hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

NEW IN | MERAKI DUFTLYS FAVORITT

 • 21.12.2017, 13:00

MERAKI DUFTLYS FRESH COTTON

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg ser dem hele over alt. Pinterest, weheartit, Instagram og flere andre sider. Disse duftlysene har for mange blitt deres favoritt, noe som også det har blitt for meg. Endelig har «Lille Hvite Interør» fått disse inn i butikken, så da benyttet jeg sjansen til å kjøpe et. Disse skal jeg kjøpe flere av, uten tvil. Maken til et så nydelig duftlys, har ikke jeg oppdaget før nå.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

ENKLE OG VAKRE LYSLYKTER PÅ 1-2-3

 • 19.12.2017, 17:55

...

Det er like flott som det er enkelt. Disse lyslyktene laget jeg av gamle syltetøyglass og dem er bare så dekorative! Det er så lite som skal til, for at det skal bli hjemme koselig. Så er det i tillegg veldig enkelt, med tanke på at du kun trenger tre ting: syltetøyglass, eggehvite og perlesukker. Husk å ta være på lokkene! Så er dem veldig fine til å gi til noen i julegave. Hva er vel koseligere enn en hjemmelaget julegave?

1. Ta eggehvite oppi glasset, ta på lokket og fordel inni hele glasset.

2. Tilsett perlesukker, slik du ser over og vend forsiktig rundt. Ikke fort fort, da det fort kan bli klumper.

3. Ta av lokket og sett kjølig over natten. Gjerne i kjøleskap.

Er dem ikke fine? ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FOR EN HERLIG SAMLING JEG HAR

 • 17.12.2017, 10:00

DISSE GIR MEG LYKKE

...

❥ For en god stund tilbake la jeg ut dette innlegget, hvor jeg viste dere mummikoppene mine. Jeg har ønsket meg flere til jul, som jeg har en følelse på at jeg kan få. Men, jeg vil uansett vise dere alle jeg har til nå. Ikke ofte samler jeg på noe, men jeg elsker disse koppene. Dem er så fine, at jeg kaller dem mine lykkekopper. For det er dem. Jeg blir alltid glad av å se på dem.

Er det noe du samler på?

. . . . . . . . . . . .

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

VI HAR ENDELIG PYNTET TIL JUL

 • 01.12.2017, 10:00

MÅNEDEN JEG HAR VENTET LENGE PÅ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 DESEMBER!! Jeg er så heldig her jeg sitter og ser ut i stua vår, som nå lyser tydelig av jul. Det har vært oppe i en liten uke. Litt tidlig, kanskje? Men, det gjør meg ingenting. 🎄 Det er tross alt desember, dere. Jeg fikk litt juleting til bursdagen min, som også skal opp snart. Så det kommer mer! I dag har jeg ingen planer, annet enn og slappe av. Det er lenge siden jeg har bestemt meg for å ha en slik dag, som jeg ikke tenker på noen gjøremål. Selvfølgelig er det deilig å gjøre litt, men i dag skal jeg ta ting litt som det kommer ⛄️

Hva syntes dere?

Facebook HER

SMÅ DETALJER SOM UTGJØR EN FORSKJELL

 • 30.11.2017, 10:00

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg elsker å finne de små detaljene, som utgjør en stor forskjell på interiøret i hjemmet. Så i går fikk jeg knipset litt detaljer som finnes rundt i stuen og jeg er veldig fornøyd med slik det ser ut her nå. Slike detaljer gir stuen litt liv, noe jeg virkelig kan se forskjell fra etter at jeg har fått en del nye ting ❥

DET ER HELT UVIRKELIG

 • 30.09.2017, 10:00

.. SE SÅ VAKRE ROSER!

God lørdag fine smykker! Jeg fikk noen roser i går av min kjære bestemor og se så vakre dem er. De har blomstret enda mer i dag, enn i går. Det er en herlig følelse å se hvor glad jeg blir av roser, eller blomster generelt. Det lyser opp, rett og slett. Forresten har jeg kun redigert lysstyrken og en liten blå effekt på bildene, det ser jo virkelig ikke sånn ut. Helt uvirkelig, spør du meg 

Flere som er glade i å få blomster?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FORELSKET I MIN NYE VELVET JAKKE

 • 26.09.2017, 16:44

.. HAPPY BUY

Her om dagen gikk jeg forbi en butikk i byen, med denne jakken på bildene som bare kikket på meg.

Jeg bare visste at jeg hadde lyst på den, med en gang jeg så den. Etter noen dager, som da var i går, så kjøpte jeg meg den! Ikke var prisen så ille heller, noe jeg ikke hadde sett for meg .. Jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg et eneste klesplagg, så denne kjøpte jeg med god samvittighet. Den er utrolig stilig og fargen var også veldig fin.

.. JUST LOOK AT THIS!

Like it? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

STILIGE BILDER PÅ VEGGEN

 • 25.09.2017, 10:00

.. fine detaljer på veggene

...

Gowod morning you guys!

Både jeg og kjæresten min har veldig lik stil, når det kommer til interiør. Vi har fått en del ting på plass, da spesielt litt pynt på veggene. Noe jeg gjerne ville vise dere. Jeg har også litt flere planer med bilder, men det må komme etterhvert 

Ønsker dere flere innlegg om interiør?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DEN FINESTE TINGEN I MITT HJEM

 • 20.09.2017, 11:35

I LOVE THIS THING

.. Bortsett fra meg selv, naturligvis! Nei, da dere. Etter jeg flyttet inn sammen med kjæresten min, har jeg blitt enda mer glad i å pynte litt rundt. Derfor vil jeg vise dere hva som er det kjæreste jeg eier, som står i pynt til hjemmet vårt. Jeg har mye jeg er glad i, men denne gjenstanden er jeg mest redd for å miste (har jeg virkelig merket..)

...

Jeg vet ikke hvor den er kjøpt, dessverre. Jeg fikk den nemlig i gave av min kjære tante for et par år siden 

Har du en gjenstand som du er veldig redd for å miste?

ON MY WALL

 • 15.07.2017, 12:48

DET STERKESTE TREET VOKSER IKKE DER DET ER VINDSTILLE

...

Jeg må si jeg elsker denne jeg har på veggen, både budskapet og bildet. Det er så vakkert. Så sant. Jeg har flere skilt i leiligheten, fordi jeg elsker slike. Det står så mye inspirerende og flott på de. Det er en sikker interiørfavoritt hos meg!

Har du noen interiørfavoritter? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VELDUFTENDE TIPS TIL DITT HJEM

 • 09.06.2017, 10:00STRAWBERRY AND APPLENoe jeg har blitt veldig glad i å pynte opp med i hjemmet, er duft lys. Da er det nydelig med gode dufter også, som ikke lukter veldig intenst. Men, disse fra IKEA lukter forfriskende og godt. Det har blitt mine favoritter, til også en billig penge. Selv om det snart er sommer, så liker jeg å tenne lys på kvelden. Det gir en helt spesiell ro i heimen. Pssst .. Jeg liker også å ta disse med på båtturer og tenne lys ute, sååå koselig ♥

 Har du noen favoritt dufter?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

INGEN ER LIKE

 • 06.03.2017, 18:49A LOT OF COLORS

...

Jeg har begynt å spare på noen design glass, som jeg bare elsker. Det er ikke ofte jeg sparer på ting, fordi det blir så dyrt. Men, disse har jeg ønsket meg til både jul og bursdag. Så har jeg fått en del av dem også. I tillegg til min samling av mummikopper, så sparer jeg også på disse (som sagt..)


It's also my favourite colorsHAR DU NOE DU SPARER PÅ?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

MIN FINESTE SAMLING

 • 26.02.2017, 10:54

Hei mine flotte lesere! Bildet avslører vel hva samlingen min er, hehe. Så i dag tenkte jeg å vise dere min samling av mummikopper. Jeg har begynt å få noen stykker nå, ettersom jeg fikk flere til både jul og bursdag 

Jeg blir så utrolig glad i disse herlighetene, når jeg tar en ut for å ta meg en kopp kaffe eller te. Jeg vil nesten kalle de noen lykkekopper! De gir meg skikkelig godt humør og et stort smil rundt munnen. Jeg gleder meg til å få tak i flere etterhvert.. HER har jeg funnet en oversikt over mummikopper, som jeg har funnet i ettertid.

________

HAR DU NOE DU SAMLER PÅ?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DEN FINESTE STUEN

 • 16.02.2017, 13:54

Jeg må få lov til å dele med dere, bilder av min mor sin nye stue. Jeg blir så utrolig glad, bare ved å se på disse bildene. Det gir meg også en enorm inspirasjon. Det er ikke alltid man er fornøyd med sitt eget, men her har virkelig ikke min mamma en eneste ting å være misfornøyd med.

Bare se her:

Mamma er min største inspirasjonHVA SYNTES DU OM HENNES STUE? ​♥

Facebook: HER / Instagram: HER

FINE DETALJER HOS MEG

 • 26.01.2017, 15:35

· I LOVE THOSE LITTLE DETAILS ·

Etter at jeg flyttet for meg selv, har jeg blitt veldig glad i interiør. Jeg har jo flere kasser stående med slike ting, som jeg ikke har hjerte til å kaste. Men, da har jeg litt å bytte på inni mellom! Jeg er vel kanskje ikke alene her i verden, når det gjelder å ta vare på alt mulig rart. Jeg håper dere har det fiint ♥

...

Lik gjerne bloggen på facebook her.

DET TOK ET HALVT ÅR

 • 09.01.2017, 11:29· LOOK AT MY BEAUTY ·

Er det noe jeg elsker, så er det avokado. Jeg har til og med vært inne på tanken hvor stilig det hadde vært med en liten avokado tatovering, men skal selvfølgelig ikke gjøre det. Men, denne avokado planten har jeg nå 'pleiet' i litt over et halvt år - og se hvor fin den har blitt!


.. DET ER NOE MED MEG OG GRØNNE PLANTER

Jeg har alltid vært glad i å ha grønne planter i mitt hjem, så derfor er det ekstra moro å ha fått denne opp selv. Det har krevd mye tålmodighet, ettersom den i de 2-3 første månedene måtte byttes vann på annenhver (!) dag. Men, det var uansett verdt det - når jeg ser hvor fin den har blitt. Hvis noen vil ha et innlegg, der jeg skriver og viser hvordan jeg fikk denne planten slik - så si i fra! Jeg ønsker dere en riktig god mandag! ♥

Minner om Q&A på bloggen her, ask me anything!

Den fineste vasen

 • 30.11.2016, 12:31

Jeg fikk denne nydelige vasen i fjor til bursdagen min og jeg bare elsker den!Hva syntes du om denne stilen? 

JEG HAR PYNTET TIL JUL

 • 26.11.2016, 16:49

Jeg har endelig fått gjort det jeg har ventet på lenge, nemlig å pynte til jul. I går ble jeg ferdig og her er en liten smakebit av hvordan det er hjemme hos meg nå. Syntes det ble så utrolig koselig! ♥

// Spørsmålsrunde HER & Giveaway HER //

Når pynter du til jul? Syntes om bildene? 

White christmas shots from last year

 • 06.11.2016, 14:03

Jeg elsker jul. Det er den beste tiden på året, for min del. Baking. Julemusikk. Julefilmer. Familiehygge. Julepynting. Rydding. God mat. Varme drikker. Gaver. Latter og tårer, Alt er vakkert med denne tiden. Jeg ble veldig fornøyd med min leilighet i fjor, og jeg gikk da for hvit jul. Selvfølgelig er det også rødt, men jeg syntes det er en veldig lekker og varm stil.


· IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR ·Hva syntes dere om bildene? 

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no