hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

MINE SISTE INNKJØP FRA OSLO!

 • 24.02.2018, 17:39

JEG HAR KJØPT MYE FINT PÅ SALG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Etter en haug med innkjøp av frappe på Starbucks, fikk jeg også shoppet litt. Husker ikke sist jeg handlet klær, men jeg ble så glad når jeg fant omtrent alt på salg. Som dere sikkert har fått med dere, så hadde jeg en kjempe fin tur til Oslo og jeg er utrolig glad. For å se hvorfor jeg hovedsaklig skulle til Oslo å gjøre, kan dere finne ut HER og HER.

Jeg måtte jo kjøpe et minne fra Senkveld, noe som sikkert kommer til å bli en favoritt .

Til slutt kommer mitt beste kjøp, nemlig denne fine badedrakten fra H&M! Jeg gleder meg til å bruke den i sommer ♡

Noe som falt i smak hos dere også?

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

DEN SMARTE KOKEBOKEN

 • 23.02.2018, 11:00

♡ ♡

Jeg var så heldig og kjøpte denne boka på salg, som er en kokebok. Det som er så genialt med denne, er at det finnes bilde for bilde til hver oppskrift. Hvis du ikke er sikker på hvordan du går frem i en oppskrift, så står det forklart også med bilder. Hvor genialt er ikke det? Denne boka skulle jeg hatt for lenge siden, da det også er veldig enkle oppskrifter. Men, så mye godt!

Facebook HER Instagram HER Spørsmålsrunde om oss HER

KAN IKKE ANNET ENN Å ELSKE DISSE

 • 26.11.2017, 11:28

NOEN SKATTER JEG FIKK PLUKKET OPP

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe jeg ikke har gjort på så lenge jeg kan huske, er å kjøpe meg et par ting til å pynte opp med hjemme. For et par dager siden var jeg og L på en liten handletur, da jeg plukket med meg hjem disse fine pynte gjenstandene på bildene. Det beste av alt, er jo at det er ting til jul.

BARE SE SÅ HELDIG JEG ER

 • 10.11.2017, 10:00

DETTE HADDE JEG IKKE FORVENTET

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

❥ Jeg har en stund lurt på hvor jeg skal få kjøpt noen fine og varme vinter sko, uten hell. Men, så utrolig heldig som jeg er har jeg fått disse fra min kjære farmor. Jeg hadde ikke forventet å få noen så fine sko nå, så disse ble jeg ekstremt glad for å få! Nå skal jeg iallefall ikke fryse, nå som det blir kaldere for hver dag som går mot jul.

Hva syntes dere om skoene?

MINE SISTE INNKJØP AV SMINKE

 • 08.11.2017, 10:00

SMINKE JEG HAR HØRT MYE BRA OM

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Disse produktene jeg senest bestilte fra Lyko, har jeg lenge gledet meg til å bestille. Jeg ser stadig vekk flere som blogger om disse produktene, så nå skal jeg teste dem ut selv også. Endelig! Jeg har allerede prøvd leppeproduktene, som i og for seg er kjempe gode. Det eneste å sette fingeren på, er leppestiften som er litt vel tørr. Men, når jeg tok på lipglossen ble det noe helt annet. Viser til på bildene under. Vil dere at jeg lager en egen sminkelook, der jeg bruker alle produktene og forteller min ærlige tilbakemelding?

Noen som har prøvd disse produktene?

8 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

 • 04.11.2017, 10:00

VELKOMMEN KJÆRE NOVEMBER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tenk at det bare er to måneder igjen av dette året, dere? Tiden går så utrolig fort. Uansett så er det ikke veldig lenge til min bursdag, som da er i slutten av denne måneden. Men, jeg er en person som kanskje ikke gjør så mye ut av min egen bursdag. Feirer ikke stort, men setter selvfølgelig pris på når det først skjer noe. Husk at det er de små tingene, som utgjør den største forskjellen. Iallefall er det slik for meg, så da kommer det en hyggelig liste fra meg.

10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Prøve å handle inn litt julegaver, som jeg aldri har forutsetninger for. Jeg er nesten alltid sent ute med julegaver, men i år vil jeg starte litt tidligere. Jeg skal på en liten helgetur neste helg, som jeg kommer tilbake til. Da tenker jeg å handle litt julegaver!

2. Gå masse turer ute i den fine friske lufta, før snøen kommer. Jeg elsker også å gå tur når det er masse snø, men jeg er ikke helt klar for det enda. Derfor vil jeg nyte disse dagene.

3. Ta med kjæresten på en aldri så liten bytur minst en lørdag. Jeg bare elsker slike dager, hvor jeg kan ta på meg varme klær og gå litt ute i byen. I tillegg til å kikke litt i butikker, som selvfølgelig hører med.

4. Planlegge neste måned, som da er desember. Dette er jo det første året, hvis jeg og L bor sammen. Derfor blir det ekstra moro å komme i gang med planlegging fra A til Å.

5. Lage den beste kakaoen med melk og melkesjokolade. Mmm! Litt skal jeg virkelig unne meg, da jeg elsker kakao på denne tiden når det begynner å nærme seg vinter. Sitte foran tv-en med en kopp kakao, er nydelig bare å tenke på det!

6. Prioritere tid sammen med min kjære familie. Noe som ikke har vært veldig optimalt den siste tiden, når det skjer litt ting. Men, det ønsker jeg å gjøre noe med igjen. Familien min er gull verdt.

7. Rydde i klesskapet mitt, bare for å få en litt bedre oversikt. Det er alltid noe som kan ryddes, selv om du har mye på plass.

8. Fortsette med treningen jeg har vært så flink å komme i gang med. Jeg ser på ingen måte en grunn til å stoppe, så det skal jeg bare fortsette med slik jeg gjør. Det har blitt noe jeg elsker, som er en veldig god grunn til og ikke gi det opp.

Har du noen planer denne måneden?

MINE NYESTE INNKJØP

 • 20.10.2017, 10:00

Hei på dere, søte!

Det var en del av dere som gjerne ville se mine innkjøp fra Kristiansand, noe jeg selvfølgelig tenkte å vise dere. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg fikk kjøpt, da jeg fikk krysset av alt på lista jeg hadde med.

Genser fra H&M

Skrubb og olje fra Rituals

.. Disse var super gode, etter og ha prøvd dem. Jeg har aldri hatt så gode produkter til ansiktet, så disse er jeg veldig glad for at jeg kjøpte!

Topp fra Bikbok

Bukse fra Ginatricot

Foundation fra Cubus ❥ Denne har alltid vært en favoritt!

Primer fra NYX, kjøpt på H&M DERE, hvis dere ikke har funnet en dere liker, burde dere prøve denne.

Leppestift fra H&M

Lip liner fra H&M

Noe som falt i smak hos dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

INNKJØP AV NY BLAZER

 • 21.09.2017, 10:51

.. TYNN BLAZER PÅ SALG!

Jeg var utrolig heldig sist gang jeg var på en liten shopping runde, der jeg kjøpte denne tynneste blazeren på salg. Da kom jeg hjem med kun denne, som jeg ble super fornøyd med. Den er veldig fin til i grunn det meste, sett bort fra å bruke den som en jakke. Den er jo veldig tynn og det går ikke akkurat mot varmere tider, men jeg vil bruke den uansett 

Likte dere mitt siste innkjøp?

INNKJØP AV NY MUMMIKOPP

 • 20.07.2017, 10:00

God torsdag dere hjerter ♥

Da jeg og kjæresten min var på ferie i år, kikket vi litt i butikker og slikt. Det er jo så koselig og Kragerø er en nydelig sommerby. Blant annet fikk jeg kjøpt meg en ny mummikopp, noe jeg er utrolig fornøyd med. Enda en fin kopp til samlingen min!TO MY COLLECTION - LOVE IT!

Flere som samler på mummikopper?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG ELSKER MIN NYE KJOLE

 • 06.07.2017, 09:47

Mitt siste innkjøp er denne nydelige kjolen jeg har på meg på bildene, som jeg bare elsker. Jeg elsker fargen og i grunn alt med den. Deilig og bare slenge på seg denne i en fart. Den kostet også bare 79 ,- på H&M, som gjorde til at jeg bare måtte kjøpe den 

Likte du kjolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

MINE SISTE INNKJØP

 • 24.06.2017, 10:00

Jeg har i det siste fått shoppet litt klær, noe som jeg har trengt til sommer tider. Så derfor tenkte jeg å vise dere noe av det jeg har kjøpt, da det sikkert kommer flere slike innlegg etterhvert. Jeg er nok ikke helt ferdig, hehe.Hva syntes du om innkjøpene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

ENDELIG NY IPHONE

 • 21.06.2017, 09:30

Nå var det på tide med en ny telefon, ettersom den gamle slo seg av, ringte og skrev meldinger som det passet den. Så derfor har jeg gått fra vanlig iPhone 5 til iPhone 6S og jeg er så utrolig fornøyd. Jeg har hørt en del gode tilbakemeldinger om den, så jeg gleder meg til å bruke denne fremover. Kanskje noen som har erfaring med iPhone 6S?

Jeg kommer nok aldri til å bytte merke på telefon, ettersom iPhone er utrolig enkle og geniale å bruke!

.. OGSÅ ELSKER JEG DEKSELET:LOOK AT THIS BEAUTY!Har du en telefon du er fornøyd med?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

MINE INNKJØP FRA SVERIGE

 • 06.06.2017, 18:22

Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene fra Sverige og jeg angrer virkelig ikke på å handle litt klær. Det jeg hadde satt meg som mål å finne meg, det fant jeg også. Derfor er jeg utrolig glad for alt jeg kjøpte. Vi fikk jo handlet litt mat og slikt også, men det er jo ikke nødvendig å ta med. Så jeg tenkte å dele med dere de klærne jeg kjøpte meg.

