hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

DU ER FAEN IKKE BRA NOK

 • 28.02.2017, 16:51

Jeg er vel ikke den eneste som har fått høre, at du ikke er bra nok? Eller at du har tenkt tanken, at du ikke er bra nok slik du er.

You are the only person you need to be good enough for

________

Vi lever i et samfunn, der perfekte bilder blir lagt ut på sosiale medier. Du kommer stadig over instagram kontoer, som ser perfekte ut og lever det perfekte liv. Du kommer heller ikke bort fra de forventningene til deg selv som person, der det kreves hard jobbing.

Vi blir lært opp til å tro, at vi må bruke de klærne som alle andre bruker for å være kule nok. Flere og flere legger seg under kniven, fordi dem ikke føler seg fine nok som de er. Mange klarer seg ikke uten sminke, fordi dem føler seg direkte stygge. Bladene vi leser som forteller deg at du er bra nok, der det på neste side står de beste tipsene til å ta av seg 10 kg. Altså, er det rart at mange er missfornøyde med seg selv?


________

Jeg blir utrolig lei meg, når jeg ser hvor mange mennesker som må jobbe hardt - bare for å gjøre seg selv ''bedre''. Men, det som er bra nok - er akkurat den du er. Du er bra nok, uten å legge ut perfekte bilder på instagram. Du er bra nok, uten de klærne som alle skal ha. Du er bra nok akkurat slik du er ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JEG GLEDER MEG

 • 28.02.2017, 14:10

.. til solen treffer ansiktet, så fregnene mine kommer fram

.. til naturen blomstrer og får fine farger.. til lange, lyse kvelder med venner og familie

.. til språkkurs to uker i Australia

.. til båtturer i skjæra

.. til å kjenne lukten av nyklipt gress

.. til å kunne spise is

.. til å ta bort varme klær og på med badetøy.. til å fiske

.. til å grille med mine nære og kjære

.. til å spise masse god fruktMÅNEDENE GÅR FORT, SÅ KJÆRE SOMMER - JEG ER KLAR ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DEN BESTE KREMEN FOR TØRR HUD

 • 28.02.2017, 10:23

Jeg aaaner ikke hvor mange fuktighetskremer jeg har brukt i ansiktet, for å lindre fjerne tørr hud. Men, jeg har aldri vært helt fornøyd, før jeg kjøpte denne kremen på apoteket. Den koster ca. 190 kr og det er så utrolig verdt det!

________When it's colder, your skin needs more attention

・LA ROCHE-POSAY TOLERIANE RICHE・

________

Hvorfor elsker jeg nettopp denne kremen? Jo, det er fordi den gir fuktighet. Det er en nokså feit krem, men samtidig trekker den seg fort og behagelig inn i huden. Det kjennes ikke ut som at du har et tykt lag med krem etter påføring, men du får en god fuktighet.

BRUKER DU FUKTIGHETSKREM?

Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER

STORYTIME: JEG MISTET STEMMEN I 9 MÅNEDER

 • 27.02.2017, 18:54

Da er det på tide med en ny storytime, som jeg ikke har hatt på lenge.

Jeg tenkte å fortelle en historie, som hendte for mange år siden. Jeg mistet stemmen i 9 måneder, der jeg bare kunne gå rundt å hviske. Det var faktisk det året jeg stod til konfirmasjon, fordi jeg husker godt at jeg ikke kunne lese høyt i kirken - men, måtte heller gi ut brosjyrer til alle som kom.. (litt flaut)

________

På den tiden hadde jeg en del bronkitt hoste, samtidig som jeg ble veldig ofte forskjølet. Jeg hostet av og til hele natta, så jeg var helt utslitt om morgenen. Men, heldigvis så har jeg vokst det fra meg (bank i bordet).

Men, iallefall så var jeg forkjølet og hostet på en måte - slik at stemmen forsvant uten at jeg forstod det selv. Dette var utrolig problematisk, ved tanke på at jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg kunne jo ikke lese, svare på spørsmål eller noe slikt. Hvis læreren glemte at jeg ikke kunne snakke, så var det sånn.. Ja, litt flaut kanskje?

Jeg var hos en spesialist, der jeg tok et langt rør opp i nesa og ned i halsen. Men, legen fant ingenting unormalt. Jeg var flere ganger hos legen, men det skjedde ingenting. Helt til mamma søkte opp en logoped i Oslo, der det var privat sektor. Men, jeg hadde prøvd ut så mye - så jeg måtte prøve dette også.

Jeg, mamma og bessa kom bort og skulle overnatte to netter. Den første dagen gjorde jeg noen øvelser, slik at jeg fikk stemmen tilbake på no time! Det var helt sykt. Jeg tror det tok 20 minutter, så kunne jeg snakke igjen!

________________________________________________

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

DERFOR ER NORGE VERDENS BESTE LAND

 • 27.02.2017, 13:57

Jeg kunne selv aldri tenkt meg et annet land å vokse opp i, enn Norge. Når jeg tenker over det, så føler jeg meg veldig priviligert. Norge er et av verdens beste land og derfor vil jeg dele noen punkter med dere som viser til det.

・8 GRUNNER TIL AT NORGE ER VERDENS BESTE LAND

________

1: Allemannsretten. Dette gir andre rett til å oppholde seg i norsk natur. Samtidig har du også rett til å høste av naturen, som å plukke sopp eller bær.

2: Likestilling. I dag har det tydelig blitt bedre angående likestilling i Norge, slik at alle skal ha lik rett uavhengig kjønn. Noen utfordringer vil det jo være, men det har blitt mye bedre.

3: Tryggheten. Vi er så heldige som bor i et av verdens tryggeste land. Det er et fredelig samfunn, som ikke alle har.

♥ ♥ ♥

4: Rett til utdanning. Dette er ikke en selvfølge i alle land, noe vi er veldig heldige som har muligheten.

5:  Nordlyset. Jeg har selv sett nordlyset, som er noe av det vakreste jeg har sett. Derfor forstår jeg godt at mange mennesker fra hele verden, kommer til vårt vakre Norge for å oppleve det. Også den flotte naturen vi er så heldige å ha!

6: Barnehageplass. Dette er i stor grad med på å bidra til at Norge er et av verdens beste land.

7. Helsetjenester. Vi i Norge er utrolig priviligerte som har mange muligheter, dersom vi blir syke. Ved å betale egenandel og andre utgifter, får vi slike goder som da helsetjenester.

8: Økonomi. Som verdens rikeste land, blir Norge dermed også sett på som et velstående land.

ER DU ENIG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

TANKER I NATT

 • 27.02.2017, 10:07

02.02

Jeg tenker på ting jeg må gjøre. Jeg må sove. Jeg må stå opp tidlig. Jeg må være sterk. Jeg må være flink. Jeg må si ting riktig. Jeg må klare meg. Jeg må gjøre lekser. Jeg må trene. Jeg må være glad. Jeg må puste riktig. Jeg må så mye. Jeg blir litt gal i huet, av og til. 

04.54

Søvnen. Veldig opp og ned. Vanskelig å snu, men lett å falle. Jeg tenker på de gode tingene i livet mitt. Men, det er vanskelig å tenke positivt når klokka er 5 på natta og du desperat prøver å sove. Får det ikke til. Ja, du må alltid tenke på det du har. Nei, akkurat nå vil ikke huet mitt tenke på noenting. Jeg vil bare sove. 

07:45

Det er ikke alltid lett å snu tankene, når du prøver alt du kan for å sove. Lite søvn gjør noe med deg. Jeg må være sterk. Jeg må være opplagt og jeg må klare dagen. Jeg skal klare å snu. Ikke i natt. Men, jeg er en dag nærmere til å klare det.

ET STORT SAVN

 • 26.02.2017, 23:57

Jeg kan ikke få sagt nok ganger, hvor mye jeg savner denne roadtripen jeg var på med kjæresten min - for allerede et par år siden.. Tusen flyr! Jeg elsker å se tilbake på disse bildene.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 26.02.2017, 14:14

Jeg tenkte at jeg skulle ha en ny konkurranse her på bloggen min, nemlig ukens blogg. Jeg syntes det er veldig moro å lese nye blogger, samtidig å skrive noe fint om andre bloggere - slik at andre også kan få gode tips! Jeg plukker ut to heldige vinnere i løpet av uken, som kommer i et eget innlegg på min blogg. Dette med bilder, litt om bloggen og direkte link til dem.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Like min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg kommer til å kikke innom alle bloggene som melder seg på!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MIN FINESTE SAMLING

 • 26.02.2017, 10:54

Hei mine flotte lesere! Bildet avslører vel hva samlingen min er, hehe. Så i dag tenkte jeg å vise dere min samling av mummikopper. Jeg har begynt å få noen stykker nå, ettersom jeg fikk flere til både jul og bursdag 

Jeg blir så utrolig glad i disse herlighetene, når jeg tar en ut for å ta meg en kopp kaffe eller te. Jeg vil nesten kalle de noen lykkekopper! De gir meg skikkelig godt humør og et stort smil rundt munnen. Jeg gleder meg til å få tak i flere etterhvert.. HER har jeg funnet en oversikt over mummikopper, som jeg har funnet i ettertid.

________

HAR DU NOE DU SAMLER PÅ?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DEPRIMERT ELLER BARE SLITEN?

 • 25.02.2017, 19:25

Når jeg tenker over det, så er det en stund siden jeg har skrevet om følelser. Akkurat nå føler jeg for å skrive litt.

Jeg har kjent på en litt merkelig følelse i noen uker, fra og til. Ikke det at jeg har vært langvarig deprimert eller noe som helst, men jeg merker at det er noe med kroppen min. Jeg vet ikke hva. Jeg vet jo hvordan det er å være deprimert, men det er ikke det heller. Da hadde jeg vært helt sikker, men det kan jo være en kombinasjon. Kroppen er sliten, rett og slett. Ikke vet jeg.

· TANKEKJØR OG STRESS ·

Som jeg også har sagt før, så har jeg migrene. Det har jeg kjent ekstra mye på disse ukene, noe som har resultert flere dager med fravær på skolen (dokumentert, selvfølgelig). Dette hjelper ikke akkurat på mitt stressnivå og tankekjør, men jeg må prøve å se det slik at det ikke er noe jeg kan gjøre - for å bli kvitt det.

Når jeg har våkner om morgenen, har jeg enten hatt migrene eller så har jeg vært sliten og ''tung'' i hele systemet. Ikke sliten som det er vanlig å være, når du nettopp har våknet. Men, på en helt annen måte. Som om jeg har vært i kamp og alle tankene mine blir borte, i et sekund eller to. Hvor rart høres det ikke ut?

Det er lov å ha det litt dritt av og til. I dag er en slik dag. Jeg håper på en bedre dag i morgen!

...

Men, det jeg kan si på den positive siden - er at jeg gjør ting. Jeg kommer meg ut, slik at jeg ikke blir sittende inne hele tiden. Selv om jeg også har vært nødt til å ligge de gangene jeg har migrene. Da har jeg faktisk ikke noe valg.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • DIY
 • DIY: ENKEL ANSIKT + LEPPE SKRUBB

  • 25.02.2017, 16:18

  Jeg har akkurat laget et vidundermiddel for ansiktet + lepper, med bare 2 ingredienser! Denne var så genial, at jeg må lage et innlegg om denne fantastiske skrubben. Vanligvis har man disse ingrediensene i hjemmet, slik at den kan lages når det passer.         DU TRENGER:

  • Olivenolje
  • Sukker


   

  SLIK GJØR DU:

  Bland sammen olivenolje og sukker, til du har en fin konsistens. Du varierer selv mengden til hver ingrediens, men den bør ikke være for tykk!

   ________

  SÅ FERDIG. SÅ LETT ER DET FAKTISK!

  LAGER DU EGEN SKRUBB? ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  10 FUN FACTS OM MEG SELV

  • 25.02.2017, 12:56

  Da var det klar for et nytt innlegg, der jeg forteller dere 10 fun facts om meg selv!  Foto: Marianne Stene

  10 FUN FACTS OM MEG SELV

  ________

  1. Jeg må alltid sove med to puter og på en spesiell stilling, slik at jeg skal klare å sovne.

  2. Jeg elsker å rydde hos andre (slik som hos min mor), men jeg hater å gjøre det hos meg. Selv om jeg selvfølgelig må, så er det ofte kjedelig.

  3. Jeg shopper ikke lengre, slik som før. Jeg kjøper mat og slike ting, men tar aldri bussen til Arendal for å dra på shopping lengre!

  ...

  4. Jeg kunne godt ha tenkt meg å studere litt i utlandet, men det er ingenting som jeg har planlagt.

  5. Når jeg først finner en sang jeg elsker, så kan jeg høre på den om og om og om igjen..

  ...

  6. Jeg kan godt bruke en halvtime til tre kvarter, bare for å kikke i hyllene på matbutikken. Det er min nye shopping-addict!

  7. Jeg har aldri klart å sovne på buss, tog eller noe slikt. Jeg tok buss hver dag i nesten 2 år til skolen (1 & 1/2 time), men jeg sovnet aldri.

  8. Da jeg var liten, drømte jeg om å bli frisør.

  9. Jeg bryr meg faktisk ikke at all lengre, hvis noen kommenterer eller sier noe stygt til meg.

  10. Jeg er absolutt ikke kresen på mat og jeg liker vel nesten alt.  Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER

  MY FAVORITE PLACE TO BE

  • 25.02.2017, 09:56

  Jeg har et slikt forhold til Danmark, at det er ikke mange år jeg ikke har vært i sommerferien. Det har på en måte blitt en tradisjon, som jeg elsker. Danmark er et sted jeg aldri blir lei av å reise til og ikke så rart heller, når jeg ser disse bildene fra den siste turen..

  ...


  A beautiful place to be  HVA SLAGS FORHOLD HAR DU TIL DANMARK? ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  UREDIGERT OG VAKKERT

  • 24.02.2017, 19:42

  HVA SYNTES DU?

  Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER 

  MÅ JEG LEGGE UT LETTKLEDDE BILDER, FOR Å KOMME PÅ TOPPLISTEN?

  • 24.02.2017, 13:00

  Det er noen ting som alltid blir misforstått, hvis jeg legger ut innlegg der jeg mener noe. Derfor skal jeg bare understreke noen ting, før jeg går over til det innlegget skal handle om.

  Jeg leser mange toppbloggere, uavhengig hvordan bilder dem legger ut. Jeg har ingenting i mot dem, fordi dem er virkelig dyktige (uavhengig hva slags bilder dem bruker). Jeg mener heller ikke her, at jeg ikke er fornøyd med alle dere fantastiske lesere jeg har i dag eller at jeg hinter til det at jeg burde komme på topplisten. Men, likevell handler innlegget om det overskriften sier.


  ________

  Jeg har lest flere innlegg på blogg, der dem spør om samme spørsmål. Må du virkelig legge ut lettkledde bilder, for å få høye lesertall og dermed havne på topplisten? Jeg vet jo at flere bloggere spiller på dette med kropp, for å komme på topplisten. Men, hvorfor er det slik egentlig? Ja, kropp er kjempe flott og det bør alle være stolte av. Jeg syntes også det er tøft av dem som legger ut slike bilder, for å si at dem er fornøyde med seg selv.

  Men, er det fasiten for at andre skal lese det som står i innholdet? Nettopp det å ''lokke'' andre inn på bloggen med et lettkledd bilde, for at dem skal lese noe du virkelig brenner for?

  Slik ser det jo ut til at det er. Men, jeg syntes det er utrolig trist også. Det er tross alt ikke alle som ønsker å vise fram slike bilder (som kanskje er litt på kanten, for mange), men som har kjempe gode synspunkt og meninger om viktige saker. Saker som virkelig burde komme frem i media.


  Jeg gjentar meg selv: Jeg har ikke noe i mot bloggere, som selv legger ut slike bilder. Men, jeg vil få fram at jeg syntes det er synd - at veldig mange føler for å legge ut slike bilder, for å nå frem til andre mennesker.

  JEG ØNSKER ALLE EN GOD HELG ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  TING JEG VIL GJØRE I 2017

  • 24.02.2017, 10:13

  Jeg vet at dette er et typisk innlegg, som jeg vet mange hadde på bloggen rett etter nyttår. Men, jeg kan like godt ta det nå og dele med dere hva jeg ønsker å gjøre i 2017. Vi er tross alt ikke ferdig med hele februar heller, ettersom tiden egentlig har gått veldig fort etter nyttår.   

  ・7 THINGS I WANT TO DO IN 2017

  ...

  1: Reise. Jeg har bestilt tur til Australia i juni (2 uker språkkurs), noe jeg gleder meg helt sykt mye til. Jeg håper også på flere turer dette året.

  2: Bli bedre på kjøkkenet. Jeg elsker å lage mat og generelt bake. Men, jeg tenker at jeg alltid har noe mer å lære. Så jeg vil utfordre meg mer og prøve noen mer vanskelige oppskrifter.

  3: Spare penger. Dette er noe jeg har blitt flink til det siste året, som jeg også vil fortsette med.

  4: Bli bedre til å ta bilder. Jeg kan faktisk si om meg selv, at jeg er flink til å ta bilder. Men, jeg vet også at det er en del ting innenfor foto jeg gjerne vil lære mer av. Kanskje også på videofronten? Pssst..

  5: Spise sunnere. Jeg kan ikke si at jeg har et usunt kosthold, men jeg er ikke flink til å spise lite og ofte. Jeg kan veldig ofte hoppe over frokost (som jeg fort merker blir dumt for meg utover dagen), så derfor må jeg bli flinkere på det.

  6: Lese flere bøker. Jeg elsker å lese og jeg vet at det gir meg en indre ro, som jeg virkelig trenger av og til.

  7: Koble av. Det mener jeg er utrolig viktig, i grunn for alle. Bare logge av og ikke være nødt til å være tilgjengelig hele tiden.  HVA VIL DU GJØRE I 2017?

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  GÅ TRYGT PÅ ISEN I HØYE HÆLER? HER ER 5 SMARTE LIFE HACKS!

  • 23.02.2017, 18:31

  SMARTE LIFE HACKS ALLE BURDE VITE

  ...

  1: Få en perfekt hestehale. Vil du få den perfekte hestehalen, uten å få bul i nakken? Se opp i taket, når du setter på hårstrikken.

  2: Unngå å tryne på isen i høye hæler. Jeg er vel kanskje ikke alene om å være en bambi på isen, spesielt med høye hæler? Hvis du tar på hårspray under hælene, er du enda mer sikker på å være trygg på glatta.

  3: La neglelakken tørke fortere. Putt neglene dine i en skål med kaldt vann i et par minutter, så tørker neglelakken mye fortere.

  4: Brente gryter. Hvis du har brent noe i en gryte, ta på bakepulver og litt vann i bunnen av gryta. Det hjelper virkelig godt!

  5: Få bort hvitløksånde. Tygg en liten munnfull med persille, så vil du merke at ånden forsvinner.  HAR DU NOEN SMARTE TIPS Å DELE?

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  BILDENE INGEN FÅR SE #4

  • 23.02.2017, 14:02

  Det er alltid noen bilder, som ikke blir helt etter planen. Derfor liker jeg å ta dem i et eget innlegg, fordi dem fortjener jo å komme fram dem også. Hehe, jeg håper dere liker dem!  Hva skjer her, a..?

  JEG HÅPER DERE HAR EN FIN DAG!

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  MIN BESTE OPPSKRIFT PÅ PASTASALAT

  • 23.02.2017, 09:17

  Jeg har oppdaget en ny oppskrift på en pastasalat, som er helt himmelsk god. Jeg elsker salat, men jeg syntes det er artig å finne nye oppskrifter - også på salater. Så derfor vil jeg dele med dere min beste oppskrift på en god salat.

  ...          DU TRENGER:

  • Fullkornspasta (eller annen pasta)
  • Rømme (jeg brukte 1 1/2 ss)
  • Lett majones (etter ønske)
  • Litt salt og pepper
  • Paprika
  • Fetaost
  • Kylling
  • Salat
  • Mais

        SLIK GJØR DU:

  1. Kok pasta slik det står på pakken og avkjøl helt.
  2. Kutt opp alt av grønnsaker, fetaost og kylling (som på bildet over, eller slik du ønsker)
  3. Bland så alt sammen i en bolle, alt etter hvor stor mengde av hver ingrediens du ønsker å blande sammen.
  4. Bland så alt sammen, til du får en kremet pastasalat. Så ferdig!  I tillegg til at denne er super god på smak, er den også utrolig mettende. Du trenger ikke å ta til deg mange ganger (for å si det slik), for å bli god og mett. Etter og ha spist denne salaten, føler jeg meg ikke tung i kroppen (som en middag med kjøtt og saus)NYYYT ♥

  ...

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  DERFOR ER JEG FORNØYD MED KROPPEN MIN

  • 22.02.2017, 18:57

  Jeg starter da innlegget ved å spørre: Hvorfor skal jeg IKKE være fornøyd med kroppen min?

  Alle burde være det. Gi faen og tenk på at det ikke finnes noen andre i hele verden, som ser ut akkurat som deg. Er ikke det både rart og litt flott (også) å tenke på? Det å tenke på at slik du ser ut, er satt sammen av hvordan dine foreldre er. Jeg er stolt av det.

  ...

  Jeg har en del fett på kroppen. Jeg har kraftige lår. Jeg har nokså stor rumpe, uten at den heller er perfekt. Ikke nok med det, men noe jeg har vært misfornøyd med i mange år - er armene mine. Armene mine er veldig kraftige, noe som ikke alltid (slik jeg har sett det) har passet til resten av meg. Men, det er ikke meningen at alt skal passe perfekt, for slik er det jo ikke. Jeg liker det. Jeg liker å være slik og se meg selv som litt unik.

  ... Jeg er unik. Akkurat som deg, venninnen din eller den du ser på gata ...

  Si til deg selv, det du ville ha sagt til en venninne. Du sier vel aldri til din venninne, at h*n ikke er bra nok - på grunnlag av deres utseende eller kropp? Det er jo ikke KUN det som definerer personen. Gi deg selv ros, for ting du klarer, ting du er fornøyd med eller bare si til deg selv at du er god nok som du er.

  ET GODT TIPS FRA MEG ♥ Skriv positive ting på post-it lapper om deg selv, som du er stolt av. Ting du har klart. Ting du drømmer om. Ting du er takknemlig for i livet. Heng dem opp, der du kan se dem!  Du vil komme langt her i livet, bare med å være deg selv!

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  JEG VIL LESE DIN BLOGG

  • 22.02.2017, 13:46

  Foto: Marianne Stene

  Jeg elsker å bli inspirert, noe jeg blir hele tiden egentlig. Det finnes så utrolig mange inspirasjonskilder og inspirerende personer, men jeg ønsker også å lese akkurat din blogg. Så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet (husk å ta med bloggadresse), så jeg kan ta en titt innom.

  ________

  // Jeg fikk en enorm respons på DETTE innlegget, der jeg skriver at jeg elsker kroppen min. Jeg må bare si tusen hjertelig takk til alle som stikker innom bloggen min, kommenterer eller skriver en koselig melding til meg. Dere er så gull verdt ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  INNKJØP: NY JAKKE JEG ELSKER

  • 22.02.2017, 10:44

  Good day! Jeg har faktisk ikke hatt slike innlegg på bloggen, på en måte. Slike innlegg, der du legger ut antrekket du har på deg (bare at dette er et innkjøp). Men, kanskje det er noe jeg kan begynne med. Hva syntes dere?

  Jeg har kjøpt kåpen (sier vel kanskje ikke jakke?) på fretex, derfor blir det litt vanskelig å linke direkte til produktet.  HVA SYNTES DU OM KÅPEN? ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  JEG ELSKER KROPPEN MIN

  • 21.02.2017, 17:35

  SLIK ER JEG

  KLYPER MEG I DET FINE FETTET PÅ MAGEN MIN

  KIKKER NED OG SER PÅ MEG SELV AT JEG HAR KRAFTIGE LÅR + DOBBELTHAKE OGSÅ

  MEN, JEG ER LIKE FORNØYD - SÅ DA SIER JEG BARE:

  Berfore you judge me, you better make sure you're fucking perfect

  ...

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  BLURRY LIFE

  • 21.02.2017, 14:45  · WHEN LIFE GETS A LITTLE BIT BLURRY

  - ADJUST YOUR FOCUS ·

  10 TING INGEN VET OM MEG

  • 21.02.2017, 10:08  10 TING INGEN VET OM MEG

  ...

  1. Hvis jeg faktisk spiser godteri, da med forskjellige farger - så plukker jeg alltid ut gult godteri.

  2. Jeg er interessert i bil (men, jeg kan vel ikke så mye om det.. kanskje)

  3. Jeg er livredd for bølger, uggh..  ...

  4. Hvis du kjenner meg godt nok, så snakker jeg aaaalt for mye når jeg drikker alkohol.

  5. Jeg får alltid dårlig samvittighet, hvis jeg sier nei til noe. Uansett hva det er.

  6. Jeg går omtrent alltid rundt med hull i sokkene mine.

  7. Jeg får nesten hjertet i halsen, når mobilen ringer. Jeg liker best å sende meldinger, hehe!

  ...

  8. Jeg har aldri i mitt liv testet ut røyk, snus eller narkotiske midler.

  9. Jeg elsker dokumentarer.

  10. I mange år farget jeg håret mitt, gjerne brunt. Men, i dag har jeg min naturlige hårfarge - som er orange.

  KLEM FRA MEG ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  THE WINTER TAG

  • 20.02.2017, 18:31

   

  Hva er det beste med vinter?

  Den fine naturen, når snøen legger seg på trærne og bakken. Det er også alltid koselig å dra ut i naturen, tenne bål og grille god mat med god drikke. Jeg elsker også å gå på ski.. og det var mer enn 1 ting, hva som er best med vinter.

  Favoritt drikk?

  Kakao.

  .. også elsker jeg disse koppene!

  De tre mest nødvendige tingene?

  Skjærf, varme sko og god jakke.

  Snør det hvor du bor?

  Ikke akkurat nå, så holder det på å smelte bort.

  Favoritt leppe produkt?

  Carmex, uten tvil!

  Liker du kulda?

  Både ja og nei, egentlig. Jeg liker å kle meg godt og gå tur, da jeg holder meg god og varm. Men, hvis jeg har fått frost i kroppen - så er det ingen god følelse. Slik som på sommeren, da jeg har opplevd at det har vært alt for varmt..

  Favoritt skjerf?

  Dette skjerfet fra bikbok, som jeg kjøpte for 2-3 år siden.  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  SLIK FÅR DU FLERE BLOGGLESERE

  • 20.02.2017, 13:53

  En populær blogg lager ikke seg selv, derfor er det viktig å starte en plass. Små tips kan være avgjørende, for deg å få flere blogglesere. Jeg vil derfor gi dere mine tips til å få flere lesere på bloggen.

  ...

  Foto: Marianne Stene

  1. Gi litt mer av deg selv

  Her skal du jo ikke legge ut hele livet ditt, på bloggen. Det mener jeg ikke. Men, prøv å gi leserene dine et innblikk på hvem du er. Bli kjent med personen bak bloggen, det er viktig. Det kan fort bli lange innlegg, med bare fakta. Men, slike innlegg som ting du elsker, ting dere ikke vet om meg og andre slike innlegg kan være veldig artig å lese om.

  2. Bruk fine bilder

  Når du kommer inn på et innlegg, er jo bilder veldig viktig. Det utgjør jo hele innlegget og du legger vel først merke til bildene. Det er ikke alle som har råd til dyrt kamera utstyr. Men, et speilreflekskamera er absolutt å anbefale.

  3. Vær deg selv, alltid

  Det er veldig mange som kopierer andre blogger, men husk at de finnes uansett. Vær deg selv og skriv om det som interesserer deg. Det er ikke nødvendig å være en kopi av andre, når du får best ut av å være deg selv?

  4. Skriv bra

  Dette punktet er ikke alltid like lett for meg, men øvelse gjør mester. Det er ikke alltid lett å formulere en setning, bra nok. Det kan av og til virke litt mye eller dårlig. Se også over innlegget ditt, før du skal publisere det. Da kan du finne noen skrivefeil, slik at du kan få rettet opp i det.

  Foto: Marianne Stene

  5. Engasjer deg hos andre bloggere

  Det er viktig å sette pris på leserene dine og kommentarer du får på bloggen. Engasjer deg. Prøv å svare på kommentarene og kommenter tilbake på deres blogger. Ta deg god tid til det. Flere vil også klikke seg inn på bloggen din, hvis du engasjerer deg i kommentarfeltet hos andre blogger.

  ♥  ♥  ♥ 

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  Å VÅKNE TIL DETTE

  • 20.02.2017, 09:19

  Jeg våknet i dag med positive tanker om meg selv, noe jeg aldri pleier. Ikke det at jeg ofte tenker negativt, men jeg pleier å være så trøtt - at jeg ikke tenker så mye i det hele tatt.. Hehe! Det å våkne opp og være våken, er bare nydelig. Nå som det også er vinterferie, er det lettere å nyte en god frokost. Ikke tenke på tid og sted, men slappe av og ta ting etterhvert.

  ...

  Music is always a good idea

  JEG HÅPER DERE FÅR EN FIIIN DAG ♥

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  JEG VILLE KLIPPE BORT MAGEN MIN

  • 19.02.2017, 18:00

  Jeg, som sikkert også alle andre, har vel kjent på den følelsen av og ikke være god nok. Jeg har også opplevd en tid, der jeg aldri var fornøyd med noenting om meg selv. Hvorfor? Jo, det skal jeg komme tilbake til.

  ...

  Jeg klarte ikke å se en eneste positiv ting. Ikke en gang hvis jeg faktisk klarte noe bra. Jeg var flink til å fokusere på hva alle andre klarte, men at jeg selv ikke klarte ting ''godt nok''. Det er feil og det var nettopp det jeg manglet - fokus på meg selv. Jeg var alt for opptatt til å ha fokus på andre, at jeg til slutt glemte meg selv. Jeg trodde til og med at dersom jeg var tynnere, så ville jeg klare mer i livet. Som om jeg like gjerne kunne ha klippet bort magen min, så tro at jeg ville bli tilfreds og fornøyd.

  Men, jeg har i ettertid funnet ut hva som ikke var på plass. Psyken min. Det har alt og si, det har jeg lært. Da jeg var en del i psykisk ubalanse, var det også lett å tenke slike vonde tanker om meg selv. Men, i dag når jeg vet hvordan jeg skal ha det bra med meg selv - så er det en helt annen opplevelse.

  Jeg måtte begynne et sted, jeg også. Som alle andre. Det å jobbe for noe man vil, er avgjørende for framtiden og hvordan du ser på deg selv. Da jeg hadde depresjoner og mer alvorlig angst, måtte jeg komme meg til psykolog for å bli bedre. Fra der, måtte jeg jobbe meg oppover. Jobbe med meg selv. Jobbe for å komme noen vei. Jeg måtte jobbe med psyken min. Du blir, det du tenker og det du sier. Det er sant. Sier du en løyn mange nok ganger, så vil du til slutt tro på den. Slik er det med psyken også. Hvis du sier til deg selv hver eneste dag i speilet, at du er god nok. Du får ting til. Du er sterk. Så vil du til slutt tro på det, jeg lover deg.

  Av og til må man gi litt faen. La være å bry seg, om hva andre sier og tenker - for å si til deg selv at du er bra nok som du er.

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  OPPSKRIFT PÅ VERDENS BESTE KAKE

  • 19.02.2017, 13:42

  For meg, så er denne kaken verdens beste. Jeg er glad i kake, men denne topper alle. Det er en pavlova (som dere sikkert kan se på bildet) og jeg skal dele den nydelige oppskriften med dere!

  ...

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  DU TRENGER FØLGENDE:

  • 6 stk eggehvite (må være romtempererte)
  • 4 dl sukker
  • 2 ts maizena
  • 1 ts vaniljesukker (etter ønske)
  • Litt saft av sitron (erstatning til eddik)

   

  • 1 piano vaniljekrem
  • 3 dl TINE kremfløte
  • + ønsket frukt til topping

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  SLIK GJØR DU:

  1. Sett stekovnen på 200 °C og ta fram en langpanne, kledd med bakepapir.
  2. Visp eggehviter til hardt skum i en helt ren bolle. Tilsett litt sitronsaft, mens du visper. OBS: Hvis du har fett eller eggeplomme i bollen, er det vanskelig å få en fin marengs!
  3. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker. Tilsett så litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Når massen er blank og fast, fordeler du den utover bakepapiret (forsiktig)
  4. Senk temperaturen i stekovnen til 140 °C og sett brettet nederst i ovnen. Stek bunnen i ca. 60-70 minutter.
  5. Når du tar kaken ut av ovnen, må du avkjøle kaken helt ferdig. Helst en god stund.
  6. Mens kaken avkjøles, pisk kremen stiv og vend inn vaniljekremen. Fordel vaniljekremen utover og topp med frukt/bær du har valgt.  HVA ER DIN FAVORITT KAKE? ♥

  Facebook: HER / Instagram: HER

  5 GENIALE LIFEHACKS

  • 19.02.2017, 10:16  HER HAR DU 5 GENIALE LIFEHACKS

  ...

  · Skal du finne på en historie å fortelle? Kom med en detalje om deg selv, som får deg til å se dum ut. Ingen vil tro du lyver, hvis du innrømmer noe flaut om deg selv. 

  · Neste gang du skal ta en vanskelig avgjørelse, vend/kast en mynt. Hvis du blir skuffet av hva mynten ble, så vet du hva du virkelig vil ha. 

  · Hvis du har brent deg på, ta på sukker for å lindre smerten.

  ...

  · Skal du ut en lørdagskveld på byen, og har tenkt på å betale tips på slutten av kvelden? Betal heller tips etter første drink, så vet du at du har god service resten av kvelden!

  · Lag et passord som inneholder et mål, som du vil oppnå. Jo mer du tenker på det, jo lettere kan det være å nå det målet.  Facebook: HER / Instagram: HER

  DEPRIMERT? DET ER JO BARE Å TA SEG SAMMEN.

  • 18.02.2017, 15:55

  Jeg var der en gang, jeg. Det var ikke lett og dermed tok depresjonen mer og mer over livet mitt. Jeg var ikke meg selv, på en veldig god stund. Depresjonen endret meg. Jeg kunne ikke være meg selv. Den holdt på å kvele meg.

  ...

  Depresjon er direkte farlig. Det er farlig, fordi det ikke er et lett fasitsvar for å komme seg ut. Det er heller ikke lett og få den rette behandlingen, med mindre du har råd til å betale i dyre dommer for å få hjelp. Jeg fikk dårlig hjelp, da jeg først fikk behandling for det. Så ofte er det mange som blir sendt til private psykologer, der det blir enda dyrere.

  Men, over til det som står i overskriften. Jeg har ofte fått høre, at jeg må ta meg sammen. Det er jo bare å komme seg opp av senga, ta seg noe mat og gå ut. Men, hvis det hadde vært så lett - da hadde selvfølgelig alle gjort det. Det er jo ikke noe man velger for morroskyld, er det vel?

  Jeg skal ta et eksempel, for å sette det litt på spissen. Dersom en person har en alvorlig nøtteallergi (slik som jeg har), hva hvis man skulle si det samme? Ta deg sammen. Da vet vi jo at det kan føre til døden, i verste fall.

  Så da burde det si seg selv, at ingen bør dømme andre - uansett hva det handler om. Selv når det handler om depresjon. For slik er realiteten, faktisk.

  Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

  6 TIPS TIL Å HA ENERGI HELE DAGEN

  • 18.02.2017, 12:20  Foto: Marianne Stene

  · MINE 6 TIPS TIL Å HA ENERGI HELE DAGEN ·

  ...

  1: Tenk positivt. Jeg vet at det ofte er veldig enklere sagt, enn gjort.. Men, prøv å finn noe som får deg til å tenke positivt. Se på en morsom video på youtube, se på bilder av gode minner eller hør på musikk.

  2: Luft tankene dine. Ta mobilen, ring en venninne/kompis eller noen du føler for å snakke med. Det gjør at du får tankene over på noe annet, i tillegg til at du får være litt sosial. Win-win!

  3: Beveg deg. Jeg vet hvor godt det føles etter trening, selv når jeg ikke har lyst. Men, jeg får så utrolig mye motivasjon og jeg har mer lyst til ting.  4: Ta deg en pause. Dette er så utrolig viktig, uansett hvor mye motivasjon og lyst til har. Som å lese en bok, som gjør at du stenger alt ute for en liten stund. Det viser seg å være veldig lurt!

  5: Drikk masse. Dersom du er mye aktiv i løpet av en dag, husk å drikk! Jeg har alltid med meg en vannflaske, men jeg drikker også te og andre ting jeg liker. Dette gjør at jeg ikke blir like sliten, som jeg ville blitt uten. Kroppen trenger væske.  6: Spis godt. Dette punktet gjentar vel seg selv, ganske ofte. Men, det er fordi det også er et av de viktigste punktene.

  Selfølgelig er det utrolig viktig med søvn og god døgnrytme, men det har jeg skrevet så mange ganger (nå ble det enda en gang) - samtidig som det sier seg selv. Jeg håper tipsene kan hjelpe litt ♥

  ...

  HAR DU NOEN TIPS?

  Facebook: HER / Instagram: HER

  STORYTIME - DU SA TIL MEG DIREKTE AT JEG ER FEIT

  • 17.02.2017, 17:45

  Jeg har faktisk en historie å dele, som kan virke veldig sårende - men, samtidig motiverende for meg. Jeg nevner ingen navn, men jeg skriver akkurat slik det var og slik jeg husker det.

  ...

  Jeg gikk på barneskolen, kanskje 6-7 klasse. Jeg husker ikke akkurat når, men det har ikke mye å si. Jeg og venninnen min skulle på svømming (det er en svømmehall rett ved siden av skolen), og vi gikk fra der jeg bodde og bort. Men, da vi kom halvveis sa hun til meg at hun ville si noe. Jeg spurte selvfølgelig hva det var, så fikk jeg til svar: 

  DU ER FEIT.

  Hun sa også at det ikke hadde noenting å si, men selvfølgelig så må det jo ha såret. En annen veldig merkelig greie, er at jeg ikke kunne ha brydd meg mindre. Det gjorde sikkert noe med meg (som jeg ikke forstod), men jeg kan ikke si at det gjorde meg noe vondt heller. Jeg prøvde vel å få det bort, uten at jeg tenkte over det. Det rare er jo, at jeg husker det så godt som om det var i går.  It's not about what size you wear. It's about how you wear your size.


   

  Når jeg ser tilbake på det i dag, syntes iallefall jeg det er dårlig gjort. Jeg hadde jo aldri sagt noe sånt, til noen. Hva godt kommer ut av det, på en måte? En ting er å være ærlig, men en annen ting er å være frekk. Det syntes iallefall jeg i dag, ikke var nødvendig å si.

  Nå skal jeg i bursdag til bestevenninna mi og være sammen med fine mennesker. Så jeg håper dere har en fin helg så langt ♥

  Facebook: HER / Instagram: HER

  8 WAYS TO LOVE YOURSELF

  • 17.02.2017, 12:21

  HERE'S SOME WAYS TO LOVE YOURSELF

  ...

  SMIL - Det første du ser når du møter et menneske, er ansiktet. Du ser alltid flott ut med et smil om munnen!

  TA BESLUTNINGER - Når du tar en avgjørelse eller beslutning, føles det alltid godt etterpå. Uansett om den er stor eller liten.

  DRØM DEG BORT - Det er lov å drømme seg bort og få tankene på noe annet. Pass bare på at det du drømmer om, er realistisk - slik at ikke skuffelsen kan bli stor.  TA I MOT KOMPLIMENTER - Hvis noen velger å gi deg et hyggelig kompliment, bare smil og si takk. Vedkommende hadde mest sansynlig ikke sagt noe som helst, hvis dem ikke mener det

  STOPP Å SI UNNSKYLD - Jeg merker sev at jeg er alt for flink til å si unnskyld, hvis jeg skriver noe ''feil'' for eksempel. Det er jo ikke noe galt å ha svakheter og øvelse gjør jo mester!  FÅ FRAM DE GODE TINGENE - Når du ikke alltid klarer å ta fram det positive i livet, skriv ned ting du er fornøyd med. Slik som ting du har fått til eller gode minner som du blir glad av.

  LA DEG SELV GJØRE FEIL - Tillat deg selv å gjøre feil, fordi det er jo slik man lærer i livet.

  SETT DEG SELV MÅL - Det er viktig med mål her i livet, men selvfølgelig oppnåelige (realistiske) mål. Alle må begynne en plass, men små delmål gjør deg nærmere til et større mål.  ♥ ♥ ♥

  Facebook: HER / Instagram: HER

  UKAS SPILLELISTE: ON REPEAT

  • 16.02.2017, 20:50

  ♥ ♥ ♥  HVA ER DIN FAVORITTSANG ON REPEAT?

  Facebook: HER / Instagram: HER

  DEN FINESTE STUEN

  • 16.02.2017, 13:54

  Jeg må få lov til å dele med dere, bilder av min mor sin nye stue. Jeg blir så utrolig glad, bare ved å se på disse bildene. Det gir meg også en enorm inspirasjon. Det er ikke alltid man er fornøyd med sitt eget, men her har virkelig ikke min mamma en eneste ting å være misfornøyd med.

  Bare se her:

  Mamma er min største inspirasjon  HVA SYNTES DU OM HENNES STUE? ​♥

  Facebook: HER / Instagram: HER

  SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG

  • 16.02.2017, 09:15

  Jeg vet veldig godt som alle andre, at ingen dager er like. Det er lov å ha en dårlig dag. Men, det er alltid lurt å tenke på andre ting når livet ikke helt smiler. Da er det små grep som du selv kan gjøre, slik at det iallefall blir litt lettere. Jeg vil dele noen små tips til en bedre hverdag, som jeg håper dere vil like ♥

  ...

   EKSTRA TID OM MORGENEN

  Jeg har blitt mye flinkere her, ettersom jeg aldri har vært det før. Men, det å stå opp en halvtime før tiden - gjør meg glad. Ta på en ansiktsmaske, pleie deg selv med en god fuktighetskrem og lag deg selv en god frokost. Jeg lover deg at du vil føle deg bedre.

   SMIL OFTERE

  Hvis du smiler oftere, vil du faktisk merke at kroppen kan føle seg bedre. Hvorfor bruke til på å være sur, når du faktisk kan vise frem ditt smittende smil?

   LEV I NUET

  Det er lett å tenke på ting du kunne gjort bedre, eller være sår for noe som skjedde. Ingen kan endre på fortiden, men du kan gjøre det bedre her og nå - for en bedre framtid. 

   IKKE HA FOR HØYE FORVENTNINGER

  Det er selvfølgelig greit å glede seg eller forvente deg ting i ulike settinger. Men, hvis du setter for høye krav - så kan du bli så utrolig skuffet. Ta ting litt som det kommer og bli overasket! Husk at alt skjer for en grunn.

   TENK PÅ DET DU HAR

  Veldig ofte er det lett å klage på små ting i hverdagen som skjer, eller ikke skjer. Men, det å sette pris på de små tingene i livet ditt - gjør deg lykkeligere. Skriv på en lapp og heng på kjøleskapet (om nødvendig). Se rundt deg og innse hva du har - ikke minst på HVEM du har.

   GI ANDRE KOMPLIMENTER

  Ved å gi andre komplimenter, som kan være å kommentere en fin genser eller bare å si "hei" - kan skape mye glede hos både deg selv og vedkommende. Det å se andre bli glad for slike ting, gjør også meg veldig glad!

  Facebook: HER / Instagram: HER

  BILDENE INGEN FÅR SE #3

  • 15.02.2017, 17:34

  ...

  Hei dere flotte mennesker! Jeg tenkte å legge ut litt flere bilder, som ikke har vært ''fine nok'' til å legge ut noen sted. Derfor samler jeg opp mange blinkskudd i ett innlegg. Jeg håper dere får kose dere med de fineste bildene, etter min mening. Yeah, really:

  HEHE, TYCKS? ♥

  Facebook: HER / Instagram: HER

  6 LIFEHACKS SOM GJØR LIVET ENKLERE

  • 15.02.2017, 12:41

  LIFEHACKS SOM GJØR LIVET LITT ENKLERE

  ...

  · Er smøret for hardt til å smøre på brødskiven? Skjær smøret på et rivhjern. 

  · Har du brukt opp en solkrem eller lotion? Ikke kast, men vask innvendig med vann og tørk av. Her kan du oppbevare penger, nøkler eller andre viktige eiendeler - hvis du for eksempel skal på stranden.

  · Du kan lett oppbevare penger (lapper) i en brukt leppepomade, men husk å få bort alt av pomaden inni oppbevaringen.

  · Vil du ha en varm øl eller cola kald på bare to minutter? Ta papir rundt flasken, putt i frysa og vent i et par minutter. Da får du det kaldt på kort tid!

  · Pringles bokser passer perfekt for spagetti. 

  · Hvis du har spist opp nesten hele nutella boksen - ta et par kuler med is oppi, slik at du får med deg alt og i tillegg får du en god dessert.

  Jeg har flere slike innlegg som kommer på bloggen om ikke veldig lenge, så stay tuned 

  Facebook: HER

  MINE BESTE MINNER

  • 15.02.2017, 09:33

  EN LITE BILDEDRYSS FRA FINE OPPLEVELSER

  ...  · SOME OF MY BEST MEMORIES FROM SUMMER ·

  ...

  Noe av det beste jeg vet, er å se tilbake på bilder jeg har tatt før. Spesielt av minner jeg har opplevd og vil huske livet ut, så derfor syntes jeg det er fint å dele et slikt innlegg - der jeg har satt sammen mange av mine bilder fra sommerstid.

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  JEG SPISER AKKURAT DET JEG VIL

  • 14.02.2017, 16:21

  De gangene jeg får høre hva du ''må'' spise, så blir jeg faktisk litt irritert. Jeg vet jo like godt som alle andre, hva som er sunt og hva som ikke er sunt. Jeg tillater kroppen min å spise litt annet enn bare salat og grønnsaker (som jeg altså elsker) og det er helt greit for meg.

  Jeg er snill mot kroppen min, samtidig som jeg ikke stresser med å spise under antall kalorier på en dag. Som sagt, jeg spiser også mye sunt - men, jeg vil ikke bruke min tid til å stresse over slike ting. Så lenge kroppen er frisk og at jeg føler meg sprek, så har ikke jeg noe å stresse over. Ikke når det gjelder mitt kosthold.

  ...

  Facebook: HER

  8 GODE TIPS TIL Å STÅ TIDLIG OPP

  • 14.02.2017, 10:00

  Jeg har selv aldri vært et A-menneske, men jeg ser jo hvor deilig det er å stå opp tidlig. Du får mer motivasjon, humøret blir bedre og du får jo mer ut av dagen. Så jeg vil dele mine tips, som faktisk fungerer for meg (selv om jeg absolutt ikke alltid følger dem)  · HER ER MINE 8 TIPS TIL Å STÅ OPP TIDLIG OM MORGENEN ·

  ...

  1: Tenk på hva du skal gjøre. Hvis du står opp og ikke vet om det er noe du skal gjøre, er det veldig fristende å legge seg igjen. Men, dersom du har noen ting du vet du må gjøre i løpet av dagen - er det lettere å komme seg tidligere opp av senga.

  2: Legg deg tidlig nok. Slik får du god nok søvn og de timene du trenger. Du merker fort på kroppen, dersom du har fått for lite søvn. Så prøv å kjenn etter hvor mange timer du trenger og hold deg til det.

  3: Start rooolig. Det er ingen vits å sprette opp av sengen og forvente at du skal løpe i to timer. Take your time! Spis en god frokost, lag deg en kopp te og slapp av en times tid (hvis du kan) og bare nyt morgenstunden!

  4: Legg vekkerklokka langt vekk. Slik blir du faktisk tvunget til å stå opp, for å slå av vekkerklokka. Da blir det også lettere å stå opp, når du først har klart å komme deg ut av senga.

  5: SPILL. Når du våkner, kan det hjelpe å drive med noe som får hjernen i gang. Jeg liker å spille på mobilen, slik at jeg må bruke huet og jeg blir i tillegg våken av lyset fra mobilen.

  6: Skru på lyset. Litt som punktet før. La dette bli en greie når du våkner, der lyset vekker deg.

  7: Rydd rommet / leiligheten kvelden før. Noe jeg ikke liker, er å gå ut i stuen og se at det er masse rot. Derfor får jeg det så mye bedre, hvis jeg har ryddet på forhånd - slik at jeg bare kan slappe av og lage meg en god frokost.

  8: Få litt frisk luft. Det kan være deilig å gå bare ut døren og noen skritt, for å kjenne på luften i ansiktet. Slik kan du 

  HAR DU ANDRE TIPS?

  Facebook: HER

  EMOJI CHALLENGE - HAR JEG VÆRT PÅ TV?

  • 13.02.2017, 19:36

  Jeg har fulgt Kristin Gjelsvik sin blogg HER lenge og elsker innleggene hennes. Jeg blir utrolig inspirert av bloggen hennes, derfor tenkte jeg å lage et innlegg som er inspirert av nettopp henne.  HERE YOU GO:

  ...

  💉  Hvor mange ganger har du blitt sydd? Nei, det har jeg heldigvis ikke. Jeg er en ulykkesfugl, men så heldig har jeg vært.

  😍 Funnet kjærligheten? Ja, det har jeg! Vi har vært kjærester i 6 år og jeg er like glad i den gutten, som den første dagen!

  🚑 Kjørt i en ambulanse? Ja, det har jeg. Jeg er allergisk mot nøtter og for ca et halvt år siden skulle jeg ''teste'' ut en nøtt, jeg ikke har spist før (så smart som jeg var). Jeg spiste denne, så tok det ikke 20 sekunder en gang - før jeg fikk problemer med å puste. Da ringre kjæresten min med en gang, så de kom og hentet meg. Det gikk fint og jeg kom hjem samme dag.

  🐶 Hatt et kjæledyr? Ja, jeg har 5 katter hjemme hos min mor og bessa. En av kattene til mamma, fikk jeg for veldig mange år siden. Jeg har også hatt fisk i et akvarium, men det var ikke lenge..

  ...

  💃 Skulket skolen? Ja, dessverre. Jeg hadde mine perioder på barneskolen og på ungdomsskolen, der det var noen tøffe perioder. Dette gikk utover at jeg skulket en del.

  🚁 Fløyet et helikopter? Ja, for mange år siden fløy jeg helikopter over Risør by. Det var en utrolig flott opplevelse.

  💻 Vært på tv? Ja, det har jeg faktisk. Jeg var med i et bilprogram som heter panser på MAX. Jeg var med kjæresten min, der han kjørte tre forskjellige biler og jeg var med sammen med han. Utrolig gøy!

  Facebook: HER

  FRA MIN DAGBOK: JEG SLUTTET Å SPISE

  • 13.02.2017, 15:24

  Det er en stund siden jeg har skrevet et slikt innlegg, men jeg velger å dele nok et lite utdrag av dagboken min fra lang tid tilbake. Den gangen klarte jeg ikke å gå på skolen. Jeg hadde også mye angst og depresjoner, som preget min hverdag. Jeg ser i dag, at jeg var veldig flink til å skrive og sette ord på ting. Det gjorde nok ting iallefall litt lettere.

  ...


  ...

  · I går spiste jeg et eple og drakk litt vann. Dagen før spiste jeg ingenting og heller ikke dagen før der. Hele uken har i grunn vært slik, der jeg kanskje har spist LITT. Kroppen skriker etter hjelp, men jeg gir den ikke mat. Jeg burde, men jeg klarer ikke. Jeg vil ikke spise. Jeg ser dobbelt og klarer ikke helt å gå, som jeg pleier. Kroppen trenger næring, men ikke i dag heller... ·

  · TRIST, MEN TAKKNEMLIG! ·

  Det er litt trist å tenke på, at det er jeg som har skrevet og har vært der. Men, samtidig er jeg også takknemlig (som kanskje høres litt rart ut). Jeg syntes det er utrolig at jeg kom meg opp (til tross for ting jeg opplevde), som jeg ikke kan få sagt nok. Men, håp var ikke noe som eksisterte for meg den gangen. Takknemlig for livet, rett og slett ♥

  Facebook: HER

  10 THINGS I LOVE

  • 13.02.2017, 11:21

  Lage god mat og spise mat

  Kjæresten min akkurat slik han er

  Fotografering

  Familien min

  Gå turer på vinteren  Følelsen etter en treningsøkt

  Levende lys  Lyden av barnelatter

  Sol og varme

  Spille xbox med kjæresten  HVA ELSKER DU? 

  Facebook: HER

  SHOTS FROM THIS DAY

  • 12.02.2017, 19:01

  I dag har jeg hatt det veldig fint. Jeg og kjæresten min fisket litt tidligere, i det fine været som har vært. Jeg kjøpte mat til meg og mamma, så vi har kost oss masse etterpå i hennes nye leilighet. Jeg fikk også knipset litt bilder, som jeg tenkte å dele med dere.

  ...  Gratulerer med morsdagen - min kjære mamma!  HVA HAR DU GJORT I DAG? ♥

  Facebook: HER

  MINE 5 FAVORITTFILMER

  • 12.02.2017, 14:14

  Jeg skal være ærlig å si at jeg liker serier, framfor filmer. Men, hvis det er en bra film - så sier jeg ikke nei. Det er en del filmer jeg gjerne vil tipse videre, ettersom jeg syntes dem er verdt å se!

  ...

  - RED 1 & 2

  · Denne filmen finner du en del action, men det jeg liker ekstra godt er også humoren i filmen (så lenge det er en action komedie) Jeg digger action filmer, så at det går fint å le på samme tid - det syntes jeg bare er utrolig bra!

  - TRANSPORTER 3  · Ettersom jeg digger Jason Statham som skuespiller, må jo denne filmen med. Action som bare det, med bilkjøring og humor i tillegg. Denne filmen handler om Frank Martin, som kommer til å eksplodere hvis han går mer enn 20 meter fra bilen sin. Derfor må han levere en pakke, som er den unge Valentina. Det er spenning gjennom hele filmen.

  - THE PACIFIER  · Jeg har sett at denne filmen har fått dårlig kritikk mange steder, men jeg digger filmen. Den får kritikk for at det er for alvorlig action, men hallo.. Det er jo en film, som det skal være humor i - samtidig litt action! Vin Diesel må være en av de råeste skuespillerene jeg vet om, men han spiller jo som oftes i action filmer. Så å se han i denne rollen som barnepasser - det må jo bare bli bra. Jeg ler så mye av denne filmen (som jeg også har sett mer enn en gang) 

  - SAN ANDREAS  · Dette er en blanding av action, drama og katastrofe. Den handler om et jordskjelv som intreffer, der Dwayne Johnson sin karakter skal redde datteren sin, sammen med sin ex kone. Her finner du spenning under hele filmen og det er en av mine beste katastofe filmer, så langt!

  - BØRNING 1 & 2  · Jeg måtte ta med disse også, ettersom det er mine favoritt filmer. Kjente norske skuespillere møtes i en action komedie, som etter min mening - er iallefall en av de beste filmene i Norge. I tillegg til at det er en bilfilm, er det så utrolig mye i filmene å le av. Jeg har flere ganger satt igjen med vondt i magen, fordi det er like vittig hver gang.

  HVA ER DIN FAVORITTFILM?

  Facebook: HER

  PÅ TIDE Å GIFTE SEG ETTER 6 ÅR?

  • 12.02.2017, 10:14

  Jeg kan nesten ikke tenke meg at i dag, er det 6 år siden jeg og kjæresten ble sammen. Jeg husker det like godt, som om det var i går. Han som er min første (og eneste) kjæreste, så var ting ganske småkleint når vi begynte å holde på. Men, det er så utrolig morsomt å se tilbake på i dag. Jeg er heldig.

  ...  · PÅ GODT OG VONDT ·

  ...

  På godt og vondt, har vi holdt ut med hverandre i 6 år. Kanskje på tide å gifte seg, skulle man tro? Hehe.. Men, det har virkelig vært 6 fantastiske år som har gitt meg glede, tårer, spenning, livserfaring, gode minner, selvtillit og ikke minst kjærlighet til denne fine gutten! Noen av mine beste opplevelser i livet, har jeg med min kjære Lasse. Jeg er over gjennomsnittet takknemlig.  Dette er bare noen aller få bilder av våre turer sammen og enda mer skal det bli. Jeg elsker deg, kjære.

  Facebook: HER

  FLYTTE UT HJEMMEFRA? TIPS!

  • 11.02.2017, 20:24

  Jeg flyttet for meg selv for omtrent 2 år siden og jeg merket overgangen, men det gikk egentlig veldig greit. Jeg kom fort inn i rutinene, men jeg måtte også være litt mer forsiktig med hvordan jeg bruker penger og andre ting som følger med. Jeg skal derfor dele mine tips med dere!

  · MINE TIPS OG FAKTA TIL DEG SOM SKAL FLYTTE HJEMMEFRA ·

  ...

  SPAR LITT DER DU KAN

  Jeg opprettet meg fort en sparekonto, slik at jeg har mulighet til å sette inn litt ekstra - der jeg har mulighet. Det er utrolig greit, ettersom du plutselig kan få noe ekstra en måned å betale. Det er også veldig greit å ha noen kroner ekstra, uansett.

  BUDSJETT FOR OVERSIKT

  Hver måned passer jeg på å regne ut hvor mye utgifter jeg har, slik at jeg kan få en oversikt over hva jeg sitter igjen med. Slik kan jeg også regne ut hvor mye jeg kan bruke til mat og andre ting.

  MASSE ROT

  Når du bor for deg selv, rydder ingen opp etter deg. Så derfor er det veldig lurt å ta litt og litt, istedenfor å få alt til slutt.

  BEDRE FORHOLD TIL FORELDRE

  Når du bor tett sammen, så er det lett å bli litt småkrangling og da spesielt med foreldrene dine. Jeg merker veldig godt i dag at jeg har et litt annet forhold til foreldrene mine, på en positiv måte. Ikke at jeg har hatt det forferdelig hjemme, men alle vokser jo opp og trenger da litt tid for seg selv.

  FRIHET

  Det er vel kanskje den største forskjellen når det gjelder å bo for seg selv. Du trenger aldri å ta hensyn til noen som helst og du kan samtidig gjøre akkurat det du vil, når du vil. Du trenger ikke å si i fra til noen, hvor du skal til en hver tid.

  Facebook: HER

  KROPPEN MIN ER BRA NOK

  • 11.02.2017, 14:26

  Jeg så utrolig fornøyd med kroppen min og hele meg, egentlig. Jeg er også så enormt stolt, fordi jeg klarer å skrive dette med 100% ærlighet. DU er flott slik du er, uansett. Bare se på meg, jeg ser ikke ut som en supermodell - men, det er heller ikke det jeg må være, for å være lykkelig.

  ...

  You don't have to be skinny to be beautiful

  Jeg kan være fornøyd med slik jeg ser ut (noen kilo for mye og en god størrelse på magen), det kan DU også!

  Facebook: HER

  8 TING DERE IKKE VET OM MEG

  • 11.02.2017, 10:15

  Jeg elsker å lage disse innleggene, samtidig som flere av dere også syntes det er moro å lese. Selv syntes jeg det er spennende å lese på andre blogger! Derfor lager jeg nok et slikt innlegg, så here you go!

   

  · 8 TING DERE IKKE VET OM MEG ·

  ...

  1. Jeg har alltid hatt en stor drøm om å drive med musikk, ettersom jeg elsker å synge.

  2. Jeg har alvorlig nøtteallergi.

  3. For meg er det ikke lett å ta skole nå, men jeg gjør mitt beste og kommer igjennom.  4. Jeg er allergisk mot hunder, noe som gjør meg veldig trist.

  5. Hadde jeg hatt mye penger, så hadde jeg reist så mye som mulig rundt i verden.

  6. Mine to all-time-favourite serier er The Vampire Diaries og One Tree Hill.

  7. Jeg er livredd krabber. Short storytime: Da jeg var mindre, skulle jeg dukke under vann og ta opp fine steiner. Gjetter du riktig hva jeg en gang tok opp? Jo, en krabbe.. Siden har jeg vært livredd!

  8. Jeg tar nok en del selfies, det må jeg innrømme.. #selfiequeen

  Facebook: HER

  HER KNEKKER JEG SAMMEN

  • 10.02.2017, 20:14

  Jeg klarer det ikke. Jeg prøver hele tiden, men det går ikke. Hvis jeg føler jeg sårer noen, så blir jeg lei meg.


  ...

  Hvis jeg sier nei til en greie, der noen setter meg opp i en situasjon der alt står på meg - så knekker jeg sammen. Psykisk. Noen ganger føler jeg meg sterk, men ikke i dag. Jeg føler meg bare i veien for noen mennesker, samtidig som jeg lager mer problemer oppi hodet mitt - enn det som er tilfelle.

  Av og til, skulle jeg ønske - at jeg kunne slå av følelsene mine.

  Hvorfor? Jo, fordi jeg ødelegger kun meg selv oppi det her. Jeg blir såret. Jeg begynner å grine og jeg blir syndebukken. Jeg vil ikke ha det så nært meg, jeg vil bare ha det bra. Men, jeg bryr meg av og til for mye. Det blir av og til for mye. Jeg føler meg for mye.

  Det var nok av et tankeutbrudd. Jeg vet ikke helt hva jeg ville fram til, men jeg fikk iallefall en liten lettelse. Det er bra.

  Facebook: HER

  JEG HADDE IKKE NOE VALG

  • 10.02.2017, 13:50  Jeg måtte ut ta litt bilder, da snøen skulle skulle legge seg (jeg hadde ikke noe valg, hehe..)

  Winter Wonderland

  COLD HUG ♥

  Facebook: HER

  JEG ER LITT STOLT

  • 10.02.2017, 10:20

  PLANT YOUR LOVE AND LET IT GROW


  · JEG ER LITT STOLT ·

  ...

  Når jeg ser tilbake på hvordan den en gang var, så tenker jeg på hvor mye det var verdt. Hele prosessen til i dag, har tatt over et halvt år! Men, som sagt - det er verdt det! Jeg syntes det er utrolig moro å ha en slik greie, som jeg har fått opp selv. Det finnes så utrolig mange spennenede prosjekter, som kan gjøres selv.

  HAR DU NOE SLIKT, SOM DU VIL DELE I KOMMENTARFELTET?

  Facebook: HER

  PLEASE DON'T LET GO

  • 09.02.2017, 19:57

  ...

  .. JEG ELSKER DEG!  · DON'T LET GO OF SOMEONE WHO MAKES YOU A BETTER PERSON ·

  Facebook HER

  TJUKKEN PÅ TRENINGSSENTERET

  • 09.02.2017, 13:15

  Hei dere! ♥ Det var utrolig deilig med en hard treningsøkt på treningssenteret, som jeg virkelig trengte. Ikke fysisk, men jeg slapper så utrolig godt av (kanskje merkelig, men sant). Jeg syntes det er flott, hvis jeg skal slappe av og koble ut.

  ...  Her ser dere noen fine bilder av tjukken på treningssenteret (altså meg). Men, hvor flott er ikke det - da?

  JEG HÅPER DERE FÅR EN FIN TORSDAG ♥

  Facebook: HER

  WHAT A PERFECT MORNING

  • 09.02.2017, 09:20

  · WHAT A PERFECT MORNING ·

  ...

  Noe av det fineste jeg vet, er å ha god tid til å lage frokost. Slik kan jeg også slappe av ved bordet, når jeg skal spise. Det sies at du får bedre utbytte av frokosten, dersom du sitter rolig og spiser. Istedenfor å spise i en hast. Det rakk jeg faktisk i dag og det føles godt. Nå skal jeg en svipptur til legen, etterfulgt på trening. Så jeg tror det blir en bra dag!  HVA SKAL DU I DAG? ♥

  Facebook: HER

  SVAR PÅ SPØRSMÅL - HVA ER DET DUMMESTE JEG HAR GJORT?

  • 08.02.2017, 17:57

  · 11 SPØRSMÅL OG SVAR SOM DU KANSKJE IKKE VISSTE ·

  ...

  1. Har du noen gang nakenbadet?

  Ja, jeg gjorde det mye før - da jeg var mindre. Vi var mye på en hytte, der det ikke var andre mennesker som oftest. Da brydde jeg meg virkelig ikke!

  2. Hvor mange timer søvn trenger du hver natt?

  Jeg sliter med søvnen, så det er vanskelig å svare på. Men, jeg vet at jeg klarer meg med veldig få timer (merkelig nok)

  3. Rareste filmen du har sett noen gang?

  Jeg husker godt en skrekkfilm jeg så på kino en gang (som jeg ikke husker tittelen på), men den var merkelig. Det var ingenting skummelt, men den handlet om en familie som ble filmet i hjemmet sitt - der dem bare gikk rundt i huset og gjorde ''vanlige'' ting.

  4. Hvilken middag er du aller flinkest på å lage?

  Ovnsbakt kylling surret i bacon + tilbehør.

  5. Hva er det aller dummeste du har gjort?

  La andres meninger stoppe meg i å ta de valgene jeg selv vil ta! Jeg må lære å ta hensyn til hva jeg vil, ikke hva andre syntes jeg burde gjøre. Min kropp, mitt liv og mine valg.

  6. Hvilke ting gjør deg nervøs?

  Å ha en presentasjon foran noen, gjør meg livredd. Det er mye annet også, men det er en ting som står øverst på listen..

  7. Hva mener du er meningen med livet, sånn generelt?

  Jeg tror at meningen med livet er å lære av sine feil, kjenne på smerte, gråte, smile, le, kjenne på glede, kjærlighet og sorg. Det å sette seg på en karusell og kjøre gjennom livet - på godt og vondt. Det å lære oss selv å leve, mens vi er. Det tror jeg er meningen med livet.

  8. Har du noen merkelige fobier?

  Jeg er livredd for ballonger..

  9. Hva gjør du når du er nervøs?

  Da gjør jeg alt jeg kan, for å la være å tenke på det som gjør meg nervøs. Jeg gjør ulike pusteøvelser.

  10. Hva er favoritt "trøstematen" din, som er usunn, men du elsker det uansett?

  Hm, denne er vanskelig.. Men, jeg tror det må bli en god pastarett med kylling og fløte. Mmm!

  11. Hva er drømmejobben din?

  Akuttsykepleier.  JEG HÅPER DERE HAR DET FIIINT 

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  FRAVÆRSGRENSEN ØDELEGGER DEG

  • 08.02.2017, 13:32

  Kjære Torbørn Røe Isaksen - jeg skal beskrive et migreneanfall for deg:

  Vanligvis kan du merke en dag i forveien, at det er et migreneanfall på vei. Før du vet ord av det, så PANG - der ligger du rett ut med sterke og pulserende smerter i hele kroppen kjennes det ut som. 

  Ja, du føler deg hjelpesløs. 

  Heldig er du hvis du til slutt klarer å reise deg, for å spy et par ganger på vei inn til toalettet. Du ser stjerner. Du ser svart. Du spyr enda en gang og så legger deg ned. Etter litt, bruker du resten av energien i kroppen - for å krabbe deg tilbake i senga. Der du da ligger, kjennes det ut som du er i ferd med å besvime. 

  Det varierer hvor lenge i forveien du kan merke et migreneanfall som intreffer, alt fra noen dager til bare noen timer. Migreneanfall kan faktisk vare i bare noen minutter, men kan også vare i flere døgn. Dette går også over til den psykiske delen, noe som blir en utrolig stor påkjenning. Når du får et migreneanfall, der du i tillegg skal ta vare på din psykiske helse - så kan det bli for mye.

  ...

  Jeg prøver å vise min mening, der jeg mener at en fraværsgrense på 10%, ikke er den ''magiske formelen'' for elevenes beste. Det mener iallefall jeg. Ja, det kan godt være den hjelper for noen, men når det går utover elever som enten har migrene, blir mobbet eller har en psykisk lidelse - så mener jeg at det blir feil prioriteringer.

  Er det rart at presset på elevene bare blir større og større? Ikke vet jeg..

  Du, Torbjørn, har sagt at det kun holder med ett skriv fra lege. Men, jeg kan ikke ''bevise'' at jeg har et migreneanfall eller at jeg har en dårlig dag (psykisk) Når kroppen kjemper i mot, for å slippe å reise seg i det hele tatt - er det en stor påkjennelse bare det. 

  ...

  Jeg er veldig klar over at det er personer både for og imot denne fraværsgrensen, og det respekterer jeg. Jeg ser også at for noen, har dette gjort dem ''bedre'' til å gå på skolen. Men, til dem som faktisk har andre vanskelige ting å takle i hverdagen - vet jeg at dette kan være et stort press. Jeg kjenner ofte på det selv, derfor kan jeg si at jeg vet.

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  LYKKE ER

  • 08.02.2017, 10:04

  .. å gjøre akkurat det du vil, uten å tenke på hva andre mener om det

  .. å være lykkelig og selvsikker i sin egen kropp, uavhengig hvordan du ser ut (flott er du uansett)

  .. å legge seg i rent sengetøy

  .. musikk uansett tid på døgnet

  ,, å se at vinteren har lagt seg som et vakkert teppe over naturen  .. regnet som plasker ned

  .. lukten av god mat

  .. å ta med kamera på tur og knipse i vei  .. å slappe av hjemme med god mat, kaffe/te og ro

  .. å slippe tårene ut og bare gråte

  .. kaffe på sengen  HVA ER LYKKE FOR DEG? ♥

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  MEN, HVA TENKER JEG PÅ?

  • 07.02.2017, 19:50

  Foto: Marianne Stene

  NOEN TANKER I DAG

  ...

  Ligger i bilen og titter ut vinduet . Det snør mye . Varmt i bilen, møter kulde ute . Det blåser . Litt som i livet . Rolig musikk i ørene . Men, hva tenker jeg på? Jeg tenker på at jeg vil ha det slik for alltid . Jeg stresser ikke eller tenker på alt jeg bør gjøre . Jeg bare er og det er mer godt nok . La meg bli her, iallefall for en stund . Jeg elsker å være i hvilemodus . Jeg er sliten akkurat i dag og det er helt greit

  HER ER MINE BESTE FOTOTIPS

  • 07.02.2017, 13:19

  Jeg får veldig mange kommentarer på bloggen, relatert til bildene jeg tar. Jeg har delt noen av mine beste fototips for mange måneder siden HER, så da tenkte jeg at jeg skulle dele flere tips med dere. Jeg har jo også fått mange nye lesere på noen måneder, derfor deler kanskje noe likt - hvis jeg mener det er viktig å få med.

  ...  · MINE 5 BESTE FOTOTIPS ·

  ...

  1: Naturlig lys er avgjørende. Hvis det ikke er godt lys å ta bilder i, så er det ofte slik at jeg faktisk lar være å ta bilder. Det er fordi jeg mener at naturlig lys er noe av det viktigste, når du skal ta fine bilder.

  2: Unngå blits. Dette er selvfølgelig en smakssak, men hvis jeg tar bilder med blits - så blir det så skyggete og med lite detaljer. Så jeg mener virkelig at de beste bildene, blir tatt uten blits!

  3: Ha en enkel bakgrunn. Det jeg mener med det, er at dersom du har mange elementer bak det du skal ta bilde av - så blir det forstyrrende for øyet. Det er viktig å tenke på en fin, men også en enkel bakgrunn.

  4: Hold kameraet stille. Jo lysere det er, jo lettere er det å få skarpe bilder. Men, når det blir mørkere - er det viktig å holde kameraet så stille som mulig. Et kamerastativ hjelper deg selvfølgelig å holde kameraet stille, slik at du får skarpe bilder.

  5: Vær kreativ. Jeg utfordrer meg selv stadig, når det gjelder å være kreativ med kameraet. Skill deg ut og finn ditt eget. Ikke tenk på at det må se ut som det du ser på andre blogger eller instagram profiler. Tenk annerledes!  HVA ER DITT BESTE FOTOTIPS?

  Følg meg gjerne på facebook HER

  TING DERE IKKE VET OM MEG

  • 07.02.2017, 09:57

  God tirsdag ♥ Jeg deler mye bilder på bloggen, men jeg vil at dere skal bli litt mer kjent med meg. Så da vil jeg gjerne dele litt fakta om meg, som jeg kan tenke meg mange ikke vet om meg. Jeg håper dere blir litt bedre kjent meg med, etter og ha lest innlegget.  Foto: Marianne Stene

  · 8 TING DERE IKKE VET OM MEG ·

  ...

  1: Jeg har aldri vært et frokostmenneske. Jeg har ikke vært den personen som har orket mye mat til frokost, så det har blitt til at jeg har hoppet en del over det måltidet. Men, det har jeg blitt mye bedre på. Nå koser jeg meg med frokosten.

  2: Jeg elsker å gå uten maskara. Annet enn å ta av seg bhen (den følelsen), så elsker jeg å få av sminke på øyenvippene mine. Hvis jeg sminker meg, så er det maskara det går i. Men, jeg elsker å få det av igjen.

  3: Jeg elsker musikk. Jeg hører på musikk så ofte jeg har mulighet. Totalt avhengig!

  4: Jeg er usikker på hva jeg vil bli. Jeg har jo en liten tanke om å studere ernæring eller noe innenfor helse, men jeg vet faktisk ikke hva jeg egentlig vil bli (når jeg tenker over det).

  5: Jeg elsker å være spontan. Jeg er heldigvis ikke en person som faktisk blir stresset, hvis jeg plutselig skal en ting. Jeg elsker å ta ting på sparket og syntes det er kjempe fint.

  6: Jeg er ekstremt følsom. Den sier vel seg selv?

  7: Jeg gråter ofte. Her er det ikke bare trist, men hvis jeg ser en trist film eller blir skikkelig glad - så griner jeg ofte. Det går vel også igjen i punktet over, der jeg er veldig følsom.

  8: Jeg er i overkant glad i snø. Ikke fordi jeg liker å falle på bakken, men når det er sagt - så er det fint å se på. I tillegg så blir det også mer lyst ute, så humøret lett kan komme opp noen hakk (for min del).

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  VAKKERT I MINE ØYNER

  • 06.02.2017, 20:24  · DET ER SÅ FINT Å SE PÅ ·

  ...

  Jeg har selv i mange år irritert meg når snøen kommer, men så tenker jeg igjen at jeg ikke vil bruke krefter på det. Vinteren er jo så vakker, så hvorfor klage på det? Jeg vet jo veldig godt at jeg er en ulykkesfugl (og kan tryne når som helst), men jeg velger å se det positive i det. Bare se så flott snøen legger seg på trærne, noe jeg elsker å få knipset! // Jeg håper dere har en fin mandagskveld 

  STORYTIME: DE LO DA JEG LESTE HØYT

  • 06.02.2017, 13:14

  Dette er kanskje et av de mest sårbare tidene i livet mitt, men jeg har i grunn aldri sagt akkurat dette til noen. Men, jeg vet hvor mye alt det andre jeg har delt på bloggen - har hjulpet meg. Derfor skal jeg fortelle dere en litt trist historie, men samtidig så er det heldigvis så føler jeg meg ikke påvirket av det i dag.


  · JEG VAR SVAK PÅ DEN TIDEN ·

  ...

  Det hele foregår på barneskolen, jeg tror det var siste året på barneskolen. Jeg har alltid vært sjenert, men samtidig har det nok lenge vært en angst jeg har kjent på - uten å vite hva det. Jeg gruet meg hver gang, da vi skulle lese høyt fra en lesebok eller vi skulle fortelle noe høyt i klassen. Jeg var livredd for å si noe galt eller drite meg ut. Jeg var så svak på den tiden. Jeg husker at jeg alltid skjalv i stemmen, noe jeg kanskje enda har en liten del av fra den gangen.

  Jeg skulle si noe høyt i klassen, der jeg selvfølgelig sa en liten ting feil (slik at det ble veldig komisk, som i dag er bare å le av). Alle begynte å le. Til og med læreren jeg hadde, gjorde ikke noenting - annet enn å se på. I dag hadde jeg bare stormet ut den døren, som er det eneste jeg tenker på. I dag hadde jeg vært tøffere, men det var jeg ikke den gangen i det hele tatt.

  Når jeg tenker tilbake, så er det utrolig tøft å prøve og passe inn. Du skal gi ditt inntrykk til andre, men hvis du ikke er ''god nok'' - så blir du satt på vent. Det er helt forferdelig. Jeg er så uendelig glad for at den tiden er forbi.

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  TING JEG VIL GJØRE MER AV

  • 06.02.2017, 10:18

  Det er ikke få ting jeg gjerne vil gjøre mer av, men som det skjeldent blir noe av. Derfor vil jeg dele en liste med dere, over ting jeg gjerne vil gjøre mer av. Jeg skal prøve å sette av tid til i det minste noe her!

  · MIN LISTE PÅ TING JEG VIL GJØRE MER AV ·

  ...

  · Ha spa ca. 1 gang i uken, der jeg pleier kroppen og huden min. Noe sikkert ikke huden min blir veldig lei seg for!

  · Slappe av så mye jeg vil, fordi kroppen trenger det.

  · Spise mer vegansk mat, fordi kroppen ikke har vondt av det (tvert i mot)

  · Sette meg selv først. Det å si i fra når jeg vil, hva jeg vil og hva jeg ikke vil. Uten å tenke på hva andre sier og mener.

  · Ta mer bilder, selv om jeg tar en del bilder.

  · Lese flere bøker.·

  · Lage hjemmelagde knekkebrød, fordi jeg elsker å bake og det er bra for kroppen.

  · Gå mer turer, fordi hele systemet mitt elsker det.

  ER DET NOE DU VIL GJØRE MER AV? 

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  PLASTISK KIRURGI ER DEN ENESTE UTVEIEN

  • 05.02.2017, 17:17

  Plastisk kirurgi. Det er et veldig omtalt tema om dagen, der jeg gjerne vil være med på å skrive om dette.

  Jeg er veldig opptatt av det å være fornøyd med seg selv, for den man er - fordi alle er forskjellige og flotte på sin måte. Jeg kommer aldri til å endre min mening om det. Jeg kommer heller aldri til å fortelle noen som har tatt plastisk kirurgi, at dem er mindre verdt eller et dårligere menneske. Men, jeg er virkelig i mot det. Det skal jeg være ærlig om.  · SELVSIKKERHET ER BEDRE ENN PLASTISK KIRURGI ·

  ...

  Vi er i 2017, der fokus på utseende og kropp er skyhøyt. Mulighetene er også større, til da plastisk kirurgi. Ikke nok med det, men det er mange bloggere som tidligere har anbefalt dette. Men hvorfor anbefale noen å gjøre vedkommende, til noe dem ikke er? Det er helt sykt.

  Den nye trenden burde heller være å jobbe med psyken sin, slik at fokuset blir tatt over på selvsikkerhet. Du vil være du, uansett hvordan du vrir og vrenger på det (også når det kommer til plastisk kirurgi). Vi burde heller kunne være fornøyd med oss selv, enn å ta den letteste utveien (som tydeligvis fører til den tøffeste utveien) for veldig mange.

  Har jeg en dårlig dag, der jeg ser meg selv i speilet og vil gjerne bruke knyttneven til å slå det vekk - da sier til meg selv:

  ''Hvor heldig er ikke jeg, slik jeg ser ut - som er et resultat av mine flotte foreldre? Jeg har to foreldre som er fantastiske på alle mulige måter, i mine øyner. Også det som er negativt, fordi alle har det. Jeg er faktisk noe spesielt, både fra mor og far. DET vil jeg ta vare på. DET skal jeg IKKE ødelegge!''

  Her kan jeg fint klare å finne 1000 feil på meg selv, men jeg ser virkelig ikke poenget. Jeg vil ikke la mitt utseende og min kropp, være i fokus og la det være alt her i livet. For det er det ikke. Det er så langt i fra.

  ...

  Jeg syntes det er helt forferdelig å tenke på, at for så mange - så er plastisk kirurgi den eneste utveien for å være fornøyd med seg selv. Da mener jeg at det er flere ting som virkelig ikke stemmer overens, ikke bare en ting. 

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  8 TIPS TIL Å SNU EN DÅRLIG DAG

  • 05.02.2017, 13:39

  Jeg vil jo tro at alle har slike dager, der du bare vil ligge og ikke stå opp. Du tenker dårlige tanker, er sliten og livet ser bare ikke veldig lyst ut. På disse dagene kan målet bare være å komme seg igjennom, uansett på hvilken måte. Derfor vil jeg dele noen tips, som kanskje kan hjelpe litt med å komme igjennom en dårlig dag.

  Jeg har ikke fasiten på å snu en dårlig dag, men jeg kan iallefall dele noen ting som hjelper meg gjennom en dårlig dag.

  · MINE 8 TIPS TIL Å SNU EN DÅRLIG DAG ·

  ...

  1: Sett på din favorittserie. Jeg elsker å sette på noe, som får meg til og nesten glemme alt annet. Som mot i brøstet, for eksempel. Noe som får meg til å le, når jeg ikke har en god dag - er tegn på at det går å snu dagen iallefall litt bedre.

  2: Pakk deg under kosepleddet. Noe jeg syntes er behagelig er å ta livet helt med ro, lage meg en kopp med kaffe, sette på tv og bare nyte roen.

  3: Skriv ned lister. Jeg har nedskrevet lister, der jeg har skrevet hva jeg har fått til og hvordan jeg er som person. Rett og slett positive ting om meg selv, som jeg liker å ta fram når jeg ikke er helt på topp.

  4: Ta en varm dusj. Jeg syntes det er nydelig å ta en god og varm dusj, spesielt på denne tiden der det er litt kaldere ute. Jeg blir veldig avslappet.

  5: Scroll gjennom weheartit. Dette gjør jeg så utrolig ofte, om jeg har en dårlig dag eller ikke! Det gjør meg kreativ, på bedre humør og jeg drømmer meg litt bort. Det finnes så mange fine og inspirerende bilder.

  6: Kom deg ut en liten tur. Selv om du helst vil sitte inne, så er det viktig å prøve og komme seg litt ut. Om det så bare er en liten gåtur, der du kanskje ønsker å ta med kamera, hør på musikk eller ta med mat du kan spise et fint sted ute. Det er viktig å lage minner!

  7: Ta kreative bilder. Liker du å ta bilder? Hvorfor ikke prøve ut litt forskjellig og være litt kreativ. Slik gjør meg veldig inspirert og kreativ, som gjenspeiler seg i humøret!

  8: Les inspirerende blogger. Noe jeg også kan koble helt ut med, er å lese blogger som gjør meg glad. To av mine favoritter, er Marta Alise og Eirin.

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

  • 05.02.2017, 09:43  · YEAH, I'VE WAITED FOR A LONG TIME ·

  ...

  Januar er allerede forbi og februar står for tur, men i Risør har det vært lite med snø og vinter. I går kom snøen! Noe jeg har ventet lenge på. Det er fortsatt liggende i dag, noe som er så utrolig flott å se på. Jeg fikk knipset noen bilder i går også, selvfølgelig!

  HVORDAN ER VÆRET HOS DEG? ♥

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  SE - JEG ER PÅ FORSIDEN AV AVISA!

  • 04.02.2017, 15:50

  Hei dere! Da har jeg en spennende nyhet til dere og det er (som dere ser på bildene) at jeg er i avisa, Aust Agder Blad. Jeg er nesten tom for ord, fordi jeg har fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger og støtte. Jeg er så utrolig takknemlig!  .. Ikke nok med det, men jeg må si jeg ble veldig overveldet (positivt) da det sto fra side 9-12! 

  ...


  · JEG ER HELT ÆRLIG ·

  ...

  Jeg var helt ærlig om alt som står i artikkelen og det har enda ikke gått opp for meg - at jeg står i dagens avis! For meg er det utrolig stort. Bare å få lov til å fortelle en liten del av min historie og hverdag. For så å få en så enorm positiv respons! Jeg setter så uendelig pris på hver og en som følger meg.

  Jeg må si tusen takk til alle som har stoppet meg, for å fortelle meg hvor utrolig tøff jeg er. Jeg forstår det nesten ikke selv, hehe! Men, jeg skal ta det innover meg og ta det med meg videre. // Jeg måtte bruke mobilen til å ta bildene, så litt dårlig kvalitet.

  ...

  Tusen takk til akkurat deg. Det betyr mye for meg! ♥

  Lik gjerne bloggen på facebook HER

  7 TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN

  • 04.02.2017, 08:53

  Jeg er ikke alltid flink til å ta det med ro om morgenen, fordi jeg ligger så lenge som mulig. Flere kjenner seg kanskje igjen? Men, jeg har også funnet ut at det faktisk lønner seg å stå opp litt tidligere - for å få en rolig start på dagen.

  · MINE BESTE TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN ·

  ...

  · SLÅ PÅ ALARMEN 20 MIN FØR DU STÅR OPP ·

  For min egen del, stresser jeg veldig ofte tidlig på dagen. Derfor har jeg begynt å sette på klokken ca. en halvtime før jeg må stå opp - for å slappe litt av før jeg skal noe. Jeg får da bedre tid til det jeg må gjøre, i tillegg til at det blir litt tid til å slappe av på sofaen før jeg skal i gang.

  · SKYLL ANSIKTET MED KALDT VANN ·

  Jeg har selv hørt dette utallige ganger før, men det funker. Når jeg står opp, går jeg rett inn på badet og skyller meg i kaldt/lunket vann. Etter det, påfører jeg ansiktskremen jeg bruker. Det er utrolig forfriskende!

  · DRIKK ET GLASS VANN ·

  Det er en god start på dagen, å tilføre kroppen væske. Du kvikner også litt mer til og det gjør underverker for kroppen.

  · SPIS ET GODT FROKOST MÅLTID ·

  Det sies jo at det viktigste måltidet, er frokost. Det tror jeg på, fordi jeg opplever det selv. De gangene jeg sløver med å spise frokost, blir jeg mer sliten i kroppen. Men, starter jeg dagen med en sunn og god frokost - får jeg mer energi og lyst til å komme i gang!

  · TRENINGSØKT ·

  Dette er ikke jeg god på selv, men de gangene jeg har skikkelig overskudd om morgenen (ikke ofte) - så pleier jeg å ta noen styrkeøvelser hjemme. Men, selvfølgelig 1-2 timer etter frokost. Det er virkelig godt for både kropp og sjel. 

  · HA DET RYDDIG KVELDEN FØR ·

  Jeg vet veldig godt at dette er en ting som kan stresse meg. Men, for meg er det utrolig viktig å rydde kvelden før. Da ligger jeg ikke på morgenen og stresser over hva jeg må gjøre ferdig, men kan starte dagen med andre ting.

  · SLAPPE AV ·

  Noe som selvfølgelig er helt avgjørende for stressnivået, er selvfølgelig å slappe av der det lar seg gjøre. Det å legge litt ekstra tid om morgenen, for å slappe litt av i kroppen, er virkelig deilig for å lade opp batteriene!  Jeg har en spennende nyhet å dele på bloggen senere i dag, så vi snakkes da!

  Følg gjerne bloggen på facebook HER

  SANNHETEN BAK PERFEKT

  • 03.02.2017, 14:03

  For meg, er det viktig å vise at jeg ikke er perfekt og kommer aldri til å bli det heller. Så mye fokus det er angående om nakenhet får mest oppmerksomhet, nå disse dager.. Jeg liker å sette fokus, av og til, på et ikke-perfekt liv. Selv om mange gjerne vil fremstille seg selv på sine beste sider, så mener jeg det er like viktig å vise fram de ikke-beste sidene også.

  Jeg gjentar meg selv - hvordan du ser ut eller om du gjør feil i livet, definerer IKKE deg som person & hva du skal få til her i livet.


  · Jeg smiler på bildet fordi jeg er sykt glad, men legg merke til hvor stor nese jeg fikk her eller den dobbelthaken som tydelig kommer frem.

  · På kroppen har jeg mye strekkmerker, men hva kan vel strekkmerker avgjøre - for at jeg skal bli vellykket og få ting til?

  · Jeg sover veldig lite på en natt. Jeg har slitt med dårlig søvn i mange år, så jeg kan fort sove noen timer ekstra på dagen (hvis jeg ikke har skole)  · Ja, jeg er nok middels avhengig av mobilen min. Men, gjør det meg til en dårligere person? Tror ikke det..

  · Jeg innrømmer at jeg kan virke veldig irritert av og til, men det kan være fordi jeg kan bli over gjennomsnittet engasjert.

  · Jeg tenker ofte dårlige tanker og kan bli sur for det, men jeg er ikke redd for å innrømme det. (Jeg kan bli litt sint også, forresten)  · Jeg har dager der jeg ikke føler jeg klarer en dritt, men jeg vet også innerst inne at det bare er tankene i hodet mitt som styrer.

  · Hvis jeg ikke har trent på lenge, blir jeg ekstremt fort sliten. Jeg blir nesten flau, men jeg kan begynne å ''riste'' litt i musklene (føles det som)

  · Ja, jeg spiser godteri av og til. Noen perioder spiser jeg litt mer, mens andre perioder spiser jeg absolutt ingenting.

  JEG ØNSKER DEG EN FIN HELG! ♥

  Følg meg gjerne på facebook HER

  ''ON THE GO'' BREAKFAST

  • 03.02.2017, 10:15

  PERFECT ON-THE-GO BREAKFAST, SNACKS OR LUNCH

  ...

  Jeg elsker enkle, raske og sunne oppskrifter. Derfor vil jeg dele denne oppskriften med dere og nyte denne gode smoothien!

          DU TRENGER:

  • Frossen jordbær
  • Frossen mango
  • Valgfri yoghurt
  • 1 kopp vann
  • Litt eplejuice

     SLIK GJØR DU

  Bland alt sammen i en blender eller bruk en stavmikser, for å få en fin konsistens på smoothien. Tilsett litt og litt vann/juice, slik at du selv kan se hvor tykk du vil ha smoothien. du kan få en god og tykk smoothie, slik at du kan bruke den til en smoothiebowl. Nydelig er den uansett!

  ...  HVA ER DIN FAVORITT ''ON THE GO'' MÅLTID?

  Lik gjerne bloggen på facebook her.

  HVORDAN FAEN KAN FOLK VÆRE SÅ SLEMME?

  • 02.02.2017, 23:05

  · EVERYONE YOU MEET IS FIGHTING A BATTLE YOU KNOW NOTHING ABOUT.

  - BE KIND. ALWAYS! ·

  ...

  Jeg blir skikkelig sint. Sint på mennesker som gjør andre vondt. Vi kan ikke unngå å se på nyhetene, veldig ofte - og se på så mange mennesker som gjør andre vondt. Alt fra mobbing, vold, overgrep til elendigheter som også krig. Jeg merker langt inn i hjerteroten, at jeg får vondt. Jeg får vondt av andre personer som blir utsatt for slike ting, det er så urettferdig. Ikke bare på nyhetene, men overalt.

  Jeg syntes det aller verste, er at jeg kommer til å se slike nyheter så lenge jeg lever. Det kommer alltid til å være slike hendelser, der mange mennesker får store arr for livet. Store elendigheter og konfliker. Livet er kort og så utrolig mye verdt. Gjør det beste ut av det. Du vet aldri hva livet bringer, så grip hver eneste sjanse du har! Tenk over hva du har rundt deg og sett pris på de minste tingene. Jeg prøver.

  ♥ ♥ ♥

  Lik gjerne bloggen på facebook her.

  8 FUN FACTS OM MEG

  • 02.02.2017, 15:57  · 8 FUN FACTS OM MEG ·

  ...

  1. Jeg har en IQ på 118, mens gjennomsnittet i Norge ligger på mellom 90 - 110, tror jeg. Jeg tok testen her.

  2. Jeg overtenker mye. Jeg går ofte rundt og tenker på ''hva hvis''.

  3. Hver gang jeg går tur, tar jeg alltid bilder av byen. Om jeg så har tatt ca. samme bildet hundrevis av ganger før.

  .. MEN, DET ER IKKE RART AT JEG ELSKER RISØR BY!


   

  4. Jeg var før en guttejente, som i klærne og flere ting.

  5. Jeg elsker å gå i koseklær!

  6. Jeg liker virkelig ikke å ta tog. Don't know why..

  7. Jeg er ofte veldig tidlig ute til ting jeg skal, fordi jeg hater å være sist eller å stresse med å rekke noe.

  8. Jeg hører alltid på musikk når jeg sminker meg.

  MINE HEMMELIGE DRØMMER

  • 02.02.2017, 12:13

  · MINE 7 HEMMELIGE DRØMMER ·

  ...

  1. Jeg ønsker å teste ut sang og musikk. Kanskje jeg kan kjøpe et kurs, der jeg til og med kan synge og spille inn en sang?

  2. Bo på en gård, der jeg kan kjenne på gårdslivet.

  3. Reise rundt i verden og oppleve mange nye steder. Jeg elsker å reise!

  4. Jobbe hardt senere i livet, for å bli akuttsykepleier.

  5. Lære mer om dansing. Jeg har alltid sagt at jeg ikke kan danse, men jeg har så gjerne lyst å prøve!

  6. Prøve meg innenfor fotoyrket, med kanskje noen små jobber her og der.

  7. Være med på veldedighet eller i en organisasjon, gratis. For å hjelpe til der jeg kan.

  ...

  HVA ER DIN DRØM? ♥

  Lik gjerne bloggen på facebook her.

  VICTORIA TIPSER: NICOLAS VAHE

  • 01.02.2017, 18:30

  IKKE UTEN GRUNN

  ...

  Jeg har fått helt dilla på Nicolas Vahe og ikke uten grunn. Jeg bruker til vanlig mye krydder i maten, men etter at jeg begynte med disse - har smaken på det jeg lager virkelig blitt bedre. Alle disse er verdt hver eneste krone, det mener jeg virkelig. Det setter den beste smaken på maten og jeg har brukt forskjellige krydder i mange år. Men, disse må være de aller beste!
  .. DEN ER HIMMELSK GOD!

  Jeg hadde litt penger på et gavekort til overs fra jul, derfor tenkte jeg å kjøpe en liten ting ved siden av krydder. Da kjøpte jeg denne sirupen og den er himmelsk. Jeg har aldri smakt en så god sirup, så denne er en stooor favoritt. HER kan du søke opp nærmeste forhandler i ditt område!

  ...

  Har du erfaring med dette merket? ♥

  Følg gjerne bloggen på facebook her.

  MY KIND OF INSPIRATION

  • 01.02.2017, 15:02

  Bildene er fra weheartit.  · SO PRETTY THINGS ·

  Jeg blir så utrolig glad når jeg ser alle de fine bildene på weheartit. Det er av alt mulig fra mat, sitater, mote, landskap, reiser og mye mer. Det er så nydelig å drømme seg bort i noen timer! Jeg blir så utrolig inspirert.  · JEG ØNSKER DERE EN FIN DAG ·

  Lik gjerne bloggen på facebook her.

  SMARTE BEAUTY HACKS

  • 01.02.2017, 11:52  · 5 SMARTE BEAUTY HACKS ·

  ...

  1. Når du påfør foundation, gjør det i bevegelser nedover. Da legger også ansiktshårene seg ned.

  2. Hvis du blander litt fuktighetskrem sammen med foundation, så får du en lettere dekkevne.

  3. For å gi en fin highlighet effekt, påfør concealer under øyenbrynene.

  4. Du bør tenke på å velge fokus. Hvis du velger å ha mye øyesminke, kan det være lurt med mer nøytrale lepper. For mye, blir ikke alltid bra!

  5. Påfør en hvit eyeliner på våtkanten for å åpne blikket ditt. Det ser også ut som du får større øyner.  Har du andre smarte beauty hacks, å dele i kommentarfeltet? ♥

  Lik gjerne bloggen på facebook her.

  Om meg

  Victoria Larsen

  Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no