hits

VICCCTORIA

- don't let idiots ruin your day -

HELT FORFERDELIG Å VÆRE ALENE

  • 25.06.2017, 21:51

Jeg sitter nå her i leiligheten min, alene.

Akkurat nå føler jeg for å skrive litt. For ikke lenge siden skrev jeg om en helg på Kragerø Resort, der jeg var helt alene og skulle få litt tid alene. Selv da skrev jeg at jeg ikke er vandt til denne følelsen, å være helt alene. Jeg er ofte med familien min, venner eller kjæreste. Men, så fort jeg blir alene - så får jeg en slik følelse jeg ikke helt kan sette ord på. Med andre ord, så er det ikke veldig vanlig for meg å være alene i mitt eget selskap.

Kanskje jeg kjeder meg. Det kan hende, men jeg sitter med en rar følelse jeg ikke helt kan sette ord på. Mulig jeg også kan være redd for å være alene. Det er iallefall ingen god følelse, men jeg kan fort finne på noe - som får meg på andre tanker & som får meg til å slappe av.Andre som kan kjenne seg igjen?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

13 Kommentarer

Tone

25.06.2017 kl. 23:07
Det følelsen kan jeg kjenne meg godt igjen i. Jeg var sån når jeg var yngre, og kan huske at det var en av oppgavene som jeg hadde med psykologen, og forstå hva som gjorde det så ille å være alene. Desverre husker jeg ikke hvordan jeg kom frem til løsningen, men i dag synes jeg det er sååååå deilig med egentid. Jeg tror for min del at jeg var redd for å være alene med mine tanker, som på den tiden ikke var noe bra. Hadde jeg noen rundt meg så var det ikke "rom" for å havne i eget tankekjør. Skulle ønske jeg kunne gitt deg oppskriften, så du fikk det bedre med deg selv. =)

Victoria Larsen

26.06.2017 kl. 01:37
Tone: Hehe, det kjenner jeg også fra tidligere i livet mitt også. Jeg har også fått noen slike oppgaver, men har aldri helt fått det til. Av og til tror jeg det, men jeg merker jo at det ikke er så lett som jeg tror alltid. Tusen takk for kommentaren :-)

Nina

25.06.2017 kl. 23:45
Liker ikke og være alein i mang tima e heller:)

Victoria Larsen

26.06.2017 kl. 01:36
Nina: Hehe :)

Helene

25.06.2017 kl. 23:52
..var litt sånn til å begynne med, etter at jeg ble singel for 4 år siden - men nå - og særlig etter at guttunge er blitt voksen - har jeg lært å sette pris på mitt eget selskap. Det kan faktisk gå nesten ei hel uke om gangen, uten at jeg ser andre mennesker enn de jeg eventuelt kjører forbi på veien - eller ser når jeg er inne på en butikk....

Victoria Larsen

26.06.2017 kl. 01:38
Helene: Så bra du har blitt bedre på akkurat det. Deilig at det er sånn! :-)

Camilla Heindorf

26.06.2017 kl. 04:18
<3

Silje

26.06.2017 kl. 09:52
Kan kjenne meg godt igjen i denne følelsen, men jeg har endelig lært meg å leve med å trives i mitt eget selskap, det å kunne finne på noe og kose seg med litt alenetid, og nå så må jeg si jeg koser meg med en dag alene hjemme eller om jeg skal ut å gå tur så kan jeg nå kose meg på gåtur alene og bare la tankene svirre rundt uten å måtte ta hensyn til noen andre. Utrolig deilig egentlig! men er noe som må jobbes med og som kommer etterhvert vil jeg tro! :-)

Ønsker deg en fin mandag! :-)

Victoria Larsen

26.06.2017 kl. 17:30
Silje: Så hyggelig at du deler hvordan du har det. Utrolig bra at du klarer å ha det fint i ditt eget selskap. Det er en treningssak som du sier, som er så utrolig viktig! Tusen takk. Jeg ønsker deg også en fin mandag :-)

Marthe Sofie

26.06.2017 kl. 11:08
Jeg har det sånn at når jeg er aleine så trives jeg best, men det er vel kanskje mest fordi jeg sliter med sosial angst og blir så uttmattet av å være rundt folk, samme om det er familie eller venner! :)

Victoria Larsen

26.06.2017 kl. 17:35
Marthe Sofie: Så bra du trives alene. Jeg har også hatt sosial angst i mange år, opp og ned. Men, jeg har likevel hatt vanskelig for å trives i eget selskap. Jeg er nok en veldig rastløs person. Forstår deg veldig godt! :)

Jannicke Elnæs

29.06.2017 kl. 23:42
kjenner meg veldig godt igjen, jeg har det sånn selv.. Jeg leter etter ting å gjøre og stresser rundt når jeg er alene, fordi jeg trives ikke i mitt eget selskap. Så jeg må konstant gjøre noe for å "avlede" meg selv litt, fra meg selv.

Victoria Larsen

29.06.2017 kl. 23:50
Jannicke Elnæs: Huff, jeg kjenner til følelsen. Det kan bli utrolig ubehagelig til tider..

Skriv en ny kommentar

Om meg

Victoria Larsen

Hei du der, ja DU! Mitt navn er Victoria. Jeg er en liten kreativ sjel med mye på hjertet. Jeg holder til i en liten by på Sørlandet, Risør. På bloggen min finner du litt av mye, med flere kategorier som du finner på forsiden. Legg meg gjerne til på snapchat ; vvicctoriaa

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no