• 17.10.2017, 15:36

JEG ER HELT I SJOKK


Så langt har dagen vært helt super, da jeg har shoppet litt ting jeg trengte og har tatt en kaffe på Starbucks. Det finnes ikke bedre kaffe. Jeg har virkelig mye fint å vise dere, når jeg kommer hjem ♥

Men, så til overskriften. Jeg har satt på Starbucks i litt over en time, da det kom en jente bort til meg. Hun hadde kommet over bloggen min og sa utrolig mye fint til meg. Hun spurte om å få et bilde sammen med meg.

Jeg ble helt satt ut og visste ikke hva jeg skulle si. Jeg så vel sikkert ut som er lite nervevrak, her jeg satt. Jeg er litt i sjokk, men så utrolig koselig.

Hvis du lurer på noe, send meg gjerne spørsmål HER

 • 16.10.2017, 21:46

NOE JEG ELSKER PÅ TUR


God mandag kveld dere!

Ikke lenge før senga roper, men jeg har hatt det veldig fint i Kristiansand så langt. Har spist en så god middag ute, som jeg elsker når jeg er noen vei sånn som de dagene her. I morgen blir det litt shopping og middag ute, så det blir veldig koselig.

Håper dere har det fint!

 • 16.10.2017, 10:00

I DAG REISER JEG


God mandag og da en nyyy uke! Nå er det en god stund siden jeg har reist noe sted, i det hele tatt. Mange kjøreturer har det jo blitt, men jeg har ikke dratt noe sted på egenhånd på lange tider. Derfor ville jeg veldig gjerne ha noen dager hos min beste venninne i Kristiansand! Åh, som jeg gleder meg altså. Jeg tar med kamera, slik at vi kan få knipset en del bilder. Dere hører også fra meg underveis, selvfølgelig.

// Fra en tur for lenge siden, jeg bare hadde lyst å dele ..

Jeg tenkte også å få handlet litt ting jeg både trenger, og har hatt lyst på i lange tider. Så hvis noen er interesserte i å se hva jeg kjøper, så fortell meg gjerne. Da lager jeg selvfølgelig et innlegg om det jeg har kjøpt.

Dette innlegget er også forhåndsskrevet, ettersom jeg skal på skolen og litt forskjellig før jeg reiser i dag. Om jeg blir å dra på skolen, selvfølgelig. Migrene spiller ikke helt på lag, den siste tiden. Det har gjort til at jeg har vært nødt til å avlyse flere ting, men sånn er det bare. Jeg må ta med meg det som er positivt og det er akkurat det jeg skal.

Vi snakkes senere, dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 15.10.2017, 10:00

RETT UT VINDUET


.. Det er så flott ute nå, dere! Jeg sitter foreløbig inne og slapper av, mens jeg tenker på å ta meg en tur ut. Først skal jeg trene litt denne søndagen, etterfulgt litt rydding var planen. Så blir det nok en tur ut, for min del. Hvor enn du ser ut fra et vindu, er det flotte farger overalt 

GOD

SØNDAG

DERE

Tycks om bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 07.10.2017, 10:00

SUNN FROKOST OG SMARTE TRIKS


.. This yummy plate full of energi ♥

SUNN OG NYDELIG FROKOST

God lørdag! I dag har jeg hatt en nydelig morgen, med denne frokosten som dere ser. Det er utrolig hvor godt det kan smake, når det er så enkelt å lage i tillegg til at det er sunt. Disse fine rosene har nå nesten vart i en uke, men alt etter at jeg faktisk har gjort noen smarte triks - slik at dem holder lengre. Snart blir det en liten bytur med kjæresten, så får vi se hva planene blir senere.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

 • 13.09.2017, 15:33

NÅ ER VI ENDELIG SAMBOERE!


...

Som jeg fortalte på bloggen for en liten stund siden, skulle jeg og kjæresten min flytte sammen i huset han har kjøpt. Etter mye som skjedde, tok noen ting litt lengre tid. Som å flytte min adresse ut til huset, det tok litt tid. Jeg trodde først jeg hadde flyttet adressen ut, men så ble det på en eller annen måte ikke registrert. Men, i går satt jeg mitt navn på postkassen.

.. Så nå er vi endelig samboere!

Selv om jeg fortsatt har feber og sår hals, er jeg veldig glad for og ikke ligge rett ut med migrene. Derfor skal jeg bruke litt tid i dag på å gjøre litt biologi oppgaver, som trengs! Ellers er det nydelig vær ute, så det gjør meg også litt ekstra glad 

Hva gjør dere denne onsdagen?

 • 13.09.2017, 10:00

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN


...

Vanligvis når jeg ikke ligger med feber og sår hals (eh..) Så elsker jeg denne årstiden, da bladene faller og det blir kaldere temperatur. Ikke alle er like begeistret og glad i den overgangen fra sommer til høst, men det kan jeg skrive under på at jeg iallefall gjør.

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

 

1. Nye programmer på tv. Rundt høst tider begynner mange artige program på tv igjen, noe som er veldig kjekt.

2. Shoppe. Ikke ofte shopper jeg klær, men jeg har veldig lyst til å ta en liten shoppingrunde og handle inn litt fine strikkegensere og koseklær.

3. Fine morgenstunder. På med de gode og varme tøflene, lage en god frokost, sette over en varm kakao og slappe av foran tven med god samvittighet.

4. Stearinlys og fyr i peisen. Trenger jeg å si mer?

5. Gåturer. Noe jeg virkelig elsker, er å ta på min gode og varme jakke, ta med kamera på slep og gå en lang tur. Gjerne ta med noe varmt å drikke, så jeg kan stoppe på fine plasser og bare nyte øyeblikket.


6. Fine farger. Når vi er inne på å gå ute i naturen, så er fargene kjempe fine.

7. Julen. Det er også på tide å telle ned til juletider, noe jeg gjør vært eneste år. I mine øyner er dette den fineste tiden på året!

8. Tid til å lese. Jeg er ikke alltid flink til å lese bøker på sommeren, selv om jeg elsker å lese. Men, på høsten er det koselig å sitte inne med en god bok og slappe helt av.

9. Plukke bær og andre ting. Når fargespillet kommer i naturen, er det også en del bær som også har sin tid. Jeg elsker blåbær i tillegg til å plukke dem, så det håper jeg på i år. Også andre fine busker og lyng, til å pynte opp i hjemmet.

10. Vin. Det er lov å ta deg et glass vin litt oftere, for kosen sin skyld.

Hva liker du best med høsten?

 • 11.09.2017, 18:47

JEG TURTE IKKE Å OPERERE


- OPERASJON, SKEPTISK OG ANTIBIOTIKA KURER -

For kanskje 3 år siden fikk jeg time på sykehuset i Kristiansand, der jeg skulle fjerne mandlene. Men, der fikk jeg beskjed at det ikke var noen garanti at det ville bli bedre for meg. Da gikk jeg noen runder med meg selv og kom fram til at det ville jeg ikke, så lenge det ikke var noe sikkert. Det er tross alt en operasjon, noe jeg var litt skeptisk til.

Jeg har med andre ord hatt 3-4 runder hver høst med sykdom, da feber og halsbetennelse. Det har blitt noen antibiotika kurer gjennom årene.

De siste årene har jeg altså ikke vært veldig plaget, noe jeg har vært veldig heldig med. Men, nå var det altså min tur til å ligge rett ut. Jeg har levd på iiiis fra morgen til kveld, noe som jeg må ta med som positivt uten å ha dårlig samvittighet.

Jeg har også stemt i dag, så det kommer jeg iallefall til å følge med i kveld. Det er så viktig å bruke stemmeretten sin. Som Frank Aarebrot sa;

«Hjemmesitting er en halv stemme til dem du liker minst»

 • 07.09.2017, 10:52

I WILL NEVER FORGET


Det er alltid de små tingene i hverdagen, som viser seg å være det største. Det kan jeg virkelig se, ettersom jeg har masse bilder å se i gjennom. Jeg tar bilder av de små øyeblikkene, men ''små'' i denne setningen er ikke smått i det hele tatt. Det er minner jeg tar frem, de dagene jeg ikke føler meg bra. Det er minner jeg aldri vil glemme.

- TWO YEARS AGO -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 03.09.2017, 18:59

JEG HAR ENDELIG KLART DET!


For kanskje 3-4 uker ukene siden satt jeg med en potetgull pose i hånden, så vips var den borte. Da var det også ferie, til mitt forsvar. Hehe! Men, nå i et par uker har jeg blitt veldig flink til å komme inn i gode rutiner igjen. Jeg spiser sunt og variert, i tillegg til at jeg også har begynt å trene. Både styrke og jogging / gåturer. Det kjennes helt nydelig. Det å komme inn i slike rutiner, hjelper på hele kroppen (og ikke minst mentalt..)

...

- MYE GOD MAT SOM OGSÅ ER SUNT -

God søndag videre fine folk ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 17.08.2017, 18:24

INNKJØP AV MYE FINT TIL SKOLESTART


Etter første skoledag, ble jeg med mine kjære besteforeldre til nabobyen for å handle litt. Jeg fikk kjøpt så mye fint, at jeg måtte bare vise dere hva. Noe av det gøyeste jeg vet, er å handle inn til en ny skolestart. Spesielt når jeg finner så mye fint.

- Jeg fikk også denne personlige almanakken i posten jeg laget for en uke siden -

Flere som har begynt på skolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 17.08.2017, 10:00

JEG GRUET MEG TIL I DAG


Torsdag allerede.

I dag har skolen startet igjen, iallefall for meg og sikkert flere. Jeg både gledet meg og gruet meg litt, faktisk. Men, mest av alt gledet jeg meg til å komme i gang med litt rutiner igjen etter ferien. Det er alltid godt. Det gikk over all forventning!

Hvordan blir deres rutiner fremover?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 18.07.2017, 16:33

DET ER NESTEN IKKE TIL Å HOLDE UT


Etter en tur på byen og fiskebrygga i Risør, sitter jeg nå inne i kulden. Ute er det så varmt i dag at det nesten ikke er til å holde ut, selv om jeg samtidig absolutt ikke klager på varmen. Ikke misforstå meg.

Men, det er så nydelig å variere litt.

Midt i sola stakk det så på armene at dem nesten gikk av seg selv - så da er det nydelig å komme seg inn der det var kaldere.

Hvordan er været hos deg?

 • 08.07.2017, 15:04

VI ER PÅ VEI TIL EN VAKKER PLASS


Noe jeg har blitt veldig glad i, er å reise ut i båten på sommeren. Være i skjærgården. Se utover den vakre sjøen. En liten drink. Fine mennesker. Så nå er jeg og min kjæreste på vei til Kragerø med båten.

Jeg har gledet meg lenge til å dra, ettersom vi koste oss veldig der i fjor også. Vi forelsket oss veldig i stedet, så derfor bestemte vi oss for å dra tilbake dit med båt i år. Så dit går altså veien, selvfølgelig på flatt vann. Helt nydelig, altså!

God sommer dere <3

 • 19.06.2017, 13:08

JEG KUNNE HA SOVET HELE DAGEN


Hei og god mandag dere! Ja, i dag ble det et litt senere innlegg enn vanlig. Men, jeg vet ikke hva det er. Da kjæresten min gikk på jobb i dag tidlig, så fikk jeg nesten ikke med meg at han dro. Jeg var så trøtt og sovnet så fort igjen, at jeg ikke kan huske det. Kunne sikkert ha sovet hele dagen, føles det ut som. Jeg kikket senest på klokken i dag kl. 12 og da måtte jeg bare stå opp. Jeg kan ikke huske sist jeg var så trøtt, altså.

Det var veldig varmt i går, der jeg gikk en lengre tur uten sko. Så det var nok ikke det smarteste av meg, det heller.Fin ny uke til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 17.06.2017, 10:00

JEG HATER DEG DENNE SOMMEREN


Hei og god lørdag til dere herlige! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne uken så langt, annet enn at det har gått veldig opp og ned. Noe jeg også har vært gjennom, er et lite tankekjør. Jeg må prøve å sortere litt oppi der, noe som ikke alltid er veldig lett. Men, jeg skal gjøre mitt beste og alt pleier seg å ordne seg. Det gjør det helt sikkert, det er jeg sikker på.


 

Så over til overskriften, som virkelig beskriver det jeg skal fortelle - så utrolig godt. Er det bare jeg som aldri klarer å være positiv, når det kommer til mygg og knott på sommeren? Jeg måtte bare si det. Det er virkelig noe jeg hater hver sommer. Men, jeg kommer jo ingen vei med det. De vil finnes uansett, om jeg vil det eller ikke. Haha.

I dag får jeg besøk av to av mine aller nærmeste venninner og det gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg skal diske opp med litt mat og slikt, mens vi senere skal ut en tur. Jeg gleder meg så inderlig til å se dem igjen og jeg har en god følelse på at det skal bli en fin dag.

Fin lørdag til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 12.06.2017, 20:00

6 GRUNNER TIL AT VI JENTER HATER MENSEN


Ja, selvfølgelig er det naturlige grunner til at jenter har mensen. Mange fordeler er det jo, men jeg kan virkelig skrive under på at det finnes mange mørke grunner til nettopp dette med mensen. Det vet jeg med sikkerhet, at jeg ikke er alene om her i verden.


 

1. Humøret er en bergogdalbane

Jeg merker med meg selv at jeg fortere kan bli lett irritert og ja, jeg innrømmer det gjerne. Alt det medfører, blir ikke alltid humøret lett å styre. Det blir som en bergogdalbane, der du ikke vet hva som venter i neste sving.

2. Smerter i alle baner

Ofte kan jeg ikke reise meg fra senga, fordi jeg får slike magesmerter som er så intense. Dette er vel kanskje et punkt som topper mye annet. Heldigvis kan jeg si at smertene har blitt litt mindre, ved grunn at jeg går på p-piller. Men, ikke alltid det hjelper.

3. Spiser som en gris

Selvfølgelig kan jeg spise mer enn det jeg vanligvis gjør, det er ingenting å skjule under teppet. Selv har jeg blitt flinkere til å spise frukt eller slike ting, enn godteri. Noe jeg er utrolig glad for. Men, selvfølgelig.. Jeg kunne godt vært foruten!


 

4. Følelsene er overalt

Alt blir trist. Hvis jeg ser en film med en lykkelig slutt, kan tårene virkelig presse på.

5. Skitten

Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg sjeldent ren på hele kroppen - når jeg har mensen. Jeg kan dusje flere ganger om dagen, men jeg føler fortsatt ikke alltid at jeg blir ordentlig ren. Åh, så irriterende og unødvendig.

6. Du vet aldri

.. Når du trenger et toalett! Jeg vet iallefall på et kjøpesenter, så må jeg vite hvor toalettet er. Hvis ikke kan jeg få totalt panikk.Enig?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

 • 01.06.2017, 15:51

7 TING JEG VIL GJØRE I JUNI 

JA, ENDELIG ER DET SOMMER!

Jeg sitter her og har en så god følelse at det er 1. juni allerede. Det er noe spesielt med denne måneden, da det er den offisielle sommer måneden. Med det fine været vi har nå og har hatt den siste tiden, er det virkelig et godt tegn. Det er ingen tvil; sommeren har virkelig kommet. Jeg gleder meg til å se hva som siden bringer utover disse fine månedene vi har i vente. Let's go!


 

7 TING JEG VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN

 

1. Jeg ønsker å finne frem alt av badetøy, for å kunne ta mitt første bad i år. Noe jeg virkelig forbinder med sommer, er sand på kroppen og saltvann i håret. I denne varmen er det også forfriskende å kjøle seg ned litt.

2. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å grille, spesielt nå som endelig sesongen er i gang. Jeg vil stelle i stand koteletter, salater, gode grønnsaker og hive disse godsakene på grillen. En slik kveld med familien må jeg få til denne måneden.

3. Ingenting er som lange båtturer med kjæresten, som gir meg absolutt ro i sjela. Det er så viktig å slappe av, som jeg virkelig får gjort når vi tar oss en tur i båten. Det er nydelig.

4. Holde et variert og sunt kosthold! Jeg har kuttet ut å spise mye mellom måltidene, i tillegg til at jeg ikke spiser sjokolade eller noen form for godteri. Slik ønsker jeg at det skal være. Ikke fordi jeg vil ned i vekt, men rett og slett for å holde kroppen frisk med god & sunn mat. Å spise gode måltider med gode råvarer og sunnere alternativer, resulterer også mindre små spising.

5. Gå tur og plukke blomster. Dette er noe jeg har gjort helt siden jeg var liten. Det var alltid et sikkert tegn på at sommeren er like rundt hjørnet. Allerede har jeg plukket en bukett som står i en fin vase i leiligheten min, noe jeg bare elsker lukten av. Mer skal det bli etterhvert.

6. Spise mye frukt. Ja, dette er noe jeg virkelig gleder meg til hver sommer. Jeg skal fortsette å kutte ut godteri, men også å bytte det ut med alt slags nydelig frukt. Det er jo så friskt og godt. Det hører sommeren til.

7. Jeg vil også prøve å spare litt penger i sommer, noe som iallefall jeg syntes er veldig greit. Etter sommeren blir det kanskje en liten ferie, så derfor er det jo greit å ha noen kroner på sparekontoen!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

 • 20.05.2017, 10:00

EN LITT ANNERLEDES LØRDAG


Jeg må jo innrømme at jeg veldig sjeldent står opp tidlig frivillig på en lørdag, men i dag ble det litt annerledes. Jeg våknet klokka 8 og var faktisk lys våken. Så i dag har jeg spist en god frokost, ser på huskestue som går på tv2 sumo og bare slapper av. Det er så herlig og helt nødvendig til tider, iallefall er det slik for meg. Etterpå tenkte jeg å pleie huden min litt med gode kremer og slikt, så det blir en nydelig start på denne lørdagen. Senere blir det kanskje en båt tur, men vi får se.

Jeg håper dere har det fint ♥I LOVE THIS MORNING

Har dere forresten smakt denne? Det har blitt min favoritt av alle yoghurter og anbefales!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

 • 14.05.2017, 12:41

ENDELIG KAN JEG DELE DETTE MED DERE


Hei dere!

Jeg kom hjem fra Oslo i går kveld og rett til en annen venninne. Det var virkelig deilig med en tur noen dager og det var kjempe koselig i går. Men, jeg kjenner i dag på kroppen at den er i ferd med å ligge rett ut et par dager iallefall, ettersom jeg har ekstremt sår hals og det som følger med. Jeg håper likevel på å blogge litt også.

Jeg også vil endelig vise dere det jeg har ventet på å skrive om. Noe jeg også ble overraskende fornøyd med. Så here it goes:.. Jeg har tatt TO tatoveringer! Dem er tatt på Pink Ink i Oslo, av Therese. Kjempe flink!


< mamma - pappa >

 

En annen liten nyhet, som jeg har så vidt nevnt på bloggen - er angående en Oslo vlog som snart kommer ut på kanalen min HER. Jeg legger den så ut på bloggen, når den blir lagt ut. Veldig spendt på hva dere kommer til å syntes om den!

Hvordan går det med dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

Victoria Larsen

Hei! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ og ærlig sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, nemlig Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

hits