hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

SÅ MYE MER ENN DET DU SER

 • 11.03.2018, 17:30

WHAT ABOUT SUMMER?

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg har tittet litt gjennom noen bilder på harddisken min, der jeg fant mange fotografier jeg har tatt på sommers tid ♥ Det får meg virkelig til å savne sommeren enda mer og jeg kommer virkelig inn i en god stemning. Ja, det hjelper kanskje ikke at det snør ute i dag. Men, det er en grunn til at jeg elsker å se på gamle bilder. Det ligger så mye bak bilder, enn bare det du ser. Det er virkelig sant.

DU KAN FINNE FLERE MINE FOTOGRAFIER PÅ MIN FOTOSIDE HER

Tycks om bildene?

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

DENNE SAMLINGEN GJØR MEG LYKKELIG

 • 18.02.2018, 12:00

DET GIR MEG LYKKE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; disse koppene gir meg lykke. Jeg kaller dem mine lykkekopper og det er dem virkelig! Helt siden jeg kjøpte min første mummikopp, var jeg sikker på at det var den første i min kommende samling. Siden har jeg ønsket meg til jul og bursdag, slik at jeg har fått mange. Det er jeg så utrolig glad for. Det har blitt til sammen hele 14 kopper nå, så jeg er på GOD vei ♥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

I DAG BLE JEG HELT SATT UT

 • 12.02.2018, 17:20

DET MÅ JEG INNRØMME

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg sitter her og lurer på om jeg kanskje skal bake noen kanelsnurrer, som sikkert ikke samboer hadde vært så misfornøyd med heller. OL er jo i full gang, noe jeg selvfølgelig må følge med på. Da har jeg heller ikke dårlig samvittighet over å ha en liten inne dag, spesielt når jeg ser været ut vinduet. Så mye snø det har kommet nå, tror jeg ikke vi har hatt her denne vinteren. Derfor måtte jeg likevel en liten tur ut, for å knipse noen bilder. Jeg blir faktisk helt satt ut over det lyse vinterlandskapet og jeg må innrømme at det er veldig flott å se på. Klager virkelig ikke på disse bildene.

♡ Hvordan er været hos deg?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

I LOVE DAYS LIKE THIS

 • 03.02.2018, 17:15

RETT OG SLETT NYDELIG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg må si at denne dagen startet bra, da jeg kikket meg i speilet og smilte med hele kroppen. Selv om det har vært litt sykdom og slike ting den siste tiden, har jeg virkelig vært glad i meg selv. Det var i grunn veldig rart for meg å si, nok en gang. Men, det gir meg positivitet og glede. Jeg blir bedre, ved å si slike ting til meg selv. Det er noe jeg vil vise dere, at det går an å øve på. Være snill mot seg selv og snakke fint til seg selv. Good vibes.. ❥

.. GOD LØRDAG!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FOTO | BORN TO BE FREE

 • 31.01.2018, 19:01

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET ER IKKE BARE EN TING

 • 27.01.2018, 10:00

...

Sitter i senga og kikker ut vinduet, der jeg ikke ser noe annet enn snøen som er borte. Den har smeltet bort, bare på noen dager. Nå er det igjen minusgrader, så jeg skal si været skifter fort for tiden. Bare på et knips, er jeg sikker på at snøen plutselig har lagt seg igjen. Men, jeg fikk tatt mange fine bilder da snøen var her og noen av dem ville jeg gjerne dele. Det er ikke bare en ting i naturen å ta bilde av, iallefall. Det er så godt å ha foto gleden tilbake!

GOD LØRDAG 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

ET UBESKRIVELIG SYN PÅ MORGENEN

 • 22.01.2018, 10:00

Jeg startet denne dagen med å kikke ut på et vakkert landskap, som dere ser på bildene. Helt ubeskrivelig. Her blir jeg også sittende, for å samle krefter til en ny uke. Nå spørs det om jeg blir å ta tak i mandagen, som vanligvis, men jeg skal prøve å slappe av i dag også. Formen er ikke helt på topp enda, så da blir det å kikke litt på sport, mens en slapper av. Gooood mandag, fine lesere ♡

...

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

I KVELD KOM DET SOM ET STORT SJOKK!

 • 20.01.2018, 23:16

Jeg er enda sjokkert, da det må ha kommet en halv meter snø på utsiden.

Tidligere i dag satt jeg inne, mens det haglet helt enormt på utsiden her og lurte på hva det bråket var. Da var snøen borte, men nå i kveld skal jeg si snøen kommer tilbake for fullt igjen. Jeg tror ikke jeg husker sist jeg opplevde så mye snø, bare på en kveld. Så nå gleder jeg meg til å se ut vinduet fra soverrommet i morgen, for å se på været som har lagt seg. Ja, det har vært mye snø nå og det trenger i grunn ikke å komme mer enn det er nå. Selv om det er utrolig vakkert og se på.

SLENGER MED NOEN BILDER FRA EN ANNEN VINTERSDAG

Hvordan er været hos dere?

I DE DYPESTE SKOGER

 • 20.01.2018, 19:09


 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

ALT HANDLER OM Å OVERLEVE

 • 17.01.2018, 20:16

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ ER ALT PLUTSELIG BORTE

 • 16.01.2018, 19:04

.. Ja, de siste dagene har det vært regnvær og sol. Det vil si at snøen som hadde lagt seg så vakkert for en ukes tid siden, snart er helt borte. Derfor skal jeg drømme meg bort i disse bildene som ikke er tatt for lenge siden, før alt plutselig ble borte.

♡​ Hvordan er været der du bor?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NÅ ER JEG ENDELIG FORNØYD

 • 15.01.2018, 20:02

Dere ser kanskje hva jeg mener?

Ja, riktig. Jeg har byttet header, fordi savnet etter en header med vinterlandskap har vært stort. Derfor bestemte jeg meg for å ordne en ny header, etter den siste bildeserien jeg tok ute. Nå er jeg endelig fornøyd, igjen. Så skal vi se hvor lenge denne varer. Hehe.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

VERDEN ER MYE MINDRE ENN MAN TROR

 • 14.01.2018, 17:11

Er ikke denne bare utrolig stilig?  Den ligger i min kjære by, Risør. For noen år siden ble det laget en park, hvor denne ble plassert i midten. Litt benker og en liten dam, som da nå er dekket med is. Når du ser verden på denne måten, kan man tenke at verden er mye mindre enn man tror. Det sier jo de fleste i mange sammenhenger og det sier jeg også.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

INSPIRASJON | NY FAVORITT OG PHOTOSHOOT

 • 13.01.2018, 17:22

inneholder annonselink

Topp på salg HER

 

Jeg fant frem et kamerastativ jeg ikke har brukt, noe som viste seg å være genialt. I det fine landskapet nå for tiden, var det virkelig på sin plass å knipse noen bilder og teste ut stativet. Uten fjernkontroll, fikk jeg overraskende bra bilder. Også i min nyeste genser. Genseren er kjøpt på nelly før jul og nå er den også på salg. Jeg elsker stoffet og de stilige armene, som gjør toppen til min favoritt for tiden ♡

♡ GOD LØRDAG DERE!

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET FINESTE JEG VET OM

 • 13.01.2018, 10:00

OUT OF WORDS

♡ Altså, jeg har ikke ord. Jeg har vel alltid det, men med andre ord gir disse omgivelsene meg en nydelig stillhet. Jeg elsker det. Slik er det altså rett utenfor døren og jeg syntes det er magisk. Når jeg gikk gjennom her, så glemte jeg alt og bare var der. Akkurat nå vet jeg ikke om noe mer vakkert, enn slik naturen her ser ut nå. Det skal jeg virkelig nyte disse dagene jeg skal være i ro og stresse helt ned.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

HVORFOR JEG LEVER

 • 06.01.2018, 10:00

De to viktigste dagene i livet ditt,

er dagen du ble født og dagen du fant ut hvorfor.

- Mark Twain

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

WINTER WONDERLAND

 • 29.12.2017, 10:00

BARE VAKKERT

...

❄️ Er det noe jeg har lært i år, så er det hvor glad jeg egentlig blir av snø. Ja, det er noe dritt med tanke på glatta. Jeg som er en bambi på isen, kan absolutt skrive under på det. Men, jeg ser virkelig forskjell på humøret mitt. De dagene det snør, blir jeg lykkelig. Det er faktisk en veldig passelig beskrivelse!

Liker du snø?

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DET ER VIKTIG Å SKILLE SEG UT

 • 21.12.2017, 18:22

BILDER LITT UTENOM DET VANLIGE

...

Det er ikke alltid lett å vite hvordan man skal skille seg ut, da spesielt i foto verden. Noe jeg har lært, er at et motiv kan bli mer enn «bare» det du ser ved første øyekast. Når jeg ser et bredt bilde av trær og natur, ser jeg da for eksempel små detaljer. Ulike vinkler. Forskjellig fokus. Det er gøy og prøve ut litt nytt, for å skille seg ut fra mengden. Mye kan man få ut av en makrolinse, da det kan fange bitte små detaljer. Så må jeg jo si at jeg tok en liten bildeserie med bilen overfor, som jeg også syntes ble utrolig stilig om jeg kan få lov å si det selv  ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

NATUREN KAN VÆRE VAKKER PÅ VINTEREN

 • 16.12.2017, 17:00

MAGISKE PERLER RETT UTENFOR VINDUET

...

Etter litt mengder med regn for noen dager siden, trodde jeg rett og slett at snøen skulle forsvinne helt. Men, heldigvis tok jeg feil. Her jeg bor kan det fort bli litt kaldere, enn i byen. Derfor holder kanskje snøen seg litt lengre. I dag våknet jeg og følte meg lykkelig, da jeg tok meg en liten tur ut for å knipse litt bilder bare rett utenfor vinduet. Bare se hvor flott naturen kan være, selv på vinteren.

Hvis du vil se flere fotografier av alt mulig, kan du følge min side her ❥

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

FINE ØYEBLIKK I BYEN

 • 14.12.2017, 10:00

FIN STEMNING I BYEN MIN

. . . . . . . . . . . .

Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor fint det er i Risør nå, bare se på bildene! Nå når det er jul, er det så koselig å tusle rundt i gatene og knipse litt bilder. Butikkene har gjort det så koselig, at jeg måtte knipse noen bilder av Kenza butikken. All ære til den koselige stilen.

Hvordan er det i gatene der du bor?

 

Facebook HER Instagram HER

JEG ER AVHENGIG

 • 13.12.2017, 18:10

DET HOLDER MEG VÅKEN OM NETTENE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det siste jeg sjekker før jeg skal sove, er også det første jeg må sjekke om morgenen. Ikke generelt mobilen, men da nærmere bestemt Instagram. Dere aner ikke hvor avhengig jeg er av det, kanskje litt for mye faktisk. En gang lå jeg våken i flere timer, fordi jeg tenkte på å sjekke Instagram. Heldigvis er det ikke så ille nå, men jeg har virkelig vært litt for mye avhengig av Instagram. Jeg bruker det fortsatt mye enda, men jeg ligger iallefall ikke våken om nettene ..

HVIS DERE VIL KAN DERE FØLGE MEG PÅ DENNE LINKEN ❥

Facebook HER Snapchat : vvicctoriaa

LA TIDEN STÅ STILLE

 • 12.12.2017, 10:00

DE VAKRE DETALJENE...

♥ ♥

Har du noen gang stoppet opp, sett rundt deg og tenkt at nå må tiden stå stille en stund? Den følelsen er så magisk. Her om dagen da disse bildene ble tatt, tenkte jeg tanken. Fordi jeg opplevde noen fine, men små øyeblikk. De øyeblikkene man husker og som man skulle ønske varte lengre. Disse øyeblikkene tar jeg vare på og denne gangen fikk jeg tatt noen bilder, som alltid vil være i sekundet.

Facebook HER Instagram HER

UNNSKYLD, NÅ SKAL JEG SLUTTE.

 • 08.12.2017, 16:18

JEG TRENGER FORANDRINGER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men jeg må jo på en eller annen måte bare komme i gang. Stress. Det er en fin beskrivelse av hvordan jeg er, iallefall innvendig. Noe som gjør at jeg trenger forandringer. Ganske ofte også, har jeg forstått. Jeg blir på en måte ikke helt fornøyd, noe som egentlig er veldig teit. Men, hvor lang tid tok det? 2 dager før jeg byttet til en ny header, igjen? Haha. Jeg må bare le. Men, jeg likte disse bildene veldig godt - og da ville jeg velge ut ett til header også. Unnskyld dere, nå skal jeg slutte og det lover jeg. Iallefall på en stund.

Facebook HER Instagram HER

MIN KJÆRLIGHET TIL NATUREN

 • 06.12.2017, 20:46

Når snøen legger seg som et lag med sukker, hviler naturen.

★ ★

Jeg har det på samme måte. Jeg blir rolig, bare ved å kikke ut på de fine trærne som lyser alt rundt seg. 4 vakre årstider, men vinteren for meg er spesiell. Den årstiden har ''det lille ekstra'', i mine øyner. Det er vakkert. Det er sårt. Det er ro. Indre ro. Drømmeland. Bildet øverst er fra en av mine topp 10 fineste og mest tankefulle opplevelser. Roadtrip med samboer, som skulle bli en magisk tur.

En magisk tur som betyr mer enn jeg har trodd. Den beste sammen med den beste, heldige meg.

Min kjærlighet til naturen, den er stor.

Hva liker du best med vinteren?

Facebook HER Instagram HER

JEG BLIR FLAU NÅR JEG FORTELLER DERE DETTE

 • 06.12.2017, 15:22

IKKE OFTE JEG BLIR FLAU

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Okei, nå er jeg faktisk ganske flau for det jeg skal fortelle dere. Dere husker kanskje at jeg la ut mine siste bilder på Instagram, i går? Da jeg la det ut, ble jeg veldig nysgjerrig på å finne ut litt mer om min gamle profil. Der hadde jeg veldig mange fine bilder, så jeg bestemte meg rett og slett for å bytte til den gamle. Jeg er veldig ubestemmelig av og til, men nå har jeg bestemt meg for å bruke denne fast.

Så derfor kan dere godt følge meg der, hvis dere ønsker  @victorialarseen

LATEST ON MY INSTAGRAM

 • 05.12.2017, 16:08

...

Tjo hei, her er jeg! Haha, så trist start egentlig.. Jeg håper dere har det fint denne vakre desember dagen  Kommer ikke over at vi faktisk er i denne måneden, men når jeg ser meg rundt så er jeg ikke i tvil. Snø på bakken, røde gardiner, kakao på bordet, julestaker i vinduene, julegavetips hvor enn jeg trykker og en fin ro. Jeg tar også med julen til Instagram, som innlegget i hovedsak skulle handle om. Jeg prøver å oppdatere daglig & jeg håper vi sees der!

Følg meg gjerne på Instagram : @victoria_moments

BILDER FRA EN MYSTISK PHOTOSHOOT

 • 15.11.2017, 17:08

GØY Å LEKE MED KAMERA OG VINKLER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bildene er fra en dag jeg tenkte å ta litt bilder til bloggen, som viste seg å bli et utrolig bra resultat. Jeg tenkte ikke på at det ble en slik bildeserie ut av det, men når jeg skulle redigere bildene så syntes jeg det så litt slik ut. Utrolig gøy hvor mye man kan gjøre, selv med selvutløser.

Hva syntes dere om bildene?

HAR DERE SETT NOE SÅ VAKKERT?

 • 04.11.2017, 18:24

DETTE ER HELT ABSURD

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Altså, jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor vakkert Norge er. Jeg ser ofte tilbake på slike bilder, da jeg virkelig forstår hvorfor vi har den fineste naturen i verden. Vi er heldige. Jeg føler meg iallefall veldig heldig, for å bo et av verdens beste land og ikke minst det fineste i mine øyner. Alle de fine plassene jeg allerede i en alder av snart 22 har opplevd, er helt absurd. Jeg skal virkelig ta vare på det ❥

Hvor er det fineste stedet dere har vært?

NÅR SKYENE FALLER

 • 21.10.2017, 10:00

fog & silence

.. and the clouds are fallin'

Likte dere bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

HELT ÆRLIG ANGÅENDE Å FLYTTE MED KJÆRESTEN

 • 09.10.2017, 16:18

.. Jeg har blitt veldig glad i plassen vi bor!

Skal jeg være ærlig, så har jeg aldri roet meg i noen av leilighetene jeg har leid i før. Jeg har vært veldig rastløs, uten å vite hvorfor. Men, etter at jeg flyttet inn sammen med kjæresten min i det huset vi bor i nå - så har jeg slått meg ordentlig til ro. Det trodde jeg aldri at jeg skulle klare, å føle meg så hjemme.

Hvordan går det med dere?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

JEG KAN VIRKELIG IKKE TRO DET

 • 08.10.2017, 14:23

❥ Ikke annet å si, enn at denne årstiden er den fineste av dem alle!

...

Hei fine søndag! Da iallefall naturen og luften er en veldig fin kombinasjon, koser jeg meg. De fineste fargene ute, mens det også er en frisk luft selv om det også er strålende sol ute. Bildene er jo bare magiske å se på, etter dagens lille tur rundt her vi bor. Det er nå virkelig fargene er på sitt fineste, før alt faller på bakken. Ah, jeg kan ikke annet enn å smile når jeg tenker på denne vakre tiden. Jeg kan virkelig ikke tro det, engang.

Likte dere bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

VELDIG GLAD FOR Å OPPLEVE DETTE

 • 18.09.2017, 12:34

...

Har jeg noen gang sagt hvor glad jeg er i Risør? Jeg har tatt så mange fine bilder av ulike steder i byen, men jeg finner stadig nye plasser. Ikke nok med det, når det var en så fin sommerdag som på disse bildene - er det ikke rart jeg blir mer og mer glad. Det å se nye steder er alltid moro, som jeg også blir veldig glad for å oppleve

.. i lille Risør!

T A K K N E M L I G

Noen som kanskje kjenner til byen?

ER SÅ GLAD I HUN HER + VINNEREN AV KONKURRANSEN

 • 10.08.2017, 16:49

Hei, hvordan går det med dere?

Som jeg nevnte i går, hadde jeg og min kjære venninne en liten photoshoot sist jeg var hos henne. Det ble så mange gode bilder, som har vært veldig gøy å se gjennom! Hun er bare så herlig og utrolig fin på bilder. Alle bildene ble utrolig flotte.

- Veldig glad i hun her -

Angående giveaway konkurransen, har jeg valgt å trekke ut med tall på alle deltakerne. Slik at det kunne bli rettferdig. Jeg kontakter vedkommende på e-post, så vinneren er;

Heidi - GRATULERER!!

IKKE I ANSIKTET, MEN I HJERTET

 • 07.07.2017, 11:17''Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.''

- Kahlil Gibran

INSTAGRAM LATELY

 • 05.07.2017, 17:23

God ettermiddag dere!

En liten snutt på hva som ligger på instagram, for tiden. Mange som deler slike innlegg, så hvorfor ikke tenkte jeg.

Følg meg gjerne på @by__victoria, hvis du ønsker å se mer jeg kommer til å legge ut.

Jeg ønsker dere fortsatt en fin dag :-)

PHOTOSHOOT

 • 04.07.2017, 15:34

BILDENE ER TATT MED SELVUTLØSERBEAUTIFUL SUMMER DAYS

.. I et par dager befinner jeg meg på en fin hytte i fjorden, som er helt nydelig. Det er deilig å slappe av, som jeg endelig kan gjøre. Kanskje det blir litt bading, soling og god grillmat. Jeg har også fått knipset en del bilder i dag, som jeg også kommer til å dele på bloggen de neste dagene. Stedet er så flott her, så jeg må vise dere i løpet av noen dager.

Jeg håper dere har det fint og nyter noen fine dager ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

A DROP IN THE OCEAN

 • 30.06.2017, 13:06

Bare meg som elsker slike dråpebilder..?Likte du bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Hobbyfotograf HERGIVEAWAY: VINN KOKEBOK

THAT WAS THE LAST STRAW

 • 28.06.2017, 10:00...Hva syntes du om bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

HELE VERDEN I EN DRÅPE

 • 13.06.2017, 10:00Rainy days could be beautifulTycks om bildene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Hobbyfotograf HERGIVEAWAY: VINN KOKEBOK

ON MY MIND INSPIRATION

 • 11.06.2017, 10:52

PICTURES FROM WEHEARTIT


travel


interior


flowers


fashion

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

JEG HAR BLITT HELT HEKTA

 • 10.06.2017, 18:23

.. På disse skjønne skapningene på bildene! Jeg har så utrolig mange ting av minions, at jeg tenker at nå er det vel kanskje nok snart? Jeg har en stor bamse, disse figurene, joggebukse, servietter, penner, kort, filmer, kalender og ja det ble i grunn en del. Hehe! Men, jeg syntes jo ikke det gjør noe å ha noe å spare på. De er jo bare sååå søte 

Har du noe som du er hekta på?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

DE VAKRE SPRER SEG OVERALT

 • 07.06.2017, 10:00

God morgen dere ♥ 

Ofte er det ugress som fort vokser opp, iallefall på min ute plass her jeg bor. Men, i år er det disse vakre blomstene som sprer seg overalt utenfor. Jeg blir så glad av blomster, derfor måtte jeg knipse noen bilder av dem.Hva syntes du om bildene?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETALJER I NATUREN

 • 03.06.2017, 17:50

Jeg virkelig elsker slike omgivelser og jeg må alltid stoppe flere ganger - bare for å se på de vakre detaljene i landskapet.

Hva syntes du om bildene? ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SHOTS FRA EN VAKKER SOMMER

 • 26.05.2017, 19:49THROWBACK FRA FINE SOMMERTIDER

 ________

Jeg har samlet flere bilder, over noen år. Derfor deler jeg noen av bildene med dere, som gir meg litt positiv energi. Noe av det beste jeg vet, er å se tilbake på fine bilder fra turer og slikt. Så derfor er det herlig å kunne dele disse med dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

 • 23.05.2017, 15:23

Hello you guys!

Det har allerede blitt flere båtturer i år, noe jeg syntes er så koselig. Jeg slapper veldig av når jeg er på sjøen eller i båt generelt egentlig. Sommeren har ikke en gang begynt, selv om været nå ENDELIG er på plass. De siste dagene har det vært skikkelig sommervær, selv så varmt er det ikke alltid på sommeren heller. Så dette har jeg ventet lenge på og nå nærmer det seg ferie også... I morgen kommer jeg til å dele noe på bloggen, som jeg ikke har skrevet om enda. Det jeg kan si, er at jeg gleder meg veldig mye til det jeg skal. Så får dere høre litt mer i morgen, som sagt.

 

Liker du å dra på båttur?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

GREEN LEAVES

 • 01.05.2017, 19:46
 

HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

VÅREN I FINE FARGER

 • 20.04.2017, 10:00

Hei mine fine lesere! I dag vil jeg dele noen bilder med dere, fra en av dagene som var. Våren er i full gang på tur inn og jeg elsker disse tegnene som synes i naturen, som jeg elsker å få på kamera. Jeg håper det går fint med dere ♥

Har du oppdaget noen vår tegn?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

FEAR LESS

 • 11.04.2017, 20:18

 

Nothing in life is to be feared;

it is only to be understood.

Now is the time to understand more

so that we may fear less.


- Marie Curie

STILLHETEN ER VAKKER

 • 30.03.2017, 10:00

En meningsfull stillhet

er alltid

bedre enn

meningsløse ord.

HVA SYNTES DU OM BILDET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER / SPØRSMÅLSRUNDE

VAKKERT NÅR REGNET FALLER

 • 28.03.2017, 20:46

Hei og fin kveld til deg som leser!

 ________
HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MED DEG PÅ UKENS BLOGG HER

MIN VAKRE BY PÅ SØRLANDET

 • 22.03.2017, 10:17· VAKRE BYEN SELV PÅ VINTEREN ·

________

Hei dere ♥ Disse bildene ble tatt for noen uker siden, rett før det kom mer snø (som fort gikk bort igjen..) Men, jeg må si jeg er veldig glad i byen jeg bor i. Noe av det fineste jeg vet, er jo å gå tur med kamera på slep. Slik kan jeg få knipset litt bilder, som også kan passe til bloggen.

.. Fine svaner - fra en ekstrem dyre elsker!HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

JEG HAR VUNNET

 • 20.03.2017, 09:48


· MIN GAMLE INSTAGRAM KONTO ·

________

Jeg startet denne kontoen for flere år siden, der jeg jobbet meg hardt oppover og jeg har også vunnet en del konkurranser. Jeg fikk plutselig lyst til å starte opp denne igjen, så hvis dere vil følge min foto side på instagram - kan dere følge meg HER,

♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

VAKRE DRÅPER I NATUREN

 • 17.03.2017, 19:28

HVA SYNTES DERE OM BILDENE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

OUR FIRST SUNSET

 • 15.03.2017, 20:13Bildet er tatt på den første turen jeg og min kjæreste hadde sammen ♥ God kveld dere!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

NED ALLE TRAPPENE

 • 11.03.2017, 09:39

HVA SYNTES DERE OM BILDET?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

SILENCE

 • 09.03.2017, 10:08JEG HÅPER DERE FÅR EN FIN DAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

KATTEN MED DE STORE ØYNENE

 • 04.03.2017, 13:27

Noen bilder av mamma sin nysgjerrige katt.

Sweetie

♥  ♥  ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

UREDIGERT OG VAKKERT

 • 24.02.2017, 19:42

HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Instagram: HER / Fotoside: HER 

MINE BESTE MINNER

 • 15.02.2017, 09:33

EN LITE BILDEDRYSS FRA FINE OPPLEVELSER

...· SOME OF MY BEST MEMORIES FROM SUMMER ·

...

Noe av det beste jeg vet, er å se tilbake på bilder jeg har tatt før. Spesielt av minner jeg har opplevd og vil huske livet ut, så derfor syntes jeg det er fint å dele et slikt innlegg - der jeg har satt sammen mange av mine bilder fra sommerstid.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

SHOTS FROM THIS DAY

 • 12.02.2017, 19:01

I dag har jeg hatt det veldig fint. Jeg og kjæresten min fisket litt tidligere, i det fine været som har vært. Jeg kjøpte mat til meg og mamma, så vi har kost oss masse etterpå i hennes nye leilighet. Jeg fikk også knipset litt bilder, som jeg tenkte å dele med dere.

...Gratulerer med morsdagen - min kjære mamma!HVA HAR DU GJORT I DAG? ♥

Facebook: HER

JEG HADDE IKKE NOE VALG

 • 10.02.2017, 13:50Jeg måtte ut ta litt bilder, da snøen skulle skulle legge seg (jeg hadde ikke noe valg, hehe..)

Winter Wonderland

COLD HUG ♥

Facebook: HER

VAKKERT I MINE ØYNER

 • 06.02.2017, 20:24· DET ER SÅ FINT Å SE PÅ ·

...

Jeg har selv i mange år irritert meg når snøen kommer, men så tenker jeg igjen at jeg ikke vil bruke krefter på det. Vinteren er jo så vakker, så hvorfor klage på det? Jeg vet jo veldig godt at jeg er en ulykkesfugl (og kan tryne når som helst), men jeg velger å se det positive i det. Bare se så flott snøen legger seg på trærne, noe jeg elsker å få knipset! // Jeg håper dere har en fin mandagskveld 

DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

 • 05.02.2017, 09:43· YEAH, I'VE WAITED FOR A LONG TIME ·

...

Januar er allerede forbi og februar står for tur, men i Risør har det vært lite med snø og vinter. I går kom snøen! Noe jeg har ventet lenge på. Det er fortsatt liggende i dag, noe som er så utrolig flott å se på. Jeg fikk knipset noen bilder i går også, selvfølgelig!

HVORDAN ER VÆRET HOS DEG? ♥

Følg gjerne bloggen på facebook HER

JEG KAN IKKE TRO DET

 • 31.01.2017, 19:26

TENK DEG DET

Jeg syntes det er så flott ute, til og være januar. Hvor er vinteren? Vi som kun har hatt en del frost, som tegn på at det er denne årstiden. Det ser virkelig ikke ut som at det er vinterstider, men det gjør jo ikke naturen noe mindre fin heller - langt i fra. Men, vi er jo ''heldige'' som ikke har fått snø enda!

...JEG HÅPER DERE HAR DET FINT ♥

Lik gjerne bloggen på facebook.

DE VAKRE BLADENE

 • 30.01.2017, 15:22Disse bildene ble tatt på en dag det var frost. Tenk at vi snart går inn i ny måned og her er det ikke et eneste tegn av snø. Det har heller ikke vært veldig kaldt, kun noen dager! Trykk gjerne på bildene, for å komme til min fotoside på facebook. Jeg legger ut bilder hver dag 

Følg gjerne bloggen på facebook.

SE SÅ VAKKER SKOGEN ER

 • 25.01.2017, 15:46

.. BARE SE PÅ DISSE VAKRE FARGENE!

Lik gjerne bloggen på facebook her.

DET FINESTE JEG VET OM

 • 22.01.2017, 14:20

· VINTEREN ER UBESKRIVELIG VAKKER ·

...

I dag måtte jeg en tur ut, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Det har enda ikke kommet snø, men i dag har det vært så kaldt at det faktisk er frost nesten overalt. Jeg syntes det er så vakkert og det er noe av det fineste jeg vet om. Derfor måtte kameraet med på turen, for å ta litt bilder. I dag ble det mange fine bilder, som jeg ble veldig fornøyd med 

NYYYT DENNE SØNDAGEN!

Følg gjerne bloggen på facebook her.

VELKOMMEN TIL PARADIS

 • 20.01.2017, 10:39

Light it up.

.. VAKRE RISØR!Hva syntes dere om bildene? ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

SE SÅ UTROLIG VAKKERT

 • 15.01.2017, 14:06

Disse vakre omgivelsene tok jeg bilder av i fjor.· BARE SE PÅ DISSE BILDENE - JEG BLIR GLAD ·

Jeg vet ikke hva det er med meg og vinteren, annet enn at jeg blir så glad. Hvis det snør ute, kan jeg gjerne gå ute helt til det slutter å snø igjen. Jeg elsker det! Det er så vakkert å se på. Det er hvitt og lyst, som gir meg noe spesielt. Jeg kjenner en skikkelig lykkefølelse ved å se på bildene.

VAKRE BØLGER

 • 11.01.2017, 15:19· A SMOOTH SEA NEVER MADE A SKILLED SAILOR ·

Det sitatet er så utrolig sant og jeg smiler. Noe jeg kan se på i timesvis, uten å bli lei - er havet. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare noe med det som er så utrolig vakkert. Fargen er så utrolig fin og jeg blir så utrolig inspirerert. Flere som elsker havet?

Jeg håper dere får en fin onsdag

Følg meg gjerne på facebook her.

SE SÅ VAKKERT

 • 07.01.2017, 15:31

Min kjærlighet til naturen er utrolig sterk.· NATUREN INSPIRERER MEG HELE TIDEN ·

Naturen. Selve ordet 'natur' snakker for seg selv. Det gir meg inspirasjon, glede og så mange fine opplevelser. Veldig mange av disse har jeg bilder av, noe jeg er utrolig glad for. Det blir aldri like bilder, uansett om det er på samme stedet. Like flott er det, alltid. LYKKE 

SITT EGET VAKRE SPRÅK

 • 04.01.2017, 20:20· THOSE BEAUTIFUL LEAVES ·

· NATUREN SNAKKER SITT EGET VAKRE SPRÅK ·

Jeg går mye tur ute, rett og slett fordi jeg elsker naturen. Samtidig så er det jo nydelig for kroppen, både fysisk og psykisk. Naturen snakker sitt eget språk. Jeg har lært bedre å se rundt meg og legge merke til detaljer. Jeg blir alltid glad, når jeg går tur!♥ ♥ ♥

FIREWORKS

 • 01.01.2017, 11:34· WE'RE ON PAGE 1 OF 365 ·

Tenk at i dag er den første dagen i 2017, som er fantastisk. Jeg skal ta i mot året med åpne armer og dette året skal jeg gjøre det jeg kan - for å ta fatt i muligheter og opplevelser. Jeg håper dere har hatt en fin nyttårsfeiring, det hadde jeg i går. Så mye god mat og himmelen ble dekket av flotte raketter, glitter og lys. Utrolig flott ♥

Godt nytt år - kjære dere ♥

JUST A FEW SHOTS

 • 30.12.2016, 18:49Hva syntes du om bildene? 

THIS - I'll NEVER FORGET!

 • 28.12.2016, 13:44

THE MOST AMAZING ROADTRIP IN MY MEMORY

...

En helt fantastisk tur å se tilbake på, som jeg ofte gjør også. Så utrolig mange fine bilder jeg også har fra denne turen, er magisk. Jeg er så glad for det. Kjæresten min og jeg koste oss på denne turen, som jeg tenker på veldig ofte. Uendelig takknemlig for slike opplevelser.

... ON THE ROAD AGAIN!

· NORGES FLOTTESTE NATUR ·

Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor utrolig flott land vi bor i. Ikke bare føles det trygt og godt, men for en fantastisk natur vi har. Helt fantastisk, hvis du spør meg!

❅❅❅Hva syntes du om bildene? ♥

ROSA HIMMEL

 • 26.12.2016, 16:19

Dette var en herlig sommerdag i år. Så gode minner! ♥

Hva syntes du om bildene?

VINTER SÅ LANGT DU KAN SE

 • 24.12.2016, 09:39

... Bare for å få litt julestemning!

FOR EN VAKKER UTSIKT

 • 19.12.2016, 23:57

...


· JEG ØNSKER MEG SNØ TIL JUL ·

Det har vært flere dager med frost ute, men det ser ikke ut til at det kommer noe snø på julaften. Da håper jeg at det holder seg med frost ute, slik at det kommer en liten julefølelse. Jeg har nesten bare julestemning, dersom det er snø ute. Men, koselig er det jo uansett. Nå er det også juleferie, så... 

Jeg ønsker dere alle en veldig fin jul og ferie ♥

WHAT A BEAUTIFUL WALK

 • 16.12.2016, 14:44

· OUR BEAUTIFUL NATURE HAS POWER AND MAGIC ·


...


...JEG TRENGER EN GÅTUR HVER DAG I FLOTTE OMGIVELSER

Jeg kan ikke få sagt nok, hvor deilig det er med en gåtur. Det gjør noe med meg, hele meg. Både fysisk og psykisk. Det er så positivt på alle mulige måter og kan jeg få knipset noen bilder - så er det jo bare en bonus. Det nydelige naturen vår, altså!

Hva syntes du om bildene? 

BEAUTIFUL FROST

 • 14.12.2016, 13:47

Processed with VSCOcam with t1 preset

...

Processed with VSCOcam with t1 preset

· KINDNESS IS LIKE SNOW. BEAUTIFIES EVERYTHING IT COVERS ·

Hva syntes du om bildene?

Magisk himmel

 • 12.12.2016, 21:12...

Håper dere har det fint ♥

SE MIN VAKRE BY

 • 11.12.2016, 14:31

Jeg er utrolig takknemlig for å bo en slik fin by, når jeg ser på dette bildet jeg tok i fjor. Vakre Risør!...

Håper snøen kommer snart, når julen nærmer seg med stormskritt! Klem ♥

FINE VINTER DETALJER

 • 06.12.2016, 12:17

Bildene er ikke tatt nå, ettersom snøen er borte. Men, jeg er så glad i vinteren - også fordi det blir så mange fine motiver.

Hva syntes du om bildene? 

STILL BEAUTIFUL

 • 04.12.2016, 12:13

Da jeg tok dette bildet, tenkte jeg at det ville gjøre seg godt i svart/hvitt effekt. Rart hvordan du kan se slike ting, men syntes i grunn det passet mye bedre, enn med farger.Hva syntes du om bildet?

DER DET ER MØRKT

 • 02.12.2016, 20:29

Hva syntes du om bildet?

In my hands

 • 02.12.2016, 12:13· THERE WILL ALWAYS BE ROOM FOR YOUR HAND IN MINE · 

Du fortjener å skinne

 • 01.12.2016, 12:08

Tenk at det allerede er 1. Desember! Jeg får ikke sagt nok, hvor fantastisk det er å være inni denne måneden. Jeg ønsker dere alle en veldig fin jul, håper dere har det fint. Ta vare på tiden. Den er verdifull ♥· DO MORE OF WHAT MAKES YOU SPARKLE ·

DETTE ER SÅ VAKKERT

 • 30.11.2016, 20:26

Bølger gjør noe med deg. De er så vakre. Lyden. Men, også så flott å ta bilde av. Jeg får alltid en indre ro, når jeg hører bølger. Jeg kunne ha lagt her i flere timer og bare kost meg.Hva syntes du om bildene? 

DETTE ER MAGISK

 • 29.11.2016, 10:36

· GET LOST IN NATURE AND YOU WILL FIND YOURSELF! ·

Naturen er så utrolig vakker

 • 27.11.2016, 16:03Hva syntes du om bildene? ♥

DU MÅ TA DET FØRSTE STEGET

 • 25.11.2016, 19:00

Hva syntes du om bildet og budskapet? ♥

BARE VAKKERT

 • 22.11.2016, 12:34· THE WAVES OF THE SEA HELP ME GET BACK TO ME · 

My curves by the sea

 • 20.11.2016, 18:17

Dette blir en liten throwback til Danmark et år. Det er så vakkert ved sjøen, at jeg har nesten ikke ord for det ♥

· ALL I NEED IS VITAMIN... SEA!· 

STILLHET

 • 20.11.2016, 15:29

DEN FINESTE UTSIKTEN

 • 19.11.2016, 18:38

Når jeg tok disse bildene og så på dem etterpå, da tenkte jeg på hvor utrolig heldig jeg er som bor i denne fine byen. Risør er vakker på sommeren, men jeg må virkelig si at byen har sin sjarm - også på vinteren!Hva syntes du om bildene? 

Det er langt igjen

 • 18.11.2016, 17:36Hva syntes du om bildet i svart/hvitt? ♥

MINE MEST KREATIVE FOTOGRAFIER

 • 16.11.2016, 18:17

Jeg liker å sette sammen motiver, som inspirerer meg og som jeg tenker er litt utenom det vanlige. Derfor vil jeg dele noen av de bildene, som jeg har brukt lengst tid på og mest kreativitet. Håper dere liker dem ♥Hva syntes du om disse bildene?

Jeg har fortsatt ukens blogg konkurranse på bloggen, hvis du vil melde deg på HER.

DETTE LANDSKAPET ER LEKKERT

 • 15.11.2016, 18:58

Jeg husker denne turen, som om det var i går. Jeg og kjæresten min var på en tur fra Risør til Sandnessjøen, med bil. Helt fra Sør Norge til ca. Midt Norge, så veldig mange timer. Dette er 2-3 år siden, men det er så sterkt i minnet. Det var en minnerik opplevelse, som jeg aldri vil glemme. Her er noen bilder fra turen.· WHEN SNOW FALLS, NATURE LISTENS ·

Hva syntes du om bildene? ♥

DETTE ER UTROLIG VAKKERT

 • 14.11.2016, 21:19

Jeg må si at jeg syntes vinteren er vakker, med så mange fine motiver. Så jeg har fått knipset litt vinterdetaljer.· IT'S A BEAUTIFUL TIME WITH BEAUTIFUL DETAILS · 

Hva syntes du om bildene? 

Går det over?

 • 11.11.2016, 17:52

LOVE YOURSELF FIRST

 • 11.11.2016, 09:26· NOBODY CAN MAKE YOU HAPPY UNTIL YOU'RE HAPPY WITH YOURSELF FIRST · 

Ta et steg av gangen

 • 10.11.2016, 19:24· ONE STEP AT A TIME IS GOOD WALKING · 

Vakre vinterbilder

 • 09.11.2016, 17:42

Jeg har i dag vært ute for andre gang, så fikk jeg knipset litt vinterbilder. Det er noe vakkert med vinteren, selv om det er ganske så kaldt. Det er noe vakkert og spesielt med alle årstidene ♥· COLD, COZY NIGHTS, WARM BLANKETS & HOT CHOCOLATE · 

Hva syntes du om bildene?

Du kan ikke stoppe bølgene

 • 08.11.2016, 13:35· YOU CAN'T STOP THE WAVES, BUT YOU CAN LEARN TO SURF · 

Simplicity is beautiful

 • 07.11.2016, 14:29

Processed with VSCOcam with f2 preset


Processed with VSCOcam with f2 preset


· THROUGH SIMPLICITY COMES GREAT BEAUTY ·
Hva syntes du om bildene? ♥

THROW BACK | DANMARK

 • 05.11.2016, 13:10

Jeg elsker å se tilbake på hyggelige turer og opplevelser, så denne turen er fra i sommer. Jeg har nesten hvert år vært i Danmark, hver sommer. Jeg bare elsker Danmark. Det er så vakkert ♥Flere enn meg som elsker Danmark? ♥

PINK DREAM PLACE

 • 02.11.2016, 16:03

Hva syntes du om bildene? 

FINE FJELLTOPPER

 • 01.11.2016, 22:25

God kveld dere! Håper dere har en fin kveld. Vil dele noen bilder fra en tur jeg var på for et par år siden, i vårt vakre land Norge.

Hva syntes du om bildene? ♥

Naturen i vakre detaljer

 • 31.10.2016, 16:33Hva syntes du om bildene? ♥

KEEP GOING

 • 26.10.2016, 23:50· Don't watch the clock, do what it does. Keep going. ·

Ønsker dere en fin kveld ♥

Dette er vakkert

 • 23.10.2016, 20:29

Jeg elsker å ta bilder av nydelige farger på himmelen og her er et bilde jeg fikk knipset en dag.

Jeg har fått en helt enorm respons på forrige innlegg, og jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er! Dere er så snille alle sammen ♥

Hva syntes du om bildet?

Se på denne vakre naturen

 • 22.10.2016, 23:13

Jeg må bare si tusen hjertelig takk for så mange fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Så mange som kommenterte og sendte meg meldinger! Setter så utrolig pris på det. Vil dere ha flere slike innlegg, så bare send meg tilbakemelding. 

Jeg vil gjerne dele bilder fra en av mine fineste opplevelser i vårt vakre land, Norge. Jeg elsker den naturen vi er så heldige å ha!

- shots taking from inside the car -

- the winter is kind of beautiful -Hva syntes du om bildene?

Høsten er fin i bilder

 • 21.10.2016, 20:53

Det har vært en utrolig frisk dag ute, så fikk jeg også knipset litt bilder til dere. 

- Autumn. The year's last, loveliest smile -Ønsker dere alle en kjempe god helg ♥

Hva syntes du om bildene? 

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no