hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

HELT FANTASTISK

  • 25.12.2017, 17:50

Hei og god 1. Juledag til dere!

...

Jeg har hatt en super fin julaften, med mye gaver, godt selskap og smakfull mat. Ribbe er bare helt fantastisk, spesielt når det spises for min del kun i juletider. I dag har jeg vært sammen med familien på andre siden, noe jeg også setter stor pris på. Resten av dagen går til nydelig mat med familien og kose meg med samboer i kveld.

Jeg ønsker dere en fin kveld!

 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

JEG ER HELDIG PÅ SÅ MANGE MÅTER

  • 24.12.2017, 10:00

GOD JUL ALLE SAMMEN

.. dette er for meg den vakreste dagen i året! God jul alle dere vakre. Jeg håper dere har det fint og kommer til å få en magisk dag. Denne dagen er så fin, men også litt tankevekkende. Slik er det for meg. Jeg setter veldig stor pris på hva jeg har i livet mitt, da ofte litt ekstra denne dagen. Jeg er så heldig og ha en familie. Være sammen. Jeg er heldig som får en nydelig julemiddag. Jeg er heldig som bor i et trygt land. Jeg er heldig som alltid har et hjem. Jeg er heldig som kan kjøpe julegaver, slik at jeg kan glede andre. Jeg er bare ekstremt heldig, på så mange måter. Derfor skal jeg logge av nå en stund og kose meg sammen med familien min!

Nyyyt (hele) dagen mine fine lesere ✨

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

DU MÅ HUSKE Å TA EN PAUSE

  • 23.12.2017, 10:01

MITT LILLE DAGENS ØNSKE

...

Lille julaften. Det føles egentlig ikke helt sånn, da tiden har gått utrolig fort. Bare på et blunk er det faktisk julaften i morgen. Denne morgenen skal være rolig. Jeg skal slappe av og nyte en god frokost. Drikke en god kopp kakao. Hekle litt, kanskje. Se tv på selve dagen før julaften. Pynte juletreet alene eller sammen med samboer. Tillate meg og bare ta livet helt med ro. Ingen stress. HUSK at det er greit å ta en liten pause. Ikke nok med det, så håper jeg på det varmeste at dere får en fin lille julaften. Gjør det som gjør deg glad. Mitt lille dagens ønske 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

  • 25.12.2016, 15:42

· SÅ TAKKNEMLIG FOR ALT JEG FIKK ·

Jeg har en fantastisk flott familie, som jeg er veldig glad i. Mine nære og kjære, er det beste jeg har. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Derfor blir jeg like overrasket og takknemlig, hvert eneste år, for alle de flotte gavene jeg får. Det er vanskelig å sette ord på, men tusen takk.















· ALT JEG ØNSKET MEG OG LITT TIL ·

Jeg er så utrolig glad for alt jeg fikk. Jeg er heldig! Heldig som har familien jeg har. I tillegg til gavene på bildene fikk jeg gavekort, penger, et nydelig perlesmykke, sminke og godteri. For en utrolig vellykket julefeiring ♥

Hva fikk du til jul?

DET VAR BARE OSS TO

  • 25.12.2016, 12:31

· KAFFEMORGEN PÅ 1. JULEDAG ·

I dag sitter jeg med en kaffekopp, sen frokost og slapper helt av. I julen skal det være slik en selv vil ha det og i dag skal jeg ikke annet, enn å slappe av. Jeg skal gjøre akkurat det jeg har lyst til, i leiligheten min. Lage meg noe god mat, drikke litt god kakao, se litt på tv og ta livet helt med ro.


...

· LITT OM GÅRSDAGEN ·

Jeg håper alle fikk en fin feiring, sammen med de nære og kjære. Det gjorde jeg. Som tidligere nevnt, så var det bare meg og mamma som feiret jul sammen i år. Det var veldig koselig, så jeg hadde en super fin feiring. God mat, jul på tv, gaver og glede. Jeg kommer til å lage et innlegg litt nærmere, om hva jeg fikk av julegaver. Jeg er så uendelig fornøyd med alt jeg fikk, herlighet så mye fint!





Jeg håper dere hadde en fin julaften og får en fin romjulstid ♥

GOD JUL DERE!

  • 24.12.2016, 17:30

GOD JUL ALLE SAMMEN

Jeg håper dere alle får en riktig god jul. Kos dere med god mat, deres nære og kjære, julegaver, klemmer og gode stunder. Dette er en magisk tid, som er viktig å ta vare på. Jeg elsker familien over alt på denne jord og jeg er så heldig. Heldig som har en familie som er glade i meg, uansett.



NYT DENNE VAKRE JULEKVELDEN

I dag er dagen for å logge av sosiale medier og bare kose seg med sine kjære, det skal jeg gjøre i dag. Tar med noen bilder fra i kveld, så ønsker jeg dere en god julekveld. Så snakkes vi i morgen!





♥♥

FOR EN NYDELIG MORGEN

  • 23.12.2016, 09:42



· TENK AT DET ER LILLE JULAFTEN ·

God morgen alle sammen. Jeg kan nesten ikke tro at det er lille julaften, som betyr at det er selve julaften i morgen! Til nå har jeg hatt en utrolig koselig førjulstid, men det er også bedre ting i vente. I morgen skal jeg og mamma feire jul. Og hva skal vi spise? Jo, en kalkun på over 5 kg! Nevnte jeg at det bare blir meg og mamma på julaften...? Hehe!



...

Dette er en nydelig morgen, med en kaffekopp (som vanlig). Det er bare helt nydelig, rett og slett. Det er ikke ofte jeg våkner tidlig og er lys våken, men i dag er jeg veldig gira på å komme i gang. Dette føler jeg blir en utrolig fin dag. Jeg skal levere litt gaver, handle litt og være med mine kjære besteforeldre i dag. Det gleder jeg meg til ♥



Ønsker dere alle en utrolig fin dag på Lille Julaften!

DAYS LIKE THIS

  • 19.12.2016, 11:41



· I LOVE THESE OUTSIDE MEMORIES ·

Jeg går rett på sak, for å fortelle hvor utrolig takknemlig jeg er. Det hjelper virkelig så utrolig godt å komme seg ut, men så å få være på en slik tur - gir så utrolig gode minner. Jeg og kjæresten var ute i 3-4 timer i går. Skjærte ved, bærte ved, lagde bål, grillet pølser, drakk varm kakao, snakket om alt og ingenting & bare koste oss.


...





· KEEP CALM AND DRINK HOT COCOA ·

Etter en del bæring av ved, som er utrooolig god trening, slappet vi av og drakk varm kakao. Det er så nydelig med slike dager før jul, det man slapper helt av. Det trengs og så utrolig koselig det også er. Nei, det var rett og slett en veldig vellykket dag.

Jeg håper dere alle har hatt en fin helg 

THE CHRISTMAS TAG

  • 16.12.2016, 11:08

 

· THE CHRISTMAS TAG WITH 10 Q&A ·

1. Hva liker du å spise på julaften?

Kalkun eller ribbe. Elsker begge deler like godt, må jeg si.

2. Hva er det beste med julen?

Hele juletiden er så utrolig magisk. Det er mye, som å være sammen med familie og kjæreste, se julefilmer, høre på julemusikk, spise god julemat, så mye lys i gater og hjemme, ha jentekvelder og så mye mer.

3. Favoritt farge i julen?

En blanding av rød og hvit.

4. Hva er den beste julegaven du har fått?

Jeg blir like glad for alle de fine julegavene jeg får, uansett. Så jeg klarer ikke å plukke ut en!

5. Favoritt julesang?

Hey Ho - Freddy Kalas.

6. Ekte eller uekte juletre?

Jeg har selv uekte juletre og syntes det er kjempe fint. Jeg har mye allergi, derfor har jeg ikke ekte. Men, det er jo fint begge deler.

7. Favoritt jule film?

Hjemme alene 1, 2 og 3.

8. Hva ønsker du deg til jul?

Jeg har ikke sagt stort jeg ønsker meg i år, men har sagt penger så lenge jeg skal til Australia førstkommende sommer! Vet jo at jeg får litt pakker, som er så koselig det også!

9. Julegavetips?

Hjemmelagde gaver: Musli, kaker, krydder & snølykter. Kjøpe gaver: vin, klær, gavekort, pyntegjenstander, klokke, lys, sminke, parfyme ++

10. Hva er planene for denne julen?

Før julaften skal jeg være mye med familien min, venner og kjæreste. Kanskje ut å spise, dra på kino og gå fine dags- og kveldsturer. Julaften skal jeg feire sammen med mamma. Det blir kun oss to, men det gleder jeg meg veldig til.



Ønsker dere en god førjulstid og håper dere får en fin jul ♥

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no