• 28.02.2017, 16:51

DU ER FAEN IKKE BRA NOK


Jeg er vel ikke den eneste som har fått høre, at du ikke er bra nok? Eller at du har tenkt tanken, at du ikke er bra nok slik du er.

You are the only person you need to be good enough for

________

Vi lever i et samfunn, der perfekte bilder blir lagt ut på sosiale medier. Du kommer stadig over instagram kontoer, som ser perfekte ut og lever det perfekte liv. Du kommer heller ikke bort fra de forventningene til deg selv som person, der det kreves hard jobbing.

Vi blir lært opp til å tro, at vi må bruke de klærne som alle andre bruker for å være kule nok. Flere og flere legger seg under kniven, fordi dem ikke føler seg fine nok som de er. Mange klarer seg ikke uten sminke, fordi dem føler seg direkte stygge. Bladene vi leser som forteller deg at du er bra nok, der det på neste side står de beste tipsene til å ta av seg 10 kg. Altså, er det rart at mange er missfornøyde med seg selv?


________

Jeg blir utrolig lei meg, når jeg ser hvor mange mennesker som må jobbe hardt - bare for å gjøre seg selv ''bedre''. Men, det som er bra nok - er akkurat den du er. Du er bra nok, uten å legge ut perfekte bilder på instagram. Du er bra nok, uten de klærne som alle skal ha. Du er bra nok akkurat slik du er ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

 • 28.02.2017, 14:10

JEG GLEDER MEG


.. til solen treffer ansiktet, så fregnene mine kommer fram

.. til naturen blomstrer og får fine farger.. til lange, lyse kvelder med venner og familie

.. til språkkurs to uker i Australia

.. til båtturer i skjæra

.. til å kjenne lukten av nyklipt gress

.. til å kunne spise is

.. til å ta bort varme klær og på med badetøy.. til å fiske

.. til å grille med mine nære og kjære

.. til å spise masse god fruktMÅNEDENE GÅR FORT, SÅ KJÆRE SOMMER - JEG ER KLAR ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

 • 28.02.2017, 10:23

DEN BESTE KREMEN FOR TØRR HUD


Jeg aaaner ikke hvor mange fuktighetskremer jeg har brukt i ansiktet, for å lindre fjerne tørr hud. Men, jeg har aldri vært helt fornøyd, før jeg kjøpte denne kremen på apoteket. Den koster ca. 190 kr og det er så utrolig verdt det!

________When it's colder, your skin needs more attention

・LA ROCHE-POSAY TOLERIANE RICHE・

________

Hvorfor elsker jeg nettopp denne kremen? Jo, det er fordi den gir fuktighet. Det er en nokså feit krem, men samtidig trekker den seg fort og behagelig inn i huden. Det kjennes ikke ut som at du har et tykt lag med krem etter påføring, men du får en god fuktighet.

BRUKER DU FUKTIGHETSKREM?

Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER

 • 27.02.2017, 18:54

STORYTIME: JEG MISTET STEMMEN I 9 MÅNEDER


Da er det på tide med en ny storytime, som jeg ikke har hatt på lenge.

Jeg tenkte å fortelle en historie, som hendte for mange år siden. Jeg mistet stemmen i 9 måneder, der jeg bare kunne gå rundt å hviske. Det var faktisk det året jeg stod til konfirmasjon, fordi jeg husker godt at jeg ikke kunne lese høyt i kirken - men, måtte heller gi ut brosjyrer til alle som kom.. (litt flaut)

________

På den tiden hadde jeg en del bronkitt hoste, samtidig som jeg ble veldig ofte forskjølet. Jeg hostet av og til hele natta, så jeg var helt utslitt om morgenen. Men, heldigvis så har jeg vokst det fra meg (bank i bordet).

Men, iallefall så var jeg forkjølet og hostet på en måte - slik at stemmen forsvant uten at jeg forstod det selv. Dette var utrolig problematisk, ved tanke på at jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg kunne jo ikke lese, svare på spørsmål eller noe slikt. Hvis læreren glemte at jeg ikke kunne snakke, så var det sånn.. Ja, litt flaut kanskje?

Jeg var hos en spesialist, der jeg tok et langt rør opp i nesa og ned i halsen. Men, legen fant ingenting unormalt. Jeg var flere ganger hos legen, men det skjedde ingenting. Helt til mamma søkte opp en logoped i Oslo, der det var privat sektor. Men, jeg hadde prøvd ut så mye - så jeg måtte prøve dette også.

Jeg, mamma og bessa kom bort og skulle overnatte to netter. Den første dagen gjorde jeg noen øvelser, slik at jeg fikk stemmen tilbake på no time! Det var helt sykt. Jeg tror det tok 20 minutter, så kunne jeg snakke igjen!

________________________________________________

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

 • 27.02.2017, 13:57

DERFOR ER NORGE VERDENS BESTE LAND


Jeg kunne selv aldri tenkt meg et annet land å vokse opp i, enn Norge. Når jeg tenker over det, så føler jeg meg veldig priviligert. Norge er et av verdens beste land og derfor vil jeg dele noen punkter med dere som viser til det.

・8 GRUNNER TIL AT NORGE ER VERDENS BESTE LAND

________

1: Allemannsretten. Dette gir andre rett til å oppholde seg i norsk natur. Samtidig har du også rett til å høste av naturen, som å plukke sopp eller bær.

2: Likestilling. I dag har det tydelig blitt bedre angående likestilling i Norge, slik at alle skal ha lik rett uavhengig kjønn. Noen utfordringer vil det jo være, men det har blitt mye bedre.

3: Tryggheten. Vi er så heldige som bor i et av verdens tryggeste land. Det er et fredelig samfunn, som ikke alle har.

♥ ♥ ♥

4: Rett til utdanning. Dette er ikke en selvfølge i alle land, noe vi er veldig heldige som har muligheten.

5:  Nordlyset. Jeg har selv sett nordlyset, som er noe av det vakreste jeg har sett. Derfor forstår jeg godt at mange mennesker fra hele verden, kommer til vårt vakre Norge for å oppleve det. Også den flotte naturen vi er så heldige å ha!

6: Barnehageplass. Dette er i stor grad med på å bidra til at Norge er et av verdens beste land.

7. Helsetjenester. Vi i Norge er utrolig priviligerte som har mange muligheter, dersom vi blir syke. Ved å betale egenandel og andre utgifter, får vi slike goder som da helsetjenester.

8: Økonomi. Som verdens rikeste land, blir Norge dermed også sett på som et velstående land.

ER DU ENIG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

 • 27.02.2017, 10:07

TANKER I NATT


02.02

Jeg tenker på ting jeg må gjøre. Jeg må sove. Jeg må stå opp tidlig. Jeg må være sterk. Jeg må være flink. Jeg må si ting riktig. Jeg må klare meg. Jeg må gjøre lekser. Jeg må trene. Jeg må være glad. Jeg må puste riktig. Jeg må så mye. Jeg blir litt gal i huet, av og til. 

04.54

Søvnen. Veldig opp og ned. Vanskelig å snu, men lett å falle. Jeg tenker på de gode tingene i livet mitt. Men, det er vanskelig å tenke positivt når klokka er 5 på natta og du desperat prøver å sove. Får det ikke til. Ja, du må alltid tenke på det du har. Nei, akkurat nå vil ikke huet mitt tenke på noenting. Jeg vil bare sove. 

07:45

Det er ikke alltid lett å snu tankene, når du prøver alt du kan for å sove. Lite søvn gjør noe med deg. Jeg må være sterk. Jeg må være opplagt og jeg må klare dagen. Jeg skal klare å snu. Ikke i natt. Men, jeg er en dag nærmere til å klare det.

 • 26.02.2017, 23:57

ET STORT SAVN


Jeg kan ikke få sagt nok ganger, hvor mye jeg savner denne roadtripen jeg var på med kjæresten min - for allerede et par år siden.. Tusen flyr! Jeg elsker å se tilbake på disse bildene.♥ ♥ ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 26.02.2017, 14:14

VIL DU BLI UKENS BLOGG?


Jeg tenkte at jeg skulle ha en ny konkurranse her på bloggen min, nemlig ukens blogg. Jeg syntes det er veldig moro å lese nye blogger, samtidig å skrive noe fint om andre bloggere - slik at andre også kan få gode tips! Jeg plukker ut to heldige vinnere i løpet av uken, som kommer i et eget innlegg på min blogg. Dette med bilder, litt om bloggen og direkte link til dem.

For å melde deg på ukens blogg:

1. Like min Facebook side ved å trykke HER.

2. Legg igjen en kommentar om at du er med. Husk blogg adresse!

________

♥ Lykke til alle sammen. Jeg kommer til å kikke innom alle bloggene som melder seg på!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 26.02.2017, 10:54

MIN FINESTE SAMLING


Hei mine flotte lesere! Bildet avslører vel hva samlingen min er, hehe. Så i dag tenkte jeg å vise dere min samling av mummikopper. Jeg har begynt å få noen stykker nå, ettersom jeg fikk flere til både jul og bursdag 

Jeg blir så utrolig glad i disse herlighetene, når jeg tar en ut for å ta meg en kopp kaffe eller te. Jeg vil nesten kalle de noen lykkekopper! De gir meg skikkelig godt humør og et stort smil rundt munnen. Jeg gleder meg til å få tak i flere etterhvert.. HER har jeg funnet en oversikt over mummikopper, som jeg har funnet i ettertid.

________

HAR DU NOE DU SAMLER PÅ?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 25.02.2017, 19:25

DEPRIMERT ELLER BARE SLITEN?


Når jeg tenker over det, så er det en stund siden jeg har skrevet om følelser. Akkurat nå føler jeg for å skrive litt.

Jeg har kjent på en litt merkelig følelse i noen uker, fra og til. Ikke det at jeg har vært langvarig deprimert eller noe som helst, men jeg merker at det er noe med kroppen min. Jeg vet ikke hva. Jeg vet jo hvordan det er å være deprimert, men det er ikke det heller. Da hadde jeg vært helt sikker, men det kan jo være en kombinasjon. Kroppen er sliten, rett og slett. Ikke vet jeg.

· TANKEKJØR OG STRESS ·

Som jeg også har sagt før, så har jeg migrene. Det har jeg kjent ekstra mye på disse ukene, noe som har resultert flere dager med fravær på skolen (dokumentert, selvfølgelig). Dette hjelper ikke akkurat på mitt stressnivå og tankekjør, men jeg må prøve å se det slik at det ikke er noe jeg kan gjøre - for å bli kvitt det.

Når jeg har våkner om morgenen, har jeg enten hatt migrene eller så har jeg vært sliten og ''tung'' i hele systemet. Ikke sliten som det er vanlig å være, når du nettopp har våknet. Men, på en helt annen måte. Som om jeg har vært i kamp og alle tankene mine blir borte, i et sekund eller to. Hvor rart høres det ikke ut?

Det er lov å ha det litt dritt av og til. I dag er en slik dag. Jeg håper på en bedre dag i morgen!

...

Men, det jeg kan si på den positive siden - er at jeg gjør ting. Jeg kommer meg ut, slik at jeg ikke blir sittende inne hele tiden. Selv om jeg også har vært nødt til å ligge de gangene jeg har migrene. Da har jeg faktisk ikke noe valg.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 25.02.2017, 16:18

DIY: ENKEL ANSIKT + LEPPE SKRUBB

 • Category: DIY

Jeg har akkurat laget et vidundermiddel for ansiktet + lepper, med bare 2 ingredienser! Denne var så genial, at jeg må lage et innlegg om denne fantastiske skrubben. Vanligvis har man disse ingrediensene i hjemmet, slik at den kan lages når det passer.       DU TRENGER:

 • Olivenolje
 • Sukker


 

SLIK GJØR DU:

Bland sammen olivenolje og sukker, til du har en fin konsistens. Du varierer selv mengden til hver ingrediens, men den bør ikke være for tykk!

 ________

SÅ FERDIG. SÅ LETT ER DET FAKTISK!

LAGER DU EGEN SKRUBB? ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 25.02.2017, 12:56

10 FUN FACTS OM MEG SELV


Da var det klar for et nytt innlegg, der jeg forteller dere 10 fun facts om meg selv!Foto: Marianne Stene

10 FUN FACTS OM MEG SELV

________

1. Jeg må alltid sove med to puter og på en spesiell stilling, slik at jeg skal klare å sovne.

2. Jeg elsker å rydde hos andre (slik som hos min mor), men jeg hater å gjøre det hos meg. Selv om jeg selvfølgelig må, så er det ofte kjedelig.

3. Jeg shopper ikke lengre, slik som før. Jeg kjøper mat og slike ting, men tar aldri bussen til Arendal for å dra på shopping lengre!

...

4. Jeg kunne godt ha tenkt meg å studere litt i utlandet, men det er ingenting som jeg har planlagt.

5. Når jeg først finner en sang jeg elsker, så kan jeg høre på den om og om og om igjen..

...

6. Jeg kan godt bruke en halvtime til tre kvarter, bare for å kikke i hyllene på matbutikken. Det er min nye shopping-addict!

7. Jeg har aldri klart å sovne på buss, tog eller noe slikt. Jeg tok buss hver dag i nesten 2 år til skolen (1 & 1/2 time), men jeg sovnet aldri.

8. Da jeg var liten, drømte jeg om å bli frisør.

9. Jeg bryr meg faktisk ikke at all lengre, hvis noen kommenterer eller sier noe stygt til meg.

10. Jeg er absolutt ikke kresen på mat og jeg liker vel nesten alt.Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER

 • 25.02.2017, 09:56

MY FAVORITE PLACE TO BE


Jeg har et slikt forhold til Danmark, at det er ikke mange år jeg ikke har vært i sommerferien. Det har på en måte blitt en tradisjon, som jeg elsker. Danmark er et sted jeg aldri blir lei av å reise til og ikke så rart heller, når jeg ser disse bildene fra den siste turen..

...


A beautiful place to beHVA SLAGS FORHOLD HAR DU TIL DANMARK? ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 24.02.2017, 19:42

UREDIGERT OG VAKKERT


HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER 

 • 24.02.2017, 13:00

MÅ JEG LEGGE UT LETTKLEDDE BILDER, FOR Å KOMME PÅ TOPPLISTEN?


Det er noen ting som alltid blir misforstått, hvis jeg legger ut innlegg der jeg mener noe. Derfor skal jeg bare understreke noen ting, før jeg går over til det innlegget skal handle om.

Jeg leser mange toppbloggere, uavhengig hvordan bilder dem legger ut. Jeg har ingenting i mot dem, fordi dem er virkelig dyktige (uavhengig hva slags bilder dem bruker). Jeg mener heller ikke her, at jeg ikke er fornøyd med alle dere fantastiske lesere jeg har i dag eller at jeg hinter til det at jeg burde komme på topplisten. Men, likevell handler innlegget om det overskriften sier.


________

Jeg har lest flere innlegg på blogg, der dem spør om samme spørsmål. Må du virkelig legge ut lettkledde bilder, for å få høye lesertall og dermed havne på topplisten? Jeg vet jo at flere bloggere spiller på dette med kropp, for å komme på topplisten. Men, hvorfor er det slik egentlig? Ja, kropp er kjempe flott og det bør alle være stolte av. Jeg syntes også det er tøft av dem som legger ut slike bilder, for å si at dem er fornøyde med seg selv.

Men, er det fasiten for at andre skal lese det som står i innholdet? Nettopp det å ''lokke'' andre inn på bloggen med et lettkledd bilde, for at dem skal lese noe du virkelig brenner for?

Slik ser det jo ut til at det er. Men, jeg syntes det er utrolig trist også. Det er tross alt ikke alle som ønsker å vise fram slike bilder (som kanskje er litt på kanten, for mange), men som har kjempe gode synspunkt og meninger om viktige saker. Saker som virkelig burde komme frem i media.


Jeg gjentar meg selv: Jeg har ikke noe i mot bloggere, som selv legger ut slike bilder. Men, jeg vil få fram at jeg syntes det er synd - at veldig mange føler for å legge ut slike bilder, for å nå frem til andre mennesker.

JEG ØNSKER ALLE EN GOD HELG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 24.02.2017, 10:13

TING JEG VIL GJØRE I 2017


Jeg vet at dette er et typisk innlegg, som jeg vet mange hadde på bloggen rett etter nyttår. Men, jeg kan like godt ta det nå og dele med dere hva jeg ønsker å gjøre i 2017. Vi er tross alt ikke ferdig med hele februar heller, ettersom tiden egentlig har gått veldig fort etter nyttår. 

・7 THINGS I WANT TO DO IN 2017

...

1: Reise. Jeg har bestilt tur til Australia i juni (2 uker språkkurs), noe jeg gleder meg helt sykt mye til. Jeg håper også på flere turer dette året.

2: Bli bedre på kjøkkenet. Jeg elsker å lage mat og generelt bake. Men, jeg tenker at jeg alltid har noe mer å lære. Så jeg vil utfordre meg mer og prøve noen mer vanskelige oppskrifter.

3: Spare penger. Dette er noe jeg har blitt flink til det siste året, som jeg også vil fortsette med.

4: Bli bedre til å ta bilder. Jeg kan faktisk si om meg selv, at jeg er flink til å ta bilder. Men, jeg vet også at det er en del ting innenfor foto jeg gjerne vil lære mer av. Kanskje også på videofronten? Pssst..

5: Spise sunnere. Jeg kan ikke si at jeg har et usunt kosthold, men jeg er ikke flink til å spise lite og ofte. Jeg kan veldig ofte hoppe over frokost (som jeg fort merker blir dumt for meg utover dagen), så derfor må jeg bli flinkere på det.

6: Lese flere bøker. Jeg elsker å lese og jeg vet at det gir meg en indre ro, som jeg virkelig trenger av og til.

7: Koble av. Det mener jeg er utrolig viktig, i grunn for alle. Bare logge av og ikke være nødt til å være tilgjengelig hele tiden.HVA VIL DU GJØRE I 2017?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 23.02.2017, 18:31

GÅ TRYGT PÅ ISEN I HØYE HÆLER? HER ER 5 SMARTE LIFE HACKS!


SMARTE LIFE HACKS ALLE BURDE VITE

...

1: Få en perfekt hestehale. Vil du få den perfekte hestehalen, uten å få bul i nakken? Se opp i taket, når du setter på hårstrikken.

2: Unngå å tryne på isen i høye hæler. Jeg er vel kanskje ikke alene om å være en bambi på isen, spesielt med høye hæler? Hvis du tar på hårspray under hælene, er du enda mer sikker på å være trygg på glatta.

3: La neglelakken tørke fortere. Putt neglene dine i en skål med kaldt vann i et par minutter, så tørker neglelakken mye fortere.

4: Brente gryter. Hvis du har brent noe i en gryte, ta på bakepulver og litt vann i bunnen av gryta. Det hjelper virkelig godt!

5: Få bort hvitløksånde. Tygg en liten munnfull med persille, så vil du merke at ånden forsvinner.HAR DU NOEN SMARTE TIPS Å DELE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 23.02.2017, 14:02

BILDENE INGEN FÅR SE #4


Det er alltid noen bilder, som ikke blir helt etter planen. Derfor liker jeg å ta dem i et eget innlegg, fordi dem fortjener jo å komme fram dem også. Hehe, jeg håper dere liker dem!Hva skjer her, a..?

JEG HÅPER DERE HAR EN FIN DAG!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 23.02.2017, 09:17

MIN BESTE OPPSKRIFT PÅ PASTASALAT


Jeg har oppdaget en ny oppskrift på en pastasalat, som er helt himmelsk god. Jeg elsker salat, men jeg syntes det er artig å finne nye oppskrifter - også på salater. Så derfor vil jeg dele med dere min beste oppskrift på en god salat.

...        DU TRENGER:

 • Fullkornspasta (eller annen pasta)
 • Rømme (jeg brukte 1 1/2 ss)
 • Lett majones (etter ønske)
 • Litt salt og pepper
 • Paprika
 • Fetaost
 • Kylling
 • Salat
 • Mais

    SLIK GJØR DU:

 1. Kok pasta slik det står på pakken og avkjøl helt.
 2. Kutt opp alt av grønnsaker, fetaost og kylling (som på bildet over, eller slik du ønsker)
 3. Bland så alt sammen i en bolle, alt etter hvor stor mengde av hver ingrediens du ønsker å blande sammen.
 4. Bland så alt sammen, til du får en kremet pastasalat. Så ferdig!I tillegg til at denne er super god på smak, er den også utrolig mettende. Du trenger ikke å ta til deg mange ganger (for å si det slik), for å bli god og mett. Etter og ha spist denne salaten, føler jeg meg ikke tung i kroppen (som en middag med kjøtt og saus)NYYYT ♥

...

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 22.02.2017, 18:57

DERFOR ER JEG FORNØYD MED KROPPEN MIN


Jeg starter da innlegget ved å spørre: Hvorfor skal jeg IKKE være fornøyd med kroppen min?

Alle burde være det. Gi faen og tenk på at det ikke finnes noen andre i hele verden, som ser ut akkurat som deg. Er ikke det både rart og litt flott (også) å tenke på? Det å tenke på at slik du ser ut, er satt sammen av hvordan dine foreldre er. Jeg er stolt av det.

...

Jeg har en del fett på kroppen. Jeg har kraftige lår. Jeg har nokså stor rumpe, uten at den heller er perfekt. Ikke nok med det, men noe jeg har vært misfornøyd med i mange år - er armene mine. Armene mine er veldig kraftige, noe som ikke alltid (slik jeg har sett det) har passet til resten av meg. Men, det er ikke meningen at alt skal passe perfekt, for slik er det jo ikke. Jeg liker det. Jeg liker å være slik og se meg selv som litt unik.

... Jeg er unik. Akkurat som deg, venninnen din eller den du ser på gata ...

Si til deg selv, det du ville ha sagt til en venninne. Du sier vel aldri til din venninne, at h*n ikke er bra nok - på grunnlag av deres utseende eller kropp? Det er jo ikke KUN det som definerer personen. Gi deg selv ros, for ting du klarer, ting du er fornøyd med eller bare si til deg selv at du er god nok som du er.

ET GODT TIPS FRA MEG ♥ Skriv positive ting på post-it lapper om deg selv, som du er stolt av. Ting du har klart. Ting du drømmer om. Ting du er takknemlig for i livet. Heng dem opp, der du kan se dem!Du vil komme langt her i livet, bare med å være deg selv!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits