hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

JEG KAN IKKE TRO DET

 • 31.01.2017, 19:26

TENK DEG DET

Jeg syntes det er så flott ute, til og være januar. Hvor er vinteren? Vi som kun har hatt en del frost, som tegn på at det er denne årstiden. Det ser virkelig ikke ut som at det er vinterstider, men det gjør jo ikke naturen noe mindre fin heller - langt i fra. Men, vi er jo ''heldige'' som ikke har fått snø enda!

...JEG HÅPER DERE HAR DET FINT ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

10 UHELDIGE FAKTA OM MEG

 • 31.01.2017, 14:14

· 8 LITT UHELDIGE FAKTA OM MEG ·

...

1. Jeg elsker béarnaisesaus og kan fint drikke det av en kopp, ehh..

2. Hvis ikke andre kan få tak i meg på tlf, så kan jeg få litt små panikk. Ikke en god uvane.

3. Jeg er en pingle bak rattet, men jeg har blitt bedre - det skal sies!

4. Jeg skjelver på hendene. Ikke fordi jeg er nervøs, men fordi det er arr fra min tidligere depresjonslidelse.

Processed with VSCOcam with f2 preset

...

5. Jeg har en greie med å gjøre ting i siste liten, veldig ofte..

6. Jeg kan være langsint, hvis noen sårer meg.

7. Jeg spiser ofte mer enn bare en posjon med middag, fordi jeg elsker mat!

8. Hvis jeg skal i et selskap, så kommer jeg helst først. Fordi jeg ikke liker å være sist, når alle skal se på deg at du er den siste..Følg bloggen gjerne på facebook her.

JEG MÅTTE TA EN PAUSE

 • 31.01.2017, 11:22

HEI DERE

.. AND HERE IS WHY

Som sere ser, så har jeg ikke blogget noe særlig på flere dager. Jeg ville rett og slett holde meg unna alt som hadde med internett og sosiale medier, noe som jeg hadde veldig godt av. Jeg har også vært på en flott helgetur, samtidig som jeg var sliten på fredag etter en del migrene anfall. Men, nå er jeg iallefall tilbake igjen og skal blogge videre. Jeg har mange spennende innlegg på lur, så jeg håper dere stikker innom 

DE VAKRE BLADENE

 • 30.01.2017, 15:22Disse bildene ble tatt på en dag det var frost. Tenk at vi snart går inn i ny måned og her er det ikke et eneste tegn av snø. Det har heller ikke vært veldig kaldt, kun noen dager! Trykk gjerne på bildene, for å komme til min fotoside på facebook. Jeg legger ut bilder hver dag 

Følg gjerne bloggen på facebook.

STOPP, NÅ ER DET NOK!

 • 28.01.2017, 08:21

Jeg er så lei av å leve på en rosa sky og fortelle alt det positive i livet mitt, uten å ta med mine baksider. Det er ikke alltid bra og det er ikke alltid lett, langt i fra. Selv om jeg har dårlige dager, så aksepterer jeg at det er helt greit. Slik er det å være menneske - tenker jeg.
...

... Jeg tenker ofte på at jeg ikke må skuffe andre, slik at jeg ofte glemmer meg selv ... Jeg husker ikke alltid en samtale, fordi jeg kan være veldig nervøs ... Jeg lager vonde historier i huet mitt, som ikke er der ... Jeg tenker ofte på hvor vanskelig det er å være glad hele tiden, det er umulig ... 

... Jeg sover lite om nettene ... Jeg er ofte redd ... Jeg stresser livet av meg ... Av og til ønsker jeg at det fantes en lykkepille ... Kroppen blir sliten ... Så mange forventninger og så mange bekjymringer ... Av og til så sier kroppen: ''STOPP, NÅ ER DET NOK'' ...

Når det skjer, så er det på tide å stoppe opp og tenke på seg selv.

♥ ♥ ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

5 HOUSE HACKS

 • 27.01.2017, 18:36

Jeg vil gjerne dele med dere, noen fine tips til huset. Slike tips kommer meg til god nytte, så jeg håper også dem faller i smak hos dere! Sleng gjerne igjen dine ''house hacks'' i kommentarfeltet!

...

· SLIK HOLDER DU BLOMSTENE DINE LENGRE ·

Jeg syntes alltid det er hyggelig med blomster i leiligheten, men det er utrolig kjedelig at blomstene skal dø ut etter bare noen dager. Men, jeg har et veldig godt tips - som funker! I vannet du har blomstene oppi, tilsett 1/4 av mengden med sprite. Sukkeret gjør at blomstene trives bedre og lengre!

· GJØR OM Q-TIPS OG BOMMUL PADS TIL DEKORASJON ·

Disse er jo ikke fine og ha i sine pakninger, men hvis du har noen fine kopper for eksempel - så ta dem oppi dem. Da kan du la de stå på badet, slik at det ser pent og ordentlig ut.

· KJØP DYR SÅPE EN GANG ·

Jeg bruker aldri mye penger på såpe, av en grunn. For lenge siden kjøpte jeg kun en litt dyrere såpe - som også er fin å se på. Slik kan du bruke denne, men bare bytte ut innholdet når det går tomt.· LEGG KAFFE I EN FIN BOKS ·

Når du kjøper kaffe, er ikke holderen så veldig fin til å pynte på kjøkkenet. Men, det er veldig dekorativt å kjøpe en boks som du kan ha oppi kaffen. Da kan du også pynte opp litt mer på kjøkkenet. Det er slike små detaljer, som er fint å vise fram.

· LAG EGNE SNØLYKTER ·

Hvis du vil lage noe som ikke er vanskelig, men samtidig også kjempe fint. Så anbefaler jeg å lage egne lykter til hjemmet. De er så flotte til å dekorere og jeg har dem i leiligheten året rundt. Dersom du har noen tomme syltetøy glass, ikke hiv dem - lag DISSE!JEG HÅPER TIPSENE KOMMER TIL NYTTE! ​♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

8 TING VI JENTER GJØR

 • 27.01.2017, 13:55

· 8 TING MANGE JENTER KJENNER SEG IGJEN I ·

...

1: Aldri noe å ha på seg. Du har massevis av klær i klesskapet, men finner ikke hva du skal ha på. Ofte kan du bruke 1 time, bare på å finne det du skal ha på deg. I tillegg ligger det klær på gulvet, som du har prøvd på - slik ordner du deg en ryddejobb til senere!

2: Hull i strømebuksen. Dette har jeg opplevd såå mange ganger, at jeg har ikke tellingen. Når du skal ha på deg en tynn strømpebukse under kjolen, så skal du bare dra den opp med de lange neglene og VIPS - der var den ødelagt.

3: Mensen på feil dag. Det er jo typisk å få mensen de dagene du skal noe spesielt, som på en eksamen eller et bryllup. Det er kanskje ikke ofte vi jenter føler det passer godt, men enda flere ganger passer det absolutt ikke.

4: Overtenking. Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen, at jeg til og med smiler når jeg tenker på det. Det er så lett å tenke på en greie og gjøre det ti ganger verre - enn det trengte å være. Eller å lage et problem i hodet, som ikke en gang eksisterer. Typisk!

5: Liker komplimenter. Veldig mange liker å få komplimenter, men også veldig mange tror ikke på dem.. Been there, done that!

6: Vi har ikke alltid rett. Men, vi hater å inrømme at vi tok feil.

7: Sjekker kjøleskapet ofte. Hvis vi kjeder oss, er det veldig lett å gå bort til kjøleskapet for å se om det finnes noe spennende der.

8: Informerer. Veldig mange jenter liker å informere om absolutt alt, slik det ofte blir også med små ting.

...

KJENNER DU DEG IGJEN I NOE HER, HEHE?

Lik gjerne bloggen på facebook her.

THROWBACK OG ET STORT SAVN

 • 27.01.2017, 10:27· TILBAKEBLIKK TIL TENERIFE 2015 ·

Jeg var med en av mine beste venninner til Tenerife, i desember 2015. Vi bodde i Playa De Las Americas på et nydelig hotell, som jeg senere kan vise dere bilde av (hvis dere vil se). Det er det flotteste hotellet jeg har vært på. Denne turen var helt fantastisk, som jeg kommer til å huske resten av livet. Da vi var her, bodde også min pappa og kjæreste i byen ved siden av. Så vi spiste og var en del ute, som også var kjempe koselig!

...


Når jeg ser igjennom bilder fra turen og skriver om det, så kjenner jeg et stort savn. Jeg koste meg så enormt og jeg elsker å reise!

FLERE SOM HAR VÆRT I TENERIFE? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

JEG MÅ RENSE TANKENE MINE

 • 26.01.2017, 19:05

...

Jeg kan ikke få sagt det nok, men det er så utrolig viktig å koble ut av og til. Jeg vet veldig godt at jeg ikke er flink til det, i det hele tatt. Men, jeg må bare begynne. Jeg la godt merke til her om dagen da jeg trente, at jeg ble sliten. Det å bli sliten er jo greit, men jeg begynte å svimle og brydde meg på en måte ikke om jeg skulle snuble. Det er vel ikke bra?

Ellers så er kroppen min sliten for tiden. Det går litt tregere, enn vanlig. Men, jeg må bare stå på - så blir det nok snart bedre!

Så for at kroppen min skal klare å slappe av, så må jeg lære meg å rense tankene mine. Jeg er sikkert ikke alene om å ha det slik, men det er vanskelig.

KOM GJERNE MED LITT TIPS! ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

FINE DETALJER HOS MEG

 • 26.01.2017, 15:35

· I LOVE THOSE LITTLE DETAILS ·

Etter at jeg flyttet for meg selv, har jeg blitt veldig glad i interiør. Jeg har jo flere kasser stående med slike ting, som jeg ikke har hjerte til å kaste. Men, da har jeg litt å bytte på inni mellom! Jeg er vel kanskje ikke alene her i verden, når det gjelder å ta vare på alt mulig rart. Jeg håper dere har det fiint ♥

...

Lik gjerne bloggen på facebook her.

7 LØYNER JEG FORTELLER MEG SELV

 • 26.01.2017, 10:21

Det er alltid noe som jeg sier til meg selv, som jeg ikke holder. Slik er det vel for veldig mange, hehe! Så jeg vil fortelle dere noen løyner jeg ofte forteller meg selv, så kanskje noen kjenner seg igjen. Del gjerne løyner du forteller deg selv, i kommentarfeltet!

· LØYNENE JEG FORTELLER MEG SELV·

...

''Fra og med i morgen skal jeg stå tidlig opp og få i orden døgnrytmen min'' ..noe som aldri skjer! Med den søvnen min, så har jeg ikke stort håp akkurat nå - hehe!

''Jeg skal bare sjekke instagram i noen minutter''. Da pleier jeg alltid å bli sittende i 1 time kanskje?

''I dag skal jeg være effektiv og rekke alt''. Det er ikke alltid jeg får til det, for å si det slik. 

''Nå var det fint her, slik skal det bli værende''. Men, det pleier ikke å ta lang tid før klærne ligger strødd utover..

''Jeg skal stå opp etter neste alarm''. Men, det er jo deilig å ligge så lenge du kan.

''Jeg skal bare gjøre dette, før jeg skal gjøre det andre''. Så kan jeg like godt ha glemt hva jeg skulle gjøre senere.

''Jeg må vaske sminkekostene mine snart''. Det burde jeg være nøyere med, men det kan gå en stund mellom hver gang!

JEG KLARER MEG IKKE UTEN

 • 25.01.2017, 18:43· I CAN'T LIVE WITHOUT THESE ·

Disse produktene har jeg holdt fast ved, siden første gang jeg kjøpte dem. Jeg elsker dem og disse er veldig snille mot huden min. Jeg som ikke tåler mye med parfyme og slike stoffer, så passer disse utmerket for meg! Disse anbefales.

... FRA VENSTRE PÅ BILDET:

1. Garnier Pure Active 3 in 1 - Dette produktet kan brukes som maske, rens og skrubb. Den løsner hudormer, gir en frisk følelse og holder huden veldig myk. Denne er helt fantastisk til min hud, som ikke må ha for mye parfyme og parabener.

2. Nivea Invisible Black and White deodorant - Denne har jeg brukt i mange år, som jeg ikke kommer til å bytte med noen. Den har en naturlig og elegant duft, samtidig som den er uten alkohol og fargestoffer! Den holder for meg veldig lenge og er veldig behagelig.

3. Super Scrub / Coconut Body Scrub - Dette er en super god skrubb, som både lukter godt og funker bra. Jeg påfører denne på våt hud, der jeg ønsker å skrubbe. Så skyller jeg etterpå av med varmt vann, så blir huden så utrolig myk og holder lenge!
Har du testet ut noen av disse produktene? 

Følg meg gjerne på facebook her.

SE SÅ VAKKER SKOGEN ER

 • 25.01.2017, 15:46

.. BARE SE PÅ DISSE VAKRE FARGENE!

Lik gjerne bloggen på facebook her.

5 TIPS TIL ET BRA BLOGGINNLEGG

 • 25.01.2017, 11:42

· MINE 5 TIPS TIL Å SKRIVE ET BRA BLOGGINNLEGG ·

...

OVERSKRIFT ER AVGJØRENDE

Overskriften er jo det første leserene ser, derfor er det utrolig viktig med en fengende og litt kreativ overskrift. Men, det er viktig å passe på at overskriften skal passe med innlegget og ikke gi falske forhåpninger.

KJØR I GANG EN BRA INNLEDNING

Etter overskriften, er det innledningen som avgjører om du vil lese videre. Skriver du en bra innledning, er sjansen større for at du vil lese mer av innlegget. Samtidig er det viktig å være kort og korrekt, ikke en alt for lang innledning.

