hits

6 TING GUTTER LIKER AT VI JENTER GJØR

 • 12.12.2017, 16:42

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har selv plukket opp noen ting samboeren min liker at jeg gjør, men som jeg også kan tenke meg flere gjør. Selv har jeg plukket opp noen punkter på hva andre syntes, noe jeg tenkte kunne bli et litt artig innlegg å skrive. Det er sikkert flere som kan kjenne seg igjen, og sa med gutter generelt. Ikke nødvendigvis at man trenger å ha kjæreste, for å se poenget her. Men, det kan like gjerne være en kompis selvfølgelig.

1. Spille videospill sammen med han

 Det er noe jeg både syntes er gøy, samtidig som jeg vet hvor moro han jeg bor sammen med - også syntes det er. Det kan være en litt typisk gutte-greie, men jeg hiver meg gjerne på her.

2. Når du så gjerne ønsker å lage middag

 Hvem elsker vel ikke å få maten servert? I dette tilfellet tror jeg han er veldig glad for at jeg elsker å lage mat, slik at det ofte blir meg som ordner til middag og andre måltider.

3. Gi hverandre alene tid

Det gjelder jo alle mennesker, så denne er utrolig viktig å huske på.

4. Vise interesse i hva gutten ønsker å snakke om

Veldig ofte tror jeg mange undervurderer dette punktet, fordi jeg vet mange jenter som haaater å høre om biler, action eller hva det måtte være. Men, det å lytte til hva begge har å si - uansett hva det er, tror jeg er veldig viktig. Også i et vennskap!

5. Overrasker han med noe søtt

Og ja, jeg vet at dere tenkte på baking og det er sant. L setter alltid pris på om jeg lager noe godt og overrasker han etter jobb. Det slår aldri feil.

6. Slappe av

Selv om det er kjekt å finne på noe sammen, så er det alltid deilig for begge og slappe av noen kvelder uten å tenke på noe som helst. Lade opp batteriene, som mange velger å kalle det.

Facebook HER Instagram HER

NÅ VIL JEG GJØRE NOE NYTT

 • 07.12.2017, 10:00

.. NÅ JEG ROE MEG NED LITT!

God torsdag! Til vanlig er jeg en veldig stresset sjel, uten å vite hvorfor. Jeg har alltid vært urolig i kroppen, men ikke synlig på utsiden. Det syns kanskje på bloggen også, for dem som kanskje har lagt merke til det? Nei, det kommer vel ikke som et stort sjokk. He-he! Inkludert på meg selv. Iallefall har jeg nok en gang prestert med ny header, litt utenfor den stilen jeg har pleid å ha. Jeg tenkte at nå vil jeg gjøre noe nytt og jeg er iallefall fornøyd ♥

Jeg ønsker dere en fin torsdag videre!

Facebook HER Instagram HER

10 TING GUTTER ALDRI FORSTÅR

 • 21.11.2017, 17:05

DET ER IKKE ALT GUTTER FORSTÅR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Selvfølgelig skal gutter og jenter være forskjellige. Men, det er da noen situasjoner og ting som ikke alltid er like lett å forstå seg på. Det gjelder da begge veier, naturligvis. Men, iallefall skal jeg dele noen punkter som gutter aldri forstår om oss jenter.

1. Det står ikke «hit me» på stumpen

Trenger vel ikke å gå noe særlig mer inn på denne, da setningen sier sitt.

2. Mensen

Ja, vi kvinnfolk skal ha mensen. Vi kan også naturligvis bli litt hissige. Men, med hele den pakka vi er så heldige å få, så er vel ikke det så rart? Når vi ligger i senga med mensen smerter, er det ikke lett å forstå hvor vondt det fakisk kan være.

3. «Er du ferdig på badet snart?»

Jeg snakker da selvfølgelig om sminke. Dette skjer faktisk ikke veldig ofte med oss, ettersom jeg sminker meg ganske raskt. Men, jeg har nå fått hørt det en gang i blandt. Det er jeg ganske sikker på at mange andre også har fått høre.

4. Jenter må vite hvor alt ligger

Ja, vi må ofte rydde opp småting og legge det i en skuff. Men, det er ikke alltid lett å vite hvor alt ligger. Slik som nøkler er det aldri enkelt å vite noe om, ettersom jeg aldri bruker bilen til L. Godt dere har troen på oss, gutter!

5. Les bruksanvisninger

Jeg klarer ikke ofte å gjøre en greie, uten en bruksanvisning. Da når vi snakker om ting å sette sammen. Denne har jeg fått høre, at jeg ikke trenger det. Det er jo naturlig hvordan ting skal settes sammen, eller?

6. Jenter skal tolke alt

Det er vel vi jenter flinke til, selv om vi kanskje ikke alltid har grunn til det.

7. Lange samtaler

Jeg forstår nesten ikke selv en gang, på hvor flink jeg kan være til å snakke om kun ETT tema i lange tider. Jeg forstår denne virkelig godt, faktisk.

8. Napper bryn

Det hender at jeg har fått noen rare blikk, når jeg står med pinsetten og napper bryna.

9. Griner av ulike TV klipp

Hvis det enten er en trist eller fin slutt, så griner jeg. Det er vel kanskje ikke alltid til å forstå fra en mann sin side?

10. Puppene er alltid i veien

Når du skal trene, jogge, prøve klær, slappe av på magen, tegne, tøye ut.. Listen er lang og veldig få tror jeg klarer å forstå hvorfor det kan være et problem.

.. og heldigvis at min kjæreste er perfekt på alle slike punkter, noe jeg er veldig glad for! *fnis fnis*

JEG MÅ BYTTE HELE TIDEN!

 • 02.11.2017, 15:06

DO YOU SEE WHAT'S NEW?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nå må jeg nesten beklage, men jeg er tydelig avhengig av å bytte design og header nokså ofte. Jeg føler jeg må bytte hele tiden, noe som nå ser ut til å stemme ganske bra. Nå er jeg iallefall veldig fornøyd, IGJEN må jeg jo nesten si. Hver eneste gang har jeg jo vært fornøyd, men nå må jeg prøve å ha det slik en stund. Iallefall designet, så kan det godt hende jeg bytter bilde på header litt av og til.

Ellers må jeg bare si tusen takk for mange fine tilbakemeldinger på bloggen, noe jeg setter uendelig stor pris på. Tusen takk for at akkurat DU leser.

Hva syntes du om mitt nye design? ♥

NOE JEG ALDRI HAR SPURT OM

 • 01.11.2017, 10:09

Jeg har hatt denne bloggen nå i nesten ett år, faktisk. Tiden går fort for tiden. Så jeg kom til å tenke på noe, når det gjelder bloggen. Jeg skriver og deler det jeg syntes er spennende å lese selv, men jeg er også åpen for tips. Derfor vil jeg spør dere lesere, hva dere ønsker å se mer av på denne bloggen. Jeg vil prøve så godt jeg kan å oppfylle flere av de eventuelle forslagene, uansett hva det måtte være. Derfor lurer jeg da på:

Hva ønsker dere og se mer av på bloggen min fremover? Alt av forslag tas i mot fra dere! Kom gjerne med ulike temaer jeg kan skrive om. Jeg skriver gjerne, om det er noe dere ønsker.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

10 RARE TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

 • 06.10.2017, 16:53

...

Selvfølgelig er det ikke alle som gjør alt, kanskje til og med andre som ikke gjør noen av punktene. Men, etter å legge merke til meg selv - tenkte jeg å dele dem med dere. Det er jo litt moro å lese hva noen jenter gjør, mens kanskje også flere kan kjenne seg igjen.

10 TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

1. Vi tar ofte frem sminken og sminker oss, når vi kjeder oss.

2. Tenker over alle små bekymringer, flere ganger om dagen.

3. Kikker i kjøleskapet, selv om vi ikke vil ha mat.

4. Tar en haug med selfier, for så å slette dem.

5. Spiser mat når vi kjeder oss, selv om vi ikke er sultne.

6. Sender stygge bilder til bestevenninna på snapchat.

7. Klemmer venner ofte.

8. Vi står lenge i dusjen, uten å gjøre noe spesielt.

9. Mens vi står i dusjen, tar vi å henger hår som faller av på veggen.

10. Ser oss selv i speilet og måler med håret, hvordan vi hadde vært med kortere hår.

Noe du kan kjenne deg igjen i, hehe?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

8 TING VI JENTER GJØR, MEN ALDRI INNRØMMER ...

 • 03.10.2017, 10:00

.. Noen ting er vi jenter flinke å holde ting for oss selv, men noen ting gjør vi faktisk også. NB: Disse punktene gjelder nok selvfølgelig ikke alle, men de fleste kan vel kanskje de fleste relatere seg til?

1. Når vi har funnet en kjæreste eller gutt vi liker, tester vi vårt eget navn med hans etternavn. Kjekt å vite!

2. Dårlig tid og har ikke barbert seg under armene? Da blir det en langermet genser den dagen, da.

3. Vi kan ofte stalke folk på Instagram, fordi vi syntes det er utrolig gøy.

4. Har vi veldig dårlig tid dagen etterpå, lar vi sminket være på og pynte på den på morgenen. Så god som ny.

5. Vi har mange bher i skapet, men bruker kun den ene som får puppene til å se fine ut.

6. Når vi legger ut et bilde av oss selv på Instagram, må vi ta minst 10 selfier for å bli fornøyd.

7. For å la være å ta med veske på byen, blir bhen automatisk en erstatning.

8. Bruker toalettpapir som en nødløsning, hvis mensen kommer tidligere enn ventet.

Andre ting du kan komme på?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET SKJER SPENNENDE FORANDRINGER

 • 28.09.2017, 17:26

.. JEG VILLE HA LITT FORANDRING

God ettermiddag fine skapninger! Ser dere kanskje en noe nytt på bloggen, siden sist? Jeg har fått meg ny header, faktisk. Nå har jeg klart å ha den forrige såpass lenge, at nå tenkte jeg å ha litt forandring. Før byttet jeg jo header oftere enn jeg bytter sokker, omtrent.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med litt forandring. Ellers ønsker jeg dere en fin dag videre 

Tycks?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

FORDELER OG ULEMPER VED Å BLOGGE!

 • 21.08.2017, 10:00

Som for det meste annet, finnes det alltid både fordeler og ulemper. Ofte får bloggere høre hvor lett det må være og flere slike bemerkninger, noe som selvfølgelig er på ulempe siden. Vi vet at det finnes flere som alltid må ha noe å si, men det på både godt og vondt. Jeg har uansett samlet opp både fordeler og ulemper ved det å blogge.

- FORDELER VED Å BLOGGE -

♥ Jo mer du skriver, jo bedre blir du til å skrive. Jeg syntes også det blir mer gøy å sette sammen innlegg og lære litt bedre skrivemåter, etterhvert som tiden går og bloggen blir eldre.

♥ Du blir kjent med nye mennesker, på en helt ny måte.

♥ Det er en stor glede å dele akkurat det du ønsker, som interesserer deg. Slik kan du også få tilbake tips og andre synspunkter, på ting du bryr deg om.

♥ Jeg snakker ut i fra meg selv, når jeg sier at det hjelper å dele personlige innlegg og tanker på bloggen. Ofte hender det at også flere har det slik og kommer med mange fine tilbakemeldinger.

- ULEMPER VED Å BLOGGE -

- Du må regne med å få hat, med ufine kommentarer til deg. Men, ofte er dette fra mennesker som selv har noe i livet sitt dem ikke er fornøyd med eller sjalusi.

- Det krever at du bruker mye av tiden din til å blogge. Alt fra en idé til innlegg, til å ta bilder, redigere dem og igjen sette disse sammen med god tekst. 

- Ofte hender det at du får skrivesperre, da du ikke har en anelse om hva du skal blogge om. Dette har nok skjedd de fleste!

- Det koster penger, i den grad at det ikke i lengden fungerer med iPhone bilder. Men, det er helt opp til hver enkelt selvfølgelig.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

SÅ MYE SUKKER ER DET I DET DU DRIKKER!

 • 15.08.2017, 21:03

Ofte drikker jeg gjerne iste eller en sjokomelk uten å tenke over hvor mye sukker, som faktisk er i disse. Jeg teller heller aldri kalorier i hva jeg hverken spiser eller drikker, men etter at jeg nå har begynt å spise sunnere - så er det interessant å se hvor mye sukker som faktisk er i disse drikkene. Og hvis ikke jeg husker feil, laget også Stina et liknende innlegg. 

Derfor deler jeg disse bildene, fordi det interesserer meg å se på sukkerinnholdet og faktisk hva jeg ofte får i meg.

Jeg må ærlig innrømme at det er litt skummelt å tenke på, hvor mye sukker det er i det meste jeg har pleid å drikke! Min nye favoritt er vann med ulike frukter oppi, noe jeg skal begynne å drikke mer av fremover. Veldig glad for at jeg drikker mye vann til hverdags.

Var dette noe du heller ikke var klar over?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DU ER VIRKELIG IKKE LETT Å HA I HUS

 • 13.08.2017, 17:21

Hei og god søndag dere!

Denne søndagen brukes til å jobbe i hagen og litt til. Etter at kjæresten min kjøpte hus, har det vært noe hele tiden. Noe som er veldig greit. Slik har det hært store deler av sommeren.

.. Og allerede på torsdag starter skolen igjen her! Blir veldig spennende.

Men, EN ting har irritert meg i sommer.

Ikke ofte klager jeg, men når det gjelder mygg - da er jeg ikke lett å ha med å gjøre. Haha.. Spesielt en natt jeg ikke fikk sove pga EN eneste mygg.

De har virkelig ikke noe inn i hus å gjøre, men kan holde seg ute!

Hva er deres planer nå etter sommeren?

8 TING VI JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE FORSTÅR

 • 11.08.2017, 10:00

Det er vel ikke til å legge skjul på, at ofte gutter stiller spørsmålstegn over visse ting vi jenter gjør. Dette går jo begge veier, selvfølgelig. Men, jeg har planlagt litt og notert meg litt punkter. Kanskje også flere kjenner seg igjen?

- THINGS GIRLS DO THAT GUYS DON'T UNDERSTAND -

1. ''Hvorfor bruker dere jenter sminke?'' Er vel kanskje et spørsmål de fleste jenter får gjennom livet sitt.

2. De gangene vi sier at vi ikke har noe å kle på oss, når klærne renner over i klesskuffen.

3. Så over til sko eller vesker, hvorfor det må kjøpes flere, når skapet er nokså fult fra før av.

4. En ting jeg ofte får høre av min type, er hvorfor i huleste jeg skal legge hår på badegulvet når jeg røyter som en katt.

5. Hvor mye vi pakker, hvis vi bare skal på en helgetur.

6. Hvordan kan vi snakke med en venninne nok 1 time på mobilen, når vi har vært hos vedkommende hele dagen?

7. Hvordan vi tar på oss strømpebukser. Vil jo ikke få hull i dem, så vi må være forsiktige.

8. Når vi tar på oss sko med høye hæler, hvis vi skal gå over lengre tid.

Flere ting å legge til på listen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

JEG BOR I VERDENS FINESTE LAND

 • 22.07.2017, 11:10

God lørdag dere!

I skrivende stund er vi nok en gang på vei til ny tur, denne gangen til Fredrikstad og så over til Sverige. Gleder meg allerede til ny tur, ettersom jeg elsker bilturer.

.. Jeg legger ved flere bilder fra forrige tur i bårt vakre land!

Jeg ønsker dere en fin lørdag :-)

TING JEG VIL GJØRE OFTERE

 • 19.07.2017, 11:0510 TING JEG VIL GJØRE OFTERE

...

Lese flere bøker. Det gir meg ro og stillhet.

Begynne å hekle litt prosjekter, som også gir meg veldig ro.

Passe på kroppen med tanke på sunn mat.Bli flinkere til å oppdatere mine spillelister på spotify. Fordi det rett og slett inspirerer meg!

Tenke mindre, bare være glad.

Gå flere turer, som gir meg motivasjon og et pluss på helsa.Si mer i fra, hvis jeg føler for det. Fordi jeg ikke vil angre på noe jeg gjerne ønsket å si.

Erstatte kaffe, med te. Det er sunt for kroppen og kroppen tåler ikke for mye kaffe.

Se flere dokumentarer. Fordi jeg syntes disse er utrolig spennende & jeg liker å lære noe nytt.


Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

DET ER SÅ TYPISK MEG

 • 16.07.2017, 12:36

Hei du!

Jeg håper du som leser har en fin søndag så langt. Dagen så langt har gått til litt tv titting, god frokost og avslapping. Utover det er det maling, soling og grilling som står for tur resten av dagen.

.. Det er så typisk meg å ligge rett ut på en søndag, men i dag er det heldigvis litt andre planer for tur!

.. Frokost er det beste måltidet, syntes nå jeg, så da slenger jeg med et fristende måltid fra en annen dag.

Hva er deres planer for dagen? :-)

DET ER INGEN HEMMELIGHET

 • 15.07.2017, 21:50

God lørdag du som leser!

Jeg har sett litt gjennom noen bilder jeg har tatt gjennom flere år. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å fotografere, som jeg har gjort i mange år. Derfor ville jeg dele noen fine bilder, som minner meg veldig om sommer tider.

Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld :-)

8 FORDELER MED Å VÆRE JENTE

 • 23.06.2017, 15:15

Alle jenter tenker vel av og til på, hvor irriterende det er å være jente. Ikke alltid, men jeg har selv dager der ikke alt er like lett. Jeg skal ikke gå inn på hvorfor mange av oss tenker slik, for da ville listen blitt ganske lang.

- Spiser vi godteri eller noe usunt mitt i uka, kan vi bare skylde på mensen.

- Veldig fåtall menn sier i fra om hjelp. Men, hvis noe er for tungt, kan vi enkelt og greit spør om hjelp - uten å miste noen form for stolthet.

- Vi har mye mer utvalg i klær på butikker. Som da igjen tilsier at vi har mer å velge mellom å gå med, enn menn.

- Vi kan låne kjæresten sine klær, uten at det virker merkelig.

- Du får en kvise og litt urenheter i huden? Da er det bare for oss å ta på litt sminke, så kan vi gå med et fint filter så lenge vi ønsker.

- Å grine når vi har sett en trist eller lykkelig film, er alltid helt naturlig. Det er befriende og kunne ha mulighet til å slippe ut slike følelser!

- Vi kan late som vi ikke får en ting til, for å slippe å gjøre det.

- Om vi ikke har barbert oss, er det heller ingen som vil merke det.

Har du andre punkter å legge til?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN IGJEN

 • 09.06.2017, 16:22

Hei og god fredag dere herlige mennesker!

Det syns kanskje allerede, før du har lest det her? Jeg har endelig fått meg nytt design og header på bloggen. Jeg må jo nesten si ''igjen'' fordi det er ikke veldig lenge siden sist jeg byttet. Men, jeg er mye mer fornøyd med denne stilen jeg har nå. Jeg skal prøve å holde det slik en stund også, hehe.Hva syntes du om mitt nye design?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

SUMMER TAG

 • 04.06.2017, 18:06


 

Planer for sommeren

Jeg skal nyte hvert eneste sekund av sommeren sammen med gode venner, familie og kjæreste. Det blir helt sikkert mye grilling, bading og båtturer i skjærgården. Jeg elsker å bo i båten sammen med kjæresten, som det kommer til å bli mye av i sommer. Jeg skal også være mye sammen med familien, som jeg er så takknemlig for. Mulig en tur til Sverige i løpet av sommeren, for å være på ferie. Vi får se. Det blir iallefall mye fint i vente.


 

Favoritt grillmat

Det må være makaroni salat, koteletter og stekte grønnsaker på spyd. Mhmm!

Hva jeg hører på i sommer

Jeg liker å høre på de nyeste spillelistene og topplistene på spotify.

Favoritt reisemål om sommeren

Jeg elsker å tilbringe tiden i Risør om sommeren, fordi jeg elsker byen jeg bor i. Om sommeren er det helt magisk.


 

Favoritt sommerduft

Piz Buin solkrem. Jeg eeelsker den duften og det minner meg om sommer!

Jeg ser frem til

Være sammen med gode mennesker, slappe av og nyte det sommeren har å by på.

5 ting jeg elsker ved sommeren

- Sjøen

- Norske jordbær

- Båtturer med kjæresten

- Drinks

- Spise skalldyr og god mat med dem jeg er glad i.


Hva er dine planer for sommeren?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

VISSTE DU AT ..?

 • 03.06.2017, 10:12

En rar greie om meg, er at jeg ofte surfer på nettet etter fakta ikke mange vet om. Slike ''visste du at..?'' fakta. Noen av punktene vet jeg fra før av, men mange av dem ikke. Det er jo så mye forskjellig fakta jeg ikke vet og det fascinerende. Haha!


 

.. Blunke musklene er kroppens raskeste.

.. Det er over 2700 forskjellige språk i verden.

.. Dyret som dreper mest mennesker er myggen.

.. Over åtti prosent av hjernen er vann.

.. Det farligste yrket i USA er fisker.

.. USA er 27 ganger større enn Norge, men kystlinjen til Norge er lengre.

.. Det er like langt rundt månen som fra New York til London.

.. Det å ta fly er den sikreste formen for transport i verden.

.. En gjennomsnittlig 4-åring stiller 400 spørsmål hver dagFacebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / LURER DU PÅ NOE? SPØR HER!

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN

 • 12.04.2017, 14:40

Hei mine fine lesere. Som dere sikkert legger merke til, har jeg fått ordnet meg et nytt design og header. Jeg er veldig fornøyd med oppsettet på bloggen nå, så da kan det ikke annet enn å bli bra. Så jeg håper på å ha det slik i lang tid fremover. 

HVA SYNTES DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

BLOGGENE JEG LESER

 • 06.04.2017, 14:55

Hvis det er et spørsmål som går igjen på bloggen, så er det hvilke blogger jeg leser. Da tenkte jeg like godt å lage et eget innlegg, der jeg svarer på nettopp det. Jeg kommer over nye bloggere hver eneste dag, men her er altså de bloggene jeg leser fast.

Sophie Elise

Stina Marie Bakken

Anniken Jørgensen

Eirin Kristiansen

Kristina Andersen

Silje Fjæren

Lisa Rørvik

Therese Antonsen

Emilie Skaget

Malin Hatlestad

Oda Davidsen

Ida Hegreberg

Marta Alise

Ida Øverland Eriksen

Sandra Marie

Therese Sørensens

Vilde Unnli

Åshild RinghusLESER DERE NOEN AV DE SAMME, KANSKJE?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

DU VET DU ER BLOGGER NÅR...

 • 23.03.2017, 10:03

- Du tar med deg kameraet overalt uten å være turist, selv om du gjorde det også dagen før.

- Du har mange venneforespørsler på facebook, som du ikke kjenner.

- Du tar bilder av maten din, før du i det hele tatt har rørt den.

- Du snakker med bekjente, venner eller familie om livet ditt akkurat nå, men blir avbrutt: ''Ja, jeg leste det på bloggen din.''

- Du må begynne å sjekke mailen litt oftere, enn vanlig.

- Du har alltid med deg mobilen, for å oppdatere på sosiale medier.

- Du har pc'en fult av bloggbilder.

- Du kjenner godt til kamera og redigering, uten å ha gått på et fotokurs.NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

HVA DU TRENGER PÅ EN SØNDAG

 • 19.03.2017, 13:41

EN GOD BOK

VARMT PLEDD

HÅRET OPP I EN DOTT

DRIKKE VARM TE, KAFFE ELLER KAKAO

= EN ROLIG OG FIN SØNDAG7 ROLIGE TING DU KAN GJØRE

 1. Rydd rundt deg og få orden på det du stresser litt over. Slik får du en god start på kommende mandag.
 2. Ta en kopp med noe godt og varmt, les en bok eller bare slappe av på sofaen. Her og nå!
 3. Luft dyner og puter ute (hvis været tillater det..) & bytt til nytt sengetøy.
 4. Planlegg den kommende uken. Skriv ned dine planer, legg til ny musikk i listen din og få litt ny inspirasjon.
 5. Har du ingredienser til det, ta kjøkkenet i bruk og bak noe godt.
 6. Ring et familiemedlem eller en god venn og slå av en prat!
 7. Hvis du føler for det, bli i pysjen hele dagen. Det er av & til nødvendig for iallefall meg å ta livet helt med ro..!

 JEG ØNSKER DERE EN FIIIN SØNDAG ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JENTER BURDE VITE...

 • 14.03.2017, 09:34

God tirsdag til dere ♥ Jeg tenkte i dag å lage et innlegg, ved å skrive ned noen av de viktigste punktene som alle jenter burde vite. Det er ikke alltid lett å være jente, det kan jeg skrive under på og det er sikkert mange som kan kjenne seg igjen. Men, det er viktig å prøve å tenke på slike små ting i hverdagen - selv når det fort er lett å glemme!· 10 THINGS EVERY GIRL SHOULD KNOW ·

________

♥ Du har et flott smil, selv om du ikke føler deg ''perfekt'' med smilet ditt. Et smil er fint uansett!

♥ Ikke plag deg selv med vonde tanker. Skriv ting ned eller snakk med deg selv om det, slik at du kan jobbe med det der og da. Så kan du bli ferdig med det og gå videre.

♥ Hvis du er usikker, er det greit å spørre. Ingen kan jo vite alt her i verden, ikke sant?

♥ Ikke la venner presse deg til noe du ikke vil. Hvis du ikke vil, så lar du heller være. Det er lov å si nei.

♥ Hvis du ikke får en ting til, prøv til du klarer det. Du mislykkes KUN hvis du gir helt opp!


...

♥ Utfordre deg selv. Du vil virkelig få igjen for det, selv om det kanskje ikke var greit der og da. Gevinsten er desto større.

♥ Ikke snakk stygt om andre mennesker. Du vil aldri finne en god grunn, til at dette vil hjelpe deg.

♥ Det er bare EN av deg i denne verden. Du er unik!

♥ Vær ærlig, for din egen del. Det blir aldri lettere, hvis du juger. Vær heller ærlig fra starten av.

♥ Ingen er perfekte. Hvis du gjør ditt beste, så er det alltid godt nok!HUSK PÅ DET!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

HVORFOR JEG BLOGGER

 • 12.03.2017, 10:21

 

MINE PERSONLIGE GRUNNER TIL HVORFOR JEG BLOGGER

________

・ Kan dele mine bilder med andre

・ Styrke min selvtillit

・ Å utrykke meg akkurat slik jeg ønsker

・Dele mine tips til andre, som jeg kan inspirere

・Spre glede

・ Å se at andre bryr seg om mine meningerHVORFOR BLOGGER DU?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG VIL LESE DIN BLOGG

 • 22.02.2017, 13:46

Foto: Marianne Stene

Jeg elsker å bli inspirert, noe jeg blir hele tiden egentlig. Det finnes så utrolig mange inspirasjonskilder og inspirerende personer, men jeg ønsker også å lese akkurat din blogg. Så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet (husk å ta med bloggadresse), så jeg kan ta en titt innom.

________

// Jeg fikk en enorm respons på DETTE innlegget, der jeg skriver at jeg elsker kroppen min. Jeg må bare si tusen hjertelig takk til alle som stikker innom bloggen min, kommenterer eller skriver en koselig melding til meg. Dere er så gull verdt ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

JEG FÅR IKKE BESTEMT MEG

 • 23.01.2017, 14:27

· IKKE LA MEG VELGE ·

Jeg er veldig rar slik, at jeg veldig sjeldent klarer å bestemme meg. Det gjelder spesielt hvis jeg må velge mellom flere ting, som to gensere, to middager eller da i dette tilfellet - headere. Så etter en ny omgang med migrene, har jeg laget noen headere som jeg har i mappen min - men jeg har nå byttet til denne på bloggen. Kanskje det ofte kan komme nye, hehe. Jeg håper uansett at dere liker den!

...Hva syntes du om min nye header på bloggen? ♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

HELT NYTT DESIGN

 • 06.01.2017, 11:55· CHANGE IS A GOOD THING ·

Som dere sikkert kan se, har jeg endelig fått ordnet meg et nytt design på bloggen! Nå har jeg fått det akkurat slik jeg vil ha det, så jeg er utrolig fornøyd sånn som det er nå. Jeg håper at dere også vil trives med mitt nye design, slik som jeg gjør ♥Hva syntes dere om mitt nye design?

Følg meg gjerne på facebook her!

Victoria Larsen

Hei du der! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no