^ Kjøpte denne nydelige bomber jakka til halv pris. Elsker fargen! 

FIND BEAUTY IN THE SMALL THINGS
Jeg ønsker dere en fin kveld videre ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

INNKJØP AV NYE SMINKE PRODUKTER

 • 19.05.2017, 10:05

God fredag dere! Som jeg skrev på bloggen for litt siden, så var jeg jo noen dager i Oslo. Der fikk jeg faktisk kjøpt litt til meg selv, noe jeg ikke ofte prioriterer. Men, sminke får man jo ikke nok av. Eller hva? Så jeg tenkte å vise dere noen nye sminke produkter jeg har kjøpt, som jeg gleder meg til å teste ut.Noen som har erfaring med disse produktene?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

NYE SKO FOR VÅREN

 • 25.04.2017, 19:38


 

Jeg har vært så heldig og har fått nye sko av min kjære farmor, som er kjempe gode å gå i. Slike sko former seg til føttene, slik at det blir et mykt underlag og behagelig å gå med. Jeg tror aldri jeg har hatt så gode sko, som disse! Så nå kan bare våren og sommeren komme, ettersom været har vært veldig merkelig i det siste.

Jeg håper dere har det fint!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

JEG HAR ENDELIG KJØPT NY!

 • 06.04.2017, 10:00

Hei mine fine lesere! Etter veldig mange år med min gamle pc, sa den endelig takk for seg. Så da har jeg blitt nødt til å kjøpe en ny. Nå har jeg endelig gjort det og jeg elsker den allerede! Fargen er fin, den er veldig lett og kjempe praktisk å ta med seg.


HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

JEG HAR KJØPT NY JAKKE

 • 21.03.2017, 18:35


· BOMBER JAKKE FRA CUBUS ·

________

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var på shopping, ettersom jeg aldri shopper lengre. Men, etter en liten tur i dag, så ville jeg kjøpe meg en ting jeg har ønsket meg en god stund. Nemlig denne bomber jakken fra Cubus! Den kostet egentlig 399 kr, men det er 30% på alle klær - så derfor fikk jeg den mye billigere! Det er jo ekstra stas, så lenge jeg har hatt lyst på en slik jakke veldig lenge.

 

HVA SYNTES DU OM BOMBER JAKKER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

INNKJØP: NY JAKKE JEG ELSKER

 • 22.02.2017, 10:44

Good day! Jeg har faktisk ikke hatt slike innlegg på bloggen, på en måte. Slike innlegg, der du legger ut antrekket du har på deg (bare at dette er et innkjøp). Men, kanskje det er noe jeg kan begynne med. Hva syntes dere?

Jeg har kjøpt kåpen (sier vel kanskje ikke jakke?) på fretex, derfor blir det litt vanskelig å linke direkte til produktet.HVA SYNTES DU OM KÅPEN? ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG ER LITT STOLT

 • 10.02.2017, 10:20

PLANT YOUR LOVE AND LET IT GROW


· JEG ER LITT STOLT ·

...

Når jeg ser tilbake på hvordan den en gang var, så tenker jeg på hvor mye det var verdt. Hele prosessen til i dag, har tatt over et halvt år! Men, som sagt - det er verdt det! Jeg syntes det er utrolig moro å ha en slik greie, som jeg har fått opp selv. Det finnes så utrolig mange spennenede prosjekter, som kan gjøres selv.

HAR DU NOE SLIKT, SOM DU VIL DELE I KOMMENTARFELTET?

Facebook: HER

Mine siste innkjøp

 • 17.11.2016, 18:25

Det er ikke veldig ofte jeg shopper veldig mye, men av og til er det gøy med litt nytt! Så derfor vil jeg vise dere mine siste innkjøp, som er fra Coverbrands. Jeg har hørt mye bra om disse sminke produktene, så derfor måtte jeg kjøpe dem.

Mary Lou Manizer er deres bestselgene highlighter, som jeg også har sett flere toppbloggere anbefale.

Skin Luminizer Miracle Foundation fra max factor sies å ha god dekkevne, uten å være oljete. Den fremhever også det beste i din hud. Så denne gleder jeg meg til å prøve!

Bruker du noen av disse? 

Mine siste innkjøp

 • 31.10.2016, 13:13

Processed with VSCOcam with f2 preset

Denne kremen fra Garnier er jeg helt avhengig av. Jeg har mye tørr hud, derfor hjelper den så utrolig godt. Det er den eneste som hjelper for min hud i ansiktet. Elsker også disse maskene, selv om du av og til kan få litt tørr hud av de. Men, huden blir deilig og myk!

Processed with VSCOcam with t1 preset

Denne lille boksen, er til øyenbrynene. Jeg elsker den! Denne er kjøpt på H&M.

Har du prøvd noen av produktene? ♥

Ny grønn plante

 • 21.10.2016, 13:48

Processed with VSCOcam with t1 preset

- green plants are my favourites - 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva er dine plante/blomster favoritter? 

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no