meg opp. Jeg var så utrolig redd og skeptisk, at det virket skikkelig reelt. Heldigvis at det bare var en drøm, selv om sjansen er veldig liten for at det hadde vært sant.

Jeg ble så forundret når jeg våknet, men heldigvis at jeg gjorde det og fant ut at det ''bare'' var en drøm.. Haha, at det går an!Har du en drøm du husker, litt utenom det vanlige?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 26.04.2017, 14:16

MATEN SOM BRENNER FETT


Hva slags mat du spiser til hvert måltid, har mye å si på hvor mye kroppen klarer å forbrenne. For å øke forbrenningen, er det lurt å spise måltid hver 3-4 time. Likevel går det fint å få i gang forbrenningen bedre, ved å innta ulike matvarer og ingredienser.

Maten som får forbrenningen i gang ...

- grønn te

- bringebær

- kanel 

- kalsium (meieriprodukter)

- kaffe

- omega-3 (fet fisk, raspolje og valnøtter)Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 26.04.2017, 10:00

7 FAKTA INGEN VET OM MEG


God onsdag! Jeg må bare takke alle som er innom bloggen min, noe jeg setter så uendelig stor pris på. Jeg håper dere har det fint, så kjører jeg i gang noen fakta som mest sannsynlig ingen vet om meg. Slike innlegg er jo ganske moro å lese!

- Jeg liker ikke å gå i mørket.

- Jeg tror på liv etter døden. Jeg har alltid trodd på at det finnes mer mellom himmel og jord, enn det vi er klare over. Jeg tror det er mer for oss, rett og slett.

- Jeg har ingen tatoveringer, men jeg har VELDIG lyst på.

- Jeg hater å legge meg og jeg hater å stå opp.

- Før så elsket jeg å spille sims, da mener jeg virkelig.. Jeg kunne sitte inne i flere dager, uten å gjøre noe annet!

- Jeg er husredd.

- Jeg drikker ikke brus, annet enn hvis jeg har det i drinker.

Noe du ikke visste?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 25.04.2017, 19:38

NYE SKO FOR VÅREN 

Jeg har vært så heldig og har fått nye sko av min kjære farmor, som er kjempe gode å gå i. Slike sko former seg til føttene, slik at det blir et mykt underlag og behagelig å gå med. Jeg tror aldri jeg har hatt så gode sko, som disse! Så nå kan bare våren og sommeren komme, ettersom været har vært veldig merkelig i det siste.

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 25.04.2017, 14:50

VI JENTER ER IKKE ENKLE Å HA MED Å GJØRE


Jenter sminker seg for mye. Vi tenker for mye og kjefter for mye. Ofte lager vi drama og sprer teite rykter. Det er alltid noe vi jenter gjør eller sier, som gjør oss til "slitsomme skapninger". Jeg kan være litt enig, fordi jeg ser selv hvor flink jeg er til å klage over bagateller eller gjøre en liten ting om til et stort problem. Jeg er bare sånn og jeg tror at det bare er sånn for veldig mange.

 

Vi skal også tåle mye smerte. Når vi har mensen, får vi med på kjøpet en fin bonus som kalles mensen smerter. Hvis jeg får slike smerter, så kan jeg ligge i mange timer. Vi blir så helt tappet for krefter, i tillegg til at vi skal gjøre alt annet også. Alt fra små ting, til større prosjekter. Da er det ikke rart at det av og til renner over gryta, slik at humøret ikke alltid er på topp.

Så tilbake til hvor flinke vi ofte er til å tenke, spesielt på kanskje små hendelser eller noe vi har hørt om oss. Da er det ikke snakk om å være snill pike, men det blir gjerne litt kjefting og smelling. Ikke nødvendigvis at dette går utover noen, men at det ofte går utover oss selv. Jeg blir ofte imponert over hvor mye som faktisk får plass av kaos oppi hodet mitt, samtidig. Om det så er sant eller ikke.

 

Men, jeg blir iallefall sterkere etter alt jeg opplever og jeg er ikke redd for å innrømme dette. Jeg kan ikke annet enn å være takknemlig for den jeg er!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 25.04.2017, 10:00

4 ENKLE TIPS TIL Å BLI FOTOGEN


På noen bilder kan jeg se trøtt og sliten ut, men det kommer helt an på hvordan jeg framstår foran kamera. Jeg har tatt til meg noen små triks, som hjelper for meg - til å føle meg litt penere på bilder. Ikke helt bokstavelig ment, but you got it..


 

1. Rett opp ryggen

Ikke senk skuldrene og krøp deg sammen, som kan ta seg dårlig ut på bilder. Men, rett deg opp og se selvsikker ut. Skyv brystet fram og løft hodet.

2. Slank deg på bildet

Jeg bryr meg aldri om å se slank ut på bilder, men jeg ser jo forskjell på hvordan jeg står. Ikke still deg med hele kroppen, rett mot kameraet. Men, vri heller kroppen litt på siden. Dette vil fremme kroppen din, på en annen måte.

3. Se helt naturlig ut

Ikke kikk inn i kameraet, hver gang noen tar bilder av deg. Av og til, kan det være fint å vise fram litt andre sider. Følelser vil vises bedre, hvis du ikke er for opptatt med å posere.

4. Vis et ekte smil

Ofte kan jeg prøve å gjøre meg veldig til, slik at jeg kanskje smiler litt i overkant for mye (hvis det går an å si..) Ikke smil så mye, at du får vondt. Men, prøv å tenke på noe morsomt - slik at det kommer frem et naturlig og ekte smil, uten å gjøre seg til. 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 24.04.2017, 19:48

UKENS BLOGG ANBEFALINGER + TAKK GUD


Denne dagen har vært slitsom og jeg er helt tom for krefter, føles det ut som. Takk Gud for at jeg fikk meg selv ut, for å gå en tur. Til dere som har lest bloggen min en stund, vet sikkert hvor mye jeg er rammet av migrene. Så derfor er jeg utrolig sliten i hodet, men det ble litt bedre da jeg kom meg ut heldigvis! Av og til er det bare godt å skrive om det, som jeg også føler meg litt bedre av.Her er ukens blogg anbefalingerfruvinningland

Den første personen jeg vil anbefale bloggen til, er Tone. Dette er en herlig jente med masse godt humør, som du fort kan se på bloggen hennes. Hun har veldig fine og ryddige innlegg, i tillegg til at hun oppdaterer ofte. Hun har alltid med fine bilder og noe av det du kan finne på bloggen hennes, er antrekk, tips og hverdag. Jeg anbefaler å ta en titt innom henne!dvergpinschereimitthjerte

Den andre bloggen som jeg vil anbefale, er bloggen til Toini. Profilbildet hennes var litt lite, til å bruke det her - men, ta plukket jeg ut et av mange fine bilder hun tar. Jeg blir ekstremt imponert over alle de flotte bildene hun tar og legger ut, noe jeg alltid ser fram til å trykke inn på. Bloggen hennes består av naturbilder, hunder og flere turer. Jeg anbefaler å ta turen innom bloggen hennes.

 


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 24.04.2017, 14:48

UKEN SOM GIKK #3


UKENS OPPTUR

I går var jeg på en lang kjøretur for å spise med besteforeldrene mine og faren min, noe som var utrolig koselig. Spiste helt nydelig mat, samtidig som vi fikk se mye flott natur med høye fjell og blomstring. Kjempe fin tur! + alle de fine tilbakemeldingene og nye lesere på bloggen min 


 


 

UKENS NEDTUR

Vanskelig å si.. Jeg klarte å vrikke foten da jeg jogget en av dagene, men det er mye bedre nå.

UKENS SANG

Breathe - Astrid S


 

UKENS TANKE

Jeg spiste biff i går, sammen med mye annet godt tilbehør. Men, jeg ble så utrolig mett - at jeg faktisk føler meg dårlig.. Haha, slik går det ofte for meg. Ikke første gangen for å si det slik. Sånn går det, når mat er så utroooolig godt.

UKENS MATOPPLEVELSE

Det var uten tvil den pizzaen jeg laget på lørdag, som jeg hadde i to dager. Det er den beste pizzaen jeg har smakt, i tillegg til at den er sunn!


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DU ER FOR FEIT TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTA

ER JEG ALDRI MISFORNØYD MED KROPPEN MIN?

7 BESTE TIPS MOT KVISERFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 24.04.2017, 10:00

SUNN OG VERDENS BESTE PIZZA OPPSKRIFT


Er det noe jeg alltid blir sulten av, så er det pizza. Jeg laget denne pizzaen på lørdag, men blir enda sulten av å se på bildene. Jeg elsker spekeskinke, men har aldri smakt dette på pizza - før på lørdag. Det var bare helt himmelsk godt og det anbefales, hvis du også liker spekeskinke. Dette ble plutselig en av mine favorittoppskrifter.

Tidlig på dagen for en slik oppskrift kanskje, men oppskrift på en god middag funker vel alltid?Denne pizzaen består av en veldig sunn pizzabunn, noe jeg alltid elsker ved pizza. Spekeskinke er kanskje ikke det sunneste, men det er likevel sunnere enn mye annet som ofte kommer på pizzaen. Sausen er blant annet laget av ekte tomater, så det er jo veldig sunt. Jeg håper dere får en fin mandag!

 

Denne pizzaen består faktisk ikke av ost.. Jeg som elsker ost, skulle ikke tro at en pizza uten - skulle bli en av mine favoritter.DU TRENGER

1. 6 skiver pekeskinke 2. 1/2 mais 3. 5 cherrytomater 4. 1/2 boks hakkede tomater på boks 5. 2 dl havregryn 6. 1 pakke tørrgjør 7. 2 dl rugmel 8. 3 dl kaldt vann 9. 4 ss matolje 10. 1 ss basilikum 11. Litt salt 12. Litt sukrinSLIK GJØR DU - DEIG

 1. Bland sammen de tørre ingrediensene, før du tar oppi det våte.
 2. Rør så godt sammen, til det blir en fin og fast deig.
 3. Så kjevler du ut deigen, før du legger den på et stekebrett kledd med matpapir.
 4. Stek pizzabunnen på 200 grader i 10-12 min.
 5. Jeg hevet ikke deigen, men vil du ha en tykkere bunn - kan du heve den i 30 min med plastfolie over.SLIK GJØR DU - FYLL

 1. Ha tomater og hakkede tomater i en skål. Knus alt med en gaffel, før du tar oppi sukrin og basilikum. Rør godt og ta på  den ferdig stekte pizzabunnen.
 2. Ta så på mais og oppkuttet spekeskine på pizzaen.
 3. Sett denne så inn i ovnen på underkant av 150 grader i ca. 10 nye minutter.Så får du denne nydelige pizzaen - nyyyyyt!

 Hva liker du best til topping på pizza?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits