hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

JEG TENKER ALLTID PÅ MAT

 • 31.03.2018, 20:07

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er sant. Om jeg så har spist et måltid, så tenker jeg på hva jeg skal ha til neste måltid. Dersom jeg blir så mett at jeg omtrent ligger rett ut, da er jeg ikke like sikker på at jeg tenker på hvis jeg skal spise til neste måltid. Jeg er sånn at jeg vil prøve ut nye oppskrifter hele tiden, så derfor blir det mye planlegging i hodet mitt. Jeg tenker alltid på mat, selv om jeg ikke spiser hele tiden. Men, jeg liker å lage mat og planlegge. Jeg tror det alltid har vært sånn og jeg skal ikke utelukke at jeg er glad i mat ♥

Er det bare meg som har det sånn?

ALT JEG KJØPTE I SVERIGE

 • 31.03.2018, 10:51

 

PÅSKEAFTEN, dere! Jeg håper dere har det fiint 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

For noen dager siden da vi var i Sverige, fikk jeg selvfølgelig shoppet litt. Jeg har lenge sett etter et dongeri skjørt, men jeg har ikke funnet ett som er litt rimeligere enn over 500 kroner. Det fant jeg på Nordby senteret, på New Yorker. Jeg bare ELSKER den butikken, fordi de har mye fint i tillegg til å være billig. Her viser jeg dere iallefall alt jeg kjøpte i Sverige + litt såper, hår kur, tannkrem og en del mat :

Skjørt fra New Yorker | Topp fra H&M

 

Topp fra New Yorker

 

Tights fra Ginatricot

 

No more drama & make the Change t-skjorter fra New Yorker

 

SUPER FINE sko jeg fikk av kjæresten  Kjøpt på Eurosko

 

Sokker fra New Yorker

 

Undertøy sett fra Ginatricot

 

Var det noe dere likte?

I GÅR BLE JEG HENTET MED SYKEBIL RETT TIL LEGEVAKTA

 • 30.03.2018, 12:25

Som dere kanskje har fått med dere, så var vi en tur til Sverige i går. Det var en veldig koselig dag, da jeg også fikk shoppet en del. Innkjøpene kommer senere, dere! Jeg ble også henta i sykebil, for og bli kjørt rett til legevakta. Min kjære samboer måtte ringe 113 midt på E18.

HALSEN BLE TETT PÅ UNDER 10 SEKUNDER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg skrev et innlegg for noen dager siden om noen makroner jeg hadde kjøpt. Jeg tok dem med i går, spiste noen stykker og det begynte å tette seg igjen i halsen på under 10 sekunder. Med andre ord, det måtte være noen nøtter i makronene som jeg ikke tåler. Det var det. Jeg tåler mandler, men ikke cashewnøtter.. Nå er jo jeg ekstremt allergisk, så det passet dårlig. Sykebilen hentet meg ved veien og kjørte meg til Sarpsborg på legevakten. FOR en snill kjæreste jeg har, som virkelig er der når jeg trenger han  Jeg fikk en sterkere tablett på legevakten, før vi så kunne kjøre videre hjem heldigvis.

Og ikke minst STOR TAKK til flott helsepersonell som tok meg godt i mot & som ikke lot meg vente lenge. Det er viktig godt å kunne sette pris på det som er bra i Norge, enn mye annet mange må pirke på.

JEG BRUKTE ALKOHOL FOR Å DEMPE ANGSTEN

 • 29.03.2018, 17:30

Når angsten strømmer på, vil du ikke annet enn å komme ut. Uansett hva som må til, så vil du gjerne prøve. Til en viss grad, selvfølgelig. Men, faen så vondt det er å ha angst. Når pulsen stiger uten en såkalt «god grunn» - pusten går raskere - klokken tikker - kaldsvetten begynner - du må puste bedre - du tror du skal dø - men, så overlever du igjen.

ALKOHOL SOM HJELPEMIDDEL

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Etter x antall ganger med slike panikk anfall, skjønner du til slutt at det ikke er farlig. Det er like vondt hver gang, men det er ikke farlig. Du må bare si til deg selv at det ikke er farlig, om føler at pusten ikke vil samarbeide. Det kommer fort, men enda raskere går det over.

.. En tid hadde jeg så mye angst, at jeg tenkte på alkohol som et hjelpemiddel. Jeg kunne ha det gøy, uten å tenke på angst. Da jeg kunne styre litt på angsten, men da jeg også fort forstod at det var feil. Aldri bedre, men bare å drøye ut litt tid. Jeg håpet, men det fungerte ikke. Du må tråkke feil til tider, for å lære hva som ikke er lurt for deg. Du må se det selv.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

« SE FOR DEG ANGSTEN SOM EN PERSON,

.. SOM HAR FÅTT KONTROLL PÅ DEG.

HVA KAN DU EGENTLIG GJØRE? »

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Du kan snakke for deg. Du kan si til deg selv, at jeg er verdt å kjempe for. Jeg har en stemme og den skal jeg bruke. Snakk til angsten, men la den komme. Det er ikke farlig, men du har et menneske over deg som KUN har sine ord mot deg. Det kan endres og du kan komme deg vekk. Men, det kreves trening. Du må trene på å fokusere bort fra pusten din, enn å kjempe i mot. Du må tenke deg at kroppen reagerer naturlig og ikke kjempe i mot at det er noe galt med deg. For det er det ikke.

Dette skulle jeg sagt til meg selv for 5 år siden, da angsten hadde full kontroll på meg. Jeg som aldri kunne vinne over det, som jeg i dag har gjort.

HVOR ER VI PÅ VEI TIL AKKURAT NÅ?

 • 29.03.2018, 10:00

Hei kjære dere på SELVESTE skjærtorsdag!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

.. På denne dagen, forstår jeg nesten ikke hvorfor vi er på vei til Sverige. Men, det er vi nå. Ikke det at det ikke er fint med en tur, men det sies å være helt sykt mye folk på denne dagen. Det forstår jeg jo. Da drar selvfølgelig vi til Sverige en tur, like gjerne. Vi er snart fremme når innlegget blir publisert og jeg gleder meg veldig til denne dagen. Som dere vet, elsker jeg å reise og komme meg bort. Noe jeg sikkert kunne ha gjort hele året, hvis jeg hadde hatt muligheten.

 

JEG BLE OVERLYKKELIG

 • 28.03.2018, 17:15

HEI og goood ettermiddag dere! ♥

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I dag har jeg vært på kafé, vært ute i fin været og nyter påsken så det suser etter. Jeg har fine planer framover i noen dager og i morgen reiser jeg sammen med samboeren et sted. Men, jeg kommer tilbake til det i morgen. Senere i dag går turen hjem igjen, noe som blir deilig det også. Jeg kjøpte også disse makronene på kiwi for et par dager siden, da de kun kostet 26 kr hvis jeg ikke tar helt feil. Du får jo ikke kjøpt ferdige makroner, uten at dem koster over 100 kr. Derfor var jeg overlykkelig for å se disse i frysedisken på kiwi, da makroner er det beste jeg vet om!

Flere som er like glad i makroner som meg?

TENK HVIS JEG BLIR DELTAKER I FARMEN 2018!

 • 28.03.2018, 10:00

TENK HVIS JEG KOMMER MED PÅ FARMEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nå som fristen for å melde seg på til farmen 2018 nærmer seg, begynner jeg å lure noe veldig på om jeg har muligheten til å komme inn. Om jeg faktisk kan bli kontaktet. Jeg sier til meg selv at jeg egentlig ikke tror jeg har en sjanse, men selvfølgelig har jeg jo det. Søknaden er sendt inn og det må jo bli valgt inn deltakere. Men, jeg er uansett utrolig spent og jeg gleder meg til å se om jeg får høre noe fra dem. Hvor utrolig gøy hadde ikke det vært?! Åh, jeg må ikke tenke på det en gang.. Det hadde vært helt sykt, hvis jeg i det hele tatt ble tatt inn til intervju.

DET JEG LIKER ER AT JEG..

 • 27.03.2018, 18:34

♥ ♥ ♥

.. vil at andre mennesker skal ha det bra.

.. er flink til å lytte.

.. kan og syntes det er gøy å lage mat og bake alt mulig.

OPPSKRIFT PÅ SUNN BROWNIES MED BØNNER

 

.. er til å stole på.

.. ser meg selv om en ekstremt sterk person psykisk.

.. ofte er ekstremt positiv.

.. ikke tar meg selv høytidelig i det hele tatt.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

.. aldri tror på noen rykter om meg selv eller andre.

.. stoler på meg selv.

.. er flink til å nyte og sette pris alle øyeblikk.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

.. står for akkurat det jeg mener.

.. velger å tro at det finnes noe bra i alle mennesker.

