hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

DET ER JO HELT UVIRKELIG

 • 17.03.2018, 10:15

NYDELIG MED EN FORANDRING

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

GOD LØRDAG DERE!

Noen dager har jeg stått opp litt senere, enn vanlig. Jeg har hatt behov for det og det har vært deilig å lytte til kroppen! Det som også har vært en liten bonus disse dagene, er det nydelige været vi har ute. Strålende sol flere dager. Det er jo helt uvirkelig, spør du meg. Etter mye snø vi har hatt dette året, er det virkelig nydelig med en forandring. Det er tegn på lysere tider og det vil iallefall jeg ha.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Og dere?? I går bakte jeg en RÅ god brownies, men som inneholder nesten 2 pakker (!) sunne bønner og i tillegg uten sukker. Altså, den var så fersk som «vanlig» brownies og denne er faktisk sunn. Derfor kan denne spises i et par dager, hihi. Jeg lurte denne kaka til samboer, da han ikke merket et eneste tegn til bønnene. Dere vil kanskje ha oppskriften? Den kommer ut så snart som mulig 

Flere som ser frem mot varmere tider?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

UKENS | UTFORDRING, HØY FEBER, ANTREKK ++

 • 11.03.2018, 12:49

God søndag, dere! Hvordan går det med dere? ♥ 

I dag var egentlig planen å ta litt bilder ute, men det må jeg foreløbig se litt an. Det snør nemlig ute, ganske mye. Fordi vi tydeligvis ikke har nok snø nå, hehe. Men, det er lite å gjøre noe med. Så da får vi heller se. Jeg har også en liten overraskelse (om jeg kan kalle det overraskelse) til dere, angående bloggen. Det får dere se i løpet av de nærmeste dagene, trooor jeg. Iallefall tenkte jeg å oppsummere uken som har gått, noe jeg kanskje kan fortsette med.

WHAT HAPPENED THIS WEEK

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens opptur:

Kvalitetstid sammen med familie, som også er det viktigste for meg 

 

Ukens cravings:

Ah, det er uten tvil smeltet sjokolade over banan. Noe så enkelt, men også så utrolig godt. Mhmm, det er farlig godt - spør du meg.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens utfordring:

Garantert å prøve meg på litt trening etter lang tid med sykdom. Jeg merker jo fortsatt at jeg må ta det litt piano. Men, det kan bare gå oppover etter en lengre tid med noe dritt i kroppen.

 

Ukens antrekk:

Litt komisk, men for det meste denne uken har antrekket gått i dette nydelige pleddet.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens serie / film:

S.W.A.T på viaplay.. GØRR spennende serie!

Ukens nedtur:

Høy feber og alt som følger med. Det har vært mye sykdom for tiden, så det trekker litt ned denne uka.. DERFOR kan det bare bli bedre!

 

Ukens tanke:

.. alt jeg har spist når jeg har vært syk! Haha. Jeg pleier ikke å bry meg om hva jeg putter i meg. Men, kroppen min er generelt slapp etter å være syk - så nå blir det andre boller (Ja, ekte måltider)

 

Ukens kjøp:

Hm, jeg vil ikke si at jeg shopper mye. Men, en GENIAL neglelakk som gjør neglene sterkere er nok mitt beste kjøp.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Ukens mest leste innlegg:

7 MATMYTER JEG ER LEI AV Å HØRE

SÅ FORT KAN DAGEN SNU

KVINNEDAGEN ER IKKE ANNET ENN OPPSKRYTT

Dette gleder jeg meg til neste uke:

Komme inn i gode trenings rutiner skal virkelig bli nydelig. Jeg er også veldig spent på kjøretime denne uken!

Hva er dine planer for uken som kommer?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

BREAKFAST AND TEA

 • 09.03.2018, 12:20

MY EASY BREAKFAST FAVORITE

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det er vel ikke bare jeg som elsker frukt til frokost? Tenkte meg det. Denne kombinasjonen er både god og sunn. Med ei litta kopp te. Velger å tilsette litt vanilje kesam til frukten, for smakens skyld. Det er helt innenfor for min del. Anyways, i dag skal jeg litt forskjellig og jeg skal kose meg på denne fine dagen. Strålende sol utenfor. I tillegg til at det er fredag og helg. Jeg håper dere for en fortryllende fin helg guys 

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

DETTE ER EN PERFEKT LØRDAG

 • 17.02.2018, 10:00

.. KAN DET BLI BEDRE?

Endelig lørdag! ♡ Det er foreløbig en veldig rolig dag, noe som ikke kunne vært bedre på en lørdag vil jeg si. Det kan vil ikke bli bedre enn det, eller? I dag skal tiden gå til litt OL på tv, men jeg skal nok få meg en tur ut også. Jeg skal kose meg og ikke tenke på hva jeg burde, men gjøre slik jeg har lyst til. Viktig av og til det også. Først trene denne kroppen, så litt kikke litt på tv. Må få med meg litt sport også, vettu.

Ønsker dere en fortryllende lørdag!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG LIGGER LITT ETTER

 • 25.01.2018, 10:00

Jeg kan endelig si at jeg er på bedringens vei, selv om jeg fortsatt henger litt etter merker jeg. Men, det går seg vel til etterhvert. Jeg må få sagt at det er så kjedelig å ligge stille dag ut og dag inn, at jeg nok har presset meg mer enn jeg burde. Det får så være, for jeg kan ikke ligge i senga flere dager selv om jeg er i ferd med å falle sammen. Haha, dramatisk her nå. Jeg føler kanskje også at jeg ligger litt etter, med tanke på bloggen. Kom gjerne med innspill, hva dere ønsker å se videre.

♡ Ingen tips er teite, så har dere noen tanker om hva dere vil se på bloggen?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SE HVA SOM KOM FREM | LYKKELIG!

 • 19.01.2018, 18:25

...

En liten oppdatering fra meg.. Hadde det ikke vært for at jeg hadde noen innlegg på lager, hadde jeg ikke klart å skrive noen innlegg på bloggen disse dager. Som nå, har jeg mulighet til å skrive litt fordi jeg har en boozt blanding av paracet og ibux. Kroppen føles helt elendig, uten å gå noe nærmere inn på det. Så nå kan det vel bare gå oppover, tenker jeg. Jeg tittet litt ut rundt her, da det har lagt seg litt mer snø igjen. Lyst og fint. Plutselig dukket det også frem noen fine rådyr, som jeg fikk på et par bilder. Jeg blir så lykkelig av slike øyeblikk, spesielt i disse dager.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET ER POSITIVT Å HA FEBER

 • 16.01.2018, 10:00

Hei og god tirsdag dere ♡ For første gang på mange år, kom jeg unna halsbetennelse og det kjøret der på vinterstid. Jeg har alltid fått det i november og ofte måneden etter. Det er så typisk. Nå har jeg heldigvis ikke fått det på nytt «bank i bordet», men jeg har kommet inn i en hyggelig feber modus. Vanligvis ligger jeg kanskje i senga og syntes synd på meg selv, noe man har lov til. Men, jeg prøver å se positivt på det. Nå har jeg gått lenge uten å være syk, så skulle det nesten bare mangle at jeg fikk noe snart. Jeg merker at kreftene ikke er som de skal være, da jeg i går stod opp kl 1 på dagen. Men, til mitt forsvar sov jeg ikke den natta. Jeg sover når jeg kan med god samvittighet og tenker å la kroppen få den tiden som trengs.