BRUK OVERBEVISENDE ORD

Denne er ikke alltid lett, men prøv å finne ut hvilke ord som virker overbevisende for leserene dine.

LAG GODE UNDEROVERSKRIFTER

Når du har fanget dem med overskriften, deretter innledningen er det viktig og gjøre innlegget mest mulig interessant å lese. Dersom det er mye tekst, kan det bli litt for mye å forholde seg til. Men, har du gode underoverskrifter - er det lettere for leserene å lese resten også fordi det forteller mer om hva dem kommer til å lese om videre.

TA MED SPENNENDE BILDER

Det sies at et bilde forteller mer enn tusen ord, så hvorfor ikke ta med noen bilder - som kan være med å fortelle? Dersom du bruker bilder, gjør det noe mer spennende med innleggene.DEL GJERNE DINE TIPS I KOMMENTARFELTET 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

SMILTE OG GRÅT PÅ SAMME TID

 • 25.01.2017, 00:06

'' Hun smiler fordi hun lever, men gråter fordi hun bare vil at resten av verden skal forstå. '' - for lenge siden.

SANNHETEN JEG IKKE SNAKKER OM

 • 24.01.2017, 18:18

· JEG KAN GÅ FLERE DAGER UTEN SØVN ·

...

Søvn. Det er min verste fiende. Vi har aldri vært gode venner og jeg har heller ikke troen på - at vi blir det heller. Jeg har holdt på i så mange år, men den dårlige søvnrytmen vinner alltid. 

Jeg sliter med å sovne inn og hvis jeg først sovner - så våkner jeg ofte midt på natta. Da får jeg ikke sove igjen. Jeg kan fint ligge fra kl. 10 til 5 om morgenen - uten søvn. Før ble jeg hjemme fra skolen pga det, men ikke nå lenger. Jeg går på skolen, selv uten søvn. Hvorfor? Jo, fordi jeg ikke får det bedre hjemme uansett. Noe annet som kanskje er rart, er om dagen. Hvis jeg ikke har fått søvn en natt, så klarer jeg ikke å sove på dagen. Jeg har aldri gjort det. Kun den ene gangen jeg hadde vært uten søvn - i 4(!) døgn. Men, da var det andre ting inne i bildet. 

Jeg har også dager der jeg kan sove til 1-2 på dagen, fordi jeg ikke har sovnet før 5-6 (dette når jeg har fri) - som heller ikke gjør det noe bedre. Det er ikke det at jeg ikke vil sove, men rett og slett at ikke kroppen min vil sove. Veldig rart, men slik er det altså. Jeg prøver igjen og igjen, men jeg klarer det ikke - enda. Jeg skal klare det, bare ikke nå. Men, jeg er iallefall en dag nærmere. Det er positivt!

...

HAR DU NOEN GODE RÅD? Del dem gjerne i kommentarfeltet 

Følg gjerne bloggen på facebook her.

10 FUN FACTS OM MEG

 • 24.01.2017, 14:16

· 10 FUN FACTS OM MEG ·

...

1. Hvis du kjenner meg, kan jeg av og til snakke aaalt for mye. Jeg må ofte ta meg i det.

2. Jeg gikk ofte i søvne, da jeg var mindre.

3. Jeg hater å være kald på føttene, virkelig haaater! Jeg har tøfler ved siden av senga og elsker det.

4. Jeg sier mye rart. Senest her om dagen gikk jeg tur med kjæresten, mens jeg plutselig sa: ''Det er jo stjernefri himmel..!'' Istedenfor skyfri himmel, så ble det slik.. hehe!

...

5. Jeg hater å snakke i tlf, men sender så og si alltid melding.

6. På ungdomsskolen hadde jeg en periode med tyggis, der jeg nesten fikk pris for dette på juleballet.

7. Jeg har aldri brekt noe.

8. Jeg elsker å drikke av sugerrør!


...

9. Jeg elsker Donald blader.

10. Jeg har syke krøller til vanlig, men jeg har alltid ønsket meg rett hår.

DET GJØR ALT MYE BEDRE

 • 24.01.2017, 11:14

· A CUP OF TEA MAKES EVERYTHING BETTER ·

...

For hver dag som går, blir jeg mer glad i te. Det er veldig komisk, ettersom jeg før i tiden ikke orket tanken på det. Jeg syntes det smakte som såpevann, hehe! Men, tidene kan tydeligvis forandre seg. Jeg elsker å roe meg ned med en god kopp med te, da slapper jeg veldig av. Det er en nydelig stemning. Det er jo også veldig sunt, samtidig vanndrivende. Det er ikke rart at det sies - å være en klem i en kopp!.. SOMLEKOPPEN PASSER FINT TIL MEG! 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

ER KROPP SÅ JÆVLIG FARLIG, DA?

 • 23.01.2017, 18:07

Jeg har lest så mye til biologi prøve nå, at jeg tenkte jeg ville spise litt sjokolade med god samttighet. Så lenge jeg har en balanse i hverdagen, når det gjelder kosthold - så koser jeg meg ekstra mye med litt godteri. Det bryr meg ingenting. Men, når jeg først er inne på dette med sjokolade, som igjen fører til en ''usunn livsstil'' i følge mange og det fører så til kropp. Så skal jeg skrive litt om nettopp det.

......

Jeg kikket nettopp på listen over innleggene mine, der du kan se hvor mange lesere og visninger du har til hvert innlegg på bloggen. De to innleggene jeg skrev om kroppen min denne uken, har fått ekstremt mye visninger. Jeg setter så uendelig stor pris på alle som leser og kommenterer, det betyr mye! Men, er det slik at innlegg som handler om kropp - slår best igjennom hos lesere? Det er litt rart, men samtidig ikke.

Selvfølgelig så får du leserklikk, dersom du skriver om kropp. Det er jo et utrolig viktig tema og noe som er helt naturlig å snakke om. Men, grunnen til at jeg tar det opp - er rett og slett fordi det er veldig mange som kommenterer daglig hos toppbloggere - at dem enten viser for mye hud eller at klærne er litt for dristige. Men, hvis det virkelig plager deg THAT MUCH, så er det vel fordi du selv er usikker, da? Det vet jeg, faktisk... HVORFOR ER IKKE JEG SÅ FLOTT?

Jeg vet det, fordi jeg selv har tenkt tanken om andre bloggere. Jeg har aldri kommentert noe stygt, men da jeg hadde dårligere selvbilde - så tenkte jeg selvfølgelig tanken. Hvorfor er ikke jeg så flott? Hvorfor kan ikke jeg være så tynn eller ha sånne former? Det er jo så mye lettere å gjøre det om til en ''stygg'' greie, når egentlig alle kropper er flotte om dem viser nippelen igjennom genseren, eller ikke.

...

Mitt tips er å jobbe med seg selv.. Det er virkelig den eneste utveien, fordi du klarer ikke å få bort kroppspress. Men, du kan lære deg å akseptere deg selv for den du er og la det bli lettere. 

Her er da et bilde av meg, der jeg klyper meg på fettet. Hva så? Jeg legger ikke ut bildet for å legge press på noen, men jeg legger det ut for å vise at det faktisk går an å være fornøyd med seg selv, uansett fasong. Jeg gidder ikke å bruke tid på å rakke ned på toppbloggere, som er så mye mer enn ''bare'' kroppen sin. Du er så mye mer enn hvordan du ser kroppen din, det er også alle andre! 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

JEG FÅR IKKE BESTEMT MEG

 • 23.01.2017, 14:27

· IKKE LA MEG VELGE ·

Jeg er veldig rar slik, at jeg veldig sjeldent klarer å bestemme meg. Det gjelder spesielt hvis jeg må velge mellom flere ting, som to gensere, to middager eller da i dette tilfellet - headere. Så etter en ny omgang med migrene, har jeg laget noen headere som jeg har i mappen min - men jeg har nå byttet til denne på bloggen. Kanskje det ofte kan komme nye, hehe. Jeg håper uansett at dere liker den!

...Hva syntes du om min nye header på bloggen? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

DET JEG BRUKER FOR TØRRE LEPPER

 • 23.01.2017, 11:14· DETTE ER BARE NOEN ALLER FÅ ·

Jeg har plukket ut dem jeg bruker, men jeg har jo så utrolig mange. Jeg bytter hele tiden, bokstavlig talt. Men, likevel har jeg noen favoritter som jeg bruker mer enn andre. Jeg må ha gode alternativer på leppene, fordi jeg har ofte tørre lepper.

...· MINE FAVORITTER ·

Selv om jeg kanskje ikke har funnet min største favoritt, så har jeg jo selvfølgelig dem jeg liker best. Det er også dem jeg syntes er best for mine lepper, for å unngå at dem skal bli tørre.

...... FRA VENSTRE PÅ BILDET:

1. LOREAL PARIS - Jeg elsker denne! Jeg bruker den omtrent hver dag sammen med en lipliner, kun innimellom ikke. Fargen er nude.

2. THE BALM - Jeg bruker denne hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. Det er en helt rød leppestift, som er utrolig bra for mine lepper. Når du påfører denne, merker du at leppene blir kalde og veldig fine. Du ser fort at denne ikke gir deg tørre lepper!

3. CARMEX - Denne trenger jeg vel ikke å si mye om? Det er veldig mange som bruker denne, rett og slett for å reparere leppene dine. Jeg syntes den kan bli litt sterk, hvis jeg bruker den mye. Men, den gjør jobben!

4. BABY LIPS - Disse er det jo maaaange av og jeg absolutt elsker de. Hvis jeg ikke vet hva jeg skal ta på leppene, blir det alltid en av disse. Det er mange fine farger av dem og jeg har vel 6-7 stk. Dette er en fin rosa farge, som jeg syntes er veldig fin på leppene.Hva er din favoritt på leppene? ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

KOM DEG VEKK OG KOM ALDRI TILBAKE

 • 22.01.2017, 18:10Du ødelegger tankene mine. Du gjør kroppen min veldig urolig og redd. Jeg blir usikker. Jeg blir stresset over hva jeg må gjøre. Du må følge regelboka og gjøre akkurat slik det burde gjøres. Skal du gå din egen vei? Ja, da skal jeg gi deg mer stress.

...
...

Stress. Du kan komme deg vekk og aldri komme tilbake. Jeg trenger deg ikke mer.

DET FINESTE JEG VET OM

 • 22.01.2017, 14:20

· VINTEREN ER UBESKRIVELIG VAKKER ·

...

I dag måtte jeg en tur ut, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Det har enda ikke kommet snø, men i dag har det vært så kaldt at det faktisk er frost nesten overalt. Jeg syntes det er så vakkert og det er noe av det fineste jeg vet om. Derfor måtte kameraet med på turen, for å ta litt bilder. I dag ble det mange fine bilder, som jeg ble veldig fornøyd med 

NYYYT DENNE SØNDAGEN!

Følg gjerne bloggen på facebook her.

STORYTIME - JEG KRASJET I EN LYKTESTOLPE

 • 22.01.2017, 11:05

Kind of a funny story..

· DEN ENE GANGEN JEG KRÆSJET ·

...

Dette er en veldig komisk historie, som jeg er sikker på at både mamma og kjæresten min husker veldig godt. Det begynner å bli noen år siden, men jeg husker det veldig godt. Jeg skulle nemlig få låne skuteren til mamma, som jeg skulle få kjøre litt på den åpne parkeringsplassen. Jeg kjørte kanskje i 5 minutter, ikke det en gang - før jeg ble ''trygg''. Det trodde jeg jo. Derfor kjørte jeg oppover på veien. Det var ikke noen biler som kjørte der, men jeg klarte å stresse meg til å kræsje likevel.

Da jeg kjørte opp, skulle jeg svinge. I det jeg skulle svinge, mistet jeg litt kontrollen. Istedenfor å bremse ned, så tok jeg bånn gass og kjørte rett i en lyktestolpe. Eh, ja. Så trygg var jeg. Det sier kanskje sitt - at jeg skal klare ting med en gang, men så kan det gå litt fort i svingene. Jeg gasset jo rett i stolpen, mens kjæresten min stod ved siden av og gjorde det han kunne for å holde meg. Det gikk bra, men det måtte byttes en skjerm på skutern. Kan ikke huske jeg ble skadet på noe vis, hehe!Har du en liknende historie å dele?

Følg meg gjerne på facebook her.

DEN REAKSJONEN SKREMMER MEG

 • 21.01.2017, 18:37


...

Jeg skal fortelle dere noe merkelig og ganske sykt egentlig. Her om dagen gikk jeg en lang tur, for å komme meg ut i det fine været. Det var kaldt. Mobilen min hadde 20% strøm, så jeg tenkte ikke mer på det. 

Hvis det tittet inn en melding eller varsel, så tok jeg den opp. Jeg vet godt at iPhone ikke tåler kulde veldig godt, men det gikk litt forbi i tankene mine. Plutselig slår den seg av og hva skjer da? Jo, jeg får litt panikk

...

Hvor sykt er ikke det? Jeg har aldri tlf i selskaper eller andre sammenkomster, så jeg vil jo ikke si at jeg er avhengig av mobilen på den måten. Men, da tenkte jeg på at ingen kunne få tak i meg - hvis det skulle være noe. Jeg syntes det er helt sykt, hvordan det har blitt. Jeg vil jo ikke ha det sånn, så jeg prøvde å tenke litt annerledes da disse tankene slo inn. 

Men, bare den reaksjonen jeg fikk - skremmer meg litt.

Har du opplevd noe liknende?

Følg gjerne bloggen på facebook her.

JEG HAR PERFEKT KROPP

 • 21.01.2017, 14:17· JEG HAR EN PERFEKT KROPP ·

Alle har forskjellige meninger om hva det vil si - å ha en perfekt kropp. Hvis du søker opp på google, vil du garantert se mange bilder av det mange mener er ''den perfekte kroppen''. Men, jeg har kommet til det punktet i livet - der jeg mener at jeg selv har en perfekt kropp. En perfekt kropp for meg er helheten i mennesket, hver og en. Alle er perfekte, på sin unike måte - også slik vi ser ut på utsiden.

Jeg vil ikke senere angre på at jeg 20-årene, var alt for opptatt av at kroppen skulle se sånn eller slik ut. Men, jeg vil se tilbake på at jeg faktisk kunne fokusere på de viktige tingene i hverdagen. Det å være aktiv, det å ha gode mennesker rundt seg, ta bilder av den flotte naturen, gå en rolig tur, smile til andre mennesker, reise og andre flotte opplevelser.

Livet er alt for kort, til å bruke all den fine tiden sin på å finne den ''perfekte kroppen''. Jeg vil ikke bli stemplet som perfekt, men heller som livsglad, positiv eller snill. DET betyr alt for meg, ikke hvordan jeg ser ut.Så lenge kroppen min klarer å fungere i hverdagen, da er jeg mer enn fornøyd!

Jeg ønsker dere en fin lørdag ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

DET BESTE FOR TØRR HUD

 • 21.01.2017, 10:09Cosmica 3 IN 1 Cleansing Milk

...

Jeg har veldig ofte tørr hud, derfor er det viktig for min hud å få fuktighet. Denne gir både fuktighet og myk hud, noe som er fantastisk på vinteren. Det er en veldig ren krem, som også gir deg fin hud. Denne fungerer utrolig bra for meg og den er å anbefale på det sterkeste. Den kan også fjerne sminke på en skånsom måte.

.. Påfør i ansiktet og vask bort med lunket vann!Hva bruker du for tørr hud?

Følg gjerne bloggen på facebook.

BILDENE INGEN FÅR SE #2

 • 20.01.2017, 18:28

...

Jeg mener virkelig at disse bildene ser forferdelige ut, men jeg bryr meg virkelig ikke lengre og slik. Jeg vil heller gi andre en god latter, hvis mulig, enn å ta meg selv så høytidelig - at jeg ikke en gang kan vise noen stygge bilder av meg på bloggen! So, here you go:.. slik kan det altså gå, hehe!

Følg gjerne bloggen på facebook her.

DET ER SÅ TYPISK MEG!

 • 20.01.2017, 14:45

· 5 TING SOM ER TYPISK MEG ·

...

1. Jeg glemmer ofte hvor ting ligger. Jeg er helt ekstrem på dette og jeg kan ha sett det for to minutter siden, men likevel kan jeg glemme hvor jeg har lagt en ting. Slik som nøkler, mobil og bankkort. Det er helt utrolig egentlig!

2. Jeg får ideer på natta. Er det ikke typisk? Når jeg legger meg på kvelden, hender det ofte at jeg må skrive ting ned - fordi jeg kommer på gjerne flere ideer. Det kan du være sikker på, at jeg klarer å glemme dagen etterpå.

3. Sykelig påståelig. Jeg kan være så irriterende sta, av og til. Hvis jeg mener en ting, så står jeg 110% for det. Ingen kan da fortelle meg at jeg skal mene eller tenke noe annet, og det er da vel en bra ting?

4. Våkner ikke av vekkeklokka. Det vil si, til slutt gjør jeg jo det. Men, når jeg sover godt - så sover jeg veeldig godt. Det hender at jeg slår den av, uten å huske det. Helst på dager jeg har fri, selvfølgelig. Så våkner jeg flere timer etterpå.

5. Veldig rotekopp. Jeg liker å ha det ryddig og rent, men av en eller annen grunn kan jeg veldig fort la det bli rotete. Det skal ingenting til.

...

Hva er typisk deg?

Følg gjerne bloggen på facebook her.

VELKOMMEN TIL PARADIS

 • 20.01.2017, 10:39

Light it up.

.. VAKRE RISØR!Hva syntes dere om bildene? ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

KROPPEN MIN ER FIN UANSETT

 • 19.01.2017, 17:41

· HAPPINESS ISN'T SIZE SPECIFIC ·

Jeg er ikke fin, fordi kroppen min er stor eller liten. Jeg er fin, fordi jeg er meg. Jeg har fine egenskaper, ferdigheter og væremåter. Jeg ønsker å være en snill person, for andre - men, også for meg selv. Det finnes ingen feil her i livet å ha en kropp på, uansett hvordan kropp du har. Fordi ingen er som deg, er ikke det fantastisk? Jeg liker kroppen min. Jeg er stolt....

Jeg trener ikke for å unngå å bli tjukk eller for å få en finere kropp, men jeg trener for å holde meg i form. Jeg trener for at jeg skal bli sterkere fysisk, men ikke for å bli tynnere. Styrken i meg ligger på innsiden, ikke på utsiden. Jeg har ikke oppnådd det jeg har jobbet meg mot, ved hjelp av magen min, strekkmerkene eller lårene mine. Jeg har jobbet hardt psykisk, men jeg har også langt igjen. Jeg har lært å elske kroppen min og jeg bryr meg virkelig ikke om hva andre sier om meg. De riktige personene liker meg for den jeg er, uansett.

Gjør ting som gjør deg godt, hver eneste dag. Det er vært 10 ganger mer, enn tallet på vekta!

Jeg håper dere har det fint ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

TIPS TIL DEG MED SØVNPROBLEMER

 • 19.01.2017, 14:54

...

Søvnrytme er virkelig en ond sirkel for meg, men jeg prøver å gjøre det bedre. Selv om det ofte er vanskelig, skal jeg likevel dele mine beste tips med dere. Kanskje det iallefall kan hjelpe noen, selv om jeg selv syntes disse er vanskelige selv. · MINE BESTE TIPS TIL BEDRE SØVNRYTME ·

...

1: Drikk noe varmt før du skal sove. Om det er en kopp med te, kaffe uten koffein eller melk med honning. Varme drikker får kroppen til å bli mer avslappet, frem til du skal sove.

2: Ikke spis for sent. Selv om jeg gjerne vil ta meg en frukt eller en brødskive med noe godt senere på kvelden, så prøver jeg å la være (men, det går ikke alltid..) Det er noe med meg, at jeg har lyst på noe å spise litt før jeg skal legge meg. Men, næring gjør deg mer våken.

3: Unngå å sove på dagen. Denne kan jeg med hånden på hjertet si, at jeg aldri har gjort. Heldigvis! Jeg vet om mange som sliter med døgnrytmen, fordi fristelsen er for stor til å duppe av litt ut på dagen. Da kan du fort bli lys våken når du egentlig skal sove.

4: Legge seg til faste tider. En viss rytme er utrolig viktig og jeg vil nesten si at det er det viktigste. Jeg vet selv når jeg får denne til, at kroppen føler seg utrolig bra!

5: Tren tidligere på dagen. Dette kan ha en positiv effekt også på søvnrytmen, at du sliter deg ut tidligere på dagen - slik at du blir mer søvnig på kvelden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

6: Les i en bok før du legger deg. Jeg har alltid vært en lesehest og når jeg var mindre, så ble jeg kjempe trøtt av å lese på kvelden i senga. Nå får jeg ikke til å lese på kvelden før jeg skal sove, men jeg vet at dette kan ha en positiv effekt - fordi jeg har erfart det selv!

7: Unngå koffein. Jeg vet at veldig mange har god effekt av denne, derfor så tar jeg den med. Før kunne jeg faktisk merke at dersom jeg holdt meg unna kaffe med koffein etter kl. 6 - så kunne jeg sovne bedre.8: Temperatur er kjempe viktig. Dette er forskjell fra person til person, men jeg liker best å sove når det er litt kjørlig. Hvis det blir for varmt, er det bare ubehagelig å ligge i senga.

...

Disse punktene er også tips til meg selv. Jeg må få denne søvnen på plass, så fort jeg kan. Men, det er virkelig ikke lett. Det er mye lettere sagt, enn gjort. Jeg vet fra tidligere at disse tipsene fungerer på meg, så jeg håper det fungerer for dere også 

Har du andre tips å dele i kommentarfeltet?

Følg gjerne bloggen på facebook her.

MINE BESTE KNEKKEBRØD

 • 19.01.2017, 09:42THESE ARE MY ALL TIME FAVOURITES

God morgen! Jeg spiser mye knekkebrød. Det kan være til alle måltider, men mest til frokost. Knekkebrød med krydderost er bare helt nydelig. Det er en min favoritt om dagen. Jeg har prøvd ut mange forskjellige knekkebrød opp igjennom, men jeg har nå funnet min favoritt. Denne har jeg faktisk 3 pakker av nå, hehe!

KORNMO BAKTE KNEKKEBRØD HAVRE OG SOLSIKKE

Disse er så gode som de ser ut til. Jeg elsker knekkebrød med korn, men hvis du ikke liker korn i knekkebrød - så er ikke disse veldig dominerende på slik smak. Du kan bli overrasket hvor godt disse smaker, men det er jo selvfølgelig smak og behag. Jeg elsker dem iallefall veldig godt og jeg kommer nok ikke til å prøve ut noen andre på iallefall en god stund.

...

Hva er din favoritt, hvis du spiser knekkebrød? ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

MY GUILTY PLEASURES

 • 18.01.2017, 17:25

· THIS IS A FEW OF MY GUILTHY PLEASURES ·

...

1. Høre på disneysanger og synge dem høyt, når du er alene.

2. Duften av bensin. Det lukter jo bare så utrolig godt, da! Bare meg? Okeyy..

3. Se igjennom en youtube video, maaaange ganger. Her snakker vi 4-5 ganger hver gang jeg ikke har noe å gjøre.

4. Sudoku. Dette elsker jeg å drive på med på mobilen, hvis jeg kjeder meg.

5. Gamle Miley Cyrus sanger, åh så gode minner!

6. Another Cinderella Story, med Selena Gomez. Den filmen kan jeg se om og om igjen, den er så jo så søt!

7. (Mest før) Å kjøpe interiørblader, kun for pyntens skyld.

8. Snoozing. Noe jeg elsker der og da, men finner ut på dagen at det var en dårlig ide..Har du noen guilty pleasures?

Følg gjerne bloggen på facebook her.

VI JENTER BLIR ALLTID DØMT - UANSETT

 • 18.01.2017, 13:41


...

Noe jeg ofte kommer over, er slike innlegg som prøver å fortelle oss jenter at uansett hva vi gjør - så blir vi dømt for det. Har du lagt ut et bilde av deg selv i bikini på sommeren, så er du for lettkledd. Har du på deg en haug med klær, så prøver du å dekke deg til. Hvis kjolen har sklidd litt ned, slik at du viser bhen - så ber du om oppmerksomhet eller du kler deg dristig. Har du mye sminke på, så er du altfor unaturlig. Mens har du ikke sminke på deg, så blir det faen meg skrevet om det også.

Min mening om dette er iallefall helt klart, at presset er stort. Presset er stort der du må prestere på riktig måte. Du må ikke sminke deg for mye, fordi det blir galt. Da er du en sminkedukke. Men, heller ikke for lite - fordi det fort kan bli en snakkis. Du hadde visst kviser og uren hud under all den sminken, likevel. Men, so what..? Det er veldig synd at ikke det som er på innsiden, kan sees også.

Vi jenter må jo til enhver tid prestere perfekt, hvis ikke blir vi arrestert med en gang.

Jeg håper dere får en fiin onsdag ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

MUST HAVE - 3 NYE SMINKEFAVORITTER

 • 18.01.2017, 09:56· MINE NYE SMINKE FAVORITTER ·

For en liten stund siden, kjøpte jeg disse tre produktene på salg. Jeg tenkte først å prøve dem ut en liten stund, før jeg gjerne ville skrive om dem. Jeg ville jo se om disse produktene var noe å skrive om. Det er dem absolutt - etter at alle har blitt mine nye sminkefavoritter!

..... MUST HAVE:

1. Massive 5XL Volume Mascara. Denne er fra Makeup Mekka og den gir lange og fine vipper, uten klumper. Jeg har veldig skånsom hud, derfor passer denne perfekt på mine vipper. Enkel å påføre.

2. Makeup Revolution Ultra Cover and Conceal Palette. Denne paletten gjør ikke huden min tørr, noe jeg sliter ofte med. Men, denne fukter omtrent huden min - om jeg skal si det slik. Du kan bruke den til både contouring, som concealer eller hva du ønsker.

3. Translucent Loose Powder. Denne er helt fantastisk. Jeg må bare si med en gang, at jeg elsker den! Dette løspudderet kan du påføre med en kost over ansiktet, etter at du har påført ferdig sminke. Eller så kan du gjøre som jeg pleier - å ''bake'' inn ansiktet. Da skal det sitte i ca. 10 min i ansiktet, før du gjevner det ut med en kost. Den lukter også nydelig.

Har du noen sminkefavoritter å anbefale? Del dem gjerne ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

10 RARE TING OM MEG SELV

 • 17.01.2017, 18:39

.. & that's a lot

· 10 FUN FACTS ABOUT ME ·

...

1. Jeg er livredd for å kjøre bil. Rett og slett fordi jeg føler ikke at jeg alltid har kontroll, men jeg øvelseskjører når jeg har mulighet - uansett.

2. Jeg digger å spille skytespill.

3. Avokado er min favoritt frukt. Jeg kunne ha spist det hver dag!

4. Mitt drømmeyrke er akuttsykepleier.

5. Jeg måtte gå på skrivekurs da jeg gikk på barneskolen.

6. Jeg har mange arr på kroppen min, rett og slett fordi jeg er så klønete..

7. Jeg føler meg alltid så selvsikker i høye hæler.

8. Jeg elsker å lese bøker.

9. Da jeg var mindre, så elsket jeg skrekkfilmer. Men, i dag blir jeg så utrolig skremt.

10. Jeg elsker duftlys!

...

Følg meg gjerne på facebook her.

JEG VÅKNET TIL ET MARERITT

 • 17.01.2017, 14:27

...

DET VAR VONDT

Det kan nesten ikke beskrives, hvordan jeg startet dagen. Jeg våknet til et mareritt. Det var som et mareritt, bare 10 ganger verre. Jeg våknet med tårer i øynene, fordi jeg hadde migrene. Det var ille. Det er alltid vondt, men i dag var det ille. Jeg lå lenge i senga, før det ble bedre.

...

JEG HAR NULL KREFTER IGJEN

Men, så utrolig glad jeg er, for at det er borte nå -  men, jeg er likevel helt slått ut. Jeg har ingen krefter igjen å gi. I dag skal jeg ikke annet, enn å slappe av med en god kopp kakao og kanskje jobbe med litt biologi. Minst mulig iallefall, så skal det nok gå seg i orden!

Jeg håper dere har det bedre enn meg denne tirsdagen ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

GIVE ME ALL OF THIS, PLEASE?

 • 17.01.2017, 12:21

Bilder fra weheartit.· BUT NOT AT THE SAME TIME - THOUGH ·

Selv om det ikke er lenge siden jeg spiste, så må jeg ærlig innrømme at jeg blir litt småsulten - når jeg ser på de bildene her. Hvor mye utrolig godt finnes det ikke å lage? Jeg vil virkelig begynne å bli litt mer kreativ, slik at jeg kan få slike gode retter og bilder selv. I dag har det ikke vært den beste starten på dagen for meg, noe jeg kommer til å dele i et innlegg senere i dag.

...

Jeg håper dere får en goood tirsdag ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

SVAR PÅ SPØRSMÅL - ER JEG FORTSATT DEPRIMERT?

 • 16.01.2017, 19:12

Hvordan er livet ditt?

Livet går alltid opp og ned, men det handler for meg å finne en god balanse. Akkurat nå har jeg det greit!

Hvorfor startet du å blogge?

Fordi jeg savnet det. Jeg elsker å skrive og jeg har alltid så mye på hjertet. Så liker jeg veldig godt å dele bildene jeg tar, med dere! Bloggingen gir meg så utrolig mye bra.

Har du lyst til å kunne leve av bloggen?

Jeg elsker å blogge. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ville elsket det, men jeg setter utrolig pris på hvordan det er i dag. Så lenge jeg syntes det er gøy, så kommer jeg til å holde på med det.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg er med familie/venner, fotograferer, trener, drikker varme drikker, skriver, leser ++

Når du er ute med venninnene dine hva liker du å gå i?

Jeg elsker å gå i kjole, men vanligvis er det kaldt på denne tiden - så da blir det bukse & en fin topp.

Er du fortsatt deprimert?

For 3-4 år siden var jeg deprimert og jeg var isolert. Jeg husker ikke mye fra den tiden, annet enn å se hva jeg har skrevet på den tiden. Rett og slett fordi jeg hadde det jævlig. Jeg går enda til psykolog og jeg har mine nedturer, men det er ikke som før. Jeg har kommet veldig langt.

Liker du best sommer eller vinter?

Jeg elsker begge årstidene, men det er noe med vinteren som gjør at jeg bare elsker vinter!

Hva er hobbyen din?

Fotografi og skrive.

Favorittbutikk?

Det er vanskelig å velge bare en. Men, liker godt nelly.com, Søstrene Grene og bikbok!

Hva slags sminke bruker du?

Jeg bruker hudsminke fra coverbrands, en del øyeskygger/leppestifter/maskara fra makeupmekka og litt leppepomader fra vanlige butikker. Liker også sminke fra H&M.

Hva ønsker du å jobbe som?

Jeg ønsker å jobbe med noe innenfor helse og ernæring, men jeg vet fortsatt ikke 100%.

Hva er ditt favoritt måltid?

Taco eller pizza.

Har du kjæreste?

Ja, det har jeg. Vi har snart holdt sammen i 6 år ♥

TING DU IKKE VET OM MEG

 • 16.01.2017, 15:20· 8 TING DU MEST SANSYNLIG IKKE VET OM MEG ·

...

1. Når jeg faller eller holder på å falle, så sier jeg alltid 'SKÅL'. 

2. Jeg er enebarn.

3. Jeg har aldri prøvd å røyke eller snuse.

4. Jeg er veldig overtroisk.

5. Jeg hater å stå foran flere personer og snakke, som å holde et foredrag om et eller annet.

6. Jeg liker å snakke engelsk, men jeg føler meg ikke noe flink til det.

7. Jeg kan være veldig husredd til tider.

8. Jeg elsker å være spontan. Å få vite en time før jeg skal et sted, er perfekt for meg!


Følg meg gjerne på facebook her.

SLIK FIKSER DU DEN KNUSTE SMINKEN

 • 16.01.2017, 11:50· ENKELT Å FIKSE DET SELV ·

Jeg vet veldig godt hvordan det er å knuse både pudder, øyenskygge eller blushen. Før kastet jeg det bare i søpla, fordi den var knust og ødelagt. Men, etter at jeg oppdaget hvordan jeg kunne fikse dette veldig lett - så har jeg ikke hatt det problemet. Derfor vil jeg gjerne dele med dere, hvordan du lett kan fikse en øyenskygge som er knust.

...

DU TRENGER:

 • Den knuste øyenskyggen (eller pudderet, rougen, solpudder)
 • En smørkniv eller enden av en skje (for å knuse øyenskyggen med)
 • Overflatedesinfisering/Anti Bac (til å blande oppi øyenskyggen)
 • Tørkepapir (eller en ren stoffbit)
 • En mynt (eller noe flatt som du kan presse med)
 • Beholder av valg (til å knuse øyenskyggen oppi)

...SLIK GJØR DU DET:

 1. Steriliser kniven med Anti Bac og bruk denne til å knuse øyenskyggen oppi din beholder, helt til alle store klumper er borte. 
 2. Drypp så tre-fire dråper med Anti Bac oppi øyenskyggen, slik at den får en paste aktig konsistens.
 3. Ta så øyenskyggeblandingen tilbake i holderen sin og smør den med en kniv, slik at du får en glatt overflate som mulig.
 4. Ta så mynten inn i tørkepapiret (slik som du ser på bildet). Ta på litt Anti bac og så presser du øyenskyggen - slik at den blir så kompakt som mulig.
 5. La den stå natten over, slik at øyenskyggen får ''satt seg''. Så - FERDIG! Den kan se litt klumpete ut når du er ferdig, men når du lar den stå over natten - så ser du at den sitter godt.

Hva syntes du om slike tips på bloggen? 

Følg meg gjerne på facebook her.

DU ER IKKE DEPRIMERT, BARE LAT!

 • 15.01.2017, 17:24

Til deg.

Til deg som ikke har vært borti depresjon, du skulle bare visst. Du må være sterk, når du ikke ser noen utvei. Du må hente krefter du ikke trodde du hadde. Du må faktisk starte helt på nytt. Starten fra det sorte dalen og bare opp av sengen - DET er en styrke. Kan du tenke deg det? Kan du prøve å sette deg inn i den situasjonen? Kan du i det hele tatt vise litt empati? Nei, da foreslår jeg at du holder kjeft. 

...

Jeg blir så utrolig sint og lei meg, når andre mennesker er i stand til å ødelegge for andre. Bare det å fortelle en med depresjon, at vedkommende er lat - det er sykt. Helt sykt å se at det finnes mennesker, som ikke bryr seg. Mennesker som sliter med sitt eget liv, at dem må ødelegge andres. Det å synke så lavt, er et stort lavmål. Vi bor i Norge - der den beste hjelpen finnes. Grip den.

...

Hvis det er vanskelig for deg å sette deg inn i en annen sin situasjon, OK - det er greit. Men, å komme med slike spydige og sykt frekke kommentarer - det er uakseptabelt. 


 

Du som sliter med depresjoner, du er faen meg tøff. Du er rå. Jeg lover deg, at du vil seire med flagget til topps. Du vil ha en erfaring, som ikke lenger kan knekke deg. Sann mine ord - du kommer deg opp fra smerte du ikke trodde var mulig. DET er en stor seier. 

Klem ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

SE SÅ UTROLIG VAKKERT

 • 15.01.2017, 14:06

Disse vakre omgivelsene tok jeg bilder av i fjor.· BARE SE PÅ DISSE BILDENE - JEG BLIR GLAD ·

Jeg vet ikke hva det er med meg og vinteren, annet enn at jeg blir så glad. Hvis det snør ute, kan jeg gjerne gå ute helt til det slutter å snø igjen. Jeg elsker det! Det er så vakkert å se på. Det er hvitt og lyst, som gir meg noe spesielt. Jeg kjenner en skikkelig lykkefølelse ved å se på bildene.

THINGS TO DO ON A SUNDAY

 • 15.01.2017, 10:41

Bildene er fra weheartit.

Hei og god søndag dere ♥ Jeg husker godt for en stund siden, hvor vanskelig det var å kose seg på en søndag. Jeg var flink til å stresse med alt jeg måtte bli ferdig med til kommende uke, så da ble det alltid stress på meg. Men, etterhvert har jeg lært meg å slappe av og kose meg, selv om det er søndag. Nå syntes jeg det er en herlig dag, slik som andre dager.· TING DU KAN GJØRE PÅ EN SØNDAG ·

...

· SOVE UTEN ALARM ·

Noe jeg syntes er utrolig deilig, er å la være å ha på alarm i helgene. Jeg blir alltid helt utvilt, noe som er fint før en ny uke går i gang. Men, det er jo litt komisk at jeg som oftest våkner tidlig - uten å være trøtt - i helgene. Kanskje noen kjenner seg igjen?

· PLANLEGGE UKEN SOM KOMMER ·

Jeg har blitt mye flinkere på dette (heldigvis), noe som er utrolig avgjørende for meg. Det er utrolig mye lettere å utføre ting, når du har en oversiktlig plan. Der skriver jeg alt fra skolearbeid, trening, måltider, fritid og andre ting jeg vil ha skrevet ned. Jeg fikk også denne notatboken til jul, som er en kalender der du kan fargelegge. Elsker den!

· UNN DEG LITT EGENPLEIE ·

I ukedagene kan det gå litt fort i svingene av og til, derfor syntes jeg det er nydelig når helgen kommer - slik at jeg kan ta litt vare på meg selv. Med det, mener jeg å ta en ekstra lang dusj, ta på ansiktsmaske, skrubbe huden eller lakke neglene. Herlig følelse!

· SPISE EN GOD OG LANG FROKOST ·

Jeg klarer ikke å nyte en frokost i ukedagene, fordi jeg alltid må fort avgårde. Da blir det som oftest bare et par knekkebrød med noe godt pålegg, men det blir vanskelig i en hektisk uke. Jeg elsker den følelsen der du kan ta deg god tid, lage en god frokost, koke kaffe og bare nyte så lenge jeg ønsker. Jeg lover deg at det gir deg en god start på dagen.· TRENE ELLER GÅ EN TUR ·

Selv om det er søndag, er det fantastisk å komme seg ut i det været vi har nå - på denne tiden av året. Det er litt kaldere, som betyr at du kan kle på deg votter, lue og en god jakke. Det er jo så koselig!

· RYDDE GARDEROBEN DIN ·

Som en liten søndagsaktivitet, er det jo supert og kunne rydde i garderoben din. Jeg vet at det kan samle seg mye nederst i skapet, som jeg da kan bli kvitt. Det er utrolig når du først begynner å rydde i klærne, at man ser hvor mye en faktisk har. Jeg blir like forundret hver gang, hehe! Så får du også litt bedre plass, i tillegg til å få det litt mer ryddig.· BAKE NOE NYTT ·

Det er lov å unne seg noe godt, av og til. Jeg syntes det er utrolig moro å prøve en ny oppskrift, som jeg har hatt lyst til lenge. Det kan jo være alt fra rundstykker, boller, mat eller kaker - som kan være både sunt og usunt. Hvis du vil bake, så gjør det!

· FINNE NY INSPIRASJON ·

Jeg slapper alltid av, dersom jeg kan sette meg ned og kikke litt på forskjellige nettsteder med inspirasjon. Jeg ser for det meste på weheartit og pinterest, men det finnes jo mange flere. Ettersom hvordan du tenker eller hva du holder på med i hverdagen, er det jo alltid gøy å oppdage ny inspirasjon. Så er det veldig mange fine bilder!Hva liker du å bruke søndagen på? ♥

OPPSKRIFT PÅ SUNNERE SJOKOLADEKULER

 • 14.01.2017, 18:46


 

· MIN EGEN OPPSKRIFT PÅ SUNNERE SJOKOLADEKULER ·

Hei dere og fortsatt god lørdag! Jeg har lenge kommet over flere oppskrifter på nettet, som jeg har hatt lyst til å prøve. Men, så tenkte jeg: Hvorfor ikke kombinere noen av mine favoritt ingredienser - og lage en egen oppskrift? Derfor har jeg gjort det og de ble helt nydelige på smaken. Så er de i tillegg litt sunnere, som gjør det litt bedre på samvittigheten. Hehe! Denne oppskriften skal jeg dele med dere.

DU TRENGER:

 • 150 g lettkokte havregryn
 • 50 g valgfri sukrin (jeg bruker denne)
 • 1/2 ts vaniljesukker
 • 1 ss meierismør
 • 2 ss melk
 • 2 ts mørk kakao
 • Litt salt
 • 2 plater kokesjokolade

 

SLIK GJØR DU:

 1. Bland sammen havregryn, sukrin, vaniljesukker, melk og salt i en bolle.
 2. Smelt smør og avkjøl, før du putter det oppi blandingen.
 3. Form runde kuler og legg dem på bakepapir. Sett i kjøleskap i 5 min.
 4. Varm kokesjokolade i vannbad.
 5. Ta ut kulene og rull i den avkjølte sjokoladen, før du legger dem tilbake på bakepapiret. Avkjøl til kulene stivner.


.. MMMM!SO DAMN GOOD

Jeg må få sagt at dette er de aller beste jeg har smakt. Dette er helt klart min favoritt snack, det mener jeg virkelig. De er veldig mektige, så jeg anbefaler å lage litt mindre kuler, enn det jeg gjorde. Hvis du vil ha noe godt, litt sunnere og som også metter godt - så anbefaler jeg på det sterkeste å lage disse!

Nyyyyt resten av lørdagen! ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

STORYTIME - JEG DRO NED BUKSA PÅ GATA

 • 14.01.2017, 15:06

What a funny story, I'll tell you ..

JEG DRO NED BUKSA PÅ GATA

Jeg tenkte at jeg måtte fortelle en liten komisk historie, der jeg kan ha vært 5 år (som mamma har sagt). Jeg skulle jo faktisk begynne på skolen, snart. Anyways.. Jeg var med mamma til byen, mens vi også sikkert skulle handle litt og kose oss. Mens vi går på fortauet, stopper plutselig en mann med bilen ved fortauet. Tror du ikke jeg drar ned buksa og viser stumpen min? Mamma ble ganske så sikkert dødsflau, som jeg selv hadde blitt på sidelinjen.. Men, jeg forstår virkelig ikke hvorfor jeg bare kunne gjøre det, haha! Jeg kan jo ikke ha vært flau en plass, da jeg var yngre.

...

Så det var det, kanskje jeg skal komme med flere slike historier. Det var jo en kort historie, men jeg har ganske mange slike og andre historier. Jeg syntes jo selv det er artig å lese innlegg, på andre sine blogger. At det blir litt morsomt også, hehe!

Jeg skal nå i gang med å lage en litt sunnere variant av sjokoladekuler - min egen oppskrift. Så den skal jeg dele med dere litt senere i dag.

Skal jeg begynne med å skrive litt historier på bloggen?

Følg meg gjerne på facebook her.

SLIK STRESSER DU MINDRE

 • 14.01.2017, 10:32

God lørdag alle sammen!

· DE BESTE TIPSENE TIL MINDRE STRESS ·

1. Lag din egen oversikt. Hvis du vet at du har mye å gjøre på en uke eller to, så få deg en oversikt. Så fort du får greie på en ting du skal - skriv det ned. Det er veldig fort å glemme tid og sted, hvis du ikke har det skrevet ned. Da har du det på papir eller mobil, tross alt!

2. Forbered deg. Noe jeg ikke liker om morgenen når jeg skal et sted - er å haste fort igjennom det jeg må ha med, slik at jeg får pulsen i taket. Det er mye bedre å gjøre klart alt kvelden før, da sjansen også er større for at du husker alt - når du er rolig.

3. Beregn god tid. Det er bedre å stå opp en halvtime før, enn så sent at du må begynne å stresse deg ferdig. Da slipper du mer stress!

4. Gjør noe for deg selv. Det er viktig å koble ut i hverdagen, av og til. Bruk litt tid på deg selv, slik at du kan slappe av og lade opp batteriene. Se en film, ta en dusj, ta bilder, dra på trening, hør på musikk eller noe annet som får deg til å koble helt ut.

5. En siste viktige ting: Det er lov å si nei. Har du nok av planer, ikke påta deg mer ansvar enn det du vet at du klarer. Bruk heller den energien du har - på det du har tenkt til. Da kan det gå an å overraske noen med hjelp likevel, når du får god energi til overs!

Følg meg gjerne på facebook her.

JEG VAR EN TIKKENDE BOMBE

 • 13.01.2017, 18:45

Jeg må bare takke for alle tilbakemeldinger på DETTE innlegget, der jeg skriver om mitt press på utdanning. Flere har spurt meg hvorfor jeg ikke klarte skolen og hvorfor jeg måtte ta et friår. Mer om det HER. Derfor vil jeg gjerne skrive litt om - nettopp hvorfor jeg til slutt ikke klarte å gå på skolen. HUSK: DETTE ER ET PERSONLIG INNLEGG!

Jeg gikk flere år på videregående, hvor det gikk opp og ned. Etter mitt første år på medier og kommunikasjon, tok jeg helse og oppvekst året etter. Jeg trivdes så utrolig godt også fordi det var en ikke så stor skole. Men, jeg hadde jo ting på meg - som ikke alltid var så greit. Det var på den tiden, jeg hadde en blanding av depresjon og angst. Dette medførte en del fravær, men det var bare begynnelsen.

...

Jeg må si at jeg aldri har vært borti så snille og flinke lærere. Jeg er så utrolig takknemlig at dem var med meg, hele veien. Jeg trengte aldri å ha dårlig samvittighet, fordi jeg visste hvor forståelsesfulle lærerne mine var. De var der alltid, når jeg hadde det vanskelig.

Jeg hadde dager jeg ikke hadde sovet på 2-3 dager, der jeg følte det slik at jeg gikk rundt som en tikkende bombe. Jeg var ofte redd for å snakke høyt, til og med redd for å sitte i en skoletime og si mitt eget navn. Jeg hadde dager der jeg ikke maktet å komme ut av senga, men måtte ligge. Så kunne jeg våkne 3-4 på dagen og være helt ødelagt. Men, dette var ikke så ille det første året. Men, når andre året på helse og oppvekst begynte - da gikk det sakte, men sikkert nedover.· HOPE IS THE ONLY THING STRONGER THAN FEAR ·

Jeg var alltid usikker. Usikker på meg selv og min psyke. Det gikk så opp og ned, at jeg kunne aldri vite når vonde følelser og tanker kunne komme. Jeg var veldig sårbar og kun en liten ting, kunne ødelegge hele dagen. Da jeg satt på bussen på vei til skolen, kunne jeg tenke igjennom hvordan jeg skulle klare å gå av bussen - uten å dumme meg ut. Slik er det litt enda, men ikke som før. Jeg gikk på skolen, uten søvn. Gjentatte ganger. Det var så vondt, at det er mye jeg ikke husker. Rett og slett fordi jeg automatisk koblet ut, slik at ikke noe mer skulle gå inn på meg.

Jeg husker godt en gang jeg ikke hadde sovet på 4 hele dager, men jeg måtte på skolen - fordi vi skulle noe viktig. Jeg husker jeg gikk på bussen og av, men etter det husker jeg ingenting. Er ikke det rart?


...

Jeg utviklet også sosial angst, noe som jeg aldri trodde jeg skulle komme meg ut av. Jeg ble livredd for mennesker og andre merkelige ting. Siste halvår på mitt andre år, hadde jeg 30-40 dager fravær. Jeg sluttet å ta bussen. Jeg klarte ikke å møte flere mennesker, på en gang. Jeg kunne ikke en gang gå på butikken. Jeg isolerte meg, lenge. En del andre destruktive ting fulgte med min angst og depresjon, som sikkert flere av dere kan tenke dere. Jeg er så glad jeg kom meg ut av denne onde sirkelen. Jeg klarte det. Jeg klarte å bli meg selv igjen.

♥ ♥ ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

TING DU IKKE VISSTE OM MEG!

 • 13.01.2017, 15:57

· 12 THINGS YOU DON'T KNOW ABOUT ME ·

...

1. Jeg bruker aldri paraplyer, fordi jeg hater det. Ta tar jeg heller på meg 10 lag med jakker, enn å gå med paraply. Hvorfor? Jo, det kan du spør om..

2. Da jeg var russ , fikk jeg navnet 'Healthy Girl'.

3. Da jeg gikk på svømming for mange år siden, vant jeg mye. Jeg var veldig flink. Jeg fikk også høre at jeg kunne komme utrolig langt, hvis jeg gikk inn for å trene på dette i årene framover.

4. Jeg digger musikken til Sia. Hun er bare helt rå!

5. Jeg elsker fart og spenning.

6. Jeg bare syntes minions er så herlige. I just really love them! Jeg har servietter, stor bamse, skrivesaker, såper.. og det blir sikkert mer også!

7. Jeg elsker varme drikker. Om det er kaffe, te eller kakao - så er det alltid godt.

9. Jeg elsker å ta bilder, som er min hobby.

10. Noe av det beste jeg vet, er å være ute i naturen. Fyre opp et bål, grille mat og annet godt, ha med varm drikke, hogge ved og bare nyte omgivelsene.

11. Det beste jeg får å spise, er taco og pizza!

12. Jeg er veldig sjenert når jeg møter nye mennesker. Men, jeg er alltid veldig blid og hyggelig.♥ ♥ ♥

Følg meg gjerne på facebook here.

LOOK AT ALL THIS BEAUTY

 • 13.01.2017, 10:25

Bildene fra weheartit· HAPPY FRIDAY EVERYONE 

- IT'S WEEKEND ·

God fredag, hjerter! Tenk at det nesten har gått to uker av det nye året. Så da tenkte jeg å dele noen inspirerende bilder, som iallefall jeg blir veldig inspirert av. Jeg blir så glad av kaffe, snø, god seng, mat, blomster og mer. Jeg skal nyte denne helgen og slappe av, etter en litt tung uke. Hva er vel ikke bedre da, enn å se på slike bilder? Jeg håper dere også finner litt inspirasjon i bildene.

Ønsker dere en fiiin helg ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

JEG KJENNER PÅ PRESSET TIL UTDANNING

 • 12.01.2017, 18:14

Hei dere!

I dag tenkte jeg å ta opp et veldig viktig tema, nemlig utdanning. Skole for meg har gått veldig opp og ned, spesielt de siste 5 årene. Videregående skole for meg har alltid vært beintøft, men jeg har kommet meg igjennom det på min måte. Barneskolen for meg var ikke bra for meg, men det skal jeg ikke gå noe særlig inn på. Ungdomskolen gikk bra, men når jeg begynte på videregående - merket jeg fort at det ble et stort press.

...

Presset var stort, men jeg trampet meg igjennom flere år. Jeg fikk mye fravær, men skole var viktigere enn min helse. Jeg måtte fullføre. Men, jeg måtte ta et friår etter andre året på videregående, slik at jeg kunne ta vare på min egen helse. Det er det beste valget jeg noen gang har tatt. Tro meg!

Jeg tror veldig mange i dag føler på presset med utdanning og det forstår jeg. Det er noe jeg selv har begynt å kjenne en del på, spesielt nå som jeg går mitt siste halvår på videregående skole. Men, hva vil jeg gjøre etter siste året? Jeg har lenge tenkt på en utdannelse innenfor ernæring og helse, men jeg vet ikke. Når jeg prøver å sette meg inn i det, så blir jeg usikker. Usikker på hva jeg egentlig vil. Jeg liker ikke å kjenne på presset på utdanning, fordi jeg til slutt føler jeg må.

.. MINE TANKER AKKURAT NÅ:

Ja, utdanning er viktig. Men, er det verdt det - når det går på bekostning av din egen helse? Dette vet ikke mange: Men, jeg sliter fortsatt. Jeg møter veggen. Jeg har dager, der jeg ikke kommer ut av senga. Jeg har dager, hvor jeg ikke sover på et par-tre netter. Jeg går til psykolog. Er det ikke først og fremst egen helse som er viktigst, eller er faktisk det å utdanne seg så fort som fillern - enda viktigere? Skole vil jo alltid være der. Det forsvinner ikke.

Jeg liker å tenke på at jeg er ung og at jeg har hele livet foran meg. Livet stoppet ikke opp for meg, da jeg tok et friår. Men, det gjorde livet mitt bedre. Hvorfor? Jo, fordi jeg tok et valg jeg selv visste var best for meg. Jeg liker skole, men det jeg ikke liker - er å føle meg presset til det. Jeg vil gå min vei. Jeg vil klare utdanning på MIN måte. Jeg er ung.

Om 10 år vil jeg se tilbake på livet mitt og tenke at jeg gjorde ting på min måte. Jeg vil se tilbake og tenke at jeg klarte meg - selv om jeg gikk min egen vei. Det er mitt liv, ingen andres. Jeg vil se tilbake og tenke på at jeg var meg.

Følg meg gjerne på facebook her.

SLIK KAN DU STOPPE ET PANIKKANFALL

 • 12.01.2017, 13:30· DU KAN DEMPE ANGSTEN ·

Å få et panikkanfall er utrolig ubehagelig. Jeg husker spesielt før, da jeg ikke visste hva det var. Jeg kunne ikke sette ord på det, annet enn at jeg kjente mye rart i kroppen. Magekramper, pustevansker, kaldsvette, svimmelhet, synsvansker og du må bare sette deg ned.. Vente på at det skal gå over. Kanskje det virker kjent for noen? Derfor har jeg noen tips, som alltid demper mine anfall - hvis jeg er så uheldig og får det.

...

· MINE 5 TIPS FOR Å STOPPE ET PANIKKANFALL ·

...

· Tenk deg en firkant når du puster. Inn gjennom nesa i to av strekene og ut gjennom munnen de to neste. Tro meg - med litt øvelse, så fungerer den!

· Er du så uheldig å få det hjemme? Finn fram en plastpose. Pust ut og inn med munnen, men ikke for lenge.

· Aksepter at angsten kommer sigende, men tenk også på ''hva er det verste som kan skje?'' og at det ikke er farlig. Du vet det er angsten. Jo mer du kjemper i mot, jo vanskeligere blir det å komme ut.

· Noe jeg har tenkt på i lang tid, er yoga. Dette vet jeg kan hjelpe, derfor har jeg begynt med det. Anbefales på det sterkeste! Søk på youtube, der det er veldig mange fine videoer.

· Hvis du merker at panikken presser på, sett deg ned og bøy overkroppen ned i fanget og pust dypt inn og ut med magen.♥ ♥ ♥​

Følg meg gjerne på facebook her.

LIFE LESSONS

 • 12.01.2017, 10:16

God morgen!· A FEW LIFE LESSONS ·

...

· Du mister ingenting ved å være snill mot andre. Hvis noen ikke er snille tilbake, er det dem sitt problem.

· Hvis du ikke vet hva du skal gå med, kjør svart/hvitt stil. Det er alltid en god ide.

· Snakk alltid andre mennesker opp. Det vil gjøre deg til et bedre menneske og andre vil også syntes bra om deg

· Tar du litt kanel i kaffen din, smaker det veldig godt.

· Å spør noen om hjelp er en styrke, ikke en svakhet.

· Hvis du syntes du selv er lav, bare tenk på alt det du faktisk har fått til i livet.Jeg håper dere får en fin dag 

HVORDAN AKSEPTERE SEG SELV

 • 11.01.2017, 18:53· I WANT YOU TO FEEL BETTER ABOUT YOURSELF ·

Jeg vil gjerne gi noen tips, som kanskje kan hjelpe deg til å føle deg litt bedre med deg selv. Jeg vet iallefall at disse tipsene kan hjelpe meg, når jeg er litt nedfor og har negative tanker om meg selv. Selv om det er veldig vanskelig å snu en tankegang, så skal jeg love deg at det er mulig!· MINE TIPS TIL Å FØLE SEG BEDRE OM SEG SELV ·

...

♥ Hvordan du ser ut er et resultat gjennom mange generasjoner. Du har noe fra din mor og noe fra din far, men også lengre tilbake. Hvor koselig er ikke egentlig det å tenke på? Utseendet ditt er jo på flere måter, en del av familiehistorien din. Når jeg tenker over det, så syntes jeg dette er en god grunn til å akseptere hvordan jeg ser ut!

♥ Det er utrolig viktig med riktig fokus, som er en treningssak. Når du ser deg i speilet, ser du ofte ting på deg selv du ikke er fornøyd med. Hvis dette er tilfellet, så tenk heller på den sterke jenta med det gode hjertet, med mange gode egenskaper som vil ta deg langt i livet. Så er det til slutt dette du vil se.

♥ Hvis du skal kritisere deg, så spør deg selv om det er noe du ville ha sagt til en venninne? Selvfølgelig vil svaret være - at du aldri ville gjort det. Så hvorfor skal det være greit å være 'slem' mot deg selv og bryte deg selv ned på den måten?

♥ Noe som sier seg selv egentlig, er at utseende ikke definerer den du er! Tenk på alt du skal klare i livet, uten at det skal ha noen betydning. Livet handler om så mye mer. Du skal gjøre det du kan, for å bidra i samfunnet. Det har ingenting med hvordan du ser ut, for at du skal kunne gjøre det!

JEG HÅPER DERE HAR DET FIIINT 

Følg meg gjerne på facebook her.

VAKRE BØLGER

 • 11.01.2017, 15:19· A SMOOTH SEA NEVER MADE A SKILLED SAILOR ·

Det sitatet er så utrolig sant og jeg smiler. Noe jeg kan se på i timesvis, uten å bli lei - er havet. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare noe med det som er så utrolig vakkert. Fargen er så utrolig fin og jeg blir så utrolig inspirerert. Flere som elsker havet?

Jeg håper dere får en fin onsdag

Følg meg gjerne på facebook her.

DU ØDELEGGER MIN HVERDAG

 • 11.01.2017, 12:45

Akkurat nå er jeg veldig stresset og jeg skal fortelle dere hvorfor.· DU ØDELEGGER MIN HVERDAG ·

Jeg har skrevet på bloggen om migrene. Jeg sliter med det i hverdagen, men det går veldig opp og ned. Jeg prøver å analysere og finne ut hvorfor, men jeg kommer aldri fram til noe konkret. Det er så forskjellig fra gang til gang, at jeg ikke helt kan sette ord på akkurat det. Men, i det siste har det vært mye. Jeg har våknet med migrene nå i to dager, men det går litt over på dagen - slik at jeg kan klare å holde på med noe midt på dagen. Før det er jeg helt ferdig.

Nå har det seg slik at dette er mitt siste halvår på videregående skole, så jeg prøver å gjøre en bra innsats. Problemet her, er da fravær. I fjor halvår hadde jeg rundt 8 dager fravær - pga migrene. Etter nyttår har jeg nå 4 dager fravær. Alt er dokumentert fra lege, men likevel kjenner jeg på presset.

...

Jeg følger med i fagene, slik at jeg ikke henger etter. Men, jeg stresser oppi hodet mitt. Jeg stresser over at jeg ikke kan gjøre noe med det. Jeg stresser over at migrene ødelegger hverdagen min. Det er slitsomt. Men, hva kan jeg gjøre med det? Faktisk ingenting. Jeg må bare prøve å gjøre det bra - når jeg kommer meg på skolen, men også hjemme. Det skal jeg fortsette med.

.. Jeg tar i mot tips med åpne armer! Hvordan bekjymre seg mindre? 

Følg meg gjerne på facebook her,

EN DRØM GÅR I OPPFYLLELSE

 • 10.01.2017, 16:59· I CAN'T BELIEVE THAT I'M DOING THIS

- FOR MYSELF! ·

Jeg har skrevet et innlegg om dette på bloggen HER, men det er ingen grunn for meg - til å la være å si det igjen. Jeg skal på et to ukers språkkurs i Sydney, Australia. Til sommeren. Det er helt surrealistisk å si. Jeg hadde aldri trodd at jeg i det hele tatt skulle klare å bestille billetter og så dra alene. Jeg møter jo selvfølgelig andre mennesker der nede, men jeg skal faktisk reise alene... I DON'T KNOW THE RIGHT WORDS TO DESCRIBE THIS!· DET ER LETT Å DRØMME SEG BORT ·

Når jeg ser på slike fine bilder, så er det veldig lett å drømme seg bort i noen minutter. Helt fantastisk. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg skal hit. Jeg har ikke noe annet enn å si at jeg gleder meg helt enormt til det. En av mine største drømmer i livet, nærmer seg for hver dag som går mot sommeren! ♥

ET VELDIG ÆRLIG INNLEGG

 • 10.01.2017, 13:41

· JEG VIL VÆRE ÆRLIG - MEN OGSÅ POSITIV ·

Jeg vil først påpeke at jeg ikke skriver dette innlegget, for å være negativ. Kanskje litt rart for andre å se det, men jeg vil kun skrive dette innlegget - for å vise at det ikke alltid er en dans på roser. Jeg vil være ærlig. Jeg er en veldig positiv person, men jeg er også en veldig realistisk person. På bloggen skal det være en positiv atmosfære, men jeg vil også at andre kan se at det er greit å skrive om andre ting også.· A FEW HONEST FACTS ABOUT ME ·

...

Migrene melder seg nå oftere, enn vanlig. Det fører til fravær på skolen, men selvfølgelig dokumentert.

Jeg tror alltid det beste i andre mennesker, uansett hva.

Jeg er utrolig sta, at jeg selv blir foundret av og til. Men, jeg holder på min mening uansett!

Jeg kan ofte tilgi, uten at jeg egentlig burde. Det kan jo være både en bra og dårlig ting.

Jeg er kronisk stresset.

Jeg har dager der jeg enten ikke spiser noen ting, samtidig som jeg har dager der jeg spiser veldig usunt.

Jeg kan slite meg ut veldig fort, fordi jeg stresser en del i hverdagen.

Jeg er ekstremt dårlig på å tøye ut etter trening, selv om jeg selv vet at det er viktig.

Av og til hender det at jeg ikke får med meg alt, fordi jeg ofte har vært nødt til å la det gå inn det ene øret og ut det andre.

Jeg har strekkmerker på magen og lårene, men hva så?Resten av dagen blir å ligge i senga (foreløbig), med migrene. Slik er det av og til, men da kan jeg også komme sterkere tilbake!

Jeg håper dere får en fin tirsdag! ♥

Minner om Q&A på bloggen her, spør meg - så svarer jeg.

ET SMART TIPS TIL BEDRE KAFFE

 • 10.01.2017, 10:51

GOD MORGEN ♥

· MAKE YOUR COFFEE A LITTLE BIT BETTER ·

Hvis du ikke liker kaffe, så hjelper nok heller ikke dette tipset. Men, er du slik som meg og elsker kaffe mer en noe annet drikke - så skal jeg gi deg et enkelt tips til å piffe opp kaffen din litt mer!· EN TESKJE MED KOKOSOLJE I KAFFEN ·

...

På bildene over ser du sikkert at kaffen er litt 'oljete'. Det er fordi jeg har tatt oppi en teskje med kokosolje og jeg syntes det smaker kjempe godt! Har du kokosolje hjemme, så er det jo ikke noe galt i å prøve. Det set kanskje ikke like innbydende ut, som det gjør uten - men, smaken er det uansett ingenting å si på!.. JEG HÅPER DET SMAKER! 

Ønsker dere en god tirsdag, så snakkes vi senere 

Minner om Q&A på bloggen her, bare spør - så svarer jeg! 

BILDENE INGEN FÅR SE

 • 09.01.2017, 21:25· JEG BLIR LITT FLAU AV BILDENE, MEN HVA SÅ? ·

Det gjør ingenting å bli litt flau av og til, det har iallefall jeg godt av. Jeg blir flau for mange ting, men det er jo bare harmløst. Det er jo ikke farlig. Det er jo bare noen artige øyebliksbilder, that's all. Det er jo bare moro å le litt av slike bilder....

Resten av kvelden blir til å spise litt iiis sammen med kjæresten, så skal vi snart se på kjendis farmen. Flere som følger med? 

Ønsker dere en fiiin kveld 

KROPP ER JO DET VIKTIGSTE

 • 09.01.2017, 16:12

· JENTER BLIR OFTE HENGT UT PÅ NETT ·

...

Er det ikke litt rart hvordan jenter fort blir hengt ut på nettet for å være lettkledde, mens gutter kan vise det meste - uten at det blir skrevet noe om? Hvis en jente kommer uten bh under genseren eller har en litt gjennomsiktig kjole, så blir det jo ofte tonnevis av overskrifter med en gang. Jeg tror ikke jeg har sett et oppslag til nå, der ''han viste for mye hud'' eller ''han som hadde på seg et dristig antrekk''. Det er så utrolig mye fokus på kropp i media, at det er ikke rart at veldig mange jenter blir usikre på kroppen sin.

· DET VIKTIGSTE ER HVORDAN KROPPEN SER UT? ·

Også på blader generelt, står det ofte at det å ha litt former er kjempe flott - hvor det på neste side står skrevet de beste tipsene for å ta av seg 10 kg. Som oftest, er det alltid rettet til kvinner. Men, er det så forbanna farlig å ha litt former, da? Det er jo faen så flott! Så det virker på meg at du burde ta av deg de ekstra kiloene, for å passe inn. Men, det er langt i fra fasiten til å være fornøyd med seg selv - i mine øyner iallefall.

...

Jeg har lært å akseptere at jeg har noen kilo ekstra på kroppen min. Det er helt greit. Jeg har dager der jeg ikke liker kroppen min, men det tror jeg alle har. Slik er det å være menneske, alt går ikke på skinner. Jeg sier heller ikke at det er noe galt i å være tynn, fordi dette er også flott. Men, det jeg sier - er at veldig mange i dag føler seg presset til å ha ''den perfekte kroppen''.

Men, jeg har lært etter mange år med opp og nedturer: alt jeg har fått til, har ikke hatt en dritt med hvordan kroppen min ser ut. Absolutt ingenting! Jeg har kommet ut av de tøffeste tingene i mitt liv, uten at det har hatt noe med hvordan kroppen min ser ut. Tenk det. Ved å bidra i samfunnet med jobb, politikk og mye annet - så snakker/jobber du ikke ut i fra utseendet eller kroppen. Du snakker ut i fra DEG. Dine verdier, erfaring, egenskaper, meninger og ferdigheter. Du er så mye mer enn bare kroppen din.Her har dere meg. Noen kilo ekstra, men super fornøyd. Super fornøyd at ingen andre, er som meg. Jeg er unik - akkurat som hvert enkelt individ. Jeg skal gjøre mye i livet framover, uten at kroppen min er avgjørende. For meg handler det om å leve sunt, være frisk og unne seg litt usunt av og til. Helt greit. Jeg skal leve livet, uansett. Meg er bra nok. Det mener jeg virkelig. Livet er mer, enn BARE kropp.

Jeg håper dere har en fiin start på uken ♥

Minner om Q&A på bloggen her, ask me anything!

DET TOK ET HALVT ÅR

 • 09.01.2017, 11:29· LOOK AT MY BEAUTY ·

Er det noe jeg elsker, så er det avokado. Jeg har til og med vært inne på tanken hvor stilig det hadde vært med en liten avokado tatovering, men skal selvfølgelig ikke gjøre det. Men, denne avokado planten har jeg nå 'pleiet' i litt over et halvt år - og se hvor fin den har blitt!


.. DET ER NOE MED MEG OG GRØNNE PLANTER

Jeg har alltid vært glad i å ha grønne planter i mitt hjem, så derfor er det ekstra moro å ha fått denne opp selv. Det har krevd mye tålmodighet, ettersom den i de 2-3 første månedene måtte byttes vann på annenhver (!) dag. Men, det var uansett verdt det - når jeg ser hvor fin den har blitt. Hvis noen vil ha et innlegg, der jeg skriver og viser hvordan jeg fikk denne planten slik - så si i fra! Jeg ønsker dere en riktig god mandag! ♥

Minner om Q&A på bloggen her, ask me anything!

SPØR MEG OM HVA DU VIL

 • 08.01.2017, 21:09

Processed with VSCO with b5 preset

· DET ER PÅ TIDE MED EN NY Q&A ·

Jeg tenkte det var på tide med en ny Q&A, der dere kan kjøre på med de spørsmålene dere måtte lure på. Jeg plukker ut de mest aktuelle spørsmålene fra dere, så det er bare å gi meg spørsmål i kommentarfeltet. Så svarer jeg om ikke så lenge. Håper dere alle får en fiin kveld ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

BRY DEG MINDRE

 • 08.01.2017, 13:48

· SO DAMN HARD TO LET IT GO ·

Jeg vet veldig godt hvor vanskelig det er å la noe gå forbi, fordi det som oftest alltid setter seg på hjernebarken. Det kan være ubehagelig. Men, hvis jeg skal klare å ha det bra - så må jeg faktisk prøve å bry meg mindre om ting som ikke er nødvendig. Det er greit å være litt egoistisk, fordi man vil seg selv bra. Det er jo ingenting galt i å tenke slik, selv om man av og til kan føle det sånn.Hva er dine tanker om dette? ♥

Følg meg gjerne på facebook her.

I LOVE THIS MORNING

 • 08.01.2017, 10:45· THIS PINK BLANKET IS BEAUTIFUL ·

Jeg liker denne dagen, selv om det ikke er så tidlig på morgenen. Av og til er det nydelig å ligge litt ekstra når du har fri, rett og slett fordi du har mulighet. For meg, så er det viktig med slike dager også, hvor man bare tar livet med ro. Men, jeg følger meg veldig uthvilt og det kjennes bra! Jeg skal nyte denne søndagen, spise en god frokost, lese litt, og drikke varm kakao ♥ Nyyyyt søndagen!

Følg meg gjerne på facebook her.

SE SÅ VAKKERT

 • 07.01.2017, 15:31

Min kjærlighet til naturen er utrolig sterk.· NATUREN INSPIRERER MEG HELE TIDEN ·

Naturen. Selve ordet 'natur' snakker for seg selv. Det gir meg inspirasjon, glede og så mange fine opplevelser. Veldig mange av disse har jeg bilder av, noe jeg er utrolig glad for. Det blir aldri like bilder, uansett om det er på samme stedet. Like flott er det, alltid. LYKKE 

8 RARE TING OM MEG SELV

 • 07.01.2017, 11:54

· RARE FAKTA OM MEG SOM DU (MEST SANSYNLIG) IKKE VET OM MEG ·

...

1. Når jeg kommer inn i leiligheten min, låser jeg alltid døra. Ingen unntak. Men, av en eller annen grunn så går jeg flere ganger i løpet av kvelden - for å sjekke om jeg virkelig har låst.

2. Jeg liker ikke å ta heis, det er noe jeg virkelig hater. Jeg tar heller 100 trapper enn heisen opp en etasje, virkelig.

3. Jeg har fortsatt en nintento ds, som jeg enda spiller på. Jeg har ikke mange spill, men jeg elsker å spille alt som har med mario å gjøre!

4. Jeg er utrooolig sta. Nesten et hakk for mye, kanskje? Hvis jeg har en sterk mening om noe, så skal virkelig ingen ta det i fra meg.

5. Jeg spiser alltid utrolig fort, at jeg får ofte spørsmålet om jeg fikk tid til å se hva jeg spiste.

6. Jeg klarer å kutte meg på de merkeligste ting, som vil si at jeg er veldig klønete. Her om dagen fikk jeg et lite kutt, da jeg skulle åpne en isboks!

7. Til tider sover jeg kun 3-4 timer om natten, men klarer meg merkelig nok bra gjennom hele dagen.

8. Jeg elsker å drikke vann. Det er så utrolig godt og det har jeg alltid med meg.ØNSKER DERE EN FIIIN LØRDAG 

MOOD

 • 06.01.2017, 22:52· RELAX AND JUST GET INSPIRED ·

Det er helg. Det er lov å ta det med ro, bare slappe av. For meg har det vært fult program hele uken, som har vært bra. Men, nå er det litt tid til å scrolle igjennom weheartit, bli inspirert, høre på rolig musikk, være her og nå, spise noe godt og bare nyte helgen så mye jeg kan. Det håper jeg dere også gjør ♥♥ Try - Colbie Caillat

♥ Waiting For Superman - Daughtry

♥ Cashmere Cat & Selena Gomez - Trust Nobody ft. Tory Lanez

♥ Close - Nick Jonas, Tove Lo

♥ Body Say - Demi Lovato

♥ Heartbeat - Marcus & MartinusHva inspirerer deg?

HVORDAN SPARE PENGER PÅ MAT

 • 06.01.2017, 17:56

Hei dere ♥ Nå tenkte jeg å lage et innlegg, som jeg tror vil være veldig nyttig for mange. Er det noe jeg syntes er utrolig viktig, så er det hvordan jeg styrer pengene i måneden på mat. Jeg har blitt mye flinkere til å ha et mer 'ryddig' forhold til dette, så derfor vil jeg dele mine tips med dere.· 7 PUNKTER DER DU KAN SPARE PENGER PÅ MAT ·

...

1. PLANLEGG KVELDEN FØR HANDEL

Prøv å sette av en time kvelden før. Se igjennom det du har, for så å skrive hva du trenger å handle inn til uken. Sjekk hva du allerede har og planlegg ut i fra det. En ekstra vare her og der, kan utgjøre en stor forskjell sum sammenlagt. Det er utrolig hva du kan gjøre ut av, det du faktisk har! Et ekstra tips: Pass på og ikke handle når du er sulten!

2. LAST NED ''MATTILBUD''

Denne appen bruker jeg hele tiden. Den er gratis, oppdateres hver mandag og gir oversikt over tilbud i alle matvarebutikker. Det er veldig ofte 10 kroners marked på meny og joker, som er utrolig nyttig å benytte seg av. Istedenfor reklame i posten, kan du sjekke denne når det passer deg!3. BLI TRUMF MEDLEM HOS KIWI

Jeg har vært medlem en god stund nå, som har resultert en god sum jeg har til gode! Hver gang jeg handler, får jeg 1% trumf-bonus på dagligvarer som er tilknyttet trumf. I tillegg har kiwi også kiwi-PLUSS som gir deg 7,5 trumf-bonus på frukt og grønt. Genialt at det kan være tilbud på sunne matvarer også, så her er det mye penger å spare!

4. SE ETTER DEN BILLIGSTE VARIANTEN

For å ta et eksempel, så bruker jeg løk til veldig mange retter. Det setter en utrolig god smak på maten. Her kjøper jeg alltid first price, som er mye rimligere pris - enn dem andre i butikken. De er mindre, men smaken er super god. Det er ikke nødvendig å betale mer, enn du må. Slike ting går fint å kjøpe first price.

5. BRUK TID PÅ Å BAKE SELV

Dette er et veldig lurt tips. Noe som er billig, så er det hvetemel. Det samme med havregrun, noe jeg liker å bruke når jeg baker rundstykker. Spesielt i cottage cheese rundstykker. Du må bare sette av litt tid, slik at du kan lage til frokost og eventuelt noen mellommåltider for hele uken!6. IKKE KJØP FOR MANGE PÅLEGG

Du trenger faktisk ikke mer enn et par pålegg om gangen, i kjøleskapet. Det kan fort bli for mye, slik at du må kaste en del. Ost og skinke er jo en sikker vinner hos meg, fordi jeg kan kombinere dette med andre retter også - hvis jeg vil.

7. LAG DOBLE MIDDAGSPORSJONER

Det er helt greit å lage en middag, som du kan kan ha i et par dager. Hvis det blir rester igjen, som du ikke vil ha - kan du også ta det i en pose og fryse det. Slik har du middag eller lunsj for flere dager. Du sparer både tid og penger!Jeg ønsker dere en god helg 

Følg meg gjerne på facebook her!

Å VÆRE ET FØLELSESMENNESKE

 • 06.01.2017, 14:23

.....

I den siste tiden, har jeg kjent ordentlig på det å være et følelsesmenneske. Når jeg ser tilbake, har jeg alltid vært det. Jeg har alltid hatt sterke følelser. Hvis jeg gledet meg til noe, var jeg så oppspilt i kroppen - at jeg bare var veldig stresset i kroppen. Da jeg ble sint, føltes det ut som om hele verden raste sammen. Jeg kunne kaste gjenstander rundt meg og ødelegge dem. 

Jeg har selvfølgelig klart å få litt mer kontroll med årene, men det er fortsatt en liten issue. Jeg sliter også i dag med at jeg føler alt så veldig sterkt. Jeg kan ha et humør som går veldig opp og ned, der følelsene oftest er veldig sterke. Hvis det dukker opp en dårlig situasjon, kan det kjennes ut som en bergogdalbane inni meg - som ikke vil stoppe. Slik kan mine følelser være.

Jeg tror nok at jeg er flink til å finne meg i ting, mer enn jeg burde for min egen del. Jeg er alt for flink til å godta og la være å ta hensyn til meg selv, veldig ofte. Jeg får veldig ofte høre at jeg er sterk og jeg kan være enig, av og til. Men, det er ikke alltid jeg kan forstå det - hvis det er slike ting. For meg så virker det ut som at alle andre klarer å kaste dritten fra seg, mens jeg veldig ofte ikke er ''sterk nok''.

Noen som kanskje kjenner seg igjen?

HELT NYTT DESIGN

 • 06.01.2017, 11:55· CHANGE IS A GOOD THING ·

Som dere sikkert kan se, har jeg endelig fått ordnet meg et nytt design på bloggen! Nå har jeg fått det akkurat slik jeg vil ha det, så jeg er utrolig fornøyd sånn som det er nå. Jeg håper at dere også vil trives med mitt nye design, slik som jeg gjør ♥Hva syntes dere om mitt nye design?

Følg meg gjerne på facebook her!

TING SOM IRRITERER MEG

 • 05.01.2017, 18:34

Processed with VSCOcam with x1 preset

1: DEN sangen er så gammel.
Okei, men selv om den er gammel - så kan den være fin.

2: Sure bussjåfører.
Det er helt utrolig hvor ofte det skjer.. Hvis noen er så missfornøyde med jobben sin, er det ikke verre enn å si opp. Get an other job!

3: Glasset på kanten av bordet.
Like, why? Det er jo mer plass på bordet, så hvorfor sette det helt på kanten til å velte..

4: Ingen internettforbindelse. 
Trenger ikke si mer...

5: Mennesker som tar jobben sin for seriøs.
Ja, det er greit å være glad i jobben sin - så absolutt! Men, det finnes et liv utenfor jobben også.

6: Baksnakking.
Det sier faktisk mer om dem, enn personene dem baksnakker. 

Processed with VSCOcam with x1 preset

7: Klær som ikke passer.
Du finner et plagg du elsker, men det er EN størrelse for liten.

8: Du er den eneste i butikken.
Når du får inn i en butikk, uten musikk. Der du gjerne kan være den eneste kunden. Veldig kleint.

PANIKKANFALL HOS TANNLEGEN

 • 05.01.2017, 12:48

...

God ettermiddag. Håper dere alle har det fint ♥ Jeg var hos tannlegen i dag, mens jeg etter det gikk på trening. Jeg har endelig begynt på treningssenteret igjen, det har jeg savnet. Så nå er jeg i gang. Men, jeg merker godt at jeg er preget etter en del migrene - så jeg skal bare slappe av i dag.· JEG FIKK ET PANIKKANFALL HOS TANNLEGEN ·

Vanligvis har jeg jo aldri brydd meg om å gå til tannlegen, at jeg har vært redd på noen måte. Det samme var jeg ikke i dag, egentlig. Men, når jeg reiste meg for å gå, så merket jeg at jeg begynte å kaldsvette. Noe som er typisk for meg, ved et panikkanfall. Pulsen økte fort og jeg måtte åpne munnen for å puste..

...

Jeg måtte sette meg ned. Det var ekkelt. Det er lenge siden nå, så jeg syntes det var rart. Heldigvis at jeg vet hva det er og vet hva jeg må, for at det skal roe seg. Men, du ser det virkelig aldri komme. Det bare kommer, uten forvarsel.Følg meg gjerne på facebook her!

My favorite cup of tea

 • 05.01.2017, 08:19.. It's like a hug in a cup!

God morgen ♥ Jeg husker godt da jeg var mindre, som jeg haaatet te. Det smakte jo parfyme! Men, i dag drikker jeg kanskje litt mer te, enn jeg drikker kaffe. Jeg liker i grunn alle slags smaker i te, men jeg har likevell pluttet ut en favoritt hos meg....

Min favoritt er da 'four red fruits TEA', som jeg syntes smaker god frukt. Jeg elsker at den er både søt, men samtidig også litt syrlig. For søtt er jo ikke noe godt, så da anbefaler jeg virkelig denne. I tillegg er jo te sunt og vanndrivende, så her er det jo bare å drikke! Jeg tar ofte en kopp te, dersom jeg har lyst på noe søtt - rett og slett fordi en kopp te gjør at søtsuget går bort. Iallefall hos meg ♥Drikker du te? Har du en spesiell favoritt?

SITT EGET VAKRE SPRÅK

 • 04.01.2017, 20:20· THOSE BEAUTIFUL LEAVES ·

· NATUREN SNAKKER SITT EGET VAKRE SPRÅK ·

Jeg går mye tur ute, rett og slett fordi jeg elsker naturen. Samtidig så er det jo nydelig for kroppen, både fysisk og psykisk. Naturen snakker sitt eget språk. Jeg har lært bedre å se rundt meg og legge merke til detaljer. Jeg blir alltid glad, når jeg går tur!♥ ♥ ♥

JEG MÅTTE TA ET FRIÅR FRA SKOLEN

 • 04.01.2017, 15:28

Nå skal jeg dele med dere, et veldig personlig innlegg. Dette er noe jeg tenker en del på, men samtidig ikke. Det er veldig personlig for meg og det har preget livet mitt. Samtidig var det nødvendig for min del, slik at jeg kunne få det bedre med meg selv.

· GIKK PÅ SKOLEN FOR IKKE Å SKUFFE MINE NÆRMESTE ·

Jeg gikk helsefag 2. året, der jeg det siste halvåret hadde mellom 35-45 dager fravær. Alt var dokumentert, men det betyr ikke at det gjorde min situasjon lettere på skolen. Derimot tok det mer fra meg, enn det gav meg. Jeg var ikke frisk. Derfor måtte jeg gjøre noe med det, ettersom jeg ble dårligere av å gå på skolen. Det gjorde alt mye vanskeligere for meg, enn det allerede var. Jeg klarte ikke til slutt å ta bussen til skolen. Du kan lese mer om det HER.

.....

Etter dette året, tok jeg et friår fra skole. Den eneste grunnen for at jeg tok det friåret, var fordi jeg måtte prioritere min helse. Skole er viktig, men jeg og min helse er viktigere. Det prøver jeg å si til meg selv, men det er vanskelig. Helt ærlig, så gikk jeg til slutt på skolen KUN for at jeg ikke skulle skuffe mine nærmeste. Jeg ville ikke la dem tro, at selv om jeg tok et friår fra skole - så raste livet mitt sammen. Det gjorde meg derimot bedre. Jeg fikk en bedre helse. Jeg klarte å ta et valg, for meg. Det er det beste valget jeg noen gang har tatt og det er jeg jævlig stolt av.

.....

Men, hvorfor gikk jeg på skolen for mine nærmeste? Jeg var jo syk, så først og fremst burde jeg ha tenkt på meg selv. INGEN andre. Jeg ville ikke skuffe noen.

Til slutt gjorde jeg jo det, men hva skjedde så? Jo, jeg ble såret.

Jeg ble dømt. Jeg fikk inntrykk av at jeg ikke var flink. En bryter slo seg av, så det plutselig ikke noe å være stolt av lengre. Ikke lengre stolt av meg. Jeg ble jævlig såret. Jeg fikk en melding jeg aldri kommer til å glemme. Vedkommende hadde ikke troen på at jeg skulle klare å komme tilbake på skolen. Tårene strømmer på, når jeg skriver om dette. Det var som om ingenting annet betydde noe, enn at jeg skulle gå på skolen. Livet virket på en måte ''over''. Helt sykt.

Men, jeg klarte å komme tilbake på skolebenken!


 

Følg meg gjerne på facebook her!

DENNE ER PERFEKT

 • 04.01.2017, 11:27· I LOVE THIS TYPE OF COFFEE ·

... OG JEG ELSKER DENNE PRESSKANNEN JEG FIKK TIL JUL!


· HOLDER GODT PÅ VARMEN ·

Denne er perfekt, fordi den fyller opp et mummikrus. Da slepper jeg å kaste så mye kaffe, som blir til overs. Den holder også veldig godt på varmen. Så selv om jeg våknet med migrene, så kunne det ikke blitt en bedre start på dagen. Ble litt senere på dagen, men det er like koselig! Håper dere får en fin Onsdag 

8 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 03.01.2017, 20:24

· 8 THINGS THAT MAKES ME HAPPY ·

1. Å reise til nye steder. Jeg elsker å reise til nye steder, men også til steder jeg har vært før.

2. Når jeg smiler til en ukjent og personen smiler tilbake. Det gir meg et ekstra smil om munnen!

3. En god frokost. Avokado toast toppet med kokt egg + et glass ferskpresset juice er det beste jeg vet om morgenen.

4. Ligge inntil kjæresten, mens han trekker deg inntil seg. For en herlig følelse!

5. Ny musikk jeg digger. Jeg finner ny musikk hele tiden, noe som gir meg utrolig mye glede.

6. Kattene mine. De er bare der for å kose. Dem vil aldri noen noe vondt.

7. Når du har mange ting du må gjøre, så kan du krysse av at alt er gjort. Helt fantastisk når du har jobbet hardt, for å bli ferdig med alt du skal. Rydde og vaske leiligheten, skifte på senga, henge opp en vask, lage god middag og så sette seg for å slappe av.

8. Når jeg kan få andre til å føle seg bra. Dette gjør også at jeg føler meg utrolig bra!

DET ER JO BARE EN KROPP

 • 03.01.2017, 14:15

Høye forventninger, hele tiden. Det diskuteres ofte i dag at ungdommer har for høye krav til seg selv, dem føler seg stresset og mer presset enn noen gang.  Forventningspresset er høyt. Hvorfor prestere i det hele tatt, hvis du ikke skal gjøre det best?

Folk stresser seg syke og jobber hele tiden, uansett tid på døgnet. Det er jo bare en kropp, den takler det. Få gode karakterer, ta høyere utdannelse, jobbe på bekostning av kroppen din - hver eneste dag. Du må. Du har ikke noe valg. Du må være bedre. Du må være best. Du kan ikke stoppe opp. Du må kjøre, helt til mål. Helt til det sier stopp, hva gjør du da? Jo du venter en stund - for så å fortsette der du slapp.

Hva skal til for å senke skuldrene? Ingenting.

Ikke en gang når kroppen sier stopp, så sier du stopp. Det er ikke godt nok. Du fortsetter. Kanskje mer enn før.

Hvorfor? Jo, fordi samfunnet er sånn.

Samfunnet gjør det vanskeligere for deg å lykkes uten gode karakterer, god utdannelse og god helse. Du vet det selv. Du må ha godt nok snitt, for å komme inn på videre utdannelse. Sliter du med nynorsk, engelsk eller matte? Får du ''dårligere'' karakterer i ett av fagene? Da kan du være sikker på, at den ene karakteren - kan ødelegge snittet ditt, slik at det blir vanskeligere for deg å komme inn på skole. En eneste karakter, kan altså stå i fare for å gjøre det tøffere for framtiden din.

Er virkelig nynorsk karakteren din, avgjørende - for å bli det du ønsker? Ja, så absolutt.

Du må jobbe hardt. Helt tiden. Du må stresse deg syk, for å oppnå resultater. Det er jo bare en kropp. Ingen fare.

Følg meg gjerne på facebook her!

KOKOSOLJE - SUNT OG KAN BRUKES TIL ALT!

 • 03.01.2017, 10:53

God morgen alle sammen ♥ Jeg har brukt litt av denne før, til matlaging og andre småting. Men, jeg har funnet ut at denne kan brukes til omtrent alt. Den magiske oljen, kaller jeg det. For det er den virkelig. Den kan brukes til matlaging, men også som et skjønnhetsprodukt.

· HVA KOKOSOLJE KAN BRUKES TIL ·

Tørr hud. Ja, denne er helt fantastisk når det kommer til tørr hud. Det er noe jeg har slitt med i ansiktet, på hendene og andre steder på kroppen. Hvis du påfører kokosolje i ansiktet på kvelden og har det på natten over, så våkner du med masse fuktighet og glød.

...

Fjerning av sminke. Denne er perfekt til nettopp det. Dette er et naturlig middel, som fjerner sminken på en skånsom måte. Du vil merke det spesielt på fjerning av maskara, der jeg ofte får litt rødheter i huden - som jeg unngår ved bruk av kokosolje!

...

Som kosttilskudd. Kokosolje er utrolig bra for immunforsvaret, men også hjertet. Du kan fint bruke denne til steking, baking eller smoothie om du vil. Det sies at du blir kvitt mer tørr hud, ved å bruke kokosolje i kosten. Det inneholder mye mettet fett, men ikke den usunne typen. Google it!Hårkur. Det å bruke kokosolje til en hårkur, ca. 1 gang i måneden - gjør underverker for håret. Det blir skinnende og du merker at håret ikke blir så fort tørt. Smør inn hele håret kvelden føre, ha over natten og skyll godt ut dagen etter.

...

Massasje. Noe som kan være nokså dyrt, er massasjeolje. Men, bytt heller ut med kokosolje. Det etterlater også kroppen myk og gir glød!

...

Skrubb for huden. Hvis du blander kokosolje med perlesukker, får du en nydelig skrubb som er god for huden.Dette er virkelig et vidundermiddel, som jeg også vet funker for mye annet også. Det er bare å søke det opp. Jeg har bare hørt, at det er fordeler med kokosolje. Noe jeg virkelig tror på, fordi jeg er superfornøyd med det jeg bruker denne til. Jeg kjøper denne på kiwi til 60 eller 70 kr og denne er økologisk. Dette er en investering for meg og er verdt hver eneste krone!

Bruker du kokosolje? Kom gjerne med noen gode tips i kommentarfeltet 

Følg meg gjerne på facebook her!

DU ER MITT STØRSTE PROBLEM

 • 02.01.2017, 16:40

...

Jeg har lenge tenkt på dele dere en av mine største utfordringer i mitt liv, som varierer veldig fra uke til uke. Det handler da ikke om angst, depresjoner eller liknende - men, det handler om noe helt annet. Dette er fysisk.

DU ER MITT STORE PROBLEM

Ett eneste ord kan beskrive hva som er problemet. Nemlig, migrene. Du kom inn i mitt liv for flere år siden, men vil ikke gi slipp på meg. Du vil bare gi meg fravær på skolen, søvnløse netter, ekstreme smerter, ubesvarte spørsmål, hodepine, oppkast og alt annet som henger med. Veldig mange kan tenke seg at det er litt som å ha vondt i hodet, men det kan jeg bekrefte med en gang - det er helt feil. Jeg hadde selv en del vondt i huet før, fordi jeg trengte briller. Ja, det er vondt - men, det kan ikke måle seg med migrene.

............

JEG HAR MANGE ANFALL I MÅNEDEN

I løpet av en måned, har jeg alt fra 1-10 migreneanfall. Disse anfallene pleier å vare i noen dager. Dette er helt forferdelig og det er vanskelig å beskrive. Bare ligge i senga og vente til det går over. Så fort jeg reiser meg, spyr jeg og blir svimmel. Det er så smertefullt, at det er vanskelig å sette ord på. Ved et anfall hjelper det kun for meg, å sove. Ingenting annet hjelper. Hvis jeg kan merke at hodepinen kommer, kan jeg i tide ta nesespray som fungerer. Men, det er veldig sjeldent jeg rekker å ta det.Har du noen tips å dele, som hjelper for migrene? Del dem gjerne!

BEAUTY HACKS ALLE JENTER BØR KUNNE!

 • 02.01.2017, 12:07

DISSE BURDE ALLE JENTER VITE OM

Jeg har sikkert som mange andre, noen egne tips til skjønnhet. For meg er det veldig viktig å se frisk ut og ta vare på kroppen, slik det lar jeg gjøre. Derfor har jeg noen favoritt punter når det kommer til skjønnhet. Disse vil jeg dele med dere!


...

BRUK KOKOSNØTTOLJE I HELE HÅRET

Jeg kan få veldig tørt hår til tider, da jeg har et veldig godt tips som funker utmerket for meg. Jeg tar kokosnøttolje i håret ca. en gang i måneden. Da smører jeg inn godt med olje i hele håret og har det på hele dagen, før jeg skyller det ut i vann dagen etterpå. 

TRØTTE ØYNER?

Dersom du føler å se litt trøtt ut, ta på en hvit eyeliner på våtkanten. Det får deg til å se mer våken ut.

FJERN UØNSKET MASKARA MED QTIPS

Jeg er vel ikke alene om å søle maskara på øyelokkene mine? Veldig enkelt kan du fjerne dette med en tørr qtips, som funker hver eneste gang!

HVORDAN FÅ STERKERE FARGE PÅ ØYENSKYGGEN

Dersom du gjerne vil ha mer farge når du skal påføre en øyenskygge, ta først et lag med hvit øyenskygge. Deretter påfører du den fargen du ønsker over, for å se fargen mye bedre!

 

Har du noen skjønnhets-hemmeligheter du vil dele?

SLIK GJØR DU DAGEN DIN BEDRE

 • 01.01.2017, 14:13

· LET'S MAKE IT A GOOD ONE ·

1. Lag en god middag eller bake en god oppskrift, som du har hatt lyst til å lage lenge. Bruk god tid og kos deg!

2. Gi komplimenter til mennesker du møter, der du garantert får noe hyggelig tilbake.

3. Ring en person du er glad i, som er lenge siden du har snakket med. Det er alltid hyggelig.

4. Kjøp en flott blomsterbukett, som lyser opp et smil.

5. Gå en tur i skogen eller der du er, for å få frisk luft og nyt de flotte omgivelsene.6. Før du legger deg, skift på senga. Du føler deg så mye bedre, ved å legge seg i nyskiftet sengetøy!

7. Ta på kosedressen, kok deg te/kakao, se på tv, spis noe godt, ta på ansiktsmaske og slapp av.

♥ ♥ ♥


 

HER KAN DU SJEKKE OM DU VANT MIN GIVEAWAY KONKURRANSE.

FIREWORKS

 • 01.01.2017, 11:34· WE'RE ON PAGE 1 OF 365 ·

Tenk at i dag er den første dagen i 2017, som er fantastisk. Jeg skal ta i mot året med åpne armer og dette året skal jeg gjøre det jeg kan - for å ta fatt i muligheter og opplevelser. Jeg håper dere har hatt en fin nyttårsfeiring, det hadde jeg i går. Så mye god mat og himmelen ble dekket av flotte raketter, glitter og lys. Utrolig flott ♥

Godt nytt år - kjære dere ♥

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no