.. er åpen for å lære nye ting.

.. gjennomfører de målene jeg setter meg på veien.

JEG HAR EN SPENNENDE NYHET Å DELE!

 • 27.03.2018, 10:00

ET SPENNENDE PROSJEKT I SIKTE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg har lenge hatt lyst på en nytt speilrefleks kamera, men det koster jo en del penger. Etter litt sparing har jeg kjøpt et nytt speilreflekskamera, som også har video funksjon! Det jeg ikke visste når jeg skulle kjøpe kameraet som er bare noen år gammelt, var det at jeg også kan filme med det. Ja, jeg har kjøpt brukt. Men, det er ikke mange år gammelt og jeg har fått bilder i tillegg til forsikring på kameraet. Jeg ble da veldig giret når jeg fant ut at jeg kunne filme med det også, at jeg ønsker å prøve meg på youtube igjen. Uten å love noe 100%, men jeg vil teste det ut når jeg får kameraet. Men, da trenger jeg tips til videoer dere ønsker å se på kanalen min ♥

Hva vil dere se av videoer til youtube?

UKEN SOM GIKK | OVERRASKET, FØRSTE GANG I ÅR, STARTE PÅ NYTT ++

 • 26.03.2018, 18:00

 

GOD MANDAG DERE ♥

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nå håper jeg dere har fått en fin start på denne påske uken. I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å trene og så hekle, noe som har vært like greit. Senere i dag har jeg litt andre planer, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg skal nemlig først en liten kjøretur, men i kveld besøke familie og kose meg.

OPPSUMMERING AV UKEN SOM GIKK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS HUMØR

Vet dere hva? Jeg har hatt det overraskende bra denne uken som var, når jeg ser tilbake. Det har ikke vært mye som har stått i mot, noe som virkelig er deilig og kunne si. La det bare fortsette slik, sier nå jeg!

 

UKENS TV-SERIE

The Grand Tour, som også har blitt min nye favoritt serie. Jeg har sett episodene om og om igjen, når jeg skal ha noe på i bakgunnen. 

 

UKENS HØYDEPUNKT

Ah, det har vært så mye denne uken! Vi har vært på en koselig påskemiddag, fisketur / kjøretur med båten (første gang i år), nydelig vær i flere dager og en herlig familie middag hjemme hos oss. Da vi også fikk disse nydelige tulipanene 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Migrene, som oftest! Men, det har ikke vært mye denne uken faktisk.

 

UKENS NEDTUR

Akkurat nå kan jeg ikke komme på noe annet enn at jeg har vært veldig støl, ettersom jeg har startet på nytt med trening igjen etter sykdom. Ikke nok med det, men jeg har kjent en liten følelse av sår hals de siste dagene - noe som virkelig ikke passer seg for tredje gang på kort tid.

 

UKENS CRAVINGS

MAAANGO!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

 

ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD

DU MÅ SLANKE DEG

MINE 8 BESTE TIPS FOR SØTSUG!

 

PLANER FOR KOMMENDE UKE

Være mye med min kjære familie, samt gjøre litt hyggelige ting med tanke på påsken. Mulig en liten Sverige tur, litt hverdagslig trening, koselige middager hos familie, møte bestevenninna mi igjen og kose meg sammen med kjære samboer.

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT?

FOLLOW ME ON SNAPCHAT

 • 26.03.2018, 10:00

@vvicctoriaa

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg fikk et spørsmål om jeg hadde snapchat på ukens spørsmål og det har jeg. Der heter jeg @vvicctoriaa og det er bare hyggelig om du vil følge meg, hvis du ønsker. Jeg prøver å være aktiv der, noe jeg har blitt mye flinkere på. Det ønsker jeg også å fortsette med. På snapchat deler jeg en del mer av hverdagen, enn jeg får skrevet på bloggen. Det er vel her det også havner en del morsomme øyeblikk, så kanskje vi sees? ♥

What to say..? I'm a beauty!

Hva heter du på snapchat?

6 TIPS TIL FINE BILDER UTEN EKSTRA UTSTYR

 • 25.03.2018, 17:40

 

MINE BESTE TIPS SAMLET PÅ ETT STED

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Siden jeg har fått etterspørsel om jeg har flere tips til bedre bilder, så skal jeg selvfølgelig skrive et innlegg for dere. Jeg har fotografert i veldig mange år og nå kan jeg faktisk si at jeg liker bildene jeg tar. Naturbilder har alltid vært min favoritt og jeg liker å skille meg ut, noe som jeg virkelig har blitt god til. Må nå skryte litt, der muligheten benytter seg. Anyways, så håper jeg tipsene kan være til hjelp ♥

A FEW TIPS FOR YOU | TAKE BETTER PICTURES

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. FINN LYSET, DROPP BLITS!

Når du skal ta bilder, er det utrolig viktig å finne riktig lys. Det er noe jeg alltid tenker på. Prøv å bevege deg rundt der det er lys, for å se hva som blir best. Jeg anbefaler å droppe blitsen og heller finne det naturlige lyset. Det gir alltid best resultat.

 

2. BEHOLD KVALITETEN

Jeg husker da jeg begynte å ta bilder, så gikk jeg ned på kvaliteten - slik at jeg sparte plass på minnekortet. Dropp det! Du har mulighet til å behandle bildene etterpå, med ulike kontraster, skarphet og andre innstillinger. Jeg bruker photoscape som er gratis og jeg elsker det.

 

3. TENK BAKGRUNN

Dette har jeg sagt før, men jeg sier det igjen. Bakgrunnen i bildet har alt å si i helhet. Med en rotete bakgrunn, kan fort bilde bli sett på som forstyrrende. Det kan bare handle om å flytte på et par ting bak bildet, for å se fint ut.

 

4. FOKUS PÅ ØYNENE

Hvis du skal ta portrett bilder, er det en litta regel som sier at du må ha fokus og skarphet på øynene. Det har jeg sett selv, dersom du skal ta bilde av ansiktet. Hvis øynene blir ute av fokus, blir bildet ødelagt. Bare et lite tips!

 

5. REDIGERING

Jeg bruker alltid å redigere bildene mine, noe som gir resultatet det lille ekstra. Det går ofte i kontraster og lysstyrke, som virkelig gjør bildene finere etter min mening.

 

6. IKKE TENK, BARE KNIPS I VEI!

Ikke tenk på at du tar for mange bilder, men prøv deg litt frem og ta masse bilder. Det kan godt hende du sletter noen gode bilder, uten å være klar over det. På et kamera synes ikke alltid bildene så bra, som når du åpner dem på datamaskinen og ikke minst at du kan redigere bildene etterpå.

Noen nyttige tips?

SVAR PÅ SPØRSMÅL | MELDT MEG PÅ TV-PROGRAM, LONDON, MÅL MED BLOGGEN ++

 • 25.03.2018, 10:48

JEG SVARER PÅ SPØRSMÅLENE DERES

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvordan går det med deg? 

Takk som spør ♥ Jeg har det ganske bra, vil jeg si. Sett bort fra at jeg igjen begynner å kjenne litt sår hals, så håper jeg det går fort over.

 

Hva spiser du i løpet av en dag?

Det er mye forskjellig. Jeg vil ikke gå i detaljer, konkret hvor mye jeg spiser. Men, jeg kan nevne noen retter jeg liker godt og som det ofte står mellom.

 

Frokost - havregrøt, knekkebrød m/ pålegg, pannekaker, omelett.

Lunsj - lomperull, salat, grønnsaker, dem over.

Middag - pizza i ulike varianter, lasagne, taco, kyllingfilet, salat.

Kveldsmat - fruktsalat, omelett, knekkebrød m/ pålegg, rester av middag.

Drømmeyrke?

Akuttsykepleier eller fotograf.

 

Hvorfor blogger du?

Jeg elsker å skrive og ta bilder, som jeg igjen liker å dele med andre. Jeg liker å være kreativ. Jeg liker også å dele noe personlig om meg, i håp om og kunne nå ut til andre. I tillegg er det veldig flott å ha en egen plattform, der jeg kan skrive akkurat det jeg ønsker. Det er noen gode grunner til at jeg blogger.

 

Hva tror du er det viktigste hvis en ønsker å komme langt med blogging?

Det å være 110% seg selv, tror jeg er det aller viktigste. I lengden tror jeg leserene vil gjennomskue deg, dersom du prøver å være en annen.

 

Hvis du kunne bodd hvor du ville i verden, hvor?

London, uten tvil!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Kunne du meldt deg på et TV-program? Hvilke?

Jeg har faktisk meldt meg på et TV program i år, nemlig farmen. Les mer om det HER. Det hadde vært en drøm, som jeg har hatt i mange år. Men, jeg kan ikke komme på noen andre programmer. Kanskje kakekrigen, men på grunn av tiden du har - så tviler jeg.

 

Hva er målet ditt med bloggen?

Målet mitt med bloggen er å kose meg med det jeg driver med, mens jeg i håp også kan glede andre.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvis dere har noen spørsmål, så bare spør meg. Jeg svarer neste uke!

ENDELIG ER DEM PÅ PLASS I HUS

 • 24.03.2018, 16:36

NOE JEG HAR VENTET LENGE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg har gledet meg veldig til å få gule blomster i hus nå til påske, da spesielt er jeg glad i tulipaner. Da var jeg så heldig som fikk noen nydelige tulipaner i går, som så klart står i en fin vase på bordet i dag. Det skal så lite til, for å pynte opp og bli i godt humør! Påsken byr for meg på trening, kanskje litt fisking & slappe av med gode mennesker. Jeg håper dere får en fin uke og påske, mine fineste lesere ♥

Har dere noen planer i påsken?

DU KOMMER TIL Å BLI OVERRASKET!

 • 24.03.2018, 10:15

NYDELIG KREM TIL BLØTKAKE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å teste ut nye ting på kjøkkenet. Ikke misforstå, for jeg mener når det gjelder baking eller matlaging. Det er ikke lenge siden jeg fikk tips fra kakekrigen om å bruke tyttebær i kremen, til for eksempel en bløtkake. Det høres ikke godt ut når jeg braker løs med å si at tyttebær er ingrediensen, men jeg lover deg at du kan bli overrasket! Hvis du vil teste ut noe nytt og en god vri, så anbefales jeg denne kremen. (3 dl kremfløte + 3-4 ss tyttebær) .. Men, smak til - noen liker den litt syrlig og andre motsatt. Smak til ♥

Andre som har smakt en liknende krem?

DU ER SÅ JÆVLIG FEIG

 • 23.03.2018, 17:19

TENK LITT NESTE GANG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Til deg som går inn på en hvilken som helst blogg, for å skrive en stygg kommentar. Hva får du egentlig ut av det? EN ting er konstruktiv kritikk, men en annen ting er faktisk å slenge dritt til andre mennesker. Ja, vi er alle mennesker selv om vi skriver på vår egen blogg. Selv om mange mener at bloggere fremstiller «det perfekte liv» på nett, så burde man se litt lengre frem. Stygge kommentarer strømmer på, uansett hva som blir lagt ut. Vi har alle et valg om hva vi trykker inn på, det er fakta. Jeg har fått noen kommentarer den siste tiden, angående kropp og helse. Jeg ønsker å fremme mine erfaringer og hva jeg bryr meg om. Mye er viktig for meg og det skal jeg fortsette å skrive om! Det betyr ikke at alle må være enig i det jeg skriver, noe jeg aldri har gitt uttrykk for heller ♥

Så til deg som prøver å ødelegge andres liv ved å skrive stygge kommentarer, du er så jævlig feig. Det fungerer ikke for meg.

MINE 8 BESTE TIPS FOR SØTSUG!

 • 23.03.2018, 10:00

Jeg fikk et spørsmål på bloggen jeg gjerne ville utdype litt mer, enn å svare enkelt. Hvis jeg ikke tatt helt feil, har jeg delt noen tips mot søtsug før på bloggen. Men, siden den gangen vil jeg påstå at jeg har noen nye tips og triks.

MY 8 BEST TIPS FOR YOU

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Puss tennene

Når du har pusset tennene, så frister det vel ikke veldig med noe å spise? Iallefall ikke for meg. Det tar alltid en liten stund etter jeg har pusset tennene, hvor jeg spiser noe.

 

 1. Kopp med din favoritt te

Jeg er en skikkelig te elsker og da er jeg ikke vanskelig å be. Men, hvis du ikke er så glad i te - så går det fint an å tilsette noe godt. Slik som honning og sitron, det gir en frisk og god smak. Eller bare en annen smak på teen. Vann gjør deg mett, da dette er et godt alternativ.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Syrlige alternativer

Det sies at hvis du spiser noe som er syrlig, så demper du søtsuget. Dette er noe som virkelig har gjort underverker for meg!

 

 1. Kaffe med kanel

Er du som meg og liker kaffe? Da anbefaler jeg å tilsette litt kanel, som gir et lite piff på smaken!

 

 1. Spis et måltid

Veldig ofte kan jeg kjenne på søtsuget, når jeg egentlig bare burde spise et måltid. Det hender jeg ikke gidder å lage noe, derfor blir det fort å ta noe enkelt. Men, det lønner seg og jeg er mye bedre på det enn før!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Smoothie

Jeg bruker alltid yoghurt naturell eller blåbær biola som base. Selvfølgelig sammen med frosne bær, gjerne også noen ferske bær på toppen. Det er bare nydelig og mange alternativer, ut i fra hva du liker av frukt. 

 

 1. Gjør husarbeid

Det er vel alltid noe man kan rydde på, noe som alltid får meg opptatt. Jeg har aldri tid til å spise noe, hvis jeg rydder eller vasker huset.

 

 1. Håndarbeid

Jeg er veldig glad i å hekle og har alltid noen hekle prosjekter på gang, fordi jeg elsker det. Det gjør også at du blir opptatt og tar fokus over på noe annet.

MISLYKKEDE BILDER | JEG SER JO DOPA UT..

 • 22.03.2018, 17:34

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nok en runde med de gode blinkskuddene, nå på bloggen. Jeg liker å vise frem mine aller beste sider, derfor trenger jeg også disse innleggene.. På noen av disse bildene ser jeg jo veldig dopa ut, men for så være. Morsomt er det jo, uansett! Det er det viktigste, så får jeg heller se ut som jeg gjør ♥♥

Tycks?

DU MÅ SLANKE DEG

 • 22.03.2018, 11:04

Jeg har ikke fått dette på meg kun et par ganger, men gjentatte ganger også fra flere jeg kjenner godt. En ting som aldri kommer til å gå forbi meg, er å få høre av sin beste venninne at «du er feit». Ikke for å være frekk, men.. Høres ikke det kjent ut? Sånn var det. Enkelt og greit. Jeg gikk på barneskolen den gangen, hvis jeg ikke tar helt feil. Vondt var det uansett, men i dag har jeg selvfølgelig kommet over det.

HVIS JEG HADDE VÆRT NOEN KILO LETTERE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

En ting jeg ofte tenker over, er hvorfor andre mennesker skal påpeke hva du burde gjøre med ditt liv. Hvis jeg hadde vært 10 kilo lettere eller tyngre, så hadde noen sagt noe på det også. Tallet på vekta hjelper ikke meg noe sted, annet enn å få en slags reaksjon. For min del er det heller viktig å ha god helse og et sunt kosthold. Det kostholdet skal for meg også inneholde å kose meg litt også, hvis jeg føler for det. Gjerne til helgen. Men, jeg er ikke perfekt jeg heller. Jeg kan spise et par boller eller en dessert midt i uka. Det jeg passer på, er at jeg får beveget kroppen min hver eneste dag på en eller annen måte.

Husk det, at det aldri vil hjelpe noen ved å fortelle andre hva dem burde gjøre med deres liv. Vi har da noe å jobbe med, om så vi ikke trenger å bli presset til noe.

JEG HOLDER IKKE NOE TILBAKE

 • 21.03.2018, 16:20

.. og derfor kan dere spør meg om akkurat det dere lurer på! Jeg har ikke hatt ukens spørsmål på lang tid, ettersom det kom litt andre ting i veien. Det gikk litt i glemme boksen, men nå tenkte jeg å få det frem igjen ettersom det er noe dere syntes er kjekt å lese. Hvis du har noen spørsmål, så er det bare å kjøre i gang ♥

Noe du lurer på til ukens spørsmål?

VICTORIA TESTER | SMOOTHIE BOWL

 • 21.03.2018, 10:30

SPISEKLAR! SMOOTHIE BOWL TEST

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Da jeg først så reklamen på disse, tenkte jeg at det måtte jeg teste ut. Jeg elsker både smoothies og smoothie bowls, så derfor ble jeg utrolig glad når de hadde fått disse i butikken jeg kunne teste. Dem koster jo 25 kroner stk, da det fort kan bli litt dyrt i lengden. Men, det er jo genialt å kjøpe til et måltid. Jeg var veldig positiv til denne og det stod opp til forventningene. Jeg elsket smaken, den var frisk og nydelig. Det eneste som trekker litt ned, er syrligheten. Den var litt i overkant syrlig, men det er bare pirk. Toppingen var også god på smak og passet perfekt sammen. Denne vil jeg anbefale videre! ♥

TERNINGKAST : 5

Har dere smakt disse?