...

Jeg tenker ofte på om jeg burde eller ikke burde dele slike ting, hvis jeg blir litt i dårlig form for eksempel. Men, det er jo ganske relevant når bloggen handler i hovedsak om meg. Jeg vet også at leserne mine setter pris på at jeg kan være ærlig, samtidig som det er godt for meg å snakke om det. Enkelt og greit.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ MÅ JEG BARE TENKE PÅ MEG SELV

 • 08.01.2018, 17:30

Hei og god ettermiddag denne mandagen.

I dag har jeg vært på farta fra klokka 11 og det har vært nydelig, ettersom også været er så fint. 3 kuldegrader i hele dag, men så utrolig deilig det har vært. Tror jeg må ta meg en gåtur senere i dag også, faktisk. Mye skjer for tiden og da er det fint å kunne komme ut litt. Vet ikke helt hvor mye jeg ønsker å skrive, ettersom jeg ikke vil fokusere på det. Jeg liker å ha et sted og skrive hyggelige ting, slik at også andre liker å komme innom. Det går greit med meg og ting skjer i livet mitt, noe som også er bra og lærerrikt. Jeg skal tenke på meg selv og det er akkurat det jeg gjør. Det er jeg utrolig glad for.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

SKAL JEG MELDE MEG PÅ KAKEKRIGEN?

 • 18.12.2017, 17:13

JEG HAR VÆRT INNE PÅ TANKEN

...

Er spørsmål jeg har fått fra mange rundt meg, er om jeg kunne tenkt meg å være med på kakekrigen. Eller, iallefall søke på det. Jeg har faktisk vært inne på tanken flere ganger, fordi jeg elsker å bake. Men, det som alltid har stoppet meg, er stresset med tiden alle deltakere har. Du må bake innenfor en viss tid, noe jeg ikke tror jeg hadde taklet i det hele tatt. Jeg har før prøvd å bake innenfor en tid, da bare det stresset meg skikkelig. Så det å melde meg på et slikt stressende program, blir nok ikke nå. Men, jeg utelukker ikke at det finnes andre programmer jeg kunne tenkt meg å være med på. Det skal jeg innrømme.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ HAR DET GÅTT OPP FOR MEG

 • 18.12.2017, 10:00

FORTSATT EN DEL TING Å GJØRE

...

God mandag you guys! Jeg lurer på hvor tiden blir av, da det går opp for meg at det er under en uke til jul juleaften! Mye har jeg fått gjort denne måneden, men jeg har fortsatt en del ting igjen å gjøre før selve dagen. Det er mye jeg har i vente, som jeg ser virkelig frem til. Jeg må lære meg å nyte disse øyeblikkene, som å sitte med noe godt og varmt i koppen en tidlig morgen. Det er nydelig å kikke ut på julegatene og føle på stillheten ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TEGN PÅ AT DU ER AVHENGIG AV SOSIALE MEDIER

 • 15.12.2017, 10:00

Det er vel ikke å legge under en stein at mange kan kjenne seg litt avhengig av sosiale medier, men da noen mer enn andre. Jeg har vel kanskje vært litt innom det sist nevnte, men har heldigvis klart å komme på en litt annen retning. Noen punkter har jeg lagt merke til fra litt tid tilbake, som kanskje kunne være litt interessant å se på. Kanskje også noen kan kjenne seg igjen?

7 TEGN PÅ AT DU KAN VÆRE AVHENGIG AV SOSIALE MEDIER

...

- Det første du må gjøre om morgenen, er å slå på sosiale medier og sjekke hva som er nytt.

- Du kjenner på et lite sjokk, når du forstår at du ikke har tilgang til internett på mobilen. Man må jo få med seg spennende informasjon som kan dukke opp.

- Når du skal spise eller gå tur, tenker du omtrent før du har planlagt noe - at du må dokumentere det.

- Du bruker generelt snapchat til å ta bilde på mobilen.

- Hvis du klarer å glemme mobilen hjemme, så får du fort panikk.

- Når du må sjekke blogg, snapchat, Instagram, Facebook ++ når du holder på å spasere.

- Du tenker ofte på hva du kommer til å sjekke neste gang.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

EN SLIK START PÅ DAGEN

 • 13.12.2017, 10:00

L O V E L Y  C H R I S T M A S  M O R N I N G

...

Ah, denne morgenen er bare helt nydelig ♥ Jeg sitter her med en kopp kakao og kikker ut på de fine julegatene i alle vinduer. For dem som lurer, er jeg da i leiligheten på mamma sin side. Det er noe med en slik start på dagen, som avgjør hvordan resten av dagen blir. Iallefall for min del. Om ikke lenge skal jeg også ut så lenge det er lyst, selv om været kanskje ikke er det beste i dag. Så håper jeg dere også får en fin dag.

Facebook HER Instagram HER

NOE JEG GLEDER MEG VELDIG TIL

 • 09.12.2017, 10:00

DENNE UKAS LISTE ❥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

. . . . . . . 

Dette hører jeg på - Alle julesanger på hits lister i Spotify. God stemning!

Dette gleder jeg meg til - Alt som handler om jul.

Denne ukens opptur - Så langt har det vært å se julegatene i byen, noe som er utrolig koselig! Det er noe jeg ser frem til hvert år.

Denne helgen skal jeg - På julebord! Noe jeg gleder meg veldig til, mens på søndag må jeg se meg ærlig til å gå i dvalemodus.

. . . . . . . 

Denne ukens irritasjon - Her må jeg faktisk tenke litt. Migrene står vel alltid øverst, så jeg må si det.

Denne ukens serie - Ah, dere vet jeg elsker serier! Så er det så mange nye serier jeg har begynt å følge med på, som jeg digger allerede. Denne uken må jeg nok si meg enig i at ukens serie er: S.W.A.T

Dette har jeg fått dilla på - Chiagrøt! Det er bare så nydelig og en veldig enkel frokost, som lages dagen føre. Dere finner min oppskrift på denne HER.

Hva skjer hos dere denne helga?

Facebook HER Instagram HER

COFFEE O'CLOCK ALL DAY

 • 02.12.2017, 17:52

.. BARE MEG?

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

IGJEN; god morgen på en vakker dag i desember, loves! Den beste starten på morgenen for meg, er kaffe. For meg er det virkelig ikke det samme uten! Kaffe kan jeg for all del drikke hele dagen, eller når som helst på døgnet. Jeg regner med at det ikke bare er meg som syntes det? ♥

Facebook HER

10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

 • 28.11.2017, 10:00

God tirsdag smykker! Nå er det ikke lenge til jul, dere. Jeg gleder meg så utrolig mye, da desember er like rundt hjørne. Julen har alltid vært veldig spesiell for meg, da det er den måneden jeg har det mest rolig. Være med min kjære familie og ha det fint. Sette pris på de små tingene, samtidig som jeg alltid tenkte på hvor heldig jeg er som har en familie. Det tar jeg aldri for gitt. En koselig måned skal det virkelig bli, det kan jeg kjenne på ♥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 THINGS I WANT TO DO THIS DECEMBER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. En ting som hadde vært veldig koselig å oppleve i år, hadde vært å gå på julemarked. Ikke det at jeg skulle brukt så mye penger nødvendigvis, men for kosen sin skyld. Det ser jo så hyggelig ut når jeg ser bilder overalt på ulike sosiale medier, da stemningen er så koselig.

