hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

7 MATMYTER JEG ER LEI AV Å HØRE

 • 06.03.2018, 10:00

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

HERE WE GO ..

 

 1. Næringsstoffer i frukt og grønt har forsvunnet

Hvorfor påvirke andre med denne myten, til og ikke spise dette? Jeg forstår at mange mener at det i dag er sprøytet mye inn i råvarer, men frukt og grønnsaker vil jo uansett være sunt og bra for deg.

 

 1. Du blir syk hvis du ikke spiser fisk

Selv elsker jeg fisk, men jeg ville ikke satt pris på å få høre denne. Nei, fisk i seg selv gjør deg ikke syk. Det er kombinasjonen av et langvarig usunt kosthold, som påvirker helsen. Det sier seg selv!

 

 1.  Bananer gjør deg feit

Jeg blir litt irritert, faktisk. Haha! Denne frukten inneholder mye karbohydrater, men også næringsstoffer som kroppen trenger. Høyt innhold av kalium, men også vitaminer og mineraler. Flere typer. Sukker i banan er ikke som sukker i for eksempel sjokolade.

 

 1. Du legger mye på deg av lightbrus

Denne disukteres mye, men faktum er at det inneholder 0 kalorier. Det er kalorier du legger på deg av. Derimot sies det at du kan bli mer sulten på noe søtt, av lightbrus. Men, lightbrus i seg selv er ikke fetende.

 

 1. Poteter er ikke sunt

Helt feil. Poteter inneholder faktisk lite kalorier og gir god metthet. Poteter inneholder også vitaminer og mineraler, noe som er bra for kroppen.

 

 1. Småspising resulterer at du legger på deg

Dette er feil! Det er faktisk bedre å spise flere måltider om dagen, enn store og få. Det holder systemet i gang og gjør at du også øker forbrenningen i kroppen.

 

 1. Du legger på deg hvis du spiser etter kl. 8 på kvelden

Denne trodde jeg på i mange år, men det sier litt seg selv at det ikke er sant. Hva du får i deg i løpet av en hel dag til sammen, er det som stemmer. Har du også beveget deg i løpet av dagen, gjør det ingenting å spise på kvelden.

Facebook HER Instagram HER | Snapchat : vvicctoriaa

10 TING JENTER IRRITERER SEG OVER

 • 06.02.2018, 10:12

TYPISK MANGE JENTER, MEN ..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er alltid visse ting vi jenter irriterer seg over og det er morsomt å se hvor like noen kan være. Jeg prøver og ikke irritere meg for alt mulig, men jeg har vært gjennom mange irritasjonsmomenter. Det har flere jeg kjenner også, i tillegg til at kanskje noen av dere kan kjenne dere igjen? Jeg vet at disse punktene er typisk mange jenter. Men, som sagt. Jeg ser litt humor i flere av punktene, noe som ikke alltid er dønn seriøst.

MY TOP 10

 

1. Når noen sniker i køen. Altså, dette irriterer meg veldig den dag i dag. Du står i kø, helt til herr eller fru viktig skal gå foran i køen uten at noen «merker» det. Jo, vi ser deg.

2. Den perioden i måneden, nemlig mensen. Det er så irriterende, på alle mulige måter.

3. Tom for kaffe, DET er virkelig kjipt. Jeg er veldig sikker på at dette ikke gjelder bare meg. Dette er nok noe av det verste, haha!

...

4. Det og ikke glede seg på andres vegne. Dette er jo typisk, da mange ikke tåler å se andre lykkes. Da noen må slengt dritt, bare for å føle seg bedre. Bare trist.

5. Andre jenter du ikke kan stole på og som bare skal snakke videre. Selvopplevd og veldig glad for at det ikke vil skje igjen, iallefall som før.

6. Når foreldre ikke forstår barna sine og later som ingenting. Spesielt når det gjelder psykiske problemer, da det kan være vanskelig å forstå. Men, det burde lyttes til.

...

7. Vått hår på vinteren. Når du ikke tar deg tid til å tørke håret, går ut i kulden og håret fryser. Yes!

8. Når andre jenter sier dem er stygge, kun for å høre at dem ikke er det. Det blir bare for dumt. Do I need to say more?

9. For mye parfyme. Et par spray er nok, for å si det mildt.

10. Når du skal på kafe eller i en annen sosial sammenheng, hvor folk skal sitte i mobilen. Du sitter der og vil gjerne snakke, men må stoppe opp fordi deres fokus er på mobilen.

Noe du vil legge til?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

7 TING KJÆRESTEN DIN IKKE VIL HØRE

 • 26.01.2018, 16:46

...

Ingen forhold er like, noe jeg vel egentlig ikke trenger å si. Men, allerede gjort. Poenget er at det skal virke litt morsomt, noe jeg syntes da jeg skrev dette innlegget. Håper dere ser på det som litt komisk, og ikke tar dere noe nær av det. Det er iallefall ikke meningen. Hihi.