BLACK AND WHITE

 • 20.03.2018, 18:16

OM JEG ER NAKEN?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Selv om det ser slik ut, må jeg fastslå at det rett og slett er genseren som ikke synes på bildene. Det er jo alltid noen som må spekulere, men jeg likte bildene. Enkelt og greit. Anyways, jeg håper dere har en fin start på uken! Været her er helt nydelig, noe jeg håper vil fortsette ♥

JEG HAR GJORT DET IGJEN!

 • 20.03.2018, 10:15

DON'T LET IDIOTS RUIN YOUR DAY

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ah, dere aner virkelig ikke hvor fornøyd jeg er akkurat nå! Jeg har da ofte fortalt dere at jeg aldri kan bestemme meg, når det gjelder designet mitt her på bloggen. Men, nå som kvdesign dessverre legges ned om ikke lenge, så selger hun ut mange fine design og diverse til en billig penge. Derfor tenkte jeg å benytte sjansen, ettersom jeg syntes hun lager utrolig fine design. Samtidig tenkte jeg å kjøre på med en ny header, så slik ble det.

Hva syntes dere om forandringen?

ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD

 • 19.03.2018, 17:20

JEG SKAL FORTELLE DERE NOE INGEN VET

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Tenk at det allerede er 3-4 år siden det første bildet i 2014/15.. Jeg skal fortelle dere en liten hemmelighet, da ingen egentlig vet dette om meg. Mange vet at jeg ble mobbet på barneskolen fordi jeg var overvektig, da jeg har skrevet det på bloggen før. På det øverste bildet til venstre var jeg på mitt absolutt tynneste, men var jeg fornøyd? Nei, langt i fra. Jeg er oppriktig ærlig. Jeg har ikke vært så usikker på kroppen min noen gang, som på den tiden. I dag er jeg et par størrelser større enn på det bildet, men jeg har heller aldri vært så fornøyd med kroppen min noen gang. Det sier ganske mye. Jeg har jobbet hardt for det og øvd på å snakke positivt til meg selv, ikke minst om meg selv. Det er faktisk mulig å snu det negative, ved å snakke positivt til seg selv ♥

DET ER LETT Å DRØMME SEG BORT

 • 19.03.2018, 10:35

LYKKELIG BARE AV TANKEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg ELSKER å drømme meg bort. Hva er vel ikke da bedre med bilder av noen flotte destinasjoner? Det er så mange plasser jeg kan tenke meg å oppleve, men disse 5 landene må være mine aller største drømmer. Jeg blir lykkelig, bare ved tanken. Et ønske i livet er å få oppleve nye steder og kunne kose meg i nye omgivelser.

MINE 5 DRØMME DESTINASJONER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. MALDIVENE

 

2. SANTORINI

 

3. NEW YORK

 

4. AUSTRALIA

 

5. DUBAI

♥ Hva er ditt drømme reisemål?

SOMMERKROPPEN

 • 18.03.2018, 19:37

 

På forhånd må jeg få si unnskyld. Ikke det at jeg har tenkt å skrive noe «galt», men jeg vet mange der ute er dritt lei av kropp generelt. Men, jeg bryr meg om å føle seg komfortabel i sin egen kropp. Derfor burde jeg ikke unnskylde meg selv for å skrive om noe jeg bryr meg om.

Det er ikke rart at presset blir stort, når det allerede til jul står i et magasin «5 måter å trene effektivt bort julematen» .. For ikke å snakke om hvor langt lista går, allerede over nyttår. Du finner det hvor enn du snur deg, året rundt. Du kan lese deg i hjel om hvordan du kan få den så kalte «sommerkroppen». Er det rart mange blir presset, slik at dem ikke føler seg bra nok? Nei, ikke et sekund.

Jeg blir faktisk litt lei meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg sier heller ikke at det ikke skal være lov å trene og leve sunt. For all del, noe av det viktigste i livet er å være snill mot seg selv. Mosjon er viktig i alle menneskers liv, slik eller sånn. Men, «sommerkroppen» burde gjelde oss alle. Ikke bare dem som dukker opp på sosiale medier, der mange peker og sier «slik må jeg se ut for å ha sommerkroppen». Jeg har sommerkroppen, fordi jeg har en kropp som er ulik alle andre. Akkurat slik som deg, moren din eller kameraten din. 

Jeg har en lang vei å gå, men jeg har gått fra å skade kroppen min - til og kunne si at jeg er fornøyd. Jeg har dager der jeg ser meg selv i speilet og føler meg amazing. Mens andre dager kan det være motsatt. Med litt tid, er det faktisk mulig å trene opp sin egen hjerne til å tenke positivt om seg selv. Det å si en positiv ting om seg selv høyt, hver morgen. Det er ikke sikkert du vil tro på det en gang, med det første. Men, hører du en ting ofte nok - sant eller ikke sant - så vil du til slutt begynne å tro på det. Du må bare ville tro på det.

Det lover jeg, selv om det kan ta lang tid.

OPPSKRIFT PÅ SUNN OG SAFTIG BROWNIES

 • 18.03.2018, 13:48

EN HIMMELSK GOD, SAFTIG OG SUNN BROWNIES

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nå skal jeg faktisk fortelle dere noe utrolig rart, men på en god måte. Jeg har alltid vært veldig glad i brownies, hvis jeg først skal spise kake. Her om dagen testet jeg ut en sunn brownies, som smakte helt himmelsk godt. Så tenker noen kanskje at det ikke går å lage en sunn brownies, som smaker godt. Men, det gjør det faktisk! Jeg var utrolig skeptisk til denne oppskriften, men jeg kunne ikke la den gå fra meg rett og slett. Dere vil heller ikke tro og tenke hva det kan være i den, som gjør denne kaken så sunn!

 

DET DU TRENGER

 

 • 3 dl svarte bønner (må siles og «vasket» med vann)
 • 4 ss kakao pulver
 • 1 dl lettkokte havregryn
 • Litt salt
 • 3 ss honning eller sirup
 • 2 ss sukker (eller 5 ss honning / sirup)
 • 4 ss kokosolje
 • 3 ts vaniljesukker
 • 1 ts bakepulver
 • 1/2 dl vann / melk
 • 100 g sjokoladebiter (hvis ønskelig)

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

SLIK GJØR DU STEG-FOR-STEG

 

1. Ta de svarte bønnene i en sil og la vannet renne over dem i et halvt minutt. La vannet renne av seg, før du putter dem i en blender.

2. Tilsett alle ingredienser, unntatt hakket sjokolade, sammen med bønnene i en blender.

3. Blend til en jevn og fin røre. Hvis den er for tykk, kan du tilsette litt vann eller melk. Ettersom hva du velger å bruke.

4. Dekk til en ildfast form med spray eller smør og tilsett røren. Midt i ovnen i 165 grader i ca. 15-18 minutter.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

NYYYT en deilig kake!

KROPP ER IKKE FARLIG

 • 17.03.2018, 17:34

KROPP HAR KOMMET FOR Å BLI

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har sett litt tilbake i tiden på en oversikt over alle innleggene mine på bloggen. Noe som viser seg å være nokså interessant, på mange måter. De innleggene som faktisk har flest lesere, er innleggene som omhandler kropp. Det er jo ikke rart heller, på en måte. Kropp har jo «selvfølgelig» kommet for å bli.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg tror det ofte kommer av nysgjerrighet, det at noen lurer på hva som kommer neste gang.

Noen tenker nok også at kropp er støtende, men også litt inspirerende på samme tid. Til syvende og sist er det bare en kropp, som vil si at det ikke er farlig. Jeg syntes derimot at det er synd hvis man føler på det å skjule kroppen sin, enn å vise den frem. Vi lever tross alt med kroppen vår fra vi blir født, men også ut livet. Skal vi ikke få lov til å vise hva vi har, enn å skjule det? Hvis noen ønsker å dele, så burde det ikke være tabu. Men, i dag kan jo plutselig alt være farlig å snakke om. Noen må si i mot. Det bryr jeg meg ikke om lengre, men jeg deler akkurat det jeg ønsker.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

DET ER JO HELT UVIRKELIG

 • 17.03.2018, 10:15

NYDELIG MED EN FORANDRING

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

GOD LØRDAG DERE!

Noen dager har jeg stått opp litt senere, enn vanlig. Jeg har hatt behov for det og det har vært deilig å lytte til kroppen! Det som også har vært en liten bonus disse dagene, er det nydelige været vi har ute. Strålende sol flere dager. Det er jo helt uvirkelig, spør du meg. Etter mye snø vi har hatt dette året, er det virkelig nydelig med en forandring. Det er tegn på lysere tider og det vil iallefall jeg ha.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Og dere?? I går bakte jeg en RÅ god brownies, men som inneholder nesten 2 pakker (!) sunne bønner og i tillegg uten sukker. Altså, den var så fersk som «vanlig» brownies og denne er faktisk sunn. Derfor kan denne spises i et par dager, hihi. Jeg lurte denne kaka til samboer, da han ikke merket et eneste tegn til bønnene. Dere vil kanskje ha oppskriften? Den kommer ut så snart som mulig 

Flere som ser frem mot varmere tider?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

5 YRKER JEG ALDRI VILLE HATT

 • 16.03.2018, 17:30

.. Jeg kom til å tenke på en liten artig vri, nemlig yrker jeg aldri kunne tenkt meg å ha. Litt morsomt å lese slike, for kanskje man blir litt overrasket?

5 YRKER JEG IKKE KUNNE TENKT MEG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Dyrlege 

Det er ikke fordi jeg ikke er glad i dyr, fordi jeg elsker dyr av hele mitt hjerte. Men, akkurat her hadde jeg nok ikke taklet å ta liv av dyr og slike ting. Selv om jeg vet at det er for en grunn, så tror jeg det ville blitt vanskelig.

 

 1. Fisker

Jeg er en pingle, når det kommer til sjøen og bølger. Jeg er alltid skeptisk når jeg skal ta en ferge, uansett hvor til. Det er noe jeg aldri hadde taklet, rett og slett på grunn av sjøen.

 

 1. Slakter

Denne sier seg selv, når jeg ikke vil noen dyr vondt 

 

 1. Parkeringsvakt

Det er ikke det at jeg har noe i mot dem som er parkeringsvakt, men jeg tror bare ikke jeg selv kunne klart denne jobben. Man må jo forvente å få en del negative tilbakemeldinger, noe jeg ikke kunne tenke meg på denne måten.

 

 1. Bussjåfør

Jeg har hatt litt utfordringer bare ved å kjøre bil, så det å kjøre buss kunne jeg iallefall ikke tenkt å hive meg ut på.

Har du et yrke du ikke kunne hatt?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

JEG BLIR VEL ALDRI VOKSEN, ELLER HVA?

 • 16.03.2018, 11:38

 

DET HADDE BLITT KJEDELIG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg elsker å være barnslig, tråkke feil på gata og le av meg selv. Det er meg på en prikk, vet dem som kjenner meg godt. Jeg digger å gjøre barnslige ting eller bare le av alt mulig. Jeg ser på det å drite seg ut foran andre, som sykt morsomt. Tenk og kunne bare se litt gøy på det, enn å være så ordentlig hele tiden? Det tror jeg for meg hadde blitt både slitsomt og kjedelig. Nei, jeg tror faktisk aldri jeg kommer til å bli voksen. Iallefall ikke i toppen og det er mer enn greit for meg 

JA, JEG TOK MED NOEN FORTREFFELIGE BILDER

Noen andre som kjenner seg igjen?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

DU SKULLE BARE VISST

 • 15.03.2018, 15:57

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Dine nærmeste vil ikke alltid fortelle deg, noe du ikke vil høre. Ikke alle gjør det. Dersom du også har skyld i en sak, forteller du da din side av saken også? Ikke i alle tilfeller. Det har jeg sett, da jeg har sett to sider av en sak. Mange ganger. Tro på det du ser, ikke alltid det du hører.

♡ Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG ER BEST FORNØYD I TO STØRRELSER STØRRE

 • 14.03.2018, 15:16

STØRRELSE AVGJØR IKKE OM JEG ER LYKKELIG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Noe jeg har lagt merke til, er størrelsen min. Jeg har jo gått både opp og ned i vekt de siste årene, men hva har det egentlig gjort med meg? Det har jeg lurt litt på og prøvd å finne ut av.

I dag har jeg noe jeg velger å kalle «en perfekt» størrelse, som jeg ville sagt uansett. Nettopp fordi hodet mitt er på et helt annet sted, enn for kanskje 3-4 år siden. Mye har endret seg, men det beste er hvordan jeg velger å se på ting. Jeg har funnet ut at jeg ikke nødvendigvis blir lykkelig, dersom jeg skulle slanke meg. MEN, det jeg blir lykkelig av er å se at kroppen min fungerer. Det å se at jeg kan være sterk nok til å løfte. Det å ha overskudd til å gå en tur. Det å være frisk. Slike ting gjør meg lykkelig. Jo mer jeg har skrevet det ned og fortalt dette til meg, jo mer stoler jeg på det. Det er jo slik at jo oftere du hører en påstand (sann eller usann), jo mer tror du på det. Hvis du hører en løgn nok ganger, vil du til slutt tro på den. Ja, det er så sant som det er sagt. Derfor ser jeg at jeg ikke har tapt noe, på å prøve. 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvis jeg føler jeg har spist mye usunt og dritt, så har jeg vært flink til å grave meg ned i teite tanker. Jeg velger ofte i dag ikke å straffe meg selv for noe jeg har spist, men tenker at jeg velger faktisk selv hva jeg vil spise neste gang. 

Jeg har dager der jeg er lykkelig. Jeg har dager der jeg elsker kroppen min, med store bokstaver. Jeg har dager der jeg går i kjelleren. Jeg har dager der jeg ikke ønsker å se meg i speilet. Ja, jeg er et menneske som tørr å se sannheten i øynene. Det går «heldigvis» opp og ned, slik det skal gjøre for et menneske.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

JA, DU KAN SPISE DEG SLANK!

 • 13.03.2018, 18:40

VEKTEN HAR VÆRT VANSKELIG

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg vet at folk kommer til å tenke «Hvorfor kan hun som er litt overvektig, i det hele tatt skrive en slik overskrift?» Men, saken er den at jeg fikk en kommentar på nettopp det. Jeg ble spurt om det går an å spise seg slank, i og med at jeg har delt mye om min egen helse.

Når jeg er inne i gode rutiner, føler jeg at jeg spiser meg sterkere og sunnere. Med tanke på hvor vanskelig det har vært for meg med tanke på min vekt, har jeg ikke stor erfaring med å miste mange kilo angående kostholdet. Men, jeg vet det går. 1. Fordi jeg selv har sett små resultater, ved at vekten har gått ned & 2. Fordi jeg kjenner flere som ikke trener, men har mista flere kilo ved å spise «riktig» (altså, sunnere..)

Nå når jeg begynner å få alt av sykdom ut av kroppen «bank i bordet», så har jeg veldig motivasjon til både trening og gode rutiner. Ikke nødvendigvis for å slanke meg, for å si det rett ut. Men, for å komme meg litt bedre i form og være snill mot kroppen min. Jeg mener at balanse er nøkkelen til en god helse, så derfor er det slik jeg skal trå frem.

 

5 GODE KOST RÅD JEG FØLGER

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. Drikke vann med sitron. Jeg liker smaken, i tillegg til at både vann og sitron er bra for kroppen.

2. Spise riktig med grønnsaker til de fleste måltider. Har jeg en omelett til frokost, tilsetter jeg agurk og paprika. Når jeg spiser middag, har jeg ofte mye brokkoli eller en halv frossen grønnsaksblanding. Alt etter hva jeg liker og har lyst på.

3. Spise regelmessig. For at jeg skal unngå søtsug, hjelper det alltid og spise mellom hver 3-4 time i løpet av dagen.

4. Proteiner i kosten. Det merker jeg veldig på flere ting, men spesielt på energi og utholdenhet. Gode kilder: egg, kalkunpålegg, linser, kylling, meieriprodukter, kjøtt.

5. Spise fisk MINST en gang i uken.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

JEG SVARER | JEG BESVIMTE. PINLIG HISTORIE. FYLLA ++

 • 13.03.2018, 10:00

Jeg fant en litt artig vri på spørsmål å svare på, for å bli bedre kjent med personen bak bloggen. Det fant jeg hos søte Emilie, som har en kjempe fin blogg. Jeg ble inspirert av henne med spørsmålene, som jeg tenkte å svare på nå for dere as we speak.

SPØRSMÅL OG VELDIG ÆRLIGE SVAR

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

Vært forelsket?

Ja og etter 7 år får jeg ofte sommerfugler i magen når han ringer. SORRY, MEN LITT KLISS KLASS 

 

Blitt kastet ut av et utested?

Ikke som jeg kan huske ;-)

 

Skulket skolen?

Ja, alt for mye dessverre (men, i dag av forståelige grunner..)

 

Vært på tv?

Det har jeg! Jeg og kjæresten min var med i et bilprogram kalt «panser», som jeg tror fortsatt ligger på MAX. Fy flate, for en gøy opplevelse å ha bak seg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Røyket?

Nei og jeg er veldig stolt av å si at jeg aldri har tatt min første røyk.

 

Falt foran noen?

Aaalt for mange ganger. Haha, nå som jeg husker det - så skal jeg fortelle dere en s-y-k-t pinlig historie. Ungdomsskolen. Jeg trodde jeg hastet til en time, da jeg på vinteren løp inn i gangen. Innerst i gangen der jeg skulle inn, løp jeg så fort at jeg fløy fremover og landet på magen. Det stod selvfølgelig en 20-25 stk der...

 

Besvimt?

En gang, tror jeg. Jeg fikk en fotball midt i ansiktet, da jeg satt på tribunen og skulle se en fotballkamp. Der og da husker jeg ingenting, før papsen løftet meg inn der dem hadde skifte rom for å se hvordan det gikk.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Grått i fylla?

Selv om jeg omtrent alltid er på godt humør, så har jeg hatt ganger der jeg også har grått. Både positivt og negativt.

 

Kastet opp offentlig?

Ehm, ja.. Det er IKKE å anbefale! End of story.

 

Jukset på en prøve?

Ja, en gloseprøve på barneskolen. Fikk så dårlig samvittighet, at jeg ikke har gjort det etterpå

 

Vært i sengen 24 timer i strekk?

Når jeg har vært ordentlig syk, så har jeg ofte holdt sengen i sikkert flere timer enn det også. For maange år siden der jeg var våken i 4 (!) hele dager, så vil jeg tippe at sengen ble min bestevenn kanskje godt og vel i 24 timer.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

ET ØNSKE OM Å LEGGE UTDANNING PÅ HYLLA

 • 12.03.2018, 19:06

 

JEG FORSTÅR HVORFOR MANGE DROPPER UT AV SKOLEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg aaaner ikke hvor mange dømmende kommentarer jeg har fått i livet, nettopp på grunn av utdanning.

I dag er jeg veldig glad for de veiene jeg har tatt, med tanke på min skolegang. Men, langt i fra uten motgang. Det har vært unødvendig tøft. Ikke valgene jeg nødvendigvis har tatt, men alle tilbakemeldingene og blikkene jeg har fått. Alle «hvorfor gir du opp utdanning» blikkene. Det har ALDRI vært i mine tanker å legge utdannelsen min på hylla. MEN, det har tatt lengre tid og det kommer til å ta den tiden som må til. Hvis det å legge utdanning på hylla hadde vært  det jeg ønsket, så ser jeg ikke hvorfor jeg ikke skulle være ærlig om det.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

«Du klarer ikke å komme tilbake på skolebenken, når du tar et friår.» Guess what? Jeg kom tilbake etter mitt tøffeste år, som måtte bli mitt friår. «Vil du ikke ha en framtid?» Jo, selvfølgelig. Når sa jeg at jeg ikke ønsket meg en fremtid?! «Du må huske at alle må ha utdannelse i dag, for å få en jobb..» Selv om du skulle tvile på mine valg, betyr det ikke at jeg ikke vet at utdanning er viktig.

Slike kommentarer og antakelser kan lett gjøre forventningspresset mye verre, spesielt hvis det kommer fra noen av dine nære og kjære. Jeg ble til slutt usikker på meg selv en gang i tiden. Jeg forstår hvorfor mange til slutt velger å droppe ut av skolen, dessverre.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Utdannelse har kommet for å bli. Mulighetene er mange og fasiten for å lykkes i livet, ligger ikke 100% i en god utdannelse. Det er lov å ta en pust i bakken, gå din egen vei, tenke på hva som er riktig for deg og holde fokus. Her er det mange delte meninger, men dette er min. Den står jeg for og det er jeg stolt over. Og nei, det betyr ikke at utdanning for meg IKKE er viktig. Bare så det er sagt.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

DET Å VÆRE AVHENGIG ØDELEGGER HUDEN MIN

 • 12.03.2018, 10:05

 

Ah ~ god ny uke dere 

Jeg håper helgen har vært fin. For meg har det gått greit, men sett bort fra litt migrene. Sånn er det bare. Sett bort fra det har jeg begynt å få veldig vondt på huden rundt neglene mine. Og, ja.. Det er min skyld og jeg vet hva det kommer av! Jeg har holdt opp i mange år å bite negler, men jeg gikk rett over til riving rundt dem istedenfor. Jeg ble fort avhengig. Vet ikke hva som er best jeg, haha. Når jeg ser på de fine og lange neglene mine, ser jeg fort store sår rundt. Jeg klarer ikke la være å rive i huden, men det må jeg nå som det ødelegger huden min. Det kjenner jeg, noe som ikke er positivt.

.. Prøver neglelakk, men jeg river jo av det også.

Noen tips som kan hjelpe?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

SÅ MYE MER ENN DET DU SER

 • 11.03.2018, 17:30

WHAT ABOUT SUMMER?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg har tittet litt gjennom noen bilder på harddisken min, der jeg fant mange fotografier jeg har tatt på sommers tid ♥ Det får meg virkelig til å savne sommeren enda mer og jeg kommer virkelig inn i en god stemning. Ja, det hjelper kanskje ikke at det snør ute i dag. Men, det er en grunn til at jeg elsker å se på gamle bilder. Det ligger så mye bak bilder, enn bare det du ser. Det er virkelig sant.

DU KAN FINNE FLERE MINE FOTOGRAFIER PÅ MIN FOTOSIDE HER

Tycks om bildene?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

UKENS | UTFORDRING, HØY FEBER, ANTREKK ++

 • 11.03.2018, 12:49

God søndag, dere! Hvordan går det med dere? ♥ 

I dag var egentlig planen å ta litt bilder ute, men det må jeg foreløbig se litt an. Det snør nemlig ute, ganske mye. Fordi vi tydeligvis ikke har nok snø nå, hehe. Men, det er lite å gjøre noe med. Så da får vi heller se. Jeg har også en liten overraskelse (om jeg kan kalle det overraskelse) til dere, angående bloggen. Det får dere se i løpet av de nærmeste dagene, trooor jeg. Iallefall tenkte jeg å oppsummere uken som har gått, noe jeg kanskje kan fortsette med.

WHAT HAPPENED THIS WEEK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens opptur:

Kvalitetstid sammen med familie, som også er det viktigste for meg 

 

Ukens cravings:

Ah, det er uten tvil smeltet sjokolade over banan. Noe så enkelt, men også så utrolig godt. Mhmm, det er farlig godt - spør du meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens utfordring:

Garantert å prøve meg på litt trening etter lang tid med sykdom. Jeg merker jo fortsatt at jeg må ta det litt piano. Men, det kan bare gå oppover etter en lengre tid med noe dritt i kroppen.

 

Ukens antrekk:

Litt komisk, men for det meste denne uken har antrekket gått i dette nydelige pleddet.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens serie / film:

S.W.A.T på viaplay.. GØRR spennende serie!

Ukens nedtur:

Høy feber og alt som følger med. Det har vært mye sykdom for tiden, så det trekker litt ned denne uka.. DERFOR kan det bare bli bedre!

 

Ukens tanke:

.. alt jeg har spist når jeg har vært syk! Haha. Jeg pleier ikke å bry meg om hva jeg putter i meg. Men, kroppen min er generelt slapp etter å være syk - så nå blir det andre boller (Ja, ekte måltider)

 

Ukens kjøp:

Hm, jeg vil ikke si at jeg shopper mye. Men, en GENIAL neglelakk som gjør neglene sterkere er nok mitt beste kjøp.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens mest leste innlegg:

7 MATMYTER JEG ER LEI AV Å HØRE

SÅ FORT KAN DAGEN SNU

KVINNEDAGEN ER IKKE ANNET ENN OPPSKRYTT

Dette gleder jeg meg til neste uke:

Komme inn i gode trenings rutiner skal virkelig bli nydelig. Jeg er også veldig spent på kjøretime denne uken!

Hva er dine planer for uken som kommer?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

SÅ FORT KAN DAGEN SNU

 • 10.03.2018, 10:30

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg våknet opp i går og jeg følte meg utrolig bra. Jeg lagde meg en god frokost, så på tv og hadde meg en kakao. En perfekt morgen! Det er ingenting som er bedre. Men, så kjenner jeg ut på dagen i går at jeg begynner å få migrene. Det er ikke veldig ofte jeg får dette på dagen, men de siste gangene har jeg faktisk fått det. Da oppdaget jeg at så fort kan dagen snu, bare på en liten stund. På ingen måte ønsker jeg oppmerksomhet, men jeg blir så frustrert. Jeg vet også om flere der ute med migrene og jeg forstår. Dårlig samvittighet, fordi du må avlyse planer. Dårlig samvittighet, fordi du føler at du sårer dem rundt deg. Dårlig samvittighet, da egentlig uten grunn. Jeg velger det ikke, men det bare kommer.

Ofte hender det at vi må bite i det sure eplet, men så blir det ofte litt lettere etterpå. Det er menneskelig. Heldigvis 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

BREAKFAST AND TEA

 • 09.03.2018, 12:20

MY EASY BREAKFAST FAVORITE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er vel ikke bare jeg som elsker frukt til frokost? Tenkte meg det. Denne kombinasjonen er både god og sunn. Med ei litta kopp te. Velger å tilsette litt vanilje kesam til frukten, for smakens skyld. Det er helt innenfor for min del. Anyways, i dag skal jeg litt forskjellig og jeg skal kose meg på denne fine dagen. Strålende sol utenfor. I tillegg til at det er fredag og helg. Jeg håper dere for en fortryllende fin helg guys 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

KVINNEDAGEN ER IKKE ANNET ENN OPPSKRYTT!

 • 08.03.2018, 18:44

I dag er det selveste kvinnedagen, så gratulerer til alle flotte og unike kvinner der ute!

KVINNER ER ALT FOR BORTSKJEMTE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Denne dagen er viktig for kvinner sine rettigheter, men også for måten vi kvinner ofte blir sett ned på. 

I dagens samfunn blir kvinner fortsatt sett ned på, kvinner har ikke alltid like rettigheter som menn, kvinner tjener dårligere enn menn av samme arbeid, kvinner blir sett ned på som idioter og mange mener at kvinner er alt for bortskjemte. Virkelig? Jeg blir kvalm når jeg ser hvor mye hat mange mennesker har mot oss kvinner. Ja, mange mennesker. Det er faktisk slik det er og vi trenger ikke gå lengre enn på sosiale medier for å se det. Vi trenger en slik dag, for å kjempe for våre rettigheter og likeverd. Mange mener at kvinnedagen ikke er annet enn oppskrytt, men jeg er så glad for at jeg har helt andre holdninger.

♥ Personlig feirer jeg ikke denne dagen, men jeg syntes det er en utrolig viktig markering å ta vare på!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

BILDENE SOM GIKK RETT I PAPIRKURVEN

 • 08.03.2018, 10:00

Slik kan det gå .. Tycks?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

HITS DON'T LIE

 • 07.03.2018, 17:13

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å oppdatere spillelistene mine på spotify. Jeg sjekker alltid ut dagens hits på flere spillelister, samtidig som jeg da oppdaterer mine spillelister med slike hits. Ingenting er bedre enn å oppdage ny musikk, da spesielt i hits verdenen!

MY CURRENTLY TOP 8 SONGS

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

These Days - feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen

Guilt Trip - Julie Bergan

FRIENDS - Marshmello, Anne-Marie

You Are The Reason - Calum Scott, Tiêsto

The Middle - Zedd, Maren Morris, Grey

IDGAF - Dua Lipa

So Far Away - Martin Garrix, David Guetta, Jamie Scott

Får ikke nok av deg - Innertier feat. Lex Pess

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

NELLY FAVORITTER PÅ BUDSJETT!

 • 07.03.2018, 10:00

INNEHOLDER ANNONSELENKER

BILLIGE SKATTER PÅ NELLY

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

GOOD MORNING YOU GUYS!

Jeg er vel ikke alene om å elske nelly.com og hva passer seg vel da bedre, enn en ønskeliste på budsjett? Det beste er jo salg og så mye fint du faktisk finne på salg der. Det er helt utrolig hvor stort utvalg nettsiden har og det er masse jeg gjerne skulle hatt i min egen garderobe. De fleste har vel også hørt om denne nettsiden, da det også er mye mer å finne der enn bare klær 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER | Denne er anbefalt av Sraad, helt genial, gir lengre vipper / bryn OG den er på salg til kun 199,- !

6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

.. HAPPY SHOPPING!!

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

7 MATMYTER JEG ER LEI AV Å HØRE

 • 06.03.2018, 10:00

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

HERE WE GO ..

 

 1. Næringsstoffer i frukt og grønt har forsvunnet

Hvorfor påvirke andre med denne myten, til og ikke spise dette? Jeg forstår at mange mener at det i dag er sprøytet mye inn i råvarer, men frukt og grønnsaker vil jo uansett være sunt og bra for deg.

 

 1. Du blir syk hvis du ikke spiser fisk

Selv elsker jeg fisk, men jeg ville ikke satt pris på å få høre denne. Nei, fisk i seg selv gjør deg ikke syk. Det er kombinasjonen av et langvarig usunt kosthold, som påvirker helsen. Det sier seg selv!

 

 1.  Bananer gjør deg feit

Jeg blir litt irritert, faktisk. Haha! Denne frukten inneholder mye karbohydrater, men også næringsstoffer som kroppen trenger. Høyt innhold av kalium, men også vitaminer og mineraler. Flere typer. Sukker i banan er ikke som sukker i for eksempel sjokolade.

 

 1. Du legger mye på deg av lightbrus

Denne disukteres mye, men faktum er at det inneholder 0 kalorier. Det er kalorier du legger på deg av. Derimot sies det at du kan bli mer sulten på noe søtt, av lightbrus. Men, lightbrus i seg selv er ikke fetende.

 

 1. Poteter er ikke sunt

Helt feil. Poteter inneholder faktisk lite kalorier og gir god metthet. Poteter inneholder også vitaminer og mineraler, noe som er bra for kroppen.

 

 1. Småspising resulterer at du legger på deg

Dette er feil! Det er faktisk bedre å spise flere måltider om dagen, enn store og få. Det holder systemet i gang og gjør at du også øker forbrenningen i kroppen.

 

 1. Du legger på deg hvis du spiser etter kl. 8 på kvelden

Denne trodde jeg på i mange år, men det sier litt seg selv at det ikke er sant. Hva du får i deg i løpet av en hel dag til sammen, er det som stemmer. Har du også beveget deg i løpet av dagen, gjør det ingenting å spise på kvelden.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

CASEAPP DEKSLER + RABATTKODE!

 • 05.03.2018, 17:04

INNLEGG I SAMARBEID MED CASEAPP

H e i  d e r e  ♡

For noen dager siden fikk jeg produkter hjem fra CaseApp, der du finner de fineste deksler / skins til din telefon, iPad eller Macbook. Du kan enkelt lage dine egne deksler, men du finner også et hav av ferdige design. Jeg ble veldig positivt overrasket over kvaliteten og jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd! Nå har jeg også fått en egen kode som gir dere hele 20% rabatt på alle produktene.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

RABATTKODEN : VICCCTORIA20

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NETTSIDEN

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

For å få et hav av inspirasjon, kan du sjekke ut @Caseapp på deres Instagram.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

HAPPY SHOPPING!

8 TING JEG MÅ BLI BEDRE TIL I 2018

 • 05.03.2018, 12:02

BE BETTER | BE YOU

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Litt sent innlegg, tenker kanskje noen? Ja, det kan godt hende. Men, nå som jeg har vært syk over en litt lengre periode - har jeg hatt god tid til å tenke litt over slike viktige ting. Vi er inne i nok en ny måned, men planleggingen slutter aldri. Tiden går så himla fort at jeg nesten blir litt skremt. Uansett har jeg tenkt på ting jeg skal bli bedre på dette året.

8 THINGS I NEED TO GET BETTER AT

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Få bort dårlig samvittighet

.. for nå får jeg til og med dårlig samvittighet overfor meg selv, noe som ikke er bra! Dårlig samvittighet kommer ingen noen vei med, så det er noe jeg må øve på. 

 

 1. Skrive flere lister

Lister gjør meg glad og derfor skal jeg bruke mer tid på det fremover.

 

 1. Oppleve mer

Hvis sjansen byr seg, skal jeg gripe den. Opplevelser gir meg alltid noe bra i livet. Det gjør meg glad. Jeg vil ikke la sjansene gå fra meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 1. Stresse mindre

Jeg sier til meg selv at jeg stresser mindre, men det hele er et innvendig kaos. Stor blanding av alt mulig, noe jeg må slutte med. Jeg kan ikke endre alt, men jeg kan gjøre det beste jeg kan.

 

 1. Spise bedre

.. for nå får jeg til og med dårlig samvittighet overfor meg selv, noe som ikke er bra! Dårlig samvittighet kommer ingen noen vei med, så det er noe jeg må øve på. Når jeg har vært syk, er ikke akkurat motivasjonen helt på topp til å lage mat. Det har ofte blitt ingen mat, til kanskje noe lettvint i kjøleskapet. Det må snu, noe jeg har begynt med.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 1. Lære meg å si nei

Det er viktig å være klar over, at man ikke alltid må ha en unnskyldning for å si nei. Av og til så passer det bare ikke, noe som er helt greit.

 

 1. Planlegge MITT liv

Jeg tenker mye på hva andre ønsker av meg eller «forventer» lettere sagt. Det skal bli en slutt på, for nå vil jeg begynne å planlegge det livet JEG faktisk ønsker.

 

 1. Lese flere bøker

Å lese bøker gjør meg avslappet, noe jeg virkelig skal fortsette med.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

«JEG HAR IKKE TID...» JO, TID ER DET VI HAR MEST AV!

 • 04.03.2018, 20:07

TID ER DET VI HAR MEST AV I LIVET

Faktumet er at tid er det vi har mest av i livet. Vi har tid hver eneste dag. 12 timer - søvn har vi av tid hver eneste dag som går. Den kjente setningen «Jeg har ikke tid», betyr egentlig at det ikke er din prioritering akkurat nå i livet ditt. Det er viktigere ting du må gjøre, fremfor den kjente unnskyldningen: «Jeg har ikke tid.»

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er enkelt og greit. Jeg vet det med faktum, fordi jeg selv bestemmer hva jeg velger å bruke min tid på. Jeg har også kjørt den godeste «Jeg har ikke tid», da det har hendt at mine prioriteringer har vært andre steder. Ja, selvfølgelig. Noen ganger har man ikke tid. Men, over en lengre periode er det måte på hvor lite tid man faktisk har og hva det gjelder. Vi har tid til det vi vil og det som er viktig for oss. Slik er det for alle mennesker.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Til syvende og sist er det bedre å få høre sannheten, enn å få høre en setning gang på gang med en og samme betydning.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

DISSE 15 PUNKTENE GIR MEG MOTIVASJON!

 • 04.03.2018, 12:25

K E E P  G O I N G

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det finnes et hav av ting som motiverer oss, også uten å være klar over det. Det har vært mye jeg trodde var motiverende, som viser seg å være feil. Men, i det hele tatt er det mye i livet mitt som motiverer meg. Jeg oppdager nye ting hver måned, noe som gjør meg bedre. Motivasjonen går opp og ned, men i helheten så er jeg ikke i tvil om hva som er mine faktorer til motivasjon.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

- Oppdatere spillelister på Spotify.

- Lese bøker

- Menneskene rundt meg hver dag.

- Skrive lister.

- Fine bilder på weheartit.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

- Å reise.

- God søvn.

- Gode rutiner og planer.

- Ulike serier.

- Sunn og god mat

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

- Kaffe.

- Se tilbake i tid hvor jeg har vært og hvor jeg er i dag.

- Ta bilder.

- Baking.

- Å ha det ryddig rundt meg.

// VINNEREN AV GIVEAWAY FINNER DERE HER!

VI SVARER | FØRSTE KYSS, FORLOVELSE, TVILT PÅ FØLELSER ++

 • 03.03.2018, 19:55

DERE SPURTE, VI SVARER | DEL 1

Hvordan traff dere hverandre? Vi traff hverandre på ungdomsskolen i 8 klasse, men ble ikke kjærester før to år etter.

Hvordan har dere opprettholdt kjærligheten i så mange år? Jeg tror det er en blanding av flere ting. Vi gir hverandre alene tid, noe alle trenger. Samtidig er vi veldig flinke til å finne på ting sammen, enn og gjøre det samme hele tiden. Vi er mye på kjøreturer og vi kan finne på ting spontant. Det merker jeg er veldig givende i et forhold.

Hvor lenge har dere vært sammen? 7 år 

Skal dere forlove dere? Når tiden er inne for det.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Hvordan ble dere sammen? Haha, her har jeg fått tillatelse av han å fortelle. Jeg sende melding om at jeg hadde følelser for han, men ikke tilbake. Men, så begynte vi å snakke mye sammen og det ble faktisk slik at jeg ble redd. Han ville bli sammen med meg, men jeg var skeptisk på å gjøre noe feil. Til slutt ble vi nokså trygge på hverandre, at vi ble kjærester.

Har du noensinne tvilt på følelsene dine for kjæresten din? Ja, det har jeg. Ikke på den måten at jeg har tvilt på mine egne følelser for han. Men, at vi har hatt våre krangler der vi har lurt på hvordan det kommer til å gå videre. Dette er mange år siden og vi har kommet oss sterkere gjennom mye motgang.

Hvordan var deres første kyss? Helt jævlig, haha. Det var på bussen og han spurte om han kunne gi meg et kyss, da det ble så fort og flaut. Da trodde jeg verden skulle gå under for meg og jeg var faktisk livredd.

Facebook HER | Snapchat ; vvicctoriaa

3 TIPS TIL Å FÅ IDEER TIL BLOGG INNLEGG

 • 03.03.2018, 12:14

♥ ♥ ♥

 

 1. Spør dine lesere

Hvis du er i tvil om hva leserne ønsker å lese om, så er det bare å spør. Det er noe alle setter pris på og det skader ikke å få litt tips.

 

 1. Gå vekk fra datamaskinen en stund

Hvis du blir sittende i flere timer, kan det til slutt gå litt rundt i hodet. Det blir fort ikke enkelt å komme på ideer, når du tenker hardt over lengre tid. Det er nydelig med et lite avbrekk, da jeg ofte pleier å gå meg en tur.

 

 1. Pinterest

Her finnes det så mye spennende. Det er nesten umulig og ikke finne opptil flere tips på denne siden, da det er et hav av inspirasjon. Søk opp «blog tips» eller noe slikt, så kommer det opp mye å velge mellom.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

ET VIDUNDERMIDDEL FOR TØRT HÅR!

 • 02.03.2018, 11:31

MITT BESTE TIPS ÅRET RUNDT

Om vinteren blir alltid håret tørt for min del, men også andre ting. Ansikt, hender og sikkert mer på denne kroppen også. Da har jeg et genialt og enkelt tips, da som også kan brukes til mer enn bare håret. Nemlig kokosolje. ALT-MULIG-OLJEN.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Smør inn hele håret med kokosolje på kvelden, før du skal legge deg natten over. Kokosolje er også bra for hodebunnen, så smør gjerne litt mer olje enn det du tror er nok. Når du så ligger med dette i håret natten over, får oljen jobbet seg godt inn i både håret og hodebunnen. Sett håret opp i en dott og skyll det ut neste dag. Legg helst et håndkle over puta du skal sove på, slik at ikke oljen gnir seg inn i alt du ligger på.

Bruker du kokosolje?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

TOPP 5 | SPISELIGE OPPSKRIFTER

 • 01.03.2018, 17:50

Jeg eeelsker å bake! Det gjør jeg gjerne til alle anledninger, der jeg har muligheten. Jeg baker alt fra kaker til kanelsnurrer til pizzabunner til paier. Jeg er også en skapning som elsker å teste ut nye oppskrifter, sånn ca hele tiden. Ofte baker jeg flere nye, enn dem gamle. Derfor vil jeg dele mine beste oppskrifter med dere, som jeg også har delt her på bloggen før.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. GULROT MUFFINS

♥ Jeg er ikke i tvil om hvilken oppskrift som topper alle, nemlig disse muffinsene. Disse er så ferske du kan få dem, uten dynking. Samboer som ikke liker slike smaker i utgangspunktet, ville gjerne at jeg skulle bake flere når vi var tomme for disse. Det sier mye og anbefales!

 

2. OREO KULER

♥ Disse oreo kulene har jeg fått veldig god tilbakemelding på, med god grunn! Med kun tre ingredienser, får du disse nydelige kulene som har en helt nydelig smak mellom salt og søtt.

 

3. SUNNE PANNEKAKER

♥ Jeg har laget mange pannekaker i livet, men disse er de aller beste. Jeg elsker at dem både er enkle å lage, litt sunnere enn vanlig og super gode på smak. Det er en genial og veldig god frokost, men også godt til middag faktisk!

 

4. CHIAPUDDING

♥ Vil du ha en sunn og frisk frokost, er dette en oppskrift jeg vil anbefale!

 

5. HJEMMELAGET TOMATSUPPE

♥ Noe jeg har begynt å like godt, er supper. Da er det ingen som slår denne hjemmelagde tomatsuppen. Den smaker rikt av tomater, men på en god måte. Jeg blir sulten bare ved å se på bildet.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

NÅ BEGYNNER JEG Å SAVNE DET

 • 01.03.2018, 11:58

DET BLIR MYE Å GLEDE SEG TIL

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg er en av de som elsker alle årstidene, da også spesielt vinter. Men, nå kjenner jeg faktisk at jeg begynner å glede meg til sommeren kommer. Det trodde jeg faktisk ikke at jeg skulle gjøre, men jeg må være ærlig å si at det ligger et lite savn der nå. Båtturer, overnattinger, fine kveldsturer, grilling, familie kos, bading og mye mer å glede seg til ♡

Flere som ser frem til sommer og sol?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no