• 31.01.2017, 19:26

JEG KAN IKKE TRO DET


TENK DEG DET

Jeg syntes det er så flott ute, til og være januar. Hvor er vinteren? Vi som kun har hatt en del frost, som tegn på at det er denne årstiden. Det ser virkelig ikke ut som at det er vinterstider, men det gjør jo ikke naturen noe mindre fin heller - langt i fra. Men, vi er jo ''heldige'' som ikke har fått snø enda!

...JEG HÅPER DERE HAR DET FINT ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

 • 31.01.2017, 14:14

10 UHELDIGE FAKTA OM MEG


· 8 LITT UHELDIGE FAKTA OM MEG ·

...

1. Jeg elsker béarnaisesaus og kan fint drikke det av en kopp, ehh..

2. Hvis ikke andre kan få tak i meg på tlf, så kan jeg få litt små panikk. Ikke en god uvane.

3. Jeg er en pingle bak rattet, men jeg har blitt bedre - det skal sies!

4. Jeg skjelver på hendene. Ikke fordi jeg er nervøs, men fordi det er arr fra min tidligere depresjonslidelse.

Processed with VSCOcam with f2 preset

...

5. Jeg har en greie med å gjøre ting i siste liten, veldig ofte..

6. Jeg kan være langsint, hvis noen sårer meg.

7. Jeg spiser ofte mer enn bare en posjon med middag, fordi jeg elsker mat!

8. Hvis jeg skal i et selskap, så kommer jeg helst først. Fordi jeg ikke liker å være sist, når alle skal se på deg at du er den siste..Følg bloggen gjerne på facebook her.

 • 31.01.2017, 11:22

JEG MÅTTE TA EN PAUSE


HEI DERE

.. AND HERE IS WHY

Som sere ser, så har jeg ikke blogget noe særlig på flere dager. Jeg ville rett og slett holde meg unna alt som hadde med internett og sosiale medier, noe som jeg hadde veldig godt av. Jeg har også vært på en flott helgetur, samtidig som jeg var sliten på fredag etter en del migrene anfall. Men, nå er jeg iallefall tilbake igjen og skal blogge videre. Jeg har mange spennende innlegg på lur, så jeg håper dere stikker innom 

 • 30.01.2017, 15:22

DE VAKRE BLADENE
Disse bildene ble tatt på en dag det var frost. Tenk at vi snart går inn i ny måned og her er det ikke et eneste tegn av snø. Det har heller ikke vært veldig kaldt, kun noen dager! Trykk gjerne på bildene, for å komme til min fotoside på facebook. Jeg legger ut bilder hver dag 

Følg gjerne bloggen på facebook.

 • 28.01.2017, 08:21

STOPP, NÅ ER DET NOK!


Jeg er så lei av å leve på en rosa sky og fortelle alt det positive i livet mitt, uten å ta med mine baksider. Det er ikke alltid bra og det er ikke alltid lett, langt i fra. Selv om jeg har dårlige dager, så aksepterer jeg at det er helt greit. Slik er det å være menneske - tenker jeg.
...

... Jeg tenker ofte på at jeg ikke må skuffe andre, slik at jeg ofte glemmer meg selv ... Jeg husker ikke alltid en samtale, fordi jeg kan være veldig nervøs ... Jeg lager vonde historier i huet mitt, som ikke er der ... Jeg tenker ofte på hvor vanskelig det er å være glad hele tiden, det er umulig ... 

... Jeg sover lite om nettene ... Jeg er ofte redd ... Jeg stresser livet av meg ... Av og til ønsker jeg at det fantes en lykkepille ... Kroppen blir sliten ... Så mange forventninger og så mange bekjymringer ... Av og til så sier kroppen: ''STOPP, NÅ ER DET NOK'' ...

Når det skjer, så er det på tide å stoppe opp og tenke på seg selv.

♥ ♥ ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

 • 27.01.2017, 18:36

5 HOUSE HACKS


Jeg vil gjerne dele med dere, noen fine tips til huset. Slike tips kommer meg til god nytte, så jeg håper også dem faller i smak hos dere! Sleng gjerne igjen dine ''house hacks'' i kommentarfeltet!

...

· SLIK HOLDER DU BLOMSTENE DINE LENGRE ·

Jeg syntes alltid det er hyggelig med blomster i leiligheten, men det er utrolig kjedelig at blomstene skal dø ut etter bare noen dager. Men, jeg har et veldig godt tips - som funker! I vannet du har blomstene oppi, tilsett 1/4 av mengden med sprite. Sukkeret gjør at blomstene trives bedre og lengre!

· GJØR OM Q-TIPS OG BOMMUL PADS TIL DEKORASJON ·

Disse er jo ikke fine og ha i sine pakninger, men hvis du har noen fine kopper for eksempel - så ta dem oppi dem. Da kan du la de stå på badet, slik at det ser pent og ordentlig ut.

· KJØP DYR SÅPE EN GANG ·

Jeg bruker aldri mye penger på såpe, av en grunn. For lenge siden kjøpte jeg kun en litt dyrere såpe - som også er fin å se på. Slik kan du bruke denne, men bare bytte ut innholdet når det går tomt.· LEGG KAFFE I EN FIN BOKS ·

Når du kjøper kaffe, er ikke holderen så veldig fin til å pynte på kjøkkenet. Men, det er veldig dekorativt å kjøpe en boks som du kan ha oppi kaffen. Da kan du også pynte opp litt mer på kjøkkenet. Det er slike små detaljer, som er fint å vise fram.

· LAG EGNE SNØLYKTER ·

Hvis du vil lage noe som ikke er vanskelig, men samtidig også kjempe fint. Så anbefaler jeg å lage egne lykter til hjemmet. De er så flotte til å dekorere og jeg har dem i leiligheten året rundt. Dersom du har noen tomme syltetøy glass, ikke hiv dem - lag DISSE!JEG HÅPER TIPSENE KOMMER TIL NYTTE! ​♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 27.01.2017, 13:55

8 TING VI JENTER GJØR


· 8 TING MANGE JENTER KJENNER SEG IGJEN I ·

...

1: Aldri noe å ha på seg. Du har massevis av klær i klesskapet, men finner ikke hva du skal ha på. Ofte kan du bruke 1 time, bare på å finne det du skal ha på deg. I tillegg ligger det klær på gulvet, som du har prøvd på - slik ordner du deg en ryddejobb til senere!

2: Hull i strømebuksen. Dette har jeg opplevd såå mange ganger, at jeg har ikke tellingen. Når du skal ha på deg en tynn strømpebukse under kjolen, så skal du bare dra den opp med de lange neglene og VIPS - der var den ødelagt.

3: Mensen på feil dag. Det er jo typisk å få mensen de dagene du skal noe spesielt, som på en eksamen eller et bryllup. Det er kanskje ikke ofte vi jenter føler det passer godt, men enda flere ganger passer det absolutt ikke.

4: Overtenking. Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen, at jeg til og med smiler når jeg tenker på det. Det er så lett å tenke på en greie og gjøre det ti ganger verre - enn det trengte å være. Eller å lage et problem i hodet, som ikke en gang eksisterer. Typisk!

5: Liker komplimenter. Veldig mange liker å få komplimenter, men også veldig mange tror ikke på dem.. Been there, done that!

6: Vi har ikke alltid rett. Men, vi hater å inrømme at vi tok feil.

7: Sjekker kjøleskapet ofte. Hvis vi kjeder oss, er det veldig lett å gå bort til kjøleskapet for å se om det finnes noe spennende der.

8: Informerer. Veldig mange jenter liker å informere om absolutt alt, slik det ofte blir også med små ting.

...

KJENNER DU DEG IGJEN I NOE HER, HEHE?

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 27.01.2017, 10:27

THROWBACK OG ET STORT SAVN
· TILBAKEBLIKK TIL TENERIFE 2015 ·

Jeg var med en av mine beste venninner til Tenerife, i desember 2015. Vi bodde i Playa De Las Americas på et nydelig hotell, som jeg senere kan vise dere bilde av (hvis dere vil se). Det er det flotteste hotellet jeg har vært på. Denne turen var helt fantastisk, som jeg kommer til å huske resten av livet. Da vi var her, bodde også min pappa og kjæreste i byen ved siden av. Så vi spiste og var en del ute, som også var kjempe koselig!

...


Når jeg ser igjennom bilder fra turen og skriver om det, så kjenner jeg et stort savn. Jeg koste meg så enormt og jeg elsker å reise!

FLERE SOM HAR VÆRT I TENERIFE? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

 • 26.01.2017, 19:05

JEG MÅ RENSE TANKENE MINE


...

Jeg kan ikke få sagt det nok, men det er så utrolig viktig å koble ut av og til. Jeg vet veldig godt at jeg ikke er flink til det, i det hele tatt. Men, jeg må bare begynne. Jeg la godt merke til her om dagen da jeg trente, at jeg ble sliten. Det å bli sliten er jo greit, men jeg begynte å svimle og brydde meg på en måte ikke om jeg skulle snuble. Det er vel ikke bra?

Ellers så er kroppen min sliten for tiden. Det går litt tregere, enn vanlig. Men, jeg må bare stå på - så blir det nok snart bedre!

Så for at kroppen min skal klare å slappe av, så må jeg lære meg å rense tankene mine. Jeg er sikkert ikke alene om å ha det slik, men det er vanskelig.

KOM GJERNE MED LITT TIPS! ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

 • 26.01.2017, 15:35

FINE DETALJER HOS MEG


· I LOVE THOSE LITTLE DETAILS ·

Etter at jeg flyttet for meg selv, har jeg blitt veldig glad i interiør. Jeg har jo flere kasser stående med slike ting, som jeg ikke har hjerte til å kaste. Men, da har jeg litt å bytte på inni mellom! Jeg er vel kanskje ikke alene her i verden, når det gjelder å ta vare på alt mulig rart. Jeg håper dere har det fiint ♥

...

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 26.01.2017, 10:21

7 LØYNER JEG FORTELLER MEG SELV


Det er alltid noe som jeg sier til meg selv, som jeg ikke holder. Slik er det vel for veldig mange, hehe! Så jeg vil fortelle dere noen løyner jeg ofte forteller meg selv, så kanskje noen kjenner seg igjen. Del gjerne løyner du forteller deg selv, i kommentarfeltet!

· LØYNENE JEG FORTELLER MEG SELV·

...

''Fra og med i morgen skal jeg stå tidlig opp og få i orden døgnrytmen min'' ..noe som aldri skjer! Med den søvnen min, så har jeg ikke stort håp akkurat nå - hehe!

''Jeg skal bare sjekke instagram i noen minutter''. Da pleier jeg alltid å bli sittende i 1 time kanskje?

''I dag skal jeg være effektiv og rekke alt''. Det er ikke alltid jeg får til det, for å si det slik. 

''Nå var det fint her, slik skal det bli værende''. Men, det pleier ikke å ta lang tid før klærne ligger strødd utover..

''Jeg skal stå opp etter neste alarm''. Men, det er jo deilig å ligge så lenge du kan.

''Jeg skal bare gjøre dette, før jeg skal gjøre det andre''. Så kan jeg like godt ha glemt hva jeg skulle gjøre senere.

''Jeg må vaske sminkekostene mine snart''. Det burde jeg være nøyere med, men det kan gå en stund mellom hver gang!

 • 25.01.2017, 18:43

JEG KLARER MEG IKKE UTEN
· I CAN'T LIVE WITHOUT THESE ·

Disse produktene har jeg holdt fast ved, siden første gang jeg kjøpte dem. Jeg elsker dem og disse er veldig snille mot huden min. Jeg som ikke tåler mye med parfyme og slike stoffer, så passer disse utmerket for meg! Disse anbefales.

... FRA VENSTRE PÅ BILDET:

1. Garnier Pure Active 3 in 1 - Dette produktet kan brukes som maske, rens og skrubb. Den løsner hudormer, gir en frisk følelse og holder huden veldig myk. Denne er helt fantastisk til min hud, som ikke må ha for mye parfyme og parabener.

2. Nivea Invisible Black and White deodorant - Denne har jeg brukt i mange år, som jeg ikke kommer til å bytte med noen. Den har en naturlig og elegant duft, samtidig som den er uten alkohol og fargestoffer! Den holder for meg veldig lenge og er veldig behagelig.

3. Super Scrub / Coconut Body Scrub - Dette er en super god skrubb, som både lukter godt og funker bra. Jeg påfører denne på våt hud, der jeg ønsker å skrubbe. Så skyller jeg etterpå av med varmt vann, så blir huden så utrolig myk og holder lenge!
Har du testet ut noen av disse produktene? 

Følg meg gjerne på facebook her.

 • 25.01.2017, 15:46

SE SÅ VAKKER SKOGEN ER


.. BARE SE PÅ DISSE VAKRE FARGENE!

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 25.01.2017, 11:42

5 TIPS TIL ET BRA BLOGGINNLEGG


· MINE 5 TIPS TIL Å SKRIVE ET BRA BLOGGINNLEGG ·

...

OVERSKRIFT ER AVGJØRENDE

Overskriften er jo det første leserene ser, derfor er det utrolig viktig med en fengende og litt kreativ overskrift. Men, det er viktig å passe på at overskriften skal passe med innlegget og ikke gi falske forhåpninger.

KJØR I GANG EN BRA INNLEDNING

Etter overskriften, er det innledningen som avgjører om du vil lese videre. Skriver du en bra innledning, er sjansen større for at du vil lese mer av innlegget. Samtidig er det viktig å være kort og korrekt, ikke en alt for lang innledning.

BRUK OVERBEVISENDE ORD

Denne er ikke alltid lett, men prøv å finne ut hvilke ord som virker overbevisende for leserene dine.

LAG GODE UNDEROVERSKRIFTER

Når du har fanget dem med overskriften, deretter innledningen er det viktig og gjøre innlegget mest mulig interessant å lese. Dersom det er mye tekst, kan det bli litt for mye å forholde seg til. Men, har du gode underoverskrifter - er det lettere for leserene å lese resten også fordi det forteller mer om hva dem kommer til å lese om videre.

TA MED SPENNENDE BILDER

Det sies at et bilde forteller mer enn tusen ord, så hvorfor ikke ta med noen bilder - som kan være med å fortelle? Dersom du bruker bilder, gjør det noe mer spennende med innleggene.DEL GJERNE DINE TIPS I KOMMENTARFELTET 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 25.01.2017, 00:06

SMILTE OG GRÅT PÅ SAMME TID


'' Hun smiler fordi hun lever, men gråter fordi hun bare vil at resten av verden skal forstå. '' - for lenge siden.

 • 24.01.2017, 18:18

SANNHETEN JEG IKKE SNAKKER OM


· JEG KAN GÅ FLERE DAGER UTEN SØVN ·

...

Søvn. Det er min verste fiende. Vi har aldri vært gode venner og jeg har heller ikke troen på - at vi blir det heller. Jeg har holdt på i så mange år, men den dårlige søvnrytmen vinner alltid. 

Jeg sliter med å sovne inn og hvis jeg først sovner - så våkner jeg ofte midt på natta. Da får jeg ikke sove igjen. Jeg kan fint ligge fra kl. 10 til 5 om morgenen - uten søvn. Før ble jeg hjemme fra skolen pga det, men ikke nå lenger. Jeg går på skolen, selv uten søvn. Hvorfor? Jo, fordi jeg ikke får det bedre hjemme uansett. Noe annet som kanskje er rart, er om dagen. Hvis jeg ikke har fått søvn en natt, så klarer jeg ikke å sove på dagen. Jeg har aldri gjort det. Kun den ene gangen jeg hadde vært uten søvn - i 4(!) døgn. Men, da var det andre ting inne i bildet. 

Jeg har også dager der jeg kan sove til 1-2 på dagen, fordi jeg ikke har sovnet før 5-6 (dette når jeg har fri) - som heller ikke gjør det noe bedre. Det er ikke det at jeg ikke vil sove, men rett og slett at ikke kroppen min vil sove. Veldig rart, men slik er det altså. Jeg prøver igjen og igjen, men jeg klarer det ikke - enda. Jeg skal klare det, bare ikke nå. Men, jeg er iallefall en dag nærmere. Det er positivt!

...

HAR DU NOEN GODE RÅD? Del dem gjerne i kommentarfeltet 

Følg gjerne bloggen på facebook her.

 • 24.01.2017, 14:16

10 FUN FACTS OM MEG


· 10 FUN FACTS OM MEG ·

...

1. Hvis du kjenner meg, kan jeg av og til snakke aaalt for mye. Jeg må ofte ta meg i det.

2. Jeg gikk ofte i søvne, da jeg var mindre.

3. Jeg hater å være kald på føttene, virkelig haaater! Jeg har tøfler ved siden av senga og elsker det.

4. Jeg sier mye rart. Senest her om dagen gikk jeg tur med kjæresten, mens jeg plutselig sa: ''Det er jo stjernefri himmel..!'' Istedenfor skyfri himmel, så ble det slik.. hehe!

...

5. Jeg hater å snakke i tlf, men sender så og si alltid melding.

6. På ungdomsskolen hadde jeg en periode med tyggis, der jeg nesten fikk pris for dette på juleballet.

7. Jeg har aldri brekt noe.

8. Jeg elsker å drikke av sugerrør!


...

