• 17.08.2017, 18:24

INNKJØP AV MYE FINT TIL SKOLESTART


Etter første skoledag, ble jeg med mine kjære besteforeldre til nabobyen for å handle litt. Jeg fikk kjøpt så mye fint, at jeg måtte bare vise dere hva. Noe av det gøyeste jeg vet, er å handle inn til en ny skolestart. Spesielt når jeg finner så mye fint.

- Jeg fikk også denne personlige almanakken i posten jeg laget for en uke siden -

Flere som har begynt på skolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 17.08.2017, 10:00

JEG GRUET MEG TIL I DAG


Torsdag allerede.

I dag har skolen startet igjen, iallefall for meg og sikkert flere. Jeg både gledet meg og gruet meg litt, faktisk. Men, mest av alt gledet jeg meg til å komme i gang med litt rutiner igjen etter ferien. Det er alltid godt. Det gikk over all forventning!

Hvordan blir deres rutiner fremover?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 18.07.2017, 16:33

DET ER NESTEN IKKE TIL Å HOLDE UT


Etter en tur på byen og fiskebrygga i Risør, sitter jeg nå inne i kulden. Ute er det så varmt i dag at det nesten ikke er til å holde ut, selv om jeg samtidig absolutt ikke klager på varmen. Ikke misforstå meg.

Men, det er så nydelig å variere litt.

Midt i sola stakk det så på armene at dem nesten gikk av seg selv - så da er det nydelig å komme seg inn der det var kaldere.

Hvordan er været hos deg?

 • 08.07.2017, 15:04

VI ER PÅ VEI TIL EN VAKKER PLASS


Noe jeg har blitt veldig glad i, er å reise ut i båten på sommeren. Være i skjærgården. Se utover den vakre sjøen. En liten drink. Fine mennesker. Så nå er jeg og min kjæreste på vei til Kragerø med båten.

Jeg har gledet meg lenge til å dra, ettersom vi koste oss veldig der i fjor også. Vi forelsket oss veldig i stedet, så derfor bestemte vi oss for å dra tilbake dit med båt i år. Så dit går altså veien, selvfølgelig på flatt vann. Helt nydelig, altså!

God sommer dere <3

 • 19.06.2017, 13:08

JEG KUNNE HA SOVET HELE DAGEN


Hei og god mandag dere! Ja, i dag ble det et litt senere innlegg enn vanlig. Men, jeg vet ikke hva det er. Da kjæresten min gikk på jobb i dag tidlig, så fikk jeg nesten ikke med meg at han dro. Jeg var så trøtt og sovnet så fort igjen, at jeg ikke kan huske det. Kunne sikkert ha sovet hele dagen, føles det ut som. Jeg kikket senest på klokken i dag kl. 12 og da måtte jeg bare stå opp. Jeg kan ikke huske sist jeg var så trøtt, altså.

Det var veldig varmt i går, der jeg gikk en lengre tur uten sko. Så det var nok ikke det smarteste av meg, det heller.Fin ny uke til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 17.06.2017, 10:00

JEG HATER DEG DENNE SOMMEREN


Hei og god lørdag til dere herlige! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne uken så langt, annet enn at det har gått veldig opp og ned. Noe jeg også har vært gjennom, er et lite tankekjør. Jeg må prøve å sortere litt oppi der, noe som ikke alltid er veldig lett. Men, jeg skal gjøre mitt beste og alt pleier seg å ordne seg. Det gjør det helt sikkert, det er jeg sikker på.


 

Så over til overskriften, som virkelig beskriver det jeg skal fortelle - så utrolig godt. Er det bare jeg som aldri klarer å være positiv, når det kommer til mygg og knott på sommeren? Jeg måtte bare si det. Det er virkelig noe jeg hater hver sommer. Men, jeg kommer jo ingen vei med det. De vil finnes uansett, om jeg vil det eller ikke. Haha.

I dag får jeg besøk av to av mine aller nærmeste venninner og det gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg skal diske opp med litt mat og slikt, mens vi senere skal ut en tur. Jeg gleder meg så inderlig til å se dem igjen og jeg har en god følelse på at det skal bli en fin dag.

Fin lørdag til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 12.06.2017, 20:00

6 GRUNNER TIL AT VI JENTER HATER MENSEN


Ja, selvfølgelig er det naturlige grunner til at jenter har mensen. Mange fordeler er det jo, men jeg kan virkelig skrive under på at det finnes mange mørke grunner til nettopp dette med mensen. Det vet jeg med sikkerhet, at jeg ikke er alene om her i verden.


 

1. Humøret er en bergogdalbane

Jeg merker med meg selv at jeg fortere kan bli lett irritert og ja, jeg innrømmer det gjerne. Alt det medfører, blir ikke alltid humøret lett å styre. Det blir som en bergogdalbane, der du ikke vet hva som venter i neste sving.

2. Smerter i alle baner

Ofte kan jeg ikke reise meg fra senga, fordi jeg får slike magesmerter som er så intense. Dette er vel kanskje et punkt som topper mye annet. Heldigvis kan jeg si at smertene har blitt litt mindre, ved grunn at jeg går på p-piller. Men, ikke alltid det hjelper.

3. Spiser som en gris

Selvfølgelig kan jeg spise mer enn det jeg vanligvis gjør, det er ingenting å skjule under teppet. Selv har jeg blitt flinkere til å spise frukt eller slike ting, enn godteri. Noe jeg er utrolig glad for. Men, selvfølgelig.. Jeg kunne godt vært foruten!


 

4. Følelsene er overalt

Alt blir trist. Hvis jeg ser en film med en lykkelig slutt, kan tårene virkelig presse på.

5. Skitten

Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg sjeldent ren på hele kroppen - når jeg har mensen. Jeg kan dusje flere ganger om dagen, men jeg føler fortsatt ikke alltid at jeg blir ordentlig ren. Åh, så irriterende og unødvendig.

6. Du vet aldri

.. Når du trenger et toalett! Jeg vet iallefall på et kjøpesenter, så må jeg vite hvor toalettet er. Hvis ikke kan jeg få totalt panikk.Enig?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 01.06.2017, 15:51

7 TING JEG VIL GJØRE I JUNI 

JA, ENDELIG ER DET SOMMER!

Jeg sitter her og har en så god følelse at det er 1. juni allerede. Det er noe spesielt med denne måneden, da det er den offisielle sommer måneden. Med det fine været vi har nå og har hatt den siste tiden, er det virkelig et godt tegn. Det er ingen tvil; sommeren har virkelig kommet. Jeg gleder meg til å se hva som siden bringer utover disse fine månedene vi har i vente. Let's go!


 

7 TING JEG VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN

 

1. Jeg ønsker å finne frem alt av badetøy, for å kunne ta mitt første bad i år. Noe jeg virkelig forbinder med sommer, er sand på kroppen og saltvann i håret. I denne varmen er det også forfriskende å kjøle seg ned litt.

2. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å grille, spesielt nå som endelig sesongen er i gang. Jeg vil stelle i stand koteletter, salater, gode grønnsaker og hive disse godsakene på grillen. En slik kveld med familien må jeg få til denne måneden.

3. Ingenting er som lange båtturer med kjæresten, som gir meg absolutt ro i sjela. Det er så viktig å slappe av, som jeg virkelig får gjort når vi tar oss en tur i båten. Det er nydelig.

4. Holde et variert og sunt kosthold! Jeg har kuttet ut å spise mye mellom måltidene, i tillegg til at jeg ikke spiser sjokolade eller noen form for godteri. Slik ønsker jeg at det skal være. Ikke fordi jeg vil ned i vekt, men rett og slett for å holde kroppen frisk med god & sunn mat. Å spise gode måltider med gode råvarer og sunnere alternativer, resulterer også mindre små spising.

5. Gå tur og plukke blomster. Dette er noe jeg har gjort helt siden jeg var liten. Det var alltid et sikkert tegn på at sommeren er like rundt hjørnet. Allerede har jeg plukket en bukett som står i en fin vase i leiligheten min, noe jeg bare elsker lukten av. Mer skal det bli etterhvert.

6. Spise mye frukt. Ja, dette er noe jeg virkelig gleder meg til hver sommer. Jeg skal fortsette å kutte ut godteri, men også å bytte det ut med alt slags nydelig frukt. Det er jo så friskt og godt. Det hører sommeren til.

7. Jeg vil også prøve å spare litt penger i sommer, noe som iallefall jeg syntes er veldig greit. Etter sommeren blir det kanskje en liten ferie, så derfor er det jo greit å ha noen kroner på sparekontoen!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 20.05.2017, 10:00

EN LITT ANNERLEDES LØRDAG


Jeg må jo innrømme at jeg veldig sjeldent står opp tidlig frivillig på en lørdag, men i dag ble det litt annerledes. Jeg våknet klokka 8 og var faktisk lys våken. Så i dag har jeg spist en god frokost, ser på huskestue som går på tv2 sumo og bare slapper av. Det er så herlig og helt nødvendig til tider, iallefall er det slik for meg. Etterpå tenkte jeg å pleie huden min litt med gode kremer og slikt, så det blir en nydelig start på denne lørdagen. Senere blir det kanskje en båt tur, men vi får se.

Jeg håper dere har det fint ♥I LOVE THIS MORNING

Har dere forresten smakt denne? Det har blitt min favoritt av alle yoghurter og anbefales!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 14.05.2017, 12:41

ENDELIG KAN JEG DELE DETTE MED DERE


Hei dere!

Jeg kom hjem fra Oslo i går kveld og rett til en annen venninne. Det var virkelig deilig med en tur noen dager og det var kjempe koselig i går. Men, jeg kjenner i dag på kroppen at den er i ferd med å ligge rett ut et par dager iallefall, ettersom jeg har ekstremt sår hals og det som følger med. Jeg håper likevel på å blogge litt også.

Jeg også vil endelig vise dere det jeg har ventet på å skrive om. Noe jeg også ble overraskende fornøyd med. Så here it goes:.. Jeg har tatt TO tatoveringer! Dem er tatt på Pink Ink i Oslo, av Therese. Kjempe flink!


< mamma - pappa >

 

En annen liten nyhet, som jeg har så vidt nevnt på bloggen - er angående en Oslo vlog som snart kommer ut på kanalen min HER. Jeg legger den så ut på bloggen, når den blir lagt ut. Veldig spendt på hva dere kommer til å syntes om den!

Hvordan går det med dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 10.05.2017, 10:00

EN SPENNENDE NYHET PÅ BLOGGEN


Hei og god onsdag dere! Nå sitter jeg her og nyter en god frokost, som jeg ikke kan huske sist jeg gjorde. Men, i dag reiser jeg nemlig til Oslo. Jeg reiser inn til en av mine beste venninner, som jeg ikke har vært hos på veldig lenge - så nå er det virkelig på tide. 

 

Jeg tenkte å lage en vlog, mens jeg er i Oslo. Samtidig da vil dere få et glimt av noe jeg virkelig gleder meg til å fortelle dere, men som jeg ikke sier helt enda. I løpet av uken vil det dukke opp en spennende nyhet på bloggen og kanskje i en vlog.

Ønsker dere en ny vlog?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

 • 09.05.2017, 16:49

DET ER FOR GODT TIL Å VÆRE SANT


BILDER FRA WEHEARTITJeg håper dere alle har en fin dag så langt. I dag har tiden gått til å titte litt på inspirasjon, noe jeg av og til gjør for å koble ut litt. Jeg elsker å se på inspirasjon til sommeren, at sommeren bare kan komme. Jeg er så glad for alt jeg får oppleve og jeg skal nyte hvert eneste øyeblikk, smått og stort.

