hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

HVORFOR MÅ JEG VÆRE SÅ ÆRLIG PÅ BLOGGEN?

  • 13.05.2018, 12:21

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Det har skjedd at jeg har fått reaksjoner på noe jeg skriver om på bloggen, som handler om meg personlig. Noe jeg selvfølgelig har forståelse for. Ingen er like og noen mennesker syntes bare ikke det er greit å dele visse ting. Men, denne bloggen handler om meg personlig og jeg deler det som jeg syntes er greit. 

Jeg holder for det meste venner og familie utenom bloggen, fordi det går inn på det som er privat. Spesielt informasjon og andre ting.

Mange mener at bloggere har dårlig innflytelse på «hverdagen» til flere, men i dagens samfunn tror jeg mange ønsker å gjøre en forskjell. Meg selv inkludert, da jeg håper at en egen stemme offentlig kan påvirke på en eller annen måte.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

I dag må man kjempe og bruke det man har, for at endringer skal skje.

 

I dag er det vanskeligere å passe inn i et samfunn og finne sin plass.

 

I dag har internett, blogg og andre nettsider blitt mer vanlig enn før. Større blir det også. Så hvorfor ikke prøve å bruke det, til noe man mener er positivt i samfunnet?

 

Derfor liker jeg å dele erfaringer, opplevelser og meninger på min blogg. Men, jeg deler langt i fra alt.

 

Hva mener du om alt som i dag ofte blir delt offentlig?

6 Kommentarer

Tanya S. Johnsen

13.05.2018 kl. 13:03
Jeg tenker at så lenge vi som deler bruket fornuften er det ingen problem. Slik som med deg utleverer jeg bare meg selv, og selv om jeg skriver om mye personlig har jeg også visse grenser og holder derfor venner og familie langt borte fra bloggen. Selv om jeg ønsker å være en del av offentligheten har ingen av dem skrevet under på det, og da vil jeg beholde deres privatliv som ett privatliv. Det jeg deler er ting jeg synes er viktig å få frem og ting jeg ønsker å få delt.

Victoria Larsen

14.05.2018 kl. 00:39
Tanya S. Johnsen: Jeg er så enig med deg. Kunne ikke sagt det bedre selv! Tusen takk for kommentar :-)

Nina

13.05.2018 kl. 14:30
Man velger selv hva man skal dele :)

Victoria Larsen

14.05.2018 kl. 00:39
Nina: Helt enig :-)

Toini

13.05.2018 kl. 15:54
Man må jo få gjøre akkurat som man selv vil...og jeg syns da overhode ikke du legger ut alt for personlige ting....folk er rare...tror noen bare prøver å finne feil..noe å "ta" andre på..Så..fortsett som du selv vil...Det er din blogg, og ditt liv! Ha en god kveld!

Victoria Larsen

14.05.2018 kl. 00:39
Toini: Det var virkelig en fin kommentar til ettertanke.. Veldig hyggelig å høre. Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Victoria Larsen

Hei du! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no