7 PUNKTER HAN IKKE VIL HØRE

 

1. Ser jeg tjukk ut i dette?

Du har tatt på deg et nytt antrekk, der du kanskje ser litt misfornøyd ut selv. Dette er vel en god klassiker, da å spør kjæresten. Sannheten er at du egentlig ikke vil vite hva han syntes, men du spør uansett. Han vil alltid syntes du er fin uansett, men hva hvis han skulle være ærlig og si at det ikke var fint? Da sier det seg selv at det aldri kommer noe godt ut av det.

2. Det er ikke det, men det er meg..

Altså, denne blir jeg faktisk litt irritert på når jeg ser det på film. Hvorfor ikke bare være helt ærlig, når du først skal gjøre det slutt med en person? Et brudd gjør vondt uansett, så hvorfor pynte på sannheten?

3. Har du husket det?

Selvfølgelig gjør det ikke noe å spør om han glemte å ta ut kaffetrakteren. Men, hvis du stadig spør med disse ordene, skal jeg love deg at det ligger litt angst under.

...

4. Vi må snakke sammen

Denne ligger vel også høyt til en klassiker, men er vel også vanlig. Jeg prøver og si det på en litt annen måte, men det er vel samme mening uansett. Det trenger ikke en gang å være noe, men vær du sikker på at mannen allerede har laget noen skremmende historier i hodet sitt. Kom til poenget, så han ikke blir sittende lettskremt.

5. Jeg har tenkt litt..

Det er vel ikke og komme unna, at kvinner kanskje tenker og analyserer litt mer i et forhold - enn menn. Men, når du i tillegg må si i fra at du har tenkt litt, da er det ikke rart mannen kan tro det er noe alvorlig galt.

6. Vær en mann!

Ja, han er vel nokså sikker på at han ikke er en kvinne? Det kan være lett for mannen og bli usikker på seg selv, hvis dette stadig skulle blitt nevnt.

7. Syntes du rumpa mi har blitt større?

Her finnes det vel ingen riktige svar på, haha. Sier han nei, så blir du redd for at han er misfornøyd. Men, sier han derimot ja, så kan han like gjerne bare gå å legge seg..

Jeg har tatt noen av punktene fra filmer jeg har sett, som har vært humoristisk sett. Så er det noen som er selvopplevd, selvfølgelig. Men, det gjelder jo langt i fra alle disse punktene. Meg selv inkludert. Morsomt er det, syntes nå jeg ;-)

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

9 TING JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE SKJØNNER

 • 09.01.2018, 17:31

Dette er ting min kjæreste kan skrive under på, selv om jeg langt i fra gjør alt jeg nevner her. Men, jeg vet jo om flere som har uttalt seg. Vi jenter gjør tydeligvis mye rart, som mange gutter ikke forstår. Litt morsomt er det også, da vi kan være flinke til å le litt av den andre parten.

9 TING IKKE ALLE GUTTER SKJØNNER OM OSS JENTER

 

1. «Hvorfor skal du kjøpe et par sko til, når du har 10 nesten like par fra før av?» Denne er vel en typisk greie, som jeg tror gjelder for mange. Jeg syntes jo dette er bare komisk og hadde det vært meg, så hadde jeg fått meg en god latter.

2. Vi jenter tar ofte på oss høye hæler, når vi vet at vi skal gå langt med dem. Kanskje ikke så rart at guttene ikke helt ser den?

3. Når vi jenter har masse klær i skapet, men «har ingenting å ha på seg»

4. Ofte pakker vi til en ukes ferie, når det kun er snakk om en helg. Denne må jeg si er for det meste omvendt hos oss, hehe.

5. En ting jeg kjenner meg igjen i selv, er hvordan vi jenter ofte skal tolke ulike ting andre sier. Uten grunn også, egentlig.

6. Hvordan vi kvinnfolk tar på oss strømpebukser. Denne må jeg le av.. Hver eneste gang!

7. Når vi ikke alltid forstår hvordan vi skal skifte en liten del på bilen, når vi skal hjelpe til. Altså, alt må jo læres. For min del lærer jeg ingenting, dersom jeg blir tatt for å si noe dumt.

8. Hvis vi skal sminke oss «litt», men må frem med 7 forskjellige ting.

9. Vi bruker ulike klesstørrelser, selv om det er en bukse eller genser. Størrelsene varierer noe veldig og vi kan ikke noe for at ikke alltid «den ene» størrelsen ikke passer..

Facebook HER Instagram HER Ukens spørsmål HER

6 TING MENN IKKE LIKER AT KVINNER GJØR

 • 05.01.2018, 18:01

Først må jeg bare si at dette ikke er ment mot noen, på noen som helst måte. Jeg håper ikke noen misforstår, men jeg syntes slike innlegg er artig å lese. Derfor vil jeg prøve å være litt artig selv, og skrive om noen ting som ikke alltid alle gutter er begeistret for.

6 PUNKTER IKKE ALLE MENN ER BEGEISTRET FOR

 

1. OPP OG NED I HUMØR

Du kommer dessverre ingen vei, hvis du skal skylde på mensen 7 ganger i måneden. Jeg forstår at det kan bli frustrerende overfor en mann, da i et sekund alt kan være flott og så plutselig smeller det. Mange kvinner sutrer, noe som ikke alltid er så «artig».

2. KVINNER SOM SURFER PÅ UTSEENDE

Veldig mange kvinner prøver å imponere en gutt, ved å tro at utseende er veien til suksess. Her i livet må man uansett jobbe, for å oppnå noe.

3. FORFERDELIG TIL Å KJØRE

God kveld, her tror jeg mange gutter ikke kommer seg unna med et smil. Jenter kjører alltid inntil noe. Riper opp felger. Vi kan ikke lukeparkere eller ta bakkestart. Ofte kjører vi også for sakte i trafikken. Ja, godt vi jenter ikke er så perfekte.

4. TENK DEG OM!

Mange kvinner ønsker å imponere alt for ofte for kjæresten, når det gjelder i alle situasjoner. Dukker du opp med høye hæler når du skal luke i hagen, så er det ikke rart han kikker rart på deg. Eller?

5. DØMMER SAMME KJØNN

Jeg har kjent til flere som forteller kjæresten sin, at generelt mannfolk er noen idioter. Det blir dem så klart lei av å høre. Fordi du kanskje har opplevd en annen person dårlig, betyr det ikke at alle er sånn. Ingen er like, spesielt ikke mot hverandre.

6. GI HVERANDRE PAUSE

Det er alltid koselig med meldinger til hverandre, når man er fra hverandre. Men, det er viktig å gi hverandre litt tillit og ikke oppføre seg som besatt av andre parten. Alle trenger litt tid for seg selv og det burde være helt greit.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

6 TING GUTTER LIKER AT VI JENTER GJØR

 • 12.12.2017, 16:42

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har selv plukket opp noen ting samboeren min liker at jeg gjør, men som jeg også kan tenke meg flere gjør. Selv har jeg plukket opp noen punkter på hva andre syntes, noe jeg tenkte kunne bli et litt artig innlegg å skrive. Det er sikkert flere som kan kjenne seg igjen, og sa med gutter generelt. Ikke nødvendigvis at man trenger å ha kjæreste, for å se poenget her. Men, det kan like gjerne være en kompis selvfølgelig.

1. Spille videospill sammen med han

 Det er noe jeg både syntes er gøy, samtidig som jeg vet hvor moro han jeg bor sammen med - også syntes det er. Det kan være en litt typisk gutte-greie, men jeg hiver meg gjerne på her.

2. Når du så gjerne ønsker å lage middag

 Hvem elsker vel ikke å få maten servert? I dette tilfellet tror jeg han er veldig glad for at jeg elsker å lage mat, slik at det ofte blir meg som ordner til middag og andre måltider.

3. Gi hverandre alene tid

Det gjelder jo alle mennesker, så denne er utrolig viktig å huske på.

4. Vise interesse i hva gutten ønsker å snakke om

Veldig ofte tror jeg mange undervurderer dette punktet, fordi jeg vet mange jenter som haaater å høre om biler, action eller hva det måtte være. Men, det å lytte til hva begge har å si - uansett hva det er, tror jeg er veldig viktig. Også i et vennskap!

5. Overrasker han med noe søtt

Og ja, jeg vet at dere tenkte på baking og det er sant. L setter alltid pris på om jeg lager noe godt og overrasker han etter jobb. Det slår aldri feil.

6. Slappe av

Selv om det er kjekt å finne på noe sammen, så er det alltid deilig for begge og slappe av noen kvelder uten å tenke på noe som helst. Lade opp batteriene, som mange velger å kalle det.

Facebook HER Instagram HER

NÅ VIL JEG GJØRE NOE NYTT

 • 07.12.2017, 10:00

.. NÅ JEG ROE MEG NED LITT!

God torsdag! Til vanlig er jeg en veldig stresset sjel, uten å vite hvorfor. Jeg har alltid vært urolig i kroppen, men ikke synlig på utsiden. Det syns kanskje på bloggen også, for dem som kanskje har lagt merke til det? Nei, det kommer vel ikke som et stort sjokk. He-he! Inkludert på meg selv. Iallefall har jeg nok en gang prestert med ny header, litt utenfor den stilen jeg har pleid å ha. Jeg tenkte at nå vil jeg gjøre noe nytt og jeg er iallefall fornøyd ♥

Jeg ønsker dere en fin torsdag videre!

Facebook HER Instagram HER

10 TING GUTTER ALDRI FORSTÅR

 • 21.11.2017, 17:05

DET ER IKKE ALT GUTTER FORSTÅR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Selvfølgelig skal gutter og jenter være forskjellige. Men, det er da noen situasjoner og ting som ikke alltid er like lett å forstå seg på. Det gjelder da begge veier, naturligvis. Men, iallefall skal jeg dele noen punkter som gutter aldri forstår om oss jenter.

1. Det står ikke «hit me» på stumpen

Trenger vel ikke å gå noe særlig mer inn på denne, da setningen sier sitt.

2. Mensen

Ja, vi kvinnfolk skal ha mensen. Vi kan også naturligvis bli litt hissige. Men, med hele den pakka vi er så heldige å få, så er vel ikke det så rart? Når vi ligger i senga med mensen smerter, er det ikke lett å forstå hvor vondt det fakisk kan være.

3. «Er du ferdig på badet snart?»

Jeg snakker da selvfølgelig om sminke. Dette skjer faktisk ikke veldig ofte med oss, ettersom jeg sminker meg ganske raskt. Men, jeg har nå fått hørt det en gang i blandt. Det er jeg ganske sikker på at mange andre også har fått høre.

4. Jenter må vite hvor alt ligger

Ja, vi må ofte rydde opp småting og legge det i en skuff. Men, det er ikke alltid lett å vite hvor alt ligger. Slik som nøkler er det aldri enkelt å vite noe om, ettersom jeg aldri bruker bilen til L. Godt dere har troen på oss, gutter!

5. Les bruksanvisninger

Jeg klarer ikke ofte å gjøre en greie, uten en bruksanvisning. Da når vi snakker om ting å sette sammen. Denne har jeg fått høre, at jeg ikke trenger det. Det er jo naturlig hvordan ting skal settes sammen, eller?

6. Jenter skal tolke alt

Det er vel vi jenter flinke til, selv om vi kanskje ikke alltid har grunn til det.

7. Lange samtaler

Jeg forstår nesten ikke selv en gang, på hvor flink jeg kan være til å snakke om kun ETT tema i lange tider. Jeg forstår denne virkelig godt, faktisk.

8. Napper bryn

Det hender at jeg har fått noen rare blikk, når jeg står med pinsetten og napper bryna.

9. Griner av ulike TV klipp

Hvis det enten er en trist eller fin slutt, så griner jeg. Det er vel kanskje ikke alltid til å forstå fra en mann sin side?

10. Puppene er alltid i veien

Når du skal trene, jogge, prøve klær, slappe av på magen, tegne, tøye ut.. Listen er lang og veldig få tror jeg klarer å forstå hvorfor det kan være et problem.

.. og heldigvis at min kjæreste er perfekt på alle slike punkter, noe jeg er veldig glad for! *fnis fnis*

JEG MÅ BYTTE HELE TIDEN!

 • 02.11.2017, 15:06

DO YOU SEE WHAT'S NEW?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå må jeg nesten beklage, men jeg er tydelig avhengig av å bytte design og header nokså ofte. Jeg føler jeg må bytte hele tiden, noe som nå ser ut til å stemme ganske bra. Nå er jeg iallefall veldig fornøyd, IGJEN må jeg jo nesten si. Hver eneste gang har jeg jo vært fornøyd, men nå må jeg prøve å ha det slik en stund. Iallefall designet, så kan det godt hende jeg bytter bilde på header litt av og til.

Ellers må jeg bare si tusen takk for mange fine tilbakemeldinger på bloggen, noe jeg setter uendelig stor pris på. Tusen takk for at akkurat DU leser.

Hva syntes du om mitt nye design? ♥

NOE JEG ALDRI HAR SPURT OM

 • 01.11.2017, 10:09

Jeg har hatt denne bloggen nå i nesten ett år, faktisk. Tiden går fort for tiden. Så jeg kom til å tenke på noe, når det gjelder bloggen. Jeg skriver og deler det jeg syntes er spennende å lese selv, men jeg er også åpen for tips. Derfor vil jeg spør dere lesere, hva dere ønsker å se mer av på denne bloggen. Jeg vil prøve så godt jeg kan å oppfylle flere av de eventuelle forslagene, uansett hva det måtte være. Derfor lurer jeg da på:

Hva ønsker dere og se mer av på bloggen min fremover? Alt av forslag tas i mot fra dere! Kom gjerne med ulike temaer jeg kan skrive om. Jeg skriver gjerne, om det er noe dere ønsker.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

10 RARE TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

 • 06.10.2017, 16:53

...

Selvfølgelig er det ikke alle som gjør alt, kanskje til og med andre som ikke gjør noen av punktene. Men, etter å legge merke til meg selv - tenkte jeg å dele dem med dere. Det er jo litt moro å lese hva noen jenter gjør, mens kanskje også flere kan kjenne seg igjen.

10 TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

1. Vi tar ofte frem sminken og sminker oss, når vi kjeder oss.

2. Tenker over alle små bekymringer, flere ganger om dagen.

3. Kikker i kjøleskapet, selv om vi ikke vil ha mat.

4. Tar en haug med selfier, for så å slette dem.

5. Spiser mat når vi kjeder oss, selv om vi ikke er sultne.

6. Sender stygge bilder til bestevenninna på snapchat.

7. Klemmer venner ofte.

8. Vi står lenge i dusjen, uten å gjøre noe spesielt.

9. Mens vi står i dusjen, tar vi å henger hår som faller av på veggen.

10. Ser oss selv i speilet og måler med håret, hvordan vi hadde vært med kortere hår.

Noe du kan kjenne deg igjen i, hehe?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

8 TING VI JENTER GJØR, MEN ALDRI INNRØMMER ...

 • 03.10.2017, 10:00

.. Noen ting er vi jenter flinke å holde ting for oss selv, men noen ting gjør vi faktisk også. NB: Disse punktene gjelder nok selvfølgelig ikke alle, men de fleste kan vel kanskje de fleste relatere seg til?

1. Når vi har funnet en kjæreste eller gutt vi liker, tester vi vårt eget navn med hans etternavn. Kjekt å vite!

2. Dårlig tid og har ikke barbert seg under armene? Da blir det en langermet genser den dagen, da.

3. Vi kan ofte stalke folk på Instagram, fordi vi syntes det er utrolig gøy.

4. Har vi veldig dårlig tid dagen etterpå, lar vi sminket være på og pynte på den på morgenen. Så god som ny.

5. Vi har mange bher i skapet, men bruker kun den ene som får puppene til å se fine ut.

6. Når vi legger ut et bilde av oss selv på Instagram, må vi ta minst 10 selfier for å bli fornøyd.

7. For å la være å ta med veske på byen, blir bhen automatisk en erstatning.

8. Bruker toalettpapir som en nødløsning, hvis mensen kommer tidligere enn ventet.

Andre ting du kan komme på?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET SKJER SPENNENDE FORANDRINGER

 • 28.09.2017, 17:26

.. JEG VILLE HA LITT FORANDRING

God ettermiddag fine skapninger! Ser dere kanskje en noe nytt på bloggen, siden sist? Jeg har fått meg ny header, faktisk. Nå har jeg klart å ha den forrige såpass lenge, at nå tenkte jeg å ha litt forandring. Før byttet jeg jo header oftere enn jeg bytter sokker, omtrent.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med litt forandring. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre 

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FORDELER OG ULEMPER VED Å BLOGGE!

 • 21.08.2017, 10:00

Som for det meste annet, finnes det alltid både fordeler og ulemper. Ofte får bloggere høre hvor lett det må være og flere slike bemerkninger, noe som selvfølgelig er på ulempe siden. Vi vet at det finnes flere som alltid må ha noe å si, men det på både godt og vondt. Jeg har uansett samlet opp både fordeler og ulemper ved det å blogge.

- FORDELER VED Å BLOGGE -

♥ Jo mer du skriver, jo bedre blir du til å skrive. Jeg syntes også det blir mer gøy å sette sammen innlegg og lære litt bedre skrivemåter, etterhvert som tiden går og bloggen blir eldre.

♥ Du blir kjent med nye mennesker, på en helt ny måte.

♥ Det er en stor glede å dele akkurat det du ønsker, som interesserer deg. Slik kan du også få tilbake tips og andre synspunkter, på ting du bryr deg om.

♥ Jeg snakker ut i fra meg selv, når jeg sier at det hjelper å dele personlige innlegg og tanker på bloggen. Ofte hender det at også flere har det slik og kommer med mange fine tilbakemeldinger.

- ULEMPER VED Å BLOGGE -

- Du må regne med å få hat, med ufine kommentarer til deg. Men, ofte er dette fra mennesker som selv har noe i livet sitt dem ikke er fornøyd med eller sjalusi.

- Det krever at du bruker mye av tiden din til å blogge. Alt fra en idé til innlegg, til å ta bilder, redigere dem og igjen sette disse sammen med god tekst. 

- Ofte hender det at du får skrivesperre, da du ikke har en anelse om hva du skal blogge om. Dette har nok skjedd de fleste!

- Det koster penger, i den grad at det ikke i lengden fungerer med iPhone bilder. Men, det er helt opp til hver enkelt selvfølgelig.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SÅ MYE SUKKER ER DET I DET DU DRIKKER!

 • 15.08.2017, 21:03

Ofte drikker jeg gjerne iste eller en sjokomelk uten å tenke over hvor mye sukker, som faktisk er i disse. Jeg teller heller aldri kalorier i hva jeg hverken spiser eller drikker, men etter at jeg nå har begynt å spise sunnere - så er det interessant å se hvor mye sukker som faktisk er i disse drikkene. Og hvis ikke jeg husker feil, laget også Stina et liknende innlegg. 

Derfor deler jeg disse bildene, fordi det interesserer meg å se på sukkerinnholdet og faktisk hva jeg ofte får i meg.

Jeg må ærlig innrømme at det er litt skummelt å tenke på, hvor mye sukker det er i det meste jeg har pleid å drikke! Min nye favoritt er vann med ulike frukter oppi, noe jeg skal begynne å drikke mer av fremover. Veldig glad for at jeg drikker mye vann til hverdags.

Var dette noe du heller ikke var klar over?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DU ER VIRKELIG IKKE LETT Å HA I HUS

 • 13.08.2017, 17:21

Hei og god søndag dere!

Denne søndagen brukes til å jobbe i hagen og litt til. Etter at kjæresten min kjøpte hus, har det vært noe hele tiden. Noe som er veldig greit. Slik har det hært store deler av sommeren.

.. Og allerede på torsdag starter skolen igjen her! Blir veldig spennende.

Men, EN ting har irritert meg i sommer.

Ikke ofte klager jeg, men når det gjelder mygg - da er jeg ikke lett å ha med å gjøre. Haha.. Spesielt en natt jeg ikke fikk sove pga EN eneste mygg.

De har virkelig ikke noe inn i hus å gjøre, men kan holde seg ute!

Hva er deres planer nå etter sommeren?

8 TING VI JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE FORSTÅR

 • 11.08.2017, 10:00

Det er vel ikke til å legge skjul på, at ofte gutter stiller spørsmålstegn over visse ting vi jenter gjør. Dette går jo begge veier, selvfølgelig. Men, jeg har planlagt litt og notert meg litt punkter. Kanskje også flere kjenner seg igjen?

- THINGS GIRLS DO THAT GUYS DON'T UNDERSTAND -

1. ''Hvorfor bruker dere jenter sminke?'' Er vel kanskje et spørsmål de fleste jenter får gjennom livet sitt.

2. De gangene vi sier at vi ikke har noe å kle på oss, når klærne renner over i klesskuffen.

3. Så over til sko eller vesker, hvorfor det må kjøpes flere, når skapet er nokså fult fra før av.

4. En ting jeg ofte får høre av min type, er hvorfor i huleste jeg skal legge hår på badegulvet når jeg røyter som en katt.

5. Hvor mye vi pakker, hvis vi bare skal på en helgetur.

6. Hvordan kan vi snakke med en venninne nok 1 time på mobilen, når vi har vært hos vedkommende hele dagen?

7. Hvordan vi tar på oss strømpebukser. Vil jo ikke få hull i dem, så vi må være forsiktige.

8. Når vi tar på oss sko med høye hæler, hvis vi skal gå over lengre tid.

Flere ting å legge til på listen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG BOR I VERDENS FINESTE LAND

 • 22.07.2017, 11:10

God lørdag dere!

I skrivende stund er vi nok en gang på vei til ny tur, denne gangen til Fredrikstad og så over til Sverige. Gleder meg allerede til ny tur, ettersom jeg elsker bilturer.

.. Jeg legger ved flere bilder fra forrige tur i bårt vakre land!

Jeg ønsker dere en fin lørdag :-)

TING JEG VIL GJØRE OFTERE

 • 19.07.2017, 11:0510 TING JEG VIL GJØRE OFTERE

...

Lese flere bøker. Det gir meg ro og stillhet.

Begynne å hekle litt prosjekter, som også gir meg veldig ro.

Passe på kroppen med tanke på sunn mat.Bli flinkere til å oppdatere mine spillelister på spotify. Fordi det rett og slett inspirerer meg!

Tenke mindre, bare være glad.

Gå flere turer, som gir meg motivasjon og et pluss på helsa.Si mer i fra, hvis jeg føler for det. Fordi jeg ikke vil angre på noe jeg gjerne ønsket å si.

Erstatte kaffe, med te. Det er sunt for kroppen og kroppen tåler ikke for mye kaffe.

Se flere dokumentarer. Fordi jeg syntes disse er utrolig spennende & jeg liker å lære noe nytt.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER SÅ TYPISK MEG

 • 16.07.2017, 12:36

Hei du!

Jeg håper du som leser har en fin søndag så langt. Dagen så langt har gått til litt tv titting, god frokost og avslapping. Utover det er det maling, soling og grilling som står for tur resten av dagen.

.. Det er så typisk meg å ligge rett ut på en søndag, men i dag er det heldigvis litt andre planer for tur!

.. Frokost er det beste måltidet, syntes nå jeg, så da slenger jeg med et fristende måltid fra en annen dag.

Hva er deres planer for dagen? :-)

DET ER INGEN HEMMELIGHET

 • 15.07.2017, 21:50

God lørdag du som leser!

Jeg har sett litt gjennom noen bilder jeg har tatt gjennom flere år. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å fotografere, som jeg har gjort i mange år. Derfor ville jeg dele noen fine bilder, som minner meg veldig om sommer tider.

Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld :-)

8 FORDELER MED Å VÆRE JENTE

 • 23.06.2017, 15:15

Alle jenter tenker vel av og til på, hvor irriterende det er å være jente. Ikke alltid, men jeg har selv dager der ikke alt er like lett. Jeg skal ikke gå inn på hvorfor mange av oss tenker slik, for da ville listen blitt ganske lang.

- Spiser vi godteri eller noe usunt mitt i uka, kan vi bare skylde på mensen.

- Veldig fåtall menn sier i fra om hjelp. Men, hvis noe er for tungt, kan vi enkelt og greit spør om hjelp - uten å miste noen form for stolthet.

- Vi har mye mer utvalg i klær på butikker. Som da igjen tilsier at vi har mer å velge mellom å gå med, enn menn.

- Vi kan låne kjæresten sine klær, uten at det virker merkelig.

- Du får en kvise og litt urenheter i huden? Da er det bare for oss å ta på litt sminke, så kan vi gå med et fint filter så lenge vi ønsker.

- Å grine når vi har sett en trist eller lykkelig film, er alltid helt naturlig. Det er befriende og kunne ha mulighet til å slippe ut slike følelser!

- Vi kan late som vi ikke får en ting til, for å slippe å gjøre det.

- Om vi ikke har barbert oss, er det heller ingen som vil merke det.