HVA SKAL DERE I SOMMERFERIEN?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

 • 29.04.2017, 10:00

EN NY MULIGHET TIL Å STARTE PÅ NYTT


Hei dere og god lørdag! Hver lørdag liker jeg å lage meg en god frokost og koke meg en kopp te. Det er så deilig. I dag ble det en tidlig morgen, ettersom jeg og kjæresten skal en tur til Kristiansand. Jeg setter så pris på slike små øyeblikk, noe jeg har blitt flinkere til å sette pris på. Hver morgen er en ny mulighet, til å starte på nytt.
 

 

''Know this; you can start over each morning.''

- Tyler Joseph

 Jeg håper dere får en fin lørdag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 10.04.2017, 10:00

PÅSKEFERIE OG GLAD JENTE


God mandag mine flotte lesere. I dag våknet jeg med et stort smil om munnen, noe som er en herlig følelse. Det er påskeferie og da går tempoet litt saktere, men det er herlig også. Helt nydelig er det å sitte her med en kopp kakao.

I dag har min kjære bessa bursdag, så jeg skal ut en tur til henne i dag. Flotteste bessa min!DERES PLANER I DAG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

 • 04.04.2017, 10:15

I DAG ER EN BRA MORGEN


Hei og god tirsdag ♥ I dag skal jeg prøve å finne på litt ting ute, for å få dagen til å gå. Kroppen har vært litt i treg modus i det siste, men da gjør jeg det som er best for meg. Nemlig å komme meg ut og kose meg så godt det lar seg gjøre. Det kan bare gå oppover, ikke sant? Jeg håper dere får en fin dag!

________Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

 • 01.04.2017, 18:44

JEG KOM HELT TIL TOPPEN


I dag må jeg skryte litt, ettersom jeg akkurat kom inn døra etter en lang tur. I Risør er det mange fine topper, der det går fine tur stier og i dag gikk turen sammen med min tøffe mamma opp til vakthusheia. Det har vært litt overskyet i dag også, noe som var helt nydelig. Vi har vært ute i 3-4 timer, så i dag er jeg så stolt av oss!

HVA GJØR DU DENNE LØRDAGEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

 • 21.03.2017, 09:39

HELT PERFEKT
.. Sometimes all you need is a good cup of tea!

________

God tirsdag fine lesere! I det siste har jeg drukket mye te, istedenfor kaffe og det gir meg så lykke. Men, jeg sier aldri nei takk til en kaffekopp når jeg er på besøk! Disse mummikoppene gjør meg også alltid i godt humør. Denne på bildet er tatt hos mamma, men jeg har mange andre i min samling. Du kan forresten finne samlingen min HER SAMLER DU PÅ MUMMIKOPPER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

 • 07.03.2017, 10:05

MINE MÅL FOR UKEN


Hei og god tirsdag dere! Jeg har aldri vært et menneske som har vært glad i en ny start på uken, samtidig så er det jo greit med en ny start og med nye mål. Noe jeg heller aldri har vært god på, så er det å sette meg mål. Jeg gjør ting, men jeg har ikke vært flink til å skrive ned og se hva jeg får til. Så jeg starter denne tirsdagen ved å dele mine mål for uken, så håper jeg dere får en fin uke ♥

________           UKENS MÅL

 • Stå opp tidligere enn vanlig og spise god frokost
 • Stresse ned og nyte hver eneste dag
 • Få nok søvn
 • Gå en tur hver dag
 • Planlegge hvert eneste måltid

HAR DU NOEN MÅL FOR UKEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 06.03.2017, 10:13

DYREBARE ØYEBLIKK


Livet har mange av dem og jeg vil nevne noen av dem.

Ligge og høre på regnet

Å le høyt

På tur i skogen

Danse når jeg vil

Fine bilder

Lukten av blomsterEn kopp kaffe

Lage mat sammen med andre

Å spise en god pizza


♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

 • 02.03.2017, 09:19

LOVE THIS MORNING


God morgen fine mennesker! Jeg har ikke så mye mer å si, enn at jeg i dag skal slappe av og ta livet med ro. Slik er det av og til, som også er helt greit 


GOOOD TORSDAG!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits