hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

TIL ALLE STYGGE KVINNER DER UTE

 • 31.03.2017, 17:55

Jeg tenker på de gangene jeg har sett meg selv i speilet og tenkt på hvor stygg jeg ser ut.

Jeg er sikkert ikke alene. 

Jeg kan jo bare ta på meg litt sminke, for å pynte litt opp her og der.

Sminke er gøy det, slik at jeg kan føle meg fin og fjong. Det kan jo dekke alle urenhetene i huden, sammen med alle kvisene. Kanskje jeg ikke vil vise mine arr, slik at jeg bare kan sminke dem bort. Sminke gjør underverker og det skal jeg ikke klage på.

Du føler kanskje at du må dekke til ansiktet, når du skal le? Jeg vet mange gjør det.

Du føler kanskje at hele trynet vrenger seg, slik at du ikke ser like pen ut.

Du kan hate deg selv for det og kan tenke at det betyr mye - at nettopp ingen får se ditt naturlige fjes. Mens du får latterkrampe, følger kanskje også en dobbelthake med. Du kan ikke kontrollere det, annet enn å skjule det best mulig. 

Jeg måtte minne meg selv på dette før, da jeg også hadde det slik. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet, uten å ta fram alt det negative. Ingenting var bra med meg. Det verste av alt, jeg kunne ikke se meg. Jeg så bare ansiktet mitt, men jeg så ikke den unike jenta jeg faktisk er.

Ofte må jeg ha et møte

med meg selv, oppi hodet mitt.

Hver eneste dag.

For å samle litt tanker og

tenke over faktisk hva som er viktigst.

________

Kan jeg ikke gå ut en dag uten sminke, fordi jeg er redd for at andre skal se mine urenheter eller kanskje se meg le så mye - at jeg får et stygt ansikt? Slike tanker eksisterer ikke hos meg. Ikke nå mer. Jeg fant til slutt ut, hva som faktisk betyr noe. JEG betyr noe. JEG er mer enn bare utseende, flauser og tabber.

Du er så vakker slik du er. Linjene og konturene i ansiktet ditt, er tiltrekkende og gjør deg til den du er. Tro på den du er innvendig, så skinner det ut til andre. Tro meg; du må bare tro på det, hver dag.

♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

MINE 3 FAVORITT FRISYRER

 • 31.03.2017, 14:16

Hei dere! Nå vil jeg vise dere noen av mine favoritt frisyrer, som jeg veldig ofte går med. Så er dem samtidig veldig enkle, slik at det er lett å se hva jeg har gjort. Det er jo flere videoer på youtube, hvordan du lager dem.

...

...

...HAR DU EN FAVORITT FRISYRE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

SUMMER DREAMING

 • 31.03.2017, 09:55

Inneholder annonselinker

Hei og god fredag!  Jeg er vel ikke den eneste som gleder seg til sommeren? Hva er vel bedre da, enn å dele med dere litt inspirasjon til den tiden vi snart har i vente. Selv så kjøper jeg ikke mye klær lengre, enn det jeg gjorde før. Men, det er jo lov å drømme litt. Det gjør iallefall meg på litt bedre humør.

...

Det gjør jo heller ingenting å finne ting på salg, til under 200 kr!


Velvet Topp HER / Jeans HER / Kjole HER


Body HER / Bomber jakke HER / Kjole HER


Sweat kjole HER / High boots HER / Kjole HER

________

VAR DET NOE SOM FALT I SMAK HOS DEG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

HVORDAN KAN DU HJELPE EN PSYKISK SYK PERSON?

 • 30.03.2017, 18:30

Hei dere flotte mennesker der ute!

I dag tenkte jeg å ta opp litt tips, når det gjelder å hjelpe en psykisk syk person. Først og fremst er det alltid viktig å tenke på, at alle reagerer ulikt. Det er ingenting som er feil. Det kan være utrolig vanskelig å vite hva som er ''riktig'' å si eller gjøre, men jeg skal dele mine tips slik jeg har erfaring med.


 

1. Vær tilstede

Det er utrolig viktig å fortelle personen at du er der, slik at dem ikke føler seg helt alene.

2. Tålmodighet er gull

Det er det virkelig. Hvis ikke personen ønsker å snakke om problemene sine, er det viktig å være tålmodig. Vent til personen kommer til deg, da det aldri fører til noe godt å presse noen til å snakke.

3. Panikkanfall

Hvis det handler om panikkangst, der personen får et anfall - varierer det veldig fra person til person. Noe jeg har lært, for å få tilbake kontrollen, er å fokusere på en gjenstand, følge mønster i taket og puste godt inn og ut.

4. Gi en klem

Ingen ord trenger å bli sagt, bare gi en klem. Det kan hjelpe mye.

5. Ring eller send en melding

Hvis du ikke har mulighet til å være tilstede for personen, ta mobilen og ring til vedkommende.Vis at du er der, uansett. Eller bare send en koselig melding, som også betyr mye.

6. Ikke bli sint

Hvis personen dytter deg vekk fra seg, husk at personen ikke mener å gjøre deg vondt. Men, veldig ofte skjer dette fordi dem ikke ønsker å ''plage'' deg med sine problemer.

7. Lytt

Noe av det viktigste, er å være en god lytter.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

FAVORITT I KLESSKAPET

 • 30.03.2017, 14:10

God torsdag mine herlige lesere  Jeg er vel ikke den eneste som har et plagg i klesskapet, som blir brukt oftere enn andre. Denne skinnjakken fikk jeg faktisk i gave for mange år siden, men jeg har tatt den opp av en eske og begynt å bruke denne. En slik jakke pynter opp et antrekk veldig lett og er en must-have i mitt klesskap!
HVA SYNTES DU OM JAKKEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

STILLHETEN ER VAKKER

 • 30.03.2017, 10:00

En meningsfull stillhet

er alltid

bedre enn

meningsløse ord.

HVA SYNTES DU OM BILDET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

NÅ BLIR JEG BRILLEFIN

 • 29.03.2017, 18:29

God ettermiddag!

Jeg bestilte briller for et par uker siden, fordi jeg måtte ha nye. Jeg hadde veldig forskjell på øynene og det er hele 4 (!) år siden jeg tok en synstest. Har nå - 4.50 på det ene øyet.. Så jeg kan faktisk nesten ikke se noe som helst, uten briller. Så det er jeg helt avhengig av. I går kunne jeg endelig hente dem, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet ♥.. Brillefiiiin!

HVA SYNTES DERE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

''MINE PROBLEMER ER VERRE ENN DINE!''

 • 29.03.2017, 14:21

Du sier at dine problemer er verre enn mine, men har du noen gang tenkt over at en annen ting kan være like ille for meg?


 

Jeg hater virkelig når noen sier, at dem har større problemer enn andre. JA, du kan ha ulike diagnoser, gå til legen flere ganger i uken eller aldri smile. Men, det betyr jo ikke at du har det verre enn andre. Det er ingen konkurranse. Hvis noen har panikkanfall eller har mistet et kjæledyr, så kan det være det verste som har skjedd dem. Jeg velger å smile hele tiden foran andre mennesker, men det betyr ikke at jeg alltid har det bra. Men, det betyr bare at jeg er villig til å prøve. Jeg gidder ikke gå rundt å være sur på andre, men jeg prøver å ha det bra. Jeg prøver hele tiden å gjøre det bedre for meg selv. 

________

En trenger ikke å ha en diagnose, for å kjenne på smerte.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

SPØRSMÅLSRUNDE + EN NYHET

 • 29.03.2017, 09:50

Jeg tenker å kjøre i gang en spørsmålsrunde, ettersom det er ganske lenge siden. I tillegg har jeg fått en del nye lesere, derfor vil jeg veldig gjerne svare på spørsmål fra dere.

________

Jeg vet godt at det er flere av mine lesere, som sliter med ting i hverdagen. Jeg har selv opplevd en del utfordrende ting, men som jeg i dag har fått litt på avstand. Fortsatt har jeg litt ting jeg jobber med hver dag, selvfølgelig. Men, spør meg gjerne om det du måtte lure på. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Jeg har også en liten nyhet, når det gjelder denne spørsmålsrunden. Jeg tenker nemlig å teste ut kamera, slik at jeg kan svare på video. HVA SYNTES DERE OM DET? Og hvis det ikke går, så må jeg bare prøve bedre neste gang. Men, jeg vil prøve å få det til.

STILL MEG GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER

VAKKERT NÅR REGNET FALLER

 • 28.03.2017, 20:46

Hei og fin kveld til deg som leser!

 ________
HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER

FRA PSYKISK SYK TIL FRISK - HUSK DETTE!

 • 28.03.2017, 14:19

Nå skal jeg snakke litt om denne overgangen, fra å være psykisk syk til frisk. Det kan for mange være en lang vei, men for andre ikke. Det er veldig forskjell fra person til person. Jeg har kommet gjennom dette, ved å legge vekk forkus på at jeg er syk. Jo mer du forteller deg dette, jo lettere er å grave seg ned i det. Slik var det for meg, så jeg snakker av erfaring.


 

1. Det er lov å grine

For all del, så er det helt naturlig å føle på om ting er vanskelig. Du blir ikke frisk over natta, så gråt i vei om du føler for det. Ikke steng følelsene ute, men la det komme naturlig til deg. Det er lov å føle.

2. Du må feile

Det kan være utfordrende å tenke at det er greit å feile, men det er faktisk viktig. Selv om ikke en metode funket for deg, er det viktig å prøve igjen. En metode kan ikke fungere for alle, men ikke gi opp.

3. Lytt til din egen kropp

Av og til kan du kjenne at kroppen blir sliten. Da er det viktig å lytte til kroppen, ta deg en pause og tenk kun på deg selv.

4. Si i fra til noen når du har vondt

Det er viktig å snakke med noen om hvordan du har det, når ting er vanskelig. Om det er en psykolog, mor eller venninne. Det er bedre å snakke med noen, enn å holde på slike følelser alene.

5. Ting tar tid

Jeg har brukt mange år, på å komme dit jeg er i dag. Det nytter ikke å knipse, så skal alt være bra. Ting tar tid, men det er verdt det.

6. Følelser varer ikke evig

Hvis du har vonde følelser nå, så er det kun midlertidig. Slik som en god burger du har spist, det var midlertidig.

7. Få bort dårlig energi

Det er ikke nødvendig å ta vare på de menneksene, som ikke gjør deg godt. Du har ikke bruk for dem, når du aldri føler deg bedre.

8. Aldri gi opp

Ingenting varer evig. Ikke en gang smerte - så ikke gi opp!Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER

3 TING JEG GLEDER MEG TIl

 • 28.03.2017, 10:04

3 TING JEG LIKER

· Besøke familien min.

· Reise på turer.

· Alene tid, når jeg har behov for det.

3 TING JEG HATER

· Presentasjoner for mange mennesker, hvis jeg ikke er trygg på emnet.

· Sure mennesker.

· Edderkopper!

3 FAKTA OM MEG

· Jeg elsker å ligge i telt. Noe av det beste jeg da vet, er å dra ut i naturen og feriere!

· Min største uvane, er å pille rundt neglene. Slik kan jeg ofte få store sår.

· Jeg gråter veldig fort hvis jeg ser noe trist på tv, men også motsatt. Som da vil si at jeg er veldig lett rørt.

3 TING JEG GLEDER MEG TIL

· Språkkurset i Australia.

· Sommer.

· Kjæresteturer denne sesongen.

3 TING JEG BLIR STRESSET AV

· Rett før jeg skal av bussen.

· Dårlig tid.

· Når mobilen har dårlig strøm.

3 TING JEG BLIR ROLIG AV

· Musikk.

· Når jeg leser en bok.

· Gåturer med kameraet mitt.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SKULKER JEG SKOLEN AV OG TIL?

 • 27.03.2017, 18:26

________

Jeg vet at flere tenker tanken om hvorfor jeg ikke alltid er på skolen, når jeg har time. Jeg har ikke mange timer i uken, men det er ikke alltid jeg kan komme til de timene jeg har. Det er jo flere som spør og lurer på hvorfor jeg har vært borte noen dager, i en periode og da svarer jeg selvfølgelig. Det er noe som uansett forteller meg at det ikke er godt nok. Selvfølgelig så er ikke alle situasjoner like lett å sette seg inn i, men det er jo viktig med respekt.

Jeg velger ikke selv å være hjemme fra skolen noen dager, men jeg har migrene. Det er forskjellig grad av migrene, men til tider har jeg det veldig hyppig. Det er utrolig ubehagelig og jeg kan ikke tenke meg noe verre. Det er smerter jeg aldri før kunne tenke meg var mulig. Det er så vondt, at jeg skulle gjort hva som helst for å sleppe. Jeg har prøvd så mye, for å lindre. Og nå går jeg på en blodtrykksmedisin, som jeg håper skal hjelpe bedre etterhvert.

________

Så nei, jeg skulker aldri skolen. Hvis jeg ikke er på skolen, så er det av en grunn.

Så da vet dere det. Jeg kan godt være ærlig, både på blogg og i virkelighet. Men, jeg blir litt skeptisk til dem som faktisk dømmer - før jeg i det hele tatt har sagt noe som helst.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 27.03.2017, 14:14

Hei dere!

Jeg kjører i gang en ny runde med ukens blogg konkurranse. Jeg plukker ut to heldige vinnere på søndag, som også kommer i et eget innlegg på min blogg + link til facebook. Jeg klikker meg også innom hver og en som melder seg på.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Lik min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg gleder meg til å se gjennom bloggene som melder seg på.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

VISSTE DU AT...

 • 27.03.2017, 09:52

Hei dere flotte! ♥

Jeg tenkte å skrive nok et innlegg, litt fakta om meg som kanskje ikke alle vet. Disse innleggene får jeg alltid så mye respons på og jeg liker selv slike innlegg, derfor blir det nok et innlegg om moah.VISSTE DU AT...

________

· Jeg tåler ikke hund og det gjør meg oppriktig lei meg, hvis jeg tenker på det.

· Jeg går på en blodtrykksmedisin, men pga migrene.

· Tanken om å få barn skremmer meg litt, men tenker ikke så ofte på det.

· Det fineste instrumentet jeg selv liker å høre på, er piano.

· Jeg er veldig glad i skalldyr.

· Jeg klarer virkelig ikke å gå uten sokker, men bortsett fra sommeren..  Da takler jeg ikke å gå med det, haha!

· Jeg skriver alltid fort, uten å se på tastaturet. Ikke tull en gang. (Litt selvskryt er lov)

· Jeg eeeelsker ost.

· Hvis jeg blir redd, så reagerer jeg ved å le veldig.

· Jeg kan fort gråte når jeg blir sint.

· Verdens mest morsomme serie, er friends. Det er like gøy hver gang!NOE DU KANSKJE IKKE VISSTE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

GÅ FOR AKKURAT DET DU ØNSKER

 • 26.03.2017, 18:12

God ettermiddag fine mennesker!

Jeg har ofte tenkt på at jeg kanskje har gjort ting, fordi det er den letteste utveien eller fordi det er noe som andre forventer av deg. Men, jeg har kommet til et punkt i livet - der jeg faktisk ønsker å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal ikke stoppes, fordi noen forteller meg at det kanskje ikke er så lurt eller at dem ikke ville gjort det på den måten. Jeg vil, etter mange år, se tilbake og tenke: ''Så utrolig flink jeg var, som faktisk gjorde det som var riktig for meg å gjøre på det tidspunktet - uansett hva andre sa til meg!''


 

Ikke la noen fortelle deg hva du skal gjøre. Det er ditt liv, som du skal leve. Ingen skal leve livet for deg og ja, det er faktisk greit å gå for akkurat det du ønsker.

Jeg har satt meg flere mål i min dagbok, som jeg kommer til å dele med dere etterhvert. Dette gleder jeg meg veldig til. Det er så viktig å sette seg mål for seg selv, som du ønsker å gjennomføre. Det å tenke på hvordan følelsen vil være, når du klarer det målet du har satt deg. Det gir iallefall meg motivasjon til å fortsette, uansett hva det måtte være.

Husk at ingenting er umulig, men ingenting kommer gratis. Alt må jobbes for og da blir gevinsten desto større. Noen ting kan ta veldig lang tid. men det er aldri bortkastet tid - så lenge du gjør akkurat det du ønsker!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

UKENS BLOGG ANBEFALINGER + TANKER I DAG

 • 26.03.2017, 15:05

Hei og god søndag dere ♥ Jeg passer katten til min bessa, mens hun er på tur. Så nå sitter jeg ute på verandaen i strålende sol og koser meg med kaffe. Jeg hører båter kjøre forbi, mens jeg kan sitte i varmen og blogge. Ah, livet altså dere! Det kan også være utrolig vakkert. Jeg er her & nå, og det er alt som betyr noe. Det å leve i nuet, det er utrolig avslappende akkurat i dag.Her er ukens blogg anbefalingeremilieskaget

Denne nydelige jenta med navn Emilie, er den første bloggen jeg vil anbefale. Jeg sliter med å finne ord, for å beskrive bildene hennes. Hun tar så nydelige bilder, at jeg blir inspirert like mye hver gang hun publiserer et nytt innlegg på bloggen sin. Hun deler mye på bloggen sin og skriver så utrolig bra. Dette er en person, som virkelig fortjener å komme fram. Fotografi, tanker og hverdag er noe av det du kan finne på bloggen hennes. Jeg er uten tvil en fast leser, og jeg anbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes.

________

theereseee

Den andre personen jeg vil anbefale, er bloggen til fine Therese. Hun legger alltid ut spennende innlegg, som er helt etter min stil. Jeg bli utrolig inspirert av det hun legger ut på bloggen og hun har en veldig ryddig blogg. Bildene hennes er alltid lyse og fine, som gir et veldig godt inntrykk. På bloggen hennes finner du en del av mote, hverdag og fotografi. Også flere spennende kategorier kan du finne på bloggen hennes. Jeg har begynt å følge denne bloggen fast, rett og slett fordi det alltid er en glede å komme inn på bloggen hennes. Veldig inspirerende.

________

Nok en gang er det alltid flere jeg ønsker å anbefale, så det kommer flere konkurranser på bloggen fremover. Vi snakkes!

7 GODE TIPS TIL DEG MED ALLERGI

 • 26.03.2017, 08:58

Når sommeren nærmer seg, blir det mye i luften og allergien for mange blomstrer. Jeg er selv en av disse og jeg går på allergimedisiner, noe som hjelper godt. Men, bortsett fra det har jeg plukket opp noen gode tips til deg med allergi på sommerstider!

· 7 GODE TIPS TIL DEG MED ALLERGI ·

________

1. Drikk mye vann

Dette gjør jeg hele året, men kroppen blir mer mottakelig på sommeren - hvis du ikke drikker nok vann.

2. Bruk solbriller

For å skåne øynene mest mulig, kan det være lurt å dekke øynene med solbriller.

3. Lukk vinduene om natten

Dette gjør jeg alltid, slik at ikke støv og ting i lufta skal komme inn på rommet.

4. Unngå å tørke klær ute

Det kan være veldig deilig, hvis det er fint vær. Men, spesielt pollen fester seg ofte til tekstiler.

5. Skyll øynene morgen og kveld

Dette kan hjelpe, hvis du føler deg irritert i øynene.

6. Vær på kysten eller i fjellet

Hvis du har mulighet, kan det være lurt å holde seg på kysten eller i fjellet når pollen er på sitt verste.

7. Da en dusj eller et bad daglig

Pollen fester seg veldig fort til håret og derfor gjør det ikke noe å dusje eller bade daglig, når sommeren kommer. Forfriskende!Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

KVALIFISERT TIL Å UTTALE MEG OM KROPP

 • 25.03.2017, 18:28

Det er vel ikke bare meg som tenker over dette, hvem som egentlig har ''lov'' til å snakke om kropp - uten å fremme det.

Hvis jeg vil legge ut bilder av kroppen min og sier at jeg er fornøyd, så gjør jeg det. Jeg ber ikke om tillatelse og spør noen om hvem som egentlig er kvalifisert til å uttale seg om kropp. I følge mange i dag, er det kun dem som har noen kilo ekstra på kroppen - som har retten til å snakke om kropp. Men, det er jo ikke riktig. Det blir feil på alle mulige måter. Jeg har selv noen kilo ekstra på kroppen min, men om jeg ikke hadde det - så ville jo jeg (i mine øyner) ha like stor rett til å være fornøyd med kroppen min.

Er jeg da kvalifisert til å uttale meg om kropp? Nei, selvfølgelig ikke mer enn andre.

Jeg mener at det er måten kroppen blir fremstilt på, som av og til kan bli oppfattet som noe annet. Hva slags signaler noen bilder gir ut, som kan virke misvisende. Men, det burde da vel være lov å skrive om selvsikkerhet og god selvtillit - uten å bli kastet under en stein, der dem fremmer kroppspress?

Jeg legger ut bilder av meg selv, slik som disse. Jeg skriver og legger ut akkurat det jeg føler for, uten og ville såre noen andre. Jeg vet også selv hvis jeg kommer over andre blogger, der dem skriver om sin kropp og hvor sikre dem er på seg selv og legger ved et bikinibilde - så smiler jeg. Jeg digger det. Jeg digger at alle type kropper blir normalisert og at alle er like fine, for slik er det jo. Det er bare ikke alltid lett å se det selv, men jeg lover deg at det er mulig å komme dit. Selv om ikke alle liker å legge ut bilder av egen kropp, så er jo det også helt greit.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

BILDENE INGEN FÅR SE #6

 • 25.03.2017, 15:27

Etter en liten bildeserie jeg tok for ikke lenge siden, ble det selvfølgelig noen bilder som ikke helt passer til andre innlegg. Men, det passet heller å samle dem i denne spalten min - som jeg legger ut bilder som blir litt utenom det vanlige. Hehe!TYCKS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

7 TIPS FOR Å SPARE TID OM MORGENEN

 • 25.03.2017, 09:04

Jeg vet ikke med dere, men jeg liker iallefall ikke å stresse livet av meg om morgenen. Det gjør jeg så altfor ofte, men jeg kan også forberede meg en del før morgenen kommer. Slik stresser jeg iallefall litt mindre. Men, jeg vil så dele mine tips med dere!

· 7 TIPS FOR Å SPARE TID OM MORGENEN ·

________

1. Legg frem klær kvelden før

Jeg kan bruke så utrolig lang tid på å funne ut hva jeg skal gå med.. Så hva er vel ikke bedre, enn å legge dem fram kvelden før?

2. Stå opp så tidlig som mulig

.. Men, husk å få nok søvn! Hvis det er mulig, prøv å holde faste leggetider. Det gjør alt mye bedre, når dagen kommer.

3. Planlegg kommende frokost

Dette kan jeg også være flink til å bruke lang tid, på å finne ut.. Derfor liker jeg å gjære klar frokosten kvelden før, i den graden det er mulig.

4. Dusj kvelden før

Hvis du dusjer kvelden før, sparer du masse tid på morgenen.

5. Sett opp håret

Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med håret, er det veldig greit og sette håret opp i en dott på toppen av håret.

6. Fyll en flaske og inn i fryseren

Hvis du kvelden før fyller litt under en halv flaske med vann og putter inn i fryseren, sørger du for kaldt vann hele dagen.

7. Kaldt vann i ansiktet

Hvis du sliten med å våkne om morgenen, hjelper det å ta kaldt vann i ansiktet.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MINE UVANLIGE VALG BLIR FEIL?

 • 24.03.2017, 17:19


 

Jeg syntes det er mer enn greit at noen kommer med råd og slikt. Men, når jeg får den følelsen at jeg faktisk blir fortalt hva som er best for meg å gjøre - så gjør det meg irritert. Jeg har tatt mine valg, fordi det har vært riktig for meg. Det skal jeg også fortsette med.

...

Jeg vet hva jeg må jobbe med, når det gjelder min helse. Med det, vet jeg også hvilke avgjørelser som er best for meg. Jeg vil ikke la livet mitt basere seg på hva som er vanlig og hva som burde gjøres. Jeg skal gjøre det jeg vil på min måte, uansett hva andre har å si om det. Så får dem litt å snakke om, tenker jeg. Så lenge jeg vet at jeg klarer å gjennomføre de avgjørelsene jeg tar, så er det slik jeg vil ha det.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DU VISSTE KANSKJE IKKE...?

 • 24.03.2017, 14:27


________

Jeg bet negler før, men jeg klarte å slutte for flere år siden. Nå biter jeg heller på fingrene rundt, eh.

Jeg har en stor drøm om å prøve meg innenfor musikk.

Jeg er ekstremt allergisk mot hund (heartbreaking..)

Jeg drikker aldri brus, med mindre jeg bruker det til blandevann.

Jeg er veldig ironisk, alltid.


________

Jeg kan godt gå uten sminke offentlig, uten problem.

Jeg er enebarn.

Jeg kan ikke si meg kristen, men jeg tror på at det finnes noe mellom himmel og jord.

Jeg er en ekstrem dyre elsker.

Jeg er totalt avhengig av å ha vann i nærheten.NOE DU IKKE VISSTE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SUPERDIGG SNACKS

 • 24.03.2017, 10:23

Hei dere! Jeg håper dere har en fin dag så langt ♥ Jeg gjerne dele mitt beste snack tips, som sikkert mange er enige i. Noe som er veldig vanlig, men også superdigg. Jeg skal iallefall kose meg med disse i dag, he he.Valgfri: Druer / kremost / kjeksHVA ER DITT BESTE SNACK TIPS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

VIS FREM KROPPEN DIN HVIS DU VIL!

 • 23.03.2017, 13:56

Det er viktig å snakke om kroppen sin, på den måten at man fornøyd med den. Jeg sier ikke at man må fremme kroppen sin, for å få fram viktige saker. Men, det burde ikke være nødvendig å skjule seg bort, hvis du gjerne vil vise fram at du er stolt over den kroppen du har. Det syntes jeg er viktig! Jeg sier ikke at det er nødvendig å legge ut bilder nesten uten klær, for å vise at du er komfortabel med deg selv. Men, jeg syntes ikke man bør slutte å snakke om det - hvis man egentlig føler for å gjøre det.

Always accept and feel comfortable

with your flaws,

that way no one can

ever use them against you.

________

Hvis jeg noen gang legger ut noe eller sier noe som gjør andre vondt, så mener jeg jo selvfølgelig aldri det. Men, på den måten jeg fremstiller visse ting på - føler jeg iallefall er greit. Det håper jeg virkelig ♥ Slik syntes iallefall jeg, hvis andre legger ut slike innlegg. Fordi jeg syntes det er så viktig å vise frem, at du er komfortabel med din egen kropp. Det er tross alt den du skal bære med deg gjennom hele livet, på godt og vondt.JEG HÅPER DERE HAR EN FIIN TORSDAG!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DU VET DU ER BLOGGER NÅR...

 • 23.03.2017, 10:03

- Du tar med deg kameraet overalt uten å være turist, selv om du gjorde det også dagen før.

- Du har mange venneforespørsler på facebook, som du ikke kjenner.

- Du tar bilder av maten din, før du i det hele tatt har rørt den.

- Du snakker med bekjente, venner eller familie om livet ditt akkurat nå, men blir avbrutt: ''Ja, jeg leste det på bloggen din.''

- Du må begynne å sjekke mailen litt oftere, enn vanlig.

- Du har alltid med deg mobilen, for å oppdatere på sosiale medier.

- Du har pc'en fult av bloggbilder.

- Du kjenner godt til kamera og redigering, uten å ha gått på et fotokurs.NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DAGENS ANTREKK

 • 22.03.2017, 19:18Topp BikBok / Bukse Vero Moda / Bomber jakke Cubus
 

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TING DU MÅ GI OPP

 • 22.03.2017, 15:35· 5 TING DU MÅ GI OPP FOR Å VÆRE LYKKELIG ·

________

1. Redd for å gjøre feil 

Hvis du hele tiden skal være redd for å gjøre feil, så kan du lett bli veldig usikker på deg selv. Prøv heller å tenke på at jo mer du prøver, jo større er sjansen for at du vil klare det.

2. Negative tanker

Klaging gir deg ingenting positivt, derimot kan det gjøre deg selv mer ulykkelig. Ingen situasjon trenger å gjøre deg nedfor og trist, med mindre du selv tillater det. Det er ingen hendelse som utløser slike følelser, men hvordan du velger å se på dem.

3. Du må alltid ha rett

En ting er jo å stå på sin mening, som er en veldig god egenskap. Men, det kan faktisk gjøre en stemning ukoselig og gjøre at det kanskje senere kan bli litt pinlig. Tenk deg selv neste gang, hvis det blir en ''sint'' stemning - ''Er det virkelig verdt det?''

4. Å snakke deg selv ned

Tanker kan være vanskelig å styre, men det er en treningssak. Ikke tro på alt dine tanker forteller deg, men begynn å fortelle deg selv det motsatte. Om og om igjen.

5. Behov for å imponere andre

Slutt å prøve hardt å være noen du ikke er, bare for at andre skal like deg. De riktige personene i livet ditt vil like deg uansett!

HAR DU ANDRE PUNKTER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MIN VAKRE BY PÅ SØRLANDET

 • 22.03.2017, 10:17· VAKRE BYEN SELV PÅ VINTEREN ·

________

Hei dere ♥ Disse bildene ble tatt for noen uker siden, rett før det kom mer snø (som fort gikk bort igjen..) Men, jeg må si jeg er veldig glad i byen jeg bor i. Noe av det fineste jeg vet, er jo å gå tur med kamera på slep. Slik kan jeg få knipset litt bilder, som også kan passe til bloggen.

.. Fine svaner - fra en ekstrem dyre elsker!HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JEG SITTER HER OG GRÅTER

 • 21.03.2017, 22:16

Livet er en berg og dal bane, der det kan være tungt. Det kan også være vanskelig å sette ord på, fordi du kanskje ikke helt vet hva det er. Eller at det er vanskelig å si eller innrømme. Ikke vet jeg. Jeg vil iallefall prøve å gjøre de riktige tingene, for meg selv. Jeg syntes jeg fortjener bedre, enn å la meg selv lide for noe jeg ikke fortjener. Jeg vil ha det bra og jeg trenger å vite, at det ordner seg. Det ordner seg alltid, så det gjør det når tiden er inne denne gangen også.

Av og til lurer jeg på hvor mye et menneske kan tåle. La oss si at det skjer en trist greie, der du griner for å få ting ut og så går videre. Kanskje du  opplever noe som kan minne deg om hendelsen, men så bare godtar du det. Skjønner du hva jeg mener?  Jeg sitter her og gråter, men det er fordi jeg har lest gjennom kommentarer på bloggen fra dere. Når jeg føler meg litt nedenfor, så gir det meg en så sykt god følelse å lese de fine kommentarene. Hver og en kommentar fra dere, varmer et litt kaldt hjerte ♥

TUSEN TAKK!

JEG HAR KJØPT NY JAKKE

 • 21.03.2017, 18:35


· BOMBER JAKKE FRA CUBUS ·

________

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var på shopping, ettersom jeg aldri shopper lengre. Men, etter en liten tur i dag, så ville jeg kjøpe meg en ting jeg har ønsket meg en god stund. Nemlig denne bomber jakken fra Cubus! Den kostet egentlig 399 kr, men det er 30% på alle klær - så derfor fikk jeg den mye billigere! Det er jo ekstra stas, så lenge jeg har hatt lyst på en slik jakke veldig lenge.

 

HVA SYNTES DU OM BOMBER JAKKER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

5 TIPS TIL Å JOBBE EFFEKTIVT

 • 21.03.2017, 13:38

Det er mange som jobber hjemmefra, men ikke alltid klarer å skille jobb og fritid. Jeg jobber ikke selv hjemmefra, men jeg skriver jo en del og jobber med bilder hjemme. Så derfor vil jeg dele noen av mine beste tips, til å være mest mulig effektiv!· 5 TIPS TIL Å JOBBE EFFEKTIVT HJEMMEFRA ·

________

1. Gjør ditt arbeidsområde inspirerende

For at jeg skal slappe av og kunne jobbe med det jeg skal, er det viktig for meg at jeg har det fint og behagelig rundt meg. Jeg tenner ofte litt levende lys rundt meg, Jeg liker også å kjøpe friske blomster og pynte opp meg. Slike små ting, gjør mye!

2. Sett fram sunn snacks

Jeg vet veldig godt hvor lett det er å små spise, når jeg er hjemme. Men, hvis jeg setter frem litt sunn snacks (som barer, frukt, grønnsaker og bær) Da er det lettere å heller ta det som står framme.


 

3. Ha faste pauser

Det kan jo være alt fra å jobbe med skolearbeid, til bilder og blogg. Men, da må jeg alltid passe på å innføre faste pauser. Det kan være lett å glemme, hvis det er noe du ønsker å bli ferdig med. Men, konsentrasjonen viser seg å være mye bedre med innførte pauser.

4. Sett av tid til fysisk aktivitet

Hvis det er noe som skal hjelpe på motivasjonen, så er det en treningsøkt. Jeg liker veldig godt å ta på meg joggeskoene og gå en tur ute. Det er også godt å ta noen øvelser hjemme, men jeg liker best frisk luft.5. Hold det ryddig rundt deg

Jeg kan fort bli litt stresset (uten å tenke over det) hvis det ligger masse ting, rundt forbi. Et ryddig miljø, gir et rolig sinn!HA EN FIIN DAG VIDERE DERE ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

HELT PERFEKT

 • 21.03.2017, 09:39.. Sometimes all you need is a good cup of tea!

________

God tirsdag fine lesere! I det siste har jeg drukket mye te, istedenfor kaffe og det gir meg så lykke. Men, jeg sier aldri nei takk til en kaffekopp når jeg er på besøk! Disse mummikoppene gjør meg også alltid i godt humør. Denne på bildet er tatt hos mamma, men jeg har mange andre i min samling. Du kan forresten finne samlingen min HER SAMLER DU PÅ MUMMIKOPPER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

GI FAEN

 • 20.03.2017, 17:59

Gi litt mer faen

og få et bedre liv.

Vi må godta vår smerte,

forandre på det vi kan

- og le av resten.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 20.03.2017, 14:30

Nok en ny konkurranse på bloggen, der jeg plukker ut to blogger som jeg skriver om i et eget innlegg her på bloggen. Innlegget kommer også i et eget innlegg på min blogg + link til facebook på søndag. Jeg klikker meg også innom hver og en som melder seg på.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Lik min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen! Jeg ser frem til å se gjennom bloggene som melder seg på.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG HAR VUNNET

 • 20.03.2017, 09:48


· MIN GAMLE INSTAGRAM KONTO ·

________

Jeg startet denne kontoen for flere år siden, der jeg jobbet meg hardt oppover og jeg har også vunnet en del konkurranser. Jeg fikk plutselig lyst til å starte opp denne igjen, så hvis dere vil følge min foto side på instagram - kan dere følge meg HER,

♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 19.03.2017, 18:27

God søndag fine lesere! I går overnattet jeg hos bestevenninna mi, som var veldig koselig. Hun er virkelig gull verdt! Helgen har i grunn vært veldig fin og resten av dagen skal bruker til å slappe av, kose meg med en god bok og spise en god middag.

Jeg syntes det blir vanskeligere å plukke ut kun to blogger til ukens blogg konkurranse, fordi det er så mange som fortjener å bli sett. Det iallefall ingen tvil om at jeg skal ha denne konkurransen videre på bloggen!

________

Her er ukens blogg anbefalingerheleneanderzen

Hélène Anderzen er den første personen jeg ønsker å anbefale bloggen til. Hennes bilder er helt nydelige, for å si det slik. Jeg blir utrolig inspirert av hva hun skriver om og bildene hun legger ut. Dette er en blogg som har fokus på hverdag, mote og reise. På bloggen hennes finner du også flere spennende kategorier, som hun skriver bra om. Denne vakre jenta er veldig flink til å sette sammen innleggene sine på bloggen, som gjør at det alltid er moro å trykke inn på hennes blogg. Dette er en blogg jeg anbefaler å ta turen innom.

________vildechristiansen

Den andre bloggen jeg vil anbefale dere i dag, er bloggen til Vilde Christiansen. Bloggen hennes kom jeg over for en stund siden, som jeg siden har fått stor inspirasjon fra. Hun kommer med så mange gode tips, at her har jeg rett og slett tatt mye til meg. Dette er en blogg jeg er fast leser av, som virkelig fortjener å komme frem. Bildene hun tar er lyse og fine, samtidig som bloggen hennes er veldig ryddig og gjennomført. Tips, inspirasjon og vlogs er noe av det du kan finne på hennes blogg. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta turen innom henne.

________

Tusen, tusen takk til alle som deltar! Det kommer flere slike konkurranser og jeg gleder meg til å anbefale flere av dere. Vi snakkes!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

HVA DU TRENGER PÅ EN SØNDAG

 • 19.03.2017, 13:41

EN GOD BOK

VARMT PLEDD

HÅRET OPP I EN DOTT

DRIKKE VARM TE, KAFFE ELLER KAKAO

= EN ROLIG OG FIN SØNDAG7 ROLIGE TING DU KAN GJØRE

 1. Rydd rundt deg og få orden på det du stresser litt over. Slik får du en god start på kommende mandag.
 2. Ta en kopp med noe godt og varmt, les en bok eller bare slappe av på sofaen. Her og nå!
 3. Luft dyner og puter ute (hvis været tillater det..) & bytt til nytt sengetøy.
 4. Planlegg den kommende uken. Skriv ned dine planer, legg til ny musikk i listen din og få litt ny inspirasjon.
 5. Har du ingredienser til det, ta kjøkkenet i bruk og bak noe godt.
 6. Ring et familiemedlem eller en god venn og slå av en prat!
 7. Hvis du føler for det, bli i pysjen hele dagen. Det er av & til nødvendig for iallefall meg å ta livet helt med ro..!

 JEG ØNSKER DERE EN FIIIN SØNDAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

8 TIPS FOR NYE BLOGGERE

 • 19.03.2017, 08:45


 

· 8 TIPS FOR NYE BLOGGERE ·

________

1. Du har ingen regler du må følge

Det er viktig å vite at du ikke må gjøre slik eller sånn. Men, det er din blogg og du gjør akkurat som du vil.

2. Less is more!

Ikke tenk så veldig komplisert, men tenk at det enkleste er ofte det beste.

3. Ikke stress om statistikken

Hvis du skal se på denne hele tiden, så kan du fort miste motivasjon. Sett pris på dem som faktisk er innom bloggen din, om det også er noen få stykker. Hvis du står på og ikke gir opp, så går det alltid oppover.

4. Du må ikke blogge hver dag

Det som er viktig når du starter en blogg, er å finne en rytme som passer for deg. Om det er hver dag eller tre ganger i uken, så er det greit.

5. Hard jobbing gir resultater

Ting skjer ikke over natten, men ting tar tid. Jo mer innsats du legger i bloggingen din, jo mer godt kommer det ut av det.

6. Lag en blogg som du selv vil lese

Hvis du selv blogger om noe du selv liker å lese hos andre, er det stor sjanse for at andre gjør det. Skriv for både deg selv og for dem.

7. Sett pris på hver eneste leser

Det er alltid hyggelig å komme tilbake, hvis du viser at du bruker tid på å svare på kommentarer eller legger igjen kommentarer hos andre blogger.

8. Ha det gøy!

Det viktigste av alt, er å ha det gøy. Blogg fordi du vil, ikke fordi du må. Da kan du miste motivasjonen, før du aner det.♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

BILDENE INGEN FÅR SE #5

 • 18.03.2017, 20:56

Nok et innlegg er ute, der jeg viser der de fineste blinkskuddene fra ulike bildeserier. Jeg må trekke litt på smilebåndet, når jeg ser igjennom slike bilder. Hehe!
 TYCKS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

TYNNE JENTER SKAPER KROPPSPRESS

 • 18.03.2017, 14:31

Jeg bryr meg om at jeg kan være fornøyd med kroppen min, slik som også alle andre burde være. Ja, jeg er overvektig og snakker åpent på bloggen om det. Men, jeg kommer jo aldri til å være enig i at ''kun'' dem som har noen kilo ekstra på kroppen - skal være de eneste som har retten til å kunne skrive slike innlegg. Uten at det skal bli galt. Selvfølgelig skal en naturlig tynn og flott jente, få lov til å vise at dem er stole av kroppen sin. Uansett hva slags kropp man har, så mener jeg at det er måten slike bilder framstilles på - som bestemmer om det føres til kroppspress eller ikke. Hvis det er en sak du brenner for, la oss si om fraværsgrensen i videregående skole. Så burde det ikke være nødvendig å legge ut et bilde av seg selv i bikini, for å fremme det som er temaet i den saken. Ser du hva jeg vil frem til her? Det er min mening.

I det siste har det vært flere innlegg oppe angående dette med at overvektige har ''frikort'' til å kunne skrive om kropp, uten at det blir kroppspress. Jeg leste også innlegget til Sophie, som var veldig bra og jeg er utrolig enig. Jeg vet jo selv da jeg hadde et dårlig selvbilde på utseende mitt, så kunne jeg lett bli påvirket av bare et bilde på Instagram eller Facebook. Jeg forstår i dag at det handlet om misunnelse av den holdningen og selvsikkerheten, ikke det at bildet i seg selv skulle fremme kroppspress.

Det er så utrolig viktig å jobbe med og kunne akseptere seg selv for den man er, enn at mange må rakke ned på andre fordi dem føler at dem skaper kroppspress. Jeg tror kroppspress handler om usikkerhet, veldig ofte. Jeg har vært der selv og har kjent på den følelsen.HVA ER DIN MENING?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

7 MORSOMME FAKTA OM MEG

 • 18.03.2017, 10:04

Hei mine fine lesere! Endelig er det lørdag og den skal nytes til det fulleste. Jeg har igjen hatt litt migrene og litt andre ting, som har gjort til at jeg har vært litt slapp i en ukes tid. Men, jeg er heldigvis på bedringens vei, håper jeg iallefall.

 

· 7 MORSOMME FAKTA OM MEG ·

________

1. Hvis jeg er sulten når jeg skal sove, så sovner jeg fortere.

2. Jeg synger når jeg er med kjæresten nesten hele tiden.

3. Da jeg var liten, elsket jeg å spise mel. Da mener jeg ikke i kake, men å spise det uten noe..

4. Jeg kan fort bli lettere irritert (for å si det på en fin måte, he he)

5. Jeg er skikkelig pingle når det gjelder å ta ting ut av ovnen.. 

6. Jeg digger å se på nesten alt av bilprogrammer. Fast and loud er favoritten, just nu.

7. Jeg en en gris på kjøkkenet (nei, ikke sånn ment...) men, jeg gjør alltid alt skittent når jeg lager mat.

________VAR DET NOE DU IKKE VISSTE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

VAKRE DRÅPER I NATUREN

 • 17.03.2017, 19:28

HVA SYNTES DERE OM BILDENE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JA, JEG ER OVERVEKTIG OG BRA NOK!

 • 17.03.2017, 14:35

Ja, jeg er overvektig. Jeg har strekkmerker her og der på kroppen min.

Jeg veier heller ikke under 60 kilo, men jeg prøver alltid å være ekte. Det unner jeg meg.

Mitt mål er ikke å bli den flinkeste eller tynneste.

Mitt mål er å bli den beste versjonen, av den jeg er og den jeg ønsker å være.

Jeg vil være stolt av det mennesket jeg er, uansett hvordan jeg ser ut. 

Jeg vil ikke bruke mer tid på å være misfornøyd, fordi det har jeg ikke grunn til å være.

Jeg vil ikke være perfekt for å inspirere andre. Jeg vil at folk skal bli inspirerte, av hvordan jeg håndterer mine feil.

There's no need to be perfect to inspire others..

- Let people get inspired by how you deal with your imperfections

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SMÅ TIPS FOR ET LYKKELIG LIV

 • 17.03.2017, 10:19

Jeg publiserte et slikt innlegg tidligere denne uken og her kommer del 2. Det er utrolig viktig å tenke på slike punkter, spesielt hvis hverdagen av og til stritter litt i mot. Jeg ser på disse punktene, når jeg er litt nedfor.


 

· 10 TIPS FOR ET LYKKELIG LIV ·

________

♥ Prøv å sett av litt tid hver dag, til å kjenne på roen. Legg deg i senga, lytt til dine egne tanker, skriv det ned og bare kjenn på stillheten.

♥ Ta på deg klær som du selv føler deg komfortabel i, som gir en god stolthetsfølelse.

♥ Tro på deg selv og det du står for. Ikke gi deg i en diskusjon, fordi du føler at det du sier er galt. Avslutt heller ved å si noe sånt som: ''Jeg sier det fordi jeg mener det, men helt greit at du mener noe annet.''

♥ Ta frem ting om deg selv, som du er flink til. Skriv det ned og se på det, hver gang du tenker at du ikke får til  noe.

♥ Bruk tid til å prioritere deg selv, uavhengig om du blir nødt til å si nei til noe annet. Da kan du få mer overskudd, til å kunne overraske!


...

♥ Livet er nå. Tenk på hva du vil gjøre, akkurat nå. Ikke vent, hvis du vet om noe du må gjøre.

♥ Jobb hardt, selv når det gjør vondt. Når du kommer gjennom den sterkeste stormen, desto større blir gevinsten.

♥ Ikke grav deg lengre ned i dritten, ved å si at alt er greit - når det ikke er det. Ved å si ting på en ordentlig måte, gjør at folk gir deg den respekten og kjærligheten du fortjener.

♥ Selv om du ikke fikk den jobben eller det tilbudet, så finnes det et hav med andre muligheter. Vær positiv til at andre ting dukker opp!

♥ Tenk at ingen er som deg. Du er unik på eget vis og be fucking proud of yourself!

♥ Le og smil ofte. Det gjenspeiler deg selv innvendig og det gir alltid positiv energi til andre mennesker + deg selv.♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

LA MEG VÆRE HER FOR ALLTID

 • 16.03.2017, 18:19

Kikker ut vinduet, mens jeg lener stolen tilbake i bilen.

Musikken er skrudd opp.

Jeg lytter til musikken, mens jeg glemmer alt annet.

La meg være her,

for alltid.Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DIN AVGJØRELSE ER IKKE SMART, VICTORIA.

 • 16.03.2017, 14:44

Den har jeg hørt før. Jeg har fått høre hvor utrolig dum jeg er, som tar en avgjørelse utenom det "vanlige". I dag skulle det av og til tro, at du bør følge et manus på hvordan man bør gå fram i livet. Ting skal ikke komme i veien og hvis det gjør det - så keep going.

 

· FEIL Å LEVE PÅ MIN EGEN MÅTE ·

________

Jeg har lyttet til flere som har fortalt meg hvor utrolig usmart jeg er, som tar en vanskelig avgjørelse. Hvis jeg trenger en pause fra skolen, så blir det feil. Da stopper livet mitt opp, helt til jeg starter igjen. Hvis jeg må avlyse planer, fordi jeg har kjent på et panikkanfall (som har slitet meg ut hele dagen) - så er jeg idiot som heller prioriterer min egen helse. Hvis jeg i det hele tatt lever livet på min måte, så får jeg av og til en følelse av å være mislykket. Hvordan kan noen våge, å tenke slik om meg? Jeg blir sint. 

Jeg gjør mitt beste. Jeg har mine nedturer, som kan sette spor. Jeg jobber meg videre opp og så ned igjen. Slik går det, opp og ned. Men, hva gjør jeg hver gang? Jo, jeg reiser meg. Jeg reiser meg og viser MEG SELV at jeg klarer det. Ting jeg gjør i livet og avgjørelser jeg tar, er for MEG. Det er MITT liv. MINE meninger og MIN framtid. Jeg skal gjøre det beste jeg kan, men jeg skal gjøre det på MIN måte. Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

8 TING JEG IKKE KAN LEVE UTEN

 • 16.03.2017, 10:35

Selvfølgelig så sier det seg selv at alle trenger mat, familie, venner og oksygen. Men, bortsett fra slike ting - vil jeg dele ting jeg ikke kan leve uten.· 8 TING JEG IKKE KAN LEVE UTEN ·

________

1: Mobilen min. Jeg har med meg denne overalt, uansett hvor jeg skal (her snakker vi til og med inn på do). Jeg bruker også mobilen min som en datamaskin, slik at jeg kan betale regninger, bruke mailen min og slike ting. Så denne kan jeg ikke tenke meg uten!

2: Deodorant. Denne sier vel seg selv, vil jeg tro?

3: Noe på leppene. Noe av det verste jeg vet, er å være tørr på leppene. Så dette er jeg utrolig avhengig av.4: Pizza. Jeg vet at dette går under kategorien mat, men jeg bare må ta det i et eget punkt. Jeg elsker pizza og jeg kunne sikkert spist det hver eneste dag, hvis jeg hadde hatt mulighet!

5: Kattene mine. De holder seg jo ikke hos meg, men de gir meg så utrolig mye når jeg ser dem - at jeg må ha dem med her. Jeg blir så glad av de fine skapningene!6: Senga mi. Jeg kunne ikke tenke meg å sove på sofaen, eller noe annet sted i leiligheten. Derfor må jeg ta den med her!

7: Musikk. Jeg hører på musikk hver eneste dag, uten unntak.

8: Kaffe. Jeg vil jo ikke si at dette er noe som vi fysisk trenger, men som vi velger selv. Så derfor må jeg ha med kaffe, noe jeg virkelig elsker. Åh, det er jo så utrolig godt og det gir meg mye energi!HVA KAN IKKE DU LEVE UTEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

OUR FIRST SUNSET

 • 15.03.2017, 20:13Bildet er tatt på den første turen jeg og min kjæreste hadde sammen ♥ God kveld dere!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

HVOR MYE SKAL VI TÅLE?

 • 15.03.2017, 15:01

Jeg leser ofte innlegg hos mange toppbloggere, der dem skriver om negative kommentarer dem får på bloggen og deler noen av disse. Jeg blir så sint og lei meg overfor dem, etter så hard jobbing for bloggen til å nå ut til så mange mennesker. Det er helt utrolig at så mange skriver negative kommentarer på andre blogger, at jeg blir helt blåst av gårde. Jeg tror ikke alle er klare over hvor mye jobb det ligger bak. Den tiden jeg har blogget, har det vært en utrolig gøy hobby! Det tar jo tid, men det er jo også verdt det. Jeg kan skjønne at det tar mye av tiden til dem som lever av det, hver eneste dag.

...

· HVOR FORFERDELIG DU ER SOM BLOGGER ·

________

Jeg har alltid vært veldig heldig med kommentarer, der svært få har vært negative. Men, se for deg å møte opp på jobb, der så mange hadde sagt direkte til deg slike stygge kommentarer og påstander om hvor forferdelig du er. Jeg kan ikke tenke meg at det hadde vært noe særlig. Det hadde vært urettferdig, rett og slett. Det er jo ikke greit i det hele tatt.

Jeg tenker igjen som så, at dem som faktisk sitter bak tastaturet - sliter så mye med livet selv, at dem må rakke ned på andre for å føle seg bedre. Ikke forstår jeg at dem klarer dette, men forstå det dem som vil. Det kommer aldri jeg til å gjøre. Mobbing generelt er ikke greit og også nettmobbing er helt forferdelig. Disse menneskene bør heller gjøre noe fornuftig med livet sitt, enn å oppføre seg slik som dem gjør. Dem har ingen rett til å skrive stygge kommentarer hos andre, uansett grunn. Det er forskjell på å skrive en kommentar der du kan være uenig, enn å drive med nettmobbing.

Tusen takk til alle som er innom bloggen min hver eneste dag. Det setter jeg stor pris på, at jeg kan ikke få sagt det nok 

TANKER OM INNLEGGET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TING DIN MOR TRENGER Å HØRE

 • 15.03.2017, 10:08

Jeg setter høyt pris på min familie. Jeg er så mye med familien, som jeg kan. Det er alltid noe jeg tar meg tid til.

...

I dette innlegget vil jeg skrive litt om mamma. Hun vet det ikke selv, men hun er en av de sterkeste personene jeg kjenner. Hvis stormen strømmer mot henne, står hun der hele veien. Så sterk har aldri jeg vært, slik som jeg har sett henne. Jeg ser opp til henne. Gjennom årene, har jeg kommet med en del historier og vonde ting som har skjedd meg. Hva gjorde min mor? Jo, hun var der. Det eneste jeg trengte den gangen, gjorde hun riktig. En ting hun aldri har gjort feil, er å være verdens beste mor. Det er ikke alltid ting går på skinner for mor og datter, men jeg vet iallefall en ting. Det er at jeg alltid kommer til å være glad i henne og alt hun gjør for meg.

 

TIL DEG MIN MAMMA

________

1: Du lærte meg alt jeg vet.

2: Selv på de dagene vi ikke snakker sammen, så tenker jeg på deg.

3: Jeg kommer aldri til å stoppe å trenge deg.

4: Jeg vil alltid være barnet din.

5: Selv når jeg ikke sier det så ofte, TUSEN TAKK. 


♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

7 TING DU KAN GJØRE I SOMMER

 • 14.03.2017, 19:42

BILDER FRA WEHEARTIT

Jeg har i mange år vært veldig flink til å finne på ting, når det er sommerferie. Spesielt så har jeg og kjæresten vært på lange turer eller opplevd andre ting sammen. Også med familien, har jeg vært på ferier. Men, jeg vil gjerne dele noen tips når det gjelder ting du kan gjøre i sommer!· HER ER 7 TING DU KAN GJØRE I SOMMER ·

...

UTFORSK DIN EGEN BY

Jeg har funnet ut her i Risør, at det er mange steder jeg ikke har gått. Byen er ikke så stor, så hvis du ikke er kjent her - så er det lett å tenke at det ikke er alt for mange steder å gå. Men, det er faktisk mange stier og turløyper. Ta gjerne med kamera, så får du noen bilder og en fin tur på samme tid. Vinn-vinn!

DRA PÅ TELTTUR

Dette er helt fantastisk og jeg gleder meg allerede. Jeg og kjæresten har vært mye på telttur, der vi har grillet, snakket masse og kost oss. Det er en fantastisk, hvis du ønsker å koble helt ut og nyte sommeren.

REIS TIL UTLANDET, HVIS MULIG

Det er ikke alltid jeg har hatt mulighet til å fra på ferie til utlandet (som jeg heller ikke har klaget over), men hvis jeg har hatt mulighet - så har jeg reist. Det gir meg en utrolig god følelse og jeg sitter alltid igjen med gode minner og opplevelser.

ARRANGERE GRILLING MED GODE VENNER

Jeg er ofte med venner på sommeren, men jeg har aldri vært på en grillfest. Så dette er noe jeg gjerne vil gjøre, der vi griller, prater, har god drikke og bare nyter at det er ferie.

ROADTRIP

Jeg virkelig elsker roadtrips. Det er noe av det beste jeg vet, hvis jeg skulle ha valgt. Det å sitte i bilen, høre på musikk og bare se på de flotte omgivelsene rundt deg. Da har du på en måte ikke annet valg, enn å være her og nå.

KJØR ET STED OG BAD

Hvis det er en fin soldag, hva er vel bedre å dra en plass og kanskje kjøpe is på veien til en plass du vil bade. Sole seg, bade og kose seg med kjæreste, famile eller gode venner. Fantastisk, spør du meg!

SITT NED OG NYT FERIEN

Hvis det er veldig fint vær, er kanskje det beste å dra ut. Men, hvis det er litt ruskevær er det nydelig og bare ta livet med ro. Kjenn på den ferie-følelsen, hør på musikk, les blogger, plei deg selv, lag god mat + dessert (!) og tenk på at det er ferie og sommer!HVA LIKER DU Å GJØRE NÅR DET ER SOMMER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

KOM DEG UT AV ANGSTANFALLET

 • 14.03.2017, 12:26

Den smerten i brystet ditt, når du opplever et angstanfall. Første gang jeg kjente på det, var jeg sikker på at min tid var inne. Jeg visste ikke hva det var og jeg fikk heller ikke puste. Jeg kaldsvettet, ristet i kroppen og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Smertene kan ikke beskrives, før man opplever det selv. Jeg har det ikke ofte lengre, men det hender. Jeg tenker hele tiden tanken på at det ikke er farlig, fordi jeg overlevde tross alt første gangen.

...

Jeg har et veldig godt tips, som hjalp meg gjennom en tøff periode med flere slike anfall daglig. Hvis jeg satt i klasserommet og fikk et angstanfall, gikk jeg som oftest bare ut av rommet. Men, til slutt klarte jeg og bruke en metode. Når jeg merket de små symptomene som kom litt og litt, fokuserte jeg blikket mitt mot ett bestemt punkt i rommet. Jo mer du gjør alt du kan, for å fokusere på det punktet - jo bedre vil du merke at andre ting forsvinner. Jeg måtte prøve dette veldig mange ganger, før det faktisk begynte å ha noen effekt. Det skader ikke å prøve, tenkte jeg.

Sosial angst er ikke noe å tulle med, altså. Det er heller ikke farlig å snakke om, fordi det gjør ofte situasjonen litt bedre. Det er heller ikke et tap, hvis du tenker at det er flaut å snakke om. Det er faktisk veldig sterkt, hvis en faktisk tørr å prate om slike ting. Det hjelper deg selv så mye. Du vil virkelig få igjen for det og anse deg selv som sterkere!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JENTER BURDE VITE...

 • 14.03.2017, 09:34

God tirsdag til dere ♥ Jeg tenkte i dag å lage et innlegg, ved å skrive ned noen av de viktigste punktene som alle jenter burde vite. Det er ikke alltid lett å være jente, det kan jeg skrive under på og det er sikkert mange som kan kjenne seg igjen. Men, det er viktig å prøve å tenke på slike små ting i hverdagen - selv når det fort er lett å glemme!· 10 THINGS EVERY GIRL SHOULD KNOW ·

________

♥ Du har et flott smil, selv om du ikke føler deg ''perfekt'' med smilet ditt. Et smil er fint uansett!

♥ Ikke plag deg selv med vonde tanker. Skriv ting ned eller snakk med deg selv om det, slik at du kan jobbe med det der og da. Så kan du bli ferdig med det og gå videre.

♥ Hvis du er usikker, er det greit å spørre. Ingen kan jo vite alt her i verden, ikke sant?

♥ Ikke la venner presse deg til noe du ikke vil. Hvis du ikke vil, så lar du heller være. Det er lov å si nei.

♥ Hvis du ikke får en ting til, prøv til du klarer det. Du mislykkes KUN hvis du gir helt opp!


...

♥ Utfordre deg selv. Du vil virkelig få igjen for det, selv om det kanskje ikke var greit der og da. Gevinsten er desto større.

♥ Ikke snakk stygt om andre mennesker. Du vil aldri finne en god grunn, til at dette vil hjelpe deg.

♥ Det er bare EN av deg i denne verden. Du er unik!

♥ Vær ærlig, for din egen del. Det blir aldri lettere, hvis du juger. Vær heller ærlig fra starten av.

♥ Ingen er perfekte. Hvis du gjør ditt beste, så er det alltid godt nok!HUSK PÅ DET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

BAD DAYS

 • 13.03.2017, 23:59

...

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SMÅ TIPS FOR ET LYKKELIG LIV

 • 13.03.2017, 17:32

Det er ikke til å unngå, at det kommer dager i livet der alt kjennes vondt. Bare det å kjenne på den følelsen å bli voksen, kan det være litt skremmende. For meg, har det blitt mer tankespinn jo eldre jeg blir. Alt var så lettere som liten, på en måte. Du trengte ikke å bekymre deg eller ta vanskelige avgjørelser. Men, slik er livet. Jeg vil dele noen tips med dere, som kan løfte en tøff hverdag litt opp.

· 10 TIPS FOR ET LYKKELIG LIV ·

________

♥ Glem fortiden - så godt det lar seg gjøre. Hvis noe oppsøker deg fra fortiden, gjør noe med det. Ikke la det ødelegge din framtid. Det gjør ikke deg noe bedre, men ta et oppgjør med det og bli ferdig.

♥ Hvis du liker å lese, gjør det så ofte du kan. Det skaper en indre ro!

♥ Lykke skaper du selv, ingen andre gjør det for deg. Du er ansvarlig for din egen lykke og hvis din lykke baserer seg på et annet menneske, kan du oppleve å være ulykkelig.

♥ Ring eller besøk familien din. Det er viktig å sette pris på det du har og det setter nok også dem pris på.

♥ Drikk vann. Det holder kroppen frisk og gir energi.

♥ Ikke bruk krefter på at du må ha rett i en diskusjon. Det går faktisk fint å være enig om å være uenige.

♥ Livet er for kort til å hate andre mennesker, når du heller burde bruke tiden på å utvikle deg selv. Du kommer heller ingen god vei.

♥ Gled andre mennesker, om det så bare er å si hei å gata. Det gir deg mye!

♥ Det er alltid viktig å være klar over at ting endrer seg. Selv om du kan ha det vondt nå, så vil det bli bedre!

Det ble veldig mange punkter i ett innlegg, så det kommer et innlegg senere denne uken som inneholder flere slike tips!

FIIIN MANDAG TIL DERE ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 13.03.2017, 14:17

Jeg kjører i gang en ny runde med ukens blogg konkurranse. Jeg plukker ut to heldige vinnere på søndag, som også kommer i et eget innlegg på min blogg + link til facebook. Jeg klikker meg også innom hver og en som melder seg på.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Lik min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg gleder meg til å se gjennom bloggene som melder seg på.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MER ENN GODT NOK

 • 13.03.2017, 09:50

DE SMÅ TINGENE I HVERDAGEN

________

Jeg tenker på hvor mye bedre livet er, med et smil. Hvis noen smiler til meg, så blir jeg utrolig glad. Slike små ting i hverdagen er så viktig å ta til seg og sette pris på. Når jeg ser bilder av meg, der jeg smiler - så blir jeg også glad. Jeg ser rundt meg, tenker stille og smiler for meg selv. Jeg smiler, fordi jeg har det veldig fint rundt meg- Jeg er takknemlig for det jeg har og det er mer enn godt nok.

♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

SLIK UNNGÅR DU SUKKER

 • 12.03.2017, 18:47

Jeg vil gjerne dele mine tips, til hvordan du kan begrense sukkerinntaket. Jeg spiste mye mer sukker før, enn det jeg gjør nå. Også fordi jeg har blitt mer bevisst, noe som har vært veldig flott for meg. Ja, jeg spiser litt mindre sunne ting av og til også - men, jeg klarer å begrense det med disse tipsene!· SLIK KAN DU BEGRENSE SUKKERINNTAKET ·

...

1: Når du skal se på tv, prøv å finn på noe å gjøre samtidig. Som å scrolle nedover instagram eller snapchat på mobilen, slik at du holder deg litt opptatt. Da er det lettere å holde hendene dine borte fra noe godteri eller annet som står på bordet.

2: Prøv å unngå kunstige søtstoffer, som i brus. Det gjør ofte at du kan få høyere søtsug.

3: Hvis du merker at du må ha noe søtt, ta deg heller en søt frukt - istedenfor godteri. Du holder lengre og humøret blir mye bedre!

...

4: Ta alltid med deg en sunn matpakke, som gjør at du spiser det du har - fremfor noe søtt. 

5: Du tenker kanskje at dersom du skal kose deg, så må du ha noe søtt? Men, da er det viktig å tenke på sunnere alternativer. Som for eksempel fruktspyd eller fylte frukt med mørk sjokolade. Det nytter ikke å kutte tvert, men heller finne andre alternativer.HAR DU ANDRE NYTTIGE TIPS? DEL DEM GJERNE!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 12.03.2017, 13:48

Hei fine folk! ♥ Akkurat nå er det ikke mye jeg foretar meg, annet enn å drikke en god kopp med te og jeg har sett igjennom alle bloggene i ukens blogg konkurranse. Jeg må nok en gang si tusen takk til alle som meldte seg på. Det er like vanskelig å velge ut bare to blogger, men derfor er det veldig kjekt å fortsette med denne konkurransen hver uke!

...Her er ukens blogg anbefalingerstylebyida

Den første personen jeg vil anbefale, er denne herlige jenta ved navn Ida. Når jeg går inn på bloggen hennes, blir jeg alltid på godt humør. Hun har alltid lyse og fine bilder i innleggene sine, som inspirerer meg veldig og gjør meg glad. Bloggen hennes er veldig variert, noe som er veldig positivt. Mote, hverdag, interiør og spalter er noe av mye mer du kan finne på bloggen hennes.

________thefightingdevil

Den andre personen jeg vil anbefale bloggen til, er nydelige Linneah. Hun er en veldig åpen person på bloggen, som inspirerer mange med sine tanker. Jeg syntes hun skriver utrolig bra og varierer tema hun skriver om på bloggen. Hun deler alltid fine bilder, som lyser opp førsteinntrykket. Med sterke historier, skriver hun også om hverdag, skjønnhet, mammalivet og mye mer du kan finne på bloggen hennes.

________

Det kommer også flere konkurranser på bloggen etterhvert. Vi snakkes!

HVORFOR JEG BLOGGER

 • 12.03.2017, 10:21

 

MINE PERSONLIGE GRUNNER TIL HVORFOR JEG BLOGGER

________

・ Kan dele mine bilder med andre

・ Styrke min selvtillit

・ Å utrykke meg akkurat slik jeg ønsker

・Dele mine tips til andre, som jeg kan inspirere

・Spre glede

・ Å se at andre bryr seg om mine meningerHVORFOR BLOGGER DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

FAVORITE SONGS ATM

 • 11.03.2017, 18:23

           TOP 8 SONGS ATM

 • It Ain't Me - Kygo, Selena Gomez
 • I Don't Wanna Live Forever - Taylor Swift ft. Zayn
 • I Got You - Bebe Rexha
 • Chained To The Rythm - Katy Perry ft. Skip Marley
 • Weak - AJR
 • Høyt over Oslo - Morgan Sulele, Oral Bee
 • Cold - Maroon 5, Future
 • Never Give Up - Sia
 •  

Musikk er en stor del av livet mitt, hver eneste dag. Jeg hører på musikk i nesten alle settinger. Jeg elsker å oppdage ny musikk og jeg oppdaterer stadig spillelistene mine. Jeg har nye (og gamle) favoritter hver eneste uke.

HAR DU EN FAVORITTSANG ATM?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SLIK KLARTE JEG Å LIKE KROPPEN MIN IGJEN

 • 11.03.2017, 15:00

I lang tid tilbake, var jeg min største fiende. Jeg likte ikke kroppen min og jeg kunne få vondt, da jeg så meg i speilet. Men, i ettertid har jeg jobbet hardt med psyken min. Jeg tror det har alt å si, iallefall har det hatt alt å si for meg. 

 

7 PUNKTER JEG HAR ENDRET PÅ I LIVET - SOM GJØR AT JEG ELSKER KROPPEN MIN

________

1. Jeg har ikke endret fasongen på kroppen min, men jeg har endret mine tanker. 

2. I stedenfor å si hva som er feil med meg, har jeg brukt små lapper til å skrive på hva som er bra. Jeg har hengt dem opp, der jeg kan se dem hver dag.

3. Jeg sier til meg selv i speilet, at jeg er bra nok og jeg ser bra ut slik jeg er. Selv når jeg ikke tror på det, så sier jeg det. 

4. Jeg prøver å være min egen venninne. Du vil aldri skyve venninnen din ned, men du vil løfte dem opp.

Foto: Marianne Stene

...

5. Jeg vil ikke tenke tilbake på hvor ille jeg hadde det med min kropp, men jeg vil tenke på hvor takknemlig jeg er for å ha den kroppen jeg har. FRISK.

6. Det kommer alltid dager, der du føler deg stygg. Si til deg selv at det er en dårlig dag, tillat deg å ha det dritt og kom tilbake sterkere. Egentlig så vet du at det bare er en dag eller periode. Ting skjer, men livet må gå videre.

7. Hvis jeg skulle begynne å klage over at jeg burde få litt mindre lår eller sterkere armer, så vet jeg hva jeg kan gjøre. Jeg kan komme meg ut og gå/jogge. Jeg kan trene styrke og jeg kan spise litt mindre godteri i ukedagene. Slik er det, faktisk.

JEG ØNSKER DERE EN GOD LØRDAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

NED ALLE TRAPPENE

 • 11.03.2017, 09:39

HVA SYNTES DERE OM BILDET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

10 FUN FACTS OM MEG

 • 10.03.2017, 19:04

10 FUN FACTS OM MEG

________

1. Jeg ligger ofte så lenge på natta før jeg sovner, at jeg blir ofte veldig sulten..

2. Jeg har ingen søsken. Så derfor er jeg enebarn.

3. Jeg elsker vin!


4. Jeg gikk på svømming i mange år og kan si at jeg var veldig flink til å konkurrere.

5. Jeg har dårlig hukommelse, når det gjelder små ting. Jeg må skrive alt ned, for å huske det.

6. Jeg griner veldig fort, hvis jeg ser på filmer.

7. Jeg er høyrehendt, men kan gjøre omtrent alt annet med venstre.

8. Jeg elsker avocado on everything!

9. Jeg går ingen vei, uten å ta med iPhonen min.

10. Mitt favorittfag er mattematikk.

________

Det var 10 kjappe om meg, som kanskje ikke alle vet om. Slike innlegg er jo veldig etterspurt, så derfor er det jo veldig greit å legge ut slike i gjevne mellomrom. Kanskje det var noe her, som du ikke visste?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

ERFARINGEN SOM GJORDE MEG RIK OG SELVSIKKER

 • 10.03.2017, 13:32

Jeg var aldri god nok. Jeg var aldri fin nok. Jeg var aldri den jenta med de fine klærne eller den fine kroppen. Jeg var aldri den personen som hadde en mening. Jeg var aldri tøff nok og jeg var heller aldri god nok til å være meg. 

Det var før. Før er borte, jeg er her og nå. Ikke mer skal jeg tenke slike tanker. For er det noe jeg vet i dag, så er det nettopp det - at ingen andre styrer hva jeg føler eller tenker. Jeg bestemmer over meg selv og at jeg er god nok. Selv om presset i dag er stort, så er det for meg viktigst å kunne være seg selv 100 %.

Den gangen var jeg fin nok. Jeg var tøff nok og jeg hadde de fineste klærne. Jeg kunne bare ikke se det. Jeg kunne ikke se, at faktisk det å være seg selv - var godt nok. Jeg prøvde aldri å passe inn eller være noen andre, selv om jeg trodde den gangen at det var det som skulle til. Men, jeg er glad. Glad for at jeg aldri prøvde å være en annen, enn den jeg er. Selv om jeg var usikker og hadde ingen selvtillit, så la jeg et grunnlag med erfaring. En erfaring som har gjort noe med meg. I dag har jeg god selvtillit og den erfaringen jeg fikk, gjorde meg rik og selvsikker.GOD HELG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

5 MÅTER Å VÅKNE OPP GLAD

 • 10.03.2017, 09:34

GOD FREDAG DERE HERLIGE!5 MÅTER DU KAN VÅKNE OPP GLAD

...

SETT PÅ DIN FAVORITT SANG!

Når du våkner, så sett på din favorittsang høyt på volumet - istedenfor å høre på den irriterende alarmlyden. Du vil føle deg mye bedre når du står opp, når du ikke har slått av den irriterende alarmen du ikke ser fram til hver morgen.

POSITIVE TANKER

Før jeg står opp, sier jeg høyt til meg selv to ting i livet jeg er takknemlig for. Dette gjør jeg for å minne på meg selv, det veldig mange glemmer i blandt (meg selv inkludert). Men, så gir det meg også en positiv start på dagen.

TA EN KALD DUSJ

Det sies at dersom du tar deg en kald dusj, vekker du kroppen. Du øker blodsirkulasjonen, føler deg kvikkere og du får i tillegg bedre immunforsvar. Det trenger ikke å være lenge, men bare så du får vann i ansiktet og litt til.

PLANLEGG DAGEN DIN

Noe jeg liker å gjøre hver dag, er å skrive i min lille notatbok hva jeg skal gjøre i løpet av dagen. Mens jeg spiser frokost, kan jeg også skrive ned punktvis hva jeg skal gjøre i løpet av dagen. Da kan jeg også krysse av for hver ting jeg gjør i løpet av dagen.

KAFFE

Jeg vet ikke dette gjelder alle, men jeg elsker å koke meg kaffe på morgenen! Da blir jeg også mer kvikk, som gjør at jeg får lyst til å komme i gang. Det gjelder også en god kopp te.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TIPS: MOTIVASJON TIL TRENING + NELLY RABATT

 • 09.03.2017, 19:33

innlegg samarbeid med Rabble // Inneholder annonselinker

Hei på dere! Jeg håper dere har det fint ♥ I dag vil jeg tipse dere en veldig kjekk nettide, nemlig Rabble. Dette er en nettside som inneholder et hav av rabattkoder på en rekke nettsteder, slik som Nelly, Ellos, CDON, Junkyard og Booking.com! Jeg som er veldig glad i å handle på Nelly og Ellos, kan det lønne seg å klikke inn på Rabble - for å se om det er noen salg, rabattkoder eller andre gode kampanje tilbud.


 

5 TIPS TIL Å HOLDE MOTIVASJONEN OPPE

________

1: Sett deg realistiske mål. Jeg har prøvd dette før, uten å lykkes. Grunnen til dette, er at jeg har satt meg for høye mål. Sett deg små delmål, slik at du kan se fremgang mot et større mål. Når du ser hva du får til, så blir det lettere å jobbe deg videre.

2: Begynn lett. Hvis du begynner hardt, er det veldig lett å miste motivasjonen og du klarer aldri å gjøre framsteg. Derfor er det viktig å begynne lett, slik at du kan jobbe deg oppover. Tenk også på at ingen trening, er bortkastet trening!

3: Snakk om treningen din. Fortell dem rundt deg om treningen. Da vil andre se på deg som motivert til trening, slik at du istedenfor å sitte hjemme - går heller på treningen. Du blir på en måte forpliktet, som også kan være en bra ting.

4: Du blir glad av fysisk aktivitet. Trening handler om mye mer, enn bare slanking. Personlig trener jeg, for å holde meg i form. Trening har også en effekt på psyken din, som gjør at du blir glad av trening. Det å gå en tur ute i friluft, gir en positiv effekt på kroppen.

5: Se fremover og tenk på langtidseffektene. Hvis du syntes det er vanskelig å komme i gang, tenk på hvor god samvittighet du får etter en treningsøkt. Samtidig er det viktig å unne seg en belønning av og til, når du har gjort det bra. Som en god middag med vin, kjøpe deg et nytt treningstøy eller unne deg et annet plagg.

Flere kjente nettbutikker finner du gjennom Rabble.

Nå får du 50 % rabatt på dyreste vare + fri frakt hos Ellos. I tillegg til dette, kan du også spare 50 % på skjønnhet og helse på Ellos sine sider via Rabble!Her plukket jeg ut mine favoritter på skjønnhet, som er på tilbud nå. Disse anbefaler jeg på det sterkeste, samtidig som det ellers er viktig å pleie seg selv med gode produkter! Alle rabattkodene til Ellos finner du her.

...

Nå får du også blandt annet 30 % rabatt på topper hos Nelly, men også opptil 70 % rabatt på Nelly salget via Rabble!

Sko: HER / Topp: HER / Tights: HER

...

Her har jeg da plukket ut et favoritt antrekk til treningen, som også nå er på tilbud. Jeg er veldig glad i det meste på Nelly sine sider, som da passer fint med alle de gode tilbudene via Rabble! Alle rabattkodene til Nelly finner du er.

Hvis du skal handle på nett, anbefaler jeg alle å stikke innom Rabble for å sjekke hvilke tilbud og kampanjer dem har. Her kan du spare penger, til å bruke på kanskje flere plagg eller andre ting. Det kan være mye penger å spare!

Jeg håper dere fikk litt inspirasjon til motivasjon, når det gjelder trening og helse ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

VÆR GOD MOT DEG SELV

 • 09.03.2017, 14:23

Det er vel en ting, som kanskje ikke alltid har vært like lett. Jeg vil si at du kan bli mer lykkelig, hvis du er god og snill mot deg selv. Derfor vil jeg dele noen tips til hvordan det kan være lettere for deg å være god mot deg selv.

5 WAYS TO BE GOOD TO YOURSELF

________

1: SNAKK FINT TIL DEG SELV. Det er utrolig viktig og ikke snakke deg selv ned, men opp. Så snakk til deg selv, som om du snakker til din venn/venninne. Stay positive!

2: BE HERE AND NOW. Det er veldig lett å bekjymre seg for framtiden og hva som skal skje, men hvorfor bruke ekstra krefter på noe du ikke kan gjøre noe med? Fokuser heller på det du skal nå, slik at du kan komme sterkere tilbake når du faktisk kommer til det.


...

3: TID TIL DEG SELV. Noe som er utrolig viktig, er å ta seg tid til seg selv. Det har ikke jeg alltid vært god på, men jeg har blitt mye bedre. Litt alenetid og ta vare på kun seg selv, gjør noe bra med deg.

4: FJERN NEGATIVE TANKER. Ja, hvor lett er det vel ikke å la en negativ tanke ødelegge resten av dagen din? Tenk at du er bedre, enn de negative tankene. Prøv å skyv dem vekk, så skal du se at det til slutt blir bedre.

5: TA TID TIL EGEN PLEIE. Det å pleie seg selv litt av og til, er kjempe nydelig for selvfølelsen. Lakke neglene, ta på ansiktsmaske, ta en dusj, test ut litt sminke, les en bok og sett deg selv høyt.JEG HÅPER DERE HAR DET FIINT ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SILENCE

 • 09.03.2017, 10:08JEG HÅPER DERE FÅR EN FIN DAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

''HVORFOR GIDDER DU IKKE Å GÅ UT DØRA?''

 • 08.03.2017, 18:24

Innlegget handler om en god stund tilbake, der jeg hadde en del angst og depresjoner. Jeg isolerte meg, sluttet skolen for å bli frisk og jeg hadde en tøff hverdag.


________

Jeg ble ofte spurt hvorfor jeg ikke ville gå ut, fordi det var mange som ikke kanskje visste helt hva jeg gikk i gjennom den gangen. Kanskje også fordi ikke alle vet hvordan det er, å være i den situasjonen. I don't know. Men, iallefall så leser jeg ofte slike innlegg om depresjon. Slike innlegg, der andre mennesker dømmer dem - fordi dem ikke ''gidder'' å gå ut døre eller stå opp om morgenen. Jeg blir så sint.

Alle vet jo hvor vanskelig ting kan være, men du har det jo ikke vondt for morroskyld. Eller hva?

Det tror iallefall ikke jeg.

Mitt poeng med dette innlegget, er svaret på overskriften. Jeg skal fortelle hvorfor jeg ikke ''hadde lyst'' å reise meg opp av senga eller klarte å gå ut. Kroppen kjempet i mot. Kan du tenke deg en slosskamp, der du blir slått ned (mens du taper så det synger) og du klarer ikke å reise deg igjen. Slik er det med depresjon, der du sloss med deg selv. Du sloss med kroppen, som har overtaket på deg. Du taper flere ganger. Men, når du reiser deg og vinner kampen - så er det en stor seier. Husk at du er sterke enn du tror ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 08.03.2017, 14:44

Nå kjører jeg en ny ukens blogg konkurranse, som jeg vil begynne med fast her på bloggen. Det er alltid så givene å se gjennom nye blogger og kunne anbefale bloggere hver uke. Slik kan også andre plukke opp gode tips! Jeg velger ut to heldige vinnere i løpet av uken, som kommer i et eget innlegg på min blogg. Dette med bilder, litt om bloggen og direkte link til dem.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Like min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg kommer til å kikke innom alle bloggene som melder seg på!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

STORYTIME: PINLIG MENSEN HISTORIE

 • 08.03.2017, 09:55

Nå er det en stund siden forrige storytime på bloggen. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke ta noe av det som kanskje er det mest pinlige for en jente i ung alder - nemlig en pinlig mensen historie? Derfor kjører jeg i gang, like godt.


...

Så, jeg var på ferie med min pappa til Brande i Danmark. Der reiser jo mange med fotballen, men jeg var bare med pappa som hadde en del med fotballen å gjøre. Jeg spilte jo selv fotball, men det var noen år etter. Uansett.. Der vi bodde hadde vi et basseng, så jeg skulle da bade. Da jeg kom opp av vannet og skulle tørke meg, spurte pappa meg hva jeg hadde på håndkleet (hvitt, for sikkerhetsskyld). Jeg svarte selvfølgelig at det ikke var noe. Men, når jeg kom på toalettet etter dette - så var det jo tante rød som hadde kommet for å bli.

Heldig er jeg jo som har verdens beste pappa! Men, unnskyld meg min kjære far.. Akkurat den gangen var det veldig flaut!

Han måtte da ringe mamma, ettersom jeg var livredd og ikke visste hva dette var. Så jeg måtte snakke med mamma, om et slikt jenteproblem. Jeg husker godt at jeg gråt, fordi det var så uheldig at det skulle skje akkurat på denne turen. Men, pappa fikk noen til å ordne litt av hvert for meg på turen. Jeg husker også veldig godt når jeg skulle ut blandt mennesker, at jeg var redd for at folk skulle se jeg hadde mensen. Haha. i dag kan jeg heldigvis bare le av det.

HAR DU EN PINLIG MENSEN HISTORE Å DELE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

7 TING JEG VIL BLI FLINKERE TIL

 • 07.03.2017, 18:55

Det er vel alltid rom for forbedringer, derfor vil jeg dele noen av mine ønsker i et eget innlegg. Dette er ikke snakk om ting jeg ønsker meg, men litt andre type ting. Det kan jo være litt lettere å gjennomføre, dersom det blir skrevet ned (tenker jeg..)

7 TING JEG VIL BLI FLINKERE TIL

________

1: Lære å si nei. Dette må jeg bli flinkere til, for min egen del. Det er helt greit å si nei, dersom du ikke føler for noe eller hvis det ikke passer.

2: Mindre stress i hverdagen. Jeg er flink til å stresse, mer enn nødvendig. Så dette må jeg bli flinkere til og heller ta ting i mitt eget tempo. Bedre å få det gjennomført, enn å stresse seg syk.

3: Spare penger. Dette punktet har jeg blitt veldig flink til, men jeg vil også fortsette med det.

4: Være selvstendig. Jeg har vel som oftest alltid kjent på den følelsen å være avhengig av andre, for å ha en trygghet. Det kan jo være positivt også, men jeg ønsker å bli mer selvstendig.

5: Spise mer. Jeg kan fort hoppe over ett eller to måltider, som blir veldig dumt. Så jeg vil bli flinkere til å spise lite og ofte!

6: Stole på meg selv. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne stole litt mer på meg selv og bare kjøre på. Jeg har veldig lett for å spør om det er riktig eller hvordan jeg skal gjøre en ting..

7: La være å overtenke! Denne har jeg nok en veldig lang vei å gå, men jeg skal jobbe hardt. Hvis jeg gruer meg til en ting, så er jeg flink til å tenke på hva som skjer (selv når jeg vet at ting aldri blir slik du tenker, but still..)HVA VIL DU BLI FLINKERE TIL?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG GJØR MEG SELV VONDT, FOR Å GJØRE ANDRE GLADE?

 • 07.03.2017, 14:20

Jeg vil ikke ta en avgjørelse, fordi det er mest vanlig. Jeg har kommet til det punktet, der jeg vil tar avgjørelser - fordi det er riktig for meg. Jeg har alltid blitt påvirket av andre, til å ta de avgjørelsene jeg tar. Men, jeg har vel egentlig aldri tatt en avgjørelse og hatt det bra med den avgjørelsen - fordi jeg kanskje har fått følelsen av å såre noen. Men, hvis det hadde vært noen andre som hadde sagt akkurat det samme, så hadde jo jeg sagt

 gjør det som er best for deg.

Det er rart at det er så vanskelig, men jeg har jo aldri klart å tenke kun på meg. Selv når jeg burde, så klarer jeg det skjeldent. Det er litt skremmende, men jeg er jo bare sånn. Tenk at jeg ofte har tatt avgjørelser på vegne av andre, men at jeg ofte glemmer meg selv? Det er vondt å tenke på, men enda når jeg skriver om det - så kan jeg ikke kjenne på det at jeg kan gjøre ting på en annen måte. Det er jo slik jeg er, så er det jo ikke bare å knipse og si at nå skal det skje noe annet. Sånn fungerer det jo ikke. Men, av og til skulle jeg gjerne ønske det.

Jeg vet jo veldig godt at man må tenke på seg selv og drite i hva andre sier. Noen ganger klarer jeg det, men ikke når det gjelder å ta avgjørelser.

________

HVIS DU HAR NOEN TIPS, DEL DEM GJERNE I KOMMENTARFELTET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MINE MÅL FOR UKEN

 • 07.03.2017, 10:05

Hei og god tirsdag dere! Jeg har aldri vært et menneske som har vært glad i en ny start på uken, samtidig så er det jo greit med en ny start og med nye mål. Noe jeg heller aldri har vært god på, så er det å sette meg mål. Jeg gjør ting, men jeg har ikke vært flink til å skrive ned og se hva jeg får til. Så jeg starter denne tirsdagen ved å dele mine mål for uken, så håper jeg dere får en fin uke ♥

________           UKENS MÅL

 • Stå opp tidligere enn vanlig og spise god frokost
 • Stresse ned og nyte hver eneste dag
 • Få nok søvn
 • Gå en tur hver dag
 • Planlegge hvert eneste måltid

HAR DU NOEN MÅL FOR UKEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

INGEN ER LIKE

 • 06.03.2017, 18:49A LOT OF COLORS

...

Jeg har begynt å spare på noen design glass, som jeg bare elsker. Det er ikke ofte jeg sparer på ting, fordi det blir så dyrt. Men, disse har jeg ønsket meg til både jul og bursdag. Så har jeg fått en del av dem også. I tillegg til min samling av mummikopper, så sparer jeg også på disse (som sagt..)


It's also my favourite colorsHAR DU NOE DU SPARER PÅ?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

BILDENE INGEN FÅR SE #4

 • 06.03.2017, 14:04

Hei dere! Sist gang mamma tok bilder av meg, måtte jeg si til henne at hun måtte knipse noen litt mindre fine bilder av meg - fordi dem skulle på bloggen. Jeg var også opptatt av å få flere slike bilder, som jeg gjorde. Så her har dere noen!Eh, ja...

HEHE, TYCKS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DYREBARE ØYEBLIKK

 • 06.03.2017, 10:13

Livet har mange av dem og jeg vil nevne noen av dem.

Ligge og høre på regnet

Å le høyt

På tur i skogen

Danse når jeg vil

Fine bilder

Lukten av blomsterEn kopp kaffe

Lage mat sammen med andre

Å spise en god pizza


♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

OPPSKRIFT PÅ BILLIG OG SUNN MIDDAG

 • 05.03.2017, 18:17

Dagens middag jeg vil anbefale, er både sunn, billig og veldig god. Jeg elsker denne retten og kunne sikkert ha spist det oftere, enn jeg gjør. Det er også en del andre ingredienser du kan bruke, alt etter hva du liker.

        DU TRENGER:

 • Ris (ferdig kokt)
 • Egg (jeg brukte 2 egg)
 • Skinke
 • Mais
 • Olje
 • Litt soyasaus
 • Salt og pepper

 

     SLIK GJØR DU:

 1. Kok opp ris som er anvist på pakken, mens du da kan kutte opp de ingrediensene du har. I dette tilfellet er kun skinke å kutte opp, men gulrøtter er også godt å ha i. Visp også sammen eggene.
 2. Tilsett litt olje eller smør i en panne og tilsett ferdigkokt ris, skinke og mais. 
 3. Lag en grop i midten av pannen, der du putter i vispet egg. La eggblandingen stivne, før du blander alt sammen.
 4. Smak til med soyasaus og eventuelt det krydderet du velger å bruke. 

GOOD TO GO. JEG HÅPER DET SMAKER!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DET SYNES IKKE PÅ UTSIDEN

 • 05.03.2017, 13:54

Det er kun deg selv som kjenner en indre smerte. Når du kjenner angsten blomstre og kjenner på alle de vonde tingene. De fysiske smertene. De er det kun du som kjenner. Har du angst, så er det ikke alltid synlig. Brekker du et bein, så er det lett for andre å se og forstå hvorfor du går med krykker. Men, hvis du sier til en person at du har angst. Så kan du kanskje et sekund eller to, føle at du får et blikk av misforståelse. Det syns ikke.

Hvis noen spør deg hvordan du har det, så smiler du og svarer at det går fint. Men, hvorfor skal vi alltid pynte på sannheten? Når noen spør deg om det, så er det ikke for at du skal gjemme deg bak andre svar. Du burde svare slik som det er, men i den grad at det er helt greit å ha det vondt av og til. Det burde være viktig å normalisere en slik problemstilling, enn å skyve den vekk under et teppe. Det trenger ikke å være greit og det kan være like vondt, selv om det ikke alltid er like lett å se det. Åpenhet er så utrolig viktig og jeg tror det også er viktig, slik det er normalt. Like normalt som for en annen å si at dem har brukket et bein eller en arm. Det burde være plass til alle, uavhengig hva situasjonen er.

Ingen andre enn deg selv, vet hvordan du har det på innsiden. Det er ikke alt man burde dele med alle, men å være så ærlig å si at: nei, i dag går det ikke så bra - det er helt greit.HVIS DU ER ENIG - SÅ MÅ DU GJERNE DELE INNLEGGET ​♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

7 TING SOM GJØR MEG FLAU

 • 05.03.2017, 10:17

Hei mine flotte lesere!

Jeg vil jo si at jeg tåler ganske mye før jeg føler meg flau, men jeg har også mine svake punkter der altså. Det er en del ting (når jeg tenker over det) som gjør meg veldig flau. Så jeg tenkte, hvorfor ikke lage et eget innlegg om det? Kanskje flere kjenner seg igjen, hehe!7 TING SOM GJØR MEG FLAU

________

1. Når du finner ut at den meldingen som du skulle sende til en person, blir sendt til en helt annen.. (Sendte melding til læreren min for mange år siden, som egentlig skulle til kjæresten min. Flaut..) 

2. Å stå foran en klasse eller generelt foran mennesker, der du skal holde en presentasjon.

3. Hvis mobilen ringer når jeg sitter ute på en restaurant og spiser.

...

4. Hvis jeg ser på norske talenter sammen med hvem som helst, der folk driter seg ut. Det er flaut, det..

5. Være den eneste som skal ut av bussen, når den er stapp full og du føler at alle kikker på deg.

6. Å komme sist i et selskap, om jeg så kjenner personene eller ikke.

7. Jeg hater å søle i et selskap. Som å velte glasset med noe i, for eksempel.


HVA GJØR DEG FLAU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

ET FAVORITT ANTREKK

 • 04.03.2017, 18:50Genser Lindbergh / Bukse Cubus / Skjærf Bikbok / Sko Eurosko

Jeg og mamma var ute i byen i går, gikk tur og tok litt bilder. Det ble da også noen bilder til bloggen, selvfølgelig. Så ho mor skal ha creds for disse bildene av meg i dette antrekket. Genseren gjør også antrekket til et av mine favoritter.

________

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

KATTEN MED DE STORE ØYNENE

 • 04.03.2017, 13:27

Noen bilder av mamma sin nysgjerrige katt.

Sweetie

♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

BLOGG ANBEFALINGER + LITT TANKER

 • 04.03.2017, 10:05

God lørdag dere! Jeg vil først starte innlegget ved å si at jeg setter så stor pris på alle kommentarer eller bare hvis dere tar en titt innom. Det har gått litt opp og ned i det siste, derfor er det så utrolig oppkvikkende å se de fine kommentarene fra dere. Jeg kan ikke få takket dere nok.

...


 

Men, jeg vil iallefall anbefale to blogger til dere. Det er en fin måte å få frem flinke blogger, samtidig som jeg selv syntes det er moro å skrive om. Jeg må også si at det var vanskelig å velge bare to blogger, så jeg vil gjerne ha flere slike konkurranser på bloggen!

Ukens bloggereDen første personen jeg vil anbefale bloggen til, er vakre Malin Hatlestad. Hun legger alltid ut fine bilder på bloggen og jeg blir veldig inspirert. Jeg har fulgt bloggen hennes en god stund og hun blogger om veldig mye. Alt fra tips, reiser, mat, om seg selv og mye mer. Hun legger ut innlegg gjevnlig, noe som er et stort pluss. I det hele tatt blir jeg alltid glad når jeg trykker inn på bloggen hennes, som dere kan finne HER.

________Den andre personen jeg vil anbefale, er fine Oda Davidsen Nygaard. Bloggen hennes stråler av fine bilder av god kvalitet. Hun er ærlig på bloggen, noe som er utrolig tøft av henne. På bloggen hennes finner du oppskrifter, antrekk, personlig og mer. Med andre ord, så varierer hun veldig på hva hun legger ut og det liker jeg! Jeg ser alltid frem til å trykke meg inn på bloggen hennes, som du finner HER.

________

Tusen takk til alle som meldte seg på, som gjorde det veldig vanskelig å velge. Men, jeg skal ha flere slike konkurranser fremover. God klem!

SLIK KAN DU FORBEDRE LIVSSTILEN DIN

 • 03.03.2017, 19:03

Livet mitt går jo aldri på skinner og jeg gjør heller ikke alt som burde gjøres, til en hver tid. Men, jeg prøver så godt jeg kan å gjøre ting som gir meg overskudd og energi. Jeg har noen gode punkter, som iallefall fungerer for meg. Ikke alltid selvfølgelig, men veldig ofte.

...


 

.. HVORDAN FORBEDRE LIVSSTILEN ..

________

 

BEGYNN ROLIG

Jeg er en slik person, som gjerne vil se resultater med en gang. Slik som da jeg begynte å endre kostholdet, til å spise mer sunt og variert. Da tenkte jeg at nå må jeg kaste alt jeg har og bytte ut med bare sunne ting. Men, det er faktisk viktig å starte med litt og litt - for at det skal vare videre også.

BEVEG DEG I LØPET AV DAGEN

Selv om du ikke skulle drive med trening, så er det utrolig viktig å bevege seg. Om det så er en tur til butikken, byen eller en gåtur - så hjelper dette for at du skal føle deg bra!


 

IKKE SPIS PÅ RESTAURANT OFTE

Dette kan jo hjelpe til, dersom du skal være forsiktig å bruke penger. Men, når det gjelder kostholdet, kan det også være positivt. Det du får servert ute, kan fort være tilsatt en del fet olje eller andre ting. Hvis du lager maten hjemme fra bunnen av, så vet du hva du får i deg.

SPIS GODT

Det er utrolig viktig å tilføre kroppen næring, så pass på at du finner litt fiber og proteiner i kosten. Dette gjør kroppen veldig glad og du får bedre motivasjon, i tillegg til energi - enn hvis du ikke hadde tatt til deg mat.


 

DRIKK VANN

Jeg vet at denne sier seg selv, men det er så mange gode fordeler for kroppen av å drikke vann. Hvis du ikke er så glad i vann, går det fint å piffe opp vannet med litt frukt. Det syntes jeg selv er kjempe godt!

FÅ NOK SØVN

Du vil veldig fort merke i lengden, at lite søvn gjør deg sliten. Dersom du har fått de timene kroppen trenger, så klarer du å gjennomføre mer og du føler deg i tillegg mye bedre både fysisk og mentalt.

HAR DU TIPS TIL Å FORBEDRE LIVSSTILEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

HVA ER SANNHETEN OM VICTORIA?

 • 03.03.2017, 14:30

Jeg heter Victoria, noe som mange vet. Det kanskje ikke alle vet, er at jeg har angst. Sosial angst. Jeg har hatt det i flere år. Jeg er ikke redd for å være ærlig, fordi det kan ofte gjøre noen ting bedre.. Doesn't it? Ikke alt vil jeg dele, men jeg deler det som føles riktig for meg.

.. og for å gå et hakk videre med ærlighet, så har jeg ingen sminke på bildene..


 

Jeg har store planer om videre utdannelse, etter videregående skole. Men, akkurat nå har jeg et lite stykke igjen. Det er også helt greit. Jeg har brukt lang tid, men det har vært helt nødvendig. Jeg har faktisk gått fra og ikke klare å sitte i klasserommet, til å komme tilbake på skolen. Jeg er stolt. Sykt stolt av meg.

Jeg har jobbet damn hard for å komme hit jeg er i dag, på mange måter. For alle går det opp og ned, selvfølgelig. Og for meg handler det om hvordan jeg takler det. Jeg takler ting mye bedre enn før, fordi jeg har jobbet hardt med det. Tankegangen min er ikke slik den var før, derfor takler jeg det meste på en nokså bra måte.

Jeg har den beste tryggheten rundt meg, nemlig familien min. Dem er gull verdt og jeg hadde ikke vært her i dag - hadde det ikke vært for dem. Nevner ikke navn (det er mange og privat), men det finnes ikke et stort nok ord for å beskrive dem. Jeg er heldig.

...

Jeg vil avslutte innlegget ved å spør meg selv: "Hva er sannheten bak Victoria?" Jo, det skal jeg si. Sannheten er at bak denne jenta finnes det mer, enn hva mange tror. Denne jenta er klar for å jobbe seg videre i livet og denne jenta skal lykkes.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

WHAT'S ON MY PHONE

 • 03.03.2017, 11:17

Hei dere! 

Nå tenkte jeg å lage et innlegg, der jeg visere dere hva slags apper jeg har på min telefon. Det er også en del der jeg ikke bruker så ofte, men jeg skal vise dere dem jeg bruker mest. Så her får dere se.

For å starte en plass, så har jeg iallefall en iPhone 5. Denne har jeg hatt i mange år nå og jeg er kjempe fornøyd!

...1: Afterlight. Så denne første appen er et must for meg. Jeg tror jeg har betalt for den, men det er en stund siden. Her kan du redigere bilder, slik at bildene blir naturlige. Du kan også legge til effekter, hvis du ønsker. Dette er den beste redigerings appen, etter min mening!

...2: Booking.com - Denne er genial, hvis du leter etter hoteller. Jeg har bestilt hver gang her, hvis jeg skal på et hotell i Norge. Slik får jeg også rabatter etterhvert, samtidig som jeg får inn tilbud. Det er moro å sitte og se på prisene, på favoritt hotellene!

...3: Mattilbud. Denne appen har jeg anbefalt før, på bloggen. Men, jeg må ha den med her. Jeg ville ikke vært foruten denne appen, som gir deg oversikt over tilbud i alle matvarebutikkene! Det er ofte mange gode tilbud, som du da ser i denne appen.

...4: VSCO. Dette er også en redigeringsapp, som jeg også liker godt. Denne har veldig fine effekter, som jeg liker å legge til på bildene mine. Så i denne redigerer jeg ofte bildene, etter afterlight.

...5: 7 Minute Workout. Hvis jeg ikke er på treningssenteret, men har lyst til å trene i stuen uten hjelpemidler - så bruker jeg denne! Jeg har betalt for den, men det mener jeg er utrolig verdt det. Her er det mange styrkeøvelser, som spilles etter hverandre i 7 minutter. Jeg garanterer at du vil kjenne det på kroppen etterpå og du får i tillegg awards/belønning, som du også kan se på.

...

HVA ER DINE MUST-HAVS AV APPS?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

NOEN KILO PÅ KROPPEN ER HELT TOPP

 • 02.03.2017, 18:23

Jeg ser at kroppen min har en bølgete og litt stor fasong, men det er jeg glad for. Det å jobbe for en perfekt kropp, er ikke et mål jeg har med livet. Et av mine mål er å jobbe med tankene mine, slik at jeg kan være fornøyd med den personen jeg ser i speilet hver eneste dag.

Mitt mål er å akseptere at jeg er unik, fordi det ikke finnes noen andre enn meg.You are not fat. You have fat. Fat does NOT define YOU

________

Jeg syntes det er viktig å snakke om kropp, uten at dette skal føre til kroppspress. Grunnen til at jeg skriver en del om kropp, er jo nettopp fordi jeg ønsker at alle skal være fornøyd med seg selv. Det er absolutt ikke lett, det vet jeg mye om. Men, det går faktisk an å snu tankene sine - slik at det kan bli bedre. Jeg elsker å kunne si at jeg er 100% komfortabel med min kropp, til tross for at jeg har noen kilo ekstra.

Jeg har snudd tankene mine på hodet, slik at jeg nå vet at kroppen min ikke er avgjørende for ting jeg ønsker å oppnå. Mine ekstra kilo på kroppen, skal ikke ta avgjørelser for hva jeg ønsker i livet. Det er det MEG som skal.


...

En annen ting, som jeg vet mange lurer på - er mitt syn på treningen. Mange tror (det vet jeg) at jeg mener at treningen, ikke har noe med at jeg vil bli slankere. Men, så ærlig jeg er på bloggen - så ønsker jeg ikke å la leserene mine få feil inntrykk. Det jeg skriver på bloggen er ærlig, rett fra meg. Jeg trener for å holde meg i form, IKKE for å bli slankere eller mer fit. Jeg hadde ikke hatt problemer med å si det på bloggen, hvis det hadde vært tilfelle.

Men, jeg trener fordi jeg syntes det er gøy og fordi jeg vil holde kroppen min frisk. Hvis jeg tar av meg noen kilo? Ok, da er jeg fornøyd. Jeg begynner ikke å grine av den grunn. Men, jeg er faktisk fornøyd nå også. Rett og slett fordi det sitter i hodet, IKKE i kroppen ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

8 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 02.03.2017, 13:19

Nok et slikt innlegg, men noe som er veldig populært på bloggen. Det er også artig å lese mer om andre blogger, så da tenker jeg kanskje det kan være litt artig å dele litt flere fakta om meg som veldig få vet om.

1. Jeg innbiller meg selv at jeg elsker tid for meg selv, men egentlig så liker jeg ikke å være alene.. (iallefall ikke lenge)

2. Jeg drikker sykt mye vann, hver eneste dag. Jeg kunne ikke klart meg uten!

...

3. Jeg hadde vannkopper da jeg var ganske stor, så jeg ble utrolig dårlig. Jeg lå rett ut i 3 uker og trodde helt seriøst at jeg skulle dø..

4. Jeg er alltid positiv, selv om jeg av og til har grunn til å være negativ.

5. Jeg er ekstremt følsom.


...

6. Jeg begynte på medier og kommunikasjon første året på videregående, men jeg tok siste halvår uten alle mediefagene. Dette fordi jeg valgte feil linje.

7. Min drømmebil, lettere sagt bilmerke - er mustang.

8. Jeg kunne levd av å reise, hvis jeg hadde hatt mulighet. Jeg elsker å reise!Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

LOVE THIS MORNING

 • 02.03.2017, 09:19

God morgen fine mennesker! Jeg har ikke så mye mer å si, enn at jeg i dag skal slappe av og ta livet med ro. Slik er det av og til, som også er helt greit 


GOOOD TORSDAG!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TRENER JEG FOR Å BLI FINERE?

 • 01.03.2017, 19:10

Jeg er jo ikke en person som trener hver eneste dag, men jeg liker å trene når jeg føler for det. Noen ganger er det flere ganger i uken, mens andre ganger kan det være en gang.

Jeg begynte aldri å trene fordi jeg var misfornøyd med meg selv eller fordi jeg ville se bedre/finere ut. Heller ikke fordi det er en slags ''trend'', som mange kaller det i dag. Men, jeg tenkte derfor å skrive litt mer utfyllende på akkurat dette med hvorfor jeg trener og hva jeg trener.5 PUNKTER PÅ HVORFOR JEG TRENER

...

1: Jeg vil holde meg frisk. Jeg bruker kroppen og går tur hver eneste dag, i tillegg til at jeg også har andre ting i hverdagen. Jeg merker fort på kroppen, hvis jeg er i god eller dårlig form. Jeg vil rett og slett opprettholde formen min, slik at jeg klarer mer i hverdagen. Trening styrker også immunforsvaret betydelig mye og jo mer jeg trener - jo mer kan jeg se at kroppen fungerer slik den skal.

 

2: Jeg vil teste kroppen min. Hvor mye jeg tåler og hvor sterk jeg kan bli, ved å se fremgangen fra da jeg begynte. Jeg syntes det er spennende å se hvordan jeg kan trene opp kroppen, til å bli sterkere. Det er moro å se at jeg kan få ting til, som jeg ikke trodde jeg skulle klare. Den følelsen!

3: Jeg får mye bedre matlyst. Jeg kan være veldig dårlig på å spise lite og ofte, så derfor er dette et ekstra pluss for meg. Trening gjør det lettere for meg, slik at jeg kan spise litt mer.

 

4: Gir meg motivasjon og energi. Det er også en god grunn for meg til å holde på med treningen, ettersom jeg får en enorm motivasjon til å nå flere mål. I tillegg til at jeg også får energi til å klare å gjøre mer.

5: Jeg har det gøy! Dette syntes jeg omtrent er det viktigste. Jeg trives veldig godt når jeg driver med styrketrening eller trening generelt. Så lenge jeg syntes det er gøy, så tenker jeg at det er verdt det.


 

HVORFOR TRENER DU, EVENTUELT?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DAGENS ANTREKK

 • 01.03.2017, 15:25

Hei dere ♥ Jeg har fått flere kommentarer, at dere ønsker slike outfit innlegg på bloggen. Så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg går med i dag. Resten av dagen går til kafebesøk, trening og overnatting hos ho mor. Jeg håper dere også har en fin dag så langt!Genser Lindex / Bukse Cubus / Belte H&M

________

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TING Å GJØRE NÅR DU ER SYK

 • 01.03.2017, 09:01

Når du ligger hjemme og er syk, er det ikke veldig mye du orker å finne på. Men, det kan være en del ting som ekan være greit å få gjort. Spesielt når du er syk, da du iallefall ikke har mye å gjøre.

 

5 TING DU KAN GJØRE NÅR DU ER SYK

________
 

LES ET MAGASIN ELLER BEGYNN PÅ EN BOK

Jeg slapper veldig av, når jeg leser. Er det noe du har tid til, når du må holde deg hjemme - så er det tid til å slappe av. Dette er en kjempe fin måte å koble helt ut på og i tillegg få noe bra ut av det.

TA IGJEN TAPT SKOLEARBEID

Hvis du må være borte fra skolen, er det fort gjort å gå glipp av litt ting som blir gjennomgått. Derfor er det viktig å holde seg opptatert og lese på egenhånd. Dermet får du ikke et ''sjokk'' når du kommer tilbake på skolebenken.
 

LAG NYE SPILLELISTER

Dette syntes iallefall jeg er veldig fint å bruke tiden min på, for å holde meg litt oppdatert. Det er alltid moro å finne nye sanger!

FINN EN NY FAVORITTSERIE 

Når du er syk og sengeliggende, så frister det ikke akkurat med en joggetur. Da er det helt greit å ligge med god samvittighet og heller kose seg litt. Finn deg en ny serie, som du ikke har hatt tid til å begynne på eller se noen filmer.

 

SOV DEG FRISK

Dette har iallefall jeg funnet ut, er det eneste som gjør deg frisk. Ligg heller en dag for mye, enn for lite. Hvis ikke kan det hende at du tar deg så hardt ut, at du blir liggende enda et par dager ekstra - enn nødvendig.HAR DU NOEN ANDRE TIPS SOM DU VIL DELE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no