Har du andre punkter å legge til?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN IGJEN

 • 09.06.2017, 16:22

Hei og god fredag dere herlige mennesker!

Det syns kanskje allerede, før du har lest det her? Jeg har endelig fått meg nytt design og header på bloggen. Jeg må jo nesten si ''igjen'' fordi det er ikke veldig lenge siden sist jeg byttet. Men, jeg er mye mer fornøyd med denne stilen jeg har nå. Jeg skal prøve å holde det slik en stund også, hehe.Hva syntes du om mitt nye design?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

SUMMER TAG

 • 04.06.2017, 18:06


 

Planer for sommeren

Jeg skal nyte hvert eneste sekund av sommeren sammen med gode venner, familie og kjæreste. Det blir helt sikkert mye grilling, bading og båtturer i skjærgården. Jeg elsker å bo i båten sammen med kjæresten, som det kommer til å bli mye av i sommer. Jeg skal også være mye sammen med familien, som jeg er så takknemlig for. Mulig en tur til Sverige i løpet av sommeren, for å være på ferie. Vi får se. Det blir iallefall mye fint i vente.


 

Favoritt grillmat

Det må være makaroni salat, koteletter og stekte grønnsaker på spyd. Mhmm!

Hva jeg hører på i sommer

Jeg liker å høre på de nyeste spillelistene og topplistene på spotify.

Favoritt reisemål om sommeren

Jeg elsker å tilbringe tiden i Risør om sommeren, fordi jeg elsker byen jeg bor i. Om sommeren er det helt magisk.


 

Favoritt sommerduft

Piz Buin solkrem. Jeg eeelsker den duften og det minner meg om sommer!

Jeg ser frem til

Være sammen med gode mennesker, slappe av og nyte det sommeren har å by på.

5 ting jeg elsker ved sommeren

- Sjøen

- Norske jordbær

- Båtturer med kjæresten

- Drinks

- Spise skalldyr og god mat med dem jeg er glad i.


Hva er dine planer for sommeren?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VISSTE DU AT ..?

 • 03.06.2017, 10:12

En rar greie om meg, er at jeg ofte surfer på nettet etter fakta ikke mange vet om. Slike ''visste du at..?'' fakta. Noen av punktene vet jeg fra før av, men mange av dem ikke. Det er jo så mye forskjellig fakta jeg ikke vet og det fascinerende. Haha!


 

.. Blunke musklene er kroppens raskeste.

.. Det er over 2700 forskjellige språk i verden.

.. Dyret som dreper mest mennesker er myggen.

.. Over åtti prosent av hjernen er vann.

.. Det farligste yrket i USA er fisker.

.. USA er 27 ganger større enn Norge, men kystlinjen til Norge er lengre.

.. Det er like langt rundt månen som fra New York til London.

.. Det å ta fly er den sikreste formen for transport i verden.

.. En gjennomsnittlig 4-åring stiller 400 spørsmål hver dagFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / LURER DU PÅ NOE? SPØR HER!

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN

 • 12.04.2017, 14:40

Hei mine fine lesere. Som dere sikkert legger merke til, har jeg fått ordnet meg et nytt design og header. Jeg er veldig fornøyd med oppsettet på bloggen nå, så da kan det ikke annet enn å bli bra. Så jeg håper på å ha det slik i lang tid fremover. 

HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

BLOGGENE JEG LESER

 • 06.04.2017, 14:55

Hvis det er et spørsmål som går igjen på bloggen, så er det hvilke blogger jeg leser. Da tenkte jeg like godt å lage et eget innlegg, der jeg svarer på nettopp det. Jeg kommer over nye bloggere hver eneste dag, men her er altså de bloggene jeg leser fast.

Sophie Elise

Stina Marie Bakken

Anniken Jørgensen

Eirin Kristiansen

Kristina Andersen

Silje Fjæren

Lisa Rørvik

Therese Antonsen

Emilie Skaget

Malin Hatlestad

Oda Davidsen

Ida Hegreberg

Marta Alise

Ida Øverland Eriksen

Sandra Marie

Therese Sørensens

Vilde Unnli

Åshild RinghusLESER DERE NOEN AV DE SAMME, KANSKJE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

DU VET DU ER BLOGGER NÅR...

 • 23.03.2017, 10:03

- Du tar med deg kameraet overalt uten å være turist, selv om du gjorde det også dagen før.

- Du har mange venneforespørsler på facebook, som du ikke kjenner.

- Du tar bilder av maten din, før du i det hele tatt har rørt den.

- Du snakker med bekjente, venner eller familie om livet ditt akkurat nå, men blir avbrutt: ''Ja, jeg leste det på bloggen din.''

- Du må begynne å sjekke mailen litt oftere, enn vanlig.

- Du har alltid med deg mobilen, for å oppdatere på sosiale medier.

- Du har pc'en fult av bloggbilder.

- Du kjenner godt til kamera og redigering, uten å ha gått på et fotokurs.NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

HVA DU TRENGER PÅ EN SØNDAG

 • 19.03.2017, 13:41

EN GOD BOK

VARMT PLEDD

HÅRET OPP I EN DOTT

DRIKKE VARM TE, KAFFE ELLER KAKAO

= EN ROLIG OG FIN SØNDAG7 ROLIGE TING DU KAN GJØRE

 1. Rydd rundt deg og få orden på det du stresser litt over. Slik får du en god start på kommende mandag.
 2. Ta en kopp med noe godt og varmt, les en bok eller bare slappe av på sofaen. Her og nå!
 3. Luft dyner og puter ute (hvis været tillater det..) & bytt til nytt sengetøy.
 4. Planlegg den kommende uken. Skriv ned dine planer, legg til ny musikk i listen din og få litt ny inspirasjon.
 5. Har du ingredienser til det, ta kjøkkenet i bruk og bak noe godt.
 6. Ring et familiemedlem eller en god venn og slå av en prat!
 7. Hvis du føler for det, bli i pysjen hele dagen. Det er av & til nødvendig for iallefall meg å ta livet helt med ro..!

 JEG ØNSKER DERE EN FIIIN SØNDAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JENTER BURDE VITE...

 • 14.03.2017, 09:34

God tirsdag til dere ♥ Jeg tenkte i dag å lage et innlegg, ved å skrive ned noen av de viktigste punktene som alle jenter burde vite. Det er ikke alltid lett å være jente, det kan jeg skrive under på og det er sikkert mange som kan kjenne seg igjen. Men, det er viktig å prøve å tenke på slike små ting i hverdagen - selv når det fort er lett å glemme!· 10 THINGS EVERY GIRL SHOULD KNOW ·

________

♥ Du har et flott smil, selv om du ikke føler deg ''perfekt'' med smilet ditt. Et smil er fint uansett!

♥ Ikke plag deg selv med vonde tanker. Skriv ting ned eller snakk med deg selv om det, slik at du kan jobbe med det der og da. Så kan du bli ferdig med det og gå videre.

♥ Hvis du er usikker, er det greit å spørre. Ingen kan jo vite alt her i verden, ikke sant?

♥ Ikke la venner presse deg til noe du ikke vil. Hvis du ikke vil, så lar du heller være. Det er lov å si nei.

♥ Hvis du ikke får en ting til, prøv til du klarer det. Du mislykkes KUN hvis du gir helt opp!


...

♥ Utfordre deg selv. Du vil virkelig få igjen for det, selv om det kanskje ikke var greit der og da. Gevinsten er desto større.

♥ Ikke snakk stygt om andre mennesker. Du vil aldri finne en god grunn, til at dette vil hjelpe deg.

♥ Det er bare EN av deg i denne verden. Du er unik!

♥ Vær ærlig, for din egen del. Det blir aldri lettere, hvis du juger. Vær heller ærlig fra starten av.

♥ Ingen er perfekte. Hvis du gjør ditt beste, så er det alltid godt nok!HUSK PÅ DET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

HVORFOR JEG BLOGGER

 • 12.03.2017, 10:21

 

MINE PERSONLIGE GRUNNER TIL HVORFOR JEG BLOGGER

________

・ Kan dele mine bilder med andre

・ Styrke min selvtillit

・ Å utrykke meg akkurat slik jeg ønsker

・Dele mine tips til andre, som jeg kan inspirere

・Spre glede

・ Å se at andre bryr seg om mine meningerHVORFOR BLOGGER DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG VIL LESE DIN BLOGG

 • 22.02.2017, 13:46

Foto: Marianne Stene

Jeg elsker å bli inspirert, noe jeg blir hele tiden egentlig. Det finnes så utrolig mange inspirasjonskilder og inspirerende personer, men jeg ønsker også å lese akkurat din blogg. Så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet (husk å ta med bloggadresse), så jeg kan ta en titt innom.

________

// Jeg fikk en enorm respons på DETTE innlegget, der jeg skriver at jeg elsker kroppen min. Jeg må bare si tusen hjertelig takk til alle som stikker innom bloggen min, kommenterer eller skriver en koselig melding til meg. Dere er så gull verdt ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG FÅR IKKE BESTEMT MEG

 • 23.01.2017, 14:27

· IKKE LA MEG VELGE ·

Jeg er veldig rar slik, at jeg veldig sjeldent klarer å bestemme meg. Det gjelder spesielt hvis jeg må velge mellom flere ting, som to gensere, to middager eller da i dette tilfellet - headere. Så etter en ny omgang med migrene, har jeg laget noen headere som jeg har i mappen min - men jeg har nå byttet til denne på bloggen. Kanskje det ofte kan komme nye, hehe. Jeg håper uansett at dere liker den!

...Hva syntes du om min nye header på bloggen? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

HELT NYTT DESIGN

 • 06.01.2017, 11:55· CHANGE IS A GOOD THING ·

Som dere sikkert kan se, har jeg endelig fått ordnet meg et nytt design på bloggen! Nå har jeg fått det akkurat slik jeg vil ha det, så jeg er utrolig fornøyd sånn som det er nå. Jeg håper at dere også vil trives med mitt nye design, slik som jeg gjør ♥Hva syntes dere om mitt nye design?

Følg meg gjerne på facebook her!

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no