9. Jeg elsker Donald blader.

10. Jeg har syke krøller til vanlig, men jeg har alltid ønsket meg rett hår.

 • 24.01.2017, 11:14

DET GJØR ALT MYE BEDRE


· A CUP OF TEA MAKES EVERYTHING BETTER ·

...

For hver dag som går, blir jeg mer glad i te. Det er veldig komisk, ettersom jeg før i tiden ikke orket tanken på det. Jeg syntes det smakte som såpevann, hehe! Men, tidene kan tydeligvis forandre seg. Jeg elsker å roe meg ned med en god kopp med te, da slapper jeg veldig av. Det er en nydelig stemning. Det er jo også veldig sunt, samtidig vanndrivende. Det er ikke rart at det sies - å være en klem i en kopp!.. SOMLEKOPPEN PASSER FINT TIL MEG! 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 23.01.2017, 18:07

ER KROPP SÅ JÆVLIG FARLIG, DA?


Jeg har lest så mye til biologi prøve nå, at jeg tenkte jeg ville spise litt sjokolade med god samttighet. Så lenge jeg har en balanse i hverdagen, når det gjelder kosthold - så koser jeg meg ekstra mye med litt godteri. Det bryr meg ingenting. Men, når jeg først er inne på dette med sjokolade, som igjen fører til en ''usunn livsstil'' i følge mange og det fører så til kropp. Så skal jeg skrive litt om nettopp det.

......

Jeg kikket nettopp på listen over innleggene mine, der du kan se hvor mange lesere og visninger du har til hvert innlegg på bloggen. De to innleggene jeg skrev om kroppen min denne uken, har fått ekstremt mye visninger. Jeg setter så uendelig stor pris på alle som leser og kommenterer, det betyr mye! Men, er det slik at innlegg som handler om kropp - slår best igjennom hos lesere? Det er litt rart, men samtidig ikke.

Selvfølgelig så får du leserklikk, dersom du skriver om kropp. Det er jo et utrolig viktig tema og noe som er helt naturlig å snakke om. Men, grunnen til at jeg tar det opp - er rett og slett fordi det er veldig mange som kommenterer daglig hos toppbloggere - at dem enten viser for mye hud eller at klærne er litt for dristige. Men, hvis det virkelig plager deg THAT MUCH, så er det vel fordi du selv er usikker, da? Det vet jeg, faktisk... HVORFOR ER IKKE JEG SÅ FLOTT?

Jeg vet det, fordi jeg selv har tenkt tanken om andre bloggere. Jeg har aldri kommentert noe stygt, men da jeg hadde dårligere selvbilde - så tenkte jeg selvfølgelig tanken. Hvorfor er ikke jeg så flott? Hvorfor kan ikke jeg være så tynn eller ha sånne former? Det er jo så mye lettere å gjøre det om til en ''stygg'' greie, når egentlig alle kropper er flotte om dem viser nippelen igjennom genseren, eller ikke.

...

Mitt tips er å jobbe med seg selv.. Det er virkelig den eneste utveien, fordi du klarer ikke å få bort kroppspress. Men, du kan lære deg å akseptere deg selv for den du er og la det bli lettere. 

Her er da et bilde av meg, der jeg klyper meg på fettet. Hva så? Jeg legger ikke ut bildet for å legge press på noen, men jeg legger det ut for å vise at det faktisk går an å være fornøyd med seg selv, uansett fasong. Jeg gidder ikke å bruke tid på å rakke ned på toppbloggere, som er så mye mer enn ''bare'' kroppen sin. Du er så mye mer enn hvordan du ser kroppen din, det er også alle andre! 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

 • 23.01.2017, 14:27

JEG FÅR IKKE BESTEMT MEG


· IKKE LA MEG VELGE ·

Jeg er veldig rar slik, at jeg veldig sjeldent klarer å bestemme meg. Det gjelder spesielt hvis jeg må velge mellom flere ting, som to gensere, to middager eller da i dette tilfellet - headere. Så etter en ny omgang med migrene, har jeg laget noen headere som jeg har i mappen min - men jeg har nå byttet til denne på bloggen. Kanskje det ofte kan komme nye, hehe. Jeg håper uansett at dere liker den!

...Hva syntes du om min nye header på bloggen? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits