hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

FOTO | BORN TO BE FREE

 • 31.01.2018, 19:01

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

TENK PÅ DETTE NESTE GANG DU DØMMER

 • 31.01.2018, 10:00

.. Er det noe som gjør meg irritert, så er det folk som må dømme andre mennesker. Men, det sier mer om dem enn de som blir hengt ut. Jeg forstår bare ikke hvorfor. Vi er mennesker, hver og en av oss. Slike handlinger kan gjøre oss til dem man er, på godt og vondt. Hvorfor ikke bare være snille mot hverandre? Nei. Selvfølgelig er det ikke like lett for alle, med ulik bakgrunn og opplevelser. Jeg ser den. Men, det finnes hjelp og noen å snakke med. Nei, ikke alltid lett. Men, muligheten finnes hvis man faktisk finner grunnen til og ville det nok.

NOE Å TENKE OVER NÅR NOEN ØNSKER Å DØMME NOEN :

 

1. Alt har en grunn. Det ligger alltid en grunn bak enhver situasjon, uansett hvordan du velger å se det.

2. Ingen vet hvordan personen har det. Det vet kun personen selv og vi vet ingenting om livssituasjonen.

3. Du er ikke bedre, enn noen andre. Alle kommer fra et sted. Noen vil alltid være glad i deg. Du er viktig for noen. Hvorfor skrive til vedkommende, at du er bedre enn dem?

4. Man velger ikke kampene sine. Igjen, vi vet ikke alt og vi vet heller ikke hvorfor.

5. Alle er ulike. Selv tvillinger har ulik personlighet og er hvert sitt individ. Man kan ikke alltid forstå, men man kan respektere.

6. Usikre på seg selv. Det er lett å la det gå utover andre, men er det ikke lettere å se det på denne måten - enn å muligens gjøre mer skade?

7. Mange måter å si det på. Nei, man skal ikke godta alt. Men, det finnes flere måter å si det på. Dritt slenging er en ting, men det går an å snakke på en ordentlig måte. Kjeft går ofte inn det ene øret, og ut det andre.

8. Ingen er perfekt og alle tråkker feil. Bare innse det, vi gjør alle feil. Det er lov og vi lærer så lenge vi lever.

 Det er ikke alltid greit å dømme noen, uten å ha i bakhodet at vi langt i fra vet alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET FIKK MEG TIL OG IKKE VILLE BLOGGE MER

 • 30.01.2018, 17:42

I over ett år nå faktisk, har jeg blogget flere ganger om dagen. For det meste. Jeg blir nesten litt sjokkert, med tanke på hvor mange innlegg det blir. Veldig mange spør også hvor jeg får inspirasjonen fra og det har jeg tenkt å skrive om i et eget innlegg, litt senere. Hvis dere ønsker det?

...

Men, til overskriften. Her om dagen tenkte jeg på at jeg måtte lage flere innlegg, da når jeg var syk. Jeg følte på en måte at jeg begynte å henge litt etter, noe jeg også gjorde. Det var ikke slik at de tankene varte lenge, men det var rett og slett fordi jeg var lei av å være syk. Jeg lå i nesten 2 uker, men har vært syk litt lengre enn det. Jeg savnet bare og kunne skrive som jeg ville, ta bilder og la det gå som det pleier. Men, de tankene der fikk meg over på om jeg skulle slutte å blogge. Det var jo bare det at jeg savnet å ha overskudd, ingenting annet. Utrolig hvordan tankene kan bare surre i vei, uten å vite hvor du vil med dem.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TIPS FOR Å KOMME I GANG MED TRENINGEN

 • 30.01.2018, 10:00

PROVE THEM WRONG

 

Nå har jeg lagt i 2-3 uker med influensa, så mye trening har det langt i fra blitt. Sånn er det jo bare, da det stopper opp av seg selv. Så nå når jeg har blitt frisk, er det på tide å komme i gang igjen. I første omgang tenker jeg bare å gå litt turer, bare for å få opp kondisen litt. Den er nok på bunn så det holder nå, etter nesten tre uker uten noen form for trening. Men, som mange vet er det ikke alltid enkelt å komme i gang etter lang tid. Jeg skal dele med dere mine tips til å komme i gang med treningen.

MINE 7 TIPS | KOM I GANG MED TRENINGEN

 

1. Finn det som motiverer deg

For å komme gang, er det en stor fordel å ha litt motivasjon. Men, det er ofte enklere sagt enn gjort. Det jeg gjør er å skrive ned unnskyldninger for å trene, da jeg ofte ser at jeg bare må se bort fra dem. Så skriver jeg ned hvorfor jeg ønsker å trene, da disse alltid vinner overfor alle unnskyldningene.

2. Se frem i tid

Se gjerne for deg 1-2 år frem i tid, hva du tenker at treningen gjør med kroppen og ikke minst det mentale for deg. Prøv å tenke godt igjennom hvordan du føler du kan ha det, hvis du velger å sitte på sofaen vs. hvis du begynner med trening.

3. Ikke trå for hardt ut

Hvis du aldri har trent før, er det viktigste og ikke gjøre for mye. Gjerne tren litt mindre enn hva du vet du klarer, da du kan se progresjon etter bare et par uker. Det er mulig, men da er det viktig å begynne rolig og jobbe seg oppover.

4. Sett av tid til trening

Skriv i almanakken din eller planlegg tiden til å trene, gjerne også klokkeslett. Hold deg til den, som gjør at du føler deg strukturert.

...

5. Starten er verst, men 100 % verdt det!

Før du starter treningen, kommer vi tilbake i det første punktet. Det å finne den motivasjonen, som driver deg videre. Det er greit å tenke tanken at det er tøft å komme i gang, men tenk samtidig på at det er verdt det. Det finnes et hav av unnskyldninger, men aldri så gode som grunner til å trene. Trening gir deg styrke, mer energi og godt humør. Det er fakta.

6. Planlegg treningen

.. men, ikke for mye! Skriv gjerne en liten liste på hva du ønsker å trene, hvorfor du skal trene og hvor ofte du vil trene. Det beste er ikke å starte med å trene 7 ganger i uken, men fra og ikke trene til å trene 2-3 dager i uken - er virkelig bra. Det er viktig å tenke på. Se det positive i alt, da ingen trening er bortkastet.

7. Husk å belønne deg selv

Har du holdt deg til treningen i kanskje 2 eller 3 uker? Husk å belønne deg selv. Det er mega bra og hva er vel ikke mer motiverende, enn å kjøpe seg et nytt treningsplagg? Det syntes iallefall jeg er veldig moro og fortjent.

♡ Lykke til!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FILMTIPS | DENNE MÅ DU SE!

 • 29.01.2018, 18:50

...

Det å se film har ikke vært min greie, tross at jeg elsker å se på serier. Men, når jeg ser en god film, så tenkte jeg å tipse dere om det. Denne filmen lo jeg godt av og så er jo Dwayne Johnson i hovedrollen, som sier sitt. Filmen er en action / komedie, med så mange vittige episoder. Jeg vil ikke fortelle så mye om den, ettersom det fort kan forklare litt for mye. Men, jeg anbefaler å ta en titt på traileren, hvis dere ønsker å ta en nærmere titt!

Noen som har sett filmen?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FØLG DISSE 6 PUNKTENE FOR Å FÅ DRØMMEKROPPEN :

 • 29.01.2018, 11:35

...

Kropps idealet har blitt snudd på hodet, dem siste årene. Folk blir påvirket. Noen oppsøker måten man må være på, for å passe inn. «Den ønskede kroppen» må ofte følge disse punktene til punkt og prikke :

 

1. Stor rumpe, så du minst må gå opp en størrelse eller to i bukser.

2. Midjen må være smal.

3. Brystene skal helst være litt størrelse på, så dem «passer til resten av kroppen din»

4. Dobbelhaka må bort. Fy-fy!

5. Brunfargen på være fin. Selvbruning eller spray tan må ofte til. Simple.

6. Du må ikke veie for mye, selv om rumpa og puppene skal være litt størrelse på.

...

Først må jeg presisere klart og tydelig : det er INGENTING galt i å passe under alle disse punktene, tvert i mot. Men, jeg mener det blir feil og ville «endre» på noe som allerede er fint. KUN for å passe inn. Det er synd at mange føler dem må, uten at jeg dømmer noen som helst for hva dem ønsker å gjøre med kroppen sin. Virkelig, men jeg vet hvor vondt det føles.

Jeg vet hva jeg snakker om, når det kommer til kropp og det å være usikker på seg selv. Jeg har hatt mine perioder, der jeg ville klippe bort magen min. Jeg hadde det vondt innvendig og utvendig. Jeg gråt meg selv til søvn, fordi jeg ikke følte meg bra nok. Men, sannheten er at det å skille seg ut er faktisk det som er kult. Slik er det for meg. Det imponerer meg å se andre skille seg ut, og ikke prøve å leve opp til det man tror mange forventer av deg. DET er kult.

.. Det er viktig å snakke til seg selv, som om det var din egen venninne. Du tråkker ikke ned på h*n, men prøver så godt du kan og være positiv og si positive ting. Prøv å gjøre det til deg selv også.

...

Et bilde på Instagram er BARE et bilde. Vi vet ikke hva som ligger bak. Kanskje vedkommende la ut et litt frekt bilde, fordi h*n har hatt en dårlig dag, kranglet med kjæresten eller har mistet noen? Hva vet vi egentlig om sorg, utfordringer og vonde tanker hos andre? Ingenting. Jeg vet det er lett å sammenlikne seg med andre, men du vet hvem du er. Det er det ikke alle som gjør, selv om bildene på Instagram kan være fine å se på. For ja, det finnes mange fine bilder som det burde være greit å se på. Så hva om du sammenlikner deg med en usikker jente, som bare er redd for å gjøre feil? Du vet faktisk aldri hva som kan ligge bak.

Men, det er viktig å være snill mot seg selv. Når du gjør noe bra, si det høyt. Får du til noe, du aldri trodde du skulle klare. Skriv det ned med store bokstaver og les det når du er nedfor. Smiler du til en på gata og får et smil igjen, tenk på det. Tenk på de små gledene og klapp deg selv på skuldrene!

Ingen magi vil skje over natten av den grunn, men jeg lover deg at det kan bli litt enklere over tid .. Og takk til dere som sender meg tips til hva dere vil se jeg skriver om, noe jeg alltid setter stor pris på 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SVAR PÅ SPØRSMÅL | PARADISE HOTEL, DRØMMEJOBBEN, HVA BLOGG GIR MEG ++

 • 28.01.2018, 14:19

...

Hva studerer du? Jeg tar det siste faget og noen eksamen, for å fullføre tredje året på videregående. Da jeg får generell studiekompetanse.

Har du tenkt tanken på å være med på PH? Nei, aldri. Jeg har heller aldri fulgt med på Paradise, annet enn når venninnene mine skal se. Da sitter jeg med mobilen og later som jeg følger med, egentlig. Veldig glad i dere, da ♡

Hva vil du bli? Ernæringsfysiolog, som jeg vet akkurat nå.

...

Hva er drømmejobben din?

Den er ikke enkel. Jeg har alltid sagt at akuttsykepleier er min drømmejobb, men jeg kunne tenkt meg så mye. Forsker hadde vært utrolig spennende. Å kunne jobbe med blogg, hadde jo da vært å leve av sin egen hobby.

Hva er det viktigste for deg, når det kommer til å blogge? Hva får du ut av det?

Det viktigste for meg er at jeg gjør det fordi det er gøy og ikke fordi jeg føler jeg må. Jeg blir inspirert og jeg kommer i møte med mange spennende mennesker. Jeg elsker å skrive og dele bilder. Jeg blir lykkeligere i hverdagen, av å blogge. Enkelt og greit.

Noe dere lurer på til neste uke?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET ER IKKE BARE EN TING

 • 27.01.2018, 10:00

...

Sitter i senga og kikker ut vinduet, der jeg ikke ser noe annet enn snøen som er borte. Den har smeltet bort, bare på noen dager. Nå er det igjen minusgrader, så jeg skal si været skifter fort for tiden. Bare på et knips, er jeg sikker på at snøen plutselig har lagt seg igjen. Men, jeg fikk tatt mange fine bilder da snøen var her og noen av dem ville jeg gjerne dele. Det er ikke bare en ting i naturen å ta bilde av, iallefall. Det er så godt å ha foto gleden tilbake!

GOD LØRDAG 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TING KJÆRESTEN DIN IKKE VIL HØRE

 • 26.01.2018, 16:46

...

Ingen forhold er like, noe jeg vel egentlig ikke trenger å si. Men, allerede gjort. Poenget er at det skal virke litt morsomt, noe jeg syntes da jeg skrev dette innlegget. Håper dere ser på det som litt komisk, og ikke tar dere noe nær av det. Det er iallefall ikke meningen. Hihi.

7 PUNKTER HAN IKKE VIL HØRE

 

1. Ser jeg tjukk ut i dette?

Du har tatt på deg et nytt antrekk, der du kanskje ser litt misfornøyd ut selv. Dette er vel en god klassiker, da å spør kjæresten. Sannheten er at du egentlig ikke vil vite hva han syntes, men du spør uansett. Han vil alltid syntes du er fin uansett, men hva hvis han skulle være ærlig og si at det ikke var fint? Da sier det seg selv at det aldri kommer noe godt ut av det.

2. Det er ikke det, men det er meg..

Altså, denne blir jeg faktisk litt irritert på når jeg ser det på film. Hvorfor ikke bare være helt ærlig, når du først skal gjøre det slutt med en person? Et brudd gjør vondt uansett, så hvorfor pynte på sannheten?

3. Har du husket det?

Selvfølgelig gjør det ikke noe å spør om han glemte å ta ut kaffetrakteren. Men, hvis du stadig spør med disse ordene, skal jeg love deg at det ligger litt angst under.

...

4. Vi må snakke sammen

Denne ligger vel også høyt til en klassiker, men er vel også vanlig. Jeg prøver og si det på en litt annen måte, men det er vel samme mening uansett. Det trenger ikke en gang å være noe, men vær du sikker på at mannen allerede har laget noen skremmende historier i hodet sitt. Kom til poenget, så han ikke blir sittende lettskremt.

5. Jeg har tenkt litt..

Det er vel ikke og komme unna, at kvinner kanskje tenker og analyserer litt mer i et forhold - enn menn. Men, når du i tillegg må si i fra at du har tenkt litt, da er det ikke rart mannen kan tro det er noe alvorlig galt.

6. Vær en mann!

Ja, han er vel nokså sikker på at han ikke er en kvinne? Det kan være lett for mannen og bli usikker på seg selv, hvis dette stadig skulle blitt nevnt.

7. Syntes du rumpa mi har blitt større?

Her finnes det vel ingen riktige svar på, haha. Sier han nei, så blir du redd for at han er misfornøyd. Men, sier han derimot ja, så kan han like gjerne bare gå å legge seg..

Jeg har tatt noen av punktene fra filmer jeg har sett, som har vært humoristisk sett. Så er det noen som er selvopplevd, selvfølgelig. Men, det gjelder jo langt i fra alle disse punktene. Meg selv inkludert. Morsomt er det, syntes nå jeg ;-)

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

 • DIY
 • JEG HAR HEKLET MIN FØRSTE GENSER!

  • 26.01.2018, 10:00

  ...

  Åh, dere! Jeg er så fornøyd nå, etter å sitte med min aller første heklet genser i hånda. Jeg er veldig glad i å hekle, i tillegg til å drive generelt med håndarbeid. Hekling står likevel høyest på skalaen. Men, jeg skal fortelle dere en liten artig fakta. Jeg klarer ikke å hekle etter oppskrift, men jeg hekler etter youtube. Så lenge det går på engelsk, så kan jeg hekle hva som helst. Jeg har heklet mye opp i gjennom og akkurat nå holder jeg på en topp, som jeg også gjerne vil vise dere når jeg er ferdig.

   Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  10 TING DU KAN BLOGGE OM

  • 25.01.2018, 18:03

  10 TIPS TIL HVA DU KAN BLOGGE OM

   

  - Din favoritt oppskrift

  - Ta en bildeserie i naturen

  - 10 ting du elsker / hater

  - Favoritter i klesskapet

  - Teste vegetarmat - eller en ting du ikke har spist - gi terningkast

  - Ditt syn på selvtillit

  - Dine favoritt serier

  - Storytime

  - Dine seneste innkjøp

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  JEG LIGGER LITT ETTER

  • 25.01.2018, 10:00

  Jeg kan endelig si at jeg er på bedringens vei, selv om jeg fortsatt henger litt etter merker jeg. Men, det går seg vel til etterhvert. Jeg må få sagt at det er så kjedelig å ligge stille dag ut og dag inn, at jeg nok har presset meg mer enn jeg burde. Det får så være, for jeg kan ikke ligge i senga flere dager selv om jeg er i ferd med å falle sammen. Haha, dramatisk her nå. Jeg føler kanskje også at jeg ligger litt etter, med tanke på bloggen. Kom gjerne med innspill, hva dere ønsker å se videre.

  ♡ Ingen tips er teite, så har dere noen tanker om hva dere vil se på bloggen?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  JEG VIL SÅ INDERLIG INN PÅ FARMEN

  • 24.01.2018, 10:57

  ...

  For en stund siden skrev jeg på bloggen, at jeg har skrevet inn en søknad til farmen 2018. Dette fordi det hadde vært en drøm, som hadde vært helt fantastisk. Jeg håper så inderlig at jeg kommer med, selv om jeg vet at sannsynligheten er kanskje minimal. Men, man vet aldri. Hvis ikke i år, så kommer jeg til å melde meg på til neste år og så videre. Farmen er det gøyeste programmet jeg ser på tv og jeg drømmer meg bort like mye i hver episode som går. Det blir spennende å se hva tiden bringer, men jeg vet iallefall at jeg hadde sluppet alt for å være med hvis jeg hadde fått muligheten.

  ♡ Er det et program du kunne tenkt deg å være med på?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  8 PROBLEMER JENTER HAR OM SOMMEREN

  • 23.01.2018, 17:21

  ...

  Ettersom jeg begynner å se litt frem til sommeren, tenkte jeg at det kunne være artig å dele et slikt innlegg. Selv om kanskje årstiden ikke er på sin plass, men hva gjør vel det? Det skal jo aldri være bare-bare med oss jenter, da det er mye vi må ta hensyn til. Spesielt på sommeren. Det er nok mer, enn det gutta kanskje tenker over. Jeg syntes ikke det er annet, enn utrolig morsomt.

  8 PROBLEMER JENTER HAR OM SOMMEREN

   

  1. Bleik + sol = rød som en tomat

  Altså, dette gjelder langt i fra alle. Men, det gjelder noen som jeg vet. Jeg er definitivt en av disse, da jeg veldig fort kan ende opp som en rød tomat. Selv om jeg har vært flink til å ha på solkrem de siste årene, presterer jeg alltid å bli solbrent. Hvert år.

  2. Gnagesår

  Jeg snakker ikke om gnagesår bak beina, men mellom lårene. Høres kjent ut, kanskje? Ja. Når det blir ekstremt varmt på sommeren, har tatt på en fin kjole og skal gå langt - så hender dette ofte med meg. Men, heldigvis redder en kort strømpebukse meg. Du kan også bruke baby pudder, som funker bra!

  3. Store mengder uønsket hår

  Ja, hår vokser overalt og ganske ofte føles det som. Det merkes iallefall på sommeren, da behovet for barbering blir litt større. Spesielt for oss jenter, naturligvis.

  4. Skifte bikini

  Jeg husker før i tiden var det bare for mamma å holde håndklet oppe, så du kunne skifte til badetøy. Det fungerer ikke lengre, hvis du er på stranda med mye folk. Iallefall syntes jeg det blir litt vanskelig. Derfor kjører jeg alltid bikini under klærne, så jeg kan unngå skifting.

  5. Sminke

  De siste årene har jeg sminket meg lite, rett og slett fordi jeg ikke mener det er nødvendig. Min hud har godt av å puste og få litt sol. Vi jenter vet at sminke, varme og sol ikke passer godt sammen.

  6. Jumpsuit på do

  Eh, ja.. Alltid en dårlig kombinasjon. Mange kan nok kjenne seg veldig godt igjen, da dette plagget må tas helt av når man skal på toalettet bare for å skvette litt. Ikke rart det har blitt mindre slike i løpet av årene!

  7. Å finne lik bikini størrelse

  For meg er det helt idiotisk å kjøpe en bikini, som er i et sett. Det er aldri lik størrelse på overdel og underdel. Så hvorfor ikke bare selges hver for seg, istedenfor å kjøpe to deler der kanskje bare en av delene passer?

  8. Håret brenner

  Dersom du har litt lengde på håret, eller i det hele tatt har hår på hodet - kan vel mange skrive under på at det blir varmt. Det er som å ha et varme aparat på hodet, når det er på det varmeste.

  ♡ Har du noe å legge til?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  SELVSKADING VAR MIN ENESTE UTVEI

  • 23.01.2018, 10:00

  // DETTE INNLEGGET INNEHOLDER INFORMASJON, SOM KAN VIRKE STØTENDE. JEG ADVARER PÅ FORHÅND, FØR AKKURAT DU VELGER Å LESE.

  ...

  Jeg vet ikke hvor ofte jeg har prøvd å unngå slike spørsmål, om nettopp selvskading. Det er ikke mye i mitt liv som jeg syntes er vanskelig å skrive om, men selvskading er vondt og hjerteskjærende. Det står meg nært. Sannheten er brutal. Jeg vet det så godt. Jeg vet hvor forferdelig ting kan føles, slik at selvskading virker som den eneste utveien for å få vonde tanker bort. For ja, selvskading får tankene bort. Der og da. Ikke langsiktig, men akkurat i øyeblikket og en liten stund etterpå. Selvskading gjør langsiktige «problemer» bedre å leve med. Tanken på fremtiden blir for mye, slik at selvskading er lykken. Du får de vonde smertene bort og over på noe annet, nettopp på det å skade deg selv. Jeg skal ikke gå noe særlig inn på hvordan, men det finnes uendelige mange metoder når det kommer til selvskading. Selvskading er en egen utvei, slik jeg så det.

  Det er MULIG å komme ut av det.

  ...

  Jeg måtte ta er friår fra alt som handlet om skole, fordi angst styrte livet mitt. Livet jeg ønsket meg, tok angsten fra meg på den tiden - også på alle mulige måter. Da jeg prøvde å trosse angsten, gikk alt imot meg. Absolutt ALT. Før denne tiden, skjedde det mye. Ingen kan forstå hvor ille ting var for meg, ikke en gang for dem som vet «alt». Derfor var selvskading en helt naturlig ting for meg, den gangen. Før mitt friår.

  Ja, mye skjedde før jeg fikk angst.

  Jeg ble fortalt at jeg måtte være på skolen. Men, jeg klarte til slutt ikke. Hvor fantes forståelsen for det? Jeg hadde det vondt nok, til at mine nærmeste skulle dømme meg for og ikke være på skolen. Ikke alle, men noen måtte dømme meg. Det var nok for meg, til at i tillegg skole skulle bli en bekymring. Det er vondt å tenke på. Vondt å vite hva som betydde mest. Skole. Men, for meg har alltid JEG betydd mest for meg.

  Grunnen til at jeg tar opp selvskading på bloggen, er fordi jeg vet med sikkerhet at mange sliter i hverdagen. Mange føler dem kommer godt ut av selvskading, noe jeg forstår. Ja, jeg forstår det veldig godt. Selvskading er en utvei og for meg var det en gang min eneste utvei. En ting jeg vil fortelle, er at jeg fikk et godt tips en gang:

  • Ta en isbit og hold den mot huden, til du ikke kjenner huden din. Det er ikke bra det heller, men du kjenner det som ubehagelig. Det som er meningen.

  Du er ikke svak, om du har før eller driver med selvskading. Det betyr bare at du har vært sterk nok lenge, til å bære det alene. Det må være ganske ille, til at selvskading i det hele tatt er inni bildet? Snakk med noen. Det vil være vanskelig uansett, så hvorfor ikke tenke på den måten? Det kan være like vondt å snakke med noen, som å skade seg selv. Det fikk meg til å snakke med noen om det jeg satt inne med og i dag har jeg det bedre. Jeg har mindre å tenke på, selv om jeg har en del ting å ta tak i.

  ♡ Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  OPPSKRIFT PÅ VERDENS BESTE MUFFINS OG OSTEKREM

  • 22.01.2018, 17:48

  ...

  Her må jeg virkelig skryte til skyene, for maken til gode muffins har jeg aldri smakt før. Jeg så denne oppskriften fra Anne Brith sin blogg, som igjen har funnet denne nydelige oppskriften fra Sverre Sætre. Det kan jeg forstå, fordi mye av det han lager ser helt fantastisk ut.

  Noe jeg aldri hadde trodd skulle komme ut av munnen min, er at disse gulrotmuffinsene hever seg forbi sjokolademuffins og alt du kan tenke deg. Jeg vet iallefall hva jeg skal lage, dersom det blir bursdag eller andre anledninger. Jeg halverte også oppskriften som jeg hentet den fra, men det har jo ingenting å si. Min versjon av disse muffinsene gav meg 20 muffins.

  Det du trenger til gulrotmuffins:

  250 g gulrøtter

  2 egg

  300 g sukker

  160 g margarin

  180 g hvetemel

  1/2 ss bakepulver

  1/2 ts kanel

  Det du trenger til ostekremen:

  125 g philadelpia

  125 g mykt margarin

  200 g melis

  50 g smeltet hvit sjokolade

  Det du gjør:

  1. Riv gulrøttene fint og bland sammen med egg, sukker og margarin. Bruk mikser på lav hastighet.

  2. Ha i siktet hvetemel, bakepulver og kanel. Visp til en god og blandet røre.

  3. Fordel røren i muffinsformer og stek på 180 grader, i ca. 17 minutter. Psst: hvis du lager som kake, blir steketiden 45 minutter.

  ...

  4. Ostekremen kan lages mens muffinsene stekes. Bland først kremost og smør, miks godt sammen.

  5. Smelt hvit sjokolade over vannbad og tilsett i smørkremen. Bland sammen til en fast og fin ostekrem.

  6. Sprøyt ut kremen oppå de avkjølte muffinsene og server!

  .. Så har du noen himmelsk gode gulrotmuffins med ostekrem!

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  ET UBESKRIVELIG SYN PÅ MORGENEN

  • 22.01.2018, 10:00

  Jeg startet denne dagen med å kikke ut på et vakkert landskap, som dere ser på bildene. Helt ubeskrivelig. Her blir jeg også sittende, for å samle krefter til en ny uke. Nå spørs det om jeg blir å ta tak i mandagen, som vanligvis, men jeg skal prøve å slappe av i dag også. Formen er ikke helt på topp enda, så da blir det å kikke litt på sport, mens en slapper av. Gooood mandag, fine lesere ♡

  ...

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  SVAR PÅ SPØRSMÅL | RUMPE, REDIGERING AV BILDER, KROPP ++

  • 21.01.2018, 11:50

  Bryr du deg om å ha en fin rumpe?

  Jeg måtte le litt da jeg fikk dette spørsmålet, da jeg egentlig ikke ville ta det med. Men, jeg kan svare enkelt og greit at jeg bryr meg om å holde meg i form. Jeg bryr meg ikke om å se slik eller sånn ut. Når jeg blir frisk, skal jeg komme i gang med turer og litt trening igjen. Det ser jeg frem til.

  Jeg synes du har veldig fine verdier spesielt liker jeg hva du skriver om samfunnet og fokus på kropp. Kanskje du kan skrive et egen innlegg om tankene dine rundt dette?

  Tusen hjertelig takk  Jeg kan selvfølgelig skrive et innlegg om det, men jeg legger ved link til flere innlegg jeg har skrevet på bloggen.


  FRA TJUKK TIL LYKKELIG

  HVORFOR SKAL KROPP VÆRE SÅ FORBANNA VIKTIG?

  ER KROPP SÅ JÆVLIG FARLIG, DA?

  Lurer på hvordan musikk du hører på?

  Det er så mye forskjellig jeg hører på, men gjerne dagens hits. Jeg kan linke til spotify listene jeg bruker mest, som da dere finner her & her.

  Jeg lurer på hvor du redigerer bildene dine? Veldig fine :-)

  Tusen takk for det! Jeg redigerer alltid bildene mine i photoscape, som er gratis. Her redigerer jeg bildene lysere, mer kontraster og litt gamma lyshet.

  Hva liker du gjør uten om blogge og sånt?

  Jeg liker å trene, være med venner / familie, fotografering, lesing, baking og sikkert mer. Jeg liker å ha noe å gjøre, da jeg godt liker å prøve noe nytt.

  Hva jobber du med?

  Jeg er student, så har ingen jobb.

  ♡ Har du spørsmål til neste uke?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  I KVELD KOM DET SOM ET STORT SJOKK!

  • 20.01.2018, 23:16

  Jeg er enda sjokkert, da det må ha kommet en halv meter snø på utsiden.

  Tidligere i dag satt jeg inne, mens det haglet helt enormt på utsiden her og lurte på hva det bråket var. Da var snøen borte, men nå i kveld skal jeg si snøen kommer tilbake for fullt igjen. Jeg tror ikke jeg husker sist jeg opplevde så mye snø, bare på en kveld. Så nå gleder jeg meg til å se ut vinduet fra soverrommet i morgen, for å se på været som har lagt seg. Ja, det har vært mye snø nå og det trenger i grunn ikke å komme mer enn det er nå. Selv om det er utrolig vakkert og se på.

  SLENGER MED NOEN BILDER FRA EN ANNEN VINTERSDAG

  Hvordan er været hos dere?

  I DE DYPESTE SKOGER

  • 20.01.2018, 19:09


   

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  JEG ELSKER DISSE PRODUKTENE

  • 20.01.2018, 10:17

  inneholder annonselenker

  MINE 4 FAVORITT PRODUKTER FOR TIDEN

   

  1. Hår olje

  Helt siden jeg testet ut denne hos frisøren, har jeg vært helt avhengig. Det gir håret en veldig fin glans.

  2. Ansiktsmaske

  Hvis jeg skal anbefale dere en ansiktsmaske, så er det denne. Jeg sitter igjen med en glød i ansiktet, mens alt av tørrhet forsvinner. Huden føles helt ny og frisk, etter jeg har brukt denne

  3. Rituals skrubb

  Denne bruker jeg et par ganger i uken og fjerner alt av rester i ansiktet. For meg med tørr hud, passer denne perfekt. Etterlater huden myk og ren.

  4. Garnier Pure Active 3 in 1

  Det må være det produktet jeg har brukt lengst, da det er mange år siden jeg begynte med denne. Etterlater huden glødende og er veldig skånsom for huden.

  ♡ Bruker du noen av disse?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  SE HVA SOM KOM FREM | LYKKELIG!

  • 19.01.2018, 18:25

  ...

  En liten oppdatering fra meg.. Hadde det ikke vært for at jeg hadde noen innlegg på lager, hadde jeg ikke klart å skrive noen innlegg på bloggen disse dager. Som nå, har jeg mulighet til å skrive litt fordi jeg har en boozt blanding av paracet og ibux. Kroppen føles helt elendig, uten å gå noe nærmere inn på det. Så nå kan det vel bare gå oppover, tenker jeg. Jeg tittet litt ut rundt her, da det har lagt seg litt mer snø igjen. Lyst og fint. Plutselig dukket det også frem noen fine rådyr, som jeg fikk på et par bilder. Jeg blir så lykkelig av slike øyeblikk, spesielt i disse dager.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  EN HELT NY FAVORITT

  • 19.01.2018, 10:00

  I GOT MYSELF A BEAUTIFUL FLORAL SHIRT

  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  .. Lettere sagt, så var jeg så heldig å få denne nydelige toppen ♥ Det ble jeg utrolig glad for, ettersom jeg har fått utrolig dilla på slike bluser for tiden. Da passer det alltid med noe nytt, selv om jeg ikke har kjøpt den selv. Fikk denne av min kjære farmor, som er en av de snilleste menneskene på denne jord. Jeg tenker at denne toppen kan passe både til hverdag, men også til et selskap.

  Flere enn meg som liker å gå i bluser?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  LÆR Å TA BEDRE BILDER | 6 TIPS

  • 18.01.2018, 19:22

  Det skal ikke alltid være lett å knipse de fineste bildene, som du kanskje ser for deg på forhånd. Men, det finnes mange gode tips til å ta gode bilder med kvalitet. Jeg har nå hatt foto som en hobby, bortimot 10 år. Det begynner å bli en stund, og så klart har jeg lært litt på de årene som har gått. Flere ville gjerne ha flere slike innlegg etter at jeg publiserte et innlegg der jeg tipset dere om å ta bilder med manuelle innstillinger, derfor vil jeg dele mine beste tips til å ta bedre bilder.

  HERE'S MY BEST TIPS

   

  1. Dagslys

  For meg, er dette avgjørende for at bilder skal bli fine og klare. Uten dagslys, blir bildene kornete og kanskje også uskarpe. Det liker ikke jeg, når jeg skal ta bilder. Det er også enklere å redigere bildene, dersom dem er tatt i dagslys. Psst: unngå direkte sollys!

  2. Ta alltid veldig mange bilder

  Det skal jeg love deg at du vil få igjen for. Tar du ett og to bilder av et motiv, er sjansen stor for at dem kanskje kunne bli uskarpe. Men, tar du derimot kanskje 10 bilder, så kan det være lettere å plukke ut kanskje ett eller til og med to bilder du blir fornøyd med. Du vil garantert bli positivt overrasket.

  3. Slå av blitsen

  Hvis du tar et bilde av samme motiv med blits og uten blits, vil du se at uten blits blir bildet mer skarpt. Du ser detaljer. Men, med blits blir bildet kornete og det kan virke forstyrrende. Se etter naturlig lys, så godt det lar seg gjøre.

  4. Tenk nytt

  Ikke vær redd for at bildet ikke bli fint, men bare knips i vei. Skill deg ut og resultatet kan bli overraskende bra. For andre, er det gøy å se litt annerledes bilder. Ta bilder fra forskjellige vinkler, nært og langt i fra. Prøv deg frem.

  5. IKKE slett bildene

  Denne gjør jeg av og til, men det er dumt. Bildene vises ikke like bra på et kamera, som når du åpner dem på pc-en din. Det kan faktisk være at du sletter bilder som ikke ser så fine ut, men som viser seg å være litt kreative.

  6. Tenk bakgrunn

  Hvis du skal ta bilde av en gjenstand, må du tenke på bakgrunn. Bakgrunnen er også med på å skape et fint bilde, selv om gjenstanden er i fokus. Det er utrolig viktig å tenke på, da det er en stor del av helheten i bildet.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  JEG HOLDT PÅ Å RINGE LEGEVAKTA I NATT

  • 18.01.2018, 08:49

  ...

  Som dere vet, har jeg kroppen virkelig ikke vært på sitt beste de siste dagene. Jeg har hatt nokså høy feber, da jeg også har følt meg sløv og nesten ferdig i kroppen. Det har faktisk blitt den femte dagen med feber. Jeg har ikke hatt krefter igjen, så alt har i grunn stoppet opp. Jeg sliter meg ut bare ved å varme en kopp te, noe jeg aldri har kjent maken til siden jeg hadde vannkopper i ganske voksen alder.

  Jeg har også vært litt redd for at det er noe galt med kroppen, noe jeg faktisk aldri har kjent på før.

  Jeg tenker alltid at det er «bare» er litt sykdom, som går over etter noen dager. Selvfølgelig går det sikkert over om en stund. I natt holdt jeg faktisk på å ringe legevakta, fordi jeg fikk utslett på kroppen. Men, jeg tenkte at nå er det kun en natt igjen, før jeg kan ringe legen. Nå har jeg fått time, så håper jeg å få antibiotika eller noe liknende - slik at jeg kan bli kvitt det her jeg har.

  Jeg håper dere har hatt en finere uke så langt, enn det jeg har hatt!

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  ALT HANDLER OM Å OVERLEVE

  • 17.01.2018, 20:16

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  7 SYKE TING JEG VIL GJØRE

  • 17.01.2018, 10:20

  Har vi ikke alle tenkt på ting, som også kan virke litt urealistisk å gjennomføre? Ingenting er umulig, hvis du vil det nok. Det er noe jeg har klart å klistre til hjernen min. Jeg har vel alltid hatt noen ting, jeg ikke tror vil skje. Men, som også samtidig ville vært utrolig gøy å gjennomføre en gang i livet.

  7 TING JEG VIL GJØRE I LØPET AV LIVET

   

  1. Hoppe i fallskjerm

  Denne er kanskje den mest overraskende, iallefall for meg og dem som kjenner meg. Jeg er kjent for å ha ekstrem høydeskrekk, men jeg vil en gang overvinne denne frykten og hoppe i fallskjerm.

  2. Skrive en bok

  Jeg elsker å skrive. En drøm hadde vært å få muligheten til å skrive en egen bok.

  3. Prøve meg i militæret

  Av en eller annen merkelig grunn, har jeg lenge tenkt på det. Jeg ville testet ut en gang, hva faktisk kroppen kan tåle. Jeg tror også dette hadde gitt meg en stor erfaring.

  4. Løpe et maraton

  Dette hadde vært en spennende utfordring, hvis jeg faktisk hadde gått inn for skikkelig trening. Jeg ønsker jo å holde kroppen min sterk og en gang i fremtiden skal jeg klare å gjennomføre et maraton.

  5. Gjøre frivillighetsarbeid

  Noe jeg virkelig ønsker å gjøre i livet, hvis jeg får muligheten!

  6. Lære å danse

  Jeg liker å danse. Har også gått på dansing en gang før og jeg digget det, bortsett fra å stå på scenen. Men, jeg skulle virkelig ha lært å danse.

  7. Dra alene til et nytt land

  Dette er en stor drøm. Jeg tror virkelig det hadde gitt meg en følelse av å stole på seg selv og bevise at du kan være selvstendig, når du må. Så elsker jeg å oppleve nye steder og da hadde det ikke vært så dumt, å spleise disse sammen.

   

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  NÅ ER ALT PLUTSELIG BORTE

  • 16.01.2018, 19:04

  .. Ja, de siste dagene har det vært regnvær og sol. Det vil si at snøen som hadde lagt seg så vakkert for en ukes tid siden, snart er helt borte. Derfor skal jeg drømme meg bort i disse bildene som ikke er tatt for lenge siden, før alt plutselig ble borte.

  ♡​ Hvordan er været der du bor?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  DET ER POSITIVT Å HA FEBER

  • 16.01.2018, 10:00

  Hei og god tirsdag dere ♡ For første gang på mange år, kom jeg unna halsbetennelse og det kjøret der på vinterstid. Jeg har alltid fått det i november og ofte måneden etter. Det er så typisk. Nå har jeg heldigvis ikke fått det på nytt «bank i bordet», men jeg har kommet inn i en hyggelig feber modus. Vanligvis ligger jeg kanskje i senga og syntes synd på meg selv, noe man har lov til. Men, jeg prøver å se positivt på det. Nå har jeg gått lenge uten å være syk, så skulle det nesten bare mangle at jeg fikk noe snart. Jeg merker at kreftene ikke er som de skal være, da jeg i går stod opp kl 1 på dagen. Men, til mitt forsvar sov jeg ikke den natta. Jeg sover når jeg kan med god samvittighet og tenker å la kroppen få den tiden som trengs.

  ...

  Jeg tenker ofte på om jeg burde eller ikke burde dele slike ting, hvis jeg blir litt i dårlig form for eksempel. Men, det er jo ganske relevant når bloggen handler i hovedsak om meg. Jeg vet også at leserne mine setter pris på at jeg kan være ærlig, samtidig som det er godt for meg å snakke om det. Enkelt og greit.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  NÅ ER JEG ENDELIG FORNØYD

  • 15.01.2018, 20:02

  Dere ser kanskje hva jeg mener?

  Ja, riktig. Jeg har byttet header, fordi savnet etter en header med vinterlandskap har vært stort. Derfor bestemte jeg meg for å ordne en ny header, etter den siste bildeserien jeg tok ute. Nå er jeg endelig fornøyd, igjen. Så skal vi se hvor lenge denne varer. Hehe.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  BILDENE SOM ALDRI SKULLE PÅ BLOGGEN

  • 15.01.2018, 10:00

  ♡ ♡ ♡

  Har ikke ord.. Forstår egentlig ikke hva jeg prøver på her?

  Her også? Lurer veldig på hvorfor jeg ikke bare kan lukke munnen igjen.Tydeligvis en greie jeg har, haha..

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  VERDEN ER MYE MINDRE ENN MAN TROR

  • 14.01.2018, 17:11

  Er ikke denne bare utrolig stilig?  Den ligger i min kjære by, Risør. For noen år siden ble det laget en park, hvor denne ble plassert i midten. Litt benker og en liten dam, som da nå er dekket med is. Når du ser verden på denne måten, kan man tenke at verden er mye mindre enn man tror. Det sier jo de fleste i mange sammenhenger og det sier jeg også.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  SVAR PÅ SPØRSMÅL | VOLDTEKT, UTSEENDE, UTFORDRENDE PERIODE I LIVET ++

  • 14.01.2018, 10:00

  Er det noe i livet ditt du skulle ønske du kunne gjort annerledes?

  Gjøre det JEG ville og ikke hva andre forventet av meg.

  Voldtekt er et veldig sårt tema, som mange opplever. Hva er ditt synspunkt om dette temaet?

  Jeg vil ikke utdype voldtekt for mye, ettersom det er et veldig sårt tema for mange. Men, jeg blir veldig sint. Jeg mener ikke at noen mennesker burde bli utsatt for overgrep, uansett. Ingen burde oppleve et slikt mareritt.

  Er du så positiv som du virker på bloggen?

  Ikke alltid, men ofte. Jeg har dager der alt er dritt. Men, hvem kjenner vel ikke på slike dager? Jeg vil kalle meg selv en optimist, som alltid tenker positivt. Selv om jeg ikke alltid kan virke slik. Selvfølgelig blir jeg ofte nervøs, men jeg prøver alltid på en eller annen måte å tenke positivt.

  Er utseende viktig for deg hos et menneske?

  Nei, for meg vil alltid personlighet hos et menneske bety alt. God personlighet er i mine øyner et vakkert utseende.

  Er det viktig for deg å ha en fin kropp?

  Jeg ville ikke ta denne med, fordi jeg ikke kunne brydd meg mindre om hvordan mennesker ser ut. Det blir for mye fokus på kropp i samfunnet, noe jeg ikke mener er riktig. Det som jeg mener er viktig, har ingenting med hvordan kroppen ser ut. Ingen kropp er feil og det burde flere åpne øynene sine for å se.

  Hvordan har du det for tiden?

  Tusen takk som spør! Jeg har det så bra jeg kan ha det, enkelt og greit. Jeg jobber meg gjennom tøffe tak, samtidig som jeg prøver å nyte livet. Jeg har blitt sterkere på noen områder den siste tiden, noe som styrker min selvtillit. Jeg blir overrasket over meg selv. Men, jeg skal ikke utelukke at jeg går gjennom en utfordrende periode av livet mitt.

  Har dere spørsmål til neste uke?

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  INSPIRASJON | NY FAVORITT OG PHOTOSHOOT

  • 13.01.2018, 17:22

  inneholder annonselink

  Topp på salg HER

   

  Jeg fant frem et kamerastativ jeg ikke har brukt, noe som viste seg å være genialt. I det fine landskapet nå for tiden, var det virkelig på sin plass å knipse noen bilder og teste ut stativet. Uten fjernkontroll, fikk jeg overraskende bra bilder. Også i min nyeste genser. Genseren er kjøpt på nelly før jul og nå er den også på salg. Jeg elsker stoffet og de stilige armene, som gjør toppen til min favoritt for tiden ♡

  ♡ GOD LØRDAG DERE!

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  DET FINESTE JEG VET OM

  • 13.01.2018, 10:00

  OUT OF WORDS

  ♡ Altså, jeg har ikke ord. Jeg har vel alltid det, men med andre ord gir disse omgivelsene meg en nydelig stillhet. Jeg elsker det. Slik er det altså rett utenfor døren og jeg syntes det er magisk. Når jeg gikk gjennom her, så glemte jeg alt og bare var der. Akkurat nå vet jeg ikke om noe mer vakkert, enn slik naturen her ser ut nå. Det skal jeg virkelig nyte disse dagene jeg skal være i ro og stresse helt ned.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  7 TEGN PÅ ET LYKKELIG FORHOLD

  • 12.01.2018, 17:15

  Det er klart at alle har opp og nedturer i et forhold, som også kan gjøre et forhold sterkere. Men, det er jo viktig å legge merke til hvordan det går utover deg som person. Jeg føler oppriktig at jeg personlig, har blitt sterkere. L og jeg har kommet oss gjennom mye, på godt og vondt. Det er jeg uendelig glad for.

  7 TEGN PÅ ET LYKKELIG FORHOLD

   

  1. Gi hverandre alene tid

  I et forhold er det selvfølgelig hyggelig å være sammen, men ikke på bekostning å miste seg selv. Jeg kjenner flere som har brutt i et forhold, da på grunn av det. Så det å ta vare på seg selv alltid, er viktig for egen del og for at et forhold blir sterkere. Det er lettere å støtte hverandre, hvis man også tar vare på seg selv.

  2. Akseptere å være uenige

  Det er lett å bli litt furten, dersom du ikke får rett. Jeg blir bare veldig fort engasjert, hvis jeg først diskuterer. Så det og være enige om at det er lov å være uenige, det er viktig.

  3. Ta ansvar for egen lykke

  Selv om du har en dårlig dag, er det viktig og ikke la det være partneren sin «skyld». Man skal selvfølgelig støtte hverandre, men du har selv et ansvar over hvordan du har det.

  4. Felles interesser

  Det er alltid hyggelig å gjøre noe sammen, derfor er det viktig å ha noen ting man liker å gjøre sammen. Samtidig som det også er viktig å ta vare på sine egne interesser, selv om ikke det gjelder den andre.

  5. Føles som et godt vennskap

  Når du er i forhold, er det er sunt tegn og kunne ha et godt vennskap. Støtte hverandre og kunne snakke sammen, slik som også gode venner gjør.

  6. Skryter av hverandre

  Jeg sier ikke at det er avgjørende for at et forhold skal lykkes, men det er bare hyggelig å skryte litt av hverandre. Kjærester eller ei.

  7. Har det gøy sammen

  Etter snart 7 år sammen med min kjæreste, har jeg det «enda» gøy sammen med han. Vi har det bra og vi ler mye, noe jeg tror har mye å si.

  ♡ Det finnes INGEN fasit på et sunt forhold, men punkter jeg mener er viktig for min egen del til et bra forhold.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  KJØTT ER BARE GIFT FOR KROPPEN

  • 12.01.2018, 10:15

  Jeg vet ikke hva som har skjedd eller hvorfor, men jeg vet at hodet mitt fungerer på en annen måte.

  Aldri over tid har jeg tenkt hva usunn mat gjør med kroppen. Jeg har ikke noen gang tenkt at det er noe «farlig». Men, det er ikke dumt å tenke litt smart. Jeg har ikke gått inn for å begynne på noen som helst diett, men jeg har gradvis begynt å kutte ned på kjøtt i kosten min. Jeg vet hva kjøtt gjør med kroppen min, noe jeg ikke lengre ønsker. Kjøtt fungerer som gift i min kropp, og det hørtes utrolig rart ut. Men, det er sant. Kroppen min blir syk av kjøtt og usunn mat. Noen perioder i livet har inneholdt dårlig mat og nå vil jeg ikke føle meg uvell, når jeg har et valg om hva jeg kan spise. Jeg bestemmer over livet mitt og det skal jeg også ta hensyn til, for min egen helse. Jeg har lovet meg selv å lytte til kroppen min, også når det gjelder hva jeg putter i meg hver dag resten av livet.

  ♡​ Jeg spiser det som er best for MIN helse. Det er min erfaring. Jeg vil ha et kosthold, som ikke inneholder kjøtt. Dette fordi kroppen min «sier i fra».

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  TA BEDRE BILDER MED MANUELLE INNSTILLINGER | SE HER!

  • 11.01.2018, 18:32

  ...

  Nå har jeg hatt mitt kamera Canon EOS 1000D i hele 7-8 år. Jeg har vært veldig fornøyd, sa det tar veldig gode bilder med god kvalitet. Ofte bruker jeg uten blits funksjon. Men, jeg har begynt å benytte meg av manuelle innstillinger. Jeg vet at det kan være vanskelig, men det blir faktisk utrolig fine resultater. Jeg liker og leke med kameraet, slik jeg lærer best. På bloggen har jeg fått spørsmål om innstillinger på kameraet, derfor vil jeg dele mine tips som fungerer best for meg.

  .. Jeg har ikke laget slike innlegg, fordi jeg aldri har brukt manuelle innstillinger før nå!

  På bildet over ser dere bildet til venstre, som er tatt med uten blitz funksjon.

  Bildet til høyre viser manuelle innstillinger :

  ISO | 400 - Lukker | 1/100 - Blender | f/6.3

  SLIK BRUKER JEG MANUELLE INNSTILLINGER

   

  - ISO

  Dette er en måleenhet som bestemmer hvor mye mengde med lys du ønsker. Jo mørkere det er ute, jo høyere iso må brukes. Men, når du bruker høy iso, kan også bildet bli kornete. Så på lyse dagen bruker jeg alltid auto, slik at den stiller seg selv i forhold til hvor mørkt / lyst det er ute.

  - Lukkertid

  Enkelt kan du si jo lengre lukkertiden viser, jo mer lys sleppes inn. Dette betyr at i vanlig dagslys bruker jeg vanligvis fra 1/60 - 1/100, dersom ikke mye lys trenger å slippes inn for å få et skarpt bilde. Jo kortere lukkertid du har, er det enklere å fryse bildet skarpest mulig.

  - Blenderåpning

  Denne bruker jeg å innstille mest, når jeg bruker manuelle innstillinger. Jo lavere tall, jo større åpning. Som vil si at tallet på blenderåpningen forteller størrelsen på åpningen, der lyset sleppes inn. Liten åpning (lite lys) resulterer god dybdeskarphet, mens stor åpning (mye lys) gir uskarpe bakgrunner og kan fort bli kornete. I vanlig dagslys bruker jeg mellom f/4 - f/7.

  ♡ Hvis det er noe dere lurer på, så må dere bare spør meg. Så svarer jeg så godt jeg kan!

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  NOE JEG ALDRI TRODDE JEG SKULLE KLARE

  • 11.01.2018, 10:45

  HEI GULLKNAPPER ♡ I dag våknet jeg rundt 9, kikket ut vinduet og kjente på en lykkefølelse i kroppen. Det er lenge siden jeg har hatt det slik som i dag, noe jeg bare må nyte alt jeg kan. Den siste tiden har jeg tatt flere avgjørende valg, som jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare. Mer kommer etterhvert. Jeg har derfor vært veldig stresset i kroppen, men i dag har jeg fått skuldrene noen hakk ned.

  ///

  .. Jeg må jo også for tiende gang sikkert denne vinteren, at jeg elsker snø. Når jeg kikket ut i dag, var det regne drømmelandskapet. På bildene ser dere klart hvorfor. I dag skal jeg skrive litt, for å planlegge det nye året. Jeg skal bli flinkere til å planlegge, slik at jeg har noe å forholde meg til. Jeg elsker å planlegge, men jeg pleier å være nokså treg. Kanskje ikke så rart, når det har vært en del andre ting å fokusere på. Jeg har også spennende nyheter fremover, som jeg gleder meg til å fortelle dere.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  MINE 7 MEST BRUKTE LIFE HACKS

  • 10.01.2018, 17:35

  7 SMARTE LIFE HACKS

   

  - Har du brent deg på tunga med en varm drikk? Sukker tar knekken på det.

  - Hvis du lakker ringene dine med blank neglelakk inni ringen, unngår du å få grønne merker på fingeren(e).

  - Får du fort masse støv mellom tastene på pc-en din? Ta en postit lapp og trykk på, så det fjerner støv og rester.

  - Hvis du vil ha et større rom, ser det større ut med å male alt hvitt og sette inn speil.

  - Det beste jeg har for tiden, er varmeflaske. På denne tiden legger jeg varmeflasken i senga, slik at jeg legger meg varm. I tillegg er det perfekt for mensen smerter!

  - For å fjerne lo fra klær, kan du enkelt bruke en barberhøvel.

  - Tørke neglene fort? Ta fingrene i en iskald bolle og neglelakken tørker på bare et par minutter.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  DETTE ER DEN TREDJE PERSONEN JEG MELDER..

  • 10.01.2018, 10:00

  For noen måneder siden tror jeg det var, så kom jeg over en blogg med identiske innlegg og ord som var kopiert fra min blogg. Jeg skrev også et innlegg om det, faktisk. Jeg ble så sint og ikke minst skuffet, fordi du legger mye tid i det du skriver. Min blogg er personlig og derfor får jeg en ekkel følelse i magen, når jeg kommer over noen som jeg ser tydelig har kopiert mine innlegg på bloggen MIN.

  Det har jeg gjort igjen, faktisk nå for tredje gang.

  Har tenkt tanken på at jeg skal la det ligge, men jeg klarer det ikke. Jeg må si i fra og jeg må dele det med dere, fordi jeg håper vedkommende leser dette. Det gjelder alle, selv om dem sikkert ikke mener noe vondt med det overfor meg. Men, tenk hvis du skriver et personlig innlegg om noe som har skjedd i livet ditt. Så skal noen ta det fra deg og dele det på sin hjemmeside? Er det greit? Det tror jeg ikke. Jeg kan ikke si jeg ofte «reagerer» på ting og må gi uttrykk for noe, men det følte jeg for nå og med god grunn.

  Jeg vil heller ikke henge noen ut med navn på bloggen min, men jeg kan si det slik at jeg har bilder av innleggene og jeg kommer til å sende blogg.no en mail om dette. Melde i fra, rett og slett. For slike tilfeller syntes ikke jeg er noe greit.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  9 TING JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE SKJØNNER

  • 09.01.2018, 17:31

  Dette er ting min kjæreste kan skrive under på, selv om jeg langt i fra gjør alt jeg nevner her. Men, jeg vet jo om flere som har uttalt seg. Vi jenter gjør tydeligvis mye rart, som mange gutter ikke forstår. Litt morsomt er det også, da vi kan være flinke til å le litt av den andre parten.

  9 TING IKKE ALLE GUTTER SKJØNNER OM OSS JENTER

   

  1. «Hvorfor skal du kjøpe et par sko til, når du har 10 nesten like par fra før av?» Denne er vel en typisk greie, som jeg tror gjelder for mange. Jeg syntes jo dette er bare komisk og hadde det vært meg, så hadde jeg fått meg en god latter.

  2. Vi jenter tar ofte på oss høye hæler, når vi vet at vi skal gå langt med dem. Kanskje ikke så rart at guttene ikke helt ser den?

  3. Når vi jenter har masse klær i skapet, men «har ingenting å ha på seg»

  4. Ofte pakker vi til en ukes ferie, når det kun er snakk om en helg. Denne må jeg si er for det meste omvendt hos oss, hehe.

  5. En ting jeg kjenner meg igjen i selv, er hvordan vi jenter ofte skal tolke ulike ting andre sier. Uten grunn også, egentlig.

  6. Hvordan vi kvinnfolk tar på oss strømpebukser. Denne må jeg le av.. Hver eneste gang!

  7. Når vi ikke alltid forstår hvordan vi skal skifte en liten del på bilen, når vi skal hjelpe til. Altså, alt må jo læres. For min del lærer jeg ingenting, dersom jeg blir tatt for å si noe dumt.

  8. Hvis vi skal sminke oss «litt», men må frem med 7 forskjellige ting.

  9. Vi bruker ulike klesstørrelser, selv om det er en bukse eller genser. Størrelsene varierer noe veldig og vi kan ikke noe for at ikke alltid «den ene» størrelsen ikke passer..

  Facebook HER Instagram HER Ukens spørsmål HER

  DU TRENGER IKKE Å SKJULE ALT

  • 09.01.2018, 10:00

  Nei, jeg legger meg til slutt ned på gulvet av fortvilelse for moroskyld. Jeg spyr også gjerne et par ganger i timen, for å se om systemet mitt «fungerer». Jeg velger å ligge under dyna flere timer, bare for å sove. Noen ganger ser jeg også mønster, hvis jeg prøver å åpne øynene. Kult, ikke sant? Ikke nok med det, men er det ikke litt spennende å se hvor mye smerte et menneske kan tåle?

  Jeg forteller meg selv en setning høyt, hver eneste dag. Den går som følgende: «La meg slippe å ha migrene. Det holder nå..» Da jeg håper at denne en gang skal være sann, der jeg kan se tilbake og se at det hjalp å ha håp. Jeg vet jo om mange som har vokst migrene fra seg, noe jeg også ser fram til. Det skal gå for meg også, slik at jeg får tilbake det livet jeg ønsker. Grunnen til at jeg skriver om det her, er fordi jeg vet det finnes flere skeptikere der ute. Mange som lurer, flere som er redde for meg og noen som tviler. Med hånden på hjertet kan jeg fortelle, at jeg aldri vil unne noen å ha migrene.

  Du skal få lov til å si at det er vondt.

  Du trenger ikke å skjule.

  Det er greit å dele erfaringer, som igjen kan være til hjelp for deg selv og andre.

  Det er vondt å stenge slike ting inne, da noen liker å tro at det forsvinner.

  Ja, det sies at tiden leger alle sår.

  Men, minnene i sårene vil aldri bli borte. Det kan bli bedre, hvis du snakker med noen.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  NÅ MÅ JEG BARE TENKE PÅ MEG SELV

  • 08.01.2018, 17:30

  Hei og god ettermiddag denne mandagen.

  I dag har jeg vært på farta fra klokka 11 og det har vært nydelig, ettersom også været er så fint. 3 kuldegrader i hele dag, men så utrolig deilig det har vært. Tror jeg må ta meg en gåtur senere i dag også, faktisk. Mye skjer for tiden og da er det fint å kunne komme ut litt. Vet ikke helt hvor mye jeg ønsker å skrive, ettersom jeg ikke vil fokusere på det. Jeg liker å ha et sted og skrive hyggelige ting, slik at også andre liker å komme innom. Det går greit med meg og ting skjer i livet mitt, noe som også er bra og lærerrikt. Jeg skal tenke på meg selv og det er akkurat det jeg gjør. Det er jeg utrolig glad for.

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  DERE FINNER MEG PÅ FLERE STEDER

  • 08.01.2018, 10:00

  Over en lengre periode, har jeg fått mange spørsmål om hvor dere kan følge meg på sosiale medier. Dette er på ingen måte en oppfordring til det ene eller andre, men det er jo greit med en oversikt over hvor dere kan finne meg. Spesielt når jeg får en del spørsmål, nå i det siste ganske ofte.

  - INSTAGRAM

  Som dere kanskje har fått med dere, bare elsker jeg denne appen. Jeg er hekta. Her får jeg mye inspirasjon og jeg kan selv dele mine bilder. Dere finner meg under navnet @victorialarseen ♡

  - FACEBOOK

  Her har jeg faktisk to sider, som dere gjerne kan følge meg om dere vil. Jeg har en egen side for bloggen. Her legger jeg ut innleggene på bloggen, men også ting som skjer som er verdt å skrive om. Den andre siden er min såkalte «fotoside» med navnet «Hobbyfotograf Victoria Larsen»

  - SNAPCHAT

  Her prøver jeg å legge ut litt forskjellige ting, som skjer i livet mitt. Det kommer nok til å dukke opp flere bilder her, som jeg ikke deler på bloggen. Hvis dere vil følge med og se litt mer av hverdagen min, kan dere følge min bruker som har fått navnet «vvicctoriaa»

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  SVAR PÅ SPØRSMÅL | BLOGGERE JEG MISLIKER, BLOGG PENGER, EN HEMMELIGHET ++

  • 07.01.2018, 17:21

  YOU ASKED | I ANSWERED

   

  Hva er du mest stolt av og ha oppnådd i livet?

  Denne virker kanskje rart for noen, men jeg skal uansett si det. Da jeg flyttet ut for første gang inn i ny leilighet, alene. Etter det forstod jeg endelig at jeg klarer meg alene, uten og måtte være avhengig av andre på den måten.

  Er bloggen din jobb? Tjener du penger på å blogge?

  Nei, bloggen er ikke min jobb. Det er min hobby. Så da er svaret nei, jeg tjener ikke penger på å blogge.

  Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

  Hvis jeg ser bort fra blogging, så kan jeg jo fortelle dere hva som er en typisk dag for meg. Jeg står opp mellom kl 9-10, men ikke hvis jeg har tidlige avtaler. Koker meg te og lager ofte frokost. Så følger jeg mitt treningsprogram og trener styrke. Leser i skolebøker. Tar meg en gåtur eller en tur på kafe. Besøker familie / venninne. Lager middag. Gå en tur. Ser på tv om kvelden. Ja, nokså «vanlige» gjøremål.

  Hvorfor publiserer du opp til tre innlegg om dagen?

  Dette gjorde jeg faktisk før, men det ble litt mye til tider. Så nå har jeg 2 innlegg per dag og hvis jeg har fotografert, så legger jeg ut en sjelden gang det tredje innlegget på kvelden.

  Er det noen bloggere du misliker?

  Man kan vel ikke like alle her i verden? Det hender jeg kommer inn på en blogg, som etter min mening kritiserer og skriver om ting jeg er veldig i mot. Noen som må skrive stygt, bare for å gjøre det eller fordi dem ikke har det noe bra selv. Det syntes jeg ikke noe bra om, men jeg ønsker ikke å nevne navn.

  Kan du dele en hemmelighet med oss, som ingen vet om deg?

  Hm, denne er ikke enkel. Med tanke på at noen hemmeligheter skal man jo ha. Men, jeg er en person som av og til har et STORT behov for å ha litt tid for meg selv. Tror ikke mange vet det, egentlig.

  Vinneren av konkurransen av et gavekort på 250,- ble.... LILLIAN PEDERSEN! Gratulerer så mye ♡

  Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

  6 BLOGGTIPS SOM TILTREKKER LESERE

  • 07.01.2018, 10:00

  For noen dager siden delte blogg.no mitt innlegg, hvor jeg delte mine beste bloggtips inn mot et nytt år. Dette fikk så mange gode tilbakemeldinger, at også flere spurte meg om jeg kunne dele flere tips. Selvfølgelig kan jeg gjøre det. Jeg må takke hver og en av dere, som gir meg så fine tilbakemeldinger. Det gir meg både motivasjon og glede, til å skrive flere innlegg til dere. I dette innlegget skal jeg fokusere på tips, som ofte tiltrekker seg lesere.

  6 BLOGGTIPS SOM TILTREKKER LESERE

   

  1. Velg en fengende overskrift

  Det første andre ser når du publiserer et innlegg, er da overskriften. Jeg prøver alltid å finne en litt spennende overskrift, som også da handler om innlegget. Det noen bloggere gjør, er å skrive en overskrift som ikke handler om innholdet. Da ender du i feil spor og klikker deg fort ut. Men, overskriften har mye å si.

  2. Bilder

  Jeg må ta med dette punktet, fordi det mener jeg er veldig viktig. For meg blir det kjedelig å trykke inn på en blogg, uten noen bilder. Lyse og fine bilder er noe jeg tiltrekkes av. Det gir også innlegget en litt ekstra flyt.

  3. Skriv enkelt

  Det beste er ikke å finne alle slags mulige ord, som nesten ingen forstår. Men, derimot å skrive enkelt er noe som fungerer mye bedre. Iallefall for meg.

  4. Bruk tall i overskriften

  Noe som jeg har lagt merke til, er hvor mye dette har å si. Bruker du tall i overskriften din, viser det seg at flere trykker inn. Jeg ser også det på mine innlegg, at disse har flere klikk enn ofte andre innlegg. Lesere liker lister.

  5. Kjør din egen stil

  Tørr å skille deg ut. Det er noe lesere liker og kan huske deg for!

  6. Del innleggene dine på sosiale medier

  For at lesere skal finne lettere fram til innleggene du poster, er det smart å dele dem på sosiale medier. Jeg har selv en egen side på Facebook, der dem som ønsker kan følge meg. Der legger jeg ut hvert eneste innlegg, slik at lesere kan holde seg oppdatert.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  HVORFOR JEG LEVER

  • 06.01.2018, 10:00

  De to viktigste dagene i livet ditt,

  er dagen du ble født og dagen du fant ut hvorfor.

  - Mark Twain

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  6 TING MENN IKKE LIKER AT KVINNER GJØR

  • 05.01.2018, 18:01

  Først må jeg bare si at dette ikke er ment mot noen, på noen som helst måte. Jeg håper ikke noen misforstår, men jeg syntes slike innlegg er artig å lese. Derfor vil jeg prøve å være litt artig selv, og skrive om noen ting som ikke alltid alle gutter er begeistret for.

  6 PUNKTER IKKE ALLE MENN ER BEGEISTRET FOR

   

  1. OPP OG NED I HUMØR

  Du kommer dessverre ingen vei, hvis du skal skylde på mensen 7 ganger i måneden. Jeg forstår at det kan bli frustrerende overfor en mann, da i et sekund alt kan være flott og så plutselig smeller det. Mange kvinner sutrer, noe som ikke alltid er så «artig».

  2. KVINNER SOM SURFER PÅ UTSEENDE

  Veldig mange kvinner prøver å imponere en gutt, ved å tro at utseende er veien til suksess. Her i livet må man uansett jobbe, for å oppnå noe.

  3. FORFERDELIG TIL Å KJØRE

  God kveld, her tror jeg mange gutter ikke kommer seg unna med et smil. Jenter kjører alltid inntil noe. Riper opp felger. Vi kan ikke lukeparkere eller ta bakkestart. Ofte kjører vi også for sakte i trafikken. Ja, godt vi jenter ikke er så perfekte.

  4. TENK DEG OM!

  Mange kvinner ønsker å imponere alt for ofte for kjæresten, når det gjelder i alle situasjoner. Dukker du opp med høye hæler når du skal luke i hagen, så er det ikke rart han kikker rart på deg. Eller?

  5. DØMMER SAMME KJØNN

  Jeg har kjent til flere som forteller kjæresten sin, at generelt mannfolk er noen idioter. Det blir dem så klart lei av å høre. Fordi du kanskje har opplevd en annen person dårlig, betyr det ikke at alle er sånn. Ingen er like, spesielt ikke mot hverandre.

  6. GI HVERANDRE PAUSE

  Det er alltid koselig med meldinger til hverandre, når man er fra hverandre. Men, det er viktig å gi hverandre litt tillit og ikke oppføre seg som besatt av andre parten. Alle trenger litt tid for seg selv og det burde være helt greit.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  MINE 7 MÅL FOR ÅRET 2018

  • 05.01.2018, 10:00

  Som jeg har nevnt på bloggen tidligere, vil jeg ikke ha noen nyttårsforsett dette året. Det fordi jeg ikke ønsker å stresse med å begynne etter 1. Januar, noe jeg ikke har hatt gode resultater med tidligere. Jeg klarer bedre å nå de målene jeg setter, hvis jeg bestemmer meg for det etter nyttår og da innenfor en viss tid. Da setter jeg små delmål, slik at jeg til slutt har kommet til det målet jeg har satt meg. Dette året har jeg også satt meg noen mål, som jeg skal gjennomføre. Noe kan ta tid og da skal jeg ikke gjøre annet, enn å ta tiden til hjelp.

  MINE MÅL FOR DETTE ÅRET

   

  1. Bli vegetarianer

  Mye har skjedd siden jeg testet ut en periode og kutte ut kjøtt. Kroppen min føltes så mye bedre, da jeg ikke hadde kjøtt i kosten. Det var som om det var slik det alltid burde ha vært, ettersom alt fungerte bra. Jeg har startet smått og komme inn i denne rutinen, som jeg skal jobbe hardt for å holde. Jeg er også en person som elsker å teste ut nye oppskrifter, mens jeg også så og si liker det meste.

  2. Ta lappen

  Helt ærlig, så har jeg hatt for mye å fokusere på gjennom en periode med min helse. Derfor har denne blitt satt på vent, dessverre. Men, før året er omme så skal jeg ha lappen i boks.

  3. Stole på meg selv

  Jeg har aldri vært flink til å ta egne avgjørelser, fordi jeg alltid tar hensyn til hva andre tenker. Uten å tenke på meg selv. Jeg må begynne å stole mer på meg selv og stå for de valgene jeg tar. Så lenge det er bra for meg, så burde også det være greit.

  4. Kjøpe meg et nytt kamera

  Jeg som elsker å fotografere, er helt avhengig av å ha et godt kamera. Også nå med bloggen, er det veldig kjekt å ha et kamera jeg er fornøyd med. Jeg har begynt å spare til et kamera jeg har ønsket meg i mange år, så har jeg som et mål og kjøpe det i løpet av 2018.

  5. Ta vare på meg selv

  Muligens det viktigste punktet? Jeg skal begynne å ta litt bedre vare på meg selv, ikke bare alle andre. Stadig får jeg høre at jeg burde tenke litt mer på meg selv, når jeg burde. Og akkurat det skal jeg jobbe med. Da også med tanke på kosthold og mosjon i hverdagen, som for meg bidrar til en bedre helse.

  6. Spare mer penger

  Det er jo alltid greit å spare litt penger, hvis man har muligheten. Selv om jeg skal en del i år, skal jeg likevel prøve å spare det jeg kan. Om det så er litt hver måned, så er det bedre enn ingenting.

  7. Fortsette å blogge

  Jeg har holdt på med denne bloggen i over ett år nå og jeg trives utrolig godt med det. Jeg håper det skinner i gjennom, at jeg liker å drive med det her. Det har jeg virkelig tenkt å fortsette med, så lenge jeg syntes det er gøy. Hvis dere har noen ønsker om hva dere vil se, så må dere bare skrive til meg!

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  TJUKK = FORBILDE OG TYNN = KROPPSPRESS

  • 04.01.2018, 17:41

  Jeg er et menneske som er litt rund i kantene, bokstavelig talt faktisk. En fornøyd jente med den kroppen jeg har, akkurat slik den er. Kraftig og formfull. Litt tjukk, mener kanskje noen. Jeg bærer en bikini med stolthet, noe jeg aldri kunne sett for meg. Det er stort for meg. Derfor burde jeg bli sett på som et forbilde. Rett og slett fordi jeg er en tjukkas som står fram og forteller hvor fornøyd jeg er med kroppen min, akkurat slik den er skapt. Kommentarer kan fort strømme inn, hvor tøff jeg er som viser at jeg elsker kroppen min. Ja, jeg er over gjennomsnittet takknemlig for hver og en kommentar jeg får. Det er gull.

  Men, hvorfor skal ikke også slanke mennesker få gjøre det samme, uten at det skal bli sett på som kroppspress?

  DISSE BILDENE GJØR MEG GLAD. PÅ DENNE TIDEN DA DISSE BILDENE BLE TATT, BEGYNTE JEG Å ENDRE TANKENE MINE. JEG KLARTE Å BLI GLAD I KROPPEN MIN.

  2018 er året. 

  Det året der fortsatt slanke mennesker blir sett ned på, fordi dem ikke har rett til å være fornøyd med kroppen sin uten at misunnelige folk skal slenge med leppa. Kommentere bak en anonym bruker på Instagram. Fortelle hvor dristig det er å legge ut et bikinibilde, når sannheten er at vedkommende er usikker på seg selv og sin kropp.

  Det kalles misunnelse, uten tvil.

  «Herregud, det der gjør du bare for å få oppmerksomhet...» & «Flott du er som står frem og viser frem en fin kropp!» 

  .. Skal jeg fortelle dere noe, som vekket min trang til å skrive om dette temaet? Den første setningen over, ble skrevet av samme personen som med den neste. Men, det er en «stor» forskjell. Den første kommentaren lå under et bilde på instagram, av en jente i bikini med et stort smil. På bildet av henne, hadde hun skrevet at det er viktig å elske seg selv for den man er. Denne jenta var naturlig slank og hadde en fin kropp. Den andre kommentaren ble skrevet av samme person, men under et bilde av en formfull jente i bikini. Samme budskap var skrevet under bildet.

  Folk må syntes det dem vil, hva som er greit eller ikke å legge ut på sosiale medier. Jeg syntes ikke alt innenfor kropp, er greit å legge ut. Tvert i mot. Men, jeg vil ikke gjøre forskjell på mennesker med ulik kropp. Jeg syntes et bikini bilde burde bli sett på som helt normalt, mens andre ikke syntes det. Helt greit. Jeg blir bare lei meg at mange ser forskjeller, ut i fra hvordan kroppene ser ut.

  ♡ Kropp er kropp, om den er sånn eller slik. Ingen er like. Ingen burde føle seg skyldige for kroppspress, KUN fordi dem er fornøyd med kroppen sin. Er ikke det litt teit? Det mener jeg.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  MIN FINESTE NATUROPPLEVELSE I LIVET

  • 04.01.2018, 10:00

  Jeg har vært så heldig og få oppleve mange fine turer, da også sammen med min samboer. Med den jobben han har, så har det blitt en del turer på oss. Noe jeg også har vært veldig takknemlig for. Nå som vi er inne i et nytt år, var det på sin plass å dele min fineste naturopplevelse fra 2017. Det tror jeg også er det fineste jeg noen gang har sett. Da vi kjørte over her, glemte jeg alt. Jeg var bare i nuet og det var så fantastisk, at alt annet ble glemt. Den følelsen er helt ubeskrivelig og det er ikke uten grunn at jeg også måtte ta til gledestårene, i løpet av den turen hjem.

  VAKRE ♡ RØLDAL

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

  • 03.01.2018, 18:53

  Det er jo ikke alt jeg tenker på å skrive om, men som av og til bare dukker opp. Derfor er det jo passende å dele noen slike fakta i ett innlegg, så kanskje noen føler for å bli litt bedre kjent med meg.

  10 FACTS YOU MAY NOT KNOW ABOUT ME

   

  - Jeg er avhengig av lys. I løpet av en dag, må jeg få litt lys. Hvis ikke blir ikke humøret mitt så veldig bra, for å si det pent.

  - Ingen vil se meg veldig sulten, da det kan se ut som jeg skal slå det første jeg ser.

  - Jeg tror ikke ofte nok på meg selv, at jeg klarer å gjøre ulike ting. Jeg er nesten litt redd for å lære. Da jeg var mindre, fikk jeg sjeldent prøve, gjøre feil og så lære. Noe alle burde få lov til.

  - Jeg tror på spøkelser.

  - Når jeg er alene på kvelden, MÅ jeg ha noe skarpt ved meg i tilfelle det skulle komme noen ubudne gjester. Paranoid, much?

  - Jeg har ekstrem høydeskrekk, men jeg tøyer mer og mer grensen for å overvinne frykten til slutt. Jeg er optimistisk.

  - Jeg har kun vært i ett seriøst forhold og det er med min nåværende samboer.

  - Jeg har sendt inn søknad om å bli med på farmen 2018, noe som er en av mine største drømmer.

  - Fortsatt har jeg sosial angst, men i mindre grad. Jeg får god hjelp av mennesker rundt meg.

  - Jeg er altfor god troende, når det kommer til å stole på andre mennesker. Jeg må begynne å innse, at ikke alle mennesker er til å stole på.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  SLIK BLIR DU KVITT NEGATIVE TANKER

  • 03.01.2018, 10:00

  Nå skal jeg være ærlig med dere. I dag har tankene flydd som en tornado i hodet mitt, så derfor skriver jeg dette innlegget. Jeg håper også selvfølgelig at noen kan plukke opp noen tips, som jeg har hatt god erfaring med. Det hjelper ikke alltid, men på en dag som denne - blir det iallefall ikke dårligere. Men, jobber heller for å komme et hakk opp. Det er individuelt hva som fungerer, men jeg vil dele mine erfaringer av noe som er veldig kjent for meg.

  5 TIPS TO CHANGE YOUR MINDSET

  1. Bli bevisst på tankene dine

  Hvilke tanker tenker du? Skriv dem gjerne ned på et ark eller mobilen din. Bli bevisst på hva slags tanker du har og hva du bekymrer deg for. Det er første steg, hvis du skal jobbe med tankene dine. Vet du ikke hva du jobber med, så blir det ikke lett å gå videre.

  2. Tren på å svare tankene dine

  Har du ikke mange negative tanker, så virker kanskje denne litt tullete. Men, det er egentlig ganske smart. La oss si at du gruer deg til en eksamen. Så sier du: ''Jeg gruer meg. Tenk hvis...'' og alle de tankene som kommer. Spør deg selv høyt, hva er egentlig sjansen for at det går dårlig? Tenk deg de gangene du har gjennomført. Si det høyt. Si deg til selv: ''Ja, jeg kan grue meg. Men, det hjelper ikke meg å grue meg. Tenk hvis det faktisk går bra.'' Selv om det kan høres teit ut, så skal jeg love deg at det er en treningssak og det kan bli bedre,

  3. Flytt fokus på noe annet

  Dette kan være så mye. Finn på noe annet, for å tenke på noe annet. Gå deg en tur. Liker du håndarbeid, sett deg og hekle / strikke. Se en film eller noe gøy på tv. Ring en venninne. Tren styrke. Spis noe god mat. Ta deg en kopp te. Sett på musikk. Skrive litt. Spille et spill. Altså, you got the point? Det er lov å sette tankene på vent og konsentrere seg om andre ting.

  4. Tanker er BARE tanker

  Det er viktig å huske på. Du kan få mange tanker i løpet av et døgn, men du er IKKE tankene dine.

  5. Legg merke til omgivelsene rundt deg

  Hvordan ser det ut rundt deg? Hvordan er været? Ser du noe fint rundt deg? Sitter du i stolen, reis deg opp. Gå deg rundt og tenk på hva du ser rundt deg. Det er mange fine ting å finne rundt seg, det er bare å si det til deg selv.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  JEG BLIR SJOKKERT OVER Å SKRIVE DET

  • 02.01.2018, 19:15

  Tenk at vi allerede er inne i et nytt år.. Det er helt utrolig, egentlig.

  Etter nyttår skal det alltid være det man burde gjøre, det man må gjøre eller det som er best for deg å gjøre. I år har jeg gått en helt annen vei og tenkt at jeg ikke skal starte året med stress, slik jeg har gjort i mange år. Nytt år = nye muligheter. Ja, nye muligheter er det. Men, jeg skal ikke endre livet mitt og straffe meg selv for å spise en sjokoladebit 1. Januar! Det er iallefall helt sikkert.

  I år skal jeg si akkurat det jeg mener. Jeg skal gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal lytte til den verdifulle kroppen jeg har. Hvis kroppen sier stopp, skal jeg stoppe opp og gjøre det jeg aldri har gjort før. Nemlig å sette meg selv først, før NOE annet. Jeg blir sjokkert når jeg skriver det, men jeg mener det. Det er en stor seier.

  For at jeg skal lykkes, må jeg ta vanskelige avgjørelser. Men, dette er avgjørelser jeg skal få igjen for. Jeg skal være stolt. Jeg skal stå på mine bein og jeg skal klare å reise meg, når jeg faller. Jeg vet at dette året vil by på utfordringer, derfor skal jeg lære av mine feil. Den største feilen jeg har gjort i livet, er å leve etter hva andre forventer av meg. Nå skal jeg vise for verden, og meg selv, at jeg er sjefen i mitt eget liv. Så lenge jeg VET hva og hvor jeg skal, kan andre få lov til å tenke sitt. Det er helt greit, det. Jeg fortjener å ha det bra og jeg fortjener å lytte til min indre stemme.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  8 TING SOM IRRITERER DENNE JENTA

  • 02.01.2018, 12:28

  Et slikt innlegg kan kanskje fort se ut som et klage innlegg? Men, jeg syntes kun det er morsomt å lese hva som irriterer andre. Da det ofte blir litt komisk og som jeg ofte kjenner meg igjen i. Derfor kjører jeg på med 8 ting som irriterer denne jenta, altså meg som dere så nydelig ser under ..

  8 TING SOM IRRITERER MEG PÅ EN DAG SOM DENNE

   

  1. Når folk skal bruke utseende på en negativ måte til å beskrive en annen person. Altså, hvor hyggelig er det å få høre? Bare gi meg et navn, slik at jeg kan søke opp vedkommende selv. Jeg ber aldri om et slikt referat.

  2. Folk som bruker psykiske lidelser for å vise seg fram. Veldig ofte da angst. Det gjør meg faktisk sint, fordi det er ingen lek. Det er ikke noe noen burde bruke på denne måten, da det er veldig mange som faktisk sliter for å komme seg videre fra traumatiske opplevelser.

  3. Folk som bare snakker om sykdom. Helt greit å snakke om hvordan det går, da kanskje i form av nettopp sykdom. Men, jeg blir så sliten i hodet hvis det blir snakket om h-e-l-e tiden. Det finnes en mellomting.

  4. Når noen skal snakke ned på bloggere som tjener penger, fordi dem mener at blogging ikke er en jobb. Da anbefaler jeg å gå 100% inn for å blogge, ta bilder, skrive ned tanker, prioritere hvor mange innlegg du skal ha på en dag og alt det innebærer - før du skal dømme. Det tar mye tid og det er klart at bloggere skal få lønn, i likhet med da en journalist eller fotograf. For å ta to eksempler.

  5. Folk som ber om en ærlig mening, men som blir sure for det. Det har jeg opplevd før, da det bare er komisk. Ber du meg være ærlig, så sett pris på at jeg faktisk kan være det.

  6. Når folk stirrer intenst. Det er ikke bare ubehagelig, men du vet til slutt ikke hvor du selv skal se. Når du sitter på kafe i Oslo, der en person bare velger å se på deg resten av tiden du er der.. not cool.

  7. Sure mennesker som jobber i servicebransjen. Som igjen tilsier at virkelig ikke alle burde ha den jobben dem har. Det ligger faktisk i ordet, at du får lønn for å være imøtekommende og ikke minst blid overfor andre mennesker. Det er utrolig irriterende.

  8. Når du sitter på en restaurant og ser noen som hele tiden sitter på mobilen. Det er litt trist, men også veldig mange som gjør det. Ja, en ting er å svare på en melding eller hvis noen ringer. Men, å scrolle til fingrene mister følsomheten - da burde man stoppe.

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  JEG DROPPER TEITE NYTTÅRSFORSETTER

  • 01.01.2018, 19:20

  ...

  Hvert eneste år har jeg satt meg noen mål for året, som bare er bra. Det å sette seg mål er jo viktig her i livet, uansett grunn. Men, jeg har lært meg at målene varer for meg dersom jeg ikke har en dato å starte fra. For min del kommer jeg til å droppe teite nyttårsforsetter, fordi jeg heller velger å ta ting litt som det kommer og forbedre meg etterhvert på ting jeg ønsker å endre i livet mitt. Det blir fort kuttet, dersom jeg skulle ha begynt å trene hver dag fra 1. Januar. For å ta et enkelt eksempel. Derfor tenker jeg at målet for meg heller burde være, å bevege meg mer i ukedagene nå etter nyttår.

  Konklusjon: Jeg har flere mål over en lengre periode, men jeg har ikke et eneste nyttårsforsett.

  Har dere noen nyttårsforsetter?

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  SVAR PÅ SPØRSMÅL | SEX FOR FØRSTE GANG, ENSOMHET, GRAVID ++

  • 01.01.2018, 13:07

  Denne gangen har jeg samlet opp spørsmål fra litt forskjellige steder, ikke bare sist blogg innlegg der dere kunne sende meg spørsmål. Så jeg håper det er noe dere får svar på, hvis dere lurer på noe.

  JEG SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

   

  Så lenge du ikke syntes sex er flaut å snakke om, hvor gammel var du når du hadde sex første gang?

  - Jeg syntes ikke det emnet er flaut å snakke om i det hele tatt, men det er et veldig personlig spørsmål. Det er nok ingen hemmelighet, at jeg fikk en fast partner da jeg var 15 år. Så der har dere vel svaret, hehe.

  Har du noen nyttårsforsetter?

  - Nei, ingen. Hvorfor jeg ikke har det, kommer i et eget innlegg.

  Hvorfor vil du bli vegetarianer? Hvilken grunn står høyest?

  - Denne har jeg ventet på, men jeg fikk dette spørsmålet for en god stund siden. 1. Dyrenes velferd, 2. Miljøet & 3. Egen helse

  Hva er ditt forhold til ensomhet?

  - Hm, jeg har kjent mye på det å være ensom. Det er ingen god følelse. Noe ikke mange kanskje forstår, er at iallefall jeg har hatt perioder der jeg har vært veldig ensom. Selv med mange mennesker rundt meg. Ensomhet handler for meg om hvordan jeg har det, noe jeg har blitt bedre på å finne ut av. Hvis du føler deg ensom, anbefaler jeg å snakke med noen. Hvem som helst 

  Er du redd for dyr, eventuelt hva?

  - Jeg er livredd edderkopper..

  Hva hadde du gjort om du ble gravid nå?

  - Den er ikke lett, ettersom noen ting aldri kan forutses. Jeg aner ikke hvordan jeg hadde hatt, dersom jeg ble gravid. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde klart å ta abort, uten å si helt sikkert.

  Hva slags drinker bestiller du på byen?

  - Jeg er veldig glad i drinker! Men, mine favoritter må være mojito, strawberry mojito og strawberry daiquiri.

  SPØRSMÅL?

  Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

  Om meg

  Victoria Larsen

  Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no