2. I år skal jeg bli ferdig med julegaver noen uker før julaften, så jeg kan nyte de siste ukene før jul ♥

3. Jeg vil sette meg klistret foran tv-en sammen med samboer og se på koselige julefilmer, da det ikke er noen jul uten.

4. Ha en hel dag med familien med baking og hjemmelagde julegaver, slik som et slags juleverksted. Noe av det gøyeste jeg vet om hver jul, er å bake julekaker og slappe av med familien. Ekstra kjekt er det også å gi bort litt kreative og hjemmelagde julegaver, slik som da fra baking og andre ting.

5. For første gang på så lenge jeg kan huske, skal jeg spise alt av julemat og julebakst UTEN dårlig samvittighet. Det er på den tiden i året jeg virkelig kan slappe av, så det skal nytes!

6. Jeg har veldig lyst til å gjøre litt ut av morgenen, når jeg står opp. En kopp med noe varmt & godt, nydelig frokost, tente lys og rolig julemusikk.

7. Åpning av julegatene skal jeg få med meg i år, noe jeg gleder meg veldig til. Det blir jo på en måte en åpning for julen, noe som er koselig å få med.

8. Noe jeg gleder meg til hvert eneste år, er å spise risgrøt. Så dette blir det mye av i kommende måned.

9. Jeg har fått mye julepynt på plass, men jeg får stadig noe nytt fra familien som jeg etterhvert skal få på plass rundt i huset vårt. Det gir meg alltid veldig julestemning, også i hjemmet.

10. Noe jeg gleder meg veldig til, er julebord på Kragerø Resort. Hvert år har jeg vært på julebord, i sammenheng med jobben til min kjære. Så hyggelig mennesker å være sammen med på julebord, skal man lete lenge etter!

Facebook HER

EN INNRØMMELSE FRA MEG TIL DERE

 • 24.11.2017, 10:00

DET ER KANSKJE LITT TIDLIG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå er det ikke lenge til 1. Desember, noe jeg virkelig ser frem til. Dette er tiden på å året jeg setter mest pris på og finner en ro. Ikke noe stress, sett bort i fra å kjøpe julegaver i siste liten hvert eneste år. Men, jeg må virkelig innrømme at jeg snart ikke klarer å vente med å pynte opp til jul. Jeg tror nok ikke det blir lenge til, før jeg starter. Kanskje litt tidlig, men det er veldig mange som allerede har oppe julelys på utsiden. Det venter vi med enda, men jeg kan gledelig pynte med litt ting inne i heimen ♥

Når begynner dere å pynte til jul?

JEG VISSTE DET IKKE FØR AKKURAT NÅ

 • 22.11.2017, 10:10

DET GJØR MEG UTROLIG GLAD

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er ikke lett å forestille deg hva du elsker, før du ser det rett foran deg. Da snakker jeg ikke om kjærlighet, men jeg snakker om noe så vakkert som snø. I går våknet jeg til snø i lufta, noe som vekket meg fra en litt kjedelig start på dagen. Jeg lyste fra øre til øre av glede. Da sto jeg selvfølgelig opp, lagde meg frokost, kokte meg te, tente lys og koste meg. Jeg har i grunn aldri tenkt over hvor mye det gjør meg glad, før nå.

7 FORSKJELLER MELLOM KVINNER OG MENN

 • 20.11.2017, 10:00

7 FORSKJELLER MELLOM KVINNER OG MENN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

- Reise: Når vi reiser sammen på en helgetur, må vi kvinner innrømme å ha med seg kanskje litt for mye. Mens menn kan godt bare ha meg seg tannbørste og tannkrem.

- I dusjen: Der står halve butikken med dill og dall av produkter til kvinner, mens menn går ofte for alt i kun en flaske.

- Ryddighet: Menn er ikke alltid like nøye med den ene genseren som slenger rundt, eller den tingen på IKEA som ikke skal brukes enda. Mens kvinner derimot rydder etter mannfolka, samtidig som vi ofte har noen ting mer ryddig.

- Tid om morgenen: Her blir jeg imponert over min samboer, som kun bruker maks 10 minutter på alt av stell og klær. Mens kvinner? Vi har god tid om morgenen, uansett.

- God natt: Om natten sies det faktisk at kvinner tar all plass i senga, mens her er det totalt omvendt. Jeg må ha en egen dyne klar, fordi jeg vet at L stjeler dyna vår i løpet av natten og tar stor plass i senga. Bare oss?

- Det er jo bare EN farge: Denne er komisk. Hvor mange farger er ikke vi kvinner kjent med? En blåfarge er ikke bare blå, men alt fra turkis til fiolette. Hos menn derimot er det bare fargen blå.

- Sykdom: Smerteterskel hos kvinner er ofte lik oppvask, rydding, gåtur og matlaging til sammen. Mens ofte menn har en smerteterskel som tilsier å holde sengen hele dagen. No hate, bare komisk om man kan se litt humor i det.

7 TING JENTER LYVER OM

 • 17.11.2017, 10:00

Det er vel ikke å komme unna, at vi jenter kan ha en tendens til å pynte litt på sannheten. Gjerne når det gjelder små ting, som ofte viser seg å bli komisk. Men, hvorfor gjør vi egentlig det? Kanskje noen kan kjenne seg igjen i punktene jeg har tatt med under..

7 TING VI JENTER OFTE KAN LYVE OM

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Det er ingenting, eller?

Dette er vel kanskje typisk for mange av oss, da jeg kan være flink til å si at alt er greit. Det er ikke alltid passende å snakke om vonde ting, da det kan være lettere og bare si at alt går fint.

2. «Vekket jeg deg?»

Nei da, denne jenta har vært våken i to timer. Ikke alltid det. Men, det er ikke veldig gøy å fortelle at du har lagt til kl 11, fordi du har lagt våken i nesten hele natt..

3. Vi skal klare ALT selv

Jeg liker ikke å be om hjelp, da jeg helst vil klare alt selv. Ofte må jeg gi opp og faktisk si at jeg gjerne skulle hatt litt hjelp. Det er en styrke å be om hjelp, INGEN svakhet. Derfor er jeg veldig glad for at samboer hjelper meg, når jeg trenger det.

4. «Jeg er der om 10 minutter»

Haha, ikke ha høye forventninger. Der går veldig mange på en smell, fordi jeg kjenner flere som sier dette og gjør noe annet. Alt må ofte planlegges, derfor er det ikke lett å se hvor tiden går.

5. Den var på salg

Det er vel ikke alltid, eller?

6. «Jeg er ikke sulten»

Selv om jeg akkurat har spist, så hender det at jeg gjerne kan spise noe annet i en fart. Det at jeg ikke er sulten, går iallefall ikke ofte samboeren min på. Om det så bare er en frukt jeg spiser, så blir det gjerne slik.

7. Jeg har ikke tid

Men, egentlig har du bare lagt til andre prioriteringer? Du vil kanskje ikke føle at du sårer noen med å si nei, så du like gjerne sier at du har planer fra før av.

DETTE KOMMER SOM ET SJOKK FOR MANGE

 • 14.11.2017, 16:25

IKKE EN HYGGELIG NYHET FOR ALLE

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Okei, jeg vet godt at flere ikke er enige med meg. Det skjønner jeg godt, ettersom at det kommer som et sjokk for mange. Men, den første snøen i år har lagt seg på bakken. Når samboer ba meg komme ut av rommet for å se ut, spratt jeg opp som et barn på julaften. Jeg vet ikke hva det er, men jeg får en ro av snøen. Jeg koser meg og jeg får motivasjon. Nå skal jeg lage meg en kopp kakao og bare kose meg ❥

Flere enn meg som er glad i denne årstiden?

I DAG SMILER JEG PÅ EKTE

 • 26.10.2017, 17:09

NOE AV DET FINESTE JEG VET...

❥ Det er jo ingen forundring, at å møte på et smil kan gjøre dagen til noen bedre. Et smil er noe av det fineste jeg vet og med god grunn. Jeg syntes selv på bilder hvor mye det har å si med et smil, med mindre det skal være noe dønn seriøst. Men, uansett.. Å smile til noen kan bety mer, enn man skulle tro! Og i dag, dere. Så smiler jeg på ekte.

Nyt dagen!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG LA PÅ MEG 10 KG I GÅR

 • 23.10.2017, 11:40

I går bøtta det ned med regn, at det ikke var mulig å foreta seg noe ute. Derfor hadde jeg og kjæresten en inne dag, der vi så på tv, spilte og spiste. Ikke ofte har vi slike inne dager, derfor var det også veldig koselig.

.. ALT PÅ EN GANG

Jeg fikk en kommentar en dag, at det å ha en slik dag fylt med god mat og litt godis er balsam for sjelen. Det var det virkelig. Nå som jeg har begynt å trene regelmessig, ser resultater og føler meg bra - så skulle jeg kose meg litt i går. Jeg kjøpte en LITEN sukkerfri plate med sjokolade i Sverige, som ble tom. I tillegg hadde vi litt potetgull og da en veldig god middag senere.

Dere, jeg hadde så vondt i går på kvelden. Det ble litt for mye av det gode, tenker jeg nok. Haha! Så neste gang skal jeg iallefall stoppe litt før, fordi det føltes som om jeg la på meg 10 kg i går. Sånn helt på ekte, vet dere.

Uten dårlig samvittighet, hadde vi en veldig fin søndag. Jeg håper dere hadde det samme!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG ER HELT I SJOKK

 • 17.10.2017, 15:36

Så langt har dagen vært helt super, da jeg har shoppet litt ting jeg trengte og har tatt en kaffe på Starbucks. Det finnes ikke bedre kaffe. Jeg har virkelig mye fint å vise dere, når jeg kommer hjem ♥

Men, så til overskriften. Jeg har satt på Starbucks i litt over en time, da det kom en jente bort til meg. Hun hadde kommet over bloggen min og sa utrolig mye fint til meg. Hun spurte om å få et bilde sammen med meg.

Jeg ble helt satt ut og visste ikke hva jeg skulle si. Jeg så vel sikkert ut som er lite nervevrak, her jeg satt. Jeg er litt i sjokk, men så utrolig koselig.

Hvis du lurer på noe, send meg gjerne spørsmål HER

NOE JEG ELSKER PÅ TUR

 • 16.10.2017, 21:46

God mandag kveld dere!

Ikke lenge før senga roper, men jeg har hatt det veldig fint i Kristiansand så langt. Har spist en så god middag ute, som jeg elsker når jeg er noen vei sånn som de dagene her. I morgen blir det litt shopping og middag ute, så det blir veldig koselig.

Håper dere har det fint!

I DAG REISER JEG

 • 16.10.2017, 10:00

God mandag og da en nyyy uke! Nå er det en god stund siden jeg har reist noe sted, i det hele tatt. Mange kjøreturer har det jo blitt, men jeg har ikke dratt noe sted på egenhånd på lange tider. Derfor ville jeg veldig gjerne ha noen dager hos min beste venninne i Kristiansand! Åh, som jeg gleder meg altså. Jeg tar med kamera, slik at vi kan få knipset en del bilder. Dere hører også fra meg underveis, selvfølgelig.

// Fra en tur for lenge siden, jeg bare hadde lyst å dele ..

Jeg tenkte også å få handlet litt ting jeg både trenger, og har hatt lyst på i lange tider. Så hvis noen er interesserte i å se hva jeg kjøper, så fortell meg gjerne. Da lager jeg selvfølgelig et innlegg om det jeg har kjøpt.

Dette innlegget er også forhåndsskrevet, ettersom jeg skal på skolen og litt forskjellig før jeg reiser i dag. Om jeg blir å dra på skolen, selvfølgelig. Migrene spiller ikke helt på lag, den siste tiden. Det har gjort til at jeg har vært nødt til å avlyse flere ting, men sånn er det bare. Jeg må ta med meg det som er positivt og det er akkurat det jeg skal.

Vi snakkes senere, dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

RETT UT VINDUET

 • 15.10.2017, 10:00

.. Det er så flott ute nå, dere! Jeg sitter foreløbig inne og slapper av, mens jeg tenker på å ta meg en tur ut. Først skal jeg trene litt denne søndagen, etterfulgt litt rydding var planen. Så blir det nok en tur ut, for min del. Hvor enn du ser ut fra et vindu, er det flotte farger overalt 

GOD

SØNDAG

DERE

Tycks om bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

SUNN FROKOST OG SMARTE TRIKS

 • 07.10.2017, 10:00

.. This yummy plate full of energi ♥

SUNN OG NYDELIG FROKOST

God lørdag! I dag har jeg hatt en nydelig morgen, med denne frokosten som dere ser. Det er utrolig hvor godt det kan smake, når det er så enkelt å lage i tillegg til at det er sunt. Disse fine rosene har nå nesten vart i en uke, men alt etter at jeg faktisk har gjort noen smarte triks - slik at dem holder lengre. Snart blir det en liten bytur med kjæresten, så får vi se hva planene blir senere.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

NÅ ER VI ENDELIG SAMBOERE!

 • 13.09.2017, 15:33

...

Som jeg fortalte på bloggen for en liten stund siden, skulle jeg og kjæresten min flytte sammen i huset han har kjøpt. Etter mye som skjedde, tok noen ting litt lengre tid. Som å flytte min adresse ut til huset, det tok litt tid. Jeg trodde først jeg hadde flyttet adressen ut, men så ble det på en eller annen måte ikke registrert. Men, i går satt jeg mitt navn på postkassen.

.. Så nå er vi endelig samboere!

Selv om jeg fortsatt har feber og sår hals, er jeg veldig glad for og ikke ligge rett ut med migrene. Derfor skal jeg bruke litt tid i dag på å gjøre litt biologi oppgaver, som trengs! Ellers er det nydelig vær ute, så det gjør meg også litt ekstra glad 

Hva gjør dere denne onsdagen?

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

 • 13.09.2017, 10:00

...

Vanligvis når jeg ikke ligger med feber og sår hals (eh..) Så elsker jeg denne årstiden, da bladene faller og det blir kaldere temperatur. Ikke alle er like begeistret og glad i den overgangen fra sommer til høst, men det kan jeg skrive under på at jeg iallefall gjør.

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

 

1. Nye programmer på tv. Rundt høst tider begynner mange artige program på tv igjen, noe som er veldig kjekt.

2. Shoppe. Ikke ofte shopper jeg klær, men jeg har veldig lyst til å ta en liten shoppingrunde og handle inn litt fine strikkegensere og koseklær.

3. Fine morgenstunder. På med de gode og varme tøflene, lage en god frokost, sette over en varm kakao og slappe av foran tven med god samvittighet.

4. Stearinlys og fyr i peisen. Trenger jeg å si mer?

5. Gåturer. Noe jeg virkelig elsker, er å ta på min gode og varme jakke, ta med kamera på slep og gå en lang tur. Gjerne ta med noe varmt å drikke, så jeg kan stoppe på fine plasser og bare nyte øyeblikket.


6. Fine farger. Når vi er inne på å gå ute i naturen, så er fargene kjempe fine.

7. Julen. Det er også på tide å telle ned til juletider, noe jeg gjør vært eneste år. I mine øyner er dette den fineste tiden på året!

8. Tid til å lese. Jeg er ikke alltid flink til å lese bøker på sommeren, selv om jeg elsker å lese. Men, på høsten er det koselig å sitte inne med en god bok og slappe helt av.

9. Plukke bær og andre ting. Når fargespillet kommer i naturen, er det også en del bær som også har sin tid. Jeg elsker blåbær i tillegg til å plukke dem, så det håper jeg på i år. Også andre fine busker og lyng, til å pynte opp i hjemmet.

10. Vin. Det er lov å ta deg et glass vin litt oftere, for kosen sin skyld.

Hva liker du best med høsten?

JEG TURTE IKKE Å OPERERE

 • 11.09.2017, 18:47

- OPERASJON, SKEPTISK OG ANTIBIOTIKA KURER -

For kanskje 3 år siden fikk jeg time på sykehuset i Kristiansand, der jeg skulle fjerne mandlene. Men, der fikk jeg beskjed at det ikke var noen garanti at det ville bli bedre for meg. Da gikk jeg noen runder med meg selv og kom fram til at det ville jeg ikke, så lenge det ikke var noe sikkert. Det er tross alt en operasjon, noe jeg var litt skeptisk til.

Jeg har med andre ord hatt 3-4 runder hver høst med sykdom, da feber og halsbetennelse. Det har blitt noen antibiotika kurer gjennom årene.

De siste årene har jeg altså ikke vært veldig plaget, noe jeg har vært veldig heldig med. Men, nå var det altså min tur til å ligge rett ut. Jeg har levd på iiiis fra morgen til kveld, noe som jeg må ta med som positivt uten å ha dårlig samvittighet.

Jeg har også stemt i dag, så det kommer jeg iallefall til å følge med i kveld. Det er så viktig å bruke stemmeretten sin. Som Frank Aarebrot sa;

«Hjemmesitting er en halv stemme til dem du liker minst»

I WILL NEVER FORGET

 • 07.09.2017, 10:52

Det er alltid de små tingene i hverdagen, som viser seg å være det største. Det kan jeg virkelig se, ettersom jeg har masse bilder å se i gjennom. Jeg tar bilder av de små øyeblikkene, men ''små'' i denne setningen er ikke smått i det hele tatt. Det er minner jeg tar frem, de dagene jeg ikke føler meg bra. Det er minner jeg aldri vil glemme.

- TWO YEARS AGO -

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG HAR ENDELIG KLART DET!

 • 03.09.2017, 18:59

For kanskje 3-4 uker ukene siden satt jeg med en potetgull pose i hånden, så vips var den borte. Da var det også ferie, til mitt forsvar. Hehe! Men, nå i et par uker har jeg blitt veldig flink til å komme inn i gode rutiner igjen. Jeg spiser sunt og variert, i tillegg til at jeg også har begynt å trene. Både styrke og jogging / gåturer. Det kjennes helt nydelig. Det å komme inn i slike rutiner, hjelper på hele kroppen (og ikke minst mentalt..)

...

- MYE GOD MAT SOM OGSÅ ER SUNT -

God søndag videre fine folk ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

INNKJØP AV MYE FINT TIL SKOLESTART

 • 17.08.2017, 18:24

Etter første skoledag, ble jeg med mine kjære besteforeldre til nabobyen for å handle litt. Jeg fikk kjøpt så mye fint, at jeg måtte bare vise dere hva. Noe av det gøyeste jeg vet, er å handle inn til en ny skolestart. Spesielt når jeg finner så mye fint.

- Jeg fikk også denne personlige almanakken i posten jeg laget for en uke siden -

Flere som har begynt på skolen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG GRUET MEG TIL I DAG

 • 17.08.2017, 10:00

Torsdag allerede.

I dag har skolen startet igjen, iallefall for meg og sikkert flere. Jeg både gledet meg og gruet meg litt, faktisk. Men, mest av alt gledet jeg meg til å komme i gang med litt rutiner igjen etter ferien. Det er alltid godt. Det gikk over all forventning!

Hvordan blir deres rutiner fremover?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER NESTEN IKKE TIL Å HOLDE UT

 • 18.07.2017, 16:33

Etter en tur på byen og fiskebrygga i Risør, sitter jeg nå inne i kulden. Ute er det så varmt i dag at det nesten ikke er til å holde ut, selv om jeg samtidig absolutt ikke klager på varmen. Ikke misforstå meg.

Men, det er så nydelig å variere litt.

Midt i sola stakk det så på armene at dem nesten gikk av seg selv - så da er det nydelig å komme seg inn der det var kaldere.

Hvordan er været hos deg?

VI ER PÅ VEI TIL EN VAKKER PLASS

 • 08.07.2017, 15:04

Noe jeg har blitt veldig glad i, er å reise ut i båten på sommeren. Være i skjærgården. Se utover den vakre sjøen. En liten drink. Fine mennesker. Så nå er jeg og min kjæreste på vei til Kragerø med båten.

Jeg har gledet meg lenge til å dra, ettersom vi koste oss veldig der i fjor også. Vi forelsket oss veldig i stedet, så derfor bestemte vi oss for å dra tilbake dit med båt i år. Så dit går altså veien, selvfølgelig på flatt vann. Helt nydelig, altså!

God sommer dere <3

JEG KUNNE HA SOVET HELE DAGEN

 • 19.06.2017, 13:08

Hei og god mandag dere! Ja, i dag ble det et litt senere innlegg enn vanlig. Men, jeg vet ikke hva det er. Da kjæresten min gikk på jobb i dag tidlig, så fikk jeg nesten ikke med meg at han dro. Jeg var så trøtt og sovnet så fort igjen, at jeg ikke kan huske det. Kunne sikkert ha sovet hele dagen, føles det ut som. Jeg kikket senest på klokken i dag kl. 12 og da måtte jeg bare stå opp. Jeg kan ikke huske sist jeg var så trøtt, altså.

Det var veldig varmt i går, der jeg gikk en lengre tur uten sko. Så det var nok ikke det smarteste av meg, det heller.Fin ny uke til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

JEG HATER DEG DENNE SOMMEREN

 • 17.06.2017, 10:00

Hei og god lørdag til dere herlige! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne uken så langt, annet enn at det har gått veldig opp og ned. Noe jeg også har vært gjennom, er et lite tankekjør. Jeg må prøve å sortere litt oppi der, noe som ikke alltid er veldig lett. Men, jeg skal gjøre mitt beste og alt pleier seg å ordne seg. Det gjør det helt sikkert, det er jeg sikker på.


 

Så over til overskriften, som virkelig beskriver det jeg skal fortelle - så utrolig godt. Er det bare jeg som aldri klarer å være positiv, når det kommer til mygg og knott på sommeren? Jeg måtte bare si det. Det er virkelig noe jeg hater hver sommer. Men, jeg kommer jo ingen vei med det. De vil finnes uansett, om jeg vil det eller ikke. Haha.

I dag får jeg besøk av to av mine aller nærmeste venninner og det gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg skal diske opp med litt mat og slikt, mens vi senere skal ut en tur. Jeg gleder meg så inderlig til å se dem igjen og jeg har en god følelse på at det skal bli en fin dag.

Fin lørdag til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

6 GRUNNER TIL AT VI JENTER HATER MENSEN

 • 12.06.2017, 20:00

Ja, selvfølgelig er det naturlige grunner til at jenter har mensen. Mange fordeler er det jo, men jeg kan virkelig skrive under på at det finnes mange mørke grunner til nettopp dette med mensen. Det vet jeg med sikkerhet, at jeg ikke er alene om her i verden.


 

1. Humøret er en bergogdalbane

Jeg merker med meg selv at jeg fortere kan bli lett irritert og ja, jeg innrømmer det gjerne. Alt det medfører, blir ikke alltid humøret lett å styre. Det blir som en bergogdalbane, der du ikke vet hva som venter i neste sving.

2. Smerter i alle baner

Ofte kan jeg ikke reise meg fra senga, fordi jeg får slike magesmerter som er så intense. Dette er vel kanskje et punkt som topper mye annet. Heldigvis kan jeg si at smertene har blitt litt mindre, ved grunn at jeg går på p-piller. Men, ikke alltid det hjelper.

3. Spiser som en gris

Selvfølgelig kan jeg spise mer enn det jeg vanligvis gjør, det er ingenting å skjule under teppet. Selv har jeg blitt flinkere til å spise frukt eller slike ting, enn godteri. Noe jeg er utrolig glad for. Men, selvfølgelig.. Jeg kunne godt vært foruten!


 

4. Følelsene er overalt

Alt blir trist. Hvis jeg ser en film med en lykkelig slutt, kan tårene virkelig presse på.

5. Skitten

Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg sjeldent ren på hele kroppen - når jeg har mensen. Jeg kan dusje flere ganger om dagen, men jeg føler fortsatt ikke alltid at jeg blir ordentlig ren. Åh, så irriterende og unødvendig.

6. Du vet aldri

.. Når du trenger et toalett! Jeg vet iallefall på et kjøpesenter, så må jeg vite hvor toalettet er. Hvis ikke kan jeg få totalt panikk.Enig?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

7 TING JEG VIL GJØRE I JUNI

 • 01.06.2017, 15:51


 

JA, ENDELIG ER DET SOMMER!

Jeg sitter her og har en så god følelse at det er 1. juni allerede. Det er noe spesielt med denne måneden, da det er den offisielle sommer måneden. Med det fine været vi har nå og har hatt den siste tiden, er det virkelig et godt tegn. Det er ingen tvil; sommeren har virkelig kommet. Jeg gleder meg til å se hva som siden bringer utover disse fine månedene vi har i vente. Let's go!


 

7 TING JEG VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN

 

1. Jeg ønsker å finne frem alt av badetøy, for å kunne ta mitt første bad i år. Noe jeg virkelig forbinder med sommer, er sand på kroppen og saltvann i håret. I denne varmen er det også forfriskende å kjøle seg ned litt.

2. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å grille, spesielt nå som endelig sesongen er i gang. Jeg vil stelle i stand koteletter, salater, gode grønnsaker og hive disse godsakene på grillen. En slik kveld med familien må jeg få til denne måneden.

3. Ingenting er som lange båtturer med kjæresten, som gir meg absolutt ro i sjela. Det er så viktig å slappe av, som jeg virkelig får gjort når vi tar oss en tur i båten. Det er nydelig.

4. Holde et variert og sunt kosthold! Jeg har kuttet ut å spise mye mellom måltidene, i tillegg til at jeg ikke spiser sjokolade eller noen form for godteri. Slik ønsker jeg at det skal være. Ikke fordi jeg vil ned i vekt, men rett og slett for å holde kroppen frisk med god & sunn mat. Å spise gode måltider med gode råvarer og sunnere alternativer, resulterer også mindre små spising.

5. Gå tur og plukke blomster. Dette er noe jeg har gjort helt siden jeg var liten. Det var alltid et sikkert tegn på at sommeren er like rundt hjørnet. Allerede har jeg plukket en bukett som står i en fin vase i leiligheten min, noe jeg bare elsker lukten av. Mer skal det bli etterhvert.

6. Spise mye frukt. Ja, dette er noe jeg virkelig gleder meg til hver sommer. Jeg skal fortsette å kutte ut godteri, men også å bytte det ut med alt slags nydelig frukt. Det er jo så friskt og godt. Det hører sommeren til.

7. Jeg vil også prøve å spare litt penger i sommer, noe som iallefall jeg syntes er veldig greit. Etter sommeren blir det kanskje en liten ferie, så derfor er det jo greit å ha noen kroner på sparekontoen!Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

EN LITT ANNERLEDES LØRDAG

 • 20.05.2017, 10:00

Jeg må jo innrømme at jeg veldig sjeldent står opp tidlig frivillig på en lørdag, men i dag ble det litt annerledes. Jeg våknet klokka 8 og var faktisk lys våken. Så i dag har jeg spist en god frokost, ser på huskestue som går på tv2 sumo og bare slapper av. Det er så herlig og helt nødvendig til tider, iallefall er det slik for meg. Etterpå tenkte jeg å pleie huden min litt med gode kremer og slikt, så det blir en nydelig start på denne lørdagen. Senere blir det kanskje en båt tur, men vi får se.

Jeg håper dere har det fint ♥I LOVE THIS MORNING

Har dere forresten smakt denne? Det har blitt min favoritt av alle yoghurter og anbefales!

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

ENDELIG KAN JEG DELE DETTE MED DERE

 • 14.05.2017, 12:41

Hei dere!

Jeg kom hjem fra Oslo i går kveld og rett til en annen venninne. Det var virkelig deilig med en tur noen dager og det var kjempe koselig i går. Men, jeg kjenner i dag på kroppen at den er i ferd med å ligge rett ut et par dager iallefall, ettersom jeg har ekstremt sår hals og det som følger med. Jeg håper likevel på å blogge litt også.

Jeg også vil endelig vise dere det jeg har ventet på å skrive om. Noe jeg også ble overraskende fornøyd med. Så here it goes:.. Jeg har tatt TO tatoveringer! Dem er tatt på Pink Ink i Oslo, av Therese. Kjempe flink!


< mamma - pappa >

 

En annen liten nyhet, som jeg har så vidt nevnt på bloggen - er angående en Oslo vlog som snart kommer ut på kanalen min HER. Jeg legger den så ut på bloggen, når den blir lagt ut. Veldig spendt på hva dere kommer til å syntes om den!

Hvordan går det med dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

EN SPENNENDE NYHET PÅ BLOGGEN

 • 10.05.2017, 10:00

Hei og god onsdag dere! Nå sitter jeg her og nyter en god frokost, som jeg ikke kan huske sist jeg gjorde. Men, i dag reiser jeg nemlig til Oslo. Jeg reiser inn til en av mine beste venninner, som jeg ikke har vært hos på veldig lenge - så nå er det virkelig på tide. 

 

Jeg tenkte å lage en vlog, mens jeg er i Oslo. Samtidig da vil dere få et glimt av noe jeg virkelig gleder meg til å fortelle dere, men som jeg ikke sier helt enda. I løpet av uken vil det dukke opp en spennende nyhet på bloggen og kanskje i en vlog.

Ønsker dere en ny vlog?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

DET ER FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

 • 09.05.2017, 16:49

BILDER FRA WEHEARTITJeg håper dere alle har en fin dag så langt. I dag har tiden gått til å titte litt på inspirasjon, noe jeg av og til gjør for å koble ut litt. Jeg elsker å se på inspirasjon til sommeren, at sommeren bare kan komme. Jeg er så glad for alt jeg får oppleve og jeg skal nyte hvert eneste øyeblikk, smått og stort.

HVA SKAL DERE I SOMMERFERIEN?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER 

EN NY MULIGHET TIL Å STARTE PÅ NYTT

 • 29.04.2017, 10:00

Hei dere og god lørdag! Hver lørdag liker jeg å lage meg en god frokost og koke meg en kopp te. Det er så deilig. I dag ble det en tidlig morgen, ettersom jeg og kjæresten skal en tur til Kristiansand. Jeg setter så pris på slike små øyeblikk, noe jeg har blitt flinkere til å sette pris på. Hver morgen er en ny mulighet, til å starte på nytt.
 

 

''Know this; you can start over each morning.''

- Tyler Joseph

 Jeg håper dere får en fin lørdag ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

PÅSKEFERIE OG GLAD JENTE

 • 10.04.2017, 10:00

God mandag mine flotte lesere. I dag våknet jeg med et stort smil om munnen, noe som er en herlig følelse. Det er påskeferie og da går tempoet litt saktere, men det er herlig også. Helt nydelig er det å sitte her med en kopp kakao.

I dag har min kjære bessa bursdag, så jeg skal ut en tur til henne i dag. Flotteste bessa min!DERES PLANER I DAG?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

I DAG ER EN BRA MORGEN

 • 04.04.2017, 10:15

Hei og god tirsdag ♥ I dag skal jeg prøve å finne på litt ting ute, for å få dagen til å gå. Kroppen har vært litt i treg modus i det siste, men da gjør jeg det som er best for meg. Nemlig å komme meg ut og kose meg så godt det lar seg gjøre. Det kan bare gå oppover, ikke sant? Jeg håper dere får en fin dag!

________Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER /  SPØRSMÅLSRUNDE

JEG KOM HELT TIL TOPPEN

 • 01.04.2017, 18:44

I dag må jeg skryte litt, ettersom jeg akkurat kom inn døra etter en lang tur. I Risør er det mange fine topper, der det går fine tur stier og i dag gikk turen sammen med min tøffe mamma opp til vakthusheia. Det har vært litt overskyet i dag også, noe som var helt nydelig. Vi har vært ute i 3-4 timer, så i dag er jeg så stolt av oss!

HVA GJØR DU DENNE LØRDAGEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

HELT PERFEKT

 • 21.03.2017, 09:39.. Sometimes all you need is a good cup of tea!

________

God tirsdag fine lesere! I det siste har jeg drukket mye te, istedenfor kaffe og det gir meg så lykke. Men, jeg sier aldri nei takk til en kaffekopp når jeg er på besøk! Disse mummikoppene gjør meg også alltid i godt humør. Denne på bildet er tatt hos mamma, men jeg har mange andre i min samling. Du kan forresten finne samlingen min HER SAMLER DU PÅ MUMMIKOPPER?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MINE MÅL FOR UKEN

 • 07.03.2017, 10:05

Hei og god tirsdag dere! Jeg har aldri vært et menneske som har vært glad i en ny start på uken, samtidig så er det jo greit med en ny start og med nye mål. Noe jeg heller aldri har vært god på, så er det å sette meg mål. Jeg gjør ting, men jeg har ikke vært flink til å skrive ned og se hva jeg får til. Så jeg starter denne tirsdagen ved å dele mine mål for uken, så håper jeg dere får en fin uke ♥

________           UKENS MÅL

 • Stå opp tidligere enn vanlig og spise god frokost
 • Stresse ned og nyte hver eneste dag
 • Få nok søvn
 • Gå en tur hver dag
 • Planlegge hvert eneste måltid

HAR DU NOEN MÅL FOR UKEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

DYREBARE ØYEBLIKK

 • 06.03.2017, 10:13

Livet har mange av dem og jeg vil nevne noen av dem.

Ligge og høre på regnet

Å le høyt

På tur i skogen

Danse når jeg vil

Fine bilder

Lukten av blomsterEn kopp kaffe

Lage mat sammen med andre

Å spise en god pizza


♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

LOVE THIS MORNING

 • 02.03.2017, 09:19

God morgen fine mennesker! Jeg har ikke så mye mer å si, enn at jeg i dag skal slappe av og ta livet med ro. Slik er det av og til, som også er helt greit 


GOOOD TORSDAG!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

Å VÅKNE TIL DETTE

 • 20.02.2017, 09:19

Jeg våknet i dag med positive tanker om meg selv, noe jeg aldri pleier. Ikke det at jeg ofte tenker negativt, men jeg pleier å være så trøtt - at jeg ikke tenker så mye i det hele tatt.. Hehe! Det å våkne opp og være våken, er bare nydelig. Nå som det også er vinterferie, er det lettere å nyte en god frokost. Ikke tenke på tid og sted, men slappe av og ta ting etterhvert.

...

Music is always a good idea

JEG HÅPER DERE FÅR EN FIIIN DAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

WHAT A PERFECT MORNING

 • 09.02.2017, 09:20

· WHAT A PERFECT MORNING ·

...

Noe av det fineste jeg vet, er å ha god tid til å lage frokost. Slik kan jeg også slappe av ved bordet, når jeg skal spise. Det sies at du får bedre utbytte av frokosten, dersom du sitter rolig og spiser. Istedenfor å spise i en hast. Det rakk jeg faktisk i dag og det føles godt. Nå skal jeg en svipptur til legen, etterfulgt på trening. Så jeg tror det blir en bra dag!HVA SKAL DU I DAG? ♥

Facebook: HER

DET GJØR ALT MYE BEDRE

 • 24.01.2017, 11:14

· A CUP OF TEA MAKES EVERYTHING BETTER ·

...

For hver dag som går, blir jeg mer glad i te. Det er veldig komisk, ettersom jeg før i tiden ikke orket tanken på det. Jeg syntes det smakte som såpevann, hehe! Men, tidene kan tydeligvis forandre seg. Jeg elsker å roe meg ned med en god kopp med te, da slapper jeg veldig av. Det er en nydelig stemning. Det er jo også veldig sunt, samtidig vanndrivende. Det er ikke rart at det sies - å være en klem i en kopp!.. SOMLEKOPPEN PASSER FINT TIL MEG! 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

I LOVE THIS MORNING

 • 08.01.2017, 10:45· THIS PINK BLANKET IS BEAUTIFUL ·

Jeg liker denne dagen, selv om det ikke er så tidlig på morgenen. Av og til er det nydelig å ligge litt ekstra når du har fri, rett og slett fordi du har mulighet. For meg, så er det viktig med slike dager også, hvor man bare tar livet med ro. Men, jeg følger meg veldig uthvilt og det kjennes bra! Jeg skal nyte denne søndagen, spise en god frokost, lese litt, og drikke varm kakao ♥ Nyyyyt søndagen!

Følg meg gjerne på facebook her.

DENNE ER PERFEKT

 • 04.01.2017, 11:27· I LOVE THIS TYPE OF COFFEE ·

... OG JEG ELSKER DENNE PRESSKANNEN JEG FIKK TIL JUL!


· HOLDER GODT PÅ VARMEN ·

Denne er perfekt, fordi den fyller opp et mummikrus. Da slepper jeg å kaste så mye kaffe, som blir til overs. Den holder også veldig godt på varmen. Så selv om jeg våknet med migrene, så kunne det ikke blitt en bedre start på dagen. Ble litt senere på dagen, men det er like koselig! Håper dere får en fin Onsdag 

A beautiful cup of coffee

 • 15.12.2016, 11:24


...

Lukten av kaffe er så nydelig. Så flott også når du kan se det på bildet over, helt nydelig faktisk. Jeg elsker å starte dagen med en kopp kaffe og slappe av. Det er en perfekt morgen for meg, uten stress.· IT'S COFFEE O'CLOCK ·Nå skal jeg kose meg videre med kaffekoppen min, så skal jeg nyte morgenstunden. Det er noe spesielt med det. Magisk. Så takknemlig. Har du også en slik morgenrutine? ♥

PÅ TUR I SÅ VAKKER NATUR

 • 09.12.2016, 15:49

Disse bildene er fra i fjor, men jeg må dele dem. Slike turer er så verdifulle og plassen her er jo bare helt magisk. Snø, telt, kakao, varme klær, isfiske og bål. Heeelt fantastisk ♥Liker du å dra på slike turer?


// I morgen avslutter jeg GIVEAWAY på bloggen, men du har enda mulighet til å bli med HER.

8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

 • 08.12.2016, 17:00

· TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER ·

1. Se på julefilmer, spesielt på julaften. Også tegnefilmer som kommer denne dagen.

2. Donere penger til de som ikke har det så greit i julen, iallefall det jeg har råd til. Jeg tenker veldig mye på dem som ikke har det så greit, at dette skal jeg gjøre i år.

3. Høre på masse julemusikk!

4. Gå på skiturer, hvis det kommer snø i år før jul. Vi har jo enda ikke fått snø og det er varmegrader ute! Så vi får se, men jeg har veldig lyst til dette.

5. Bake julekaker sammen med familien.

6. Spise masse risgrøt. Jeg elsker julegrøt og kommer til å spise iallefall litt denne måneden!

7. Tilbringe mye tid sammen med familien, kjæreste og venner.

8. Sitte hjemme i sofaen, pakke inn julegaver, drikke kakao, høre på julemusikk og bare ta livet helt med ro.Hva er på din to-do liste i desember? 

POSITIVE TING MED VINTEREN

 • 02.12.2016, 15:50

Luften er så kald og frisk

Julen nærmer seg

Innekos

Kakebaking

Alle de fine vintermotivene

Ullsokker

Skiturer

Lys som skinner i mørket 

God mat

Mange selskaper

 Processed with VSCOcam with b5 preset

Tenne masse telys

Snølykter

Varmen inne

Rosa kinn

KakaoHva liker du best med vinteren? 

En perfekt frokost

 • 10.11.2016, 11:51

Det beste jeg vet til frokost er avokado, på mange måter. Slik jeg har laget i dag, er så nydelig - at jeg måtte vise dere! En god kopp med kakao i denne kulden, er også helt topp + mango til dessert ♥

· A GOOD BREAKFAST FUELS YOU UP AND GETS YOU READY FOR THE DAY · 

Ønsker dere en fin Torsdag ♥ 

En god start på dagen

 • 09.11.2016, 11:13

Hei kjære dere ♥ I dag har jeg startet dagen med en lang gåtur, selv om et er veldig glatt ute. But, I don't mind! Så nå skal jeg nyte denne fridagen min med en god lunsj. Håper dere har en fin dag.

· ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE, BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WHERE THE BIG THINGS · 

Morning snack

 • 08.11.2016, 09:14

Good morning ♥ Jordbær er en av mine favoritter når det kommer til frukt, selv om jeg elsker alt av frukt. Koppen er kjøpt HER.

· Wish it. Dream it. DO it. ·

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva er din favoritt frukt?

Jeg spiser jo hele tiden

 • 07.11.2016, 10:33

... og akkurat nå spiser jeg bare noe frukt, fordi det ikke alltid smaker med store måltider - men, bare noe snacks. Det går mye av det for tiden, men det gjør meg absolutt ingenting.Ønsker dere alle en fin start på uken ♥

The perfect breakfast

 • 05.11.2016, 09:52

GOD LØRDAG ♥ Det føles så fantastisk med helg. Nydelig frokost og kaffe. Stille. Regn ute. Musikk inne. Ligge på sofaen og nyte denne herlige morgenen.

· LIFE IS BEAUTIFUL IF YOU KNOW WHERE TO LOOK ·

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hvordan er deres start på dagen? 

INNEDAG PÅ MEG

 • 04.11.2016, 12:11

Nå sitter jeg med en kopp kaffe og bare tar livet med ro. Formen er ikke helt på topp, så da er det nydelig og ha en innedag. Jeg har også fått nytt design på bloggen fra DENNE siden. Er utrolig fornøyd! Hva syntes dere?· You can't buy happiness, but you can buy coffee - and that's pretty close · 

Ønsker dere en god helg 

Good morning coffee

 • 03.11.2016, 07:25

Heisann dere! Nå sitter jeg her med kaffekoppen og deilig frokost. Det skal bli så godt å komme i gang med nok en dag, et skritt nærmere helgen. Håper dere kommer til å få en fin dag ♥· Breakfast is my favourite meal of the day.. and coffee! ·

Har du en favoritt til frokost?

Dette er fantastisk

 • 02.11.2016, 09:46

Jeg må virkelig si at dette er utrolig herlig. Kakao, varm genser & en Onsdag. Kunne ikke vært en finere dag! ♥

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hva skal dere i dag?

THIS LOVELY MORNING

 • 01.11.2016, 07:22

Jeg elsker slike stunder. Kaffe og frokost. Elsker avokado, det beste jeg vet til frokost. Slappe av litt, før du griper dagen. Det er herlig å kjenne på en lykkefølelse, at det kommer til å bli en fin dag!

· Don't let anyone destroy your sparkle ·

Ønsker dere en super fin Tirsdag 

Høsten og de fine fargene

 • 20.10.2016, 10:16

 
 

- comfy sweaters, warm drinks and pretty colors - 

Bukse: Ginatricot Skjerf: Bikbok Cardigan: Cubus

Hva liker du best med høsten? 

Morning coffee

 • 19.10.2016, 08:48

Ingenting er bedre enn kaffe på morgenen!


... fill it up, please? 

 

Ønsker dere en fin Onsdag ♥

Fineste koppen med kakao

 • 18.10.2016, 14:47

På en regnværsdag som denne, er det ingenting som er bedre enn å krype seg under et pledd på sofaen med en godt blad og kakao ♥ Jeg samler opp ulike interiørblader fra hele året, så ser jeg tilbake på de titt og ofte. Så i dag blir det litt julestemning hos meg.

Jeg er så utrolig glad i koppen på bildene, som kun kostet 30 kr på Nille! - og selvfølgelig toppet med søte marshmallows - 

Hva liker du å gjøre på en regnværsdag?

Å skrive akkurat det du vil

 • 16.10.2016, 16:05

Nok en gang, etter kanskje 5-6 blogger som jeg har slettet, vil jeg prøve igjen. Jeg har savnet å blogge. Savnet å ha et lite ''fristed'' å skrive akkurat det man føler for og dele bilder + andre ting med flere. Jeg kommer til å skrive om litt forskjellig, litt om alt egentlig. Alt fra oppskrifter til egne meninger og min interesse for fotografi. Jeg har mange ideer framover!

Så snakkes vi ♥

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no