hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

BLOGGING ER ET YRKE SOM ALLE ANDRE YRKER

 • 28.02.2018, 20:32

DET ER BARE Å SITTE FORAN EN DATAMASKIN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har hørt det før og jeg vil garantert få høre det igjen, at det er enkelt å blogge. For dem som har det som en jobb, så innebærer det «bare» å sitte inne og skrive. Vel, en snekker driver «bare» å klatrer opp et stillas for å spikre noen planker. Eller en dataingeniør sitter «bare» foran en datamaskin og driver med vedlikehold av datasystemer.

FEIL!

...

En snekker og en dataingeniør har to viktige og garantert krevende jobber, hvis du tar en nærmere kikk og får et større spekter. Men, blogging. Det handler bare om å sitte foran en datamaskin, skrive noe greier og ta med et par bilder. Nei, det kunne ikke vært mer feil. Jeg har ikke bloggen som en jobb, men jeg startet å blogge fordi jeg mener jeg har viktige temaer å snakke om. Jeg vil dele erfaringer, for å vise andre at dem ikke står alene. Jeg vil gjøre en forskjell, da kanskje noe av det jeg skriver kan nå ut til noen. DET er faktisk viktig, selv hvis det er snakk om å gjøre det av yrke.

En blogger velger sitt yrke, på samme måte som en annen velger et hvilket som helst annet yrke. Forskjeller er det selvfølgelig, men det vil det alltid være mellom ALLE yrker. Skal vi virkelig bruke tid på diskusjoner om hvorfor ikke blogging sees på å være en jobb, når man kan bruke tid på viktigere temaer?

...

For en blogger er det ikke ofte snakk om jobb fra en tid til en annen, men jobben følger dem hele dagen og gjerne hele døgnet. Flere bloggere tjener penger på det dem driver med, av en grunn. En ide, et innlegg, et bilde, et sted, planlegging. INGENTING kommer gratis. Bloggere er kommet for å bli, så hvorfor ikke bare akseptere det? Det er faktisk mye bra, hvis noen bare velger å se forbi nesetippen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

5 FAVORITTER DENNE ONSDAGEN

 • 28.02.2018, 12:08

.. Ettersom jeg elsker serier og blir helt hekta, tenkte jeg å dele mine 5 favoritt serier med dere. Jeg finner stadig nye serier jeg starter på, men dette er mine favoritter nå for tiden!

5 SERIER JEG FØLGER MED PÅ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Broen NRK

Denne serien ble jeg hekta på første gang jeg så den. Det er en svensk serie som er utrolig spennende etter hver episode, men samtidig finner du også humor.

2. Friends NETFLIX

Trenger jeg å si mer? Favoritt serien of all time!

3. Neste sommer DPLAY

Dette er en norsk serie med mange kjente fjes og jeg kan ikke annet enn å le, når jeg ser denne serien. En av favorittene til meg og samboer!

4. The Grand Tour AMAZON VIDEO

Dere har kanskje hørt om Top Gear? Dette er en serie som ble laget etter at dem forlot denne serien. Personlig syntes jeg denne kanskje er hakket bedre, så denne anbefales. Veldig morsom er den også.

5. Senkveld TV2 SUMO

Jeg trenger nesten ikke å si så mye her heller, ettersom jeg har fulgt med på serien så lenge jeg kan huske. Det er fortsatt helt uvirkelig at jeg var publikum i forrige uke!

♡ Følger du med på noen av dem?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

JEG KAN IKKE TILFREDSSTILLE ALLE

 • 27.02.2018, 10:00

...

Etter mange år med oppturer og nedturer, har jeg tross alt lært en del. Jeg sier ikke at nedturer trenger å vare, selv om det skjedde noe vondt der og da. Ting går over. Slik er det bare og jeg vet hvor irriterende det er å høre, når du har vonde ting som står på. Det siste som hjelper da, er å få høre at man må gi det litt tid. Jeg skjønner det godt.

Det er også viktig å tenke på at man ikke kan «tilfredsstille» alle. Jeg kan ikke gjøre alle til lags. Noen vil ta seg nær av det jeg skriver, men jeg mener aldri noe vondt TIL noen. Når jeg skriver et blogginnlegg, så må jeg tenke på hva jeg liker å skrive om. Men, også hva dere liker å lese på bloggen min. Når jeg skriver om et tema jeg bryr meg om, så er det jo klart at ikke alle kan være enige. Det er så viktig å vite at det er greit. Man kan faktisk være enige om å være uenige. Pluss at jeg også må være ærlig om en ting, nemlig at jeg ofte lurer på om innleggene kan såre noen. Klart jeg ikke ønsker det, men man vet jo aldri.

Det er iallefall aldri meningen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

10 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • 26.02.2018, 17:45

10 TING DERE (MULIGENS) IKKE VET OM MEG

 

1. Jeg har et veldig svakt immunforsvar. Ofte ligger jeg syk flere ganger i året. Noen tips?

2. Jeg elsker te og har gjort det i mange år.

3. Sikkert ikke alle som vet dette, men før jeg studerte på helse og oppvekst - tok jeg et år med medier og kommunikasjon.

4. Pizza er og vil alltid være min favoritt rett.

5. Når jeg blir skikkelig sint, begynner jeg ofte å grine. Det kan være utrolig frustrerende.

...

6. Jeg er gjerne en halvtime før jeg skal noe, enn litt etter. Jeg hater å være for  seint til noe.

7. Jeg elsker å lage mat. Altså, jeg kunne testet ut nye oppskrifter flere ganger om dagen hvis muligheten var der.

8. Noe jeg aldri har vært i matveien, er kresen. Jeg spiser så og si alt, noe jeg er veldig glad for.

9. Jeg elsker sitron og kan lett spise det uten å lage grimaser.

10. Jeg er veldig allergisk mot hunder.

Noe dere ikke visste?

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

DU ER MER ENN «BARE» ET MENNESKE

 • 26.02.2018, 12:07

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Et menneske. Tanken slår deg, når du går forbi noen på gaten. Du smiler kanskje og går så videre. Sannsynligheten er liten for at du møter det mennesket igjen, dersom det er en fremmed. Flere som har tenkt tanken? Tanken på hvor mye som ligger bak, enn bare et første inntrykk. Vi har ingen anelse. Det er litt spennende og samtidig så spesielt, syntes jeg. Vi mennesker er så mye mer enn «bare» et menneske.

Mange hendelser.

Noen gode og andre vonde.

Et hav av følelser

.. og enda flere tanker ..

Hver minste ting i livet, gjør oss til den vi er. Et smil. Et kyss. En samtale. Et lite fall. Det vi ser. Mye vi føler. Avgjørelser å ta. Vanskelige avgjørelser og noen andre litt lettere. Vi vet aldri hvordan det påvirker oss, før det har gått litt tid. Skjebne, vil noen kanskje si det er. Det kan være mye.

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

IKKE NÅ IGJEN...?!

 • 25.02.2018, 16:30

JEG TRODDE VIRKELIG JEG SKULLE FÅ SLIPPE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg skrev på bloggen for noen uker siden om en influensa jeg var så heldig å få, noe som tok lang tid å bli kvitt. Da tenkte jeg at endelig er jeg ferdig med årets sykdom, som jeg hvert eneste år får. Men, hvem ligger nå rett ut med feber og sår hals? Jo, meg. Jeg liker å tro at jeg slepper unna de verste kulene, men nå ser det ut som jeg har fått en ekstra grunn til å ligge lengre. Noe jeg ikke hadde sett for meg nå, spesielt som det skjer mye og det er mye jeg må gjøre. Kan ikke gjøre så mye, annet enn å spise is og prøve å bli frisk.

♡ Flere som er like heldige som meg?

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

JEG GIR BORT ET GAVEKORT FRA CASEAPP!

 • 25.02.2018, 10:00

INNLEGG I SAMARBEID MED CASEAPP

Jeg går i gang med en ny konkurranse på bloggen i samarbeid med Caseapp! Det vil også komme en rabattkode på bloggen om ikke lenge, som jeg er så heldig å gi til dere lesere. Så nye produkter i på vei til meg, fra nettsiden deres. Der kan dere designe egne deksler til mobilen, pc eller iPad. Men, det finnes også et hav av ferdige design og jeg må bare si at det er så MYE fint!

Så nå har jeg muligheten til å gi bort et gavekort på en verdi av 300 kroner, til en av dere. Det eneste du må gjøre for å være med, er å like bloggen min på facebook HER og legge igjen en kommentar om at du er med.

♡ Vinneren trekkes neste søndag.. Lykke til!

OG VINNEREN BLE: ...... LILLIAN ...... GRATULERER SÅ MYE TIL DEG!

MINE SISTE INNKJØP FRA OSLO!

 • 24.02.2018, 17:39

JEG HAR KJØPT MYE FINT PÅ SALG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Etter en haug med innkjøp av frappe på Starbucks, fikk jeg også shoppet litt. Husker ikke sist jeg handlet klær, men jeg ble så glad når jeg fant omtrent alt på salg. Som dere sikkert har fått med dere, så hadde jeg en kjempe fin tur til Oslo og jeg er utrolig glad. For å se hvorfor jeg hovedsaklig skulle til Oslo å gjøre, kan dere finne ut HER og HER.

Jeg måtte jo kjøpe et minne fra Senkveld, noe som sikkert kommer til å bli en favoritt .

Til slutt kommer mitt beste kjøp, nemlig denne fine badedrakten fra H&M! Jeg gleder meg til å bruke den i sommer ♡

Noe som falt i smak hos dere også?

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

Å GJØRE NOE ER BEDRE ENN INGENTING

 • 24.02.2018, 11:52

DET FORVENTES ALT FOR MYE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Når det gjelder meg selv, må jeg ofte gjøre noe «stort» for å bli stolt eller fornøyd. Iallefall var det slik før. Jeg mener å tro at det har blitt bedre, slik at jeg nå kan tenke bedre realistisk sett. Men, så tenker jeg også annerledes enn før. Jeg prøver å få frem det daglige jeg gjør bra, enn å fremme det som kanskje ikke er fult så bra. Slik som i dag kunne jeg tenkt at jeg har satt lenge og sett på OL, men jeg har faktisk gjort mye bra også. Jeg har trent en god økt i dag, ryddet masse, tatt litt bilder, gått en liten tur og pakket ut fra Oslo tur. Mye som i dag jeg burde gjøre, har jeg faktisk gjort. Det skal jeg skrive ned i notatboka mi, som jeg tar frem når jeg er litt nedfor og tenker negative tanker. Det hjelper. Det å gjøre noe, er bedre enn ingenting.

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

DEN SMARTE KOKEBOKEN

 • 23.02.2018, 11:00

♡ ♡

Jeg var så heldig og kjøpte denne boka på salg, som er en kokebok. Det som er så genialt med denne, er at det finnes bilde for bilde til hver oppskrift. Hvis du ikke er sikker på hvordan du går frem i en oppskrift, så står det forklart også med bilder. Hvor genialt er ikke det? Denne boka skulle jeg hatt for lenge siden, da det også er veldig enkle oppskrifter. Men, så mye godt!

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

JEG ER UENDELIG GLAD FOR DENNE OPPLEVELSEN

 • 22.02.2018, 22:58

Hei og god torsdag kveld dere!

Vet dere hva? Nå sitter jeg med en merkelig følelse, men på en god måte. Det å få lov til å være på Senkveld har vært helt utrolig moro. Jeg kunne aldri sett for meg at det ble så bra, slik det gjorde. Jeg har det så bra og jeg er uendelig glad for at jeg har fått oppleve dette. Har ikke ord. Så mange bra folk som også var med, men sier ikke mye så lenge det ikke er på tv før i morgen.

KLEM

3 TING JEG OFTE TENKER PÅ

 • 22.02.2018, 11:58

NOEN FAKTA OM MEG | 3 TING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 TING JEG OFTE TENKER PÅ

- Kjæresten min

- Mat

- Hvordan være snill mot meg selv

3 TING JEG KAN

- Fotografere

- Lytte til andre mennesker

- Bake

3 TING JEG BURDE

- Rydde i klesskapet

- Planlegge bedre

- Tenke på meg selv

3 ØNSKER

- Ta lappen før året er omme

- Roadtrip

- Gi faen i hva andre tenker

3 TING SOM STRESSER MEG

- Forsinket buss

- Rot

- Tidsfrister

3 TING JEG BLIR ROLIG AV

- Kjærestekos

- Båttur

- Sitte på buss

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

SKJELVER NÅR JEG SKRIVER OM DET

 • 21.02.2018, 22:15

I skrivende stund befinner jeg meg i selveste Oslo, der planene er veldig klare og jeg gleder meg som en unge i lekebutikken. Fordi i morgen skal nemlig jeg og bestevenninna mi på Senkveld, noe som jeg ikke trodde jeg skulle få oppleve. Jeg skjelver i hendene, når jeg skriver om det. Så dette gleder jeg meg veldig mye til!

I dag har vi også shoppet «litt» og jeg har faktisk kjøpt en del, for første gang på lenge. Selvfølgelig ting jeg trenger. Det blir nok et innlegg med innkjøpene mine, når jeg kommer hjem.

.. Jeg har også prøvd en del klær, fordi jeg elsker å prøve klær uten å kjøpe alltid. En liten fun fact, der!

TAKK FOR AT DU SER MEG

 • 21.02.2018, 11:38

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

JEG ER ET MENNESKE MED MANGE TANKER

 • 20.02.2018, 12:06

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dårlig samvittighet kan ikke styres. Ikke for meg. Dårlig samvittighet for å la være å ta tlf, hvis noen ringer. Dårlig samvittighet for å si nei til en venninne, hvis jeg allerede har planer. Slike tanker gjør meg sliten, og det stopper ikke der. Jeg får til og med dårlig samvittighet over å gjøre noe som er riktig for meg, fordi noen andre rundt meg ikke forstår. Av og til lever jeg i en egen liten boble, jeg faktisk håper sprekker. Det kan bli litt mange bekymringer, ikke minst unødvendige bekymringer. Å være et menneske byr virkelig på noen utfordringer under veis, at du til slutt ikke vil bry deg. Men, det går ikke det heller. Jeg håper disse tankene bare forsvinner en dag, slik at ikke det går så inn på meg.

- noe jeg skrev for en stund siden.. ♡

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | USUNN MAT, SEX, UTEN BH ++

 • 19.02.2018, 11:15

JEG SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Er det noen bloggere du ser opp til?

Det er mange som inspirerer meg, men jeg har vanskelig generelt å nevne folk jeg ser opp til. Det er veldig mange generelt også som inspirerer meg hver eneste dag, ikke bare bloggere.

Spiser du sunn mat hele tiden, eller skeier du ut med mac donalds og slike ting?

Nå lurer sikkert kjæresten på hva jeg kommer til å skrive her, hehe. Når vi er på kjøretur, så er veldig glad i frappe og fries på McDonalds. Jeg spiser til vanlig sunt og variert, men derfor tillater jeg meg også å skeie ut i blandt.

MINNE FRA HELGEN JEG VAR ALENE PÅ HOTELL

. . . . . . . . . . . . . . .

Hender det at du går uten bh? Syntes du det er flaut?

Ja, ganske ofte. Jeg går helst uten, selv om jeg også går mye med. Jeg syntes det var flaut før, men ikke nå.

Er det noe du angrer på?

Det er det vel for alle innerst inne, men jeg bruker ikke tid på det.

Kan du skrive innlegg om noe mange syntes er flaut, som sex, mensen og sånt?

Hehe, så koselig at du spør! Jeg gjør gjerne det, da jeg ikke syntes slike ting er flaut å snakke om. Men, dere må komme med tips om hva dere vil jeg skal skrive om - så gjør jeg det.

♥ Noe dere lurer på til neste uke? Eventuelt et tema dere vil jeg skal skrive om?

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

STORYTIME | JEG FIKK ANFALL UNDER EN MATTEPRØVE

 • 18.02.2018, 18:45

JEG MÅTTE FORTRENGE ANFALLENE JEG FIKK

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe jeg fikk en del ønsker om på bloggen før, var ulike såkalte storytime. Altså historier som har skjedd i livet mitt, som jeg husker veldig godt. For å være ærlig, kom jeg til slutt ikke på flere. Ikke det at det ikke har skjedd mye i livet mitt, men fordi jeg bare glemte det helt. Jeg tenkte at nå var det på tide å skrive et nytt innlegg, nettopp fra en hendelse jeg husker godt.

Dette fant sted på ungdomsskolen, da jeg skulle ha en matte prøve. Jeg har alltid vært en person som blir nervøs før en prøve, da i alle tilfeller. Uansett hvor godt forberedt jeg er, så har jeg dette i meg. Ikke vet jeg hvorfor, men sånn er det bare. Det er selvfølgelig ubehagelig til tider, men jeg har nok blitt bedre på det. Den gangen var jeg ikke så god på det, da jeg skulle få et panikkanfall under prøven. Jeg visste heller ikke mye om angst og slike ting den gangen, så jeg tenkte selvfølgelig ikke noe på det senere. Prøvde vel heller å fortrenge det hele, som var nokså ubehagelig.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En stund etter det måtte jeg fortrenge slike anfall, da jeg trodde at det var noe galt med meg. Jeg ville ikke at noen skulle vite om det, på en måte.

Jeg husker godt jeg satt med stolen inn mot veggen, slik at jeg måtte lene meg tilbake mot veggen. Pustet tungt, kaldsvettet og lurte på om noen skulle se meg. Hvor tullete så det ikke ut, dersom noen skulle se meg sånn. Tenkte jeg, selvfølgelig. Det er første gang jeg kan huske at jeg fikk et slikt angstanfall, iallefall som jeg er klar over.

Flere som har vært borte i noe liknende?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DENNE SAMLINGEN GJØR MEG LYKKELIG

 • 18.02.2018, 12:00

DET GIR MEG LYKKE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; disse koppene gir meg lykke. Jeg kaller dem mine lykkekopper og det er dem virkelig! Helt siden jeg kjøpte min første mummikopp, var jeg sikker på at det var den første i min kommende samling. Siden har jeg ønsket meg til jul og bursdag, slik at jeg har fått mange. Det er jeg så utrolig glad for. Det har blitt til sammen hele 14 kopper nå, så jeg er på GOD vei ♥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

EN SUNNERE OG VELDIG GOD LUNSJ

 • 17.02.2018, 18:22

UTEN TVIL EN FAVORITT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hei dere og nå kan jeg vel si god helg ♡ Jeg vil vil gjerne komme med et tips til dere om en god lunsj, men jeg spiser dette gjerne til frokost eller har det som snacks. Det er nydelig smak og et litt sunnere alternativ. Samtidig elsker jeg å teste ut litt nye oppskrifter og variere i kosten.

DU TRENGER:

 1. Lomper
 2. Agurk
 3. Kremost
 4. Spekeskinke

...

Du smører enkelt lompene med et tynt lag av valgfri kremost, jeg bruker rød med krydder. Legg så spekeskinke over, mens du topper med kuttet opp agurk i passe små biter. SÅ har du det!

Enklere blir det vel ikke! Nyyyt ♡

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DETTE ER EN PERFEKT LØRDAG

 • 17.02.2018, 10:00

.. KAN DET BLI BEDRE?

Endelig lørdag! ♡ Det er foreløbig en veldig rolig dag, noe som ikke kunne vært bedre på en lørdag vil jeg si. Det kan vil ikke bli bedre enn det, eller? I dag skal tiden gå til litt OL på tv, men jeg skal nok få meg en tur ut også. Jeg skal kose meg og ikke tenke på hva jeg burde, men gjøre slik jeg har lyst til. Viktig av og til det også. Først trene denne kroppen, så litt kikke litt på tv. Må få med meg litt sport også, vettu.

Ønsker dere en fortryllende lørdag!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 VELDIG RARE TING JEG GJØR

 • 16.02.2018, 12:03

BLIR JEG FLAU OVER Å FORTELLE DERE?

 

Vi kan vel alle plukke ut noen rare ting vi gjør, som jeg syntes er litt morsomt å få frem. Derfor liker jeg å vise frem mine rare sider og det er vel ikke kjedelig å lese slike innlegg, har jeg forstått. Jeg kommer aldri til å bli flau over å dele slike fakta, så hvis dere ønsker flere slike innlegg - let me know!

7 WEIRD THINGS I DO

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Styrer unna kumlokk. Dette vet jeg mange gjør og det samme gjør jeg. Jeg unngår disse, fordi jeg har sett flere videoer som noen har gått gjennom. Bare for tull, selvfølgelig. But, still..

2. Husker aldri om jeg har låst døra. Hver eneste kveld husker jeg ikke om jeg låste døra, men jeg gjør det hver kveld selv om jeg ikke husker det.

3. Irriterer andre når jeg stresser. Hvis jeg føler meg stresset, irriterer jeg ofte sem rundt meg. Da for å fo bort mitt stress over på noe annet.

4. Snakker med hendene. Det er litt komisk. Når jeg snakker og blir engasjert, vifter jeg ofte med hendene også uten å tenke over det.

5. Motivasjonen kommer på natta. Ettersom jeg ikke alltid får sove, så hender det ofte at jeg får motivasjon gjerne på natta.

6. Snakker engelsk når jeg er alene. Jeg snakker ofte engelsk med meg selv, når det ikke er andre til stede. Jeg tenker til og med ofte ogsåpå engelsk, haha.

7. Pålegget må dekke hele brødskiven. Blir heller knekkebrødet, da jeg ikke ofte spiser brød. Men, jeg må ha pålegget på slik at jeg ikke ser noe av knekkebrødet på toppen.

Har du noen rare vaner du vil fortelle, hehe?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SPØRSMÅLSRUNDE | OM OSS TO

 • 15.02.2018, 20:08

...

Etter litt om og men i kommentarfeltet, har jeg konstatert at det ikke har skjedd noe mellom meg og samboer. Vi har det veldig bra. Derfor er det også tid for en ny spørsmålsrunde jeg ikke har hatt på lenge, men der dere kan spør om det dere ønsker om meg og samboer. Det er alltid morsomt å lese, derfor må dere stille de spørsmålene dere ønsker til oss - så skal jeg svare på dem alle så godt det lar seg gjøre ♡

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

11 TING JEG ELSKER VED MEG SELV

 • 15.02.2018, 10:00

Hei dere! Jeg skulle bare skrive 5-6 ting jeg er fornøyd med, men så fant jeg søren meg hele 11 ting jeg setter stor pris på ved meg selv. IKKE DÅRLIG! Jeg syntes det er så viktig å løfte seg selv opp og det mener jeg at innlegget lyser av.

11 THINGS I LOVE ABOUT MYSELF

 

- SMILET MITT. Jeg har alltid fått høre at jeg har et veldig fint smil, noe jeg selv også liker. En gang i tiden ble jeg fortalt at jeg burde ha regulering, men jeg angrer ikke på at jeg lot være. Greit å være litt orginal, hehe.

- EN GOD LYTTER. Jeg lytter alltid til hva andre sier, før jeg sier noe selv. Jeg vil at venner, familie og kjæreste skal vite at jeg lytter til hva dem sier - hvis dem ønsker å snakke med meg.

- LER OG SMILER OFTE. På gata smiler jeg alltid til andre mennesker, noe jeg også gjør ellers. Jeg er ALDRI sur foran andre mennesker, da holder jeg meg heller for meg selv hvis jeg skulle ha en dårlig dag.

- BRYR MEG IKKE OM STYGGE KOMMENTARER. Dette gjelder ikke bare på bloggen, men jeg syntes litt synd på dem som må kritisere andre mennesker. Om det bare er en liten kommentar, så syntes ikke jeg det er noe positivt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

- TIL Å STOLE PÅ. Så mange mennesker opp i gjennom som jeg ikke har kunnet stole på, noe jeg virkelig ikke selv vil være. Derfor holder jeg på hemmeligheter, dersom hvem som helst betror dem til meg.

- TENKER PÅ ANDRE. Og jeg bryr meg veldig om andre mennesker, noe jeg er veldig glad for at jeg gjør.

- SNILL MOT DYR. Denne setter jeg høyt og nært hjertet mitt. Jeg elsker dyr og ville aldri gjort disse nydelige skapningene noe vondt.

- LIKER Å LAGE MAT. Noe iallefall aldri min samboer eller familie klager på, hehe ♡

FAVORITT: HJEMMELAGET TOMATSUPPE

- DRITER MEG UT UTEN Å BRY MEG. Jeg ble helt ut av meg før i tiden, hvis jeg falt på bakken eller sa noe teit. Men, i dag elsker jeg det! Hvorfor ta seg selv så seriøst og være så ordentlig hele tiden? Slik ønsker jeg å være.

- STERK PSYKISK. Jeg har vært i gjennom mer enn kanskje noen vet om, og det har ikke bare vært lett. Dette er en av mine sterkeste egenskaper jeg er VELDIG stolt av.

- FORNØYD MED MEG SELV. Jeg har lært litt etter litt og like meg selv slik jeg er. Utseende og kropp betyr ikke alt, men å føle seg vel med den kroppen man er så heldig å ha - DET betyr alt for meg. 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TING KJÆRESTEN BLIR GAL AV AT JEG GJØR!

 • 13.02.2018, 17:09

Jeg skjønner at jeg kan være en rar skrue. Sier mye rart, gjør mye rart og ler av mye. Jeg digger det, fordi det er akkurat slik jeg er. Noen ting får jeg et ekstra blikk eller to fra samboer, noe jeg syntes er utrolig morsomt. I tillegg er ikke dette punkter som man skal ta veldig seriøst, men jeg syntes som allerede sagt at det er morsomt. Jeg mener aldri noe vondt med disse innleggene, men det er noe jeg syntes er kjekt å lese.

7 PUNKTER HAN BLIR GAL AV AT JEG GJØR

 

1. Jeg rydder vekk ting han skal bruke

Det er veldig komisk når han har 30 sluker, at han skal bruke den ene jeg hr lagt bort. Ofte blir det litt spørsmål hvor det ene eller det andre er. Morsomt, egentlig.

2. Tar ikke med meg nøkler

.. fordi jeg tenker alltid at han låser likevel, hehe!

3. Jeg blir «lett» irritert hvis jeg ikke har spist

Hvis han leser dette punktet, vet jeg at den indre latteren allerede er på plass. Enten kan jeg bli fort irritert, hvis han spøker og bruker min reaksjon til sin fordel. Eller så snakker jeg i overkant mye.

4. Lager lyder når vi ser på tv

Jeg har en irriterende uvane å slenge foten opp og ned på gulvet, haha. Ikke rart han ofte holder beinet mitt på fanget.

5. «Hva vil du se på?»

Dette kan være litt komisk, hvis både jeg og han sier at det er akkurat det samme hva vi skal se på tv.

6. Masse hår dotter overalt

Haha, er du en jente med langt hår - forstår du kanskje hva jeg mener? I tillegg har jeg krøller, så mye hår overalt blir det. Jeg prøver å ta det opp, men det er ikke alt jeg ser først.

7. Gleder meg over snø

Først tenker jeg alltid at snøen gjør jeg fint i landskapet, men da for han som måker en del og kjører vil - er ikke alltid det gøy. Jeg måker litt jeg også, men han liker å ha litt å gjøre når det blir mye snø.

♥ Jeg kunne sikkert nevnt mange flere, men ikke som jeg kommer på akkurat nå.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

BILLETTENE ER BESTILT | EN STOR OPPLEVELSE!

 • 13.02.2018, 10:15

JEG KAN IKKE TRO DET SELV EN GANG

 

Jeg må bare si at for meg er det jeg skal fortelle om, helt utrolig stort. Som flere kanskje vet, er jeg veldig glad i å oppleve ting der muligheten byr seg. Derfor har jeg nemlig bestilt billetter til Senkveld med Thomas og Harald! Jeg har sett på sesongene så lenge jeg kan huske og jeg bare digger programmet, menneskene og alt. De to typene er jo bare så samkjørte og morsomme, så dette gleder jeg meg stort til. Datoen ble 22 februar, som da vil si at det bare er under to uker til jeg reiser til venninna mi i Oslo, som også skal være med.

Etter dette, kan jeg faktisk stryke ut enda en opplevelse jeg ikke skulle tro jeg fikk oppleve.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

I DAG BLE JEG HELT SATT UT

 • 12.02.2018, 17:20

DET MÅ JEG INNRØMME

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg sitter her og lurer på om jeg kanskje skal bake noen kanelsnurrer, som sikkert ikke samboer hadde vært så misfornøyd med heller. OL er jo i full gang, noe jeg selvfølgelig må følge med på. Da har jeg heller ikke dårlig samvittighet over å ha en liten inne dag, spesielt når jeg ser været ut vinduet. Så mye snø det har kommet nå, tror jeg ikke vi har hatt her denne vinteren. Derfor måtte jeg likevel en liten tur ut, for å knipse noen bilder. Jeg blir faktisk helt satt ut over det lyse vinterlandskapet og jeg må innrømme at det er veldig flott å se på. Klager virkelig ikke på disse bildene.

♡ Hvordan er været hos deg?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NESTE STEG MÅ JO VÆRE Å FÅ BARN?

 • 12.02.2018, 10:00

...

God ny uke, fine mennesker ♡ I dag har jeg og samboer vært kjærester i hele 7 (!) år. Når jeg tenker over det, så er det veldig mange år. Jeg har ikke fått få spørsmål om barn blir det neste, noe jeg har hørt siden vi hadde vært sammen i 5 år. Jeg er så glad i den gutten og setter pris på han hver eneste dag. I dag blir det nydelig middag og noe gøy på tv-en for oss. En litta feiring på en litta ny uke.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | KJÆRESTE KRANGEL, DÅRLIG VENNINNE, SOSIAL ANGST ++

 • 11.02.2018, 18:15

JEG SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

 

Hvorfor snakker du aldri om typen din på bloggen?

Det er egentlig ingen grunn, men det er ikke alltid jeg føler det passer seg. Vi har det veldig fint sammen, så det har ikke skjedd noe som helst.

Krangler du og kjæresten ofte?

Jeg vil ikke si vi krangler ofte, men vi har en del diskusjoner. Det er ikke å komme unna at vi begge to har staheten i oss, hehe. I alle forhold vil det jo være litt sånn, da det er det som er normalt. Men, det blir aldri noe «farlig» i den forstand i krangler.


 

Hei. Jeg må få sagt til deg hvor flink du er til å snakke om ting på bloggen din, at jeg vil stille deg et spørsmål. Jeg har hatt en bestevenninne så lenge jeg kan huske, som jeg har blitt veldig usikker på. Jeg finner ut ting bak ryggen min, hemmeligheter og små ting som jeg har fortalt bare til henne. Det gjør meg usikker og lei meg. Lurer på om du har noe tips til hva jeg kan gjøre? Eventuelt si til henne eller hva jeg burde gjøre?

Dette var et ganske så «perfekt», om jeg kan si det slik, spørsmål til meg. Jeg har vært gjennom dette selv og det er mye jeg gjerne skulle ønske jeg fikk sagt, som jeg ikke turte. Hadde det vært i dag, hadde jeg håndtert det annerledes. Jeg vil råde deg til å snakke med henne. Begynne med å si at du har hørt det fra noen andre og lurer på hvorfor det har kommet videre. Er det et engangstilfelle, hvor hun unnskylder seg og innrømmer feilen - ville jeg gitt henne en sjanse. Selvfølgelig dersom du tror på henne. Men, hvis dette blir brutt igjen, så er det ikke en venn å ta vare på. Ekte venner gjør ikke slikt, hvis du virkelig betyr noe for dem! DU er verdt bedre og jeg VET at du finner noen bedre, som du kan stole 100% på. Hvis du klarer, be a better person og kutt vedkommende ut. Hvis hun da spør hvorfor, så si akkurat det du ønsker. Jeg lover deg at du vil få igjen for det, da jeg ser tilbake på hva jeg burde ha sagt. Jeg håper det går i orden for deg!

Samler på på tema/overskrifter, slik at du alltid har noe å skrive om?

Hvis jeg kommer på en bra overskrift, så skriver jeg den ned og skriver gjerne innlegget på kladd. Ikke alltid jeg har inspirasjon, men jeg prøver å skrive en del ideer ned. Det er smart.

Skriver du innleggene på forhånd eller der og da?

Både og. Når jeg har mye inspirasjon, så liker jeg å skrive noen innlegg. Men, veldig ofte skriver jeg også innlegg der og da som jeg publiserer.

Har du fortsatt sosial angst?

Ja, det har jeg. Men, ikke slik som før. Jeg hadde det vanskelig, at jeg ikke klarte å ta bussen en gang. I dag er heldigvis ikke dette noen problem.

Noe dere lurer på til neste uke?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

EN STYGG KOMMENTAR = JEG SLETTER BLOGGEN!

 • 11.02.2018, 11:22

SLETTET BLOGGEN ETTER EN STYGG KOMMENTAR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stygge kommentarer. Det vi bloggere må tenke på og ikke kan utelukke. Det finnes mange mennesker der ute, som bare må prøve seg. Da er det lett å være bak en anonym kommentar, for å poste den hos der det er enkelt mulig. Nemlig på en blogg. Om jeg får mange stygge kommentarer på bloggen? Nei, men det skjer i blandt. Flere lurer også på om jeg tar meg nær av det, men sannheten er litt komisk.

Jeg leser navnet på hvem som skriver kommentaren, leser hva dem har skrevet, ler / smiler for meg selv, får dårlig samvittighet og tenker så på at jeg blir lei meg over slike mennesker. For ja, jeg tenker på den måten.

Men, på min forrige blogg var det noe helt annet. Når jeg ser tilbake på det, tenker jeg må hvor svak jeg må ha vært i forhold til i dag. Det stemmer jo også bra det. Fordi jeg slettet faktisk bloggen med en gang etter jeg fikk en stygg kommentar, noe jeg burde ha vært forberedt på. I dag er det heldigvis annerledes og du blir faktisk sterkere av motgang, selv ved å ha en blogg.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

VI HAR VÆRT PÅ CRUISE

 • 10.02.2018, 16:11

God lørdag dere!

Nå er vi endelig hjemme igjen, da det alltid er godt å komme hjem fra tur. Den vanlige setningen borte bra, men hjemme best - det er virkelig sant. Jeg har nemlig vært med samboer og hans familie på cruise til Kiel. Det har virkelig vært deilig å komme seg bort litt fra hverdagen og vi har kost oss, mens i dag kom vi hjem til masse snø.

.. Men, denne lørdagen skal nytes og jeg ønsker dere også en god helg.

FORDI JEG FORTJENER DET

 • 09.02.2018, 12:00

JA, JEG SKAL FÅ LOV!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå skal jeg fortelle dere noe, det er det at jeg faktisk aldri har kjøpt kake på matbutikken. På kiwi har dem flere slike pakker med to kakestykker, som ser nydelig ut. Så ærlig må jeg være med dere. Men, her om dagen tenkte jeg at NÅ skal jeg kjøpe og kose meg. Det ble bare med halve denne og resten gikk ikke til meg. Men, det var så nydelig og tenke at det er greit å spise litt usunt av & til. Når jeg føler for det, skal jeg kose meg med slike ting om jeg har lyst på det. Jeg vil ikke leve livet og tenke på absolutt alt som må gjøres / spises riktig.

Ja, jeg har et balansert og sunt kosthold .. Men, det kan også inneholde kake i en sunn livsstil!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

ER DET SLUTT MELLOM OSS?

 • 08.02.2018, 10:00

SANNHETEN MANGE LURER PÅ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg skriver ikke mengder med stoff om familie på nettet generelt, fordi det er privat og jeg vil at bloggen skal handle om meg personlig. Jeg vil ikke at bloggen skal handle om å utlevere for mye om andre, men i den grad det er naturlig for meg. Noe jeg har fått en del spekulasjoner om, er faktisk om det har blitt slutt mellom meg og samboer. Hvorfor jeg ikke nevner han så mye på bloggen, men sannheten er at jeg ikke tenker over det. Jeg skriver om det som faller meg naturlig inn. Ubevisst. Hvis dere ønsker at jeg skriver om slike ting, så må dere bare komme med ønsker. Men, jeg kan fortelle dere at det ikke har skjedd noe mellom meg og kjæresten. Vi har det veldig fint sammen og jeg har det bra.

Hvis dere vil, kan jeg ha en spørsmålsrunde - der dere kan spør om spørsmål til oss. Det hadde vært morsomt å ha.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

LAG NYDELIG KARAMELL UTEN FLØTE!

 • 07.02.2018, 18:15

I dag har jeg laget brownies, som jeg ville prøve meg på å lage en karamell over. Jeg hadde ikke fløte, men jeg tenkte at jeg gir det et forsøk og prøver med melk. Det er ikke alt du kan erstatte med fløte, så jeg hadde ikke veldig store forhåpninger. Men, denne fungerte som bare det og smaken var helt nydelig. Jeg er veldig glad i karamell, men jeg liker den salt smaken bedre. Slik at det ikke blir for søtt. Derfor ble dette en nydelig salt karamell, som passer til det du måtte lage.

Oppskriften fulgte jeg etter DENNE, bare at jeg byttet ut kremfløte med ekstra lettmelk.

Ser det ikke godt ut?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

2 PERFEKTE GAVER TIL MORSDAG OG VALENTINE'S DAY

 • 07.02.2018, 10:00

Produktene er sponset av Coolstuff / annonselenker

FINE GAVER UTENOM DET VANLIGE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hei og god onsdag dere!

I dag har jeg det ganske bra, så derfor skal jeg gi dere tips til både morsgave og gave til Valentine's Day. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte gaven, men jeg har vært så heldig og få plukke ut to gaver fra Coolstuff. Dette er to gaver litt utenom det vanlige, noe jeg syntes er utrolig kjekt å gi bort. Begge gavene passer til begge anledninger. Coolstuff har fort blitt til en av mine favoritt nettbutikker og med god grunn. Dem har så mye forskjellig utvalg til rimelige priser, at det er virkelig verdt å ta turen innom.

.. Dette ser ut som en stor og god genser, men det er et pledd! Stoffet er bare helt nydelig og så mykt, at jeg skal virkelig kjøpte meg flere slike etterhvert. Uten tvil. Man trenger ikke andre pledd, hvis man har et slikt. Det mener jeg virkelig og jeg gleder meg til å gi denne til mamma på morsdagen. Denne kommer også i mange fine farger.

HER KAN DU FINNE PLEDDET

...

.. Denne har jeg ønsket meg og sett på Coolstuff sin side leeenge! Jeg elsker å dyppe frukt i sjokolade, så da er denne midt i blinken. Spesielt til Valentine's Day, noe jeg skal bruke denne til en fin anledning. Hvor fint er det ikke å sitte med en god middag, med denne på vent til etterpå? Det er bare å tenne på lyset, ha oppi sjokolade og vips. Helt nydelig, spør du meg 

DERE FINNER DETTE FINE KRUSET HER

Noe som falt i smak?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

10 TING JENTER IRRITERER SEG OVER

 • 06.02.2018, 10:12

TYPISK MANGE JENTER, MEN ..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er alltid visse ting vi jenter irriterer seg over og det er morsomt å se hvor like noen kan være. Jeg prøver og ikke irritere meg for alt mulig, men jeg har vært gjennom mange irritasjonsmomenter. Det har flere jeg kjenner også, i tillegg til at kanskje noen av dere kan kjenne dere igjen? Jeg vet at disse punktene er typisk mange jenter. Men, som sagt. Jeg ser litt humor i flere av punktene, noe som ikke alltid er dønn seriøst.

MY TOP 10

 

1. Når noen sniker i køen. Altså, dette irriterer meg veldig den dag i dag. Du står i kø, helt til herr eller fru viktig skal gå foran i køen uten at noen «merker» det. Jo, vi ser deg.

2. Den perioden i måneden, nemlig mensen. Det er så irriterende, på alle mulige måter.

3. Tom for kaffe, DET er virkelig kjipt. Jeg er veldig sikker på at dette ikke gjelder bare meg. Dette er nok noe av det verste, haha!

...

4. Det og ikke glede seg på andres vegne. Dette er jo typisk, da mange ikke tåler å se andre lykkes. Da noen må slengt dritt, bare for å føle seg bedre. Bare trist.

5. Andre jenter du ikke kan stole på og som bare skal snakke videre. Selvopplevd og veldig glad for at det ikke vil skje igjen, iallefall som før.

6. Når foreldre ikke forstår barna sine og later som ingenting. Spesielt når det gjelder psykiske problemer, da det kan være vanskelig å forstå. Men, det burde lyttes til.

...

7. Vått hår på vinteren. Når du ikke tar deg tid til å tørke håret, går ut i kulden og håret fryser. Yes!

8. Når andre jenter sier dem er stygge, kun for å høre at dem ikke er det. Det blir bare for dumt. Do I need to say more?

9. For mye parfyme. Et par spray er nok, for å si det mildt.

10. Når du skal på kafe eller i en annen sosial sammenheng, hvor folk skal sitte i mobilen. Du sitter der og vil gjerne snakke, men må stoppe opp fordi deres fokus er på mobilen.

Noe du vil legge til?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

EN SHOT OM DAGEN GJØR GODT

 • 05.02.2018, 20:25

→ ONE SHOT A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY

 

.. Jeg snakker selvfølgelig om en shot vodka, da det gjør kroppen godt! Nei, da.. Naturligvis mener jeg det dere kan se på bildene, nemlig en ingefær shot. Det er noe jeg har begynt å ta hver eneste dag, noe jeg virkelig tror skal gjøre susen for helsa. Iallefall å styrke immunforsvaret litt bedre. Det brenner i halsen, men det gjør godt. En god kickstart om morgenen! ♡

JEG HAR HENTET OPPSKRIFTEN FRA MATPRAT, MED NOEN JUSTERINGER

.. IT'S A GOOD BURN!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

6 TIPS | HAR DU FORKJØLELSE? SE HER!

 • 05.02.2018, 10:00

.. TIL DEG MED FORKJØLELSE

 

Jeg husker ikke sist jeg hadde en skikkelig forkjølelse *bank i bordet*, men i dag har jeg kjent litt i kroppen. Det holder ikke med influensa i 2 uker ser det ut som, haha. Men, da ble det en kopp te med ingefær som ofte redder meg fra å bli syk. Får virkelig håpe at det gjør susen og at jeg slipper en runde til med sykdom. Jeg vet det er mange som ligger med forkjølelse og slikt for tiden, derfor deler jeg mine tips som hjelper litt for meg når jeg ligger med forkjølelse ♥

· MINE FORKJØLELSESTIPS ·

 

1. Jeg har alltid hørt at C-vitaminer skal være bra for immunforsvaret, med tanke på spesielt forkjølelse. Så jeg prøver å få i meg rikelig og litt ekstra av slike vitaminer.

2. For at jeg skal bli litt kvikkere i hverdagen, drikker jeg generelt mye væske. Det er spesielt viktig hvis man blir så uheldig og ligge med sykdom!

3. Noe jeg alltid har god samvittighet med, er faktisk å slappe av. Drikke litt te og bare kikke på tv. Jeg har forstått at det å slappe av, faktisk er det eneste som hjelper. Med god samvittighet kan man roe seg helt ned og vite at det er riktig for kroppen.

...

4. En varm dusj er aldri feil og kan lette litt, dersom du har tett nese.

5. Husk å spise, selv om kanskje ikke matlysten er på topp! Det er viktig tilsette kroppen næring, slik at kroppen kan holde seg så godt den kan med noen form for energi.

6. Riv gjerne litt ingefær i teen din, som gir en liten piff. Denne ingrediensen er også veldig sunt for kroppen og styrker immunforsvaret.

.. GOD MANDAG!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | STYGGE KOMMENTARER, SINT, FLYTTE VEKK ++

 • 04.02.2018, 18:36

.. JEG SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL!

 

Er det virkelig slik som du sier, at du ikke bryr deg om stygge kommentarer?

Jeg er kanskje ikke den rette å spør, mener nå jeg. Da ettersom jeg ikke får mange slike, men selvfølgelig så dukker det opp noen en sjelden gang. Jeg leser kommentaren, ler litt for meg selv, får dårlig samvittighet og syntes synd på at noen må slenge slike kommentarer til andre. Så ja, jeg bryr meg ikke om slike kommentarer i den grad at jeg blir påvirket.

Hvor finner du inspirasjon til blogg innlegg?

Det varierer veldig. Jeg kan se en overskrift i et blad (uten å lese hva som står), og da få en ide. For det meste kommer jeg på det selv, men jeg blir inspirert av mange bloggere og da fra dem rundt meg.

Hvor er genseren fra? Den er nydelig!

Først, tusen takk! Den er fra nelly og kan kjøpes HER. Den er også halv pris på!

Blir du ofte sint?

Tjaa, bare hvis jeg føler at jeg blir tråkket på. Det finner jeg meg ikke i lengre!

Har du tenkt på framtiden, angående flytting til en annen by hvis du skal studere?

Ja, det har jeg faktisk. Jeg har alltid sagt at jeg enten vil til Kristiansand eller Oslo, da det ikke er muligheter ellers her jeg bor. Men, jeg har funnet ut at jeg må ta en dag av gangen og få migrene tilværelsen på plass. Jeg har ikke kapasitet til å tenke på mer, enn hver dag som går. Jeg har store planer, noe ingen kan ta fra meg selv om utdannelse har tatt litt tid. Men, jeg har ikke hatt noe valg. Helsa kommer alltid først!

♡ Noen spørsmål til neste uke?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

HAVREGRØT | MIN FAVORITT

 • 04.02.2018, 10:00

God søndag dere!

Hver eneste dag starter jeg dagen med havregrøt, noe jeg elsker på mange måter. Det er godt, sunt og holder lenge på dagen. Jeg tilsetter sukrin, kanel og banan på min havregrøt som oftest, som er til å anbefale. Mmm, perfekt på en søndag eller hver dag ♡

Hva er din frokost favoritt?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

I LOVE DAYS LIKE THIS

 • 03.02.2018, 17:15

RETT OG SLETT NYDELIG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg må si at denne dagen startet bra, da jeg kikket meg i speilet og smilte med hele kroppen. Selv om det har vært litt sykdom og slike ting den siste tiden, har jeg virkelig vært glad i meg selv. Det var i grunn veldig rart for meg å si, nok en gang. Men, det gir meg positivitet og glede. Jeg blir bedre, ved å si slike ting til meg selv. Det er noe jeg vil vise dere, at det går an å øve på. Være snill mot seg selv og snakke fint til seg selv. Good vibes.. ❥

.. GOD LØRDAG!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

9 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • 03.02.2018, 10:00

FACTS YOU DON'T KNOW ABOUT ME

 

- Mine tre favoritt program jeg alltid «faller tilbake» på, er Top Gear, Farmen og Sinnasnekker'n.

- Jeg har møtt Petter Solberg på Oslo motorshow.

- Jeg var aldri god i sport på skolen, men jeg var alltid ekstremt flink på svømming.

- En gang i livet ønsker jeg meg en hund.

- Noen opplever meg som en veldig åpen person, men det er mye jeg aldri snakker om.

- Jeg er dødelig allergisk mot nøtter.

- Jeg kan til tider være litt irritert, men fordi jeg stresser mye. Også fordi jeg er en person som sier i fra.

- Alltid går jeg rundt med sprøyte, for å hindre migrene å bryte ut.

- For ca. 5-6 år siden klippet jeg pannelugg og når håret hadde vokst, så måtte kjæresten innrømme at det ikke var så fint ♡

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG BETYR ALT FOR MEG

 • 02.02.2018, 17:24

.

Jeg kjører en ny vri.

Det er mange mennesker i mitt liv jeg ikke kan leve uten, og som jeg er uendelig takknemlig for å ha.

Familie, venner og kjæreste

.. er gull verdt for meg.

Det gjør meg lykkelig. Det gir livet en mening, også sammen med andre.

.

.

Det er så deilig å vite at dem er der, uansett hva.

Ingenting hadde vært det samme

- uten.

.

.

Det samme gjelder meg selv også.

Kjærligheten til meg selv.

Kunsten å kjenne på den følelsen, nettopp og elske seg selv.

Litt og litt.

Men, litt er bedre en ingenting.

.

JEG betyr alt for meg og det er uendelig viktig for meg

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

 • 02.02.2018, 10:00

God fredag, dere! ♡

Det er helt vittig at vi faktisk har vært gjennom en måned på det nye året, herregud hvor blir tiden av. Den kommende måneden, som vi nå er inne i, skjer det mye spennende. Jeg er veldig klar for denne måneden som nå er på vei. Derfor vil jeg deler noen planer jeg har, med dere!

7 PLANER JEG HAR I FEBRUAR

 

1: Kiel tur. Om veldig kort tid, blir det tur på Kiel fergen i et par dager. Noe jeg gleder meg veldig til. Det er deilig å komme seg litt bort og kose seg, vekk fra hverdagen.

2: Gode trenings rutiner. Etter flere uker med sykdom, er jeg klar for å komme inn i gode rutiner. Dette gjelder da også med treningen, som har vært deilig å komme i gang med igjen.

3: Hekle ferdig en genser. Jeg holder på med en genser jeg virkelig gleder meg til å vise dere, men som tar litt tid. Den skal bli ferdig denne måneden.

...

4: Første kjøretime. Jeg kommer ikke til å skrive så mye om lappen, annet enn at jeg skal begynne denne måneden. Da setter jeg fort press på meg selv, hehe. Men, jeg gleder meg veldig til å komme i gang!

5: Besøke venninner. Jeg elsker å reise, derfor er det perfekt å ha venninner i andre byer også. Hehe! Så det skal nok bli noen bussturer hvis det strekker til, håper jeg.

6: Prøve en ny oppskrift. Som dere kanskje vet, så elsker jeg å lage noe nytt. Det vil jeg også gjøre i løpet av denne måneden.

7: Se på OL. Ja, jeg elsker vinter idrett. Noe jeg gleder meg veldig til, er nettopp og kose med foran tv-en. Det er ikke mye jeg egentlig følger med på, men OL skal jeg ha med meg.

Noe spennende som skjer hos dere?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

VILLE JEG OPERERT MEG HVIS JEG HADDE PENGENE?

 • 01.02.2018, 10:00

Det er et spørsmål jeg faktisk har fått før, men som jeg aldri har svart på. Grunnen er veldig enkel, det er fordi jeg ikke helt forstår hvorfor det er relevant. Men, samtidig skjønner jeg at folk lurer på slike ting. Slike emner vekker jo interesse, tydeligvis hos veldig mange. Selvfølgelig kan jeg skrive om det, selv om svaret mitt er ganske enkelt.

God torsdag & ny måned forresten ♡

...

For min del, har jeg vært mye usikker og misfornøyd med kroppen min. Jeg har ønsket å klippe deler av den, bare bort. Men, tanken på at det hadde vært nydelig å ta en operasjon for å få den følelsen bort - har aldri eksistert hos meg. Helt ærlig, så er det også litt rart. I dag ville jeg tro at det en gang kunne ha vært en ønsket tanke, da jeg var ganske langt nede med selvtillit. Jeg hatet kroppen min, fordi det var for mye her og der. I dag elsker jeg å se meg i speilet, noe som faktisk er litt rart å si. Men, det er sant. Som alle mennesker, har jeg også dager der jeg vil ligge under dyna og ikke se meg selv. Det kalles å ha en dårlig dag, noe jeg ser på som annerledes enn før. Det er naturlig.

Det er menneskelig ...

...

Selvfølgelig kan jeg risikere å få kommentarer på, at det er lett for meg å si for å virke som et godt forbilde. Feil, feil og feil. Men, jeg har vært så langt nede som overhodet mulig for meg - og har selv ikke da tenkt tanken. Derfor mener jeg det er veldig rart om jeg skulle fått lyst til det, nå som jeg har det bedre med meg selv. Men, ingen vet og avgjørelser må tas i livet. Også avgjørelser man på forhånd ikke visste om. Per dags dato, er det min ærlige mening og den skal godt gjøres for å fjerne. Slik jeg ser det.

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no