• 20.10.2017, 10:00

MINE NYESTE INNKJØP


Hei på dere, søte!

Det var en del av dere som gjerne ville se mine innkjøp fra Kristiansand, noe jeg selvfølgelig tenkte å vise dere. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg fikk kjøpt, da jeg fikk krysset av alt på lista jeg hadde med.

Genser fra H&M

Skrubb og olje fra Rituals

.. Disse var super gode, etter og ha prøvd dem. Jeg har aldri hatt så gode produkter til ansiktet, så disse er jeg veldig glad for at jeg kjøpte!

Topp fra Bikbok

Bukse fra Ginatricot

Foundation fra Cubus ❥ Denne har alltid vært en favoritt!

Primer fra NYX, kjøpt på H&M DERE, hvis dere ikke har funnet en dere liker, burde dere prøve denne.

Leppestift fra H&M

Lip liner fra H&M

Noe som falt i smak hos dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 21.09.2017, 10:51

INNKJØP AV NY BLAZER


.. TYNN BLAZER PÅ SALG!

Jeg var utrolig heldig sist gang jeg var på en liten shopping runde, der jeg kjøpte denne tynneste blazeren på salg. Da kom jeg hjem med kun denne, som jeg ble super fornøyd med. Den er veldig fin til i grunn det meste, sett bort fra å bruke den som en jakke. Den er jo veldig tynn og det går ikke akkurat mot varmere tider, men jeg vil bruke den uansett 

Likte dere mitt siste innkjøp?

 • 20.07.2017, 10:00

INNKJØP AV NY MUMMIKOPP


God torsdag dere hjerter ♥

Da jeg og kjæresten min var på ferie i år, kikket vi litt i butikker og slikt. Det er jo så koselig og Kragerø er en nydelig sommerby. Blant annet fikk jeg kjøpt meg en ny mummikopp, noe jeg er utrolig fornøyd med. Enda en fin kopp til samlingen min!TO MY COLLECTION - LOVE IT!

Flere som samler på mummikopper?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 06.07.2017, 09:47

JEG ELSKER MIN NYE KJOLE


Mitt siste innkjøp er denne nydelige kjolen jeg har på meg på bildene, som jeg bare elsker. Jeg elsker fargen og i grunn alt med den. Deilig og bare slenge på seg denne i en fart. Den kostet også bare 79 ,- på H&M, som gjorde til at jeg bare måtte kjøpe den 

Likte du kjolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 24.06.2017, 10:00

MINE SISTE INNKJØP


Jeg har i det siste fått shoppet litt klær, noe som jeg har trengt til sommer tider. Så derfor tenkte jeg å vise dere noe av det jeg har kjøpt, da det sikkert kommer flere slike innlegg etterhvert. Jeg er nok ikke helt ferdig, hehe.Hva syntes du om innkjøpene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 21.06.2017, 09:30

ENDELIG NY IPHONE


Nå var det på tide med en ny telefon, ettersom den gamle slo seg av, ringte og skrev meldinger som det passet den. Så derfor har jeg gått fra vanlig iPhone 5 til iPhone 6S og jeg er så utrolig fornøyd. Jeg har hørt en del gode tilbakemeldinger om den, så jeg gleder meg til å bruke denne fremover. Kanskje noen som har erfaring med iPhone 6S?

Jeg kommer nok aldri til å bytte merke på telefon, ettersom iPhone er utrolig enkle og geniale å bruke!

.. OGSÅ ELSKER JEG DEKSELET:LOOK AT THIS BEAUTY!Har du en telefon du er fornøyd med?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 06.06.2017, 18:22

MINE INNKJØP FRA SVERIGE


Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene fra Sverige og jeg angrer virkelig ikke på å handle litt klær. Det jeg hadde satt meg som mål å finne meg, det fant jeg også. Derfor er jeg utrolig glad for alt jeg kjøpte. Vi fikk jo handlet litt mat og slikt også, men det er jo ikke nødvendig å ta med. Så jeg tenkte å dele med dere de klærne jeg kjøpte meg.

^ Kjøpte denne nydelige bomber jakka til halv pris. Elsker fargen! 

FIND BEAUTY IN THE SMALL THINGS
Jeg ønsker dere en fin kveld videre ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 19.05.2017, 10:05

INNKJØP AV NYE SMINKE PRODUKTER


God fredag dere! Som jeg skrev på bloggen for litt siden, så var jeg jo noen dager i Oslo. Der fikk jeg faktisk kjøpt litt til meg selv, noe jeg ikke ofte prioriterer. Men, sminke får man jo ikke nok av. Eller hva? Så jeg tenkte å vise dere noen nye sminke produkter jeg har kjøpt, som jeg gleder meg til å teste ut.Noen som har erfaring med disse produktene?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 25.04.2017, 19:38

NYE SKO FOR VÅREN 

Jeg har vært så heldig og har fått nye sko av min kjære farmor, som er kjempe gode å gå i. Slike sko former seg til føttene, slik at det blir et mykt underlag og behagelig å gå med. Jeg tror aldri jeg har hatt så gode sko, som disse! Så nå kan bare våren og sommeren komme, ettersom været har vært veldig merkelig i det siste.

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 06.04.2017, 10:00

JEG HAR ENDELIG KJØPT NY!


Hei mine fine lesere! Etter veldig mange år med min gamle pc, sa den endelig takk for seg. Så da har jeg blitt nødt til å kjøpe en ny. Nå har jeg endelig gjort det og jeg elsker den allerede! Fargen er fin, den er veldig lett og kjempe praktisk å ta med seg.


HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 21.03.2017, 18:35

JEG HAR KJØPT NY JAKKE· BOMBER JAKKE FRA CUBUS ·

________

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var på shopping, ettersom jeg aldri shopper lengre. Men, etter en liten tur i dag, så ville jeg kjøpe meg en ting jeg har ønsket meg en god stund. Nemlig denne bomber jakken fra Cubus! Den kostet egentlig 399 kr, men det er 30% på alle klær - så derfor fikk jeg den mye billigere! Det er jo ekstra stas, så lenge jeg har hatt lyst på en slik jakke veldig lenge.

 

HVA SYNTES DU OM BOMBER JAKKER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

 • 22.02.2017, 10:44

INNKJØP: NY JAKKE JEG ELSKER


Good day! Jeg har faktisk ikke hatt slike innlegg på bloggen, på en måte. Slike innlegg, der du legger ut antrekket du har på deg (bare at dette er et innkjøp). Men, kanskje det er noe jeg kan begynne med. Hva syntes dere?

Jeg har kjøpt kåpen (sier vel kanskje ikke jakke?) på fretex, derfor blir det litt vanskelig å linke direkte til produktet.HVA SYNTES DU OM KÅPEN? ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 10.02.2017, 10:20

JEG ER LITT STOLT


PLANT YOUR LOVE AND LET IT GROW


· JEG ER LITT STOLT ·

...

Når jeg ser tilbake på hvordan den en gang var, så tenker jeg på hvor mye det var verdt. Hele prosessen til i dag, har tatt over et halvt år! Men, som sagt - det er verdt det! Jeg syntes det er utrolig moro å ha en slik greie, som jeg har fått opp selv. Det finnes så utrolig mange spennenede prosjekter, som kan gjøres selv.

HAR DU NOE SLIKT, SOM DU VIL DELE I KOMMENTARFELTET?

Facebook: HER

 • 17.11.2016, 18:25

Mine siste innkjøp


Det er ikke veldig ofte jeg shopper veldig mye, men av og til er det gøy med litt nytt! Så derfor vil jeg vise dere mine siste innkjøp, som er fra Coverbrands. Jeg har hørt mye bra om disse sminke produktene, så derfor måtte jeg kjøpe dem.

Mary Lou Manizer er deres bestselgene highlighter, som jeg også har sett flere toppbloggere anbefale.

Skin Luminizer Miracle Foundation fra max factor sies å ha god dekkevne, uten å være oljete. Den fremhever også det beste i din hud. Så denne gleder jeg meg til å prøve!

Bruker du noen av disse? 

 • 31.10.2016, 13:13

Mine siste innkjøp


Processed with VSCOcam with f2 preset

Denne kremen fra Garnier er jeg helt avhengig av. Jeg har mye tørr hud, derfor hjelper den så utrolig godt. Det er den eneste som hjelper for min hud i ansiktet. Elsker også disse maskene, selv om du av og til kan få litt tørr hud av de. Men, huden blir deilig og myk!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Denne lille boksen, er til øyenbrynene. Jeg elsker den! Denne er kjøpt på H&M.

Har du prøvd noen av produktene? ♥

 • 21.10.2016, 13:48

Ny grønn plante


Processed with VSCOcam with t1 preset

- green plants are my favourites - 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva er dine plante/blomster favoritter? 

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits